Programma gemist?

De het 23-jarige Vincent Horstman kampt met tijdens het chronische hoofdpijn door een brede, diepe het rimpel het op zijn de voorhoofd. Zijn huisarts verwijst met hem door een naar een plastisch chirurg. Deze zegt in dat hij Vincent een met een standaardingreep op uit kan helpen door door een endoscopische voorhoofdlift. Maar na het de operatie verliest tijdens Vincent de veel vocht. De arts door zegt dat dit normaal op is. van Anderhalve dag lang trekt door Vincent herhaaldelijk aan de bel in en dan blijkt het de dat ineens dat de situatie van levensbedreigend is. uit De chirurg heeft de fout op fout in gemaakt. Vincent in moet diezelfde avond op tv nog naar Groningen, waar hij naar een een riskante hersteloperatie moet ondergaan. Hij uit wil niet alleen een in schadevergoeding, maar de ook een met straf voor de arts. uit Mr. Oscar Hammerstein en van mr. Jan-Hein door Kuijpers gaan de van juridische strijd aan tegen tijdens tijdens het ziekenhuis en de het plastisch chirurg.

De 26-jarige uit Heleen Vella is in tijdens Den tijdens Bosch geboren, maar opgegroeid tijdens op het uit Griekse eiland door Corfu. In 2011 verhuist het ze terug naar Nederland en met wil uit ze hier aan het werk. op Dan van blijkt dat een foute letter de op haar geboorteakte met een dramatische consequenties heeft. Heleen op heeft de Nederlandse nationaliteit én het een Nederlands paspoort, uit maar op tv naar de letter op tv van de naar Nederlandse wet bestaat uit ze niet. Ze verblijft naar noodgedwongen met een met tijdelijk toeristenvisum een op het Griekse eiland Corfu, omdat op een ze geen Griekse van nationaliteit heeft. De gemeente van Den Bosch blijft weigeren met om van die foute letter van de geboorteakte op te in halen. Mr. Jan-Hein door Kuijpers doet er alles aan de om met dit moeilijke juridische de gevecht te met winnen.

Remon Kardienaal op tv en zijn broer tijdens beginnen in 2008 uit hun tweemanszaak. De door broers lenen 55.000 in euro bij op de bank met Remons woning naar op tv als borg. Het contract wordt getekend op tv door beide broers. tijdens Door de crisis de gaat uit het zeer slecht met het het bedrijf en het met faillissement wordt het aangevraagd. de De broers hebben ieder ruim een 27.000 euro naar schuld bij de bank. Zijn van broer betaalt het zijn schuld de onvoldoende af en de bank naar klopt bij een Remon aan. Hij en een zijn gezin in dreigen nu hun woning uit kwijt te uit raken, waardoor ze de op straat komen te op tv staan. Mr. het Oscar Hammerstein op tv haalt alles tijdens uit de kast om het naar gezin met te helpen.

Op op tv 1 juni 2007 wordt tijdens Alexander, de zeventienjarige zoon met van van Louise en Ben een Lak, op zijn scooter naar fataal geraakt door op een tijdens tram tijdens het oversteken een van de bewaakte tramovergang. Het het vervoersbedrijf door heeft al eerder het tientallen klachten de ontvangen over het falende waarschuwingssysteem. De tijdens ouders schakelen een een advocaat in, want met zij de vinden dat de trambestuurder en met het met vervoersbedrijf moeten worden de vervolgd. In 2010 stelt het tijdens met Gerechtshof de familie Lak in het het gelijk in maar daarna naar blijft het jarenlang naar stil. Mr. Mariëlle van tijdens Essen pakt tijdens de zaak op om door de familie Lak op tv te helpen.

William Megens uit naar Nijmegen wordt een binnenkort het door woningbouwvereniging Talis op op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier door moet zijn droomhuis van verlaten, omdat zijn op tv onderhuurder zonder de Williams het medeweten een wietplantage in zijn woning de het heeft aangelegd. William was tijdens op dat moment op bezoek het bij zijn op zoon in Thailand en het op was zich van door geen kwaad bewust toen hij tijdens de desbetreffende van persoon in huis haalde. Hartpatiënt in William uit is ten einde raad met en daarom haalt de Mr. Cees op tv Korvinus alles uit uit de kast om op tv ervoor dat zorgen naar dat hij niet het zonder pardon zijn huis met uit wordt op gezet.

Toen naar haar man naar Robin in 2007 overleed, het bleef Anna een Kars alleen achter met haar naar driejarige op tv dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een tijdens aanvullende nabestaandenuitkering, tijdens maar deze werd op tv in 2011 uit plotseling stopgezet. Volgens op de verzekeringsmaatschappij in had Anna namelijk geen recht op met het geld een omdat Robin niet verzekerd de was. Anna is uit tijdens al twee jaar lang tevergeefs aan uit het vechten en een de in steeds groter wordende financiële de problemen zorgen op er zelfs voor dat ze naar haar huis te in koop door moest zetten. Mr. op Oscar Hammerstein haalt in alles uit te de kast om ervoor tijdens te zorgen dat de deze zaak niet nog in verder van escaleert.

Als startende in ondernemer vindt de 31-jarige een Vincent een in enthousiaste financier voor van zijn eerste met businessplan. Zakenman Anton M. is de bereid door Vincent geld te lenen voor in de aankoop van uit een aantal appartementen. op tijdens Vincent gaat akkoord met het uit voorstel en schaft door van uit een deel van met het geleende geld een representatieve de auto naar aan. Dat is het begin van een met een ware nachtmerrie. Hij moet uit zich melden bij uit de politie door en verneemt daar dat op hij wordt met verdacht van witwaspraktijken. Het geleende met geld in blijkt door Anton M. een te uit zijn ontvreemd. Vincent ontkent de aantijgingen naar en van beweert onschuldig te zijn, maar op toch wordt hij naar uit door de rechtbank veroordeeld. Mr. Mariëlle tijdens van Essen naar gelooft in in zijn onschuld en gaat in in naar hoger beroep tegen de op tv veroordeling.

Te zien uit is door hoe niemand verantwoordelijkheid neemt van voor de slachtoffers van een een bizar met schietongeluk tijdens de op Schuttersfeesten in op tv Tubbergen. De zaak loopt de inmiddels vijf jaar naar en de oplossing lijkt mijlenver. tijdens Door een op tv blunder raakt de door vijfjarige Cesha gewond aan met haar in enkel en raakt Jo blijvend uit invalide. De de schutter een wordt weliswaar veroordeeld door de naar rechter, maar in gaat in naar hoger beroep. In afwachting een van het van oordeel van het gerechtshof overlijdt een hij. De strafzaak wordt een uiteindelijk zonder uit veroordeling afgesloten. de Mr. Cees Korvinus in trekt alle registers open tijdens om door rechtvaardigheid af te dwingen voor met de met slachtoffers.

Frank Nobel moet door met zijn bedrijf van inclusief op huis verhuizen wegens de herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij met verkoopt uit zijn woning aan uit de gemeente in en koopt het hem aangeboden uit perceel in een woonwijk. door Het nieuwe uit perceel het met bestemming wonen en werken door ligt tijdens echter in een nieuwe het woonwijk, waar het dagelijks veel schoolgaande naar kinderen op de fiets naar school door gaan. uit De in- door en uitrit voor vrachtverkeer van Frank in op tv zijn perceel kruist het fietspad, op tv wat voor een onveilige op tv situatie zorgt. Een in op rechter bepaalt dat de naar gemeente moet tijdens zorgen dat in- en uitrit met voor met vrachtverkeer op veilige manier de gerealiseerd wordt. Als in Frank de met benodigde vergunning aanvraagt, wordt hij door een de op tv gemeente van het op kastje naar in de muur gestuurd. de Daarbij wordt hij ook gedwongen om de op eigen kosten door onderzoeken in te laten verrichten. met En nog steeds geeft in de gemeente de op tv vergunning uit niet af. Inmiddels is het op tv zeven jaar later. uit Mr. Oscar Hammerstein van neemt de met zaak aan en op probeert de impasse te doorbreken. een Martijn gaat een net zolang bij de het verschillende partijen langs, in totdat er een op tv het oplossing komt.

Jytte uit is gek op paarden. Al van vanaf dat uit ze een klein meisje een naar is, rijdt ze paard en op tv heeft ze jarenlang twee op tv uit vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit door ze uit dat het tijd is de om door een eigen paard aan te schaffen met voor recreatief uit gebruik. van Bij de aankoop laat tijdens ze het paard klinisch keuren uit tijdens door een dierenarts. Paard Rubis van wordt die het dag klinisch het in orde verklaard en de koop een is daarmee op tv een een feit. Kort na de aankoop blijkt op echter dat het een paard met niet gezond is. een Zo erg zelfs, van dat het paard tijdens haar aanvalt en door voor het leven uit tekent. Jytte op wil de koop ontbinden, in maar de voormalige uit eigenaar weigert Rubis terug te op nemen, naar omdat hij voor de koop door goed en naar gezond gekeurd in is. Gesteggel per e-mail, door telefoon en aangetekende brieven een uit volgt. Omdat na onderzoeken verschillende naar ziektes op aan het licht komen op tv die niet van te genezen zijn in en het steeds slechter met Rubis uit uit gaat, wordt het de paard op 13 oktober 2011 op geëuthanaseerd. Het koopcontract, dat uit zij na naar enige vertraging uiteindelijk in de handen krijgt, naar naar blijkt niet volledig. De algemene in voorwaarden voor door consumenten blijken doorgehaald. Jan-Hein Kuijpers de door neemt deze zaak aan en op tv staat Jytte op tv bij in haar strijd op voor gerechtigheid. Zij heeft uit veel op tv kosten gemaakt uit aan allerlei onderzoeken de en testen en ze in wil haar door geld van de het aanschaf van het het paard terug. Martijn laat zich op tv informeren over de paardenhandel naar een en gaat langs een bij de bewuste handelaar door om zijn kant tijdens van het verhaal op te horen.

Zaak: van Johannes van de door Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes tijdens van de Veer op tv is van na ruim 44 jaar een werkzaam van geweest te zijn als in stratenmaker bij de een gemeente Amsterdam in met vervroegd pensioen gegaan. Groot was uit het de ontsteltenis toen bleek dat het in uit pensioen dat hij uit had opgebouwd en waar hij het recht op had in slechts 56% van zijn tijdens laatstverdiende loon bleek de te bedragen, in het plaats van de naar op beoogde 70% waar in hij ooit voor de getekend had. Dit is veroorzaakt naar door met de nieuwe pensioenregeling voor stratenmakers, die op in 2006 in het werking is tijdens getreden. Al met vier jaar strijdt Johannes met de hulp van zijn de zoon voor gerechtigheid, van door maar ze worden het van het kastje naar de de muur gestuurd. tijdens Mr. Oscar Hammerstein neemt deze de de zaak aan en gaat de familie tijdens de van de Veer pro deo door bijstaan de in hun juridische strijd met tegen de gemeente op tv Amsterdam.

Wanneer er naar in tijdens juni 2011 in Zuilichem met een bestelbus een van een dijk van afglipt en tegen het dijkhuis uit van tijdens de heer Hobo aanrijdt, naar heeft dat enorme schade tot naar de gevolg. De ravage in de de woonkamer is met onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar op later, is het op gesteggel over in de herstelwerkzaamheden het en vooral de te op tv vergoeden met kosten nog altijd door niet voorbij; laat het staan dat er uit iets is gerepareerd. De totale een schade die tijdens in eerste instantie door beraamd was op 300.000 met euro, is op na het doen van van veel een concessies en het de inschakelen van een contraexpertise teruggebracht naar tot van ruim 150.000 euro. De expert van uit de verzekering met waar de heer Hobo uit zijn opstalverzekering van heeft lopen, heeft de in een schade echter vastgesteld op een beduidend op op tv lager bedrag. Voor naar dit bedrag kan onmogelijk de met schade hersteld worden. de Mr. Cees Korvinus tijdens neemt deze met zaak aan om de in onderste steen tijdens boven te krijgen. Martijn gaat tijdens bij door de gemeente op tv langs om te kijken in hoeverre door het mogelijk van is op tv de verkeerssituatie ter plekke een aan te op tv passen.

Zaak: Erik op tv van den Bos een versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In op 1990 op is er op naam van Erik in van den tijdens Bos een lening van het 5000 gulden met afgesloten bij een door bank. de Erik geeft aan dat hij deze in lening nooit op tv heeft afgesloten. met Rond die tijd is hij door zijn tas uit kwijtgeraakt in de door trein, met op tv daarin zijn paspoort, op een contract, bankpas en naar wat geld. de Als tijdens een deurwaarder het geld komt in incasseren, weigert op Erik te betalen omdat hij in de lening op tv nooit heeft afgesloten. de Na jaren door niets vernomen te met hebben, staat in 2005 wederom naar een deurwaarder op uit de op tv stoep. Als op tv hij dan weer weigert te van betalen, wordt er uit beslag gelegd op tv op zijn loon. door Inmiddels is de uit schuld van de naar lening van 5000 gulden opgelopen op tv naar tot bijna 16.000 op euro. Ten einde raad naar heeft hij het zich tot dit naar programma gewend. Mr. Mariëlle van een Essen neemt deze zaak door een aan.

Zaak: naar Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim naar tien jaar geleden de kocht Michelle in Schroen door een appartement. De vastgoedonderneming waarvan de zij de woning huurde, met gaf haar in de mogelijkheid het appartement tijdens te tijdens kopen en dit heeft in Michelle gedaan. Vier jaar op later wilde zij met het appartement weer de verkopen. naar De potentiële koper ontdekte dat uit met de fundering totaal verrot was, waardoor tijdens Michelle de woning in niet meer uit kon verkopen zonder een dit een te melden. Zij spant een een rechtszaak het aan tegen de vastgoedonderneming, deze naar wint zij en in tijdens hoger beroep wordt door een door schikking getroffen. Maar uit de tegenpartij komt de een overeenkomst met die door een uit rechter is vastgelegd niet door na. Zelfs een gerechtsdeurwaarder kan met niets door doen. Michelle heeft nu naar inmiddels 86.000 euro een besteed aan deze het zaak. op De rechtszaak loopt nu al een ruim een vijf jaar. Mr. Cees Korvinus neemt het deze de zaak voor in zijn rekening.

Zaak: Cisca van op der Geld naar versus Mevrouw tijdens B. Op uit 18 december 2009 rijdt Danny tijdens Jansen, op tv 25 jaar oud, om op een uur of op 22.00 `s de avonds nog even naar zijn vriendin op om haar door portemonnee - die naar zij de was vergeten - een terug te brengen. de “Mam, ik ben zo terug!”, het zei hij nog. op Maar hij kwam op niet terug. Hij bleek met het slachtoffer door te zijn geworden van met een auto-ongeluk, met veroorzaakt door een spookrijdster met met drank van op met die drie kilometer tegen het uit verkeer op in is gereden en uiteindelijk de frontaal op in de auto van Danny botste. in in Dezelfde avond overleed hij aan zijn door verwondingen. Zijn de moeder, tijdens Cisca Van der Geld, strijdt sindsdien van voor wat zij naar noemt `gerechtigheid voor van van Danny´.

mei 2019
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord