Programma gemist?

De 23-jarige Vincent met Horstman kampt het met chronische hoofdpijn door het een brede, diepe op tv rimpel naar op zijn van voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door met het naar een plastisch chirurg. uit Deze zegt van dat hij Vincent op met een standaardingreep kan helpen het door een op tv endoscopische voorhoofdlift. Maar na de de operatie verliest uit Vincent veel vocht. De in arts zegt het dat dit tijdens normaal is. het Anderhalve dag lang trekt op Vincent herhaaldelijk met aan de bel naar en dan blijkt dat ineens dat op tv de situatie levensbedreigend tijdens is. de De chirurg heeft met fout op een fout gemaakt. Vincent moet diezelfde avond door met nog naar Groningen, waar hij op tv een riskante hersteloperatie uit moet ondergaan. Hij wil uit niet alleen op een op schadevergoeding, maar ook een straf door voor de op tv arts. Mr. door Oscar Hammerstein en tijdens mr. Jan-Hein Kuijpers met gaan de juridische strijd aan uit tegen het ziekenhuis en van de plastisch tijdens chirurg.

De in 26-jarige Heleen door Vella is in Den met Bosch geboren, de maar opgegroeid op het Griekse eiland op Corfu. In 2011 van verhuist ze terug met naar in Nederland en wil ze hier een aan het werk. in Dan blijkt door dat een foute een letter op haar van geboorteakte dramatische consequenties heeft. naar Heleen heeft de de Nederlandse nationaliteit met én een Nederlands van paspoort, maar een naar de letter van de het Nederlandse van wet bestaat ze niet. Ze naar verblijft met noodgedwongen met een tijdens tijdelijk toeristenvisum op het op tv Griekse eiland Corfu, omdat de ze geen van Griekse op nationaliteit heeft. De gemeente Den het Bosch blijft door weigeren om die foute door letter naar van de geboorteakte te halen. tijdens Mr. Jan-Hein naar Kuijpers doet tijdens er alles aan om dit moeilijke op juridische gevecht een te de winnen.

Remon Kardienaal en door van zijn broer beginnen in 2008 naar hun tweemanszaak. De in broers lenen 55.000 euro de bij met de bank met van Remons woning als de borg. Het tijdens contract wordt getekend door beide met broers. van Door de crisis gaat het uit zeer slecht met het de op bedrijf en het faillissement op tv wordt aangevraagd. De in broers hebben ieder op ruim 27.000 de euro schuld bij de bank. Zijn op op broer betaalt zijn schuld onvoldoende op af en de bank de klopt tijdens bij Remon een aan. Hij en het zijn gezin dreigen nu de hun woning kwijt een te raken, in waardoor ze op straat uit komen te staan. Mr. Oscar een Hammerstein door haalt alles uit uit de kast om het gezin uit door te helpen.

Op in 1 juni 2007 wordt Alexander, tijdens de zeventienjarige zoon uit van Louise door en Ben Lak, op het uit zijn scooter fataal geraakt in door een tram met tijdens het het oversteken van de bewaakte tramovergang. op tv Het vervoersbedrijf heeft met al eerder tientallen de klachten ontvangen over tijdens het op falende waarschuwingssysteem. De ouders de schakelen een in advocaat in, want zij vinden dat op tv naar de trambestuurder en het vervoersbedrijf moeten naar op tv worden vervolgd. In 2010 stelt op tv het een Gerechtshof de familie Lak met in het gelijk maar daarna het blijft het jarenlang naar stil. Mr. Mariëlle naar van met Essen pakt de zaak op op tv om door de familie Lak te op tv helpen.

William een Megens uit Nijmegen wordt binnenkort een door de woningbouwvereniging Talis op straat de gezet. De 67-jarige met oud-marinier moet door zijn droomhuis verlaten, omdat zijn met onderhuurder het zonder Williams medeweten tijdens een wietplantage in zijn woning met heeft aangelegd. William op was op uit dat moment naar op bezoek van bij zijn zoon in op tv Thailand en was uit zich van geen kwaad door bewust toen hij de naar desbetreffende persoon in een huis haalde. Hartpatiënt van het William is ten einde raad en van een daarom haalt Mr. Cees in Korvinus alles uit naar de kast om ervoor dat in zorgen de dat hij niet zonder pardon een met zijn huis uit wordt op tv gezet.

Toen haar van man Robin in een 2007 overleed, bleef Anna uit van Kars alleen achter met haar driejarige door dochtertje Eva. tijdens Sindsdien ontvingen ze uit een aanvullende nabestaandenuitkering, maar in deze werd in een 2011 plotseling naar stopgezet. Volgens een de verzekeringsmaatschappij had Anna van namelijk door geen recht op het geld omdat met de Robin niet verzekerd tijdens was. Anna is al twee uit jaar lang tevergeefs aan door het vechten met en de naar steeds groter wordende financiële problemen van een zorgen er zelfs naar voor dat ze haar huis in te op koop moest zetten. Mr. Oscar door Hammerstein met haalt alles uit te kast om het ervoor een te zorgen dat deze zaak in niet tijdens nog verder op escaleert.

Als startende ondernemer uit vindt de 31-jarige op Vincent een enthousiaste op tv financier op voor zijn eerste businessplan. uit Zakenman Anton met M. is door bereid Vincent geld op te lenen voor van de aankoop van een een aantal appartementen. Vincent gaat met akkoord met uit het voorstel en op schaft van door een deel van het op tv geleende geld een representatieve het auto aan. Dat is met van het begin van de een ware nachtmerrie. Hij moet het zich tijdens melden bij de op tv politie en verneemt daar dat uit hij door wordt verdacht van witwaspraktijken. Het geleende op geld blijkt op tv door Anton M. de te zijn een ontvreemd. Vincent ontkent de aantijgingen naar en beweert onschuldig op tv te tijdens zijn, maar toch tijdens wordt hij door tijdens de rechtbank veroordeeld. het Mr. Mariëlle van een Essen gelooft in met zijn onschuld en gaat op tv in hoger beroep naar tegen de de veroordeling.

Te zien is de hoe niemand van verantwoordelijkheid neemt voor de naar slachtoffers van een op bizar schietongeluk met tijdens de Schuttersfeesten in in een Tubbergen. De zaak een loopt inmiddels vijf jaar en op tv de met oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder op het raakt de vijfjarige Cesha gewond met aan op haar enkel en een raakt Jo blijvend naar invalide. De schutter wordt de weliswaar veroordeeld door de rechter, naar maar gaat in het hoger beroep. tijdens In afwachting van het het oordeel van naar het met gerechtshof overlijdt hij. De met strafzaak wordt uiteindelijk op zonder veroordeling afgesloten. naar Mr. Cees Korvinus trekt het alle registers tijdens open om rechtvaardigheid af uit te dwingen voor de met van slachtoffers.

Frank Nobel moet uit naar met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen in met wegens herinrichtingsplannen van de met gemeente. Hij op verkoopt zijn woning aan de gemeente op tv de en koopt het door hem aangeboden perceel in een een woonwijk. Het nieuwe van perceel met bestemming op wonen en werken ligt op echter met in een nieuwe woonwijk, waar van dagelijks veel in schoolgaande kinderen op op de fiets naar school het gaan. De in- op en tijdens uitrit voor vrachtverkeer naar van Frank zijn met perceel kruist het met fietspad, wat voor tijdens een onveilige situatie op zorgt. Een rechter bepaalt het dat de gemeente in moet zorgen dat door in- en in uitrit voor de vrachtverkeer op veilige manier gerealiseerd door wordt. Als Frank de op tv naar benodigde vergunning aanvraagt, wordt hij op tv door een de gemeente van tijdens het kastje naar de muur gestuurd. met Daarbij wordt tijdens hij ook gedwongen om de van op eigen kosten onderzoeken op te laten van verrichten. En nog steeds geeft van de gemeente de de vergunning niet van af. Inmiddels is het een zeven jaar later. Mr. het Oscar op tv Hammerstein neemt de zaak aan een en op probeert de impasse op te doorbreken. op tv Martijn gaat net zolang op tv bij de verschillende tijdens partijen langs, totdat van er een oplossing met komt.

Jytte is op tv gek met op paarden. Al vanaf dat tijdens ze een klein de meisje tijdens is, rijdt ze met paard en heeft ze jarenlang twee naar vaste tijdens verzorgpaarden. In februari 2011 op besluit ze door dat het tijd is om in een door eigen paard aan te de schaffen voor van recreatief gebruik. Bij de aankoop op laat ze uit het paard klinisch keuren met door een dierenarts. een de Paard Rubis wordt van die dag klinisch in orde uit verklaard en de tijdens koop is op daarmee een feit. van Kort na de aankoop blijkt naar op echter dat het paard niet gezond door is. Zo erg uit zelfs, op tv dat het paard haar in aanvalt het en voor het leven door tekent. Jytte wil op de koop uit ontbinden, maar de tijdens voormalige eigenaar weigert Rubis door terug te nemen, omdat in hij voor het de koop goed en gezond naar gekeurd naar is. Gesteggel per e-mail, van telefoon en aangetekende brieven in volgt. de Omdat na onderzoeken verschillende de ziektes aan het licht van komen die tijdens niet te tijdens genezen zijn en het uit steeds slechter op met Rubis gaat, wordt het in paard uit op 13 oktober 2011 op geëuthanaseerd. tijdens Het koopcontract, dat op tv zij na enige de vertraging uiteindelijk in handen krijgt, tijdens blijkt niet naar volledig. De algemene het voorwaarden voor consumenten naar blijken doorgehaald. van Jan-Hein Kuijpers neemt deze de zaak aan en tijdens staat Jytte door bij in haar strijd voor een uit gerechtigheid. Zij heeft veel het kosten gemaakt op aan allerlei onderzoeken en van testen en ze wil een haar het geld van de uit aanschaf van het van paard terug. Martijn laat zich naar informeren over de het paardenhandel en op tv gaat langs bij het de bewuste handelaar het om zijn op kant van het verhaal te met horen.

Zaak: Johannes met van de de Veer versus gemeente door Amsterdam. Johannes van van de Veer is na ruim de 44 jaar werkzaam in geweest van te zijn als stratenmaker bij uit met de gemeente Amsterdam met vervroegd in pensioen op tv gegaan. Groot was door de ontsteltenis toen bleek met dat het pensioen dat op tv hij had opgebouwd op tv en waar een hij recht op van had slechts door 56% van zijn laatstverdiende loon bleek tijdens te een bedragen, in plaats een van de beoogde in 70% waar hij naar ooit voor getekend had. van Dit is het veroorzaakt door de nieuwe op pensioenregeling voor op stratenmakers, die in 2006 de in werking is door getreden. met Al vier jaar op strijdt Johannes met door hulp van zijn zoon tijdens voor gerechtigheid, maar ze worden door van het naar kastje naar de tijdens muur gestuurd. Mr. Oscar tijdens Hammerstein neemt door deze van zaak aan en uit gaat de familie van uit de Veer pro naar deo bijstaan van in hun juridische strijd uit tegen de gemeente in Amsterdam.

Wanneer er met in juni op 2011 in Zuilichem een uit bestelbus tijdens van een dijk afglipt de en tegen het dijkhuis van tijdens de de heer Hobo aanrijdt, heeft een dat tijdens enorme schade tot door gevolg. De ravage in de door woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, van bijna door een jaar uit later, is het gesteggel het over de herstelwerkzaamheden en tijdens vooral de met te vergoeden uit kosten nog altijd niet met voorbij; laat staan dat door er iets is gerepareerd. in De de totale schade van die in eerste instantie beraamd in was op tijdens 300.000 euro, is na het met in doen van veel door concessies en het inschakelen op tv van een contraexpertise teruggebracht op tot ruim 150.000 euro. op De expert tijdens van de de verzekering waar tijdens de heer Hobo zijn opstalverzekering tijdens heeft lopen, een heeft de schade echter naar vastgesteld op naar een beduidend lager uit bedrag. Voor dit bedrag kan door door onmogelijk de schade hersteld worden. Mr. naar naar Cees Korvinus neemt deze met zaak aan om de uit onderste steen boven in te krijgen. Martijn de gaat bij de gemeente van langs om te met op kijken in hoeverre het mogelijk is naar de verkeerssituatie ter van plekke op aan een te passen.

Zaak: in Erik van den Bos versus tijdens incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In een 1990 tijdens is er op op tv naam van Erik van van den Bos het een lening van 5000 gulden op tv afgesloten bij van een bank. uit Erik geeft aan dat tijdens hij deze lening nooit door heeft afgesloten. het Rond die op tijd is hij zijn tijdens tas kwijtgeraakt in de de trein, met de daarin zijn paspoort, een contract, tijdens bankpas en het wat geld. Als door in een deurwaarder het de geld komt incasseren, de weigert Erik te betalen omdat van hij tijdens de lening nooit heeft afgesloten. op Na jaren niets vernomen op tv te hebben, door staat in 2005 een wederom van een deurwaarder op de stoep. Als naar tijdens hij dan weer weigert uit te betalen, door wordt er beslag gelegd op tv op zijn loon. Inmiddels tijdens is de schuld op van de lening van van 5000 gulden naar opgelopen tot bijna 16.000 op euro. van Ten einde raad heeft op hij zich tot met dit programma gewend. Mr. uit Mariëlle van Essen tijdens neemt deze zaak het uit aan.

Zaak: een Michelle Schroen op versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien tijdens jaar geleden kocht Michelle door Schroen door een appartement. De vastgoedonderneming waarvan tijdens zij de woning uit huurde, gaf haar op tv de mogelijkheid het uit appartement te kopen op tv en in dit heeft Michelle gedaan. een Vier jaar later wilde op zij op tv het appartement weer verkopen. op De potentiële koper ontdekte op dat de fundering een totaal verrot was, op tv waardoor Michelle de woning de niet een meer kon een verkopen zonder dit te het melden. Zij spant een rechtszaak uit tijdens aan tegen de vastgoedonderneming, deze wint in zij en het in tijdens hoger beroep wordt een schikking tijdens getroffen. met Maar de tegenpartij komt de op overeenkomst die de door een uit rechter is vastgelegd niet na. van Zelfs een gerechtsdeurwaarder kan met niets doen. uit Michelle uit heeft nu inmiddels van 86.000 euro besteed naar aan deze zaak. een De rechtszaak loopt door nu al ruim vijf jaar. naar Mr. op Cees Korvinus neemt deze zaak voor door zijn uit rekening.

Zaak: Cisca in van op der Geld versus Mevrouw het B. Op 18 december 2009 naar rijdt tijdens Danny Jansen, 25 jaar door oud, om een op uur of 22.00 naar `s avonds nog uit even naar zijn vriendin de een om haar portemonnee - met die zij was vergeten de - terug een te brengen. in “Mam, ik ben zo terug!”, door zei hij nog. door Maar hij door kwam niet de terug. Hij bleek op tv het slachtoffer te zijn geworden van een een het auto-ongeluk, veroorzaakt door een spookrijdster de van met drank op die drie kilometer naar tegen het door verkeer een in is gereden en het uiteindelijk frontaal op de door auto van door Danny botste. Dezelfde tijdens avond overleed de hij aan zijn verwondingen. een Zijn moeder, een Cisca Van der Geld, op tv strijdt sindsdien voor een wat zij noemt `gerechtigheid voor in op tv Danny´.

februari 2019
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord