Programma gemist?

De het 23-jarige Vincent Horstman naar kampt met chronische hoofdpijn het door een het brede, diepe rimpel op op zijn voorhoofd. Zijn huisarts naar verwijst hem door op naar het een plastisch het chirurg. Deze zegt dat naar hij Vincent met een standaardingreep op kan naar helpen door van een endoscopische voorhoofdlift. Maar tijdens na de operatie verliest naar Vincent veel vocht. De van arts zegt dat op tv dit normaal is. van naar Anderhalve dag lang trekt het Vincent herhaaldelijk aan de het bel en dan blijkt door dat ineens dat op tv de situatie op levensbedreigend is. De chirurg een het heeft fout op fout gemaakt. Vincent op tv moet op tv diezelfde avond nog op tv naar Groningen, waar hij van een riskante hersteloperatie de moet ondergaan. Hij wil de niet alleen van een op tv schadevergoeding, maar ook een straf uit voor de arts. Mr. naar in Oscar Hammerstein en mr. Jan-Hein Kuijpers met gaan de het juridische uit strijd aan tegen het naar ziekenhuis en in de plastisch chirurg.

De 26-jarige Heleen van Vella is het in Den met Bosch geboren, maar opgegroeid op op het de Griekse eiland tijdens Corfu. In 2011 verhuist ze terug tijdens naar Nederland en van met wil ze hier aan het tijdens werk. Dan door blijkt dat een een foute letter op op haar geboorteakte dramatische consequenties heeft. op tv Heleen door heeft de Nederlandse nationaliteit én op tv een Nederlands op tv paspoort, maar naar van de letter het van de Nederlandse wet de bestaat op ze niet. Ze verblijft noodgedwongen op met uit een tijdelijk toeristenvisum op het Griekse het eiland een Corfu, omdat ze het geen Griekse nationaliteit in heeft. De naar gemeente Den Bosch blijft door weigeren om in die foute letter van de geboorteakte uit te tijdens halen. Mr. Jan-Hein Kuijpers doet op tv er in alles aan om dit van moeilijke juridische gevecht een te tijdens winnen.

Remon Kardienaal en in zijn broer op beginnen in 2008 de hun tweemanszaak. met De broers lenen uit 55.000 euro bij in de bank met Remons woning door als borg. Het door contract wordt getekend door door tijdens beide broers. Door met de crisis gaat het zeer het slecht op met het bedrijf op en het faillissement wordt op tv aangevraagd. De van broers hebben ieder ruim 27.000 uit euro schuld uit bij de bank. Zijn van broer op tv betaalt zijn op tv schuld onvoldoende af naar en de bank klopt tijdens bij Remon aan. Hij en uit tijdens zijn gezin dreigen nu hun het woning kwijt te door raken, waardoor ze op tv op op straat komen te staan. met Mr. Oscar Hammerstein in haalt alles uit de van kast het om het gezin te op tv helpen.

Op 1 door juni 2007 wordt Alexander, op de uit zeventienjarige zoon op van Louise en Ben Lak, de op op tv zijn scooter fataal uit geraakt door een tram door tijdens het tijdens oversteken van de het bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf tijdens heeft al eerder tientallen klachten uit ontvangen naar over het falende waarschuwingssysteem. De naar ouders schakelen een een advocaat door in, want zij in vinden dat de van trambestuurder en op het vervoersbedrijf moeten worden vervolgd. de In 2010 stelt uit het Gerechtshof het de familie Lak in het het gelijk maar in daarna blijft het jarenlang in het stil. Mr. Mariëlle van het Essen pakt de door zaak op de om de familie uit Lak te helpen.

William Megens uit door tijdens Nijmegen wordt binnenkort met door woningbouwvereniging Talis op een straat gezet. De 67-jarige tijdens oud-marinier moet zijn droomhuis van verlaten, de omdat zijn tijdens onderhuurder zonder Williams medeweten een op tv wietplantage in zijn van woning van heeft aangelegd. William was op op dat moment op uit bezoek de bij zijn zoon in Thailand in en was zich van met geen op tv kwaad bewust toen in hij de desbetreffende het persoon in de huis haalde. Hartpatiënt William is ten op tv einde uit raad en uit daarom haalt Mr. Cees Korvinus tijdens alles uit de kast in op om ervoor dat zorgen met dat hij van niet zonder pardon zijn tijdens huis uit wordt met gezet.

Toen haar man op uit Robin in 2007 uit overleed, bleef Anna in Kars alleen achter met op tv haar driejarige dochtertje Eva. op tv Sindsdien ontvingen ze een naar aanvullende nabestaandenuitkering, maar het deze werd op tv in op 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatschappij uit had Anna naar namelijk geen van recht op het uit geld omdat Robin niet een verzekerd op was. Anna is al twee op tv jaar lang tevergeefs aan in het vechten en een de steeds uit groter een wordende financiële problemen zorgen er zelfs op voor dat ze op tv in haar huis te koop moest door zetten. Mr. Oscar door Hammerstein haalt alles uit op tv in te kast om op tv ervoor te zorgen dat tijdens deze zaak niet nog verder het met escaleert.

Als startende op tv ondernemer in vindt de 31-jarige Vincent door een enthousiaste op tv financier voor zijn eerste businessplan. van Zakenman op Anton M. is op bereid Vincent geld te lenen voor uit de aankoop uit van een naar aantal appartementen. Vincent gaat een akkoord met het met voorstel en schaft van het een op tv deel van het geleende een geld een door representatieve auto aan. Dat uit is het begin van van een ware naar nachtmerrie. Hij met moet zich melden bij de tijdens politie en in verneemt daar dat door hij in wordt verdacht van in witwaspraktijken. Het geleende geld blijkt door naar Anton tijdens M. te zijn ontvreemd. Vincent met op ontkent de aantijgingen door en beweert onschuldig te zijn, maar op tv het toch wordt hij door de rechtbank tijdens veroordeeld. van Mr. Mariëlle van in Essen gelooft in zijn op tv onschuld en gaat in tijdens een hoger beroep tegen het de veroordeling.

Te zien tijdens is hoe niemand de verantwoordelijkheid op tv neemt voor de door slachtoffers van een bizar van schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten door in Tubbergen. De zaak tijdens loopt inmiddels naar vijf jaar en de een oplossing een lijkt mijlenver. naar Door een blunder raakt op tv de vijfjarige Cesha gewond aan tijdens haar van enkel en raakt Jo in blijvend invalide. De door schutter door wordt weliswaar veroordeeld door de rechter, naar maar gaat in in hoger in beroep. In afwachting van van het oordeel naar van het gerechtshof op tv overlijdt hij. De strafzaak het wordt uiteindelijk tijdens zonder veroordeling afgesloten. Mr. op Cees Korvinus trekt alle het registers open om een tijdens rechtvaardigheid af te dwingen voor naar de tijdens slachtoffers.

Frank Nobel moet het in met zijn bedrijf tijdens inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen in van in de gemeente. Hij de verkoopt zijn woning aan de in gemeente door en koopt het hem in aangeboden perceel in een door woonwijk. de Het nieuwe perceel op met bestemming wonen en werken van ligt echter in door een nieuwe de woonwijk, waar dagelijks veel het schoolgaande kinderen uit op de fiets naar naar school van gaan. De in- en met uitrit voor vrachtverkeer van Frank met zijn perceel een kruist het tijdens fietspad, wat voor een met onveilige situatie zorgt. Een een rechter het bepaalt dat in de gemeente moet zorgen dat in in- en uitrit een voor vrachtverkeer op veilige het in manier gerealiseerd wordt. Als Frank de van in benodigde vergunning aanvraagt, wordt hij uit door de op tv gemeente van naar het kastje naar de muur uit gestuurd. Daarbij wordt tijdens hij de ook gedwongen om op eigen kosten op tv tijdens onderzoeken te laten verrichten. En door nog steeds geeft de op gemeente de vergunning op tv niet af. naar Inmiddels is het zeven een de jaar later. Mr. op Oscar Hammerstein neemt de op zaak aan en probeert de naar impasse te op doorbreken. Martijn gaat net in zolang bij de een verschillende op partijen langs, totdat een er een oplossing met komt.

Jytte naar is gek op paarden. Al door vanaf dat het ze een klein meisje een is, rijdt ze de paard en heeft door ze jarenlang het twee op vaste verzorgpaarden. In februari 2011 de besluit ze dat op het met tijd is om een eigen tijdens paard aan te schaffen tijdens voor door recreatief gebruik. Bij de tijdens aankoop laat ze door het paard klinisch keuren het door een dierenarts. het Paard Rubis wordt uit die van dag klinisch op in orde verklaard en de door koop in is daarmee een feit. Kort na naar door de aankoop blijkt echter dat op het met paard niet gezond is. door Zo erg zelfs, dat het een paard in haar aanvalt en op voor het in leven tekent. Jytte het wil de koop van ontbinden, maar de op voormalige eigenaar weigert Rubis terug te door in nemen, omdat hij voor op de koop goed in en gezond gekeurd is. uit Gesteggel per e-mail, van telefoon een en aangetekende brieven volgt. tijdens Omdat na onderzoeken in verschillende ziektes aan het licht van van komen die niet te genezen uit zijn en het het steeds slechter met Rubis in gaat, wordt het op tv paard op op 13 oktober 2011 op geëuthanaseerd. Het koopcontract, dat een zij na op enige door vertraging uiteindelijk in handen krijgt, een door blijkt niet volledig. tijdens De algemene voorwaarden voor consumenten blijken uit doorgehaald. tijdens Jan-Hein Kuijpers neemt met deze zaak aan en staat tijdens Jytte bij in de een haar strijd voor gerechtigheid. Zij een heeft veel van kosten gemaakt aan tijdens allerlei onderzoeken en testen en naar naar ze wil haar geld op tv van de een aanschaf van het paard terug. Martijn van laat het zich informeren over het de paardenhandel het en gaat langs bij de naar bewuste met handelaar om zijn uit kant van het verhaal te uit horen.

Zaak: de Johannes van de Veer versus het gemeente Amsterdam. Johannes tijdens van de door Veer van is na ruim 44 jaar de werkzaam tijdens geweest te zijn naar als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam op met vervroegd pensioen met gegaan. Groot was tijdens de ontsteltenis op tv toen bleek dat het met pensioen dat op tv hij had opgebouwd en de door waar hij recht op had slechts de 56% van zijn op tv van laatstverdiende loon bleek te een bedragen, in in plaats van de beoogde 70% van waar hij ooit op tv voor het getekend had. Dit is de veroorzaakt door de nieuwe de pensioenregeling voor een stratenmakers, die in 2006 in de werking is getreden. op tv uit Al vier jaar de strijdt Johannes met hulp van zijn naar van zoon voor gerechtigheid, in maar ze worden met van het kastje van naar de muur gestuurd. Mr. Oscar tijdens Hammerstein neemt van deze in zaak aan en gaat de familie op tv van een de Veer pro deo naar bijstaan in hun het juridische strijd uit tegen de gemeente de Amsterdam.

Wanneer er in de juni een 2011 in Zuilichem een bestelbus de van een naar dijk afglipt naar en tegen het een dijkhuis van door de heer Hobo aanrijdt, heeft dat de enorme het schade tot gevolg. uit De ravage in naar de woonkamer is onvoorstelbaar. tijdens Nu, bijna een een jaar later, is uit het gesteggel over de van herstelwerkzaamheden en vooral in tijdens de te vergoeden kosten nog van altijd niet voorbij; laat op staan dat een er iets is gerepareerd. het De totale schade naar die in eerste met instantie beraamd was van op 300.000 de euro, uit is na het doen de van veel concessies in en het inschakelen van een uit contraexpertise door teruggebracht tot ruim 150.000 uit euro. uit De expert van de verzekering waar uit de heer tijdens Hobo de zijn opstalverzekering heeft lopen, heeft met de schade uit echter vastgesteld op een beduidend de van lager bedrag. Voor dit bedrag op tv kan onmogelijk de door schade hersteld tijdens worden. Mr. naar Cees Korvinus neemt op tv deze zaak aan om op tv de onderste door steen boven te door krijgen. Martijn gaat bij op de gemeente langs om te in kijken in hoeverre het het uit mogelijk is de verkeerssituatie op tv ter plekke aan van tijdens te passen.

Zaak: Erik op van den Bos versus op tv door incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 op is er op naam een van Erik op tv van den Bos een op tv lening van een 5000 gulden afgesloten bij een bank. de op Erik geeft aan dat hij deze de lening het nooit heeft afgesloten. Rond van die tijd is hij een zijn in tas kwijtgeraakt in de door trein, met daarin met zijn paspoort, een een contract, bankpas op tv en wat geld. naar Als een met deurwaarder het geld komt uit incasseren, weigert Erik tijdens te betalen omdat door hij de lening nooit de in heeft afgesloten. Na jaren niets vernomen door te door hebben, staat naar in 2005 wederom in een deurwaarder op de op tv stoep. Als hij dan weer naar weigert te tijdens betalen, wordt het er beslag het gelegd op zijn loon. Inmiddels in is de schuld een van de lening de van 5000 gulden opgelopen uit tot bijna het 16.000 euro. Ten einde een raad de heeft hij met zich tot dit programma gewend. Mr. de Mariëlle het van Essen neemt een deze zaak het aan.

Zaak: Michelle naar Schroen in versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien met jaar geleden van kocht Michelle Schroen een appartement. De tijdens vastgoedonderneming waarvan met zij de woning huurde, van gaf haar de van mogelijkheid het appartement door te kopen van en dit heeft met Michelle gedaan. uit Vier jaar later in wilde zij het appartement het weer verkopen. De potentiële met koper ontdekte dat het de op tv fundering totaal van verrot was, waardoor Michelle de woning met niet meer op kon verkopen zonder dit in op te melden. Zij spant een met rechtszaak een aan tegen de vastgoedonderneming, uit deze wint zij en in een hoger op tv beroep wordt een schikking met getroffen. Maar de een tegenpartij een komt de overeenkomst die door een een rechter is van vastgelegd niet na. op tv Zelfs een gerechtsdeurwaarder naar kan niets doen. Michelle op heeft nu tijdens inmiddels 86.000 euro de besteed een aan deze zaak. De rechtszaak naar loopt uit nu al ruim uit vijf jaar. Mr. uit Cees Korvinus neemt deze zaak met voor zijn het rekening.

Zaak: Cisca in van op tv der Geld versus Mevrouw een B. Op 18 december in 2009 rijdt Danny naar Jansen, 25 jaar in oud, naar om een uur door of 22.00 `s avonds met nog even naar zijn op vriendin om het haar portemonnee - die zij tijdens was een vergeten - terug te brengen. door “Mam, ik op ben zo terug!”, naar zei hij nog. Maar in hij kwam met niet terug. op tv Hij bleek het slachtoffer te op tv zijn tijdens geworden van een naar auto-ongeluk, veroorzaakt door een spookrijdster uit met in drank op een die drie kilometer tegen het verkeer tijdens in een is gereden en van uiteindelijk frontaal naar op de auto van Danny botste. op tv uit Dezelfde avond overleed op hij aan zijn verwondingen. Zijn moeder, met Cisca Van van der Geld, het strijdt sindsdien voor de wat zij noemt van `gerechtigheid voor door Danny´.

april 2020
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!