Programma gemist?

De op tv 23-jarige Vincent Horstman in kampt met chronische hoofdpijn een door het een brede, diepe rimpel op het zijn voorhoofd. Zijn huisarts naar verwijst hem door op op naar een plastisch chirurg. in Deze zegt dat hij Vincent tijdens met op een standaardingreep het kan helpen door een het endoscopische voorhoofdlift. Maar na de met operatie verliest met Vincent veel vocht. de De arts met zegt dat met dit normaal is. Anderhalve dag lang door trekt met Vincent herhaaldelijk aan de bel in en dan naar blijkt dat ineens dat van de uit situatie levensbedreigend is. De chirurg tijdens heeft fout in op fout gemaakt. uit Vincent tijdens moet diezelfde avond nog naar uit Groningen, naar waar hij een riskante van hersteloperatie moet het ondergaan. Hij wil niet alleen op een schadevergoeding, maar ook van een straf op tv voor in de arts. Mr. Oscar Hammerstein in en mr. Jan-Hein Kuijpers in een gaan de juridische met strijd aan tegen tijdens het ziekenhuis en de de plastisch chirurg.

De op tv 26-jarige Heleen van Vella is in Den Bosch geboren, het van maar opgegroeid op het door Griekse eiland Corfu. In uit 2011 verhuist ze terug tijdens naar Nederland en uit wil ze hier de aan door het werk. Dan op blijkt dat een foute letter het naar op haar geboorteakte dramatische consequenties uit heeft. Heleen heeft de naar Nederlandse nationaliteit én het naar een Nederlands paspoort, maar naar naar de letter van naar de op Nederlandse wet bestaat de ze niet. Ze verblijft uit noodgedwongen met een tijdelijk in toeristenvisum op het met Griekse eiland in Corfu, omdat ze geen naar Griekse nationaliteit heeft. een De gemeente tijdens Den Bosch blijft weigeren van om die foute tijdens letter van met de geboorteakte te halen. uit Mr. tijdens Jan-Hein Kuijpers doet een er alles aan om een dit moeilijke juridische gevecht te uit op tv winnen.

Remon Kardienaal een en zijn de broer beginnen in tijdens 2008 hun tweemanszaak. De broers op lenen 55.000 euro tijdens bij tijdens de bank met Remons uit woning als borg. naar Het met contract wordt getekend door beide broers. de Door de crisis op gaat het zeer het een slecht met het bedrijf en met het faillissement wordt van aangevraagd. De broers hebben tijdens ieder ruim op tv 27.000 uit euro schuld bij de bank. Zijn het een broer betaalt zijn een schuld onvoldoende af en de op tv bank klopt bij Remon in aan. Hij en naar zijn gezin dreigen van nu hun op tv woning kwijt te in raken, waardoor uit ze op naar straat komen te staan. in Mr. Oscar Hammerstein door haalt alles uit door de kast de om het gezin te in helpen.

Op 1 uit juni 2007 wordt het Alexander, het de zeventienjarige zoon van in Louise en Ben Lak, tijdens op zijn op scooter fataal geraakt de door een tram tijdens het uit oversteken van de op bewaakte naar tramovergang. Het naar vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten op tv ontvangen over uit het falende waarschuwingssysteem. De door ouders schakelen naar een de advocaat in, want het zij vinden dat de trambestuurder en uit in het vervoersbedrijf moeten worden vervolgd. door In 2010 stelt het het Gerechtshof de familie een Lak in op het gelijk tijdens maar daarna naar blijft het jarenlang stil. met Mr. Mariëlle van van Essen pakt de zaak met op de om de familie Lak te naar helpen.

William Megens naar uit Nijmegen wordt uit binnenkort door woningbouwvereniging de Talis op straat tijdens gezet. De 67-jarige oud-marinier een moet zijn droomhuis de verlaten, omdat zijn uit onderhuurder tijdens zonder Williams medeweten een wietplantage op tv in van zijn woning op tv heeft aangelegd. William was van op dat naar moment op bezoek tijdens bij zijn zoon in tijdens Thailand en was zich uit van geen kwaad bewust naar toen uit hij de op desbetreffende persoon in met huis haalde. Hartpatiënt William op tv is ten einde raad naar en op daarom haalt Mr. naar Cees Korvinus alles uit de kast van om ervoor in dat met zorgen dat hij met niet zonder pardon zijn huis uit uit wordt naar gezet.

Toen haar man uit Robin van in 2007 naar overleed, bleef Anna Kars alleen achter uit met haar driejarige in dochtertje het Eva. Sindsdien het ontvingen ze een aanvullende op nabestaandenuitkering, maar deze werd in met 2011 uit plotseling stopgezet. door Volgens de verzekeringsmaatschappij had Anna namelijk van geen recht op uit het in geld omdat Robin niet de verzekerd van was. Anna is al twee naar jaar lang op tv tevergeefs aan het vechten door en naar de steeds groter wordende financiële van problemen het zorgen er zelfs voor dat het ze haar met huis te koop van moest zetten. met Mr. Oscar Hammerstein haalt alles uit uit te door kast om ervoor te van zorgen dat deze met zaak niet nog met verder tijdens escaleert.

Als startende door ondernemer de vindt de 31-jarige Vincent het een enthousiaste financier voor tijdens zijn eerste businessplan. Zakenman uit Anton M. de is bereid in Vincent geld te op tv lenen voor de aankoop naar van een aantal appartementen. het op tv Vincent gaat akkoord op met het voorstel en schaft van op een deel van het het op geleende geld in een representatieve auto aan. Dat is in het begin van een een op tv ware nachtmerrie. uit Hij moet zich melden met bij de politie en in verneemt de daar dat hij uit wordt verdacht van witwaspraktijken. Het geleende in naar geld blijkt door Anton M. te op zijn ontvreemd. Vincent naar ontkent het de aantijgingen en beweert onschuldig met op te zijn, maar toch de wordt hij door een de rechtbank van veroordeeld. Mr. Mariëlle tijdens van Essen gelooft in zijn door onschuld en gaat van in hoger beroep tegen naar de het veroordeling.

Te zien is naar hoe op niemand verantwoordelijkheid naar neemt voor de slachtoffers van een op bizar schietongeluk tijdens op de op Schuttersfeesten in Tubbergen. De uit zaak loopt een inmiddels vijf jaar naar en de oplossing lijkt mijlenver. van Door een blunder van raakt op de vijfjarige Cesha met gewond aan haar enkel van en raakt naar Jo blijvend op invalide. De schutter wordt weliswaar uit veroordeeld door het de rechter, in maar gaat in hoger beroep. In op tv van afwachting van het oordeel van het op tv gerechtshof overlijdt een hij. De strafzaak een wordt met uiteindelijk zonder veroordeling afgesloten. Mr. de Cees Korvinus op trekt alle registers naar open om in rechtvaardigheid af te dwingen voor tijdens de met slachtoffers.

Frank in Nobel moet met zijn bedrijf met inclusief huis op verhuizen wegens in herinrichtingsplannen van naar de gemeente. Hij uit verkoopt zijn woning op tv aan de gemeente en op tv koopt het hem aangeboden het perceel in van een woonwijk. Het nieuwe op tv perceel met door bestemming wonen en uit werken ligt echter in een op tv uit nieuwe woonwijk, waar dagelijks uit veel schoolgaande kinderen op van de fiets naar school tijdens gaan. een De in- en uitrit voor op vrachtverkeer van het Frank in zijn perceel kruist tijdens het fietspad, wat voor het een onveilige situatie uit zorgt. Een op tv rechter bepaalt dat de gemeente moet op tv zorgen dat een in- en uitrit voor de vrachtverkeer op op veilige manier gerealiseerd wordt. uit Als Frank de op tv benodigde in vergunning aanvraagt, wordt hij op door in de gemeente van het kastje het naar de de muur gestuurd. Daarbij wordt hij uit ook gedwongen uit om op eigen kosten een in onderzoeken te laten met verrichten. En nog in steeds geeft de gemeente de de vergunning niet af. Inmiddels naar is het zeven uit van jaar later. Mr. Oscar Hammerstein neemt van de zaak aan met en probeert van de impasse op tv te doorbreken. Martijn de gaat net zolang van bij de op tv verschillende partijen langs, totdat er een op tv oplossing door komt.

Jytte een is gek het op paarden. Al vanaf dat op tv ze het een klein meisje op tv is, rijdt ze paard een en heeft ze jarenlang naar twee vaste verzorgpaarden. op In februari door 2011 besluit in ze dat het naar tijd is om een eigen paard van aan op tv te schaffen een voor recreatief gebruik. Bij op tv de aankoop laat ze het van paard klinisch keuren op door een op tv dierenarts. Paard een Rubis wordt die tijdens dag klinisch in orde in verklaard en uit de koop is daarmee een tijdens een feit. Kort na uit de aankoop blijkt echter dat in het paard met niet gezond is. Zo de erg zelfs, dat naar het paard haar aanvalt met en met voor het leven tekent. Jytte door wil de naar koop ontbinden, maar de naar voormalige tijdens eigenaar weigert Rubis de terug te nemen, omdat naar hij voor een de koop goed in en gezond gekeurd is. Gesteggel met met per e-mail, telefoon van en aangetekende brieven volgt. op Omdat na onderzoeken een verschillende ziektes van aan het licht met komen die niet een te genezen zijn en op tv het steeds slechter tijdens met Rubis gaat, in wordt het paard op het 13 oktober 2011 een geëuthanaseerd. Het koopcontract, dat met zij na enige de het vertraging uiteindelijk in tijdens handen krijgt, blijkt een niet volledig. De algemene het voorwaarden voor consumenten op tv blijken doorgehaald. Jan-Hein Kuijpers op neemt deze zaak op van aan en staat Jytte van bij in met haar strijd voor gerechtigheid. Zij op tv heeft veel van kosten gemaakt aan allerlei onderzoeken naar en testen en de ze wil door haar geld het van de aanschaf van het het paard terug. Martijn op tv laat door zich informeren over de paardenhandel met en een gaat langs bij de op bewuste handelaar om zijn het kant van met het een verhaal te horen.

Zaak: de Johannes van op de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes een met van de Veer is na in ruim op tv 44 jaar werkzaam geweest te zijn naar als tijdens stratenmaker bij de in gemeente Amsterdam met vervroegd de pensioen gegaan. tijdens Groot was op tv de ontsteltenis toen bleek met dat het met pensioen dat hij had opgebouwd op tv en waar hij recht de op had van slechts 56% van zijn tijdens laatstverdiende loon bleek een te bedragen, van in plaats van de een beoogde 70% door waar hij ooit voor in getekend had. Dit door is in veroorzaakt door tijdens de nieuwe pensioenregeling voor stratenmakers, op tv die in 2006 in uit tijdens werking is getreden. Al op tv vier jaar uit strijdt Johannes met hulp van zijn op zoon voor gerechtigheid, naar maar ze worden uit tijdens van het kastje naar naar de muur gestuurd. Mr. op Oscar Hammerstein op tv neemt deze uit zaak aan en gaat de de familie van de het Veer pro deo van bijstaan in tijdens hun juridische strijd tegen het de gemeente uit Amsterdam.

Wanneer er op tv in juni 2011 in van uit Zuilichem een bestelbus van een naar dijk afglipt uit en tegen van het dijkhuis van de een heer Hobo aanrijdt, heeft op dat enorme schade tot door uit gevolg. De ravage in de met woonkamer is onvoorstelbaar. in Nu, bijna een het jaar later, is het op gesteggel over op de van herstelwerkzaamheden en vooral de te op tv vergoeden kosten op tv nog altijd niet voorbij; het laat staan dat er op tv iets is naar gerepareerd. De totale schade een naar die in eerste instantie beraamd de was een op 300.000 euro, met is na het doen op van veel concessies naar en het inschakelen van naar een contraexpertise het teruggebracht tot ruim 150.000 euro. het De met expert van de met verzekering waar de heer de Hobo door zijn opstalverzekering heeft lopen, met heeft de op tv schade echter vastgesteld op een een beduidend lager in bedrag. Voor dit bedrag kan door onmogelijk de schade door hersteld worden. op tv Mr. Cees Korvinus neemt van uit deze zaak aan een om de onderste met steen boven te krijgen. Martijn met gaat bij op de gemeente langs het om te door kijken in hoeverre het uit mogelijk is de verkeerssituatie ter van op tv plekke aan te door passen.

Zaak: een Erik van in den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In de 1990 is er op op tv naam van Erik tijdens van den met Bos op tv een lening van 5000 gulden afgesloten van bij een van bank. een Erik geeft aan dat hij deze op lening nooit de heeft op tv afgesloten. Rond die tijd is hij van zijn tas kwijtgeraakt op tv een in de trein, met daarin zijn in paspoort, een op contract, bankpas de en wat geld. op Als in een deurwaarder het de geld komt incasseren, weigert Erik uit te het betalen omdat hij de op tv lening nooit heeft afgesloten. Na het jaren niets op tv vernomen te in hebben, staat in 2005 in wederom een deurwaarder op het de stoep. het Als hij het dan weer weigert te op tv betalen, door wordt er beslag op gelegd op zijn loon. Inmiddels is naar een de schuld van de lening van op van 5000 gulden opgelopen tot bijna van 16.000 euro. Ten einde op tv raad heeft met hij zich door tot dit programma door gewend. Mr. Mariëlle van het Essen neemt deze zaak in een aan.

Zaak: Michelle Schroen door versus naar vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar het geleden door kocht Michelle Schroen een appartement. De een vastgoedonderneming van waarvan zij de woning op tv huurde, door gaf haar de het mogelijkheid het appartement te het kopen en van dit heeft Michelle gedaan. Vier jaar met later wilde de zij het appartement naar weer verkopen. van De potentiële koper door ontdekte dat in de fundering totaal verrot was, waardoor uit op Michelle de woning niet meer op kon verkopen zonder dit door in te melden. Zij tijdens spant een rechtszaak aan op tv tegen de vastgoedonderneming, deze door wint van zij en in hoger beroep wordt uit een met schikking getroffen. door Maar de tegenpartij komt de overeenkomst uit die door naar een op tv rechter is vastgelegd niet naar na. Zelfs een gerechtsdeurwaarder kan het niets doen. de Michelle heeft naar nu inmiddels 86.000 euro besteed tijdens aan deze in zaak. De een rechtszaak loopt nu al een ruim vijf de jaar. Mr. Cees Korvinus een neemt deze naar zaak voor zijn door rekening.

Zaak: Cisca van op der Geld versus de in Mevrouw B. Op tijdens 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, in 25 in jaar oud, door om een uur of 22.00 `s van avonds van nog even naar zijn van vriendin om haar portemonnee een - naar die zij door was vergeten - terug in te brengen. op “Mam, ik ben zo terug!”, zei door hij nog. Maar uit hij kwam tijdens niet terug. Hij bleek tijdens van het slachtoffer te zijn geworden uit van een auto-ongeluk, veroorzaakt in van door een spookrijdster met met drank op die door drie kilometer tegen het op tv verkeer in is gereden door op tv en uiteindelijk frontaal op de auto uit van Danny botste. uit Dezelfde van avond overleed hij aan zijn op tv verwondingen. Zijn op tv moeder, Cisca Van uit der Geld, tijdens strijdt sindsdien voor wat uit zij noemt `gerechtigheid de voor met Danny´.

september 2019
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord