Programma gemist?

De uit 23-jarige Vincent Horstman kampt met de chronische hoofdpijn tijdens door een brede, door diepe rimpel op op zijn voorhoofd. Zijn huisarts op tv verwijst hem door het van naar een plastisch chirurg. met Deze zegt uit dat hij Vincent met een een standaardingreep kan op helpen door een endoscopische in voorhoofdlift. Maar na de tijdens in operatie verliest Vincent veel op vocht. De arts naar zegt dat tijdens dit normaal is. Anderhalve dag op tv lang trekt Vincent door herhaaldelijk aan uit de bel en dan de blijkt dat van ineens dat de situatie levensbedreigend op tv is. De chirurg uit heeft fout op de fout gemaakt. de Vincent moet diezelfde met avond op tv nog naar Groningen, waar hij tijdens een riskante hersteloperatie naar moet ondergaan. Hij het wil niet op tv alleen een schadevergoeding, maar ook op een straf voor naar op tv de arts. Mr. op tv Oscar Hammerstein en mr. tijdens Jan-Hein Kuijpers gaan door de juridische strijd naar aan tegen het ziekenhuis en in de een plastisch chirurg.

De op tv 26-jarige Heleen Vella is van in Den Bosch geboren, uit maar het opgegroeid op het Griekse eiland in Corfu. in In 2011 verhuist ze tijdens terug naar Nederland tijdens en de wil ze hier aan het het werk. op Dan blijkt dat op tv een foute letter op haar geboorteakte uit door dramatische consequenties heeft. Heleen heeft de een Nederlandse uit nationaliteit én een Nederlands paspoort, uit maar naar uit de letter van de tijdens met Nederlandse wet bestaat ze niet. Ze van verblijft noodgedwongen met op een tijdelijk toeristenvisum in op het in Griekse eiland op tv Corfu, omdat ze uit geen Griekse nationaliteit heeft. De tijdens gemeente Den Bosch de blijft van weigeren om die foute letter naar van de geboorteakte op uit te halen. Mr. het Jan-Hein Kuijpers doet er alles naar aan om dit in moeilijke uit juridische gevecht te van winnen.

Remon de Kardienaal en zijn broer van beginnen in 2008 hun tijdens tweemanszaak. De door broers op tv lenen 55.000 euro bij de het bank met de Remons woning als de borg. Het contract wordt op getekend op door beide broers. Door uit de crisis gaat een het zeer slecht met het naar bedrijf en tijdens het faillissement uit wordt aangevraagd. De broers een hebben ieder ruim tijdens 27.000 euro schuld bij naar in de bank. Zijn op broer betaalt zijn schuld door onvoldoende af en de bank met klopt naar bij Remon aan. Hij en in zijn gezin op dreigen nu hun woning de kwijt door te raken, op waardoor ze op het straat komen te staan. Mr. in Oscar Hammerstein op tv haalt alles door uit de kast om het gezin een te het helpen.

Op van 1 juni 2007 wordt Alexander, uit de uit zeventienjarige zoon van Louise en naar een Ben Lak, op zijn scooter het fataal geraakt de door een tram tijdens het van oversteken uit van de naar bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft naar al eerder tijdens tientallen klachten uit ontvangen over het falende waarschuwingssysteem. De op ouders een schakelen een advocaat in, door want zij vinden dat tijdens de door trambestuurder en het een vervoersbedrijf moeten worden een vervolgd. In 2010 stelt een het Gerechtshof de familie door in Lak in het gelijk het maar daarna blijft tijdens het jarenlang naar stil. Mr. Mariëlle van Essen pakt op de de zaak op om uit de familie Lak te op helpen.

William het Megens uit Nijmegen wordt tijdens binnenkort de door woningbouwvereniging Talis op straat op tv gezet. De 67-jarige uit oud-marinier moet zijn uit droomhuis verlaten, omdat naar zijn onderhuurder zonder Williams uit medeweten tijdens een wietplantage in zijn in woning in heeft aangelegd. William in was op dat moment op bezoek het bij zijn naar zoon in van Thailand en was zich van een geen kwaad bewust van toen hij de uit van desbetreffende persoon in huis haalde. Hartpatiënt het William is ten tijdens naar einde raad en daarom een haalt Mr. Cees Korvinus in alles uit het de kast om ervoor dat van zorgen dat hij het naar niet zonder pardon zijn tijdens huis uit wordt op tv gezet.

Toen op tv haar man Robin in 2007 het overleed, in bleef Anna de Kars alleen achter met door haar driejarige dochtertje Eva. in Sindsdien ontvingen ze op een naar aanvullende nabestaandenuitkering, maar een deze werd in op tv 2011 plotseling stopgezet. Volgens de van verzekeringsmaatschappij door had Anna namelijk geen recht op tijdens op tv het geld omdat Robin niet verzekerd het was. Anna is naar al twee jaar met met lang tevergeefs aan met het vechten en de steeds groter met wordende door financiële problemen zorgen op er zelfs voor dat met ze haar huis op te koop moest het zetten. Mr. Oscar een Hammerstein een haalt alles uit naar te kast om ervoor te zorgen tijdens op dat deze zaak niet nog door verder de escaleert.

Als een startende ondernemer vindt met de 31-jarige door Vincent een enthousiaste financier voor zijn het eerste businessplan. Zakenman van het Anton M. is bereid de Vincent geld te lenen voor naar van de aankoop van een een aantal appartementen. uit Vincent gaat akkoord met een het voorstel en schaft het van een een deel van het het geleende geld een de representatieve auto een aan. Dat is de het begin van een ware op tv nachtmerrie. Hij moet zich op tv melden de bij de politie en met verneemt daar op dat hij wordt verdacht naar van in witwaspraktijken. Het geleende geld blijkt door van Anton M. te uit zijn ontvreemd. op Vincent ontkent de aantijgingen het en beweert tijdens onschuldig te zijn, in maar toch wordt hij tijdens een door de rechtbank veroordeeld. Mr. Mariëlle het van op tv Essen gelooft van in zijn onschuld en op gaat in op hoger beroep tegen de uit veroordeling.

Te met zien is hoe niemand op verantwoordelijkheid neemt voor een de slachtoffers van een van bizar uit schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in tijdens Tubbergen. De zaak tijdens loopt inmiddels vijf van jaar tijdens en de oplossing de lijkt mijlenver. van Door een blunder raakt de vijfjarige het Cesha gewond met aan haar enkel en een met raakt Jo blijvend invalide. De schutter op wordt weliswaar veroordeeld tijdens door de van rechter, het maar gaat in met hoger beroep. In afwachting van het op oordeel van tijdens het gerechtshof overlijdt hij. naar naar De strafzaak wordt uiteindelijk zonder het veroordeling afgesloten. Mr. Cees op Korvinus met trekt alle registers open een om van rechtvaardigheid af te van dwingen voor de uit slachtoffers.

Frank Nobel op moet met zijn bedrijf de inclusief huis verhuizen tijdens wegens herinrichtingsplannen van van de gemeente. de Hij verkoopt het zijn woning aan het de gemeente en koopt het de hem aangeboden perceel met op tv in een woonwijk. Het op tv nieuwe perceel op tv met bestemming wonen en door werken ligt echter in op een op nieuwe woonwijk, waar uit dagelijks veel schoolgaande de kinderen op de het fiets naar school gaan. De in- door en in uitrit voor vrachtverkeer van van Frank zijn perceel kruist door het op tv fietspad, wat voor een onveilige met situatie tijdens zorgt. Een rechter door bepaalt dat de gemeente een moet zorgen in dat in- en op uitrit voor vrachtverkeer op veilige tijdens manier op gerealiseerd wordt. Als Frank tijdens de benodigde vergunning aanvraagt, in met wordt hij door op de gemeente van het kastje uit naar in de muur gestuurd. in Daarbij wordt hij ook gedwongen naar om op eigen door kosten een onderzoeken te laten verrichten. van En nog naar steeds geeft de gemeente de op tv vergunning niet een af. Inmiddels met is het zeven op tv jaar later. Mr. uit Oscar Hammerstein neemt de zaak aan in tijdens en probeert de impasse te een doorbreken. Martijn gaat in net zolang bij met de het verschillende partijen langs, totdat er op tv een oplossing op komt.

Jytte naar is gek op paarden. Al tijdens tijdens vanaf dat ze een klein meisje van is, rijdt uit ze paard tijdens en heeft ze jarenlang twee op tv tijdens vaste verzorgpaarden. In van februari 2011 besluit ze dat het tijdens door tijd is om een eigen paard uit aan te schaffen in voor recreatief de gebruik. Bij de de aankoop tijdens laat ze het paard klinisch van keuren uit door een dierenarts. Paard Rubis tijdens wordt die dag klinisch tijdens in orde het verklaard en de de koop is van daarmee een een feit. Kort na de aankoop naar blijkt echter op dat het paard niet van gezond is. van Zo erg zelfs, dat de het paard haar aanvalt door en voor naar het leven tekent. Jytte uit wil de koop het naar ontbinden, maar de voormalige eigenaar weigert van Rubis naar terug te nemen, omdat met hij voor een de koop goed met en gezond gekeurd is. Gesteggel op per e-mail, telefoon van en uit aangetekende brieven volgt. met Omdat na onderzoeken een verschillende ziektes aan het licht met komen die niet uit te genezen een zijn en het steeds door slechter met op tv Rubis gaat, een wordt het paard op tv op 13 oktober 2011 geëuthanaseerd. met Het koopcontract, van dat zij na enige op tv vertraging uiteindelijk in op tv handen krijgt, een blijkt door niet volledig. De algemene voorwaarden in voor uit consumenten blijken doorgehaald. tijdens Jan-Hein Kuijpers neemt deze zaak in in aan en staat Jytte bij met in haar naar strijd voor gerechtigheid. Zij heeft naar veel kosten op tv gemaakt aan allerlei onderzoeken uit en testen met en ze wil een haar geld van op tv de aanschaf van op het paard terug. Martijn het naar laat zich informeren over de een paardenhandel en gaat door langs op tv bij de bewuste handelaar op om zijn kant van tijdens het verhaal uit te horen.

Zaak: met Johannes van het de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van van de Veer de is na het ruim 44 jaar werkzaam met geweest te het zijn als stratenmaker bij op tv de gemeente Amsterdam door door met vervroegd pensioen gegaan. in Groot was de ontsteltenis op toen bleek dat het met in pensioen dat hij had opgebouwd het en waar hij recht het op had slechts op tv een 56% van zijn op laatstverdiende loon bleek te bedragen, in door van plaats van de beoogde een 70% waar hij ooit uit voor getekend had. Dit uit is veroorzaakt de door de een nieuwe pensioenregeling door voor stratenmakers, die met in 2006 in werking naar is getreden. tijdens Al vier jaar strijdt Johannes met het hulp van zijn het zoon een voor gerechtigheid, van maar ze worden van op het kastje naar de van muur op gestuurd. Mr. Oscar Hammerstein neemt deze in zaak een aan en gaat naar de familie van de Veer naar pro door deo bijstaan in hun met juridische het strijd tegen de gemeente van Amsterdam.

Wanneer met er in juni door 2011 in naar Zuilichem een bestelbus van een tijdens dijk afglipt van en tegen tijdens het dijkhuis van de heer in Hobo uit aanrijdt, heeft dat enorme schade tot op gevolg. uit De ravage in de een woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, door op bijna een jaar later, naar is het gesteggel over de door herstelwerkzaamheden een en vooral de te vergoeden een kosten nog met altijd niet voorbij; laat van staan het dat er iets is gerepareerd. op tv De totale op tv schade die in eerste op tv instantie beraamd in was op 300.000 een euro, is na het op doen van veel tijdens concessies en op het inschakelen van een een naar contraexpertise teruggebracht tot ruim 150.000 tijdens euro. De expert op tv van de verzekering waar door op tv de heer Hobo zijn de opstalverzekering heeft in lopen, heeft de met schade echter vastgesteld op een beduidend op tv lager bedrag. Voor naar dit door bedrag kan onmogelijk de schade met hersteld op tv worden. Mr. Cees Korvinus neemt in deze zaak aan door om op tv de onderste steen boven te van krijgen. Martijn gaat een bij de van gemeente van langs om te in kijken in hoeverre op het mogelijk is de naar verkeerssituatie ter tijdens plekke aan te met passen.

Zaak: Erik van van den Bos versus tijdens incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In van 1990 is door er op naam van van Erik van den Bos op tv een lening het van 5000 uit gulden afgesloten bij een bank. het door Erik geeft aan dat hij op deze lening een nooit heeft afgesloten. Rond de die tijd is hij op de zijn tas kwijtgeraakt in de het trein, met daarin het zijn paspoort, uit een contract, bankpas van en wat geld. Als op een de deurwaarder het geld komt op incasseren, weigert een Erik te betalen op tv omdat hij de op lening nooit heeft afgesloten. met Na jaren niets vernomen het te de hebben, staat in 2005 uit wederom de een deurwaarder op de stoep. Als in hij dan naar weer weigert met te betalen, wordt er de beslag een gelegd op zijn loon. een Inmiddels is de schuld van tijdens de lening op van van 5000 gulden opgelopen het tot bijna 16.000 euro. Ten einde tijdens naar raad heeft hij zich tot een dit programma gewend. Mr. uit Mariëlle van van Essen uit neemt deze zaak naar aan.

Zaak: een Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. in Ruim tien jaar geleden uit door kocht Michelle Schroen een appartement. op tv De vastgoedonderneming waarvan zij tijdens de van woning huurde, gaf haar naar de mogelijkheid van het appartement te kopen in en met dit heeft Michelle gedaan. door Vier jaar later wilde de zij het met appartement weer verkopen. uit De potentiële koper tijdens ontdekte dat de tijdens fundering totaal uit verrot was, waardoor Michelle uit de woning niet meer kon een verkopen in zonder dit de te melden. Zij spant een een rechtszaak door aan tegen de vastgoedonderneming, deze het wint zij en in met naar hoger beroep wordt een schikking getroffen. de Maar de naar tegenpartij komt de overeenkomst tijdens die op tv door een in rechter is vastgelegd tijdens niet na. Zelfs met een gerechtsdeurwaarder kan niets doen. uit Michelle heeft een nu inmiddels op 86.000 euro besteed het aan deze zaak. De de rechtszaak loopt een nu al ruim tijdens vijf jaar. Mr. Cees een Korvinus neemt deze zaak tijdens voor naar zijn rekening.

Zaak: een Cisca van der het Geld versus in Mevrouw B. Op 18 met december 2009 naar rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, door om de een uur of 22.00 `s het avonds nog even van naar zijn vriendin door om haar portemonnee met - door die zij was door vergeten - terug uit te brengen. “Mam, in ik ben zo terug!”, zei tijdens hij nog. Maar tijdens hij van kwam niet terug. Hij bleek van een het slachtoffer te zijn geworden van van van een auto-ongeluk, veroorzaakt door op tv een spookrijdster met drank op op die drie op kilometer een tegen het verkeer in is op tv gereden een en uiteindelijk frontaal op de op auto met van Danny botste. Dezelfde avond overleed met hij een aan zijn verwondingen. Zijn op moeder, Cisca door Van der Geld, strijdt sindsdien naar voor met wat zij noemt uit `gerechtigheid voor op Danny´.

december 2019
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!