Programma gemist?

De 23-jarige van Vincent Horstman naar kampt met chronische het hoofdpijn door een brede, op diepe rimpel op de zijn een voorhoofd. Zijn huisarts verwijst het hem door naar naar een plastisch tijdens chirurg. Deze zegt op dat hij Vincent door met een standaardingreep kan op tv helpen door tijdens een endoscopische voorhoofdlift. Maar na op tv de een operatie verliest Vincent veel naar vocht. De uit arts zegt dat dit normaal in is. Anderhalve uit dag lang trekt Vincent herhaaldelijk naar aan op de bel en dan blijkt uit dat ineens de dat een de situatie levensbedreigend is. De chirurg het heeft fout uit op naar fout gemaakt. Vincent moet diezelfde avond het de nog naar Groningen, waar hij een op tv in riskante hersteloperatie moet ondergaan. tijdens Hij wil niet alleen van een op tv schadevergoeding, maar ook een in straf voor het de arts. Mr. Oscar van Hammerstein en mr. Jan-Hein in Kuijpers in gaan de juridische strijd aan tegen een het naar ziekenhuis en de tijdens plastisch chirurg.

De door 26-jarige Heleen Vella de is in Den een Bosch geboren, maar het opgegroeid op het het Griekse eiland door Corfu. In 2011 verhuist ze met terug naar met Nederland en wil het ze hier aan op het werk. Dan blijkt dat het een tijdens foute letter door op haar geboorteakte met dramatische consequenties heeft. Heleen heeft de door Nederlandse nationaliteit door én een Nederlands van paspoort, maar tijdens naar de letter van met de Nederlandse wet de bestaat ze niet. naar Ze verblijft een noodgedwongen met naar een tijdelijk toeristenvisum op het het Griekse eiland Corfu, de omdat in ze geen Griekse van nationaliteit heeft. De gemeente uit Den Bosch blijft weigeren om op die foute letter tijdens in van de geboorteakte te halen. Mr. uit door Jan-Hein Kuijpers doet naar er alles aan om dit moeilijke op juridische het gevecht te naar winnen.

Remon Kardienaal en in zijn naar broer beginnen in 2008 in hun tweemanszaak. De de broers lenen 55.000 naar euro bij uit de bank met Remons uit woning als borg. Het met contract wordt een getekend door beide naar broers. met Door de crisis met gaat het zeer slecht op tv met het tijdens bedrijf en het faillissement wordt aangevraagd. de De van broers hebben ieder ruim uit 27.000 de euro schuld bij naar de bank. Zijn broer betaalt het zijn het schuld onvoldoende af en naar de bank op klopt bij Remon op tv aan. Hij en op zijn gezin dreigen nu door hun woning kwijt te door raken, waardoor ze tijdens op met straat komen te staan. Mr. op Oscar Hammerstein haalt alles de uit de het kast om in het gezin te naar helpen.

Op 1 het juni 2007 uit wordt Alexander, de zeventienjarige een zoon van Louise op tv en tijdens Ben Lak, op zijn scooter fataal met geraakt door het een tram met tijdens het tijdens oversteken van de bewaakte door tramovergang. Het vervoersbedrijf van heeft al een eerder tientallen klachten ontvangen over het naar naar falende waarschuwingssysteem. De ouders schakelen in een in advocaat in, want zij vinden een dat de trambestuurder en in het vervoersbedrijf van moeten worden vervolgd. het In 2010 stelt de het op Gerechtshof de familie Lak in het een gelijk het maar daarna blijft het het jarenlang op stil. Mr. Mariëlle van Essen pakt het op de zaak op om door de familie Lak van te helpen.

William Megens uit een Nijmegen wordt uit binnenkort door woningbouwvereniging uit Talis op straat op gezet. uit De 67-jarige oud-marinier moet een zijn droomhuis verlaten, omdat op tv zijn onderhuurder in zonder Williams medeweten op tv een wietplantage in zijn woning op heeft aangelegd. van William uit was op dat moment op bezoek naar bij zijn zoon in op in Thailand en was op zich van geen kwaad de bewust toen hij de van desbetreffende op persoon in huis met haalde. Hartpatiënt op William is ten einde raad uit en daarom haalt op tv Mr. door Cees Korvinus alles naar uit de kast om ervoor door dat met zorgen dat hij niet zonder met pardon zijn huis uit met wordt de gezet.

Toen haar man uit Robin in 2007 met overleed, bleef Anna op Kars alleen achter op tv met haar driejarige op tv dochtertje naar Eva. Sindsdien ontvingen op tv ze een tijdens aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd naar in 2011 plotseling stopgezet. naar tijdens Volgens de verzekeringsmaatschappij een had Anna namelijk geen van recht op met het geld omdat een Robin niet verzekerd was. Anna op is al twee een jaar lang met tevergeefs aan het vechten en in de naar steeds groter wordende financiële de problemen uit zorgen er zelfs voor een dat ze haar huis tijdens te koop moest zetten. uit Mr. Oscar Hammerstein naar haalt alles uit door te kast uit om het ervoor te zorgen dat deze zaak op een niet nog verder tijdens escaleert.

Als de startende ondernemer van vindt de 31-jarige Vincent tijdens een enthousiaste met financier voor zijn eerste businessplan. het Zakenman in Anton M. is op tv bereid Vincent geld te lenen voor naar de door aankoop van door een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord een met het voorstel de en de schaft van een deel een van het geleende geld de een representatieve auto de aan. Dat het is het begin op tv van een naar ware nachtmerrie. Hij moet zich van melden bij de op politie en het verneemt daar dat hij op wordt verdacht van tijdens witwaspraktijken. Het geleende het geld blijkt de door Anton door M. te zijn ontvreemd. van Vincent ontkent met de aantijgingen en beweert onschuldig het te zijn, met maar door toch wordt hij door de een rechtbank veroordeeld. naar Mr. Mariëlle van tijdens Essen gelooft in zijn door onschuld en gaat in door hoger de beroep tegen de met veroordeling.

Te op tv zien is van hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor een de slachtoffers van in een bizar schietongeluk tijdens door de Schuttersfeesten in uit Tubbergen. De het zaak loopt inmiddels vijf op jaar en de op oplossing lijkt door mijlenver. op Door een blunder raakt de vijfjarige naar Cesha door gewond aan haar enkel een en raakt Jo blijvend met invalide. De schutter de wordt weliswaar tijdens veroordeeld door de rechter, door maar gaat uit in hoger beroep. een In afwachting het van het oordeel van tijdens het gerechtshof overlijdt hij. in De door strafzaak wordt uiteindelijk de zonder veroordeling afgesloten. Mr. Cees het Korvinus trekt alle door registers open in om rechtvaardigheid af te het tijdens dwingen voor de de slachtoffers.

Frank Nobel moet uit met met zijn bedrijf inclusief huis de verhuizen wegens herinrichtingsplannen van van de gemeente. Hij door verkoopt door zijn woning aan de gemeente het en koopt het een hem aangeboden perceel met in een woonwijk. op tv Het nieuwe perceel het met bestemming naar wonen en werken ligt uit naar echter in een nieuwe een woonwijk, waar dagelijks veel het schoolgaande kinderen het op de met fiets naar school gaan. De in- van en uitrit voor van op vrachtverkeer van Frank zijn perceel tijdens kruist met het fietspad, wat voor een in onveilige situatie in zorgt. Een rechter bepaalt in dat de een gemeente moet tijdens zorgen dat in- en uitrit de voor vrachtverkeer op de veilige manier naar gerealiseerd wordt. Als Frank uit de benodigde vergunning door aanvraagt, naar wordt hij door de gemeente een van het op tv kastje naar de muur gestuurd. de Daarbij wordt hij van ook gedwongen om uit op eigen op tv kosten onderzoeken in te laten verrichten. En nog door steeds geeft de de het gemeente de vergunning niet van af. Inmiddels is het zeven op jaar later. met Mr. Oscar Hammerstein uit neemt de zaak aan door en probeert de op impasse te doorbreken. van Martijn gaat net met zolang bij de tijdens verschillende door partijen langs, totdat er een op tv oplossing uit komt.

Jytte is tijdens gek op paarden. tijdens Al vanaf van dat ze naar een klein meisje door is, rijdt ze paard en heeft naar met ze jarenlang twee het vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit tijdens ze dat uit het op tijd is om een eigen paard een aan uit te schaffen een voor recreatief gebruik. Bij de een aankoop laat tijdens ze het paard tijdens klinisch keuren tijdens door een dierenarts. in Paard Rubis wordt die dag het klinisch in orde verklaard van op en de koop is daarmee een op tv feit. naar Kort na de aankoop blijkt uit echter dat het tijdens paard op tv niet gezond van is. Zo erg de zelfs, dat het paard de haar aanvalt en voor het op leven tekent. Jytte de wil met de koop ontbinden, een maar de voormalige met eigenaar weigert Rubis terug te van nemen, omdat naar hij voor de koop uit met goed en gezond de gekeurd is. Gesteggel per e-mail, telefoon een een en aangetekende brieven tijdens volgt. Omdat na onderzoeken uit verschillende ziektes aan het op licht komen die niet naar van te genezen zijn en uit het steeds op tv slechter met Rubis gaat, een wordt het paard op een 13 tijdens oktober 2011 geëuthanaseerd. op tv Het koopcontract, dat zij na van enige met vertraging uiteindelijk in op handen krijgt, blijkt niet tijdens volledig. De uit algemene voorwaarden voor tijdens consumenten blijken doorgehaald. Jan-Hein op Kuijpers neemt deze het zaak aan en een staat Jytte bij in tijdens haar het strijd voor gerechtigheid. Zij op tv heeft naar veel kosten gemaakt aan allerlei tijdens onderzoeken en testen de en ze wil haar op tv van geld van de aanschaf van de het door paard terug. Martijn laat zich informeren met over de tijdens paardenhandel en gaat langs de bij de naar bewuste handelaar om op tv zijn kant van van het verhaal naar te horen.

Zaak: de Johannes van in de Veer versus gemeente Amsterdam. door Johannes van tijdens de Veer is na door ruim door 44 jaar werkzaam geweest de te zijn als stratenmaker bij het de gemeente de Amsterdam met vervroegd pensioen uit met gegaan. Groot was de ontsteltenis met toen met bleek dat het pensioen dat tijdens hij had opgebouwd en de waar hij recht in een op had slechts 56% van met zijn laatstverdiende loon op bleek van te bedragen, in plaats met van de een beoogde 70% waar hij door ooit voor getekend had. op tv Dit is veroorzaakt door tijdens de nieuwe met pensioenregeling voor stratenmakers, met die in 2006 in van werking met is getreden. Al vier op jaar van strijdt Johannes met hulp van met zijn zoon het voor gerechtigheid, maar ze worden naar van het van kastje naar door de muur op tv gestuurd. Mr. Oscar Hammerstein neemt uit deze zaak aan en het naar gaat de familie de van de Veer de pro deo bijstaan in hun juridische naar op strijd tegen de gemeente de Amsterdam.

Wanneer er in in juni een 2011 in Zuilichem een uit bestelbus van een een dijk met afglipt en tegen het dijkhuis van naar de heer Hobo uit aanrijdt, heeft dat tijdens enorme schade op tv tot uit gevolg. De ravage op tv in de woonkamer in is onvoorstelbaar. Nu, bijna op een jaar later, is het door gesteggel door over de herstelwerkzaamheden de en vooral de te vergoeden in kosten nog altijd een niet voorbij; laat naar staan naar dat er iets is gerepareerd. op tv De totale van schade die de in eerste instantie beraamd een was de op 300.000 euro, tijdens is na het doen van van veel concessies het en het inschakelen van door een contraexpertise van teruggebracht tot met ruim 150.000 euro. De expert op van de verzekering waar van tijdens de heer Hobo uit zijn opstalverzekering heeft lopen, heeft de van schade op tv echter vastgesteld op een beduidend op lager van bedrag. Voor dit op tv bedrag kan onmogelijk de met schade hersteld naar worden. Mr. Cees Korvinus neemt in deze zaak aan het uit om de onderste uit steen boven te krijgen. van Martijn gaat bij de gemeente met langs om te op tv kijken in hoeverre van het mogelijk van is tijdens de verkeerssituatie ter in plekke aan te van passen.

Zaak: door Erik van een den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. naar In 1990 is een er op de naam van Erik van den het Bos een lening tijdens van in 5000 gulden afgesloten bij een bank. door op tv Erik geeft aan dat hij een deze lening nooit heeft de afgesloten. naar Rond die tijd is hij de zijn het tas kwijtgeraakt in de op trein, met daarin zijn een paspoort, een de contract, de bankpas en op wat geld. Als door een deurwaarder het door geld komt incasseren, weigert Erik tijdens te betalen omdat hij van het de lening nooit met heeft afgesloten. Na jaren niets het vernomen te uit hebben, staat van in 2005 wederom een in deurwaarder op de stoep. Als tijdens hij dan in weer weigert het te betalen, wordt het er beslag gelegd op tijdens zijn loon. Inmiddels de is de tijdens schuld van de lening door van 5000 gulden opgelopen de tot naar bijna 16.000 euro. Ten einde op raad in heeft hij zich door tot dit programma gewend. Mr. naar Mariëlle van tijdens Essen neemt deze zaak met het aan.

Zaak: Michelle Schroen in versus de vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar op tv geleden kocht Michelle Schroen uit met een appartement. De vastgoedonderneming een waarvan zij de woning huurde, naar gaf haar de op mogelijkheid het appartement naar een te kopen en dit heeft naar Michelle gedaan. op Vier jaar later op wilde zij het appartement weer op tv een verkopen. De potentiële koper ontdekte in dat de fundering totaal tijdens verrot door was, waardoor Michelle de de woning niet meer kon uit verkopen zonder van dit op tv te melden. Zij van spant een rechtszaak aan het tegen de vastgoedonderneming, deze van wint zij uit en in hoger beroep wordt de een een schikking getroffen. Maar de het tegenpartij komt de op overeenkomst die door naar een rechter tijdens is vastgelegd niet uit na. Zelfs op tv een gerechtsdeurwaarder kan niets met doen. Michelle heeft nu inmiddels in 86.000 op euro besteed met aan deze zaak. De op tv rechtszaak loopt nu al ruim tijdens vijf jaar. het Mr. Cees Korvinus van neemt deze zaak voor met uit zijn rekening.

Zaak: Cisca op van der Geld versus door Mevrouw B. Op uit op 18 december 2009 rijdt Danny in Jansen, 25 jaar oud, de om een door uur of 22.00 de `s avonds nog even een naar tijdens zijn vriendin om het haar portemonnee tijdens - die zij was vergeten uit - terug te uit brengen. door “Mam, ik ben zo door terug!”, zei hij nog. op Maar hij door kwam niet terug. Hij bleek van het slachtoffer een te zijn naar geworden van een door auto-ongeluk, veroorzaakt door een tijdens spookrijdster door met drank op die drie naar kilometer op tv tegen het verkeer in is van gereden en uiteindelijk frontaal door op de uit auto van van Danny botste. Dezelfde avond in overleed hij aan het zijn verwondingen. Zijn uit moeder, Cisca Van der van Geld, naar strijdt sindsdien voor in wat zij noemt `gerechtigheid uit voor naar Danny´.

november 2020
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!