Programma gemist?

De door 23-jarige Vincent Horstman kampt de met chronische van hoofdpijn door een naar brede, diepe rimpel de op zijn met voorhoofd. Zijn huisarts verwijst op hem door naar een een plastisch chirurg. op Deze zegt dat tijdens hij Vincent met met een standaardingreep kan helpen door van met een endoscopische voorhoofdlift. Maar een na de een operatie verliest Vincent veel vocht. tijdens De arts naar zegt dat dit normaal is. uit Anderhalve dag lang tijdens trekt tijdens Vincent herhaaldelijk aan op de bel een en dan blijkt met dat ineens dat de situatie levensbedreigend naar is. uit De chirurg heeft fout op op tv tijdens fout gemaakt. Vincent moet diezelfde avond op tv nog naar Groningen, van waar hij een door riskante hersteloperatie moet het ondergaan. Hij wil met het niet alleen een schadevergoeding, naar maar ook een uit straf voor de arts. met Mr. Oscar van Hammerstein en mr. tijdens Jan-Hein Kuijpers gaan de tijdens juridische strijd aan het tegen uit het ziekenhuis en de plastisch van chirurg.

De 26-jarige Heleen in Vella is de in van Den Bosch geboren, maar opgegroeid op door het uit Griekse eiland uit Corfu. In 2011 verhuist ze terug op tv de naar Nederland en de wil ze hier aan de het werk. Dan blijkt het dat een op foute letter op haar met geboorteakte dramatische consequenties heeft. op Heleen heeft de tijdens Nederlandse nationaliteit door én een tijdens Nederlands paspoort, maar naar de naar letter van de tijdens Nederlandse wet door bestaat ze niet. op Ze verblijft noodgedwongen met de een tijdelijk toeristenvisum uit door op het Griekse op eiland Corfu, omdat uit ze geen Griekse nationaliteit heeft. met De gemeente Den uit Bosch de blijft weigeren om die foute letter naar van de een geboorteakte te halen. Mr. het Jan-Hein Kuijpers doet de er alles aan tijdens om naar dit moeilijke juridische gevecht te een naar winnen.

Remon het Kardienaal en zijn broer op tv beginnen op tv in 2008 hun tweemanszaak. het De broers lenen 55.000 naar euro bij de bank naar met Remons van woning als borg. door Het contract wordt van getekend tijdens door beide broers. Door de crisis met gaat op het zeer naar slecht met het bedrijf en in het van faillissement wordt aangevraagd. De broers de hebben met ieder ruim 27.000 euro het schuld bij uit de bank. Zijn broer de betaalt zijn schuld onvoldoende af naar en de bank een klopt bij Remon op aan. Hij en een zijn van gezin dreigen nu hun woning van door kwijt te raken, waardoor het ze op uit straat komen te staan. door Mr. Oscar Hammerstein haalt alles de uit de kast uit om op tv het gezin te op tv helpen.

Op 1 het juni 2007 wordt van Alexander, de zeventienjarige op zoon van Louise en van Ben van Lak, op zijn scooter uit fataal geraakt op tv door een tram tijdens van het oversteken van de op bewaakte tramovergang. van Het vervoersbedrijf heeft al van eerder tientallen een klachten op tv ontvangen over het falende waarschuwingssysteem. de De op ouders schakelen een advocaat door in, want zij op tv vinden dat de trambestuurder en een het het vervoersbedrijf moeten worden de vervolgd. In 2010 het stelt het Gerechtshof de familie in Lak in met het van gelijk maar daarna blijft het in jarenlang stil. Mr. uit Mariëlle van Essen op tv pakt de de zaak op om de familie door Lak te met helpen.

William op tv Megens uit Nijmegen wordt binnenkort de van door woningbouwvereniging Talis op straat een gezet. De 67-jarige oud-marinier de moet in zijn droomhuis verlaten, een omdat zijn onderhuurder zonder Williams tijdens uit medeweten een wietplantage in zijn in woning de heeft aangelegd. William een was op dat moment op bezoek tijdens bij tijdens zijn zoon in Thailand en het was uit zich van geen de kwaad bewust toen hij de de desbetreffende persoon in het huis de haalde. Hartpatiënt William is op tv ten einde raad en het daarom haalt Mr. de Cees Korvinus alles door naar uit de kast het om ervoor dat zorgen dat de hij niet zonder pardon een zijn huis in uit wordt op gezet.

Toen haar tijdens man Robin in 2007 door overleed, bleef uit Anna Kars alleen een achter met door haar driejarige dochtertje Eva. de Sindsdien ontvingen ze een naar aanvullende op nabestaandenuitkering, maar deze werd op in 2011 plotseling uit stopgezet. Volgens met de verzekeringsmaatschappij had een Anna namelijk geen tijdens recht op het geld omdat een Robin niet verzekerd op was. Anna tijdens is al van twee jaar lang tevergeefs aan uit het vechten en de de door steeds groter wordende financiële uit problemen zorgen er uit zelfs voor dat in ze een haar huis te koop uit moest zetten. Mr. Oscar door Hammerstein haalt op alles uit te kast om op tv ervoor te met zorgen dat het deze zaak naar niet nog verder naar escaleert.

Als met startende ondernemer in vindt de 31-jarige een Vincent een enthousiaste financier voor zijn in van eerste businessplan. Zakenman in Anton M. is bereid Vincent geld van te uit lenen voor de aankoop door van een aantal appartementen. het Vincent gaat de akkoord met het tijdens voorstel uit en schaft van een deel van tijdens uit het geleende geld een representatieve auto het met aan. Dat is het in begin van een ware in nachtmerrie. Hij moet zich in melden bij de van politie en door verneemt daar dat door hij uit wordt verdacht van witwaspraktijken. Het geleende naar geld blijkt tijdens door op Anton M. te in zijn ontvreemd. Vincent het ontkent de aantijgingen en beweert onschuldig tijdens te zijn, maar van uit toch wordt hij door de de rechtbank naar veroordeeld. Mr. Mariëlle van uit Essen gelooft in zijn onschuld uit een en gaat in hoger beroep het tegen de in veroordeling.

Te tijdens zien is hoe niemand verantwoordelijkheid door een neemt voor de slachtoffers van naar een bizar schietongeluk in tijdens de Schuttersfeesten op in Tubbergen. De op zaak loopt de inmiddels vijf jaar met en de de oplossing lijkt mijlenver. Door met een blunder raakt door de vijfjarige Cesha een gewond aan haar in enkel en raakt Jo door blijvend invalide. uit De schutter in wordt weliswaar veroordeeld door de een rechter, maar gaat het in de hoger beroep. In het afwachting van het oordeel van door het gerechtshof tijdens overlijdt hij. De op tv strafzaak wordt uiteindelijk zonder veroordeling een afgesloten. Mr. Cees tijdens Korvinus trekt op alle registers met open om rechtvaardigheid af op tv te dwingen in voor de een slachtoffers.

Frank Nobel moet de met zijn van bedrijf inclusief het huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen uit van de gemeente. Hij een verkoopt zijn woning met aan de tijdens gemeente en met koopt het hem aangeboden de perceel een in een woonwijk. Het nieuwe perceel van met door bestemming wonen en werken van ligt op echter in een nieuwe woonwijk, waar door dagelijks veel schoolgaande de kinderen het op de het fiets naar school gaan. De in- in op en uitrit voor vrachtverkeer een van Frank zijn met perceel kruist het op tv fietspad, wat voor de een onveilige situatie zorgt. op Een rechter bepaalt dat de de gemeente het moet zorgen door dat in- en van uitrit voor vrachtverkeer van op veilige tijdens manier gerealiseerd wordt. Als op Frank de benodigde vergunning op tv aanvraagt, wordt hij een door een de gemeente van door het kastje naar de uit muur gestuurd. Daarbij met wordt hij ook gedwongen om een op eigen in kosten onderzoeken te laten op verrichten. van En nog steeds geeft van de gemeente het de vergunning niet af. naar Inmiddels is het op tv zeven jaar later. op tv Mr. tijdens Oscar Hammerstein neemt de op zaak aan en probeert door de tijdens impasse te doorbreken. uit Martijn gaat net op zolang bij de verschillende partijen op tv langs, op tv totdat er een oplossing tijdens komt.

Jytte van is gek op paarden. Al het vanaf dat ze uit een klein uit meisje is, tijdens rijdt ze paard op en heeft ze met jarenlang twee vaste door verzorgpaarden. In februari 2011 tijdens besluit ze dat in het tijd is uit om een eigen op tv paard in aan te schaffen voor een recreatief gebruik. Bij uit de aankoop laat op tv ze het met paard klinisch keuren door een dierenarts. van van Paard Rubis wordt die dag klinisch naar naar in orde verklaard de en de koop is daarmee van een tijdens feit. Kort na de aankoop uit blijkt echter dat het de paard niet gezond van uit is. Zo erg zelfs, dat op het uit paard haar aanvalt en voor met het uit leven tekent. Jytte wil de koop een ontbinden, van maar de voormalige eigenaar naar weigert Rubis terug van te nemen, omdat hij een uit voor de koop door goed en gezond een gekeurd is. Gesteggel per e-mail, telefoon uit en het aangetekende brieven volgt. Omdat tijdens na onderzoeken verschillende op ziektes tijdens aan het licht komen die naar niet te uit genezen zijn en het door steeds slechter met Rubis op tv gaat, wordt het naar paard de op 13 een oktober 2011 geëuthanaseerd. Het koopcontract, dat naar zij op na enige uit vertraging uiteindelijk in handen krijgt, van het blijkt niet volledig. De algemene de voorwaarden met voor consumenten blijken met doorgehaald. Jan-Hein Kuijpers neemt deze zaak van aan op tv en staat Jytte bij met in haar strijd tijdens voor gerechtigheid. door Zij heeft veel een kosten gemaakt uit aan allerlei onderzoeken en testen met en ze wil haar een van geld van de op aanschaf van het paard met terug. Martijn laat zich op informeren over de paardenhandel door en gaat naar langs bij de met bewuste met handelaar om zijn kant op tv van het verhaal te tijdens horen.

Zaak: Johannes het van de Veer de versus gemeente door Amsterdam. Johannes van de van Veer is op na ruim 44 jaar werkzaam door geweest te zijn in als op stratenmaker bij op de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen met gegaan. Groot naar was de ontsteltenis op toen op bleek dat het op pensioen dat hij naar had opgebouwd en waar tijdens hij recht op tv op had slechts 56% van een zijn laatstverdiende loon uit bleek te bedragen, naar in plaats van in de beoogde 70% waar op hij ooit naar voor getekend had. de Dit is tijdens veroorzaakt door de nieuwe pensioenregeling een voor stratenmakers, een die door in 2006 in tijdens werking is getreden. Al tijdens vier jaar strijdt Johannes in met hulp van door zijn zoon voor gerechtigheid, met maar ze op tv worden van het het kastje met naar de muur gestuurd. Mr. Oscar het op Hammerstein neemt deze op zaak aan en uit gaat de familie van de door Veer pro naar deo bijstaan in hun van juridische op tv strijd tegen de het gemeente Amsterdam.

Wanneer er in uit met juni 2011 in Zuilichem een van bestelbus het van een dijk afglipt en op tegen in het dijkhuis van de het heer Hobo aanrijdt, heeft dat op enorme met schade tot gevolg. uit De ravage in de woonkamer op tv is onvoorstelbaar. Nu, door bijna een jaar door op later, is het gesteggel van over de herstelwerkzaamheden en van vooral de het te vergoeden kosten door nog altijd in niet voorbij; laat staan dat er in iets op tv is gerepareerd. De totale het schade naar die in eerste instantie de beraamd was op 300.000 uit euro, is na uit het doen van door veel concessies en het op van inschakelen van een uit contraexpertise teruggebracht tot ruim naar 150.000 euro. De uit expert van de verzekering op waar de op heer Hobo zijn opstalverzekering een heeft lopen, een heeft de schade echter vastgesteld uit op van een beduidend lager naar bedrag. Voor naar dit bedrag kan onmogelijk de de schade hersteld worden. op Mr. Cees Korvinus neemt de deze zaak uit aan om de onderste met steen boven in te krijgen. tijdens Martijn gaat bij de in gemeente langs met om te met kijken in hoeverre naar het mogelijk is de verkeerssituatie het ter in plekke aan te tijdens passen.

Zaak: van Erik van den Bos versus de in incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 een is er op naam van in Erik van den met Bos een lening van tijdens door 5000 gulden afgesloten op tv bij een bank. Erik op tv geeft aan de dat hij deze naar lening nooit heeft afgesloten. uit Rond die tijd is hij naar zijn een tas kwijtgeraakt in de trein, uit met een daarin zijn paspoort, een van contract, een bankpas en wat geld. Als van uit een deurwaarder het geld van komt incasseren, weigert Erik te een betalen omdat hij met de van lening nooit heeft tijdens afgesloten. Na jaren niets naar vernomen te op tv hebben, staat in in 2005 wederom met een deurwaarder op de stoep. van Als hij met dan weer weigert te met betalen, wordt door er beslag gelegd op zijn de loon. met Inmiddels is de schuld op tv van op de lening van 5000 uit gulden opgelopen tot van bijna 16.000 de euro. Ten einde raad naar heeft hij zich met tot dit programma gewend. Mr. een Mariëlle op van Essen neemt in deze zaak door aan.

Zaak: Michelle de Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. het Ruim tien jaar geleden de kocht de Michelle Schroen met een appartement. De vastgoedonderneming waarvan van zij de woning huurde, tijdens gaf haar van de door mogelijkheid het appartement te in kopen en dit heeft naar Michelle naar gedaan. Vier jaar later wilde zij een het de appartement weer verkopen. De potentiële door koper door ontdekte dat de een fundering totaal op verrot was, waardoor Michelle de woning van niet meer met kon op verkopen zonder dit te melden. tijdens Zij spant een het rechtszaak in aan tegen de naar vastgoedonderneming, deze wint zij met en in het hoger beroep wordt een schikking op tv getroffen. Maar de door tegenpartij komt de het overeenkomst die door een de rechter in is vastgelegd niet na. Zelfs tijdens een gerechtsdeurwaarder kan naar in niets doen. Michelle op tv heeft nu inmiddels naar 86.000 euro besteed aan het deze zaak. De rechtszaak van loopt nu al uit ruim vijf in jaar. Mr. tijdens Cees Korvinus neemt deze het zaak voor zijn het rekening.

Zaak: op Cisca van der met Geld versus Mevrouw B. Op van 18 december 2009 uit rijdt Danny Jansen, naar 25 jaar op tv oud, om een een uur of 22.00 `s van avonds tijdens nog even naar zijn naar vriendin om haar portemonnee een - die zij in was de vergeten - op terug te brengen. “Mam, ik naar ben zo terug!”, zei naar hij nog. Maar door hij kwam niet een in terug. Hij bleek door het slachtoffer te zijn geworden van het van een auto-ongeluk, veroorzaakt door een spookrijdster tijdens met drank naar op uit die drie kilometer op tv tegen het verkeer op in is gereden en naar uiteindelijk frontaal op de op auto van Danny botste. op naar Dezelfde avond overleed hij aan zijn tijdens verwondingen. op tv Zijn moeder, Cisca Van der de Geld, strijdt tijdens sindsdien op tv voor wat zij noemt `gerechtigheid in voor op Danny´.

juli 2021
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!