Programma gemist?

De 23-jarige Vincent de tijdens Horstman kampt met uit chronische hoofdpijn door een brede, diepe uit rimpel op door zijn voorhoofd. Zijn huisarts van verwijst hem tijdens door naar een op tv plastisch chirurg. Deze zegt het dat hij met Vincent met een standaardingreep tijdens kan helpen door in een endoscopische voorhoofdlift. van Maar na naar de operatie in verliest Vincent op tv veel vocht. De op tv arts zegt dat dit normaal in is. op tv Anderhalve dag lang trekt Vincent herhaaldelijk met aan de bel door en het dan blijkt dat ineens de dat in de situatie levensbedreigend is. de De chirurg met heeft fout op fout gemaakt. Vincent door van moet diezelfde avond nog naar een Groningen, waar hij een door het riskante hersteloperatie moet ondergaan. Hij wil naar niet alleen een het schadevergoeding, maar ook met een uit straf voor de arts. Mr. naar met Oscar Hammerstein en mr. Jan-Hein het Kuijpers gaan de met juridische strijd aan tegen tijdens het ziekenhuis uit en de plastisch met chirurg.

De 26-jarige Heleen de Vella is in naar de Den Bosch geboren, maar opgegroeid op naar tijdens het Griekse eiland Corfu. In het 2011 verhuist het ze terug naar Nederland en met wil ze hier de aan het werk. tijdens Dan door blijkt dat een foute de letter op haar van geboorteakte dramatische een consequenties heeft. Heleen heeft een de Nederlandse door nationaliteit én een Nederlands een paspoort, door maar naar de in letter van de Nederlandse wet door bestaat ze van niet. Ze verblijft noodgedwongen met een een in tijdelijk toeristenvisum op een het Griekse de eiland Corfu, omdat ze geen Griekse op tv nationaliteit heeft. De een gemeente door Den Bosch met blijft weigeren om die foute letter de van de de geboorteakte te een halen. Mr. Jan-Hein Kuijpers doet uit er alles met aan om dit moeilijke met juridische gevecht uit te in winnen.

Remon Kardienaal en op tv zijn uit broer beginnen door in 2008 hun tweemanszaak. De tijdens broers van lenen 55.000 euro op bij de bank met op tv Remons woning als borg. een Het contract wordt tijdens getekend door beide broers. in Door de crisis met gaat een het zeer slecht met van het bedrijf en het het met faillissement wordt aangevraagd. de De broers hebben ieder ruim 27.000 de euro schuld bij naar de bank. een Zijn broer uit betaalt zijn het schuld onvoldoende af en uit de bank in klopt bij Remon aan. met Hij en zijn van gezin dreigen nu op hun woning door kwijt te raken, waardoor ze uit op straat komen te in staan. door Mr. Oscar Hammerstein tijdens haalt alles uit de kast uit om door het gezin te op tv helpen.

Op de 1 juni 2007 wordt Alexander, in de de zeventienjarige zoon van Louise een en van Ben Lak, op uit zijn scooter fataal geraakt door van een tram tijdens het een oversteken op van de de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf tijdens heeft al van eerder tientallen klachten ontvangen over een het van falende waarschuwingssysteem. De ouders van schakelen een advocaat in, op want zij vinden op tv dat de trambestuurder en uit het een vervoersbedrijf moeten worden het vervolgd. In 2010 door stelt het van Gerechtshof de familie Lak in het een op gelijk maar daarna de blijft het jarenlang stil. Mr. op tv Mariëlle van Essen tijdens pakt door de zaak op om de familie de Lak te met helpen.

William een Megens uit Nijmegen wordt op binnenkort door woningbouwvereniging Talis een op straat gezet. een De 67-jarige op tv oud-marinier moet zijn op droomhuis verlaten, een omdat zijn onderhuurder zonder uit Williams medeweten een wietplantage naar in het zijn woning heeft aangelegd. door William was uit op dat op moment op bezoek een bij zijn zoon in Thailand een en was zich van door uit geen kwaad bewust toen hij het de desbetreffende persoon het in huis naar haalde. Hartpatiënt William van is ten einde met raad en daarom haalt Mr. tijdens Cees Korvinus door alles uit een de kast om ervoor een dat zorgen dat naar hij een niet zonder pardon zijn huis uit naar wordt tijdens gezet.

Toen haar tijdens man Robin tijdens in 2007 overleed, bleef Anna tijdens Kars tijdens alleen achter door met haar driejarige dochtertje Eva. de Sindsdien ontvingen ze een de op tv aanvullende nabestaandenuitkering, maar in deze werd in 2011 plotseling een stopgezet. de Volgens de verzekeringsmaatschappij uit had Anna namelijk geen op recht op op tv het geld omdat Robin niet verzekerd van was. een Anna is al de twee jaar op lang tevergeefs aan het vechten en een de door steeds groter het wordende financiële problemen zorgen door er zelfs het voor dat ze haar huis een te door koop moest zetten. Mr. op tv Oscar Hammerstein haalt door alles uit te kast een om ervoor een te zorgen dat door deze zaak niet nog verder een naar escaleert.

Als startende uit ondernemer vindt door de 31-jarige Vincent een van enthousiaste financier naar voor zijn eerste tijdens businessplan. Zakenman in Anton M. is bereid Vincent geld een te lenen van voor op de aankoop van een tijdens aantal appartementen. Vincent gaat akkoord in met met het voorstel en schaft een van met een deel van het de geleende geld op tv een representatieve auto aan. Dat is een op tv het begin van het een ware nachtmerrie. Hij tijdens moet zich melden op tv bij de politie en uit verneemt een daar dat hij wordt verdacht van in op witwaspraktijken. Het geleende in geld blijkt door Anton M. te met in zijn ontvreemd. Vincent ontkent de aantijgingen uit en uit beweert onschuldig te zijn, een maar toch op tv wordt hij naar door de rechtbank veroordeeld. Mr. met Mariëlle van Essen in gelooft in naar zijn onschuld en het gaat in hoger beroep met tegen tijdens de veroordeling.

Te tijdens zien is een hoe niemand verantwoordelijkheid de neemt voor de slachtoffers van met een van bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten een in Tubbergen. De in zaak loopt in inmiddels vijf jaar op tv en de oplossing tijdens lijkt mijlenver. Door een blunder met raakt de op tv vijfjarige Cesha op tv gewond aan het haar enkel en raakt op tv Jo blijvend invalide. De de schutter wordt met weliswaar veroordeeld door de rechter, op tv maar gaat tijdens in de hoger beroep. In op tv afwachting van het oordeel van op tv het gerechtshof overlijdt tijdens hij. De strafzaak van wordt in uiteindelijk zonder veroordeling afgesloten. naar Mr. Cees Korvinus trekt tijdens alle registers open om door rechtvaardigheid af op tv te dwingen voor de een tijdens slachtoffers.

Frank de Nobel moet met zijn bedrijf op tv inclusief huis de verhuizen wegens herinrichtingsplannen van het de gemeente. met Hij tijdens verkoopt zijn woning in aan de gemeente en koopt in het de hem aangeboden perceel in uit een woonwijk. Het door nieuwe perceel met bestemming op wonen en werken ligt op een echter in een nieuwe woonwijk, van waar dagelijks veel schoolgaande de kinderen op tijdens de fiets op naar school gaan. De in- van en uitrit voor in vrachtverkeer door van Frank zijn perceel tijdens kruist het fietspad, tijdens wat voor een naar onveilige op situatie zorgt. Een rechter bepaalt dat door de in gemeente moet uit zorgen dat in- de en uitrit voor vrachtverkeer op veilige naar van manier gerealiseerd wordt. Als van Frank de benodigde vergunning aanvraagt, op tv wordt hij met door de gemeente op van het door kastje naar de muur een gestuurd. Daarbij een wordt hij uit ook gedwongen om op met eigen kosten onderzoeken te laten de verrichten. naar En nog steeds geeft de tijdens gemeente de de vergunning de niet af. Inmiddels een is het zeven jaar uit later. Mr. Oscar Hammerstein door neemt de uit zaak aan en probeert in de impasse te op tv doorbreken. Martijn gaat in net zolang bij de de verschillende van partijen langs, totdat tijdens er een oplossing van komt.

Jytte de is gek op met paarden. Al het vanaf dat ze naar een klein meisje is, rijdt op tv ze paard en heeft door ze jarenlang een twee vaste verzorgpaarden. In tijdens de februari 2011 besluit ze dat op het tijd in is om een eigen paard door aan een te schaffen voor recreatief naar gebruik. naar Bij de aankoop laat ze in het paard naar klinisch keuren door door een dierenarts. Paard Rubis naar wordt die op tv dag klinisch op tv in orde verklaard en de koop in is het daarmee een feit. een Kort na met de aankoop blijkt echter naar dat het paard niet op gezond is. Zo erg met uit zelfs, dat het paard haar aanvalt uit en voor het in leven tijdens tekent. Jytte wil de een koop ontbinden, maar op de uit voormalige eigenaar weigert uit Rubis terug te een nemen, omdat hij voor de koop uit goed op tv en gezond gekeurd een is. Gesteggel per e-mail, op telefoon op en aangetekende brieven een volgt. Omdat na onderzoeken verschillende op tv ziektes aan het door licht komen die door niet door te genezen zijn en het steeds van door slechter met Rubis gaat, op wordt het in paard op 13 door oktober 2011 geëuthanaseerd. Het koopcontract, tijdens dat zij na enige op tv door vertraging uiteindelijk in het handen krijgt, blijkt niet volledig. de De algemene op voorwaarden voor uit consumenten blijken doorgehaald. Jan-Hein Kuijpers door neemt deze door zaak aan en staat een Jytte bij uit in haar naar strijd voor gerechtigheid. Zij heeft een veel kosten naar gemaakt aan allerlei op tv onderzoeken en testen op en ze wil haar een geld van uit de aanschaf van het een paard terug. Martijn in laat zich tijdens informeren over de paardenhandel op en gaat langs de bij de het bewuste met handelaar om zijn kant van de het op tv verhaal te horen.

Zaak: op tv Johannes van de op Veer versus gemeente Amsterdam. met Johannes van met de Veer is na de ruim in 44 jaar werkzaam van geweest te zijn op tv als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam een met in vervroegd pensioen van gegaan. Groot was de naar ontsteltenis toen bleek dat op het pensioen dat een hij had naar opgebouwd en een waar hij recht op had slechts tijdens tijdens 56% van zijn laatstverdiende een loon bleek een te bedragen, in plaats door van de een beoogde 70% waar het hij ooit voor van getekend had. Dit is veroorzaakt door door de nieuwe pensioenregeling uit voor stratenmakers, die met in op 2006 in werking van is getreden. Al vier jaar in strijdt Johannes met van hulp op van zijn zoon in voor gerechtigheid, maar ze worden uit van het uit kastje naar de van muur gestuurd. op tv Mr. Oscar tijdens Hammerstein neemt deze zaak aan naar en met gaat de familie van de de Veer op pro deo bijstaan in hun het juridische strijd tegen de een in gemeente Amsterdam.

Wanneer van er in juni 2011 in het Zuilichem een bestelbus het van een uit dijk afglipt de en tegen het van dijkhuis van de heer op tv Hobo aanrijdt, heeft dat in een enorme schade tot op tv gevolg. De ravage in de woonkamer het is onvoorstelbaar. Nu, de bijna een de jaar naar later, is het gesteggel over de de herstelwerkzaamheden op en vooral de te vergoeden naar door kosten nog altijd niet voorbij; naar laat staan dat er tijdens iets is naar gerepareerd. De totale naar schade die in door eerste van instantie beraamd was een op 300.000 euro, is na de het doen tijdens van veel concessies en het het uit inschakelen van een contraexpertise teruggebracht tot met door ruim 150.000 euro. De expert naar van de verzekering door waar de een heer Hobo zijn een opstalverzekering heeft lopen, op tv heeft de schade echter vastgesteld op op een op beduidend lager uit bedrag. Voor met dit bedrag kan onmogelijk de naar schade hersteld worden. Mr. op tv uit Cees Korvinus neemt deze zaak de aan om met de onderste van steen boven te krijgen. Martijn uit gaat bij de de gemeente langs om te tijdens kijken in in hoeverre het mogelijk is tijdens de verkeerssituatie ter met plekke aan met te de passen.

Zaak: Erik op tv van den op Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In de 1990 in is er op naam op tv van Erik van den Bos uit een uit lening van 5000 gulden tijdens afgesloten bij van een bank. uit Erik geeft aan uit dat hij deze door lening nooit heeft afgesloten. Rond naar die met tijd is hij met zijn tas kwijtgeraakt in de met trein, met daarin in zijn paspoort, een tijdens contract, in bankpas en wat van geld. Als een deurwaarder naar het tijdens geld komt incasseren, weigert Erik door te betalen naar omdat hij de lening nooit tijdens heeft afgesloten. op Na jaren niets van vernomen naar te hebben, staat tijdens in 2005 wederom een deurwaarder op op tv de stoep. naar Als hij dan weer met weigert te betalen, de wordt er op tv beslag gelegd een op zijn loon. de Inmiddels is de schuld op van de lening van op een 5000 gulden opgelopen de tot bijna 16.000 euro. het Ten einde raad heeft tijdens hij zich tot het dit programma door gewend. Mr. Mariëlle het van Essen neemt deze met zaak op tv aan.

Zaak: Michelle Schroen uit de versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar tijdens geleden kocht Michelle Schroen in een appartement. De in van vastgoedonderneming waarvan zij in de woning huurde, gaf in haar de naar mogelijkheid het appartement te kopen met en in dit heeft Michelle op gedaan. Vier jaar een later wilde zij het appartement weer op verkopen. De potentiële het uit koper ontdekte dat de naar fundering totaal in verrot was, waardoor Michelle de tijdens woning niet meer kon van verkopen zonder dit op tv te van melden. Zij een spant een rechtszaak door aan tegen de vastgoedonderneming, deze op wint zij de en in hoger met beroep wordt een schikking getroffen. van uit Maar de tegenpartij door komt de overeenkomst die door een tijdens rechter is vastgelegd met op niet na. Zelfs door een gerechtsdeurwaarder kan niets het doen. Michelle heeft op nu inmiddels 86.000 het euro besteed aan deze tijdens zaak. De rechtszaak loopt een nu al ruim een vijf jaar. Mr. de Cees Korvinus uit neemt op tv deze zaak voor zijn op rekening.

Zaak: van Cisca van der van Geld versus Mevrouw B. Op van 18 december 2009 in rijdt Danny Jansen, door van 25 jaar oud, uit om een uur op of 22.00 `s avonds nog naar even naar een zijn vriendin om haar in portemonnee - die zij door in was vergeten - terug door te brengen. “Mam, ik door ben op zo terug!”, zei hij nog. Maar een hij kwam niet tijdens terug. in Hij bleek het tijdens slachtoffer te in zijn geworden van een een auto-ongeluk, veroorzaakt door tijdens een spookrijdster met drank op tijdens die drie uit kilometer tegen op het verkeer een in is gereden en een uiteindelijk frontaal op de het auto op van Danny botste. Dezelfde avond de overleed met hij aan zijn verwondingen. Zijn op moeder, het Cisca Van der Geld, van strijdt sindsdien op tv voor wat zij tijdens noemt `gerechtigheid voor op Danny´.

december 2018
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord