Programma gemist?

De 23-jarige naar Vincent Horstman kampt met door met chronische hoofdpijn door naar een brede, diepe rimpel op zijn naar voorhoofd. uit Zijn huisarts verwijst hem in door naar een plastisch de chirurg. Deze een zegt dat hij uit Vincent met op tv een standaardingreep kan in helpen door een endoscopische voorhoofdlift. het Maar na het de operatie verliest Vincent van veel vocht. De met arts in zegt dat dit normaal in is. Anderhalve dag lang met trekt door Vincent herhaaldelijk aan de bel uit en dan van blijkt dat naar ineens dat naar de situatie levensbedreigend door is. De chirurg heeft fout van op fout gemaakt. de Vincent op tv moet diezelfde avond nog naar het Groningen, waar een hij een riskante hersteloperatie met moet ondergaan. op Hij wil door niet alleen een schadevergoeding, maar door ook een straf het voor de arts. Mr. door Oscar Hammerstein op tv en mr. Jan-Hein tijdens Kuijpers gaan de de juridische door strijd aan tegen het ziekenhuis en de de plastisch een chirurg.

De de 26-jarige Heleen op Vella is in Den Bosch geboren, door maar opgegroeid op een tijdens het Griekse eiland Corfu. het In 2011 verhuist ze naar terug naar uit Nederland en een wil ze hier aan het door werk. het Dan blijkt dat op tv een foute letter op haar door geboorteakte uit dramatische consequenties heeft. Heleen heeft uit de Nederlandse nationaliteit van én een het Nederlands paspoort, van maar naar de de letter van de Nederlandse wet bestaat op ze niet. Ze tijdens verblijft noodgedwongen met door een tijdelijk met toeristenvisum op op tv het Griekse eiland uit Corfu, omdat ze op geen Griekse nationaliteit heeft. De op de gemeente Den Bosch blijft weigeren om de die van foute letter van tijdens de geboorteakte te halen. Mr. tijdens van Jan-Hein Kuijpers doet er een alles aan een om dit moeilijke juridische gevecht het te in winnen.

Remon een Kardienaal en uit zijn broer beginnen het in 2008 hun op tweemanszaak. De broers lenen 55.000 op euro bij de bank de de met Remons woning als borg. Het het contract wordt op getekend door beide broers. op Door de crisis de op tv gaat het zeer het slecht met het door bedrijf en het faillissement wordt aangevraagd. door De broers met hebben door ieder ruim 27.000 euro schuld op tv bij de bank. Zijn van broer op tv betaalt zijn schuld in onvoldoende af en de de bank op klopt bij Remon aan. Hij tijdens en uit zijn gezin dreigen nu uit hun woning naar kwijt te raken, waardoor op ze op tijdens straat komen te staan. op Mr. Oscar in Hammerstein haalt alles de uit de kast om het naar gezin te tijdens helpen.

Op de 1 juni 2007 tijdens wordt Alexander, de met zeventienjarige zoon van Louise uit en Ben Lak, op in zijn scooter fataal op tv geraakt door op een het tram tijdens het oversteken van de naar bewaakte tramovergang. van Het vervoersbedrijf heeft op tv al eerder tientallen uit klachten op ontvangen over het falende waarschuwingssysteem. De naar ouders schakelen een het advocaat tijdens in, want uit zij vinden dat de trambestuurder de en het het vervoersbedrijf moeten worden vervolgd. In het 2010 stelt met het met Gerechtshof de familie Lak door in het gelijk maar daarna het blijft door het jarenlang stil. van Mr. Mariëlle van een Essen pakt de zaak op tv op om de familie de naar Lak te helpen.

William Megens uit uit Nijmegen uit wordt binnenkort met door woningbouwvereniging Talis een op straat gezet. met De 67-jarige oud-marinier in moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn het naar onderhuurder zonder Williams medeweten een uit wietplantage in tijdens zijn woning heeft aangelegd. in William was op op tv dat moment uit op bezoek bij zijn met zoon in in Thailand en was zich van met geen kwaad bewust een toen door hij de naar desbetreffende persoon in huis haalde. in Hartpatiënt William is ten een einde in raad en van daarom haalt Mr. Cees Korvinus alles de uit uit de kast om ervoor met dat de zorgen dat hij met niet zonder pardon zijn met huis uit de wordt gezet.

Toen in haar man Robin in 2007 op tv overleed, op bleef Anna Kars uit alleen achter met op haar driejarige dochtertje Eva. het Sindsdien ontvingen het ze een aanvullende nabestaandenuitkering, op tv maar op deze werd in 2011 plotseling stopgezet. een Volgens op de verzekeringsmaatschappij door had Anna namelijk geen recht in op het naar geld omdat Robin op tv niet verzekerd was. Anna is met al twee jaar naar lang tevergeefs op aan het vechten en door de met steeds groter wordende financiële problemen op op zorgen er zelfs voor dat op ze haar huis door te koop moest op zetten. Mr. Oscar Hammerstein door haalt alles de uit het te kast om ervoor te zorgen een dat met deze zaak niet op nog verder in escaleert.

Als startende ondernemer op vindt met de 31-jarige Vincent in een enthousiaste financier het voor zijn eerste uit businessplan. Zakenman Anton M. is in bereid Vincent van geld naar te lenen voor de aankoop van op tv een op aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met met met het voorstel de en schaft van een deel van door het het geleende geld een het representatieve auto het aan. Dat is het op begin van een ware op tv nachtmerrie. Hij een moet zich tijdens melden bij de politie de en verneemt daar dat hij de wordt een verdacht van witwaspraktijken. Het geleende met geld blijkt door uit tijdens Anton M. te zijn de ontvreemd. Vincent ontkent een de aantijgingen en beweert uit onschuldig op te zijn, maar toch van wordt hij door de het rechtbank veroordeeld. Mr. een Mariëlle van Essen het gelooft in het zijn onschuld en gaat tijdens in hoger beroep tegen een de de veroordeling.

Te zien is een hoe niemand met verantwoordelijkheid in neemt voor de slachtoffers van naar een bizar schietongeluk op tijdens de op Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak in loopt inmiddels een vijf jaar en de van oplossing lijkt de mijlenver. Door een een blunder raakt de vijfjarige naar Cesha gewond door aan haar in enkel en op tv raakt Jo blijvend een invalide. De schutter wordt tijdens weliswaar veroordeeld door de rechter, op een maar gaat in hoger beroep. op tv In afwachting van het naar oordeel van het op tv gerechtshof overlijdt op tv hij. De strafzaak op wordt uiteindelijk zonder het veroordeling met afgesloten. Mr. Cees Korvinus naar trekt alle tijdens registers open om naar rechtvaardigheid af te dwingen voor de met in slachtoffers.

Frank Nobel moet door met zijn de bedrijf inclusief naar huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de op tv de gemeente. Hij naar verkoopt zijn woning aan de een gemeente en koopt op het hem aangeboden perceel naar door in een woonwijk. de Het nieuwe perceel met bestemming wonen op en werken een ligt echter in uit een nieuwe in woonwijk, waar op dagelijks veel schoolgaande kinderen op een de een fiets naar school gaan. De in- op tv en uitrit een voor vrachtverkeer van Frank door zijn op tv perceel kruist het fietspad, wat door voor een onveilige van de situatie zorgt. Een op rechter bepaalt dat de gemeente moet door zorgen dat uit in- op tv en uitrit voor naar vrachtverkeer op veilige manier gerealiseerd met wordt. Als een Frank de benodigde tijdens vergunning aanvraagt, wordt hij door met het de gemeente van het kastje door naar de muur tijdens gestuurd. Daarbij wordt hij door ook gedwongen van om op tijdens eigen kosten onderzoeken het te laten verrichten. En in nog uit steeds geeft de gemeente het de vergunning niet af. Inmiddels uit is door het zeven jaar later. de Mr. Oscar uit Hammerstein neemt de zaak de aan en probeert in de impasse een te doorbreken. Martijn gaat door net in zolang bij de verschillende partijen tijdens langs, totdat er een uit oplossing uit komt.

Jytte is van gek op paarden. uit Al vanaf dat op tv ze het een klein meisje is, uit rijdt ze door paard en heeft ze jarenlang in twee vaste met verzorgpaarden. In februari 2011 op besluit ze dat een het tijd op tv is om met een eigen paard aan te schaffen op tv voor recreatief gebruik. op tv Bij de met aankoop laat ze het tijdens paard door klinisch keuren van door een dierenarts. Paard door Rubis wordt die een dag klinisch in de orde verklaard uit en de koop is daarmee door een feit. Kort na het de met aankoop blijkt door echter dat het van paard niet gezond is. Zo van erg de zelfs, dat het van paard haar aanvalt en voor op het het leven tekent. Jytte wil de koop in ontbinden, van maar de voormalige eigenaar weigert uit Rubis terug te op nemen, uit omdat hij voor uit de koop goed en gezond op tv naar gekeurd is. Gesteggel per e-mail, door telefoon in en aangetekende brieven volgt. Omdat na op onderzoeken verschillende in ziektes aan het licht uit komen die niet naar te genezen zijn uit en het steeds met slechter met Rubis in gaat, wordt het met tijdens paard op 13 oktober 2011 tijdens geëuthanaseerd. Het koopcontract, de dat een zij na enige het vertraging uiteindelijk in tijdens handen krijgt, door blijkt niet volledig. De algemene voorwaarden uit voor consumenten de blijken doorgehaald. Jan-Hein van Kuijpers neemt tijdens deze zaak aan en staat een Jytte in bij in haar strijd van voor gerechtigheid. Zij naar heeft veel met kosten gemaakt tijdens aan allerlei onderzoeken en testen en op ze wil door haar met geld van de aanschaf van het tijdens in paard terug. Martijn van laat zich informeren over de paardenhandel het en naar gaat langs bij uit de bewuste handelaar om in zijn kant met van het verhaal te in horen.

Zaak: Johannes uit van de Veer op tv versus de gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer het is een na ruim 44 jaar op werkzaam geweest te op zijn als stratenmaker bij in de op gemeente Amsterdam met vervroegd uit pensioen naar gegaan. Groot was de ontsteltenis toen het door bleek dat het pensioen dat een hij had opgebouwd en een waar een hij recht op had slechts op tv 56% door van zijn laatstverdiende naar loon bleek te door bedragen, in plaats in van de beoogde 70% waar met van hij ooit voor getekend had. op tv Dit de is veroorzaakt door de nieuwe pensioenregeling naar voor stratenmakers, die een met in 2006 in werking is getreden. naar Al naar vier jaar strijdt op tv Johannes met hulp van zijn naar zoon voor de gerechtigheid, tijdens maar ze worden van het tijdens kastje naar van de muur het gestuurd. Mr. Oscar Hammerstein het neemt deze uit zaak aan en in gaat de familie van de tijdens Veer pro het deo bijstaan op tv in hun juridische strijd de tegen de gemeente in Amsterdam.

Wanneer er in de juni 2011 in op Zuilichem met een bestelbus van van een dijk afglipt en naar tegen met het dijkhuis van de op heer Hobo aanrijdt, heeft met dat enorme schade tot naar een gevolg. De ravage in de de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, door bijna met een jaar later, is op het een gesteggel over de herstelwerkzaamheden en met vooral de in te vergoeden kosten nog met altijd niet voorbij; uit laat staan dat tijdens er iets is tijdens gerepareerd. De de totale schade die in eerste van instantie tijdens beraamd was op 300.000 door euro, naar is na het doen van de veel concessies en het op inschakelen van een de contraexpertise de teruggebracht tot ruim 150.000 euro. op De door expert van de verzekering met waar de heer Hobo in zijn opstalverzekering een heeft lopen, naar heeft de naar schade echter vastgesteld op een op beduidend lager bedrag. op tv Voor dit bedrag op kan onmogelijk de tijdens schade naar hersteld worden. Mr. Cees Korvinus van neemt deze zaak door aan het om de onderste steen boven de te krijgen. Martijn in gaat uit bij de gemeente langs om te met kijken in hoeverre de het mogelijk is door in de verkeerssituatie ter de plekke aan te uit passen.

Zaak: Erik van van den het Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 met is er op op tv naam door van Erik in van den Bos een op lening van 5000 gulden afgesloten tijdens bij een bank. uit van Erik geeft aan dat hij deze in lening uit nooit heeft op tv afgesloten. Rond die tijd het is hij zijn op tas kwijtgeraakt in de trein, van naar met daarin zijn paspoort, uit een contract, tijdens bankpas en wat in geld. Als een deurwaarder het met geld het komt incasseren, weigert Erik te op tv betalen omdat hij op tv de van lening nooit heeft van afgesloten. Na jaren op niets vernomen te hebben, staat met tijdens in 2005 wederom een deurwaarder op door de stoep. Als een hij tijdens dan weer weigert te op betalen, wordt op tv er beslag gelegd op op tv zijn loon. Inmiddels is een de schuld de van de lening van met 5000 gulden naar opgelopen een tot bijna 16.000 euro. de Ten einde raad heeft van hij de zich tot dit tijdens programma gewend. Mr. Mariëlle van tijdens Essen neemt deze zaak een een aan.

Zaak: met Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim op de tien jaar geleden op kocht Michelle Schroen een appartement. naar De op vastgoedonderneming waarvan zij in de woning huurde, gaf het haar de mogelijkheid het appartement een te met kopen en dit heeft uit Michelle gedaan. Vier een jaar later wilde met zij het op appartement weer verkopen. De potentiële naar koper ontdekte dat in de het fundering totaal verrot was, naar waardoor Michelle de woning uit niet door meer kon verkopen zonder tijdens dit op te melden. Zij spant het een rechtszaak aan tijdens tegen de vastgoedonderneming, een deze wint zij en een in op tv hoger beroep wordt een schikking de getroffen. Maar de uit tegenpartij komt de het overeenkomst naar die door een rechter is vastgelegd de niet na. van Zelfs een gerechtsdeurwaarder op kan niets doen. Michelle een op heeft nu inmiddels 86.000 euro besteed van aan een deze zaak. De rechtszaak loopt een nu al ruim met vijf jaar. naar Mr. Cees Korvinus neemt het naar deze zaak voor van zijn rekening.

Zaak: Cisca van uit der tijdens Geld versus Mevrouw tijdens B. Op in 18 december 2009 rijdt in Danny Jansen, 25 naar jaar oud, om een uur op tv of 22.00 tijdens `s avonds van nog even naar in zijn vriendin om in haar portemonnee - die tijdens zij was vergeten - tijdens terug te van brengen. “Mam, ik ben op tv zo terug!”, het zei hij in nog. Maar hij kwam op niet terug. Hij bleek met het slachtoffer te het van zijn geworden van in een auto-ongeluk, veroorzaakt op door een spookrijdster met drank op een de die drie kilometer tegen van het verkeer op tv in is gereden en op uiteindelijk frontaal op de auto op tv van door Danny botste. in Dezelfde avond overleed uit hij aan zijn verwondingen. Zijn door moeder, Cisca Van der uit Geld, tijdens strijdt sindsdien voor door wat zij noemt `gerechtigheid door voor in Danny´.

augustus 2020
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!