Programma gemist?

De 23-jarige Vincent met met Horstman kampt met chronische hoofdpijn door naar een brede, diepe van rimpel met op zijn voorhoofd. Zijn door huisarts de verwijst hem door de naar een plastisch chirurg. op tv Deze zegt dat een hij Vincent uit met een standaardingreep kan helpen door een een endoscopische met voorhoofdlift. Maar na het de operatie verliest op Vincent uit veel vocht. De arts met zegt dat dit normaal door is. Anderhalve dag lang het trekt Vincent van herhaaldelijk het aan de bel en dan blijkt op tv dat ineens dat door de een situatie levensbedreigend is. op De chirurg naar heeft fout op fout gemaakt. Vincent op tv op tv moet diezelfde avond nog naar tijdens Groningen, waar hij een met van riskante hersteloperatie moet de ondergaan. Hij wil niet op alleen een schadevergoeding, maar in ook een straf door voor de arts. een Mr. het Oscar Hammerstein en van mr. Jan-Hein Kuijpers gaan het de juridische strijd aan tegen met het ziekenhuis op tv en uit de plastisch chirurg.

De 26-jarige op tv Heleen Vella van is in een Den Bosch geboren, maar de opgegroeid op het naar Griekse eiland de Corfu. In 2011 verhuist ze terug het naar Nederland en de wil met ze hier aan het werk. in Dan blijkt met dat een foute de letter op haar geboorteakte uit in dramatische consequenties heeft. Heleen heeft van de Nederlandse nationaliteit én in een tijdens Nederlands paspoort, maar naar de van letter de van de Nederlandse wet bestaat het ze niet. Ze de verblijft noodgedwongen naar met een uit tijdelijk toeristenvisum op van het Griekse in eiland Corfu, omdat op ze geen Griekse nationaliteit heeft. een De tijdens gemeente Den Bosch blijft weigeren om uit op die foute letter op tv van de geboorteakte door te halen. Mr. Jan-Hein Kuijpers uit doet er alles aan door om dit op tv moeilijke juridische gevecht tijdens te naar winnen.

Remon Kardienaal en van zijn broer beginnen naar in 2008 op hun tweemanszaak. het De broers lenen 55.000 tijdens euro met bij de bank het met Remons woning als borg. Het van contract wordt getekend op tv door beide broers. het Door van de crisis gaat het zeer het slecht de met het bedrijf en het de faillissement het wordt aangevraagd. De broers hebben van ieder een ruim 27.000 euro schuld met bij de de bank. Zijn op tv broer betaalt zijn schuld tijdens onvoldoende af en de naar bank klopt van bij Remon aan. een Hij en zijn een gezin dreigen de nu hun woning kwijt te met raken, waardoor ze door op door straat komen te het staan. Mr. Oscar uit Hammerstein haalt alles uit de kast het om het gezin uit in te helpen.

Op een 1 juni 2007 het wordt Alexander, de de zeventienjarige zoon een van Louise en Ben Lak, op uit zijn uit scooter fataal geraakt door met een tijdens tram tijdens het op tv oversteken van de van bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al op eerder tientallen uit klachten een ontvangen over het falende in waarschuwingssysteem. De ouders schakelen in een uit advocaat in, want zij met vinden dat de trambestuurder en een de het vervoersbedrijf moeten worden vervolgd. uit In een 2010 stelt het Gerechtshof tijdens de familie Lak door in het uit gelijk maar daarna blijft het jarenlang in door stil. Mr. Mariëlle van Essen naar pakt de het zaak op de om de familie Lak te van helpen.

William het Megens uit op tv Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis het op straat op gezet. De op tv 67-jarige oud-marinier moet zijn op droomhuis verlaten, de omdat zijn met onderhuurder zonder Williams medeweten tijdens een wietplantage in zijn woning de het heeft aangelegd. William een was op dat moment op in bezoek bij zijn de zoon een in Thailand en een was zich van geen het kwaad bewust toen uit hij de uit desbetreffende persoon in een huis haalde. Hartpatiënt William is tijdens ten einde raad met en met daarom haalt Mr. op Cees Korvinus alles van uit de kast een om ervoor dat zorgen dat hij uit niet zonder pardon een zijn huis een uit wordt het gezet.

Toen haar uit man Robin van in 2007 overleed, naar bleef Anna Kars de alleen achter met haar met driejarige dochtertje Eva. Sindsdien tijdens ontvingen ze de een aanvullende naar nabestaandenuitkering, maar deze werd naar in 2011 plotseling stopgezet. van Volgens naar de verzekeringsmaatschappij had de Anna namelijk geen recht uit op uit het geld omdat van Robin niet verzekerd was. uit Anna is al het twee jaar lang tevergeefs aan op tv de het vechten en de het steeds groter wordende financiële problemen op tv zorgen met er zelfs voor dat ze door haar huis te naar koop moest in zetten. Mr. in Oscar Hammerstein naar haalt alles uit te kast om naar ervoor op tv te zorgen dat deze zaak naar met niet nog verder op tv escaleert.

Als de startende ondernemer vindt de de 31-jarige Vincent een op enthousiaste de financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman het een Anton M. is bereid op tv Vincent geld te uit lenen voor de met aankoop van een aantal op tv appartementen. Vincent gaat de akkoord met het van voorstel en door schaft van een deel van tijdens het een geleende geld een representatieve in auto aan. Dat is op tv door het begin van een van ware nachtmerrie. Hij moet in zich van melden bij de politie tijdens en verneemt door daar dat hij wordt verdacht op tv van een witwaspraktijken. Het geleende geld blijkt op door tijdens Anton M. te zijn een ontvreemd. Vincent ontkent de een aantijgingen door en beweert onschuldig te met zijn, maar toch naar wordt hij het door de rechtbank veroordeeld. Mr. tijdens Mariëlle van Essen gelooft van naar in zijn onschuld en gaat de in hoger beroep tegen een in de veroordeling.

Te zien van is hoe niemand met verantwoordelijkheid neemt voor een de slachtoffers van met een bizar op schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in uit door Tubbergen. De zaak loopt naar inmiddels vijf op jaar en de uit oplossing lijkt mijlenver. een Door een blunder raakt naar de vijfjarige naar Cesha gewond aan met haar enkel en op tv raakt Jo blijvend de invalide. De schutter wordt in weliswaar veroordeeld door de rechter, het maar gaat het in hoger op tv beroep. In afwachting het van het oordeel op van het gerechtshof overlijdt op tv hij. De strafzaak naar wordt uiteindelijk van zonder veroordeling afgesloten. uit Mr. Cees Korvinus trekt de alle registers open om uit rechtvaardigheid het af te dwingen het voor de uit slachtoffers.

Frank met Nobel moet met zijn een bedrijf inclusief huis verhuizen van op wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij het verkoopt zijn woning het aan de met gemeente en koopt het naar met hem aangeboden perceel in een door woonwijk. op Het nieuwe perceel tijdens met bestemming wonen en werken door ligt echter van in een nieuwe op tv woonwijk, waar dagelijks veel schoolgaande op tv kinderen in op de fiets naar school met gaan. De het in- uit en uitrit voor uit vrachtverkeer van Frank zijn perceel kruist op in het fietspad, wat voor een op onveilige situatie zorgt. Een op rechter bepaalt uit dat de gemeente moet met zorgen een dat in- en het uitrit voor vrachtverkeer op veilige door manier gerealiseerd op tv wordt. Als Frank de de van benodigde vergunning aanvraagt, wordt hij door het de het gemeente van door het kastje naar van de muur gestuurd. Daarbij wordt in hij de ook gedwongen om van op eigen kosten onderzoeken door te laten verrichten. op En nog steeds geeft uit de gemeente de vergunning in van niet af. Inmiddels is het zeven uit jaar naar later. Mr. door Oscar Hammerstein neemt de op zaak aan op tv en probeert de in impasse te doorbreken. Martijn gaat naar net in zolang bij de verschillende uit partijen langs, totdat tijdens er een tijdens oplossing komt.

Jytte is gek het in op paarden. Al vanaf dat een ze met een klein meisje is, rijdt ze een uit paard en heeft ze jarenlang twee door vaste verzorgpaarden. In tijdens februari 2011 besluit de ze van dat het tijd tijdens is om naar een eigen paard aan uit te schaffen voor recreatief het gebruik. Bij de aankoop een laat ze van het paard klinisch de keuren door op tv een dierenarts. op tv Paard Rubis wordt die dag klinisch op met in orde verklaard en van de koop is daarmee op een met feit. Kort na op tv de aankoop blijkt echter de dat het paard met niet gezond is. Zo het erg zelfs, dat in het van paard haar aanvalt een en voor het leven tekent. van Jytte het wil de koop ontbinden, maar de op tv voormalige eigenaar uit weigert Rubis terug tijdens te tijdens nemen, omdat hij voor de het koop door goed en gezond gekeurd een is. Gesteggel per op tv e-mail, telefoon en aangetekende brieven naar volgt. Omdat na op tv van onderzoeken verschillende ziektes aan het uit licht met komen die niet te door genezen zijn en het steeds van slechter met van Rubis een gaat, wordt het paard met op 13 van oktober 2011 geëuthanaseerd. Het koopcontract, naar dat zij na enige uit vertraging uiteindelijk met in tijdens handen krijgt, blijkt niet volledig. het De algemene voorwaarden een voor op tv consumenten blijken doorgehaald. door Jan-Hein Kuijpers een neemt deze zaak aan door en staat door Jytte bij in haar uit strijd voor van gerechtigheid. Zij heeft veel kosten gemaakt met aan allerlei onderzoeken een tijdens en testen en ze de wil haar met geld van de aanschaf van het op met paard terug. Martijn laat zich van informeren op over de paardenhandel van en gaat langs bij de uit bewuste in handelaar om zijn kant van het door verhaal te de horen.

Zaak: Johannes op van de het Veer versus op tv gemeente Amsterdam. Johannes van op tv de Veer is na tijdens ruim 44 in jaar werkzaam geweest te zijn met op tv als stratenmaker bij de gemeente het Amsterdam met vervroegd pensioen op gegaan. een Groot was door de ontsteltenis toen naar bleek dat het tijdens pensioen dat hij had opgebouwd en door naar waar hij recht op de had slechts 56% van uit zijn laatstverdiende loon uit bleek te bedragen, in door plaats van de het beoogde 70% in waar hij ooit naar voor getekend had. Dit het is veroorzaakt met door de nieuwe pensioenregeling door van voor stratenmakers, die in 2006 in met werking is in getreden. Al op vier jaar strijdt op tv Johannes met hulp tijdens van zijn zoon voor gerechtigheid, door een maar ze worden van het kastje van tijdens naar de muur door gestuurd. Mr. Oscar op Hammerstein neemt deze de zaak aan en gaat de uit familie naar van de Veer pro op deo bijstaan het in hun juridische strijd het tegen de uit gemeente Amsterdam.

Wanneer er in tijdens juni van 2011 in Zuilichem de een bestelbus van tijdens een dijk afglipt en met tegen een het dijkhuis van de heer met Hobo aanrijdt, de heeft dat enorme door schade tot gevolg. De ravage in het in de woonkamer de is onvoorstelbaar. Nu, op bijna een jaar later, door is het het gesteggel over de herstelwerkzaamheden en de vooral de te vergoeden een kosten nog tijdens altijd niet voorbij; op laat staan dat er uit iets is gerepareerd. in door De totale schade die in op eerste instantie beraamd was met op door 300.000 euro, tijdens is na het doen van van veel concessies en de het inschakelen van een door contraexpertise teruggebracht tijdens tot ruim door 150.000 euro. De expert op van de van verzekering waar uit de heer Hobo in zijn opstalverzekering heeft lopen, heeft met de schade het echter vastgesteld op een beduidend tijdens lager bedrag. naar Voor een dit bedrag kan onmogelijk de schade het hersteld worden. Mr. van op Cees Korvinus neemt deze de zaak aan het om de onderste steen boven te een krijgen. Martijn van gaat bij de uit gemeente langs door om te kijken in hoeverre tijdens het mogelijk in is tijdens de verkeerssituatie ter in plekke aan uit te passen.

Zaak: met Erik van den het Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In tijdens 1990 is in er op het naam van Erik van op tv den Bos naar een lening van 5000 gulden afgesloten een bij een op tv bank. Erik geeft tijdens aan het dat hij deze lening naar nooit heeft afgesloten. Rond de die tijd is hij op zijn op tas kwijtgeraakt in de trein, de met daarin met zijn paspoort, een contract, op tv naar bankpas en wat uit geld. Als een deurwaarder het met geld van komt incasseren, weigert Erik te met betalen uit omdat hij een de lening nooit heeft naar afgesloten. Na jaren niets tijdens vernomen te hebben, het staat in 2005 wederom door een deurwaarder de op de het stoep. Als tijdens hij dan weer weigert door te betalen, wordt naar er beslag gelegd op zijn op loon. Inmiddels uit is de schuld van van naar de lening van 5000 uit gulden opgelopen tot het bijna 16.000 euro. op Ten einde raad op tv heeft hij uit zich tot dit van programma gewend. Mr. met Mariëlle van Essen het neemt deze zaak van aan.

Zaak: het Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. op tv Ruim tien jaar geleden in kocht Michelle een Schroen een de appartement. De vastgoedonderneming met waarvan zij de woning huurde, uit op gaf haar de mogelijkheid het appartement op tv een te kopen en dit heeft het Michelle het gedaan. Vier jaar uit later wilde zij op het appartement weer verkopen. De de potentiële de koper ontdekte dat de fundering de totaal de verrot was, waardoor een Michelle de woning niet meer kon door verkopen zonder op dit te melden. het Zij spant een rechtszaak het in aan tegen de vastgoedonderneming, deze de wint zij op en in hoger uit beroep wordt een schikking getroffen. op tv Maar de de tegenpartij komt de overeenkomst de die tijdens door een rechter is vastgelegd van van niet na. Zelfs een op tv gerechtsdeurwaarder kan niets uit doen. Michelle heeft nu inmiddels op 86.000 euro besteed van aan door deze zaak. De rechtszaak in loopt nu naar al ruim vijf jaar. door Mr. Cees Korvinus neemt op deze zaak op tv voor zijn op rekening.

Zaak: op tv Cisca van van der Geld versus Mevrouw het B. Op 18 tijdens december 2009 rijdt Danny de Jansen, 25 uit jaar oud, op tv om een uur of van 22.00 `s avonds nog even van een naar zijn vriendin om haar uit portemonnee - die uit zij was vergeten - in terug te op brengen. “Mam, ik op tv ben uit zo terug!”, zei hij nog. een Maar in hij kwam niet terug. Hij de bleek het slachtoffer te op tv zijn geworden van van het een auto-ongeluk, veroorzaakt het door een spookrijdster met naar drank op op die drie kilometer tegen het verkeer tijdens in is van gereden en uiteindelijk frontaal uit met op de auto van Danny op botste. een Dezelfde avond overleed een hij aan zijn verwondingen. Zijn moeder, uit Cisca Van door der Geld, op strijdt sindsdien een voor wat zij een noemt `gerechtigheid voor uit Danny´.

april 2021
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!