Programma gemist?

De 23-jarige uit Vincent Horstman kampt het met chronische hoofdpijn het door een brede, diepe op tv rimpel op zijn uit voorhoofd. Zijn huisarts het op tv verwijst hem door naar een in plastisch van chirurg. Deze zegt dat hij naar Vincent met tijdens een standaardingreep kan naar helpen door een endoscopische door voorhoofdlift. in Maar na de door operatie verliest Vincent veel vocht. De door arts tijdens zegt dat dit normaal door is. Anderhalve dag door lang trekt tijdens Vincent herhaaldelijk aan de bel het en dan op tv blijkt met dat ineens dat de in situatie levensbedreigend is. De met chirurg heeft fout naar op fout gemaakt. Vincent de moet diezelfde in avond nog naar Groningen, de waar het hij een riskante hersteloperatie van moet ondergaan. Hij door wil niet op alleen een schadevergoeding, maar ook met door een straf voor in de arts. Mr. met Oscar Hammerstein en mr. op tv Jan-Hein Kuijpers naar gaan de juridische de strijd aan tegen het ziekenhuis door en de plastisch door chirurg.

De op tv 26-jarige Heleen Vella is van in op tv Den Bosch geboren, naar maar opgegroeid op het Griekse eiland tijdens Corfu. In 2011 door verhuist ze terug tijdens met naar Nederland en wil ze hier tijdens aan het werk. op tv een Dan blijkt dat een foute tijdens letter op haar met geboorteakte dramatische consequenties heeft. het Heleen heeft de op tv de Nederlandse nationaliteit én een Nederlands paspoort, in in maar naar de letter van op de Nederlandse naar wet bestaat ze van niet. Ze verblijft uit noodgedwongen met een tijdelijk toeristenvisum tijdens uit op het Griekse eiland Corfu, uit omdat ze geen Griekse een nationaliteit heeft. op De gemeente Den Bosch op blijft weigeren om het die foute letter op tv van door de geboorteakte te halen. op Mr. Jan-Hein Kuijpers doet tijdens naar er alles aan om dit moeilijke in juridische op tv gevecht te tijdens winnen.

Remon Kardienaal de en zijn op broer beginnen in 2008 hun naar tweemanszaak. De broers de lenen 55.000 euro van bij uit de bank met Remons op woning als van borg. Het door contract wordt getekend door beide broers. op Door de crisis op tv tijdens gaat het zeer slecht met het van bedrijf en het met faillissement wordt tijdens aangevraagd. De in broers hebben door ieder ruim 27.000 euro schuld bij een de bank. tijdens Zijn door broer betaalt zijn schuld onvoldoende tijdens af uit en de bank klopt een bij Remon aan. op tv Hij en zijn gezin dreigen het een nu hun woning kwijt te raken, een waardoor de ze op straat het komen te staan. de Mr. Oscar Hammerstein haalt door alles uit de kast van om het op gezin te op tv helpen.

Op het 1 juni 2007 wordt het Alexander, de zeventienjarige van zoon van Louise de en Ben Lak, van op zijn scooter fataal naar op tv geraakt door een tram tijdens op het oversteken van de op van bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al tijdens uit eerder tientallen klachten ontvangen over het uit falende waarschuwingssysteem. op tv De ouders in schakelen een advocaat in, want door zij vinden dat tijdens de met trambestuurder en uit het vervoersbedrijf moeten worden vervolgd. In een 2010 in stelt het Gerechtshof het de familie Lak in uit het gelijk maar daarna uit blijft met het jarenlang stil. Mr. in Mariëlle van door Essen pakt de zaak de op om de met familie Lak te op helpen.

William tijdens Megens uit in Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging door Talis een op straat gezet. De uit 67-jarige oud-marinier door moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn tijdens onderhuurder zonder Williams met medeweten met een wietplantage in op zijn woning heeft aangelegd. op William was van op dat moment op bezoek uit op bij zijn zoon in door Thailand en was het zich van geen tijdens kwaad bewust het toen hij de door desbetreffende persoon in op huis haalde. Hartpatiënt William is uit ten einde tijdens raad en daarom haalt van Mr. Cees Korvinus tijdens alles uit de in kast om ervoor dat uit zorgen dat tijdens hij niet zonder pardon door zijn huis uit het wordt op gezet.

Toen haar man in Robin in met 2007 overleed, bleef Anna door Kars alleen achter de met haar van driejarige van dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een naar aanvullende nabestaandenuitkering, maar in deze werd in naar een 2011 plotseling stopgezet. Volgens met de verzekeringsmaatschappij had Anna het namelijk geen uit recht op op het geld omdat Robin niet tijdens verzekerd was. Anna tijdens is al twee een jaar lang tevergeefs aan een het op vechten en uit de steeds groter de wordende financiële problemen zorgen er op zelfs voor in dat ze op haar huis te koop naar moest zetten. Mr. Oscar van Hammerstein haalt alles uit een naar te kast om met ervoor te zorgen dat een deze zaak tijdens niet nog verder de escaleert.

Als de startende ondernemer vindt een de 31-jarige Vincent een een enthousiaste financier voor zijn tijdens op tv eerste businessplan. Zakenman Anton M. van is bereid Vincent in geld te lenen de voor de aankoop door van een in aantal appartementen. Vincent met gaat akkoord met het in voorstel en schaft van in naar een deel van het geleende geld de door een representatieve auto aan. op tv Dat is het naar begin van een ware naar nachtmerrie. Hij de moet zich melden bij tijdens de politie van en verneemt daar dat hij met wordt verdacht van op tv witwaspraktijken. Het geleende tijdens geld in blijkt door Anton M. tijdens te zijn ontvreemd. Vincent de ontkent de aantijgingen de en beweert de onschuldig te met zijn, maar toch wordt de hij door uit de rechtbank uit veroordeeld. Mr. Mariëlle van Essen met gelooft in zijn een onschuld en gaat op tv in hoger beroep het tegen de naar veroordeling.

Te in zien is hoe op tv niemand verantwoordelijkheid neemt van voor de slachtoffers op van een het bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in een tijdens Tubbergen. De zaak loopt naar inmiddels vijf jaar op en de oplossing lijkt mijlenver. van van Door een blunder van raakt de vijfjarige Cesha gewond aan tijdens naar haar enkel en van raakt Jo blijvend invalide. door De schutter in wordt weliswaar veroordeeld door de tijdens rechter, maar tijdens gaat in hoger met beroep. In het afwachting van het oordeel van met het gerechtshof overlijdt in hij. De op strafzaak wordt uiteindelijk van zonder veroordeling afgesloten. op tv Mr. Cees Korvinus trekt alle van uit registers open om rechtvaardigheid tijdens af te dwingen een voor de een slachtoffers.

Frank Nobel moet met met zijn bedrijf door inclusief op huis verhuizen wegens uit herinrichtingsplannen van de uit gemeente. Hij verkoopt zijn woning het aan op tv de gemeente de en koopt het hem op aangeboden perceel uit in een woonwijk. Het nieuwe perceel op tv met de bestemming wonen en werken ligt de echter tijdens in een nieuwe woonwijk, waar tijdens dagelijks veel schoolgaande tijdens kinderen op de een van fiets naar school uit gaan. De in- en op uitrit voor vrachtverkeer naar van Frank zijn perceel van kruist het fietspad, tijdens wat voor een met onveilige een situatie zorgt. Een rechter bepaalt dat naar op de gemeente moet tijdens zorgen dat in- en uit uitrit voor uit vrachtverkeer op veilige manier gerealiseerd van wordt. Als in Frank de benodigde een vergunning aanvraagt, wordt hij door op tv de van gemeente van het op kastje naar de muur het gestuurd. Daarbij tijdens wordt hij ook gedwongen op om op eigen kosten de onderzoeken te in laten in verrichten. En nog steeds geeft de de de gemeente de vergunning niet af. Inmiddels op is het zeven uit jaar later. het Mr. Oscar met Hammerstein neemt door de zaak aan en probeert de door met impasse te doorbreken. Martijn gaat door net zolang tijdens bij de verschillende partijen langs, door totdat er een door het oplossing komt.

Jytte in is gek op tv op paarden. Al vanaf dat op ze een in klein meisje is, rijdt ze een paard met en heeft ze in jarenlang twee vaste verzorgpaarden. van In februari 2011 besluit het het ze dat het tijd is om uit naar een eigen paard in aan te schaffen voor op tv recreatief gebruik. Bij de van aankoop laat ze een het paard tijdens klinisch keuren door een door dierenarts. Paard de Rubis wordt die dag een klinisch in orde op tv verklaard een en de koop is op tv daarmee een feit. Kort na tijdens op tv de aankoop blijkt uit echter dat het paard niet gezond van naar is. Zo erg zelfs, dat naar het paard haar op tv aanvalt en op voor het leven een tekent. Jytte wil uit de koop ontbinden, maar de de voormalige eigenaar weigert door Rubis terug door te nemen, omdat hij met van voor de koop goed en een gezond gekeurd de is. Gesteggel per met e-mail, telefoon en het aangetekende brieven op volgt. Omdat na onderzoeken verschillende ziektes de een aan het licht komen met die niet te met genezen zijn en op het steeds slechter met door Rubis een gaat, wordt het paard op uit 13 een oktober 2011 geëuthanaseerd. tijdens Het koopcontract, dat door zij na enige de vertraging uiteindelijk in handen krijgt, in de blijkt niet volledig. De algemene de voorwaarden voor consumenten op tv blijken doorgehaald. door Jan-Hein Kuijpers in neemt deze zaak aan en met staat Jytte een bij in haar strijd in voor gerechtigheid. Zij op tv heeft veel op tv kosten gemaakt de aan allerlei onderzoeken en testen tijdens en ze wil haar uit geld van de het aanschaf met van het paard terug. Martijn naar het laat zich informeren over de paardenhandel op en gaat tijdens langs bij de bewuste door handelaar om zijn op naar kant van het verhaal naar te horen.

Zaak: door Johannes van de Veer versus van uit gemeente Amsterdam. Johannes een van de Veer de is na ruim 44 jaar het werkzaam in geweest te zijn als stratenmaker bij met de uit gemeente Amsterdam door met vervroegd pensioen gegaan. Groot was uit de tijdens ontsteltenis toen bleek van dat het naar pensioen dat hij had opgebouwd een en door waar hij recht op had slechts de 56% van zijn naar laatstverdiende loon bleek tijdens te bedragen, naar in plaats van van de beoogde 70% waar een hij ooit voor uit getekend in had. Dit een is veroorzaakt door de nieuwe pensioenregeling naar voor stratenmakers, die door de in 2006 in een werking is getreden. Al vier de jaar strijdt op tv Johannes met hulp op van zijn naar zoon voor gerechtigheid, maar ze worden van van het kastje de naar de naar muur uit gestuurd. Mr. Oscar Hammerstein neemt deze een zaak een aan en gaat de met familie van op de Veer met pro deo bijstaan in hun een juridische strijd met tegen de gemeente uit Amsterdam.

Wanneer op er in uit juni 2011 in Zuilichem van een bestelbus van een een dijk op afglipt en tegen tijdens het dijkhuis van de heer Hobo een door aanrijdt, heeft dat het enorme schade tot gevolg. De een ravage uit in de woonkamer is onvoorstelbaar. met Nu, bijna een naar jaar later, is door het gesteggel over de op tv herstelwerkzaamheden met en vooral de te op tv vergoeden kosten op tv nog altijd niet voorbij; laat het staan dat de er in iets is gerepareerd. De een totale schade die in naar eerste instantie door beraamd was op 300.000 de euro, is op tv na het doen van van veel concessies en van het in inschakelen van een contraexpertise teruggebracht tot door ruim 150.000 euro. uit van De expert van de verzekering waar naar de heer het Hobo zijn het opstalverzekering heeft van lopen, heeft de schade echter door vastgesteld op een in beduidend lager bedrag. Voor door dit bedrag kan op onmogelijk de schade op tv van hersteld worden. Mr. Cees het Korvinus neemt deze zaak aan in om de onderste van steen boven te een krijgen. Martijn gaat met bij naar de gemeente langs om van te naar kijken in hoeverre het mogelijk is de de de verkeerssituatie ter op plekke aan te tijdens passen.

Zaak: Erik op tv van den Bos naar versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In naar 1990 is op tv er op uit naam van Erik van op den Bos een lening een van door 5000 gulden afgesloten bij een bank. met Erik uit geeft aan dat hij door deze lening nooit tijdens heeft afgesloten. het Rond die tijd is hij uit zijn op tv tas kwijtgeraakt in de trein, een met daarin op tv zijn paspoort, tijdens een contract, tijdens bankpas en wat geld. door Als een deurwaarder het het geld komt incasseren, het weigert Erik met te betalen omdat hij op de door lening nooit heeft afgesloten. Na uit op jaren niets vernomen op te hebben, staat in 2005 wederom naar een uit deurwaarder op de stoep. Als tijdens hij dan tijdens weer weigert te door betalen, wordt er beslag van het gelegd op zijn loon. Inmiddels de is de schuld van tijdens de lening met van door 5000 gulden opgelopen tot bijna 16.000 in euro. op Ten einde raad op tv heeft hij zich in tot dit programma gewend. Mr. tijdens Mariëlle de van Essen op neemt deze zaak tijdens aan.

Zaak: met Michelle Schroen versus uit vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim naar tien jaar geleden tijdens kocht Michelle Schroen de een appartement. De vastgoedonderneming tijdens waarvan zij de met woning huurde, gaf haar de met de mogelijkheid het appartement te kopen de en dit heeft Michelle naar gedaan. Vier tijdens jaar later wilde zij het uit het appartement weer verkopen. De van potentiële koper ontdekte dat op tv een de fundering totaal verrot op was, waardoor Michelle op tv de woning niet een meer kon verkopen zonder met dit tijdens te melden. Zij spant een rechtszaak met aan het tegen de vastgoedonderneming, uit deze wint zij en op tv in van hoger beroep wordt een de schikking getroffen. Maar de uit tegenpartij komt de naar overeenkomst die door van een met rechter is vastgelegd het niet na. Zelfs met een gerechtsdeurwaarder kan van niets doen. Michelle in heeft nu inmiddels op tv 86.000 euro besteed aan deze zaak. een De rechtszaak loopt naar nu al een ruim vijf jaar. Mr. tijdens Cees het Korvinus neemt deze in zaak voor zijn op rekening.

Zaak: Cisca van van der Geld uit versus Mevrouw tijdens B. Op 18 december uit 2009 rijdt Danny Jansen, de tijdens 25 jaar oud, om een van uur het of 22.00 `s avonds in nog even naar een zijn vriendin het om haar portemonnee - die naar zij de was vergeten - terug te brengen. op “Mam, op tv ik ben zo op tv terug!”, zei hij nog. door Maar de hij kwam niet terug. Hij het bleek het slachtoffer tijdens te zijn door geworden van op tv een auto-ongeluk, veroorzaakt door een spookrijdster tijdens op tv met drank op die tijdens drie kilometer tijdens tegen het verkeer in naar is gereden door en uiteindelijk frontaal op de auto in van Danny botste. in Dezelfde avond van overleed hij aan zijn de verwondingen. van Zijn moeder, Cisca Van op der een Geld, strijdt sindsdien van voor wat zij noemt `gerechtigheid voor in het Danny´.

november 2017
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord