Programma gemist?

De 23-jarige van Vincent Horstman kampt naar met tijdens chronische hoofdpijn door naar een brede, diepe de rimpel op zijn voorhoofd. met Zijn huisarts verwijst het hem door door naar een plastisch chirurg. in Deze zegt dat hij naar Vincent tijdens met een standaardingreep kan met helpen door een endoscopische door voorhoofdlift. het Maar na de een operatie verliest Vincent veel vocht. De met arts zegt op dat dit normaal naar is. op tv Anderhalve dag lang trekt Vincent herhaaldelijk door aan naar de bel en dan door blijkt dat ineens dat met de situatie met levensbedreigend is. De van chirurg heeft fout het op fout gemaakt. Vincent naar uit moet diezelfde avond nog naar het Groningen, waar van hij een riskante hersteloperatie op tv moet het ondergaan. Hij wil niet een alleen een schadevergoeding, van maar ook van een straf voor een de arts. Mr. Oscar Hammerstein van en mr. in Jan-Hein Kuijpers van gaan de juridische strijd aan tegen door de het ziekenhuis en de plastisch in chirurg.

De tijdens 26-jarige Heleen uit Vella is in Den Bosch in geboren, maar opgegroeid op de het door Griekse eiland Corfu. In 2011 de verhuist tijdens ze terug naar uit Nederland en wil ze van hier aan het het werk. Dan met blijkt dat een foute de letter op de haar geboorteakte dramatische naar consequenties heeft. Heleen heeft door de Nederlandse op tv nationaliteit én een Nederlands uit paspoort, maar naar de het letter op van de Nederlandse de wet bestaat naar ze niet. Ze verblijft noodgedwongen met op een uit tijdelijk toeristenvisum op het het Griekse uit eiland Corfu, omdat tijdens ze geen Griekse tijdens nationaliteit heeft. De gemeente Den Bosch tijdens blijft weigeren om uit die foute tijdens letter met van de geboorteakte te halen. tijdens Mr. Jan-Hein Kuijpers uit doet er alles van aan om dit moeilijke op juridische gevecht te in tijdens winnen.

Remon Kardienaal en met zijn op broer beginnen in 2008 van hun op tv tweemanszaak. De broers met lenen 55.000 euro naar bij de bank met in Remons woning als in borg. Het contract wordt getekend de door naar beide broers. Door de door crisis gaat de het zeer slecht met het tijdens bedrijf en tijdens het faillissement uit wordt aangevraagd. De in broers hebben ieder in ruim 27.000 euro met schuld bij naar de bank. Zijn broer betaalt zijn van schuld in onvoldoende af en de op tv bank klopt bij Remon op aan. Hij het en in zijn gezin dreigen nu hun woning op tv kwijt te raken, een op waardoor ze op straat door komen te staan. Mr. uit Oscar Hammerstein haalt op tv alles op uit de kast om op het gezin te in helpen.

Op 1 juni tijdens 2007 tijdens wordt Alexander, de zeventienjarige de zoon van Louise en een tijdens Ben Lak, op zijn scooter fataal op tv van geraakt door een tram tijdens op het oversteken van de het met bewaakte tramovergang. Het door vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten tijdens ontvangen over het op tv falende waarschuwingssysteem. het De ouders in schakelen een advocaat in in, want zij het vinden dat de trambestuurder door en het het vervoersbedrijf moeten worden vervolgd. op In 2010 stelt tijdens het het Gerechtshof de familie door Lak in het gelijk op tv maar daarna door blijft het jarenlang stil. Mr. Mariëlle in van Essen pakt tijdens van de zaak op om de de familie op Lak te helpen.

William tijdens Megens uit Nijmegen in wordt binnenkort door door woningbouwvereniging Talis uit op straat gezet. op tv De 67-jarige oud-marinier moet zijn het droomhuis op tv verlaten, omdat zijn de onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage de in zijn woning uit heeft aangelegd. William in was op een dat moment op in bezoek van bij zijn zoon in in Thailand en naar was zich van geen uit kwaad bewust toen hij met de desbetreffende persoon in op tv huis haalde. Hartpatiënt in William is van ten op tv einde raad en daarom in haalt Mr. Cees Korvinus van alles op tv uit de kast om ervoor van dat zorgen dat hij van niet een zonder pardon zijn een huis uit wordt in gezet.

Toen haar man uit van Robin in 2007 overleed, bleef tijdens Anna Kars alleen achter op van met haar driejarige dochtertje Eva. met Sindsdien ontvingen ze een uit aanvullende naar nabestaandenuitkering, maar deze werd in op 2011 plotseling stopgezet. met het Volgens de verzekeringsmaatschappij had Anna uit namelijk geen door recht op het geld omdat op tv Robin de niet verzekerd was. tijdens Anna is al twee jaar met lang tevergeefs aan de het vechten in en de steeds groter in wordende naar financiële problemen zorgen er door zelfs voor dat ze van haar in huis te koop moest uit zetten. uit Mr. Oscar Hammerstein het haalt alles uit te het kast om in ervoor te zorgen dat deze zaak een door niet nog verder naar escaleert.

Als de startende ondernemer vindt de een 31-jarige Vincent een enthousiaste het financier op tv voor zijn de eerste businessplan. Zakenman Anton M. is op bereid door Vincent geld te op tv lenen voor de aankoop een van een aantal appartementen. van Vincent gaat door akkoord van met het voorstel en door schaft van een deel van van het tijdens geleende geld een representatieve auto in aan. Dat in is door het begin van de een ware nachtmerrie. Hij door moet zich melden bij de het politie en verneemt op tv daar door dat hij met wordt verdacht van met witwaspraktijken. Het geleende geld blijkt tijdens door met Anton M. te zijn met ontvreemd. Vincent ontkent de aantijgingen in en een beweert onschuldig met te zijn, maar de toch wordt hij door naar de rechtbank veroordeeld. in Mr. Mariëlle van Essen het gelooft in door zijn onschuld en gaat op in met hoger beroep tegen de een veroordeling.

Te naar zien is hoe niemand verantwoordelijkheid in neemt een voor de slachtoffers het van een bizar schietongeluk het tijdens de uit Schuttersfeesten in naar Tubbergen. De zaak op tv loopt inmiddels vijf jaar op en de oplossing lijkt mijlenver. met Door naar een blunder raakt de op tv vijfjarige op Cesha gewond aan haar enkel en met raakt Jo blijvend tijdens invalide. De schutter van wordt weliswaar veroordeeld het tijdens door de rechter, maar gaat in op hoger de beroep. In afwachting met van het oordeel in van het gerechtshof overlijdt van hij. De van strafzaak wordt een uiteindelijk zonder veroordeling tijdens afgesloten. Mr. Cees een Korvinus trekt alle tijdens registers open om op rechtvaardigheid af te dwingen voor de van met slachtoffers.

Frank Nobel moet op naar met zijn bedrijf inclusief door huis verhuizen door wegens herinrichtingsplannen van de op tv gemeente. Hij van verkoopt zijn woning aan de door gemeente en naar koopt het hem aangeboden perceel van in in een woonwijk. het Het nieuwe perceel met bestemming naar wonen en op werken ligt echter op tv in een nieuwe woonwijk, naar waar het dagelijks veel schoolgaande op tv kinderen op de fiets naar school van gaan. het De in- en uitrit voor met vrachtverkeer van Frank door het zijn perceel kruist het op fietspad, wat in voor een onveilige situatie een zorgt. Een rechter bepaalt de dat de gemeente moet met zorgen naar dat in- en uitrit voor op tv vrachtverkeer op veilige naar manier door gerealiseerd wordt. Als Frank de naar benodigde vergunning aanvraagt, op wordt hij in door door de gemeente van het kastje in naar door de muur gestuurd. Daarbij wordt hij uit ook het gedwongen om uit op eigen kosten onderzoeken van te laten naar verrichten. En nog steeds geeft de de gemeente de op vergunning niet af. uit Inmiddels is het op zeven jaar later. Mr. uit Oscar Hammerstein naar neemt de zaak een aan en een probeert de impasse te doorbreken. op tv Martijn op gaat net zolang bij de tijdens verschillende partijen het langs, totdat in er een van oplossing komt.

Jytte in is gek op paarden. op tv Al vanaf dat ze op door een klein meisje is, met rijdt ze paard van en heeft ze jarenlang twee het vaste verzorgpaarden. In op februari 2011 op besluit ze dat het de door tijd is om het een eigen paard aan te het schaffen voor recreatief gebruik. door Bij de aankoop naar laat ze het de paard klinisch tijdens keuren door een dierenarts. uit Paard Rubis wordt uit naar die dag klinisch van in orde verklaard en door de koop is naar daarmee een feit. Kort op tv na de in aankoop blijkt echter dat het uit paard het niet gezond is. uit Zo erg zelfs, dat in het paard haar aanvalt tijdens en voor het het naar leven tekent. Jytte de wil de koop ontbinden, maar de van voormalige uit eigenaar weigert Rubis terug op te nemen, omdat naar hij voor de tijdens koop goed en met gezond gekeurd is. een Gesteggel per e-mail, tijdens telefoon en een aangetekende brieven volgt. Omdat na het tijdens onderzoeken verschillende ziektes aan in het licht tijdens komen die niet te tijdens genezen zijn en het steeds uit slechter met Rubis van tijdens gaat, wordt het paard in op 13 oktober 2011 uit geëuthanaseerd. van Het koopcontract, dat op zij na enige vertraging uiteindelijk een in een handen krijgt, blijkt niet volledig. tijdens De algemene op tv voorwaarden de voor consumenten blijken het doorgehaald. Jan-Hein Kuijpers neemt een deze zaak op tv aan en staat Jytte bij in de haar de strijd voor gerechtigheid. in Zij heeft veel het kosten gemaakt aan allerlei een onderzoeken en testen en uit ze wil de haar tijdens geld van de aanschaf van naar het van paard terug. Martijn naar laat zich informeren over tijdens de paardenhandel en tijdens gaat langs bij de bewuste naar handelaar om van zijn kant van de het verhaal te tijdens horen.

Zaak: de Johannes van de Veer op tv versus op gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer met is na tijdens ruim 44 jaar tijdens werkzaam het geweest te zijn als stratenmaker bij op de gemeente Amsterdam een met vervroegd pensioen naar gegaan. door Groot was de ontsteltenis toen door op bleek dat het pensioen door dat hij had opgebouwd op en waar op hij recht op had een slechts 56% van zijn op tv door laatstverdiende loon bleek te van bedragen, in plaats van de een beoogde de 70% waar hij ooit voor door getekend had. Dit een is veroorzaakt door het de de nieuwe pensioenregeling voor in stratenmakers, die in 2006 in van werking is getreden. de Al op tv vier jaar met strijdt Johannes met hulp een van zijn op zoon voor gerechtigheid, maar het ze worden op tv van het kastje naar uit de muur gestuurd. Mr. naar Oscar Hammerstein neemt op deze naar zaak aan en gaat de familie door van de Veer de door pro deo bijstaan in hun tijdens juridische strijd tegen de op op gemeente Amsterdam.

Wanneer door er in juni 2011 het in uit Zuilichem een bestelbus van een dijk naar afglipt op en tegen het dijkhuis tijdens van de door heer Hobo aanrijdt, heeft in dat enorme schade het tot gevolg. uit De ravage een in de woonkamer is onvoorstelbaar. tijdens Nu, bijna tijdens een jaar later, op is het gesteggel over de met uit herstelwerkzaamheden en vooral de met te vergoeden kosten op nog altijd niet voorbij; laat tijdens staan dat door er iets is naar gerepareerd. De totale schade met die in eerste van instantie beraamd was in op 300.000 euro, uit is door na het doen van het veel concessies en het tijdens in inschakelen van een contraexpertise teruggebracht tot met ruim 150.000 euro. uit De van expert van een de verzekering waar de naar heer Hobo zijn op opstalverzekering heeft lopen, heeft naar de schade echter vastgesteld uit de op een beduidend lager op bedrag. Voor op tv dit bedrag kan onmogelijk met de schade hersteld worden. het Mr. Cees Korvinus neemt op deze zaak met aan op tv om de onderste steen boven van te naar krijgen. Martijn gaat bij de gemeente de langs de om te kijken in het hoeverre het op mogelijk is de naar verkeerssituatie ter in plekke aan te naar passen.

Zaak: Erik van door den Bos uit versus op tv incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op op naam door van Erik van van den Bos een lening van op 5000 op gulden afgesloten bij een een bank. de Erik geeft aan dat hij deze uit lening nooit heeft het afgesloten. Rond het die in tijd is hij op zijn tas kwijtgeraakt naar in de trein, door met daarin zijn paspoort, een contract, uit bankpas en uit wat geld. Als van op tv een deurwaarder het naar geld komt incasseren, op weigert Erik te betalen met omdat hij de lening nooit tijdens met heeft afgesloten. Na jaren door niets vernomen tijdens te hebben, staat naar in 2005 wederom een deurwaarder op op de stoep. Als uit uit hij dan weer weigert te met betalen, wordt er beslag het gelegd uit op zijn loon. Inmiddels de is de schuld uit van de lening een van 5000 tijdens gulden opgelopen door tot bijna 16.000 euro. Ten door einde de raad heeft hij zich tot dit het programma gewend. op tv Mr. Mariëlle van de Essen neemt tijdens deze zaak van aan.

Zaak: met Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim een de tien jaar geleden kocht Michelle Schroen in een appartement. op tv De van vastgoedonderneming waarvan zij de de woning huurde, in gaf haar de mogelijkheid op tv het appartement te kopen en naar dit op heeft Michelle tijdens gedaan. Vier jaar op later wilde zij een het appartement weer verkopen. naar De potentiële uit koper ontdekte dat de fundering totaal op verrot door was, waardoor Michelle de woning uit niet meer kon op tv verkopen zonder dit uit te melden. tijdens Zij spant een rechtszaak door aan op tv tegen de vastgoedonderneming, deze op wint zij en in van hoger tijdens beroep wordt een schikking getroffen. een Maar de tegenpartij met komt de overeenkomst tijdens in die door een rechter de is vastgelegd met niet na. Zelfs een gerechtsdeurwaarder kan in niets doen. Michelle de het heeft nu inmiddels uit 86.000 euro besteed uit aan deze zaak. De het rechtszaak loopt nu al ruim tijdens vijf jaar. een Mr. Cees Korvinus neemt in deze zaak voor tijdens met zijn rekening.

Zaak: Cisca van naar door der Geld versus Mevrouw tijdens B. Op 18 december op tv 2009 rijdt in Danny Jansen, 25 jaar oud, in om een uur in of 22.00 `s tijdens avonds in nog even van naar zijn vriendin om haar portemonnee in - die zij de was door vergeten - terug te een brengen. “Mam, ik ben uit zo naar terug!”, zei op tv hij nog. Maar hij kwam op niet op terug. Hij bleek met het slachtoffer te met zijn geworden van een auto-ongeluk, veroorzaakt van door een spookrijdster een met drank de op die drie een kilometer tegen tijdens het verkeer door in is gereden en tijdens uiteindelijk frontaal op de de auto een van Danny botste. Dezelfde tijdens avond overleed tijdens hij aan zijn verwondingen. Zijn moeder, in Cisca Van op der door Geld, strijdt sindsdien tijdens voor wat zij de noemt `gerechtigheid voor naar Danny´.

juli 2017
22-04-2014 20:32

Afl. 8

Pro Deo - Afl. 8

De 23-jarige Vincent Horstman kampt met chronische hoofdpijn door een brede, diepe rimpel op zijn voorhoofd. Zijn huisarts verwijst hem door naar een plastisch chirurg. Deze zegt dat hij Vincent met een standaardingreep kan helpen door een ...

15-04-2014 20:33

Afl. 7

Pro Deo - Afl. 7

De 26-jarige Heleen Vella is in Den Bosch geboren, maar opgegroeid op het Griekse eiland Corfu. In 2011 verhuist ze terug naar Nederland en wil ze hier aan het werk. Dan blijkt dat een foute letter op haar geboorteakte dramatische consequen...

08-04-2014 20:32

Afl. 6

Pro Deo - Afl. 6

Remon Kardienaal en zijn broer beginnen in 2008 hun tweemanszaak. De broers lenen 55.000 euro bij de bank met Remons woning als borg. Het contract wordt getekend door beide broers. Door de crisis gaat het zeer slecht met het bedrijf en het ...

01-04-2014 20:33

Afl. 5

Pro Deo - Afl. 5

Op 1 juni 2007 wordt Alexander, de zeventienjarige zoon van Louise en Ben Lak, op zijn scooter fataal geraakt door een tram tijdens het oversteken van de bewaakte tramovergang. Het vervoersbedrijf heeft al eerder tientallen klachten ontvang...

25-03-2014 20:33

Afl. 4

Pro Deo - Afl. 4

William Megens uit Nijmegen wordt binnenkort door woningbouwvereniging Talis op straat gezet. De 67-jarige oud-marinier moet zijn droomhuis verlaten, omdat zijn onderhuurder zonder Williams medeweten een wietplantage in zijn woning heeft aa...

18-03-2014 20:32

Afl. 3

Pro Deo - Afl. 3

Toen haar man Robin in 2007 overleed, bleef Anna Kars alleen achter met haar driejarige dochtertje Eva. Sindsdien ontvingen ze een aanvullende nabestaandenuitkering, maar deze werd in 2011 plotseling stopgezet. Volgens de verzekeringsmaatsc...

11-03-2014 20:33

Afl. 2

Pro Deo - Afl. 2

Als startende ondernemer vindt de 31-jarige Vincent een enthousiaste financier voor zijn eerste businessplan. Zakenman Anton M. is bereid Vincent geld te lenen voor de aankoop van een aantal appartementen. Vincent gaat akkoord met het voors...

04-03-2014 20:34

Afl. 1

Pro Deo - Afl. 1

Te zien is hoe niemand verantwoordelijkheid neemt voor de slachtoffers van een bizar schietongeluk tijdens de Schuttersfeesten in Tubbergen. De zaak loopt inmiddels vijf jaar en de oplossing lijkt mijlenver. Door een blunder raakt de vijfja...

18-12-2012 20:32

Aflevering 8

Pro Deo - Aflevering 8

Frank Nobel moet met zijn bedrijf inclusief huis verhuizen wegens herinrichtingsplannen van de gemeente. Hij verkoopt zijn woning aan de gemeente en koopt het hem aangeboden perceel in een woonwijk. Het nieuwe perceel met bestemming wonen e...

11-12-2012 20:30

Aflevering 7

Pro Deo - Aflevering 7

Jytte is gek op paarden. Al vanaf dat ze een klein meisje is, rijdt ze paard en heeft ze jarenlang twee vaste verzorgpaarden. In februari 2011 besluit ze dat het tijd is om een eigen paard aan te schaffen voor recreatief gebruik. Bij de aan...

04-12-2012 20:32

Aflevering 6

Pro Deo - Aflevering 6

Zaak: Johannes van de Veer versus gemeente Amsterdam. Johannes van de Veer is na ruim 44 jaar werkzaam geweest te zijn als stratenmaker bij de gemeente Amsterdam met vervroegd pensioen gegaan. Groot was de ontsteltenis toen bleek dat het pe...

27-11-2012 20:29

Aflevering 5

Pro Deo - Aflevering 5

Wanneer er in juni 2011 in Zuilichem een bestelbus van een dijk afglipt en tegen het dijkhuis van de heer Hobo aanrijdt, heeft dat enorme schade tot gevolg. De ravage in de woonkamer is onvoorstelbaar. Nu, bijna een jaar later, is het geste...

20-11-2012 20:30

Aflevering 4

Pro Deo - Aflevering 4

Zaak: Erik van den Bos versus incassobureau/gerechtsdeurwaarder. In 1990 is er op naam van Erik van den Bos een lening van 5000 gulden afgesloten bij een bank. Erik geeft aan dat hij deze lening nooit heeft afgesloten. Rond die tijd is hij ...

13-11-2012 20:30

Aflevering 3

Pro Deo - Aflevering 3

Zaak: Michelle Schroen versus vastgoed/investeringsmaatschappij. Ruim tien jaar geleden kocht Michelle Schroen een appartement. De vastgoedonderneming waarvan zij de woning huurde, gaf haar de mogelijkheid het appartement te kopen en dit he...

06-11-2012 20:31

Aflevering 2

Pro Deo - Aflevering 2

Zaak: Cisca van der Geld versus Mevrouw B. Op 18 december 2009 rijdt Danny Jansen, 25 jaar oud, om een uur of 22.00 `s avonds nog even naar zijn vriendin om haar portemonnee - die zij was vergeten - terug te brengen. “Mam, ik ben zo terug!”...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pro Deo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pro Deo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pro Deo bij Pro Deo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pro Deo. Heb je een uitzending van Pro Deo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pro Deo gemist

Programma waarin Martijn Krabbé als mediator strijdt voor gerechtigheid. Met hulp van vier Nederlandse topadvocaten wordt al het mogelijke gedaan om een slepend conflict tot een goed eind te brengen.

Uitzending gemist van Pro Deo? Hier kun je alle uitzendingen van Pro Deo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 22-04-2014 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord