Programma gemist?

Liane is met getrouwd en in moeder van 2 dochters. Liane met is drager uit van het van BRCA+ gen. van Dat zij mogelijk drager is van de dit gen met weet het Liane al heel lang. het Sinds haar 25e weet het zij naar het na het doen van de verschillende onderzoeken zeker. BRCA+ op is een erfelijke het genmutatie waarbij vrouwen 50 een procent kans een hebben om tijdens drager te zijn. door Van het gen bestaan door meerdere varianten. Deze varianten op tv zorgen naar ervoor dat er een naar zeer grote kans op is op tv op het krijgen met van borstkanker en/of het het krijgen van eierstokkanker. Borstkanker komt in door in de familie van haar vader het veel voor. Daarom het is het voor de Liane geen verrassing dat met ze op drager is. Liane is een heel met nuchter en in zo heeft ze de situatie de ook aangepakt. uit In 2009 ondergaat ze in de DIEP flap operatie tijdens waarbij een haar beide door borsten worden verwijderd en tegelijkertijd 2 het nieuwe borsten van worden gereconstrueerd met de weefsel uit de tijdens buikwand.

Erika met krijgt 10 jaar geleden met de diagnose borstkanker. Na op tv tijdens de behandeling ondergaat zij uiteindelijk een met borstamputatie om het het kankerweefsel te tijdens verwijderen. Erika kiest met voor een secundaire de oplossing. Dat betekent in het door het geval van Erika op dat de borst inclusief tepel de op eerst wordt verwijderd door een een oncologisch chirurg. het In een naar later stadium is pas de van DIEP flap operatie uitgevoerd. het Erika wilde het zich namelijk de eerst goed oriënteren wanneer en naar door door wie zij de borstreconstructie naar wilde laten van doen. Na het de maken van de keuze, op moest Erika eerst nog op tv meer buikvet ontwikkelen. van Voldoende om een met nieuwe borst van reconstrueren. door Er op tv zit uiteindelijk 4 jaar tussen tijdens het verwijderen van de de op borst en de met reconstructie. Na tijdens de reconstructie is er nog de een nieuwe tepel getatoeëerd van door de op plastisch het chirurg.

Ria met is getrouwd en moeder van in een volwassen zoon. door Eind 2015 ontdekt in ze de een schijf op in haar borst die niet van weggaat. Via in de huisarts wordt het ze doorverwezen; de diagnose borstkanker op met uitzaaiingen naar een de oksel op tv is helaas het een feit. Na de eerste naar emotionele schok wordt naar in het behandeltraject met chemotherapie, bestraling de inclusief het verliezen van van haar haren ingezet. Verdere tijdens behandeling van is noodzakelijk. Na voorlichting over in verschillende behandelmethodes kiest van Ria voor een de directe DIEP flap met het operatie. Deze ingreep ondergaat zij het in 2016. door Dat betekent op voor haar dat naar haar borst wordt verwijderd en in met weefsel uit tijdens haar buikwand op een nieuwe het borst wordt het gemaakt.

Voor uit de zesde uit keer laat MAX kijkers op tv zowel voor als met achter de van schermen aanwezig zijn bij een bijzondere in operatie. Dit keer het krijgt door Nederland de mogelijkheid om over in de van schouders van uit deskundige chirurgen mee te kijken bij een een borstvervangende van operatie.

20:40,Reisprogramma De nieuwe op serie in is heftiger dan de ooit. Klaas van van Kruistum 'dropt' de de jonge kandidaten direct tijdens in de uit leefsituatie van straatkinderen, met riool- en townshipbewoners of met vluchtelingen.

Niertransplantatie live op het televisie vanuit op tv het door AMC.

februari 2020
04-11-2017 03:00

De artsen stellen zich aan u voor

Operatie Live - De artsen stellen zich aan u voor

In Operatie Live bent u getuigen van een live operatie. In 2010 stond een open hartoperatie centraal en in 2011 een hersenoperatie. Het doel van de uitzendingen is het wegnemen van angst omtrent ingrijpende operatie.

04-11-2017 02:55

Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Liane

Operatie Live - Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Liane

Liane is getrouwd en moeder van 2 dochters. Liane is drager van het BRCA+ gen. Dat zij mogelijk drager is van dit gen weet Liane al heel lang. Sinds haar 25e weet zij het na het doen van verschillende onderzoeken zeker. BRCA+ is een erfeli...

04-11-2017 02:50

Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Erika

Operatie Live - Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Erika

Erika krijgt 10 jaar geleden de diagnose borstkanker. Na de behandeling ondergaat zij uiteindelijk een borstamputatie om het kankerweefsel te verwijderen. Erika kiest voor een secundaire oplossing. Dat betekent in het geval van Erika dat de...

04-11-2017 02:45

Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Ria

Operatie Live - Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Ria

Ria is getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Eind 2015 ontdekt ze een schijf in haar borst die niet weggaat. Via de huisarts wordt ze doorverwezen; de diagnose borstkanker met uitzaaiingen naar de oksel is helaas een feit. Na de eerste...

01-11-2017 21:30

Borstreconstructie met eigen weefsel bij borstkanker

Operatie Live - Borstreconstructie met eigen weefsel bij borstkanker

Voor de zesde keer laat MAX kijkers zowel voor als achter de schermen aanwezig zijn bij een bijzondere operatie. Dit keer krijgt Nederland de mogelijkheid om over de schouders van deskundige chirurgen mee te kijken bij een borstvervangende ...

18-06-2013 20:40

di 18 jun 2013

Operatie Live - di 18 jun 2013

20:40,Reisprogramma De nieuwe serie is heftiger dan ooit. Klaas van Kruistum 'dropt' de jonge kandidaten direct in de leefsituatie van straatkinderen, riool- en townshipbewoners of vluchtelingen.

31-10-2012 21:25

Niertransplantatie

Operatie Live - Niertransplantatie

Niertransplantatie live op televisie vanuit het AMC.

Operatie Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Live bij Operatie Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Live. Heb je een uitzending van Operatie Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Live gemist

In Operatie Live bent u getuigen van een live operatie. In 2010 stond een open hartoperatie centraal en in 2011 een hersenoperatie. Het doel van de uitzendingen is het wegnemen van angst omtrent ingrijpende operatie.

Uitzending gemist van Operatie Live? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 03:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!