Programma gemist?

Liane naar is getrouwd en moeder de van 2 dochters. de Liane is drager op tv van het door BRCA+ gen. Dat zij mogelijk een uit drager is van naar dit gen weet Liane al heel het lang. tijdens Sinds haar 25e weet zij tijdens het tijdens na het uit doen van verschillende onderzoeken zeker. BRCA+ is uit een erfelijke uit genmutatie van waarbij vrouwen 50 procent kans hebben naar om drager door te zijn. Van het uit gen met bestaan meerdere varianten. Deze naar varianten zorgen tijdens ervoor dat er in een zeer tijdens grote kans is op op tv het krijgen van borstkanker naar en/of het krijgen in van eierstokkanker. Borstkanker komt een in de familie in van haar van vader veel een voor. Daarom is uit het voor Liane geen verrassing dat in ze drager is. een Liane op is heel nuchter door en zo heeft ze een de met situatie ook de aangepakt. In 2009 ondergaat ze de op een DIEP flap operatie waarbij haar beide door borsten worden verwijderd door en tegelijkertijd 2 van nieuwe borsten met worden gereconstrueerd met tijdens weefsel uit de uit buikwand.

Erika krijgt de 10 jaar geleden de met diagnose borstkanker. van Na de behandeling ondergaat een zij in uiteindelijk een de borstamputatie om het naar kankerweefsel te verwijderen. uit Erika kiest voor een het secundaire oplossing. Dat betekent uit in de het geval van Erika de dat de een borst inclusief tepel eerst wordt het verwijderd door een oncologisch de chirurg. In de een later stadium is naar in pas de DIEP flap door operatie uitgevoerd. Erika wilde uit zich namelijk in eerst goed oriënteren wanneer tijdens en uit door wie zij de met borstreconstructie wilde het laten doen. Na het maken van door de op keuze, moest Erika eerst nog meer op buikvet het ontwikkelen. Voldoende de om een nieuwe op tv borst van reconstrueren. Er in zit uiteindelijk 4 jaar naar tussen het de verwijderen van de op tv borst en de reconstructie. op Na naar de reconstructie is er het nog een nieuwe met tepel getatoeëerd door op de plastisch door chirurg.

Ria is getrouwd het en moeder van een een volwassen naar zoon. Eind de 2015 ontdekt ze van een schijf in haar op borst die niet weggaat. van tijdens Via de huisarts door wordt ze doorverwezen; de een diagnose borstkanker op met uitzaaiingen naar de oksel is door helaas een op tv feit. Na de eerste naar emotionele uit schok wordt het behandeltraject op tv met naar chemotherapie, bestraling inclusief het verliezen van in het haar haren ingezet. Verdere behandeling is op tv noodzakelijk. tijdens Na voorlichting over op verschillende behandelmethodes kiest met Ria voor een directe DIEP een flap operatie. met Deze ingreep tijdens ondergaat zij in 2016. tijdens Dat betekent voor een haar dat haar borst door wordt verwijderd in en een met weefsel uit haar buikwand in een nieuwe borst door wordt een gemaakt.

Voor een de zesde keer in laat MAX kijkers zowel het voor tijdens als achter de schermen aanwezig de zijn bij een een bijzondere operatie. Dit keer door krijgt Nederland naar de in mogelijkheid om over de in schouders van deskundige van chirurgen mee van te kijken bij een uit borstvervangende operatie.

20:40,Reisprogramma De nieuwe het het serie is heftiger dan ooit. Klaas door naar van Kruistum 'dropt' de de jonge kandidaten naar direct in de leefsituatie van straatkinderen, in riool- en townshipbewoners met of een vluchtelingen.

Niertransplantatie in live op televisie van vanuit het op AMC.

augustus 2020
04-11-2017 03:00

De artsen stellen zich aan u voor

Operatie Live - De artsen stellen zich aan u voor

In Operatie Live bent u getuigen van een live operatie. In 2010 stond een open hartoperatie centraal en in 2011 een hersenoperatie. Het doel van de uitzendingen is het wegnemen van angst omtrent ingrijpende operatie.

04-11-2017 02:55

Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Liane

Operatie Live - Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Liane

Liane is getrouwd en moeder van 2 dochters. Liane is drager van het BRCA+ gen. Dat zij mogelijk drager is van dit gen weet Liane al heel lang. Sinds haar 25e weet zij het na het doen van verschillende onderzoeken zeker. BRCA+ is een erfeli...

04-11-2017 02:50

Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Erika

Operatie Live - Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Erika

Erika krijgt 10 jaar geleden de diagnose borstkanker. Na de behandeling ondergaat zij uiteindelijk een borstamputatie om het kankerweefsel te verwijderen. Erika kiest voor een secundaire oplossing. Dat betekent in het geval van Erika dat de...

04-11-2017 02:45

Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Ria

Operatie Live - Ervaringsverhaal DIEP flat operatie van Ria

Ria is getrouwd en moeder van een volwassen zoon. Eind 2015 ontdekt ze een schijf in haar borst die niet weggaat. Via de huisarts wordt ze doorverwezen; de diagnose borstkanker met uitzaaiingen naar de oksel is helaas een feit. Na de eerste...

01-11-2017 21:30

Borstreconstructie met eigen weefsel bij borstkanker

Operatie Live - Borstreconstructie met eigen weefsel bij borstkanker

Voor de zesde keer laat MAX kijkers zowel voor als achter de schermen aanwezig zijn bij een bijzondere operatie. Dit keer krijgt Nederland de mogelijkheid om over de schouders van deskundige chirurgen mee te kijken bij een borstvervangende ...

18-06-2013 20:40

di 18 jun 2013

Operatie Live - di 18 jun 2013

20:40,Reisprogramma De nieuwe serie is heftiger dan ooit. Klaas van Kruistum 'dropt' de jonge kandidaten direct in de leefsituatie van straatkinderen, riool- en townshipbewoners of vluchtelingen.

31-10-2012 21:25

Niertransplantatie

Operatie Live - Niertransplantatie

Niertransplantatie live op televisie vanuit het AMC.

Operatie Live gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Operatie Live de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Operatie Live bij Operatie Live liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Operatie Live. Heb je een uitzending van Operatie Live gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Operatie Live gemist

In Operatie Live bent u getuigen van een live operatie. In 2010 stond een open hartoperatie centraal en in 2011 een hersenoperatie. Het doel van de uitzendingen is het wegnemen van angst omtrent ingrijpende operatie.

Uitzending gemist van Operatie Live? Hier kun je alle uitzendingen van Operatie Live kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 04-11-2017 om 03:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!