Programma gemist?

Zanger René Froger tijdens op en EO-coryfee en dominee een Arie van der uit Veer praten openhartig uit over de confrontatie met een kanker waardoor ze meer uit dan de ooit gaan nadenken over naar de eindigheid op tv van het een leven.

oktober 2019
01-11-2012 22:05

Aflevering van donderdag 1 november 2012

Het gevecht van.... - Aflevering van donderdag 1 november 2012

Zanger René Froger en EO-coryfee en dominee Arie van der Veer praten openhartig over de confrontatie met kanker waardoor ze meer dan ooit gaan nadenken over de eindigheid van het leven.

Het gevecht van.... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het gevecht van.... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het gevecht van.... bij Het gevecht van.... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het gevecht van..... Heb je een uitzending van Het gevecht van.... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het gevecht van.... gemist

Over de eindigheid van het leven. Zanger René Froger en EO-coryfee en dominee Arie van der Veer praten openhartig over de confrontatie met kanker waardoor ze meer dan ooit gaan nadenken over de eindigheid van het leven.

Uitzending gemist van Het gevecht van....? Hier kun je alle uitzendingen van Het gevecht van.... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2012 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!