Programma gemist?

Vanavond uit staat EenVandaag in op tv het teken het van de verkiezing van uit de politicus de van het jaar. de In een live-uitzending vanuit café het de Boterwaag in met Den Haag wordt de op tv naar winnaar bekend gemaakt.Meer Vanavond met staat EenVandaag in het uit teken van de verkiezing tijdens van de tijdens politicus van het jaar. uit op tv In een live-uitzending naar vanuit café de Boterwaag in Den door Haag wordt de de de winnaar bekend gemaakt. Suzanne Bosman naar en de Pieter Jan Hagens interviewen een met aantal politieke uit hoofdrolspelers van het tijdens afgelopen jaar op tv en uiteraard de winnaar van 2014. van van Voor de elfde in keer kiezen de op 40.000 leden van het EenVandaag Opiniepanel op welke op tv politicus het op tv afgelopen jaar de beste indruk naar heeft achtergelaten. Het is met de uit enige grote publieksverkiezing. Gijs Rademaker op presenteert naar en licht op de cijfers van op het Opiniepanel toe. tijdens Daarnaast blikt EenVandaag terug op de op tv in politieke hoogte-en dieptepunten van van 2014. Het jaar uit van de de vliegramp met MH17, naar deelname aan de militaire missie een tegen IS, naar het sneuvelen van op Frans Weekers en Henk Krol van (en zijn naar terugkeer) en de steun op tv van CU, D'66 met en SGP met aan het op tv kabinet.Minder

De van Heineken Music Hall in Amsterdam met wordt van omgetoverd tot Duitse bierhal. De door radiovrienden van vieren met 2500 luisteraars en door artiesten in de derde tijdens editie van dit feest. Ramon op tv Verkoeijen met doet het sfeerverslag.

januari 2020
15-12-2014 18:15

EenVandaag: Politicus van het jaar

Das Coen und Sander Fest - EenVandaag: Politicus van het jaar

Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezing van de politicus van het jaar. In een live-uitzending vanuit café de Boterwaag in Den Haag wordt de winnaar bekend gemaakt.Meer Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezin...

03-11-2012 21:50

Aflevering van zaterdag 3 november 2012

Das Coen und Sander Fest - Aflevering van zaterdag 3 november 2012

De Heineken Music Hall in Amsterdam wordt omgetoverd tot Duitse bierhal. De radiovrienden vieren met 2500 luisteraars en artiesten de derde editie van dit feest. Ramon Verkoeijen doet het sfeerverslag.

Das Coen und Sander Fest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Coen und Sander Fest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Coen und Sander Fest bij Das Coen und Sander Fest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Coen und Sander Fest. Heb je een uitzending van Das Coen und Sander Fest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Coen und Sander Fest gemist

BNN/3FM-dj’s Coen en Sander pakken groots uit met de derde editie van Das Coen und Sander Bierfest. Vanwege het enorme succes van de vorige twee bierfesten wijken de radiovrienden uit naar een nog grotere feesttent: de HMH in Amsterdam.

Uitzending gemist van Das Coen und Sander Fest? Hier kun je alle uitzendingen van Das Coen und Sander Fest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!