Programma gemist?

Vanavond staat EenVandaag het uit in het teken in van de verkiezing van de in politicus van het jaar. door op In een live-uitzending de vanuit café de Boterwaag uit in Den Haag op tv wordt de winnaar tijdens bekend gemaakt.Meer door Vanavond staat EenVandaag van in het teken van het de verkiezing naar van de politicus van het jaar. naar In een tijdens live-uitzending vanuit café op de uit Boterwaag in Den Haag op tv wordt de winnaar bekend gemaakt. van Suzanne het Bosman en door Pieter Jan Hagens interviewen op een aantal politieke hoofdrolspelers van met het een afgelopen jaar en uiteraard uit de het winnaar van 2014. Voor naar de elfde keer in kiezen de 40.000 leden van in het EenVandaag Opiniepanel uit welke politicus uit het afgelopen jaar naar de beste door indruk heeft achtergelaten. Het het is de enige grote tijdens publieksverkiezing. Gijs het Rademaker presenteert naar en licht de cijfers in van door het Opiniepanel toe. Daarnaast blikt EenVandaag op tv terug op de de politieke een hoogte-en dieptepunten van met 2014. Het jaar op tv van de vliegramp een met MH17, deelname aan de door uit militaire missie tegen IS, een het sneuvelen van Frans Weekers in en uit Henk Krol (en zijn terugkeer) op tv en naar de steun van CU, uit D'66 en SGP aan door het in kabinet.Minder

De Heineken met Music Hall in Amsterdam uit het wordt omgetoverd tot Duitse bierhal. in De in radiovrienden vieren met van 2500 luisteraars en artiesten een de derde editie van door dit feest. Ramon in Verkoeijen doet tijdens het sfeerverslag.

mei 2021
15-12-2014 18:15

EenVandaag: Politicus van het jaar

Das Coen und Sander Fest - EenVandaag: Politicus van het jaar

Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezing van de politicus van het jaar. In een live-uitzending vanuit café de Boterwaag in Den Haag wordt de winnaar bekend gemaakt.Meer Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezin...

03-11-2012 21:50

Aflevering van zaterdag 3 november 2012

Das Coen und Sander Fest - Aflevering van zaterdag 3 november 2012

De Heineken Music Hall in Amsterdam wordt omgetoverd tot Duitse bierhal. De radiovrienden vieren met 2500 luisteraars en artiesten de derde editie van dit feest. Ramon Verkoeijen doet het sfeerverslag.

Das Coen und Sander Fest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Coen und Sander Fest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Coen und Sander Fest bij Das Coen und Sander Fest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Coen und Sander Fest. Heb je een uitzending van Das Coen und Sander Fest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Coen und Sander Fest gemist

BNN/3FM-dj’s Coen en Sander pakken groots uit met de derde editie van Das Coen und Sander Bierfest. Vanwege het enorme succes van de vorige twee bierfesten wijken de radiovrienden uit naar een nog grotere feesttent: de HMH in Amsterdam.

Uitzending gemist van Das Coen und Sander Fest? Hier kun je alle uitzendingen van Das Coen und Sander Fest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!