Programma gemist?

Vanavond het staat EenVandaag in het teken de van naar de verkiezing van met de politicus op van het jaar. van In een live-uitzending uit vanuit café de Boterwaag in Den de de Haag wordt de winnaar bekend een gemaakt.Meer Vanavond in staat EenVandaag in het met teken van de verkiezing tijdens van de met politicus uit van het jaar. In een live-uitzending op tv vanuit café tijdens de Boterwaag in op tv Den Haag wordt naar de een winnaar bekend gemaakt. Suzanne Bosman op tv en Pieter op tv Jan Hagens interviewen een aantal in politieke hoofdrolspelers van in het afgelopen van jaar van en uiteraard de op winnaar van 2014. het Voor de elfde keer naar kiezen de met 40.000 leden van het EenVandaag Opiniepanel een uit welke politicus het afgelopen jaar uit de uit beste indruk heeft achtergelaten. een Het is de enige op grote publieksverkiezing. Gijs Rademaker de in presenteert en licht de naar cijfers van het op Opiniepanel toe. op tv Daarnaast blikt EenVandaag terug op de de politieke hoogte-en dieptepunten tijdens van 2014. Het naar op tv jaar van de vliegramp met het MH17, deelname aan van de militaire missie van tegen IS, het sneuvelen een van Frans Weekers in en een Henk Krol op (en zijn terugkeer) en in de steun het van CU, D'66 de en SGP aan het in kabinet.Minder

De Heineken Music tijdens Hall het in Amsterdam wordt het omgetoverd tot van Duitse bierhal. De radiovrienden in vieren met 2500 luisteraars en op tv van artiesten de derde editie van naar dit het feest. Ramon Verkoeijen doet uit het sfeerverslag.

januari 2021
15-12-2014 18:15

EenVandaag: Politicus van het jaar

Das Coen und Sander Fest - EenVandaag: Politicus van het jaar

Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezing van de politicus van het jaar. In een live-uitzending vanuit café de Boterwaag in Den Haag wordt de winnaar bekend gemaakt.Meer Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezin...

03-11-2012 21:50

Aflevering van zaterdag 3 november 2012

Das Coen und Sander Fest - Aflevering van zaterdag 3 november 2012

De Heineken Music Hall in Amsterdam wordt omgetoverd tot Duitse bierhal. De radiovrienden vieren met 2500 luisteraars en artiesten de derde editie van dit feest. Ramon Verkoeijen doet het sfeerverslag.

Das Coen und Sander Fest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Coen und Sander Fest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Coen und Sander Fest bij Das Coen und Sander Fest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Coen und Sander Fest. Heb je een uitzending van Das Coen und Sander Fest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Coen und Sander Fest gemist

BNN/3FM-dj’s Coen en Sander pakken groots uit met de derde editie van Das Coen und Sander Bierfest. Vanwege het enorme succes van de vorige twee bierfesten wijken de radiovrienden uit naar een nog grotere feesttent: de HMH in Amsterdam.

Uitzending gemist van Das Coen und Sander Fest? Hier kun je alle uitzendingen van Das Coen und Sander Fest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!