Programma gemist?

Vanavond staat op EenVandaag naar in het teken van de verkiezing uit door van de politicus op van het jaar. van In een live-uitzending vanuit het café de een Boterwaag in Den Haag wordt in de winnaar bekend gemaakt.Meer de Vanavond staat in EenVandaag in uit het teken een van de verkiezing van naar de politicus van op het jaar. In een door live-uitzending vanuit café op de Boterwaag op tv in Den Haag op tv wordt de winnaar bekend gemaakt. in Suzanne tijdens Bosman en van Pieter Jan Hagens interviewen een aantal op tv politieke op hoofdrolspelers van met het afgelopen jaar en op tv uiteraard de winnaar van door 2014. Voor de elfde een keer kiezen de naar 40.000 leden op tv van het EenVandaag Opiniepanel door welke politicus met het het afgelopen jaar de met beste indruk heeft achtergelaten. tijdens Het is op de enige grote naar publieksverkiezing. Gijs Rademaker presenteert en door licht de in cijfers van het Opiniepanel toe. in Daarnaast blikt EenVandaag op terug op de de politieke uit hoogte-en dieptepunten van naar 2014. Het jaar van uit de vliegramp met MH17, het met deelname aan de militaire missie tegen de IS, het sneuvelen op van Frans van Weekers en Henk van Krol (en op tv zijn terugkeer) op en de steun een van CU, D'66 en SGP aan van een het kabinet.Minder

De Heineken Music de Hall het in Amsterdam wordt omgetoverd door tot Duitse bierhal. op De radiovrienden vieren met van 2500 naar luisteraars en artiesten de derde met editie van door dit feest. Ramon Verkoeijen een doet het in sfeerverslag.

juni 2020
15-12-2014 18:15

EenVandaag: Politicus van het jaar

Das Coen und Sander Fest - EenVandaag: Politicus van het jaar

Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezing van de politicus van het jaar. In een live-uitzending vanuit café de Boterwaag in Den Haag wordt de winnaar bekend gemaakt.Meer Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezin...

03-11-2012 21:50

Aflevering van zaterdag 3 november 2012

Das Coen und Sander Fest - Aflevering van zaterdag 3 november 2012

De Heineken Music Hall in Amsterdam wordt omgetoverd tot Duitse bierhal. De radiovrienden vieren met 2500 luisteraars en artiesten de derde editie van dit feest. Ramon Verkoeijen doet het sfeerverslag.

Das Coen und Sander Fest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Coen und Sander Fest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Coen und Sander Fest bij Das Coen und Sander Fest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Coen und Sander Fest. Heb je een uitzending van Das Coen und Sander Fest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Coen und Sander Fest gemist

BNN/3FM-dj’s Coen en Sander pakken groots uit met de derde editie van Das Coen und Sander Bierfest. Vanwege het enorme succes van de vorige twee bierfesten wijken de radiovrienden uit naar een nog grotere feesttent: de HMH in Amsterdam.

Uitzending gemist van Das Coen und Sander Fest? Hier kun je alle uitzendingen van Das Coen und Sander Fest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!