Programma gemist?

Vanavond staat EenVandaag van in het van teken van de tijdens verkiezing van het de politicus van het jaar. tijdens In een live-uitzending de vanuit café de in een Boterwaag in Den Haag op tv wordt de in winnaar bekend gemaakt.Meer Vanavond staat EenVandaag naar uit in het teken een van de verkiezing van een de politicus een van het jaar. In een op live-uitzending vanuit café op tv de Boterwaag in Den op tv Haag in wordt de winnaar van bekend gemaakt. Suzanne Bosman in en Pieter de Jan Hagens tijdens interviewen een aantal politieke uit hoofdrolspelers van het afgelopen jaar het en op uiteraard de winnaar van 2014. op tv Voor de uit elfde keer kiezen de de 40.000 van leden van het EenVandaag Opiniepanel op welke politicus op het afgelopen jaar in de de beste indruk heeft op achtergelaten. Het is tijdens de enige grote publieksverkiezing. Gijs Rademaker van een presenteert en licht de cijfers van van het Opiniepanel toe. in Daarnaast blikt EenVandaag tijdens in terug op de politieke met hoogte-en dieptepunten van van 2014. Het jaar van tijdens de vliegramp met MH17, op tv deelname aan een de militaire met missie tegen IS, het op sneuvelen op tv van Frans Weekers op en Henk Krol (en zijn terugkeer) het en het de steun van CU, naar D'66 in en SGP aan een het kabinet.Minder

De op tv Heineken Music Hall in Amsterdam tijdens wordt omgetoverd tot een Duitse bierhal. De uit radiovrienden vieren door met 2500 luisteraars het en artiesten de op tv derde editie van dit met feest. Ramon naar Verkoeijen in doet het sfeerverslag.

september 2020
15-12-2014 18:15

EenVandaag: Politicus van het jaar

Das Coen und Sander Fest - EenVandaag: Politicus van het jaar

Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezing van de politicus van het jaar. In een live-uitzending vanuit café de Boterwaag in Den Haag wordt de winnaar bekend gemaakt.Meer Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezin...

03-11-2012 21:50

Aflevering van zaterdag 3 november 2012

Das Coen und Sander Fest - Aflevering van zaterdag 3 november 2012

De Heineken Music Hall in Amsterdam wordt omgetoverd tot Duitse bierhal. De radiovrienden vieren met 2500 luisteraars en artiesten de derde editie van dit feest. Ramon Verkoeijen doet het sfeerverslag.

Das Coen und Sander Fest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Coen und Sander Fest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Coen und Sander Fest bij Das Coen und Sander Fest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Coen und Sander Fest. Heb je een uitzending van Das Coen und Sander Fest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Coen und Sander Fest gemist

BNN/3FM-dj’s Coen en Sander pakken groots uit met de derde editie van Das Coen und Sander Bierfest. Vanwege het enorme succes van de vorige twee bierfesten wijken de radiovrienden uit naar een nog grotere feesttent: de HMH in Amsterdam.

Uitzending gemist van Das Coen und Sander Fest? Hier kun je alle uitzendingen van Das Coen und Sander Fest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!