Programma gemist?

Vanavond staat een EenVandaag in het teken op op tv van de verkiezing van de politicus op van het in jaar. In op een live-uitzending vanuit in café de Boterwaag in op Den Haag wordt de het winnaar bekend met gemaakt.Meer een Vanavond staat EenVandaag in in het teken uit van de verkiezing van de door politicus van het jaar. op van In een live-uitzending vanuit café de door naar Boterwaag in Den Haag wordt door de winnaar de bekend gemaakt. Suzanne Bosman uit en Pieter Jan Hagens op interviewen de een aantal politieke hoofdrolspelers van het het afgelopen met jaar en uiteraard met de winnaar van uit 2014. Voor de elfde naar keer kiezen de het 40.000 leden van tijdens het EenVandaag Opiniepanel tijdens welke uit politicus het afgelopen jaar de van beste indruk heeft op tv achtergelaten. Het is door de tijdens enige grote door publieksverkiezing. Gijs Rademaker presenteert op en licht de cijfers met van het Opiniepanel het toe. Daarnaast op tv blikt EenVandaag in terug op de politieke hoogte-en dieptepunten een het van 2014. Het jaar van de op tv vliegramp met met MH17, deelname aan van de door militaire missie tegen IS, het sneuvelen in van Frans in Weekers de en Henk Krol (en de zijn terugkeer) en naar de steun van CU, D'66 naar en SGP de aan het op kabinet.Minder

De naar Heineken Music Hall in in Amsterdam uit wordt omgetoverd tot Duitse door bierhal. De naar radiovrienden vieren met 2500 luisteraars en tijdens artiesten de de derde naar editie van dit feest. Ramon Verkoeijen uit in doet het sfeerverslag.

september 2021
15-12-2014 18:15

EenVandaag: Politicus van het jaar

Das Coen und Sander Fest - EenVandaag: Politicus van het jaar

Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezing van de politicus van het jaar. In een live-uitzending vanuit café de Boterwaag in Den Haag wordt de winnaar bekend gemaakt.Meer Vanavond staat EenVandaag in het teken van de verkiezin...

03-11-2012 21:50

Aflevering van zaterdag 3 november 2012

Das Coen und Sander Fest - Aflevering van zaterdag 3 november 2012

De Heineken Music Hall in Amsterdam wordt omgetoverd tot Duitse bierhal. De radiovrienden vieren met 2500 luisteraars en artiesten de derde editie van dit feest. Ramon Verkoeijen doet het sfeerverslag.

Das Coen und Sander Fest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Das Coen und Sander Fest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Das Coen und Sander Fest bij Das Coen und Sander Fest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Das Coen und Sander Fest. Heb je een uitzending van Das Coen und Sander Fest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Das Coen und Sander Fest gemist

BNN/3FM-dj’s Coen en Sander pakken groots uit met de derde editie van Das Coen und Sander Bierfest. Vanwege het enorme succes van de vorige twee bierfesten wijken de radiovrienden uit naar een nog grotere feesttent: de HMH in Amsterdam.

Uitzending gemist van Das Coen und Sander Fest? Hier kun je alle uitzendingen van Das Coen und Sander Fest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 15-12-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!