Programma gemist?

Portret van elf naar kinderen van in de belangrijkste tijd van een hun leven, afkomstig van de uit alle lagen tijdens van de bevolking, de uit verschillende delen het van de stad Utrecht. Een marathonuitzending het de over hun 13e levensjaar.Meer Portret een van elf op tv kinderen in in de belangrijkste tijd van door hun leven, een met de stad op Utrecht als bindende factor. een In dit door meerjarige documentaire-project volgt met regisseur Michiel van Erp een elf Utrechtse kinderen met van hun elfde tot hun door achttiende levensjaar. de Ze het zijn afkomstig uit alle met lagen van de bevolking, uit tijdens verschillende naar hoeken van de stad. met Van Erp observeert hen met tijdens hun dagelijkse de leven de op weg naar de toekomst. de door Elk jaar een naar update van dit bijzondere filmepos. in Een marathonuitzending een van hun 13e met levensjaar.Minder

Documentaire 'Kutzomer' het Jeugd het van Tegenwoordig gaat het over Othman Allach de (21), Nina de Koning (20) en van Nick Muiser (18) een die met zich in tijdens de kutzomer van 2012 op tv voorbereiden op de rest op van een hun leven.

mei 2021
14-12-2014 12:39

Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

Portret van elf kinderen in de belangrijkste tijd van hun leven, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende delen van de stad Utrecht. Een marathonuitzending over hun 13e levensjaar.Meer Portret van elf kinderen in de bela...

08-11-2012 21:35

Aflevering van donderdag 8 november 2012

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Aflevering van donderdag 8 november 2012

Documentaire 'Kutzomer' Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig bij 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig. Heb je een uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist

Documentaire. Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

Uitzending gemist van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 12:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!