Programma gemist?

Portret naar van elf kinderen door in de belangrijkste tijd van uit hun leven, met afkomstig uit alle lagen met van de de bevolking, door uit verschillende delen van de op stad van Utrecht. Een marathonuitzending over naar hun 13e levensjaar.Meer Portret van in elf kinderen in naar met de belangrijkste tijd van uit hun leven, uit met de stad Utrecht als tijdens bindende het factor. In dit meerjarige documentaire-project op volgt regisseur Michiel de van het Erp elf Utrechtse kinderen op tv van hun elfde tot hun naar achttiende levensjaar. uit Ze zijn uit afkomstig uit van alle lagen van de de bevolking, uit verschillende van hoeken van door de stad. Van Erp observeert op tv hen tijdens door hun dagelijkse door leven op weg naar de op tv toekomst. Elk jaar naar een op tv update van dit bijzondere filmepos. met Een marathonuitzending van op tv hun 13e door levensjaar.Minder

Documentaire uit 'Kutzomer' Jeugd van van Tegenwoordig gaat over Othman in Allach (21), de Nina de Koning (20) en het Nick Muiser (18) het die tijdens zich in de op kutzomer van op tv 2012 voorbereiden op de rest van van een hun leven.

januari 2021
14-12-2014 12:39

Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

Portret van elf kinderen in de belangrijkste tijd van hun leven, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende delen van de stad Utrecht. Een marathonuitzending over hun 13e levensjaar.Meer Portret van elf kinderen in de bela...

08-11-2012 21:35

Aflevering van donderdag 8 november 2012

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Aflevering van donderdag 8 november 2012

Documentaire 'Kutzomer' Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig bij 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig. Heb je een uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist

Documentaire. Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

Uitzending gemist van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 12:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!