Programma gemist?

Portret van elf op kinderen in de met belangrijkste door tijd van hun leven, afkomstig de uit door alle lagen naar van de bevolking, van uit verschillende delen tijdens van de stad Utrecht. Een naar marathonuitzending een over hun 13e levensjaar.Meer het Portret van elf kinderen in met de de belangrijkste tijd van door hun leven, met tijdens de stad Utrecht van als bindende factor. de In dit meerjarige documentaire-project naar volgt regisseur Michiel van de tijdens Erp elf Utrechtse kinderen van de hun elfde tot hun met achttiende levensjaar. op Ze zijn afkomstig uit door alle lagen de van de bevolking, uit uit tijdens verschillende hoeken van de van stad. Van Erp naar observeert hen tijdens hun dagelijkse een leven op weg van naar de toekomst. in naar Elk jaar een update van dit door een bijzondere filmepos. Een in marathonuitzending van hun 13e het levensjaar.Minder

Documentaire 'Kutzomer' Jeugd naar op tv van Tegenwoordig gaat in over Othman Allach (21), Nina naar de Koning (20) en met Nick Muiser (18) een die zich in door het de kutzomer van 2012 voorbereiden op met de de rest van op hun leven.

september 2020
14-12-2014 12:39

Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

Portret van elf kinderen in de belangrijkste tijd van hun leven, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende delen van de stad Utrecht. Een marathonuitzending over hun 13e levensjaar.Meer Portret van elf kinderen in de bela...

08-11-2012 21:35

Aflevering van donderdag 8 november 2012

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Aflevering van donderdag 8 november 2012

Documentaire 'Kutzomer' Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig bij 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig. Heb je een uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist

Documentaire. Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

Uitzending gemist van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 12:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!