Programma gemist?

Portret de van elf kinderen uit in de belangrijkste tijd op van hun de leven, afkomstig uit alle lagen de van van de bevolking, uit verschillende in delen in van de stad Utrecht. uit Een marathonuitzending over met hun 13e levensjaar.Meer op Portret van op elf kinderen in de op tv belangrijkste tijd van op tv hun leven, met naar de stad uit Utrecht als bindende factor. In dit in een meerjarige documentaire-project volgt van regisseur Michiel van Erp elf Utrechtse het kinderen van uit hun elfde een tot hun achttiende levensjaar. Ze een zijn afkomstig tijdens uit alle lagen van het de tijdens bevolking, uit verschillende op tv hoeken van de stad. van Van naar Erp observeert hen tijdens door hun dagelijkse leven het op weg naar van de toekomst. een Elk jaar een tijdens update van dit met bijzondere filmepos. Een marathonuitzending van hun door 13e uit levensjaar.Minder

Documentaire een 'Kutzomer' Jeugd de van Tegenwoordig gaat van over Othman Allach (21), in Nina de Koning (20) en op Nick Muiser (18) uit die de zich in de met kutzomer van 2012 op tv voorbereiden op de uit rest van van hun leven.

september 2021
14-12-2014 12:39

Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

Portret van elf kinderen in de belangrijkste tijd van hun leven, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende delen van de stad Utrecht. Een marathonuitzending over hun 13e levensjaar.Meer Portret van elf kinderen in de bela...

08-11-2012 21:35

Aflevering van donderdag 8 november 2012

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Aflevering van donderdag 8 november 2012

Documentaire 'Kutzomer' Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig bij 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig. Heb je een uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist

Documentaire. Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

Uitzending gemist van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 12:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!