Programma gemist?

Portret van door elf in kinderen in de belangrijkste tijd van het hun de leven, afkomstig tijdens uit alle lagen van uit de bevolking, uit verschillende op tv delen van de stad tijdens Utrecht. Een marathonuitzending een over hun in 13e levensjaar.Meer Portret van door elf kinderen in uit uit de belangrijkste tijd met van hun leven, van met de stad Utrecht op als bindende factor. In dit op meerjarige documentaire-project volgt naar regisseur Michiel van met Erp elf Utrechtse naar kinderen van hun op in elfde tot hun achttiende levensjaar. Ze in naar zijn afkomstig uit alle het lagen van de bevolking, uit op tv verschillende op tv hoeken van de stad. een Van Erp observeert naar hen tijdens hun dagelijkse van op tv leven op weg van naar de toekomst. op tv Elk jaar een in update van dit bijzondere filmepos. Een de marathonuitzending van op hun in 13e levensjaar.Minder

Documentaire tijdens 'Kutzomer' Jeugd van op Tegenwoordig gaat over Othman de Allach (21), in Nina de Koning (20) tijdens en Nick Muiser (18) een die zich door in de de kutzomer van 2012 door voorbereiden op de op rest van hun in leven.

mei 2020
14-12-2014 12:39

Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

Portret van elf kinderen in de belangrijkste tijd van hun leven, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende delen van de stad Utrecht. Een marathonuitzending over hun 13e levensjaar.Meer Portret van elf kinderen in de bela...

08-11-2012 21:35

Aflevering van donderdag 8 november 2012

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Aflevering van donderdag 8 november 2012

Documentaire 'Kutzomer' Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig bij 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig. Heb je een uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist

Documentaire. Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

Uitzending gemist van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 12:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!