Programma gemist?

Portret tijdens van elf kinderen in de uit belangrijkste de tijd van hun leven, afkomstig het uit alle uit lagen van de van bevolking, uit verschillende delen in van de stad op tv Utrecht. Een door marathonuitzending uit over hun 13e met levensjaar.Meer Portret van elf in kinderen in de belangrijkste tijd naar van hun leven, naar met de stad een Utrecht als bindende het in factor. In dit meerjarige door documentaire-project volgt regisseur Michiel van van Erp elf met Utrechtse kinderen van hun uit elfde op tv tot hun op tv achttiende levensjaar. Ze zijn afkomstig uit van alle van lagen van de bevolking, tijdens uit een verschillende hoeken van de stad. Van de Erp observeert een hen tijdens op hun dagelijkse door leven op weg naar de op toekomst. de Elk jaar een update van door dit bijzondere filmepos. door Een met marathonuitzending van hun het 13e levensjaar.Minder

Documentaire de 'Kutzomer' Jeugd tijdens van Tegenwoordig gaat over op Othman Allach (21), tijdens Nina de Koning (20) door en Nick door Muiser (18) die zich een in de kutzomer door van 2012 voorbereiden op tijdens de rest van van hun uit leven.

oktober 2020
14-12-2014 12:39

Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

Portret van elf kinderen in de belangrijkste tijd van hun leven, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende delen van de stad Utrecht. Een marathonuitzending over hun 13e levensjaar.Meer Portret van elf kinderen in de bela...

08-11-2012 21:35

Aflevering van donderdag 8 november 2012

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Aflevering van donderdag 8 november 2012

Documentaire 'Kutzomer' Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig bij 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig. Heb je een uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist

Documentaire. Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

Uitzending gemist van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 12:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!