Programma gemist?

Portret op tv van elf kinderen de in de op belangrijkste tijd van hun leven, in afkomstig in uit alle lagen van de bevolking, door uit verschillende een delen de van de stad Utrecht. Een marathonuitzending op in over hun 13e levensjaar.Meer op tv Portret van elf kinderen in het de met belangrijkste tijd van hun van leven, het met de stad Utrecht tijdens als bindende factor. tijdens In dit meerjarige documentaire-project het volgt regisseur de Michiel van Erp elf Utrechtse met kinderen van door hun elfde op tv tot hun achttiende levensjaar. naar Ze naar zijn afkomstig uit op alle lagen van de een bevolking, uit verschillende hoeken van door de een stad. Van Erp op observeert hen tijdens op hun dagelijkse leven uit op weg naar uit de toekomst. met Elk jaar een op tv update van dit in bijzondere filmepos. Een marathonuitzending van hun het 13e op tv levensjaar.Minder

Documentaire op tv 'Kutzomer' Jeugd van van Tegenwoordig gaat uit over Othman Allach op (21), Nina de op tv Koning (20) en Nick een Muiser (18) die door zich in de in kutzomer van tijdens 2012 voorbereiden op de de rest van hun door leven.

juni 2021
14-12-2014 12:39

Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Tijd van je leven: wij zijn 13 marathon

Portret van elf kinderen in de belangrijkste tijd van hun leven, afkomstig uit alle lagen van de bevolking, uit verschillende delen van de stad Utrecht. Een marathonuitzending over hun 13e levensjaar.Meer Portret van elf kinderen in de bela...

08-11-2012 21:35

Aflevering van donderdag 8 november 2012

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig - Aflevering van donderdag 8 november 2012

Documentaire 'Kutzomer' Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig bij 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig. Heb je een uitzending van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Jeugd van Tegenwoordig gemist

Documentaire. Jeugd van Tegenwoordig gaat over Othman Allach (21), Nina de Koning (20) en Nick Muiser (18) die zich in de kutzomer van 2012 voorbereiden op de rest van hun leven.

Uitzending gemist van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Jeugd van Tegenwoordig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 12:39 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!