Programma gemist?

Familiefilm naar op tv de boeken van Mirjam van Oldenhave de over stagiair Kees, die voor de het tijdens eerst voor de klas een staat en zich ontfermt door over op tv leerling Tobias.Meer Familiefilm naar tijdens de boeken van op tv Mirjam een Oldenhave over stagiair Kees, die voor naar het naar eerst voor de klas in staat op tv en zich ontfermt tijdens over leerling Tobias. van Voor Tobias komt meester Kees, het de nieuwe invaller van op school, de precies op tijd. Door tijdens de juf werd het hij van om niets de klas uitgestuurd. Ook een kreeg naar hij vaak een strafwerk. Raar, want Tobias is namelijk door best een slim, heel uit vrolijk en ontzettend grappig. Mees Kees met op tv geeft heel anders uit les dan de juf. tijdens Dat is omdat door hij nog stagiair op tv is. Gelukkig helpen de door kinderen hem op met lesgeven. van Zo mogen ze boterhammen eten door in de een klas in het kader van op tv een op tv voedselproject en het zetten ze met rekenen de een tafels op in z'n kop. uit Al bloeit Tobias door het de aanwezigheid van Mees Kees met op, Kees merkt op tv dat het er iets met uit Tobias is.Minder

Aan tijdens de hand van op programmeur Wim in Visser wordt u op meegenomen op een reis door over het een podium.

Mediamagnaat Joop een van den Ende tijdens vertelt over zijn inspiratie een een en zijn herinneringen aan naar Theater Carré.

Leon Ramakers, medeoprichter uit door van festivalorganisator Mojo Concerts, neemt het u mee naar naar het een Carré vanaf de jaren uit zestig.

Herman op tv van Veen op tv vertelt over zijn met vak en de het grote helden van naar het Nederlandse cabaret.

André van Duin tijdens neemt een u mee langs de een hoogtepunten van het variété uit en de het revue door in Carré.

Een kijkje in met de keuken tijdens van het Koninklijk Theater op tv Carré vanaf de op tv beginjaren van van het door theater.

mei 2020
14-12-2014 09:00

Zappbios: Mees Kees

Carré 125 jaar - Zappbios: Mees Kees

Familiefilm naar de boeken van Mirjam Oldenhave over stagiair Kees, die voor het eerst voor de klas staat en zich ontfermt over leerling Tobias.Meer Familiefilm naar de boeken van Mirjam Oldenhave over stagiair Kees, die voor het eerst voor...

07-12-2012 15:30

Wim Visser

Carré 125 jaar - Wim Visser

Aan de hand van programmeur Wim Visser wordt u meegenomen op een reis over het podium.

06-12-2012 15:30

Joop van den Ende

Carré 125 jaar - Joop van den Ende

Mediamagnaat Joop van den Ende vertelt over zijn inspiratie en zijn herinneringen aan Theater Carré.

30-11-2012 15:25

Leon Ramakers

Carré 125 jaar - Leon Ramakers

Leon Ramakers, medeoprichter van festivalorganisator Mojo Concerts, neemt u mee naar het Carré vanaf de jaren zestig.

23-11-2012 15:30

Onemanshows

Carré 125 jaar - Onemanshows

Herman van Veen vertelt over zijn vak en de grote helden van het Nederlandse cabaret.

16-11-2012 15:25

André van Duin

Carré 125 jaar - André van Duin

André van Duin neemt u mee langs de hoogtepunten van het variété en de revue in Carré.

09-11-2012 15:30

Hoe het begon

Carré 125 jaar - Hoe het begon

Een kijkje in de keuken van het Koninklijk Theater Carré vanaf de beginjaren van het theater.

Carré 125 jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carré 125 jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carré 125 jaar bij Carré 125 jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carré 125 jaar. Heb je een uitzending van Carré 125 jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carré 125 jaar gemist

Het Koninklijk Theater Carré is een uniek theater.Het is niet alleen het bekendste, maar ook één van de oudste theaters van Nederland. Op 3 december 1887 opende circusdirecteur Oscar Carré zijn circustheater aan de Amstel, in hartje Amsterdam. Op 3 december 2012 bestaat Carré dus 125 jaar. Hoog tijd voor een boeiende reis door de tijd.

Uitzending gemist van Carré 125 jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Carré 125 jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!