Programma gemist?

Familiefilm naar de de tijdens boeken van Mirjam Oldenhave over stagiair met door Kees, die voor in het eerst voor de klas staat een en uit zich ontfermt over leerling Tobias.Meer een Familiefilm naar het de boeken van Mirjam met Oldenhave over stagiair een uit Kees, die voor het door eerst voor de de klas staat en tijdens zich ontfermt over leerling Tobias. in Voor een Tobias komt meester op Kees, de nieuwe van invaller op met school, precies op tijd. op tv Door de door juf werd hij om niets door de klas een uitgestuurd. Ook kreeg naar hij vaak met strafwerk. Raar, want Tobias is namelijk uit best slim, een heel vrolijk en tijdens ontzettend grappig. Mees Kees tijdens geeft heel van anders les dan de door juf. Dat is met omdat naar hij nog stagiair is. Gelukkig naar door helpen de kinderen hem van met lesgeven. door Zo mogen ze de boterhammen eten in op tv de klas in het kader met van op tv een voedselproject en zetten een ze met rekenen de tafels tijdens op in z'n kop. Al op bloeit Tobias uit door de aanwezigheid van Mees naar Kees in op, Kees merkt de dat er iets met Tobias de is.Minder

Aan de hand van van programmeur Wim in Visser uit wordt u meegenomen in op een met reis over het op tv podium.

Mediamagnaat Joop van met op tv den Ende vertelt over zijn inspiratie met uit en zijn herinneringen aan Theater op Carré.

Leon naar Ramakers, medeoprichter van festivalorganisator Mojo op tv tijdens Concerts, neemt u mee naar op tv het Carré vanaf de van jaren het zestig.

Herman van Veen naar vertelt het over zijn vak een en de grote helden uit van het Nederlandse door cabaret.

André het van Duin op neemt u mee met langs de hoogtepunten met van het variété op en de revue in de Carré.

Een kijkje van in de tijdens keuken van het op Koninklijk Theater Carré vanaf door de op tv beginjaren van het naar theater.

september 2020
14-12-2014 09:00

Zappbios: Mees Kees

Carré 125 jaar - Zappbios: Mees Kees

Familiefilm naar de boeken van Mirjam Oldenhave over stagiair Kees, die voor het eerst voor de klas staat en zich ontfermt over leerling Tobias.Meer Familiefilm naar de boeken van Mirjam Oldenhave over stagiair Kees, die voor het eerst voor...

07-12-2012 15:30

Wim Visser

Carré 125 jaar - Wim Visser

Aan de hand van programmeur Wim Visser wordt u meegenomen op een reis over het podium.

06-12-2012 15:30

Joop van den Ende

Carré 125 jaar - Joop van den Ende

Mediamagnaat Joop van den Ende vertelt over zijn inspiratie en zijn herinneringen aan Theater Carré.

30-11-2012 15:25

Leon Ramakers

Carré 125 jaar - Leon Ramakers

Leon Ramakers, medeoprichter van festivalorganisator Mojo Concerts, neemt u mee naar het Carré vanaf de jaren zestig.

23-11-2012 15:30

Onemanshows

Carré 125 jaar - Onemanshows

Herman van Veen vertelt over zijn vak en de grote helden van het Nederlandse cabaret.

16-11-2012 15:25

André van Duin

Carré 125 jaar - André van Duin

André van Duin neemt u mee langs de hoogtepunten van het variété en de revue in Carré.

09-11-2012 15:30

Hoe het begon

Carré 125 jaar - Hoe het begon

Een kijkje in de keuken van het Koninklijk Theater Carré vanaf de beginjaren van het theater.

Carré 125 jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carré 125 jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carré 125 jaar bij Carré 125 jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carré 125 jaar. Heb je een uitzending van Carré 125 jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carré 125 jaar gemist

Het Koninklijk Theater Carré is een uniek theater.Het is niet alleen het bekendste, maar ook één van de oudste theaters van Nederland. Op 3 december 1887 opende circusdirecteur Oscar Carré zijn circustheater aan de Amstel, in hartje Amsterdam. Op 3 december 2012 bestaat Carré dus 125 jaar. Hoog tijd voor een boeiende reis door de tijd.

Uitzending gemist van Carré 125 jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Carré 125 jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!