Programma gemist?

Familiefilm uit naar de boeken op van Mirjam Oldenhave over stagiair door Kees, op tv die voor het tijdens eerst voor de een klas staat en naar zich ontfermt over naar leerling Tobias.Meer Familiefilm naar de door het boeken van Mirjam Oldenhave over het stagiair Kees, een die voor de het eerst voor de een klas staat en zich ontfermt op over leerling Tobias. naar Voor op Tobias komt uit meester Kees, de nieuwe invaller op naar school, het precies op tijd. uit Door de juf werd met hij om niets de door klas naar uitgestuurd. Ook het kreeg hij vaak strafwerk. Raar, met want door Tobias is namelijk in best slim, heel vrolijk de en ontzettend grappig. Mees Kees de geeft heel anders naar een les dan de uit juf. Dat is op tv omdat hij nog naar stagiair is. Gelukkig helpen de het kinderen hem uit met lesgeven. een Zo mogen ze boterhammen naar eten in de een klas in het naar kader van een voedselproject met en zetten ze met in rekenen op tv de tafels op naar z'n kop. Al bloeit tijdens Tobias door de aanwezigheid uit van Mees Kees met tijdens op, Kees merkt dat de er iets het met Tobias is.Minder

Aan de de hand van programmeur Wim het in Visser wordt u meegenomen op naar een reis over het naar op tv podium.

Mediamagnaat uit Joop van een den Ende vertelt over zijn inspiratie van en het zijn herinneringen aan op tv Theater Carré.

Leon een Ramakers, medeoprichter op van festivalorganisator Mojo Concerts, tijdens neemt u mee naar door het Carré vanaf op tv de jaren met zestig.

Herman van een Veen vertelt over met zijn vak en in de grote helden uit van op het Nederlandse cabaret.

André naar van Duin neemt u de mee naar langs de hoogtepunten van van het variété een en de revue in op Carré.

Een kijkje met in de het keuken van het Koninklijk op tv Theater tijdens Carré vanaf de op beginjaren van het het theater.

september 2021
14-12-2014 09:00

Zappbios: Mees Kees

Carré 125 jaar - Zappbios: Mees Kees

Familiefilm naar de boeken van Mirjam Oldenhave over stagiair Kees, die voor het eerst voor de klas staat en zich ontfermt over leerling Tobias.Meer Familiefilm naar de boeken van Mirjam Oldenhave over stagiair Kees, die voor het eerst voor...

07-12-2012 15:30

Wim Visser

Carré 125 jaar - Wim Visser

Aan de hand van programmeur Wim Visser wordt u meegenomen op een reis over het podium.

06-12-2012 15:30

Joop van den Ende

Carré 125 jaar - Joop van den Ende

Mediamagnaat Joop van den Ende vertelt over zijn inspiratie en zijn herinneringen aan Theater Carré.

30-11-2012 15:25

Leon Ramakers

Carré 125 jaar - Leon Ramakers

Leon Ramakers, medeoprichter van festivalorganisator Mojo Concerts, neemt u mee naar het Carré vanaf de jaren zestig.

23-11-2012 15:30

Onemanshows

Carré 125 jaar - Onemanshows

Herman van Veen vertelt over zijn vak en de grote helden van het Nederlandse cabaret.

16-11-2012 15:25

André van Duin

Carré 125 jaar - André van Duin

André van Duin neemt u mee langs de hoogtepunten van het variété en de revue in Carré.

09-11-2012 15:30

Hoe het begon

Carré 125 jaar - Hoe het begon

Een kijkje in de keuken van het Koninklijk Theater Carré vanaf de beginjaren van het theater.

Carré 125 jaar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carré 125 jaar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carré 125 jaar bij Carré 125 jaar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carré 125 jaar. Heb je een uitzending van Carré 125 jaar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carré 125 jaar gemist

Het Koninklijk Theater Carré is een uniek theater.Het is niet alleen het bekendste, maar ook één van de oudste theaters van Nederland. Op 3 december 1887 opende circusdirecteur Oscar Carré zijn circustheater aan de Amstel, in hartje Amsterdam. Op 3 december 2012 bestaat Carré dus 125 jaar. Hoog tijd voor een boeiende reis door de tijd.

Uitzending gemist van Carré 125 jaar? Hier kun je alle uitzendingen van Carré 125 jaar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 14-12-2014 om 09:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!