Programma gemist?

Muzikaal met programma. De tijdens eerste bundel christelijke liederen op Glorieklokken verscheen in 1923. tijdens Zij werd het uitgebracht door zuster in Margaretha Alt. Deze bundel bracht met op tv zij anoniem uit omdat zij vond in uit dat niet zij maar God naar de eer de moest krijgen voor deze liederen. in De het liederen schreef zij toen door zij actief was als in zendingszuster uit in Indonesië. Daarnaast was op zij in actief in lokale door Pinkstergemeenten en werd zij een stichtster van de Indonesische met Pinksterzending, met pionierster van vele gemeenten tijdens in Midden- en met Oost-Java en in door Nieuw-Guinea. Ook was de zij uitgeefster van een het tijdens blad Gouden Schoven en van de een veelgebruikte zangbundel Glorieklokken. uit Op haar 78ste in jaar op tv werd zij uit nog voorgangster van een een gemeente in de Arnhem. Zij was een drukbezet van landelijk spreekster, tot zij met in 1962 een op 79-jarige leeftijd het overleed. De liederen uit uit Glorieklokken op worden uitgevoerd door door een muziekgroep o.l.v. een Eric Lagerström. op Hij reist samen met van evangelist Tomas in Sagström naar Zweeds Lapland. door Het is voorjaar. door Dat heeft invloed op een mens en dier en op wordt op tv ook zichtbaar op in de natuur. Sagström door en Lagerström gaan zij op door zoek naar de op betekenis uit van donker en licht, in voor henzelf en ook in voor van de bewoners van in Lapland.

Een regel uit van psalm het 16 in de in versie van van Psalmen voor nu. 'Ik heb op alleen God tijdens nodig en naar niemand anders.' Woorden de die uitgelegd worden op tv door ds. Atze Buursema, tijdens aangevuld met liederen uit de op tv Westerkerk te naar Amersfoort.

Wat betekent naar de bijbel uit voor je? Helpt op tv het als een je leest in de bijbel? Is op tv de bijbel de er voor ieder moment op tv van de van dag? Helpt de de bijbel je als je in een gelukkig bent? Maar ook door als je een ziek bent? Vragen die tijdens beantwoord worden door een in aantal van leden van de een Schuilplaats in Enschede. tijdens Voorganger Theo Niemeijer vult aan waarom met de bijbel belangrijk tijdens op is in je op tv leven.

oktober 2019
30-06-2010 09:10

Aflevering 54

Alom klinkt het woord - Aflevering 54

Muzikaal programma. De eerste bundel christelijke liederen Glorieklokken verscheen in 1923. Zij werd uitgebracht door zuster Margaretha Alt. Deze bundel bracht zij anoniem uit omdat zij vond dat niet zij maar God de eer moest krijgen voor d...

09-06-2010 09:35

Aflevering 56

Alom klinkt het woord - Aflevering 56

Een regel uit psalm 16 in de versie van Psalmen voor nu. 'Ik heb alleen God nodig en niemand anders.' Woorden die uitgelegd worden door ds. Atze Buursema, aangevuld met liederen uit de Westerkerk te Amersfoort.

02-06-2010 09:40

Aflevering 55

Alom klinkt het woord - Aflevering 55

Wat betekent de bijbel voor je? Helpt het als je leest in de bijbel? Is de bijbel er voor ieder moment van de dag? Helpt de bijbel je als je gelukkig bent? Maar ook als je ziek bent? Vragen die beantwoord worden door een aantal leden van de...

Alom klinkt het woord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alom klinkt het woord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alom klinkt het woord bij Alom klinkt het woord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alom klinkt het woord. Heb je een uitzending van Alom klinkt het woord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alom klinkt het woord gemist

Uitzending gemist van Alom klinkt het woord? Hier kun je alle uitzendingen van Alom klinkt het woord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2010 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!