Programma gemist?

Muzikaal tijdens programma. De eerste het bundel christelijke liederen Glorieklokken op verscheen in 1923. een Zij werd op uitgebracht door in zuster Margaretha Alt. op Deze bundel bracht de zij anoniem uit van omdat zij vond dat niet zij van maar God de een eer moest door krijgen voor deze naar liederen. De uit liederen schreef zij toen een zij tijdens actief was als zendingszuster op in Indonesië. Daarnaast uit was zij actief in met lokale Pinkstergemeenten en een werd zij in stichtster van met de Indonesische Pinksterzending, het pionierster van vele gemeenten in de Midden- door en Oost-Java en in door Nieuw-Guinea. Ook naar was zij uitgeefster van het op tv blad Gouden naar Schoven en met van de op veelgebruikte zangbundel Glorieklokken. Op haar het 78ste jaar werd door zij het nog voorgangster van een naar gemeente in Arnhem. van Zij was een drukbezet door landelijk spreekster, tot zij een op tv in 1962 op 79-jarige leeftijd uit overleed. met De liederen uit Glorieklokken worden uitgevoerd een met door een muziekgroep door o.l.v. Eric Lagerström. Hij reist het samen naar met evangelist Tomas Sagström naar Zweeds door Lapland. Het de is voorjaar. Dat heeft op tv invloed het op mens en dier een en wordt tijdens ook zichtbaar in op tv de natuur. Sagström en van Lagerström op tv gaan zij op de zoek naar de betekenis van donker van en licht, uit voor van henzelf en ook voor in de bewoners van de Lapland.

Een uit regel uit psalm tijdens 16 in de versie op tv van Psalmen de voor nu. 'Ik heb alleen een God in nodig en de niemand anders.' Woorden die op tv uitgelegd worden door ds. Atze uit Buursema, aangevuld met op tv liederen in uit de Westerkerk te van Amersfoort.

Wat van betekent de met bijbel voor je? Helpt het door als in je leest in de bijbel? Is met de bijbel uit er voor ieder in moment van de tijdens dag? Helpt in de bijbel je als je in gelukkig bent? Maar op tv ook als op je ziek een bent? Vragen die beantwoord van worden door een een aantal leden van de tijdens Schuilplaats in op Enschede. op Voorganger Theo Niemeijer vult de aan waarom de bijbel belangrijk met op tv is in je naar leven.

januari 2021
30-06-2010 09:10

Aflevering 54

Alom klinkt het woord - Aflevering 54

Muzikaal programma. De eerste bundel christelijke liederen Glorieklokken verscheen in 1923. Zij werd uitgebracht door zuster Margaretha Alt. Deze bundel bracht zij anoniem uit omdat zij vond dat niet zij maar God de eer moest krijgen voor d...

09-06-2010 09:35

Aflevering 56

Alom klinkt het woord - Aflevering 56

Een regel uit psalm 16 in de versie van Psalmen voor nu. 'Ik heb alleen God nodig en niemand anders.' Woorden die uitgelegd worden door ds. Atze Buursema, aangevuld met liederen uit de Westerkerk te Amersfoort.

02-06-2010 09:40

Aflevering 55

Alom klinkt het woord - Aflevering 55

Wat betekent de bijbel voor je? Helpt het als je leest in de bijbel? Is de bijbel er voor ieder moment van de dag? Helpt de bijbel je als je gelukkig bent? Maar ook als je ziek bent? Vragen die beantwoord worden door een aantal leden van de...

Alom klinkt het woord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alom klinkt het woord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alom klinkt het woord bij Alom klinkt het woord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alom klinkt het woord. Heb je een uitzending van Alom klinkt het woord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alom klinkt het woord gemist

Uitzending gemist van Alom klinkt het woord? Hier kun je alle uitzendingen van Alom klinkt het woord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2010 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!