Programma gemist?

Muzikaal in programma. De eerste bundel christelijke door liederen Glorieklokken verscheen tijdens in tijdens 1923. Zij werd uitgebracht door door op tv zuster Margaretha Alt. Deze op tv bundel bracht zij anoniem tijdens uit omdat van zij vond van dat niet zij de maar God de eer moest met krijgen voor deze liederen. met De liederen schreef uit zij toen zij met actief van was als zendingszuster in in Indonesië. Daarnaast was zij tijdens actief in van lokale Pinkstergemeenten uit en werd zij tijdens stichtster van op de Indonesische Pinksterzending, pionierster van door vele het gemeenten in Midden- en uit Oost-Java en in tijdens Nieuw-Guinea. Ook was naar zij de uitgeefster van het blad in Gouden Schoven en met van de veelgebruikte met zangbundel Glorieklokken. Op haar 78ste in jaar een werd zij naar nog voorgangster van een op gemeente in op Arnhem. Zij was op een drukbezet landelijk spreekster, tot de zij in 1962 op in 79-jarige leeftijd naar overleed. De naar liederen uit Glorieklokken door worden uitgevoerd door een door muziekgroep van o.l.v. Eric Lagerström. Hij reist samen de door met evangelist Tomas Sagström naar met Zweeds Lapland. Het is uit voorjaar. in Dat heeft de invloed op mens tijdens en dier en wordt ook zichtbaar naar in de in natuur. Sagström en Lagerström in gaan zij op het zoek naar de het betekenis van donker op tv en licht, de voor henzelf en door ook voor de de bewoners van in Lapland.

Een regel het uit psalm op 16 in de uit versie van Psalmen voor door nu. 'Ik van heb alleen God nodig van en niemand anders.' uit Woorden die uitgelegd worden het met door ds. Atze Buursema, aangevuld van met liederen uit in de Westerkerk op te Amersfoort.

Wat het betekent de bijbel een voor je? Helpt het als uit je een leest in de het bijbel? Is de bijbel er met voor ieder naar moment van naar de dag? Helpt de de bijbel je als door je gelukkig op bent? Maar ook als het je ziek bent? op Vragen door die beantwoord worden door een aantal van leden naar van de Schuilplaats op in Enschede. in Voorganger Theo Niemeijer vult met aan waarom de bijbel belangrijk door tijdens is in je in leven.

mei 2021
30-06-2010 09:10

Aflevering 54

Alom klinkt het woord - Aflevering 54

Muzikaal programma. De eerste bundel christelijke liederen Glorieklokken verscheen in 1923. Zij werd uitgebracht door zuster Margaretha Alt. Deze bundel bracht zij anoniem uit omdat zij vond dat niet zij maar God de eer moest krijgen voor d...

09-06-2010 09:35

Aflevering 56

Alom klinkt het woord - Aflevering 56

Een regel uit psalm 16 in de versie van Psalmen voor nu. 'Ik heb alleen God nodig en niemand anders.' Woorden die uitgelegd worden door ds. Atze Buursema, aangevuld met liederen uit de Westerkerk te Amersfoort.

02-06-2010 09:40

Aflevering 55

Alom klinkt het woord - Aflevering 55

Wat betekent de bijbel voor je? Helpt het als je leest in de bijbel? Is de bijbel er voor ieder moment van de dag? Helpt de bijbel je als je gelukkig bent? Maar ook als je ziek bent? Vragen die beantwoord worden door een aantal leden van de...

Alom klinkt het woord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alom klinkt het woord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alom klinkt het woord bij Alom klinkt het woord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alom klinkt het woord. Heb je een uitzending van Alom klinkt het woord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alom klinkt het woord gemist

Uitzending gemist van Alom klinkt het woord? Hier kun je alle uitzendingen van Alom klinkt het woord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2010 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!