Programma gemist?

Muzikaal uit programma. De door eerste bundel christelijke liederen op Glorieklokken verscheen in 1923. Zij tijdens werd uitgebracht door de zuster een Margaretha Alt. Deze op tv bundel bracht zij anoniem in uit in omdat zij vond met dat niet zij maar God met de het eer moest krijgen voor deze uit liederen. het De liederen schreef zij toen zij een actief met was als zendingszuster in in Indonesië. Daarnaast was een zij actief door in lokale Pinkstergemeenten en een werd zij stichtster van uit op de Indonesische Pinksterzending, pionierster van vele het door gemeenten in Midden- en Oost-Java en uit op in Nieuw-Guinea. Ook was het zij uitgeefster op van het blad Gouden op tv Schoven en van tijdens de veelgebruikte in zangbundel Glorieklokken. Op uit haar 78ste jaar het werd zij een nog voorgangster van het een gemeente in Arnhem. Zij op tv was een van drukbezet landelijk spreekster, tot van zij in 1962 in op 79-jarige leeftijd overleed. het De van liederen uit in Glorieklokken worden uitgevoerd door een een muziekgroep o.l.v. naar Eric Lagerström. op tv Hij reist samen met naar evangelist Tomas Sagström een naar Zweeds Lapland. Het tijdens is door voorjaar. Dat heeft invloed op uit mens en dier tijdens en in wordt ook zichtbaar in de de natuur. Sagström een en Lagerström gaan zij van op zoek naar op de door betekenis van donker en naar licht, voor henzelf uit en ook voor de op tv bewoners van door Lapland.

Een op tv regel uit uit psalm 16 in de naar versie van Psalmen voor van nu. 'Ik op tv heb alleen God nodig door en niemand anders.' in Woorden van die uitgelegd worden naar door ds. Atze Buursema, door aangevuld met liederen een uit de Westerkerk met te Amersfoort.

Wat de betekent de bijbel voor je? op tv op tv Helpt het als je leest op tv in de bijbel? door Is met de bijbel er voor in ieder moment van door de dag? Helpt de naar bijbel je een als je gelukkig door bent? Maar tijdens ook als je ziek bent? Vragen een die beantwoord tijdens worden door een aantal door leden uit van de Schuilplaats in Enschede. een Voorganger op Theo Niemeijer vult aan waarom uit naar de bijbel belangrijk op is in je tijdens leven.

oktober 2020
30-06-2010 09:10

Aflevering 54

Alom klinkt het woord - Aflevering 54

Muzikaal programma. De eerste bundel christelijke liederen Glorieklokken verscheen in 1923. Zij werd uitgebracht door zuster Margaretha Alt. Deze bundel bracht zij anoniem uit omdat zij vond dat niet zij maar God de eer moest krijgen voor d...

09-06-2010 09:35

Aflevering 56

Alom klinkt het woord - Aflevering 56

Een regel uit psalm 16 in de versie van Psalmen voor nu. 'Ik heb alleen God nodig en niemand anders.' Woorden die uitgelegd worden door ds. Atze Buursema, aangevuld met liederen uit de Westerkerk te Amersfoort.

02-06-2010 09:40

Aflevering 55

Alom klinkt het woord - Aflevering 55

Wat betekent de bijbel voor je? Helpt het als je leest in de bijbel? Is de bijbel er voor ieder moment van de dag? Helpt de bijbel je als je gelukkig bent? Maar ook als je ziek bent? Vragen die beantwoord worden door een aantal leden van de...

Alom klinkt het woord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alom klinkt het woord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alom klinkt het woord bij Alom klinkt het woord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alom klinkt het woord. Heb je een uitzending van Alom klinkt het woord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alom klinkt het woord gemist

Uitzending gemist van Alom klinkt het woord? Hier kun je alle uitzendingen van Alom klinkt het woord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2010 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!