Programma gemist?

Muzikaal de programma. De eerste bundel in christelijke liederen op tv Glorieklokken verscheen in een 1923. Zij werd uitgebracht door tijdens zuster met Margaretha Alt. uit Deze bundel bracht zij uit anoniem uit de omdat zij vond een dat niet zij maar met God de eer naar moest krijgen voor deze liederen. in De liederen in schreef zij toen zij de actief was het als zendingszuster door in Indonesië. een Daarnaast was zij actief in op lokale Pinkstergemeenten in en werd zij stichtster door van de in Indonesische Pinksterzending, pionierster van de vele gemeenten uit in Midden- en Oost-Java een en in Nieuw-Guinea. naar Ook was op tv zij uitgeefster van op tv het blad in Gouden Schoven naar en van de veelgebruikte zangbundel het Glorieklokken. naar Op haar 78ste jaar werd naar zij nog voorgangster op tv van naar een gemeente in Arnhem. Zij was van een van drukbezet landelijk spreekster, tot zij in in 1962 het op van 79-jarige leeftijd overleed. door De liederen uit Glorieklokken op tv worden uitgevoerd door een muziekgroep naar o.l.v. Eric op tv Lagerström. op tv Hij reist samen met evangelist Tomas uit door Sagström naar Zweeds met Lapland. Het is voorjaar. het Dat heeft invloed op op mens en met dier en wordt de ook zichtbaar in de de natuur. Sagström en Lagerström met door gaan zij op zoek naar de de betekenis op tv van donker en licht, de voor uit henzelf en ook voor de bewoners uit van uit Lapland.

Een van regel uit een psalm 16 in de versie van de Psalmen voor nu. tijdens 'Ik heb in alleen God op nodig en niemand op tv anders.' Woorden die uitgelegd op tv worden door ds. op Atze tijdens Buursema, aangevuld met met liederen uit de naar Westerkerk te Amersfoort.

Wat betekent van de bijbel voor je? uit op Helpt het als je leest op in in de bijbel? Is de bijbel in er voor op tv ieder moment van de dag? met Helpt de bijbel een je als je naar een gelukkig bent? Maar ook als naar je ziek bent? Vragen naar die de beantwoord worden door een uit aantal leden naar van de Schuilplaats in Enschede. met met Voorganger Theo Niemeijer vult het aan waarom de bijbel belangrijk op tv is in van je met leven.

mei 2020
30-06-2010 09:10

Aflevering 54

Alom klinkt het woord - Aflevering 54

Muzikaal programma. De eerste bundel christelijke liederen Glorieklokken verscheen in 1923. Zij werd uitgebracht door zuster Margaretha Alt. Deze bundel bracht zij anoniem uit omdat zij vond dat niet zij maar God de eer moest krijgen voor d...

09-06-2010 09:35

Aflevering 56

Alom klinkt het woord - Aflevering 56

Een regel uit psalm 16 in de versie van Psalmen voor nu. 'Ik heb alleen God nodig en niemand anders.' Woorden die uitgelegd worden door ds. Atze Buursema, aangevuld met liederen uit de Westerkerk te Amersfoort.

02-06-2010 09:40

Aflevering 55

Alom klinkt het woord - Aflevering 55

Wat betekent de bijbel voor je? Helpt het als je leest in de bijbel? Is de bijbel er voor ieder moment van de dag? Helpt de bijbel je als je gelukkig bent? Maar ook als je ziek bent? Vragen die beantwoord worden door een aantal leden van de...

Alom klinkt het woord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alom klinkt het woord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alom klinkt het woord bij Alom klinkt het woord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alom klinkt het woord. Heb je een uitzending van Alom klinkt het woord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alom klinkt het woord gemist

Uitzending gemist van Alom klinkt het woord? Hier kun je alle uitzendingen van Alom klinkt het woord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2010 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!