Programma gemist?

Muzikaal het programma. De eerste een bundel christelijke liederen Glorieklokken op verscheen in 1923. in Zij op werd uitgebracht door zuster Margaretha Alt. uit Deze bundel door bracht zij uit anoniem uit omdat zij met vond dat niet uit zij een maar God de eer van moest krijgen uit voor deze liederen. De naar liederen schreef zij toen zij naar actief een was als met zendingszuster in Indonesië. van Daarnaast was zij op tv actief in lokale naar Pinkstergemeenten en werd het zij stichtster van van de Indonesische Pinksterzending, pionierster van een vele gemeenten in Midden- van naar en Oost-Java en de in Nieuw-Guinea. Ook naar was zij uitgeefster naar van het op tv blad Gouden Schoven en van het de veelgebruikte op zangbundel Glorieklokken. Op haar 78ste naar jaar werd met zij nog voorgangster van van een gemeente in op Arnhem. Zij was op tv een van drukbezet landelijk spreekster, tijdens tot zij in 1962 op tijdens 79-jarige op leeftijd overleed. De liederen uit tijdens Glorieklokken worden de uitgevoerd door naar een muziekgroep o.l.v. Eric de Lagerström. Hij tijdens reist samen met het evangelist Tomas Sagström tijdens naar Zweeds Lapland. op tv Het is voorjaar. Dat heeft uit tijdens invloed op mens en dier en op tv wordt ook uit zichtbaar in in de natuur. Sagström en op tv Lagerström gaan een zij op op zoek naar de naar betekenis van donker en in licht, voor henzelf en door ook met voor de bewoners van tijdens Lapland.

Een regel uit naar psalm met 16 in de versie van het Psalmen voor van nu. 'Ik tijdens heb alleen tijdens God nodig en niemand anders.' Woorden in die het uitgelegd worden door ds. uit Atze in Buursema, aangevuld met liederen op uit de een Westerkerk te Amersfoort.

Wat betekent uit de bijbel voor in je? Helpt het in als je naar leest in het de bijbel? Is de bijbel er tijdens voor ieder moment op tv van in de dag? Helpt de van bijbel je op als je gelukkig bent? tijdens Maar ook van als je ziek bent? de Vragen in die beantwoord worden door in een aantal leden met van de Schuilplaats in Enschede. naar Voorganger Theo Niemeijer in vult aan waarom een de bijbel van belangrijk is in je de op tv leven.

juli 2021
30-06-2010 09:10

Aflevering 54

Alom klinkt het woord - Aflevering 54

Muzikaal programma. De eerste bundel christelijke liederen Glorieklokken verscheen in 1923. Zij werd uitgebracht door zuster Margaretha Alt. Deze bundel bracht zij anoniem uit omdat zij vond dat niet zij maar God de eer moest krijgen voor d...

09-06-2010 09:35

Aflevering 56

Alom klinkt het woord - Aflevering 56

Een regel uit psalm 16 in de versie van Psalmen voor nu. 'Ik heb alleen God nodig en niemand anders.' Woorden die uitgelegd worden door ds. Atze Buursema, aangevuld met liederen uit de Westerkerk te Amersfoort.

02-06-2010 09:40

Aflevering 55

Alom klinkt het woord - Aflevering 55

Wat betekent de bijbel voor je? Helpt het als je leest in de bijbel? Is de bijbel er voor ieder moment van de dag? Helpt de bijbel je als je gelukkig bent? Maar ook als je ziek bent? Vragen die beantwoord worden door een aantal leden van de...

Alom klinkt het woord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Alom klinkt het woord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Alom klinkt het woord bij Alom klinkt het woord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Alom klinkt het woord. Heb je een uitzending van Alom klinkt het woord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Alom klinkt het woord gemist

Uitzending gemist van Alom klinkt het woord? Hier kun je alle uitzendingen van Alom klinkt het woord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-06-2010 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!