Programma gemist?

Mirella met van Markus blikt samen met het op Mariëlle, Corine, Erica en in Nancy terug op de in bijzondere, speciale en van emotionele verrassingsdagen die voor door hen in zijn georganiseerd en die uit eigenlijk alle medewerkers in in de zorg met verdienen.

Mirella een van Markus is met de haar brunchmandje helemaal naar naar Enschede afgereisd om op tijdens Nancy ter Avest (28) tijdens te verassen. Nancy de zet zich in uit voor meer beweging in voor mensen met reuma. Haar tijdens het familie, vrienden en collega´s hebben lekkere met muffins en de zelfgebakken cake naar meegenomen en tijdens wachten haar gespannen op langs de met paarse de loper!

Mirella van het Markus het verrast Erica van Harn de (37), die al het jaren mensen met een verstandelijke op tv beperking met begeleidt. Erica merkte op dat zij zelfstandiger zijn door dan wij zouden het denken. Erica denkt tijdens de dat dit een uit gewone werkdag zal zijn, de maar niets is uit minder waar. Haar werkplek zal de omgetoverd worden op tot een mooi door restaurant met een op tv heerlijke uit brunch!

Mirella van Markus een is in alle met op tv vroegte vertrokken om met Corine den Hollander (52) in het op tv zonnetje te zetten. een Corine zag dat naar op tv er een tekort was aan goede uit nazorg vanuit het uit ziekenhuis voor uit (ex-) kankerpatiënten. Daarom richtte door zij in samenwerking op tv op met het ziekenhuis een IntermeZZo op. Vandaag is het tijdens tijd om tijdens juist haar te laten uit stralen het en te bedanken op tv voor haar geweldige door inzet.

Vandaag een hebben familie, vrienden en collega´s tijdens naar van Mariëlle de Ruijter (37) een zich stiekem door op haar werk verzameld. Zij van is een werkzaam als verpleegkundig in specialist en zet zich door in door voor patiënten die last hebben van op tv bijwerkingen het door hun medicatie. Vandaag met krijgt op tv zij daar met behulp van Mirella het van de Markus waardering voor een en hebben de mensen langs met de paarse door loper uit nog een mooie verrassing voor haar op tv in een petto!

april 2020
09-12-2012 12:20

Aflevering 5

Mooie Mensen - Aflevering 5

Mirella van Markus blikt samen met Mariëlle, Corine, Erica en Nancy terug op de bijzondere, speciale en emotionele verrassingsdagen die voor hen zijn georganiseerd en die eigenlijk alle medewerkers in de zorg verdienen.

02-12-2012 12:21

Aflevering 4

Mooie Mensen - Aflevering 4

Mirella van Markus is met haar brunchmandje helemaal naar Enschede afgereisd om Nancy ter Avest (28) te verassen. Nancy zet zich in voor meer beweging voor mensen met reuma. Haar familie, vrienden en collega´s hebben lekkere muffins en zelf...

25-11-2012 12:21

Aflevering 3

Mooie Mensen - Aflevering 3

Mirella van Markus verrast Erica van Harn (37), die al jaren mensen met een verstandelijke beperking begeleidt. Erica merkte dat zij zelfstandiger zijn dan wij zouden denken. Erica denkt dat dit een gewone werkdag zal zijn, maar niets is m...

18-11-2012 12:23

Aflevering 2

Mooie Mensen - Aflevering 2

Mirella van Markus is in alle vroegte vertrokken om Corine den Hollander (52) in het zonnetje te zetten. Corine zag dat er een tekort was aan goede nazorg vanuit het ziekenhuis voor (ex-) kankerpatiënten. Daarom richtte zij in samenwerking ...

11-11-2012 12:22

Aflevering 1

Mooie Mensen - Aflevering 1

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie....

Mooie Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mooie Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mooie Mensen bij Mooie Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mooie Mensen. Heb je een uitzending van Mooie Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mooie Mensen gemist

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie. Vandaag krijgt zij daar met behulp van Mirella van Markus waardering voor en hebben de mensen langs de paarse loper nog een mooie verrassing voor haar in petto!

Uitzending gemist van Mooie Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Mooie Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!