Programma gemist?

Mirella van tijdens Markus in blikt samen met tijdens Mariëlle, Corine, Erica en van Nancy terug op de door bijzondere, speciale en de emotionele tijdens verrassingsdagen die voor hen zijn georganiseerd naar en met die eigenlijk op alle medewerkers in de door zorg verdienen.

Mirella van Markus op is met haar tijdens brunchmandje helemaal naar het Enschede uit afgereisd om Nancy ter Avest met (28) een te verassen. Nancy een zet zich tijdens in voor meer op tv beweging voor mensen met reuma. in Haar de familie, vrienden en collega´s hebben op tv lekkere muffins tijdens en zelfgebakken cake met meegenomen en tijdens wachten haar gespannen op uit langs de van paarse loper!

Mirella in van Markus verrast Erica van in Harn (37), die op al op jaren mensen met de een verstandelijke beperking begeleidt. op tv uit Erica merkte dat zij door zelfstandiger zijn in dan wij zouden denken. Erica een denkt dat dit een een op tv gewone werkdag zal zijn, met maar niets is met minder waar. Haar uit werkplek zal omgetoverd worden uit tot een naar mooi restaurant met tijdens een heerlijke van brunch!

Mirella van uit Markus is in alle op op tv vroegte vertrokken om Corine den Hollander tijdens het (52) in het zonnetje te zetten. op Corine de zag dat de er een tekort was aan op tv goede nazorg vanuit het tijdens ziekenhuis de voor (ex-) naar kankerpatiënten. Daarom richtte naar zij in samenwerking met het op ziekenhuis IntermeZZo op op. Vandaag is het tijd uit om van juist haar de te laten stralen en te de bedanken voor van haar geweldige door inzet.

Vandaag uit hebben familie, vrienden de en collega´s van Mariëlle op tv de Ruijter (37) het zich stiekem op naar haar werk verzameld. door Zij is werkzaam naar als door verpleegkundig specialist en zet zich in een op tv voor patiënten die uit last hebben van bijwerkingen op tv door hun medicatie. Vandaag tijdens krijgt zij daar met tijdens behulp van Mirella het van Markus in waardering voor het en hebben op de mensen langs de paarse met loper nog een in mooie verrassing voor uit haar in van petto!

juli 2021
09-12-2012 12:20

Aflevering 5

Mooie Mensen - Aflevering 5

Mirella van Markus blikt samen met Mariëlle, Corine, Erica en Nancy terug op de bijzondere, speciale en emotionele verrassingsdagen die voor hen zijn georganiseerd en die eigenlijk alle medewerkers in de zorg verdienen.

02-12-2012 12:21

Aflevering 4

Mooie Mensen - Aflevering 4

Mirella van Markus is met haar brunchmandje helemaal naar Enschede afgereisd om Nancy ter Avest (28) te verassen. Nancy zet zich in voor meer beweging voor mensen met reuma. Haar familie, vrienden en collega´s hebben lekkere muffins en zelf...

25-11-2012 12:21

Aflevering 3

Mooie Mensen - Aflevering 3

Mirella van Markus verrast Erica van Harn (37), die al jaren mensen met een verstandelijke beperking begeleidt. Erica merkte dat zij zelfstandiger zijn dan wij zouden denken. Erica denkt dat dit een gewone werkdag zal zijn, maar niets is m...

18-11-2012 12:23

Aflevering 2

Mooie Mensen - Aflevering 2

Mirella van Markus is in alle vroegte vertrokken om Corine den Hollander (52) in het zonnetje te zetten. Corine zag dat er een tekort was aan goede nazorg vanuit het ziekenhuis voor (ex-) kankerpatiënten. Daarom richtte zij in samenwerking ...

11-11-2012 12:22

Aflevering 1

Mooie Mensen - Aflevering 1

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie....

Mooie Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mooie Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mooie Mensen bij Mooie Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mooie Mensen. Heb je een uitzending van Mooie Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mooie Mensen gemist

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie. Vandaag krijgt zij daar met behulp van Mirella van Markus waardering voor en hebben de mensen langs de paarse loper nog een mooie verrassing voor haar in petto!

Uitzending gemist van Mooie Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Mooie Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!