Programma gemist?

Mirella van Markus naar blikt samen naar met met Mariëlle, Corine, Erica met en Nancy terug op tijdens de bijzondere, speciale tijdens en emotionele verrassingsdagen door die voor hen zijn op tv georganiseerd en die het eigenlijk in alle medewerkers in de zorg op verdienen.

Mirella van van Markus het is met haar brunchmandje met helemaal naar een Enschede afgereisd om Nancy ter Avest in naar (28) te verassen. Nancy op zet zich in uit voor meer beweging voor op mensen door met reuma. Haar familie, uit vrienden en collega´s hebben het lekkere op tv muffins en zelfgebakken in cake meegenomen en wachten op haar gespannen op langs de tijdens paarse een loper!

Mirella van Markus naar uit verrast Erica van Harn een (37), die met al jaren mensen de met een verstandelijke beperking een begeleidt. Erica merkte door dat zij op zelfstandiger zijn dan de wij zouden denken. Erica denkt in dat het dit een gewone van werkdag zal door zijn, maar niets op tv is minder waar. Haar werkplek zal tijdens omgetoverd worden tot in een mooi van restaurant het met een heerlijke met brunch!

Mirella in van Markus is in alle met tijdens vroegte vertrokken om met Corine den Hollander (52) in het uit zonnetje het te zetten. Corine zag naar dat er een uit tekort uit was aan goede nazorg vanuit het tijdens ziekenhuis met voor (ex-) kankerpatiënten. Daarom uit richtte zij in op samenwerking met het in ziekenhuis IntermeZZo op. tijdens Vandaag is het tijd op tv om juist een haar te het laten stralen en te bedanken van een voor haar geweldige op inzet.

Vandaag hebben op tv familie, vrienden en op collega´s van Mariëlle de door Ruijter (37) van zich stiekem op naar haar op tv werk verzameld. Zij door is werkzaam als verpleegkundig het specialist en zet zich de in een voor patiënten die last hebben van van van bijwerkingen door hun medicatie. naar Vandaag krijgt de zij daar met behulp tijdens van Mirella van door Markus waardering voor door en hebben van de mensen langs de paarse loper met op nog een mooie verrassing voor een haar met in petto!

augustus 2020
09-12-2012 12:20

Aflevering 5

Mooie Mensen - Aflevering 5

Mirella van Markus blikt samen met Mariëlle, Corine, Erica en Nancy terug op de bijzondere, speciale en emotionele verrassingsdagen die voor hen zijn georganiseerd en die eigenlijk alle medewerkers in de zorg verdienen.

02-12-2012 12:21

Aflevering 4

Mooie Mensen - Aflevering 4

Mirella van Markus is met haar brunchmandje helemaal naar Enschede afgereisd om Nancy ter Avest (28) te verassen. Nancy zet zich in voor meer beweging voor mensen met reuma. Haar familie, vrienden en collega´s hebben lekkere muffins en zelf...

25-11-2012 12:21

Aflevering 3

Mooie Mensen - Aflevering 3

Mirella van Markus verrast Erica van Harn (37), die al jaren mensen met een verstandelijke beperking begeleidt. Erica merkte dat zij zelfstandiger zijn dan wij zouden denken. Erica denkt dat dit een gewone werkdag zal zijn, maar niets is m...

18-11-2012 12:23

Aflevering 2

Mooie Mensen - Aflevering 2

Mirella van Markus is in alle vroegte vertrokken om Corine den Hollander (52) in het zonnetje te zetten. Corine zag dat er een tekort was aan goede nazorg vanuit het ziekenhuis voor (ex-) kankerpatiënten. Daarom richtte zij in samenwerking ...

11-11-2012 12:22

Aflevering 1

Mooie Mensen - Aflevering 1

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie....

Mooie Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mooie Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mooie Mensen bij Mooie Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mooie Mensen. Heb je een uitzending van Mooie Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mooie Mensen gemist

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie. Vandaag krijgt zij daar met behulp van Mirella van Markus waardering voor en hebben de mensen langs de paarse loper nog een mooie verrassing voor haar in petto!

Uitzending gemist van Mooie Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Mooie Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!