Programma gemist?

Mirella op tv van Markus blikt samen het met Mariëlle, Corine, Erica het in en Nancy terug op de bijzondere, naar speciale met en emotionele verrassingsdagen die in voor hen zijn uit georganiseerd en die met eigenlijk alle medewerkers de in de zorg naar verdienen.

Mirella van Markus door is uit met haar brunchmandje helemaal naar naar op Enschede afgereisd om Nancy ter Avest op tv (28) door te verassen. Nancy zet uit zich op in voor meer van beweging voor mensen een met reuma. Haar familie, vrienden en van collega´s hebben lekkere van muffins en in zelfgebakken cake meegenomen met en wachten door haar gespannen op naar langs de paarse van loper!

Mirella van in Markus van verrast Erica van Harn (37), die naar al van jaren mensen met het een verstandelijke beperking de begeleidt. Erica merkte dat de zij zelfstandiger op tv zijn dan uit wij zouden uit denken. Erica denkt dat op dit een gewone werkdag het zal in zijn, maar niets het is minder waar. tijdens Haar werkplek zal omgetoverd worden tot tijdens een mooi restaurant tijdens op met een heerlijke door brunch!

Mirella van Markus een is op in alle vroegte vertrokken om een Corine den van Hollander (52) in een het zonnetje met te zetten. Corine zag dat door er een door tekort was aan van goede nazorg vanuit met het ziekenhuis voor (ex-) op tv kankerpatiënten. Daarom van richtte zij naar in samenwerking met het ziekenhuis op op tv IntermeZZo op. Vandaag is tijdens het tijd om met juist haar te uit laten stralen en op te bedanken voor haar geweldige in de inzet.

Vandaag hebben de familie, vrienden en collega´s op tv van Mariëlle in de het Ruijter (37) zich stiekem in op haar werk verzameld. Zij met is werkzaam op tv als verpleegkundig specialist een en zet zich in uit uit voor patiënten die last hebben van van bijwerkingen door hun op tv medicatie. Vandaag krijgt op tv de zij daar met behulp van Mirella naar van Markus naar waardering voor een en hebben de mensen op tv langs de paarse loper met nog een mooie in uit verrassing voor haar uit in petto!

november 2020
09-12-2012 12:20

Aflevering 5

Mooie Mensen - Aflevering 5

Mirella van Markus blikt samen met Mariëlle, Corine, Erica en Nancy terug op de bijzondere, speciale en emotionele verrassingsdagen die voor hen zijn georganiseerd en die eigenlijk alle medewerkers in de zorg verdienen.

02-12-2012 12:21

Aflevering 4

Mooie Mensen - Aflevering 4

Mirella van Markus is met haar brunchmandje helemaal naar Enschede afgereisd om Nancy ter Avest (28) te verassen. Nancy zet zich in voor meer beweging voor mensen met reuma. Haar familie, vrienden en collega´s hebben lekkere muffins en zelf...

25-11-2012 12:21

Aflevering 3

Mooie Mensen - Aflevering 3

Mirella van Markus verrast Erica van Harn (37), die al jaren mensen met een verstandelijke beperking begeleidt. Erica merkte dat zij zelfstandiger zijn dan wij zouden denken. Erica denkt dat dit een gewone werkdag zal zijn, maar niets is m...

18-11-2012 12:23

Aflevering 2

Mooie Mensen - Aflevering 2

Mirella van Markus is in alle vroegte vertrokken om Corine den Hollander (52) in het zonnetje te zetten. Corine zag dat er een tekort was aan goede nazorg vanuit het ziekenhuis voor (ex-) kankerpatiënten. Daarom richtte zij in samenwerking ...

11-11-2012 12:22

Aflevering 1

Mooie Mensen - Aflevering 1

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie....

Mooie Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mooie Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mooie Mensen bij Mooie Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mooie Mensen. Heb je een uitzending van Mooie Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mooie Mensen gemist

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie. Vandaag krijgt zij daar met behulp van Mirella van Markus waardering voor en hebben de mensen langs de paarse loper nog een mooie verrassing voor haar in petto!

Uitzending gemist van Mooie Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Mooie Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!