Programma gemist?

Mirella het van Markus blikt samen naar met op Mariëlle, Corine, Erica en Nancy in terug tijdens op de bijzondere, naar speciale en emotionele verrassingsdagen die voor op tv hen zijn door georganiseerd en die uit eigenlijk alle medewerkers in door de het zorg verdienen.

Mirella de van Markus is op met haar brunchmandje helemaal in naar Enschede afgereisd om op Nancy in ter Avest (28) uit te verassen. op Nancy zet zich in de voor meer beweging de voor mensen in met reuma. Haar familie, vrienden op en collega´s hebben lekkere uit het muffins en zelfgebakken een cake meegenomen en wachten haar gespannen van op langs met de paarse op loper!

Mirella van op Markus verrast een Erica van de Harn (37), die tijdens al jaren mensen met in een verstandelijke in beperking begeleidt. Erica in merkte dat zij zelfstandiger de zijn dan in wij zouden denken. Erica in denkt dat dit een met op tv gewone werkdag zal zijn, op maar niets is de minder waar. Haar werkplek van zal omgetoverd worden tot in naar een mooi restaurant met een heerlijke een in brunch!

Mirella uit van Markus tijdens is in alle vroegte uit vertrokken om Corine uit den Hollander tijdens (52) in het zonnetje te tijdens zetten. Corine zag tijdens dat er naar een tekort was aan goede van nazorg uit vanuit het ziekenhuis voor van (ex-) kankerpatiënten. Daarom de richtte zij in samenwerking van het met het ziekenhuis IntermeZZo op. Vandaag op tv is de het tijd van om juist haar te laten naar stralen en te bedanken naar voor haar geweldige het door inzet.

Vandaag de hebben familie, van vrienden en collega´s van Mariëlle uit de Ruijter (37) zich op stiekem op op tv haar werk verzameld. Zij naar naar is werkzaam als verpleegkundig specialist van en zet naar zich in voor patiënten in die last hebben naar van bijwerkingen door op hun een medicatie. Vandaag krijgt zij daar met met behulp door van Mirella van uit Markus waardering voor en met hebben de mensen langs de met de paarse loper nog een in mooie verrassing voor naar haar in van petto!

april 2021
09-12-2012 12:20

Aflevering 5

Mooie Mensen - Aflevering 5

Mirella van Markus blikt samen met Mariëlle, Corine, Erica en Nancy terug op de bijzondere, speciale en emotionele verrassingsdagen die voor hen zijn georganiseerd en die eigenlijk alle medewerkers in de zorg verdienen.

02-12-2012 12:21

Aflevering 4

Mooie Mensen - Aflevering 4

Mirella van Markus is met haar brunchmandje helemaal naar Enschede afgereisd om Nancy ter Avest (28) te verassen. Nancy zet zich in voor meer beweging voor mensen met reuma. Haar familie, vrienden en collega´s hebben lekkere muffins en zelf...

25-11-2012 12:21

Aflevering 3

Mooie Mensen - Aflevering 3

Mirella van Markus verrast Erica van Harn (37), die al jaren mensen met een verstandelijke beperking begeleidt. Erica merkte dat zij zelfstandiger zijn dan wij zouden denken. Erica denkt dat dit een gewone werkdag zal zijn, maar niets is m...

18-11-2012 12:23

Aflevering 2

Mooie Mensen - Aflevering 2

Mirella van Markus is in alle vroegte vertrokken om Corine den Hollander (52) in het zonnetje te zetten. Corine zag dat er een tekort was aan goede nazorg vanuit het ziekenhuis voor (ex-) kankerpatiënten. Daarom richtte zij in samenwerking ...

11-11-2012 12:22

Aflevering 1

Mooie Mensen - Aflevering 1

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie....

Mooie Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mooie Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mooie Mensen bij Mooie Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mooie Mensen. Heb je een uitzending van Mooie Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mooie Mensen gemist

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie. Vandaag krijgt zij daar met behulp van Mirella van Markus waardering voor en hebben de mensen langs de paarse loper nog een mooie verrassing voor haar in petto!

Uitzending gemist van Mooie Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Mooie Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!