Programma gemist?

Mirella van uit Markus blikt samen een met de Mariëlle, Corine, Erica en Nancy terug met uit op de bijzondere, speciale en emotionele de verrassingsdagen uit die voor hen uit zijn georganiseerd naar en die eigenlijk alle naar medewerkers in de zorg een verdienen.

Mirella van Markus uit is in met haar brunchmandje een helemaal naar Enschede door afgereisd om op Nancy ter Avest (28) te tijdens verassen. Nancy in zet zich in voor van meer beweging voor mensen een op met reuma. Haar familie, vrienden op en een collega´s hebben lekkere muffins en op tv zelfgebakken cake met meegenomen en wachten uit haar gespannen op langs de van paarse op tv loper!

Mirella van van Markus verrast Erica van uit uit Harn (37), die al uit jaren mensen met een van verstandelijke beperking uit begeleidt. Erica merkte dat op tv zij zelfstandiger een zijn dan door wij zouden denken. Erica denkt van dat dit een naar gewone werkdag zal op zijn, maar naar niets is minder waar. op tv Haar werkplek zal tijdens omgetoverd naar worden tot een mooi op tv restaurant de met een heerlijke tijdens brunch!

Mirella tijdens van Markus is op tv in alle vroegte vertrokken door om Corine den het Hollander (52) in het op tv zonnetje te het zetten. Corine zag dat door er een tekort van was aan goede naar nazorg op vanuit het ziekenhuis door voor (ex-) kankerpatiënten. op tv Daarom richtte zij in samenwerking op de met het ziekenhuis een IntermeZZo op. Vandaag is door het tijd om juist op haar op tv te laten stralen en te naar bedanken voor met haar geweldige het inzet.

Vandaag van hebben familie, vrienden van en collega´s van Mariëlle een de naar Ruijter (37) zich stiekem met op haar met werk verzameld. Zij is op tv werkzaam als verpleegkundig specialist en de zet de zich in een voor patiënten die last tijdens hebben van bijwerkingen naar door hun medicatie. op Vandaag krijgt zij van daar met behulp van Mirella tijdens van van Markus waardering voor uit en hebben de mensen op tv langs de uit paarse loper nog een mooie een verrassing op tv voor haar met in petto!

december 2019
09-12-2012 12:20

Aflevering 5

Mooie Mensen - Aflevering 5

Mirella van Markus blikt samen met Mariëlle, Corine, Erica en Nancy terug op de bijzondere, speciale en emotionele verrassingsdagen die voor hen zijn georganiseerd en die eigenlijk alle medewerkers in de zorg verdienen.

02-12-2012 12:21

Aflevering 4

Mooie Mensen - Aflevering 4

Mirella van Markus is met haar brunchmandje helemaal naar Enschede afgereisd om Nancy ter Avest (28) te verassen. Nancy zet zich in voor meer beweging voor mensen met reuma. Haar familie, vrienden en collega´s hebben lekkere muffins en zelf...

25-11-2012 12:21

Aflevering 3

Mooie Mensen - Aflevering 3

Mirella van Markus verrast Erica van Harn (37), die al jaren mensen met een verstandelijke beperking begeleidt. Erica merkte dat zij zelfstandiger zijn dan wij zouden denken. Erica denkt dat dit een gewone werkdag zal zijn, maar niets is m...

18-11-2012 12:23

Aflevering 2

Mooie Mensen - Aflevering 2

Mirella van Markus is in alle vroegte vertrokken om Corine den Hollander (52) in het zonnetje te zetten. Corine zag dat er een tekort was aan goede nazorg vanuit het ziekenhuis voor (ex-) kankerpatiënten. Daarom richtte zij in samenwerking ...

11-11-2012 12:22

Aflevering 1

Mooie Mensen - Aflevering 1

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie....

Mooie Mensen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mooie Mensen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mooie Mensen bij Mooie Mensen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mooie Mensen. Heb je een uitzending van Mooie Mensen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mooie Mensen gemist

Vandaag hebben familie, vrienden en collega´s van Mariëlle de Ruijter (37) zich stiekem op haar werk verzameld. Zij is werkzaam als verpleegkundig specialist en zet zich in voor patiënten die last hebben van bijwerkingen door hun medicatie. Vandaag krijgt zij daar met behulp van Mirella van Markus waardering voor en hebben de mensen langs de paarse loper nog een mooie verrassing voor haar in petto!

Uitzending gemist van Mooie Mensen? Hier kun je alle uitzendingen van Mooie Mensen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!