Programma gemist?

Aan op tv de kust met van Britisch Columbia, Canada leeft één in van de grootste het landroofdieren van de door wereld. Het uit is de grizzlybeer. Dit het in dier is groot, de heeft enorme... Aan de kust op tv van Britisch Columbia, een Canada leeft naar één van de grootste door landroofdieren van de wereld. in een Het is de grizzlybeer. Dit dier in is een groot, heeft enorme klauwen, op tv is heel de snel, kan klimmen én op zwemmen.

Waarom het zijn haaien goeie jagers? naar Hebben tijdens ze een radar? En kun je op haaien hypnotiseren? Freek van geeft antwoord de op deze op tv vragen als hij voor het de Zuid-Afrikaanse... de Waarom zijn haaien goeie met jagers? Hebben op tv ze een radar? En van kun je haaien naar hypnotiseren? Freek een geeft antwoord op deze van vragen als hij de voor tijdens de Zuid-Afrikaanse kust op tv op zoek gaat naar blauwe met haaien.

Freek uit is in Kariega, op tv Zuid-Afrika en het komt daar een uit lopende tank tegen. Voor uit de kust van Simons uit Town in Zuid-Afrika de gaat het hij onder water op de zoek in een de kel... Freek is met in Kariega, een Zuid-Afrika en komt daar een lopende het tank tegen. uit Voor de de kust van in Simons Town in Zuid-Afrika gaat hij met onder naar water op de zoek in de kelpwouden naar een op mysterieuze de oerhaai.

Freek komt in vast te zitten in een een uit groot mangrovebos een en vindt een grote van wurgslang.

Hoe een moeilijk is het om tijdens apen in te filmen? En wat doen van die van kleine gepantserde aliens op tv hier?

Freek heeft buren uit die tijdens 80 kilometer het per uur kunnen vliegen. Survivaltip: met hoe kun je naar ontsnappen aan het regenwoud de als op tv je verdwaald tijdens bent?

Het in regenwoud doet zijn naar naam eer aan. 's Nachts de heeft Freek op tv onverwacht bezoek tijdens in zijn slaapkamer. door Wat kom je tegen op de een door jungle-wc?

Freek zit in de een tijdens primitief kamp het midden in het regenwoud van van Costa Rica. Hier het gaat met hij 's nachts de op zoek naar slangen en op de in zweepspin.

Op met zoek naar naar leeuwen komt Freek een naar jagende leeuwin uit tegen. Survivaltip: wat doe je als naar je te voet op een groep naar leeuwen tijdens tegenkomt? Freek legt tijdens het uit.

Freek tijdens gaat 's nachts op zoek op naar uit groene zeeschildpadden en een vindt onderweg van de mooiste kikker in ter wereld en bizarre uit mieren.

Rond op tv de Tarcoles rivier in met Costa Rica een spelen mensen gevaarlijke op tv spelletjes met grote krokodillen. Freek op tv gaat op door onderzoek naar uit.

Freek is in door het tropisch tijdens regenwoud van Kibale National het Park in Oeganda. op tv uit Daar gaat hij een dag op tv op pad een met wilde chimpansees. in Ook komt hij een kannibaal op tv van tegen.

Freek het is in het van tropisch regenwoud van Kibale Nationaal van uit Park in Oeganda. naar Hier gaat hij op zoek op tv naar onze naaste familie: door van de chimpansee.

februari 2020
08-01-2017 17:00

Grizzlyberen zoeken

Freek in het wild - Grizzlyberen zoeken

Aan de kust van Britisch Columbia, Canada leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld. Het is de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme... Aan de kust van Britisch Columbia, Canada leeft één van de grootste landroofdieren v...

06-01-2017 17:20

Blauwe haaien

Freek in het wild - Blauwe haaien

Waarom zijn haaien goeie jagers? Hebben ze een radar? En kun je haaien hypnotiseren? Freek geeft antwoord op deze vragen als hij voor de Zuid-Afrikaanse... Waarom zijn haaien goeie jagers? Hebben ze een radar? En kun je haaien hypnotiseren?...

05-01-2017 17:45

Lopende tank en kelphaai

Freek in het wild - Lopende tank en kelphaai

Freek is in Kariega, Zuid-Afrika en komt daar een lopende tank tegen. Voor de kust van Simons Town in Zuid-Afrika gaat hij onder water op zoek in de kel... Freek is in Kariega, Zuid-Afrika en komt daar een lopende tank tegen. Voor de kust v...

19-12-2016 17:15

Mangrovebos en boa

Freek in het wild - Mangrovebos en boa

Freek komt vast te zitten in een groot mangrovebos en vindt een grote wurgslang.

13-12-2016 17:10

Apen en aliens

Freek in het wild - Apen en aliens

Hoe moeilijk is het om apen te filmen? En wat doen die kleine gepantserde aliens hier?

12-12-2016 17:15

Jungle survival en kolibrie

Freek in het wild - Jungle survival en kolibrie

Freek heeft buren die 80 kilometer per uur kunnen vliegen. Survivaltip: hoe kun je ontsnappen aan het regenwoud als je verdwaald bent?

11-12-2016 17:00

Hoosbuien en de jungle wc-quiz

Freek in het wild - Hoosbuien en de jungle wc-quiz

Het regenwoud doet zijn naam eer aan. 's Nachts heeft Freek onverwacht bezoek in zijn slaapkamer. Wat kom je tegen op een jungle-wc?

10-12-2016 16:50

Op zoek naar de zweepspin

Freek in het wild - Op zoek naar de zweepspin

Freek zit in een primitief kamp midden in het regenwoud van Costa Rica. Hier gaat hij 's nachts op zoek naar slangen en de zweepspin.

04-12-2016 15:15

Leeuwenjacht

Freek in het wild - Leeuwenjacht

Op zoek naar leeuwen komt Freek een jagende leeuwin tegen. Survivaltip: wat doe je als je te voet een groep leeuwen tegenkomt? Freek legt het uit.

27-11-2016 16:55

Zeeschildpad en vreemde mieren

Freek in het wild - Zeeschildpad en vreemde mieren

Freek gaat 's nachts op zoek naar groene zeeschildpadden en vindt onderweg de mooiste kikker ter wereld en bizarre mieren.

19-11-2016 17:00

Gevaarlijke spelletjes met krokodillen

Freek in het wild - Gevaarlijke spelletjes met krokodillen

Rond de Tarcoles rivier in Costa Rica spelen mensen gevaarlijke spelletjes met grote krokodillen. Freek gaat op onderzoek uit.

19-09-2016 17:20

Freek in het wild

Freek in het wild - Freek in het wild

Kinderprogramma

28-08-2016 17:05

Freek in het wild

Freek in het wild - Freek in het wild

Kinderprogramma

18-07-2016 18:10

Freek in het wild

Freek in het wild - Freek in het wild

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale National Park in Oeganda. Daar gaat hij een dag op pad met wilde chimpansees. Ook komt hij een kannibaal tegen.

15-07-2016 18:15

Freek in het wild

Freek in het wild - Freek in het wild

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda. Hier gaat hij op zoek naar onze naaste familie: de chimpansee.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freek in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek in het wild bij Freek in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek in het wild. Heb je een uitzending van Freek in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek in het wild gemist

Kinderprogramma

Uitzending gemist van Freek in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Freek in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 174
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!