Programma gemist?

Aan in de kust van op tv British Columbia, Canada, leeft tijdens één van naar de grootste landroofdieren van uit de wereld. Het is uit de grizzlybeer. Dit een dier naar is groot, van heeft enorme klauwen, is heel naar snel, kan met klimmen én van zwemmen.

Freek de bezoekt Tembe Elephant door om met eigen op tv ogen te zien met wat voor de een slopers olifanten tijdens eigenlijk zijn. Maar naar dat slopen is gelukkig helemaal niet de slecht voor de de natuur. Terwijl op hij de olifantenkudde probeert tijdens op te naar sporen vindt in hij een onbekende slang en een een het tandenborstelplant.

Wat uit heeft roze tenen, een leeft in de bomen, van kan zwemmen en heeft de enorme giftanden? Juist, naar een op grote harige vogelspin. met Freek redt er eentje uit van een omgevallen boom op tv uit die in de op tv rivier ligt.

De piranha op heeft een angstwekkende met reputatie in Zuid-Amerika: het het is een door killer, een uit bloeddorstige vis op met grote, vlijmscherpe tanden die in met grote naar scholen jaagt het en alles op zijn weg verslindt. naar van Maar is dat ook zo? van Freek gaat op tijdens onderzoek een uit.

Wat moet in je wel het en niet doen een als je door verdwaalt in de in Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp met zoeken? En als tijdens je tijdens hulp zoekt, waar moet je van dat dan doen? Freek door geeft tijdens een aantal tips en laat de zien hoe in je een vlot een bouwt.

Freek, Michel naar en de filmploeg slaan van hun kamp op op tv op een op tv klein eiland in de naar van Kabalebo rivier. Freek laat op zien wat ze eten, uit hoe ze slapen en het tijdens waar het toilet is in het uit regenwoud. De volgende uit dag het gaan ze even terug naar op hun basiskamp, een want daar is naar een jonge luiaard de binnengebracht.

Freek gaat op met expeditie in door het op tv Surinaamse regenwoud. Hij op tv doet dat samen met zijn vriend van van en oerwoudexpert Michel. Ze bereiden hun met expeditie een voor in de de jungle vlakbij de hoofdstad Parimaribo. een Daar door laat Freek zien hoe je tijdens met met een machette omgaat uit en komt hij oog in op tv oog te tijdens staan met op één van naar de giftigste spinnen van van de wereld.

Isilo is naar een naar beroemdheid in Zuid-Afrika. op Het is een enorme mannetjesolifant en op door heeft de grootste slagtanden uit in zuidelijk Afrika. met Maar Isilo vinden, dat is op niet de makkelijk.

In Tembe, uit een van wildreservaat in Zuid-Afrika, is Freek op het zoek naar het op hoogste landddier ter met wereld: de de giraffe. Wist door je trouwens dat bomen elkaar een kunnen het waarschuwen als giraffen hun in blaadjes komen op tv opeten?

Freek op is in een Kwazulu Natal in Zuid-Afrika. de Daar ontmoet hij de door koning van op tv de Tembe stam. Die van is de bezig om in zijn koninkrijk, samen van met de tijdens organisatie van Peace Parks, een groot op nieuw wildpark te maken. een Freek helpt in met het op vangen ven verhuizen van nyala's, een de grote naar antilopesoort.

Freek door is in het in tropisch regenwoud een van Kibale National Park in door Oeganda. Daar gaat een hij met een dag op pad de met wilde chimpansees. in Ook komt hij een naar kannibaal een tegen.

Freek uit helpt de dierenarts als de door leidster van de naar in olifantenkudde een medisch het onderzoek krijgt.

Freek is met in het op tropisch regenwoud van Kibale Nationaal een Park in in Oeganda. Hier gaat tijdens hij op op tv zoek naar een onze naaste familie: de uit chimpansee.

Freek met is aan de kust met van British tijdens Columbia, Canada. uit Hier gaat hij uit op zoek naar een van een de in belangrijkste dieren van dit gebied, de het zalm. op tv Survivaltip: hoe maak je tijdens vuur, en naar hoe kampeer je 'beerveilig'? de Freek is op tv aan de kust van door British Columbia, Canada. Hier in gaat op tv hij op zoek naar een uit van de belangrijkste van door dieren van dit gebied, tijdens de zalm. Survivaltip: door hoe maak je op vuur, en tijdens hoe kampeer je in 'beer-veilig'?

Freek is het aan naar de kust van British op Columbia, Canada op zoek naar in een grote beer, het die niet bang op de voor mensen is: op de zwarte beer. Dat is een van tijdens stuk lastiger dan tijdens gedacht.

mei 2020
29-10-2017 17:00

Grizzly beren zoeken

Freek in het wild - Grizzly beren zoeken

Aan de kust van British Columbia, Canada, leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld. Het is de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme klauwen, is heel snel, kan klimmen én zwemmen.

29-10-2017 14:00

Sloopolifanten

Freek in het wild - Sloopolifanten

Freek bezoekt Tembe Elephant om met eigen ogen te zien wat voor een slopers olifanten eigenlijk zijn. Maar dat slopen is gelukkig helemaal niet slecht voor de natuur. Terwijl hij de olifantenkudde probeert op te sporen vindt hij een onbeken...

29-10-2017 13:50

Vogelspin

Freek in het wild - Vogelspin

Wat heeft roze tenen, leeft in de bomen, kan zwemmen en heeft enorme giftanden? Juist, een grote harige vogelspin. Freek redt er eentje van een omgevallen boom die in de rivier ligt.

27-10-2017 14:50

Piranha

Freek in het wild - Piranha

De piranha heeft een angstwekkende reputatie in Zuid-Amerika: het is een killer, een bloeddorstige vis met grote, vlijmscherpe tanden die in grote scholen jaagt en alles op zijn weg verslindt. Maar is dat ook zo? Freek gaat op onderzoek uit...

26-10-2017 14:50

Vlot bouwen

Freek in het wild - Vlot bouwen

Wat moet je wel en niet doen als je verdwaalt in de Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp zoeken? En als je hulp zoekt, waar moet je dat dan doen? Freek geeft een aantal tips en laat zien hoe je een vlot bouwt.

24-10-2017 14:50

Kamp/luiaard

Freek in het wild - Kamp/luiaard

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp, want daar i...

23-10-2017 14:50

Giftige spin

Freek in het wild - Giftige spin

Freek gaat op expeditie in het Surinaamse regenwoud. Hij doet dat samen met zijn vriend en oerwoudexpert Michel. Ze bereiden hun expeditie voor in de jungle vlakbij de hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek zien hoe je met een machette omgaa...

20-10-2017 14:50

Isilo

Freek in het wild - Isilo

Isilo is een beroemdheid in Zuid-Afrika. Het is een enorme mannetjesolifant en heeft de grootste slagtanden in zuidelijk Afrika. Maar Isilo vinden, dat is niet makkelijk.

19-10-2017 14:50

Giraffen

Freek in het wild - Giraffen

In Tembe, een wildreservaat in Zuid-Afrika, is Freek op zoek naar het hoogste landddier ter wereld: de giraffe. Wist je trouwens dat bomen elkaar kunnen waarschuwen als giraffen hun blaadjes komen opeten?

17-10-2017 14:50

Park van de koning

Freek in het wild - Park van de koning

Freek is in Kwazulu Natal in Zuid-Afrika. Daar ontmoet hij de koning van de Tembe stam. Die is bezig om in zijn koninkrijk, samen met de organisatie Peace Parks, een groot nieuw wildpark te maken. Freek helpt met het vangen ven verhuizen va...

11-06-2017 14:10

Chimpansees volgen

Freek in het wild - Chimpansees volgen

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale National Park in Oeganda. Daar gaat hij een dag op pad met wilde chimpansees. Ook komt hij een kannibaal tegen.

10-06-2017 14:55

Verdoofde olifant

Freek in het wild - Verdoofde olifant

Freek helpt de dierenarts als de leidster van de olifantenkudde een medisch onderzoek krijgt.

04-06-2017 14:50

Slimme chimpansees

Freek in het wild - Slimme chimpansees

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda. Hier gaat hij op zoek naar onze naaste familie: de chimpansee.

03-06-2017 14:45

Zalmentrek en vuur maken

Freek in het wild - Zalmentrek en vuur maken

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada. Hier gaat hij op zoek naar een van de belangrijkste dieren van dit gebied, de zalm. Survivaltip: hoe maak je vuur, en hoe kampeer je 'beerveilig'? Freek is aan de kust van British Columbia,...

03-06-2017 14:10

Zwarte beren in de achtertuin

Freek in het wild - Zwarte beren in de achtertuin

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada op zoek naar een grote beer, die niet bang voor mensen is: de zwarte beer. Dat is een stuk lastiger dan gedacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freek in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek in het wild bij Freek in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek in het wild. Heb je een uitzending van Freek in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek in het wild gemist

Kinderprogramma

Uitzending gemist van Freek in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Freek in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 174
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!