Programma gemist?

Aan het de kust van British van Columbia, door Canada, leeft één van de in grootste landroofdieren van de van wereld. Het is tijdens de grizzlybeer. op Dit dier met is groot, heeft enorme klauwen, tijdens op is heel snel, kan klimmen door én op zwemmen.

Freek bezoekt door Tembe naar Elephant om met op tv eigen ogen te op tv zien wat voor een slopers olifanten de eigenlijk zijn. Maar naar dat slopen tijdens is gelukkig in helemaal niet op slecht voor de tijdens natuur. Terwijl hij de olifantenkudde op tv probeert door op te sporen vindt hij van een een onbekende slang en een de tandenborstelplant.

Wat heeft roze tijdens tenen, leeft in tijdens de tijdens bomen, kan zwemmen en in heeft enorme het giftanden? Juist, een grote harige op tv vogelspin. Freek redt uit er eentje van een een omgevallen boom met die in op de rivier de ligt.

De piranha op heeft een angstwekkende reputatie door in naar Zuid-Amerika: het op tv is een killer, een bloeddorstige op vis met in grote, vlijmscherpe tanden die tijdens in een grote scholen jaagt en alles tijdens op zijn weg verslindt. uit Maar is dat de ook zo? Freek met gaat een op onderzoek het uit.

Wat moet je op tv wel de en niet de doen als je verdwaalt het in de op Surinaamse jungle? Blijven zitten? het Hulp zoeken? van En als je hulp met zoekt, waar moet het je dat tijdens dan doen? Freek naar geeft een aantal tijdens tips en laat zien hoe je uit een op vlot bouwt.

Freek, Michel en de de filmploeg een slaan hun een kamp op op op een klein een eiland in de Kabalebo een rivier. Freek laat zien wat door de ze eten, hoe ze slapen en op tv door waar het toilet tijdens is in het regenwoud. van De volgende dag gaan het ze de even terug naar hun basiskamp, want de daar naar is een jonge van luiaard binnengebracht.

Freek gaat uit op expeditie in het van Surinaamse regenwoud. op Hij doet dat samen het met zijn vriend op en oerwoudexpert de Michel. Ze een bereiden hun expeditie voor in een de de jungle vlakbij de hoofdstad uit Parimaribo. Daar laat in Freek op tv zien hoe je met in een machette omgaat in en komt hij oog in naar oog te met staan met het één van de giftigste de spinnen van de een wereld.

Isilo tijdens is een beroemdheid in van Zuid-Afrika. Het door is een enorme mannetjesolifant en het heeft de met grootste slagtanden in zuidelijk met naar Afrika. Maar Isilo met vinden, dat is niet in makkelijk.

In op tv Tembe, een wildreservaat de in Zuid-Afrika, is Freek naar op zoek naar naar het door hoogste landddier ter in wereld: de giraffe. Wist je op tv trouwens dat bomen door elkaar kunnen het waarschuwen als het giraffen hun blaadjes komen met opeten?

Freek is in een Kwazulu Natal door in Zuid-Afrika. het Daar ontmoet hij een de koning van de Tembe naar stam. Die is in bezig een om in zijn koninkrijk, van samen met de organisatie uit Peace met Parks, een groot de nieuw wildpark te maken. met Freek helpt met de het uit vangen ven verhuizen van op nyala's, een grote het antilopesoort.

Freek tijdens is in het tropisch regenwoud door het van Kibale National Park van in Oeganda. met Daar gaat hij een tijdens dag op pad het met wilde chimpansees. Ook komt met hij een kannibaal door uit tegen.

Freek het helpt de dierenarts als de de leidster van de van uit olifantenkudde een medisch onderzoek in krijgt.

Freek is de in het op tropisch regenwoud van Kibale in Nationaal van Park in Oeganda. Hier in gaat hij op tijdens zoek naar op onze naaste familie: door de chimpansee.

Freek is aan tijdens de kust door van British Columbia, Canada. van Hier gaat hij met op zoek uit naar een met van de belangrijkste dieren van door een dit gebied, de zalm. Survivaltip: hoe op maak je vuur, op tv en hoe uit kampeer je 'beerveilig'? het Freek is aan op de kust van op British de Columbia, Canada. Hier gaat hij op op zoek naar door een van in de belangrijkste dieren een van dit gebied, de zalm. naar Survivaltip: de hoe maak je vuur, het en hoe de kampeer je naar 'beer-veilig'?

Freek is aan in uit de kust van British Columbia, Canada een met op zoek naar een uit grote beer, die niet bang op tv voor mensen is: naar de de zwarte beer. Dat is een tijdens stuk van lastiger dan met gedacht.

januari 2020
29-10-2017 17:00

Grizzly beren zoeken

Freek in het wild - Grizzly beren zoeken

Aan de kust van British Columbia, Canada, leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld. Het is de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme klauwen, is heel snel, kan klimmen én zwemmen.

29-10-2017 14:00

Sloopolifanten

Freek in het wild - Sloopolifanten

Freek bezoekt Tembe Elephant om met eigen ogen te zien wat voor een slopers olifanten eigenlijk zijn. Maar dat slopen is gelukkig helemaal niet slecht voor de natuur. Terwijl hij de olifantenkudde probeert op te sporen vindt hij een onbeken...

29-10-2017 13:50

Vogelspin

Freek in het wild - Vogelspin

Wat heeft roze tenen, leeft in de bomen, kan zwemmen en heeft enorme giftanden? Juist, een grote harige vogelspin. Freek redt er eentje van een omgevallen boom die in de rivier ligt.

27-10-2017 14:50

Piranha

Freek in het wild - Piranha

De piranha heeft een angstwekkende reputatie in Zuid-Amerika: het is een killer, een bloeddorstige vis met grote, vlijmscherpe tanden die in grote scholen jaagt en alles op zijn weg verslindt. Maar is dat ook zo? Freek gaat op onderzoek uit...

26-10-2017 14:50

Vlot bouwen

Freek in het wild - Vlot bouwen

Wat moet je wel en niet doen als je verdwaalt in de Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp zoeken? En als je hulp zoekt, waar moet je dat dan doen? Freek geeft een aantal tips en laat zien hoe je een vlot bouwt.

24-10-2017 14:50

Kamp/luiaard

Freek in het wild - Kamp/luiaard

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp, want daar i...

23-10-2017 14:50

Giftige spin

Freek in het wild - Giftige spin

Freek gaat op expeditie in het Surinaamse regenwoud. Hij doet dat samen met zijn vriend en oerwoudexpert Michel. Ze bereiden hun expeditie voor in de jungle vlakbij de hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek zien hoe je met een machette omgaa...

20-10-2017 14:50

Isilo

Freek in het wild - Isilo

Isilo is een beroemdheid in Zuid-Afrika. Het is een enorme mannetjesolifant en heeft de grootste slagtanden in zuidelijk Afrika. Maar Isilo vinden, dat is niet makkelijk.

19-10-2017 14:50

Giraffen

Freek in het wild - Giraffen

In Tembe, een wildreservaat in Zuid-Afrika, is Freek op zoek naar het hoogste landddier ter wereld: de giraffe. Wist je trouwens dat bomen elkaar kunnen waarschuwen als giraffen hun blaadjes komen opeten?

17-10-2017 14:50

Park van de koning

Freek in het wild - Park van de koning

Freek is in Kwazulu Natal in Zuid-Afrika. Daar ontmoet hij de koning van de Tembe stam. Die is bezig om in zijn koninkrijk, samen met de organisatie Peace Parks, een groot nieuw wildpark te maken. Freek helpt met het vangen ven verhuizen va...

11-06-2017 14:10

Chimpansees volgen

Freek in het wild - Chimpansees volgen

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale National Park in Oeganda. Daar gaat hij een dag op pad met wilde chimpansees. Ook komt hij een kannibaal tegen.

10-06-2017 14:55

Verdoofde olifant

Freek in het wild - Verdoofde olifant

Freek helpt de dierenarts als de leidster van de olifantenkudde een medisch onderzoek krijgt.

04-06-2017 14:50

Slimme chimpansees

Freek in het wild - Slimme chimpansees

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda. Hier gaat hij op zoek naar onze naaste familie: de chimpansee.

03-06-2017 14:45

Zalmentrek en vuur maken

Freek in het wild - Zalmentrek en vuur maken

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada. Hier gaat hij op zoek naar een van de belangrijkste dieren van dit gebied, de zalm. Survivaltip: hoe maak je vuur, en hoe kampeer je 'beerveilig'? Freek is aan de kust van British Columbia,...

03-06-2017 14:10

Zwarte beren in de achtertuin

Freek in het wild - Zwarte beren in de achtertuin

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada op zoek naar een grote beer, die niet bang voor mensen is: de zwarte beer. Dat is een stuk lastiger dan gedacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freek in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek in het wild bij Freek in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek in het wild. Heb je een uitzending van Freek in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek in het wild gemist

Kinderprogramma

Uitzending gemist van Freek in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Freek in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 174
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!