Programma gemist?

Aan de door kust van British tijdens Columbia, Canada, op tv leeft één van van de grootste landroofdieren van tijdens de wereld. Het op is de de grizzlybeer. Dit dier de is groot, heeft enorme op tv klauwen, met is heel snel, kan op tv klimmen én uit zwemmen.

Freek op bezoekt Tembe Elephant in om met eigen ogen te uit met zien wat voor een slopers een olifanten van eigenlijk zijn. Maar dat van slopen is gelukkig helemaal een niet slecht het voor de van natuur. Terwijl hij de olifantenkudde door probeert op te uit sporen door vindt hij een onbekende in slang en een in tandenborstelplant.

Wat heeft roze op tv tenen, leeft naar in tijdens de bomen, kan tijdens zwemmen en heeft enorme giftanden? in Juist, een grote in harige tijdens vogelspin. Freek redt door er eentje van een omgevallen boom naar die op tv in de rivier in ligt.

De piranha heeft in een angstwekkende naar reputatie in op Zuid-Amerika: het is een uit killer, het een bloeddorstige vis met grote, van vlijmscherpe tanden die tijdens in grote scholen uit jaagt op tv en alles op in zijn weg verslindt. op Maar is dat met ook zo? Freek gaat op tv op onderzoek van uit.

Wat de moet je wel tijdens en niet doen als door je verdwaalt in met de Surinaamse jungle? uit Blijven zitten? Hulp zoeken? op En als je de hulp zoekt, waar met moet je van dat dan doen? uit Freek uit geeft een aantal tips en laat in zien hoe door je een vlot op tv bouwt.

Freek, op Michel en de filmploeg naar slaan hun kamp op in op een op klein eiland in de op Kabalebo uit rivier. Freek het laat zien wat ze eten, hoe tijdens ze slapen en met naar waar het toilet is een in het regenwoud. De volgende de dag gaan ze de even terug de naar hun in basiskamp, want daar is tijdens een jonge op luiaard binnengebracht.

Freek gaat de op expeditie met in het Surinaamse regenwoud. uit Hij doet dat een samen met op tv zijn vriend naar en oerwoudexpert Michel. Ze van bereiden hun expeditie voor tijdens in de jungle vlakbij door de van hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek het zien hoe je naar met een uit machette met omgaat en komt hij oog het in oog in te staan met van één van de giftigste uit spinnen van de het wereld.

Isilo is een het beroemdheid tijdens in Zuid-Afrika. Het is een de een enorme mannetjesolifant en heeft de het grootste slagtanden in zuidelijk tijdens Afrika. Maar Isilo op tv vinden, dat door is niet naar makkelijk.

In Tembe, een een wildreservaat in tijdens Zuid-Afrika, een is Freek op met zoek naar het met hoogste landddier ter wereld: het de giraffe. Wist een je trouwens dat bomen elkaar door kunnen waarschuwen als op giraffen hun op tv blaadjes komen op tv opeten?

Freek met is in Kwazulu een Natal in Zuid-Afrika. Daar ontmoet een hij de de koning van de de Tembe stam. Die is door bezig om een in zijn koninkrijk, samen met het met de organisatie met Peace Parks, een een groot nieuw wildpark met te maken. Freek helpt met het met vangen ven verhuizen op tv van nyala's, naar een grote naar antilopesoort.

Freek in is in in het tropisch regenwoud tijdens van Kibale National Park in Oeganda. op Daar uit gaat hij een dag op uit pad met wilde in chimpansees. Ook tijdens komt tijdens hij een kannibaal de tegen.

Freek helpt de op tv dierenarts als door de leidster van door de de olifantenkudde een medisch onderzoek op tv krijgt.

Freek de is in het tropisch door regenwoud van een Kibale Nationaal Park in op tv Oeganda. in Hier gaat hij op zoek het naar onze naaste de familie: uit de chimpansee.

Freek de is aan de kust van van British Columbia, Canada. het een Hier gaat hij op zoek een naar een van de op tv belangrijkste dieren in van dit op gebied, de zalm. Survivaltip: tijdens hoe in maak je vuur, en hoe kampeer met je 'beerveilig'? Freek in is aan de uit op kust van British in Columbia, Canada. Hier gaat hij op op tv van zoek naar een van op tv de belangrijkste het dieren van dit gebied, de zalm. in Survivaltip: hoe maak het je tijdens vuur, en een hoe kampeer je het 'beer-veilig'?

Freek tijdens is aan op tv de kust van British tijdens Columbia, Canada op zoek naar een een het grote beer, het die niet bang voor op tv mensen is: het de zwarte beer. een Dat is een stuk lastiger door dan van gedacht.

september 2020
29-10-2017 17:00

Grizzly beren zoeken

Freek in het wild - Grizzly beren zoeken

Aan de kust van British Columbia, Canada, leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld. Het is de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme klauwen, is heel snel, kan klimmen én zwemmen.

29-10-2017 14:00

Sloopolifanten

Freek in het wild - Sloopolifanten

Freek bezoekt Tembe Elephant om met eigen ogen te zien wat voor een slopers olifanten eigenlijk zijn. Maar dat slopen is gelukkig helemaal niet slecht voor de natuur. Terwijl hij de olifantenkudde probeert op te sporen vindt hij een onbeken...

29-10-2017 13:50

Vogelspin

Freek in het wild - Vogelspin

Wat heeft roze tenen, leeft in de bomen, kan zwemmen en heeft enorme giftanden? Juist, een grote harige vogelspin. Freek redt er eentje van een omgevallen boom die in de rivier ligt.

27-10-2017 14:50

Piranha

Freek in het wild - Piranha

De piranha heeft een angstwekkende reputatie in Zuid-Amerika: het is een killer, een bloeddorstige vis met grote, vlijmscherpe tanden die in grote scholen jaagt en alles op zijn weg verslindt. Maar is dat ook zo? Freek gaat op onderzoek uit...

26-10-2017 14:50

Vlot bouwen

Freek in het wild - Vlot bouwen

Wat moet je wel en niet doen als je verdwaalt in de Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp zoeken? En als je hulp zoekt, waar moet je dat dan doen? Freek geeft een aantal tips en laat zien hoe je een vlot bouwt.

24-10-2017 14:50

Kamp/luiaard

Freek in het wild - Kamp/luiaard

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp, want daar i...

23-10-2017 14:50

Giftige spin

Freek in het wild - Giftige spin

Freek gaat op expeditie in het Surinaamse regenwoud. Hij doet dat samen met zijn vriend en oerwoudexpert Michel. Ze bereiden hun expeditie voor in de jungle vlakbij de hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek zien hoe je met een machette omgaa...

20-10-2017 14:50

Isilo

Freek in het wild - Isilo

Isilo is een beroemdheid in Zuid-Afrika. Het is een enorme mannetjesolifant en heeft de grootste slagtanden in zuidelijk Afrika. Maar Isilo vinden, dat is niet makkelijk.

19-10-2017 14:50

Giraffen

Freek in het wild - Giraffen

In Tembe, een wildreservaat in Zuid-Afrika, is Freek op zoek naar het hoogste landddier ter wereld: de giraffe. Wist je trouwens dat bomen elkaar kunnen waarschuwen als giraffen hun blaadjes komen opeten?

17-10-2017 14:50

Park van de koning

Freek in het wild - Park van de koning

Freek is in Kwazulu Natal in Zuid-Afrika. Daar ontmoet hij de koning van de Tembe stam. Die is bezig om in zijn koninkrijk, samen met de organisatie Peace Parks, een groot nieuw wildpark te maken. Freek helpt met het vangen ven verhuizen va...

11-06-2017 14:10

Chimpansees volgen

Freek in het wild - Chimpansees volgen

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale National Park in Oeganda. Daar gaat hij een dag op pad met wilde chimpansees. Ook komt hij een kannibaal tegen.

10-06-2017 14:55

Verdoofde olifant

Freek in het wild - Verdoofde olifant

Freek helpt de dierenarts als de leidster van de olifantenkudde een medisch onderzoek krijgt.

04-06-2017 14:50

Slimme chimpansees

Freek in het wild - Slimme chimpansees

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda. Hier gaat hij op zoek naar onze naaste familie: de chimpansee.

03-06-2017 14:45

Zalmentrek en vuur maken

Freek in het wild - Zalmentrek en vuur maken

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada. Hier gaat hij op zoek naar een van de belangrijkste dieren van dit gebied, de zalm. Survivaltip: hoe maak je vuur, en hoe kampeer je 'beerveilig'? Freek is aan de kust van British Columbia,...

03-06-2017 14:10

Zwarte beren in de achtertuin

Freek in het wild - Zwarte beren in de achtertuin

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada op zoek naar een grote beer, die niet bang voor mensen is: de zwarte beer. Dat is een stuk lastiger dan gedacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freek in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek in het wild bij Freek in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek in het wild. Heb je een uitzending van Freek in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek in het wild gemist

Kinderprogramma

Uitzending gemist van Freek in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Freek in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 174
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!