Programma gemist?

Aan in de kust de van British Columbia, Canada, naar leeft één van op de grootste landroofdieren van de uit wereld. Het een is op de grizzlybeer. Dit door dier is groot, in heeft enorme klauwen, is heel snel, uit kan klimmen door én met zwemmen.

Freek op bezoekt Tembe Elephant op tv om met eigen ogen te door zien wat voor op een slopers olifanten de eigenlijk zijn. door Maar dat het slopen is gelukkig helemaal niet de slecht voor het de tijdens natuur. Terwijl hij de met olifantenkudde probeert op op te sporen vindt van hij een onbekende van slang en een het tandenborstelplant.

Wat het heeft roze tenen, leeft naar in de bomen, in kan zwemmen en heeft van een enorme giftanden? Juist, een grote met harige vogelspin. Freek redt tijdens er eentje van het met een omgevallen boom een die in de rivier tijdens ligt.

De van piranha heeft een angstwekkende reputatie door in Zuid-Amerika: het uit van is een killer, een een bloeddorstige vis met grote, op vlijmscherpe tanden die op tv in grote door scholen jaagt een en alles op zijn tijdens weg verslindt. Maar is dat met ook zo? uit Freek gaat op een onderzoek op uit.

Wat op tv moet je wel en niet door doen op als je verdwaalt in tijdens de met Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp de zoeken? En het als je hulp zoekt, op waar moet je door dat dan in doen? Freek geeft uit een aantal tips en op tv laat zien door hoe je door een vlot bouwt.

Freek, Michel en op op tv de filmploeg slaan in hun kamp op uit op een klein in eiland in de Kabalebo van rivier. Freek laat zien een wat ze eten, het hoe ze slapen in en van waar het toilet is in op het regenwoud. De volgende uit dag gaan ze door het even terug naar een hun basiskamp, want daar is uit een jonge luiaard met binnengebracht.

Freek een gaat op expeditie in op tv het Surinaamse regenwoud. een Hij doet een dat samen op tv met zijn vriend en oerwoudexpert uit Michel. Ze bereiden hun uit expeditie voor op tv in de de jungle vlakbij de de hoofdstad Parimaribo. van Daar laat Freek zien hoe de je de met een machette door omgaat en komt met hij oog in de oog te staan met één van op tv de giftigste met spinnen van de het wereld.

Isilo is door een beroemdheid van in Zuid-Afrika. Het naar is een enorme mannetjesolifant tijdens en heeft de de grootste slagtanden in zuidelijk het Afrika. Maar Isilo een vinden, met dat is de niet makkelijk.

In van Tembe, een wildreservaat in Zuid-Afrika, tijdens is tijdens Freek op uit zoek naar het hoogste de landddier ter door wereld: de giraffe. met Wist je trouwens dat met bomen elkaar op kunnen waarschuwen als giraffen op hun blaadjes het komen opeten?

Freek is in de Kwazulu Natal in het Zuid-Afrika. de Daar ontmoet op hij de koning van de Tembe door stam. Die een is bezig om in op tijdens zijn koninkrijk, samen met de organisatie op tv Peace een Parks, een groot nieuw een wildpark te maken. Freek het helpt van met het uit vangen ven verhuizen van nyala's, een in grote van antilopesoort.

Freek is in naar het tropisch regenwoud met van van Kibale National Park in in Oeganda. Daar van gaat hij uit een dag op pad met het wilde chimpansees. van Ook komt met hij een kannibaal een tegen.

Freek op tv helpt de met dierenarts als de de leidster van de een olifantenkudde een medisch onderzoek naar krijgt.

Freek is naar in het tropisch van regenwoud van Kibale Nationaal het de Park in Oeganda. Hier gaat hij van op zoek naar door onze naaste familie: het de door chimpansee.

Freek is tijdens aan de kust op tv van British Columbia, van Canada. Hier gaat hij uit op tv op zoek naar een het van de belangrijkste een dieren van het dit gebied, de uit zalm. Survivaltip: hoe maak de je vuur, naar en hoe kampeer door je 'beerveilig'? Freek is aan uit de kust van British op Columbia, in Canada. Hier gaat hij het op zoek naar op tv een van de door belangrijkste het dieren van dit gebied, de met zalm. Survivaltip: hoe maak door je tijdens vuur, en hoe kampeer een je van 'beer-veilig'?

Freek is aan op de kust tijdens van op British Columbia, Canada op op zoek naar een grote tijdens beer, die uit niet bang voor op mensen is: de zwarte op tv beer. Dat is van een stuk lastiger tijdens dan met gedacht.

mei 2021
29-10-2017 17:00

Grizzly beren zoeken

Freek in het wild - Grizzly beren zoeken

Aan de kust van British Columbia, Canada, leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld. Het is de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme klauwen, is heel snel, kan klimmen én zwemmen.

29-10-2017 14:00

Sloopolifanten

Freek in het wild - Sloopolifanten

Freek bezoekt Tembe Elephant om met eigen ogen te zien wat voor een slopers olifanten eigenlijk zijn. Maar dat slopen is gelukkig helemaal niet slecht voor de natuur. Terwijl hij de olifantenkudde probeert op te sporen vindt hij een onbeken...

29-10-2017 13:50

Vogelspin

Freek in het wild - Vogelspin

Wat heeft roze tenen, leeft in de bomen, kan zwemmen en heeft enorme giftanden? Juist, een grote harige vogelspin. Freek redt er eentje van een omgevallen boom die in de rivier ligt.

27-10-2017 14:50

Piranha

Freek in het wild - Piranha

De piranha heeft een angstwekkende reputatie in Zuid-Amerika: het is een killer, een bloeddorstige vis met grote, vlijmscherpe tanden die in grote scholen jaagt en alles op zijn weg verslindt. Maar is dat ook zo? Freek gaat op onderzoek uit...

26-10-2017 14:50

Vlot bouwen

Freek in het wild - Vlot bouwen

Wat moet je wel en niet doen als je verdwaalt in de Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp zoeken? En als je hulp zoekt, waar moet je dat dan doen? Freek geeft een aantal tips en laat zien hoe je een vlot bouwt.

24-10-2017 14:50

Kamp/luiaard

Freek in het wild - Kamp/luiaard

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp, want daar i...

23-10-2017 14:50

Giftige spin

Freek in het wild - Giftige spin

Freek gaat op expeditie in het Surinaamse regenwoud. Hij doet dat samen met zijn vriend en oerwoudexpert Michel. Ze bereiden hun expeditie voor in de jungle vlakbij de hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek zien hoe je met een machette omgaa...

20-10-2017 14:50

Isilo

Freek in het wild - Isilo

Isilo is een beroemdheid in Zuid-Afrika. Het is een enorme mannetjesolifant en heeft de grootste slagtanden in zuidelijk Afrika. Maar Isilo vinden, dat is niet makkelijk.

19-10-2017 14:50

Giraffen

Freek in het wild - Giraffen

In Tembe, een wildreservaat in Zuid-Afrika, is Freek op zoek naar het hoogste landddier ter wereld: de giraffe. Wist je trouwens dat bomen elkaar kunnen waarschuwen als giraffen hun blaadjes komen opeten?

17-10-2017 14:50

Park van de koning

Freek in het wild - Park van de koning

Freek is in Kwazulu Natal in Zuid-Afrika. Daar ontmoet hij de koning van de Tembe stam. Die is bezig om in zijn koninkrijk, samen met de organisatie Peace Parks, een groot nieuw wildpark te maken. Freek helpt met het vangen ven verhuizen va...

11-06-2017 14:10

Chimpansees volgen

Freek in het wild - Chimpansees volgen

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale National Park in Oeganda. Daar gaat hij een dag op pad met wilde chimpansees. Ook komt hij een kannibaal tegen.

10-06-2017 14:55

Verdoofde olifant

Freek in het wild - Verdoofde olifant

Freek helpt de dierenarts als de leidster van de olifantenkudde een medisch onderzoek krijgt.

04-06-2017 14:50

Slimme chimpansees

Freek in het wild - Slimme chimpansees

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda. Hier gaat hij op zoek naar onze naaste familie: de chimpansee.

03-06-2017 14:45

Zalmentrek en vuur maken

Freek in het wild - Zalmentrek en vuur maken

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada. Hier gaat hij op zoek naar een van de belangrijkste dieren van dit gebied, de zalm. Survivaltip: hoe maak je vuur, en hoe kampeer je 'beerveilig'? Freek is aan de kust van British Columbia,...

03-06-2017 14:10

Zwarte beren in de achtertuin

Freek in het wild - Zwarte beren in de achtertuin

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada op zoek naar een grote beer, die niet bang voor mensen is: de zwarte beer. Dat is een stuk lastiger dan gedacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freek in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek in het wild bij Freek in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek in het wild. Heb je een uitzending van Freek in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek in het wild gemist

Kinderprogramma

Uitzending gemist van Freek in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Freek in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 174
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!