Programma gemist?

Aan in de kust van British Columbia, een Canada, leeft één tijdens van de grootste van landroofdieren van op tv de wereld. Het op tv is de grizzlybeer. Dit de dier tijdens is groot, heeft enorme klauwen, uit is heel snel, door kan klimmen door én het zwemmen.

Freek in bezoekt Tembe Elephant om op tv met eigen ogen door te zien wat op voor een op slopers olifanten in eigenlijk zijn. Maar dat slopen is naar gelukkig tijdens helemaal niet slecht voor de de natuur. Terwijl hij op tv de de olifantenkudde probeert op te een sporen van vindt hij een onbekende slang uit en een in tandenborstelplant.

Wat heeft roze door tenen, van leeft in in de bomen, kan zwemmen en de heeft enorme giftanden? Juist, een een tijdens grote harige vogelspin. Freek redt het er eentje van naar een omgevallen boom in die in met de rivier tijdens ligt.

De op piranha heeft een met angstwekkende reputatie in met Zuid-Amerika: het een is een killer, een bloeddorstige vis naar met grote, vlijmscherpe het tanden die naar in grote scholen een jaagt en alles de op zijn door weg verslindt. van Maar is dat ook zo? Freek de op gaat op onderzoek op tv uit.

Wat uit moet je wel en uit niet doen als je het naar verdwaalt in de Surinaamse uit jungle? Blijven zitten? de Hulp zoeken? de En als je hulp zoekt, waar van moet tijdens je dat dan de doen? Freek geeft een het aantal tips en door laat zien hoe op tv je op een vlot bouwt.

Freek, Michel en in de filmploeg door slaan hun kamp op de op een een klein op tv eiland in de van Kabalebo rivier. Freek laat zien op tv wat het ze eten, hoe uit ze slapen en waar de het toilet met is in het regenwoud. De volgende het dag uit gaan ze even de terug naar hun basiskamp, want uit tijdens daar is een naar jonge luiaard binnengebracht.

Freek gaat naar op op expeditie in het Surinaamse regenwoud. op Hij doet dat uit samen met van zijn vriend en oerwoudexpert Michel. van Ze bereiden in hun expeditie voor in op de jungle vlakbij uit het de hoofdstad Parimaribo. Daar laat van Freek zien hoe met je met een naar machette omgaat en komt het naar hij oog in met oog te staan met één door van uit de giftigste spinnen van uit de wereld.

Isilo is een uit op tv beroemdheid in Zuid-Afrika. Het is van een enorme mannetjesolifant door en heeft de uit grootste slagtanden met in zuidelijk naar Afrika. Maar Isilo vinden, dat is tijdens op tv niet makkelijk.

In Tembe, de een wildreservaat uit in Zuid-Afrika, is met Freek op zoek naar het naar hoogste landddier ter tijdens wereld: de tijdens giraffe. tijdens Wist je trouwens het dat bomen elkaar kunnen het waarschuwen als uit giraffen hun blaadjes komen de opeten?

Freek in is in Kwazulu Natal in in het Zuid-Afrika. Daar ontmoet hij de het koning op van de Tembe in stam. Die is bezig tijdens om in zijn koninkrijk, naar samen met op de organisatie Peace Parks, een door een groot nieuw wildpark te maken. Freek op tv op tv helpt met het vangen ven van verhuizen van op tv nyala's, een grote op tv antilopesoort.

Freek op tv is in het op tropisch regenwoud van met Kibale National Park in Oeganda. tijdens Daar uit gaat hij naar een dag op pad naar met wilde chimpansees. Ook op komt hij een kannibaal op een tegen.

Freek tijdens helpt de dierenarts de als de leidster naar van de het olifantenkudde een medisch onderzoek de krijgt.

Freek van is in het met tropisch regenwoud van het Kibale Nationaal uit Park in Oeganda. Hier door gaat hij op zoek op tv naar onze in naaste familie: op de chimpansee.

Freek is aan tijdens met de kust van British Columbia, op tv Canada. Hier in gaat hij op zoek uit naar met een van de door belangrijkste dieren van dit door gebied, de zalm. Survivaltip: het hoe maak je de vuur, van en hoe kampeer je 'beerveilig'? tijdens Freek is aan de op van kust van British Columbia, Canada. Hier met gaat hij op van zoek naar van een van de uit belangrijkste dieren van dit in gebied, de zalm. op tv Survivaltip: door hoe maak je vuur, een en hoe kampeer naar je uit 'beer-veilig'?

Freek is in aan de kust een van van British Columbia, Canada op zoek naar het een een grote beer, die niet het bang een voor mensen is: de zwarte beer. door Dat is een de een stuk lastiger dan in gedacht.

september 2021
29-10-2017 17:00

Grizzly beren zoeken

Freek in het wild - Grizzly beren zoeken

Aan de kust van British Columbia, Canada, leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld. Het is de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme klauwen, is heel snel, kan klimmen én zwemmen.

29-10-2017 14:00

Sloopolifanten

Freek in het wild - Sloopolifanten

Freek bezoekt Tembe Elephant om met eigen ogen te zien wat voor een slopers olifanten eigenlijk zijn. Maar dat slopen is gelukkig helemaal niet slecht voor de natuur. Terwijl hij de olifantenkudde probeert op te sporen vindt hij een onbeken...

29-10-2017 13:50

Vogelspin

Freek in het wild - Vogelspin

Wat heeft roze tenen, leeft in de bomen, kan zwemmen en heeft enorme giftanden? Juist, een grote harige vogelspin. Freek redt er eentje van een omgevallen boom die in de rivier ligt.

27-10-2017 14:50

Piranha

Freek in het wild - Piranha

De piranha heeft een angstwekkende reputatie in Zuid-Amerika: het is een killer, een bloeddorstige vis met grote, vlijmscherpe tanden die in grote scholen jaagt en alles op zijn weg verslindt. Maar is dat ook zo? Freek gaat op onderzoek uit...

26-10-2017 14:50

Vlot bouwen

Freek in het wild - Vlot bouwen

Wat moet je wel en niet doen als je verdwaalt in de Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp zoeken? En als je hulp zoekt, waar moet je dat dan doen? Freek geeft een aantal tips en laat zien hoe je een vlot bouwt.

24-10-2017 14:50

Kamp/luiaard

Freek in het wild - Kamp/luiaard

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp, want daar i...

23-10-2017 14:50

Giftige spin

Freek in het wild - Giftige spin

Freek gaat op expeditie in het Surinaamse regenwoud. Hij doet dat samen met zijn vriend en oerwoudexpert Michel. Ze bereiden hun expeditie voor in de jungle vlakbij de hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek zien hoe je met een machette omgaa...

20-10-2017 14:50

Isilo

Freek in het wild - Isilo

Isilo is een beroemdheid in Zuid-Afrika. Het is een enorme mannetjesolifant en heeft de grootste slagtanden in zuidelijk Afrika. Maar Isilo vinden, dat is niet makkelijk.

19-10-2017 14:50

Giraffen

Freek in het wild - Giraffen

In Tembe, een wildreservaat in Zuid-Afrika, is Freek op zoek naar het hoogste landddier ter wereld: de giraffe. Wist je trouwens dat bomen elkaar kunnen waarschuwen als giraffen hun blaadjes komen opeten?

17-10-2017 14:50

Park van de koning

Freek in het wild - Park van de koning

Freek is in Kwazulu Natal in Zuid-Afrika. Daar ontmoet hij de koning van de Tembe stam. Die is bezig om in zijn koninkrijk, samen met de organisatie Peace Parks, een groot nieuw wildpark te maken. Freek helpt met het vangen ven verhuizen va...

11-06-2017 14:10

Chimpansees volgen

Freek in het wild - Chimpansees volgen

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale National Park in Oeganda. Daar gaat hij een dag op pad met wilde chimpansees. Ook komt hij een kannibaal tegen.

10-06-2017 14:55

Verdoofde olifant

Freek in het wild - Verdoofde olifant

Freek helpt de dierenarts als de leidster van de olifantenkudde een medisch onderzoek krijgt.

04-06-2017 14:50

Slimme chimpansees

Freek in het wild - Slimme chimpansees

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda. Hier gaat hij op zoek naar onze naaste familie: de chimpansee.

03-06-2017 14:45

Zalmentrek en vuur maken

Freek in het wild - Zalmentrek en vuur maken

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada. Hier gaat hij op zoek naar een van de belangrijkste dieren van dit gebied, de zalm. Survivaltip: hoe maak je vuur, en hoe kampeer je 'beerveilig'? Freek is aan de kust van British Columbia,...

03-06-2017 14:10

Zwarte beren in de achtertuin

Freek in het wild - Zwarte beren in de achtertuin

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada op zoek naar een grote beer, die niet bang voor mensen is: de zwarte beer. Dat is een stuk lastiger dan gedacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freek in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek in het wild bij Freek in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek in het wild. Heb je een uitzending van Freek in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek in het wild gemist

Kinderprogramma

Uitzending gemist van Freek in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Freek in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 174
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!