Programma gemist?

Aan de kust naar op tv van British Columbia, Canada, leeft op tv één van de tijdens grootste landroofdieren van met de uit wereld. Het is de grizzlybeer. uit Dit dier is van groot, heeft door enorme klauwen, is heel het snel, kan klimmen op én van zwemmen.

Freek het bezoekt Tembe met Elephant om met eigen op ogen te zien wat met voor een naar slopers olifanten op eigenlijk zijn. Maar uit dat slopen is gelukkig helemaal de niet slecht voor op tv de door natuur. Terwijl hij op de olifantenkudde probeert op te sporen van vindt tijdens hij een onbekende slang en op tv een door tandenborstelplant.

Wat heeft uit roze tenen, tijdens leeft in de uit bomen, kan het zwemmen en heeft enorme een giftanden? Juist, een de grote harige vogelspin. Freek redt door er eentje van van een omgevallen boom van die op in de rivier op ligt.

De piranha heeft met een op tv angstwekkende reputatie in Zuid-Amerika: naar het een is een killer, een bloeddorstige vis op tv met naar grote, vlijmscherpe tanden die op in de grote scholen jaagt en alles op van zijn weg uit verslindt. uit Maar is dat ook op zo? Freek gaat op op onderzoek tijdens uit.

Wat de moet je wel door en niet doen tijdens als je verdwaalt in in de Surinaamse jungle? de Blijven zitten? Hulp een zoeken? uit En als je hulp zoekt, waar een moet het je dat dan doen? met Freek een geeft een aantal tips en de laat uit zien hoe je een vlot door bouwt.

Freek, door Michel en de filmploeg uit slaan hun met kamp op door op een klein eiland in de in uit Kabalebo rivier. Freek laat uit zien wat ze op tv eten, hoe ze slapen en op waar tijdens het toilet is in het naar regenwoud. op De volgende dag gaan uit ze even terug naar een hun basiskamp, uit want daar is in een jonge luiaard naar binnengebracht.

Freek gaat op tv op expeditie in het uit Surinaamse regenwoud. met Hij doet dat samen door met zijn van vriend en oerwoudexpert Michel. op met Ze bereiden hun expeditie voor door in de jungle het vlakbij de de hoofdstad Parimaribo. tijdens Daar laat Freek zien hoe door je een met een machette omgaat en het komt in hij oog in oog te op tv staan met van één van in de giftigste spinnen naar van de wereld.

Isilo is een het beroemdheid het in Zuid-Afrika. met Het is een enorme mannetjesolifant en op heeft op tv de grootste slagtanden in op zuidelijk uit Afrika. Maar Isilo vinden, dat op tv is door niet makkelijk.

In Tembe, het een wildreservaat tijdens in Zuid-Afrika, tijdens is Freek op zoek het naar het hoogste landddier uit ter wereld: de een giraffe. met Wist je trouwens naar dat bomen elkaar kunnen waarschuwen als tijdens giraffen hun blaadjes uit komen tijdens opeten?

Freek is in in Kwazulu tijdens Natal in Zuid-Afrika. Daar de ontmoet door hij de koning op van de Tembe op tv stam. Die is bezig om in op zijn koninkrijk, in samen met de een organisatie Peace een Parks, een groot in nieuw wildpark te van maken. Freek helpt met het tijdens vangen ven verhuizen in van nyala's, een op tv grote door antilopesoort.

Freek een is in het tijdens tropisch regenwoud in van Kibale National Park in Oeganda. een Daar gaat naar hij een dag op op pad met met wilde chimpansees. op tv Ook komt van hij een kannibaal het tegen.

Freek helpt door de dierenarts tijdens als de leidster van de op tv olifantenkudde het een medisch onderzoek de krijgt.

Freek door is in het tropisch regenwoud het van Kibale naar Nationaal van Park in Oeganda. Hier gaat hij door door op zoek naar onze een naaste familie: de tijdens chimpansee.

Freek is in aan de in kust van British Columbia, Canada. door Hier gaat van hij op zoek op tv naar een van de door belangrijkste in dieren van dit met gebied, de zalm. Survivaltip: hoe tijdens maak je vuur, de en hoe een kampeer tijdens je 'beerveilig'? Freek is aan de van kust van British het Columbia, in Canada. Hier gaat hij op door zoek naar naar een van het de belangrijkste dieren op van dit in gebied, de zalm. Survivaltip: hoe maak de je het vuur, en hoe tijdens kampeer je de 'beer-veilig'?

Freek is aan in de een kust van British naar Columbia, Canada tijdens op zoek naar een naar grote beer, door die niet bang voor mensen naar is: de naar zwarte beer. Dat is een een stuk lastiger dan tijdens het gedacht.

januari 2021
29-10-2017 17:00

Grizzly beren zoeken

Freek in het wild - Grizzly beren zoeken

Aan de kust van British Columbia, Canada, leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld. Het is de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme klauwen, is heel snel, kan klimmen én zwemmen.

29-10-2017 14:00

Sloopolifanten

Freek in het wild - Sloopolifanten

Freek bezoekt Tembe Elephant om met eigen ogen te zien wat voor een slopers olifanten eigenlijk zijn. Maar dat slopen is gelukkig helemaal niet slecht voor de natuur. Terwijl hij de olifantenkudde probeert op te sporen vindt hij een onbeken...

29-10-2017 13:50

Vogelspin

Freek in het wild - Vogelspin

Wat heeft roze tenen, leeft in de bomen, kan zwemmen en heeft enorme giftanden? Juist, een grote harige vogelspin. Freek redt er eentje van een omgevallen boom die in de rivier ligt.

27-10-2017 14:50

Piranha

Freek in het wild - Piranha

De piranha heeft een angstwekkende reputatie in Zuid-Amerika: het is een killer, een bloeddorstige vis met grote, vlijmscherpe tanden die in grote scholen jaagt en alles op zijn weg verslindt. Maar is dat ook zo? Freek gaat op onderzoek uit...

26-10-2017 14:50

Vlot bouwen

Freek in het wild - Vlot bouwen

Wat moet je wel en niet doen als je verdwaalt in de Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp zoeken? En als je hulp zoekt, waar moet je dat dan doen? Freek geeft een aantal tips en laat zien hoe je een vlot bouwt.

24-10-2017 14:50

Kamp/luiaard

Freek in het wild - Kamp/luiaard

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp, want daar i...

23-10-2017 14:50

Giftige spin

Freek in het wild - Giftige spin

Freek gaat op expeditie in het Surinaamse regenwoud. Hij doet dat samen met zijn vriend en oerwoudexpert Michel. Ze bereiden hun expeditie voor in de jungle vlakbij de hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek zien hoe je met een machette omgaa...

20-10-2017 14:50

Isilo

Freek in het wild - Isilo

Isilo is een beroemdheid in Zuid-Afrika. Het is een enorme mannetjesolifant en heeft de grootste slagtanden in zuidelijk Afrika. Maar Isilo vinden, dat is niet makkelijk.

19-10-2017 14:50

Giraffen

Freek in het wild - Giraffen

In Tembe, een wildreservaat in Zuid-Afrika, is Freek op zoek naar het hoogste landddier ter wereld: de giraffe. Wist je trouwens dat bomen elkaar kunnen waarschuwen als giraffen hun blaadjes komen opeten?

17-10-2017 14:50

Park van de koning

Freek in het wild - Park van de koning

Freek is in Kwazulu Natal in Zuid-Afrika. Daar ontmoet hij de koning van de Tembe stam. Die is bezig om in zijn koninkrijk, samen met de organisatie Peace Parks, een groot nieuw wildpark te maken. Freek helpt met het vangen ven verhuizen va...

11-06-2017 14:10

Chimpansees volgen

Freek in het wild - Chimpansees volgen

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale National Park in Oeganda. Daar gaat hij een dag op pad met wilde chimpansees. Ook komt hij een kannibaal tegen.

10-06-2017 14:55

Verdoofde olifant

Freek in het wild - Verdoofde olifant

Freek helpt de dierenarts als de leidster van de olifantenkudde een medisch onderzoek krijgt.

04-06-2017 14:50

Slimme chimpansees

Freek in het wild - Slimme chimpansees

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda. Hier gaat hij op zoek naar onze naaste familie: de chimpansee.

03-06-2017 14:45

Zalmentrek en vuur maken

Freek in het wild - Zalmentrek en vuur maken

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada. Hier gaat hij op zoek naar een van de belangrijkste dieren van dit gebied, de zalm. Survivaltip: hoe maak je vuur, en hoe kampeer je 'beerveilig'? Freek is aan de kust van British Columbia,...

03-06-2017 14:10

Zwarte beren in de achtertuin

Freek in het wild - Zwarte beren in de achtertuin

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada op zoek naar een grote beer, die niet bang voor mensen is: de zwarte beer. Dat is een stuk lastiger dan gedacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freek in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek in het wild bij Freek in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek in het wild. Heb je een uitzending van Freek in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek in het wild gemist

Kinderprogramma

Uitzending gemist van Freek in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Freek in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 174
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!