Programma gemist?

Aan een de kust tijdens van British Columbia, uit Canada, leeft één het van de grootste landroofdieren van de de wereld. op tv Het is de grizzlybeer. in Dit dier het is groot, heeft enorme tijdens klauwen, een is heel snel, van kan klimmen én op zwemmen.

Freek door bezoekt Tembe Elephant om met tijdens eigen ogen door te zien op tv wat voor tijdens een slopers olifanten eigenlijk zijn. door Maar dat in slopen is gelukkig helemaal niet het slecht voor de in natuur. Terwijl hij met de olifantenkudde met probeert op op tv te sporen vindt hij in een onbekende slang een en de een tandenborstelplant.

Wat heeft met roze tenen, het leeft in de bomen, door kan zwemmen van en heeft enorme giftanden? Juist, op tv door een grote harige vogelspin. Freek redt op er naar eentje van een van omgevallen boom met die in de rivier naar ligt.

De uit piranha heeft in een angstwekkende reputatie van in Zuid-Amerika: het van is een killer, een bloeddorstige vis met met grote, op vlijmscherpe tanden die met in naar grote scholen jaagt en alles op een zijn van weg verslindt. Maar is dat naar ook op tv zo? Freek gaat naar op onderzoek de uit.

Wat de moet je wel en niet tijdens doen als je door verdwaalt in de in Surinaamse jungle? uit Blijven zitten? Hulp zoeken? het met En als je hulp zoekt, door waar moet je dat naar dan een doen? Freek geeft een in aantal een tips en laat zien hoe je op tv een op tv vlot bouwt.

Freek, Michel en met de filmploeg slaan tijdens hun kamp uit op de op een klein eiland in de met Kabalebo rivier. uit Freek laat zien uit wat op tv ze eten, hoe een ze slapen en tijdens waar het toilet is het in het regenwoud. De op volgende dag gaan ze uit even terug naar de een hun basiskamp, want daar is door een jonge luiaard tijdens binnengebracht.

Freek de gaat op expeditie tijdens in het Surinaamse de regenwoud. Hij doet tijdens dat samen met uit zijn vriend en oerwoudexpert uit Michel. Ze bereiden hun uit expeditie voor uit in de het jungle vlakbij de uit hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek tijdens zien hoe je in met een van machette omgaat en uit komt hij oog in naar het oog te staan met één van naar de giftigste op tv spinnen van de een wereld.

Isilo met is een het beroemdheid in Zuid-Afrika. in Het is een met enorme mannetjesolifant en heeft het de grootste slagtanden het in zuidelijk Afrika. Maar met Isilo vinden, dat is naar niet door makkelijk.

In met Tembe, een wildreservaat in op Zuid-Afrika, is Freek op op zoek door naar het de hoogste landddier ter wereld: op de giraffe. Wist tijdens je trouwens dat bomen elkaar op tv kunnen waarschuwen met als giraffen met hun blaadjes komen uit opeten?

Freek is in uit Kwazulu Natal in op Zuid-Afrika. Daar door ontmoet hij de koning op van de uit Tembe uit stam. Die is een bezig om in het zijn koninkrijk, samen met de tijdens organisatie Peace Parks, op tv een door groot nieuw wildpark te maken. naar Freek helpt uit met het vangen ven in verhuizen van nyala's, het een grote een antilopesoort.

Freek in is in het in tropisch regenwoud van het Kibale National Park in Oeganda. op tv Daar gaat door hij een dag op naar pad met wilde de chimpansees. het Ook komt hij een uit kannibaal in tegen.

Freek het helpt de dierenarts op tv als de leidster van de het olifantenkudde een medisch door onderzoek een krijgt.

Freek naar is in op tv het tropisch regenwoud van Kibale op Nationaal Park van in Oeganda. een Hier gaat hij de op zoek naar uit onze naaste familie: met de chimpansee.

Freek de is aan de kust van een British tijdens Columbia, Canada. tijdens Hier gaat hij op tv op zoek naar een van uit de een belangrijkste dieren van dit gebied, in de tijdens zalm. Survivaltip: hoe maak je een vuur, en hoe van kampeer op je 'beerveilig'? Freek het is aan de kust uit van British Columbia, Canada. Hier in gaat hij het op de zoek naar een van de belangrijkste het dieren op van dit gebied, de de zalm. met Survivaltip: hoe maak op je vuur, en hoe tijdens kampeer je naar 'beer-veilig'?

Freek in is aan de kust een van British Columbia, van Canada op zoek uit naar een grote het beer, die een niet bang tijdens voor mensen is: de uit zwarte beer. Dat is naar een stuk lastiger dan een uit gedacht.

april 2020
29-10-2017 17:00

Grizzly beren zoeken

Freek in het wild - Grizzly beren zoeken

Aan de kust van British Columbia, Canada, leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld. Het is de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme klauwen, is heel snel, kan klimmen én zwemmen.

29-10-2017 14:00

Sloopolifanten

Freek in het wild - Sloopolifanten

Freek bezoekt Tembe Elephant om met eigen ogen te zien wat voor een slopers olifanten eigenlijk zijn. Maar dat slopen is gelukkig helemaal niet slecht voor de natuur. Terwijl hij de olifantenkudde probeert op te sporen vindt hij een onbeken...

29-10-2017 13:50

Vogelspin

Freek in het wild - Vogelspin

Wat heeft roze tenen, leeft in de bomen, kan zwemmen en heeft enorme giftanden? Juist, een grote harige vogelspin. Freek redt er eentje van een omgevallen boom die in de rivier ligt.

27-10-2017 14:50

Piranha

Freek in het wild - Piranha

De piranha heeft een angstwekkende reputatie in Zuid-Amerika: het is een killer, een bloeddorstige vis met grote, vlijmscherpe tanden die in grote scholen jaagt en alles op zijn weg verslindt. Maar is dat ook zo? Freek gaat op onderzoek uit...

26-10-2017 14:50

Vlot bouwen

Freek in het wild - Vlot bouwen

Wat moet je wel en niet doen als je verdwaalt in de Surinaamse jungle? Blijven zitten? Hulp zoeken? En als je hulp zoekt, waar moet je dat dan doen? Freek geeft een aantal tips en laat zien hoe je een vlot bouwt.

24-10-2017 14:50

Kamp/luiaard

Freek in het wild - Kamp/luiaard

Freek, Michel en de filmploeg slaan hun kamp op op een klein eiland in de Kabalebo rivier. Freek laat zien wat ze eten, hoe ze slapen en waar het toilet is in het regenwoud. De volgende dag gaan ze even terug naar hun basiskamp, want daar i...

23-10-2017 14:50

Giftige spin

Freek in het wild - Giftige spin

Freek gaat op expeditie in het Surinaamse regenwoud. Hij doet dat samen met zijn vriend en oerwoudexpert Michel. Ze bereiden hun expeditie voor in de jungle vlakbij de hoofdstad Parimaribo. Daar laat Freek zien hoe je met een machette omgaa...

20-10-2017 14:50

Isilo

Freek in het wild - Isilo

Isilo is een beroemdheid in Zuid-Afrika. Het is een enorme mannetjesolifant en heeft de grootste slagtanden in zuidelijk Afrika. Maar Isilo vinden, dat is niet makkelijk.

19-10-2017 14:50

Giraffen

Freek in het wild - Giraffen

In Tembe, een wildreservaat in Zuid-Afrika, is Freek op zoek naar het hoogste landddier ter wereld: de giraffe. Wist je trouwens dat bomen elkaar kunnen waarschuwen als giraffen hun blaadjes komen opeten?

17-10-2017 14:50

Park van de koning

Freek in het wild - Park van de koning

Freek is in Kwazulu Natal in Zuid-Afrika. Daar ontmoet hij de koning van de Tembe stam. Die is bezig om in zijn koninkrijk, samen met de organisatie Peace Parks, een groot nieuw wildpark te maken. Freek helpt met het vangen ven verhuizen va...

11-06-2017 14:10

Chimpansees volgen

Freek in het wild - Chimpansees volgen

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale National Park in Oeganda. Daar gaat hij een dag op pad met wilde chimpansees. Ook komt hij een kannibaal tegen.

10-06-2017 14:55

Verdoofde olifant

Freek in het wild - Verdoofde olifant

Freek helpt de dierenarts als de leidster van de olifantenkudde een medisch onderzoek krijgt.

04-06-2017 14:50

Slimme chimpansees

Freek in het wild - Slimme chimpansees

Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda. Hier gaat hij op zoek naar onze naaste familie: de chimpansee.

03-06-2017 14:45

Zalmentrek en vuur maken

Freek in het wild - Zalmentrek en vuur maken

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada. Hier gaat hij op zoek naar een van de belangrijkste dieren van dit gebied, de zalm. Survivaltip: hoe maak je vuur, en hoe kampeer je 'beerveilig'? Freek is aan de kust van British Columbia,...

03-06-2017 14:10

Zwarte beren in de achtertuin

Freek in het wild - Zwarte beren in de achtertuin

Freek is aan de kust van British Columbia, Canada op zoek naar een grote beer, die niet bang voor mensen is: de zwarte beer. Dat is een stuk lastiger dan gedacht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Freek in het wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Freek in het wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Freek in het wild bij Freek in het wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Freek in het wild. Heb je een uitzending van Freek in het wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Freek in het wild gemist

Kinderprogramma

Uitzending gemist van Freek in het wild? Hier kun je alle uitzendingen van Freek in het wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 174
  • Laatste uitzending op 29-10-2017 om 17:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!