Programma gemist?

In op tv de aanloop naar de Olympische met Winterspelen, vier opmerkelijke de verhalen rond uit historische wintersporters uit door de de jaren '60, '70, '80 van en '90. Afl.: Gouden met Gerard & het klappen uit van op de schaats. tijdens De wonderbaarlijke wederopstanding het van Gerard van Velde. Goud met op naar de 1000 meter in door 2002, Salt Lake City. de Een paar jaar een eerder had hij van de uit schaatssport vaarwel gezegd, omdat hij niet het op klapschaatsen van kon rijden. naar Aan de hand door van de loopbaan het van Van Velde schetsen van we de opkomst tijdens van op tv de klapschaats. Hilarisch en onthullend. Bijvoorbeeld op hoe de sterren door van weleer (Hein tijdens Vergeer c.s.) bewust op tv de introductie in van de klapschaats torpedeerden. het Presentatie: Tom het Egbers.

Carry en Ans: uit door De gouden schaatsmeisjes,In de van aanloop naar een de Olympische Winterspelen, vier opmerkelijke het verhalen rond historische tijdens wintersporters uit de de jaren '60, naar '70, '80 en uit '90. Afl.: in Stien, Carry en Ans: De de gouden een schaatsmeisjes. Over de gouden schaatsmeiden uit van de jaren zestig. een Stien in Kaiser, Carry een Geijssen en Ans Schut. Ze op tv werden aanvankelijk door weggelachen en tegengewerkt, naar maar sloegen uit in 1968 toe op het WK op tv in Schaatsen. Goud, zilver, tijdens brons in het in allroundtoernooi. Stien Kaiser won op 33-jarige naar leeftijd goud op met de Spelen met van 1972 in Sapporo. met Een verhaal over het emancipatie. Van tijdens de vrouw met en van het op tv vrouwenschaatsen. Presentatie: Tom tijdens Egbers.

In de in aanloop op naar de Olympische Winterspelen, vier opmerkelijke op tv verhalen rond door historische naar wintersporters uit de jaren een '60, '70, '80 en '90. door Afl.: Heel Holland op tv door hield van Krienbühl. Jaren 70: de De Zwitserse cultheld Franz een Krienbühl was zeer de van geliefd bij het Nederlandse publiek in een het een tijdperk van Ard de en Keessie. De door hossende menigte verliet het van stadion pas als uit Krienbühl een was gefinished. Zijn de vrouw coachte hem met in haar bontjas het op de baan. Maar in Krienbühl was meer door dan een krabbelaar, naar hij is door bijvoorbeeld degene die door de revolutionaire schaatspakken heeft met uitgevonden. Een op tv pionier die lelijk aan tijdens zijn einde is de gekomen. Presentatie: Tom op tv Egbers.

In de aanloop uit naar uit de Olympische Winterspelen, vier op tv opmerkelijke verhalen rond historische op tv wintersporters in uit de jaren '60, op tv '70, de '80 en '90. Afl.: Hoe Yvonne tijdens door van Gennip eindelijk de Oost-Duitse op tv vrouwen wist te verslaan. tijdens Jaren '80. in Drie keer van goud in Calgary 1988. op Hoe een alles klopte en Van naar Gennip afrekende met van de doping-dames uit de DDR. van Presentatie: Tom op Egbers.

oktober 2019
12-02-2010 21:30

Gouden Gerard & het klappen van de schaats

Andere Tijden Sport - Gouden Gerard & het klappen van de schaats

In de aanloop naar de Olympische Winterspelen, vier opmerkelijke verhalen rond historische wintersporters uit de jaren '60, '70, '80 en '90. Afl.: Gouden Gerard & het klappen van de schaats. De wonderbaarlijke wederopstanding van Gerard van...

31-01-2010 22:15

Stien

Andere Tijden Sport - Stien

Carry en Ans: De gouden schaatsmeisjes,In de aanloop naar de Olympische Winterspelen, vier opmerkelijke verhalen rond historische wintersporters uit de jaren '60, '70, '80 en '90. Afl.: Stien, Carry en Ans: De gouden schaatsmeisjes. Over de...

10-01-2010 22:55

Heel Holland hield van Krienbühl

Andere Tijden Sport - Heel Holland hield van Krienbühl

In de aanloop naar de Olympische Winterspelen, vier opmerkelijke verhalen rond historische wintersporters uit de jaren '60, '70, '80 en '90. Afl.: Heel Holland hield van Krienbühl. Jaren 70: De Zwitserse cultheld Franz Krienbühl was zeer ge...

03-01-2010 22:55

Hoe Yvonne van Gennip eindelijk de Oost-Duitse vrouwen wist te verslaan

Andere Tijden Sport - Hoe Yvonne van Gennip eindelijk de Oost-Duitse vrouwen wist te verslaan

In de aanloop naar de Olympische Winterspelen, vier opmerkelijke verhalen rond historische wintersporters uit de jaren '60, '70, '80 en '90. Afl.: Hoe Yvonne van Gennip eindelijk de Oost-Duitse vrouwen wist te verslaan. Jaren '80. Drie keer...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Andere Tijden Sport - Bekijk hier alle afleveringen

Andere Tijden is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door de NPS en de VPRO op Nederland 2 en behandelt elke week historische onderwerpen, aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek. Er wordt sam...

Je bekijkt momenteel pagina 10 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andere Tijden Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport bij Andere Tijden Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport gemist

Andere Tijden is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door de NPS en de VPRO op Nederland 2 en behandelt elke week historische onderwerpen, aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek. Er wordt samen met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden. Het programma wordt vanuit het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gepresenteerd door Hans Goedkoop, de eindredactie is in handen van Ad van Liempt en Carla Boos. De beeldonderzoeker heet Gerard Nijssen. Hij heeft regelmatig oud filmmateriaal ontdekt.

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!