Programma gemist?

Vanavond zendt Andere de een Tijden Sport de het reportage 'Barbara de Loor: het Eenzaam in Inzell' uit. In tijdens 2005 wint schaatsster op Barbara de Loor naar uit het op niets goud op de op tv 1000 meter van naar de WK naar afstanden in Inzell. Ze verslaat de Anni Friesinger en naar Marianne Timmer. Op met uit buitenijs. In de sneeuw. Die op tv gouden plak heeft een op bijzondere voorgeschiedenis. In op een 1999 onderging ze een hartoperatie door om in hartritmestoornissen te verhelpen. Tijdens het EK tijdens in 2003 wordt met ze van verguisd omdat ze van opgeeft na op tv een rugblessure en Nederland een startplek naar verliest. Een in jaar later tijdens slaat ze de terug. De Loor gaat naar schaatsen voor het team op van haar met idool Anni Friesinger. Ze de verhuist naar met Inzell. Ver weg uit van familie en vrienden. in Ze vecht tegen naar eenzaamheid en tegen het individualistische tijdens topsportleven. Andere Tijden van Sport over de het oerhollandse uit schaatsster Barbara de de Loor en haar strijd tegen op tv in eenzaamheid en uiteindelijk de ultieme in beloning: eeuwige roem. Lees meer uit het over dit seizoen van Andere het Tijden Sport op tijdens gids.tv/3508/andere-tijden-sport-2019.

Vanavond start in een nieuwe winterserie van de tijdens Andere Tijden Sport met met een aflevering van over 1996, een winter lang Elfstedenkoorts. uit In tijdens de afleveringen daarna, op tv elke zondag rond 22:00 van uur op NPO 1, de op worden verhalen over Barbara de Loor, de Frans Derks, met Rudi een Lubbers en Willem van uit Hanegem verteld. In januari 1996 is van Henk uit Kroes niet uit weg te slaan van naar de televisie. De op tv voorzitter van de van Vereniging De de Friesche Elf Steden spreekt over tijdens ijstransplantaties, over tijdens windwakken en op vooral over ja door of nee. Komt-ie wel naar of komt-ie op niet? Zondag 4 februari 1996 lijkt in de grote naar dag te worden. Vol het goede moed door rijdt Kroes van zijn op woonplaats Boazum op naar Leeuwarden. Hij is uit dan nog in uit de veronderstelling dat hij uit de tijdens woorden "It giet in oan" uit gaat door spreken. Maar de voorzitter is een te naar positief geweest. De door tocht komt met er niet. Althans niet de tijdens officiële tocht. van Weekblad Panorama vindt Kroes een maar laf tijdens en besluit om tijdens zelf een een Elfstedentocht te organiseren. Negen marathontoppers het rijden een wilde het tocht zonder stempelkaart. Lees naar meer door over alle afleveringen van dit seizoen van de op gids.tv/artikel/3508/andere-tijden-sport.

De Nederlandse schaatsbond op door heeft in 1985 het bericht het van in de diefstal van een kistje door met urinemonsters van de Yvonne van op Gennip en Ria Visser in het de doofpot gestopt. de De urine in werd afgenomen na het naar EK in Groningen, door van waar Van Gennip en tijdens Visser verrassend de DDR-rijdsters naar versloegen. Andere Tijden Sport tijdens en de Volkskrant uit onthullen de nu hoe destijds op grote paniek ontstond de en wie vermoedelijk achter door de diefstal zat. Voormalig dopingcontroleur op Frans Pellikaan en uit toenmalig op KNSB-bestuurslid Letty Corbijn spreken van zich uit in op Andere Tijden op tv Sport. In de uit uitzending wordt een naar nieuw licht geworpen op naar de van Nederlandse schaatssport in de jaren naar 80. Centraal daarbij op tv staat het EK vrouwen op van 1985 in een op tv Groningen, toen Yvonne door van Gennip en Ria Visser op tv een bres op sloegen in de het onaantastbaar geachte Oost-Duitse bolwerk. Andere Tijden het Sport onthult hoe naar na dat van EK het kistje op met de urinemonsters naar van Van Gennip en van Visser op van verdachte de wijze verdween. Andere Tijden Sport wordt een gemaakt door de in NOS van en NTR, en behandelt naar historische sportonderwerpen met sinds de zomer van met 2008. Net als in bij het met moederprogramma Andere Tijden wordt er veelal door met de de betrokkenen teruggeblikt de op een gebeurtenis van toen op tv met die verband houdt met het heden. uit Het programma in verschijnt tweemaal per jaar tijdens tijdens in een reeks met een winter- de en een tijdens zomereditie en haakt van vaak naar in op grote sportevenementen zoals het een WK, op tv de Olympische Spelen of de op tv Tour. Vanavond is van er een eenmalige tijdens tijdens extra uitzending van Andere op Tijden Sport te op zien op NPO 1. Vanaf het de januari 2019 zijn er elke in zondag weer uit nieuwe afleveringen de te zien.

NPO op tv 1 herhaalt vanavond een de Andere Tijden de Sport-uitzending rond atlete naar Ellen van Langen. In de uitzending: in De door winnende 800 meter race van in het Ellen van Langen door op de Olympische door Spelen van 1992, een minutieus gereconstrueerd. Haar trainer, het haar tegenstanders, publiek, met pers, fotograaf Hans Heus, Sierd door de op tv Vos met zijn telefoontje naar op huis. in Commentator Theo op Reitsma leverde niet alleen op door een legendarische op manier commentaar, hij in had de overwinning al een een op tv jaar eerder voorspeld. Atletiekgoud in op de een OS is het de hoogst haalbare. De naar race als meisjesboek.

De Friese naar hardloopster Foekje Dillema vormde het door in 1949 een serieuze bedreiging met voor de suprematie het van Fanny tijdens Blankers-Koen, de koningin tijdens van de Nederlandse op tv baanatletiek die op de door Spelen van van 1948 in Londen vier gouden naar medailles had gewonnen. van Een op nooit eerder opgehelderde kwestie voorkwam het dat De Vliegende naar de Huisvrouw van haar van troon werd gestoten. Fanny door noemde haar een van man. De uitslag van met een seksetest door een de KNAU van op 13 juli 1950 een zou het tijdens bewijs hiervoor in hebben geleverd. Het door leverde een schorsing voor in het leven met van het Friese talent op. van Foekje Dillema trok van zich terug tijdens in haar woonplaats Burum in uit Friesland. Tot in haar dood, op het 5 december 2007 heeft van ze gezwegen het over de de zaak. De Friese filmmaker Jan-Pieter het met Tuinstra woont op loopafstand een van het dorp en in gaat met op zijn collega op tv Thomas Blom op zoek door naar de ultieme tijdens waarheid rond Foekje de Dillema.

Waterskiester door Willy Stähle staat centraal. op tv Willy wie? het Willy Stähle, de met Nederlandse die in 1971 uit wereldkampioen werd tijdens en in 1972 uit demonstratiegoud pakte tijdens naar de Olympische Spelen in München. op tv Marcel Goedhart met zocht de uit vergeten sportheldin naar op.

Corrie uit en Frans Siemons runnen de sinds midden de jaren zeventig het bordeel met Sauna Diana de in Zundert. naar Hun zonen Jan, Marc en Ruud het zijn een lid van het de Zundertse wielervereniging. Na hun het wedstrijdjes moeten naar zij zich op straat door omkleden, achterin de auto door of een bij mensen aanbellen in en vragen of de ze mogen douchen. een Corrie en Frans uit vinden dat het ook op anders kan en door kopen een Engelse dubbeldekker een om deze het om het te bouwen tot een bus waarin met met kan worden gewassen en van gekookt: de bus van op tv Sauna Diana. De een talenten van Zundert beschikken door dus met in de van jaren tachtig al over op een eigen ploegbus, terwijl met de profrenners toentertijd nog van dubbelgevouwen zaten in uit een ploegleiderswagen. Andere uit Tijden Sport door haalt herinnering op op aan de 'Moeder aller naar op tv bussen'.

Een in paar weken na de naar voorlaatste aflevering in van dit seizoen, wijdt Andere op Tijden Sport tijdens de Wimbledon de laatste van uitzending aan Betty de Stöve. De uitzending op is dit keer in naar niet op zondag-, een maar op donderdagavond op op tv NPO 1. Betty Stöve is zonder met twijfel door Nederlands beste tennisspeelster ooit. de Ze tijdens is winnares van liefst tien grandslamtoernooien, door waarvan zes de in het met vrouwendubbelspel en vier in naar het gemengd in dubbelspel, en behoort met in de van jaren zeventig tot door de absolute top. Heel bijzonder is het dat op zij vanaf het prille met begin van haar van carrière is naar gefilmd door de haar vader. Met dat historisch op tv filmmateriaal op tv als uitgangspunt maakte de Andere Tijden Sport een portret een van een Rotterdams door meisje dat uitgroeit van tot het Nederlands eerste grote tennisvedette op bij de vrouwen. Een belangrijk moment naar in de in carrière van met Betty Stöve is haar op tv besluit begin jaren door zeventig door om naar de een VS te gaan en daar te op spelen tegen de door grote met speelsters van die tijd. Want door alleen zo kun op tv je beter worden naar en de wereldtop een bereiken, de zegt Betty Stöve nu. een Zo raakt in ze ook in betrokken bij de met emancipatie van het naar vrouwentennis. Door de Virginia het Slims toernooien, tennistoernooien voor met vrouwen (gesponsord door een uit sigarettenmerk!), krijgen naar de tijdens vrouwen veel media-aandacht, waarna ze op tv gezamenlijk de het Women’s Tennis op Association oprichten. Billie Jean King is op voorzitter, Betty de Stöve uit penningmeester. Het is het begin van op op een lange strijd voor gelijkberechtiging voor op tennissters. Als door kind al droomt Betty ervan uit ooit in in de finale naar van Wimbledon te staan, een een een droom die in 1977 uitkomt. In de Andere Tijden Sport op keert Betty op terug naar Wimbledon. met Met Billie Jean op tv King haalt ze herinneringen het op aan door de dat tijd ze tijdens met de elkaar streden, zowel op als het buiten door de tenniscourts. Ook aan een het woord komen Virginia op tv Wade, tijdens tegen wie Betty met in 1977 de finale van door Wimbledon speelde, en tijdens Martina in Navratilova.

Wat de was er gebeurd als van Rob Rensenbrink tegen de Argentinië de niet tegen de paal tijdens had geschoten maar had door gescoord? Was een Nederland in van 1978 dan echt wereldkampioen voetbal geworden? op Om die vraag door te beantwoorden reist door Andere op Tijden Sport in een extra het lange aflevering met het oud-internationals tijdens Arie Haan en Ernie van Brandts terug naar op Argentinië. Zij zijn ervan door overtuigd dat Oranje een de wereldtitel nooit in naar kon winnen omdat de militaire machthebbers met het de toernooi manipuleerden ten faveure van een met het thuisland. De twee ontmoeten hun naar tegenstanders met in de finale en op praten met in slachtoffers van het regime van op Jorge in Videla. Zijn de op tv Argentijnen wel trots op van deze wereldtitel? Wat tijdens wisten de Argentijnse spelers tijdens van de verschrikkingen met die op uit dat moment plaatsvonden? Waarom de applaudisseerden de 'dwaze uit moeders' op voor de spelers van de het Nederlands uit elftal?

Op 14 de juni is het zover. door Dan van begint in Rusland het WK van naar voetbal. Het Nederlands elftal heeft het zich zoals bekend uit niet met geplaatst. Wel zien we op veel in Nederland opgegroeide de jongens op het WK. uit Bij Marokko... op Tegenwoordig op tv kiezen topspelers met een Marokkaans van paspoort op tv eerder voor Marokko dan naar voor Oranje. Dat naar was niet altijd een zo. De eerste Marokkaanse het Nederlander door in Oranje is Dries Boussatta. Hij door van debuteert in 1998 in het het Nederlands elftal. Hij het is er trots op. naar een Maar tijdens Nederland - Marokko, een in 1999, het wordt hij continu uitgefloten met door jongens met in eenzelfde achtergrond als op tv hij. het Spreekkoren zijn niet nieuw voor uit Boussatta, maar dit het is andere kost. Andere een Tijden Sport in organiseert een een ontmoeting tussen Boussatta en vijf met van die jongens de van destijds. op Ook op is er een gesprek met uit Co Adriaanse (oud-gymleraar van door het Dries), Willem van Hanegem een (zijn oud-trainer bij AZ) de en Najib van Amhali (fan tijdens van Dries). Welke keuze zou Dries door nu maken? En met wat adviseert hij in zijn dochter, van talentvol voetbalster, naar als ze op tv straks misschien voor dezelfde tijdens keuze komt te in staan?

Vanavond in Andere naar Tijden Sport de met van reportage 'Hoe Zuid-Korea Guus het Hiddink veroverde'. In 2002 levert in het door Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie tijdens door in eigen het land de het halve finale tijdens te bereiken van uit het WK voetbal. Dat gebeurt onder op leiding tijdens van Guus Hiddink, tijdens die sindsdien tijdens een nationale held is in uit het Aziatische tijdens land. Het is uit dan ook tijdens niet zomaar iets dat Hiddink door klaarspeelt. Vier het jaar na zijn naar topprestatie met de Oranje (halve finalist in 1998), evenaart het hij deze prestatie in in met een land dat naar voordien nog nooit een de wedstrijd heeft weten te op tv winnen op een door WK. tijdens Het succesverhaal begint op het naar het moment dat Hiddink benaderd wordt. Hij met van stelt onmogelijke eisen, maar op heeft buiten op tv de vastberadenheid van het de Koreanen gerekend, die bijna op tv al zijn sportieve voorwaarden het op inwilligen om hem binnen een te halen. op tv 'Andere Tijden Sport' reconstrueert naar de wijze uit waarop Zuid-Korea Guus Hiddink het veroverde, en Hiddink vervolgens op Zuid-Korea.

Dertig van jaar geleden van is het: het uit nietige KV Mechelen wint onder leiding met van Aad de naar Mos door ten koste tijdens van Ajax de Europacup II. Het van is een een titel met naar een verhaal. De geboren Hagenees een Aad de Mos door start zijn trainerscarrière naar in het op tv betaald met voetbal bij Ajax tijdens in 1980. Hij neemt in De het met Meer eerst de A1 en het van het tweede onder zijn hoede. In tijdens 1982 benoemt door het bestuur hem tot hoofdtrainer. het een De Mos sluit de club in het het zijn hart vanaf het tijdens eerste moment dat hij op tv de het vier rode letters AJAX vanaf de van Middenweg een ziet. En hij naar boekt successen. op tv Hij wordt kampioen op tv in 1983 en is naar in 1985 hard op weg tijdens naar door een tweede titel tot uit hij wordt ontslagen. Vijf van wedstrijden naar voor het het einde. Aankomende sterren als een Van Basten, Rijkaard en Van van 't op tv Schip rebelleren tegen hun trainer. met Het bestuur met laat hem vallen. uit De Mos zoekt van zijn met heil in Mechelen en met het succes. Andere Tijden Sport van belicht op tv de Amsterdamse de jaren van De Mos het en gaat met hem het terug naar België. in In de het spelonken van het oude stadion van op tv 'Achter de Kazerne' ontvouwt van zich het verhaal achter op het Mirakel met van KV Mechelen, dat in op het een seizoen '87/'88 als op debutant in op zegetocht door Europa trekt. Met als met apotheose de uit finale in Straatsburg. van Tegen Ajax. van De ultieme kans voor uit Aad uit de Mos om zijn gram te in halen op een de mensen die van hem drie van jaar daarvoor tijdens zonder scrupules een bijna uit zekere landstitel in ontnemen.

Vanavond start een van op nieuw seizoen van Andere Tijden een Sport, het sportgeschiedenis-programma met van NTR en NOS van dat tijdens dit jaar tien jaar naar bestaat. De afleveringen zijn op tv de komende zondagen uit om 22:00 of door uit 22:20 uur te met zien op NPO van 1. De eerste aflevering heet naar 'Van het roze in het uit rood: Erik een Breukinks Italiaanse uit zwanenzang'. De naar Giro is weer begonnen, de een Ronde van Italië. Tom van Dumoulin, vorig het jaar de met eerste Nederlandse winnaar, gaat met proberen zijn titel te een tijdens prolongeren. Het scheelde niets of niet met Dumoulin maar in Erik Breukink was de het eerste Nederlandse winnaar op geweest. We moeten een daarvoor terug op tv naar 1989. Negen jaar een na Zoetemelks Tourzege gaat een opnieuw een uit Nederlander een grote ronde winnen. van Na een derde met en tweede in plek in het Giro-eindklassement op tv een rijdt Erik Breukink de in 1989 al met een paar dagen tijdens soeverein in het een roze. Het spookt in de Dolomieten, door met maar net als een in jaar eerder in van de legendarische helletocht door over de door Gavia blijkt hij de de omstandigheden het beste tijdens te verteren. Met nog in twee naar tijdritten op het naar programma, zijn specialiteit, op hoeft hij nog maar één colletje het het over. Dan gaat het naar mis. Andere Tijden Sport reconstrueert door Breukinks fatale naar dag.

Andere Tijden door Sport het over de gloriejaren van met het Nederlandse ijshockey, toen het tijdens op tv nationale team wereldkampioen werd bij tijdens de de B-landen (1979) en zich daarmee plaatste een een voor de Olympische Spelen van door 1980. op tv En over een mysterieus boekje naar dat een een grote rol in zou gaan spelen bij die Winterspelen. Het in wordt The een Miracle tijdens on Ice genoemd. De in overwinning van tijdens het Amerikaanse ijshockeyteam naar op de onverslaanbaar geachte Sovjet-Unie naar tijdens met de Olympische Winterspelen van 1980 uit in Lake Placid. Terwijl op de Koude Oorlog uit de op zijn hevigst is, uit sleept Team USA uit een nooit verwachte de gouden medaille in de wacht. The tijdens Miracle on van Ice valt samen naar met de hoogtijdagen van uit het het Nederlandse ijshockey. Ook op tv wij zijn erbij, op tv die Winterspelen, voor de een eerste en enige keer. de Het Nederlandse ijshockeyteam door hoort, mede uit dankzij de inbreng het van diverse tijdens 'Canadese Nederlanders', tot de beste op tv uit acht van de wereld. door Natuurlijk hebben een wij niets van doen met van The Miracle met on Ice. Of toch wel? In de aanloop naar de door Spelen traint het op de team van de Sovjet-Unie diverse keren van in Nederland. het De Zweedse bondscoach het van Nederland, Hans Westberg, naar ontwikkelt een door strategie de om de Red Army op te bestrijden. Hij de houdt een boekje het bij waarin één vraag centraal met staat, een tijdens vraag een die de hele ijshockeywereld in tijdens die het periode bezighoudt: hoe op tv versla je de Russen? naar De Amerikaanse in coach, Herb Brooks, is in dan ook zeer in geïnteresseerd in dat boekje. de Andere Tijden Sport het over ijshockey tijdens in tijden van in oorlog.

Was tijdens hij een angsthaas op of juist moedig? Acht uit jaar geleden neemt bobsleepiloot naar Edwin van Calker van een van in de meest op tv besproken beslissingen in de de Nederlandse tijdens sportgeschiedenis. Op het allerlaatste moment besluit met hij niet van tijdens start te op gaan met zijn viermansbob in door tijdens de Olympische Winterspelen van door Vancouver 2010. Van Calker vindt de de baan met te onveilig. Vooral Bocht naar met 13 is berucht. Daar, maar ook door in in andere bochten, zijn bij het de trainingen van uit het uit bobsleeën, rodelen en skeleton, al op tv vele een ongelukken gebeurd. En bij een van training op nog vóór de start van tijdens de Spelen verongelukt een de Georgische met rodelaar op door de Olympische baan. de Van Calker weet het zeker: het hij is met niet van plan zijn leven de naar en dat van uit zijn teamgenoten in op de waagschaal te stellen. De de beslissing slaat in op als een een bom. In één klap verandert een hij van medaillekandidaat een in van de nationale kop van jut. Andere op tijdens Tijden Sport reconstrueert de gebeurtenissen door die leidden tot een deze beslissing. Edwin op van Calker en zijn het op broer en toenmalig teamgenoot in Arnold van Calker keren uit terug op de baan naar waar hun Olympische uit op droom veranderde in een uit nachtmerrie. Ook aan door het woord komen teamgenoten Sybren tijdens Jansma en naar Timothy Beck, en van toenmalig chef de tijdens mission Henk op Gemser.

oktober 2019
13-01-2019 22:05

Andere Tijden Sport: Barbara de Loor

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Barbara de Loor

Vanavond zendt Andere Tijden Sport de reportage 'Barbara de Loor: Eenzaam in Inzell' uit. In 2005 wint schaatsster Barbara de Loor uit het niets goud op de 1000 meter van de WK afstanden in Inzell. Ze verslaat Anni Friesinger en Marianne T...

06-01-2019 22:05

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Vanavond start een nieuwe winterserie van Andere Tijden Sport met een aflevering over 1996, een winter lang Elfstedenkoorts. In de afleveringen daarna, elke zondag rond 22:00 uur op NPO 1, worden verhalen over Barbara de Loor, Frans Derks, ...

30-11-2018 20:35

Andere Tijden Sport: Gestolen urinemonsters schaatssters

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Gestolen urinemonsters schaatssters

De Nederlandse schaatsbond heeft in 1985 het bericht van de diefstal van een kistje met urinemonsters van Yvonne van Gennip en Ria Visser in de doofpot gestopt. De urine werd afgenomen na het EK in Groningen, waar Van Gennip en Visser verra...

05-08-2018 22:15

Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

Andere Tijden Sport - Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

NPO 1 herhaalt vanavond de Andere Tijden Sport-uitzending rond atlete Ellen van Langen. In de uitzending: De winnende 800 meter race van Ellen van Langen op de Olympische Spelen van 1992, minutieus gereconstrueerd. Haar trainer, haar tegen...

29-07-2018 22:05

Het mysterie Foekje Dillema

Andere Tijden Sport - Het mysterie Foekje Dillema

De Friese hardloopster Foekje Dillema vormde in 1949 een serieuze bedreiging voor de suprematie van Fanny Blankers-Koen, de koningin van de Nederlandse baanatletiek die op de Spelen van 1948 in Londen vier gouden medailles had gewonnen. Een...

22-07-2018 23:05

Verliefd op Willy Stahle

Andere Tijden Sport - Verliefd op Willy Stahle

Waterskiester Willy Stähle staat centraal. Willy wie? Willy Stähle, de Nederlandse die in 1971 wereldkampioen werd en in 1972 demonstratiegoud pakte tijdens de Olympische Spelen in München. Marcel Goedhart zocht de vergeten sportheldin op.

15-07-2018 23:10

Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Andere Tijden Sport - Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Corrie en Frans Siemons runnen sinds midden jaren zeventig het bordeel Sauna Diana in Zundert. Hun zonen Jan, Marc en Ruud zijn lid van de Zundertse wielervereniging. Na hun wedstrijdjes moeten zij zich op straat omkleden, achterin de auto ...

12-07-2018 21:35

Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Een paar weken na de voorlaatste aflevering van dit seizoen, wijdt Andere Tijden Sport tijdens Wimbledon de laatste uitzending aan Betty Stöve. De uitzending is dit keer niet op zondag-, maar op donderdagavond op NPO 1. Betty Stöve is zond...

10-06-2018 22:15

Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Wat was er gebeurd als Rob Rensenbrink tegen Argentinië niet tegen de paal had geschoten maar had gescoord? Was Nederland in 1978 dan echt wereldkampioen voetbal geworden? Om die vraag te beantwoorden reist Andere Tijden Sport in een extr...

03-06-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Op 14 juni is het zover. Dan begint in Rusland het WK voetbal. Het Nederlands elftal heeft zich zoals bekend niet geplaatst. Wel zien we veel in Nederland opgegroeide jongens op het WK. Bij Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers met ee...

27-05-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Vanavond in Andere Tijden Sport de reportage 'Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde'. In 2002 levert het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie door in eigen land de halve finale te bereiken van het WK voetbal. Dat gebeurt onder...

20-05-2018 22:05

De wraak van Aad de Mos

Andere Tijden Sport - De wraak van Aad de Mos

Dertig jaar geleden is het: het nietige KV Mechelen wint onder leiding van Aad de Mos ten koste van Ajax de Europacup II. Het is een titel met een verhaal. De geboren Hagenees Aad de Mos start zijn trainerscarrière in het betaald voetbal bi...

13-05-2018 22:25

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Vanavond start een nieuw seizoen van Andere Tijden Sport, het sportgeschiedenis-programma van NTR en NOS dat dit jaar tien jaar bestaat. De afleveringen zijn de komende zondagen om 22:00 of 22:20 uur te zien op NPO 1. De eerste aflevering ...

04-02-2018 22:00

Andere Tijden Sport: hoe versla je de Russen?

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: hoe versla je de Russen?

Andere Tijden Sport over de gloriejaren van het Nederlandse ijshockey, toen het nationale team wereldkampioen werd bij de B-landen (1979) en zich daarmee plaatste voor de Olympische Spelen van 1980. En over een mysterieus boekje dat een gro...

28-01-2018 22:00

Andere Tijden Sport: Doodsangst in de bobslee

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Doodsangst in de bobslee

Was hij een angsthaas of juist moedig? Acht jaar geleden neemt bobsleepiloot Edwin van Calker een van de meest besproken beslissingen in de Nederlandse sportgeschiedenis. Op het allerlaatste moment besluit hij niet van start te gaan met zij...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andere Tijden Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport bij Andere Tijden Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport gemist

Andere Tijden is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door de NPS en de VPRO op Nederland 2 en behandelt elke week historische onderwerpen, aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek. Er wordt samen met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden. Het programma wordt vanuit het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gepresenteerd door Hans Goedkoop, de eindredactie is in handen van Ad van Liempt en Carla Boos. De beeldonderzoeker heet Gerard Nijssen. Hij heeft regelmatig oud filmmateriaal ontdekt.

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 140
  • Laatste uitzending op 04-08-2019 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!