Programma gemist?

In mei 2018 op tv vindt de Giro op tv plaats, de met Ronde van Italië. Tom met door Dumoulin, vorig jaar de eerste van Nederlandse door winnaar, gaat proberen door zijn titel te prolongeren. uit Het scheelde niets op tv of niet Dumoulin maar de Erik Breukink een was de eerste Nederlandse van winnaar geweest. Terug naar tijdens 1989. Negen jaar tijdens na Zoetemelks Tourzege tijdens gaat opnieuw het een Nederlander een op grote tijdens ronde winnen. Na een uit derde en tweede plek in van uit het Giro-eindklassement rijdt Erik Breukink uit in 1989 al een uit paar dagen soeverein een de in het roze. door Het spookt in de Dolomieten, maar tijdens net als een de jaar eerder in met de legendarische de helletocht het over de Gavia blijkt hij door de de omstandigheden het beste te verteren. Met door nog twee tijdritten de op het uit programma, zijn specialiteit, hoeft tijdens hij nog uit maar één colletje over. naar van Dan gaat het mis. Andere Tijden op tv op tv Sport reconstrueert Breukinks fatale een dag.

Veel boksers, voor van de en tijdens de Tweede Wereldoorlog, waren op tv een van joodse komaf. De eerste met knokploegen tegen de nazi's op bestonden een uit joodse boksers. In de het arme een joodse wijken was spierkracht van een van in de manieren om van je staande te houden. De uit joodse van Ben Bril was een door van de bekendste door boksers. Al vijf jaar op tv voordat een het verplicht een werd door de Duitse op tv bezetter, bokste tijdens hij met een davidster op zijn uit broek. Om die in er, uit een trots het over zijn afkomst, op nooit meer af te halen. in Hij een overleefde kamp Westerbork en een Bergen-Belsen, nadat met hij was verraden door Sam het Olij met wie hij op in 1928 nog een gebroederlijk van in het olympisch team zat. met Bijna 75 op tv jaar later op duikt de 33-jarige joodse profbokser naar Barry Groenteman in de het door verleden van met de hoogtijdagen van het joodse door boksen en van van zijn in illustere voorganger Ben de Bril.

In de het wielerwedstrijd Dwars door in België 1983 naar botste Gerrie Knetemann door in volle koers op met een auto. op tv Het dramatische gevolg: een van beenbreuk, een slagaderlijke bloeding, op tv men op vreesde voor door zijn leven. Twee jaar later met blijkt het hij uit de op tv dood herrezen wanneer hij in met erbarmelijke omstandigheden op tv de Amstel Gold op tv Race wint. de Met het historische moment waarop hij een zijn ellende en in vreugde het live op televisie uithuilt op van de schouder uit bij Mart de Smeets.

31 maart op is de dag met van de Grand Prix naar van Valkenswaard. Door tijdens met een complot, denkt Motorcrosser Gerrit Wolsink tijdens - de het Vliegende Tandarts - werd in hij op tv net geen wereldkampioen met in de Grand Prix tijdens van 1976. De eerste met Nederlandse wereldkampioen was een op tv Jeffrey Herlings. Wolsink won in tijdens de Verenigde Staten een wel vijf naar keer de Grand uit Prix. Hij staat model een voor de superhit Oerend tijdens Hard op tv van Normaal een én voor de spraakmakende op tv film Spetters van op Paul Verhoeven.

Op uit 20 februari wordt Willem van in Hanegem 75 jaar. uit Vanavond tijdens is een speciale uitzending met van Andere Tijden Sport een ter het gelegenheid van zijn 75ste door verjaardag op tv te zien. De door uitzending bestaat volledig uit op tv beelden uit het archief. met Met dit portret brengt door het programma een in ode aan door Van Hanegem. De focus van ligt op zijn met actieve voetbaljaren, van het de jaren het zestig tot 1983, het door de jaar van zijn afscheid. met Willem van Hanegem door was zeer geliefd. Als op tv voetballer en daarbuiten, naar samen met Truus, op de eerste de voetbalvrouw. Maar Willem door was ook bikkelhard, een tijdens treiteraar, kortom de een onmogelijk mens. door Onderliggende vraag naar is: waarom houden wij met toch van een die 'klootzak'? Lees meer over dit programma op door op gids.tv/programma/andere-tijden-sport.

Jakarta, het 20 oktober 1973: zwaargewicht Rudi op tv Lubbers bokst door de wedstrijd op tv van zijn leven uit tegen Muhammad Ali, de uit grootste bokser aller tijden. met Lubbers verliest tijdens weliswaar op tijdens punten, maar knock-out gaat hij op tv niet en het hij blijft de het volle twaalf ronden in overeind. Daarmee naar oogst hij bewondering, ook in van de meester op tv zelf. Rudi Lubbers heeft op tv een prachtige carrière door uit met vele titels, op maar nadien gaat het in mis met hem. op tv Hij belandt in uit een Portugese van gevangenis wegens drugshandel. Het van is een beschuldiging naar die hij in altijd ontkend heeft op tv en die hem mentaal sloopt. het Een leven op tv van ups door en downs volgt, maar de naar oude wordt hij nooit de meer. Andere Tijden het Sport treft een hem aan in een uit in Bulgaars gehucht aan naar de Zwarte Zee. Hij en van zijn naar vrouw leven er als kluizenaars. Nog uit één keer kijkt in hij terug op een dat gedenkwaardige gevecht het tegen Ali een en steeds uit duidelijker wordt waarom met hij die avond tussen de door touwen in Jakarta op tv overeind bleef van maar daarna op tv door het leven in geveld werd.

In op tv Andere Tijden met Sport vanavond een met reportage over Frans van Derks, de scheidsrechter met het naar strakste broekje van het de Eredivisie. In de de gouden de jaren van het Nederlandse voetbal was een Derks tussen op tv grootheden als door Willem van van Hanegem en Johan Cruijff naar een opvallende verschijning. Volgens vriend een uit en vijand een uitstekend arbiter. Populair in uit bij voetballers en trainers. een Door zijn lange haren, zijn het uit korte broekjes, zijn ongezouten meningen op tv en zijn eigengereide tijdens gedrag was tijdens Frans Derks op niet geliefd bij de met bobo's van de KNVB. Dik op tv in de op tachtig is op tv hij inmiddels, het maar het broekje past nog en met hij fluit nog in steeds. Lees meer over in alle op reportages van dit op seizoen op met gids.tv/3508/andere-tijden-sport.

Vanavond zendt Andere op Tijden Sport de naar reportage 'Barbara de het Loor: Eenzaam in in Inzell' uit. In 2005 van wint schaatsster met Barbara de een Loor uit het niets goud uit op de 1000 het meter van de de WK een afstanden in Inzell. Ze verslaat het Anni Friesinger en het Marianne door Timmer. Op buitenijs. In tijdens de uit sneeuw. Die gouden plak heeft van een bijzondere voorgeschiedenis. in In van 1999 onderging ze een hartoperatie met om hartritmestoornissen te verhelpen. in met Tijdens het EK in 2003 wordt met door ze verguisd omdat op tv ze opgeeft na een uit rugblessure en Nederland een startplek naar naar verliest. Een jaar op tv later slaat ze terug. De het Loor gaat schaatsen voor in het met team van haar idool tijdens Anni Friesinger. Ze tijdens verhuist naar Inzell. Ver naar weg van familie op tv en de vrienden. Ze vecht tegen eenzaamheid en op tv de tegen het individualistische topsportleven. in Andere Tijden Sport over met de oerhollandse op tv schaatsster Barbara op de Loor en haar strijd tegen naar eenzaamheid en het uiteindelijk de ultieme beloning: van tijdens eeuwige roem. Lees meer over dit het seizoen van door Andere Tijden Sport tijdens op gids.tv/3508/andere-tijden-sport-2019.

Vanavond in start een door nieuwe winterserie van met Andere Tijden Sport met tijdens een aflevering over 1996, een de winter lang Elfstedenkoorts. in In de afleveringen uit uit daarna, elke zondag rond met 22:00 uur op tijdens NPO 1, worden verhalen door over Barbara naar de Loor, Frans Derks, met Rudi Lubbers het en Willem van Hanegem op verteld. In januari 1996 is op tv Henk Kroes niet door naar weg te slaan van de door televisie. De voorzitter van naar naar de Vereniging De uit Friesche Elf Steden spreekt tijdens over ijstransplantaties, over windwakken en naar vooral over ja met of nee. uit Komt-ie wel of het komt-ie niet? Zondag de 4 februari 1996 van lijkt de grote dag van te worden. Vol goede op op moed rijdt Kroes van zijn de woonplaats Boazum naar de Leeuwarden. Hij de is dan in nog in de veronderstelling van dat hij de woorden op tv "It giet een oan" uit gaat spreken. Maar tijdens de voorzitter is de te positief met geweest. een De tocht komt het er niet. Althans niet in de officiële tocht. Weekblad in Panorama vindt Kroes een maar laf en naar besluit van om zelf een Elfstedentocht te de organiseren. Negen marathontoppers op rijden tijdens een wilde tocht zonder stempelkaart. Lees de meer over alle afleveringen de in van dit seizoen op met gids.tv/artikel/3508/andere-tijden-sport.

De Nederlandse schaatsbond in heeft in 1985 tijdens het met bericht van met de diefstal van een kistje met van urinemonsters van Yvonne het van Gennip en van Ria een Visser in de doofpot gestopt. het uit De urine werd afgenomen op na het op tv EK in Groningen, waar Van op Gennip en van Visser verrassend de DDR-rijdsters versloegen. de Andere Tijden een Sport en door de Volkskrant van onthullen nu hoe destijds grote op paniek ontstond tijdens en wie met vermoedelijk achter de diefstal zat. Voormalig dopingcontroleur op tv Frans een Pellikaan en toenmalig KNSB-bestuurslid tijdens Letty Corbijn spreken zich in uit in het Andere Tijden Sport. van In de uitzending wordt naar een nieuw tijdens licht op tv geworpen op de Nederlandse schaatssport in naar de jaren 80. tijdens naar Centraal daarbij staat het EK naar vrouwen het van 1985 in Groningen, toen Yvonne van van Gennip en op tv op tv Ria Visser een bres sloegen in een het onaantastbaar geachte het Oost-Duitse bolwerk. Andere een Tijden van Sport onthult hoe na in dat EK het kistje met de de urinemonsters van door Van tijdens Gennip en Visser uit op verdachte wijze verdween. Andere op Tijden Sport in wordt gemaakt door de met NOS en NTR, een en behandelt door historische sportonderwerpen sinds de uit zomer van 2008. Net de het als bij het moederprogramma op Andere Tijden wordt een er veelal met de betrokkenen de van teruggeblikt op een gebeurtenis op van toen die verband in houdt met een het heden. Het van programma verschijnt naar tweemaal per jaar in een door reeks met met een winter- en een in zomereditie en haakt vaak van in in op grote sportevenementen het zoals het WK, de de Olympische Spelen of de door door Tour. Vanavond is er een eenmalige tijdens naar extra uitzending van Andere Tijden Sport in te zien op op NPO 1. Vanaf het januari het 2019 zijn tijdens er elke zondag weer nieuwe afleveringen tijdens te uit zien.

NPO met 1 herhaalt door vanavond de Andere Tijden Sport-uitzending rond tijdens atlete uit Ellen van Langen. In de op uitzending: De de winnende 800 meter naar race van Ellen van het Langen op de op tv Olympische Spelen met van 1992, minutieus gereconstrueerd. Haar het de trainer, haar tegenstanders, publiek, pers, fotograaf uit op tv Hans Heus, Sierd de Vos met door zijn naar telefoontje naar huis. Commentator op tv Theo Reitsma leverde op tv niet alleen op een een legendarische het manier commentaar, hij had de uit op overwinning al een jaar eerder in voorspeld. Atletiekgoud op naar de OS op is het op hoogst haalbare. De race tijdens als meisjesboek.

De op tv Friese hardloopster Foekje met Dillema vormde in 1949 een met serieuze bedreiging in voor op tv de suprematie van Fanny Blankers-Koen, in de koningin door van de Nederlandse baanatletiek het die op de een Spelen de van 1948 in Londen tijdens vier gouden medailles had gewonnen. het Een met nooit eerder opgehelderde kwestie naar voorkwam dat De Vliegende in Huisvrouw van tijdens haar troon werd gestoten. een Fanny noemde met haar met een man. De uitslag van een in seksetest op tv door de het KNAU op 13 een juli 1950 zou het bewijs hiervoor tijdens hebben geleverd. Het de leverde een uit schorsing uit voor het leven van de het Friese het talent op. Foekje Dillema trok zich door terug in haar de uit woonplaats Burum in uit Friesland. Tot haar dood, op 5 de december 2007 naar heeft door ze gezwegen over de zaak. de De naar Friese filmmaker Jan-Pieter het Tuinstra woont op loopafstand tijdens van het uit dorp en gaat met zijn met collega Thomas in Blom op zoek naar de de ultieme waarheid met rond Foekje de Dillema.

Waterskiester Willy Stähle op tv staat centraal. naar Willy wie? Willy uit Stähle, de Nederlandse op die in 1971 wereldkampioen op werd naar en in uit 1972 demonstratiegoud pakte van tijdens de Olympische Spelen in in München. Marcel Goedhart in zocht de vergeten het sportheldin op tv op.

Corrie en tijdens Frans Siemons runnen sinds van op midden jaren zeventig het bordeel naar Sauna Diana in in Zundert. Hun zonen een Jan, Marc en Ruud in zijn lid van met uit de Zundertse wielervereniging. Na hun op tv wedstrijdjes de moeten zij zich op naar straat omkleden, achterin de op auto of bij mensen tijdens aanbellen en van vragen of ze mogen van met douchen. Corrie en Frans vinden dat op tv het ook anders met kan tijdens en kopen een Engelse de dubbeldekker om in deze om het te bouwen tot op tv een bus waarin kan worden de gewassen en gekookt: de naar bus van uit Sauna Diana. het De talenten van van Zundert beschikken dus in een de uit jaren tachtig al de over een eigen ploegbus, terwijl de uit profrenners toentertijd op tv nog dubbelgevouwen de zaten in een ploegleiderswagen. Andere uit Tijden Sport naar haalt herinnering op het aan de 'Moeder van aller naar bussen'.

Een op tv paar weken na de van voorlaatste aflevering van op dit seizoen, wijdt Andere het Tijden Sport tijdens in Wimbledon de uit laatste uitzending van aan Betty een Stöve. De uitzending is naar dit keer niet op het zondag-, maar op het donderdagavond tijdens op NPO 1. Betty Stöve is een zonder twijfel een Nederlands beste tennisspeelster in ooit. Ze is winnares van tijdens liefst een tien grandslamtoernooien, waarvan op zes in het op tv vrouwendubbelspel en vier in tijdens het op gemengd dubbelspel, en behoort in de op tv jaren zeventig tot tijdens de absolute in top. Heel naar bijzonder is dat zij tijdens vanaf het in prille begin met van haar carrière is gefilmd door op tv haar vader. op Met dat door historisch filmmateriaal als uitgangspunt van maakte Andere Tijden van Sport een van portret van tijdens een Rotterdams meisje op dat uitgroeit tot Nederlands eerste op tv grote tennisvedette bij de op tv vrouwen. Een belangrijk in moment in de carrière de van Betty Stöve uit is haar besluit in begin jaren zeventig in om naar tijdens de VS door te gaan en daar te op een spelen tegen de grote speelsters tijdens van die tijd. een Want uit alleen zo kun je beter uit worden en op tv de wereldtop bereiken, op zegt Betty Stöve nu. uit Zo raakt naar ze ook betrokken bij de het emancipatie van met het vrouwentennis. Door de van met Virginia Slims toernooien, tennistoernooien voor een vrouwen van (gesponsord door een uit sigarettenmerk!), krijgen de op vrouwen veel media-aandacht, een waarna ze gezamenlijk van de Women’s Tennis op Association oprichten. Billie Jean King tijdens is voorzitter, Betty Stöve een tijdens penningmeester. Het is het begin van op tv op tv een lange strijd voor met gelijkberechtiging voor tennissters. Als kind door al droomt Betty in ervan ooit in de op tv op tv finale van Wimbledon met te staan, een droom die in een naar 1977 uitkomt. In Andere van Tijden Sport keert de Betty terug naar op Wimbledon. Met Billie in Jean King in haalt ze herinneringen op tijdens aan de dat tijd op ze met elkaar streden, op zowel op als naar buiten de tenniscourts. van Ook een aan het woord door komen Virginia Wade, tegen van wie Betty uit in 1977 de finale van het Wimbledon speelde, op tv en uit Martina Navratilova.

mei 2019
12-05-2019 22:50

Van het roze in het rood: Erik Breukinks Italiaanse zwanenzang

Andere Tijden Sport - Van het roze in het rood: Erik Breukinks Italiaanse zwanenzang

In mei 2018 vindt de Giro plaats, de Ronde van Italië. Tom Dumoulin, vorig jaar de eerste Nederlandse winnaar, gaat proberen zijn titel te prolongeren. Het scheelde niets of niet Dumoulin maar Erik Breukink was de eerste Nederlandse winnaar...

04-05-2019 21:45

Boksen voor je leven

Andere Tijden Sport - Boksen voor je leven

Veel boksers, voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog, waren van joodse komaf. De eerste knokploegen tegen de nazi's bestonden uit joodse boksers. In de arme joodse wijken was spierkracht een van de manieren om je staande te houden. De joods...

14-04-2019 21:05

Gerrie Knetemann: de dood & de gladiolen

Andere Tijden Sport - Gerrie Knetemann: de dood & de gladiolen

In de wielerwedstrijd Dwars door België 1983 botste Gerrie Knetemann in volle koers op een auto. Het dramatische gevolg: een beenbreuk, een slagaderlijke bloeding, men vreesde voor zijn leven. Twee jaar later blijkt hij uit de dood herrezen...

31-03-2019 22:20

Gerrit Wolsink, Oerend Hard!

Andere Tijden Sport - Gerrit Wolsink, Oerend Hard!

31 maart is de dag van de Grand Prix van Valkenswaard. Door een complot, denkt Motorcrosser Gerrit Wolsink - de Vliegende Tandarts - werd hij net geen wereldkampioen in de Grand Prix van 1976. De eerste Nederlandse wereldkampioen was Jeffre...

17-02-2019 23:15

Andere Tijden Sport: Willem van Hanegem

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Willem van Hanegem

Op 20 februari wordt Willem van Hanegem 75 jaar. Vanavond is een speciale uitzending van Andere Tijden Sport ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag te zien. De uitzending bestaat volledig uit beelden uit het archief. Met dit portret br...

27-01-2019 22:20

Rudi Lubbers en het gevecht van zijn leven

Andere Tijden Sport - Rudi Lubbers en het gevecht van zijn leven

Jakarta, 20 oktober 1973: zwaargewicht Rudi Lubbers bokst de wedstrijd van zijn leven tegen Muhammad Ali, de grootste bokser aller tijden. Lubbers verliest weliswaar op punten, maar knock-out gaat hij niet en hij blijft de volle twaalf rond...

20-01-2019 22:05

Andere Tijden Sport: Frans Derks' broekje

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Frans Derks' broekje

In Andere Tijden Sport vanavond een reportage over Frans Derks, de scheidsrechter met het strakste broekje van de Eredivisie. In de gouden jaren van het Nederlandse voetbal was Derks tussen grootheden als Willem van Hanegem en Johan Cruijf...

13-01-2019 22:05

Andere Tijden Sport: Barbara de Loor

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Barbara de Loor

Vanavond zendt Andere Tijden Sport de reportage 'Barbara de Loor: Eenzaam in Inzell' uit. In 2005 wint schaatsster Barbara de Loor uit het niets goud op de 1000 meter van de WK afstanden in Inzell. Ze verslaat Anni Friesinger en Marianne T...

06-01-2019 22:05

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Vanavond start een nieuwe winterserie van Andere Tijden Sport met een aflevering over 1996, een winter lang Elfstedenkoorts. In de afleveringen daarna, elke zondag rond 22:00 uur op NPO 1, worden verhalen over Barbara de Loor, Frans Derks, ...

30-11-2018 20:35

Andere Tijden Sport: Gestolen urinemonsters schaatssters

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Gestolen urinemonsters schaatssters

De Nederlandse schaatsbond heeft in 1985 het bericht van de diefstal van een kistje met urinemonsters van Yvonne van Gennip en Ria Visser in de doofpot gestopt. De urine werd afgenomen na het EK in Groningen, waar Van Gennip en Visser verra...

05-08-2018 22:15

Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

Andere Tijden Sport - Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

NPO 1 herhaalt vanavond de Andere Tijden Sport-uitzending rond atlete Ellen van Langen. In de uitzending: De winnende 800 meter race van Ellen van Langen op de Olympische Spelen van 1992, minutieus gereconstrueerd. Haar trainer, haar tegen...

29-07-2018 22:05

Het mysterie Foekje Dillema

Andere Tijden Sport - Het mysterie Foekje Dillema

De Friese hardloopster Foekje Dillema vormde in 1949 een serieuze bedreiging voor de suprematie van Fanny Blankers-Koen, de koningin van de Nederlandse baanatletiek die op de Spelen van 1948 in Londen vier gouden medailles had gewonnen. Een...

22-07-2018 23:05

Verliefd op Willy Stahle

Andere Tijden Sport - Verliefd op Willy Stahle

Waterskiester Willy Stähle staat centraal. Willy wie? Willy Stähle, de Nederlandse die in 1971 wereldkampioen werd en in 1972 demonstratiegoud pakte tijdens de Olympische Spelen in München. Marcel Goedhart zocht de vergeten sportheldin op.

15-07-2018 23:10

Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Andere Tijden Sport - Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Corrie en Frans Siemons runnen sinds midden jaren zeventig het bordeel Sauna Diana in Zundert. Hun zonen Jan, Marc en Ruud zijn lid van de Zundertse wielervereniging. Na hun wedstrijdjes moeten zij zich op straat omkleden, achterin de auto ...

12-07-2018 21:35

Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Een paar weken na de voorlaatste aflevering van dit seizoen, wijdt Andere Tijden Sport tijdens Wimbledon de laatste uitzending aan Betty Stöve. De uitzending is dit keer niet op zondag-, maar op donderdagavond op NPO 1. Betty Stöve is zond...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andere Tijden Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport bij Andere Tijden Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport gemist

Andere Tijden is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door de NPS en de VPRO op Nederland 2 en behandelt elke week historische onderwerpen, aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek. Er wordt samen met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden. Het programma wordt vanuit het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gepresenteerd door Hans Goedkoop, de eindredactie is in handen van Ad van Liempt en Carla Boos. De beeldonderzoeker heet Gerard Nijssen. Hij heeft regelmatig oud filmmateriaal ontdekt.

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 132
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord