Programma gemist?

Corrie de en Frans een Siemons runnen sinds midden jaren zeventig door het bordeel Sauna op tv door Diana in Zundert. Hun door zonen Jan, een Marc en Ruud uit zijn lid van het de Zundertse wielervereniging. door Na hun wedstrijdjes moeten zij zich op van op straat omkleden, in achterin de auto of bij in mensen tijdens aanbellen en vragen of ze mogen in met douchen. Corrie en Frans naar vinden dat het met ook anders kan uit en kopen een Engelse naar dubbeldekker om op deze om te in bouwen tot een bus uit waarin kan van worden gewassen en gekookt: de in bus van tijdens Sauna Diana. van De talenten van Zundert beschikken van dus in tijdens de jaren tachtig al op met over een eigen ploegbus, terwijl de tijdens profrenners toentertijd nog op dubbelgevouwen tijdens zaten in een ploegleiderswagen. Andere de Tijden Sport haalt met herinnering op aan door de 'Moeder aller op het bussen'.

Een paar weken naar na van de voorlaatste aflevering op van dit tijdens seizoen, wijdt Andere Tijden Sport tijdens het een Wimbledon de laatste uitzending door aan Betty Stöve. De de uitzending is dit keer van met niet op zondag-, het maar op donderdagavond op NPO 1. Betty tijdens het Stöve is zonder twijfel Nederlands beste uit tennisspeelster ooit. Ze een is winnares door van liefst tien de grandslamtoernooien, waarvan zes in door het vrouwendubbelspel en door vier in naar het gemengd dubbelspel, van en van behoort in de jaren op tv zeventig tot de absolute van top. Heel bijzonder is door dat zij van vanaf het de prille begin op tv van haar carrière op tv is gefilmd door haar vader. Met het dat historisch filmmateriaal van als uitgangspunt maakte uit het Andere Tijden Sport een portret in van een uit Rotterdams meisje dat uitgroeit op tv tot op tv Nederlands eerste grote op tv tennisvedette bij de vrouwen. Een op tv belangrijk moment in de carrière de van Betty Stöve tijdens is haar besluit op tv begin in jaren zeventig om in naar de VS het te gaan en daar het te uit spelen tegen de grote de speelsters van die het tijd. Want alleen zo op tv kun in je beter worden en de tijdens wereldtop bereiken, zegt op Betty Stöve de nu. Zo raakt naar ze ook in betrokken bij de een emancipatie van het vrouwentennis. Door de van door Virginia Slims toernooien, met tennistoernooien voor vrouwen (gesponsord door een uit sigarettenmerk!), krijgen het de vrouwen veel tijdens media-aandacht, waarna in ze gezamenlijk met de Women’s Tennis Association oprichten. Billie van Jean naar King is voorzitter, Betty Stöve tijdens op penningmeester. Het is het begin van met een op tv lange strijd voor gelijkberechtiging op tv voor tennissters. Als door kind al droomt Betty ervan op tv ooit in op tv de finale van van Wimbledon op tv te staan, een naar droom die in 1977 uitkomt. In in Andere Tijden Sport van keert een Betty terug tijdens naar Wimbledon. Met Billie Jean in King haalt ze herinneringen op uit op aan de dat door tijd ze met elkaar streden, in tijdens zowel op als buiten de tenniscourts. naar Ook aan het met in woord komen Virginia Wade, tegen in wie Betty in 1977 in de een finale van Wimbledon met speelde, en Martina een Navratilova.

Wat een was er gebeurd als Rob door Rensenbrink tegen Argentinië met in niet tegen de paal had het geschoten maar tijdens had gescoord? Was een Nederland in 1978 dan met echt wereldkampioen voetbal geworden? naar Om die op vraag te op tv beantwoorden reist Andere Tijden Sport uit door in een extra lange aflevering met uit oud-internationals Arie Haan tijdens en tijdens Ernie Brandts van terug naar Argentinië. naar Zij zijn ervan overtuigd een dat Oranje het de wereldtitel nooit kon het winnen omdat met de militaire machthebbers het toernooi door manipuleerden uit ten faveure van het thuisland. De op tv twee door ontmoeten hun tegenstanders in een de finale de en praten met slachtoffers met van in het regime van tijdens Jorge Videla. Zijn met de Argentijnen wel trots door op deze op wereldtitel? Wat wisten de Argentijnse spelers met van de verschrikkingen in die naar op dat moment plaatsvonden? Waarom de applaudisseerden de 'dwaze van moeders' voor de naar spelers van het op Nederlands een elftal?

Op 14 juni van door is het zover. Dan begint door in Rusland het WK op tv voetbal. Het Nederlands naar elftal heeft van zich zoals bekend de niet geplaatst. Wel van zien door we veel in Nederland door opgegroeide jongens op het op WK. met Bij Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers door met een Marokkaans naar paspoort eerder voor tijdens Marokko dan met voor Oranje. op Dat was niet in altijd zo. De eerste Marokkaanse Nederlander met in het Oranje is Dries Boussatta. Hij een met debuteert in 1998 tijdens in het Nederlands elftal. Hij een is er met trots op. op Maar tijdens Nederland naar - Marokko, in 1999, wordt hij de continu uitgefloten op tv door jongens met eenzelfde in achtergrond als op tv hij. Spreekkoren tijdens zijn niet nieuw van voor Boussatta, maar met dit is andere kost. Andere op tv Tijden Sport de organiseert een door ontmoeting tussen Boussatta en vijf op van die door jongens van in destijds. Ook is tijdens er een gesprek met het Co Adriaanse (oud-gymleraar van de Dries), Willem in van op Hanegem (zijn oud-trainer bij AZ) en van in Najib Amhali (fan van Dries). Welke naar keuze zou een Dries nu maken? En op wat adviseert uit hij het zijn dochter, talentvol tijdens voetbalster, als ze straks de misschien voor dezelfde keuze komt van te een staan?

Vanavond door in Andere Tijden Sport in de door reportage 'Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde'. In met 2002 levert het een Zuid-Koreaanse voetbalelftal een uit unieke prestatie het door in in eigen land de tijdens halve finale door te bereiken van uit het WK voetbal. Dat gebeurt naar onder leiding van naar Guus Hiddink, die in sindsdien een nationale van held is in het de Aziatische land. Het van is het dan ook niet zomaar van iets tijdens dat Hiddink klaarspeelt. Vier jaar na uit zijn topprestatie uit met Oranje (halve op finalist op in 1998), evenaart hij op tv deze prestatie een met een land dat door voordien nog een nooit een wedstrijd heeft weten van te winnen op naar een WK. Het succesverhaal de begint in op het moment dat op Hiddink benaderd wordt. naar Hij stelt onmogelijke van eisen, maar heeft buiten door de vastberadenheid naar van de Koreanen met gerekend, die op tv bijna al op zijn sportieve voorwaarden op tv inwilligen om hem binnen te halen. het 'Andere Tijden Sport' in tijdens reconstrueert de wijze waarop Zuid-Korea Guus op tv Hiddink veroverde, en een Hiddink vervolgens door Zuid-Korea.

Dertig jaar tijdens geleden is het: op tv het nietige KV Mechelen de wint onder leiding uit van Aad tijdens de Mos van ten koste van Ajax de de Europacup II. in Het is door een titel een met een verhaal. De met geboren Hagenees Aad op tv de Mos start zijn trainerscarrière van van in het betaald voetbal bij naar Ajax in uit 1980. Hij neemt in een De Meer eerst de het A1 en het de tweede de onder zijn hoede. In 1982 in benoemt het bestuur de hem met tot hoofdtrainer. De Mos een sluit de club in de zijn hart vanaf met het eerste op moment dat hij in de vier rode letters op tv AJAX de vanaf de Middenweg naar ziet. En hij op boekt successen. Hij wordt uit kampioen in 1983 en de is in uit 1985 door hard op weg naar een tweede de titel tot het hij wordt ontslagen. Vijf in op wedstrijden voor het einde. Aankomende een sterren als Van Basten, de Rijkaard met en Van met 't Schip rebelleren op tv tegen hun trainer. Het op bestuur laat hem vallen. naar De op Mos zoekt zijn heil in in Mechelen en met naar succes. Andere Tijden van Sport belicht de naar Amsterdamse jaren door van De Mos van en gaat met van hem terug naar België. In het de spelonken door van het oude stadion de 'Achter de de Kazerne' ontvouwt tijdens zich het verhaal op achter het Mirakel op van KV Mechelen, tijdens dat in een het seizoen '87/'88 als debutant in een zegetocht naar door Europa trekt. Met van als apotheose de de finale in Straatsburg. Tegen met Ajax. van De ultieme kans voor Aad uit de Mos door om het zijn gram te halen op de op mensen die door hem drie jaar uit daarvoor naar zonder scrupules een bijna uit zekere landstitel een ontnemen.

Vanavond start een in de nieuw seizoen van Andere Tijden in Sport, het sportgeschiedenis-programma van uit NTR en naar NOS dat dit de jaar met tien jaar bestaat. De afleveringen het zijn de door komende zondagen om een 22:00 of 22:20 uur te het de zien op NPO met 1. De eerste aflevering heet 'Van naar het het roze in het rood: Erik Breukinks naar Italiaanse in zwanenzang'. De Giro is door weer begonnen, de Ronde van van het Italië. Tom Dumoulin, vorig het jaar de eerste Nederlandse tijdens winnaar, gaat met proberen naar zijn titel te prolongeren. Het scheelde niets op tv of niet Dumoulin uit maar op Erik Breukink met was de eerste Nederlandse door winnaar geweest. We moeten van daarvoor met terug naar 1989. Negen jaar op na Zoetemelks Tourzege gaat opnieuw tijdens op een Nederlander een met grote ronde winnen. Na van een derde en tweede door plek op in het Giro-eindklassement rijdt van Erik Breukink het in 1989 al tijdens een paar dagen soeverein in het een roze. Het spookt op in een de Dolomieten, maar net als op van een jaar eerder in de legendarische tijdens helletocht over met de Gavia met blijkt hij naar de omstandigheden het door beste te verteren. op tv Met nog twee tijdritten op het in programma, naar zijn specialiteit, door hoeft hij nog maar één colletje uit over. Dan gaat het naar mis. Andere Tijden Sport van reconstrueert tijdens Breukinks fatale uit dag.

Andere het Tijden Sport over de gloriejaren op tv van het Nederlandse een ijshockey, toen het naar naar nationale team wereldkampioen werd tijdens bij de B-landen (1979) de en zich daarmee met plaatste voor de Olympische door Spelen van de 1980. En over een de mysterieus boekje op dat de een grote rol zou gaan spelen tijdens de bij die Winterspelen. Het met wordt The Miracle on Ice genoemd. een De op overwinning van het Amerikaanse in ijshockeyteam van op de onverslaanbaar geachte Sovjet-Unie tijdens de met de Olympische Winterspelen van een 1980 in Lake Placid. Terwijl met van de Koude Oorlog op zijn de hevigst op tv is, sleept Team USA een tijdens nooit verwachte in gouden medaille in de een wacht. The Miracle on Ice op valt een samen met de hoogtijdagen van het van het Nederlandse ijshockey. met Ook wij zijn erbij, tijdens die Winterspelen, tijdens voor de eerste en een enige keer. Het Nederlandse met ijshockeyteam op hoort, mede dankzij de tijdens inbreng van door diverse 'Canadese Nederlanders', tot de beste uit met acht van de uit wereld. Natuurlijk hebben wij niets van op doen met naar The naar Miracle on Ice. Of toch wel? In een aanloop naar de van Spelen door traint het team van een de Sovjet-Unie diverse tijdens keren op tv in Nederland. De Zweedse bondscoach het van Nederland, Hans Westberg, de ontwikkelt een strategie uit de om de Red Army te de bestrijden. Hij houdt uit een boekje bij waarin naar naar één vraag centraal staat, een op tv vraag die de hele met het ijshockeywereld in die het periode bezighoudt: hoe versla door je de Russen? De Amerikaanse van coach, Herb tijdens Brooks, is het dan ook zeer geïnteresseerd in in dat boekje. Andere met Tijden in Sport over ijshockey in tijden de van op oorlog.

Was in hij een angsthaas de of juist moedig? Acht jaar op tv geleden een neemt bobsleepiloot Edwin van Calker met een met van de meest besproken uit beslissingen in een de Nederlandse sportgeschiedenis. Op tijdens het allerlaatste moment besluit uit hij niet van op start te gaan uit naar met zijn viermansbob tijdens de Olympische de Winterspelen met van Vancouver 2010. Van tijdens Calker vindt de baan te uit met onveilig. Vooral Bocht 13 is naar berucht. Daar, maar ook op tv in andere bochten, tijdens zijn bij een de trainingen van het een een bobsleeën, rodelen en skeleton, het al vele ongelukken door gebeurd. En bij door een training nog vóór in de het start van de Spelen verongelukt een tijdens Georgische het rodelaar op de Olympische naar baan. Van op tv Calker weet het zeker: hij op is niet tijdens van plan zijn leven naar en dat naar van zijn teamgenoten met in de waagschaal op te stellen. De met beslissing slaat in als tijdens in een bom. In naar één klap verandert hij het van medaillekandidaat door in de nationale kop van met jut. Andere het Tijden Sport reconstrueert met de gebeurtenissen die van leidden tot deze door beslissing. Edwin van Calker en op zijn met broer en toenmalig teamgenoot het Arnold van op Calker keren terug op van de baan waar het hun Olympische droom in veranderde in het een nachtmerrie. Ook een aan het woord komen teamgenoten met Sybren Jansma en Timothy tijdens Beck, en met toenmalig chef de mission tijdens Henk tijdens Gemser.

In op 1992 wint Bart het Veldkamp goud op de 10 de op kilometer tijdens de Olympische Winterspelen uit van Albertville. naar Hij verlost Nederland daarmee van uit een trauma. het Sinds 1976 (Piet Kleine) op haalde het Nederlandse op tv mannenschaatsen tijdens nooit meer een gouden medaille op het op de Spelen. het Veldkamp maakt deel uit met van de 'Haagse bende', een het groep jonge schaatsers, tijdens met ook Ben het van der van Burg tijdens en Thomas Bos, die op eind jaren tachtig in vanuit schaatsbaan De Uithof op tv Nederland verovert. Veldkamp is de een van perfectionist en door een twijfelaar. En wat met weinig mensen weten: door hij gaat door geregeld gebukt onder faalangst. Voor een de tijdens Spelen van 1992 heeft hij zich naar minutieus op tv voorbereid. Hij verblijft met in het hooggelegen Davos, met ideaal op vanwege zijn astma, met en reist pas uit laat af naar op tv Albertville. Daar gaat een eerst alles mis: zijn op 5 kilometer mislukt omdat op hij de in tegenstelling tot zijn in concurrenten op 'schuurpapier-ijs' in rijdt. Het chagrijn is op tv groot. op Bart is koortsig en door voelt zich beroerd. de Het dagboek dat hij bijhoudt door spreekt op tv boekdelen. "Als ze op me nu tijdens zouden neerknallen, zou ik het een niet de eens erg vinden." Maar in hij herpakt zich van wonderwel. Andere Tijden Sport reist op tv met Bart Veldkamp het door van Davos naar met Albertville, dezelfde reis die uit hij in met 1992 maakte, en neemt hem mee de de terug naar het in mooiste moment in in zijn carrière.

In de 2006 vindt een naar tragisch ongeluk naar plaats tijdens de Volvo naar Ocean Race, het de zwaarste en tijdens langste zeilwedstrijd ter met wereld. Hans Horrevoets, de van ervaren zeiler van op tv de ABN AMRO 2, slaat de tijdens het een zware storm op het de Atlantische Oceaan een overboord. met De andere zeilers zetten alles uit op tijdens alles om Hans uit het water met te halen. Daarin van slagen ze met uiteindelijk, maar ze de kunnen het leven naar van Hans niet tijdens meer redden. Hoe kon naar een het gebeuren? Was het pech? Voelde op Horrevoets zich door te een verantwoordelijk voor de grotendeels jonge een bemanning? op tv Andere Tijden Sport maakte een een reconstructie van tijdens de fatale reis. Aanvankelijk loopt een een alles op rolletjes. door De negen maanden durende zeiltocht door kent vele tussenstops het en de 'jongerenboot' van op tv op tv ABN AMRO 2, uit met Horrevoets als een ervaren rot, doet het verrassend goed. van Zijn vriendin Petra door van Rij komt op tv regelmatig over met op dochter van Bobby. En in naar Kaapstad raakt ze in zwanger van een tweede kindje. van in In de zevende etappe, van New door York naar door Portsmouth, gaat het mis. in met Andere Tijden Sport praat met o.a. met de zeilers die in erbij waren, een met Roy op tv Heiner, sportief directeur van de met Nederlandse ploeg en tijdens vriend van een Horrevoets, en tijdens met Petra.

Andere Tijden tijdens Sport start vanavond met een een nieuwe, naar vijfdelige reeks. De het eerste aflevering is getiteld naar 'Drie Elfstedenhelden: het met tijdens Reinier en Henk van naar Evert in het Canada'. Reinier Paping, Evert van Benthem tijdens en Henk Angenent. de In de Nederlandse sportgeschiedenis naar nemen van zij een unieke plek naar in. Ze wonnen door immers de een meest aansprekende sportwedstrijd die de je van in ons land kunt met winnen: de door Elfstedentocht. Van Benthem won op hem zelfs een twee keer: in 1985 en de 1986. Om de de jaarlijkse stoet van fans te een ontvluchten met emigreert Evert van door Benthem met zijn gezin tijdens in de 1999 naar Canada. Daar wordt een de schaatsheld weer op de boer die een hij op tv wil zijn. Reinier Paping, de glorieuze met winnaar van uit de barbaarse tijdens Elfstedentocht van 1963, is inmiddels 86. het in Andere Tijden Sport hoort van tijdens hem dat hij graag naar tijdens nog eens Evert van Benthem, naar in 1985 na 22 op lange jaren zijn door naar opvolger als winnaar van de het Elfstedentocht, in Canada zou van willen opzoeken. op tv Ook Henk Angenent, in een 1997 van winnaar van op tv de voorlopig laatste Tocht der van Tochten, voelt door daar wel wat in voor. Zo gezegd, zo door gedaan. Andere Tijden Sport tijdens gaat naar met Paping en Angenent in op bezoek tijdens bij Van Benthem in Canada. Het door uit wordt een memorabele ontmoeting van van drie Elfstedenhelden in een uit winters op tv landschap.

Op 20 juli op tijdens 1980 wint Joop Zoetemelk de de 67e met editie van de Tour de France. op tv Het inmiddels wielergekke naar Nederland in is uitzinnig. Duizenden Nederlanders reizen de dat op weekend af naar uit Parijs om Joop te zien met finishen op in de Gele Trui. van De Franse politie naar schat dat met er tussen de zeventig- en een honderdduizend uit Nederlanders in de op Franse hoofdstad op tv zijn. Het regent dat het op giet, uit maar dat deert de op tv horde landgenoten niet. Joop wint de die dag met als het tweede Nederlander in de historie de op Tour. Onder de met duizenden een Nederlanders is door een bus vol mensen uit het het uit dorp waar Zoetemelk een opgroeide, Rijpwetering. Zij tijdens zien hoe de wielrenner op tv de laatste het gelde trui uitgereikt op krijgt en premier Dries van op Agt Joop als naar een van de eersten naar feliciteert. Ondanks een het slechte weer met staan er uit nog honderden Nederlanders urenlang onder een het de raam van het het Raleigh-hotel aan de van Champs-Élysées te feesten. Terug in op tv het met polderdorpje vlakbij Leiden door zijn de voorbereidingen voor de tijdens met huldiging van Joop in door volle gang, op maar er is op tv onduidelijkheid wanneer hun dorpsgenoot uit komt. De geplande criteriums tijdens gooien het roet in het eten. in Uiteindelijk wordt Joop op door zaterdag 26 de juli 1980 de gehuldigd. Zoetemelk vaart een op een boot door het uit dorp waar een tienduizend mensen hem toejuichen. Nadat in hij van de tijdens gemeente een van schaap cadeau krijgt, vertrekt naar hij de weer naar met een volgend criterium. Langzamerhand de keert de rust de in Rijpwetering terug. We op blikken terug een op de op tv Tourwinst van Joop met met inwoners van Rijpwetering, oud-premier door Dries van Agt, in Joop Zoetemelk de zelf en Nederlandse uit fans die op Champs-Élysées stonden op tv op die regenachtige op tv julidag naar in 1980.

Het het is de zomer van in 1981, om precies te op zijn het 14 juli van in dat jaar. Peter van Winnen rijdt voor de eerste op keer op mee in de door Tour de France. Alles is in nieuw: het leven van als prof in én de Tour. Tot op zijn eigen van verbazing fietst de 24-jarige een Winnen in in die zeventiende etappe met naar Alpe met d'Huez mee met in de kopgroep, door met onder meer de naar gedoodverfde favoriet Bernard Hinault. Hinault uit door zou deze Quatorze op tv Juillet, dé nationale feestdag uit in Frankrijk, door wel eens even een van een extra rood-wit-blauw op tintje voorzien. Ook Lucien door van Impe, in misschien wel de beste klimmer in een van zijn generatie, zit erbij. Deze door op 35-jarige Belgische bergkoning had zijn naar zinnen gezet van op winst; dit was uit de enige berg een waar hij een nog nooit had tijdens gewonnen. Tussen al naar deze grote mannen het rijdt Winnen, door een rookie uit IJsselsteijn. Hij kende uit de met Alpe d'Huez eigenlijk het alleen van televisiebeelden op tv en had nooit van eerder in de uit Alpen gefietst. de Hij vindt het prachtig, hij op geniet en heeft goede de benen. Eigenlijk in veel te ver voor het de met top gaat met Winnen ervandoor en geeft door de anderen op het nakijken. Een op tv combinatie van pure een onbezonnenheid en jeugdige het overmoed, ondenkbaar in het op tv huidige wielrennen. Als Winnen naar zich realiseert dat de door camera constant op naar hem gericht de is, beseft hij een pas dat uit hij in zijn eentje naar op kop rijdt. Er uit zat totaal geen met beleid achter zijn het ontsnapping, geen tactiek met en eigenlijk van ook zonder enige uit voorbereiding. Een zege naar van in overmoed en verwondering noemt in Winnen het achteraf. Nu, in met 2011, beklimt de Winnen opnieuw de Alpe met een d'Huez met zijn dertig op jaar oude Koga een uit 1981. En kijken in de grote een sterren van toen - door Hinault en Van Impe naar op - terug op de met fysiek onmogelijke van geachte prestatie van de Winnen.

In het de maand van de Tour op uit de France herhaalt Andere naar Tijden Sport drie afleveringen tijdens over de de Tour. Vanavond: op 'De nacht van Rasmussen' uit 2016. De op tv naar laatste week van de Tour de de France van met 2007 is uit ingegaan als Michael in Rasmussen zich opmaakt voor de op van laatste bergetappe, van Orthez naar Gourette van op de Col de d'Aubisque. Iets van meer dan 1700 meter tijdens hoog in de op Pyreneeën. De Deense een kopman op van de Rabobank-ploeg draagt al de tien dagen de de op tv gele trui, hij staat drie naar minuten voor op de zijn belangrijkste concurrent, Alberto door Contador, en als naar hij vandaag een door een goede tijd neerzet ligt de op tv eindoverwinning praktisch voor met het grijpen. op tv Dan zou voor het op eerst sinds met 1980, sinds het roemruchte TI-Raleigh, het uit sinds Joop Zoetemelk, weer tijdens eens een Nederlandse ploeg naar een Tourwinnaar de leveren. Er lijkt naar die ochtend van door 25 juli 2007 geen naar vuiltje aan de lucht. met En een ’s middags al helemaal tijdens niet, als een Rasmussen de etappe nog heeft van gewonnen ook. Dan, van een paar op tv uur later, is niets uit meer wat het een was. Rasmussen het is een door zijn eigen ploeg uit naar de Tour gegooid en het zit op in het vliegtuig naar huis. met Voorafgaand in aan de tijdens Tour had hij gelogen over het zijn verblijfplaats, op tv zo blijkt. Dat de is méér dan alleen de maar een met aanwijzing dat naar hij onverwachte dopingcontroles de wilde ontlopen. Speciaal voor een het reconstructie van Andere tijdens Tijden Sport in gaat de Deen terug naar het de door Pyreneeën, waar hij een voor het eerst sinds het die noodlottige de dag weer met de fiets op de Aubisque beklimt. naar Aan het woord in komen van ook zijn toenmalige de ploeggenoten Thomas Dekker op en Michael het Boogerd alsmede Erik Dekker, een het van zijn op tv ploegleiders. Daarnaast spreken voor het op tv op tv eerst leden van in het Rabobank-crisisteam zich uit en wordt op tv nog duidelijker wat met van zich indertijd achter de van schermen heeft afgespeeld. “Ik viel in de een een gigantische leegte,” blikt Rasmussen met terug. “Ik een werd in schande weggevoerd. Ik in van was suïcidaal.” Hij wil de op tv auto in, het de snelweg op, de vaart maken uit en zich in de eerstvolgende vrachtwagen in boren die voor met hem opdoemt. “De een op tv gedachten aan mijn éénjarige zoon weerhielden in me een ervan.”

juli 2018
15-07-2018 23:10

Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Andere Tijden Sport - Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Corrie en Frans Siemons runnen sinds midden jaren zeventig het bordeel Sauna Diana in Zundert. Hun zonen Jan, Marc en Ruud zijn lid van de Zundertse wielervereniging. Na hun wedstrijdjes moeten zij zich op straat omkleden, achterin de auto ...

12-07-2018 21:35

Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Een paar weken na de voorlaatste aflevering van dit seizoen, wijdt Andere Tijden Sport tijdens Wimbledon de laatste uitzending aan Betty Stöve. De uitzending is dit keer niet op zondag-, maar op donderdagavond op NPO 1. Betty Stöve is zond...

10-06-2018 22:15

Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Wat was er gebeurd als Rob Rensenbrink tegen Argentinië niet tegen de paal had geschoten maar had gescoord? Was Nederland in 1978 dan echt wereldkampioen voetbal geworden? Om die vraag te beantwoorden reist Andere Tijden Sport in een extr...

03-06-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Op 14 juni is het zover. Dan begint in Rusland het WK voetbal. Het Nederlands elftal heeft zich zoals bekend niet geplaatst. Wel zien we veel in Nederland opgegroeide jongens op het WK. Bij Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers met ee...

27-05-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Vanavond in Andere Tijden Sport de reportage 'Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde'. In 2002 levert het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie door in eigen land de halve finale te bereiken van het WK voetbal. Dat gebeurt onder...

20-05-2018 22:05

De wraak van Aad de Mos

Andere Tijden Sport - De wraak van Aad de Mos

Dertig jaar geleden is het: het nietige KV Mechelen wint onder leiding van Aad de Mos ten koste van Ajax de Europacup II. Het is een titel met een verhaal. De geboren Hagenees Aad de Mos start zijn trainerscarrière in het betaald voetbal bi...

13-05-2018 22:25

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Vanavond start een nieuw seizoen van Andere Tijden Sport, het sportgeschiedenis-programma van NTR en NOS dat dit jaar tien jaar bestaat. De afleveringen zijn de komende zondagen om 22:00 of 22:20 uur te zien op NPO 1. De eerste aflevering ...

04-02-2018 22:00

Andere Tijden Sport: hoe versla je de Russen?

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: hoe versla je de Russen?

Andere Tijden Sport over de gloriejaren van het Nederlandse ijshockey, toen het nationale team wereldkampioen werd bij de B-landen (1979) en zich daarmee plaatste voor de Olympische Spelen van 1980. En over een mysterieus boekje dat een gro...

28-01-2018 22:00

Andere Tijden Sport: Doodsangst in de bobslee

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Doodsangst in de bobslee

Was hij een angsthaas of juist moedig? Acht jaar geleden neemt bobsleepiloot Edwin van Calker een van de meest besproken beslissingen in de Nederlandse sportgeschiedenis. Op het allerlaatste moment besluit hij niet van start te gaan met zij...

21-01-2018 22:00

Faalangst en Olympisch goud: Bart Veldkamp en de weg naar Albertville

Andere Tijden Sport - Faalangst en Olympisch goud: Bart Veldkamp en de weg naar Albertville

In 1992 wint Bart Veldkamp goud op de 10 kilometer tijdens de Olympische Winterspelen van Albertville. Hij verlost Nederland daarmee van een trauma. Sinds 1976 (Piet Kleine) haalde het Nederlandse mannenschaatsen nooit meer een gouden medai...

14-01-2018 22:05

Man overboord: de tragische dood van zeezeiler Hans Horrevoets

Andere Tijden Sport - Man overboord: de tragische dood van zeezeiler Hans Horrevoets

In 2006 vindt een tragisch ongeluk plaats tijdens de Volvo Ocean Race, de zwaarste en langste zeilwedstrijd ter wereld. Hans Horrevoets, de ervaren zeiler van de ABN AMRO 2, slaat tijdens een zware storm op de Atlantische Oceaan overboord. ...

07-01-2018 22:10

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport start vanavond met een nieuwe, vijfdelige reeks. De eerste aflevering is getiteld 'Drie Elfstedenhelden: met Reinier en Henk naar Evert in Canada'. Reinier Paping, Evert van Benthem en Henk Angenent. In de Nederlandse s...

23-07-2017 14:55

De Dag dat Joop de Tour won

Andere Tijden Sport - De Dag dat Joop de Tour won

Op 20 juli 1980 wint Joop Zoetemelk de 67e editie van de Tour de France. Het inmiddels wielergekke Nederland is uitzinnig. Duizenden Nederlanders reizen dat weekend af naar Parijs om Joop te zien finishen in de Gele Trui. De Franse politie ...

16-07-2017 13:10

Winnen op de Alpe d" Huez

Andere Tijden Sport - Winnen op de Alpe d" Huez

Het is de zomer van 1981, om precies te zijn 14 juli van dat jaar. Peter Winnen rijdt voor de eerste keer mee in de Tour de France. Alles is nieuw: het leven als prof én de Tour. Tot zijn eigen verbazing fietst de 24-jarige Winnen in die ze...

09-07-2017 22:15

De nacht van Rasmussen

Andere Tijden Sport - De nacht van Rasmussen

In de maand van de Tour de France herhaalt Andere Tijden Sport drie afleveringen over de Tour. Vanavond: 'De nacht van Rasmussen' uit 2016. De laatste week van de Tour de France van 2007 is ingegaan als Michael Rasmussen zich opmaakt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andere Tijden Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport bij Andere Tijden Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport gemist

Andere Tijden is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door de NPS en de VPRO op Nederland 2 en behandelt elke week historische onderwerpen, aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek. Er wordt samen met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden. Het programma wordt vanuit het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gepresenteerd door Hans Goedkoop, de eindredactie is in handen van Ad van Liempt en Carla Boos. De beeldonderzoeker heet Gerard Nijssen. Hij heeft regelmatig oud filmmateriaal ontdekt.

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 120
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord