Programma gemist?

Jakarta, 20 een oktober met 1973: zwaargewicht Rudi Lubbers op bokst de op wedstrijd van zijn leven tegen Muhammad uit Ali, tijdens de grootste in bokser aller tijden. Lubbers verliest de weliswaar op tv op punten, maar knock-out gaat tijdens hij niet op en hij blijft op tv de volle twaalf in ronden overeind. de Daarmee oogst hij bewondering, van ook van een de meester zelf. Rudi Lubbers heeft de het een prachtige carrière het met vele titels, maar nadien gaat een het de mis met op tv hem. Hij belandt in op tv een Portugese gevangenis wegens het drugshandel. Het tijdens is een beschuldiging die naar hij altijd met ontkend heeft met en die hem mentaal sloopt. Een uit leven van tijdens ups en downs volgt, door het maar de oude wordt hij op tv nooit meer. Andere Tijden een Sport tijdens treft hem aan met in een van Bulgaars gehucht aan de Zwarte in Zee. Hij en zijn op vrouw leven het er als kluizenaars. naar Nog één keer het kijkt hij terug van op dat gedenkwaardige de gevecht tegen met Ali en steeds van duidelijker wordt naar waarom hij die avond op tv tussen de door touwen in Jakarta overeind bleef op tv maar daarna in door het leven geveld door werd.

In in Andere Tijden Sport uit vanavond een de reportage over Frans Derks, naar de scheidsrechter het met het strakste broekje van de op Eredivisie. In uit de gouden de jaren van het op Nederlandse voetbal was Derks tussen grootheden het als Willem naar van van Hanegem en Johan in Cruijff een opvallende een verschijning. Volgens vriend en vijand de een uitstekend met arbiter. Populair bij voetballers uit en trainers. een Door zijn van lange haren, zijn op korte broekjes, zijn ongezouten meningen naar en zijn van eigengereide gedrag was een Frans Derks tijdens niet geliefd bij de bobo's op tv van de de KNVB. Dik met in de tachtig is hij van inmiddels, maar het door broekje past de nog en hij fluit nog de steeds. Lees meer over het alle in reportages van dit seizoen op op tv uit gids.tv/3508/andere-tijden-sport.

Vanavond van zendt Andere Tijden op Sport de op reportage 'Barbara de Loor: Eenzaam in op tv Inzell' uit. In 2005 door wint schaatsster naar Barbara met de Loor uit de het niets goud op naar de 1000 naar meter van de WK van afstanden in uit Inzell. Ze verslaat Anni Friesinger tijdens en Marianne een Timmer. Op buitenijs. van In de sneeuw. Die gouden de plak een heeft een bijzondere voorgeschiedenis. op In 1999 onderging op ze op tv een hartoperatie om een hartritmestoornissen te verhelpen. de Tijdens het EK in de 2003 wordt ze verguisd omdat naar op tv ze opgeeft na een rugblessure en uit door Nederland een startplek verliest. in Een jaar later op tv slaat ze op terug. De Loor gaat schaatsen uit voor het team van haar op idool de Anni Friesinger. Ze verhuist naar van Inzell. Ver tijdens weg naar van familie en uit vrienden. Ze vecht van tegen eenzaamheid en tegen van het individualistische van topsportleven. Andere Tijden Sport over de in oerhollandse in schaatsster Barbara van de Loor en in haar strijd tegen eenzaamheid en op tv uiteindelijk de ultieme het beloning: van eeuwige roem. Lees meer naar over dit seizoen van op Andere Tijden Sport op de gids.tv/3508/andere-tijden-sport-2019.

Vanavond start een tijdens nieuwe de winterserie van Andere naar Tijden Sport in met een aflevering over 1996, een het winter tijdens lang Elfstedenkoorts. In de afleveringen op daarna, elke van zondag rond 22:00 uur op tv naar op NPO 1, worden verhalen over in Barbara naar de Loor, uit Frans Derks, Rudi met Lubbers en Willem van Hanegem naar verteld. In met januari 1996 is Henk Kroes niet de weg te door slaan van de een televisie. De voorzitter het van van de Vereniging De Friesche Elf Steden uit spreekt naar over ijstransplantaties, over windwakken en naar door vooral over ja of nee. tijdens Komt-ie wel of met komt-ie niet? Zondag 4 van februari naar 1996 lijkt de grote dag tijdens te worden. Vol tijdens goede moed in rijdt Kroes van zijn naar woonplaats Boazum naar Leeuwarden. een Hij is dan een nog tijdens in de veronderstelling dat van hij de het woorden "It giet oan" uit met van gaat spreken. Maar de door voorzitter is te het positief geweest. De tocht naar komt door er niet. Althans niet de een officiële op tv tocht. Weekblad Panorama vindt uit Kroes maar op tv laf en besluit om zelf een een Elfstedentocht te van organiseren. Negen marathontoppers tijdens rijden een wilde van tocht tijdens zonder stempelkaart. Lees meer van over alle afleveringen de van dit seizoen op uit gids.tv/artikel/3508/andere-tijden-sport.

De Nederlandse schaatsbond met uit heeft in 1985 een het bericht van de diefstal van een een op kistje met urinemonsters van Yvonne op door van Gennip en Ria uit Visser in de doofpot op gestopt. De urine werd in afgenomen na met het EK in Groningen, op tv door waar Van Gennip en met Visser verrassend uit de DDR-rijdsters versloegen. Andere Tijden Sport op tv en de op Volkskrant onthullen nu in hoe destijds een grote paniek ontstond op en wie vermoedelijk achter de de diefstal zat. Voormalig dopingcontroleur door Frans in Pellikaan en toenmalig op KNSB-bestuurslid Letty op tv Corbijn spreken zich een uit in Andere Tijden Sport. op tv In de het uitzending wordt een van nieuw licht geworpen op het de Nederlandse schaatssport naar in de jaren in 80. Centraal de daarbij staat het tijdens EK vrouwen van 1985 in op Groningen, toen door Yvonne van Gennip in en Ria Visser uit een bres op tv sloegen in het door onaantastbaar geachte Oost-Duitse de bolwerk. Andere Tijden Sport onthult tijdens hoe na dat EK op het op kistje met de urinemonsters van door Van Gennip door en het Visser op verdachte wijze verdween. Andere Tijden in Sport wordt gemaakt van uit door de NOS en NTR, en uit behandelt tijdens historische sportonderwerpen sinds de van zomer van 2008. met Net als bij de het moederprogramma op Andere Tijden wordt er veelal een met uit de betrokkenen een teruggeblikt op een gebeurtenis van toen een die op tv verband houdt op met het heden. Het programma verschijnt op tweemaal per van jaar op in een reeks met tijdens een winter- in en een zomereditie en haakt door vaak in op tijdens grote sportevenementen op zoals het van WK, de Olympische Spelen of de in Tour. Vanavond is in naar er een eenmalige in extra uitzending van Andere uit Tijden Sport naar te zien op uit NPO 1. Vanaf januari 2019 door zijn er elke zondag tijdens weer nieuwe afleveringen een door te zien.

NPO tijdens 1 herhaalt vanavond de op Andere Tijden Sport-uitzending in rond atlete Ellen van het Langen. In de het uitzending: op De winnende 800 meter met race van met Ellen van Langen op met de Olympische Spelen van 1992, op tv van minutieus gereconstrueerd. Haar de trainer, haar tegenstanders, publiek, pers, op tv fotograaf Hans tijdens Heus, Sierd de Vos met in zijn telefoontje naar tijdens huis. Commentator het Theo Reitsma leverde niet naar alleen in op een legendarische met manier commentaar, hij een had de overwinning al van een het jaar eerder voorspeld. Atletiekgoud uit op de OS tijdens is het hoogst uit haalbare. De met race als meisjesboek.

De de Friese hardloopster Foekje Dillema op vormde in een 1949 een serieuze bedreiging voor tijdens de suprematie van op Fanny Blankers-Koen, de met koningin van de in in Nederlandse baanatletiek die op de met Spelen van op 1948 in Londen tijdens vier gouden medailles had op tv gewonnen. Een een nooit eerder opgehelderde kwestie voorkwam van dat De van Vliegende Huisvrouw van naar haar troon werd de gestoten. Fanny noemde het haar een tijdens man. De op tv uitslag van een seksetest door op tv de KNAU de op 13 door juli 1950 zou het bewijs hiervoor door hebben door geleverd. Het leverde een naar schorsing voor het van leven van het met Friese talent naar op. Foekje Dillema trok zich met terug in haar uit woonplaats Burum naar in van Friesland. Tot haar dood, op uit 5 december het 2007 heeft ze gezwegen naar over het de zaak. De tijdens Friese filmmaker Jan-Pieter de Tuinstra woont op tijdens loopafstand van het dorp en de gaat een met zijn collega Thomas Blom op in zoek door naar de ultieme waarheid rond een op Foekje Dillema.

Waterskiester uit Willy Stähle staat de centraal. Willy wie? Willy uit Stähle, de Nederlandse die het in 1971 op tv wereldkampioen werd en in een 1972 op tv demonstratiegoud pakte tijdens op de Olympische Spelen in van München. Marcel Goedhart zocht de de vergeten sportheldin op tv door op.

Corrie en Frans naar Siemons in runnen sinds midden jaren van zeventig het bordeel tijdens Sauna naar Diana in Zundert. met Hun zonen Jan, Marc en door Ruud zijn lid de van de Zundertse het wielervereniging. Na op hun wedstrijdjes moeten het zij zich op straat uit omkleden, van achterin de auto of bij mensen naar aanbellen tijdens en vragen door of ze mogen douchen. Corrie tijdens en Frans op vinden dat het ook in anders kan tijdens en kopen een Engelse het dubbeldekker om het deze om uit te bouwen tot een bus waarin een kan uit worden gewassen en naar gekookt: de bus het van Sauna op tv Diana. De talenten een van Zundert beschikken op tv dus in de jaren tachtig van al over een eigen het ploegbus, terwijl van de profrenners op tv toentertijd nog dubbelgevouwen zaten in van een ploegleiderswagen. met Andere Tijden Sport haalt naar herinnering op aan door de 'Moeder het aller op tv bussen'.

Een paar naar weken na tijdens de voorlaatste aflevering van dit in seizoen, wijdt op Andere Tijden door Sport tijdens op tv Wimbledon de laatste uitzending aan een Betty van Stöve. De uitzending is tijdens dit keer niet naar op zondag-, maar op donderdagavond uit op het NPO 1. Betty Stöve is uit zonder naar twijfel Nederlands beste tennisspeelster met ooit. Ze is de winnares van liefst tijdens tien grandslamtoernooien, waarvan zes in op het vrouwendubbelspel met en vier in het van gemengd het dubbelspel, en behoort in een de jaren zeventig tot naar de met absolute top. Heel bijzonder van is dat zij vanaf op tv in het prille begin van haar carrière uit is met gefilmd door haar het vader. Met op tv dat historisch filmmateriaal als uitgangspunt een maakte Andere Tijden Sport door in een portret van op tv een Rotterdams meisje op tv dat uitgroeit tot Nederlands eerste uit grote in tennisvedette bij de vrouwen. Een belangrijk moment een van in de carrière van Betty Stöve met is in haar besluit begin jaren zeventig naar op om naar de VS te gaan op tv uit en daar te spelen tegen de door grote speelsters van het op tv die tijd. Want tijdens alleen zo kun je beter worden door en de van wereldtop bereiken, zegt Betty op tv Stöve nu. Zo door raakt ze ook naar op tv betrokken bij de emancipatie van het een vrouwentennis. Door in de Virginia op Slims toernooien, tennistoernooien voor met vrouwen (gesponsord door een tijdens van sigarettenmerk!), krijgen de tijdens vrouwen veel media-aandacht, waarna ze gezamenlijk met de van Women’s Tennis Association oprichten. tijdens Billie in Jean King is het voorzitter, Betty Stöve het penningmeester. Het is het begin door van een lange strijd een voor tijdens gelijkberechtiging voor tennissters. Als in kind al droomt Betty ervan de ooit in op tv de finale van Wimbledon de te op tv staan, een naar droom die in 1977 uitkomt. in In Andere met Tijden Sport keert Betty een terug met naar Wimbledon. Met Billie Jean de King haalt ze herinneringen de op aan uit de op dat tijd ze met tijdens elkaar streden, zowel op door als buiten de tenniscourts. naar door Ook aan het woord met komen Virginia Wade, tegen met wie Betty in 1977 in de finale in van Wimbledon op tv speelde, en Martina van Navratilova.

Wat op was er op gebeurd als Rob Rensenbrink tegen Argentinië tijdens niet door tegen de paal had op tv geschoten maar had gescoord? op in Was Nederland in op tv 1978 dan echt tijdens wereldkampioen voetbal geworden? Om naar die vraag te beantwoorden reist van Andere Tijden Sport de tijdens in een extra met lange aflevering met oud-internationals door Arie Haan en Ernie naar Brandts terug naar door Argentinië. op tv Zij zijn ervan overtuigd dat Oranje het de wereldtitel met nooit kon een winnen omdat de een militaire machthebbers naar het toernooi manipuleerden ten een faveure van het thuisland. op tv De twee uit ontmoeten hun tegenstanders in uit de met finale en praten met van slachtoffers van het regime van van de Jorge Videla. Zijn de op Argentijnen wel trots op op deze wereldtitel? een Wat wisten van de Argentijnse spelers een van de verschrikkingen die het op dat moment plaatsvonden? naar Waarom applaudisseerden de 'dwaze op moeders' de voor de van spelers van het Nederlands uit elftal?

Op 14 juni in is naar het zover. Dan begint in met Rusland een het WK voetbal. Het op tv Nederlands door elftal heeft zich zoals bekend niet uit tijdens geplaatst. Wel zien op tv we veel in Nederland opgegroeide jongens naar op tijdens het WK. Bij Marokko... door Tegenwoordig kiezen topspelers met de een op Marokkaans paspoort eerder voor door Marokko dan voor door Oranje. Dat was de niet altijd zo. door De eerste Marokkaanse Nederlander uit in Oranje van is Dries de Boussatta. Hij debuteert in 1998 van in in het Nederlands uit elftal. Hij is met er trots op. Maar op tv tijdens Nederland - Marokko, in op 1999, wordt hij door continu uit uitgefloten door jongens op tv met eenzelfde achtergrond als hij. in Spreekkoren in zijn niet de nieuw voor Boussatta, maar van dit is van andere kost. Andere Tijden Sport het organiseert een ontmoeting tussen een Boussatta het en vijf van uit die jongens op tv van destijds. Ook is uit er een gesprek met door Co Adriaanse (oud-gymleraar van op tv uit Dries), Willem van Hanegem (zijn oud-trainer tijdens een bij AZ) en Najib Amhali op tv (fan van Dries). Welke met keuze zou Dries het het nu maken? En van wat adviseert hij zijn dochter, in talentvol op tv voetbalster, als ze straks misschien door voor dezelfde keuze een komt te tijdens staan?

Vanavond in op Andere Tijden Sport in de reportage op tv 'Hoe Zuid-Korea Guus uit Hiddink veroverde'. In 2002 levert op het Zuid-Koreaanse voetbalelftal naar een unieke prestatie een door in eigen het land op de halve finale te bereiken tijdens van op tv het WK voetbal. Dat gebeurt het onder leiding van op tv Guus Hiddink, die sindsdien naar een nationale held een is in uit het Aziatische land. Het een is dan met ook niet zomaar iets in dat Hiddink klaarspeelt. een Vier jaar tijdens na zijn een topprestatie met Oranje (halve in finalist in 1998), uit evenaart hij deze prestatie op met een land op tv dat voordien nog tijdens in nooit een wedstrijd heeft door weten te winnen op tv op een WK. Het succesverhaal van begint met op het moment met dat Hiddink benaderd wordt. het Hij het stelt onmogelijke eisen, maar heeft buiten op tv de de vastberadenheid van de Koreanen gerekend, in die bijna al op tv zijn sportieve voorwaarden door de inwilligen om hem binnen te halen. naar 'Andere Tijden van Sport' reconstrueert de wijze tijdens waarop Zuid-Korea in Guus Hiddink veroverde, op tv en op tv Hiddink vervolgens Zuid-Korea.

Dertig van jaar geleden is van het: het nietige KV op tv Mechelen wint onder op tv leiding van Aad de in het Mos ten koste het van Ajax de Europacup II. Het op tv is een een titel met in een verhaal. De door geboren Hagenees Aad de Mos uit met start zijn trainerscarrière in een het betaald naar voetbal bij Ajax in 1980. Hij een neemt in De van Meer eerst van de A1 de en het tweede onder door zijn hoede. In op tv 1982 benoemt de het bestuur hem tot hoofdtrainer. tijdens De Mos sluit met de tijdens club in zijn hart vanaf met het eerste op tv moment dat hij naar de vier van rode letters AJAX naar vanaf de in Middenweg ziet. En hij boekt successen. op tv Hij wordt kampioen de in 1983 een en is het in 1985 hard op weg uit naar met een tweede uit titel tot hij in wordt ontslagen. Vijf wedstrijden voor de het het einde. Aankomende sterren op tv als Van Basten, Rijkaard en Van de met 't Schip rebelleren uit tegen hun trainer. Het bestuur in laat met hem vallen. De Mos zoekt het zijn heil de in Mechelen uit en met succes. van Andere Tijden Sport naar belicht de Amsterdamse jaren van tijdens De Mos van en gaat met hem het terug naar België. In in de spelonken op van het het oude stadion 'Achter het de Kazerne' ontvouwt zich het naar verhaal achter het in Mirakel een van KV Mechelen, de dat in het een seizoen '87/'88 als in debutant in zegetocht door Europa een trekt. Met als de apotheose de tijdens finale in Straatsburg. door Tegen een Ajax. De ultieme de kans voor Aad de tijdens Mos om zijn gram te op in halen op de mensen die hem op tv drie jaar daarvoor door zonder tijdens scrupules een het bijna zekere landstitel op tv ontnemen.

Vanavond naar start een met nieuw seizoen van Andere naar Tijden Sport, het naar sportgeschiedenis-programma van NTR in en NOS dat van dit jaar tien jaar bestaat. de De afleveringen in zijn in de komende zondagen om 22:00 of tijdens uit 22:20 uur te zien op naar NPO op tv 1. De eerste aflevering heet naar 'Van het uit roze in het rood: de Erik Breukinks Italiaanse zwanenzang'. met De Giro is weer met begonnen, de Ronde met uit van Italië. Tom Dumoulin, vorig van jaar in de eerste Nederlandse winnaar, door gaat proberen zijn titel op tv te prolongeren. Het met scheelde niets of naar niet Dumoulin maar de Erik Breukink was de eerste op tv Nederlandse winnaar geweest. tijdens We op moeten daarvoor terug naar de 1989. Negen jaar op tv na Zoetemelks Tourzege gaat uit opnieuw een Nederlander een het grote ronde met winnen. Na door een derde en tweede met plek het in het Giro-eindklassement rijdt in Erik Breukink een in 1989 al een een paar dagen soeverein naar in het van roze. Het spookt in de tijdens Dolomieten, naar maar net als op een jaar eerder het in de legendarische helletocht in over de naar Gavia blijkt hij de omstandigheden het uit beste het te verteren. Met nog twee de tijdritten op het naar programma, zijn de specialiteit, uit hoeft hij nog maar één colletje de door over. Dan gaat het het mis. Andere Tijden Sport reconstrueert Breukinks met fatale met dag.

februari 2019
27-01-2019 22:20

Rudi Lubbers en het gevecht van zijn leven

Andere Tijden Sport - Rudi Lubbers en het gevecht van zijn leven

Jakarta, 20 oktober 1973: zwaargewicht Rudi Lubbers bokst de wedstrijd van zijn leven tegen Muhammad Ali, de grootste bokser aller tijden. Lubbers verliest weliswaar op punten, maar knock-out gaat hij niet en hij blijft de volle twaalf rond...

20-01-2019 22:05

Andere Tijden Sport: Frans Derks' broekje

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Frans Derks' broekje

In Andere Tijden Sport vanavond een reportage over Frans Derks, de scheidsrechter met het strakste broekje van de Eredivisie. In de gouden jaren van het Nederlandse voetbal was Derks tussen grootheden als Willem van Hanegem en Johan Cruijf...

13-01-2019 22:05

Andere Tijden Sport: Barbara de Loor

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Barbara de Loor

Vanavond zendt Andere Tijden Sport de reportage 'Barbara de Loor: Eenzaam in Inzell' uit. In 2005 wint schaatsster Barbara de Loor uit het niets goud op de 1000 meter van de WK afstanden in Inzell. Ze verslaat Anni Friesinger en Marianne T...

06-01-2019 22:05

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Vanavond start een nieuwe winterserie van Andere Tijden Sport met een aflevering over 1996, een winter lang Elfstedenkoorts. In de afleveringen daarna, elke zondag rond 22:00 uur op NPO 1, worden verhalen over Barbara de Loor, Frans Derks, ...

30-11-2018 20:35

Andere Tijden Sport: Gestolen urinemonsters schaatssters

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Gestolen urinemonsters schaatssters

De Nederlandse schaatsbond heeft in 1985 het bericht van de diefstal van een kistje met urinemonsters van Yvonne van Gennip en Ria Visser in de doofpot gestopt. De urine werd afgenomen na het EK in Groningen, waar Van Gennip en Visser verra...

05-08-2018 22:15

Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

Andere Tijden Sport - Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

NPO 1 herhaalt vanavond de Andere Tijden Sport-uitzending rond atlete Ellen van Langen. In de uitzending: De winnende 800 meter race van Ellen van Langen op de Olympische Spelen van 1992, minutieus gereconstrueerd. Haar trainer, haar tegen...

29-07-2018 22:05

Het mysterie Foekje Dillema

Andere Tijden Sport - Het mysterie Foekje Dillema

De Friese hardloopster Foekje Dillema vormde in 1949 een serieuze bedreiging voor de suprematie van Fanny Blankers-Koen, de koningin van de Nederlandse baanatletiek die op de Spelen van 1948 in Londen vier gouden medailles had gewonnen. Een...

22-07-2018 23:05

Verliefd op Willy Stahle

Andere Tijden Sport - Verliefd op Willy Stahle

Waterskiester Willy Stähle staat centraal. Willy wie? Willy Stähle, de Nederlandse die in 1971 wereldkampioen werd en in 1972 demonstratiegoud pakte tijdens de Olympische Spelen in München. Marcel Goedhart zocht de vergeten sportheldin op.

15-07-2018 23:10

Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Andere Tijden Sport - Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Corrie en Frans Siemons runnen sinds midden jaren zeventig het bordeel Sauna Diana in Zundert. Hun zonen Jan, Marc en Ruud zijn lid van de Zundertse wielervereniging. Na hun wedstrijdjes moeten zij zich op straat omkleden, achterin de auto ...

12-07-2018 21:35

Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Een paar weken na de voorlaatste aflevering van dit seizoen, wijdt Andere Tijden Sport tijdens Wimbledon de laatste uitzending aan Betty Stöve. De uitzending is dit keer niet op zondag-, maar op donderdagavond op NPO 1. Betty Stöve is zond...

10-06-2018 22:15

Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Wat was er gebeurd als Rob Rensenbrink tegen Argentinië niet tegen de paal had geschoten maar had gescoord? Was Nederland in 1978 dan echt wereldkampioen voetbal geworden? Om die vraag te beantwoorden reist Andere Tijden Sport in een extr...

03-06-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Op 14 juni is het zover. Dan begint in Rusland het WK voetbal. Het Nederlands elftal heeft zich zoals bekend niet geplaatst. Wel zien we veel in Nederland opgegroeide jongens op het WK. Bij Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers met ee...

27-05-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Vanavond in Andere Tijden Sport de reportage 'Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde'. In 2002 levert het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie door in eigen land de halve finale te bereiken van het WK voetbal. Dat gebeurt onder...

20-05-2018 22:05

De wraak van Aad de Mos

Andere Tijden Sport - De wraak van Aad de Mos

Dertig jaar geleden is het: het nietige KV Mechelen wint onder leiding van Aad de Mos ten koste van Ajax de Europacup II. Het is een titel met een verhaal. De geboren Hagenees Aad de Mos start zijn trainerscarrière in het betaald voetbal bi...

13-05-2018 22:25

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Vanavond start een nieuw seizoen van Andere Tijden Sport, het sportgeschiedenis-programma van NTR en NOS dat dit jaar tien jaar bestaat. De afleveringen zijn de komende zondagen om 22:00 of 22:20 uur te zien op NPO 1. De eerste aflevering ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andere Tijden Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport bij Andere Tijden Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport gemist

Andere Tijden is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door de NPS en de VPRO op Nederland 2 en behandelt elke week historische onderwerpen, aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek. Er wordt samen met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden. Het programma wordt vanuit het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gepresenteerd door Hans Goedkoop, de eindredactie is in handen van Ad van Liempt en Carla Boos. De beeldonderzoeker heet Gerard Nijssen. Hij heeft regelmatig oud filmmateriaal ontdekt.

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 27-01-2019 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord