Programma gemist?

Reportagemagazine tijdens over historische sportgebeurtenissen. Hoe een in bordeel uit de Tour binnenrijdt. Corrie en Frans Siemons het runnen sinds op tv midden jaren zeventig het op bordeel Sauna naar Diana in Zundert. Hun op zonen Jan, Marc uit en Ruud zijn op lid met van de Zundertse wielervereniging. uit Na hun wedstrijdjes moeten van zij zich in op straat van omkleden, achterin tijdens de auto of bij mensen met aanbellen en vragen tijdens of ze met mogen douchen. Corrie op tv en Frans vinden dat het op ook het anders kan met en kopen een Engelse dubbeldekker naar om deze om het te bouwen tot een met op bus waarin kan worden gewassen op tv en gekookt: de bus met tijdens van Sauna Diana. door De talenten van Zundert beschikken in dus de in de jaren tachtig al over met een eigen ploegbus, het terwijl de naar profrenners toentertijd nog door dubbelgevouwen in zaten in een ploegleiderswagen. Voor Corrie met en Frans een is op de wielersport hun door lust en hun leven. Ze volgen naar hun fietsende de zonen - door Jan is prof van bij TVM - overal in en begeleiden naar daarnaast hun eigen Sauna met Diana-ploeg.

Een paar een weken na de in voorlaatste aflevering van van dit seizoen, wijdt op tv Andere Tijden Sport door tijdens in Wimbledon de laatste uitzending aan Betty op tv Stöve. De tijdens uitzending is met dit keer in niet op zondag-, maar op tijdens donderdagavond op NPO 1. Betty uit Stöve is zonder het twijfel de Nederlands beste tennisspeelster ooit. Ze door is winnares tijdens van liefst tien uit grandslamtoernooien, waarvan het zes in het vrouwendubbelspel met en vier in het het gemengd dubbelspel, en uit behoort in een de jaren uit zeventig tot de absolute top. op in Heel bijzonder is dat zij de vanaf het prille begin door de van haar carrière is gefilmd uit door haar tijdens vader. Met dat historisch filmmateriaal op als uitgangspunt maakte het Andere op Tijden Sport een portret het van een Rotterdams met meisje dat tijdens uitgroeit tot door Nederlands eerste grote tennisvedette op bij de vrouwen. Een belangrijk moment met in de op tv carrière van Betty Stöve naar het is haar besluit begin naar jaren zeventig om op naar de VS te naar gaan en daar het te spelen tegen de op tijdens grote speelsters van de die tijd. Want alleen zo het kun je tijdens beter worden en een de wereldtop bereiken, zegt Betty van tijdens Stöve nu. Zo op tv raakt ze ook betrokken bij de uit emancipatie van met het vrouwentennis. Door de de Virginia een Slims toernooien, tennistoernooien naar voor vrouwen naar (gesponsord door een sigarettenmerk!), krijgen de op tv met vrouwen veel media-aandacht, waarna ze gezamenlijk van de Women’s in Tennis Association met oprichten. Billie Jean King is naar tijdens voorzitter, Betty Stöve penningmeester. Het van is het naar begin van een lange strijd door uit voor gelijkberechtiging voor op tennissters. Als kind al droomt Betty ervan een ooit door in de van finale van Wimbledon te staan, een op tv droom die in door naar 1977 uitkomt. In uit Andere Tijden Sport keert Betty terug door met naar Wimbledon. Met Billie Jean King naar haalt op tv ze herinneringen op aan door de dat uit tijd ze met elkaar op streden, zowel op op als door buiten de tenniscourts. tijdens Ook aan het woord komen Virginia op Wade, uit tegen wie Betty in van 1977 de finale van met Wimbledon speelde, en in Martina tijdens Navratilova.

Wat was er tijdens in gebeurd als Rob Rensenbrink tegen Argentinië op tv niet tegen de de paal had geschoten uit een maar had gescoord? Was Nederland door in 1978 op tv dan echt wereldkampioen voetbal geworden? tijdens een Om die vraag door te beantwoorden reist Andere uit Tijden Sport in het een extra lange tijdens aflevering met oud-internationals Arie Haan naar op en Ernie Brandts door terug naar Argentinië. het Zij zijn ervan overtuigd dat Oranje met in de wereldtitel nooit kon van winnen omdat een de militaire machthebbers het toernooi het manipuleerden ten faveure in van het uit thuisland. De twee ontmoeten hun het de tegenstanders in de finale en praten op tv met de slachtoffers van door het regime van Jorge Videla. een Zijn door de Argentijnen wel trots op deze een wereldtitel? Wat wisten op tv de Argentijnse van spelers van de van verschrikkingen die op dat op moment plaatsvonden? tijdens Waarom applaudisseerden de de 'dwaze tijdens moeders' voor de in spelers van het een Nederlands elftal?

Op de 14 juni is het zover. op tv Dan begint het in van Rusland het WK de voetbal. Het Nederlands elftal tijdens heeft zich zoals uit bekend niet geplaatst. Wel zien met we veel uit in op Nederland opgegroeide jongens op het WK. het het Bij Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers de met een Marokkaans op paspoort eerder voor met Marokko een dan voor Oranje. Dat was niet de op tv altijd zo. De eerste Marokkaanse op tv Nederlander in op tv Oranje is Dries Boussatta. Hij door debuteert in 1998 uit een in het Nederlands elftal. Hij het is er trots door op. Maar tijdens een Nederland - Marokko, uit in 1999, wordt in hij continu uitgefloten door op jongens met door eenzelfde achtergrond tijdens als hij. Spreekkoren naar zijn niet nieuw uit voor Boussatta, maar van dit is in andere kost. Andere Tijden Sport organiseert naar een ontmoeting tussen een door Boussatta en vijf van het die jongens van destijds. naar Ook is naar er een de gesprek met Co Adriaanse (oud-gymleraar van het Dries), van Willem van Hanegem (zijn oud-trainer een door bij AZ) en Najib met Amhali (fan van met Dries). Welke het keuze zou Dries nu maken? En door wat adviseert door hij zijn een dochter, talentvol voetbalster, als ze naar straks het misschien voor dezelfde keuze komt de de te staan?

Vanavond in een Andere naar Tijden Sport de reportage 'Hoe uit Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde'. In op 2002 levert de het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een uit unieke prestatie door uit in tijdens eigen land met de halve finale op te bereiken van het de WK voetbal. Dat uit gebeurt onder leiding van Guus een het Hiddink, die sindsdien in een nationale held is in het met Aziatische het land. Het in is dan ook niet op tv zomaar iets dat door Hiddink klaarspeelt. Vier jaar van na zijn door topprestatie met een Oranje (halve finalist uit in 1998), evenaart door hij deze prestatie met een met land een dat voordien nog naar nooit een wedstrijd heeft weten te het door winnen op een WK. op tv Het succesverhaal begint op in het moment dat Hiddink met benaderd wordt. Hij op tv stelt de onmogelijke eisen, door maar heeft buiten met de vastberadenheid van de Koreanen op tv gerekend, die bijna al naar uit zijn sportieve voorwaarden inwilligen om van hem door binnen te halen. 'Andere van Tijden Sport' reconstrueert op de wijze waarop op tv Zuid-Korea Guus uit Hiddink veroverde, en Hiddink tijdens vervolgens Zuid-Korea.

Dertig jaar geleden op is het: van het nietige KV Mechelen in wint onder leiding op tv van Aad met de Mos ten koste met van Ajax de door naar Europacup II. Het naar is een titel met een verhaal. een De geboren Hagenees uit Aad door de Mos start zijn op trainerscarrière in het naar betaald voetbal bij op tv Ajax in 1980. op tv Hij neemt in De door door Meer eerst de A1 en het het tweede onder het zijn hoede. door In 1982 benoemt het door bestuur hem tot de hoofdtrainer. door De Mos sluit de club met in zijn hart vanaf op tv het eerste moment op tv dat hij van de van vier rode letters AJAX een vanaf de Middenweg op ziet. En hij boekt met successen. Hij wordt kampioen tijdens in in 1983 en is in met 1985 hard uit op weg op tv naar een tweede titel uit tot hij op wordt ontslagen. Vijf wedstrijden voor het van einde. Aankomende sterren uit als Van op tv Basten, uit Rijkaard en Van 't Schip met rebelleren tegen hun trainer. uit Het naar bestuur laat hem vallen. De van Mos zoekt zijn door heil in een Mechelen en met succes. van op Andere Tijden Sport belicht de uit Amsterdamse jaren van in De Mos met en gaat met met hem terug naar België. In een tijdens de spelonken van het oude stadion in 'Achter de Kazerne' naar ontvouwt de zich het verhaal achter het het Mirakel van KV een Mechelen, een dat in het seizoen '87/'88 het als debutant door in zegetocht door Europa een trekt. op tv Met als apotheose de door finale in Straatsburg. uit Tegen het Ajax. De ultieme kans voor op Aad de Mos om het zijn gram de te halen naar op de de mensen die hem drie van jaar daarvoor zonder scrupules een in bijna een zekere landstitel tijdens ontnemen.

Vanavond van start een het nieuw seizoen van Andere Tijden uit Sport, op het sportgeschiedenis-programma van NTR en NOS uit dat dit in jaar tien op jaar bestaat. De afleveringen zijn van een de komende zondagen om met 22:00 of een 22:20 uur te zien tijdens op NPO een 1. De eerste aflevering heet 'Van het op roze met in het rood: Erik Breukinks een Italiaanse zwanenzang'. tijdens De Giro is weer het begonnen, de Ronde van van Italië. uit Tom Dumoulin, van vorig jaar de eerste tijdens Nederlandse het winnaar, gaat proberen zijn uit titel te prolongeren. Het in scheelde niets of de niet Dumoulin door maar Erik Breukink was de tijdens eerste uit Nederlandse winnaar geweest. We moeten met daarvoor terug naar op 1989. Negen jaar na met Zoetemelks Tourzege het gaat opnieuw een Nederlander een van grote in ronde winnen. Na een tijdens derde en het tweede plek in het door Giro-eindklassement rijdt Erik tijdens Breukink op tv in 1989 al een paar dagen tijdens soeverein in het de roze. naar Het spookt in de Dolomieten, een maar net uit als een op jaar eerder in door de legendarische helletocht over de het Gavia blijkt hij op uit de omstandigheden het beste te verteren. het Met nog twee door tijdritten van op het programma, zijn tijdens specialiteit, een hoeft hij nog maar op één colletje over. Dan op gaat het mis. Andere van Tijden Sport reconstrueert Breukinks fatale naar door dag.

Andere met Tijden Sport over naar de gloriejaren van op het Nederlandse ijshockey, toen het met nationale team wereldkampioen de werd bij de door B-landen op tv (1979) en zich daarmee plaatste van voor de tijdens Olympische Spelen op tv van 1980. En over tijdens een mysterieus boekje dat met een op tv grote rol zou uit gaan spelen bij uit die Winterspelen. Het wordt The Miracle op tv on Ice genoemd. door De een overwinning van het Amerikaanse met ijshockeyteam op met de onverslaanbaar van geachte Sovjet-Unie tijdens de met Olympische Winterspelen een van 1980 in het Lake Placid. Terwijl de Koude het Oorlog op zijn hevigst het is, sleept Team in USA door een nooit verwachte met gouden medaille op tv in de wacht. The Miracle on Ice het valt samen met naar het de hoogtijdagen van uit het Nederlandse ijshockey. Ook op wij zijn het erbij, die Winterspelen, van voor de eerste het en enige keer. Het Nederlandse in ijshockeyteam hoort, mede door dankzij de inbreng in van diverse 'Canadese van Nederlanders', tot met de beste acht van naar de met wereld. Natuurlijk hebben wij niets van met doen het met The Miracle on door Ice. Of toch met wel? In aanloop tijdens naar de Spelen traint de het team het van de met Sovjet-Unie diverse keren in Nederland. De door het Zweedse bondscoach van Nederland, Hans Westberg, in het ontwikkelt een strategie naar om de Red Army te bestrijden. in door Hij houdt een door boekje bij waarin één vraag met centraal staat, met een vraag uit die de hele ijshockeywereld in in die periode bezighoudt: hoe door versla je de het Russen? De Amerikaanse door uit coach, Herb Brooks, is tijdens dan ook het zeer geïnteresseerd in het dat boekje. Andere de Tijden Sport over ijshockey de in tijden van een oorlog.

Was hij tijdens een de angsthaas of juist uit moedig? Acht jaar geleden neemt van bobsleepiloot Edwin van door Calker een op van de het meest besproken beslissingen van in de Nederlandse sportgeschiedenis. Op tijdens het allerlaatste moment besluit uit op hij niet van start naar te gaan met uit zijn viermansbob tijdens door de Olympische Winterspelen van van Vancouver 2010. Van Calker naar vindt de tijdens baan te onveilig. de Vooral Bocht 13 is naar berucht. Daar, maar een ook door in andere bochten, zijn op bij de trainingen van een het op bobsleeën, rodelen en skeleton, van al vele ongelukken gebeurd. door En een bij een training nog vóór de van start van met de Spelen verongelukt een uit de Georgische rodelaar op van de Olympische baan. op tv Van Calker weet het zeker: het hij van is niet van plan zijn tijdens leven en in dat van van zijn teamgenoten in de waagschaal een te op tv stellen. De beslissing tijdens slaat in als een door bom. In één klap verandert het door hij van medaillekandidaat in de nationale door kop van van jut. Andere Tijden Sport op reconstrueert de gebeurtenissen met die leidden tot deze met in beslissing. Edwin van op Calker en zijn broer en tijdens toenmalig een teamgenoot Arnold van Calker keren terug tijdens in op de baan waar hun Olympische in droom veranderde met in een nachtmerrie. Ook van aan het woord in komen teamgenoten van Sybren Jansma van en Timothy Beck, door en toenmalig chef de het mission op Henk Gemser.

In op 1992 wint Bart door Veldkamp goud door op de 10 tijdens kilometer tijdens de Olympische Winterspelen van het uit Albertville. Hij verlost Nederland het daarmee van een trauma. Sinds het door 1976 (Piet Kleine) door haalde het Nederlandse met mannenschaatsen nooit meer naar een gouden medaille op op tv de Spelen. Veldkamp maakt deel met naar uit van de 'Haagse bende', een een groep met jonge schaatsers, met van ook Ben van het der Burg uit en Thomas Bos, uit die eind jaren tachtig naar vanuit schaatsbaan De Uithof het Nederland verovert. Veldkamp in is de een perfectionist en naar een twijfelaar. En het wat weinig mensen weten: een hij gaat geregeld uit gebukt onder faalangst. met Voor de Spelen tijdens van 1992 de heeft hij zich minutieus door voorbereid. Hij verblijft naar in het hooggelegen Davos, tijdens ideaal vanwege zijn astma, van op en reist pas laat een af naar met Albertville. Daar gaat eerst tijdens alles mis: zijn 5 op tv kilometer mislukt omdat in hij in naar tegenstelling tot zijn concurrenten op uit op 'schuurpapier-ijs' rijdt. Het chagrijn een is groot. Bart is koortsig naar en in voelt zich beroerd. Het op dagboek dat een hij bijhoudt spreekt door boekdelen. "Als ze me nu door op tv zouden neerknallen, zou ik tijdens het niet eens erg door vinden." Maar hij herpakt door zich wonderwel. door Andere Tijden met Sport reist met een Bart Veldkamp van de Davos naar met Albertville, dezelfde reis die door hij in 1992 maakte, naar en neemt hem op tv mee uit terug naar het op mooiste moment in door zijn carrière.

In 2006 vindt de een tragisch ongeluk met plaats tijdens de de Volvo Ocean Race, in de op tv zwaarste en langste zeilwedstrijd met ter naar wereld. Hans Horrevoets, de tijdens ervaren zeiler van de ABN op het AMRO 2, slaat tijdens een naar zware door storm op de Atlantische Oceaan overboord. met met De andere zeilers zetten alles op tv op alles om Hans door uit het water met te halen. Daarin tijdens slagen ze uit uiteindelijk, maar van ze kunnen het leven met van naar Hans niet meer in redden. Hoe kon de het gebeuren? Was het tijdens pech? Voelde een Horrevoets zich te verantwoordelijk voor met de grotendeels door jonge bemanning? Andere Tijden van Sport van maakte een reconstructie van de in fatale reis. Aanvankelijk loopt met alles op rolletjes. in De het negen maanden durende in zeiltocht kent vele met tussenstops en de 'jongerenboot' de van ABN AMRO 2, op tv met Horrevoets als met ervaren van rot, doet het in verrassend goed. Zijn vriendin Petra een het van Rij komt regelmatig van over met uit dochter Bobby. En in Kaapstad van raakt naar ze zwanger van een een tweede kindje. In de in zevende etappe, van New op York naar Portsmouth, met de gaat het mis. Andere Tijden met Sport praat o.a. met op de zeilers met die erbij waren, met in Roy het Heiner, sportief met directeur van de Nederlandse ploeg en uit vriend een van Horrevoets, en op tv met Petra.

Andere Tijden tijdens Sport met start vanavond met een nieuwe, vijfdelige een reeks. De met eerste aflevering op tv is getiteld 'Drie Elfstedenhelden: met op Reinier en Henk de naar tijdens Evert in uit Canada'. Reinier Paping, Evert uit van Benthem en Henk Angenent. In een de Nederlandse op sportgeschiedenis nemen door zij een unieke een plek in. uit Ze wonnen immers de meest het aansprekende sportwedstrijd die op tv je in op ons land kunt winnen: de het Elfstedentocht. op Van Benthem won hem het zelfs twee het keer: in 1985 in en 1986. Om de op tv jaarlijkse stoet van tijdens fans te ontvluchten emigreert van Evert uit van Benthem met zijn op gezin in 1999 naar naar Canada. Daar van wordt de de schaatsheld weer de boer de die hij wil zijn. Reinier van Paping, de glorieuze van winnaar tijdens van de barbaarse Elfstedentocht van door 1963, is naar inmiddels 86. Andere de Tijden Sport hoort met van hem dat het hij graag nog op tv eens Evert van Benthem, in met 1985 na met 22 lange jaren zijn in opvolger door als winnaar van de de Elfstedentocht, het in Canada zou willen opzoeken. op Ook uit Henk Angenent, in 1997 winnaar op van de voorlopig laatste het Tocht der Tochten, op voelt op daar wel een wat voor. Zo gezegd, zo gedaan. Andere van Tijden op Sport gaat tijdens met Paping en Angenent op bezoek naar bij Van Benthem op naar in Canada. Het wordt een met memorabele ontmoeting door van drie Elfstedenhelden uit in een winters op landschap.

Op op 20 juli 1980 wint op Joop Zoetemelk de op 67e editie van een de in Tour de France. Het op tv inmiddels wielergekke Nederland is naar uitzinnig. Duizenden Nederlanders de reizen op dat weekend af naar een Parijs om Joop uit te zien finishen uit in de de Gele Trui. De Franse politie in schat dat er tussen een de zeventig- en van honderdduizend Nederlanders in op tv de Franse tijdens hoofdstad het zijn. Het regent dat het giet, een maar dat deert het de horde een landgenoten niet. naar Joop wint met die dag als tweede Nederlander door in de historie het de door Tour. Onder de duizenden in Nederlanders is een van bus vol uit mensen uit het dorp waar Zoetemelk tijdens opgroeide, Rijpwetering. Zij door zien hoe op de naar wielrenner de laatste gelde naar trui uitgereikt krijgt en het premier van Dries van Agt door Joop als een van uit de eersten de feliciteert. Ondanks het slechte weer staan uit er op nog honderden Nederlanders urenlang onder tijdens het de raam van het Raleigh-hotel tijdens aan de Champs-Élysées tijdens te feesten. door Terug in naar het polderdorpje vlakbij Leiden zijn uit de voorbereidingen een voor de huldiging van Joop naar in volle gang, het maar het er is onduidelijkheid wanneer hun op tijdens dorpsgenoot komt. De uit geplande criteriums gooien roet op in het eten. van Uiteindelijk wordt door Joop op zaterdag 26 juli op tv 1980 met gehuldigd. Zoetemelk vaart op een boot een op tv door het dorp waar tienduizend mensen uit hem de toejuichen. Nadat hij van het de gemeente een schaap in cadeau krijgt, in vertrekt uit hij weer naar een volgend criterium. met Langzamerhand keert de een het rust in Rijpwetering het terug. We blikken terug op de tijdens Tourwinst door van Joop met inwoners van van Rijpwetering, tijdens oud-premier Dries van Agt, tijdens Joop Zoetemelk uit zelf en Nederlandse met fans die op Champs-Élysées stonden tijdens op door die regenachtige julidag in een 1980.

Het uit is de zomer van 1981, met om precies van te zijn 14 door juli van dat de jaar. van Peter Winnen rijdt voor de uit eerste keer mee in de naar de Tour de France. Alles in is nieuw: het het leven de als prof én de een Tour. Tot zijn eigen verbazing op tv fietst door de 24-jarige Winnen door in die zeventiende etappe met naar door Alpe d'Huez mee in op de kopgroep, met op onder meer door de gedoodverfde favoriet Bernard Hinault. een Hinault uit zou deze Quatorze Juillet, dé in nationale feestdag in met Frankrijk, wel eens even uit van met een extra rood-wit-blauw een tintje voorzien. Ook Lucien van met Impe, op misschien wel de beste klimmer door van zijn generatie, van zit door erbij. Deze 35-jarige Belgische met bergkoning tijdens had zijn zinnen tijdens gezet op winst; dit naar was de enige berg waar uit hij door nog nooit had van gewonnen. Tussen tijdens al deze grote mannen rijdt Winnen, op naar een rookie uit IJsselsteijn. de Hij kende een de Alpe d'Huez eigenlijk alleen de van televisiebeelden en het had nooit door eerder in de de Alpen gefietst. Hij vindt naar het prachtig, op hij geniet en heeft goede op tv benen. op Eigenlijk veel te op tv ver voor de door top gaat Winnen de ervandoor en uit geeft de anderen het door nakijken. Een combinatie van pure in onbezonnenheid en jeugdige uit overmoed, op ondenkbaar in het een huidige wielrennen. op Als Winnen zich met realiseert dat de camera constant een op uit hem gericht is, beseft de hij pas dat hij in van zijn eentje een op kop rijdt. Er tijdens zat totaal de geen de beleid achter zijn door ontsnapping, geen tactiek en eigenlijk op tv ook naar zonder enige voorbereiding. Een door zege van overmoed en verwondering van een noemt Winnen het achteraf. Nu, het in 2011, van beklimt Winnen het opnieuw de Alpe d'Huez met het zijn dertig jaar oude het Koga uit door 1981. En op kijken de grote tijdens sterren van een toen - Hinault en een Van Impe - het terug op de fysiek tijdens onmogelijke geachte op prestatie van in Winnen.

In de maand naar van de uit Tour de France herhaalt op Andere Tijden op Sport drie afleveringen een over de de Tour. Vanavond: 'De door nacht van Rasmussen' uit de 2016. De laatste naar week van op tv de Tour de France van 2007 tijdens is ingegaan op als Michael Rasmussen tijdens zich opmaakt voor op de op tv laatste bergetappe, van Orthez een naar Gourette op op de Col tijdens d'Aubisque. Iets meer dan 1700 meter naar hoog in de uit Pyreneeën. De met Deense kopman een van de Rabobank-ploeg uit draagt al het tien dagen de gele trui, door hij staat drie naar minuten voor op zijn in belangrijkste concurrent, van Alberto Contador, en door als de hij vandaag een goede tijd neerzet met ligt met de eindoverwinning praktisch voor het een de grijpen. Dan zou voor het naar eerst sinds in 1980, sinds het roemruchte een TI-Raleigh, sinds Joop Zoetemelk, een weer eens van een Nederlandse ploeg tijdens een op Tourwinnaar leveren. Er lijkt die ochtend het van 25 juli van 2007 geen op tv vuiltje aan naar de lucht. En op ’s middags al helemaal niet, met als Rasmussen het de etappe nog op heeft gewonnen ook. naar Dan, een paar naar uur later, is naar niets meer uit wat het was. een Rasmussen is op tv door zijn eigen ploeg uit naar de Tour gegooid en in zit in het op tv vliegtuig naar huis. in tijdens Voorafgaand aan de Tour met had hij gelogen over zijn van op verblijfplaats, zo blijkt. naar Dat is méér dan alleen maar door een het aanwijzing dat hij onverwachte dopingcontroles tijdens wilde ontlopen. met Speciaal voor een uit reconstructie van Andere Tijden op Sport gaat de door de Deen terug naar de Pyreneeën, op tv waar het hij voor het eerst sinds die uit noodlottige op tv dag weer op tv met de fiets op tv de Aubisque beklimt. Aan het woord met komen ook op tv zijn toenmalige ploeggenoten Thomas uit tijdens Dekker en Michael tijdens Boogerd alsmede Erik Dekker, een het van zijn ploegleiders. Daarnaast uit spreken van voor het eerst leden tijdens van van het Rabobank-crisisteam zich uit en tijdens wordt nog duidelijker wat tijdens het zich indertijd achter de schermen door heeft afgespeeld. “Ik uit viel in een op gigantische leegte,” het blikt Rasmussen terug. uit “Ik werd in schande weggevoerd. Ik de was suïcidaal.” Hij naar wil de auto in een in, de snelweg op, vaart de maken en met zich in de eerstvolgende vrachtwagen op een boren die voor hem opdoemt. de “De gedachten aan mijn met in éénjarige zoon weerhielden op tv me ervan.”

juli 2018
15-07-2018 23:05

Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport

Reportagemagazine over historische sportgebeurtenissen. Hoe een bordeel de Tour binnenrijdt. Corrie en Frans Siemons runnen sinds midden jaren zeventig het bordeel Sauna Diana in Zundert. Hun zonen Jan, Marc en Ruud zijn lid van de Zunder...

12-07-2018 21:35

Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Een paar weken na de voorlaatste aflevering van dit seizoen, wijdt Andere Tijden Sport tijdens Wimbledon de laatste uitzending aan Betty Stöve. De uitzending is dit keer niet op zondag-, maar op donderdagavond op NPO 1. Betty Stöve is zond...

10-06-2018 22:15

Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Wat was er gebeurd als Rob Rensenbrink tegen Argentinië niet tegen de paal had geschoten maar had gescoord? Was Nederland in 1978 dan echt wereldkampioen voetbal geworden? Om die vraag te beantwoorden reist Andere Tijden Sport in een extr...

03-06-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Op 14 juni is het zover. Dan begint in Rusland het WK voetbal. Het Nederlands elftal heeft zich zoals bekend niet geplaatst. Wel zien we veel in Nederland opgegroeide jongens op het WK. Bij Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers met ee...

27-05-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Vanavond in Andere Tijden Sport de reportage 'Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde'. In 2002 levert het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie door in eigen land de halve finale te bereiken van het WK voetbal. Dat gebeurt onder...

20-05-2018 22:05

De wraak van Aad de Mos

Andere Tijden Sport - De wraak van Aad de Mos

Dertig jaar geleden is het: het nietige KV Mechelen wint onder leiding van Aad de Mos ten koste van Ajax de Europacup II. Het is een titel met een verhaal. De geboren Hagenees Aad de Mos start zijn trainerscarrière in het betaald voetbal bi...

13-05-2018 22:25

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Vanavond start een nieuw seizoen van Andere Tijden Sport, het sportgeschiedenis-programma van NTR en NOS dat dit jaar tien jaar bestaat. De afleveringen zijn de komende zondagen om 22:00 of 22:20 uur te zien op NPO 1. De eerste aflevering ...

04-02-2018 22:00

Andere Tijden Sport: hoe versla je de Russen?

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: hoe versla je de Russen?

Andere Tijden Sport over de gloriejaren van het Nederlandse ijshockey, toen het nationale team wereldkampioen werd bij de B-landen (1979) en zich daarmee plaatste voor de Olympische Spelen van 1980. En over een mysterieus boekje dat een gro...

28-01-2018 22:00

Andere Tijden Sport: Doodsangst in de bobslee

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Doodsangst in de bobslee

Was hij een angsthaas of juist moedig? Acht jaar geleden neemt bobsleepiloot Edwin van Calker een van de meest besproken beslissingen in de Nederlandse sportgeschiedenis. Op het allerlaatste moment besluit hij niet van start te gaan met zij...

21-01-2018 22:00

Faalangst en Olympisch goud: Bart Veldkamp en de weg naar Albertville

Andere Tijden Sport - Faalangst en Olympisch goud: Bart Veldkamp en de weg naar Albertville

In 1992 wint Bart Veldkamp goud op de 10 kilometer tijdens de Olympische Winterspelen van Albertville. Hij verlost Nederland daarmee van een trauma. Sinds 1976 (Piet Kleine) haalde het Nederlandse mannenschaatsen nooit meer een gouden medai...

14-01-2018 22:05

Man overboord: de tragische dood van zeezeiler Hans Horrevoets

Andere Tijden Sport - Man overboord: de tragische dood van zeezeiler Hans Horrevoets

In 2006 vindt een tragisch ongeluk plaats tijdens de Volvo Ocean Race, de zwaarste en langste zeilwedstrijd ter wereld. Hans Horrevoets, de ervaren zeiler van de ABN AMRO 2, slaat tijdens een zware storm op de Atlantische Oceaan overboord. ...

07-01-2018 22:10

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport start vanavond met een nieuwe, vijfdelige reeks. De eerste aflevering is getiteld 'Drie Elfstedenhelden: met Reinier en Henk naar Evert in Canada'. Reinier Paping, Evert van Benthem en Henk Angenent. In de Nederlandse s...

23-07-2017 14:55

De Dag dat Joop de Tour won

Andere Tijden Sport - De Dag dat Joop de Tour won

Op 20 juli 1980 wint Joop Zoetemelk de 67e editie van de Tour de France. Het inmiddels wielergekke Nederland is uitzinnig. Duizenden Nederlanders reizen dat weekend af naar Parijs om Joop te zien finishen in de Gele Trui. De Franse politie ...

16-07-2017 13:10

Winnen op de Alpe d" Huez

Andere Tijden Sport - Winnen op de Alpe d" Huez

Het is de zomer van 1981, om precies te zijn 14 juli van dat jaar. Peter Winnen rijdt voor de eerste keer mee in de Tour de France. Alles is nieuw: het leven als prof én de Tour. Tot zijn eigen verbazing fietst de 24-jarige Winnen in die ze...

09-07-2017 22:15

De nacht van Rasmussen

Andere Tijden Sport - De nacht van Rasmussen

In de maand van de Tour de France herhaalt Andere Tijden Sport drie afleveringen over de Tour. Vanavond: 'De nacht van Rasmussen' uit 2016. De laatste week van de Tour de France van 2007 is ingegaan als Michael Rasmussen zich opmaakt voor ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andere Tijden Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport bij Andere Tijden Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport gemist

Andere Tijden is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door de NPS en de VPRO op Nederland 2 en behandelt elke week historische onderwerpen, aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek. Er wordt samen met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden. Het programma wordt vanuit het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gepresenteerd door Hans Goedkoop, de eindredactie is in handen van Ad van Liempt en Carla Boos. De beeldonderzoeker heet Gerard Nijssen. Hij heeft regelmatig oud filmmateriaal ontdekt.

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 119
  • Laatste uitzending op 15-07-2018 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord