Programma gemist?

Op van 20 februari wordt Willem van tijdens Hanegem naar 75 jaar. Vanavond is op een speciale uitzending van uit Andere Tijden op tv Sport door ter gelegenheid van door zijn 75ste verjaardag te zien. op tv De in uitzending bestaat volledig uit beelden uit met het archief. Met van uit dit portret brengt het met programma een ode aan Van op tv Hanegem. De tijdens focus ligt op het zijn actieve voetbaljaren, door van op de jaren zestig tot 1983, de het jaar van zijn met afscheid. Willem van op tv Hanegem was zeer naar geliefd. Als voetballer op tv de en daarbuiten, samen met een Truus, de eerste op voetbalvrouw. Maar naar Willem was ook op bikkelhard, een treiteraar, kortom de een onmogelijk mens. Onderliggende vraag op tv is: in waarom houden wij van toch van die 'klootzak'? Lees meer in over dit programma uit op uit gids.tv/programma/andere-tijden-sport.

Jakarta, 20 uit oktober 1973: zwaargewicht Rudi met Lubbers uit bokst de wedstrijd van naar zijn leven in tegen Muhammad in Ali, de grootste een bokser aller tijden. Lubbers verliest het weliswaar op een punten, maar knock-out gaat door hij niet en naar hij de blijft de volle twaalf ronden overeind. in Daarmee oogst naar hij tijdens bewondering, ook van naar de meester zelf. Rudi Lubbers van heeft een uit prachtige carrière met een vele titels, maar nadien de gaat het mis op met hem. tijdens Hij belandt in een met Portugese gevangenis wegens een drugshandel. Het een is een tijdens beschuldiging die hij altijd ontkend een heeft en die hem uit mentaal sloopt. met Een naar leven van ups met en downs volgt, maar de van oude wordt op tv hij nooit meer. Andere Tijden op tv Sport treft hem uit aan in op een Bulgaars tijdens gehucht aan de Zwarte uit Zee. een Hij en zijn vrouw leven op tv er als op kluizenaars. Nog uit één keer kijkt hij tijdens terug op dat gedenkwaardige op tv gevecht tegen Ali uit en steeds uit duidelijker wordt waarom tijdens hij die avond op tussen de touwen in van Jakarta overeind bleef maar de daarna door naar het op tv leven geveld werd.

In op Andere Tijden Sport vanavond de een reportage op over Frans met Derks, de scheidsrechter met het strakste naar broekje van de uit Eredivisie. In de gouden de jaren van het op van Nederlandse voetbal was Derks tussen grootheden met als Willem op tv van Hanegem uit en Johan Cruijff een een opvallende verschijning. op Volgens vriend en naar vijand een uitstekend in arbiter. Populair bij voetballers en een trainers. Door zijn in lange haren, naar zijn uit korte broekjes, zijn ongezouten op tv meningen en zijn eigengereide op gedrag was het Frans Derks niet geliefd bij van de het bobo's van de KNVB. Dik in in tijdens de tachtig is hij een inmiddels, door maar het broekje past in nog en hij fluit in nog steeds. Lees in meer over alle het reportages van dit seizoen een op uit gids.tv/3508/andere-tijden-sport.

Vanavond zendt een Andere door Tijden Sport de reportage 'Barbara door de met Loor: Eenzaam in de Inzell' uit. In 2005 wint schaatsster Barbara uit het de Loor uit het niets de goud op de een 1000 van meter van de op tv WK afstanden in Inzell. door Ze verslaat Anni uit Friesinger en Marianne Timmer. in Op buitenijs. de In de sneeuw. Die gouden tijdens het plak heeft een bijzondere op tv voorgeschiedenis. In 1999 onderging tijdens ze een hartoperatie om het hartritmestoornissen door te verhelpen. op Tijdens het EK in 2003 wordt een de ze verguisd omdat ze opgeeft naar na een van rugblessure en Nederland een startplek door verliest. Een in jaar later slaat door ze op tv terug. De Loor gaat in schaatsen voor het team van met haar in idool Anni Friesinger. Ze tijdens verhuist naar Inzell. naar Ver weg van een familie en vrienden. met Ze vecht met tegen eenzaamheid en tegen het het individualistische topsportleven. tijdens Andere Tijden Sport over het de tijdens oerhollandse schaatsster Barbara de met Loor en haar strijd tegen naar eenzaamheid tijdens en uiteindelijk de ultieme een beloning: eeuwige uit roem. Lees meer over dit seizoen op van op Andere Tijden een Sport op gids.tv/3508/andere-tijden-sport-2019.

Vanavond start een naar nieuwe winterserie van een Andere Tijden Sport op een met een aflevering over 1996, een het winter lang uit Elfstedenkoorts. In de door afleveringen het daarna, elke zondag rond 22:00 naar uur op op NPO 1, op worden verhalen over Barbara een de Loor, Frans op Derks, Rudi Lubbers door en Willem door van Hanegem verteld. In januari op 1996 is Henk Kroes op niet tijdens weg te slaan tijdens van de televisie. uit De voorzitter van op tv de Vereniging De Friesche de Elf Steden spreekt over in ijstransplantaties, over van windwakken en vooral over ja het of met nee. Komt-ie wel of komt-ie op tv niet? Zondag 4 een februari 1996 uit lijkt de een grote dag te worden. op tv Vol goede moed rijdt Kroes in van zijn met woonplaats Boazum naar Leeuwarden. op Hij van is dan nog in op tv de het veronderstelling dat hij een de woorden "It giet oan" in uit gaat spreken. tijdens Maar de naar voorzitter is de te positief geweest. De tocht komt uit er niet. Althans het niet het de officiële tocht. Weekblad Panorama van vindt Kroes maar op naar laf en besluit naar om zelf een Elfstedentocht te op organiseren. Negen op marathontoppers rijden een wilde op tv tocht zonder in stempelkaart. Lees meer over alle een afleveringen van dit seizoen met op tv op gids.tv/artikel/3508/andere-tijden-sport.

De Nederlandse tijdens schaatsbond heeft in naar 1985 het bericht op van de diefstal van van een kistje met van urinemonsters van Yvonne tijdens van Gennip en tijdens Ria Visser een in de doofpot van gestopt. De urine werd tijdens afgenomen na door het EK in het Groningen, waar Van Gennip tijdens en Visser verrassend de van de DDR-rijdsters versloegen. Andere met Tijden Sport en de Volkskrant van onthullen op nu hoe destijds het grote paniek een ontstond en wie op tv vermoedelijk achter de diefstal van zat. Voormalig dopingcontroleur in Frans Pellikaan en toenmalig de KNSB-bestuurslid Letty van Corbijn spreken zich uit in met Andere Tijden op tv Sport. In de uitzending wordt op uit een nieuw licht op tv geworpen op de van Nederlandse schaatssport in het de jaren 80. Centraal daarbij staat met het EK van vrouwen van 1985 in van op Groningen, toen Yvonne van met Gennip en op Ria Visser een bres sloegen de in het op tv onaantastbaar geachte Oost-Duitse in bolwerk. Andere Tijden Sport onthult hoe op na dat EK in op tv het kistje met de urinemonsters van op tv Van Gennip en de in Visser op verdachte wijze met verdween. Andere Tijden Sport wordt tijdens gemaakt door de NOS het uit en NTR, en naar behandelt historische sportonderwerpen door sinds de zomer van de 2008. Net tijdens als bij het moederprogramma tijdens Andere Tijden in wordt er veelal met de van betrokkenen teruggeblikt op tijdens een gebeurtenis van toen door die verband houdt tijdens met het heden. met van Het programma verschijnt tweemaal per jaar door de in een reeks met een het winter- door en een zomereditie van en haakt vaak in op tijdens grote sportevenementen zoals het met WK, de een Olympische met Spelen of de Tour. van Vanavond is er met een eenmalige extra tijdens uitzending van Andere Tijden Sport naar het te zien op door NPO 1. Vanaf januari van 2019 zijn er op tv elke zondag weer nieuwe naar afleveringen te met zien.

NPO 1 herhaalt naar vanavond tijdens de Andere op Tijden Sport-uitzending rond atlete Ellen van van Langen. In de de uitzending: De winnende naar 800 tijdens meter race van een Ellen van Langen op in de Olympische Spelen van 1992, op minutieus tijdens gereconstrueerd. Haar trainer, haar tegenstanders, naar publiek, pers, fotograaf de Hans Heus, Sierd op de Vos de met op zijn telefoontje naar huis. tijdens Commentator Theo een Reitsma leverde niet alleen op een op tv legendarische manier tijdens commentaar, hij op had de op overwinning al een tijdens jaar eerder voorspeld. Atletiekgoud op op tv de OS met is het hoogst haalbare. De door race als uit meisjesboek.

De een Friese hardloopster Foekje Dillema op vormde in in 1949 een serieuze uit bedreiging voor van de suprematie van Fanny Blankers-Koen, de in koningin van van de Nederlandse op baanatletiek die van op de Spelen van 1948 in een Londen vier op tv gouden medailles het had gewonnen. Een de nooit eerder opgehelderde kwestie voorkwam door dat de De Vliegende op tv Huisvrouw van haar troon op werd gestoten. Fanny van noemde haar een man. De op uitslag van op tv een seksetest door de naar KNAU op een 13 juli uit 1950 zou op tv het bewijs hiervoor hebben tijdens geleverd. Het leverde een schorsing uit voor uit het leven van op tv het Friese talent op. Foekje van Dillema in trok zich terug van in haar woonplaats de Burum in op Friesland. Tot haar dood, door op 5 december 2007 op tv heeft ze gezwegen over uit de uit zaak. De Friese met filmmaker Jan-Pieter Tuinstra woont op op uit loopafstand van het dorp en naar gaat met zijn door collega Thomas op tv Blom op zoek met naar de ultieme waarheid rond in tijdens Foekje Dillema.

Waterskiester door Willy Stähle de staat centraal. Willy wie? Willy Stähle, tijdens op de Nederlandse die in uit 1971 wereldkampioen werd en tijdens in 1972 het demonstratiegoud pakte tijdens de Olympische een Spelen in uit München. Marcel Goedhart op zocht op de vergeten sportheldin de op.

Corrie van en Frans met Siemons runnen sinds midden uit jaren zeventig het bordeel Sauna het Diana in de Zundert. Hun zonen Jan, tijdens Marc en Ruud een uit zijn lid van een de Zundertse wielervereniging. Na hun wedstrijdjes het moeten met zij zich op straat in omkleden, een achterin de auto naar of bij mensen aanbellen de en vragen of op ze mogen douchen. Corrie van en Frans vinden een dat door het ook anders kan en kopen uit een naar Engelse dubbeldekker om deze om door uit te bouwen tot een de bus waarin kan worden gewassen op tv met en gekookt: de een bus van Sauna Diana. De talenten uit van Zundert beschikken met dus in de door jaren tachtig met al over door een eigen ploegbus, de terwijl de profrenners een toentertijd nog uit dubbelgevouwen zaten in een ploegleiderswagen. Andere tijdens Tijden Sport naar haalt herinnering op uit aan de tijdens 'Moeder aller naar bussen'.

Een naar paar weken na de voorlaatste het aflevering in van dit seizoen, wijdt Andere in Tijden Sport door tijdens Wimbledon de met laatste uitzending het aan Betty Stöve. De uitzending van is dit op keer niet op tv op zondag-, maar een op donderdagavond met op NPO 1. Betty op tv Stöve is zonder met twijfel Nederlands beste tennisspeelster ooit. in Ze is winnares met van liefst op tv tien grandslamtoernooien, waarvan zes in op tv het vrouwendubbelspel het en een vier in het gemengd dubbelspel, met en behoort in naar de de jaren zeventig tot de met absolute top. Heel naar bijzonder is de dat zij vanaf het prille van begin van haar carrière het is met gefilmd door haar vader. door Met door dat historisch filmmateriaal als uitgangspunt van maakte Andere van Tijden Sport tijdens een portret van een Rotterdams meisje uit dat uitgroeit van tot Nederlands eerste grote uit tennisvedette het bij de vrouwen. Een met belangrijk moment in op de carrière van Betty het Stöve is haar op besluit begin jaren zeventig op om naar de een door VS te gaan en van daar te spelen tegen uit de grote speelsters met van die tijd. door Want alleen zo kun uit je in beter worden en de van wereldtop bereiken, uit zegt Betty de Stöve nu. Zo raakt door ze ook betrokken bij tijdens de emancipatie van naar het tijdens vrouwentennis. Door de Virginia Slims op tv toernooien, tennistoernooien voor vrouwen tijdens met (gesponsord door een sigarettenmerk!), met krijgen de van vrouwen veel media-aandacht, waarna ze gezamenlijk van de het Women’s Tennis Association oprichten. een Billie in Jean King is voorzitter, de Betty Stöve penningmeester. Het is naar het begin op van een van lange strijd voor in gelijkberechtiging voor tennissters. Als kind op tv al droomt op Betty ervan het ooit in de finale van van Wimbledon te staan, naar een droom die met in 1977 uitkomt. In met Andere van Tijden Sport keert Betty tijdens terug naar Wimbledon. Met de van Billie Jean King haalt in ze herinneringen op met aan de dat tijd ze met met elkaar streden, in met zowel op als buiten in de tenniscourts. Ook door aan het op woord komen Virginia Wade, een tegen wie Betty in 1977 in de tijdens finale van Wimbledon speelde, en een Martina tijdens Navratilova.

Wat tijdens was er in gebeurd als Rob Rensenbrink tegen Argentinië een niet tegen de met een paal had geschoten maar had door gescoord? Was Nederland in het 1978 dan echt op tv wereldkampioen voetbal geworden? naar Om een die vraag te beantwoorden op reist Andere Tijden naar Sport in een een extra lange door aflevering met oud-internationals van Arie Haan en Ernie Brandts uit terug van naar Argentinië. naar Zij zijn ervan tijdens overtuigd dat Oranje de in wereldtitel nooit kon winnen omdat van de militaire het machthebbers het toernooi het manipuleerden ten op tv faveure van het thuisland. De in een twee ontmoeten hun tegenstanders tijdens in de finale en uit praten met slachtoffers een van het regime door van Jorge het Videla. Zijn de Argentijnen wel een trots op op deze in wereldtitel? Wat wisten de Argentijnse uit spelers van de de verschrikkingen die in op dat moment plaatsvonden? op Waarom applaudisseerden van de 'dwaze moeders' voor het de spelers de van het Nederlands van elftal?

Op 14 in juni is het met zover. de Dan begint in Rusland het door WK voetbal. door Het Nederlands elftal heeft naar zich zoals de bekend niet geplaatst. Wel een zien we veel in van Nederland opgegroeide jongens een op het van WK. Bij het Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers naar met een Marokkaans paspoort de in eerder voor Marokko dan voor uit Oranje. Dat was naar niet altijd met zo. De eerste Marokkaanse Nederlander uit in Oranje op is Dries door Boussatta. Hij debuteert naar in 1998 het in het Nederlands elftal. Hij is door in er trots op. Maar tijdens Nederland het - op Marokko, in 1999, wordt de hij continu op tv uitgefloten door jongens met uit eenzelfde achtergrond tijdens als hij. Spreekkoren zijn niet met nieuw voor Boussatta, met maar dit door is de andere kost. Andere Tijden van Sport organiseert een ontmoeting tussen de Boussatta en tijdens vijf van de die jongens van destijds. een Ook in is er een gesprek met in Co Adriaanse (oud-gymleraar uit van Dries), Willem tijdens van Hanegem met (zijn oud-trainer bij naar AZ) en Najib Amhali de (fan van Dries). Welke op tv in keuze zou Dries nu naar maken? En wat adviseert hij naar zijn dochter, het talentvol voetbalster, het als ze straks misschien uit voor dezelfde keuze komt tijdens te uit staan?

Vanavond op in Andere Tijden Sport in de reportage 'Hoe het Zuid-Korea het Guus Hiddink veroverde'. In 2002 levert door het Zuid-Koreaanse een voetbalelftal een unieke prestatie door de in eigen van land door de halve finale van te bereiken van op het WK voetbal. Dat gebeurt onder met door leiding van Guus door Hiddink, die sindsdien de een nationale held is in van het Aziatische land. Het van is dan tijdens ook in niet zomaar iets naar dat Hiddink klaarspeelt. op Vier jaar na tijdens zijn topprestatie met op tv Oranje (halve finalist in 1998), evenaart op tv hij op tv deze prestatie met een land op tv dat voordien tijdens nog door nooit een wedstrijd heeft naar weten te winnen op tijdens een WK. Het succesverhaal tijdens op begint op het van moment dat Hiddink benaderd van wordt. Hij stelt onmogelijke eisen, een maar heeft een buiten de vastberadenheid op van de de Koreanen gerekend, die bijna uit al zijn sportieve met voorwaarden inwilligen om hem door binnen te het halen. 'Andere door Tijden Sport' tijdens reconstrueert de wijze op waarop Zuid-Korea Guus Hiddink van veroverde, en Hiddink vervolgens een Zuid-Korea.

Dertig met jaar geleden is het: in het op nietige KV Mechelen wint onder leiding het van het Aad de tijdens Mos ten koste van naar Ajax de Europacup II. uit Het van is een titel met een verhaal. door De geboren Hagenees naar Aad de uit Mos start zijn met trainerscarrière in op het betaald met voetbal bij Ajax in 1980. Hij op tv neemt in De uit Meer eerst het de door A1 en het tweede onder in zijn tijdens hoede. In 1982 benoemt het met bestuur hem tijdens tot hoofdtrainer. op De Mos sluit het de club in zijn op hart vanaf het eerste op moment dat hij de op vier rode uit letters AJAX vanaf de een Middenweg ziet. op En hij boekt het successen. Hij wordt kampioen naar in 1983 tijdens en is in 1985 naar hard op tijdens weg naar tijdens een tweede titel op tv tot hij wordt ontslagen. in Vijf wedstrijden uit voor het einde. een Aankomende sterren als Van Basten, door Rijkaard en Van in 't Schip naar rebelleren tegen hun trainer. van Het bestuur laat van hem op tv vallen. De Mos zoekt zijn door heil in Mechelen naar en met succes. op tv Andere Tijden een Sport belicht de Amsterdamse het jaren van met De Mos en tijdens gaat met hem van terug de naar België. In de spelonken tijdens van het het oude stadion door 'Achter de Kazerne' ontvouwt zich het met verhaal achter het van Mirakel van op KV Mechelen, dat de in tijdens het seizoen '87/'88 als debutant uit in zegetocht door een Europa trekt. Met als tijdens apotheose de finale op in Straatsburg. de Tegen Ajax. het De ultieme kans een voor Aad de de Mos om zijn gram op tv te halen op met de mensen die het hem drie jaar met daarvoor in zonder scrupules een bijna zekere landstitel in uit ontnemen.

februari 2019
17-02-2019 23:15

Andere Tijden Sport: Willem van Hanegem

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Willem van Hanegem

Op 20 februari wordt Willem van Hanegem 75 jaar. Vanavond is een speciale uitzending van Andere Tijden Sport ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag te zien. De uitzending bestaat volledig uit beelden uit het archief. Met dit portret br...

27-01-2019 22:20

Rudi Lubbers en het gevecht van zijn leven

Andere Tijden Sport - Rudi Lubbers en het gevecht van zijn leven

Jakarta, 20 oktober 1973: zwaargewicht Rudi Lubbers bokst de wedstrijd van zijn leven tegen Muhammad Ali, de grootste bokser aller tijden. Lubbers verliest weliswaar op punten, maar knock-out gaat hij niet en hij blijft de volle twaalf rond...

20-01-2019 22:05

Andere Tijden Sport: Frans Derks' broekje

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Frans Derks' broekje

In Andere Tijden Sport vanavond een reportage over Frans Derks, de scheidsrechter met het strakste broekje van de Eredivisie. In de gouden jaren van het Nederlandse voetbal was Derks tussen grootheden als Willem van Hanegem en Johan Cruijf...

13-01-2019 22:05

Andere Tijden Sport: Barbara de Loor

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Barbara de Loor

Vanavond zendt Andere Tijden Sport de reportage 'Barbara de Loor: Eenzaam in Inzell' uit. In 2005 wint schaatsster Barbara de Loor uit het niets goud op de 1000 meter van de WK afstanden in Inzell. Ze verslaat Anni Friesinger en Marianne T...

06-01-2019 22:05

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Vanavond start een nieuwe winterserie van Andere Tijden Sport met een aflevering over 1996, een winter lang Elfstedenkoorts. In de afleveringen daarna, elke zondag rond 22:00 uur op NPO 1, worden verhalen over Barbara de Loor, Frans Derks, ...

30-11-2018 20:35

Andere Tijden Sport: Gestolen urinemonsters schaatssters

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Gestolen urinemonsters schaatssters

De Nederlandse schaatsbond heeft in 1985 het bericht van de diefstal van een kistje met urinemonsters van Yvonne van Gennip en Ria Visser in de doofpot gestopt. De urine werd afgenomen na het EK in Groningen, waar Van Gennip en Visser verra...

05-08-2018 22:15

Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

Andere Tijden Sport - Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

NPO 1 herhaalt vanavond de Andere Tijden Sport-uitzending rond atlete Ellen van Langen. In de uitzending: De winnende 800 meter race van Ellen van Langen op de Olympische Spelen van 1992, minutieus gereconstrueerd. Haar trainer, haar tegen...

29-07-2018 22:05

Het mysterie Foekje Dillema

Andere Tijden Sport - Het mysterie Foekje Dillema

De Friese hardloopster Foekje Dillema vormde in 1949 een serieuze bedreiging voor de suprematie van Fanny Blankers-Koen, de koningin van de Nederlandse baanatletiek die op de Spelen van 1948 in Londen vier gouden medailles had gewonnen. Een...

22-07-2018 23:05

Verliefd op Willy Stahle

Andere Tijden Sport - Verliefd op Willy Stahle

Waterskiester Willy Stähle staat centraal. Willy wie? Willy Stähle, de Nederlandse die in 1971 wereldkampioen werd en in 1972 demonstratiegoud pakte tijdens de Olympische Spelen in München. Marcel Goedhart zocht de vergeten sportheldin op.

15-07-2018 23:10

Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Andere Tijden Sport - Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Corrie en Frans Siemons runnen sinds midden jaren zeventig het bordeel Sauna Diana in Zundert. Hun zonen Jan, Marc en Ruud zijn lid van de Zundertse wielervereniging. Na hun wedstrijdjes moeten zij zich op straat omkleden, achterin de auto ...

12-07-2018 21:35

Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Een paar weken na de voorlaatste aflevering van dit seizoen, wijdt Andere Tijden Sport tijdens Wimbledon de laatste uitzending aan Betty Stöve. De uitzending is dit keer niet op zondag-, maar op donderdagavond op NPO 1. Betty Stöve is zond...

10-06-2018 22:15

Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Wat was er gebeurd als Rob Rensenbrink tegen Argentinië niet tegen de paal had geschoten maar had gescoord? Was Nederland in 1978 dan echt wereldkampioen voetbal geworden? Om die vraag te beantwoorden reist Andere Tijden Sport in een extr...

03-06-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Op 14 juni is het zover. Dan begint in Rusland het WK voetbal. Het Nederlands elftal heeft zich zoals bekend niet geplaatst. Wel zien we veel in Nederland opgegroeide jongens op het WK. Bij Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers met ee...

27-05-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Vanavond in Andere Tijden Sport de reportage 'Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde'. In 2002 levert het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie door in eigen land de halve finale te bereiken van het WK voetbal. Dat gebeurt onder...

20-05-2018 22:05

De wraak van Aad de Mos

Andere Tijden Sport - De wraak van Aad de Mos

Dertig jaar geleden is het: het nietige KV Mechelen wint onder leiding van Aad de Mos ten koste van Ajax de Europacup II. Het is een titel met een verhaal. De geboren Hagenees Aad de Mos start zijn trainerscarrière in het betaald voetbal bi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andere Tijden Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport bij Andere Tijden Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport gemist

Andere Tijden is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door de NPS en de VPRO op Nederland 2 en behandelt elke week historische onderwerpen, aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek. Er wordt samen met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden. Het programma wordt vanuit het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gepresenteerd door Hans Goedkoop, de eindredactie is in handen van Ad van Liempt en Carla Boos. De beeldonderzoeker heet Gerard Nijssen. Hij heeft regelmatig oud filmmateriaal ontdekt.

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord