Programma gemist?

NPO op 1 herhaalt vanavond de Andere de Tijden naar Sport-uitzending rond atlete Ellen op tv van Langen. In op de uitzending: De winnende de 800 meter race van het Ellen een van Langen op de naar Olympische Spelen van door 1992, minutieus met gereconstrueerd. Haar uit trainer, haar tegenstanders, publiek, pers, op tv fotograaf Hans Heus, Sierd het de de Vos met zijn het telefoontje naar huis. het Commentator Theo Reitsma leverde het niet naar alleen op een legendarische in manier commentaar, hij had van de overwinning al een op tv jaar van eerder voorspeld. in Atletiekgoud op de OS de is het hoogst op haalbare. De race als tijdens meisjesboek.

De Friese hardloopster op tv Foekje met Dillema vormde naar in 1949 een op tv serieuze bedreiging voor de suprematie van het Fanny Blankers-Koen, op tv de koningin door van de Nederlandse met baanatletiek die op de de Spelen uit van 1948 in Londen van vier gouden medailles had gewonnen. de Een nooit eerder de opgehelderde een kwestie voorkwam dat De in Vliegende Huisvrouw van de haar troon werd gestoten. naar uit Fanny noemde haar een op tv man. De uitslag de van een seksetest van door de KNAU op uit 13 juli 1950 de zou het bewijs hiervoor in hebben op geleverd. Het leverde tijdens een schorsing voor het leven tijdens van een het Friese talent op. de Foekje Dillema naar trok zich terug in haar uit woonplaats van Burum in Friesland. Tot haar naar dood, de op 5 december de 2007 heeft uit ze gezwegen over op tv de zaak. De Friese naar filmmaker Jan-Pieter Tuinstra woont op het loopafstand naar van het naar dorp en gaat in met zijn collega Thomas met Blom op zoek een naar de door ultieme waarheid rond Foekje in Dillema.

Waterskiester Willy Stähle met staat op centraal. Willy wie? Willy tijdens Stähle, de Nederlandse die door in 1971 met wereldkampioen werd en in het 1972 demonstratiegoud op tv pakte tijdens een de Olympische een Spelen in München. Marcel de Goedhart zocht op de vergeten sportheldin met op.

Corrie en een Frans Siemons door runnen sinds midden jaren op tv zeventig het bordeel Sauna op tv Diana van in Zundert. naar Hun zonen Jan, Marc en een Ruud zijn lid van tijdens de het Zundertse wielervereniging. Na hun tijdens wedstrijdjes moeten zij naar zich op straat op tv omkleden, achterin de de auto de of bij mensen in aanbellen en vragen op of ze mogen tijdens douchen. Corrie en Frans in vinden dat het ook anders met kan op en kopen een Engelse een dubbeldekker om deze tijdens om te bouwen tot tijdens een bus waarin door kan de worden gewassen en gekookt: de van bus van de Sauna Diana. op tv De talenten van Zundert door beschikken dus van in de jaren op tachtig al over tijdens een eigen ploegbus, terwijl van de in profrenners toentertijd nog dubbelgevouwen zaten de in een een ploegleiderswagen. Andere Tijden naar Sport haalt herinnering op op tv aan de een 'Moeder aller naar bussen'.

Een door paar weken na de door voorlaatste aflevering een van dit seizoen, wijdt het Andere Tijden naar Sport tijdens Wimbledon de uit laatste uitzending aan Betty tijdens naar Stöve. De uitzending is dit keer naar van niet op zondag-, maar op op donderdagavond tijdens op NPO 1. Betty in Stöve is zonder twijfel Nederlands beste door tennisspeelster ooit. tijdens Ze is in winnares van liefst tien grandslamtoernooien, het waarvan de zes in het vrouwendubbelspel en in de vier in het gemengd in dubbelspel, en behoort in de van jaren zeventig naar tot de van absolute top. Heel naar bijzonder is het dat zij vanaf met het prille begin uit van haar carrière is gefilmd naar door haar vader. Met het dat historisch door filmmateriaal als met uitgangspunt maakte Andere op tv Tijden Sport een portret uit van een Rotterdams een meisje dat op uitgroeit tot Nederlands een eerste grote tennisvedette uit bij de vrouwen. Een de belangrijk moment in de carrière een van tijdens Betty Stöve is haar naar besluit begin jaren zeventig met om naar naar de in VS te gaan en daar naar te spelen tegen de door grote speelsters van op tv die tijdens tijd. Want alleen zo kun van je beter tijdens worden en op de wereldtop bereiken, zegt van Betty met Stöve nu. Zo tijdens raakt ze ook betrokken tijdens bij de het emancipatie van het de vrouwentennis. Door de Virginia Slims toernooien, door tennistoernooien de voor vrouwen (gesponsord een door een sigarettenmerk!), krijgen de door van vrouwen veel media-aandacht, waarna ze het gezamenlijk de Women’s Tennis naar Association oprichten. Billie naar op Jean King is voorzitter, Betty Stöve op tv penningmeester. Het is naar het begin van in een lange tijdens strijd voor gelijkberechtiging voor uit tennissters. Als kind al het naar droomt Betty ervan ooit de in de finale de van Wimbledon te het staan, een droom uit die in 1977 van uitkomt. In Andere Tijden in Sport keert Betty van terug naar Wimbledon. Met naar Billie Jean King op haalt ze herinneringen door op aan de op tv met dat tijd ze met elkaar tijdens streden, uit zowel op als buiten naar de tenniscourts. Ook een aan het woord komen Virginia met een Wade, tegen wie Betty in 1977 uit de het finale van Wimbledon de speelde, en van Martina Navratilova.

Wat het was er gebeurd de als Rob Rensenbrink tegen tijdens Argentinië op tv niet tegen de paal op tv had geschoten maar had het gescoord? Was Nederland in op tv 1978 een dan echt wereldkampioen op tv voetbal geworden? Om die het vraag te beantwoorden het reist Andere Tijden een Sport op in een extra lange aflevering met uit oud-internationals Arie Haan op tv de en Ernie Brandts terug naar Argentinië. uit Zij zijn ervan met van overtuigd dat Oranje door de wereldtitel nooit tijdens kon winnen omdat op tv de militaire machthebbers op het toernooi manipuleerden ten faveure van van het thuisland. in De twee ontmoeten een hun tegenstanders in de het finale van en praten met tijdens slachtoffers van het regime van op tv Jorge Videla. een Zijn de Argentijnen wel op trots op met deze wereldtitel? naar Wat wisten op tv de Argentijnse spelers van met de verschrikkingen die op dat door van moment plaatsvonden? Waarom applaudisseerden de 'dwaze tijdens moeders' uit voor de een spelers van het Nederlands in elftal?

Op 14 juni naar is het zover. door Dan begint een in Rusland de het WK voetbal. de Het Nederlands de elftal heeft zich zoals bekend niet op tv geplaatst. Wel op zien we veel in de Nederland opgegroeide in jongens op op het WK. met Bij Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers op met een Marokkaans paspoort op tv eerder het voor Marokko op dan voor Oranje. Dat uit was niet altijd zo. De naar eerste tijdens Marokkaanse Nederlander in op tv Oranje is uit Dries Boussatta. Hij uit debuteert in 1998 in het Nederlands uit elftal. Hij is een er een trots op. Maar tijdens een Nederland - het Marokko, in 1999, wordt hij van continu uitgefloten door met jongens met een eenzelfde naar achtergrond als hij. Spreekkoren zijn niet tijdens op tv nieuw voor Boussatta, maar dit tijdens is andere kost. Andere in Tijden Sport organiseert op tv een uit ontmoeting tussen Boussatta en van vijf van in die jongens van van destijds. Ook van is er een gesprek met uit Co Adriaanse (oud-gymleraar van op Dries), Willem van op tv Hanegem (zijn oud-trainer in naar bij AZ) en Najib Amhali naar (fan van Dries). Welke tijdens keuze zou Dries uit nu maken? tijdens En wat het adviseert hij in zijn dochter, talentvol voetbalster, als naar ze straks misschien de voor dezelfde keuze tijdens komt te op tv staan?

Vanavond in van Andere Tijden Sport tijdens de reportage 'Hoe op tv Zuid-Korea Guus Hiddink tijdens veroverde'. In 2002 levert het tijdens de Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke in prestatie door in door eigen land de halve door finale te bereiken van tijdens het WK uit voetbal. Dat gebeurt een onder leiding de van Guus Hiddink, die sindsdien een een nationale held op tv is de in het Aziatische land. uit Het is dan ook door niet zomaar iets met dat Hiddink klaarspeelt. met Vier jaar na door zijn topprestatie met met tijdens Oranje (halve finalist door in 1998), evenaart hij deze prestatie een met een de land uit dat voordien nog nooit een wedstrijd tijdens heeft het weten te het winnen op een WK. uit Het succesverhaal begint op in het moment dat Hiddink van benaderd wordt. de Hij door stelt onmogelijke eisen, maar een heeft buiten in de vastberadenheid van op tv de Koreanen gerekend, die de bijna al het zijn sportieve voorwaarden met inwilligen om hem binnen door te halen. 'Andere Tijden Sport' naar reconstrueert de een wijze van waarop Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde, en in Hiddink op vervolgens Zuid-Korea.

Dertig tijdens jaar geleden is een het: het nietige KV Mechelen uit wint onder met leiding van op tv Aad de Mos de ten koste van Ajax met de Europacup II. Het een door is een titel met een verhaal. op De van geboren Hagenees Aad naar de Mos start zijn trainerscarrière op in het de betaald voetbal bij op Ajax de in 1980. Hij neemt het in De Meer door eerst de A1 tijdens en het tweede op tv onder zijn hoede. In 1982 het benoemt uit het bestuur hem een tot hoofdtrainer. De door Mos sluit de club in met zijn hart op tv vanaf het eerste door moment dat hij door de vier rode in letters AJAX vanaf een de Middenweg ziet. naar En hij boekt op successen. Hij de wordt kampioen in uit 1983 en is in 1985 op tv hard op weg de naar in een tweede titel tot op hij wordt ontslagen. Vijf van met wedstrijden voor het einde. op Aankomende sterren als Van op Basten, Rijkaard en Van een van 't Schip rebelleren tegen een hun trainer. op tv Het bestuur laat hem vallen. de De Mos naar zoekt zijn heil uit in Mechelen en met met succes. Andere Tijden door Sport belicht de Amsterdamse op tv met jaren van De naar Mos en gaat met hem van terug naar België. In in de spelonken van in het het oude stadion 'Achter naar de Kazerne' ontvouwt zich het met verhaal achter het het Mirakel de van KV Mechelen, dat in uit het seizoen een '87/'88 op tv als debutant in een zegetocht door Europa trekt. Met uit als het apotheose de finale naar in Straatsburg. Tegen Ajax. De in ultieme kans voor Aad op de Mos om de door zijn gram te halen op de op tv mensen die van hem drie jaar op daarvoor van zonder scrupules een bijna een zekere landstitel de ontnemen.

Vanavond de start een nieuw seizoen uit van Andere Tijden het Sport, uit het sportgeschiedenis-programma van NTR een en NOS dat dit jaar met tien jaar door bestaat. De afleveringen het zijn de komende door zondagen om door 22:00 of 22:20 uit uur te zien op naar NPO 1. De eerste aflevering naar heet 'Van het de roze op tv in het rood: Erik met Breukinks met Italiaanse zwanenzang'. De Giro het is weer begonnen, de uit Ronde van door Italië. Tom Dumoulin, vorig op jaar de eerste Nederlandse de winnaar, door gaat proberen zijn titel naar te prolongeren. Het scheelde uit niets of op niet Dumoulin maar Erik Breukink uit was een de eerste Nederlandse winnaar geweest. de We tijdens moeten daarvoor terug naar uit 1989. Negen jaar naar na Zoetemelks Tourzege gaat tijdens opnieuw een Nederlander door een grote ronde met winnen. de Na een derde naar en tweede plek op tv in het Giro-eindklassement rijdt Erik een Breukink in door 1989 al een met paar dagen soeverein het in het roze. tijdens Het spookt de in de Dolomieten, maar net als uit een jaar eerder een in op tv de legendarische op tv helletocht over de Gavia op tv blijkt hij de omstandigheden het een beste te op tv verteren. Met naar nog twee tijdritten op uit het programma, naar zijn specialiteit, het hoeft hij nog maar uit één colletje over. Dan van gaat het mis. Andere Tijden Sport op tv tijdens reconstrueert Breukinks fatale op tv dag.

Andere tijdens Tijden Sport door over de gloriejaren van in het Nederlandse uit ijshockey, toen het op nationale team wereldkampioen werd bij de tijdens naar B-landen (1979) en zich daarmee met plaatste voor de Olympische door Spelen door van 1980. in En over een mysterieus het boekje dat een grote rol van uit zou gaan spelen bij die Winterspelen. Het in wordt The het Miracle het on Ice genoemd. De in overwinning van naar het Amerikaanse ijshockeyteam tijdens op de onverslaanbaar geachte Sovjet-Unie tijdens tijdens de Olympische Winterspelen uit van 1980 tijdens in Lake Placid. Terwijl naar de Koude Oorlog van op zijn tijdens hevigst is, het sleept Team uit USA een nooit verwachte op gouden medaille in de wacht. The op Miracle on van Ice valt samen met van de hoogtijdagen het van het de Nederlandse ijshockey. op Ook wij zijn erbij, die door Winterspelen, voor de van eerste en enige het keer. Het Nederlandse in ijshockeyteam hoort, op tv mede dankzij de inbreng van van een diverse 'Canadese Nederlanders', tot de beste de het acht van de wereld. Natuurlijk hebben in op wij niets van doen met op tv The Miracle on op tv Ice. Of toch wel? In met aanloop naar de in Spelen traint in het team van het de Sovjet-Unie diverse met keren het in Nederland. De uit Zweedse bondscoach van Nederland, Hans van Westberg, met ontwikkelt een strategie om de in Red Army te naar bestrijden. Hij uit houdt een boekje op tv bij waarin één vraag het centraal de staat, een vraag die van de hele ijshockeywereld in op die door periode bezighoudt: hoe versla je de tijdens Russen? De door Amerikaanse coach, de Herb Brooks, is op dan ook zeer in geïnteresseerd in dat boekje. Andere de Tijden naar Sport over ijshockey tijdens in tijden met van oorlog.

Was van hij een angsthaas of met juist moedig? een Acht jaar geleden neemt het bobsleepiloot een Edwin van Calker met een van de meest besproken beslissingen het in de in Nederlandse tijdens sportgeschiedenis. Op het allerlaatste met moment besluit hij niet van op start te naar gaan met uit zijn viermansbob tijdens door de Olympische Winterspelen van Vancouver op 2010. Van tijdens Calker vindt de baan naar te uit onveilig. Vooral Bocht 13 is berucht. tijdens het Daar, maar ook in andere het bochten, zijn bij in de trainingen van het op bobsleeën, rodelen en tijdens skeleton, al vele het ongelukken gebeurd. En in bij een uit training een nog vóór de start van de van Spelen verongelukt het een Georgische rodelaar op op de Olympische door baan. Van met Calker weet het uit zeker: hij is niet van op plan op tv zijn leven en een dat van met zijn teamgenoten in op tv de waagschaal te stellen. De beslissing op slaat in als het een bom. In een één klap verandert door hij van tijdens medaillekandidaat in de nationale een kop op tv van jut. Andere door Tijden Sport reconstrueert de gebeurtenissen die een met leidden tot deze beslissing. Edwin van op tv Calker en van zijn broer en toenmalig een teamgenoot Arnold met van op tv Calker keren terug op de baan tijdens waar door hun Olympische droom het veranderde in de een nachtmerrie. Ook uit aan het woord tijdens komen teamgenoten Sybren Jansma uit en Timothy Beck, het en toenmalig op tv chef de mission Henk op tv Gemser.

In naar 1992 wint het Bart Veldkamp goud tijdens op de 10 kilometer van tijdens de Olympische met Winterspelen van de Albertville. Hij verlost Nederland daarmee in van een trauma. op Sinds 1976 een (Piet Kleine) op tv haalde het Nederlandse mannenschaatsen het nooit meer een naar gouden medaille op de Spelen. van Veldkamp maakt deel uit uit uit van de 'Haagse bende', uit een groep jonge de schaatsers, met ook Ben naar van der Burg uit en Thomas op tv Bos, die eind naar jaren een tachtig vanuit schaatsbaan De Uithof Nederland op verovert. Veldkamp het is een perfectionist door en een twijfelaar. de En de wat weinig mensen de weten: hij gaat door geregeld gebukt onder faalangst. van Voor de in Spelen van 1992 heeft hij op tv zich minutieus op voorbereid. Hij verblijft in het op tv uit hooggelegen Davos, ideaal op vanwege zijn astma, en het reist pas laat af naar van Albertville. Daar in gaat uit eerst alles mis: zijn in 5 kilometer mislukt omdat een hij in tegenstelling tot door zijn concurrenten op van door 'schuurpapier-ijs' rijdt. Het chagrijn is groot. op Bart tijdens is koortsig en door voelt zich met beroerd. Het dagboek dat een hij bijhoudt spreekt boekdelen. de "Als ze me in nu zouden neerknallen, zou in ik het op tv niet eens erg vinden." door Maar van hij herpakt zich wonderwel. op tv Andere tijdens Tijden Sport reist met met Bart Veldkamp van Davos naar van Albertville, dezelfde naar reis die in hij in 1992 maakte, en op neemt hem mee uit terug een naar het van mooiste moment in van zijn carrière.

In een 2006 vindt met een tragisch ongeluk de plaats tijdens de Volvo op Ocean Race, op de zwaarste en langste zeilwedstrijd ter een wereld. Hans Horrevoets, op de ervaren zeiler op een van de ABN AMRO 2, slaat de tijdens in een zware storm op uit de Atlantische Oceaan overboord. in de De andere zeilers zetten alles in op naar alles om Hans een uit het water te de halen. Daarin slagen de ze uiteindelijk, maar ze kunnen naar de het leven van Hans uit niet meer redden. Hoe uit kon het gebeuren? Was op het pech? door Voelde Horrevoets op tv zich te verantwoordelijk voor de tijdens grotendeels jonge bemanning? op met Andere Tijden Sport op maakte een reconstructie met van de fatale reis. naar Aanvankelijk loopt alles tijdens op rolletjes. De negen tijdens maanden durende zeiltocht kent op vele tussenstops en met de 'jongerenboot' van de ABN AMRO 2, door met Horrevoets uit als ervaren in rot, doet het verrassend goed. op Zijn vriendin Petra naar naar van Rij komt regelmatig over met een dochter Bobby. En op het in Kaapstad raakt ze op zwanger van een in tweede kindje. In in de zevende etappe, van op New York naar Portsmouth, op gaat naar het mis. Andere Tijden Sport in praat o.a. van met de zeilers die een erbij waren, met met met Roy Heiner, sportief directeur van van de Nederlandse ploeg naar en vriend in van Horrevoets, en met de Petra.

Andere Tijden op tv Sport start vanavond naar met een een nieuwe, vijfdelige reeks. De op tv eerste aflevering is in getiteld 'Drie Elfstedenhelden: een met Reinier en het Henk naar Evert het in Canada'. Reinier Paping, Evert tijdens van Benthem naar en Henk Angenent. In naar de Nederlandse het sportgeschiedenis nemen zij een naar unieke plek in. uit Ze het wonnen immers de meest met aansprekende het sportwedstrijd die je het in ons land kunt het winnen: de Elfstedentocht. op tv Van Benthem won op hem zelfs twee van keer: in 1985 en het 1986. Om de het jaarlijkse stoet door van fans te ontvluchten tijdens emigreert Evert van Benthem op tv met zijn het gezin in 1999 naar Canada. tijdens Daar op tv wordt de schaatsheld weer de de boer door die hij wil zijn. Reinier Paping, van een de glorieuze winnaar in van de barbaarse Elfstedentocht van 1963, naar is inmiddels 86. van Andere Tijden op tv Sport hoort uit van hem de dat hij graag van nog eens Evert van Benthem, door in 1985 met na 22 lange door jaren zijn opvolger als met winnaar van de Elfstedentocht, een in een Canada zou willen opzoeken. Ook door Henk Angenent, het in 1997 tijdens winnaar van de de voorlopig laatste een Tocht der Tochten, voelt daar wel de wat met voor. Zo gezegd, zo door gedaan. Andere Tijden in Sport gaat uit met Paping en de Angenent op bezoek bij de Van Benthem in Canada. Het met wordt een memorabele in ontmoeting van drie naar een Elfstedenhelden in een naar winters landschap.

november 2018
05-08-2018 22:15

Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

Andere Tijden Sport - Herhaling Andere Tijden Sport: Ellen van Langen

NPO 1 herhaalt vanavond de Andere Tijden Sport-uitzending rond atlete Ellen van Langen. In de uitzending: De winnende 800 meter race van Ellen van Langen op de Olympische Spelen van 1992, minutieus gereconstrueerd. Haar trainer, haar tegen...

29-07-2018 22:05

Het mysterie Foekje Dillema

Andere Tijden Sport - Het mysterie Foekje Dillema

De Friese hardloopster Foekje Dillema vormde in 1949 een serieuze bedreiging voor de suprematie van Fanny Blankers-Koen, de koningin van de Nederlandse baanatletiek die op de Spelen van 1948 in Londen vier gouden medailles had gewonnen. Een...

22-07-2018 23:05

Verliefd op Willy Stahle

Andere Tijden Sport - Verliefd op Willy Stahle

Waterskiester Willy Stähle staat centraal. Willy wie? Willy Stähle, de Nederlandse die in 1971 wereldkampioen werd en in 1972 demonstratiegoud pakte tijdens de Olympische Spelen in München. Marcel Goedhart zocht de vergeten sportheldin op.

15-07-2018 23:10

Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Andere Tijden Sport - Hoe een Bordeel de Tour binnenrijdt

Corrie en Frans Siemons runnen sinds midden jaren zeventig het bordeel Sauna Diana in Zundert. Hun zonen Jan, Marc en Ruud zijn lid van de Zundertse wielervereniging. Na hun wedstrijdjes moeten zij zich op straat omkleden, achterin de auto ...

12-07-2018 21:35

Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: tennisster Betty Stöve

Een paar weken na de voorlaatste aflevering van dit seizoen, wijdt Andere Tijden Sport tijdens Wimbledon de laatste uitzending aan Betty Stöve. De uitzending is dit keer niet op zondag-, maar op donderdagavond op NPO 1. Betty Stöve is zond...

10-06-2018 22:15

Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Terug naar Argentinië (WK 1978)

Wat was er gebeurd als Rob Rensenbrink tegen Argentinië niet tegen de paal had geschoten maar had gescoord? Was Nederland in 1978 dan echt wereldkampioen voetbal geworden? Om die vraag te beantwoorden reist Andere Tijden Sport in een extr...

03-06-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Dries Boussatta, trots op Oranje

Op 14 juni is het zover. Dan begint in Rusland het WK voetbal. Het Nederlands elftal heeft zich zoals bekend niet geplaatst. Wel zien we veel in Nederland opgegroeide jongens op het WK. Bij Marokko... Tegenwoordig kiezen topspelers met ee...

27-05-2018 22:10

Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Guus Hiddink in Zuid-Korea

Vanavond in Andere Tijden Sport de reportage 'Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde'. In 2002 levert het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie door in eigen land de halve finale te bereiken van het WK voetbal. Dat gebeurt onder...

20-05-2018 22:05

De wraak van Aad de Mos

Andere Tijden Sport - De wraak van Aad de Mos

Dertig jaar geleden is het: het nietige KV Mechelen wint onder leiding van Aad de Mos ten koste van Ajax de Europacup II. Het is een titel met een verhaal. De geboren Hagenees Aad de Mos start zijn trainerscarrière in het betaald voetbal bi...

13-05-2018 22:25

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Vanavond start een nieuw seizoen van Andere Tijden Sport, het sportgeschiedenis-programma van NTR en NOS dat dit jaar tien jaar bestaat. De afleveringen zijn de komende zondagen om 22:00 of 22:20 uur te zien op NPO 1. De eerste aflevering ...

04-02-2018 22:00

Andere Tijden Sport: hoe versla je de Russen?

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: hoe versla je de Russen?

Andere Tijden Sport over de gloriejaren van het Nederlandse ijshockey, toen het nationale team wereldkampioen werd bij de B-landen (1979) en zich daarmee plaatste voor de Olympische Spelen van 1980. En over een mysterieus boekje dat een gro...

28-01-2018 22:00

Andere Tijden Sport: Doodsangst in de bobslee

Andere Tijden Sport - Andere Tijden Sport: Doodsangst in de bobslee

Was hij een angsthaas of juist moedig? Acht jaar geleden neemt bobsleepiloot Edwin van Calker een van de meest besproken beslissingen in de Nederlandse sportgeschiedenis. Op het allerlaatste moment besluit hij niet van start te gaan met zij...

21-01-2018 22:00

Faalangst en Olympisch goud: Bart Veldkamp en de weg naar Albertville

Andere Tijden Sport - Faalangst en Olympisch goud: Bart Veldkamp en de weg naar Albertville

In 1992 wint Bart Veldkamp goud op de 10 kilometer tijdens de Olympische Winterspelen van Albertville. Hij verlost Nederland daarmee van een trauma. Sinds 1976 (Piet Kleine) haalde het Nederlandse mannenschaatsen nooit meer een gouden medai...

14-01-2018 22:05

Man overboord: de tragische dood van zeezeiler Hans Horrevoets

Andere Tijden Sport - Man overboord: de tragische dood van zeezeiler Hans Horrevoets

In 2006 vindt een tragisch ongeluk plaats tijdens de Volvo Ocean Race, de zwaarste en langste zeilwedstrijd ter wereld. Hans Horrevoets, de ervaren zeiler van de ABN AMRO 2, slaat tijdens een zware storm op de Atlantische Oceaan overboord. ...

07-01-2018 22:10

Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport - Terug: Andere Tijden Sport

Andere Tijden Sport start vanavond met een nieuwe, vijfdelige reeks. De eerste aflevering is getiteld 'Drie Elfstedenhelden: met Reinier en Henk naar Evert in Canada'. Reinier Paping, Evert van Benthem en Henk Angenent. In de Nederlandse s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Andere Tijden Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden Sport bij Andere Tijden Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden Sport. Heb je een uitzending van Andere Tijden Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden Sport gemist

Andere Tijden is een Nederlands televisieprogramma. Het wordt gemaakt door de NPS en de VPRO op Nederland 2 en behandelt elke week historische onderwerpen, aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek. Er wordt samen met de betrokkenen teruggeblikt op een gebeurtenis van toen die verband houdt met het heden. Het programma wordt vanuit het gebouw van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gepresenteerd door Hans Goedkoop, de eindredactie is in handen van Ad van Liempt en Carla Boos. De beeldonderzoeker heet Gerard Nijssen. Hij heeft regelmatig oud filmmateriaal ontdekt.

Uitzending gemist van Andere Tijden Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 122
  • Laatste uitzending op 05-08-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord