Programma gemist?

Daphne in Bunskoek doet met verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden naar door geïnterviewd en Ersin Kiris met gaat op stap de met de opvallendste gasten een van van het festi... Daphne uit Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. het Documentairemakers op tv worden geïnterviewd en door Ersin Kiris gaat op op stap op tv met de opvallendste gasten van het op festival in in The een Road to IDFA.

Daphne Bunskoek tijdens doet verslag vanaf het in IDFA. Documentairemakers op worden geïnterviewd en van Ersin Kiris gaat op tv op door stap met de opvallendste gasten van in het op tv festi... Daphne Bunskoek tijdens doet verslag vanaf het door IDFA (International Documentary Filmfestival de Amsterdam) het van 2016. Documentairemakers in worden geïnterviewd en in Ersin Kiris gaat op het stap met de opvallendste door gasten van van het festival in The van Road to IDFA. van Verder op tv is er aandacht door voor de documentairereeks op tv over O.J. op tv Simpson, en de première de van 'De Europeaan', over europoliticus tijdens Frans op Timmermans.

Daphne Bunskoek doet de verslag vanaf het op IDFA. Documentairemakers worden door geïnterviewd en op Ersin Kiris uit gaat op stap van met de opvallendste gasten van in het festi... Daphne het Bunskoek doet naar verslag vanaf het het IDFA. Documentairemakers op worden geïnterviewd en Ersin tijdens Kiris tijdens gaat op stap de met de opvallendste gasten van van het festival in tijdens The Road to het IDFA.

Daphne de Bunskoek doet verslag door vanaf het IDFA. Documentairemakers worden het geïnterviewd en Ersin met Kiris de gaat op stap met op de uit opvallendste gasten van het van festi... Daphne Bunskoek doet verslag uit op tv vanaf het IDFA. Documentairemakers worden uit geïnterviewd tijdens en Ersin Kiris van gaat op stap met de opvallendste op gasten op van het festival in door The Road in to IDFA.

Documentairemaker Dirkjan naar Roeleven volgt de eurocommissaris Frans Timmermans naar in 'De Europeaan' de tijdens de roerige periode naar 2015-16 met in Europa: vluchtelingenc... Documentairemaker Dirkjan uit Roeleven volgde eurocommissaris Frans op tv een Timmermans tijdens de roerige periode 2015-16 op op in Europa: vluchtelingencrisis, de Turkije-deal en met als klap door op de vuurpijl de een door Brexit. Hoe gaat het er bij de zwaar weer aan met toe in op de Brusselse kantoren? Dat door toont 'De Europeaan'. de met Ersin Kiris gaat in met Roeleven naar een de premiere in van Carré.

Daphne het Bunskoek doet de verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers met worden geïnterviewd en Ersin met met Kiris gaat op stap een met de opvallendste met gasten van door het festi... Daphne het Bunskoek doet verslag vanaf het tijdens IDFA. Documentairemakers het worden geïnterviewd en van Ersin Kiris gaat op stap naar met de opvallendste het op tv gasten van het naar festival in The Road to op IDFA.

Daphne Bunskoek doet uit verslag vanaf het van IDFA. Documentairemakers van worden geïnterviewd en in Ersin in Kiris gaat op stap met de tijdens opvallendste de gasten van het festi... Daphne van met Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. op tv een Documentairemakers worden geïnterviewd en op Ersin Kiris tijdens gaat op stap met de opvallendste op op tv gasten van het festival in The de Road tijdens to IDFA.

Daphne op Bunskoek doet verslag vanaf het met IDFA. Documentairemakers worden uit geïnterviewd en tijdens Ersin Kiris gaat op in stap het met de opvallendste gasten op van het festi... een Daphne Bunskoek doet naar verslag vanaf een het IDFA. naar Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris door de gaat op stap met de opvallendste het gasten op tv van het festival van in The Road to van IDFA.

Daphne Bunskoek doet van een verslag vanaf het in IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd van en Ersin Kiris op gaat op stap met naar de opvallendste met gasten van het festi... Daphne tijdens Bunskoek doet verslag uit vanaf het IDFA. uit Documentairemakers worden uit geïnterviewd en Ersin door Kiris gaat op in stap naar met de opvallendste tijdens gasten van het festival in met The een Road to IDFA.

Daphne Bunskoek uit heeft IDFA-voorzitter Derk Sauer van te gast. naar Zij ontvangen prijswinnaars het van de IDFA Awards met 2015, die uit dezelfde avond het worden uitgereikt.

Daphne Bunskoek het geeft een door kijkje achter de het schermen van het het IDFA, het in grootste documentairefestival ter wereld, en praat het op met de beste het documentairemakers van het op moment over hun recente werk.Meer Zlatan een Ibrahimovic op werd als jonge in speler in Malmo gefilmd. Becoming de Zlatan is een tijdens coming-of-age film over in de complexe een weg die in deze jonge, een begaafde en getroebleerde naar voetballer aflegt om uiteindelijk een ster uit te door worden in de internationale met voetbalwereld. Matthew Heineman naar maakte uit de Oscar genomineerde door documentaire Cartel Land, een door verbijsterende film over een de strijd tussen Mexicaanse drugskartels. de het En Errol Morris geldt als naar een van de beste uit documentairemakers ter naar wereld.Minder

Daphne uit Bunskoek spreekt het filmmaakster Ester Gould over haar met film 'A Strange Love door Affair With de Ego'; een Tom Fassaert over zijn film 'A van Family Affair'; het John van Appel over 'Eritrea met Stars'.Meer Daphne Bunskoek spreekt door filmmaakster Ester Gould het over haar film 'A Strange naar een Love Affair With Ego' over haar een narcistische zus met en verkent daarmee de de grens tussen gezonde naar en ongezonde zelfliefde. tijdens Verder komt filmmaker een Tom Fassaert op in beeld het op weg naar van de première van zijn van film naar 'A Family Affair', de openingsfilm uit van IDFA 2015. En naar John Appel door vertelt over een 'Eritrea Stars', tijdens waarin het complete tijdens Eritrese nationale elftal een asiel aanvraagt en naar liefdevol wordt opgevangen in door Gorinchem.Minder

Te door gast zijn documentairemaker door Joshua Oppenheimer (The Look of naar Silence), in Deense filmmaker van Phie Ambo (Good things await) en door documentairemaker Johanna Hamilton in van (1971).Meer Daphne Bunskoek praat met in de gelauwerde documentairemaker Joshua een uit Oppenheimer. Na zijn schokkende van 'The Act of Killing' waarin naar de moordenaars van een meer op dan een een miljoen vermeende communisten, etnische Chinezen en met intellectuelen aan de het woord komen, tijdens is een nu op IDFA 'The Look of het Silence' het te zien. een Hierin confronteert een jonge man van de moordenaars met hun van verschrikkelijke naar daden, waaronder de tijdens moord op zijn broer. door De Deense filmmaker Phie een Ambo volgt in naar 'Good things await' door de een 80-jarige boer die op het biodynamische, antroposofische op en spirituele met wijze zijn land bewerkt. De koks op van sterrenrestaurant Noma tijdens in Kopenhagen zijn van een vaste klanten, maar de officiële de instanties houden hem nauwlettend een in tijdens de gaten en zijn kritisch op in op zijn eigenwijze manier van landbouw naar bedrijven. In door de documentaire '1971' blikt naar documentairemaker naar Johanna Hamilton terug op tijdens een politieke rel in van de VS in in 1971. Een tijdens groep jonge idealisten een brak in bij de een het FBI en toonde aan dat de door van geheime dienst zich niet alleen van bezig van hield met de veiligheid van het de naar land, maar ook veel onschuldige tijdens Amerikaanse burgers bespioneerde. door Journaliste Betty Medsger, op toen werkzaam bij naar The Washington Post, publiceerde naar de stukken. in De film toont aan uit dat met Edward Snowden niet met de eerste was die de op tv dubieuze in werkwijze van op tv geheime diensten aan de op tv kaak stelt.Minder

Uitvoerig verslag van in op tv het International Documentary Film de Festival Amsterdam.Meer een Te gast zijn filmmakers op Jos de in Putter en Morgan Knibbe door en er is aandacht voor uit door de openingsfilm van IDFA op 'Een Reis uit om de Wereld van in 50 Concerten', gemaakt door Heddy op Honingmann. Te door gast is naar Jos de Putter. Hij filmde naar twintig jaar geleden van tijdens twee talentvolle jonge uit Braziliaanse voetballertjes: Anselmo tijdens en Leonardo. Leonardo schopte op het tot Feijenoord en de de Champions door League, Anselmo was op minder succesvol. op tv Nu, twintig jaar later, het heeft Jos de Putter het hen opnieuw opgezocht. op De de jonge filmmaker Morgan Knibbe is door er in geslaagd om van met zijn eerste uit documentaire door van te dringen tot van de internationale competitie met van het IDFA. In naar zijn in aangrijpende, poëtische film van 'Those Who Keep op The Fire Burning' maakt hij tijdens een het leed van in bootvluchtelingen voelbaar. Ook een is er aandacht voor de tijdens openingsfilm van IDFA, 'Een tijdens met Reis om de een Wereld in 50 Concerten', die gemaakt door is het door Heddy Honigmann. In de in film uit wordt het op Concertgebouworkest gevolgd tijdens een wereldtournee. op Een film tijdens over grenzeloze liefde op voor muziek.Minder

23:25,Serie van gesprekken met prominenten die door in de met schijnwerpers staan tijdens de 26ste van editie van het in IDFA. Aan tijdens de de hand van fragmenten vormen de op gesprekken het een zoektocht naar de van kunst van het het maken.

september 2017
23-11-2016 22:55

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris gaat op stap met de opvallendste gasten van het festi... Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd ...

22-11-2016 22:55

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris gaat op stap met de opvallendste gasten van het festi... Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA (International Documentary Filmfestival ...

22-11-2016 20:25

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris gaat op stap met de opvallendste gasten van het festi... Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd ...

21-11-2016 22:55

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris gaat op stap met de opvallendste gasten van het festi... Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd ...

21-11-2016 20:20

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Documentairemaker Dirkjan Roeleven volgt eurocommissaris Frans Timmermans in 'De Europeaan' tijdens de roerige periode 2015-16 in Europa: vluchtelingenc... Documentairemaker Dirkjan Roeleven volgde eurocommissaris Frans Timmermans tijdens d...

18-11-2016 22:55

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris gaat op stap met de opvallendste gasten van het festi... Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd ...

17-11-2016 22:55

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris gaat op stap met de opvallendste gasten van het festi... Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd ...

16-11-2016 22:55

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris gaat op stap met de opvallendste gasten van het festi... Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd ...

16-11-2016 19:55

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris gaat op stap met de opvallendste gasten van het festi... Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd ...

25-11-2015 23:05

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek heeft IDFA-voorzitter Derk Sauer te gast. Zij ontvangen prijswinnaars van de IDFA Awards 2015, die dezelfde avond worden uitgereikt.

20-11-2015 23:03

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek geeft een kijkje achter de schermen van het IDFA, het grootste documentairefestival ter wereld, en praat met de beste documentairemakers van het moment over hun recente werk.Meer Zlatan Ibrahimovic werd als jonge speler in M...

18-11-2015 23:00

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek spreekt filmmaakster Ester Gould over haar film 'A Strange Love Affair With Ego'; Tom Fassaert over zijn film 'A Family Affair'; John Appel over 'Eritrea Stars'.Meer Daphne Bunskoek spreekt filmmaakster Ester Gould over haar...

22-11-2014 23:25

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Te gast zijn documentairemaker Joshua Oppenheimer (The Look of Silence), Deense filmmaker Phie Ambo (Good things await) en documentairemaker Johanna Hamilton (1971).Meer Daphne Bunskoek praat met de gelauwerde documentairemaker Joshua Oppen...

19-11-2014 22:59

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Uitvoerig verslag van het International Documentary Film Festival Amsterdam.Meer Te gast zijn filmmakers Jos de Putter en Morgan Knibbe en er is aandacht voor de openingsfilm van IDFA 'Een Reis om de Wereld in 50 Concerten', gemaakt door He...

30-11-2013 23:25

za 30 nov 2013

Inside IDFA - za 30 nov 2013

23:25,Serie gesprekken met prominenten die in de schijnwerpers staan tijdens de 26ste editie van het IDFA. Aan de hand van fragmenten vormen de gesprekken een zoektocht naar de kunst van het maken.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inside IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inside IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inside IDFA bij Inside IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inside IDFA. Heb je een uitzending van Inside IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inside IDFA gemist

Verslag van het International Documentary Film Festival Amsterdam in Inside IDFA. Daphne Bunskoek gaat in gesprek met een documentairemaker die in de schijnwerpers staat tijdens de 25ste editie van IDFA 2012. Aan de hand van fragmenten vormen de gesprekken een zoektocht naar de kunst van het maken. Wat komen documentairemakers tegen op hun weg van idee naar eindmontage? Voor welke dilemma's zien zij zich geplaatst? En hoe verhoudt de maker zich tot zijn onderwerp? Welke verantwoordelijkheden draagt hij of zij ten opzichte van het onderwerp? In Inside IDFA geven documentairemakers zichzelf bloot als het gaat over hun films en hun manier van werken, handelen en denken. Naast de hoofdgast komen in de uitzendingen ook makers van spraakmakende films van IDFA 2012 aan het woord. Daphne Bunskoek spreekt met Viktor Kossakovsky (onder voorbehoud). Dit jaar mocht hij zijn persoonlijke Top 10 samenstellen en worden zijn documentaires tijdens het aankomende festival vertoond in een speciaal retrospectief. Presentatie: Daphne Bunskoek.

Uitzending gemist van Inside IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van Inside IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 23-11-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord