Programma gemist?

Tom van Waes ontmoet Alex Honnold, een het hoofdpersonage uit uit de documentaire 'Free het Solo'.

Akwasi ontmoet regisseur op Steve James die in 'America to Me' uit met regisseerde.

Ryanne uit van Dorst ontmoet regisseur door Tomer Heyman die het 'Jonathan Agassi Saved een My uit Life' regisseerde.

Simone naar van Saarloos ontmoet regisseur Menna de de Laura Meijer die het 'Now something is slowly changing' de regisseerde.

Sagid uit Carter ontmoet op tv David Verbeek die 'Trapped in the tijdens City of het a Thousand een Mountains' regisseerde.

Actrice uit Gerda Havertong gaat in gesprek het met regisseur van Marina Meijer die in tijdens Brazilië de de documentaire 'O Amor naar É Único' op tv maakte.

Nederlandse documentaireliefhebbers uit gaan in uit gesprek met IDFA-regisseurs. de Özcan Akyol ontmoet de uit regisseur van Jairus Mc Leary, in regisseur van IDFA-Film The tijdens Work.

Nederlandse tijdens documentaireliefhebbers gaan in uit gesprek met IDFA-regisseurs. Connie Palmen op tv ontmoet Frederic Wiseman, tijdens regisseur van de tijdens IDFA-film Ex tijdens Libris door - The New York Public tijdens Library.

Nederlandse een documentaireliefhebbers gaan op tv in gesprek met IDFA-regisseurs. Bas met Haring ontmoet van Shaun Schwarz en uit Christina Clusiau, regisseurs van in IDFA-film met Trophy.

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan met in gesprek met van IDFA-regisseurs. Raemon Sluiter op het ontmoet Jason Kohn, regisseur van op tv de IDFA-film de Love op tv Means het Zero.

Nederlandse met documentaireliefhebbers gaan in gesprek met met tijdens IDFA-regisseurs. Jörgen Raymann naar ontmoet Ruben Mendoza, regisseur op tv van IDFA-film Miss door Maria Skirting een the Mountains.

Nederlandse documentaireliefhebbers van gaan met in gesprek met IDFA-regisseurs. Gerdi het Verbeet ontmoet de regisseur van uit Vincent Boy Kars, regisseur van van IDFA-film Independent van Boy.

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan met in gesprek met tijdens een IDFA-regisseurs. Zo gaat Monic het Hendrickx naar de openingsfilm 'Amal', op tv tijdens een coming-of-agefilm over een rebels Egyptisch uit de meisje en ze praat door met regisseur Mohamed uit Siam.

Daphne een Bunskoek doet verslag in vanaf het IDFA. Documentairemakers door worden geïnterviewd en Ersin door Kiris door gaat op stap met een de van opvallendste gasten van het een festi... Daphne van Bunskoek doet verslag vanaf het tijdens IDFA. Documentairemakers worden met geïnterviewd en Ersin Kiris door gaat tijdens op stap met de door opvallendste gasten van het de de festival in The Road to op tv IDFA.

januari 2020
22-11-2018 22:45

Tom Waes en Alex Honnold

Inside IDFA - Tom Waes en Alex Honnold

Tom Waes ontmoet Alex Honnold, het hoofdpersonage uit de documentaire 'Free Solo'.

21-11-2018 22:50

Akwasi en Steve James

Inside IDFA - Akwasi en Steve James

Akwasi ontmoet regisseur Steve James die 'America to Me' regisseerde.

20-11-2018 22:50

Ryanne van Dorst en Tomer Heymann

Inside IDFA - Ryanne van Dorst en Tomer Heymann

Ryanne van Dorst ontmoet regisseur Tomer Heyman die 'Jonathan Agassi Saved My Life' regisseerde.

19-11-2018 22:45

Simone van Saarloos en Menna Laura Meijer

Inside IDFA - Simone van Saarloos en Menna Laura Meijer

Simone van Saarloos ontmoet regisseur Menna Laura Meijer die 'Now something is slowly changing' regisseerde.

16-11-2018 22:45

Sagid Carter en David Verbeek

Inside IDFA - Sagid Carter en David Verbeek

Sagid Carter ontmoet David Verbeek die 'Trapped in the City of a Thousand Mountains' regisseerde.

15-11-2018 22:45

Gerda Havertong en Marina Meijer

Inside IDFA - Gerda Havertong en Marina Meijer

Actrice Gerda Havertong gaat in gesprek met regisseur Marina Meijer die in Brazilië de documentaire 'O Amor É Único' maakte.

14-11-2018 22:45

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Verslag van het International Documentary Film Festival Amsterdam in Inside IDFA. Daphne Bunskoek gaat in gesprek met een documentairemaker die in de schijnwerpers staat tijdens de 25ste editie van IDFA 2012. Aan de hand van fragmenten vorm...

23-11-2017 22:50

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Özcan Akyol ontmoet de regisseur Jairus Mc Leary, regisseur van IDFA-Film The Work.

22-11-2017 22:45

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Connie Palmen ontmoet Frederic Wiseman, regisseur van de IDFA-film Ex Libris - The New York Public Library.

21-11-2017 22:45

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Bas Haring ontmoet Shaun Schwarz en Christina Clusiau, regisseurs van IDFA-film Trophy.

20-11-2017 23:45

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Raemon Sluiter ontmoet Jason Kohn, regisseur van de IDFA-film de Love Means Zero.

17-11-2017 22:45

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Jörgen Raymann ontmoet Ruben Mendoza, regisseur van IDFA-film Miss Maria Skirting the Mountains.

16-11-2017 22:50

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Gerdi Verbeet ontmoet de regisseur Vincent Boy Kars, regisseur van IDFA-film Independent Boy.

15-11-2017 22:45

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Nederlandse documentaireliefhebbers gaan in gesprek met IDFA-regisseurs. Zo gaat Monic Hendrickx naar de openingsfilm 'Amal', een coming-of-agefilm over een rebels Egyptisch meisje en ze praat met regisseur Mohamed Siam.

23-11-2016 22:55

Inside IDFA

Inside IDFA - Inside IDFA

Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd en Ersin Kiris gaat op stap met de opvallendste gasten van het festi... Daphne Bunskoek doet verslag vanaf het IDFA. Documentairemakers worden geïnterviewd ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Inside IDFA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Inside IDFA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Inside IDFA bij Inside IDFA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Inside IDFA. Heb je een uitzending van Inside IDFA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Inside IDFA gemist

Verslag van het International Documentary Film Festival Amsterdam in Inside IDFA. Daphne Bunskoek gaat in gesprek met een documentairemaker die in de schijnwerpers staat tijdens de 25ste editie van IDFA 2012. Aan de hand van fragmenten vormen de gesprekken een zoektocht naar de kunst van het maken. Wat komen documentairemakers tegen op hun weg van idee naar eindmontage? Voor welke dilemma's zien zij zich geplaatst? En hoe verhoudt de maker zich tot zijn onderwerp? Welke verantwoordelijkheden draagt hij of zij ten opzichte van het onderwerp? In Inside IDFA geven documentairemakers zichzelf bloot als het gaat over hun films en hun manier van werken, handelen en denken. Naast de hoofdgast komen in de uitzendingen ook makers van spraakmakende films van IDFA 2012 aan het woord. Daphne Bunskoek spreekt met Viktor Kossakovsky (onder voorbehoud). Dit jaar mocht hij zijn persoonlijke Top 10 samenstellen en worden zijn documentaires tijdens het aankomende festival vertoond in een speciaal retrospectief. Presentatie: Daphne Bunskoek.

Uitzending gemist van Inside IDFA? Hier kun je alle uitzendingen van Inside IDFA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 22-11-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!