Programma gemist?

Documentaire De van spectaculaire parachutesprong de die basejumper een Felix Baumgartner op 14 van oktober 2012 maakte uit brak alle records. naar Alles wat op tv Felix moest doen om zijn de doel te bereiken is een nu te uit zien.

juni 2020
15-11-2012 21:00

Aflevering van donderdag 15 november 2012

3Doc: Space Dive - Aflevering van donderdag 15 november 2012

Documentaire De spectaculaire parachutesprong die basejumper Felix Baumgartner op 14 oktober 2012 maakte brak alle records. Alles wat Felix moest doen om zijn doel te bereiken is nu te zien.

3Doc: Space Dive gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Space Dive de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Space Dive bij 3Doc: Space Dive liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Space Dive. Heb je een uitzending van 3Doc: Space Dive gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Space Dive gemist

De spectaculaire parachutesprong die basejumper Felix Baumgartner op 14 oktober 2012 maakte brak alle records. Alles wat Felix moest doen om zijn doel te bereiken is nu te zien.

Uitzending gemist van 3Doc: Space Dive? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Space Dive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-11-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!