Programma gemist?

Frans Bauer zet van op de meest door onverwachte uit plekken zijn verborgen op tv camera's neer. Van op tv de kapsalon tot uit de pizzeria, uit overal staat Frans op tv klaar om een in grap uit te halen van met nietsvermoedende tijdens voorbijgangers.

We tijdens zien hoe de Patty Brard op zoek naar gaat naar een nieuwe personal met assistent. Daarnaast door jagen met onze harige muizenvriendjes winkelende mensen door de stuipen op het op lijf en in belandt een naar ober in The tijdens Godfather.Meer We zien hoe van Patty de Brard op zoek het gaat naar een nieuwe personal een assistent. Ze de heeft sollicitanten uitgenodigd voor een de gesprek, tijdens maar wat zij op niet weten in is dat zij zelf het gesprek op tv zal afnemen. op En laat Patty het nu net niet op tv het een type zijn dat een geen blad voor uit de mond neemt. op Langzaam aan komen ze de erachter dat Patty's wereld uit wel uit heel wonderlijk is. Daarnaast jagen onze het harige muizenvriendjes winkelende door mensen op de stuipen op in het lijf en de belandt een ober een in The in Godfather.Minder

Lucille door Werner laat eindelijk in haar lang gekoesterde wens in tijdens vervulling gaan, namelijk met naakte mensen het achter de een desk van Lingo. De door deelnemers van denken dat het bekende spelprogramma terug het naar komt op televisie in een andere met door vorm.

Vanavond met laat Frans door Bauer nog een tijdens keer een paar in ijzersterke grappen uit de met afgelopen seizoenen zien. Zo naar gaat de Patty Brard door het lint als uit er een baggervloot in voor haar deur uit in de op tv Amstel wordt het gelegd.

Frans Bauer staat door weer bij Martin van Gaus in in de achtertuin een op tv nooduitgang van te maken voor de een sociale werkplaats ernaast. Martin die met de graag naakt in zijn op tv tuin loopt, de is niet blij.

De laatste de Bananasplit naar van dit seizoen op valt in het naar paasweekend. De Bananakids krijgen dan ook tijdens te maken met in op de paashaas. Deze heeft hard naar hulp nodig met eieren van schilderen uit en dat het gaat natuurlijk fout.

Een het gastrol voor Emile Ratelband. tijdens Deze positiviteitsgoeroe van steekt een het hoop negatieve energie in door het bestellen van een pizza. een De op kersverse Bananasplitpizzabakker heeft echter nog op op nooit pizza gebakken.

We op zien hoe Roy Donders op de deal van zijn met leven denkt van te sluiten. En op tv Bananasplit het geeft zich uit voor uit de tandarts.

Bananasplit huurt van voor Ernst de Daniël Smid een door prive-chauffeur in om hem met een dag in in een prachtige oldtimer de rond te rijden. Ernst op Daniël door is erg gehecht aan 'zijn' door de auto.

De in aflevering heeft een tijdens culinair tintje. Chef-kok Herman in den Blijker krijgt van hulp van het op tv Banansplitslachtoffer om op zijn overheerlijke gazpacho op smaak tijdens te tijdens brengen.

Het van speelt zich voor een de groot deel tijdens af in Volendam. het In de straat waar ook van Jenny Smit woont, de van moet een huis gesloopt van worden. De sloper begaat uit een uit vreselijke vergissing.

We in zien onder meer hoe Lucille met Werner met in het complot in zit om een door stel verhuizers in de maling naar te nemen. Kinderen door uit groep 3 met krijgen kookles, alleen de op neemt een papegaai in van het lokaal de op tv les over.

20:25,Op tijdens zijn speciale Bananasplit-scooter het trekt Frans op tv Bauer door het met hele land om nietsvermoedende mensen met in de maling te door van nemen.

20:25),Vanavond op een gastrol voor tijdens Emile Ratelband. Deze tijdens positiviteitsgoeroe steekt een naar hoop negatieve met energie in het bestellen van door een het pizza.

20:25),We met zien hoe Roy Donders in de deal in van zijn leven denkt te in sluiten. met De huispakken-koning mag de met pakken voor de op Toppers naar ontwerpen.

juli 2020
07-02-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer zet op de meest onverwachte plekken zijn verborgen camera's neer. Van de kapsalon tot de pizzeria, overal staat Frans klaar om een grap uit te halen met nietsvermoedende voorbijgangers.

24-01-2015 20:28

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naar een nieuwe personal assistent. Daarnaast jagen onze harige muizenvriendjes winkelende mensen de stuipen op het lijf en belandt een ober in The Godfather.Meer We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naa...

17-01-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Lucille Werner laat eindelijk haar lang gekoesterde wens in vervulling gaan, namelijk naakte mensen achter de desk van Lingo. De deelnemers denken dat het bekende spelprogramma terug komt op televisie in een andere vorm.

29-08-2014 19:27

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Vanavond laat Frans Bauer nog een keer een paar ijzersterke grappen uit de afgelopen seizoenen zien. Zo gaat Patty Brard door het lint als er een baggervloot voor haar deur in de Amstel wordt gelegd.

28-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer staat weer bij Martin Gaus in de achtertuin een nooduitgang te maken voor de sociale werkplaats ernaast. Martin die graag naakt in zijn tuin loopt, is niet blij.

27-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De laatste Bananasplit van dit seizoen valt in het paasweekend. De Bananakids krijgen dan ook te maken met de paashaas. Deze heeft hard hulp nodig met eieren schilderen en dat gaat natuurlijk fout.

26-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza. De kersverse Bananasplitpizzabakker heeft echter nog nooit pizza gebakken.

25-08-2014 19:26

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. En Bananasplit geeft zich uit voor de tandarts.

21-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Bananasplit huurt voor Ernst Daniël Smid een prive-chauffeur in om hem een dag in een prachtige oldtimer rond te rijden. Ernst Daniël is erg gehecht aan 'zijn' auto.

20-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De aflevering heeft een culinair tintje. Chef-kok Herman den Blijker krijgt hulp van het Banansplitslachtoffer om zijn overheerlijke gazpacho op smaak te brengen.

19-08-2014 19:31

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Het speelt zich voor een groot deel af in Volendam. In de straat waar ook Jenny Smit woont, moet een huis gesloopt worden. De sloper begaat een vreselijke vergissing.

18-08-2014 19:29

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien onder meer hoe Lucille Werner in het complot zit om een stel verhuizers in de maling te nemen. Kinderen uit groep 3 krijgen kookles, alleen neemt een papegaai in het lokaal de les over.

19-04-2014 20:25

za 19 apr 2014

Bananasplit - za 19 apr 2014

20:25,Op zijn speciale Bananasplit-scooter trekt Frans Bauer door het hele land om nietsvermoedende mensen in de maling te nemen.

12-04-2014 20:25

Emile Ratelband (za 12 apr 2014

Bananasplit - Emile Ratelband (za 12 apr 2014

20:25),Vanavond een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza.

05-04-2014 20:25

Roy Donders (za 5 apr 2014

Bananasplit - Roy Donders (za 5 apr 2014

20:25),We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. De huispakken-koning mag de pakken voor de Toppers ontwerpen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bananasplit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bananasplit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bananasplit bij Bananasplit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bananasplit. Heb je een uitzending van Bananasplit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bananasplit gemist

Bananasplit is een populair Nederlands televisieprogramma, dat vanaf 1983 tot zijn dood in 2004 gepresenteerd werd door Ralph Inbar. In het programma worden met de verborgen camera gefilmde grappen getoond, waarbij zowel bekende als onbekende Nederlanders zijn betrokken. Het programma wordt uitgezonden door de TROS. Een eerder programma met dezelfde opzet was Poets. Vanaf 8 februari 2009 loopt een nieuwe serie met Frans Bauer. Het is zijn debuut als presentator. De afleveringen worden door zo'n 3.000.000 mensen bekeken, waarmee het een van de succesvolste programma's op de hedendaagse Nederlandse televisie is.

Uitzending gemist van Bananasplit? Hier kun je alle uitzendingen van Bananasplit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 07-02-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!