Programma gemist?

Frans uit Bauer zet op de meest naar onverwachte plekken in zijn verborgen de camera's neer. Van de tijdens kapsalon het tot de pizzeria, overal op staat Frans van klaar om een naar grap uit te halen met nietsvermoedende op op voorbijgangers.

We naar zien hoe Patty Brard van op zoek gaat naar een een door nieuwe personal assistent. door Daarnaast jagen onze harige muizenvriendjes met winkelende mensen met de stuipen van op het lijf door en belandt een ober in in The naar Godfather.Meer We zien hoe met Patty Brard op met zoek gaat naar tijdens een nieuwe op tv personal assistent. Ze heeft van sollicitanten uitgenodigd met voor een gesprek, maar wat een zij niet tijdens weten is dat zij op zelf het gesprek op tv zal afnemen. En door laat op tv Patty nu net niet uit het type zijn dat naar op geen blad voor de de mond neemt. een Langzaam aan komen door ze erachter dat Patty's wereld op wel heel van wonderlijk is. Daarnaast jagen door onze het harige muizenvriendjes winkelende mensen de stuipen naar op het van lijf en belandt een met ober in in The de Godfather.Minder

Lucille met Werner laat eindelijk haar lang het gekoesterde wens in van op vervulling gaan, namelijk naakte mensen achter tijdens de desk van van Lingo. De de deelnemers denken door dat het bekende de spelprogramma terug komt van op televisie het in een andere door vorm.

Vanavond door laat Frans Bauer nog een van keer een paar de ijzersterke door grappen uit naar de afgelopen seizoenen zien. Zo op gaat Patty Brard door van het lint het als het er een baggervloot voor haar deur de in de Amstel in wordt tijdens gelegd.

Frans Bauer in staat weer bij Martin op tv met Gaus in de achtertuin een nooduitgang door te maken in voor de van sociale werkplaats ernaast. een Martin die graag naakt met in op zijn tuin loopt, op is niet blij.

De laatste naar Bananasplit in van dit seizoen valt in de het paasweekend. een De Bananakids krijgen dan naar ook te maken met door de in paashaas. Deze heeft de hard hulp nodig met met eieren schilderen de en dat gaat natuurlijk van fout.

Een gastrol de voor Emile Ratelband. Deze door op positiviteitsgoeroe steekt een hoop met negatieve energie in van het bestellen van op tv een pizza. De kersverse Bananasplitpizzabakker door heeft echter nog een nooit pizza in gebakken.

We in zien hoe Roy Donders op tv de deal in van zijn leven op denkt te sluiten. En Bananasplit op een geeft zich uit voor de in tandarts.

Bananasplit huurt voor het Ernst Daniël de Smid een prive-chauffeur in van om hem een een dag een in een prachtige oldtimer rond door te rijden. Ernst de Daniël is erg door gehecht aan van 'zijn' tijdens auto.

De de aflevering heeft een door culinair tintje. naar Chef-kok Herman den op tv Blijker krijgt hulp van het de Banansplitslachtoffer om zijn overheerlijke door met gazpacho op smaak te naar brengen.

Het tijdens speelt zich voor een groot door deel af in uit in Volendam. In de straat waar ook tijdens Jenny op tv Smit woont, moet een huis het gesloopt een worden. De sloper begaat een tijdens tijdens vreselijke vergissing.

We uit zien onder meer hoe een Lucille de Werner in het in complot zit om een stel verhuizers de in de door maling te nemen. Kinderen in uit groep 3 het krijgen kookles, in alleen in neemt een papegaai in met het lokaal de les naar over.

20:25,Op door zijn speciale Bananasplit-scooter trekt van Frans Bauer door naar het hele land om uit naar nietsvermoedende mensen in naar de maling te naar nemen.

20:25),Vanavond met een gastrol op voor Emile Ratelband. op Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop van negatieve met energie in het bestellen in van een op pizza.

20:25),We zien hoe met Roy Donders op tv de deal van op zijn leven denkt te door sluiten. met De huispakken-koning mag de op pakken voor de het Toppers een ontwerpen.

november 2021
07-02-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer zet op de meest onverwachte plekken zijn verborgen camera's neer. Van de kapsalon tot de pizzeria, overal staat Frans klaar om een grap uit te halen met nietsvermoedende voorbijgangers.

24-01-2015 20:28

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naar een nieuwe personal assistent. Daarnaast jagen onze harige muizenvriendjes winkelende mensen de stuipen op het lijf en belandt een ober in The Godfather.Meer We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naa...

17-01-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Lucille Werner laat eindelijk haar lang gekoesterde wens in vervulling gaan, namelijk naakte mensen achter de desk van Lingo. De deelnemers denken dat het bekende spelprogramma terug komt op televisie in een andere vorm.

29-08-2014 19:27

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Vanavond laat Frans Bauer nog een keer een paar ijzersterke grappen uit de afgelopen seizoenen zien. Zo gaat Patty Brard door het lint als er een baggervloot voor haar deur in de Amstel wordt gelegd.

28-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer staat weer bij Martin Gaus in de achtertuin een nooduitgang te maken voor de sociale werkplaats ernaast. Martin die graag naakt in zijn tuin loopt, is niet blij.

27-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De laatste Bananasplit van dit seizoen valt in het paasweekend. De Bananakids krijgen dan ook te maken met de paashaas. Deze heeft hard hulp nodig met eieren schilderen en dat gaat natuurlijk fout.

26-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza. De kersverse Bananasplitpizzabakker heeft echter nog nooit pizza gebakken.

25-08-2014 19:26

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. En Bananasplit geeft zich uit voor de tandarts.

21-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Bananasplit huurt voor Ernst Daniël Smid een prive-chauffeur in om hem een dag in een prachtige oldtimer rond te rijden. Ernst Daniël is erg gehecht aan 'zijn' auto.

20-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De aflevering heeft een culinair tintje. Chef-kok Herman den Blijker krijgt hulp van het Banansplitslachtoffer om zijn overheerlijke gazpacho op smaak te brengen.

19-08-2014 19:31

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Het speelt zich voor een groot deel af in Volendam. In de straat waar ook Jenny Smit woont, moet een huis gesloopt worden. De sloper begaat een vreselijke vergissing.

18-08-2014 19:29

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien onder meer hoe Lucille Werner in het complot zit om een stel verhuizers in de maling te nemen. Kinderen uit groep 3 krijgen kookles, alleen neemt een papegaai in het lokaal de les over.

19-04-2014 20:25

za 19 apr 2014

Bananasplit - za 19 apr 2014

20:25,Op zijn speciale Bananasplit-scooter trekt Frans Bauer door het hele land om nietsvermoedende mensen in de maling te nemen.

12-04-2014 20:25

Emile Ratelband (za 12 apr 2014

Bananasplit - Emile Ratelband (za 12 apr 2014

20:25),Vanavond een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza.

05-04-2014 20:25

Roy Donders (za 5 apr 2014

Bananasplit - Roy Donders (za 5 apr 2014

20:25),We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. De huispakken-koning mag de pakken voor de Toppers ontwerpen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bananasplit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bananasplit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bananasplit bij Bananasplit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bananasplit. Heb je een uitzending van Bananasplit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bananasplit gemist

Bananasplit is een populair Nederlands televisieprogramma, dat vanaf 1983 tot zijn dood in 2004 gepresenteerd werd door Ralph Inbar. In het programma worden met de verborgen camera gefilmde grappen getoond, waarbij zowel bekende als onbekende Nederlanders zijn betrokken. Het programma wordt uitgezonden door de TROS. Een eerder programma met dezelfde opzet was Poets. Vanaf 8 februari 2009 loopt een nieuwe serie met Frans Bauer. Het is zijn debuut als presentator. De afleveringen worden door zo'n 3.000.000 mensen bekeken, waarmee het een van de succesvolste programma's op de hedendaagse Nederlandse televisie is.

Uitzending gemist van Bananasplit? Hier kun je alle uitzendingen van Bananasplit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 07-02-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!