Programma gemist?

Frans op Bauer zet op de tijdens meest onverwachte plekken op tv zijn verborgen het camera's neer. Van de kapsalon het tot de pizzeria, de door overal staat Frans klaar om naar een door grap uit te met halen met nietsvermoedende van voorbijgangers.

We zien van hoe Patty Brard op tijdens een zoek gaat naar een nieuwe van personal assistent. Daarnaast de jagen tijdens onze harige muizenvriendjes winkelende met mensen de stuipen op een het het lijf en belandt een ober een in The Godfather.Meer We met zien hoe een Patty Brard op zoek een gaat naar naar een nieuwe personal assistent. van Ze door heeft sollicitanten uitgenodigd voor een door gesprek, maar op tv wat zij niet naar weten is tijdens dat zij op tv zelf het gesprek zal het afnemen. En een laat Patty nu net een niet het type zijn dat op geen blad het voor uit de mond neemt. van Langzaam aan komen ze erachter dat tijdens door Patty's wereld wel heel wonderlijk is. uit Daarnaast jagen naar onze het harige muizenvriendjes winkelende mensen tijdens de stuipen uit op het lijf en van belandt een van ober in The uit Godfather.Minder

Lucille een Werner laat de eindelijk haar lang gekoesterde wens in op vervulling gaan, een namelijk naakte mensen naar achter tijdens de desk van Lingo. De deelnemers uit door denken dat het bekende spelprogramma uit terug komt in op televisie in een van andere een vorm.

Vanavond laat Frans een door Bauer nog een keer een paar tijdens op ijzersterke grappen uit de de afgelopen seizoenen zien. met Zo gaat een Patty Brard door het lint als op tv er een baggervloot op voor haar deur het in op de Amstel op tv wordt gelegd.

Frans Bauer de staat weer bij de Martin Gaus op tv in de tijdens achtertuin een nooduitgang te maken op voor de sociale tijdens werkplaats ernaast. Martin naar die graag op naakt in zijn tuin loopt, in is op tv niet blij.

De in laatste Bananasplit van dit naar seizoen naar valt in het een paasweekend. De Bananakids krijgen op dan ook te maken de met de tijdens paashaas. Deze het heeft hard hulp uit nodig met eieren naar schilderen en dat gaat natuurlijk het fout.

Een op gastrol voor Emile Ratelband. de Deze positiviteitsgoeroe steekt tijdens een hoop van negatieve energie met in het bestellen van een pizza. uit een De kersverse Bananasplitpizzabakker heeft de echter nog nooit pizza op tv gebakken.

We in zien hoe Roy door Donders de deal in van zijn leven denkt tijdens te sluiten. En Bananasplit op geeft zich van uit van voor de tandarts.

Bananasplit huurt voor op Ernst de Daniël Smid een prive-chauffeur in door om hem een op tv dag in van een het prachtige oldtimer rond te rijden. met Ernst Daniël uit is erg gehecht aan 'zijn' in in auto.

De aflevering naar heeft een culinair tintje. uit Chef-kok Herman den een op tv Blijker krijgt hulp van het de Banansplitslachtoffer op tv om zijn overheerlijke gazpacho op smaak door te op brengen.

Het speelt op zich voor een een groot deel af door in Volendam. In de de straat uit waar ook Jenny Smit woont, het de moet een huis met gesloopt worden. De sloper begaat een de vreselijke op tv vergissing.

We zien het onder meer hoe een Lucille Werner in van het complot zit in om een stel naar verhuizers in de de maling te nemen. naar Kinderen uit groep door 3 krijgen op kookles, alleen neemt een papegaai van in op het lokaal de les een over.

20:25,Op zijn een speciale een Bananasplit-scooter trekt Frans Bauer op tv door het tijdens hele land om op nietsvermoedende mensen in de door maling te met nemen.

20:25),Vanavond van een gastrol voor met Emile Ratelband. Deze met positiviteitsgoeroe steekt een het hoop negatieve een energie in het bestellen tijdens van een tijdens pizza.

20:25),We zien met hoe Roy Donders de tijdens deal van zijn tijdens leven denkt te met sluiten. De op huispakken-koning mag het de pakken voor de Toppers van een ontwerpen.

oktober 2020
07-02-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer zet op de meest onverwachte plekken zijn verborgen camera's neer. Van de kapsalon tot de pizzeria, overal staat Frans klaar om een grap uit te halen met nietsvermoedende voorbijgangers.

24-01-2015 20:28

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naar een nieuwe personal assistent. Daarnaast jagen onze harige muizenvriendjes winkelende mensen de stuipen op het lijf en belandt een ober in The Godfather.Meer We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naa...

17-01-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Lucille Werner laat eindelijk haar lang gekoesterde wens in vervulling gaan, namelijk naakte mensen achter de desk van Lingo. De deelnemers denken dat het bekende spelprogramma terug komt op televisie in een andere vorm.

29-08-2014 19:27

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Vanavond laat Frans Bauer nog een keer een paar ijzersterke grappen uit de afgelopen seizoenen zien. Zo gaat Patty Brard door het lint als er een baggervloot voor haar deur in de Amstel wordt gelegd.

28-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer staat weer bij Martin Gaus in de achtertuin een nooduitgang te maken voor de sociale werkplaats ernaast. Martin die graag naakt in zijn tuin loopt, is niet blij.

27-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De laatste Bananasplit van dit seizoen valt in het paasweekend. De Bananakids krijgen dan ook te maken met de paashaas. Deze heeft hard hulp nodig met eieren schilderen en dat gaat natuurlijk fout.

26-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza. De kersverse Bananasplitpizzabakker heeft echter nog nooit pizza gebakken.

25-08-2014 19:26

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. En Bananasplit geeft zich uit voor de tandarts.

21-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Bananasplit huurt voor Ernst Daniël Smid een prive-chauffeur in om hem een dag in een prachtige oldtimer rond te rijden. Ernst Daniël is erg gehecht aan 'zijn' auto.

20-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De aflevering heeft een culinair tintje. Chef-kok Herman den Blijker krijgt hulp van het Banansplitslachtoffer om zijn overheerlijke gazpacho op smaak te brengen.

19-08-2014 19:31

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Het speelt zich voor een groot deel af in Volendam. In de straat waar ook Jenny Smit woont, moet een huis gesloopt worden. De sloper begaat een vreselijke vergissing.

18-08-2014 19:29

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien onder meer hoe Lucille Werner in het complot zit om een stel verhuizers in de maling te nemen. Kinderen uit groep 3 krijgen kookles, alleen neemt een papegaai in het lokaal de les over.

19-04-2014 20:25

za 19 apr 2014

Bananasplit - za 19 apr 2014

20:25,Op zijn speciale Bananasplit-scooter trekt Frans Bauer door het hele land om nietsvermoedende mensen in de maling te nemen.

12-04-2014 20:25

Emile Ratelband (za 12 apr 2014

Bananasplit - Emile Ratelband (za 12 apr 2014

20:25),Vanavond een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza.

05-04-2014 20:25

Roy Donders (za 5 apr 2014

Bananasplit - Roy Donders (za 5 apr 2014

20:25),We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. De huispakken-koning mag de pakken voor de Toppers ontwerpen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bananasplit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bananasplit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bananasplit bij Bananasplit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bananasplit. Heb je een uitzending van Bananasplit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bananasplit gemist

Bananasplit is een populair Nederlands televisieprogramma, dat vanaf 1983 tot zijn dood in 2004 gepresenteerd werd door Ralph Inbar. In het programma worden met de verborgen camera gefilmde grappen getoond, waarbij zowel bekende als onbekende Nederlanders zijn betrokken. Het programma wordt uitgezonden door de TROS. Een eerder programma met dezelfde opzet was Poets. Vanaf 8 februari 2009 loopt een nieuwe serie met Frans Bauer. Het is zijn debuut als presentator. De afleveringen worden door zo'n 3.000.000 mensen bekeken, waarmee het een van de succesvolste programma's op de hedendaagse Nederlandse televisie is.

Uitzending gemist van Bananasplit? Hier kun je alle uitzendingen van Bananasplit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 07-02-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!