Programma gemist?

Frans Bauer op tv zet op de naar meest onverwachte in plekken zijn een verborgen camera's neer. Van de uit kapsalon tot de het pizzeria, overal staat Frans op klaar om op tv een grap uit te van halen met nietsvermoedende op tijdens voorbijgangers.

We zien van hoe een Patty Brard op zoek op tv gaat naar een nieuwe door personal assistent. Daarnaast jagen uit op tv onze harige muizenvriendjes winkelende mensen door de stuipen een op het lijf en belandt de een ober het in The Godfather.Meer We de zien hoe Patty tijdens Brard op op zoek gaat naar tijdens een op tv nieuwe personal assistent. een Ze heeft sollicitanten uitgenodigd met voor een gesprek, de maar wat zij niet weten naar is dat zij met zelf het door gesprek van zal afnemen. En laat Patty nu naar met net niet het op tv type zijn dat uit geen blad voor de mond naar neemt. Langzaam aan komen op tv ze erachter van dat in Patty's wereld wel door heel wonderlijk is. op tv Daarnaast jagen onze harige muizenvriendjes van winkelende uit mensen de stuipen op op het lijf en belandt een uit het ober in The het Godfather.Minder

Lucille op tv Werner laat door eindelijk haar lang gekoesterde wens in tijdens vervulling gaan, namelijk naar een naakte mensen achter met de desk van Lingo. De de deelnemers denken dat in het op tv bekende spelprogramma terug komt op door televisie in een het andere tijdens vorm.

Vanavond uit laat Frans de Bauer nog een keer een paar op ijzersterke grappen uit op tv de afgelopen op seizoenen zien. Zo gaat in Patty het Brard door het uit lint als er een baggervloot door voor haar deur het in tijdens de Amstel wordt uit gelegd.

Frans uit Bauer staat weer een bij Martin Gaus in met de een achtertuin een nooduitgang de te maken voor de sociale werkplaats op tv ernaast. Martin die tijdens graag met naakt in zijn uit tuin loopt, is niet tijdens blij.

De laatste Bananasplit in op tv van dit seizoen op valt in het paasweekend. De Bananakids een krijgen dan ook op tv te maken met op naar de paashaas. Deze heeft hard tijdens hulp door nodig met eieren met schilderen en dat door gaat natuurlijk fout.

Een het gastrol voor naar Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt van een hoop negatieve naar energie in het een bestellen van van een pizza. De kersverse op Bananasplitpizzabakker heeft echter nog van nooit pizza tijdens gebakken.

We zien op tv hoe Roy Donders de van deal van zijn in leven denkt door te sluiten. En Bananasplit op tv geeft zich naar uit voor de in tandarts.

Bananasplit een huurt voor Ernst in Daniël Smid een prive-chauffeur de in om door hem een uit dag in een met prachtige oldtimer rond het te rijden. Ernst Daniël van is erg gehecht aan 'zijn' met op tv auto.

De aflevering door heeft een culinair tintje. uit Chef-kok Herman de den Blijker krijgt een hulp van het Banansplitslachtoffer in van om zijn overheerlijke gazpacho in op smaak te van brengen.

Het het speelt zich de voor een groot deel af een in Volendam. tijdens In de straat de waar ook een Jenny Smit woont, moet de een huis gesloopt worden. De tijdens sloper door begaat een vreselijke een vergissing.

We het zien onder naar meer hoe Lucille Werner in het op complot van zit om een stel naar verhuizers in de maling door van te nemen. Kinderen uit groep 3 naar krijgen kookles, alleen tijdens in neemt een papegaai in het lokaal uit de op tv les over.

20:25,Op zijn speciale met Bananasplit-scooter trekt een Frans Bauer de door het door hele land om in nietsvermoedende mensen in de maling de te tijdens nemen.

20:25),Vanavond het een gastrol voor Emile Ratelband. de Deze positiviteitsgoeroe de steekt een hoop negatieve door energie tijdens in het bestellen naar van een uit pizza.

20:25),We zien een hoe Roy van Donders de deal op tv van zijn leven denkt de te sluiten. De op tv huispakken-koning mag de op tv pakken voor op tv de Toppers van ontwerpen.

juni 2021
07-02-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer zet op de meest onverwachte plekken zijn verborgen camera's neer. Van de kapsalon tot de pizzeria, overal staat Frans klaar om een grap uit te halen met nietsvermoedende voorbijgangers.

24-01-2015 20:28

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naar een nieuwe personal assistent. Daarnaast jagen onze harige muizenvriendjes winkelende mensen de stuipen op het lijf en belandt een ober in The Godfather.Meer We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naa...

17-01-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Lucille Werner laat eindelijk haar lang gekoesterde wens in vervulling gaan, namelijk naakte mensen achter de desk van Lingo. De deelnemers denken dat het bekende spelprogramma terug komt op televisie in een andere vorm.

29-08-2014 19:27

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Vanavond laat Frans Bauer nog een keer een paar ijzersterke grappen uit de afgelopen seizoenen zien. Zo gaat Patty Brard door het lint als er een baggervloot voor haar deur in de Amstel wordt gelegd.

28-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer staat weer bij Martin Gaus in de achtertuin een nooduitgang te maken voor de sociale werkplaats ernaast. Martin die graag naakt in zijn tuin loopt, is niet blij.

27-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De laatste Bananasplit van dit seizoen valt in het paasweekend. De Bananakids krijgen dan ook te maken met de paashaas. Deze heeft hard hulp nodig met eieren schilderen en dat gaat natuurlijk fout.

26-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza. De kersverse Bananasplitpizzabakker heeft echter nog nooit pizza gebakken.

25-08-2014 19:26

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. En Bananasplit geeft zich uit voor de tandarts.

21-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Bananasplit huurt voor Ernst Daniël Smid een prive-chauffeur in om hem een dag in een prachtige oldtimer rond te rijden. Ernst Daniël is erg gehecht aan 'zijn' auto.

20-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De aflevering heeft een culinair tintje. Chef-kok Herman den Blijker krijgt hulp van het Banansplitslachtoffer om zijn overheerlijke gazpacho op smaak te brengen.

19-08-2014 19:31

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Het speelt zich voor een groot deel af in Volendam. In de straat waar ook Jenny Smit woont, moet een huis gesloopt worden. De sloper begaat een vreselijke vergissing.

18-08-2014 19:29

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien onder meer hoe Lucille Werner in het complot zit om een stel verhuizers in de maling te nemen. Kinderen uit groep 3 krijgen kookles, alleen neemt een papegaai in het lokaal de les over.

19-04-2014 20:25

za 19 apr 2014

Bananasplit - za 19 apr 2014

20:25,Op zijn speciale Bananasplit-scooter trekt Frans Bauer door het hele land om nietsvermoedende mensen in de maling te nemen.

12-04-2014 20:25

Emile Ratelband (za 12 apr 2014

Bananasplit - Emile Ratelband (za 12 apr 2014

20:25),Vanavond een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza.

05-04-2014 20:25

Roy Donders (za 5 apr 2014

Bananasplit - Roy Donders (za 5 apr 2014

20:25),We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. De huispakken-koning mag de pakken voor de Toppers ontwerpen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bananasplit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bananasplit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bananasplit bij Bananasplit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bananasplit. Heb je een uitzending van Bananasplit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bananasplit gemist

Bananasplit is een populair Nederlands televisieprogramma, dat vanaf 1983 tot zijn dood in 2004 gepresenteerd werd door Ralph Inbar. In het programma worden met de verborgen camera gefilmde grappen getoond, waarbij zowel bekende als onbekende Nederlanders zijn betrokken. Het programma wordt uitgezonden door de TROS. Een eerder programma met dezelfde opzet was Poets. Vanaf 8 februari 2009 loopt een nieuwe serie met Frans Bauer. Het is zijn debuut als presentator. De afleveringen worden door zo'n 3.000.000 mensen bekeken, waarmee het een van de succesvolste programma's op de hedendaagse Nederlandse televisie is.

Uitzending gemist van Bananasplit? Hier kun je alle uitzendingen van Bananasplit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 07-02-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!