Programma gemist?

Frans Bauer de zet op de van meest door onverwachte plekken zijn een verborgen camera's neer. van Van de kapsalon op tot de pizzeria, overal staat Frans door de klaar om een naar grap uit te het halen met nietsvermoedende van voorbijgangers.

We zien met hoe Patty Brard in op zoek gaat een naar een nieuwe de personal assistent. Daarnaast een jagen onze op harige muizenvriendjes winkelende mensen de in stuipen uit op het lijf en op tv belandt een van ober in een The Godfather.Meer We zien hoe Patty op tv Brard op uit zoek gaat door naar een nieuwe personal op tv assistent. Ze door heeft sollicitanten uitgenodigd voor met een gesprek, maar wat naar het zij niet weten is de dat zij zelf het in gesprek zal een afnemen. En laat Patty nu in net niet het op type met zijn dat geen blad tijdens voor de door mond neemt. Langzaam aan komen een ze erachter een dat Patty's in wereld wel heel wonderlijk van is. Daarnaast jagen op tv onze harige op muizenvriendjes winkelende mensen de naar stuipen op het lijf door en belandt op een ober in The op het Godfather.Minder

Lucille Werner op tv laat eindelijk haar door lang met gekoesterde wens in vervulling gaan, de namelijk een naakte mensen achter de desk in van Lingo. het De deelnemers denken een dat het bekende spelprogramma terug uit komt op het televisie door in een andere door vorm.

Vanavond laat de Frans Bauer van nog een keer een naar paar door ijzersterke grappen uit de afgelopen op tv seizoenen uit zien. Zo gaat Patty Brard door op tv het lint als van er een naar baggervloot voor het haar deur in door de Amstel wordt het gelegd.

Frans Bauer met staat weer bij Martin op tv Gaus de in de op tv achtertuin een nooduitgang te maken voor op de de sociale werkplaats ernaast. naar Martin die naar graag naakt in zijn tuin loopt, de is niet met blij.

De op tv laatste Bananasplit van naar dit seizoen valt van in het paasweekend. De Bananakids in krijgen dan ook door te maken met op tv in de paashaas. Deze heeft hard tijdens hulp nodig met naar eieren schilderen en dat in gaat natuurlijk op tv fout.

Een gastrol naar voor naar Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe op steekt een hoop negatieve energie door tijdens in het bestellen van een in pizza. De kersverse Bananasplitpizzabakker tijdens heeft uit echter nog nooit pizza in gebakken.

We zien uit hoe Roy Donders de door op tv deal van zijn het leven denkt te op tv sluiten. En Bananasplit geeft zich uit op tv voor de op tv tandarts.

Bananasplit met huurt voor Ernst Daniël Smid in een door prive-chauffeur in door om hem een dag in op tv een prachtige de oldtimer rond te rijden. door Ernst Daniël is erg het gehecht uit aan 'zijn' tijdens auto.

De met aflevering heeft een culinair naar tintje. het Chef-kok Herman den Blijker krijgt een hulp van het Banansplitslachtoffer door om zijn een overheerlijke gazpacho van op smaak te met brengen.

Het uit speelt zich door voor een groot deel tijdens af in Volendam. een In de straat waar ook het Jenny Smit woont, uit moet van een huis gesloopt worden. De door sloper begaat van een vreselijke naar vergissing.

We zien uit onder in meer hoe Lucille Werner van in het complot naar zit om een stel op tv verhuizers in naar de maling te nemen. Kinderen naar van uit groep 3 krijgen op tv kookles, alleen neemt een papegaai van in het lokaal het de les door over.

20:25,Op zijn op tv speciale tijdens Bananasplit-scooter trekt Frans Bauer door op tv het hele land om van naar nietsvermoedende mensen in de maling te uit op nemen.

20:25),Vanavond een gastrol uit voor op Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe naar steekt met een hoop negatieve uit energie in het bestellen in van een uit pizza.

20:25),We zien tijdens hoe Roy Donders op tv de deal van de zijn leven denkt tijdens te sluiten. De door huispakken-koning mag de pakken de op voor de Toppers de ontwerpen.

maart 2021
07-02-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer zet op de meest onverwachte plekken zijn verborgen camera's neer. Van de kapsalon tot de pizzeria, overal staat Frans klaar om een grap uit te halen met nietsvermoedende voorbijgangers.

24-01-2015 20:28

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naar een nieuwe personal assistent. Daarnaast jagen onze harige muizenvriendjes winkelende mensen de stuipen op het lijf en belandt een ober in The Godfather.Meer We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naa...

17-01-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Lucille Werner laat eindelijk haar lang gekoesterde wens in vervulling gaan, namelijk naakte mensen achter de desk van Lingo. De deelnemers denken dat het bekende spelprogramma terug komt op televisie in een andere vorm.

29-08-2014 19:27

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Vanavond laat Frans Bauer nog een keer een paar ijzersterke grappen uit de afgelopen seizoenen zien. Zo gaat Patty Brard door het lint als er een baggervloot voor haar deur in de Amstel wordt gelegd.

28-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer staat weer bij Martin Gaus in de achtertuin een nooduitgang te maken voor de sociale werkplaats ernaast. Martin die graag naakt in zijn tuin loopt, is niet blij.

27-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De laatste Bananasplit van dit seizoen valt in het paasweekend. De Bananakids krijgen dan ook te maken met de paashaas. Deze heeft hard hulp nodig met eieren schilderen en dat gaat natuurlijk fout.

26-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza. De kersverse Bananasplitpizzabakker heeft echter nog nooit pizza gebakken.

25-08-2014 19:26

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. En Bananasplit geeft zich uit voor de tandarts.

21-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Bananasplit huurt voor Ernst Daniël Smid een prive-chauffeur in om hem een dag in een prachtige oldtimer rond te rijden. Ernst Daniël is erg gehecht aan 'zijn' auto.

20-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De aflevering heeft een culinair tintje. Chef-kok Herman den Blijker krijgt hulp van het Banansplitslachtoffer om zijn overheerlijke gazpacho op smaak te brengen.

19-08-2014 19:31

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Het speelt zich voor een groot deel af in Volendam. In de straat waar ook Jenny Smit woont, moet een huis gesloopt worden. De sloper begaat een vreselijke vergissing.

18-08-2014 19:29

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien onder meer hoe Lucille Werner in het complot zit om een stel verhuizers in de maling te nemen. Kinderen uit groep 3 krijgen kookles, alleen neemt een papegaai in het lokaal de les over.

19-04-2014 20:25

za 19 apr 2014

Bananasplit - za 19 apr 2014

20:25,Op zijn speciale Bananasplit-scooter trekt Frans Bauer door het hele land om nietsvermoedende mensen in de maling te nemen.

12-04-2014 20:25

Emile Ratelband (za 12 apr 2014

Bananasplit - Emile Ratelband (za 12 apr 2014

20:25),Vanavond een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza.

05-04-2014 20:25

Roy Donders (za 5 apr 2014

Bananasplit - Roy Donders (za 5 apr 2014

20:25),We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. De huispakken-koning mag de pakken voor de Toppers ontwerpen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bananasplit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bananasplit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bananasplit bij Bananasplit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bananasplit. Heb je een uitzending van Bananasplit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bananasplit gemist

Bananasplit is een populair Nederlands televisieprogramma, dat vanaf 1983 tot zijn dood in 2004 gepresenteerd werd door Ralph Inbar. In het programma worden met de verborgen camera gefilmde grappen getoond, waarbij zowel bekende als onbekende Nederlanders zijn betrokken. Het programma wordt uitgezonden door de TROS. Een eerder programma met dezelfde opzet was Poets. Vanaf 8 februari 2009 loopt een nieuwe serie met Frans Bauer. Het is zijn debuut als presentator. De afleveringen worden door zo'n 3.000.000 mensen bekeken, waarmee het een van de succesvolste programma's op de hedendaagse Nederlandse televisie is.

Uitzending gemist van Bananasplit? Hier kun je alle uitzendingen van Bananasplit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 07-02-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!