Programma gemist?

Frans op tv Bauer zet een op de meest onverwachte plekken de zijn verborgen camera's neer. op Van de kapsalon door tot door de pizzeria, overal staat Frans een een klaar om een grap uit te van halen met het nietsvermoedende op tv voorbijgangers.

We op tv zien hoe Patty Brard de op zoek gaat naar met door een nieuwe personal assistent. Daarnaast jagen op tijdens onze harige muizenvriendjes een winkelende mensen de stuipen op het tijdens lijf van en belandt uit een ober in naar The Godfather.Meer We het zien hoe Patty Brard op naar zoek gaat naar door een nieuwe personal in assistent. Ze heeft tijdens sollicitanten uitgenodigd de voor een gesprek, in maar wat zij het niet weten uit is dat zij zelf het op tv gesprek de zal afnemen. En laat Patty het nu net op tv niet het type zijn een dat geen blad het voor de mond neemt. tijdens Langzaam aan uit komen ze met erachter dat Patty's wereld op wel van heel wonderlijk is. Daarnaast jagen door onze harige muizenvriendjes winkelende tijdens mensen met de stuipen op door het lijf en belandt tijdens een ober in uit The door Godfather.Minder

Lucille Werner laat uit eindelijk haar een lang gekoesterde wens de in vervulling gaan, namelijk tijdens naakte mensen uit achter de desk naar van met Lingo. De deelnemers denken in dat het bekende op spelprogramma terug komt een op televisie in een andere tijdens uit vorm.

Vanavond uit laat Frans Bauer nog naar een keer op een paar de ijzersterke grappen uit door de afgelopen seizoenen met zien. Zo gaat Patty Brard de door het lint een als op er een baggervloot voor op tv haar deur tijdens in de Amstel wordt het gelegd.

Frans Bauer met staat weer bij tijdens Martin Gaus in door de naar achtertuin een nooduitgang te maken voor een de met sociale werkplaats uit ernaast. Martin die het graag naakt in zijn tuin loopt, de is niet het blij.

De laatste de Bananasplit van door dit seizoen valt in naar het paasweekend. door De Bananakids krijgen dan van ook te maken met naar de paashaas. Deze op heeft hard hulp uit nodig met eieren op tv schilderen naar en dat de gaat natuurlijk fout.

Een gastrol voor op tv Emile Ratelband. Deze door positiviteitsgoeroe steekt een met hoop negatieve energie door in het de bestellen van op een pizza. De kersverse Bananasplitpizzabakker uit heeft echter op nog het nooit pizza gebakken.

We op zien hoe naar Roy Donders de deal een van zijn leven de denkt te sluiten. in En Bananasplit naar geeft zich uit voor de door tandarts.

Bananasplit naar huurt voor Ernst door Daniël Smid een in prive-chauffeur in om hem een een dag in een naar prachtige tijdens oldtimer rond uit te rijden. Ernst uit Daniël is erg gehecht aan door 'zijn' het auto.

De een aflevering heeft een culinair het tintje. Chef-kok van Herman den Blijker krijgt van hulp van op tv het Banansplitslachtoffer om zijn op tv overheerlijke gazpacho op smaak naar te door brengen.

Het speelt zich op voor een groot het deel af in naar tijdens Volendam. In de straat op tv waar ook Jenny met Smit woont, moet een met huis gesloopt op tv worden. De met sloper begaat een vreselijke door vergissing.

We zien een onder de meer hoe Lucille Werner in op het complot van zit om een naar stel verhuizers in in de maling de te nemen. Kinderen naar uit groep 3 krijgen kookles, alleen de neemt een door papegaai in het lokaal de de les een over.

20:25,Op op tv zijn speciale Bananasplit-scooter trekt de Frans Bauer het door het hele land om uit het nietsvermoedende mensen in naar de maling te tijdens nemen.

20:25),Vanavond op een gastrol voor Emile een Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe van steekt een hoop negatieve in op energie in het bestellen in van een met pizza.

20:25),We zien hoe naar Roy uit Donders de deal van zijn een leven op denkt te op tv sluiten. De huispakken-koning mag de pakken op tv voor de de Toppers van ontwerpen.

januari 2020
07-02-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer zet op de meest onverwachte plekken zijn verborgen camera's neer. Van de kapsalon tot de pizzeria, overal staat Frans klaar om een grap uit te halen met nietsvermoedende voorbijgangers.

24-01-2015 20:28

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naar een nieuwe personal assistent. Daarnaast jagen onze harige muizenvriendjes winkelende mensen de stuipen op het lijf en belandt een ober in The Godfather.Meer We zien hoe Patty Brard op zoek gaat naa...

17-01-2015 20:25

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Lucille Werner laat eindelijk haar lang gekoesterde wens in vervulling gaan, namelijk naakte mensen achter de desk van Lingo. De deelnemers denken dat het bekende spelprogramma terug komt op televisie in een andere vorm.

29-08-2014 19:27

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Vanavond laat Frans Bauer nog een keer een paar ijzersterke grappen uit de afgelopen seizoenen zien. Zo gaat Patty Brard door het lint als er een baggervloot voor haar deur in de Amstel wordt gelegd.

28-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Frans Bauer staat weer bij Martin Gaus in de achtertuin een nooduitgang te maken voor de sociale werkplaats ernaast. Martin die graag naakt in zijn tuin loopt, is niet blij.

27-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De laatste Bananasplit van dit seizoen valt in het paasweekend. De Bananakids krijgen dan ook te maken met de paashaas. Deze heeft hard hulp nodig met eieren schilderen en dat gaat natuurlijk fout.

26-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza. De kersverse Bananasplitpizzabakker heeft echter nog nooit pizza gebakken.

25-08-2014 19:26

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. En Bananasplit geeft zich uit voor de tandarts.

21-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Bananasplit huurt voor Ernst Daniël Smid een prive-chauffeur in om hem een dag in een prachtige oldtimer rond te rijden. Ernst Daniël is erg gehecht aan 'zijn' auto.

20-08-2014 19:30

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

De aflevering heeft een culinair tintje. Chef-kok Herman den Blijker krijgt hulp van het Banansplitslachtoffer om zijn overheerlijke gazpacho op smaak te brengen.

19-08-2014 19:31

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

Het speelt zich voor een groot deel af in Volendam. In de straat waar ook Jenny Smit woont, moet een huis gesloopt worden. De sloper begaat een vreselijke vergissing.

18-08-2014 19:29

Bananasplit

Bananasplit - Bananasplit

We zien onder meer hoe Lucille Werner in het complot zit om een stel verhuizers in de maling te nemen. Kinderen uit groep 3 krijgen kookles, alleen neemt een papegaai in het lokaal de les over.

19-04-2014 20:25

za 19 apr 2014

Bananasplit - za 19 apr 2014

20:25,Op zijn speciale Bananasplit-scooter trekt Frans Bauer door het hele land om nietsvermoedende mensen in de maling te nemen.

12-04-2014 20:25

Emile Ratelband (za 12 apr 2014

Bananasplit - Emile Ratelband (za 12 apr 2014

20:25),Vanavond een gastrol voor Emile Ratelband. Deze positiviteitsgoeroe steekt een hoop negatieve energie in het bestellen van een pizza.

05-04-2014 20:25

Roy Donders (za 5 apr 2014

Bananasplit - Roy Donders (za 5 apr 2014

20:25),We zien hoe Roy Donders de deal van zijn leven denkt te sluiten. De huispakken-koning mag de pakken voor de Toppers ontwerpen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bananasplit gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bananasplit de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bananasplit bij Bananasplit liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bananasplit. Heb je een uitzending van Bananasplit gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bananasplit gemist

Bananasplit is een populair Nederlands televisieprogramma, dat vanaf 1983 tot zijn dood in 2004 gepresenteerd werd door Ralph Inbar. In het programma worden met de verborgen camera gefilmde grappen getoond, waarbij zowel bekende als onbekende Nederlanders zijn betrokken. Het programma wordt uitgezonden door de TROS. Een eerder programma met dezelfde opzet was Poets. Vanaf 8 februari 2009 loopt een nieuwe serie met Frans Bauer. Het is zijn debuut als presentator. De afleveringen worden door zo'n 3.000.000 mensen bekeken, waarmee het een van de succesvolste programma's op de hedendaagse Nederlandse televisie is.

Uitzending gemist van Bananasplit? Hier kun je alle uitzendingen van Bananasplit kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 07-02-2015 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!