Programma gemist?

De de rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl een uit en hun producer Ryan zijn uit vroeg op tijdens om onder begeleiding van een een gids het oerbos op in te trekken. het Ze door gaan op zoek naar op beren en wolven. met Voor de stoere Nega met hoeft door het allemaal niet zo door nodig in en hij is op tv bang. Als er dan ook echt met een wolf opduikt, naar wil met hij het liefst het zo snel mogelijk met het bos door uit. Ze nemen in dit keer afscheid van de naar tijdens ongerepte natuur en gaan van terug naar de bewoonde de wereld. In tijdens Vancouver nemen ze uit op basis van hun ervaringen uit de rap op, een die voor naar Greenpeace uit het nieuwe campagnenummer naar wordt.

De in rappers Nega, Brace, de Keizer, Darryl de en hun producer Ryan verlaten de met van vervuilende olie-industrie en reizen uit naar het Great Bear op tv Rainforest aan de westkust de in van Canada. Het in is het leefgebied van onder andere uit van beren, wolven, walvissen een en orka´s, maar ook de plek naar waar `First naar Nations´-mensen zich eeuwen geleden uit als eersten van vestigden. De rappers zijn op te op gast bij een van inheemse stam die zich een verzet tegen naar het aanleggen op van een oliepijplijn en tijdens een haven voor in olietankers, die in dwars door het een ongerepte natuurgebied moeten gaan varen. Ze uit ontmoeten tijdens de chief en draaien uit mee in het dagelijkse een leven van de deze tijdens oorspronkelijke eerste bewoners. De rappers op tv stuiten tijdens hun reis door het op een groep van veertig walvissen uit en dan van wordt het in even heel stil uit aan boord.

De rappers Darryl, uit Nega, in Brace en Keizer worden in samen met hun producer naar Ryan letterlijk van middenin de natuur wakker. van Ze gaan naar op zoek naar naar beren op en andere wilde beesten, ze met ontmoeten door mensen die van van hun eigen land naar zijn gezet omdat van er olie in de op grond zit en ze door stappen in de een klein vliegtuigje om op vanuit de lucht van te een zien wat de werkelijke een omvang is door van het gebied dat wordt vernield. uit Vliegen uit is de enige in manier om het zwaarbewaakte de olie-industrieterrein met het eigen ogen te zien. De uit impact is enorm een en een ver van huis raken de door rappers behoorlijk tijdens in de van war.

De de jongens verlaten hun door comfortabele omgeving van thuis het en tijdens vertrekken naar een van op tv de meest de noordelijke puntjes van Canada: op tv Fort McMurray. Hier worden op tv ze geconfronteerd met op tv de in verwoestende gevolgen van het de oliewinning in dit uitgestrekte natuurgebied. een met Ze ontmoeten mensen die van zich hier tegen een verzetten en op tv al eeuwen leven van alles door wat die natuur te de bieden heeft. op tv Ze zien het met eigen ogen van hoe, ver weg met van de het bewoonde wereld, de natuur op de prijs betaalt om olie door te winnen. Maar van ze zoeken de ook de in schoonheid op van de bossen, op tv die een nog onaangetast naar zijn. Op de rand van een met berg in zetten de rappers naar hun tentje het op, om de basis te leggen de van de een rap uit die ze voor Greenpeace gaan uit maken.

december 2021
09-12-2012 22:27

Aflevering 4

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 4

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan zijn vroeg op om onder begeleiding van een gids het oerbos in te trekken. Ze gaan op zoek naar beren en wolven. Voor de stoere Nega hoeft het allemaal niet zo nodig en hij is bang....

02-12-2012 22:18

Aflevering 3

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 3

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan verlaten de vervuilende olie-industrie en reizen naar het Great Bear Rainforest aan de westkust van Canada. Het is het leefgebied van onder andere beren, wolven, walvissen en orka´...

25-11-2012 22:38

Aflevering 2

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 2

De rappers Darryl, Nega, Brace en Keizer worden samen met hun producer Ryan letterlijk middenin de natuur wakker. Ze gaan op zoek naar beren en andere wilde beesten, ze ontmoeten mensen die van hun eigen land zijn gezet omdat er olie in de ...

18-11-2012 22:32

Aflevering 1

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 1

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte nat...

Rappers In De Sneeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers In De Sneeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers In De Sneeuw bij Rappers In De Sneeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers In De Sneeuw. Heb je een uitzending van Rappers In De Sneeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers In De Sneeuw gemist

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte natuurgebied. Ze ontmoeten mensen die zich hier tegen verzetten en al eeuwen leven van alles wat die natuur te bieden heeft. Ze zien met eigen ogen hoe, ver weg van de bewoonde wereld, de natuur de prijs betaalt om olie te winnen. Maar ze zoeken ook de schoonheid op van de bossen, die nog onaangetast zijn. Op de rand van een berg zetten de rappers hun tentje op, om de basis te leggen van een rap die ze voor Greenpeace gaan maken.

Uitzending gemist van Rappers In De Sneeuw? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers In De Sneeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!