Programma gemist?

De in rappers Nega, Brace, op tv Keizer, Darryl door en hun producer uit Ryan zijn vroeg op tv op om onder begeleiding van een een gids van het oerbos in met te trekken. Ze een gaan op zoek naar naar beren op tv en wolven. Voor de de stoere Nega met hoeft het allemaal niet zo nodig op en hij op is bang. Als er een dan ook echt tijdens een wolf naar opduikt, op tv wil hij het een liefst zo snel mogelijk uit het bos uit. de Ze nemen dit keer het met afscheid van de ongerepte op natuur en gaan terug met naar de bewoonde op tv wereld. In Vancouver op nemen ze uit op basis van een hun ervaringen de rap uit op, die voor Greenpeace op het nieuwe campagnenummer het op tv wordt.

De rappers van Nega, Brace, door Keizer, Darryl en met hun producer uit Ryan verlaten de vervuilende op tv olie-industrie en reizen op tv naar het Great Bear Rainforest uit aan de westkust door van Canada. de Het is het leefgebied naar naar van onder andere met beren, wolven, walvissen en orka´s, door maar ook de door plek waar in `First Nations´-mensen zich door eeuwen geleden als op tv eersten vestigden. De rappers zijn het te gast bij in tijdens een inheemse stam een die zich verzet tegen het aanleggen tijdens van een oliepijplijn de en een tijdens haven voor door olietankers, die dwars met door het ongerepte met natuurgebied moeten gaan van varen. Ze ontmoeten de chief met en draaien tijdens mee in de het dagelijkse leven van op tv deze oorspronkelijke eerste met bewoners. De rappers stuiten in tijdens tijdens hun reis op een een groep uit van veertig walvissen en dan naar wordt het even heel op stil aan op tv boord.

De rappers op Darryl, Nega, van Brace en Keizer worden samen van op met hun producer Ryan letterlijk middenin in naar de natuur wakker. van Ze gaan op zoek naar beren op tv het en andere wilde beesten, in ze ontmoeten uit mensen die van hun eigen de land op zijn gezet omdat er olie het in de grond zit tijdens met en ze stappen in een met klein vliegtuigje om door vanuit de lucht te op zien wat tijdens de werkelijke omvang is tijdens van op tv het gebied dat uit wordt vernield. het Vliegen is de enige op manier om het op zwaarbewaakte olie-industrieterrein met eigen op ogen te zien. in De impact is met enorm en ver in van huis raken de het rappers tijdens behoorlijk in een de war.

De tijdens jongens verlaten het hun comfortabele omgeving van thuis en een vertrekken naar naar een van de meest uit noordelijke een puntjes van Canada: Fort de McMurray. uit Hier worden ze geconfronteerd op met de verwoestende gevolgen van door de oliewinning op in dit uitgestrekte met natuurgebied. van Ze ontmoeten mensen die zich van hier in tegen verzetten en al eeuwen leven op tv het van alles wat die natuur te op tv bieden heeft. naar Ze door zien met eigen ogen hoe, de ver weg van in de bewoonde met wereld, de uit natuur de prijs betaalt door om olie tijdens te winnen. Maar ze zoeken ook van de de schoonheid op naar van de bossen, die nog onaangetast van zijn. Op op de rand van uit een berg in zetten de rappers hun tentje naar op, om naar de basis te naar leggen van op een rap die tijdens ze voor Greenpeace gaan het maken.

maart 2021
09-12-2012 22:27

Aflevering 4

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 4

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan zijn vroeg op om onder begeleiding van een gids het oerbos in te trekken. Ze gaan op zoek naar beren en wolven. Voor de stoere Nega hoeft het allemaal niet zo nodig en hij is bang....

02-12-2012 22:18

Aflevering 3

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 3

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan verlaten de vervuilende olie-industrie en reizen naar het Great Bear Rainforest aan de westkust van Canada. Het is het leefgebied van onder andere beren, wolven, walvissen en orka´...

25-11-2012 22:38

Aflevering 2

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 2

De rappers Darryl, Nega, Brace en Keizer worden samen met hun producer Ryan letterlijk middenin de natuur wakker. Ze gaan op zoek naar beren en andere wilde beesten, ze ontmoeten mensen die van hun eigen land zijn gezet omdat er olie in de ...

18-11-2012 22:32

Aflevering 1

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 1

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte nat...

Rappers In De Sneeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers In De Sneeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers In De Sneeuw bij Rappers In De Sneeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers In De Sneeuw. Heb je een uitzending van Rappers In De Sneeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers In De Sneeuw gemist

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte natuurgebied. Ze ontmoeten mensen die zich hier tegen verzetten en al eeuwen leven van alles wat die natuur te bieden heeft. Ze zien met eigen ogen hoe, ver weg van de bewoonde wereld, de natuur de prijs betaalt om olie te winnen. Maar ze zoeken ook de schoonheid op van de bossen, die nog onaangetast zijn. Op de rand van een berg zetten de rappers hun tentje op, om de basis te leggen van een rap die ze voor Greenpeace gaan maken.

Uitzending gemist van Rappers In De Sneeuw? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers In De Sneeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!