Programma gemist?

De van rappers Nega, naar Brace, Keizer, Darryl en hun op tv producer de Ryan zijn vroeg op om onder op tv begeleiding van op een van gids het oerbos in te op tv trekken. Ze gaan door op zoek uit naar beren en op tv wolven. Voor de stoere tijdens Nega hoeft het allemaal de niet met zo nodig en met hij is bang. Als een er dan ook met echt een van wolf opduikt, wil hij door het liefst zo de snel mogelijk door het bos uit. naar Ze nemen dit tijdens keer afscheid een van de ongerepte natuur de en gaan terug van naar op tv de bewoonde wereld. uit In Vancouver nemen ze op met basis van de hun ervaringen het de rap op, die met voor Greenpeace het nieuwe campagnenummer de van wordt.

De rappers Nega, op met Brace, Keizer, Darryl en door hun producer Ryan naar verlaten de vervuilende het olie-industrie en reizen naar het naar Great Bear Rainforest in aan op tv de westkust van Canada. in Het is van het leefgebied van van onder andere beren, wolven, walvissen van tijdens en orka´s, maar ook de plek naar waar van `First Nations´-mensen zich eeuwen geleden het tijdens als eersten vestigden. De een rappers zijn te gast de bij een inheemse stam naar die zich het verzet tegen het aanleggen met van tijdens een oliepijplijn en een naar haven voor olietankers, uit die het dwars door het ongerepte natuurgebied op moeten uit gaan varen. Ze ontmoeten in de chief en draaien mee tijdens in het dagelijkse in leven van deze op tv door oorspronkelijke eerste bewoners. tijdens De rappers stuiten tijdens hun reis naar op op een groep van veertig het walvissen in en dan wordt het van even heel stil aan van boord.

De een rappers Darryl, Nega, Brace en tijdens de Keizer worden samen met naar hun producer Ryan letterlijk naar middenin de natuur wakker. met naar Ze gaan op zoek het naar beren het en andere wilde door beesten, ze ontmoeten mensen die tijdens van hun op eigen land zijn gezet van omdat er olie uit in de uit grond zit en in ze stappen in door een klein vliegtuigje om het vanuit door de lucht te zien wat de tijdens werkelijke omvang van is van het gebied naar dat naar wordt vernield. Vliegen is tijdens de enige manier de om het tijdens zwaarbewaakte olie-industrieterrein op met eigen ogen te zien. De van impact is met enorm en naar ver van huis raken de door met rappers behoorlijk in de van war.

De door jongens verlaten hun comfortabele een omgeving van thuis met en vertrekken naar een uit van de meest het naar noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. naar op tv Hier worden ze geconfronteerd met in de verwoestende gevolgen van tijdens de oliewinning in op dit uitgestrekte de natuurgebied. Ze tijdens ontmoeten mensen die zich hier door tegen verzetten de en tijdens al eeuwen leven van alles wat het op die natuur te bieden op heeft. Ze zien door met eigen ogen hoe, ver tijdens van weg van de in bewoonde wereld, de natuur de prijs in betaalt om door olie te winnen. Maar op tv een ze zoeken ook de schoonheid een op van de een bossen, die nog onaangetast met zijn. Op de de rand uit van een berg in zetten de rappers tijdens hun tentje op, van om de tijdens basis te leggen tijdens van een rap die naar ze voor Greenpeace gaan door maken.

januari 2020
09-12-2012 22:27

Aflevering 4

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 4

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan zijn vroeg op om onder begeleiding van een gids het oerbos in te trekken. Ze gaan op zoek naar beren en wolven. Voor de stoere Nega hoeft het allemaal niet zo nodig en hij is bang....

02-12-2012 22:18

Aflevering 3

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 3

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan verlaten de vervuilende olie-industrie en reizen naar het Great Bear Rainforest aan de westkust van Canada. Het is het leefgebied van onder andere beren, wolven, walvissen en orka´...

25-11-2012 22:38

Aflevering 2

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 2

De rappers Darryl, Nega, Brace en Keizer worden samen met hun producer Ryan letterlijk middenin de natuur wakker. Ze gaan op zoek naar beren en andere wilde beesten, ze ontmoeten mensen die van hun eigen land zijn gezet omdat er olie in de ...

18-11-2012 22:32

Aflevering 1

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 1

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte nat...

Rappers In De Sneeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers In De Sneeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers In De Sneeuw bij Rappers In De Sneeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers In De Sneeuw. Heb je een uitzending van Rappers In De Sneeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers In De Sneeuw gemist

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte natuurgebied. Ze ontmoeten mensen die zich hier tegen verzetten en al eeuwen leven van alles wat die natuur te bieden heeft. Ze zien met eigen ogen hoe, ver weg van de bewoonde wereld, de natuur de prijs betaalt om olie te winnen. Maar ze zoeken ook de schoonheid op van de bossen, die nog onaangetast zijn. Op de rand van een berg zetten de rappers hun tentje op, om de basis te leggen van een rap die ze voor Greenpeace gaan maken.

Uitzending gemist van Rappers In De Sneeuw? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers In De Sneeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!