Programma gemist?

De rappers Nega, naar Brace, uit Keizer, Darryl en door hun producer Ryan zijn van vroeg op op om onder begeleiding van een met gids het oerbos uit in te trekken. naar Ze tijdens gaan op zoek naar in beren en wolven. Voor de de stoere uit Nega hoeft het in allemaal niet tijdens zo nodig en tijdens hij is bang. Als uit er dan ook naar echt een wolf opduikt, op wil hij het op op tv liefst zo snel tijdens mogelijk het bos het uit. Ze het nemen dit keer het afscheid van de ongerepte natuur en naar gaan terug een naar de bewoonde wereld. naar In uit Vancouver nemen ze op het basis van de hun ervaringen de rap op, tijdens die voor uit Greenpeace tijdens het nieuwe campagnenummer op tv wordt.

De met rappers Nega, Brace, tijdens Keizer, Darryl uit en hun producer op tv Ryan verlaten de vervuilende olie-industrie naar en reizen op tv naar het op Great Bear Rainforest aan de de westkust op van Canada. Het op tv is het leefgebied van onder andere tijdens een beren, wolven, walvissen naar en orka´s, maar ook de plek uit op tv waar `First Nations´-mensen zich eeuwen de geleden als eersten het vestigden. De het rappers zijn te op tv gast bij een inheemse stam door die zich het verzet tegen de het aanleggen van een naar oliepijplijn en een haven de van voor olietankers, die dwars door het van ongerepte op tv natuurgebied moeten gaan varen. Ze met met ontmoeten de chief en draaien naar mee het in het dagelijkse leven van een deze oorspronkelijke eerste een bewoners. De rappers door stuiten tijdens tijdens hun reis naar op een groep van veertig naar walvissen en dan tijdens wordt tijdens het even heel stil tijdens aan boord.

De rappers op Darryl, Nega, Brace en in Keizer worden samen op tv in met hun producer Ryan letterlijk middenin door de door natuur wakker. Ze gaan op op zoek naar een beren en met andere wilde beesten, naar ze ontmoeten mensen die van een hun eigen land in zijn door gezet omdat er naar olie in de grond tijdens zit en ze op stappen in een klein van vliegtuigje om op vanuit door de lucht te zien wat uit de werkelijke omvang is een van het gebied van dat wordt met vernield. Vliegen is de op op tv enige manier om het zwaarbewaakte olie-industrieterrein de een met eigen ogen te zien. De op op tv impact is enorm tijdens en ver van huis raken van de rappers behoorlijk uit in de in war.

De op jongens verlaten hun comfortabele uit omgeving van met thuis en vertrekken naar het een van de meest op tv noordelijke puntjes de van Canada: op Fort McMurray. de Hier worden ze geconfronteerd op tv met de uit verwoestende gevolgen van de oliewinning in van dit uitgestrekte door natuurgebied. Ze ontmoeten een mensen die door zich hier tegen verzetten en de de al eeuwen leven van een alles wat uit die natuur te bieden heeft. Ze naar zien met van eigen ogen uit hoe, ver tijdens weg van de bewoonde wereld, tijdens de natuur uit de prijs betaalt door om olie te winnen. Maar een ze in zoeken ook op tv de schoonheid op van de bossen, naar die nog met onaangetast een zijn. Op de rand van tijdens een op tv berg zetten de tijdens rappers hun tentje op, om de het basis te tijdens leggen van een de rap een die ze voor Greenpeace uit gaan maken.

juli 2020
09-12-2012 22:27

Aflevering 4

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 4

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan zijn vroeg op om onder begeleiding van een gids het oerbos in te trekken. Ze gaan op zoek naar beren en wolven. Voor de stoere Nega hoeft het allemaal niet zo nodig en hij is bang....

02-12-2012 22:18

Aflevering 3

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 3

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan verlaten de vervuilende olie-industrie en reizen naar het Great Bear Rainforest aan de westkust van Canada. Het is het leefgebied van onder andere beren, wolven, walvissen en orka´...

25-11-2012 22:38

Aflevering 2

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 2

De rappers Darryl, Nega, Brace en Keizer worden samen met hun producer Ryan letterlijk middenin de natuur wakker. Ze gaan op zoek naar beren en andere wilde beesten, ze ontmoeten mensen die van hun eigen land zijn gezet omdat er olie in de ...

18-11-2012 22:32

Aflevering 1

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 1

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte nat...

Rappers In De Sneeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers In De Sneeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers In De Sneeuw bij Rappers In De Sneeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers In De Sneeuw. Heb je een uitzending van Rappers In De Sneeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers In De Sneeuw gemist

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte natuurgebied. Ze ontmoeten mensen die zich hier tegen verzetten en al eeuwen leven van alles wat die natuur te bieden heeft. Ze zien met eigen ogen hoe, ver weg van de bewoonde wereld, de natuur de prijs betaalt om olie te winnen. Maar ze zoeken ook de schoonheid op van de bossen, die nog onaangetast zijn. Op de rand van een berg zetten de rappers hun tentje op, om de basis te leggen van een rap die ze voor Greenpeace gaan maken.

Uitzending gemist van Rappers In De Sneeuw? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers In De Sneeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!