Programma gemist?

De rappers Nega, het Brace, naar Keizer, Darryl in en hun producer Ryan door zijn vroeg met op om onder begeleiding van een een gids het de oerbos in in te trekken. tijdens Ze gaan op zoek naar in beren en wolven. Voor tijdens de met stoere Nega op hoeft het allemaal door niet zo nodig en op tv hij is bang. het Als er met dan ook echt een wolf opduikt, tijdens wil hij in het liefst de zo snel mogelijk het uit bos in uit. Ze nemen dit keer door afscheid van op tv de ongerepte een natuur en gaan de terug naar met de bewoonde wereld. In Vancouver naar nemen ze op basis door van hun ervaringen tijdens de de rap op, die een voor Greenpeace het de nieuwe campagnenummer naar wordt.

De een rappers Nega, Brace, Keizer, op tv Darryl en hun tijdens producer uit Ryan verlaten de vervuilende olie-industrie en op tv reizen naar tijdens het Great naar Bear Rainforest aan de westkust op door van Canada. Het van is het leefgebied van een onder andere beren, wolven, op tv walvissen en orka´s, maar uit ook de door plek in waar `First Nations´-mensen zich tijdens eeuwen geleden als eersten een vestigden. De rappers zijn door te een gast bij een inheemse stam een tijdens die zich verzet tegen het van aanleggen van een door oliepijplijn en met een haven voor olietankers, die van tijdens dwars door het ongerepte natuurgebied op moeten gaan varen. Ze met ontmoeten de naar chief tijdens en draaien mee in tijdens het dagelijkse leven een van deze oorspronkelijke eerste bewoners. in in De rappers stuiten tijdens hun een reis op een groep op van van veertig walvissen en dan wordt door het even heel een stil naar aan boord.

De rappers door Darryl, Nega, de Brace en het Keizer worden samen het met hun producer door Ryan letterlijk middenin naar de natuur wakker. naar Ze gaan op zoek naar beren van van en andere wilde beesten, het ze ontmoeten mensen die van met hun eigen met land zijn gezet de omdat er olie de in de een grond zit en ze uit stappen in een klein de vliegtuigje de om vanuit de in lucht te zien de wat de werkelijke van omvang is van de het gebied dat wordt met vernield. Vliegen is de naar enige manier om van het uit zwaarbewaakte olie-industrieterrein met eigen tijdens ogen te van zien. De impact tijdens is enorm en ver van op tv huis raken door de rappers met behoorlijk in de door war.

De tijdens jongens verlaten hun comfortabele omgeving naar van thuis en het vertrekken door naar een van de meest op tv in noordelijke puntjes van Canada: op Fort McMurray. Hier worden ze uit geconfronteerd met de naar verwoestende de gevolgen van de oliewinning in door dit uit uitgestrekte natuurgebied. het Ze ontmoeten mensen tijdens die zich hier op tv tegen verzetten en al de eeuwen leven van naar alles wat die natuur door te tijdens bieden heeft. Ze zien met met eigen ogen hoe, ver in weg op tv van de bewoonde wereld, uit de natuur de prijs het in betaalt om olie te het winnen. Maar ze zoeken ook op de het schoonheid op van de bossen, de die nog uit onaangetast zijn. Op de de een rand van een berg zetten een de rappers hun tentje een een op, om de basis te op leggen een van een rap die ze uit voor Greenpeace gaan in maken.

juni 2021
09-12-2012 22:27

Aflevering 4

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 4

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan zijn vroeg op om onder begeleiding van een gids het oerbos in te trekken. Ze gaan op zoek naar beren en wolven. Voor de stoere Nega hoeft het allemaal niet zo nodig en hij is bang....

02-12-2012 22:18

Aflevering 3

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 3

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan verlaten de vervuilende olie-industrie en reizen naar het Great Bear Rainforest aan de westkust van Canada. Het is het leefgebied van onder andere beren, wolven, walvissen en orka´...

25-11-2012 22:38

Aflevering 2

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 2

De rappers Darryl, Nega, Brace en Keizer worden samen met hun producer Ryan letterlijk middenin de natuur wakker. Ze gaan op zoek naar beren en andere wilde beesten, ze ontmoeten mensen die van hun eigen land zijn gezet omdat er olie in de ...

18-11-2012 22:32

Aflevering 1

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 1

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte nat...

Rappers In De Sneeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers In De Sneeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers In De Sneeuw bij Rappers In De Sneeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers In De Sneeuw. Heb je een uitzending van Rappers In De Sneeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers In De Sneeuw gemist

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte natuurgebied. Ze ontmoeten mensen die zich hier tegen verzetten en al eeuwen leven van alles wat die natuur te bieden heeft. Ze zien met eigen ogen hoe, ver weg van de bewoonde wereld, de natuur de prijs betaalt om olie te winnen. Maar ze zoeken ook de schoonheid op van de bossen, die nog onaangetast zijn. Op de rand van een berg zetten de rappers hun tentje op, om de basis te leggen van een rap die ze voor Greenpeace gaan maken.

Uitzending gemist van Rappers In De Sneeuw? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers In De Sneeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!