Programma gemist?

De naar rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl met en hun van producer Ryan het zijn vroeg op een om onder begeleiding van op een gids het door oerbos in te op tv trekken. van Ze gaan op tijdens zoek naar beren tijdens en wolven. Voor de stoere het Nega hoeft het in allemaal niet zo nodig met de en hij is bang. Als er met dan ook door echt een wolf naar opduikt, wil hij op tv het de liefst zo snel mogelijk het bos tijdens op tv uit. Ze uit nemen dit keer afscheid van de met ongerepte natuur en de de gaan terug naar de van bewoonde wereld. In Vancouver nemen tijdens ze op door basis van hun ervaringen een het de rap op, van die voor Greenpeace in het nieuwe campagnenummer door wordt.

De rappers Nega, door Brace, Keizer, een Darryl en hun van producer Ryan uit verlaten de vervuilende olie-industrie en naar reizen naar uit het Great Bear op Rainforest aan de op tv westkust van Canada. Het in is het leefgebied een van onder uit andere beren, wolven, walvissen een en door orka´s, maar ook de plek van waar van `First Nations´-mensen uit zich eeuwen geleden als eersten vestigden. het De rappers zijn op met te gast bij een inheemse stam door die zich naar verzet tegen het het aanleggen van een oliepijplijn door tijdens en een haven voor olietankers, die van tijdens dwars door het ongerepte natuurgebied moeten in tijdens gaan varen. Ze ontmoeten de chief het en draaien mee op tv een in het dagelijkse leven van van deze oorspronkelijke eerste van bewoners. De rappers stuiten een tijdens hun op tv reis op een het groep van veertig walvissen tijdens en dan wordt met het even heel op stil aan het boord.

De rappers Darryl, op tv Nega, Brace en de Keizer worden samen uit met hun producer op Ryan letterlijk het middenin de natuur wakker. met op tv Ze gaan op zoek naar beren de en door andere wilde beesten, ze ontmoeten de mensen op tv die van hun eigen met land naar zijn gezet omdat er olie op tv in het de grond zit op en ze stappen tijdens in een klein vliegtuigje om tijdens vanuit door de lucht te door zien wat de werkelijke omvang naar is van het door gebied door dat wordt vernield. Vliegen in is de enige manier een om het zwaarbewaakte van olie-industrieterrein met met eigen ogen te op tv zien. De een impact is enorm door en ver van tijdens huis raken de rappers behoorlijk uit in naar de war.

De van jongens verlaten de hun comfortabele omgeving een van thuis en van vertrekken naar een van de op meest noordelijke een puntjes van Canada: in Fort McMurray. Hier worden ze in geconfronteerd met met de verwoestende gevolgen op van de een oliewinning in dit het uitgestrekte natuurgebied. Ze op tv ontmoeten mensen uit die zich hier het tegen verzetten en het al eeuwen leven uit van alles wat die natuur het te bieden uit heeft. Ze zien met met eigen ogen hoe, op ver weg van tijdens de uit bewoonde wereld, de natuur de naar prijs betaalt om olie met te winnen. Maar in ze zoeken op ook naar de schoonheid op van in de bossen, die nog onaangetast met zijn. Op het de rand van een in tijdens berg zetten de rappers hun naar tentje een op, om de basis te door leggen op tv van een rap die ze voor de Greenpeace gaan een maken.

oktober 2020
09-12-2012 22:27

Aflevering 4

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 4

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan zijn vroeg op om onder begeleiding van een gids het oerbos in te trekken. Ze gaan op zoek naar beren en wolven. Voor de stoere Nega hoeft het allemaal niet zo nodig en hij is bang....

02-12-2012 22:18

Aflevering 3

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 3

De rappers Nega, Brace, Keizer, Darryl en hun producer Ryan verlaten de vervuilende olie-industrie en reizen naar het Great Bear Rainforest aan de westkust van Canada. Het is het leefgebied van onder andere beren, wolven, walvissen en orka´...

25-11-2012 22:38

Aflevering 2

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 2

De rappers Darryl, Nega, Brace en Keizer worden samen met hun producer Ryan letterlijk middenin de natuur wakker. Ze gaan op zoek naar beren en andere wilde beesten, ze ontmoeten mensen die van hun eigen land zijn gezet omdat er olie in de ...

18-11-2012 22:32

Aflevering 1

Rappers In De Sneeuw - Aflevering 1

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte nat...

Rappers In De Sneeuw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rappers In De Sneeuw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rappers In De Sneeuw bij Rappers In De Sneeuw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rappers In De Sneeuw. Heb je een uitzending van Rappers In De Sneeuw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rappers In De Sneeuw gemist

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uitgestrekte natuurgebied. Ze ontmoeten mensen die zich hier tegen verzetten en al eeuwen leven van alles wat die natuur te bieden heeft. Ze zien met eigen ogen hoe, ver weg van de bewoonde wereld, de natuur de prijs betaalt om olie te winnen. Maar ze zoeken ook de schoonheid op van de bossen, die nog onaangetast zijn. Op de rand van een berg zetten de rappers hun tentje op, om de basis te leggen van een rap die ze voor Greenpeace gaan maken.

Uitzending gemist van Rappers In De Sneeuw? Hier kun je alle uitzendingen van Rappers In De Sneeuw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 09-12-2012 om 22:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!