Programma gemist?

Muziekspecial vanuit de de in sfeervolle studio van tijdens Sterren NL Radio met de de mooiste kerstliedjes van met de Nederlandse sterren, op tv waaronder Jan Smit, van Frans door Duijts, 3JS, Wolter naar Kroes, Gerard Joling en een Jannes.

Bekende door Sterren.nl-artiesten vertellen in van 'Kerst met naar Sterren' over hun leukste uit kerstervaringen.

Filmdocumentaire naar Inwoners van Amsterdam-Noord vertellen het over muziek het die hen kippenvel in geeft. Een een lied van Libanese Fayrouz herinnert Abier op aan het in strand met van Alexandrië. Waldo is dol op tv op smartlappen van Udo met op Jürgens.

juli 2021
18-12-2015 16:20

Kerst met Sterren

Filmlab: Liedjes uit Noord - Kerst met Sterren

Muziekspecial vanuit de sfeervolle studio van Sterren NL Radio met de mooiste kerstliedjes van de Nederlandse sterren, waaronder Jan Smit, Frans Duijts, 3JS, Wolter Kroes, Gerard Joling en Jannes.

17-12-2014 16:25

Kerst met Sterren

Filmlab: Liedjes uit Noord - Kerst met Sterren

Bekende Sterren.nl-artiesten vertellen in 'Kerst met Sterren' over hun leukste kerstervaringen.

18-11-2012 01:55

Aflevering van zondag 18 november 2012

Filmlab: Liedjes uit Noord - Aflevering van zondag 18 november 2012

Filmdocumentaire Inwoners van Amsterdam-Noord vertellen over muziek die hen kippenvel geeft. Een lied van Libanese Fayrouz herinnert Abier aan het strand van Alexandrië. Waldo is dol op smartlappen van Udo Jürgens.

Filmlab: Liedjes uit Noord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Liedjes uit Noord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Liedjes uit Noord bij Filmlab: Liedjes uit Noord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Liedjes uit Noord. Heb je een uitzending van Filmlab: Liedjes uit Noord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Liedjes uit Noord gemist

Filmdocumentaire. Inwoners van Amsterdam-Noord vertellen over muziek die hen kippenvel geeft. Een lied van de Libanese zangeres Fayrouz herinnert Abier aan het strand van Alexandrië dat ze achterliet om in Nederland te trouwen. En Waldo gaat helemaal op in de smartlappen van Udo Jürgens.

Uitzending gemist van Filmlab: Liedjes uit Noord? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Liedjes uit Noord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 18-12-2015 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!