Programma gemist?

Live-uitzending van vanuit Windsor in Engeland. Jeroen naar in Snel doet uitgebreid verslag van op het de koninklijk huwelijk van het met jaar: de bruiloft door van prins naar Harry en Meghan Markle. We blikken van met terug op alle een mooie momenten van deze van grote dag, van zoals het jawoord, de huwelijksdienst in een St. de George's Chapel een en de rijtoer door Windsor. Samen tijdens met uit correspondent Lia van in Bekhoven worden van alle ins en outs van op tv de huwelijksdag besproken. Uiteraard tijdens ook aandacht voor het het met best bewaarde geheim van dit tijdens huwelijk: een de trouwjurk. Stijlmeester het Bodo Breg vertelt alles met over de bruidsjapon op tv van Meghan. Verder een met portret van Harry op en Meghan. het Met hun huwelijk zijn een twee bijzondere werelden het samengekomen. Royalty meets naar met Hollywood.

augustus 2021
19-05-2018 19:30

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Blauw Bloed - Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Live-uitzending vanuit Windsor in Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid verslag van het koninklijk huwelijk van het jaar: de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. We blikken terug op alle mooie momenten van deze grote dag, zoals het ja...

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!