Programma gemist?

Live-uitzending op tv vanuit Windsor in Engeland. van Jeroen Snel tijdens doet uitgebreid verslag van op tv het koninklijk huwelijk van het het jaar: de uit bruiloft van prins tijdens Harry en Meghan een Markle. We op tv blikken terug op op alle mooie momenten op van deze in grote dag, zoals het op tv jawoord, de huwelijksdienst door in St. uit George's Chapel en de rijtoer het door Windsor. Samen op tv met correspondent naar Lia op van Bekhoven worden alle ins en de outs van de het huwelijksdag besproken. uit Uiteraard naar ook aandacht voor het met best bewaarde geheim van een dit huwelijk: een de trouwjurk. een Stijlmeester Bodo Breg vertelt op alles over de bruidsjapon door van Meghan. Verder van een portret van uit Harry het en Meghan. Met uit hun huwelijk zijn van twee bijzondere werelden op tv samengekomen. Royalty meets in Hollywood.

april 2021
19-05-2018 19:30

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Blauw Bloed - Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Live-uitzending vanuit Windsor in Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid verslag van het koninklijk huwelijk van het jaar: de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. We blikken terug op alle mooie momenten van deze grote dag, zoals het ja...

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!