Programma gemist?

Live-uitzending uit vanuit Windsor in op Engeland. Jeroen Snel uit doet uitgebreid verslag van in het koninklijk huwelijk tijdens van het jaar: de door bruiloft van prins door Harry het en Meghan Markle. We op blikken terug uit op alle mooie momenten met van deze grote dag, op zoals het jawoord, met de huwelijksdienst in naar St. uit George's Chapel en de de rijtoer door Windsor. van Samen met correspondent een Lia van Bekhoven worden in alle ins een en outs van de op huwelijksdag besproken. Uiteraard door ook aandacht van voor het tijdens best bewaarde geheim van dit de het huwelijk: de trouwjurk. Stijlmeester uit Bodo Breg vertelt alles over tijdens de bruidsjapon van het Meghan. Verder de een portret tijdens van Harry en Meghan. Met uit de hun huwelijk zijn in twee bijzondere werelden samengekomen. uit Royalty meets in Hollywood.

januari 2021
19-05-2018 19:30

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Blauw Bloed - Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Live-uitzending vanuit Windsor in Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid verslag van het koninklijk huwelijk van het jaar: de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. We blikken terug op alle mooie momenten van deze grote dag, zoals het ja...

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!