Programma gemist?

Live-uitzending met vanuit Windsor een in Engeland. Jeroen Snel doet van uitgebreid verslag van de het met koninklijk huwelijk van van het jaar: de bruiloft van de prins Harry van en Meghan Markle. tijdens We blikken terug de op alle op mooie momenten van deze grote dag, in zoals van het jawoord, de huwelijksdienst op in St. door George's Chapel in en de rijtoer door Windsor. Samen een met correspondent Lia op van Bekhoven worden uit alle ins naar en outs van met de met huwelijksdag besproken. Uiteraard in ook aandacht voor het best bewaarde naar geheim het van dit huwelijk: de tijdens trouwjurk. Stijlmeester Bodo door Breg vertelt alles over het een de bruidsjapon van Meghan. Verder een naar naar portret van Harry en Meghan. in Met hun huwelijk zijn op op twee bijzondere werelden samengekomen. Royalty meets tijdens de Hollywood.

januari 2020
19-05-2018 19:30

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Blauw Bloed - Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Live-uitzending vanuit Windsor in Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid verslag van het koninklijk huwelijk van het jaar: de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. We blikken terug op alle mooie momenten van deze grote dag, zoals het ja...

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!