Programma gemist?

Live-uitzending uit vanuit Windsor met in Engeland. Jeroen in Snel doet uitgebreid het verslag van het koninklijk van huwelijk van het jaar: naar de met bruiloft van prins Harry en in Meghan Markle. in We blikken op tv terug op alle mooie momenten tijdens van deze grote op tv dag, zoals naar het jawoord, de de huwelijksdienst in St. van George's Chapel uit en de rijtoer met door Windsor. Samen tijdens met correspondent Lia van Bekhoven worden door een alle ins en outs van op de huwelijksdag door besproken. Uiteraard tijdens ook aandacht voor het best in bewaarde geheim tijdens van dit huwelijk: tijdens de trouwjurk. Stijlmeester naar Bodo Breg vertelt alles uit over de uit bruidsjapon van Meghan. Verder uit een portret het van Harry met en Meghan. Met het hun huwelijk zijn twee naar bijzondere werelden samengekomen. Royalty meets op in Hollywood.

juni 2020
19-05-2018 19:30

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Blauw Bloed - Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Live-uitzending vanuit Windsor in Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid verslag van het koninklijk huwelijk van het jaar: de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. We blikken terug op alle mooie momenten van deze grote dag, zoals het ja...

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!