Programma gemist?

Live-uitzending naar vanuit Windsor in Engeland. tijdens Jeroen Snel doet uitgebreid op tv verslag van op het het koninklijk huwelijk van een het jaar: de bruiloft van op prins Harry en tijdens Meghan Markle. We blikken het terug op alle op tv mooie momenten van uit deze door grote dag, zoals het in jawoord, het de huwelijksdienst in St. het George's Chapel en de rijtoer in door Windsor. door Samen op met correspondent Lia van Bekhoven worden in uit alle ins en outs van van de huwelijksdag door besproken. Uiteraard uit ook aandacht voor op het best bewaarde geheim van in dit een huwelijk: de trouwjurk. Stijlmeester Bodo met Breg vertelt alles over naar de uit bruidsjapon van tijdens Meghan. Verder een portret van de Harry en Meghan. Met met hun het huwelijk zijn twee bijzondere uit werelden met samengekomen. Royalty meets op tv Hollywood.

september 2020
19-05-2018 19:30

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Blauw Bloed - Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Live-uitzending vanuit Windsor in Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid verslag van het koninklijk huwelijk van het jaar: de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. We blikken terug op alle mooie momenten van deze grote dag, zoals het ja...

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!