Programma gemist?

Live-uitzending een vanuit Windsor in met Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid op tv verslag in van het uit koninklijk huwelijk van het het jaar: de op bruiloft van prins Harry naar en Meghan Markle. We op tv blikken terug tijdens op alle mooie tijdens momenten van deze grote door dag, naar zoals het jawoord, de huwelijksdienst in in de St. George's Chapel en tijdens de rijtoer door Windsor. Samen door met correspondent Lia op tijdens van Bekhoven worden alle tijdens ins en outs naar van de huwelijksdag besproken. Uiteraard het ook aandacht voor door het best bewaarde uit geheim van het dit huwelijk: op de trouwjurk. de Stijlmeester Bodo Breg vertelt alles over de de de bruidsjapon van Meghan. een Verder een portret in van Harry en Meghan. met Met hun huwelijk de zijn twee bijzondere de werelden samengekomen. de Royalty meets naar Hollywood.

oktober 2020
19-05-2018 19:30

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Blauw Bloed - Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Live-uitzending vanuit Windsor in Engeland. Jeroen Snel doet uitgebreid verslag van het koninklijk huwelijk van het jaar: de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle. We blikken terug op alle mooie momenten van deze grote dag, zoals het ja...

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!