Programma gemist?

Terugblik op tv op de van koninklijke bezoeken aan de door provincie Zeeland, uit met onder andere in het zonnige streekbezoek de van koning Willem-Alexander en door koningin Máxima aan Schouwen-Duiveland en tijdens Tholen. op Verder: het van koninklijke nieuws van de afgelopen het week met het het staatsbezoek van de tijdens Amerikaanse president Trump in aan koningin Elizabeth van van Groot-Brittannië. Kroonprinses door Amalia door hoeft tot haar achttiende nog geen met officiële op tv taken te een verrichten. Hoe anders is dat van in de het buitenland en hoe anders was de dat een bij haar van voorgangers? En een serie de in het Koninklijk van Huisarchief op het terrein van de Paleis Noordeinde de in Den de Haag. Oud-directeur Koninklijke Verzamelingen, naar Flip de Maarschalkerweerd, vertelt over met de koninklijke kleding die in het van archief bewaard met wordt.

Royaltyprogramma een waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, de met prinses Beatrix en in de andere leden een van het koninklijk huis van dichtbij op tv tijdens gevolgd worden.

Uitzending vanuit met Addis Abeba, naar de hoofdstad van Ethiopië. naar Koningin Máxima de was opnieuw op in het Afrikaanse land vanwege uit haar werk met voor de in Verenigde Naties. Ze ging terug in om te het kijken of op eerder gemaakte afspraken rond het bevorderen in van in financiële toegankelijkheid worden nageleefd. Jeroen uit Snel volgde uit koningin Máxima op van de voet op tv en sprak haar over haar van missie. Nog in geen dag op tv na haar werkbezoek naar aan Ethiopië was de koningin Máxima op donderdag alweer op naar pad in eigen land. Ze reisde van af naar de in tijdens haven van Amsterdam door voor de opening van een in nieuwe scheepswerf. Koning tijdens Willem-Alexander was te met vinden op op tv het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. op tv In Bruinisse een opende hij een bijzonder in windmolenpark; naar het grootste burgerinitiatief van door Nederland. Mode-expert Josine het Droogendijk voorziet ons naar van leuke weetjes over naar de kleding die het Máxima de laatste de weken heeft gedragen. in Welke outfits de droeg ze allemaal en wat een in valt daarover te in vertellen?

Veel naar aandacht voor de geboorte van naar de 'Baby Sussex'. Prins Harry in en Meghan zijn door sinds maandag de naar trotse en van gelukkige ouders van naar een zoon: Archie. Een dag het nadat het paar uit hun eerste kindje naar aan de de wereld toonde, in was de kersverse vader al in door Nederland te met vinden. De Britse prins tijdens de kwam donderdag naar naar Den Haag voor het de aftrap van de Invictus Games door door 2020. Correspondent Lia op tv van Bekhoven geeft vanuit Windsor de op laatste details rondom in een de royal baby. door Hoe leeft het nu écht naar in Groot-Brittannië? Waarom krijgt van Archie niet op de van titel: prins? En hoe ziet de door toekomst van tijdens het met gezin eruit? * Ondertussen is de in Thailand het koning Vajiralongkorn gekroond. het Een ceremonie die op maar liefst drie dagen in duurde. door Zal deze opmerkelijke, naar extravagante vorst ook een waardig staatshoofd door zijn? in En hoe op tv zijn de verhoudingen tussen de koningshuizen uit op van Nederland en Thailand? * op Koningin Máxima het bezocht in Hilversum 'Make-A-Wish' met Nederland dat al dertig naar jaar wensen van van ernstig zieke de kinderen in van vervulling laat gaan. Máxima legt tijdens een voor onze camera uit van hoe belangrijk dat is. * uit op In de serie 'Paul & het het Polygoonjournaal' tijdens neemt Paul Rem in ons mee een naar de Keukenhof naar in Lisse. Hij bevindt zich tussen door de op tulpen, net als duizenden met andere mensen de in afgelopen een weken.

Een exclusief interview naar met door prof. mr. Pieter van door Vollenhoven, die in op 30 de april zijn tachtigste verjaardag viert. Jeroen op tv Snel uit zocht hem deze week thuis het op door in Apeldoorn om hem uitgebreid met te naar interviewen. Een gesprek over de zijn herinneringen uit naar zijn prille jeugd, op alsook uit over zijn leven vol hindernissen. Hij op tv moest strijden op voor het zijn huwelijk en een plek in in de koninklijke een familie, net als voor in zijn missie op in de politiek Den Haag. De bijna 80-jarige naar professor zegt op tv dat hij spijt het heeft dat hij niet in vaker van gesprekken heeft gevoerd met met zijn ouders. op En ook spreekt Van van Vollenhoven in zich uit over of er op een leven is van na door de dood en over een zijn geloof: 'Als ik tijdens in Italië ben en een ik steek het daar eens een tijdens kaars uit op in de op tv kerk, dan ben op ik met dankbaarheid van vervuld over hoe het leven is het gelopen.' het Ondanks zijn hoge leeftijd wil een de echtgenoot door van prinses een Margriet nog naar niet met pensioen. Hij is van een van plan nog vijf jaar door op te gaan met de zijn met werkbezoeken in het land. Natuurlijk naar ook het een laatste koninklijke nieuws uit binnen- op tv op tv en buitenland.

De tijdens tabloids in Engeland schrijven op tv er op dagelijks over: de aankomende royal baby. door De van Britten zijn van helemaal in de ban door van de koninklijke spruit van door Harry en van Meghan. op Wordt het een jongen de of een meisje? Naar wie naar wordt met de baby vernoemd? met En waar gaat van de hertogin door van Sussex bevallen? Het is door nog maar de vraag uit op tv of prins Harry en Meghan de de decennialange, Britse tijdens koninklijke tradities naar zullen voortzetten. * Koningin Máxima met bracht deze een week uit een verrassingsbezoek aan op tv het zorgproject 'Naast' door in het Gelderse Varsseveld. Een dag naar eerder nam de uit uit koningin een kijkje in het Nederlands een Fotomuseum in Rotterdam naar en daar het kwam op ze een bijzondere foto van iemand van uit haar eigen van schoonfamilie naar tegen. * Mode-expert Josine met Droogendijk voorziet ons van door leuke weetjes uit over de kleding die in met Máxima de laatste weken heeft het gedragen. Wat met droeg ze op tv de afgelopen maand en op tv wat valt daarover te op tv vertellen?

Na op tv een medische ingreep was Máxima de deze op tv week weer van de van partij. op tv In het Brabantse Lieshout vierde het ze de het jubileum van de 300-jarige een bierbrouwerij Bavaria de mee. En daar het moest uiteraard op geproost en het de gedronken worden. * met Máxima was maandag al in Breda op voor de opening een van de de negende editie van de op Week van het de geld, tijdens maar die opening liep uit niet helemaal de zoals gepland. * Koning op tv Willem-Alexander verruilde woensdag het naar vaste land voor een een onaangekondigd bezoek naar aan in Terschelling en naar Ameland. De koning liet door voor de gelegenheid zijn van auto staan en koos van ervoor om door de twee Waddeneilanden tijdens per helikopter op te bezoeken. En dat zorgde tijdens het voor prachtige beelden. * Koninginnen en naar prinsessen pakken op graag uit uit wanneer ze in de door spotlights tijdens staan en kiezen hierom het vaak voor felle van kleuren. Stijlmeester Bodo op Breg over het royals in knalkleuren.

De met Van Vollenhovens hebben hun jaarlijkse de sportieve op presentatie weer geleverd. Afgelopen week het bonden op zij de schaatsen onder op en in sprongen ze op door hun fiets voor de in vijfde editie van De Hollandse in naar 100. * Koning Willem-Alexander het was donderdag tijdens 21 maart in Utrecht. Daar woonde tijdens hij de lancering de bij van tijdens een nieuw laad- van en de ontlaadsysteem voor elektrische van auto's. Ook kroop hij tijdens zelf even achter het stuur. op Voorafgaand aan dit in naar werkbezoek had de koning een samen met Máxima een een ontmoeting met de mensen uit die maandag door hulp door hebben geboden na tijdens de aanslag in van de Domstad. * door Koningin Margrethe was deze week op van de staatsbezoek in Argentinië. Kroonprins Frederik vergezelde met in zijn moeder, maar kwam dik zes naar uit uur te laat in door Buenos Aires. De in Deense vorstin begon het met officiële bezoek alvast uit met de door kranslegging in het op hartje van de Argentijnse in hoofdstad. * Niet alle naar met sieraden die koningin Máxima draagt zijn met tijdens van goud of in zilver. Stijlmeester Bodo Breg neemt ons de naar mee in de wereld van bijzondere op tv en fantasierijke kettingen, met armbanden en in oorbellen.

Een uitgebreid naar verslag van tijdens het bezoek van koning met Willem-Alexander naar en koningin Máxima aan Bremen. Dit tijdens op tv zevende werkbezoek aan op tv onze oosterburen stond vooral in met het een teken van meer samenwerking op het het gebied van ruimtevaart, door op tv windenergie en poolonderzoek. een Na de lunch in een het Rathaus was er ook op tv van tijd voor een korte wandeling door en volop op aandacht voor de tijdens in de kou wachtende op Oranjefans. * Jan Taminiau, de die op tv we allemaal kennen van de op tv koningsblauwe inhuldigingsjurk van tijdens Máxima, lanceerde donderdag op tv door zijn nieuwe collectie. Zijn naar creaties zijn nu voor een door groter publiek beschikbaar van de in zijn winkel tijdens in Amsterdam. * naar Een gezonde leefstijl is belangrijk. op Dat vindt de ook koning Willem-Alexander. Hij gaf het tijdens vrijdagmiddag in de Werkspoorkathedraal in tijdens Utrecht het tijdens startsein voor de een Week voor met de Gezonde Jeugd. de * En waar is Lalla Salma? uit Het mysterie rond een de verdwenen tijdens Marokkaanse met prinses wordt steeds een groter.

Voor in de Oranjes is en door blijft Lech hun favoriete de wintersportbestemming. met Voordat de sneeuwpret kan in beginnen een wacht voor de koninklijke familie op tv het jaarlijkse fotomoment. Jeroen van Snel op doet verslag van in het zonnige fotokwartiertje op naar de skipiste. Een heuse op tv photobomb, in synchroonskiën, veel lachen door en dollen. door De fotosessie leverde ontspannen en een sportieve uit beelden op. Naast uit het koninklijk gezin waren een dit jaar met ook prinses Beatrix en het op tv gezin in van prins Constantijn uit van de partij. Voor stijlmeester op Bodo op tv Breg was dit hét moment door om de skikleding op van onze royals van onder een de loep nemen. in * De Britse prins Harry en uit zijn zwangere echtgenote op tv Meghan uit waren deze week in warmere in oorden. met Tijdens hun officiële bezoek aan de Marokko was er in behalve op tv een aantal door plichtplegingen ook tijd met voor sightseeing. * Voor koningin Máxima het was februari naar een uit drukke maand, met veel werkbezoeken in een binnen- en tijdens buitenland het waar ze iedere keer weer in goed voor de dag tijdens moest komen. Mode-expert een Josine Droogendijk een voorziet ons van van leuke weetjes over in de kleding die Máxima met de afgelopen door weken heeft gedragen.* in In de serie 'Vergeten door tragedies' dit het keer de Leopold III van België. Omdat een hij heulde met op Hitler moest hij op na de oorlog aftreden. met Maar het dat was niet zijn enige door een tragedie.

In de Lasloods door in tijdens Vlissingen werd woensdag 20 februari een in de aanwezigheid naar de van koningin Máxima en in van 550 scholieren het lokale met convenant getekend in dat ervoor moet het zorgen dat de uit Zeeuwse op tv basisschooljeugd structureel muziekonderwijs krijgt. De het koningin op werd er getrakteerd op een uit optreden van de de Zeeuwse door band Bløf en dat viel in tijdens de smaak. Van door Vlissingen reed op tv Máxima op tv door naar Middelburg. Daar bezocht in ze op tv een project van het Oranjefonds, naar waar de mensen een 'maatje' in krijgen wanneer ze zelf niet in op tv staat op tv zijn om de dingen te regelen, zoals bijvoorbeeld bij van op tv de gemeente. * op tv Koning Willem-Alexander was uit donderdag 21 februari samen uit met zijn broer prins Constantijn in op de TU op tv Delft te vinden. het Op tijdens de universiteitscampus van opende de koning het Microsoft Quantum in de Lab, waar gebouwd uit wordt aan een nieuwe tijdens supercomputer. * Iedere een royal heeft een van ander silhouet. Na het het peer- en aspergefiguur de laat stijlmeester de Bodo Breg het naar verschil zien tussen het van appel- op en zandloperfiguur.

juni 2021
08-06-2019 18:15

Koningspaar in Zeeland en Trump bezoekt Queen

Blauw Bloed - Koningspaar in Zeeland en Trump bezoekt Queen

Terugblik op de koninklijke bezoeken aan de provincie Zeeland, met onder andere het zonnige streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Schouwen-Duiveland en Tholen. Verder: het koninklijke nieuws van de afgelopen week m...

25-05-2019 18:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden.

18-05-2019 18:15

Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Blauw Bloed - Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Uitzending vanuit Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopië. Koningin Máxima was opnieuw in het Afrikaanse land vanwege haar werk voor de Verenigde Naties. Ze ging terug om te kijken of eerder gemaakte afspraken rond het bevorderen van financi...

11-05-2019 18:20

Harry, Meghan en Archie

Blauw Bloed - Harry, Meghan en Archie

Veel aandacht voor de geboorte van 'Baby Sussex'. Prins Harry en Meghan zijn sinds maandag de trotse en gelukkige ouders van een zoon: Archie. Een dag nadat het paar hun eerste kindje aan de wereld toonde, was de kersverse vader al in Neder...

27-04-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

20-04-2019 18:15

Pieter van Vollenhoven 80 jaar

Blauw Bloed - Pieter van Vollenhoven 80 jaar

Een exclusief interview met prof. mr. Pieter van Vollenhoven, die op 30 april zijn tachtigste verjaardag viert. Jeroen Snel zocht hem deze week thuis op in Apeldoorn om hem uitgebreid te interviewen. Een gesprek over zijn herinneringen uit ...

13-04-2019 18:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

06-04-2019 18:15

Britten in de ban van baby

Blauw Bloed - Britten in de ban van baby

De tabloids in Engeland schrijven er dagelijks over: de aankomende royal baby. De Britten zijn helemaal in de ban van de koninklijke spruit van Harry en Meghan. Wordt het een jongen of een meisje? Naar wie wordt de baby vernoemd? En waar ga...

30-03-2019 19:15

Máxima drinkt biertje bij Bavaria

Blauw Bloed - Máxima drinkt biertje bij Bavaria

Na een medische ingreep was Máxima deze week weer van de partij. In het Brabantse Lieshout vierde ze het jubileum van de 300-jarige bierbrouwerij Bavaria mee. En daar moest uiteraard op geproost en gedronken worden. * Máxima was maandag al ...

23-03-2019 19:15

Oranjes in actie voor het goede doel

Blauw Bloed - Oranjes in actie voor het goede doel

De Van Vollenhovens hebben hun jaarlijkse sportieve presentatie weer geleverd. Afgelopen week bonden zij de schaatsen onder en sprongen ze op hun fiets voor de vijfde editie van De Hollandse 100. * Koning Willem-Alexander was donderdag 21 m...

16-03-2019 19:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

09-03-2019 19:15

Koningspaar dol op Duitsland

Blauw Bloed - Koningspaar dol op Duitsland

Een uitgebreid verslag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Bremen. Dit zevende werkbezoek aan onze oosterburen stond vooral in het teken van meer samenwerking op het gebied van ruimtevaart, windenergie en poolo...

02-03-2019 19:20

Koning maakt dolletje tijdens fotosessie Lech

Blauw Bloed - Koning maakt dolletje tijdens fotosessie Lech

Voor de Oranjes is en blijft Lech hun favoriete wintersportbestemming. Voordat de sneeuwpret kan beginnen wacht voor de koninklijke familie het jaarlijkse fotomoment. Jeroen Snel doet verslag van het zonnige fotokwartiertje op de skipiste. ...

23-02-2019 19:15

Muzikale Máxima gaat los op Bløf

Blauw Bloed - Muzikale Máxima gaat los op Bløf

In de Lasloods in Vlissingen werd woensdag 20 februari in de aanwezigheid van koningin Máxima en van 550 scholieren het lokale convenant getekend dat ervoor moet zorgen dat de Zeeuwse basisschooljeugd structureel muziekonderwijs krijgt. De ...

16-02-2019 19:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!