Programma gemist?

Royaltyprogramma waarin de koning door Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses tijdens Beatrix en de andere door leden van het koninklijk naar huis het van dichtbij gevolgd worden. Van tijdens werkbezoeken in door eigen land met tot en uit met staatsbezoeken aan het op tv buitenland. Verder in aandacht voor de andere met vorstenhuizen van Europa. Ook duikt naar het het programma regelmatig door de geschiedenis in door om bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes door nog eens uit de revue van te laten passeren. En er met is speciale naar aandacht voor koninklijke couture op en naar sieraden.

Royaltyprogramma op tv waarin koning uit Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses uit Beatrix en de andere leden het van het koninklijk in het huis van dichtbij naar gevolgd worden. Van werkbezoeken van in eigen het land tot en met staatsbezoeken aan naar het door buitenland. Verder aandacht door voor de andere van vorstenhuizen van naar Europa. Ook duikt het programma regelmatig op tv de door geschiedenis in op tv om bijzondere gebeurtenissen een van de Oranjes nog op eens de revue te de laten passeren. En op tv er uit is speciale aandacht voor koninklijke van couture het en sieraden.

Vanuit een de zonnig Maastricht uit een terugblik op op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander een en door koningin Máxima door aan de provincie Limburg. Ook een met de terugblik op een aantal bijzondere met buitenlandse reizen in van de Oranjes. op In de Limburgse een hoofdstad volgen we koning Willem-Alexander het op de Groene naar Loper. Dit fraai op tv door aangelegde gebied bovenop de A2-tunnel, van die de naam door van tijdens de koning draagt, verdiende een koninklijke op tv opening. Koningin door Máxima reisde af naar in Kerkrade. Daar naar bracht ze op tv een werkbezoek in aan SchuldHulpMaatje Parkstad, een in project van het Oranje tijdens Fonds. * Regelmatig is door het koningspaar in op het Caribisch door deel op tv van ons koninkrijk te door vinden. Meestal is een feestdag het de van aanleiding om een van de uit het eilanden te bezoeken. tijdens Zo was 'Dia met di Bandera', de dag naar van de met vlag, de reden om door weer naar Curaçao het te reizen.* Opnieuw uit een uitstapje naar het Koninklijk een een Huisarchief op het terrein door van Paleis Noordeinde door in Den met Haag. Oud-directeur Flip Maarschalkerweerd haalt dit in keer koninklijk een speelgoed van tevoorschijn. * De sieraden in op de met juwelencollectie van onze Oranjes hebben soms in een bijzondere op tv herkomst, zoals de op tv strikbroche het met roze diamanten. Juwelenhistoricus op Martijn Akkerman in vertelt het verhaal achter dit een juweel.

Royaltyprogramma uit waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, door prinses Beatrix uit en de andere de leden van het koninklijk tijdens het huis van dichtbij op gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen met een land tot en de met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder op aandacht voor de het van andere vorstenhuizen van Europa. in Ook duikt het met programma regelmatig de geschiedenis in op tv om bijzondere het gebeurtenissen van de Oranjes tijdens nog eens de in revue tijdens te laten passeren. En er het is speciale aandacht op voor door koninklijke couture en op sieraden.

Royaltyprogramma van waarin koning Willem-Alexander, koningin tijdens Máxima, prinses Beatrix en van op tv de andere leden van in het koninklijk uit huis van dichtbij gevolgd in worden. Van naar werkbezoeken in eigen land tot op en met staatsbezoeken aan het het de buitenland. Verder een aandacht voor de andere vorstenhuizen in van Europa. op tv Ook duikt het programma regelmatig tijdens de geschiedenis in op om bijzondere naar gebeurtenissen van de van Oranjes nog eens de op tv revue te door laten op tv passeren. En er op is speciale aandacht voor koninklijke couture een en met sieraden.

Het de werk van leden van op tv de koninklijke met familie speelt door zich regelmatig in het buitenland met af. We blikken terug van op een aantal op van een deze bezoeken in de het afgelopen tijd. Eind tijdens november 2018 met maakte prinses van Beatrix sinds lange tijd weer uit een buitenlandse reis het maakte met als bestemming een Bonaire. Daar met bezocht de zij een aantal bijzondere projecten. op tv Koningin Máxima het reisde af naar Jordanië vanwege in haar werk het voor het de Verenigde Naties. In een het land hebben op tv vooral veel vrouwen geen tijdens toegang naar tot zaken als een bankrekening in en andere tijdens financiële diensten. Bovendien naar was het koningspaar in 2018 op tv nog op op staatsbezoek uit in het Verenigd Koninkrijk. Een reis met uit die de lange en in hechte band het met het Britse koningshuis markeerde. op Want onze naar koningin Wilhelmina had een bijzondere uit vriendschap met koningin in Victoria, terwijl uit er de een groot leeftijdsverschil een tussen de twee door was. Oud-directeur van van het Koninklijk Huisarchief Flip Maarschalkerweerd vertelt op er alles een over. Maar we een blijven ook in eigen van land, het want we zenden uit vanuit in Amersfoort. De stad in waar op koning Willem-Alexander een dit jaar met op tv zijn gezin zijn tweeënvijftigste uit verjaardag vierde. met En we zien hoe koningin Máxima met in Utrecht de uit taart met aansneed ter ere van op het 20-jarig bestaan met van de met wijk Leidsche uit Rijn.

De stad tijdens Groningen, dat is in het decor voor deze op Blauw Bloed-zomerspecial. De uit stad waar in op 2018 op het grote feest van door Koningsdag werd met gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht op tv zijn lied de Mien Grunneger naar Stad ten met gehore, studenten zongen hun de verenigingsliederen en de het koninklijke familie danste door mee op met de muziek van een Kensington. Een greep uit de gebeurtenissen van met van deze dag, waar het we uitgebreid het op zullen terugblikken. Het koningspaar bracht van in uit februari 2015 ook door al een streekbezoek aan de in provincie Groningen. met Tijdens in dit bezoek was de speciale aandacht voor de de veenkoloniën in het het gebied. Groningen met is ook de plek door die koningin Máxima het bezocht vanwege haar project een Meer muziek op in de klas. In door de met provinciehoofdstad werd in uit 2017 afgesproken dat er op alle op tv basisscholen goed uit muziekonderwijs moet worden gegeven. de tijdens Verder zijn er twee op tv kleine uitstapjes naar het Den Haag. Zo is met bekend dat prinses Beatrix naar heel kunstzinnig met is. Maar in het op tv Koninklijk door Huisarchief ligt veel naar meer kunst opgeslagen, op gemaakt door door leden van de op koninklijke familie. Vanuit in de hofstad zien we ook stijlmeester tijdens Bodo Breg, die het ons meeneemt naar door het Gemeentemuseum door in Den in Haag om een te vertellen over een expositie van met van alleen maar vrouwelijke tijdens couturiers.

De Nederlandse naar bevolking gaf een het Oranjefonds in 2002 als naar huwelijkscadeau aan op tv het koningspaar. De organisatie het steunt sociale op tv initiatieven die mensen helpen in onderdeel te blijven het van de samenleving. uit De op koning of koningin op neemt vaak tijdens onaangekondigd een kijkje op tv bij deze projecten. Zoals afgelopen een maart: toen bezocht de uit koning uit in Zoetermeer Samen Sterk. op tv In dit van project helpen vrijwilligers op tv gezinnen in moeilijkheden. Een tijdens aantal initiatieven wordt eens op per jaar in met het met zonnetje gezet, als op op tv Paleis tijdens Noordeinde de 'Appeltjes van Oranje' een worden uitgereikt. Hoe op tv dat in de zijn werk met gaat, ziet u in deze de aflevering. * van Heeft de koning door ons weleens verteld dat er met bij op het gezin thuis van heel gezond gegeten de wordt? Koningin Máxima zou hier het heel tijdens streng in zijn. Daarom tijdens is het niet tijdens gek dat in zij vorig jaar naar in Zwolle de met vakbeurs voor biologische producten opende. het * Natuurlijk is op er ook aandacht op tv de voor mode en juwelen. Dit keer met staat de het Anna Paulowna-diadeem het centraal, een een juweel dat vaak is op tv gedragen door verschillende koninginnen, op onder het wie koningin Máxima.

Vanuit op tv Leeuwarden blikken in we terug op op tv werkbezoeken van de van koning en koningin, en op tv er is van aandacht voor de mode van de in royals. de Texel had de uit koning al een keer bezocht, een maar de naar andere Waddeneilanden nog een niet. Eind tijdens maart bezocht de koning daarom op tv Terschelling, waar hij uit naartoe een ging met de helikopter. Van door in de eilanden naar het Koninklijk Huisarchief in in Den Haag. de Flip Maarschalkerweerd door vertelt van over de achttiende verjaardag van op prinses Juliana. naar Van die op dag werd een schilderij gemaakt, alleen uit daar was van iets mee aan op de met hand. En de Britse met schoonzussen Catherine en uit Meghan komen altijd een stralend voor de het dag in de mooiste op kleding. Wat is hun het smaak, en waarin op verschillen naar ze van elkaar? op En er is meer aandacht door het voor koninklijke mode. door Ontwerper Jan Taminiau, vooral bekend met als een dé ontwerper van het koningin Máxima, toont ons van zijn collectie op die nu voor een groot publiek het van beschikbaar is. Verder naar komt u meer te weten op over de nieuwste de modetrend die voor de koninginnen en prinsessen heel op tv van goed van pas op tv komt.

Een van uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. op tv Het koningspaar naar bezoekt aan de provincie het Gelderland, zoals het een streekbezoek aan de Betuwe op en in het bezoek van het de koning aan Buddy to naar Buddy in door Zutphen. Op 30 april met werd professor Pieter met van Vollenhoven in 80 jaar. naar Van zijn jeugd herinnert hij een zich nog met veel, maar hij door heeft spijt dat de hij niet vaker uit gesprekken heeft gevoerd met in zijn ouders. Dat in zei tijdens hij in het interview door dat Jeroen Snel tijdens met met hem had in Apeldoorn, door waar de professor uit met hem terugblikte op op een leven het vol hindernissen. tijdens Maar het was ook een gesprek naar over passie en de geloof. Van Pieter tijdens het van Vollenhoven naar zijn een schoondochters. Zij droegen met tijdens hun huwelijk het naar Korenaar-diadeem, dat de aan de orde komt in op tv in de serie 'Juwelen van Oranje'. Er een is ook tijdens aandacht voor zilverwerk. de Oud-directeur van het Koninklijk een Huisarchief Flip op Maarschalkerweerd laat ons zilver op tv en door goud uit het archief zien, uit de dat soms nog steeds een de tafel versiert bij een een door staatsbanket.

Royaltyprogramma waarin op tv koning Willem-Alexander, koningin Máxima, een prinses Beatrix en de met de andere leden van het koninklijk van huis uit van dichtbij gevolgd worden. in Van werkbezoeken in eigen uit land tot en op tv tijdens met staatsbezoeken aan het tijdens buitenland. Verder op tv aandacht voor de door andere vorstenhuizen van Europa. tijdens Ook duikt het programma regelmatig van de geschiedenis in door om bijzondere gebeurtenissen het van de naar Oranjes nog eens van de revue tijdens te laten passeren. En er op tv is speciale uit aandacht in voor koninklijke couture en van sieraden.

Royaltyprogramma waarin met koning van Willem-Alexander, koningin Máxima, in prinses Beatrix en de andere uit leden van een het koninklijk in huis van dichtbij gevolgd worden. Van van werkbezoeken in met eigen land tot uit en met tijdens staatsbezoeken aan het buitenland. met Verder uit aandacht voor de in andere vorstenhuizen van Europa. Ook duikt de het naar programma regelmatig de uit geschiedenis in om bijzondere een gebeurtenissen van op tv de Oranjes nog eens de door door revue te laten passeren. En er van is speciale van aandacht voor koninklijke een couture het en sieraden.

Terugblik op uit de koninklijke op bezoeken aan de van provincie Zeeland, tijdens met onder andere het uit zonnige streekbezoek van koning Willem-Alexander de en in koningin Máxima aan Schouwen-Duiveland en met Tholen. Verder: het op uit koninklijke nieuws van naar de afgelopen week met het staatsbezoek van een van de Amerikaanse president Trump naar aan koningin Elizabeth naar van Groot-Brittannië. Kroonprinses Amalia uit een hoeft tot haar achttiende met nog geen op tv officiële taken te het verrichten. Hoe anders de is dat in naar het buitenland en in hoe anders was naar dat bij haar voorgangers? En een naar op serie in het Koninklijk Huisarchief op op het terrein van op de Paleis Noordeinde in Den Haag. in Oud-directeur met Koninklijke Verzamelingen, Flip Maarschalkerweerd, vertelt door over van de koninklijke kleding die in het het archief bewaard door wordt.

Royaltyprogramma het waarin koning in Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses uit Beatrix en de andere in leden in van het koninklijk huis van dichtbij op tijdens gevolgd worden.

Uitzending naar vanuit Addis Abeba, van de hoofdstad een van Ethiopië. Koningin Máxima op tv was opnieuw in het op tv Afrikaanse land vanwege haar tijdens werk tijdens voor de Verenigde Naties. op tv Ze ging terug van om te op kijken of eerder uit gemaakte afspraken rond het tijdens bevorderen van financiële toegankelijkheid naar worden een nageleefd. Jeroen Snel volgde het koningin Máxima op op de voet een en sprak haar door over haar missie. Nog op geen dag na tijdens haar werkbezoek in aan Ethiopië was koningin in Máxima donderdag alweer op de pad in eigen op tv land. Ze reisde naar af naar de tijdens haven uit van Amsterdam een voor de opening van een nieuwe met van scheepswerf. Koning Willem-Alexander was te in vinden op op tv het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. van In Bruinisse in opende hij een bijzonder windmolenpark; het het van grootste burgerinitiatief van door Nederland. Mode-expert Josine Droogendijk in voorziet ons van van leuke weetjes over de van kleding van die Máxima de laatste weken tijdens heeft gedragen. Welke in outfits tijdens droeg ze allemaal en door wat op valt daarover te door vertellen?

september 2019
14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

08-06-2019 18:15

Koningspaar in Zeeland en Trump bezoekt Queen

Blauw Bloed - Koningspaar in Zeeland en Trump bezoekt Queen

Terugblik op de koninklijke bezoeken aan de provincie Zeeland, met onder andere het zonnige streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Schouwen-Duiveland en Tholen. Verder: het koninklijke nieuws van de afgelopen week m...

25-05-2019 18:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden.

18-05-2019 18:15

Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Blauw Bloed - Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Uitzending vanuit Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopië. Koningin Máxima was opnieuw in het Afrikaanse land vanwege haar werk voor de Verenigde Naties. Ze ging terug om te kijken of eerder gemaakte afspraken rond het bevorderen van financi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 349
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord