Programma gemist?

Royaltyprogramma waarin koning op Willem-Alexander, tijdens koningin Máxima, prinses de Beatrix en uit de andere leden van het koninklijk op huis met van dichtbij tijdens gevolgd worden. Van uit werkbezoeken in eigen land tot door en met staatsbezoeken met aan het buitenland. een Verder het aandacht voor de andere vorstenhuizen van uit Europa. Ook duikt op het het programma regelmatig in de geschiedenis in om bijzondere tijdens gebeurtenissen van de op Oranjes in nog eens de revue de te laten passeren. op En er uit is speciale aandacht voor koninklijke couture uit en op tv sieraden.

Koning Willem-Alexander tijdens en koningin een Máxima waren deze week uit in de New in York met vanwege de grote op tv jaarvergadering van de Verenigde met Naties. Jeroen Snel de volgde het koninklijk paar de op de voet tijdens de tijdens hun drukke programma en sprak met op met de koning onder tijdens meer over het VN-werk van op zijn vrouw. in Koningin Máxima stond woensdag naar in het in middelpunt van op tv de belangstelling. Precies tien jaar tijdens zet in zij zich voor de de secretaris-generaal van de tijdens VN in om wereldwijd mensen het toegang het te geven tot bankzaken. door Reden voor de VN tijdens om Máxima tijdens op tijdens een speciale bijeenkomst in het een zonnetje te de zetten. Koning Willem-Alexander vierde als met trotse echtgenoot het dit jubileum mee. op * Prins Harry naar en op tv Meghan begonnen maandag samen naar met hun het zoontje Archie aan een op tv tiendaagse reis door Afrika. een De hertog en in hertogin van Sussex bezochten naar deze met week onder andere een sloppenwijk van in het Kaapstad en de oudste van moskee van Zuid-Afrika. door Tot ieders verrassing tijdens nam tijdens het paar de bijna vijf met maanden oude van Archie mee naar hun ontmoeting door met aartsbisschop in Desmond Tutu. * Mode-expert in Josine Droogendijk neemt een met de laatste looks van koningin met Máxima onder in de loep. Wat droeg ze het tijdens de afgelopen weken op tv en wat viel er door op aan haar outfits? op tv * Fotospecialist Peter van met den met Doel onthult een aantal op tv bijzondere kiekjes van op een jonge uit Willem-Alexander en een overzicht van het het laatste koninklijke uit nieuws uit op tv binnen- een en buitenland.

Een uit drukke week voor tijdens koning Willem-Alexander en door koningin Máxima. een De dag na Prinsjesdag naar moest het koningspaar alweer een vroeg uit op tv de veren voor op tv een streekbezoek de aan Zuidwest-Drenthe. In het het oosten van het het land bezochten tijdens ze meerdere initiatieven waarbij op 'verbinding' centraal staat. het Ook namen Willem-Alexander tijdens en Máxima een kijkje een in het Nationaal op Park Dwingelderveld, waar we met een verliefde koning het en koningin het zagen. de * Op diverse op plekken in het land werd deze uit week uit 75 jaar vrijheid gevierd. naar Niemand minder dan de naar Britse het prins Charles vergezelt prinses op Beatrix tijdens de op Airborne-herdenking in Ede. op tv Ook prinses Margriet en van professor Pieter van van Vollenhoven herdachten de de bevrijding. Zij op tv waren aanwezig van bij de door herdenking van de Slag om het Arnhem. naar * Op Prinsjesdag door hebben we weer volop door kunnen genieten van hoeden in op tv in alle vormen en in maten, maar hoe zit een het met de hoeden tijdens van koningin Máxima? Wist het u de dat ze allemaal handgemaakt zijn? een Stijlmeester Bodo Breg op tv vertelt alle ins op en outs uit over de naar hoofddeksels van van de koningin. * het Koning Carl Gustaf van van Zweden heeft zijn hele een leven zijn vader niet uit gekend. Hij verongelukte een na een bezoek op tv aan Nederland. tijdens In van onze serie 'Vergeten tragedies' dit keer tijdens het tragische in verhaal door van Gustaf Adolf.

Royaltyprogramma door waarin koning Willem-Alexander, naar koningin Máxima, prinses Beatrix en uit de andere leden in van het koninklijk op huis van naar dichtbij gevolgd in worden. Van het werkbezoeken in eigen land tot en van met staatsbezoeken op tv aan het met buitenland. Verder aandacht op tv voor de andere vorstenhuizen naar van Europa. met Ook duikt het in programma regelmatig naar de geschiedenis in om bijzondere in gebeurtenissen van de Oranjes het nog eens de op uit revue te laten passeren. En er met is speciale de aandacht voor het koninklijke couture en het sieraden.

Royaltyprogramma tijdens waarin koning Willem-Alexander, naar koningin Máxima, door prinses Beatrix en uit de andere leden van van het koninklijk huis van op dichtbij op tv gevolgd worden. Van van werkbezoeken in eigen land tot op tv en met staatsbezoeken aan door het van buitenland. Verder in aandacht voor de andere vorstenhuizen naar van Europa. op Ook duikt het programma van regelmatig de geschiedenis door in uit om bijzondere gebeurtenissen van uit de Oranjes nog eens de op tv een revue te laten het passeren. En er is een speciale aandacht voor koninklijke van couture door en sieraden.

Vanuit op een zonnig Maastricht een een terugblik op de op werkbezoeken van koning naar Willem-Alexander en door koningin Máxima aan een de provincie Limburg. Ook een de terugblik op in een aantal bijzondere uit buitenlandse naar reizen van de door Oranjes. In de naar Limburgse hoofdstad volgen we koning van Willem-Alexander op de op Groene Loper. tijdens Dit fraai van aangelegde gebied bovenop de de A2-tunnel, die de met naam van de de koning draagt, verdiende een een koninklijke het opening. Koningin Máxima reisde af op naar Kerkrade. Daar op tv bracht ze naar een werkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad, een een de project van het Oranje Fonds. door naar * Regelmatig is het op tv koningspaar in het Caribisch van deel van ons tijdens koninkrijk te vinden. in Meestal door is een feestdag de aanleiding om de een van met de eilanden te een bezoeken. Zo een was 'Dia di Bandera', het de dag uit van de vlag, de reden door op om weer naar Curaçao te reizen.* in van Opnieuw een uitstapje naar het Koninklijk van Huisarchief op van het terrein van Paleis van Noordeinde het in Den Haag. de Oud-directeur Flip Maarschalkerweerd haalt dit van op keer koninklijk speelgoed naar tevoorschijn. * De sieraden in met de juwelencollectie een van onze op tv Oranjes hebben soms van een bijzondere herkomst, zoals de strikbroche uit met roze met diamanten. Juwelenhistoricus Martijn op tv Akkerman vertelt het verhaal uit achter dit een juweel.

Royaltyprogramma waarin koning van Willem-Alexander, koningin naar Máxima, uit prinses Beatrix en de andere leden op van het koninklijk op huis van dichtbij naar de gevolgd worden. Van werkbezoeken met in eigen land tot op tv en met uit staatsbezoeken aan het buitenland. uit Verder aandacht voor de met op andere vorstenhuizen van uit Europa. Ook duikt het programma een regelmatig de geschiedenis in in om op tv bijzondere gebeurtenissen naar van de Oranjes nog op tv eens de revue te met laten passeren. tijdens En er uit is speciale aandacht naar voor koninklijke couture de en sieraden.

Royaltyprogramma op waarin koning Willem-Alexander, koningin op tv Máxima, prinses een Beatrix en de op tv andere leden van het een koninklijk huis van door dichtbij gevolgd de worden. Van werkbezoeken van in eigen land tot en van de met staatsbezoeken aan de het buitenland. Verder aandacht voor met de andere vorstenhuizen tijdens van Europa. Ook duikt naar het programma een regelmatig de geschiedenis op in om bijzondere gebeurtenissen tijdens van de Oranjes met nog door eens de revue te laten de passeren. En er naar tijdens is speciale aandacht uit voor koninklijke couture en naar sieraden.

Het werk van met leden een van de koninklijke familie door speelt zich in regelmatig in het buitenland de af. We blikken terug met op een aantal door van deze tijdens bezoeken een in de afgelopen tijd. Eind de november tijdens 2018 maakte prinses Beatrix sinds het lange op tv tijd weer een buitenlandse reis maakte op tv met als uit bestemming Bonaire. Daar met bezocht zij een aantal met bijzondere projecten. Koningin de Máxima op tv reisde af naar Jordanië naar vanwege haar werk in voor de Verenigde tijdens Naties. In het door land hebben vooral veel met vrouwen geen met toegang van tot zaken als uit een bankrekening en andere financiële diensten. van uit Bovendien was het koningspaar uit in 2018 nog op uit staatsbezoek in het Verenigd van het Koninkrijk. Een reis die uit de lange en hechte op tv band tijdens met het Britse koningshuis markeerde. Want door onze een koningin Wilhelmina had een naar bijzondere vriendschap met in koningin Victoria, terwijl er op tv een groot de leeftijdsverschil uit tussen de twee was. Oud-directeur van door het Koninklijk een Huisarchief naar Flip Maarschalkerweerd vertelt er alles in over. Maar we het blijven ook in in eigen land, met want we zenden uit op tv vanuit Amersfoort. in De stad waar koning het Willem-Alexander dit de jaar met zijn gezin zijn met tweeënvijftigste verjaardag een vierde. En we een zien hoe koningin Máxima op tv in op Utrecht de op tv taart aansneed ter ere van van het 20-jarig bestaan op van de wijk met Leidsche de Rijn.

De stad Groningen, het in dat is het op decor voor deze tijdens Blauw Bloed-zomerspecial. De tijdens stad waar in 2018 het tijdens grote naar feest van Koningsdag werd gevierd. een Zanger Arnold Veeman bracht op tv zijn de lied Mien Grunneger Stad tijdens ten gehore, studenten zongen op tv hun van verenigingsliederen en de koninklijke tijdens familie danste mee in op de muziek door van het Kensington. Een greep uit de gebeurtenissen de van deze in dag, waar we uitgebreid met op zullen tijdens terugblikken. Het koningspaar uit bracht in op tv februari 2015 ook al een op tv de streekbezoek aan de door provincie Groningen. Tijdens dit bezoek met was speciale een aandacht voor de op tv veenkoloniën in het gebied. Groningen op het is ook de plek die naar koningin Máxima bezocht met vanwege haar met project Meer muziek in de naar klas. In de naar provinciehoofdstad werd in in 2017 het afgesproken dat er op alle naar basisscholen goed muziekonderwijs van uit moet worden gegeven. Verder zijn er uit twee kleine uitstapjes naar naar Den Haag. op tv met Zo is bekend dat naar prinses Beatrix van heel kunstzinnig is. Maar in het tijdens Koninklijk Huisarchief op tv ligt veel meer uit kunst in opgeslagen, gemaakt door leden van de op tv door koninklijke familie. Vanuit op de hofstad zien we ook stijlmeester naar Bodo Breg, die van ons meeneemt naar uit het Gemeentemuseum naar in Den Haag tijdens om te vertellen over op een expositie naar met alleen op maar vrouwelijke een couturiers.

De Nederlandse tijdens bevolking gaf het op Oranjefonds in met 2002 als de huwelijkscadeau aan het koningspaar. op tv De organisatie steunt sociale initiatieven door op die mensen helpen onderdeel naar te blijven van met de samenleving. De koning door of koningin neemt met vaak onaangekondigd naar een kijkje bij op tv deze projecten. Zoals afgelopen de maart: toen bezocht de de koning in Zoetermeer in tijdens Samen Sterk. In dit het project helpen vrijwilligers gezinnen in in moeilijkheden. Een naar aantal initiatieven wordt op eens per jaar in uit het zonnetje van gezet, als het op Paleis Noordeinde de door 'Appeltjes van Oranje' door worden met uitgereikt. Hoe dat in zijn van werk in gaat, ziet u in deze het aflevering. * Heeft met de koning ons weleens op verteld dat er tijdens bij het gezin tijdens thuis heel gezond van gegeten een wordt? Koningin Máxima zou een hier met heel streng in zijn. Daarom het is het niet gek een dat zij vorig tijdens jaar in Zwolle in de het vakbeurs voor biologische de producten opende. * Natuurlijk het is het er ook aandacht voor mode en met juwelen. Dit op tv keer op tv staat het Anna Paulowna-diadeem centraal, een op tv op juweel dat vaak is het gedragen door verschillende op koninginnen, onder wie koningin uit Máxima.

Vanuit Leeuwarden blikken van we terug op tijdens door werkbezoeken van de koning en door koningin, en er het is aandacht voor de de mode van het de het royals. Texel had de op tv koning al een keer het bezocht, maar in de andere Waddeneilanden tijdens nog niet. tijdens Eind maart bezocht de koning de daarom Terschelling, waar op hij naartoe ging de met de helikopter. Van op tv de eilanden op tv naar het het Koninklijk Huisarchief van in Den Haag. Flip Maarschalkerweerd vertelt door over de achttiende met verjaardag op van prinses Juliana. Van op tv die dag tijdens werd een schilderij van gemaakt, alleen door daar was iets mee aan de op hand. En de uit Britse schoonzussen Catherine van op en Meghan komen altijd stralend voor de de in dag in van de mooiste kleding. Wat een is hun smaak, en uit waarin van verschillen ze van elkaar? En er het is meer tijdens aandacht voor koninklijke naar mode. Ontwerper Jan Taminiau, van vooral bekend een als dé met ontwerper van koningin Máxima, het toont ons door zijn collectie die nu door voor in een groot publiek naar beschikbaar is. Verder naar komt u meer te naar weten over de nieuwste modetrend het die voor koninginnen naar en door prinsessen heel goed het van pas tijdens komt.

Een in uitzending vanuit Hanzestad op Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan een de in provincie Gelderland, zoals het van streekbezoek aan de een Betuwe van en het bezoek van de op tv koning op aan Buddy to Buddy in Zutphen. van Op 30 op april werd professor uit Pieter van het Vollenhoven 80 jaar. Van zijn op jeugd herinnert hij van zich nog veel, op maar hij tijdens heeft spijt dat een hij op niet vaker gesprekken heeft gevoerd de met zijn ouders. Dat tijdens zei hij in van het door interview dat Jeroen Snel met uit naar hem had in Apeldoorn, waar het de van professor met hem terugblikte op een met leven een vol hindernissen. Maar door het was ook een uit gesprek over uit passie en geloof. Van uit Pieter op tv van Vollenhoven naar zijn schoondochters. een Zij droegen tijdens hun op tv op tv huwelijk het Korenaar-diadeem, dat aan op de orde tijdens komt in de in serie 'Juwelen op tv van Oranje'. Er in is ook aandacht voor zilverwerk. op Oud-directeur van het naar Koninklijk op Huisarchief Flip Maarschalkerweerd laat ons een zilver en met goud uit het archief zien, uit dat soms de nog steeds de tafel van versiert uit bij een uit staatsbanket.

Royaltyprogramma op waarin koning een Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix het en de andere in leden van met het koninklijk huis van dichtbij de gevolgd worden. Van door werkbezoeken door in eigen in land tot en met staatsbezoeken naar aan het buitenland. van Verder aandacht voor met de andere vorstenhuizen van door Europa. Ook duikt met het programma regelmatig op tv de geschiedenis in op om bijzondere tijdens gebeurtenissen van de naar Oranjes het nog eens de met revue te laten passeren. En er door is speciale aandacht met tijdens voor koninklijke couture en van sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning naar Willem-Alexander, koningin de Máxima, prinses Beatrix naar en de door andere leden van uit het koninklijk huis van dichtbij met gevolgd worden. Van naar werkbezoeken tijdens in eigen land van tot en met met staatsbezoeken aan het buitenland. tijdens Verder aandacht op voor de andere vorstenhuizen de van Europa. het Ook duikt het programma met regelmatig de geschiedenis de in met om bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes in nog eens de met het revue te laten passeren. En de er is speciale aandacht door voor koninklijke door couture en uit sieraden.

september 2021
05-10-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

28-09-2019 18:30

Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Blauw Bloed - Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren deze week in de New York vanwege de grote jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het koninklijk paar op de voet tijdens hun drukke programma en sprak met de koning onder ...

21-09-2019 18:25

Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Blauw Bloed - Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Een drukke week voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De dag na Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit de veren voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van het land bezochten ze meerdere initiatieven...

14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!