Programma gemist?

Royaltyprogramma de waarin koning door Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses het Beatrix en op de andere leden van het van koninklijk huis van met dichtbij gevolgd het worden. Van werkbezoeken in in eigen land met tot en in met staatsbezoeken aan het de buitenland. Verder aandacht op tv voor de een andere vorstenhuizen van tijdens Europa. Ook duikt het de programma regelmatig de geschiedenis van in om het bijzondere gebeurtenissen van met de Oranjes nog eens het de revue een te laten tijdens passeren. En er is met speciale aandacht van voor koninklijke couture op tv en sieraden.

Koning Willem-Alexander en op tv koningin Máxima waren met deze door week in de New een York op vanwege de grote jaarvergadering van de het Verenigde Naties. Jeroen naar Snel volgde een het de koninklijk paar op de voet op tijdens tijdens hun drukke programma en in sprak met tijdens de koning onder meer over uit het VN-werk van zijn een vrouw. Koningin met Máxima tijdens stond woensdag in het middelpunt uit van de belangstelling. in Precies op tv tien jaar zet zij zich op tv voor de het secretaris-generaal van de met VN in om de wereldwijd mensen toegang uit te geven door tot bankzaken. Reden voor de VN een naar om Máxima tijdens een van speciale bijeenkomst met in het zonnetje naar te zetten. Koning Willem-Alexander uit vierde als trotse echtgenoot door dit jubileum de mee. * Prins Harry uit en Meghan de begonnen maandag samen van met hun zoontje Archie aan van een op tv tiendaagse reis door Afrika. De het hertog het en hertogin van in Sussex bezochten deze op week onder andere een sloppenwijk op tv in Kaapstad en op de oudste in moskee van Zuid-Afrika. tijdens Tot ieders verrassing op nam het paar de de met bijna vijf maanden oude Archie naar mee de naar hun ontmoeting in met aartsbisschop Desmond op Tutu. * Mode-expert het Josine Droogendijk neemt de de laatste looks op tv van koningin Máxima onder de loep. een naar Wat droeg ze de afgelopen weken op en wat op viel er op naar aan de haar outfits? * Fotospecialist Peter in van tijdens den Doel onthult een aantal bijzondere door kiekjes van een in van jonge Willem-Alexander en een overzicht door van een het laatste koninklijke nieuws uit naar binnen- en in buitenland.

Een in drukke week voor door koning Willem-Alexander en koningin door Máxima. in De dag na Prinsjesdag moest het van naar koningspaar alweer vroeg uit de veren de voor van een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. een In het met oosten van het het land bezochten ze meerdere van initiatieven waarbij 'verbinding' een centraal staat. Ook namen een Willem-Alexander van en Máxima een op tv kijkje in naar het Nationaal Park uit Dwingelderveld, waar we een de verliefde koning en uit koningin zagen. * Op op tv diverse op plekken in het land naar werd deze het week 75 jaar vrijheid gevierd. door Niemand minder door dan de Britse prins het Charles vergezelt prinses tijdens Beatrix tijdens op tv de Airborne-herdenking in Ede. in Ook prinses met Margriet en professor uit Pieter van Vollenhoven herdachten door de tijdens bevrijding. Zij waren aanwezig bij de een op herdenking van de uit Slag om Arnhem. * in Op Prinsjesdag hebben we op weer volop kunnen in genieten in van hoeden in met alle vormen en maten, maar naar hoe door zit het met het de hoeden van koningin Máxima? tijdens Wist u door dat ze allemaal handgemaakt zijn? naar Stijlmeester Bodo Breg uit een vertelt alle ins en het outs over de hoofddeksels door van de koningin. * met Koning Carl door Gustaf van Zweden heeft van zijn uit hele leven zijn vader door niet gekend. naar Hij verongelukte na een bezoek tijdens aan Nederland. In in onze uit serie 'Vergeten tragedies' dit het keer met het tragische verhaal naar van Gustaf Adolf.

Royaltyprogramma waarin koning door Willem-Alexander, koningin een Máxima, naar prinses Beatrix en de andere leden van van het koninklijk naar huis van dichtbij de gevolgd worden. uit Van werkbezoeken uit in eigen land door tot en met met staatsbezoeken aan het uit buitenland. Verder aandacht voor het de andere vorstenhuizen in van Europa. Ook de duikt op tv het programma regelmatig de door geschiedenis in van om bijzondere gebeurtenissen van het de Oranjes nog van eens de het revue te laten de passeren. En er is speciale aandacht tijdens met voor koninklijke couture en met sieraden.

Royaltyprogramma van waarin koning Willem-Alexander, op koningin Máxima, prinses het Beatrix en op tv de andere leden van het op tv koninklijk huis van dichtbij op gevolgd worden. Van naar werkbezoeken uit in eigen land tot op en het met staatsbezoeken aan het de buitenland. Verder aandacht voor het de in andere vorstenhuizen van Europa. Ook duikt naar het programma regelmatig de van de geschiedenis in om bijzondere gebeurtenissen op van de Oranjes naar nog uit eens de op tv revue te laten passeren. En er naar is speciale aandacht de met voor koninklijke couture en op tv sieraden.

Vanuit een een zonnig Maastricht een naar terugblik op de een werkbezoeken van met koning Willem-Alexander met en koningin Máxima aan een de provincie Limburg. door Ook een terugblik op een een aantal bijzondere tijdens buitenlandse op tv reizen van de met Oranjes. In de Limburgse hoofdstad op tv volgen we door koning Willem-Alexander op de Groene door Loper. van Dit fraai aangelegde gebied uit bovenop het de A2-tunnel, die de naam van uit de een koning draagt, verdiende een uit koninklijke tijdens opening. Koningin Máxima reisde af naar op tv uit Kerkrade. Daar bracht ze een de werkbezoek uit aan SchuldHulpMaatje Parkstad, een project van tijdens het Oranje Fonds. op * de Regelmatig is door het koningspaar in het de Caribisch deel van ons in koninkrijk te het vinden. Meestal is een feestdag het de in aanleiding om een van de een eilanden te bezoeken. tijdens Zo was 'Dia het di Bandera', uit de op dag van de op tv vlag, de reden om door weer naar Curaçao te uit reizen.* Opnieuw van een uitstapje naar het Koninklijk met Huisarchief op het tijdens terrein van het Paleis Noordeinde in Den een naar Haag. Oud-directeur Flip Maarschalkerweerd haalt met dit keer koninklijk het speelgoed tijdens tevoorschijn. * De sieraden in de het juwelencollectie van met onze Oranjes op tv hebben soms een met bijzondere herkomst, in zoals de strikbroche tijdens met roze diamanten. uit Juwelenhistoricus Martijn Akkerman vertelt het met verhaal achter dit in juweel.

Royaltyprogramma door waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, naar prinses Beatrix in en de andere uit leden van het de koninklijk huis van dichtbij op gevolgd op tv worden. Van werkbezoeken door in eigen land tot het en op met staatsbezoeken aan het buitenland. de Verder aandacht voor tijdens de andere vorstenhuizen van door Europa. Ook een duikt het naar programma regelmatig de geschiedenis de in om bijzondere gebeurtenissen door op van de Oranjes nog met eens de revue met te laten passeren. En een er van is speciale aandacht voor op tv koninklijke couture en in sieraden.

Royaltyprogramma in waarin koning een Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en uit de andere uit leden van naar het koninklijk in huis van dichtbij gevolgd tijdens worden. Van werkbezoeken in op tv eigen land tot op tv en een met staatsbezoeken aan het buitenland. in Verder aandacht uit voor de tijdens andere vorstenhuizen van Europa. Ook door duikt het het programma regelmatig de geschiedenis tijdens in om door bijzondere gebeurtenissen van de het Oranjes nog eens de de revue te op laten passeren. het En er het is speciale aandacht voor koninklijke couture het het en sieraden.

Het tijdens werk van leden naar van de koninklijke familie speelt op tv zich door regelmatig in het door buitenland af. We blikken terug door van op een aantal uit van deze bezoeken in de van afgelopen tijd. op Eind november 2018 maakte prinses de Beatrix sinds naar lange een tijd weer een de buitenlandse reis maakte met met als bestemming Bonaire. de Daar bezocht een zij een aantal bijzondere naar projecten. Koningin Máxima reisde af van naar het Jordanië vanwege haar werk voor het de op tv Verenigde Naties. In het het land hebben met vooral veel vrouwen met geen toegang op tv tot zaken als een bankrekening van en andere een financiële diensten. Bovendien was in het koningspaar in uit 2018 nog op op tv staatsbezoek in het het Verenigd Koninkrijk. Een reis met die naar de lange en hechte band naar met het Britse op tv koningshuis een markeerde. Want de onze koningin Wilhelmina had een bijzondere naar vriendschap met door koningin Victoria, door terwijl er een groot door leeftijdsverschil tussen de door twee het was. Oud-directeur van met het Koninklijk Huisarchief Flip Maarschalkerweerd naar vertelt er alles een over. Maar we blijven op ook van in eigen land, want we uit in zenden uit vanuit Amersfoort. De uit stad door waar koning Willem-Alexander dit jaar met op tv door zijn gezin zijn tweeënvijftigste verjaardag vierde. tijdens uit En we zien hoe een koningin Máxima in Utrecht uit de taart op tv aansneed ter ere van een het met 20-jarig bestaan van van de wijk Leidsche de Rijn.

De de stad Groningen, dat is naar het decor op voor deze Blauw door Bloed-zomerspecial. De stad waar op tv in 2018 het uit grote feest op tv van Koningsdag de werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht de zijn lied Mien de Grunneger uit Stad ten het gehore, studenten zongen hun verenigingsliederen en uit de koninklijke familie naar danste mee een op de een muziek van Kensington. Een naar greep tijdens uit de gebeurtenissen van deze van dag, waar van we uitgebreid een op zullen terugblikken. Het koningspaar uit bracht in februari 2015 een ook de al een de streekbezoek aan de provincie uit Groningen. Tijdens het dit bezoek was speciale uit aandacht voor op de veenkoloniën in tijdens het gebied. Groningen is het ook de de plek die koningin Máxima bezocht vanwege uit haar project op tv Meer muziek in van de door klas. In de provinciehoofdstad werd in uit 2017 afgesproken dat een een er op alle met basisscholen goed muziekonderwijs van moet worden gegeven. uit Verder zijn er twee kleine uitstapjes door naar Den Haag. op tv Zo is bekend met dat van prinses Beatrix heel kunstzinnig is. uit Maar in het van Koninklijk op Huisarchief ligt het veel meer kunst op tv opgeslagen, gemaakt door leden door van de koninklijke familie. Vanuit op de op hofstad zien we in ook stijlmeester Bodo Breg, die in ons meeneemt naar op van het Gemeentemuseum in Den door Haag om te vertellen over door een expositie met door tijdens alleen maar vrouwelijke de couturiers.

De Nederlandse van bevolking gaf tijdens het Oranjefonds op tv in 2002 als het huwelijkscadeau aan het koningspaar. De tijdens organisatie steunt sociale initiatieven tijdens die mensen helpen uit onderdeel op te blijven van de samenleving. in van De koning of koningin op tv neemt vaak onaangekondigd een door kijkje bij deze projecten. met in Zoals afgelopen maart: toen bezocht tijdens de koning in in Zoetermeer Samen Sterk. In een dit project een helpen vrijwilligers in gezinnen in moeilijkheden. Een van aantal op tv initiatieven wordt eens tijdens per jaar in het zonnetje de gezet, als op Paleis uit Noordeinde de 'Appeltjes met de van Oranje' worden uitgereikt. Hoe van dat in zijn werk op gaat, ziet u op tv in uit deze aflevering. * Heeft de met het koning ons weleens verteld dat van er bij het gezin het thuis door heel gezond gegeten wordt? tijdens Koningin Máxima met zou hier heel streng in op met zijn. Daarom is uit het niet gek dat zij tijdens vorig jaar met in Zwolle de vakbeurs in voor biologische producten door opende. * Natuurlijk met is er ook aandacht de voor mode en naar juwelen. een Dit keer op staat het Anna Paulowna-diadeem uit centraal, een juweel dat van vaak is gedragen door de in verschillende koninginnen, onder wie koningin tijdens Máxima.

Vanuit Leeuwarden blikken op tv we uit terug op werkbezoeken in van de koning en koningin, door en tijdens er is aandacht voor de van tijdens mode van de royals. uit Texel had de naar koning al een op tv keer bezocht, maar de andere op Waddeneilanden nog niet. met Eind maart in bezocht de koning daarom tijdens op Terschelling, waar hij naartoe ging met op tv de met helikopter. Van de eilanden een naar op tv het Koninklijk Huisarchief in Den Haag. op Flip Maarschalkerweerd het vertelt van over de achttiende verjaardag van op prinses in Juliana. Van die dag werd een door schilderij gemaakt, naar alleen door daar was iets mee aan naar de de hand. En de een Britse schoonzussen Catherine een en Meghan komen een altijd stralend voor de dag een in de mooiste naar kleding. Wat is een hun smaak, en waarin uit verschillen ze van de elkaar? En er met is meer de aandacht door voor koninklijke mode. op Ontwerper Jan Taminiau, uit vooral bekend als dé ontwerper van door koningin door Máxima, toont met ons zijn collectie die nu met voor een groot door publiek beschikbaar is. in Verder komt naar u meer tijdens te weten over op tv de nieuwste modetrend die voor de koninginnen in en prinsessen heel goed van pas naar het komt.

Een uitzending vanuit naar Hanzestad Zutphen. Het het koningspaar een bezoekt aan de provincie naar Gelderland, zoals het het streekbezoek aan in de Betuwe een en het bezoek van op tv de koning aan naar Buddy to Buddy de in Zutphen. Op door 30 april werd professor Pieter het van Vollenhoven in 80 jaar. Van zijn van van jeugd herinnert hij zich nog veel, een maar van hij heeft spijt dat de hij niet de vaker gesprekken heeft de gevoerd met door zijn ouders. Dat door zei hij in het met interview dat Jeroen het Snel met hem had tijdens in de Apeldoorn, waar de tijdens professor met hem terugblikte op een met leven vol hindernissen. het Maar op het was op tv ook een gesprek over passie in en geloof. Van Pieter de een van Vollenhoven naar zijn op schoondochters. Zij droegen tijdens van hun een huwelijk het Korenaar-diadeem, dat aan het de orde komt in op tv het de serie 'Juwelen de van Oranje'. Er is het ook aandacht voor zilverwerk. het Oud-directeur van van het Koninklijk Huisarchief Flip Maarschalkerweerd op laat door ons zilver en met goud uit het archief met zien, dat soms op nog een steeds de tafel versiert de bij een het staatsbanket.

Royaltyprogramma van waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, de prinses Beatrix en op de andere leden in van het van koninklijk een huis van dichtbij het gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen een uit land tot en met staatsbezoeken tijdens aan het buitenland. Verder in aandacht voor de naar andere tijdens vorstenhuizen van op Europa. Ook duikt het van programma regelmatig het de geschiedenis in om bijzondere gebeurtenissen een van de een Oranjes nog eens de uit revue te laten door passeren. En er door is speciale een aandacht in voor koninklijke couture naar en sieraden.

Royaltyprogramma op waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, van prinses Beatrix en uit de andere met leden van naar het koninklijk huis van dichtbij met met gevolgd worden. Van werkbezoeken op in eigen de land tot en van met staatsbezoeken aan tijdens het buitenland. Verder aandacht voor de met andere vorstenhuizen van het met Europa. Ook duikt het met programma regelmatig de geschiedenis een in om bijzondere een gebeurtenissen van de Oranjes op nog eens de naar in revue te laten passeren. het En er is speciale een aandacht voor koninklijke op couture en naar sieraden.

mei 2021
05-10-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

28-09-2019 18:30

Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Blauw Bloed - Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren deze week in de New York vanwege de grote jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het koninklijk paar op de voet tijdens hun drukke programma en sprak met de koning onder ...

21-09-2019 18:25

Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Blauw Bloed - Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Een drukke week voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De dag na Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit de veren voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van het land bezochten ze meerdere initiatieven...

14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!