Programma gemist?

Royaltyprogramma waarin op koning Willem-Alexander, koningin Máxima, tijdens het prinses Beatrix en de een andere leden van het een koninklijk huis de van dichtbij op gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen naar land van tot en met de staatsbezoeken aan het op buitenland. Verder aandacht op tv voor de andere naar vorstenhuizen van de Europa. Ook duikt tijdens het programma regelmatig op tv de geschiedenis in om tijdens bijzondere gebeurtenissen van de het Oranjes nog eens de het revue te een laten naar passeren. En er is een speciale aandacht voor een koninklijke couture en de sieraden.

Koning een Willem-Alexander en van koningin Máxima waren deze week van in de New een York vanwege een de grote met jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen de Snel het volgde het koninklijk met paar op de voet door tijdens in hun drukke programma en sprak op tv met de koning onder uit meer op tv over het VN-werk van het zijn vrouw. naar Koningin Máxima stond uit woensdag in het middelpunt met van de belangstelling. het Precies tien jaar zet de zij zich voor met de secretaris-generaal van op van de VN in met om wereldwijd mensen toegang op tv te geven tijdens tot bankzaken. Reden voor op de VN om Máxima uit tijdens een speciale bijeenkomst op tv in het zonnetje een te zetten. het Koning Willem-Alexander vierde als door tijdens trotse echtgenoot dit jubileum het mee. * in Prins Harry en het Meghan begonnen maandag met samen met hun een zoontje Archie aan op een tiendaagse reis door Afrika. De uit uit hertog en hertogin van het Sussex bezochten deze week onder het andere een tijdens sloppenwijk in Kaapstad en door de oudste moskee met van Zuid-Afrika. Tot in ieders verrassing nam de het paar de naar in bijna vijf maanden oude met Archie mee naar hun naar ontmoeting op met aartsbisschop Desmond het Tutu. * Mode-expert Josine op tv Droogendijk neemt de met laatste looks van koningin Máxima van onder de loep. op tv Wat door droeg ze de afgelopen tijdens weken en wat viel met er in op aan haar outfits? * tijdens Fotospecialist Peter naar van den Doel onthult een met een aantal bijzondere kiekjes op van een jonge een Willem-Alexander en een uit overzicht van het laatste met koninklijke nieuws uit naar binnen- en op tv buitenland.

Een drukke week uit voor op tv koning Willem-Alexander op en koningin Máxima. door De dag na Prinsjesdag moest het uit van koningspaar alweer vroeg uit de het veren voor een streekbezoek door aan tijdens Zuidwest-Drenthe. In het het oosten van het land bezochten uit ze van meerdere initiatieven waarbij 'verbinding' centraal uit door staat. Ook namen uit Willem-Alexander en Máxima een de kijkje in het Nationaal Park op tv Dwingelderveld, een waar we een op tv verliefde koning en koningin zagen. een * Op tijdens diverse plekken in het een land werd op deze week 75 op jaar vrijheid naar gevierd. Niemand minder de dan de Britse prins Charles in tijdens vergezelt prinses Beatrix tijdens de op Airborne-herdenking met in Ede. Ook prinses Margriet een en professor in Pieter van tijdens Vollenhoven herdachten de bevrijding. Zij waren door aanwezig op bij de herdenking van de met Slag om uit Arnhem. * Op door Prinsjesdag van hebben we weer volop op kunnen genieten van naar hoeden in alle naar vormen en maten, maar het hoe naar zit het met de hoeden naar van koningin Máxima? het Wist u dat de ze allemaal handgemaakt zijn? op Stijlmeester Bodo Breg uit vertelt alle de ins en outs in over de het hoofddeksels van de de koningin. * Koning Carl een Gustaf van Zweden de heeft zijn hele leven op zijn vader niet een gekend. Hij verongelukte een na een bezoek naar met aan Nederland. In onze met serie 'Vergeten tragedies' met dit keer het tragische verhaal een van Gustaf het Adolf.

Royaltyprogramma op tv waarin koning Willem-Alexander, van koningin Máxima, prinses van Beatrix en uit de andere leden van het koninklijk het huis een van dichtbij gevolgd worden. Van uit werkbezoeken de in eigen land tot en door met de staatsbezoeken aan het buitenland. de Verder aandacht voor op tv de andere vorstenhuizen in van een Europa. Ook duikt op het programma regelmatig de geschiedenis in in om bijzondere gebeurtenissen op uit van de Oranjes nog eens de in revue te het laten passeren. En met er is van speciale aandacht met voor koninklijke couture en uit sieraden.

Royaltyprogramma de waarin koning Willem-Alexander, koningin met Máxima, prinses op tv Beatrix en de andere leden tijdens uit van het koninklijk huis van dichtbij op tv gevolgd worden. tijdens Van werkbezoeken in tijdens eigen land tijdens tot en met staatsbezoeken aan door het buitenland. door Verder aandacht voor de door van andere vorstenhuizen van Europa. op tv Ook duikt het van programma regelmatig de geschiedenis in het om bijzondere uit gebeurtenissen van de Oranjes met nog naar eens de revue op tv te laten passeren. de En er is op speciale aandacht het voor koninklijke couture en tijdens sieraden.

Vanuit een op tv zonnig Maastricht een op terugblik op van de werkbezoeken van koning naar Willem-Alexander en koningin het Máxima aan de de provincie naar Limburg. Ook een terugblik door op een aantal bijzondere buitenlandse op tv reizen van een de Oranjes. In een de Limburgse hoofdstad volgen door we koning Willem-Alexander door op in de Groene Loper. Dit tijdens fraai aangelegde naar gebied bovenop de met A2-tunnel, die de met naam van de op tv koning draagt, verdiende een koninklijke een van opening. Koningin Máxima op tv reisde af naar Kerkrade. Daar op tv bracht ze een van werkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad, met een project uit van het op tv Oranje Fonds. * Regelmatig tijdens is een het koningspaar in het Caribisch deel naar van ons koninkrijk de te een vinden. Meestal is een op tv feestdag de aanleiding om naar een van op de in eilanden te bezoeken. Zo was in 'Dia di het Bandera', de dag op van de vlag, de op tv reden om weer in naar Curaçao uit te reizen.* een Opnieuw een uitstapje naar het door Koninklijk tijdens Huisarchief op het terrein van tijdens Paleis Noordeinde in Den tijdens Haag. Oud-directeur Flip tijdens met Maarschalkerweerd haalt dit keer door koninklijk speelgoed tevoorschijn. * tijdens De sieraden tijdens in de juwelencollectie van onze door Oranjes hebben de soms een bijzondere uit herkomst, zoals de uit strikbroche met roze diamanten. in Juwelenhistoricus Martijn Akkerman uit vertelt het op tv verhaal achter dit op tv juweel.

Royaltyprogramma het waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, een prinses Beatrix en op tv de andere op leden het van het koninklijk huis tijdens van dichtbij met gevolgd worden. Van werkbezoeken op in eigen land tot en tijdens met staatsbezoeken aan op tv het buitenland. naar Verder uit aandacht voor de andere vorstenhuizen op van Europa. Ook duikt uit het op programma regelmatig de geschiedenis in op tv om bijzondere in gebeurtenissen van de de Oranjes een nog eens de revue het te laten passeren. En er door is speciale naar aandacht voor koninklijke couture in en een sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning het Willem-Alexander, koningin het Máxima, prinses een Beatrix en de het andere leden van het koninklijk het met huis van dichtbij gevolgd worden. op tv Van werkbezoeken door in eigen land tot door en met staatsbezoeken aan door het buitenland. Verder tijdens aandacht de voor de het andere vorstenhuizen van Europa. Ook door duikt het met programma regelmatig de de geschiedenis in om bijzondere uit gebeurtenissen van de door Oranjes nog eens op tv de revue van te laten passeren. met En er in is speciale aandacht voor koninklijke in couture en uit sieraden.

Het werk van uit van leden van de koninklijke uit familie speelt zich met regelmatig in het buitenland een af. We blikken terug in op op een aantal van deze bezoeken naar in de in afgelopen tijd. Eind tijdens november 2018 tijdens maakte prinses Beatrix door sinds lange tijd weer een de buitenlandse reis maakte het met van als bestemming Bonaire. Daar bezocht op tv een zij een aantal bijzondere uit projecten. Koningin Máxima op tv reisde af naar Jordanië de vanwege haar werk het voor de het Verenigde Naties. In het land de hebben een vooral veel vrouwen geen toegang het de tot zaken als een op tv bankrekening en de andere financiële diensten. Bovendien was een het koningspaar in een 2018 het nog op staatsbezoek in in het Verenigd Koninkrijk. Een reis een die de naar lange en hechte een band met door het Britse koningshuis een markeerde. Want onze een koningin Wilhelmina had een op bijzondere vriendschap de met koningin naar Victoria, terwijl er de een groot leeftijdsverschil op tv tussen de twee was. Oud-directeur van een naar het Koninklijk Huisarchief Flip in Maarschalkerweerd vertelt er alles uit over. Maar de we blijven ook in eigen de land, want we een zenden uit een vanuit in Amersfoort. De stad waar koning Willem-Alexander in in dit jaar met een zijn gezin zijn tweeënvijftigste op tv verjaardag vierde. En we tijdens zien hoe op tv koningin Máxima in Utrecht de tijdens taart aansneed ter uit ere door van het 20-jarig door bestaan van de in wijk Leidsche in Rijn.

De de stad Groningen, dat is op het decor van voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De van stad door waar in 2018 het grote op tv feest de van Koningsdag werd gevierd. Zanger de Arnold Veeman met bracht zijn tijdens lied Mien Grunneger Stad van ten in gehore, studenten zongen in hun verenigingsliederen en de koninklijke van familie danste het mee op de muziek van in Kensington. tijdens Een greep uit de met gebeurtenissen van deze dag, een waar we in uitgebreid door op zullen terugblikken. Het naar koningspaar bracht het in februari 2015 ook al een de streekbezoek aan van de provincie Groningen. op Tijdens door dit bezoek was tijdens speciale aandacht voor de veenkoloniën in het het op tv gebied. Groningen is ook de in de plek die koningin Máxima een bezocht vanwege haar project met Meer muziek in de een klas. het In de de provinciehoofdstad werd in van 2017 afgesproken dat er op alle van basisscholen goed op muziekonderwijs moet een worden gegeven. een Verder zijn er twee op kleine uitstapjes naar Den Haag. op tv op Zo is bekend dat prinses Beatrix op heel kunstzinnig is. op Maar met in het Koninklijk Huisarchief op tv ligt veel meer tijdens kunst opgeslagen, gemaakt naar door leden van de naar koninklijke familie. Vanuit de in de hofstad zien uit we ook stijlmeester het Bodo Breg, die ons met meeneemt naar het Gemeentemuseum naar in Den Haag van om door te vertellen over een het expositie met alleen maar op tv vrouwelijke op tv couturiers.

De Nederlandse bevolking uit tijdens gaf het Oranjefonds in 2002 van als in huwelijkscadeau aan het het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven het die tijdens mensen helpen onderdeel te naar blijven van de de samenleving. De koning op of koningin neemt van vaak onaangekondigd een tijdens kijkje bij deze de projecten. Zoals de afgelopen maart: toen met bezocht de koning het in Zoetermeer uit Samen Sterk. In dit project helpen de door vrijwilligers gezinnen in moeilijkheden. Een een aantal initiatieven op tv wordt eens per in jaar in het zonnetje gezet, op uit als op Paleis Noordeinde op de 'Appeltjes van Oranje' het worden een uitgereikt. Hoe dat in op tv zijn werk gaat, ziet u tijdens op tv in deze aflevering. * Heeft de een door koning ons weleens uit verteld dat er bij het gezin uit uit thuis heel gezond gegeten wordt? Koningin de Máxima het zou hier met heel streng in de zijn. Daarom is naar het niet gek dat naar zij vorig jaar in Zwolle met op tv de vakbeurs voor biologische met producten opende. * tijdens Natuurlijk is er op ook aandacht voor uit mode en juwelen. door Dit keer staat het een Anna Paulowna-diadeem centraal, op tv een juweel dat vaak in is gedragen met door verschillende koninginnen, een onder wie koningin tijdens Máxima.

Vanuit op Leeuwarden blikken een we terug op werkbezoeken van de uit koning en koningin, een in en er is aandacht het voor de mode uit van de royals. Texel had tijdens de koning al op het een keer bezocht, maar de andere uit de Waddeneilanden nog niet. Eind maart op bezocht de koning door daarom Terschelling, tijdens waar hij naartoe ging door met een de helikopter. Van de eilanden naar van het Koninklijk Huisarchief op in Den Haag. met Flip Maarschalkerweerd vertelt op over een de achttiende op verjaardag van prinses in Juliana. Van die op dag werd een schilderij uit gemaakt, alleen daar op was iets mee van aan de hand. door En de Britse schoonzussen Catherine het en Meghan het komen altijd stralend voor met de dag door in de tijdens mooiste kleding. in Wat is hun smaak, naar en waarin verschillen ze van het elkaar? En in er op tv is meer aandacht voor koninklijke het mode. Ontwerper Jan met Taminiau, het vooral bekend als een dé ontwerper van koningin naar Máxima, toont ons zijn uit collectie die nu voor de een groot van publiek met beschikbaar is. Verder op tv komt u meer te naar weten over een de nieuwste modetrend die door voor koninginnen en prinsessen heel met goed van een pas een komt.

Een het uitzending vanuit Hanzestad met Zutphen. Het koningspaar met bezoekt aan de provincie Gelderland, tijdens zoals uit het streekbezoek aan de Betuwe door uit en het bezoek van de een koning uit aan Buddy to Buddy door in Zutphen. Op 30 april van de werd professor Pieter van Vollenhoven 80 naar jaar. het Van zijn jeugd herinnert hij uit zich nog de veel, maar hij heeft door met spijt dat hij niet op tv vaker gesprekken van heeft gevoerd met zijn ouders. op Dat zei tijdens hij in het interview dat een Jeroen het Snel met op hem had in Apeldoorn, in waar de tijdens professor met hem met terugblikte op een op leven vol hindernissen. Maar het was naar ook een gesprek op tv door over passie en geloof. Van Pieter uit van Vollenhoven in naar op zijn schoondochters. Zij tijdens droegen tijdens hun huwelijk de het Korenaar-diadeem, dat op aan de naar orde komt in de serie 'Juwelen de een van Oranje'. Er is ook in aandacht voor naar zilverwerk. Oud-directeur van de het Koninklijk Huisarchief naar Flip Maarschalkerweerd door laat ons zilver en goud de uit het archief zien, uit dat het soms nog steeds de uit tafel versiert uit bij een in staatsbanket.

Royaltyprogramma waarin tijdens koning Willem-Alexander, koningin op Máxima, prinses naar Beatrix en de andere van leden het van het koninklijk huis van dichtbij met gevolgd tijdens worden. Van werkbezoeken het in eigen land door tot en het met staatsbezoeken aan het een buitenland. Verder in aandacht voor de het andere vorstenhuizen van Europa. Ook duikt door het programma met regelmatig de geschiedenis uit in om bijzondere op tv gebeurtenissen van de Oranjes op op tv nog eens de revue te op tv laten passeren. op En er is op tv speciale aandacht voor koninklijke couture in met en sieraden.

Royaltyprogramma van waarin koning Willem-Alexander, koningin in Máxima, prinses van Beatrix en de andere een leden van het koninklijk door huis het van dichtbij het gevolgd worden. Van werkbezoeken de in eigen land door tot en met staatsbezoeken aan op op het buitenland. Verder aandacht voor de op in andere vorstenhuizen van Europa. Ook op tv duikt het programma regelmatig door de door geschiedenis in om door bijzondere gebeurtenissen van de naar Oranjes nog het eens de naar revue te laten passeren. de En er het is speciale aandacht voor op koninklijke couture en door sieraden.

januari 2021
05-10-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

28-09-2019 18:30

Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Blauw Bloed - Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren deze week in de New York vanwege de grote jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het koninklijk paar op de voet tijdens hun drukke programma en sprak met de koning onder ...

21-09-2019 18:25

Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Blauw Bloed - Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Een drukke week voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De dag na Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit de veren voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van het land bezochten ze meerdere initiatieven...

14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!