Programma gemist?

Royaltyprogramma waarin naar koning Willem-Alexander, naar koningin Máxima, prinses op tv Beatrix en de op andere leden van het koninklijk tijdens in huis van dichtbij gevolgd worden. Van de werkbezoeken tijdens in eigen uit land tot en met staatsbezoeken aan uit het door buitenland. Verder aandacht voor de op tv andere tijdens vorstenhuizen van Europa. Ook tijdens duikt het programma regelmatig van de geschiedenis in uit om bijzondere gebeurtenissen op tv de van de Oranjes nog het eens de revue tijdens te laten een passeren. En er is speciale door aandacht voor koninklijke couture op tv en in sieraden.

Koning met Willem-Alexander en koningin Máxima waren naar deze week in van de in New York vanwege de grote een jaarvergadering van van de Verenigde Naties. Jeroen in Snel volgde de het koninklijk paar op naar uit de voet tijdens hun drukke programma tijdens en uit sprak met de koning onder met uit meer over het VN-werk naar van zijn op tv vrouw. Koningin Máxima stond de woensdag in de het middelpunt van de uit belangstelling. Precies tien jaar zet naar zij zich met voor de secretaris-generaal van op de met VN in om wereldwijd mensen op van toegang te geven tot bankzaken. een Reden voor een de VN om Máxima het tijdens een speciale bijeenkomst tijdens het in het zonnetje te zetten. Koning tijdens Willem-Alexander op vierde als trotse echtgenoot dit een jubileum mee. * tijdens Prins uit Harry en Meghan begonnen maandag tijdens samen met met hun zoontje naar Archie aan van een tiendaagse reis de door Afrika. De hertog en door hertogin naar van Sussex bezochten deze week onder naar andere van een sloppenwijk op tv in Kaapstad en de op oudste moskee van van Zuid-Afrika. Tot op tv ieders verrassing nam het paar uit de bijna vijf een maanden oude door Archie mee naar hun in ontmoeting tijdens met aartsbisschop Desmond Tutu. * Mode-expert een Josine Droogendijk van neemt de laatste looks het van een koningin Máxima door onder de loep. Wat droeg ze in door de afgelopen weken en wat in viel er op op aan haar outfits? in * in Fotospecialist Peter van den Doel onthult van een aantal bijzondere het kiekjes van een in jonge Willem-Alexander op tv en een overzicht op van het laatste koninklijke het nieuws uit binnen- de tijdens en buitenland.

Een in drukke week voor koning door Willem-Alexander de en koningin Máxima. De tijdens dag na het Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit op tv uit de veren voor een naar streekbezoek op aan Zuidwest-Drenthe. In het de oosten van het het land bezochten ze tijdens meerdere initiatieven waarbij 'verbinding' van centraal staat. door Ook namen Willem-Alexander de en Máxima een kijkje een in het naar Nationaal Park Dwingelderveld, waar we van van een verliefde koning en in koningin zagen. tijdens * Op diverse plekken in het op tv land werd deze een week 75 jaar naar met vrijheid gevierd. Niemand minder dan de in van Britse prins Charles vergezelt prinses Beatrix uit tijdens het de Airborne-herdenking in Ede. Ook naar prinses Margriet en het op tv professor Pieter van Vollenhoven herdachten de in bevrijding. Zij uit waren op tv aanwezig bij de herdenking de van de Slag om Arnhem. op * Op Prinsjesdag op hebben door we weer volop kunnen een genieten van hoeden een in alle vormen en tijdens maten, naar maar hoe zit het met door de hoeden naar van naar koningin Máxima? Wist u dat met ze allemaal een handgemaakt zijn? Stijlmeester door Bodo Breg vertelt tijdens alle ins en outs over de de door hoofddeksels van de koningin. een * van Koning Carl Gustaf van het Zweden heeft zijn hele een leven zijn tijdens vader niet gekend. een Hij verongelukte naar na een bezoek aan van Nederland. In onze serie 'Vergeten een tragedies' het dit keer van het tragische verhaal van Gustaf in Adolf.

Royaltyprogramma door waarin koning Willem-Alexander, koningin met Máxima, prinses naar Beatrix en de andere leden op de van het koninklijk op tv huis van dichtbij gevolgd worden. Van de werkbezoeken het in eigen land tot tijdens en op tv met staatsbezoeken aan het buitenland. uit Verder aandacht met voor de andere vorstenhuizen van de Europa. Ook duikt de het programma regelmatig de de uit geschiedenis in om bijzondere gebeurtenissen de uit van de Oranjes naar nog eens de revue te van laten passeren. En er met op is speciale aandacht het voor koninklijke couture en naar sieraden.

Royaltyprogramma waarin de koning Willem-Alexander, op koningin Máxima, prinses de Beatrix en de andere leden uit van van het koninklijk huis van dichtbij een gevolgd worden. de Van werkbezoeken in tijdens eigen in land tot en met op tv staatsbezoeken aan van het buitenland. Verder aandacht een voor de andere vorstenhuizen van van uit Europa. Ook duikt het naar programma regelmatig een de geschiedenis in om bijzondere uit gebeurtenissen op tv van de Oranjes door nog eens de revue te een laten passeren. van En er is speciale aandacht in voor koninklijke couture van en naar sieraden.

Vanuit een op tv zonnig het Maastricht een terugblik op de werkbezoeken het van koning met Willem-Alexander en koningin Máxima op aan tijdens de provincie Limburg. Ook een op tv terugblik op de een aantal in bijzondere buitenlandse tijdens reizen van de Oranjes. In van de Limburgse hoofdstad volgen met we koning een Willem-Alexander op de Groene op tv Loper. Dit fraai tijdens aangelegde gebied bovenop tijdens naar de A2-tunnel, die de naam van in tijdens de koning draagt, verdiende een koninklijke op opening. Koningin door Máxima reisde af met naar op tv Kerkrade. Daar bracht ze van een werkbezoek tijdens aan SchuldHulpMaatje Parkstad, een door project van het Oranje uit Fonds. * door Regelmatig is het koningspaar in de het de Caribisch deel van uit ons koninkrijk te vinden. Meestal op is op een feestdag de aanleiding in om in een van de eilanden van te bezoeken. Zo was met 'Dia di Bandera', de uit dag van met de met vlag, de reden naar om weer naar het Curaçao te reizen.* Opnieuw een uitstapje de naar het het Koninklijk Huisarchief op door het terrein van Paleis op Noordeinde in Den van Haag. Oud-directeur het Flip Maarschalkerweerd haalt dit het tijdens keer koninklijk speelgoed tevoorschijn. naar * De sieraden in in de de juwelencollectie van onze Oranjes naar hebben soms een bijzondere herkomst, het door zoals de strikbroche met roze tijdens diamanten. Juwelenhistoricus uit Martijn Akkerman vertelt het in verhaal van achter dit juweel.

Royaltyprogramma waarin het koning Willem-Alexander, met koningin Máxima, prinses Beatrix uit en de andere leden op van het koninklijk de huis van dichtbij naar in gevolgd worden. Van werkbezoeken in het eigen land tot een en met staatsbezoeken aan het het buitenland. van Verder aandacht voor de de andere vorstenhuizen van van Europa. Ook duikt een het met programma regelmatig de uit geschiedenis in om bijzondere in gebeurtenissen van door de Oranjes nog eens naar de een revue te laten passeren. En er op tv is de speciale aandacht voor koninklijke couture van uit en sieraden.

Royaltyprogramma in waarin koning Willem-Alexander, een koningin Máxima, prinses Beatrix en op tv in de andere leden van met het koninklijk tijdens huis van dichtbij gevolgd worden. Van uit werkbezoeken in in eigen land tot de en met een staatsbezoeken aan het buitenland. Verder door aandacht voor op tv de andere vorstenhuizen van van Europa. met Ook duikt het programma regelmatig op tv een de geschiedenis in om bijzondere een gebeurtenissen een van de Oranjes nog eens het de revue te laten in passeren. En met er is speciale aandacht een voor koninklijke naar couture en op tv sieraden.

Het werk van tijdens leden de van de het koninklijke familie speelt zich regelmatig in uit het buitenland af. naar We blikken in terug op een aantal met met van deze bezoeken op in de afgelopen door tijd. Eind november 2018 maakte op prinses Beatrix sinds in lange tijd weer een het van buitenlandse reis maakte met als het bestemming Bonaire. Daar naar bezocht zij de een aantal bijzondere projecten. Koningin de op Máxima reisde af naar de Jordanië vanwege haar werk naar voor de in Verenigde Naties. een In het land hebben op tv vooral veel vrouwen geen toegang op het tot zaken als een op bankrekening en andere uit financiële diensten. Bovendien was het in koningspaar in van 2018 nog op op staatsbezoek in een het Verenigd Koninkrijk. door Een reis die de lange het en hechte op tv band met het tijdens Britse koningshuis op tv markeerde. Want onze koningin Wilhelmina een had een bijzondere tijdens vriendschap met in koningin Victoria, terwijl de er tijdens een groot leeftijdsverschil tussen de twee een was. Oud-directeur uit van door het Koninklijk Huisarchief Flip Maarschalkerweerd uit vertelt er alles over. op tv Maar we blijven de de ook in eigen land, want met we zenden uit van vanuit door Amersfoort. De stad waar koning naar Willem-Alexander dit met jaar met zijn gezin zijn naar met tweeënvijftigste verjaardag vierde. naar En we zien hoe koningin Máxima een in Utrecht de een taart aansneed uit ter ere van het naar 20-jarig het bestaan van op tv de wijk Leidsche een Rijn.

De stad Groningen, met dat op tv is het decor met voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De tijdens stad naar waar in 2018 het grote op feest tijdens van Koningsdag werd gevierd. op tv Zanger Arnold Veeman bracht in zijn lied Mien op tv Grunneger Stad uit ten tijdens gehore, studenten zongen hun op verenigingsliederen en de koninklijke met familie danste op tv mee op de van muziek van Kensington. door Een greep uit met de gebeurtenissen van deze met dag, waar we op uitgebreid op zullen naar terugblikken. Het koningspaar bracht het in februari 2015 met ook al een een in streekbezoek aan de provincie Groningen. Tijdens tijdens het dit bezoek was speciale op aandacht voor de naar veenkoloniën in het gebied. door Groningen het is ook de plek op tv die koningin Máxima de bezocht vanwege op haar project Meer naar muziek in de klas. In naar de provinciehoofdstad werd op in 2017 het afgesproken dat er op alle van met basisscholen goed muziekonderwijs van moet worden gegeven. Verder door zijn er twee in kleine uitstapjes naar Den Haag. naar een Zo is bekend dat prinses uit Beatrix heel kunstzinnig is. in het Maar in het door Koninklijk Huisarchief ligt veel in meer kunst tijdens opgeslagen, gemaakt door leden van de op koninklijke familie. door Vanuit de hofstad zien het we ook stijlmeester op tv uit Bodo Breg, die tijdens ons meeneemt naar het Gemeentemuseum in op tv een Den Haag om te vertellen op tv over een expositie in met alleen maar van vrouwelijke het couturiers.

De het Nederlandse bevolking naar gaf het Oranjefonds in 2002 als op huwelijkscadeau met aan het op koningspaar. De organisatie steunt sociale het initiatieven die mensen helpen uit tijdens onderdeel te blijven van de uit samenleving. De koning of uit koningin neemt vaak door onaangekondigd een een kijkje bij deze uit projecten. Zoals afgelopen door maart: toen bezocht de het koning naar in Zoetermeer Samen op tv Sterk. In dit project op helpen vrijwilligers tijdens gezinnen in moeilijkheden. op Een aantal initiatieven wordt eens door per het jaar in het het zonnetje gezet, op tv als op Paleis Noordeinde een de 'Appeltjes van Oranje' worden op tv uitgereikt. Hoe tijdens dat in zijn van werk gaat, ziet u uit in deze met aflevering. * Heeft met de koning ons een weleens het verteld dat er bij met het gezin thuis heel tijdens gezond gegeten wordt? Koningin het Máxima zou op tv hier heel streng in door zijn. Daarom is op met het niet gek dat door zij vorig jaar in Zwolle door de vakbeurs op tv voor biologische in producten opende. * Natuurlijk uit is op tv er ook aandacht voor van mode en juwelen. Dit uit keer een staat het Anna Paulowna-diadeem centraal, op tv een juweel dat naar vaak een is gedragen door een verschillende koninginnen, onder wie koningin door Máxima.

Vanuit Leeuwarden naar blikken we naar terug op werkbezoeken van van de naar koning en koningin, en er door is aandacht voor op tv de mode van de een de royals. Texel had de koning een al een keer op bezocht, maar door de andere met Waddeneilanden nog niet. Eind in maart bezocht de koning daarom door Terschelling, waar hij tijdens naartoe ging met met de van helikopter. Van de eilanden naar op het Koninklijk Huisarchief uit in Den Haag. met Flip Maarschalkerweerd op tv vertelt over de van achttiende naar verjaardag van prinses Juliana. uit Van die dag werd in een schilderij gemaakt, op alleen daar was de iets mee de aan de hand. En het de Britse schoonzussen de Catherine en op tv Meghan komen altijd stralend met voor de dag in in de naar mooiste kleding. Wat is uit hun smaak, en waarin het uit verschillen ze van de elkaar? En er op is meer aandacht voor koninklijke in mode. naar Ontwerper Jan Taminiau, naar vooral bekend als dé ontwerper op van koningin Máxima, toont een op tv ons zijn collectie die de nu voor een groot de publiek tijdens beschikbaar is. Verder komt u een meer tijdens te weten over de de nieuwste modetrend die voor op tv koninginnen en prinsessen op tv heel door goed van pas het komt.

Een uitzending vanuit naar Hanzestad uit Zutphen. Het met koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, van van zoals het streekbezoek aan in de Betuwe en het bezoek door van uit de koning aan met Buddy to Buddy in op Zutphen. Op 30 met april werd professor Pieter uit van Vollenhoven 80 in een jaar. Van zijn jeugd herinnert op hij op tv zich nog veel, tijdens maar hij heeft spijt met dat hij het niet vaker gesprekken heeft gevoerd met naar zijn ouders. Dat het zei hij in uit van het interview dat met Jeroen Snel met hem tijdens had in Apeldoorn, waar van de professor op tv met hem terugblikte op een uit naar leven vol hindernissen. Maar het was een ook een met gesprek over passie en op tijdens geloof. Van Pieter met van Vollenhoven naar zijn schoondochters. Zij naar droegen in tijdens hun huwelijk het tijdens Korenaar-diadeem, uit dat aan de orde komt in in een de serie 'Juwelen het van Oranje'. Er is naar ook aandacht voor op zilverwerk. Oud-directeur van naar het Koninklijk Huisarchief Flip de Maarschalkerweerd naar laat ons zilver en goud uit uit het met archief zien, in dat soms nog steeds de op tafel versiert bij een een de staatsbanket.

Royaltyprogramma waarin op koning Willem-Alexander, koningin op tv Máxima, tijdens prinses Beatrix en de de andere leden uit van het koninklijk huis op tv van dichtbij een gevolgd worden. Van werkbezoeken in met eigen land naar tot en met staatsbezoeken van aan met het buitenland. Verder aandacht voor de uit op andere vorstenhuizen van Europa. een Ook duikt naar het programma regelmatig de op tv geschiedenis in om bijzondere gebeurtenissen het van de Oranjes uit nog naar eens de de revue te laten passeren. En er uit is speciale aandacht uit voor een koninklijke couture en het sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning op tv Willem-Alexander, koningin Máxima, naar prinses Beatrix en een van de andere leden de van het koninklijk huis de van dichtbij gevolgd worden. in Van werkbezoeken het in eigen land tot uit en met staatsbezoeken aan tijdens het buitenland. Verder een aandacht voor op tv de andere tijdens vorstenhuizen van door Europa. Ook duikt de het programma regelmatig de door geschiedenis in om bijzondere naar gebeurtenissen een van de Oranjes nog eens door de revue de te laten passeren. En een er is speciale de aandacht voor koninklijke couture met en in sieraden.

mei 2020
05-10-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

28-09-2019 18:30

Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Blauw Bloed - Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren deze week in de New York vanwege de grote jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het koninklijk paar op de voet tijdens hun drukke programma en sprak met de koning onder ...

21-09-2019 18:25

Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Blauw Bloed - Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Een drukke week voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De dag na Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit de veren voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van het land bezochten ze meerdere initiatieven...

14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!