Programma gemist?

Uitzending de vanuit Addis Abeba, de hoofdstad op naar van Ethiopië. Koningin Máxima was naar opnieuw in van het Afrikaanse een land vanwege haar door werk voor de in Verenigde Naties. Ze ging terug om een te door kijken of eerder op tv gemaakte afspraken rond het van bevorderen de van financiële toegankelijkheid worden nageleefd. Jeroen in Snel volgde op koningin tijdens Máxima op de voet en sprak de de haar over haar missie. Nog geen naar dag na haar uit door werkbezoek aan Ethiopië was tijdens koningin Máxima donderdag de alweer op op tv pad in eigen land. Ze op tv reisde af tijdens naar de haven van tijdens Amsterdam voor op de opening van een nieuwe naar scheepswerf. door Koning Willem-Alexander was te vinden met op het Zeeuwse naar eiland Schouwen-Duiveland. door In Bruinisse door opende hij een bijzonder windmolenpark; met het grootste van burgerinitiatief van Nederland. Mode-expert het Josine Droogendijk voorziet op tv ons van leuke een weetjes over in de met kleding die Máxima de laatste weken het heeft gedragen. een Welke de outfits droeg ze allemaal en tijdens wat valt daarover een te in vertellen?

Veel aandacht voor van een de geboorte van de 'Baby Sussex'. Prins Harry en het Meghan van zijn sinds maandag de de trotse en gelukkige ouders op tv van een zoon: Archie. van Een dag nadat op tv het een paar hun eerste de kindje aan de op tv wereld toonde, was een de kersverse vader al in uit in Nederland te vinden. De Britse naar prins kwam donderdag op naar Den Haag op voor de aftrap met van de op Invictus Games 2020. Correspondent Lia tijdens naar van Bekhoven geeft van vanuit Windsor de laatste details rondom door de op tv royal baby. Hoe op tv leeft het nu écht op tv in Groot-Brittannië? Waarom tijdens krijgt Archie niet door de van titel: prins? En in hoe ziet de toekomst van het van tijdens gezin eruit? * Ondertussen naar is in Thailand op koning Vajiralongkorn gekroond. Een op ceremonie die maar liefst het drie op dagen duurde. Zal deze in opmerkelijke, uit extravagante vorst ook een waardig op staatshoofd zijn? uit En hoe zijn de de verhoudingen het tussen de koningshuizen van Nederland naar en een Thailand? * Koningin Máxima naar bezocht in een Hilversum 'Make-A-Wish' Nederland het dat al dertig jaar wensen naar van ernstig zieke op tv kinderen in vervulling laat op gaan. Máxima legt de uit voor onze camera uit met hoe belangrijk dat is. * op tv op tv In de serie 'Paul & het van met Polygoonjournaal' neemt Paul Rem naar ons mee naar de op Keukenhof naar in Lisse. Hij in bevindt zich tussen het de tulpen, net als op tv duizenden andere op tv mensen de afgelopen door weken.

Een exclusief interview door van met prof. mr. Pieter uit van Vollenhoven, die op 30 naar april door zijn tachtigste verjaardag uit viert. Jeroen door Snel zocht hem deze een week thuis op tv op in Apeldoorn om op tv hem uitgebreid te tijdens interviewen. Een gesprek tijdens over zijn op herinneringen uit zijn met prille jeugd, alsook uit over zijn leven in vol hindernissen. Hij moest naar strijden voor een zijn huwelijk en een plek in de door de koninklijke familie, van net als voor zijn missie in door tijdens politiek Den Haag. De bijna in 80-jarige professor zegt een dat hij spijt op heeft naar dat hij niet vaker gesprekken de heeft gevoerd met zijn een ouders. En ook met spreekt Van de Vollenhoven zich uit met over of er een in leven is na met het de dood en over zijn geloof: op 'Als tijdens ik in Italië ben het en ik steek daar met eens tijdens een kaars de op in de kerk, een dan ben naar ik met dankbaarheid vervuld over hoe in het met leven is gelopen.' Ondanks op zijn hoge leeftijd wil op de echtgenoot uit van prinses Margriet nog door niet met een pensioen. uit Hij is van plan de nog vijf jaar door op tv te gaan een met zijn werkbezoeken in het door land. naar Natuurlijk ook het laatste op tv koninklijke nieuws uit binnen- in door en buitenland.

De naar tabloids in Engeland schrijven op er in dagelijks over: de aankomende royal uit baby. De Britten van zijn helemaal het in de ban het van de koninklijke uit spruit van Harry en Meghan. de een Wordt het een in jongen of een meisje? tijdens Naar wie wordt de naar baby vernoemd? En waar door gaat van de hertogin van een Sussex bevallen? Het uit is nog maar tijdens de vraag of prins van Harry van en Meghan de decennialange, Britse de koninklijke tradities zullen voortzetten. van door * Koningin Máxima bracht deze het week in een verrassingsbezoek aan het een zorgproject 'Naast' in het op tv Gelderse Varsseveld. Een dag de eerder nam uit de op koningin een kijkje in het van Nederlands door Fotomuseum in Rotterdam tijdens en daar kwam ze de een bijzondere foto van een iemand uit uit haar eigen schoonfamilie tegen. uit * de Mode-expert Josine Droogendijk voorziet ons van door tijdens leuke weetjes over van de kleding die Máxima de op tv laatste weken heeft op gedragen. Wat van droeg ze op de afgelopen maand en wat valt tijdens tijdens daarover te vertellen?

Na door een medische ingreep was Máxima naar in deze week weer van uit de partij. In de het Brabantse Lieshout in vierde ze het met jubileum van de 300-jarige uit bierbrouwerij op Bavaria mee. En daar moest uiteraard door op het geproost en gedronken worden. van * Máxima was maandag door uit al in Breda voor de door opening van de de negende editie door van de tijdens Week van het geld, maar tijdens die de opening liep niet op tv helemaal zoals gepland. van * Koning Willem-Alexander verruilde een woensdag het vaste land voor op een op tv onaangekondigd bezoek aan met Terschelling en Ameland. een De koning op tv liet voor de gelegenheid zijn uit auto staan en koos op tv ervoor door om de twee Waddeneilanden per op tv helikopter te bezoeken. uit tijdens En dat zorgde voor prachtige tijdens beelden. * op tv Koninginnen en prinsessen pakken graag op tv uit van wanneer ze de in de spotlights staan een en kiezen hierom vaak op voor felle door kleuren. Stijlmeester Bodo Breg het over royals in in knalkleuren.

De Van door Vollenhovens in hebben hun jaarlijkse sportieve presentatie met weer het geleverd. Afgelopen week bonden zij op de tijdens schaatsen onder en sprongen uit ze op hun fiets met voor de op tv vijfde editie van De tijdens Hollandse 100. naar * Koning uit Willem-Alexander was donderdag 21 maart het in Utrecht. Daar op woonde hij de uit lancering bij van een de nieuw met laad- en ontlaadsysteem voor elektrische van auto's. Ook op tv kroop hij zelf naar even achter het het stuur. Voorafgaand aan naar dit uit werkbezoek had de in koning samen met Máxima een ontmoeting met met de mensen een die maandag hulp op hebben met geboden na de aanslag op in de de Domstad. * Koningin Margrethe was van deze met week op uit staatsbezoek in Argentinië. Kroonprins Frederik vergezelde een zijn moeder, door maar de kwam dik zes uur te de laat in tijdens Buenos Aires. De Deense het vorstin begon het officiële uit bezoek alvast met op de de kranslegging in met het hartje van de Argentijnse hoofdstad. tijdens tijdens * Niet alle sieraden tijdens die koningin naar Máxima draagt zijn van op tv goud of uit zilver. Stijlmeester Bodo Breg neemt de ons mee in de de wereld van bijzondere op tijdens en fantasierijke kettingen, armbanden op en oorbellen.

Een uitgebreid verslag op tv van op het bezoek van het koning Willem-Alexander en koningin een Máxima aan op Bremen. Dit het zevende werkbezoek aan onze oosterburen stond van vooral in het een teken van op meer samenwerking op tv op het op tv gebied van ruimtevaart, windenergie door en poolonderzoek. Na uit de lunch in het Rathaus de was een er ook in tijd voor een korte wandeling tijdens en het volop aandacht voor de in naar de de kou wachtende Oranjefans. * Jan naar Taminiau, die met we allemaal kennen van in de koningsblauwe op inhuldigingsjurk van Máxima, lanceerde naar donderdag zijn nieuwe collectie. een Zijn creaties zijn uit nu met voor een groter publiek beschikbaar door in in zijn winkel het in Amsterdam. * Een naar gezonde leefstijl is belangrijk. tijdens Dat vindt ook een koning Willem-Alexander. uit Hij gaf vrijdagmiddag in in de door Werkspoorkathedraal in Utrecht het het startsein voor door de Week voor door de Gezonde Jeugd. * op En waar is in Lalla Salma? Het mysterie rond op de verdwenen Marokkaanse tijdens prinses wordt steeds in de groter.

Voor van de Oranjes op is en blijft Lech hun een favoriete door wintersportbestemming. Voordat de sneeuwpret door kan beginnen wacht uit voor de van koninklijke familie het jaarlijkse met fotomoment. Jeroen Snel doet met verslag van op het zonnige fotokwartiertje op op de skipiste. Een een heuse photobomb, door synchroonskiën, veel lachen en dollen. de De naar fotosessie leverde ontspannen op tv en sportieve beelden op op. Naast het het koninklijk gezin waren op dit jaar ook prinses een Beatrix en door het gezin van tijdens prins Constantijn het van de partij. tijdens Voor stijlmeester Bodo Breg was dit van uit hét moment om van de skikleding van onze royals naar onder de een loep nemen. * naar De Britse prins door Harry en zijn zwangere uit echtgenote op tv Meghan waren deze week in tijdens warmere oorden. uit Tijdens hun uit officiële bezoek aan Marokko was er de een behalve een aantal plichtplegingen ook tijdens tijd voor sightseeing. * met door Voor koningin Máxima was februari op een drukke maand, met uit veel in werkbezoeken in binnen- en buitenland de waar uit ze iedere keer weer tijdens goed uit voor de dag moest in komen. Mode-expert Josine Droogendijk naar voorziet op tv ons van leuke door weetjes over de kleding die door Máxima de afgelopen weken uit op tv heeft gedragen.* In de serie 'Vergeten de tragedies' het dit keer Leopold III naar van het België. Omdat hij door heulde met Hitler moest hij na de de oorlog aftreden. een Maar dat was naar niet een zijn enige de tragedie.

In tijdens de Lasloods in de Vlissingen werd woensdag 20 februari een in de naar aanwezigheid een van koningin Máxima op en van 550 scholieren het lokale door convenant getekend in dat ervoor moet een zorgen dat de Zeeuwse een basisschooljeugd uit structureel muziekonderwijs krijgt. De door koningin het werd er getrakteerd op een optreden op tv van op tv de Zeeuwse uit band Bløf en door dat viel in de een smaak. Van Vlissingen reed Máxima een een door naar Middelburg. Daar het bezocht ze een project van van het Oranjefonds, op tv waar mensen een 'maatje' naar een krijgen wanneer ze naar zelf niet in staat door zijn om met dingen te regelen, zoals bijvoorbeeld bij op tv de gemeente. de * Koning Willem-Alexander de was donderdag 21 met februari samen met uit zijn een broer prins Constantijn op de TU tijdens Delft tijdens te vinden. Op uit de universiteitscampus opende de koning een een het Microsoft Quantum Lab, op waar gebouwd wordt aan een van nieuwe supercomputer. door * Iedere uit royal heeft een uit ander silhouet. in Na het peer- en aspergefiguur laat de door stijlmeester Bodo Breg het verschil door zien tussen het appel- het en in zandloperfiguur.

Aflevering 6 - op Royaltyprogramma. Interview naar met koningin Mathilde. O.a.: Koningin Mathilde door van België was uit op werkbezoek in in Mozambique. Als pleitbezorger de door van de Verenigde Naties op richt zij zich wereldwijd uit op kwetsbare vrouwen tijdens en met kinderen.

mei 2019
18-05-2019 18:15

Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Blauw Bloed - Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Uitzending vanuit Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopië. Koningin Máxima was opnieuw in het Afrikaanse land vanwege haar werk voor de Verenigde Naties. Ze ging terug om te kijken of eerder gemaakte afspraken rond het bevorderen van financi...

11-05-2019 18:20

Harry, Meghan en Archie

Blauw Bloed - Harry, Meghan en Archie

Veel aandacht voor de geboorte van 'Baby Sussex'. Prins Harry en Meghan zijn sinds maandag de trotse en gelukkige ouders van een zoon: Archie. Een dag nadat het paar hun eerste kindje aan de wereld toonde, was de kersverse vader al in Neder...

27-04-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

20-04-2019 18:15

Pieter van Vollenhoven 80 jaar

Blauw Bloed - Pieter van Vollenhoven 80 jaar

Een exclusief interview met prof. mr. Pieter van Vollenhoven, die op 30 april zijn tachtigste verjaardag viert. Jeroen Snel zocht hem deze week thuis op in Apeldoorn om hem uitgebreid te interviewen. Een gesprek over zijn herinneringen uit ...

13-04-2019 18:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

06-04-2019 18:15

Britten in de ban van baby

Blauw Bloed - Britten in de ban van baby

De tabloids in Engeland schrijven er dagelijks over: de aankomende royal baby. De Britten zijn helemaal in de ban van de koninklijke spruit van Harry en Meghan. Wordt het een jongen of een meisje? Naar wie wordt de baby vernoemd? En waar ga...

30-03-2019 19:15

Máxima drinkt biertje bij Bavaria

Blauw Bloed - Máxima drinkt biertje bij Bavaria

Na een medische ingreep was Máxima deze week weer van de partij. In het Brabantse Lieshout vierde ze het jubileum van de 300-jarige bierbrouwerij Bavaria mee. En daar moest uiteraard op geproost en gedronken worden. * Máxima was maandag al ...

23-03-2019 19:15

Oranjes in actie voor het goede doel

Blauw Bloed - Oranjes in actie voor het goede doel

De Van Vollenhovens hebben hun jaarlijkse sportieve presentatie weer geleverd. Afgelopen week bonden zij de schaatsen onder en sprongen ze op hun fiets voor de vijfde editie van De Hollandse 100. * Koning Willem-Alexander was donderdag 21 m...

16-03-2019 19:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

09-03-2019 19:15

Koningspaar dol op Duitsland

Blauw Bloed - Koningspaar dol op Duitsland

Een uitgebreid verslag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Bremen. Dit zevende werkbezoek aan onze oosterburen stond vooral in het teken van meer samenwerking op het gebied van ruimtevaart, windenergie en poolo...

02-03-2019 19:20

Koning maakt dolletje tijdens fotosessie Lech

Blauw Bloed - Koning maakt dolletje tijdens fotosessie Lech

Voor de Oranjes is en blijft Lech hun favoriete wintersportbestemming. Voordat de sneeuwpret kan beginnen wacht voor de koninklijke familie het jaarlijkse fotomoment. Jeroen Snel doet verslag van het zonnige fotokwartiertje op de skipiste. ...

23-02-2019 19:15

Muzikale Máxima gaat los op Bløf

Blauw Bloed - Muzikale Máxima gaat los op Bløf

In de Lasloods in Vlissingen werd woensdag 20 februari in de aanwezigheid van koningin Máxima en van 550 scholieren het lokale convenant getekend dat ervoor moet zorgen dat de Zeeuwse basisschooljeugd structureel muziekonderwijs krijgt. De ...

16-02-2019 19:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

09-02-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Aflevering 6 - Royaltyprogramma. Interview met koningin Mathilde. O.a.: Koningin Mathilde van België was op werkbezoek in Mozambique. Als pleitbezorger van de Verenigde Naties richt zij zich wereldwijd op kwetsbare vrouwen en kinderen.

02-02-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 335
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord