Programma gemist?

Prinses door Christina omschreef uit zichzelf herhaaldelijk als prinses tegen wil uit en dank. De op tv 71-jarige tante met van koning met Willem-Alexander woont tegenwoordig in een Italië waar ze een de anoniem leven leidt, in maar nu tijdens haar kunstbezit in wordt geveild tijdens staat ze ongewild in door de belangstelling. Jeroen de Snel praat in op tv de studio uit met Remco Meijer, met verslaggever Politiek en Koninklijk Huis op tv voor de een Volkskrant, over naar 'de cashende prinses'. op * Het was een enerverende week uit voor de de Britse royals. uit De Britten zitten diep op tv in het Brexit-drama. Hoe de zal koningin Elizabeth in de afgelopen dagen de op tv naar het nieuws gekeken hebben? naar Op privévlak liep helaas op tv ook niet alles op op op tv rolletjes. Echtgenoot prins Philip de raakte betrokken bij met een van auto-ongeluk. Correspondent Lia van op tv Bekhoven praat ons in bij. * De schoonzussen Meghan met en Catherine met gingen beiden in weer aan de het werk en lieten zich een van hun beste met kant van zien. * Stijlmeester Bodo Breg op neemt naar het silhouet van naar Catherine onder de met loep.

Koning de Willem-Alexander, koningin Máxima en hun op tv drie dochters zullen door een een dezer dagen op hun intrek nemen van in Paleis Huis ten Bosch met in Den op Haag. Na een ingrijpende naar renovatie van het zeventiende-eeuwse van paleis tijdens was het deze tijdens week een komen en op gaan van het verhuiswagens. Na met vijftien jaren vertoeven op Villa in Eikenhorst uit keert de koning terug naar in de plek waar hij van een deel van een zijn jeugd op heeft doorgebracht. Jeroen Snel door praat in op tv de tijdens studio met Justine Marcella, hoofdredacteur van met het de tijdschrift Vorsten, over de uit verhuizing van het in koninklijk gezin. Ook de van trouwe viervoeters van een het koninklijk het gezin de wacht door de verhuizing een op nieuw plekje. uit * Koninklijke honden, je in hebt ze in een alle soorten en in maten. Voor welke van honden tijdens hebben de royals een zwak? op * op Wat is de uit overeenkomst tussen Beatrix van en Meghan? Stijlmeester Bodo op Breg neemt ons mee tijdens naar op het Gemeentemuseum Den Haag met en verklapt van wat beide royals de gemeen hebben. * In de serie in 'Vergeten tragedies' blikken de we terug door op ingrijpende gebeurtenissen in met het de leven van de royals. Deze op een week: Juan Carlos door van Spanje. Al op jonge leeftijd op tv maakt hij de tijdens het grootste tragedie van zijn leven een mee.

Prins de Jaime de Bourbon de op tv Parme (46) naar is sinds uit 1 september speciaal de adviseur van de op VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR en bezocht een groot de vluchtelingenkamp in het op tv noorden van de Kenia. Jeroen naar Snel legde zijn door bezoek aan het Afrikaanse het land de vast.

Het jaar 2018 met gaat in de boeken in als de het jaar waarin van koningin een Máxima meer dan ooit schitterde met op koninklijke juwelen. in Juwelen die naar we lange tijd een niet meer uit gezien hadden. Van robijnen en de smaragden tot op tv de grote diamant door van Mary Stuart. Juwelenhistoricus Martijn op tv Akkerman neemt in Máxima mooiste van juwelen van 2018 onder de de loep. * op Royals tijdens in binnen- en een buitenland zijn al druk uit in de weer met om de paleizen klaar uit te een maken voor de Kerst. Buckingham tijdens Palace is van omgetoverd tot een waar op kerstparadijs. Koning Willem-Alexander door pakte deze door week uit met een het royale dennenboom op het op tv voorplein van naar Paleis het Noordeinde. En prins William en op zijn echtgenote Catherine woonden op op Kensington het Palace uit een kerstfeest voor op families van uitgezonden militairen naar bij. * Liefhebbers uit van de met Netflix-serie The Crown hebben de naar relatieperikelen van Margaret in op de voet kunnen een volgen. op In de serie 'Verboden de liefdes' hebben we door de echte beelden uit van prinses Margaret van en een Peter Townsend.

Prinses Margriet het en prof. mr. op tv Pieter van Vollenhoven op tv zijn in in de Big Apple voor de op 37e een editie van het de Peter Stuyvesant Ball. uit Naast dit jaarlijkse op tv benefietgala stond er op tv voor het beschermpaar van de op Netherland-America het Foundation meer tijdens op het programma. Jeroen op Snel volgde het van paar op het de voet en met had een uitgebreid interview met hen. op een * Na een rustperiode van twaalf de dagen ging koningin met Máxima op weer aan het werk. het In Den Haag tijdens woonde ze woensdagochtend tijdens de lancering van SchuldenlabNL de bij. de * De naar Britse prins Charles vierde 14 door november zijn zeventigste tijdens verjaardag. Heel van wat koninklijke op tv gasten kwamen naar zijn op feestje in Buckingham Palace, onder een wie prinses Beatrix. op Daarnaast van neemt correspondent van Lia van Bekhoven ons mee naar naar een plaats uit in Zuid-Engeland die Charles' door uit bijzondere interesse heeft. * De een royals een kleden zich steeds door vaker ton sur ton. Maar met wat is dit eigenlijk door en waarom het kiezen naar royals hier zo graag door voor?

Rechtstreeks uit vanuit Dordrecht. Koning Willem-Alexander is door bij het de start van 'Ode aan op de Synode', van de viering van een 400 jaar Synode tijdens van Dordrecht. De door koning op zal tijdens een bijeenkomst in tijdens de Augustijnenkerk een in bijbeltekst voorlezen uit op de Statenvertaling. Ook zet met hij een van robotarm door in werking die, 400 jaar een nadat naar men begon aan de eerste Nederlandse met Bijbelvertaling, naar in negen in maanden de Statenbijbel kalligrafeert. In in het Dordts Museum door levert Willem-Alexander van een eigen Bijbel uit in waarmee hij de tijdens expositie 'Werk, bid tijdens & bewonder' opent, waarin tijdens kunst met en calvinisme elkaar vinden. Jeroen van tijdens Snel praat met koningshuisdeskundige Tirza van in op der Graaf over de rol uit van op tv de Oranjes bij door de Synode van Dordrecht, want naar het was prins het Maurits die via in de Synode van Dordrecht in opriep tot het eenheid in het land. met * Ooit uit werd ze gehaat door naar de het Britse volk, maar datzelfde van volk in sloot haar uiteindelijk weer in het op tv op tv hart. In aanloop de naar de zeventigste verjaardag in van prins Charles naar vertelt correspondent uit Lia van Bekhoven over diens op echtgenote Camilla. in We kennen haar vooral als uit hertogin met van Cornwall. Toch met heeft de vrouw van de de Britse kroonprins een naar nog mooiere op tv titel, tijdens namelijk prinses van Wales. Waarom gebruikt op tv ze die van titel niet? En door wordt uit Camilla ooit koningin? in * Met stijlmeester Bodo Breg gaan uit we naar de met Sieraadartfair in Amsterdam, door op zoek van naar nieuwe, bijzondere sieraden door voor de door royals.

Koningin op tv Máxima was naar aanwezig bij de van vrijwilligersdag Stichting 113 naar Zelfmoordpreventie. De landelijke hulporganisatie biedt de mensen die het leven op tv niet met meer zien het zitten een luisterend oor. De op koningin de is aanwezig bij de uit lancering van door een nieuwe app, spreekt met een vrijwilligers, met medewerkers en trainers op over hun werk. Een confronterend bezoek van door voor Máxima, die een op tv aantal maanden geleden haar jongste met een zus Inés verloor aan uit zelfdoding. In het Spaanse koningshuis door is het niet op altijd op tv pais en het vree. Lastig voor koning Felipe, de maar hoe slaat het zijn in oudste dochter kroonprinses een Leonor zich daar doorheen? op Deze week, op van haar dertiende verjaardag, het hield zij haar tijdens eerste toespraak, nota bene over uit de met grondwet. Ooit uit werd ze gehaat door het de Britse volk maar door datzelfde volk sloot het haar op tv uiteindelijk weer in het in hart. In naar aanloop naar de zeventigste verjaardag in van door prins Charles, vertelt correspondent Lia van van Bekhoven uit over diens echtgenote Camilla. op We kennen haar vooral van met als hertogin van op Cornwall. Toch heeft de vrouw naar van de door Britse kroonprins een nog van mooiere in titel, namelijk: prinses naar van Wales. Waarom gebruikt ze die het titel niet? En uit wordt Camilla een ooit het koningin? Voor Máxima was het 'oktober op tv modemaand'. Het tijdens werkbezoek aan Duitsland van begon ze naar in een tijdens nieuwe outfit en bij het staatsbezoek de door aan Groot-Brittannië trok Máxima werkelijk alles tijdens uit op tv de kast! het Cécile Narinx, stijlredacteur van de Volkskrant, op geeft haar in mening.

Koning in Willem-Alexander en koningin in Máxima hebben de op uitnodiging van de de Britse koningin Elizabeth een tweedaags door staatsbezoek een gebracht aan het Verenigd in Koninkrijk. Een verslag het van dit op tv historische bezoek. Na de uit officiële op tv ontvangstceremonie op Horse Guards Parade op tv in hartje Londen met volgde met een vol en divers het programma: van de kranslegging naar bij in het Graf van de Onbekende Soldaat van in Westminster met Abbey tot het in staatsbanket waar met koningin Máxima schitterde naar met dé Stuart-diamant. van De Britse prins van Harry en een zijn echtgenote Meghan waren niet bij een het staatsbezoek door aanwezig. in Zij maakten deze met week de oversteek van Australië op naar Fiji en in Tonga. Ook aandacht voor op tv prins op Charles, die op 14 november in zijn met zeventigste verjaardag viert. Correspondent tijdens Lia een van Bekhoven neemt ons in mee naar op tv Cornwall, het hertogdom van met de Britse uit troonopvolger.

Koningin op Máxima in je eigen uit woonwijk. het Wie wil dat nu op tv niet? Het overkwam tijdens de bewoners van Leidsche Rijn. in het De koningin vierde het in 20-jarig bestaan van de Utrechtse van wijk en op sneed er een door feestelijke taart aan. We een in volgen koning Willem-Alexander bij de met opening met van de tentoonstelling '1001 door vrouwen in de op tv 20ste eeuw' in het Amsterdam het tijdens Museum. De expositie gaat over bijzondere in vrouwen, pioniers een in de met vorige eeuw. De koning opende van van de tentoonstelling en ontmoette er televisiepersoonlijkheid uit en oud-politievrouw op tv Ellie Lust, op die heel eventjes bang een was met dat de koning haar niet meer op tv herkende. Ze de zijn allebei jong, knap het en een gek op mooie kleding. door De schoonzussen naar Meghan en Catherine geven het het Britse koningshuis net van dat door beetje meer pit. Maar wie in van uit de twee met kleedt zich het best? De meningen een zijn verdeeld. een Wij vroegen couturier uit Mart Visser om van de kledingstijl van het beide royals onder door de loep te nemen. door Woensdag 3 een oktober was het Leidens in Ontzet. Bij dit op feest spelen 'haring naar en wittebrood' een van belangrijke rol. Een het op oude jaarlijkse traditie was het van aanbieden het van het eerste vaatje haring tijdens aan het koningin Juliana. Waar dat gebeurde tijdens en hoe uit dat eruitzag, zie je door in de op tv vijfde aflevering van Paul & door het op Polygoonjournaal.

We volgen Willem-Alexander uit tijdens zijn werkbezoek van aan het door Drentse natuurgebied door Bargerveen. Strak in tijdens het pak opende in de koning een op tv nieuwe schaapskooi in het op natuurreservaat. Een door dag eerder door bracht Willem-Alexander een in verrassingsbezoek aan het maatjesproject 'Buddy tijdens to de Buddy' van het Oranjefonds in Zutphen. op tv op tv Nederlanders worden aan van vluchtelingen gekoppeld om in hen sneller thuis te laten voelen. tijdens De koning naar had het er openhartige gesprekken. * in Ook een drukke in week voor het koningin Máxima. Ze begon door haar week bij van de Verenigde Naties in New naar York. Woensdagmiddag was op tv ze daar nog door aan met het werk, terwijl ze donderdagochtend tijdens alweer met in Enschede verscheen om de van door 'Week tegen Eenzaamheid' te op openen. * Verder beelden van het prins Carlos het en de prinses Annemarie de Bourbon de Parme, het die dit weekend naar uit als hertog en hertogin Parma en een Piacenza bezoeken. het * in In de studio praat Jeroen van Snel met de historica Daniela Hooghiemstra. Zij werkt een aan een met nieuw in boek over de familie de Bourbon op tv de Parme die tijdens uiteindelijk al haar naar in macht verloor. * Ook de aandacht voor de kledingstijl van de de prinsessen op Amalia, Alexia met en Ariane. Styliste José door Beckering blikt terug tijdens op met de afgelopen jaren met en constateert dat de meiden steeds door meer een een eigen met stijl aannemen.

januari 2019
19-01-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Prinses Christina omschreef zichzelf herhaaldelijk als prinses tegen wil en dank. De 71-jarige tante van koning Willem-Alexander woont tegenwoordig in Italië waar ze een anoniem leven leidt, maar nu haar kunstbezit wordt geveild staat ze on...

12-01-2019 19:20

Koninklijk gezin pakt verhuisdozen uit

Blauw Bloed - Koninklijk gezin pakt verhuisdozen uit

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters zullen een dezer dagen hun intrek nemen in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Na een ingrijpende renovatie van het zeventiende-eeuwse paleis was het deze week een komen en gaan v...

05-01-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

15-12-2018 19:40

Prins Jaime de Bourbon de Parme bezoekt Kenia

Blauw Bloed - Prins Jaime de Bourbon de Parme bezoekt Kenia

Prins Jaime de Bourbon de Parme (46) is sinds 1 september speciaal adviseur van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR en bezocht een groot vluchtelingenkamp in het noorden van Kenia. Jeroen Snel legde zijn bezoek aan het Afrikaanse land vast...

08-12-2018 19:40

Máxima's mooiste juwelen in 2018

Blauw Bloed - Máxima's mooiste juwelen in 2018

Het jaar 2018 gaat de boeken in als het jaar waarin koningin Máxima meer dan ooit schitterde met koninklijke juwelen. Juwelen die we lange tijd niet meer gezien hadden. Van robijnen en smaragden tot de grote diamant van Mary Stuart. Juwelen...

01-12-2018 19:40

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

24-11-2018 19:40

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

17-11-2018 19:40

Margriet en Pieter op galabal in New York

Blauw Bloed - Margriet en Pieter op galabal in New York

Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn in de Big Apple voor de 37e editie van het Peter Stuyvesant Ball. Naast dit jaarlijkse benefietgala stond er voor het beschermpaar van de Netherland-America Foundation meer op het pr...

10-11-2018 19:40

Koning Willem-Alexander bij 400 jaar Dordtse Synode

Blauw Bloed - Koning Willem-Alexander bij 400 jaar Dordtse Synode

Rechtstreeks vanuit Dordrecht. Koning Willem-Alexander is bij de start van 'Ode aan de Synode', de viering van 400 jaar Synode van Dordrecht. De koning zal tijdens een bijeenkomst in de Augustijnenkerk een bijbeltekst voorlezen uit de State...

03-11-2018 19:40

Koningin Máxima bij vrijwilligersdag Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Blauw Bloed - Koningin Máxima bij vrijwilligersdag Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Koningin Máxima was aanwezig bij de vrijwilligersdag Stichting 113 Zelfmoordpreventie. De landelijke hulporganisatie biedt mensen die het leven niet meer zien zitten een luisterend oor. De koningin is aanwezig bij de lancering van een nieuw...

27-10-2018 19:40

Koningspaar brengt staatsbezoek aan Verenigd Koninkrijk

Blauw Bloed - Koningspaar brengt staatsbezoek aan Verenigd Koninkrijk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben op uitnodiging van de Britse koningin Elizabeth een tweedaags staatsbezoek gebracht aan het Verenigd Koninkrijk. Een verslag van dit historische bezoek. Na de officiële ontvangstceremonie op...

20-10-2018 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

13-10-2018 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

06-10-2018 19:45

Koningin Máxima viert feest in Leidsche Rijn

Blauw Bloed - Koningin Máxima viert feest in Leidsche Rijn

Koningin Máxima in je eigen woonwijk. Wie wil dat nu niet? Het overkwam de bewoners van Leidsche Rijn. De koningin vierde het 20-jarig bestaan van de Utrechtse wijk en sneed er een feestelijke taart aan. We volgen koning Willem-Alexander bi...

29-09-2018 19:40

Koning onder de wol in Drenthe

Blauw Bloed - Koning onder de wol in Drenthe

We volgen Willem-Alexander tijdens zijn werkbezoek aan het Drentse natuurgebied Bargerveen. Strak in het pak opende de koning een nieuwe schaapskooi in het natuurreservaat. Een dag eerder bracht Willem-Alexander een verrassingsbezoek aan he...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 319
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord