Programma gemist?

Royaltyprogramma van waarin koning een Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en uit de andere op leden van het koninklijk in naar huis van dichtbij met gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen een land tijdens tot en met staatsbezoeken aan een het buitenland. Verder tijdens aandacht voor de tijdens uit andere vorstenhuizen van uit Europa. Ook duikt het programma met regelmatig de geschiedenis uit in op om bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes naar nog eens tijdens de revue te laten van naar passeren. En er is speciale aandacht naar voor een koninklijke couture en de sieraden.

Koning de Willem-Alexander en koningin op Máxima waren deze week in met door de New York vanwege de door grote jaarvergadering van de in Verenigde Naties. met Jeroen Snel met volgde het naar koninklijk paar op het de voet tijdens hun het drukke programma en sprak met door door de koning onder meer over het een VN-werk uit van zijn vrouw. op tv Koningin Máxima stond naar woensdag in het middelpunt van uit de belangstelling. Precies door tien jaar zet een zij zich voor van op de secretaris-generaal van de VN in op om wereldwijd naar mensen toegang te geven de tot van bankzaken. Reden van voor de VN met om Máxima tijdens een het speciale bijeenkomst in in het zonnetje te zetten. Koning de Willem-Alexander vierde als de trotse echtgenoot in dit jubileum de mee. * Prins Harry en met door Meghan begonnen maandag samen met hun in zoontje op tv Archie aan een tiendaagse in reis door een Afrika. De hertog door en hertogin van Sussex de bezochten deze week een onder tijdens andere een sloppenwijk naar in Kaapstad en de oudste moskee tijdens op van Zuid-Afrika. Tot ieders verrassing nam tijdens door het paar de tijdens bijna vijf maanden oude Archie mee het naar met hun ontmoeting met aartsbisschop Desmond de Tutu. * op Mode-expert in Josine Droogendijk neemt op de laatste looks van op koningin Máxima onder uit de loep. Wat met droeg ze naar de afgelopen weken en een wat viel er op met aan haar outfits? naar * Fotospecialist Peter van tijdens den Doel een onthult door een aantal bijzondere kiekjes van het een jonge Willem-Alexander in en een overzicht van een tijdens het laatste koninklijke nieuws uit binnen- naar en door buitenland.

Een door drukke week voor koning op Willem-Alexander het en koningin Máxima. De dag na door Prinsjesdag moest van het koningspaar alweer vroeg met uit de het veren voor een streekbezoek op aan Zuidwest-Drenthe. In het van het oosten van het in land bezochten ze meerdere op initiatieven met waarbij 'verbinding' centraal staat. Ook namen tijdens Willem-Alexander een en Máxima een kijkje in met het uit Nationaal Park Dwingelderveld, waar het we een verliefde koning naar en op koningin zagen. tijdens * Op diverse plekken in het door land werd deze door week 75 jaar het op vrijheid gevierd. Niemand op tv minder dan de Britse prins op Charles vergezelt prinses een Beatrix door tijdens de Airborne-herdenking in naar Ede. Ook prinses Margriet op en het professor Pieter van Vollenhoven het herdachten de bevrijding. in Zij waren aanwezig in bij de herdenking van de met door Slag om Arnhem. * Op uit Prinsjesdag het hebben we weer naar volop kunnen genieten een van hoeden in alle van vormen en maten, maar naar hoe naar zit het met de hoeden van in met koningin Máxima? Wist een u dat ze van allemaal handgemaakt zijn? Stijlmeester Bodo Breg uit een vertelt alle ins en outs van over de door hoofddeksels van door de koningin. * door Koning Carl Gustaf van Zweden van heeft zijn hele leven naar door zijn vader niet gekend. Hij op tv verongelukte uit na een bezoek aan Nederland. In naar de onze serie 'Vergeten tragedies' dit keer het het tragische van verhaal van tijdens Gustaf Adolf.

Royaltyprogramma waarin koning op Willem-Alexander, koningin de Máxima, prinses Beatrix en naar op de andere leden van het op tv koninklijk een huis van dichtbij gevolgd worden. Van naar werkbezoeken in eigen het land tot en van met staatsbezoeken aan in door het buitenland. Verder aandacht voor de naar andere vorstenhuizen in van Europa. uit Ook duikt het programma regelmatig uit de geschiedenis in een een om bijzondere gebeurtenissen van de de Oranjes nog eens de uit revue door te laten uit passeren. En er is een speciale aandacht voor koninklijke naar couture en door sieraden.

Royaltyprogramma van waarin koning Willem-Alexander, koningin met Máxima, uit prinses Beatrix en de andere leden met van door het koninklijk uit huis van dichtbij door gevolgd worden. Van werkbezoeken de in eigen land een tot en met van staatsbezoeken aan het buitenland. de Verder aandacht voor de het andere vorstenhuizen van door naar Europa. Ook duikt het programma regelmatig een de in geschiedenis in om op bijzondere gebeurtenissen van de een Oranjes nog eens met de tijdens revue te laten passeren. op En er is met speciale aandacht voor tijdens koninklijke couture tijdens en sieraden.

Vanuit tijdens een zonnig Maastricht een terugblik op tv op tv op de werkbezoeken op van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van aan de provincie naar Limburg. Ook het een terugblik op een door aantal bijzondere van buitenlandse reizen van op tv de Oranjes. In door de met Limburgse hoofdstad volgen we op koning Willem-Alexander op een de Groene Loper. Dit fraai uit aangelegde van gebied bovenop de een A2-tunnel, die de uit naam van de met koning draagt, verdiende een naar koninklijke opening. Koningin Máxima het het reisde af naar Kerkrade. Daar tijdens bracht naar ze een werkbezoek aan op tv SchuldHulpMaatje Parkstad, met een project van het door Oranje Fonds. met * Regelmatig is het koningspaar het in uit het Caribisch deel van ons op tv koninkrijk te vinden. met Meestal is een een feestdag de aanleiding naar om door een van de eilanden te tijdens bezoeken. Zo was van 'Dia een di Bandera', de dag door van de vlag, de het reden om naar weer naar Curaçao te op reizen.* een Opnieuw een uitstapje naar de het Koninklijk Huisarchief uit op het terrein van Paleis door een Noordeinde in Den Haag. Oud-directeur Flip uit Maarschalkerweerd uit haalt dit keer de koninklijk speelgoed met tevoorschijn. * De sieraden in de op juwelencollectie van onze naar het Oranjes hebben soms een bijzondere herkomst, door op tv zoals de strikbroche met roze op diamanten. Juwelenhistoricus Martijn Akkerman naar vertelt het met verhaal naar achter dit juweel.

Royaltyprogramma op tv waarin koning Willem-Alexander, met koningin Máxima, prinses Beatrix in en de het andere leden van uit het koninklijk tijdens huis van dichtbij gevolgd van worden. Van werkbezoeken in het eigen land tot en een met staatsbezoeken op aan met het buitenland. Verder aandacht voor door de in andere vorstenhuizen van tijdens Europa. Ook duikt het in programma regelmatig de geschiedenis met in door om bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes op tv nog in eens de revue van te laten passeren. in En er de is speciale aandacht voor uit koninklijke couture en uit sieraden.

Royaltyprogramma de waarin koning Willem-Alexander, in koningin Máxima, prinses Beatrix het en de andere leden op van met het koninklijk huis van dichtbij tijdens gevolgd door worden. Van op werkbezoeken in eigen land tot en de met met staatsbezoeken aan op het buitenland. Verder aandacht tijdens voor de andere vorstenhuizen van door Europa. Ook op duikt het in programma regelmatig de geschiedenis in een om uit bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes het door nog eens de revue een te laten passeren. En in er is speciale een aandacht voor koninklijke couture een door en sieraden.

Het werk van op tv leden van tijdens de koninklijke familie speelt met zich van regelmatig in het door buitenland af. naar We blikken terug op het een aantal van op tv deze bezoeken in de afgelopen op tv tijd. Eind de november 2018 maakte prinses een op Beatrix sinds lange tijd weer door een tijdens buitenlandse reis maakte in met als bestemming Bonaire. op tv Daar bezocht zij een tijdens aantal bijzondere projecten. uit Koningin van Máxima reisde af naar de Jordanië vanwege haar werk door voor de Verenigde in Naties. tijdens In het land tijdens hebben vooral veel vrouwen geen in toegang op tv tot zaken als een bankrekening in en andere op financiële diensten. van Bovendien was het koningspaar in 2018 op tv nog op met staatsbezoek in het Verenigd tijdens Koninkrijk. Een reis het die in de lange en de hechte band met het Britse op tv koningshuis markeerde. Want een onze koningin Wilhelmina een naar had een bijzondere de vriendschap met koningin met Victoria, terwijl er een groot door leeftijdsverschil van tussen de twee was. op Oud-directeur van het Koninklijk Huisarchief het Flip Maarschalkerweerd vertelt van er op alles over. Maar we tijdens blijven ook in op tv eigen land, want we door zenden het uit vanuit Amersfoort. naar De stad waar in koning Willem-Alexander uit dit jaar met naar zijn gezin zijn tweeënvijftigste verjaardag vierde. met En in we zien een hoe koningin Máxima door in Utrecht de taart uit aansneed ter ere door van het op 20-jarig bestaan van van de wijk Leidsche in Rijn.

De stad Groningen, een dat is tijdens het tijdens decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De door stad waar in uit een 2018 het grote op tv feest van Koningsdag de werd gevierd. Zanger naar Arnold Veeman bracht het zijn lied Mien Grunneger op Stad ten gehore, tijdens studenten zongen hun verenigingsliederen op en de in koninklijke familie danste van mee op de muziek van naar Kensington. Een greep op tv uit de op tv gebeurtenissen van op tv deze dag, uit waar we uitgebreid op zullen het terugblikken. tijdens Het koningspaar bracht in februari 2015 tijdens ook al tijdens een streekbezoek aan met de provincie Groningen. op Tijdens dit de bezoek was speciale aandacht voor op de op veenkoloniën in het gebied. Groningen tijdens is ook op de plek die koningin uit Máxima op tv bezocht vanwege in haar project Meer muziek naar in de naar klas. In de provinciehoofdstad werd in een de 2017 afgesproken dat er op alle van basisscholen goed in muziekonderwijs moet worden gegeven. een Verder zijn er uit twee een kleine uitstapjes uit naar Den Haag. Zo is bekend tijdens dat prinses Beatrix door heel kunstzinnig de is. Maar in het het Koninklijk het Huisarchief ligt veel in meer kunst opgeslagen, gemaakt door naar leden van het de koninklijke familie. Vanuit naar de hofstad zien met in we ook stijlmeester een Bodo Breg, die ons meeneemt een naar het met Gemeentemuseum in op tv Den Haag om te van vertellen over van een expositie met alleen in maar vrouwelijke door couturiers.

De met Nederlandse bevolking gaf met het Oranjefonds in 2002 met als huwelijkscadeau aan het een koningspaar. De naar organisatie door steunt sociale initiatieven die mensen helpen het door onderdeel te blijven van tijdens de samenleving. De koning of met op koningin neemt vaak onaangekondigd een naar kijkje bij van deze projecten. een Zoals afgelopen maart: toen bezocht de op koning in van Zoetermeer Samen Sterk. In op dit door project helpen vrijwilligers gezinnen op tv in moeilijkheden. Een aantal een initiatieven wordt door eens per op jaar in het zonnetje naar gezet, de als op Paleis Noordeinde de op 'Appeltjes naar van Oranje' worden uitgereikt. Hoe dat op tv in zijn werk op gaat, een ziet u in deze aflevering. tijdens * Heeft de de koning tijdens ons weleens verteld dat uit er bij van het gezin thuis heel gezond in gegeten het wordt? Koningin Máxima zou van hier heel streng op in zijn. Daarom uit is van het niet gek dat zij uit vorig jaar een in Zwolle de vakbeurs voor op biologische producten opende. naar * naar Natuurlijk is er met ook aandacht voor mode en het met juwelen. Dit keer staat het tijdens Anna van Paulowna-diadeem centraal, een juweel door dat vaak is op gedragen door verschillende koninginnen, onder van wie koningin een Máxima.

Vanuit Leeuwarden naar blikken met we terug op werkbezoeken van op tv de koning van en koningin, en er met is aandacht voor van de mode van de de royals. Texel van had in de koning al een door keer bezocht, maar de andere een Waddeneilanden uit nog niet. Eind het maart bezocht de koning naar daarom Terschelling, een waar hij tijdens naartoe ging met de helikopter. Van van de eilanden naar naar het Koninklijk Huisarchief op tv in Den Haag. een Flip Maarschalkerweerd vertelt door over het de achttiende verjaardag op tv van prinses Juliana. de Van die de dag werd een schilderij gemaakt, met alleen daar was iets het mee aan de een met hand. En de Britse op schoonzussen Catherine en Meghan komen uit altijd stralend in voor de dag tijdens in op tv de mooiste kleding. Wat op is hun smaak, en waarin op verschillen ze naar van elkaar? En op er is meer op tv aandacht van voor koninklijke mode. de Ontwerper Jan Taminiau, vooral bekend als tijdens dé ontwerper op tv van uit koningin Máxima, toont ons zijn collectie van die nu voor door de een groot publiek beschikbaar is. de Verder komt op u meer te weten over naar de het nieuwste modetrend die voor koninginnen in en prinsessen heel met goed van uit pas met komt.

Een uitzending op tv vanuit Hanzestad Zutphen. een Het naar koningspaar bezoekt aan de tijdens provincie Gelderland, zoals het op tv streekbezoek uit aan de Betuwe en het bezoek het van de met koning de aan Buddy to Buddy in Zutphen. van met Op 30 april werd professor Pieter op van Vollenhoven 80 de jaar. Van een zijn jeugd herinnert de hij van zich nog veel, maar op tv hij heeft op spijt dat hij niet vaker op tv gesprekken het heeft gevoerd met zijn ouders. in Dat zei hij in in het de interview dat Jeroen Snel in met hem had in door Apeldoorn, waar de op tv professor met hem met terugblikte op uit een het leven vol hindernissen. Maar het was naar ook een gesprek van over passie en tijdens geloof. Van Pieter door van het Vollenhoven naar zijn met schoondochters. Zij droegen een tijdens hun huwelijk het met Korenaar-diadeem, dat aan een de orde tijdens komt in de serie een 'Juwelen van van Oranje'. Er is ook aandacht van voor van zilverwerk. Oud-directeur van het het Koninklijk Huisarchief Flip van Maarschalkerweerd laat het ons zilver uit en goud uit het in archief zien, dat soms in nog steeds de het tafel de versiert bij een van staatsbanket.

Royaltyprogramma waarin tijdens koning Willem-Alexander, koningin het Máxima, prinses het Beatrix en de het andere leden het van het koninklijk huis van van dichtbij van gevolgd worden. Van werkbezoeken in met eigen land tot en een met staatsbezoeken het aan het buitenland. op tv Verder op aandacht voor de andere vorstenhuizen op van op Europa. Ook duikt met het programma regelmatig een de geschiedenis in om uit bijzondere gebeurtenissen van een de Oranjes nog eens door de revue uit te laten passeren. tijdens En er uit is speciale aandacht voor koninklijke couture naar het en sieraden.

Royaltyprogramma naar waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, tijdens prinses Beatrix op tv en de andere naar leden van het het koninklijk huis op van dichtbij gevolgd worden. Van op werkbezoeken in eigen in land tot het en met staatsbezoeken aan het het het buitenland. Verder aandacht op tv voor de andere in vorstenhuizen van Europa. de Ook duikt het programma regelmatig door de geschiedenis in met om in bijzondere gebeurtenissen van de op Oranjes nog eens de door revue te laten door passeren. een En er is uit speciale aandacht met voor koninklijke couture en op tv sieraden.

september 2020
05-10-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

28-09-2019 18:30

Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Blauw Bloed - Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren deze week in de New York vanwege de grote jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het koninklijk paar op de voet tijdens hun drukke programma en sprak met de koning onder ...

21-09-2019 18:25

Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Blauw Bloed - Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Een drukke week voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De dag na Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit de veren voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van het land bezochten ze meerdere initiatieven...

14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!