Programma gemist?

Komende tijdens zaterdag staat uit de Blauw Bloed Zomerspecial in naar het een teken van prinses uit Margriet en Prof.mr. een Komende zaterdag staat de de Blauw Bloed Zomerspecial in op het teken van met prinses Margriet en Prof.mr. het Pieter op tv van Vollenhoven.

Deze week uit blikken we de in onze Zomerspecial terug op met de vijftigste door verjaardag van koning Willem-Alexander uit en op naar zijn allerleukste werkbezoeken op van het met afgelopen seizoen. Ook maken we een een uitje met naar Oostenrijk, waar... naar Deze week met blikken we in onze van Zomerspecial op tv terug op de van vijftigste verjaardag van koning met Willem-Alexander en op van zijn allerleukste werkbezoeken van het uit afgelopen in seizoen. Ook maken we op een uitje naar Oostenrijk, in waar historica het Reinildis met van Ditzhuyzen ons rondleidt op tv door keizerlijk de Wenen.

Koningin Máxima was het de afgelopen week de tijdens in Vietnam voor de Verenigde met Naties. Ze bezocht van een op tv landbouwproject en ging tijdens in gesprek boeren, ondernemers, ministers naar en de president over het door het toegankelijker maken van financ... op tv Koningin Máxima was de met in afgelopen week in Vietnam voor uit de tijdens Verenigde Naties. Ze bezocht een uit landbouwproject en op ging in een gesprek boeren, ondernemers, door ministers en de van president over het toegankelijker maken naar van financiële op diensten. Jeroen de Snel reisde met van Máxima mee en sprak haar aan het het begin en in een het eind van het een bezoek.

In onze eerste naar de zomerspecial blikken we terug op het de met meest bijzondere creaties van het door afgelopen seizoen. Daarnaast door laat tijdens couturier Paul Schulten ons met zien wat er de allemaal bij het maken van in een avondjurk het komt het kijken. In onze eerste zomerspecial aandacht de door voor het uiterlijk uit van de royals! We blikken terug het uit op de meest bijzondere van creaties van het naar afgelopen seizoen en couturier van Paul op Schulten laat ons zien met wat er allemaal bij het het van maken van een avondjurk komt op tv kijken.

Prinses naar Margriet en Pieter naar van Vollenhoven uit waren de afgelopen week het in Canada. Zij hebben van een met speciale band met het land. door De het prinses is er geboren de en sinds hun huwelijk komt naar het uit paar er in vaak. Jeroen Snel volgde op tv Pi... Prinses op tv Margriet en Pieter het van Vollenhoven waren de het afgelopen week in de Canada. Zij hebben een door speciale band tijdens met het land. De prinses tijdens is er geboren de en sinds hun de met huwelijk komt het paar in er vaak. Jeroen door Snel volgde Pieter en Margriet het een en had een interview met uit hen.

Dit jaar door vieren koning Harald de en op koningin Sonja hun tachtigste verjaardag! Het uit Noorse met koningspaar vierde hun verjaardag dinsdag uit en op tv woensdag met familie en op tv vele naar koninklijke vrienden. Op het programma stonden uit twee... Dit jaar in vieren uit koning Harald en koningin op Sonja tijdens hun tachtigste verjaardag! Het Noorse koningspaar tijdens door vierde hun verjaardag naar dinsdag en woensdag met familie uit en vele koninklijke op vrienden. Op tijdens het programma stonden twee galadiners tijdens in en een vaartocht. Jeroen Snel met doet zaterdag verslag met van de feestelijke door dagen in het Oslo.

Donderdagochtend uit kwam de Britse koninklijke staf tijdens bijeen voor tijdens een spoedberaad. Na een de turbulente ochtend van met vele geruchten naar in de media maakt met het hof bekend uit dat prins Philip op tv (95) stopt op tv het met uitvoeren van van konink... met Donderdagochtend kwam de de Britse koninklijke staf bijeen een voor een spoedberaad. op Na een turbulente ochtend met met tijdens vele geruchten in in de media maakt het hof op bekend het dat prins Philip (95) met stopt het met in uitvoeren van een koninklijke taken. Correspondent met Lia van op Bekhoven vertelt over de reden en het de gevolgen de van deze een beslissing.

Deze uitzending staat een volledig het in het teken van uit de met vijftigste verjaardag van met koning Willem-Alexander! De koning het viert zijn verjaardag onder de andere in met een feestelijke op Koningsdag in Tilburg en een diner het op met 150 Ne... Blauw Bloed door staat zaterdag door volledig in het teken uit van de met vijftigste verjaardag van in koning Willem-Alexander! De koning viert een tijdens zijn verjaardag onder andere met van een op feestelijke Koningsdag in Tilburg een en een diner uit met 150 op tv Nederlanders op het Koninklijk op tv Paleis in Amsterdam. Wij het blikken naar terug.

Wat heeft Tilburg op 27 een april voor de van koninklijke familie in petto? Jeroen van Snel in wandelt de op route die de Oranjes tijdens donderdag zullen afleggen en ontmoet het de Tilburgers tijdens die naar druk bezig zijn met op de voorbereidingen. Hij gaat... Wat tijdens heeft tijdens Tilburg 27 door april voor de koninklijke familie uit in petto? Jeroen Snel met wandelt de de route die de Oranjes tijdens donderdag zullen het afleggen en ontmoet de een Tilburgers die druk tijdens bezig op zijn met op de voorbereidingen. Hij gaat langs met bij de op carnavalsvereniging en spreekt met zangers door Guus met Meeuwis en Gers op tv Pardoel.

Prinses Laurentien was tijdens woensdag in met de Schilderswijk in de Den Haag. op Samen met scholieren uit van de wijk adopteerde het ze verpleeghuis uit De Schildershoek. De de scholieren beloven maandelijks in langs te komen om in de ouderen te ver... op Prinses Laurentien naar was woensdag in in de Schilderswijk met in Den Haag. de Samen met scholieren uit op de wijk adopteerde met ze verpleeghuis De Schildershoek. tijdens door De scholieren beloven maandelijks langs te naar komen om de van ouderen te het vermaken.

Woensdagmiddag heeft uit de koningin op een bezoek tijdens gebracht aan de afdeling Psychiatrie uit van op tv het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. de Zij op tv ging in gesprek het met psychiaters over op nieuwe ontwikkelingen in zoals de toepassing... Woensdagmiddag heeft de een een koningin een bezoek gebracht de aan de tijdens afdeling Psychiatrie van op tv het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. naar met Zij ging in gesprek met met psychiaters over nieuwe tijdens ontwikkelingen zoals op de toepassing door van diepe hersenstimulatie bij stoornissen van en depressies. Ook met had van zij emotionele gesprekken met patiënten. Wij uit doen het uitgebreid verslag van met dit werkbezoek van de de koningin.

Deze uit week komt Blauw met Bloed uit het Kopenhagen! Koning Filip en koningin met Mathilde op tv van België waren de afgelopen week de op in bezoek bij de tijdens Deense royals. Een vol met programma door met een vaarttocht, een bezoek aan in een basisschool... Deze het week van komt Blauw Bloed uit Kopenhagen! met Koning Filip door en tijdens koningin Mathilde van naar België waren de afgelopen week op van bezoek bij naar de tijdens Deense royals. Een vol programma met op een een vaarttocht, een bezoek van aan een basisschool tijdens en een schitterend staatsbanket. Jeroen de Snel van was erbij en doet op verslag!

Sinds woensdag met is het mogelijk om de een kijkje te een nemen in de in garderobe van prinses van Beatrix! Op tijdens Paleis Het Loo worden de meer dan honderd naar hoeden uit de een regeerperiode van in de prinses tentoongesteld. tijdens ‘Chapeaux!’ werd met woe... Sinds woensdag is de het mogelijk van om een kijkje te het nemen in door de garderobe van tijdens prinses Beatrix! Op Paleis Het tijdens Loo worden meer door dan honderd met hoeden uit de tijdens regeerperiode van de prinses het tentoongesteld. op ‘Chapeaux!’ werd op tv woensdag door Beatrix zelf, tijdens zonder hoed, op geopend.

Zaterdag komt op Blauw in Bloed live uit Parijs. tijdens De Britse prins William uit en hertogin Catherine brengen de een door tweedaags bezoek aan de hoofdstad van van van Frankrijk. Wij doen een verslag van de hoogtepunten het op tv historische bezoek de aa... Zaterdag uit komt Blauw Bloed op tv live uit Parijs. uit De Britse prins William met en hertogin Catherine brengen in van een tweedaags bezoek aan de in hoofdstad van tijdens Frankrijk. Wij doen op verslag van de hoogtepunten door het historische met bezoek aan met de stad waar prinses Diana tijdens twintig jaar naar geleden is in overleden.

Vrijdag hebben de door van Oranjes oude spijkerbroeken en truien een uit uit de kast getrokken de voor NLDoet. Tijdens de grootste van vrijwilligersactie van Nederland klusten door koning Willem-Alexander naar en koningin op tv Máxima mee in naar een buurtt... Vrijdag op hebben de Oranjes oude van spijkerbroeken en truien uit met de kast door getrokken voor NLDoet. op tv Tijdens een de grootste vrijwilligersactie van Nederland het klusten koning Willem-Alexander met en met koningin Máxima mee in met een buurttuin in in Breda. En tijdens dit tot grote van verrassing van de naar aanwezigen!

juni 2017
17-06-2017 19:40

Zomerspecial: Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven

Blauw Bloed - Zomerspecial: Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven

Komende zaterdag staat de Blauw Bloed Zomerspecial in het teken van prinses Margriet en Prof.mr. Komende zaterdag staat de Blauw Bloed Zomerspecial in het teken van prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven.

10-06-2017 19:45

Blauw Bloed Zomerspecial

Blauw Bloed - Blauw Bloed Zomerspecial

Deze week blikken we in onze Zomerspecial terug op de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander en op zijn allerleukste werkbezoeken van het afgelopen seizoen. Ook maken we een uitje naar Oostenrijk, waar... Deze week blikken we in ...

03-06-2017 19:45

Koningin Máxima in Vietnam

Blauw Bloed - Koningin Máxima in Vietnam

Koningin Máxima was de afgelopen week in Vietnam voor de Verenigde Naties. Ze bezocht een landbouwproject en ging in gesprek boeren, ondernemers, ministers en de president over het toegankelijker maken van financ... Koningin Máxima was de a...

27-05-2017 19:40

Zomerspecial: Koninklijke glitter en glamour

Blauw Bloed - Zomerspecial: Koninklijke glitter en glamour

In onze eerste zomerspecial blikken we terug op de meest bijzondere creaties van het afgelopen seizoen. Daarnaast laat couturier Paul Schulten ons zien wat er allemaal bij het maken van een avondjurk komt kijken. In onze eerste zomerspecial...

20-05-2017 19:35

Margriet en Pieter bezoeken hun geliefde Canada

Blauw Bloed - Margriet en Pieter bezoeken hun geliefde Canada

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven waren de afgelopen week in Canada. Zij hebben een speciale band met het land. De prinses is er geboren en sinds hun huwelijk komt het paar er vaak. Jeroen Snel volgde Pi... Prinses Margriet en Piet...

13-05-2017 19:35

Royals vieren tachtigste verjaardag koning Harald

Blauw Bloed - Royals vieren tachtigste verjaardag koning Harald

Dit jaar vieren koning Harald en koningin Sonja hun tachtigste verjaardag! Het Noorse koningspaar vierde hun verjaardag dinsdag en woensdag met familie en vele koninklijke vrienden. Op het programma stonden twee... Dit jaar vieren koning Ha...

06-05-2017 19:35

Britse prins Philip legt koninklijke taken neer

Blauw Bloed - Britse prins Philip legt koninklijke taken neer

Donderdagochtend kwam de Britse koninklijke staf bijeen voor een spoedberaad. Na een turbulente ochtend met vele geruchten in de media maakt het hof bekend dat prins Philip (95) stopt het met uitvoeren van konink... Donderdagochtend kwam de...

29-04-2017 19:35

Koning Willem-Alexander viert vijftigste verjaardag

Blauw Bloed - Koning Willem-Alexander viert vijftigste verjaardag

Deze uitzending staat volledig in het teken van de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander! De koning viert zijn verjaardag onder andere met een feestelijke Koningsdag in Tilburg en een diner met 150 Ne... Blauw Bloed staat zaterd...

22-04-2017 19:45

Vooruitblik op Koningsdag

Blauw Bloed - Vooruitblik op Koningsdag

Wat heeft Tilburg 27 april voor de koninklijke familie in petto? Jeroen Snel wandelt de route die de Oranjes donderdag zullen afleggen en ontmoet de Tilburgers die druk bezig zijn met de voorbereidingen. Hij gaat... Wat heeft Tilburg 27 apr...

15-04-2017 19:45

Prinses Laurentien bezoekt bijzonder project in Schilderswijk

Blauw Bloed - Prinses Laurentien bezoekt bijzonder project in Schilderswijk

Prinses Laurentien was woensdag in de Schilderswijk in Den Haag. Samen met scholieren uit de wijk adopteerde ze verpleeghuis De Schildershoek. De scholieren beloven maandelijks langs te komen om de ouderen te ver... Prinses Laurentien was w...

08-04-2017 19:45

Koningin Máxima bezoekt de afdeling Psychiatrie van het AMC

Blauw Bloed - Koningin Máxima bezoekt de afdeling Psychiatrie van het AMC

Woensdagmiddag heeft de koningin een bezoek gebracht aan de afdeling Psychiatrie van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Zij ging in gesprek met psychiaters over nieuwe ontwikkelingen zoals de toepassing... Woensdagmiddag heeft de ...

01-04-2017 19:45

Filip en Mathilde op bezoek bij Deense royals

Blauw Bloed - Filip en Mathilde op bezoek bij Deense royals

Deze week komt Blauw Bloed uit Kopenhagen! Koning Filip en koningin Mathilde van België waren de afgelopen week op bezoek bij de Deense royals. Een vol programma met een vaarttocht, een bezoek aan een basisschool... Deze week komt Blauw Blo...

25-03-2017 19:45

De hoeden van Beatrix

Blauw Bloed - De hoeden van Beatrix

Sinds woensdag is het mogelijk om een kijkje te nemen in de garderobe van prinses Beatrix! Op Paleis Het Loo worden meer dan honderd hoeden uit de regeerperiode van de prinses tentoongesteld. ‘Chapeaux!’ werd woe... Sinds woensdag is het mo...

18-03-2017 19:45

Prins William en hertogin Kate in Parijs

Blauw Bloed - Prins William en hertogin Kate in Parijs

Zaterdag komt Blauw Bloed live uit Parijs. De Britse prins William en hertogin Catherine brengen een tweedaags bezoek aan de hoofdstad van Frankrijk. Wij doen verslag van de hoogtepunten het historische bezoek aa... Zaterdag komt Blauw Bloe...

11-03-2017 19:45

Koningspaar klust in buurttuin in Breda

Blauw Bloed - Koningspaar klust in buurttuin in Breda

Vrijdag hebben de Oranjes oude spijkerbroeken en truien uit de kast getrokken voor NLDoet. Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland klusten koning Willem-Alexander en koningin Máxima mee in een buurtt... Vrijdag hebben de Oranje...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 265
  • Laatste uitzending op 17-06-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord