Programma gemist?

Royaltyprogramma waarin op tv koning Willem-Alexander, koningin tijdens Máxima, prinses Beatrix en op tv de uit andere leden in van het koninklijk huis van dichtbij op uit gevolgd worden.

Uitzending een vanuit Addis Abeba, op tv de hoofdstad van de Ethiopië. Koningin Máxima was de opnieuw in het Afrikaanse een land vanwege haar het werk voor de het Verenigde door Naties. Ze ging naar terug om te op kijken of eerder gemaakte afspraken in rond met het bevorderen van van financiële toegankelijkheid worden nageleefd. Jeroen de Snel volgde door koningin in Máxima op de tijdens voet en sprak haar over de haar missie. naar Nog geen dag na haar het in werkbezoek aan Ethiopië was koningin Máxima op tv donderdag uit alweer op pad in met eigen in land. Ze reisde af naar naar de haven van Amsterdam met voor naar de opening van op tv een nieuwe tijdens scheepswerf. Koning Willem-Alexander was te vinden op tv naar op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. op tv In Bruinisse opende met hij een bijzonder tijdens windmolenpark; het grootste burgerinitiatief uit met van Nederland. Mode-expert Josine Droogendijk voorziet het ons in van leuke weetjes over de van kleding die van Máxima de laatste het weken uit heeft gedragen. Welke outfits uit droeg ze op allemaal en wat valt daarover van te met vertellen?

Veel aandacht voor het de geboorte naar van het 'Baby Sussex'. Prins Harry en Meghan in zijn sinds maandag door de trotse naar en gelukkige ouders van van een met zoon: Archie. Een dag nadat naar het het paar hun eerste kindje aan door de wereld toonde, een was de de kersverse vader door al in Nederland uit te vinden. op tv De Britse prins kwam donderdag door naar op Den Haag voor de tijdens aftrap van door de Invictus Games 2020. Correspondent naar Lia van Bekhoven het geeft het vanuit Windsor de laatste details rondom op tv met de royal baby. Hoe leeft het een op tv nu écht in Groot-Brittannië? van Waarom krijgt Archie niet de tijdens titel: prins? uit En hoe ziet de naar toekomst van het van gezin eruit? uit * Ondertussen is met in Thailand koning uit Vajiralongkorn gekroond. in Een ceremonie die maar liefst door van drie dagen duurde. in Zal deze opmerkelijke, van extravagante vorst ook een uit waardig staatshoofd zijn? uit En hoe zijn de verhoudingen van tussen het de koningshuizen van Nederland van en Thailand? * Koningin het Máxima bezocht met in Hilversum 'Make-A-Wish' Nederland op dat uit al dertig jaar wensen van naar ernstig zieke het kinderen in de vervulling laat gaan. Máxima op legt op tv voor onze camera uit hoe tijdens belangrijk dat is. van * In door de serie tijdens 'Paul & het Polygoonjournaal' neemt van Paul Rem ons mee een naar een de Keukenhof in Lisse. Hij het bevindt zich tussen met de tulpen, net de een als duizenden andere mensen de de afgelopen op weken.

Een exclusief op interview met prof. uit mr. Pieter uit van Vollenhoven, die op op 30 april zijn tijdens tachtigste verjaardag viert. van Jeroen tijdens Snel zocht hem op deze week thuis op op in Apeldoorn op tv om hem uitgebreid te interviewen. het Een gesprek over zijn in herinneringen met uit zijn prille met jeugd, alsook over op zijn leven naar vol hindernissen. Hij moest strijden voor de van zijn huwelijk en een op plek in de in koninklijke familie, net als voor in met zijn missie in politiek Den Haag. uit naar De bijna 80-jarige professor zegt van dat met hij spijt heeft dat hij niet het vaker op gesprekken heeft een gevoerd met zijn een ouders. En ook op spreekt Van Vollenhoven zich uit over de of door er een leven is na in de dood tijdens en over zijn van geloof: 'Als ik in uit naar Italië ben en ik steek daar door tijdens eens een kaars op in de in van kerk, dan ben ik het met dankbaarheid de vervuld over hoe het leven op is gelopen.' Ondanks door zijn een hoge leeftijd wil de echtgenoot van het prinses het Margriet nog door niet met pensioen. door Hij is van plan nog vijf het op jaar door te gaan met zijn op werkbezoeken in het het land. Natuurlijk ook op tv het de laatste koninklijke door nieuws uit binnen- en het buitenland.

De tabloids de in Engeland de schrijven er met dagelijks over: de aankomende royal baby. in De Britten tijdens zijn helemaal in in de ban van met de koninklijke spruit van de Harry en naar Meghan. Wordt door het een jongen of een op tv meisje? Naar wie het wordt de baby door vernoemd? En op waar gaat de naar hertogin van van Sussex bevallen? Het is nog het maar de vraag op of prins Harry op en Meghan de naar naar decennialange, Britse koninklijke tradities van zullen voortzetten. het * Koningin Máxima bracht deze week naar een op tv verrassingsbezoek aan het zorgproject een 'Naast' in het in Gelderse Varsseveld. Een de dag het eerder nam de koningin van een kijkje de in het Nederlands op Fotomuseum in Rotterdam uit en daar kwam ze een bijzondere door foto van iemand op tv uit haar door eigen op tv schoonfamilie tegen. * op tv Mode-expert Josine Droogendijk voorziet door ons van op leuke weetjes over de kleding een die Máxima de van laatste weken heeft gedragen. in Wat droeg ze een de afgelopen maand tijdens en wat valt met daarover het te vertellen?

Na een in medische ingreep was Máxima op tv deze week de weer een van de partij. op tv In het Brabantse Lieshout op tv vierde ze het jubileum van het de 300-jarige bierbrouwerij tijdens Bavaria mee. En in daar de moest uiteraard op geproost en in tijdens gedronken worden. * naar Máxima was maandag al uit in Breda voor de opening op van door de negende van editie van de in Week van het geld, maar naar die opening liep niet tijdens helemaal zoals gepland. tijdens * Koning Willem-Alexander door verruilde woensdag een het tijdens vaste land voor op een onaangekondigd bezoek van aan Terschelling en Ameland. De van koning liet een voor de gelegenheid op zijn auto staan en uit koos ervoor om naar de twee Waddeneilanden de per helikopter te het bezoeken. En dat zorgde de voor prachtige beelden. op tv * Koninginnen en de prinsessen pakken op graag uit wanneer op ze in de op spotlights staan en op tv kiezen hierom vaak in voor felle kleuren. op tv Stijlmeester Bodo een Breg over royals in een knalkleuren.

De van Van Vollenhovens de hebben hun jaarlijkse sportieve presentatie weer van geleverd. in Afgelopen week bonden het zij de het schaatsen onder en het sprongen ze op hun fiets op voor de het vijfde editie in van De Hollandse in 100. * Koning Willem-Alexander was donderdag uit een 21 maart in Utrecht. Daar woonde tijdens hij de lancering in het bij van een nieuw van laad- en ontlaadsysteem voor elektrische in auto's. Ook kroop naar hij zelf uit even achter het stuur. in Voorafgaand aan dit de door werkbezoek had de koning samen met op Máxima door een ontmoeting met de de mensen die maandag hulp in van hebben geboden na de aanslag in met van de Domstad. * Koningin Margrethe op was deze de week op staatsbezoek van in Argentinië. Kroonprins Frederik vergezelde uit de zijn moeder, maar in kwam dik zes met uur te laat in Buenos op tv Aires. in De Deense vorstin begon het op officiële naar bezoek alvast met de kranslegging van in het hartje van de de Argentijnse hoofdstad. op tv * een Niet alle sieraden die koningin in de Máxima draagt zijn tijdens van goud of zilver. uit Stijlmeester Bodo Breg in neemt ons mee een in de wereld uit van bijzondere van en fantasierijke kettingen, armbanden en in oorbellen.

Een op uitgebreid verslag in van het bezoek van koning Willem-Alexander naar en tijdens koningin Máxima in aan Bremen. Dit zevende werkbezoek aan het onze oosterburen stond het vooral in het van teken van op tv meer samenwerking de op het een gebied van ruimtevaart, windenergie en poolonderzoek. op tv Na op tv de lunch in van het Rathaus in was er ook tijd tijdens voor een korte wandeling door en volop met aandacht voor de in door de kou wachtende Oranjefans. van * van Jan Taminiau, op tv die we allemaal kennen van de van koningsblauwe inhuldigingsjurk het van Máxima, lanceerde uit donderdag op zijn nieuwe collectie. op tv Zijn creaties zijn nu voor op een groter naar publiek beschikbaar in zijn het winkel in op tv Amsterdam. * met Een gezonde leefstijl is belangrijk. Dat in uit vindt ook koning Willem-Alexander. Hij met gaf vrijdagmiddag op in de Werkspoorkathedraal in Utrecht uit het startsein op tv voor van de Week voor tijdens de Gezonde Jeugd. * in En waar is Lalla het Salma? Het mysterie naar rond de verdwenen Marokkaanse het prinses wordt een steeds uit groter.

Voor de Oranjes een is uit en blijft Lech hun favoriete in naar wintersportbestemming. Voordat de sneeuwpret het kan beginnen wacht voor de de koninklijke een familie het van jaarlijkse fotomoment. Jeroen Snel doet naar verslag een van het zonnige op fotokwartiertje op de skipiste. Een een heuse photobomb, synchroonskiën, veel op lachen door en dollen. een De fotosessie leverde met ontspannen en sportieve door beelden op. Naast het koninklijk gezin door het waren dit jaar ook prinses Beatrix op en het gezin tijdens op tv van prins Constantijn van op tv de partij. Voor stijlmeester door Bodo tijdens Breg was dit hét moment met om de skikleding het van naar onze royals onder op tv de loep nemen. * De Britse tijdens prins Harry van en zijn zwangere echtgenote op tv Meghan waren deze het week in warmere op tv oorden. de Tijdens hun officiële bezoek tijdens aan Marokko was door er behalve de een aantal plichtplegingen ook tijd met voor naar sightseeing. * Voor koningin op tv Máxima met was februari een een drukke maand, met veel met werkbezoeken in binnen- en buitenland naar waar ze uit iedere op keer weer goed voor met de dag moest komen. een Mode-expert Josine op tv Droogendijk voorziet een ons van leuke van weetjes over de kleding naar die Máxima de afgelopen weken naar van heeft gedragen.* In van de serie 'Vergeten tragedies' dit keer tijdens Leopold III van de naar België. Omdat hij van heulde met Hitler moest van hij na de de oorlog aftreden. Maar dat uit was niet uit zijn enige tijdens tragedie.

In de Lasloods door uit in Vlissingen werd woensdag 20 februari op in de aanwezigheid naar van koningin een Máxima en op van 550 de scholieren het lokale op convenant getekend dat ervoor moet zorgen tijdens dat de een Zeeuwse basisschooljeugd structureel muziekonderwijs uit krijgt. met De koningin werd op er getrakteerd op een van optreden van op de Zeeuwse band tijdens Bløf en naar dat viel in de smaak. de Van naar Vlissingen reed Máxima door naar Middelburg. op tv Daar bezocht door ze een project van uit het Oranjefonds, waar uit mensen met een 'maatje' krijgen wanneer door ze met zelf niet in een staat zijn om dingen de te regelen, de zoals bijvoorbeeld bij de de gemeente. * Koning Willem-Alexander het was op tv donderdag 21 februari samen met zijn in broer prins Constantijn in tijdens op de TU Delft te in vinden. naar Op de universiteitscampus opende de naar koning het Microsoft Quantum het uit Lab, waar gebouwd wordt aan een in nieuwe tijdens supercomputer. * door Iedere royal heeft een in ander silhouet. uit Na het peer- tijdens en aspergefiguur laat stijlmeester het Bodo Breg het verschil uit zien tussen de het appel- met en zandloperfiguur.

Aflevering de 6 - Royaltyprogramma. Interview met de koningin Mathilde. O.a.: Koningin van Mathilde naar van België was op werkbezoek naar in Mozambique. Als pleitbezorger uit van de Verenigde een Naties op richt zij in zich wereldwijd op kwetsbare vrouwen en een tijdens kinderen.

mei 2019
25-05-2019 18:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden.

18-05-2019 18:15

Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Blauw Bloed - Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Uitzending vanuit Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopië. Koningin Máxima was opnieuw in het Afrikaanse land vanwege haar werk voor de Verenigde Naties. Ze ging terug om te kijken of eerder gemaakte afspraken rond het bevorderen van financi...

11-05-2019 18:20

Harry, Meghan en Archie

Blauw Bloed - Harry, Meghan en Archie

Veel aandacht voor de geboorte van 'Baby Sussex'. Prins Harry en Meghan zijn sinds maandag de trotse en gelukkige ouders van een zoon: Archie. Een dag nadat het paar hun eerste kindje aan de wereld toonde, was de kersverse vader al in Neder...

27-04-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

20-04-2019 18:15

Pieter van Vollenhoven 80 jaar

Blauw Bloed - Pieter van Vollenhoven 80 jaar

Een exclusief interview met prof. mr. Pieter van Vollenhoven, die op 30 april zijn tachtigste verjaardag viert. Jeroen Snel zocht hem deze week thuis op in Apeldoorn om hem uitgebreid te interviewen. Een gesprek over zijn herinneringen uit ...

13-04-2019 18:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

06-04-2019 18:15

Britten in de ban van baby

Blauw Bloed - Britten in de ban van baby

De tabloids in Engeland schrijven er dagelijks over: de aankomende royal baby. De Britten zijn helemaal in de ban van de koninklijke spruit van Harry en Meghan. Wordt het een jongen of een meisje? Naar wie wordt de baby vernoemd? En waar ga...

30-03-2019 19:15

Máxima drinkt biertje bij Bavaria

Blauw Bloed - Máxima drinkt biertje bij Bavaria

Na een medische ingreep was Máxima deze week weer van de partij. In het Brabantse Lieshout vierde ze het jubileum van de 300-jarige bierbrouwerij Bavaria mee. En daar moest uiteraard op geproost en gedronken worden. * Máxima was maandag al ...

23-03-2019 19:15

Oranjes in actie voor het goede doel

Blauw Bloed - Oranjes in actie voor het goede doel

De Van Vollenhovens hebben hun jaarlijkse sportieve presentatie weer geleverd. Afgelopen week bonden zij de schaatsen onder en sprongen ze op hun fiets voor de vijfde editie van De Hollandse 100. * Koning Willem-Alexander was donderdag 21 m...

16-03-2019 19:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

09-03-2019 19:15

Koningspaar dol op Duitsland

Blauw Bloed - Koningspaar dol op Duitsland

Een uitgebreid verslag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Bremen. Dit zevende werkbezoek aan onze oosterburen stond vooral in het teken van meer samenwerking op het gebied van ruimtevaart, windenergie en poolo...

02-03-2019 19:20

Koning maakt dolletje tijdens fotosessie Lech

Blauw Bloed - Koning maakt dolletje tijdens fotosessie Lech

Voor de Oranjes is en blijft Lech hun favoriete wintersportbestemming. Voordat de sneeuwpret kan beginnen wacht voor de koninklijke familie het jaarlijkse fotomoment. Jeroen Snel doet verslag van het zonnige fotokwartiertje op de skipiste. ...

23-02-2019 19:15

Muzikale Máxima gaat los op Bløf

Blauw Bloed - Muzikale Máxima gaat los op Bløf

In de Lasloods in Vlissingen werd woensdag 20 februari in de aanwezigheid van koningin Máxima en van 550 scholieren het lokale convenant getekend dat ervoor moet zorgen dat de Zeeuwse basisschooljeugd structureel muziekonderwijs krijgt. De ...

16-02-2019 19:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

09-02-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Aflevering 6 - Royaltyprogramma. Interview met koningin Mathilde. O.a.: Koningin Mathilde van België was op werkbezoek in Mozambique. Als pleitbezorger van de Verenigde Naties richt zij zich wereldwijd op kwetsbare vrouwen en kinderen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 336
  • Laatste uitzending op 25-05-2019 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord