Programma gemist?
april 2017
22-04-2017 19:45

Vooruitblik op Koningsdag

Blauw Bloed - Vooruitblik op Koningsdag

Wat heeft Tilburg 27 april voor de koninklijke familie in petto? Jeroen Snel wandelt de route die de Oranjes donderdag zullen afleggen en ontmoet de Tilburgers die druk bezig zijn met de voorbereidingen. Hij gaat... Wat heeft Tilburg 27 april voor de koninklijke familie in petto? Jeroen Snel wandelt de route die de Oranjes donderdag zullen afleggen en ontmoet de Tilburgers die druk bezig zijn met de voorbereidingen. Hij gaat langs bij de carnavalsvereniging en spreekt met zangers Guus Meeuwis en Gers Pardoel.

15-04-2017 19:45

Prinses Laurentien bezoekt bijzonder project in Schilderswijk

Blauw Bloed - Prinses Laurentien bezoekt bijzonder project in Schilderswijk

Prinses Laurentien was woensdag in de Schilderswijk in Den Haag. Samen met scholieren uit de wijk adopteerde ze verpleeghuis De Schildershoek. De scholieren beloven maandelijks langs te komen om de ouderen te ver... Prinses Laurentien was woensdag in de Schilderswijk in Den Haag. Samen met scholieren uit de wijk adopteerde ze verpleeghuis De Schildershoek. De scholieren beloven maandelijks langs te komen om de ouderen te vermaken.

08-04-2017 19:45

Koningin Máxima bezoekt de afdeling Psychiatrie van het AMC

Blauw Bloed - Koningin Máxima bezoekt de afdeling Psychiatrie van het AMC

Woensdagmiddag heeft de koningin een bezoek gebracht aan de afdeling Psychiatrie van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Zij ging in gesprek met psychiaters over nieuwe ontwikkelingen zoals de toepassing... Woensdagmiddag heeft de koningin een bezoek gebracht aan de afdeling Psychiatrie van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Zij ging in gesprek met psychiaters over nieuwe ontwikkelingen zoals de toepassing van diepe hersenstimulatie bij stoornissen en depressies. Ook had zij emotionele gesprekken met patiënten. Wij doen uitgebreid verslag van dit werkbezoek van de koningin.

01-04-2017 19:45

Filip en Mathilde op bezoek bij Deense royals

Blauw Bloed - Filip en Mathilde op bezoek bij Deense royals

Deze week komt Blauw Bloed uit Kopenhagen! Koning Filip en koningin Mathilde van België waren de afgelopen week op bezoek bij de Deense royals. Een vol programma met een vaarttocht, een bezoek aan een basisschool... Deze week komt Blauw Bloed uit Kopenhagen! Koning Filip en koningin Mathilde van België waren de afgelopen week op bezoek bij de Deense royals. Een vol programma met een vaarttocht, een bezoek aan een basisschool en een schitterend staatsbanket. Jeroen Snel was erbij en doet verslag!

25-03-2017 19:45

De hoeden van Beatrix

Blauw Bloed - De hoeden van Beatrix

Sinds woensdag is het mogelijk om een kijkje te nemen in de garderobe van prinses Beatrix! Op Paleis Het Loo worden meer dan honderd hoeden uit de regeerperiode van de prinses tentoongesteld. ‘Chapeaux!’ werd woe... Sinds woensdag is het mogelijk om een kijkje te nemen in de garderobe van prinses Beatrix! Op Paleis Het Loo worden meer dan honderd hoeden uit de regeerperiode van de prinses tentoongesteld. ‘Chapeaux!’ werd woensdag door Beatrix zelf, zonder hoed, geopend.

18-03-2017 19:45

Prins William en hertogin Kate in Parijs

Blauw Bloed - Prins William en hertogin Kate in Parijs

Zaterdag komt Blauw Bloed live uit Parijs. De Britse prins William en hertogin Catherine brengen een tweedaags bezoek aan de hoofdstad van Frankrijk. Wij doen verslag van de hoogtepunten het historische bezoek aa... Zaterdag komt Blauw Bloed live uit Parijs. De Britse prins William en hertogin Catherine brengen een tweedaags bezoek aan de hoofdstad van Frankrijk. Wij doen verslag van de hoogtepunten het historische bezoek aan de stad waar prinses Diana twintig jaar geleden is overleden.

11-03-2017 19:45

Koningspaar klust in buurttuin in Breda

Blauw Bloed - Koningspaar klust in buurttuin in Breda

Vrijdag hebben de Oranjes oude spijkerbroeken en truien uit de kast getrokken voor NLDoet. Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland klusten koning Willem-Alexander en koningin Máxima mee in een buurtt... Vrijdag hebben de Oranjes oude spijkerbroeken en truien uit de kast getrokken voor NLDoet. Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland klusten koning Willem-Alexander en koningin Máxima mee in een buurttuin in Breda. En dit tot grote verrassing van de aanwezigen!

04-03-2017 19:35

Koningspaar en prinsessen in Lech

Blauw Bloed - Koningspaar en prinsessen in Lech

Voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen is het weer tijd voor de wintersportvakantie! Voordat de sneeuwpret kan beginnen moet er even geposeerd worden voor de pers. Jeroen Snel was in ... Voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen is het weer tijd voor de wintersportvakantie! Voordat de sneeuwpret kan beginnen moet er even geposeerd worden voor de pers. Jeroen Snel was in Lech voor de vrolijke fotosessie en doet verslag.

25-02-2017 19:40

Koningspaar brengt streekbezoek aan Krimpenerwaard

Blauw Bloed - Koningspaar brengt streekbezoek aan Krimpenerwaard

Een verslag van het streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Krimpenerwaard. Het koningspaar werd vol enthousiasme ontvangen bij het gemeentehuis in Krimpen aan den IJssel. Vervolgens be... Het koningspaar heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de gemeente Krimpenerwaard. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima werden vol enthousiasme ontvangen bij het gemeentehuis in Krimpen aan den IJssel. Vervolgens bezochten zij een gastenboerderij en een buurtcentrum waar zij in gesprek gingen met asielzoekers. Zaterdag een verslag van deze feestelijke dag in Blauw Bloed!

18-02-2017 19:45

Prinses Cristina vrijgesproken, echtgenoot krijgt zes jaar cel

Blauw Bloed - Prinses Cristina vrijgesproken, echtgenoot krijgt zes jaar cel

De zus van de Spaanse koning Felipe , prinses Cristina, is vrijdag in een proces over grootschalige fraude vrijgesproken. Wel moet ze 265.000 euro aan schadevergoedingen betalen. Haar man Iñaki Urdangarin is tot ... De zus van de Spaanse koning Felipe , prinses Cristina, is vrijdag in een proces over grootschalige fraude vrijgesproken. Wel moet ze 265.000 euro aan schadevergoedingen betalen. Haar man Iñaki Urdangarin is tot zes jaar en drie maanden cel veroordeeld wegens zijn hoofdrol in de zaak. Jeroen spreekt erover in de studio met Robbert Bosschart, correspondent in Spanje.

11-02-2017 19:40

Koningspaar in de voetsporen van Luther

Blauw Bloed - Koningspaar in de voetsporen van Luther

Deze week was het koningspaar in Duitsland. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Thüringen, Saksen en Saksen-Anhalt. Jeroen Snel reisde met het koningspaar m... Deze week was het koningspaar in Duitsland. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Thüringen, Saksen en Saksen-Anhalt. Jeroen Snel reisde met het koningspaar mee en doet zaterdag verslag in Blauw Bloed!

04-02-2017 19:45

Prinses Viktória in Mozambique voor Save the Children

Blauw Bloed - Prinses Viktória in Mozambique voor Save the Children

Zaterdag komt Blauw Bloed vanuit Mozambique. Prinses Viktória was de afgelopen week in het land in Zuid-Oost Afrika om meer te leren over de problemen van chronische ondervoeding van kinderen en de desastreuze ge... Zaterdag komt Blauw Bloed vanuit Mozambique. Prinses Viktória was de afgelopen week in het land in Zuid-Oost Afrika om meer te leren over de problemen van chronische ondervoeding van kinderen en de desastreuze gevolgen daarvan. Jeroen Snel reist met de echtgenote van prins Jaime mee en doet zaterdag verslag van dit indrukwekkende en emotionele bezoek.

28-01-2017 19:40

15 jaar Willem-Alexander en Máxima; 15 jaar Oranje Fonds

Blauw Bloed - 15 jaar Willem-Alexander en Máxima; 15 jaar Oranje Fonds

Donderdag 2 februari zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima vijftien jaar getrouwd. In 2002 werd Het Oranje Fonds als huwelijkscadeau aangeboden aan de -toen- prins en prinses. Het Oranje Fonds is het gr... Donderdag 2 februari zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima vijftien jaar getrouwd. In 2002 werd Het Oranje Fonds als huwelijkscadeau aangeboden aan de -toen- prins en prinses. Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en ondersteunt zo’n 9300 sociale initiatieven in het land. Met directeur Ronald van der Giessen blikken we terug op de hoogtepunten van vijftien jaar Oranje Fonds.

21-01-2017 19:45

Donald Trump en de royals

Blauw Bloed - Donald Trump en de royals

Vrijdag 20 februari vindt in Washington de inauguratie plaats van de vijfenveertigste president van de Verenigde Staten: Donald Trump. De band tussen de koningshuizen en The Obama’s was goed. Hoe zullen de ontmoe... Vrijdag 20 februari vindt in Washington de inauguratie plaats van de vijfenveertigste president van de Verenigde Staten: Donald Trump. De band tussen de koningshuizen en The Obama’s was goed. Hoe zullen de ontmoetingen met de nieuwe, spraakmakende wereldleider verlopen? Jeroen Snel spreekt met royaltykenner en oud-Amerikacorrespondent Jan-Kees Emmer over Trump en de royals.

14-01-2017 19:45

Blauw Bloed Special: Het Gouden Huwelijk

Blauw Bloed - Blauw Bloed Special: Het Gouden Huwelijk

Dinsdag 10 januari waren prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven vijftig jaar getrouwd. Jeroen Snel ging bij het paar langs voor een uitgebreid interview. Margriet en Pieter vertellen openhartig over ... Dinsdag 10 januari waren prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven vijftig jaar getrouwd. Jeroen Snel ging bij het paar langs voor een uitgebreid interview. Margriet en Pieter vertellen openhartig over hun huwelijk, dat er zonder koningin Juliana nooit geweest was, over hun kinderen, over moeilijke tijden in 50 jaar huwelijk en over hun warme band met koning Willem-Alexander.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 258
  • Laatste uitzending op 22-04-2017 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord