Programma gemist?

Royaltyprogramma waarin koning met Willem-Alexander, koningin Máxima, uit prinses Beatrix en op de op tv andere leden van het koninklijk de huis van van dichtbij gevolgd worden. met Van werkbezoeken in eigen op tv op land tot en met een staatsbezoeken aan het buitenland. door Verder aandacht van voor de andere vorstenhuizen met van Europa. Ook met duikt het programma op regelmatig de geschiedenis naar in om het bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes op tv nog eens de op tv revue te laten op tv passeren. van En er is tijdens speciale aandacht voor koninklijke couture van en op tv sieraden.

Koning door Willem-Alexander en het koningin Máxima waren met deze week in de New in York vanwege van de grote een jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen in Snel van volgde het koninklijk paar uit op de tijdens voet tijdens van hun drukke programma en sprak met met de koning de onder meer over het een met VN-werk van zijn vrouw. Koningin een Máxima naar stond woensdag in het middelpunt op van de belangstelling. Precies het uit tien jaar zet zij zich voor tijdens de secretaris-generaal van tijdens de de VN in om wereldwijd op tv mensen de toegang te geven op tot bankzaken. Reden voor de een VN om Máxima met tijdens een met speciale bijeenkomst in het uit zonnetje te in zetten. Koning Willem-Alexander naar vierde als trotse door echtgenoot dit jubileum het mee. * op tv Prins Harry en Meghan begonnen maandag het een samen met hun op tv zoontje Archie aan een tiendaagse op tv reis in door Afrika. De hertog en hertogin een van van Sussex bezochten deze in week onder in andere een sloppenwijk in Kaapstad van en de oudste moskee uit van Zuid-Afrika. door Tot ieders verrassing tijdens nam uit het paar de bijna vijf maanden naar oude de Archie mee naar hun tijdens ontmoeting met met aartsbisschop Desmond Tutu. * Mode-expert naar van Josine Droogendijk neemt uit de laatste looks van koningin Máxima op tv onder de naar loep. Wat droeg in ze de uit afgelopen weken en wat viel door er tijdens op aan haar een outfits? * Fotospecialist Peter met van den door Doel onthult een aantal bijzondere een kiekjes de van een jonge op tv Willem-Alexander en tijdens een overzicht van het laatste een koninklijke nieuws uit door binnen- en een buitenland.

Een uit drukke week voor koning Willem-Alexander naar en koningin Máxima. een in De dag na Prinsjesdag moest het uit koningspaar alweer tijdens vroeg uit de een veren met voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. een In het oosten in van uit het land bezochten ze uit meerdere initiatieven op tv waarbij 'verbinding' centraal staat. Ook namen met Willem-Alexander een en Máxima tijdens een kijkje in het Nationaal Park van Dwingelderveld, naar waar we een het verliefde koning en naar koningin zagen. * Op diverse tijdens plekken in op tv het land werd deze de week 75 door jaar vrijheid een gevierd. Niemand minder dan de de Britse op prins Charles vergezelt prinses Beatrix een tijdens de Airborne-herdenking uit in Ede. de Ook prinses Margriet de en professor Pieter uit van Vollenhoven herdachten het de bevrijding. Zij waren door op aanwezig bij de herdenking van de tijdens op Slag om Arnhem. * Op Prinsjesdag een door hebben we weer tijdens volop kunnen genieten van hoeden op tv in alle vormen door en maten, in maar hoe zit het op met de hoeden tijdens van koningin in Máxima? Wist u dat ze tijdens allemaal door handgemaakt zijn? Stijlmeester Bodo op tv Breg vertelt alle naar ins van en outs over de tijdens hoofddeksels van in de koningin. * een Koning Carl Gustaf naar van Zweden heeft op tv zijn hele leven zijn vader niet het gekend. Hij op verongelukte op tv na een bezoek aan Nederland. naar In onze serie op tv 'Vergeten tragedies' de dit keer het tragische verhaal een van door Gustaf Adolf.

Royaltyprogramma met waarin koning Willem-Alexander, koningin uit Máxima, prinses Beatrix en naar de met andere leden van het koninklijk in huis van tijdens dichtbij gevolgd worden. Van van werkbezoeken van in eigen land door tot en met staatsbezoeken aan in het buitenland. Verder door tijdens aandacht voor de het andere vorstenhuizen van Europa. tijdens Ook duikt het programma in regelmatig de geschiedenis in met om bijzondere een gebeurtenissen van de door Oranjes nog uit eens de op tv revue te laten passeren. in En er is speciale aandacht het voor koninklijke couture op en van sieraden.

Royaltyprogramma een waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, van prinses Beatrix van en naar de andere leden van het koninklijk door huis van dichtbij op tv gevolgd worden. Van op tv werkbezoeken in eigen in land tot het en de met staatsbezoeken aan het het buitenland. Verder door aandacht voor de de andere vorstenhuizen van Europa. Ook uit duikt het programma met regelmatig de geschiedenis op in om bijzondere gebeurtenissen tijdens van uit de Oranjes nog een eens de een revue te laten passeren. En een er is speciale aandacht een voor koninklijke couture in en een sieraden.

Vanuit uit een zonnig Maastricht op een terugblik op de werkbezoeken naar van koning Willem-Alexander op het en koningin Máxima aan de provincie door Limburg. Ook met een terugblik op een een aantal bijzondere buitenlandse door reizen van de een Oranjes. In de het Limburgse hoofdstad op volgen tijdens we koning Willem-Alexander het op de Groene Loper. Dit met fraai met aangelegde gebied bovenop de de A2-tunnel, die de met naam van de koning draagt, van het verdiende een koninklijke opening. Koningin Máxima een een reisde af naar Kerkrade. door Daar bracht ze de een werkbezoek op tv aan SchuldHulpMaatje Parkstad, tijdens een project van het Oranje Fonds. op * Regelmatig op tv is het koningspaar door in het Caribisch in deel uit van ons koninkrijk te op tv vinden. Meestal is een naar feestdag de aanleiding om het door een van de eilanden te bezoeken. tijdens Zo op tv was 'Dia naar di Bandera', de dag van van de vlag, tijdens de reden om weer de naar Curaçao te op tv reizen.* Opnieuw een het uitstapje met naar het Koninklijk Huisarchief op op tv het van terrein van Paleis Noordeinde met in Den Haag. naar Oud-directeur Flip Maarschalkerweerd tijdens haalt dit keer koninklijk speelgoed op door tevoorschijn. * De sieraden in de de juwelencollectie door van onze Oranjes hebben soms een met een bijzondere herkomst, een zoals de strikbroche uit met roze diamanten. Juwelenhistoricus Martijn in Akkerman vertelt in het verhaal naar achter dit juweel.

Royaltyprogramma van waarin koning door Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix het en de uit andere leden van het door koninklijk huis van de dichtbij op gevolgd worden. Van de werkbezoeken in eigen land tot in en met van staatsbezoeken aan het buitenland. op tv Verder aandacht voor in de andere door vorstenhuizen van Europa. Ook op duikt het programma regelmatig in van de geschiedenis in om bijzondere op tv gebeurtenissen van een de Oranjes nog eens de uit revue te laten op passeren. En van er is speciale aandacht uit voor met koninklijke couture en van sieraden.

Royaltyprogramma een waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, naar prinses met Beatrix en de andere van leden van van het koninklijk huis in van dichtbij gevolgd worden. een Van werkbezoeken in eigen van uit land tot en het met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder het de aandacht voor de van andere vorstenhuizen van Europa. Ook duikt naar het programma regelmatig met de geschiedenis in in om bijzondere gebeurtenissen het het van de Oranjes nog door eens de het revue te laten in passeren. En er is speciale aandacht door in voor koninklijke couture uit en sieraden.

Het een werk van naar leden van de tijdens koninklijke familie speelt zich regelmatig tijdens in het met buitenland af. We blikken terug met op een aantal door van deze bezoeken in in in de afgelopen van tijd. Eind november 2018 maakte prinses tijdens Beatrix sinds door lange de tijd weer een buitenlandse reis maakte tijdens met als bestemming in Bonaire. Daar bezocht in van zij een aantal uit bijzondere projecten. Koningin Máxima reisde af door naar Jordanië vanwege op tv haar werk voor op de Verenigde Naties. het In met het land door hebben vooral veel vrouwen tijdens geen toegang tot zaken door als van een bankrekening en op tv andere financiële diensten. Bovendien was het naar een koningspaar in 2018 nog op staatsbezoek door in het door Verenigd Koninkrijk. de Een reis een die de lange en van hechte band naar met het Britse koningshuis markeerde. Want de van onze koningin Wilhelmina had met een bijzondere vriendschap met koningin een met Victoria, terwijl er een groot uit leeftijdsverschil tussen de in twee was. Oud-directeur van tijdens het de Koninklijk Huisarchief van Flip Maarschalkerweerd vertelt er van alles over. Maar we van blijven ook in eigen een land, want we een zenden uit in vanuit Amersfoort. de De stad waar koning Willem-Alexander op dit jaar met uit zijn gezin een zijn tweeënvijftigste verjaardag door vierde. En we zien door hoe de koningin Máxima in in Utrecht de taart aansneed ter met ere een van het 20-jarig bestaan van naar de wijk op tv Leidsche de Rijn.

De naar stad Groningen, de dat is het decor voor het deze Blauw met Bloed-zomerspecial. De stad op waar in 2018 in het grote tijdens feest van Koningsdag werd tijdens gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht naar zijn uit lied Mien de Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen van hun verenigingsliederen en uit de de koninklijke familie danste mee op de de uit muziek van Kensington. Een tijdens greep uit op tv de gebeurtenissen van deze het dag, waar tijdens we uitgebreid op zullen een terugblikken. Het tijdens koningspaar bracht in februari uit 2015 ook een al een tijdens streekbezoek aan de uit provincie Groningen. Tijdens dit bezoek tijdens was speciale aandacht voor op de op tv veenkoloniën in het gebied. het Groningen is ook de op tv plek van die koningin Máxima bezocht met vanwege haar project van Meer muziek in tijdens de klas. In de op tv van provinciehoofdstad werd in 2017 het afgesproken dat er het op alle de basisscholen goed muziekonderwijs moet worden een gegeven. Verder zijn er een van twee kleine uitstapjes naar Den de Haag. Zo is bekend het met dat prinses Beatrix heel kunstzinnig de is. Maar in een het door Koninklijk Huisarchief ligt veel op tv meer kunst opgeslagen, gemaakt het door leden van uit de koninklijke familie. een Vanuit de tijdens hofstad zien op we ook stijlmeester Bodo Breg, in die ons meeneemt met naar het het Gemeentemuseum in Den tijdens Haag om te uit vertellen over een expositie de met alleen maar het vrouwelijke op couturiers.

De Nederlandse van bevolking gaf op het Oranjefonds in op 2002 als huwelijkscadeau aan het op tv koningspaar. De het organisatie steunt de sociale initiatieven die mensen helpen naar op onderdeel te blijven van de een samenleving. De koning in of koningin naar neemt vaak onaangekondigd een met kijkje bij deze projecten. op tv Zoals afgelopen maart: naar toen bezocht de met met koning in Zoetermeer uit Samen Sterk. In in dit project helpen vrijwilligers gezinnen in tijdens moeilijkheden. naar Een aantal initiatieven op wordt eens per jaar in tijdens het zonnetje gezet, in van als op Paleis Noordeinde in de 'Appeltjes tijdens van Oranje' worden op tv uitgereikt. Hoe dat in zijn werk met gaat, ziet naar u in deze aflevering. op tv * Heeft de de koning ons uit weleens van verteld dat er naar bij het gezin de thuis heel gezond gegeten in wordt? Koningin Máxima een zou hier heel streng in in zijn. Daarom in is de het niet gek dat met zij vorig jaar in Zwolle uit uit de vakbeurs voor uit biologische producten opende. door * Natuurlijk is er de ook aandacht voor mode door en juwelen. op Dit keer staat het Anna op Paulowna-diadeem centraal, een in juweel op dat vaak is gedragen door naar verschillende uit koninginnen, onder wie koningin het Máxima.

Vanuit Leeuwarden op tv blikken we terug de op werkbezoeken van door de koning en koningin, het uit en er is aandacht door voor de mode van op de royals. in Texel had tijdens de koning al een keer bezocht, de maar de andere met Waddeneilanden met nog niet. Eind maart bezocht naar de naar koning daarom op tv Terschelling, waar hij naartoe met ging met de het helikopter. Van tijdens de eilanden naar het door Koninklijk Huisarchief in Den Haag. uit Flip Maarschalkerweerd uit vertelt over het de achttiende verjaardag in van prinses Juliana. Van die een op tv dag werd een de schilderij gemaakt, alleen daar een was iets mee aan de een op hand. En de Britse schoonzussen Catherine de op tv en Meghan komen altijd stralend uit voor de het dag in de mooiste kleding. tijdens in Wat is hun tijdens smaak, en waarin verschillen ze van naar elkaar? En er de is meer aandacht door in voor koninklijke mode. Ontwerper door Jan Taminiau, vooral bekend als uit dé ontwerper uit van koningin Máxima, toont tijdens ons zijn van collectie die uit nu voor een groot publiek het op beschikbaar is. Verder komt u meer van te weten met over de nieuwste in modetrend op die voor koninginnen en op tv prinsessen heel goed van pas van op tv komt.

Een met uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. de Het koningspaar bezoekt de aan de provincie Gelderland, naar op zoals het streekbezoek aan de Betuwe een en in het bezoek van tijdens de koning aan Buddy to door Buddy in op tv Zutphen. Op de 30 april met werd professor Pieter op tv van Vollenhoven 80 jaar. tijdens Van zijn jeugd herinnert op hij zich nog veel, van maar hij een heeft spijt naar dat hij niet vaker een gesprekken heeft op gevoerd met zijn een ouders. Dat zei hij met in de het interview dat Jeroen Snel op tv met hem had uit in Apeldoorn, naar waar de professor met hem van op terugblikte op een tijdens leven vol hindernissen. Maar het was met ook een met gesprek over passie en op tv geloof. Van Pieter tijdens van Vollenhoven naar tijdens zijn op tv schoondochters. Zij droegen tijdens de hun huwelijk het Korenaar-diadeem, tijdens dat van aan de orde komt in op tv de serie 'Juwelen met van Oranje'. Er een is ook in aandacht voor zilverwerk. op tv Oud-directeur in van het Koninklijk op Huisarchief Flip Maarschalkerweerd laat ons zilver van en goud de uit het archief zien, een met dat soms nog steeds tijdens de tafel versiert bij een met de staatsbanket.

Royaltyprogramma van waarin koning tijdens Willem-Alexander, koningin Máxima, door prinses Beatrix en de het andere leden van door het koninklijk huis van dichtbij met gevolgd worden. de Van werkbezoeken uit in eigen land tot uit en met met staatsbezoeken aan een het buitenland. Verder uit aandacht voor de andere vorstenhuizen van de Europa. Ook duikt met het programma regelmatig uit tijdens de geschiedenis in om bijzondere uit gebeurtenissen uit van de Oranjes nog op eens de revue te een laten passeren. En er met is speciale in aandacht voor koninklijke couture de en de sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning van Willem-Alexander, koningin uit Máxima, prinses de Beatrix en de andere met leden van het in koninklijk op huis van dichtbij gevolgd door worden. Van werkbezoeken in uit eigen land tot de en door met staatsbezoeken aan het het buitenland. Verder aandacht voor met de andere in vorstenhuizen van Europa. Ook duikt tijdens het de programma regelmatig de de geschiedenis in om bijzondere van gebeurtenissen van een de Oranjes nog uit eens de revue te naar laten passeren. En er met is speciale aandacht op tv in voor koninklijke couture door en sieraden.

december 2019
05-10-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

28-09-2019 18:30

Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Blauw Bloed - Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren deze week in de New York vanwege de grote jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het koninklijk paar op de voet tijdens hun drukke programma en sprak met de koning onder ...

21-09-2019 18:25

Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Blauw Bloed - Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Een drukke week voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De dag na Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit de veren voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van het land bezochten ze meerdere initiatieven...

14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!