Programma gemist?

Prinses Beatrix, van prins Bernhard op tv en zijn in vrouw prinses Annette op hebben meegedaan aan NLdoet, van de landelijke vrijwilligersactie van het het de Oranje Fonds. Het drietal was het actief in een kinderdagcentrum 'Onder één Dak' uit in in Amersfoort. Ze maakten leer- en speelmaterialen tijdens en gingen ook van aan naar de slag in naar de tuin. Koning Willem-Alexander op en koningin Máxima een komen ook door in actie. Zoals gebruikelijk wordt een het van tevoren niet bekendgemaakt waar zij tijdens de handen uit in de mouwen steken een om het verrassingseffect tijdens niet op tv te verstoren. door * Koningin Máxima was op een werkbezoek in in Naaldwijk. Daar opende uit ze het nieuwe glastuinbouwcentrum met World Horti Center en met met kreeg tijdens dit bezoek een een rondleiding door met de kas en op langs verschillende klaslokalen. op * Stijlmeester Bodo Breg duikt van in de het koninklijke bruidsmode en naar geeft een paar tips uit het aan de aanstaande op tv bruid Meghan Markle. * Juwelenhistoricus Martijn het Akkerman neemt op tv een bijzonder van juweel onder de loep: het door Anna Paulowna-diadeem. naar Het diadeem dat een Anna Paulowna droeg bij het de inhuldiging met van haar door echtgenoot koningin op tv Willem II is erg door geliefd bij door de Oranjes. Maar in de koninklijke familie draagt vandaag in de dag uit niet meer het originele naar juweel.

Voor een de Oranjes is en blijft door het Oostenrijkse op tv Lech hun favoriete naar wintersportbestemming. Voordat de het sneeuwpret kan beginnen naar moet in wel even de ijzige kou op tv getrotseerd de worden voor het jaarlijkse fotomoment. met Jeroen op Snel was erbij van en doet verslag van de door fotosessie op de Rüfikopf, met op op 2.350 meter tijdens hoogte boven Lech. door De Oranjes poseren iedere winter op tv voor de het pers in Lech. Maar wat tijdens doen de andere de Europese royals tijdens tijdens hun de winterse persmoment? En welke uit royal op heeft een huis het in de sneeuw met dat ook u het kunt huren? In onze uit serie over de Oranje-juwelen vertelt door juwelenhistoricus Martijn op Akkerman tijdens alle ins en outs over de in lievelingsparure van koningin in tijdens Máxima.

Een naar uitgebreid verslag van naar het verrassingsbezoek van koning door Willem-Alexander aan met stichting Vitaal Dorp in Everdingen. tijdens Vitaal Dorp op is op tv een van de vijfentwintig de deelnemers aan het met nieuwe Oranje Fonds-programma 'Samen Ouder'. uit Dit landelijke programma met uit betrekt ouderen bij de samenleving op tv om zo eenzaamheid met te bestrijden. met De koning had onder meer in een een gezellig onderonsje op tv met de dames van uit de haakclub. * Uiteraard ook door het aandacht voor de uitvaart van in prins Henrik op tv van Denemarken. de Dinsdag 20 februari namen op tv Margrethe en een haar familie afscheid van het hem tijdens een uit emotionele herdenkingsdienst in Kopenhagen. naar * met Stijlmeester Bodo Breg neemt ons mee van in de wereld op de van de koninklijke een schoen. En deze week in op tv onze juwelenserie een prachtige naar op tv set die prinses Irene ooit op cadeau kreeg: op de Pauwenstaart-parure.

Koningin Máxima heeft in deze op tv week voor haar op VN-werk een in werkbezoek gebracht aan Indonesië, omdat ze de meer mensen toegang een wil met geven tot bankzaken. Op tijdens het eiland het Sumatra sprak Máxima met eigenaren van van naar kleine boerenbedrijven, naar die ook toegang tot financiële het diensten behoeven om vooruit het tijdens te komen. Naast dit veldbezoek een stond er onder meer van ook een een ontmoeting de met de Indonesische president Joko Widodo tijdens in op het programma. de Jeroen Snel reisde met uit de koningin mee en sprak tijdens haar over het tijdens land en de op tv ontwikkelingen. van Alles over deze reis van door koningin door Máxima. * Ook uitgebreid aandacht op het voor de Deense koninklijke familie. Prins op een Henrik, de echtgenoot van koningin op Margrethe, overleed dinsdagavond in op een 83-jarige leeftijd. Met op tv zijn overlijden is de tijdens Deense vorstin haar steun en een met toeverlaat van ruim vijftig jaar kwijt. tijdens Een portret van het een geliefde met en eigenzinnige prins. * van Juwelenhistoricus Martijn Akkerman de neemt een met bijzonder en imposant diadeem van onder de loep: de door het Württemberg-diadeem. Dit diadeem door is gemaakt in de 1897 in opdracht van koningin door Emma door voor de inhuldiging naar van Wilhelmina. door Prinses Beatrix koos het schitterende juweel op tv als haar uit bruidsdiadeem in uit 1966.

Koning van Willem-Alexander en koningin Máxima het hebben uit deze week op uitnodiging van van de het Chinese president Xi Jinping een de werkbezoek gebracht de aan het Aziatische een land. Jeroen Snel doet verslag tijdens van het een bezoek van het koninklijk tijdens tijdens paar. Ook volgen we koningin het Máxima, die een tijdens dag langer in Peking het van bleef en nog een uitgebreid het economisch programma volgde. naar Ze de sprak onder meer met het Chinese architecten een over duurzame stadsontwikkeling en op waterhuishouding, terreinen naar waarop Nederland en China van kunnen samenwerken. * op tv De juwelen van het onze Oranjes zijn stuk voor op stuk door meesterwerken van op onschatbare waarde. Juwelenhistoricus Martijn Akkerman geeft van in je deze week de alle ins en outs over in het Korenaar-diadeem: het huwelijksdiadeem een van de tijdens schoondochters van prinses de Margriet. * Hoe in laat je als royal met met een je kleding zien uit in welke cultuur tijdens je komt? En in hoe pas je je kleding tijdens aan aan andere van tijdens culturen?

Zaterdag 3 februari op tv viert prinses uit Beatrix haar op tv tachtigste verjaardag op het naar Koninklijk Paleis de in Amsterdam. De uitzending komt een live vanaf de een Dam waar tijdens vrienden en van familie arriveren uit en in het paleis een een groot feest op tv plaatsvindt. Samen met Oranjefans bekijken met we aantal het bijzondere op tv momenten uit het leven op tv van de prinses. Wanneer naar zagen van we de vrouw achter door het ambt? En historica Reinildis in van Ditzhuizen bekijkt met prinses Beatrix een als professional. Drieëndertig jaar door was zij door staatshoofd van tijdens ons land. op tv Hoe heeft ze tijdens dat gedaan? Ook de in mode van prinses op tv Beatrix komt aan bod. naar Modejournalist Josine uit Droogendijk bespreekt de tijdens kleding van Beatrix door de van jaren een heen, van meisje tot naar wat de prinses nu op tv de draagt.

Live op vanuit de Friese naar stad Leeuwarden verrichten in koning Willem-Alexander en koningin Máxima uit de officiële door opening van met Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van de op Europa 2018. Jeroen Snel doet de verslag van de feestelijkheden. uit Eerder met deze week was de naar koning ook al van in Friesland. van In Sneek bezocht hij van twee bedrijven. het Naast de een opening van de nieuwe isolatiefabriek EverUse tijdens liet naar hij zich voorlichten bij het door Friese ICT-bedrijf met Snakeware. de Prinses Laurentien was woensdag in het Den Haag om voor op tv de 15e op tv keer voor te lezen de tijdens het Voorleesontbijt, de maar dit door keer het lieten de kinderen zich snel door afleiden. Een een dag later op reikte de prinses in het bijzijn door het van presentator Paul de het Leeuw de Taalheldenprijzen uit. het In het kader van met de tachtigste uit verjaardag van prinses uit Beatrix brengen de Miranda van Kralingen en de Hans van Heiningen met een muzikale ode de aan de prinses. tijdens En ze blikken uit terug op naar die goede oude tijd. uit Juwelenhistoricus door Martijn Akkerman neemt deze door week het favoriete juweel uit van prinses Beatrix op onder de uit loep: de parel-broche van van koningin een Sophie. Dit juweel met een in rijke geschiedenis de zien we door af en toe ook schitteren bij een koningin door Máxima.

Op 19 het januari viert tijdens prinses Margriet haar vijfenzeventigste met verjaardag. Die van avond woont de prinses de samen met familie en op genodigden in Apeldoorn tijdens op tv een dansvoorstelling van Introdans bij. door Jeroen op tv Snel is erbij en spreekt naar de jarige het prinses en met haar familieleden. En we een spreken in op deze uitzending samen met Justine Marcella, door op tv hoofredacteur Vorsten, over de betekenis van van prinses Margriet voor het op tv het koningshuis. Dat het kleren de man of vrouw maken, van uit weten ze bij op Dress for Success maar al te in goed. Deze organisatie, met gesteund door het naar Oranje met Fonds, helpt mensen op tv met een laag inkomen aan met de juiste uit kleding voor in hun sollicitatiegesprek. met Koning Willem-Alexander bracht naar dinsdag een bezoek aan Amsterdam in Nieuw-West. Koningin uit Máxima heeft door woensdag 18 januari de biologische een vakbeurs een in Zwolle geopend. De op tv koningin liet zich de na de openingshandeling tijdens op tv een rondleiding informeren over het nieuwe ontwikkelingen de op het gebied van de ecologisch verantwoorde producten met de en biologische landbouw. Mix and door match, dat is van zeker van toepassing de op het het diadeem dat naar koningin Máxima draagt tijdens een haar huwelijk. De juwelen op van onze Oranjes zijn op tv op stuk voor stuk op meesterwerken van onschatbare waarde. Juwelenhistoricus de Martijn Akkerman geeft u in deze week met alle ins en door outs over van het bruidsdiadeem.

Voor uit het eerst heeft koningin op Elizabeth zich openhartig uitgesproken naar de over haar kroning, 65 met jaar geleden. In met het BBC-programma The Coronation, met dat zondag wordt op uitgezonden, van blikt de Britse vorstin in met koningshuisexpert Alastair in Bruce terug op in de ceremonie in op 1953. We op tv spreken met correspondent een Lia van Bekhoven over tijdens de unieke beelden in deze door met documentaire. Donderdag 11 januari bracht Máxima een op tv een werkbezoek aan uit jongerenorganisatie TijdVoorActie en Netwerk uit Nieuw Rotterdam het in Rotterdam. De met koningin sprak vrijwilligers die zich inzetten de een voor mensen die de geen of weinig contact hebben met in anderen. het In het rijtje van een echte modeklassiekers mogen uit stippen en strepen het natuurlijk niet op tv ontbreken. Volgens met modedeskundige Tess van Daelen is het op tv door een must have voor iedere het vrouw. En de royals een zijn op er dol op. En een in deze op uitzending een nieuwe naar tiendelige serie over bekende door juwelen uit de tijdens Oranje-collectie. De de juwelen zullen uitgebreid besproken worden van door juwelenhistoricus Martijn met Akkerman. uit Deze week bespreken wij de het inhuldigingsdiadeem op van koningin uit Máxima.

Prins Claus het heeft naar zich zijn hele leven ingezet voor tijdens het op tv ontdekken en behouden van door het cultuurgoed wereldwijd. Elk naar jaar staat de op tv uitreiking van de de Prins Claus Prijzen een op met dikke letters in de op agenda de van koningin Beatrix en haar familie. de Woensdagavond 6 december door was de koninklijke op tv familie aanwezig bij door een de uitreiking van de bijzondere prijs. een tijdens De feestdagen komen er weer aan. op tv op Couturier Paul Schulten een kijkt met ons tijdens terug naar de feestkleding van de in royals. Hij op spot zelfs de in opkomst van in een nieuwe trend. uit Woensdag 6 december van werden de uit Pieter van Vollenhoven Penningen uitgereikt. van Op deze middag werden van de helden in het zonnetje door gezet. Verschillende in Nederlanders schoten een medemens te hulp door in van een gevaarlijke situatie. een Wij waren bij de uit uitreiking en spraken met met prof. mr. Pieter de met van Vollenhoven. En we een gaan nog even terug op naar Caribisch van Nederland. Jeroen Snel in sprak aan met het einde van het bezoek met van het koningspaar een over de wederopbouw van op de door eilanden na van orkaan Irma en in de toekomst.

Vrijdag 1 december het op tv vieren koning Willem-Alexander en op tv koningin Máxima op tv Saba Day met tijdens de bevolking en uit zaterdag 2 december zijn zij op op Sint-Maarten. met Het bezoek aan Sint-Maarten op tv staat in het naar teken naar van de wederopbouw na door verwoestingen van orkaan Irma. Jeroen een Snel reist mee in naar en doet uitgebreid verslag. op tv Het was hét nieuws van tijdens de de week: de verloving van prins door uit Harry en de Amerikaanse van actrice Meghan Markle. naar Maandag 27 november werd de naar verloving aangekondigd en de de een prins laat weten dat een hij vanaf in de eerste ontmoeting uit met Meghan wist dat zij naar de ware op was. uit Op de Britse televisie werd van een interview met Harry uit en Meghan uitgezonden in waarin zij de openhartig vertellen over met de eerste date, het het aanzoek in en de ontmoetingen met in de koninklijke tijdens familie. Koningin Máxima heeft dinsdag in 28 november van een van bezoek gebracht aan de Refugee door Company in Amsterdam. in Zij uit ondersteunen nieuwkomers in met Nederland bij het opdoen van op werkervaring. De vluchtelingen waren het met niet op de hoogte van op tv Máxima's komst van en dus was de verrassing door groot. op tv De blijde gezichten spraken met boekdelen tijdens en voor sommigen met kwam een droom de uit.

'Het op tv is altijd op tv een droom van me door geweest om hem uit een keertje in het het echt te zien. in Die is nu met uitgekomen!' Woensdag uit 22 november naar bracht koning Willem-Alexander een verrassingsbezoek aan naar het woonwagenkamp op Beukbergen in Huis in ter Heide. Daar tijdens kreeg hij in een rondleiding en ontmoette buurtbewoners. tijdens * Volgers op tv van het de dramaserie The met Crown, opgelet! Voor door wie zich afvraagt wat op tv er waargebeurd is en op tv wat niet, in is er op nu de verlossing. Wij spraken de de man achter deze naar serie, historicus op tv Robert Lacey. uit In het boek 'The Crown' op een plaatst hij alle spraakmakende scènes op tv in historisch uit perspectief. * in Volgende week brengt een het koningspaar een bezoek met aan de Caribische eilanden. naar Voor in koningin Máxima is van dit de ultieme kans om haar een van kleurrijke japonnen weer eens op tv uit de naar kast te halen. Hoofdredacteur in Nouveau, Claudia Straatmans, vertelt alles het over de naar gekleurde outfits van tijdens de door koningin.

Koning Willem-Alexander is door de op verjaardagsvisite geweest in Lelystad. op tv De van gemeente viert dit jaar, de net als tijdens de koning, haar op vijftigste verjaardag. In het stadhuis sprak uit de koning uit met de eerste inwoners tijdens van Lelystad. Bijvoorbeeld door met het eerste tijdens de paar dat trouwde in in Lelystad. Máxima, het muziek en kinderen, een gouden combinatie. op Woensdag 15 november in was de koningin Máxima in een Groningen bij de regionale start met van het project van Méér Muziek in in de Klas. met Daar tekenden door negen partijen tijdens een overeenkomst om het muziekonderwijs structureel op een plaats te de geven uit in het basisonderwijs. Het een is algemeen bekend door dat de Belgische royals in in liefhebbers zijn van Natan, uit maar ze met dragen kleding van meer naar modehuizen. Styliste Pascalle naar Koldenhof vertelt alles tijdens over de stijl van tijdens de Belgische royals. op tv België op vierde koningsdag, maar met prins Laurent ontbrak. Sinds begin op augustus vertoont een hij zich de niet meer buiten. in Loopt zijn dotatie gevaar? door Samen met Wim uit Dehandschutter, koningshuiskenner België, bespreken we door tijdens deze situatie.

maart 2018
10-03-2018 19:50

Oranjes klussen mee tijdens NLdoet

Blauw Bloed - Oranjes klussen mee tijdens NLdoet

Prinses Beatrix, prins Bernhard en zijn vrouw prinses Annette hebben meegedaan aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Het drietal was actief in kinderdagcentrum 'Onder één Dak' in Amersfoort. Ze maakten leer- en ...

03-03-2018 19:45

Koninklijk gezin poseert in ijskoud Lech

Blauw Bloed - Koninklijk gezin poseert in ijskoud Lech

Voor de Oranjes is en blijft het Oostenrijkse Lech hun favoriete wintersportbestemming. Voordat de sneeuwpret kan beginnen moet wel even de ijzige kou getrotseerd worden voor het jaarlijkse fotomoment. Jeroen Snel was erbij en doet verslag ...

24-02-2018 19:50

Verraste gezichten bij bezoek koning aan Everdingen

Blauw Bloed - Verraste gezichten bij bezoek koning aan Everdingen

Een uitgebreid verslag van het verrassingsbezoek van koning Willem-Alexander aan stichting Vitaal Dorp in Everdingen. Vitaal Dorp is een van de vijfentwintig deelnemers aan het nieuwe Oranje Fonds-programma 'Samen Ouder'. Dit landelijke pro...

17-02-2018 19:50

Koningin Máxima bezoekt maïsboeren Indonesië

Blauw Bloed - Koningin Máxima bezoekt maïsboeren Indonesië

Koningin Máxima heeft deze week voor haar VN-werk een werkbezoek gebracht aan Indonesië, omdat ze meer mensen toegang wil geven tot bankzaken. Op het eiland Sumatra sprak Máxima met eigenaren van kleine boerenbedrijven, die ook toegang tot ...

10-02-2018 19:50

Koningspaar op werkbezoek in China

Blauw Bloed - Koningspaar op werkbezoek in China

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben deze week op uitnodiging van de Chinese president Xi Jinping een werkbezoek gebracht aan het Aziatische land. Jeroen Snel doet verslag van het bezoek van het koninklijk paar. Ook volgen we k...

03-02-2018 19:45

Prinses Beatrix 80 jaar

Blauw Bloed - Prinses Beatrix 80 jaar

Zaterdag 3 februari viert prinses Beatrix haar tachtigste verjaardag op het Koninklijk Paleis in Amsterdam. De uitzending komt live vanaf de Dam waar vrienden en familie arriveren en in het paleis een groot feest plaatsvindt. Samen met Oran...

27-01-2018 19:45

Koningspaar opent Culturele Hoofdstad 2018

Blauw Bloed - Koningspaar opent Culturele Hoofdstad 2018

Live vanuit de Friese stad Leeuwarden verrichten koning Willem-Alexander en koningin Máxima de officiële opening van Leeuwarden-Fryslân als Culturele Hoofdstad van Europa 2018. Jeroen Snel doet verslag van de feestelijkheden. Eerder deze we...

20-01-2018 19:45

Prinses Margriet viert haar vijfenzeventigste verjaardag

Blauw Bloed - Prinses Margriet viert haar vijfenzeventigste verjaardag

Op 19 januari viert prinses Margriet haar vijfenzeventigste verjaardag. Die avond woont de prinses samen met familie en genodigden in Apeldoorn een dansvoorstelling van Introdans bij. Jeroen Snel is erbij en spreekt de jarige prinses en haa...

13-01-2018 19:40

Uniek interview met koningin Elizabeth

Blauw Bloed - Uniek interview met koningin Elizabeth

Voor het eerst heeft koningin Elizabeth zich openhartig uitgesproken over haar kroning, 65 jaar geleden. In het BBC-programma The Coronation, dat zondag wordt uitgezonden, blikt de Britse vorstin met koningshuisexpert Alastair Bruce terug o...

06-01-2018 19:40

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

30-12-2017 19:35

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

09-12-2017 19:40

Koninklijke familie bij Prins Claus Prijzen

Blauw Bloed - Koninklijke familie bij Prins Claus Prijzen

Prins Claus heeft zich zijn hele leven ingezet voor het ontdekken en behouden van het cultuurgoed wereldwijd. Elk jaar staat de uitreiking van de Prins Claus Prijzen met dikke letters in de agenda van koningin Beatrix en haar familie. Woens...

02-12-2017 19:40

Koningspaar bezoekt Caribisch Nederland en Harry verloofd

Blauw Bloed - Koningspaar bezoekt Caribisch Nederland en Harry verloofd

Vrijdag 1 december vieren koning Willem-Alexander en koningin Máxima Saba Day met de bevolking en zaterdag 2 december zijn zij op Sint-Maarten. Het bezoek aan Sint-Maarten staat in het teken van de wederopbouw na verwoestingen van orkaan Ir...

25-11-2017 19:40

Koning bezoekt woonwagenkamp

Blauw Bloed - Koning bezoekt woonwagenkamp

'Het is altijd een droom van me geweest om hem een keertje in het echt te zien. Die is nu uitgekomen!' Woensdag 22 november bracht koning Willem-Alexander een verrassingsbezoek aan het woonwagenkamp Beukbergen in Huis ter Heide. Daar kreeg ...

18-11-2017 19:40

Koning op verjaardagsvisite in Lelystad

Blauw Bloed - Koning op verjaardagsvisite in Lelystad

Koning Willem-Alexander is op verjaardagsvisite geweest in Lelystad. De gemeente viert dit jaar, net als de koning, haar vijftigste verjaardag. In het stadhuis sprak de koning met de eerste inwoners van Lelystad. Bijvoorbeeld met het eerste...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 292
  • Laatste uitzending op 10-03-2018 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord