Programma gemist?
maart 2017
18-03-2017 19:45

Prins William en hertogin Kate in Parijs

Blauw Bloed - Prins William en hertogin Kate in Parijs

Zaterdag komt Blauw Bloed live uit Parijs. De Britse prins William en hertogin Catherine brengen een tweedaags bezoek aan de hoofdstad van Frankrijk. Wij doen verslag van de hoogtepunten het historische bezoek aa... Zaterdag komt Blauw Bloed live uit Parijs. De Britse prins William en hertogin Catherine brengen een tweedaags bezoek aan de hoofdstad van Frankrijk. Wij doen verslag van de hoogtepunten het historische bezoek aan de stad waar prinses Diana twintig jaar geleden is overleden.

11-03-2017 19:45

Koningspaar klust in buurttuin in Breda

Blauw Bloed - Koningspaar klust in buurttuin in Breda

Vrijdag hebben de Oranjes oude spijkerbroeken en truien uit de kast getrokken voor NLDoet. Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland klusten koning Willem-Alexander en koningin Máxima mee in een buurtt... Vrijdag hebben de Oranjes oude spijkerbroeken en truien uit de kast getrokken voor NLDoet. Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland klusten koning Willem-Alexander en koningin Máxima mee in een buurttuin in Breda. En dit tot grote verrassing van de aanwezigen!

04-03-2017 19:35

Koningspaar en prinsessen in Lech

Blauw Bloed - Koningspaar en prinsessen in Lech

Voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen is het weer tijd voor de wintersportvakantie! Voordat de sneeuwpret kan beginnen moet er even geposeerd worden voor de pers. Jeroen Snel was in ... Voor koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen is het weer tijd voor de wintersportvakantie! Voordat de sneeuwpret kan beginnen moet er even geposeerd worden voor de pers. Jeroen Snel was in Lech voor de vrolijke fotosessie en doet verslag.

25-02-2017 19:40

Koningspaar brengt streekbezoek aan Krimpenerwaard

Blauw Bloed - Koningspaar brengt streekbezoek aan Krimpenerwaard

Een verslag van het streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de Krimpenerwaard. Het koningspaar werd vol enthousiasme ontvangen bij het gemeentehuis in Krimpen aan den IJssel. Vervolgens be... Het koningspaar heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de gemeente Krimpenerwaard. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima werden vol enthousiasme ontvangen bij het gemeentehuis in Krimpen aan den IJssel. Vervolgens bezochten zij een gastenboerderij en een buurtcentrum waar zij in gesprek gingen met asielzoekers. Zaterdag een verslag van deze feestelijke dag in Blauw Bloed!

18-02-2017 19:45

Prinses Cristina vrijgesproken, echtgenoot krijgt zes jaar cel

Blauw Bloed - Prinses Cristina vrijgesproken, echtgenoot krijgt zes jaar cel

De zus van de Spaanse koning Felipe , prinses Cristina, is vrijdag in een proces over grootschalige fraude vrijgesproken. Wel moet ze 265.000 euro aan schadevergoedingen betalen. Haar man Iñaki Urdangarin is tot ... De zus van de Spaanse koning Felipe , prinses Cristina, is vrijdag in een proces over grootschalige fraude vrijgesproken. Wel moet ze 265.000 euro aan schadevergoedingen betalen. Haar man Iñaki Urdangarin is tot zes jaar en drie maanden cel veroordeeld wegens zijn hoofdrol in de zaak. Jeroen spreekt erover in de studio met Robbert Bosschart, correspondent in Spanje.

11-02-2017 19:40

Koningspaar in de voetsporen van Luther

Blauw Bloed - Koningspaar in de voetsporen van Luther

Deze week was het koningspaar in Duitsland. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Thüringen, Saksen en Saksen-Anhalt. Jeroen Snel reisde met het koningspaar m... Deze week was het koningspaar in Duitsland. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Thüringen, Saksen en Saksen-Anhalt. Jeroen Snel reisde met het koningspaar mee en doet zaterdag verslag in Blauw Bloed!

04-02-2017 19:45

Prinses Viktória in Mozambique voor Save the Children

Blauw Bloed - Prinses Viktória in Mozambique voor Save the Children

Zaterdag komt Blauw Bloed vanuit Mozambique. Prinses Viktória was de afgelopen week in het land in Zuid-Oost Afrika om meer te leren over de problemen van chronische ondervoeding van kinderen en de desastreuze ge... Zaterdag komt Blauw Bloed vanuit Mozambique. Prinses Viktória was de afgelopen week in het land in Zuid-Oost Afrika om meer te leren over de problemen van chronische ondervoeding van kinderen en de desastreuze gevolgen daarvan. Jeroen Snel reist met de echtgenote van prins Jaime mee en doet zaterdag verslag van dit indrukwekkende en emotionele bezoek.

28-01-2017 19:40

15 jaar Willem-Alexander en Máxima; 15 jaar Oranje Fonds

Blauw Bloed - 15 jaar Willem-Alexander en Máxima; 15 jaar Oranje Fonds

Donderdag 2 februari zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima vijftien jaar getrouwd. In 2002 werd Het Oranje Fonds als huwelijkscadeau aangeboden aan de -toen- prins en prinses. Het Oranje Fonds is het gr... Donderdag 2 februari zijn koning Willem-Alexander en koningin Máxima vijftien jaar getrouwd. In 2002 werd Het Oranje Fonds als huwelijkscadeau aangeboden aan de -toen- prins en prinses. Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en ondersteunt zo’n 9300 sociale initiatieven in het land. Met directeur Ronald van der Giessen blikken we terug op de hoogtepunten van vijftien jaar Oranje Fonds.

21-01-2017 19:45

Donald Trump en de royals

Blauw Bloed - Donald Trump en de royals

Vrijdag 20 februari vindt in Washington de inauguratie plaats van de vijfenveertigste president van de Verenigde Staten: Donald Trump. De band tussen de koningshuizen en The Obama’s was goed. Hoe zullen de ontmoe... Vrijdag 20 februari vindt in Washington de inauguratie plaats van de vijfenveertigste president van de Verenigde Staten: Donald Trump. De band tussen de koningshuizen en The Obama’s was goed. Hoe zullen de ontmoetingen met de nieuwe, spraakmakende wereldleider verlopen? Jeroen Snel spreekt met royaltykenner en oud-Amerikacorrespondent Jan-Kees Emmer over Trump en de royals.

14-01-2017 19:45

Blauw Bloed Special: Het Gouden Huwelijk

Blauw Bloed - Blauw Bloed Special: Het Gouden Huwelijk

Dinsdag 10 januari waren prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven vijftig jaar getrouwd. Jeroen Snel ging bij het paar langs voor een uitgebreid interview. Margriet en Pieter vertellen openhartig over ... Dinsdag 10 januari waren prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven vijftig jaar getrouwd. Jeroen Snel ging bij het paar langs voor een uitgebreid interview. Margriet en Pieter vertellen openhartig over hun huwelijk, dat er zonder koningin Juliana nooit geweest was, over hun kinderen, over moeilijke tijden in 50 jaar huwelijk en over hun warme band met koning Willem-Alexander.

07-01-2017 19:25

Terugblik: Het koningspaar op reis

Blauw Bloed - Terugblik: Het koningspaar op reis

Vanaf zaterdag 7 januari 2017 is Blauw Bloed er (na een korte winterstop) weer! We starten het nieuwe jaar met een terugblik op het bezoek van het konin... Vanaf zaterdag 7 januari 2017 is Blauw Bloed er (na een korte winterstop) weer! We starten het nieuwe jaar met een terugblik op het bezoek van het koningspaar aan Australië en Nieuw-Zeeland. We genieten nog even na van alle hoogtepunten van deze prachtige reis.

17-12-2016 19:40

Koning in gesprek met asielzoekers

Blauw Bloed - Koning in gesprek met asielzoekers

We zoomen o.a. in op de samenbindende rol van koning Willem-Alexander. Deze week was hij aanwezig bij de Naturalisatiedag en ging hij in gesprek met asi... We zoomen in op de samenbindende rol van koning Willem-Alexander. Deze week was hij aanwezig bij de Naturalisatiedag en ging hij in gesprek met asielzoekers bij een project van het Oranjefonds. De koning vindt het belangrijk om koning van alle Nederlanders te zijn en heeft dit jaar verschillende bezoeken gebracht aan projecten voor nieuwe Nederlanders. Maar hoe kan de koning zijn samenbindende rol blijven vervullen in een samenleving die steeds verdeelder is? Jeroen Snel spreekt erover met Remco Meijer, Koninklijk Huis verslaggever bij de Volkskrant. In Groot-Brittannië is het afgelopen jaar veel aandacht geweest voor de negentigste verjaardag van koningin Elizabeth. In Windsor Castle is tot januari een tentoonstelling te zien die gewijd is aan de outfits van The Queen. Wij namen een kijkje. We blikken met Flip Maarschalkerweerd terug op kerst met de Oranjes. De directeur van het Koninklijk Huisarchief toont vele bijzondere kerstkaarten en kerstgeschenken. De afgelopen weken heeft u via de website kunnen stemmen op uw favoriete koninklijke feestjurk van het afgelopen jaar. Zaterdag maken we de uitslag bekend en vertelt modejournaliste Liesbeth Rasker over de verschillende stralende japonnen.

10-12-2016 19:45

Koning aan de slag op Leidse Instrumentmakers School

Blauw Bloed - Koning aan de slag op Leidse Instrumentmakers School

Koning Willem-Alexander opende dinsdag een nieuwe vleugel van de Leidse Instrumentmakers School. De leerlingen ontwerpen instrumenten in opdracht van de... Koning Willem-Alexander opende dinsdag een nieuwe vleugel van de Leidse Instrumentmakers School. De leerlingen op deze opleiding ontwerpen instrumenten in opdracht van de wetenschap en leveren al jaren topprestaties. Tijdens een rondleiding ging de koning al snel zelf aan slag met onder andere glasblazen. Een verslag van de leerzame middag. * Wij gingen deze week langs bij couturier Edouard Vermeulen in zijn nieuwe winkel in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Hij vertelt over de outfits van de koninginnen Máxima en Mathilde tijdens het staatsbezoek van vorige week. Natan is hét favoriete modehuis van zowel Máxima als Mathilde. Ook tijdens het driedaagse bezoek van het Belgische koningspaar aan Nederland verschenen beide koninginnen in kledingstukken van de hand van deze ontwerper. * In de studio spreekt Jeroen Snel met Justine Marcella, de hoofdredactrice van Vorsten, over de nieuwe koning van Thailand, Vajiralongkorn. Zijn overleden vader Bhumibol werd aanbeden als halfgod, maar Vajiralongkorn is drie keer gescheiden, werd meerdere keren schaars gekleed gespot en hij gaf zijn poedel de functie van de luchtmaarschalk. In Thailand is het echter verboden om negatief over de koning te spreken en dus schrijven de media lovend over de nieuwe vorst. * Maandag reikte Pieter van Vollenhoven de zogeheten Prof Mr Pieter van Vollenhoven Penningen uit aan vijf burgers die zich hebben ingezet voor meer veiligheid in de samenleving. De zilveren penning was voor een man uit Amsterdam die - in zijn pyjama - heeft geprobeerd de ontvoering van zijn tweejarige buurmeisje te voorkomen. Hij wist een van de ontvoerders te pakken en over te dragen aan de politie. Wij spraken met Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven over de helden die een penning hebben gekregen.

03-12-2016 19:45

Het staatsbezoek van koningspaar België aan Nederland

Blauw Bloed - Het staatsbezoek van koningspaar België aan Nederland

Drie dagen trekken koning Filip en koningin Mathilde door Nederland en koning Willem-Alexander en koningin Máxima maken veel programma-onderdelen mee. Drie dagen trekken koning Filip en koningin Mathilde door Nederland en koning Willem-Alexander en koningin Máxima maken veel programma-onderdelen mee. Jeroen Snel praat over de hoogtepunten van het bezoek met koningshuisdeskundige Wim Dehandschutter. Het staatsbezoek begint maandag op de Dam in Amsterdam. Die avond is het tijd voor pracht en praal tijdens het staatsbanket. Bij het diner schuiven onder andere prinses Beatrix, prinses Margriet en prins Constantijn aan. De volgende dag gaat Mathilde met Máxima mee naar twee projecten die ondersteund worden door het Oranje Fonds. Koning Filip bezoekt dinsdag een ruimtevaartcentrum. Die avond genieten de royals van een galaconcert in het Muziekgebouw aan 't IJ. Op de laatste dag bezoekt koning Filip de High Tech Campus in Eindhoven. De koninginnen Máxima en Mathilde krijgen woensdagochtend een enthousiast onthaal op het nieuwe Centraal Station in Utrecht. Na een ritje met de trein bekijken zij het nieuwe station. Vrijdag is koningin Máxima op bezoek bij ontmoetingscentrum De Pracht in Waalre, dat dit jaar een Appeltje van Oranje won. Door veel evenementen op te zetten zorgt De Pracht voor verbinding tussen de bewoners van het kleine Brabantse dorp.

26-11-2016 19:45

Drie royals in het Vaticaan

Blauw Bloed - Drie royals in het Vaticaan

Het Vaticaan kreeg woensdagavond bezoek van een koningin, een prinses en een prins. Koningin Silvia van Zweden opende, in het bijzijn van prinses Beatri... Het Vaticaan kreeg woensdagavond bezoek van een koningin, een prinses en een prins. Koningin Silvia van Zweden opende, in het bijzijn van prinses Beatrix en prins Jaime, de tentoonstelling ‘Rembrandt at the Vatican: Images from Heaven and Earth’. De expositie bevat meer dan vijftig werken van Rembrandt en vindt plaats in het kader van 500 jaar Reformatie. Prins Jaime, de Nederlandse ambassadeur bij de Heilige Stoel in Vaticaanstad vertelt ons wat op deze tentoonstelling zijn favoriete ets is.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 253
  • Laatste uitzending op 18-03-2017 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord