Programma gemist?
januari 2017
14-01-2017 19:45

Blauw Bloed Special: Het Gouden Huwelijk

Blauw Bloed - Blauw Bloed Special: Het Gouden Huwelijk

Dinsdag 10 januari waren prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven vijftig jaar getrouwd. Jeroen Snel ging bij het paar langs voor een uitgebreid interview. Margriet en Pieter vertellen openhartig over ... Dinsdag 10 januari waren prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven vijftig jaar getrouwd. Jeroen Snel ging bij het paar langs voor een uitgebreid interview. Margriet en Pieter vertellen openhartig over hun huwelijk, dat er zonder koningin Juliana nooit geweest was, over hun kinderen, over moeilijke tijden in 50 jaar huwelijk en over hun warme band met koning Willem-Alexander.

07-01-2017 19:25

Terugblik: Het koningspaar op reis

Blauw Bloed - Terugblik: Het koningspaar op reis

Vanaf zaterdag 7 januari 2017 is Blauw Bloed er (na een korte winterstop) weer! We starten het nieuwe jaar met een terugblik op het bezoek van het konin... Vanaf zaterdag 7 januari 2017 is Blauw Bloed er (na een korte winterstop) weer! We starten het nieuwe jaar met een terugblik op het bezoek van het koningspaar aan Australië en Nieuw-Zeeland. We genieten nog even na van alle hoogtepunten van deze prachtige reis.

17-12-2016 19:40

Koning in gesprek met asielzoekers

Blauw Bloed - Koning in gesprek met asielzoekers

We zoomen o.a. in op de samenbindende rol van koning Willem-Alexander. Deze week was hij aanwezig bij de Naturalisatiedag en ging hij in gesprek met asi... We zoomen in op de samenbindende rol van koning Willem-Alexander. Deze week was hij aanwezig bij de Naturalisatiedag en ging hij in gesprek met asielzoekers bij een project van het Oranjefonds. De koning vindt het belangrijk om koning van alle Nederlanders te zijn en heeft dit jaar verschillende bezoeken gebracht aan projecten voor nieuwe Nederlanders. Maar hoe kan de koning zijn samenbindende rol blijven vervullen in een samenleving die steeds verdeelder is? Jeroen Snel spreekt erover met Remco Meijer, Koninklijk Huis verslaggever bij de Volkskrant. In Groot-Brittannië is het afgelopen jaar veel aandacht geweest voor de negentigste verjaardag van koningin Elizabeth. In Windsor Castle is tot januari een tentoonstelling te zien die gewijd is aan de outfits van The Queen. Wij namen een kijkje. We blikken met Flip Maarschalkerweerd terug op kerst met de Oranjes. De directeur van het Koninklijk Huisarchief toont vele bijzondere kerstkaarten en kerstgeschenken. De afgelopen weken heeft u via de website kunnen stemmen op uw favoriete koninklijke feestjurk van het afgelopen jaar. Zaterdag maken we de uitslag bekend en vertelt modejournaliste Liesbeth Rasker over de verschillende stralende japonnen.

10-12-2016 19:45

Koning aan de slag op Leidse Instrumentmakers School

Blauw Bloed - Koning aan de slag op Leidse Instrumentmakers School

Koning Willem-Alexander opende dinsdag een nieuwe vleugel van de Leidse Instrumentmakers School. De leerlingen ontwerpen instrumenten in opdracht van de... Koning Willem-Alexander opende dinsdag een nieuwe vleugel van de Leidse Instrumentmakers School. De leerlingen op deze opleiding ontwerpen instrumenten in opdracht van de wetenschap en leveren al jaren topprestaties. Tijdens een rondleiding ging de koning al snel zelf aan slag met onder andere glasblazen. Een verslag van de leerzame middag. * Wij gingen deze week langs bij couturier Edouard Vermeulen in zijn nieuwe winkel in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Hij vertelt over de outfits van de koninginnen Máxima en Mathilde tijdens het staatsbezoek van vorige week. Natan is hét favoriete modehuis van zowel Máxima als Mathilde. Ook tijdens het driedaagse bezoek van het Belgische koningspaar aan Nederland verschenen beide koninginnen in kledingstukken van de hand van deze ontwerper. * In de studio spreekt Jeroen Snel met Justine Marcella, de hoofdredactrice van Vorsten, over de nieuwe koning van Thailand, Vajiralongkorn. Zijn overleden vader Bhumibol werd aanbeden als halfgod, maar Vajiralongkorn is drie keer gescheiden, werd meerdere keren schaars gekleed gespot en hij gaf zijn poedel de functie van de luchtmaarschalk. In Thailand is het echter verboden om negatief over de koning te spreken en dus schrijven de media lovend over de nieuwe vorst. * Maandag reikte Pieter van Vollenhoven de zogeheten Prof Mr Pieter van Vollenhoven Penningen uit aan vijf burgers die zich hebben ingezet voor meer veiligheid in de samenleving. De zilveren penning was voor een man uit Amsterdam die - in zijn pyjama - heeft geprobeerd de ontvoering van zijn tweejarige buurmeisje te voorkomen. Hij wist een van de ontvoerders te pakken en over te dragen aan de politie. Wij spraken met Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven over de helden die een penning hebben gekregen.

03-12-2016 19:45

Het staatsbezoek van koningspaar België aan Nederland

Blauw Bloed - Het staatsbezoek van koningspaar België aan Nederland

Drie dagen trekken koning Filip en koningin Mathilde door Nederland en koning Willem-Alexander en koningin Máxima maken veel programma-onderdelen mee. Drie dagen trekken koning Filip en koningin Mathilde door Nederland en koning Willem-Alexander en koningin Máxima maken veel programma-onderdelen mee. Jeroen Snel praat over de hoogtepunten van het bezoek met koningshuisdeskundige Wim Dehandschutter. Het staatsbezoek begint maandag op de Dam in Amsterdam. Die avond is het tijd voor pracht en praal tijdens het staatsbanket. Bij het diner schuiven onder andere prinses Beatrix, prinses Margriet en prins Constantijn aan. De volgende dag gaat Mathilde met Máxima mee naar twee projecten die ondersteund worden door het Oranje Fonds. Koning Filip bezoekt dinsdag een ruimtevaartcentrum. Die avond genieten de royals van een galaconcert in het Muziekgebouw aan 't IJ. Op de laatste dag bezoekt koning Filip de High Tech Campus in Eindhoven. De koninginnen Máxima en Mathilde krijgen woensdagochtend een enthousiast onthaal op het nieuwe Centraal Station in Utrecht. Na een ritje met de trein bekijken zij het nieuwe station. Vrijdag is koningin Máxima op bezoek bij ontmoetingscentrum De Pracht in Waalre, dat dit jaar een Appeltje van Oranje won. Door veel evenementen op te zetten zorgt De Pracht voor verbinding tussen de bewoners van het kleine Brabantse dorp.

26-11-2016 19:45

Drie royals in het Vaticaan

Blauw Bloed - Drie royals in het Vaticaan

Het Vaticaan kreeg woensdagavond bezoek van een koningin, een prinses en een prins. Koningin Silvia van Zweden opende, in het bijzijn van prinses Beatri... Het Vaticaan kreeg woensdagavond bezoek van een koningin, een prinses en een prins. Koningin Silvia van Zweden opende, in het bijzijn van prinses Beatrix en prins Jaime, de tentoonstelling ‘Rembrandt at the Vatican: Images from Heaven and Earth’. De expositie bevat meer dan vijftig werken van Rembrandt en vindt plaats in het kader van 500 jaar Reformatie. Prins Jaime, de Nederlandse ambassadeur bij de Heilige Stoel in Vaticaanstad vertelt ons wat op deze tentoonstelling zijn favoriete ets is.

19-11-2016 19:45

Prins Harry bevestigt relatie met Amerikaanse actrice

Blauw Bloed - Prins Harry bevestigt relatie met Amerikaanse actrice

Het Britse hof bevestigt de geruchten die al wekenlang de ronde gaan: prins Harry heeft een relatie met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Het leuke ... Het Britse hof bevestigt de geruchten die al wekenlang de ronde gaan: prins Harry heeft een relatie met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Het leuke nieuwtje wordt de wereld in gebracht door een boze prins. Harry meldt in zijn statement dat de pers te ver is gegaan en zijn vriendin met rust moet laten. Jeroen Snel spreekt erover met correspondent Lia van Bekhoven.

12-11-2016 19:45

Het staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland

Blauw Bloed - Het staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland

Een uitgebreid verslag van het driedaagse staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland. Jeroen Snel reisde met het koningspaar mee. Na een traditionele welkomstceremo... De afgelopen week hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima een driedaags bezoek aan Nieuw-Zeeland gebracht. Jeroen Snel reisde met het koningspaar mee en doet zaterdag uitgebreid verslag van het staatsbezoek aan dit bijzondere land.

05-11-2016 19:45

Staatsbezoek Australië

Blauw Bloed - Staatsbezoek Australië

Blauw Bloed komt zaterdag vanaf de andere kant van de wereld! In deze unieke uitzending doet Jeroen Snel uitgebreid verslag van het staatsbezoek van ko... Blauw Bloed komt zaterdag vanaf de andere kant van de wereld! In deze unieke uitzending doet Jeroen Snel uitgebreid verslag van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Australië.

29-10-2016 19:45

Oranjefeest bij streekbezoek

Blauw Bloed - Oranjefeest bij streekbezoek

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten een bezoek aan het oosten van het land: In Almelo en Noordoost-Twente werden ze enthousiast ontvange... Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten deze week een bezoek aan het oosten van het land: In Almelo en Noordoost-Twente werden ze enthousiast ontvangen. Het koningspaar had een afwisselend programma. Ze gingen onder andere langs bij een basisschool, een zorgboerderij, voetbalclub Heracles en een milieuvriendelijke wasserij.

22-10-2016 19:45

Prinses Margarita over sieraden door de eeuwen heen

Blauw Bloed - Prinses Margarita over sieraden door de eeuwen heen

Voor de komende uitzending van Blauw Bloed gingen we met prinses Margarita naar het Tropenmuseum in Amsterdam. Sinds een aantal jaren ontwerpt Margarita... Voor de komende uitzending van Blauw Bloed gingen we met prinses Margarita naar het Tropenmuseum in Amsterdam. Sinds een aantal jaren ontwerpt Margarita sieraden die geïnspireerd zijn op de natuur. Samen met de prinses gaan we in het museum op zoek naar bijzondere sieraden uit andere culturen.

15-10-2016 19:45

Koningin Máxima bezoekt Argentinië

Blauw Bloed - Koningin Máxima bezoekt Argentinië

Koningin Máxima was de afgelopen week drie dagen in Buenos Aires en Jeroen Snel reisde met haar mee. De koningin bracht een bliksembezoek aan haar geboo... Koningin Máxima was de afgelopen week drie dagen in Buenos Aires en Jeroen Snel reisde met haar mee. De koningin bracht een bliksembezoek aan haar geboorteland voor de Verenigde Naties. Naast vele zakelijke besprekingen bezocht Máxima de universiteit waar zij zelf ooit studeerde. Hier hield zij een toespraak in het bijzijn van haar ouders en haar zus. Zaterdag een verslag van deze reis van koningin Máxima.

01-10-2016 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

24-09-2016 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

17-09-2016 19:55

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 243
  • Laatste uitzending op 14-01-2017 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord