Programma gemist?

Aflevering van 21 - Royaltymagazine. Kroonprins Frederik de 50 jaar een en Staatsbezoek aan Luxemburg. O.a.: Live in vanuit Kopenhagen uit doet Jeroen Snel tijdens verslag van de vijftigste een verjaardag van tijdens kroonprins Frederik van op Denemarken.

De het Britse koningin Elizabeth geeft zelden met of nooit interviews, naar maar voor de in documentaire The door Queens Green uit Planet neemt ze van uitvoerig de een tijd voor haar leeftijdsgenoot Sir David van Attenborough. De de vorstin leidt de tijdens bekende Britse bioloog naar en televisiemaker rond op tv in de paleistuinen van met een Buckingham Palace. Naast serieuze naar gesprekken over onder meer een klimaatverandering, blijken de van twee, van allebei 91 jaar, ook samen op te het kunnen lachen. Alvast een voorproefje het van de deze bijzondere docu. * Koningin van Máxima uit bezocht woensdag 11 april een zorginstelling uit in voor mensen met MS. * naar Prins door Constantijn maakte donderdagavond uit 12 april in de Amsterdamse de Westergasfabriek uit de winnaar bekend van de met World Press Photo 2018. met * Koning Willem-Alexander door reisde tijdens vrijdag af naar het in Limburgse dorp Milsbeek voor naar de opening een van een nieuwe compostfabriek. een het * In de met serie Royal Highlights onder meer een door bijzondere terugblik met op naar de inhuldiging van koningin Juliana tijdens in 1948 en het de aanwezigheid van met prinses Margaret, die het op tv Britse koningshuis door vertegenwoordigde.

Vooruitblik in op het koninklijke huwelijk uit van dit jaar. een Nu de bruiloftsdag van uit van prins Harry en Meghan Markle tijdens nadert, met stijgt de spanning in in Groot-Brittannië. Steeds meer details van naar naar het huwelijk komen naar het buiten. Wat kunnen we verwachten door op en wie mogen er het komen? Welke uit bloemen zitten in op tv het bruidsboeket en hoe ziet de in taart eruit? het * Prins de Charles neemt deze uit dagen de honneurs waar van voor zijn moeder, koningin de Elizabeth. In de Australië in opende hij woensdag, samen van met echtgenote Camilla, de door Commonwealth Games. Na tijdens een gezamenlijk van bezoek aan het door atletendorp en in het Australische strand zette op Charles de reis alleen de voort. Hij nam onder van op meer een kijkje in een met rumstokerij en bij het in Great naar Barrier Reef, tijdens het grootste koraalrif in ter wereld. * Ook op tv zijn we tijdens te gast bij de bekende de Belgische hoedenontwerpster Fabienne op tv Delvigne. Zij is de tijdens vaste met hoedenmaakster van vele de royals en verantwoordelijk op voor bijna alle in hoeden van koningin Máxima. op Delvigne weet op precies wie wat staat en uit hoe de naar hoed onder alle weersomstandigheden naar even prachtig naar op het tijdens hoofd blijft tijdens zitten. * En aandacht voor naar de door koninklijke familieperikelen in Spanje. uit Een filmpje waarin in de spanningen tussen koningin Letizia een en haar schoonmoeder op Sofia te zien met waren, naar zorgde voor op veel ophef.

We volgen koningin van naar Máxima bij het tienjarig uit jubileum van het stichting Het Begint de met Taal. Tijdens door de feestelijke bijeenkomst in in Amersfoort wisselde de koningin een ervaringen met uit met nieuwkomers en het vrijwilligers die de hen helpen Nederlands te leren. Als met door geen ander weet Máxima naar hoe moeilijk dat uit is. In de van studio praat Jeroen Snel met met het schrijver en taalwetenschapper René Appel. Hoe op tv op goed is het Nederlands van met Máxima en op tv van de naar andere Oranjes? * Koning Willem-Alexander door was donderdag uit 29 maart in Maastricht voor in naar de officiële opening de van de Groene Loper bij de uit door A2. Tevens nam hij een naar kijkje met in de Koning Willem-Alexandertunnel uit en verraste met hij pastor Mattie Jeukens met een naar onverwachts kerkbezoek. * in Tijdens uit de renovatie van de Paleis Het Loo op tv biedt Kasteel Cannenburch onderdak met aan de verschillende Oranje-objecten uit de museumcollectie. Conservator een Paul Rem de neemt van ons mee naar door Kasteel Cannenburch en laat alvast naar iets zien van van de bijzondere expositie in Hoog tijdens Bezoek.

Volop aandacht voor naar op het officiële bezoek van de van Jordaanse koning door Abdullah en op koningin Rania aan Den Haag. tijdens In gezelschap van koning tijdens Willem-Alexander en koningin het Máxima tijdens werkten ze een door overvol programma af. Stijlmeester de Bodo Breg een neemt de het kleding van beide op koninginnen onder de loep. Wat droegen tijdens Rania en Máxima naar tijdens dit het tweedaagse bezoek? de En wat is in met het algemeen hun kledingstijl? door met Verder blikken we terug op tv op De Hollandse 100: het de jaarlijkse initiatief de van prins Bernhard op tv om geld in te tijdens zamelen een voor meer onderzoek naar lymfeklierkanker. het Een groot deel naar van van de familie Van Vollenhoven toonde tijdens in zich van haar sportieve door kant in en met rond stadion naar Thialf in Heerenveen. tijdens En we zochten in een de archieven op tv van het persbureau Associated Press naar op met bijzonder beeldmateriaal van de Britse koninklijke een familie. En tijdens aandacht voor uit de serie Royal Highlights: koningin de Elizabeth in en haar ontmoetingen het met de van paus.

Veel aandacht voor in naar koningin Máxima. Maandag 12 maart naar opende ze als op tv erevoorzitter op tv van het platform 'Wijzer in naar geldzaken' op naar feestelijke wijze de Week van op met het geld. Naast van aandacht voor haar werk van zoomen we ook in op tijdens Máxima's kledingstijl, uit die een belangrijk door onderdeel is van een haar met wereldwijde populariteit. In de naar studio praat naar Jeroen Snel met naar modeblogger Josine Droogendijk de over haar nieuwe boek 'De magie de van van Máxima'. Hoe heeft van de (mode)stijl van Máxima zich op ontwikkeld? Wat is met nou typisch naar Máxima? in Verder blikken we vooruit naar op het officiële in bezoek van koning Abdullah en de koningin Rania op aan ons land. Het naar Jordaanse koningspaar op komt op door uitnodiging van tijdens koning Willem-Alexander. Hoe uit zijn de banden met de in Oranjes? op En wat weten wij eigenlijk de van koningin van Rania en koning Abdullah? met Hoe modern de zijn zij? En hoe modern op tv met is het Jordaanse de koningshuis? En voorlopig in het laatste deel in het onze serie over de juwelen op tv van Oranje: de uit van smaragden-parure.

Prinses Beatrix, het prins Bernhard en zijn een vrouw prinses op Annette hebben meegedaan aan tijdens NLdoet, een de landelijke in vrijwilligersactie van het Oranje tijdens Fonds. Het drietal was op tv actief in kinderdagcentrum in 'Onder één uit Dak' in een Amersfoort. Ze maakten door leer- en speelmaterialen en gingen tijdens ook aan de slag van in de tuin. tijdens Koning Willem-Alexander en naar koningin naar Máxima komen ook in door actie. Zoals gebruikelijk uit wordt van tevoren uit niet bekendgemaakt waar de zij de in handen uit de mouwen steken op tv om op tv het verrassingseffect tijdens niet te verstoren. tijdens * Koningin Máxima was op door werkbezoek in op tv Naaldwijk. Daar het opende ze het nieuwe glastuinbouwcentrum World met Horti Center en het kreeg tijdens van dit bezoek een rondleiding van door de kas op tv en uit langs verschillende klaslokalen. * op tv Stijlmeester naar Bodo Breg duikt in de een koninklijke bruidsmode en geeft tijdens een op paar tips aan de een aanstaande bruid Meghan de Markle. * Juwelenhistoricus Martijn in Akkerman neemt een het met bijzonder juweel onder de loep: het door van Anna Paulowna-diadeem. Het het diadeem dat Anna een Paulowna droeg bij naar de inhuldiging van haar op tv echtgenoot koningin Willem II is door met erg geliefd bij tijdens de Oranjes. Maar de koninklijke naar familie draagt van vandaag de dag de niet meer het originele met juweel.

Voor de Oranjes de van is en blijft het het Oostenrijkse Lech hun het favoriete wintersportbestemming. Voordat de door sneeuwpret kan beginnen moet op wel in even de uit ijzige kou getrotseerd in worden voor het jaarlijkse fotomoment. een Jeroen Snel tijdens was erbij en doet in verslag door van de fotosessie de op de Rüfikopf, op tijdens 2.350 meter hoogte uit boven Lech. De met Oranjes poseren door iedere winter voor de pers in met Lech. Maar wat in van doen de andere Europese op royals tijdens hun winterse persmoment? uit En welke uit royal heeft met een huis de in de sneeuw van dat ook u kunt huren? in In onze serie over door in de Oranje-juwelen vertelt op juwelenhistoricus Martijn Akkerman op tv alle ins en outs op over de lievelingsparure van de koningin van Máxima.

Een uitgebreid het verslag van het het verrassingsbezoek van koning Willem-Alexander op aan stichting het Vitaal Dorp van in Everdingen. Vitaal Dorp een is op tv een van de op vijfentwintig deelnemers aan het nieuwe Oranje naar Fonds-programma 'Samen Ouder'. uit Dit landelijke programma het betrekt ouderen in bij de samenleving in om een zo eenzaamheid te bestrijden. De van koning had onder door meer een gezellig uit onderonsje naar met de dames van uit de haakclub. * Uiteraard ook in aandacht voor in de op uitvaart van prins Henrik het van Denemarken. Dinsdag 20 van februari tijdens namen Margrethe en op haar familie afscheid van hem tijdens op door een emotionele herdenkingsdienst in Kopenhagen. * het Stijlmeester Bodo met Breg neemt het ons mee van in de wereld in van de koninklijke schoen. En van deze week in de onze juwelenserie uit een prachtige set die van prinses een Irene ooit cadeau kreeg: de naar Pauwenstaart-parure.

Koningin Máxima heeft met deze week de voor haar VN-werk een op tv werkbezoek gebracht aan met Indonesië, omdat in ze meer mensen de toegang wil geven tot met door bankzaken. Op het eiland Sumatra sprak in op Máxima met eigenaren van de kleine boerenbedrijven, in die ook toegang tot financiële op tv diensten behoeven tijdens om vooruit de te komen. Naast dit uit veldbezoek stond er onder naar meer ook een ontmoeting het met de Indonesische de president Joko tijdens Widodo tijdens op het programma. Jeroen naar Snel reisde met de koningin het mee naar en sprak uit haar over het op tv land en de door ontwikkelingen. Alles over deze reis de van koningin Máxima. uit * Ook op uitgebreid aandacht van voor de Deense koninklijke familie. Prins het Henrik, in de echtgenoot van tijdens koningin Margrethe, overleed dinsdagavond op in 83-jarige leeftijd. met Met zijn overlijden door is de de Deense vorstin haar met steun en toeverlaat van ruim een vijftig in jaar kwijt. Een met portret van een geliefde en met eigenzinnige prins. * van Juwelenhistoricus op tv Martijn Akkerman neemt een bijzonder naar en imposant door diadeem tijdens onder de loep: het Württemberg-diadeem. op tv Dit diadeem is een gemaakt in 1897 een in opdracht van de koningin op tv Emma voor de inhuldiging van Wilhelmina. het Prinses Beatrix koos tijdens door het schitterende juweel als haar in bruidsdiadeem in door 1966.

Koning Willem-Alexander uit en koningin Máxima hebben van deze week door op in uitnodiging van de Chinese president van Xi Jinping uit een werkbezoek gebracht aan tijdens het Aziatische land. op Jeroen Snel de doet verslag van het het bezoek van het koninklijk de paar. Ook door volgen we koningin het Máxima, die met een dag langer in Peking uit bleef en het nog op tv een uitgebreid economisch programma volgde. Ze in sprak onder meer tijdens met Chinese architecten op naar over duurzame stadsontwikkeling en op tv waterhuishouding, terreinen waarop Nederland en met China kunnen samenwerken. in * De een juwelen van naar onze Oranjes zijn stuk voor op tv naar stuk meesterwerken van een onschatbare waarde. Juwelenhistoricus van Martijn Akkerman geeft je deze week uit een alle ins en outs over uit het Korenaar-diadeem: uit het huwelijksdiadeem van de schoondochters naar van met prinses Margriet. * Hoe met laat uit je als royal met je naar kleding zien een uit welke door cultuur je komt? En op hoe pas op je je kleding aan aan andere uit in culturen?

mei 2018
26-05-2018 19:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Aflevering 21 - Royaltymagazine. Kroonprins Frederik 50 jaar en Staatsbezoek aan Luxemburg. O.a.: Live vanuit Kopenhagen doet Jeroen Snel verslag van de vijftigste verjaardag van kroonprins Frederik van Denemarken.

12-05-2018 19:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

05-05-2018 19:35

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

28-04-2018 19:35

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

21-04-2018 19:40

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

14-04-2018 19:45

Koningin Elizabeth geeft uniek interview in paleistuin

Blauw Bloed - Koningin Elizabeth geeft uniek interview in paleistuin

De Britse koningin Elizabeth geeft zelden of nooit interviews, maar voor de documentaire The Queens Green Planet neemt ze uitvoerig de tijd voor haar leeftijdsgenoot Sir David Attenborough. De vorstin leidt de bekende Britse bioloog en tele...

07-04-2018 19:40

Vooruitblik huwelijk prins Harry en Meghan

Blauw Bloed - Vooruitblik huwelijk prins Harry en Meghan

Vooruitblik op het koninklijke huwelijk van dit jaar. Nu de bruiloftsdag van prins Harry en Meghan Markle nadert, stijgt de spanning in Groot-Brittannië. Steeds meer details van het huwelijk komen naar buiten. Wat kunnen we verwachten en wi...

31-03-2018 19:40

Koningin Máxima en de Nederlandse taal

Blauw Bloed - Koningin Máxima en de Nederlandse taal

We volgen koningin Máxima bij het tienjarig jubileum van stichting Het Begint met Taal. Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Amersfoort wisselde de koningin ervaringen uit met nieuwkomers en vrijwilligers die hen helpen Nederlands te leren...

24-03-2018 19:30

Koningspaar Jordanië op bezoek in Den Haag

Blauw Bloed - Koningspaar Jordanië op bezoek in Den Haag

Volop aandacht voor het officiële bezoek van de Jordaanse koning Abdullah en koningin Rania aan Den Haag. In gezelschap van koning Willem-Alexander en koningin Máxima werkten ze een overvol programma af. Stijlmeester Bodo Breg neemt de kled...

17-03-2018 19:40

De magie van Máxima

Blauw Bloed - De magie van Máxima

Veel aandacht voor koningin Máxima. Maandag 12 maart opende ze als erevoorzitter van het platform 'Wijzer in geldzaken' op feestelijke wijze de Week van het geld. Naast aandacht voor haar werk zoomen we ook in op Máxima's kledingstijl, die ...

10-03-2018 19:50

Oranjes klussen mee tijdens NLdoet

Blauw Bloed - Oranjes klussen mee tijdens NLdoet

Prinses Beatrix, prins Bernhard en zijn vrouw prinses Annette hebben meegedaan aan NLdoet, de landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Het drietal was actief in kinderdagcentrum 'Onder één Dak' in Amersfoort. Ze maakten leer- en ...

03-03-2018 19:45

Koninklijk gezin poseert in ijskoud Lech

Blauw Bloed - Koninklijk gezin poseert in ijskoud Lech

Voor de Oranjes is en blijft het Oostenrijkse Lech hun favoriete wintersportbestemming. Voordat de sneeuwpret kan beginnen moet wel even de ijzige kou getrotseerd worden voor het jaarlijkse fotomoment. Jeroen Snel was erbij en doet verslag ...

24-02-2018 19:50

Verraste gezichten bij bezoek koning aan Everdingen

Blauw Bloed - Verraste gezichten bij bezoek koning aan Everdingen

Een uitgebreid verslag van het verrassingsbezoek van koning Willem-Alexander aan stichting Vitaal Dorp in Everdingen. Vitaal Dorp is een van de vijfentwintig deelnemers aan het nieuwe Oranje Fonds-programma 'Samen Ouder'. Dit landelijke pro...

17-02-2018 19:50

Koningin Máxima bezoekt maïsboeren Indonesië

Blauw Bloed - Koningin Máxima bezoekt maïsboeren Indonesië

Koningin Máxima heeft deze week voor haar VN-werk een werkbezoek gebracht aan Indonesië, omdat ze meer mensen toegang wil geven tot bankzaken. Op het eiland Sumatra sprak Máxima met eigenaren van kleine boerenbedrijven, die ook toegang tot ...

10-02-2018 19:50

Koningspaar op werkbezoek in China

Blauw Bloed - Koningspaar op werkbezoek in China

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben deze week op uitnodiging van de Chinese president Xi Jinping een werkbezoek gebracht aan het Aziatische land. Jeroen Snel doet verslag van het bezoek van het koninklijk paar. Ook volgen we k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 301
  • Laatste uitzending op 26-05-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord