Programma gemist?

Royaltyprogramma het waarin koning Willem-Alexander, naar koningin Máxima, prinses op tv Beatrix en de andere leden een van het uit koninklijk een huis van dichtbij gevolgd worden. naar Van werkbezoeken door in eigen uit land tot en met staatsbezoeken aan de het buitenland. met Verder aandacht voor de uit andere vorstenhuizen van door op tv Europa. Ook duikt het het programma regelmatig de met geschiedenis in een om bijzondere gebeurtenissen van de het Oranjes uit nog eens de revue te laten door passeren. En er in is tijdens speciale aandacht van voor koninklijke couture en tijdens sieraden.

Koning Willem-Alexander de en tijdens koningin Máxima waren deze week in door de uit New York vanwege van de grote jaarvergadering naar van de de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het op tv koninklijk paar op tijdens de voet tijdens de hun drukke een programma op tv en sprak met de in koning onder een meer over het VN-werk van op zijn vrouw. Koningin Máxima door stond uit woensdag in uit het middelpunt van door de belangstelling. Precies tien jaar op zet zij op zich voor een de secretaris-generaal van de tijdens VN in om wereldwijd het mensen toegang te op geven tot het bankzaken. Reden de voor de VN om tijdens Máxima tijdens van een speciale bijeenkomst in door het zonnetje uit te zetten. Koning met Willem-Alexander vierde als trotse echtgenoot een dit jubileum een mee. * Prins van Harry en Meghan begonnen maandag door op tv samen met hun zoontje Archie naar aan naar een tiendaagse reis een door Afrika. De hertog op tv en hertogin van Sussex naar bezochten deze week onder door andere een met sloppenwijk tijdens in Kaapstad en de oudste moskee van op tv van Zuid-Afrika. Tot ieders uit verrassing nam het paar een de bijna vijf tijdens maanden oude Archie mee uit de naar hun ontmoeting met aartsbisschop uit Desmond op tv Tutu. * Mode-expert naar Josine Droogendijk neemt een de laatste looks van met koningin Máxima onder van de loep. in Wat droeg ze in de afgelopen weken door en wat viel tijdens er op aan tijdens haar outfits? * Fotospecialist tijdens Peter van den in Doel onthult een aantal bijzondere door door kiekjes van een jonge in Willem-Alexander en uit een overzicht van het laatste de koninklijke door nieuws uit binnen- en in buitenland.

Een drukke het week voor tijdens koning Willem-Alexander en koningin Máxima. naar De dag de na Prinsjesdag het moest het koningspaar alweer vroeg een op uit de veren voor een van streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In met het oosten van op tv het door land bezochten ze de meerdere initiatieven naar waarbij 'verbinding' centraal van staat. Ook namen Willem-Alexander de en Máxima een kijkje in door de het Nationaal Park Dwingelderveld, waar in we een verliefde door koning met en koningin zagen. * van Op diverse plekken in in het land werd een deze week naar 75 jaar met vrijheid gevierd. Niemand minder dan op de Britse prins het Charles vergezelt prinses op Beatrix tijdens de door Airborne-herdenking in naar Ede. Ook het prinses Margriet en professor het Pieter van tijdens Vollenhoven herdachten de bevrijding. Zij waren uit aanwezig bij de op herdenking van op de naar Slag om Arnhem. uit * Op Prinsjesdag hebben we de weer volop kunnen genieten met van hoeden in met alle vormen en een maten, maar het hoe zit het met het de hoeden van van koningin Máxima? Wist tijdens u op dat ze allemaal handgemaakt zijn? de Stijlmeester Bodo Breg de vertelt alle ins door en van outs over de hoofddeksels van met de koningin. op tv * Koning Carl Gustaf in van Zweden door heeft zijn hele leven een zijn vader niet op tv gekend. de Hij verongelukte na een bezoek tijdens aan door Nederland. In uit onze serie 'Vergeten tragedies' door dit keer in het tragische verhaal van naar Gustaf Adolf.

Royaltyprogramma waarin in koning Willem-Alexander, van koningin Máxima, prinses met Beatrix en met de andere leden van van het koninklijk een huis van dichtbij gevolgd de worden. Van op werkbezoeken in eigen tijdens land tot en met staatsbezoeken naar aan het buitenland. naar Verder aandacht voor de de andere vorstenhuizen door van Europa. Ook duikt op tv het programma tijdens regelmatig de geschiedenis met in om bijzondere gebeurtenissen het van van de Oranjes nog eens de het revue te een laten passeren. En naar er is speciale op tv aandacht voor met koninklijke couture en de sieraden.

Royaltyprogramma met waarin koning het Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses in Beatrix en de andere door leden van het uit koninklijk huis tijdens van dichtbij gevolgd worden. het Van werkbezoeken tijdens in eigen land tot uit en met staatsbezoeken naar aan het buitenland. een Verder tijdens aandacht voor de andere door vorstenhuizen van Europa. Ook duikt door het programma regelmatig in de de geschiedenis in tijdens om bijzondere gebeurtenissen een van de Oranjes nog eens uit de op tv revue te laten passeren. En het er de is speciale aandacht voor koninklijke couture het en met sieraden.

Vanuit met een zonnig Maastricht een het terugblik op de de werkbezoeken van koning Willem-Alexander in en koningin uit Máxima aan tijdens de provincie het Limburg. Ook een terugblik van op een aantal bijzondere een buitenlandse reizen de van de naar Oranjes. In de Limburgse op hoofdstad volgen een we koning Willem-Alexander op met de Groene Loper. Dit fraai op tv aangelegde gebied bovenop naar de A2-tunnel, op die de naam van naar de koning in draagt, verdiende een in koninklijke opening. Koningin uit Máxima met reisde af naar Kerkrade. van Daar bracht tijdens ze een werkbezoek aan met SchuldHulpMaatje Parkstad, naar een project van het tijdens Oranje Fonds. op tv * Regelmatig is het koningspaar tijdens in het Caribisch deel uit van in ons koninkrijk het te vinden. Meestal is een feestdag een de aanleiding op tv om een van met de eilanden te bezoeken. van een Zo was 'Dia di Bandera', op de dag door van de vlag, de naar reden om weer de naar Curaçao van te reizen.* Opnieuw een van uitstapje naar het het Koninklijk in Huisarchief op het terrein met van Paleis Noordeinde in in Den Haag. naar Oud-directeur Flip Maarschalkerweerd door haalt dit op keer koninklijk speelgoed tevoorschijn. * een De sieraden in een de juwelencollectie van van onze Oranjes hebben van soms een bijzondere naar herkomst, zoals de strikbroche op met op tv roze diamanten. Juwelenhistoricus Martijn door Akkerman vertelt het op verhaal achter op tv dit juweel.

Royaltyprogramma waarin het koning Willem-Alexander, koningin Máxima, op prinses Beatrix en naar de andere tijdens leden van het een koninklijk het huis van dichtbij gevolgd van worden. Van naar werkbezoeken in eigen land naar tot en naar met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder in aandacht voor de in andere een vorstenhuizen van Europa. op tv Ook duikt het programma in regelmatig de geschiedenis in van om bijzondere gebeurtenissen tijdens van de Oranjes op nog eens tijdens de een revue te laten passeren. En er tijdens is speciale aandacht het de voor koninklijke couture op en sieraden.

Royaltyprogramma uit waarin koning Willem-Alexander, koningin de Máxima, prinses door Beatrix en de andere een leden van naar het koninklijk huis van een dichtbij gevolgd worden. naar Van werkbezoeken in op eigen land tot en naar op tv met staatsbezoeken aan het buitenland. met Verder aandacht naar voor de een andere vorstenhuizen van door Europa. Ook duikt het programma regelmatig op met de geschiedenis in om bijzondere gebeurtenissen uit het van de Oranjes nog eens de de revue met te laten passeren. En er een met is speciale aandacht voor koninklijke couture het en uit sieraden.

Het door werk van leden van de tijdens koninklijke familie op tv speelt zich regelmatig in met het buitenland naar af. op tv We blikken terug op een naar aantal met van deze bezoeken in op tv de afgelopen een tijd. Eind november 2018 maakte prinses van Beatrix uit sinds lange tijd weer in een buitenlandse reis met maakte met als bestemming op de Bonaire. Daar bezocht zij een op aantal bijzondere projecten. Koningin een op tv Máxima reisde af het naar Jordanië vanwege haar werk in voor de Verenigde op tv Naties. op In het land hebben door vooral veel vrouwen van geen toegang tot uit zaken als in een bankrekening en andere financiële tijdens diensten. Bovendien was het het koningspaar in 2018 het op nog op staatsbezoek de in het Verenigd Koninkrijk. Een reis in die de lange van en de hechte band met het het Britse koningshuis van markeerde. Want onze koningin Wilhelmina naar had in een bijzondere vriendschap naar met koningin Victoria, terwijl op tv er een groot leeftijdsverschil in tussen de van twee was. Oud-directeur van van het op Koninklijk Huisarchief een Flip Maarschalkerweerd vertelt een er alles over. Maar we blijven uit de ook in eigen land, want in we zenden uit vanuit door een Amersfoort. De stad met waar koning Willem-Alexander dit van jaar met zijn gezin zijn van tweeënvijftigste verjaardag een vierde. En we zien door op hoe koningin Máxima door in Utrecht de op taart aansneed ter ere een van het 20-jarig bestaan op van de wijk Leidsche in naar Rijn.

De stad naar Groningen, door dat is het decor voor deze tijdens uit Blauw Bloed-zomerspecial. De met stad waar in 2018 het grote een feest de van Koningsdag werd gevierd. Zanger met Arnold Veeman in bracht zijn tijdens lied Mien door Grunneger Stad ten gehore, op tv studenten zongen tijdens hun verenigingsliederen en de koninklijke tijdens familie danste mee een op de muziek van op tv Kensington. Een greep een uit de de gebeurtenissen van deze op tv dag, waar in we uitgebreid het op zullen terugblikken. Het op tv koningspaar bracht in februari op 2015 een ook al een streekbezoek aan de op provincie Groningen. Tijdens met dit op tv bezoek was speciale naar aandacht voor de de veenkoloniën in het tijdens gebied. Groningen is met ook de plek het die koningin in Máxima bezocht vanwege haar een project Meer het muziek in de klas. het In de provinciehoofdstad uit werd in 2017 afgesproken uit dat het er op alle basisscholen goed het muziekonderwijs moet worden gegeven. in Verder uit zijn er twee kleine de uitstapjes naar het Den Haag. Zo is bekend op tv dat het prinses Beatrix heel met kunstzinnig is. Maar op tv in het met Koninklijk Huisarchief ligt veel meer kunst in opgeslagen, gemaakt het door leden van de naar koninklijke familie. Vanuit in de naar hofstad zien een we ook stijlmeester Bodo Breg, op tv die ons een meeneemt naar tijdens het Gemeentemuseum in in Den Haag om te vertellen over tijdens een door expositie met alleen maar vrouwelijke een de couturiers.

De Nederlandse bevolking in het gaf het Oranjefonds in 2002 in als uit huwelijkscadeau aan het met koningspaar. De organisatie steunt uit sociale initiatieven die door mensen helpen onderdeel te de blijven van de tijdens samenleving. De koning of door koningin neemt het vaak uit onaangekondigd een kijkje bij deze projecten. door Zoals afgelopen maart: het toen bezocht de een in koning in Zoetermeer Samen de Sterk. In dit project helpen op tv vrijwilligers gezinnen door in moeilijkheden. Een naar aantal door initiatieven wordt eens per jaar in op tv het op zonnetje gezet, door als op Paleis op Noordeinde de 'Appeltjes van het Oranje' worden uitgereikt. Hoe dat met in zijn op werk gaat, ziet u op tv in deze tijdens aflevering. * Heeft de met koning ons weleens door verteld dat er op tv bij het gezin door thuis heel op tv gezond gegeten wordt? Koningin op tv Máxima naar zou hier heel streng een in van zijn. Daarom is naar het niet gek dat zij door vorig jaar in Zwolle uit de met vakbeurs voor biologische producten naar opende. het * Natuurlijk is er ook in aandacht de voor mode en tijdens juwelen. Dit keer de staat het Anna Paulowna-diadeem centraal, op een juweel door dat vaak is gedragen door een verschillende uit koninginnen, onder wie koningin van Máxima.

Vanuit Leeuwarden in blikken we uit terug op werkbezoeken van door de koning in en koningin, op tv en er is aandacht voor een de de mode van de in royals. Texel had in de koning al een keer bezocht, de maar van de andere Waddeneilanden nog niet. uit Eind in maart bezocht de koning naar daarom Terschelling, naar waar hij naartoe een ging met de de helikopter. Van het de eilanden naar het Koninklijk tijdens Huisarchief met in Den Haag. Flip Maarschalkerweerd tijdens vertelt over de achttiende door de verjaardag van prinses met Juliana. Van die dag op werd een met schilderij gemaakt, alleen van daar was iets het mee aan de in hand. En de Britse schoonzussen van Catherine en Meghan uit komen altijd door stralend voor naar de dag in tijdens de mooiste kleding. Wat door is hun smaak, en op waarin verschillen ze het van elkaar? naar En er is uit meer aandacht door voor koninklijke mode. Ontwerper Jan met Taminiau, vooral bekend als tijdens dé ontwerper van op tv koningin tijdens Máxima, toont ons zijn collectie de die een nu voor een groot in publiek beschikbaar is. Verder in komt op u meer te weten over de de de nieuwste modetrend op tv die voor koninginnen op tv en prinsessen heel goed van door pas het komt.

Een uitzending vanuit uit Hanzestad Zutphen. de Het koningspaar bezoekt in aan de de provincie Gelderland, naar zoals het streekbezoek aan in de Betuwe en uit het bezoek van op de koning aan een Buddy to Buddy in Zutphen. door Op 30 april naar werd tijdens professor Pieter van tijdens Vollenhoven 80 jaar. Van met zijn jeugd herinnert in hij zich een nog veel, maar hij heeft van spijt dat hij tijdens door niet vaker gesprekken heeft gevoerd met in zijn ouders. Dat in zei een hij in het een interview dat naar Jeroen Snel met met hem had in Apeldoorn, waar de de professor met hem op terugblikte op een op tv leven vol naar hindernissen. Maar met het was op tv ook een gesprek over met passie en geloof. van Van Pieter van Vollenhoven naar van zijn schoondochters. een Zij droegen de tijdens hun huwelijk het op tv Korenaar-diadeem, dat aan tijdens de orde komt in de op tv de serie 'Juwelen van naar Oranje'. Er is ook tijdens aandacht met voor zilverwerk. Oud-directeur van het Koninklijk door van Huisarchief Flip Maarschalkerweerd laat van ons zilver en goud uit naar het archief zien, op tv dat soms nog uit steeds met de tafel versiert bij een door de staatsbanket.

Royaltyprogramma waarin tijdens koning Willem-Alexander, de koningin Máxima, een prinses Beatrix en in de andere leden van het koninklijk op tv huis van dichtbij op tv uit gevolgd worden. Van werkbezoeken het in eigen land tot en de met met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder uit tijdens aandacht voor de naar andere vorstenhuizen van Europa. van Ook duikt op tv het programma regelmatig de geschiedenis uit in om in bijzondere gebeurtenissen naar van de Oranjes naar nog eens de revue te laten naar passeren. En door er is op speciale aandacht voor uit koninklijke couture uit en sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning in naar Willem-Alexander, koningin Máxima, van prinses Beatrix en de andere leden een van op tv het koninklijk op huis van dichtbij gevolgd worden. Van in werkbezoeken in het eigen op tv land tot en met staatsbezoeken tijdens aan naar het buitenland. Verder het aandacht voor de andere vorstenhuizen uit van Europa. Ook uit duikt het het programma regelmatig de geschiedenis door in om bijzondere gebeurtenissen in het van de Oranjes nog van eens de door revue te laten passeren. tijdens En er is op speciale aandacht op tv voor koninklijke couture tijdens en sieraden.

juli 2020
05-10-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

28-09-2019 18:30

Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Blauw Bloed - Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren deze week in de New York vanwege de grote jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het koninklijk paar op de voet tijdens hun drukke programma en sprak met de koning onder ...

21-09-2019 18:25

Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Blauw Bloed - Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Een drukke week voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De dag na Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit de veren voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van het land bezochten ze meerdere initiatieven...

14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!