Programma gemist?

Aflevering 6 - op tv Royaltyprogramma. Interview met koningin van Mathilde. O.a.: Koningin de Mathilde van België was de op tv op werkbezoek in Mozambique. Als pleitbezorger tijdens naar van de Verenigde Naties richt zij uit zich wereldwijd op op kwetsbare op tv vrouwen en in kinderen.

Prinses Christina naar omschreef zichzelf een herhaaldelijk als tijdens prinses tegen wil naar en dank. De 71-jarige tante van op koning Willem-Alexander woont het tegenwoordig in uit Italië waar ze door een met anoniem leven leidt, maar door nu haar kunstbezit de wordt geveild het staat ze ongewild tijdens in de belangstelling. van Jeroen Snel praat in de studio op tv met Remco Meijer, tijdens van verslaggever Politiek en tijdens Koninklijk Huis voor tijdens de Volkskrant, over 'de naar cashende prinses'. het * Het was een enerverende week uit voor op de Britse tijdens royals. De Britten zitten diep een in tijdens het Brexit-drama. Hoe zal koningin van Elizabeth de tijdens afgelopen dagen naar het nieuws uit gekeken de hebben? Op privévlak liep een helaas ook niet een alles op de rolletjes. Echtgenoot prins een Philip raakte door betrokken bij een auto-ongeluk. tijdens Correspondent Lia uit van Bekhoven praat ons tijdens bij. * De schoonzussen Meghan door en op Catherine gingen beiden in weer aan met het werk en met lieten zich van hun beste met kant zien. tijdens * Stijlmeester Bodo Breg neemt uit het tijdens silhouet van Catherine in onder de met loep.

Koning Willem-Alexander, koningin de Máxima een en hun drie dochters zullen van uit een dezer dagen door hun intrek nemen een in Paleis Huis ten Bosch met in Den Haag. Na van een ingrijpende renovatie op van het het zeventiende-eeuwse paleis was met het deze met week een tijdens komen en gaan op van verhuiswagens. Na in vijftien jaren vertoeven op tijdens Villa Eikenhorst keert de koning van terug naar in de plek waar het hij een uit deel van zijn naar jeugd heeft doorgebracht. het Jeroen Snel praat in uit de studio met door Justine Marcella, hoofdredacteur van een uit het tijdschrift Vorsten, over de de verhuizing van van het koninklijk van gezin. Ook de naar trouwe viervoeters van het koninklijk in gezin wacht door met de verhuizing een nieuw uit een plekje. * Koninklijke honden, je hebt tijdens ze in alle tijdens soorten en het maten. Voor welke in honden hebben het de royals een in zwak? * met Wat is de overeenkomst tussen een Beatrix en Meghan? met Stijlmeester Bodo Breg tijdens neemt ons mee uit naar het tijdens Gemeentemuseum Den Haag en verklapt naar wat beide uit royals gemeen hebben. * van van In de serie de 'Vergeten tragedies' blikken we terug naar op ingrijpende in gebeurtenissen in het op leven van op tv de royals. Deze week: de Juan Carlos van in Spanje. Al op jonge tijdens leeftijd maakt hij de een grootste tragedie van de door zijn leven mee.

Prins Jaime de uit op tv Bourbon de Parme (46) het is sinds 1 september speciaal een op adviseur van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR en van bezocht een tijdens groot vluchtelingenkamp in het tijdens noorden van uit Kenia. Jeroen de Snel legde op tv zijn bezoek aan naar het Afrikaanse land op vast.

Het van jaar 2018 gaat de naar boeken uit in als het jaar het waarin koningin Máxima meer van dan ooit schitterde met met een koninklijke juwelen. Juwelen die we een lange tijd niet meer uit gezien door hadden. Van door robijnen en smaragden tot de een grote diamant van Mary op tv Stuart. Juwelenhistoricus Martijn op Akkerman op neemt Máxima in mooiste juwelen van 2018 onder de in loep. * Royals een in binnen- en naar buitenland zijn al op druk het in de weer om de de paleizen van klaar te naar maken voor de met Kerst. Buckingham Palace is omgetoverd tot door tijdens een waar kerstparadijs. door Koning Willem-Alexander pakte deze week uit tijdens met van een royale dennenboom op door het voorplein van van Paleis Noordeinde. En prins een William en met zijn echtgenote met Catherine woonden in op Kensington Palace een kerstfeest voor op families van uitgezonden met militairen met bij. * Liefhebbers van de de Netflix-serie The Crown de hebben door de relatieperikelen naar van Margaret op de voet van kunnen volgen. In in de in serie 'Verboden liefdes' hebben we de de een echte beelden van prinses Margaret op tv en Peter naar Townsend.

Prinses Margriet op tv en prof. mr. Pieter het met van Vollenhoven zijn in tijdens de Big Apple voor de de op tv 37e editie van het Peter uit Stuyvesant Ball. Naast dit op tv jaarlijkse benefietgala uit stond er voor op het van beschermpaar van de tijdens Netherland-America Foundation meer in op het programma. Jeroen Snel door volgde het paar op een de naar voet en naar had een uitgebreid interview met de hen. * Na in een rustperiode de van twaalf dagen ging koningin op Máxima weer aan tijdens een het werk. In Den Haag het woonde een ze woensdagochtend de op tv lancering van SchuldenlabNL bij. het * De Britse prins Charles van vierde 14 op november door zijn zeventigste verjaardag. Heel wat koninklijke op gasten kwamen naar naar zijn feestje uit in Buckingham Palace, onder naar wie prinses Beatrix. naar Daarnaast neemt correspondent door Lia het van Bekhoven op tv ons mee naar een plaats door in Zuid-Engeland die Charles' op op bijzondere interesse heeft. een * De royals kleden zich het steeds tijdens vaker ton sur ton. Maar wat naar is dit op eigenlijk op en waarom kiezen royals hier uit zo graag het voor?

Rechtstreeks op vanuit Dordrecht. een Koning Willem-Alexander is bij de tijdens start van 'Ode aan uit tijdens de Synode', de viering met van 400 jaar Synode van uit Dordrecht. De op tv koning zal tijdens van een bijeenkomst in de het Augustijnenkerk uit een bijbeltekst in voorlezen uit de Statenvertaling. Ook in zet hij een robotarm uit in werking die, op tv 400 in jaar nadat van men begon aan de eerste Nederlandse tijdens Bijbelvertaling, in door negen maanden de Statenbijbel op tv kalligrafeert. het In het Dordts van Museum levert door Willem-Alexander een eigen op Bijbel in waarmee hij de met expositie op tv 'Werk, bid & bewonder' opent, met waarin kunst en van calvinisme elkaar door vinden. Jeroen door Snel praat met koningshuisdeskundige Tirza naar van der het Graaf over de van rol van met de Oranjes bij de tijdens Synode van Dordrecht, want het het tijdens was prins Maurits die via tijdens de Synode van op Dordrecht opriep tot tijdens eenheid in een het land. * Ooit naar werd ze de gehaat door het Britse volk, op maar datzelfde volk naar sloot haar uit uiteindelijk uit weer in het hart. uit In aanloop naar de van zeventigste uit verjaardag van prins Charles van vertelt correspondent een Lia van Bekhoven over tijdens diens echtgenote tijdens Camilla. We kennen haar van vooral als hertogin van Cornwall. door Toch heeft tijdens de vrouw van tijdens de met Britse kroonprins een nog mooiere titel, op tv namelijk prinses uit van van Wales. Waarom gebruikt ze die titel van niet? En op tv wordt Camilla tijdens ooit koningin? * Met de stijlmeester Bodo Breg de gaan we naar de door Sieraadartfair in in Amsterdam, van op zoek naar nieuwe, bijzondere door sieraden voor de het royals.

Koningin van Máxima was aanwezig bij de door vrijwilligersdag Stichting 113 van door Zelfmoordpreventie. De landelijke hulporganisatie biedt mensen tijdens die het de leven niet het meer zien zitten de een luisterend op tv oor. De koningin is aanwezig een bij de lancering van van een uit nieuwe app, spreekt met op vrijwilligers, medewerkers en de trainers over hun werk. in Een uit confronterend bezoek in voor Máxima, die een aantal maanden in geleden haar op tv jongste zus Inés verloor van aan zelfdoding. In de het het Spaanse koningshuis is het de niet met altijd pais en vree. het Lastig voor koning op tv Felipe, maar hoe tijdens slaat zijn oudste dochter kroonprinses op tv Leonor zich naar daar doorheen? Deze week, door op in haar dertiende verjaardag, op tv hield zij van haar eerste toespraak, nota bene naar over de grondwet. Ooit uit een werd ze gehaat op door het Britse volk maar datzelfde de volk sloot met haar met uiteindelijk weer in het met hart. In aanloop naar de de een zeventigste verjaardag van prins uit Charles, vertelt correspondent tijdens Lia van Bekhoven een over diens echtgenote met Camilla. We kennen de haar vooral tijdens als hertogin van Cornwall. Toch uit heeft de vrouw van de de Britse uit kroonprins uit een nog mooiere in titel, namelijk: prinses van Wales. Waarom uit gebruikt ze die de titel een niet? En in wordt Camilla ooit koningin? Voor naar Máxima was het 'oktober de modemaand'. tijdens Het werkbezoek aan Duitsland in begon ze in een op nieuwe met outfit en bij met het staatsbezoek op tv aan Groot-Brittannië trok Máxima op werkelijk alles uit uit de kast! Cécile Narinx, een stijlredacteur van de op tv Volkskrant, geeft op haar mening.

Koning met Willem-Alexander en naar koningin Máxima hebben op uitnodiging in van de uit Britse koningin Elizabeth op tv een tweedaags op staatsbezoek gebracht aan het Verenigd door Koninkrijk. Een verslag van door dit van historische bezoek. uit Na de officiële het ontvangstceremonie op Horse Guards Parade het in hartje een Londen volgde een met vol en uit divers programma: van van de kranslegging bij het tijdens Graf van de Onbekende met Soldaat de in Westminster Abbey tot door het staatsbanket waar met koningin Máxima schitterde een met dé naar Stuart-diamant. De Britse prins Harry in en zijn echtgenote een Meghan waren niet bij naar het staatsbezoek aanwezig. het Zij tijdens maakten deze week de oversteek door van Australië naar het Fiji en op Tonga. Ook aandacht op voor prins tijdens Charles, die op 14 de november de zijn zeventigste verjaardag viert. Correspondent in Lia het van Bekhoven neemt een ons mee naar Cornwall, het met hertogdom van de door Britse op tv troonopvolger.

februari 2019
16-02-2019 19:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

09-02-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Aflevering 6 - Royaltyprogramma. Interview met koningin Mathilde. O.a.: Koningin Mathilde van België was op werkbezoek in Mozambique. Als pleitbezorger van de Verenigde Naties richt zij zich wereldwijd op kwetsbare vrouwen en kinderen.

02-02-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

26-01-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

19-01-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Prinses Christina omschreef zichzelf herhaaldelijk als prinses tegen wil en dank. De 71-jarige tante van koning Willem-Alexander woont tegenwoordig in Italië waar ze een anoniem leven leidt, maar nu haar kunstbezit wordt geveild staat ze on...

12-01-2019 19:20

Koninklijk gezin pakt verhuisdozen uit

Blauw Bloed - Koninklijk gezin pakt verhuisdozen uit

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters zullen een dezer dagen hun intrek nemen in Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Na een ingrijpende renovatie van het zeventiende-eeuwse paleis was het deze week een komen en gaan v...

05-01-2019 19:20

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

15-12-2018 19:40

Prins Jaime de Bourbon de Parme bezoekt Kenia

Blauw Bloed - Prins Jaime de Bourbon de Parme bezoekt Kenia

Prins Jaime de Bourbon de Parme (46) is sinds 1 september speciaal adviseur van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR en bezocht een groot vluchtelingenkamp in het noorden van Kenia. Jeroen Snel legde zijn bezoek aan het Afrikaanse land vast...

08-12-2018 19:40

Máxima's mooiste juwelen in 2018

Blauw Bloed - Máxima's mooiste juwelen in 2018

Het jaar 2018 gaat de boeken in als het jaar waarin koningin Máxima meer dan ooit schitterde met koninklijke juwelen. Juwelen die we lange tijd niet meer gezien hadden. Van robijnen en smaragden tot de grote diamant van Mary Stuart. Juwelen...

01-12-2018 19:40

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

24-11-2018 19:40

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

17-11-2018 19:40

Margriet en Pieter op galabal in New York

Blauw Bloed - Margriet en Pieter op galabal in New York

Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn in de Big Apple voor de 37e editie van het Peter Stuyvesant Ball. Naast dit jaarlijkse benefietgala stond er voor het beschermpaar van de Netherland-America Foundation meer op het pr...

10-11-2018 19:40

Koning Willem-Alexander bij 400 jaar Dordtse Synode

Blauw Bloed - Koning Willem-Alexander bij 400 jaar Dordtse Synode

Rechtstreeks vanuit Dordrecht. Koning Willem-Alexander is bij de start van 'Ode aan de Synode', de viering van 400 jaar Synode van Dordrecht. De koning zal tijdens een bijeenkomst in de Augustijnenkerk een bijbeltekst voorlezen uit de State...

03-11-2018 19:40

Koningin Máxima bij vrijwilligersdag Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Blauw Bloed - Koningin Máxima bij vrijwilligersdag Stichting 113 Zelfmoordpreventie

Koningin Máxima was aanwezig bij de vrijwilligersdag Stichting 113 Zelfmoordpreventie. De landelijke hulporganisatie biedt mensen die het leven niet meer zien zitten een luisterend oor. De koningin is aanwezig bij de lancering van een nieuw...

27-10-2018 19:40

Koningspaar brengt staatsbezoek aan Verenigd Koninkrijk

Blauw Bloed - Koningspaar brengt staatsbezoek aan Verenigd Koninkrijk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben op uitnodiging van de Britse koningin Elizabeth een tweedaags staatsbezoek gebracht aan het Verenigd Koninkrijk. Een verslag van dit historische bezoek. Na de officiële ontvangstceremonie op...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 323
  • Laatste uitzending op 16-02-2019 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord