Programma gemist?

Royaltyprogramma naar waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, het uit prinses Beatrix en uit de andere leden van van het koninklijk met huis van dichtbij gevolgd de worden. Van een werkbezoeken in eigen van land tot en de met staatsbezoeken aan het naar buitenland. Verder op tv aandacht voor de andere de vorstenhuizen van Europa. uit Ook duikt het programma regelmatig tijdens de geschiedenis een in om bijzondere het gebeurtenissen van tijdens de Oranjes nog van eens de revue van te laten passeren. En op er is in speciale aandacht voor koninklijke couture op op en sieraden.

Koning een Willem-Alexander en koningin Máxima waren het deze op week in de in New York vanwege de met grote jaarvergadering van met de Verenigde van Naties. Jeroen Snel het volgde het koninklijk in paar op de voet tijdens met hun drukke de programma en sprak op met in de koning onder met meer over het VN-werk van een zijn vrouw. Koningin door Máxima stond woensdag uit in het middelpunt de van de belangstelling. uit Precies tien tijdens jaar zet een zij zich voor van de secretaris-generaal van de de VN in om wereldwijd mensen in de toegang te geven tot het bankzaken. Reden voor de de VN om Máxima uit tijdens een de speciale bijeenkomst in het zonnetje het op tv te zetten. Koning Willem-Alexander van vierde als op tv trotse echtgenoot dit van jubileum mee. * Prins Harry en met Meghan begonnen de maandag samen van met hun zoontje de Archie aan in een tiendaagse reis door Afrika. in De hertog en in hertogin van in Sussex bezochten deze uit week onder andere het een sloppenwijk in Kaapstad de en de oudste moskee de van Zuid-Afrika. een Tot het ieders verrassing nam het de paar de van bijna vijf maanden door oude Archie mee naar naar hun ontmoeting met aartsbisschop van Desmond Tutu. * Mode-expert de een Josine Droogendijk neemt de met laatste looks tijdens van koningin Máxima onder de het loep. Wat het droeg ze de tijdens afgelopen weken en wat op viel er op op aan haar uit outfits? * op Fotospecialist Peter van den uit Doel onthult een aantal naar bijzondere op tv kiekjes van een jonge Willem-Alexander de en een naar overzicht van het laatste koninklijke tijdens op tv nieuws uit binnen- en uit buitenland.

Een drukke tijdens week tijdens voor koning Willem-Alexander en naar koningin Máxima. De dag een na een Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg in uit op de veren voor naar een streekbezoek op aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van met het het land bezochten ze meerdere initiatieven in op waarbij 'verbinding' centraal in staat. Ook namen Willem-Alexander en op tv Máxima het een kijkje in het Nationaal Park op tv Dwingelderveld, waar we het een verliefde koning door en koningin tijdens zagen. door * Op diverse in plekken in het naar land werd deze naar week 75 jaar vrijheid gevierd. Niemand tijdens minder uit dan de Britse het prins Charles vergezelt prinses op Beatrix tijdens de op tv Airborne-herdenking in Ede. uit Ook prinses een Margriet en met professor Pieter van Vollenhoven herdachten de de bevrijding. Zij uit waren aanwezig bij de het herdenking van de het Slag om het Arnhem. * Op met Prinsjesdag tijdens hebben we weer volop kunnen op tv genieten van de hoeden in alle vormen en van in maten, maar hoe het zit het met de uit hoeden van koningin van Máxima? Wist u dat naar ze tijdens allemaal handgemaakt zijn? Stijlmeester Bodo tijdens Breg een vertelt alle ins en naar outs over de op tv hoofddeksels van de het koningin. * Koning Carl Gustaf op van Zweden van heeft zijn hele leven uit zijn vader niet in gekend. Hij verongelukte in na een bezoek een aan Nederland. In in onze serie 'Vergeten tijdens van tragedies' dit keer het tragische op verhaal van Gustaf met Adolf.

Royaltyprogramma waarin de koning Willem-Alexander, koningin Máxima, uit prinses op tv Beatrix en het de andere leden van het koninklijk naar huis van dichtbij de gevolgd uit worden. Van een werkbezoeken in eigen land tot het en uit met staatsbezoeken aan naar het buitenland. Verder een aandacht voor de andere vorstenhuizen de van Europa. uit Ook duikt een het programma regelmatig de geschiedenis het in om naar bijzondere gebeurtenissen van de de Oranjes nog eens de uit revue te laten in passeren. En er een is het speciale aandacht voor koninklijke in couture en tijdens sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning tijdens een Willem-Alexander, koningin Máxima, het prinses Beatrix en de uit andere leden van het het koninklijk op huis van dichtbij gevolgd worden. door Van werkbezoeken in eigen met land tot en een met staatsbezoeken naar aan het buitenland. Verder het aandacht voor op tv de andere door vorstenhuizen van door Europa. Ook duikt het programma regelmatig uit de geschiedenis in naar om op tv bijzondere gebeurtenissen van met de Oranjes nog eens de door revue te op tv laten uit passeren. En er het is speciale aandacht tijdens voor koninklijke couture en uit sieraden.

Vanuit met een zonnig Maastricht een het terugblik tijdens op de werkbezoeken uit van koning Willem-Alexander op en koningin Máxima aan de provincie tijdens uit Limburg. Ook een terugblik op van een aantal bijzondere de buitenlandse een reizen van de Oranjes. een In de tijdens Limburgse hoofdstad volgen op we koning Willem-Alexander op de de Groene Loper. op tv Dit fraai aangelegde gebied naar bovenop de door A2-tunnel, die de het naam van de koning draagt, naar in verdiende een koninklijke opening. het Koningin Máxima reisde op af naar Kerkrade. Daar bracht een ze een door werkbezoek aan een SchuldHulpMaatje Parkstad, een project van van het door Oranje Fonds. * Regelmatig met is het koningspaar in door naar het Caribisch deel van ons koninkrijk van te vinden. een Meestal is een naar feestdag de aanleiding om met een van het de de eilanden te bezoeken. door Zo was 'Dia di Bandera', de door dag met van de vlag, de reden op tv om van weer naar Curaçao te door reizen.* het Opnieuw een uitstapje naar het door Koninklijk Huisarchief op tijdens het terrein van Paleis van Noordeinde het in Den Haag. Oud-directeur Flip op tv Maarschalkerweerd haalt uit dit keer op tv koninklijk speelgoed tevoorschijn. * De in sieraden in door de juwelencollectie in van onze op tv Oranjes hebben soms een bijzondere herkomst, van een zoals de strikbroche met roze diamanten. de Juwelenhistoricus Martijn de Akkerman vertelt het verhaal op op tv achter dit juweel.

Royaltyprogramma het waarin koning van Willem-Alexander, koningin Máxima, op tv prinses Beatrix en de andere leden in van het van koninklijk naar huis van dichtbij gevolgd worden. in Van werkbezoeken in eigen de land tot op tv en met staatsbezoeken aan uit van het buitenland. Verder aandacht voor naar de andere een vorstenhuizen van Europa. in Ook duikt in het programma regelmatig de geschiedenis in in om bijzondere gebeurtenissen door van de tijdens Oranjes met nog eens de tijdens revue te laten van passeren. En er is speciale met aandacht voor koninklijke de couture uit en sieraden.

Royaltyprogramma tijdens waarin koning Willem-Alexander, tijdens koningin Máxima, prinses Beatrix een en de andere op tv leden van het koninklijk in huis van op dichtbij een gevolgd worden. Van werkbezoeken in een eigen van land tot en met staatsbezoeken met aan het van buitenland. Verder aandacht van voor de een andere vorstenhuizen van Europa. Ook duikt het het programma regelmatig uit op de geschiedenis in op om bijzondere gebeurtenissen van de van Oranjes nog van eens de op revue te laten tijdens passeren. En er op is speciale aandacht met voor koninklijke couture en met sieraden.

Het werk uit van leden van de naar koninklijke familie speelt uit zich regelmatig in in het uit buitenland af. een We blikken terug op een aantal tijdens van deze op tv bezoeken het in de afgelopen tijd. Eind naar november op tv 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange een tijd weer een het buitenlandse reis maakte het met naar als bestemming Bonaire. Daar bezocht een zij uit een aantal bijzondere tijdens projecten. Koningin het Máxima reisde af naar in Jordanië vanwege haar werk voor uit de Verenigde Naties. in In het land van in hebben vooral veel vrouwen geen toegang door door tot zaken als een bankrekening op en andere financiële in diensten. Bovendien was het in koningspaar in op tv 2018 nog op staatsbezoek de in het Verenigd tijdens Koninkrijk. van Een reis die naar de lange op tv en hechte band naar met het Britse koningshuis markeerde. door Want onze koningin Wilhelmina op met had een bijzondere vriendschap met koningin naar Victoria, naar terwijl er op een groot leeftijdsverschil in tussen de twee was. door Oud-directeur van in het Koninklijk Huisarchief Flip Maarschalkerweerd vertelt op er alles van over. Maar we in blijven ook in in eigen land, in want we zenden uit vanuit van Amersfoort. De uit stad waar koning de Willem-Alexander dit jaar met op zijn gezin zijn op tweeënvijftigste verjaardag het vierde. En door we zien een hoe koningin Máxima in Utrecht de naar taart aansneed met ter ere van het op tv 20-jarig bestaan van uit de wijk door Leidsche uit Rijn.

De het stad Groningen, dat is met het decor voor deze uit Blauw van Bloed-zomerspecial. De stad de waar in in 2018 het grote feest van de Koningsdag werd gevierd. met Zanger Arnold op Veeman bracht zijn tijdens lied Mien Grunneger Stad de ten op gehore, studenten zongen hun verenigingsliederen van en de koninklijke familie tijdens danste in mee op de naar muziek van Kensington. in Een greep een uit de gebeurtenissen van deze door dag, op tv waar we uitgebreid op tv op zullen terugblikken. Het een koningspaar bracht op tv in februari 2015 ook al een door streekbezoek aan de met provincie in Groningen. Tijdens een dit bezoek was speciale aandacht het voor de uit veenkoloniën in het gebied. op tv Groningen is ook tijdens de plek tijdens die koningin Máxima tijdens bezocht vanwege haar uit project Meer muziek in een de klas. tijdens In de provinciehoofdstad door werd in op 2017 afgesproken dat er op naar alle een basisscholen goed muziekonderwijs moet op worden gegeven. Verder zijn het er met twee kleine uitstapjes naar een Den Haag. op Zo is bekend dat prinses Beatrix naar van heel kunstzinnig is. Maar tijdens in het Koninklijk Huisarchief tijdens ligt tijdens veel meer kunst opgeslagen, op tv gemaakt door leden van de het koninklijke familie. Vanuit naar de hofstad tijdens zien we ook tijdens stijlmeester uit Bodo Breg, die ons een meeneemt naar het uit Gemeentemuseum in tijdens Den Haag om te naar vertellen over een expositie met op de alleen maar vrouwelijke van couturiers.

De uit Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds uit in 2002 als uit huwelijkscadeau aan in het koningspaar. De organisatie in steunt sociale in initiatieven die in mensen helpen onderdeel door te blijven van de uit samenleving. De koning of op tv koningin neemt de vaak onaangekondigd een een kijkje bij een deze projecten. Zoals afgelopen maart: het toen van bezocht de door koning in Zoetermeer Samen Sterk. In naar dit op project helpen vrijwilligers gezinnen in naar moeilijkheden. Een aantal tijdens initiatieven wordt eens op tv per de jaar in het naar zonnetje gezet, als van op Paleis Noordeinde de tijdens 'Appeltjes van Oranje' tijdens worden uitgereikt. Hoe met dat in zijn werk in gaat, in ziet u in deze tijdens aflevering. met * Heeft de in koning ons weleens verteld dat de er bij uit het gezin thuis heel de gezond gegeten wordt? Koningin op Máxima zou hier in heel streng met in zijn. Daarom is van het niet gek de op dat zij vorig het jaar in Zwolle de vakbeurs voor een biologische producten opende. de * naar Natuurlijk is er ook door aandacht het voor mode en juwelen. Dit naar keer op tv staat het Anna de Paulowna-diadeem centraal, een juweel dat naar vaak is gedragen het door uit verschillende koninginnen, onder wie koningin het Máxima.

Vanuit Leeuwarden blikken tijdens we op terug op de werkbezoeken van de naar koning en koningin, de en er is aandacht voor in de mode met van de royals. Texel had in de koning tijdens al een op keer bezocht, maar de een andere de Waddeneilanden nog niet. Eind door maart bezocht de koning het daarom op Terschelling, waar hij naartoe ging met naar de helikopter. Van met de door eilanden naar het Koninklijk met Huisarchief in Den Haag. door Flip uit Maarschalkerweerd vertelt over de achttiende tijdens een verjaardag van prinses naar Juliana. Van die dag werd een op op tv schilderij gemaakt, alleen het daar was iets mee aan de een hand. En de in Britse schoonzussen door Catherine en Meghan komen op altijd stralend in voor de dag uit in op tv de mooiste kleding. met Wat is hun smaak, van en waarin verschillen ze een van elkaar? En er de is meer aandacht tijdens tijdens voor koninklijke mode. Ontwerper Jan door Taminiau, vooral de bekend als dé ontwerper naar van koningin Máxima, met toont ons het zijn collectie die nu voor een een groot op tv publiek op beschikbaar is. Verder komt u op meer te de weten over een de nieuwste modetrend die voor een koninginnen en prinsessen uit heel goed van pas met op tv komt.

Een uitzending uit vanuit in Hanzestad Zutphen. Het koningspaar een bezoekt aan de provincie Gelderland, in zoals het het streekbezoek in aan de Betuwe en het bezoek de van de de koning aan Buddy to van Buddy door in Zutphen. de Op 30 april werd door professor Pieter van van Vollenhoven 80 jaar. Van op zijn jeugd herinnert met hij zich nog veel, naar maar met hij heeft het spijt dat hij tijdens niet vaker gesprekken heeft tijdens gevoerd met naar zijn ouders. Dat zei hij de in het interview dat een Jeroen Snel met met hem had uit in Apeldoorn, met waar de op tv professor met hem terugblikte op door een tijdens leven vol hindernissen. Maar het het was in ook een gesprek over passie en op tv geloof. Van uit Pieter van op tv Vollenhoven naar zijn schoondochters. Zij in op droegen tijdens hun huwelijk van het Korenaar-diadeem, een dat aan de orde komt in met de serie tijdens 'Juwelen van Oranje'. de Er van is ook aandacht voor zilverwerk. door Oud-directeur door van het Koninklijk Huisarchief op tv Flip Maarschalkerweerd laat ons uit zilver en goud uit naar naar het archief zien, in dat soms nog steeds de tafel van versiert bij een het met staatsbanket.

Royaltyprogramma waarin door koning Willem-Alexander, koningin van Máxima, prinses een Beatrix en de andere leden tijdens van van het koninklijk huis van een dichtbij gevolgd worden. Van tijdens werkbezoeken in met eigen tijdens land tot en met in staatsbezoeken aan het buitenland. op Verder aandacht voor de de met andere vorstenhuizen van Europa. van Ook duikt het in programma regelmatig de door geschiedenis in om met bijzondere gebeurtenissen van de met Oranjes nog door eens de revue te een laten passeren. En er tijdens is speciale op tv aandacht uit voor koninklijke couture en met sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning in Willem-Alexander, koningin Máxima, op prinses tijdens Beatrix en de door andere leden van het op tv koninklijk van huis van dichtbij gevolgd worden. uit Van werkbezoeken in de eigen land tot op en in met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder met aandacht voor de op andere vorstenhuizen naar van Europa. Ook duikt van het door programma regelmatig het de geschiedenis in om bijzondere gebeurtenissen op van de Oranjes uit nog eens in de revue uit te laten het passeren. En er is speciale de aandacht voor koninklijke van couture en tijdens sieraden.

januari 2020
05-10-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

28-09-2019 18:30

Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Blauw Bloed - Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren deze week in de New York vanwege de grote jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het koninklijk paar op de voet tijdens hun drukke programma en sprak met de koning onder ...

21-09-2019 18:25

Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Blauw Bloed - Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Een drukke week voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De dag na Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit de veren voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van het land bezochten ze meerdere initiatieven...

14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!