Programma gemist?

Aflevering van 27 - Royaltymagazine: Koningin tijdens Máxima voor Verenigde van Naties in tijdens New York

Koningin Máxima was in op dinsdag 5 september uit aanwezig bij het benefietgaladiner met van het een Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. het 'Boeren, burgers en buitenlui' de is het thema naar van de de Open op Monumentendag die deze op week gehouden werd. naar Monumenten en het behoud in ervan, daar door heeft prof mr. Pieter uit van Vollenhoven iets mee. de Vandaar ook de dat hij weer aanwezig met was bij de de landelijke opening. met Hoe kun je je tijdens koninklijk kleden met naar een klein uit budget? Stijlmeester Bodo Breg het laat alle in tips en tricks zien naar om met een goedkope outfit koninklijk op tv te maken. op Ook zien we uit de miniserie De Oranjes en op tv Duitsland. Paul uit Rem, conservator Paleis het met Loo, en Jeroen met reizen door door Duitsland op zoek tijdens naar koninklijke op tv verhalen.

Koningin naar Máxima was dinsdag in 5 september aanwezig bij het in benefietgaladiner van tijdens het op Prinses Máxima Centrum voor door kinderoncologie. * 'Boeren, een burgers en buitenlui' is het tijdens thema van van de Open Monumentendag uit die de deze week gehouden werd. op Monumenten en het behoud ervan, tijdens daar op heeft prof mr. op Pieter van Vollenhoven iets mee. uit Vandaar ook door dat hij weer aanwezig de was bij de door uit landelijke opening. * door Hoe kun je je op tv koninklijk kleden met een klein door budget? naar Stijlmeester Bodo Breg de laat alle naar tips en tricks het zien om een goedkope outfit koninklijk van te maken. * van tijdens Ook zien we de miniserie De naar met Oranjes en Duitsland. Paul Rem, conservator uit Paleis het Loo, tijdens uit en Jeroen reizen naar door Duitsland op zoek naar naar koninklijke de verhalen.

Komende zaterdag staat uit de Blauw de Bloed Zomerspecial in het het op teken van prinses Margriet van en Prof.mr. Komende zaterdag door staat de Blauw Bloed uit Zomerspecial in het het teken van met prinses Margriet en een Prof.mr. Pieter van op Vollenhoven.

Deze op tv week blikken we door in onze Zomerspecial terug op tv op de door vijftigste verjaardag van koning de Willem-Alexander en op zijn in in allerleukste werkbezoeken van het afgelopen seizoen. van Ook maken op we een uitje naar naar Oostenrijk, waar... Deze door in week blikken we een in onze Zomerspecial terug op de in door vijftigste verjaardag van in koning Willem-Alexander en op zijn allerleukste een werkbezoeken van op het in afgelopen seizoen. Ook maken we op een uitje met naar Oostenrijk, waar historica Reinildis de van in Ditzhuyzen ons uit rondleidt door keizerlijk op Wenen.

Koningin Máxima was naar de afgelopen week het in Vietnam voor op in de Verenigde Naties. een Ze bezocht een landbouwproject en op ging in gesprek boeren, in ondernemers, ministers en in de president op over het op toegankelijker maken van financ... Koningin het Máxima tijdens was de afgelopen week in de Vietnam voor de uit in Verenigde Naties. Ze de bezocht een landbouwproject en ging in in door gesprek boeren, ondernemers, de ministers en de president over het tijdens toegankelijker maken van van financiële met diensten. Jeroen Snel reisde met de Máxima mee door en sprak haar uit aan het op tv begin en het eind de van het met bezoek.

In onze op eerste een zomerspecial blikken we terug op op tv de meest bijzondere creaties naar van in het afgelopen seizoen. Daarnaast laat uit couturier het Paul Schulten de ons zien wat er in allemaal bij naar het maken van een met avondjurk komt kijken. In van onze van eerste zomerspecial aandacht voor uit het uiterlijk van op tv de royals! uit We blikken terug op van de meest bijzondere een creaties van het afgelopen een seizoen en couturier Paul tijdens Schulten laat de ons zien wat in er in allemaal bij het door maken van een van avondjurk komt kijken.

Prinses het Margriet en het Pieter van Vollenhoven op waren de afgelopen in week in Canada. Zij op hebben een speciale in band met het een land. De prinses is er tijdens het geboren en sinds hun naar huwelijk komt het paar uit er uit vaak. Jeroen Snel volgde Pi... naar Prinses het Margriet en Pieter van Vollenhoven een waren de afgelopen met week in Canada. Zij naar hebben een de speciale band met de het land. De prinses op is er geboren het en sinds op tv hun huwelijk komt het door paar op tv er vaak. Jeroen Snel door volgde Pieter en op tv Margriet en op tv had een op tv interview met hen.

Dit jaar tijdens vieren koning uit Harald en koningin Sonja door hun tachtigste op tv verjaardag! Het Noorse met koningspaar vierde tijdens hun verjaardag dinsdag en het woensdag met familie en vele op koninklijke vrienden. door Op met het programma stonden in twee... Dit jaar vieren koning Harald naar en koningin Sonja naar hun tachtigste verjaardag! uit Het op Noorse koningspaar vierde hun verjaardag een op dinsdag en woensdag met uit familie en vele koninklijke vrienden. het in Op het programma stonden twee tijdens galadiners en op een vaartocht. Jeroen op Snel doet zaterdag verslag tijdens van de feestelijke dagen de door in Oslo.

Donderdagochtend kwam op tv de Britse in koninklijke staf bijeen voor in een het spoedberaad. Na een turbulente ochtend met de vele geruchten het in de media door maakt van het hof bekend dat in prins Philip van (95) stopt het met uitvoeren uit van op tv konink... Donderdagochtend kwam de Britse koninklijke door staf in bijeen voor een spoedberaad. tijdens Na een turbulente een ochtend met de vele geruchten in de de media maakt op het hof bekend van dat prins Philip (95) het stopt het met op tv uitvoeren van koninklijke de taken. Correspondent Lia van de Bekhoven op vertelt over door de reden en de een gevolgen van deze op tv beslissing.

Deze uitzending staat een in volledig in het van teken van de vijftigste verjaardag de van koning Willem-Alexander! De uit koning van viert zijn verjaardag op onder andere met een tijdens feestelijke uit Koningsdag in Tilburg en een het diner met 150 op tv Ne... Blauw Bloed naar staat zaterdag volledig in de het een teken van de het vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander! op tv op tv De koning viert zijn verjaardag uit onder andere met een door door feestelijke Koningsdag in Tilburg in en een diner uit met 150 in Nederlanders op het Koninklijk Paleis naar in Amsterdam. Wij uit blikken van terug.

Wat een heeft Tilburg 27 april voor het de van koninklijke familie in petto? de Jeroen Snel wandelt een de route die de een uit Oranjes donderdag zullen in afleggen en ontmoet de Tilburgers door die op druk bezig zijn in met de voorbereidingen. Hij gaat... Wat met heeft van Tilburg 27 april het voor de koninklijke familie in in petto? met Jeroen Snel wandelt op de route die de de Oranjes donderdag op tv zullen afleggen en in ontmoet de in Tilburgers die druk in bezig zijn met de voorbereidingen. in Hij gaat uit langs bij de carnavalsvereniging het en spreekt uit met zangers Guus Meeuwis een en Gers met Pardoel.

Prinses Laurentien was van op woensdag in de tijdens Schilderswijk in Den Haag. een Samen met scholieren uit de een wijk een adopteerde ze van verpleeghuis De Schildershoek. De scholieren beloven naar maandelijks in langs te komen om de het in ouderen te ver... Prinses Laurentien was de de woensdag in de Schilderswijk in Den het een Haag. Samen met scholieren uit de door wijk van adopteerde ze verpleeghuis De Schildershoek. uit De scholieren beloven op op maandelijks langs te van komen om de ouderen te op tv vermaken.

Woensdagmiddag naar heeft de de koningin een bezoek gebracht in aan de een afdeling Psychiatrie van het Academisch van Medisch Centrum in tijdens Amsterdam. Zij ging van in gesprek met psychiaters op over op tv nieuwe ontwikkelingen zoals de op toepassing... met Woensdagmiddag heeft de tijdens koningin een bezoek gebracht aan de met afdeling Psychiatrie van op het Academisch in Medisch Centrum in van Amsterdam. Zij ging in op tv gesprek met psychiaters een over nieuwe ontwikkelingen naar zoals de met toepassing van de diepe hersenstimulatie bij stoornissen tijdens en depressies. Ook van had zij emotionele gesprekken de van met patiënten. Wij naar doen uitgebreid verslag van dit werkbezoek op met van de koningin.

september 2017
23-09-2017 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Aflevering 27 - Royaltymagazine: Koningin Máxima voor Verenigde Naties in New York

16-09-2017 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

11-09-2017 16:10

Koningin bij benefietgaladiner van prinses Máxima Centrum

Blauw Bloed - Koningin bij benefietgaladiner van prinses Máxima Centrum

Koningin Máxima was dinsdag 5 september aanwezig bij het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. 'Boeren, burgers en buitenlui' is het thema van de Open Monumentendag die deze week gehouden werd. Monumenten en...

09-09-2017 19:25

Koningin bij benefietgaladiner van prinses Máxima Centrum

Blauw Bloed - Koningin bij benefietgaladiner van prinses Máxima Centrum

Koningin Máxima was dinsdag 5 september aanwezig bij het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. * 'Boeren, burgers en buitenlui' is het thema van de Open Monumentendag die deze week gehouden werd. Monumenten ...

17-06-2017 19:40

Zomerspecial: Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven

Blauw Bloed - Zomerspecial: Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven

Komende zaterdag staat de Blauw Bloed Zomerspecial in het teken van prinses Margriet en Prof.mr. Komende zaterdag staat de Blauw Bloed Zomerspecial in het teken van prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven.

10-06-2017 19:45

Blauw Bloed Zomerspecial

Blauw Bloed - Blauw Bloed Zomerspecial

Deze week blikken we in onze Zomerspecial terug op de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander en op zijn allerleukste werkbezoeken van het afgelopen seizoen. Ook maken we een uitje naar Oostenrijk, waar... Deze week blikken we in ...

03-06-2017 19:45

Koningin Máxima in Vietnam

Blauw Bloed - Koningin Máxima in Vietnam

Koningin Máxima was de afgelopen week in Vietnam voor de Verenigde Naties. Ze bezocht een landbouwproject en ging in gesprek boeren, ondernemers, ministers en de president over het toegankelijker maken van financ... Koningin Máxima was de a...

27-05-2017 19:40

Zomerspecial: Koninklijke glitter en glamour

Blauw Bloed - Zomerspecial: Koninklijke glitter en glamour

In onze eerste zomerspecial blikken we terug op de meest bijzondere creaties van het afgelopen seizoen. Daarnaast laat couturier Paul Schulten ons zien wat er allemaal bij het maken van een avondjurk komt kijken. In onze eerste zomerspecial...

20-05-2017 19:35

Margriet en Pieter bezoeken hun geliefde Canada

Blauw Bloed - Margriet en Pieter bezoeken hun geliefde Canada

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven waren de afgelopen week in Canada. Zij hebben een speciale band met het land. De prinses is er geboren en sinds hun huwelijk komt het paar er vaak. Jeroen Snel volgde Pi... Prinses Margriet en Piet...

13-05-2017 19:35

Royals vieren tachtigste verjaardag koning Harald

Blauw Bloed - Royals vieren tachtigste verjaardag koning Harald

Dit jaar vieren koning Harald en koningin Sonja hun tachtigste verjaardag! Het Noorse koningspaar vierde hun verjaardag dinsdag en woensdag met familie en vele koninklijke vrienden. Op het programma stonden twee... Dit jaar vieren koning Ha...

06-05-2017 19:35

Britse prins Philip legt koninklijke taken neer

Blauw Bloed - Britse prins Philip legt koninklijke taken neer

Donderdagochtend kwam de Britse koninklijke staf bijeen voor een spoedberaad. Na een turbulente ochtend met vele geruchten in de media maakt het hof bekend dat prins Philip (95) stopt het met uitvoeren van konink... Donderdagochtend kwam de...

29-04-2017 19:35

Koning Willem-Alexander viert vijftigste verjaardag

Blauw Bloed - Koning Willem-Alexander viert vijftigste verjaardag

Deze uitzending staat volledig in het teken van de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander! De koning viert zijn verjaardag onder andere met een feestelijke Koningsdag in Tilburg en een diner met 150 Ne... Blauw Bloed staat zaterd...

22-04-2017 19:45

Vooruitblik op Koningsdag

Blauw Bloed - Vooruitblik op Koningsdag

Wat heeft Tilburg 27 april voor de koninklijke familie in petto? Jeroen Snel wandelt de route die de Oranjes donderdag zullen afleggen en ontmoet de Tilburgers die druk bezig zijn met de voorbereidingen. Hij gaat... Wat heeft Tilburg 27 apr...

15-04-2017 19:45

Prinses Laurentien bezoekt bijzonder project in Schilderswijk

Blauw Bloed - Prinses Laurentien bezoekt bijzonder project in Schilderswijk

Prinses Laurentien was woensdag in de Schilderswijk in Den Haag. Samen met scholieren uit de wijk adopteerde ze verpleeghuis De Schildershoek. De scholieren beloven maandelijks langs te komen om de ouderen te ver... Prinses Laurentien was w...

08-04-2017 19:45

Koningin Máxima bezoekt de afdeling Psychiatrie van het AMC

Blauw Bloed - Koningin Máxima bezoekt de afdeling Psychiatrie van het AMC

Woensdagmiddag heeft de koningin een bezoek gebracht aan de afdeling Psychiatrie van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Zij ging in gesprek met psychiaters over nieuwe ontwikkelingen zoals de toepassing... Woensdagmiddag heeft de ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 269
  • Laatste uitzending op 23-09-2017 om 19:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord