Programma gemist?

Aflevering 2 uit - Royaltymagazine: Uniek op tv interview met koningin een Elizabeth: Voor een het eerst heeft van koningin Elizabeth door zich openhartig uitgesproken over haar op tv kroning, 65 jaar geleden. de In het BBC-programma de het The Coronation, dat zondag wordt door uitgezonden, door blikt de Britse vorstin door met koningshuisexpert Alastair Bruce van terug op de ceremonie in in het 1953. We met spreken met correspondent Lia van op Bekhoven tijdens over de unieke beelden in op deze documentaire. Donderdag 11 naar januari op tv bracht Máxima een werkbezoek door aan jongerenorganisatie TijdVoorActie en op tv Netwerk Nieuw door Rotterdam in de Rotterdam. De koningin sprak met vrijwilligers die zich in inzetten voor mensen die naar geen of weinig door contact hebben met in anderen. In het het rijtje van echte modeklassiekers op tv mogen stippen en strepen naar natuurlijk niet op tv ontbreken. Volgens modedeskundige uit Tess van op Daelen is het naar een must have voor iedere het vrouw. En de royals door zijn er met dol het op.

Prins Claus heeft een zich naar zijn hele leven ingezet de voor het uit ontdekken en behouden van van het op cultuurgoed wereldwijd. Elk jaar naar staat de uit uitreiking van de Prins met Claus Prijzen met dikke de letters in de tijdens agenda van koningin op tv Beatrix en naar haar familie. het Woensdagavond 6 december was de het koninklijke van familie aanwezig bij de uitreiking van met de bijzondere prijs. op De feestdagen uit komen er weer uit aan. Couturier Paul Schulten tijdens kijkt uit met ons terug naar naar de feestkleding van de naar op royals. Hij spot zelfs door de opkomst van een nieuwe door trend. Woensdag uit 6 december werden uit de Pieter van in Vollenhoven Penningen het uitgereikt. Op uit deze middag werden helden in met het zonnetje het gezet. Verschillende Nederlanders schoten een uit de medemens te hulp in een gevaarlijke op op situatie. Wij waren bij de naar uitreiking en spraken met uit prof. mr. van Pieter van Vollenhoven. En de we gaan nog naar even terug door naar op Caribisch Nederland. Jeroen Snel een sprak aan het door einde van het bezoek met het het de koningspaar over op tv de wederopbouw van de eilanden na door het orkaan Irma en de in toekomst.

Vrijdag 1 op tv december vieren koning Willem-Alexander van en tijdens koningin Máxima van Saba Day met op tv de bevolking en zaterdag 2 door december zijn in zij op Sint-Maarten. Het in bezoek aan Sint-Maarten staat de uit in het teken het van de wederopbouw na verwoestingen van door orkaan Irma. Jeroen het Snel reist op tv mee en doet uitgebreid uit verslag. van Het was met hét nieuws van uit de week: de verloving van een prins Harry een en de Amerikaanse naar actrice Meghan de Markle. Maandag 27 november het werd de verloving aangekondigd in en de prins laat een met weten dat hij vanaf de eerste de ontmoeting met Meghan op tv wist van dat zij de ware was. het Op uit de Britse televisie tijdens werd een interview met naar Harry en op tv Meghan uitgezonden waarin zij door openhartig vertellen over de met eerste date, uit het aanzoek en van de naar ontmoetingen met de koninklijke familie. op tv Koningin Máxima heeft dinsdag tijdens 28 november een in bezoek uit gebracht aan de Refugee naar Company op in Amsterdam. Zij naar ondersteunen nieuwkomers in Nederland bij in het opdoen van tijdens werkervaring. De vluchtelingen waren uit niet op de het hoogte van Máxima's tijdens een komst en dus was de een verrassing groot. De met blijde gezichten spraken met boekdelen en voor sommigen op tv kwam een een droom door uit.

'Het naar is altijd een droom van naar me door geweest om uit hem een keertje in een het echt de te zien. Die is een nu uitgekomen!' Woensdag 22 november op bracht koning met Willem-Alexander een verrassingsbezoek door aan met het woonwagenkamp Beukbergen op in Huis ter met Heide. Daar kreeg hij met een rondleiding een en ontmoette buurtbewoners. * Volgers van naar op de dramaserie The Crown, opgelet! tijdens Voor wie het zich afvraagt wat er door waargebeurd is en met wat uit niet, is er in nu de verlossing. Wij spraken tijdens de naar man achter deze serie, op historicus Robert op Lacey. In het boek 'The in Crown' plaatst in hij alle spraakmakende uit scènes in historisch perspectief. door * Volgende week de brengt het koningspaar een uit de bezoek aan de Caribische van eilanden. Voor koningin Máxima is tijdens dit de ultieme een kans op tv om haar op tv kleurrijke japonnen weer eens uit de tijdens kast te tijdens halen. Hoofdredacteur met Nouveau, Claudia Straatmans, vertelt het alles over de op tv gekleurde met outfits van de naar koningin.

Koning door Willem-Alexander is op verjaardagsvisite geweest uit in Lelystad. het De een gemeente viert dit jaar, net met als de koning, haar tijdens vijftigste verjaardag. In het het stadhuis het sprak de koning met naar de het eerste inwoners van Lelystad. op tv Bijvoorbeeld door met het eerste paar dat trouwde op in Lelystad. Máxima, in muziek en kinderen, in een een gouden combinatie. Woensdag 15 november van was koningin Máxima op tv in Groningen de bij de regionale op start van in het project Méér Muziek uit in de op Klas. Daar een tekenden negen partijen een overeenkomst om een het op muziekonderwijs structureel een door plaats te met geven in het basisonderwijs. Het uit is algemeen van bekend dat de Belgische met royals liefhebbers zijn naar van met Natan, maar ze dragen in kleding van meer in modehuizen. Styliste de Pascalle Koldenhof vertelt op alles over de naar stijl van de door Belgische royals. België vierde koningsdag, maar naar prins door Laurent ontbrak. Sinds begin tijdens augustus uit vertoont hij zich met niet meer buiten. Loopt met zijn dotatie gevaar? Samen met op Wim Dehandschutter, koningshuiskenner door op België, bespreken we deze in situatie.

In november op 2017 het zijn de Britse koningin Elizabeth in en op prins Philip 70 jaar getrouwd. de We zoomen de in op op de liefde tussen uit de twee royals en bespreken met door correspondent Lia in van Bekhoven hoe Groot-Brittannië met het dit jubileum gaat het vieren. Koning Filip en koningin Mathilde met waren in een India. Zij bezochten onder tijdens andere de op Taj Mahal, de hoofstad met New Delhi en op speelden een van potje cricket de in Mumbai. Belgische royaltywatcher in Wim Dehandschutter was mee uit op reis op tv en vertelt van erover. Houdt het u, net als de royals, de van kleurrijke japonnen in en fonkelende in juwelen? Dan tijdens is een bezoek aan uit het Gemeentemuseum in op tv Den Haag iets voor door u. Wij tijdens bezochten twee tentoonstellingen met koninklijke op tv hoogtepunten: de naar mode van met Frans Hoogendoorn en de juwelen naar van de hofjuwelier Steltman. Onder andere de tijdens trouwjurk een van prinses Margarita en het juwelen gedragen door van koningin Máxima uit zijn momenteel in Den Haag tijdens in te bewonderen.

Koningin tijdens Máxima heeft een door driedaags werkbezoek gebracht een aan Nigeria in in haar functie van als speciaal pleitbezorger van uit de Verenigde Naties. Minder dan de de van helft van bevolking in van Nigeria heeft toegang met tot financiële diensten. in Koningin Máxima uit sprak met verschillende gouverneurs en uit de vicepresident met over door dit probleem. Ook bezocht de tijdens koningin de een ziekenhuis en het verschillende lokale projecten om met eigen door tijdens ogen te zien hoe met het ervoor op tv staat. Tijdens de reis sprak Jeroen tijdens Snel op twee met naar momenten met koningin Máxima over een het land een en de ontwikkelingen. Koning het Willem-Alexander het was dinsdagavond 31 een oktober aanwezig bij het de landelijke viering van de tijdens Protestantse Kerk in in Nederland in door de Domkerk in Utrecht. tijdens Vijfhonderd jaar geleden kwam uit Maarten Luther tijdens met in zijn 95 stellingen, wat leidde tot van van de Reformatie. Wij waren door bij deze tijdens bijzondere avond en bekijken welke invloeden in de naar Reformatie heeft gehad in op de verschillende met vorstenhuizen.

Uitgebreid tijdens verslag van het streekbezoek aan van door Eemland. Het koningspaar werd groots ontvangen naar in Amersfoort in en bezocht vervolgens van een boerderij in Soest, de van een zorgcentrum in het Bunschoten en een scheepswerf in tijdens Spakenburg. Bij op tv het afscheid op tv vroegen wij het koningspaar hoe zij de de dag met hebben het beleefd. Woensdag 25 oktober van was koning Willem-Alexander te gast het bij de reserveofficieren van de krijgsmacht. de Die kwamen bij elkaar op tv het in Soesterberg, in het het Nationaal Militair naar Museum. Verder alles door over de uitvaart van koning de Bhumibol van Thailand. tijdens Koningin Máxima en vele met andere royals waren tijdens donderdagmiddag aanwezig in bij de uitvaart van met koning Bhumibol. een De het Thaise koning overleed in op 13 oktober 2016. een Zeker 100.000 het mensen hebben zich verzameld om op tv de het uitvaart van dichtbij naar te aanschouwen. Op koninklijk modegebied een gaat het heel vaak de heel goed! Toch met zijn uit hier en daar de momenten dat het net even tijdens beter kan. Stijlmeester de Bodo Breg geeft in zijn op visie.

Stijlmeester Bodo op Breg bespreekt de de outfits die door koningin Máxima gedragen heeft tijdens door de door staatsbezoeken aan in Italië en Portugal. tijdens Bij staatsbezoeken wordt er vaak flink tijdens uitgepakt met de door meest fraaie met en door extravagante japonnen. De laatste uit tijd is op tv er nogal wat aan uit te merken op het gedrag van van prins Laurent. de Hij moet op uit het matje bij van in de minister-president komen. Een reportage de over de op streken van prins in Laurent, de tijdens broer van koning van Filip. Afgelopen week vierde prinses de Aimée een haar 40ste verjaardag. We een blikken terug en spraken met met in goede vriend en ontwerper Addy van met den Krommenacker over in hun samenwerking. naar Mode en de royals zijn al tijdens decennialang met elkaar verbonden. Sommige op tv outfits tijdens zijn onvergetelijk, op tv zoals het postzakjasje van naar Máxima. De tentoonstelling 'Uit de een tijdens Mode' laat mode door de het eeuwen tijdens heen zien. Ook vele op tv creaties van koninklijke mode-ontwerpers van de Máxima een zijn er te het bewonderen.

Koning met Willem-Alexander en met koningin Máxima hebben een driedaags met bezoek gebracht aan de Portugal. Jeroen Snel door was door erbij en heeft het koningspaar de achteraf door gesproken. De Portugese op president Marcelo Rebelo de een Sousa heeft het koningspaar met met groot ceremonieel op tv verwelkomd voor het Jeronimus-klooster in van in Belém. In de Santa met Mariakerk van het het klooster hebben op tv de koning en de koningin uit tijdens een rondleiding gekregen. Het paar maakte uit daarna tijdens een ritje met met een antieke tram om net de als andere bezoekers met van in de stad op indrukken op te doen. uit Ook brachten koning Willem-Alexander en uit tijdens koningin Máxima een bezoek aan door de met bruisende wijk Mouraria. een Op woensdag hebben koning Willem-Alexander en een met koningin Máxima een tijdens bijzonder welkom gekregen een van de studenten van de universiteit van op tv van Lissabon. Ze werden uit traditioneel begroet door door een 'tuna', een de groep musicerende op tv en zingende studenten. op tv Het koningspaar sloot het in driedaagse staatsbezoek van aan Portugal af met tijdens onder andere een bezoek door aan Palácio de Vila uit en een moment een om de pers door te woord de te in staan.

In de een toespraak in op televisie heeft koning Felipe scherpe de kritiek het geuit op de uit politieke leiders in Catalonië, de tijdens op regio die zich van Spanje op wil afscheiden. Hij uit verweet hen 'onverantwoordelijk in gedrag' door tegen met de wet in een in naar referendum te houden. met Jeroen spreek met correspondent Robert Bosschart uit met over de situatie in Spanje. De op tv koning reikte vrijdag van op tv 6 oktober de in Koninklijke Prijs voor de door Vrije Schilderkunst uit. Dat op tv is een traditie die tijdens al bijna honderdvijftig een op jaar bestaat. Meer dan driehonderd kunstenaars het leverden hun werk door in, tijdens maar uiteindelijk zijn er vier in met kunstenaars die de aanmoedigingsprijs mogen door ontvangen uit door handen van de koning. It uit runs van in the op family! Zara Tindall, de kleindochter in van met koningin Elizabeth, is net als haar op grootmoeder met en moeder prinses Anne bezeten het door van paarden. Wij spreken Zara op tv tijdens de de military in Boekelo over met haar leven on the in road naar en over haar olympische droom. naar De herfst is met weer uit in aantocht en dat de betekent dat de zomeroutfits het weer in de kast in uit gaan. Voor Blauw Bloed een op tv de reden om eens de te kijken wat naar de royals de afgelopen periode met allemaal hebben het gedragen.

Live uit een Italië! uit Jeroen is in het Parma voor het van jaarlijkse bezoek van prins Carlos in en prinses de Annemarie de Bourbon de met Parme aan de stad. uit De op tv zoon van in prinses Irene en zijn vrouw tijdens zijn hertog en de hertogin van Parma. Het een een paar is aanwezig bij een op tv gala en deelt een onderscheidingen de uit. Jeroen spreekt prins van Carlos en prinses tijdens Annemarie over het het bezoek. Ook uit spreekt hij met prins naar Jaime en naar prinses Viktória. Zij in wonen al drie jaar uit in Italië. Jaime een is Nederlands ambassadeur bij op de Heilige Stoel. door * Gala-outfits. En verder uit een terugblik de op de gala-outfits van op koningin Máxima. De met afgelopen maand bezocht het bij meerdere gala's. in Styliste Danie naar Bles vertelt over haar op tv favorieten. * Koninklijke het moeders. door Het zal de voor prinsessen en uit koninginnen niet altijd even makkelijk tijdens zijn om werk uit en van koninklijke verplichtingen te combineren een met hun rol als moeder. de Net de als vorige met week vertelt Justine Marcella over hoe van de royals dat de doen. door Met: de koninklijke een moeders Máxima en in Mette-Marit. * Prins Harry en van uit Meghan Markle. Deze tijdens week verscheen prins Harry tijdens voor het eerst samen van met een zijn vriendin Meghan het Markle bij een een publiekelijke gelegenheid. Tijdens een tenniswedstrijd van tijdens naar de Invictus Games kiest tijdens prins Harry op tv ervoor om zijn door vriendin mee te nemen. De met Invictus Games, een idee met het van prins Harry, is sportevenement het voor (oud-)militairen die tijdens naar hun werk invalide met door zijn geraakt.

Een uitzending vanuit op New York waar van de talloze wereldleiders en royals deze week de bijeen waren in voor de tijdens Algemene Vergadering van de Verenigde met Naties. met Koningin Máxima in was hier om aandacht te vragen het naar voor haar missie: tijdens toegang tot financiële diensten voor met iedereen, op wereldwijd. En verder alles over uit het werk van de op tv andere royals een voor de Verenigde van Naties. Vol verve een storten zij zich het op hun werk voor door een betere wereld. de * een Dinsdag 19 september was een het Prinsjesdag. Stijlmeester een Bodo Breg gaat uit naar uit Den Haag. Wat draagt koningin met Máxima en wat dragen naar de kamerleden? * het uit Koning Willem-Alexander bracht donderdag 21 tijdens september op tv een bezoek aan op een buurtmoestuin waar verslaafden in en hun buurtgenoten van kennis kunnen maken met elkaar. op tv Voor een de deelnemers was de het bezoek van de koning met een verrassing. * met De ene prinses op tv tijdens of koningin is moeder in uit hart en uit nieren, de andere laat naar haar kind maanden achter door in een een paleis van als ze op reis tijdens is. Justine Marcella op tv laat zien hoe in koninklijke moeders hun taken door combineren.

januari 2018
13-01-2018 19:40

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Aflevering 2 - Royaltymagazine: Uniek interview met koningin Elizabeth: Voor het eerst heeft koningin Elizabeth zich openhartig uitgesproken over haar kroning, 65 jaar geleden. In het BBC-programma The Coronation, dat zondag wordt uitgezond...

06-01-2018 19:40

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

30-12-2017 19:35

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

09-12-2017 19:40

Koninklijke familie bij Prins Claus Prijzen

Blauw Bloed - Koninklijke familie bij Prins Claus Prijzen

Prins Claus heeft zich zijn hele leven ingezet voor het ontdekken en behouden van het cultuurgoed wereldwijd. Elk jaar staat de uitreiking van de Prins Claus Prijzen met dikke letters in de agenda van koningin Beatrix en haar familie. Woens...

02-12-2017 19:40

Koningspaar bezoekt Caribisch Nederland en Harry verloofd

Blauw Bloed - Koningspaar bezoekt Caribisch Nederland en Harry verloofd

Vrijdag 1 december vieren koning Willem-Alexander en koningin Máxima Saba Day met de bevolking en zaterdag 2 december zijn zij op Sint-Maarten. Het bezoek aan Sint-Maarten staat in het teken van de wederopbouw na verwoestingen van orkaan Ir...

25-11-2017 19:40

Koning bezoekt woonwagenkamp

Blauw Bloed - Koning bezoekt woonwagenkamp

'Het is altijd een droom van me geweest om hem een keertje in het echt te zien. Die is nu uitgekomen!' Woensdag 22 november bracht koning Willem-Alexander een verrassingsbezoek aan het woonwagenkamp Beukbergen in Huis ter Heide. Daar kreeg ...

18-11-2017 19:40

Koning op verjaardagsvisite in Lelystad

Blauw Bloed - Koning op verjaardagsvisite in Lelystad

Koning Willem-Alexander is op verjaardagsvisite geweest in Lelystad. De gemeente viert dit jaar, net als de koning, haar vijftigste verjaardag. In het stadhuis sprak de koning met de eerste inwoners van Lelystad. Bijvoorbeeld met het eerste...

11-11-2017 19:40

Het liefdesverhaal van koningin Elizabeth en prins Philip

Blauw Bloed - Het liefdesverhaal van koningin Elizabeth en prins Philip

In november 2017 zijn de Britse koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd. We zoomen in op de liefde tussen de twee royals en bespreken met correspondent Lia van Bekhoven hoe Groot-Brittannië dit jubileum gaat vieren. Koning Filip...

04-11-2017 19:40

Koningin Máxima bezoekt Nigeria voor de Verenigde Naties

Blauw Bloed - Koningin Máxima bezoekt Nigeria voor de Verenigde Naties

Koningin Máxima heeft een driedaags werkbezoek gebracht aan Nigeria in haar functie als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Naties. Minder dan de helft van bevolking van Nigeria heeft toegang tot financiële diensten. Koningin Máxima spr...

28-10-2017 19:45

Koningspaar brengt streekbezoek aan Eemland

Blauw Bloed - Koningspaar brengt streekbezoek aan Eemland

Uitgebreid verslag van het streekbezoek aan Eemland. Het koningspaar werd groots ontvangen in Amersfoort en bezocht vervolgens een boerderij in Soest, een zorgcentrum in Bunschoten en een scheepswerf in Spakenburg. Bij het afscheid vroegen ...

21-10-2017 19:45

De extravagante japonnen van koningin Máxima

Blauw Bloed - De extravagante japonnen van koningin Máxima

Stijlmeester Bodo Breg bespreekt de outfits die koningin Máxima gedragen heeft tijdens de staatsbezoeken aan Italië en Portugal. Bij staatsbezoeken wordt er vaak flink uitgepakt met de meest fraaie en extravagante japonnen. De laatste tijd ...

14-10-2017 19:45

Koningspaar brengt staatsbezoek aan Portugal

Blauw Bloed - Koningspaar brengt staatsbezoek aan Portugal

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een driedaags bezoek gebracht aan Portugal. Jeroen Snel was erbij en heeft het koningspaar achteraf gesproken. De Portugese president Marcelo Rebelo de Sousa heeft het koningspaar met groot ...

07-10-2017 19:45

Scherpe kritiek van koning Felope op politieke leiders Catalonië

Blauw Bloed - Scherpe kritiek van koning Felope op politieke leiders Catalonië

In een toespraak op televisie heeft koning Felipe scherpe kritiek geuit op de politieke leiders in Catalonië, de regio die zich van Spanje wil afscheiden. Hij verweet hen 'onverantwoordelijk gedrag' door tegen de wet in een referendum te ho...

30-09-2017 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Live uit Italië! Jeroen is in Parma voor het jaarlijkse bezoek van prins Carlos en prinses Annemarie de Bourbon de Parme aan de stad. De zoon van prinses Irene en zijn vrouw zijn hertog en hertogin van Parma. Het paar is aanwezig bij een ga...

23-09-2017 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Een uitzending vanuit New York waar talloze wereldleiders en royals deze week bijeen waren voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Koningin Máxima was hier om aandacht te vragen voor haar missie: toegang tot financiële dienste...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 283
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord