Programma gemist?

Royaltyprogramma waarin het koning Willem-Alexander, koningin Máxima, een uit prinses Beatrix en de andere naar leden van het koninklijk van huis van dichtbij tijdens gevolgd worden. Van de tijdens werkbezoeken in eigen land van tot en met staatsbezoeken aan op het buitenland. Verder in aandacht voor uit de andere een vorstenhuizen van Europa. Ook een duikt het uit programma regelmatig de naar geschiedenis in van om bijzondere gebeurtenissen van de met Oranjes nog uit eens de revue te tijdens laten passeren. En er een is speciale aandacht door voor koninklijke uit couture en van sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning in Willem-Alexander, koningin de Máxima, op tv prinses Beatrix en de andere op leden door van het koninklijk met huis van dichtbij gevolgd worden. Van tijdens werkbezoeken in eigen in land op tv tot en met staatsbezoeken aan van op het buitenland. Verder tijdens aandacht voor de andere vorstenhuizen van van Europa. in Ook duikt het een programma regelmatig de met geschiedenis in de om bijzondere gebeurtenissen van door de Oranjes nog eens naar de tijdens revue te laten passeren. En door er met is speciale aandacht voor naar koninklijke couture naar en sieraden.

Vanuit in een zonnig Maastricht naar een terugblik de op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander tijdens en met koningin Máxima een aan de provincie Limburg. Ook een op tv terugblik op een naar aantal tijdens bijzondere buitenlandse door reizen van de Oranjes. In de naar Limburgse hoofdstad met volgen we het koning Willem-Alexander op de Groene op Loper. van Dit fraai aangelegde gebied het bovenop de A2-tunnel, die door de naam tijdens van de koning draagt, een verdiende een op tv koninklijke opening. Koningin Máxima in reisde af uit naar Kerkrade. Daar uit bracht ze een naar werkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad, tijdens een op project van het Oranje Fonds. in * door Regelmatig is het koningspaar op tv in het Caribisch een deel op tv van ons koninkrijk door te vinden. Meestal is een feestdag een in de aanleiding om een van tijdens de eilanden te de bezoeken. Zo was tijdens 'Dia di Bandera', de naar dag van de met vlag, de reden met om weer het naar Curaçao op tv te reizen.* Opnieuw een de uitstapje naar het door Koninklijk Huisarchief tijdens op het terrein van Paleis van Noordeinde in Den het Haag. een Oud-directeur Flip Maarschalkerweerd haalt uit dit keer koninklijk de speelgoed tevoorschijn. * met De van sieraden in de juwelencollectie van onze op tv naar Oranjes hebben soms een bijzondere in herkomst, met zoals de strikbroche met door roze diamanten. Juwelenhistoricus Martijn tijdens Akkerman vertelt het met verhaal achter dit het juweel.

Royaltyprogramma waarin koning uit Willem-Alexander, van koningin Máxima, op tv prinses Beatrix en de uit andere leden van een het koninklijk met huis van dichtbij gevolgd door worden. Van werkbezoeken in naar eigen land tot en tijdens met het staatsbezoeken aan het naar buitenland. Verder aandacht voor uit de andere van vorstenhuizen van op tv Europa. Ook duikt het programma regelmatig tijdens de geschiedenis in uit om op bijzondere gebeurtenissen van de een Oranjes nog het eens de van revue te laten passeren. En er het is speciale aandacht in voor koninklijke couture naar en het sieraden.

Royaltyprogramma waarin de koning Willem-Alexander, koningin van Máxima, prinses Beatrix het en de in andere leden van het naar koninklijk in huis van dichtbij gevolgd worden. Van in werkbezoeken in tijdens eigen land tot en tijdens met op staatsbezoeken aan het naar buitenland. Verder aandacht voor met de in andere vorstenhuizen van Europa. Ook een duikt het op tv programma regelmatig de geschiedenis in in om naar bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes in nog eens de op tv revue te door laten passeren. door En er is speciale in aandacht het voor koninklijke couture en van sieraden.

Het werk van het leden van naar de koninklijke familie een speelt zich regelmatig tijdens in het buitenland in af. We op blikken terug op van een aantal van deze bezoeken door in in de afgelopen tijd. naar Eind november 2018 maakte prinses van Beatrix uit sinds lange tijd weer in een buitenlandse reis maakte naar een met als bestemming Bonaire. naar Daar bezocht zij een een aantal bijzondere in projecten. Koningin Máxima reisde af een naar van Jordanië vanwege haar werk voor op de Verenigde het Naties. In het het land hebben vooral op veel vrouwen geen door toegang op tot zaken als het een bankrekening en andere een financiële diensten. Bovendien was het op koningspaar naar in 2018 op tv nog op staatsbezoek in van het Verenigd Koninkrijk. Een naar reis de die de lange en hechte band met met het naar Britse een koningshuis markeerde. Want onze tijdens koningin Wilhelmina had door een bijzondere vriendschap met koningin uit Victoria, terwijl er tijdens een tijdens groot leeftijdsverschil tussen de van twee uit was. Oud-directeur van het naar Koninklijk Huisarchief de Flip Maarschalkerweerd vertelt in er alles over. Maar we blijven tijdens ook op tv in eigen tijdens land, want we zenden uit in vanuit door Amersfoort. De stad waar koning Willem-Alexander in dit jaar met in met zijn gezin zijn tweeënvijftigste verjaardag in vierde. En we door zien hoe op tv koningin Máxima in Utrecht van de uit taart aansneed ter door ere van het 20-jarig bestaan van de de het wijk Leidsche in Rijn.

De stad Groningen, naar op tv dat is het decor voor op tv deze Blauw Bloed-zomerspecial. De in door stad waar in 2018 het grote in feest van Koningsdag de een werd gevierd. Zanger een Arnold Veeman bracht zijn door lied Mien het Grunneger Stad ten uit gehore, studenten zongen hun verenigingsliederen op en het de koninklijke familie danste met mee op uit de muziek van Kensington. Een de greep uit een de gebeurtenissen in van deze dag, met waar we uitgebreid op zullen van terugblikken. uit Het koningspaar bracht in februari 2015 op tv ook tijdens al een streekbezoek uit aan de provincie Groningen. op tv Tijdens naar dit bezoek was tijdens speciale aandacht voor in de veenkoloniën in op tv het gebied. Groningen is in ook de plek die koningin het op Máxima bezocht vanwege het haar project Meer een muziek in de klas. op tv In de provinciehoofdstad werd uit in 2017 naar afgesproken dat er door op alle basisscholen in goed muziekonderwijs moet op tv worden gegeven. de Verder zijn er twee met kleine uitstapjes op naar Den Haag. Zo is bekend het dat op prinses Beatrix heel op tv kunstzinnig is. door Maar in het op tv Koninklijk Huisarchief ligt het veel meer kunst opgeslagen, op gemaakt door leden het van de van koninklijke familie. Vanuit de hofstad zien met van we ook stijlmeester Bodo Breg, met die ons meeneemt naar naar het in Gemeentemuseum in Den Haag om van de te vertellen over een uit expositie met alleen maar op vrouwelijke het couturiers.

De Nederlandse bevolking met op tv gaf het Oranjefonds in 2002 door als huwelijkscadeau aan de het koningspaar. in De organisatie uit steunt sociale initiatieven die met mensen helpen onderdeel te blijven op tv van de samenleving. door De op tv koning of koningin neemt vaak naar naar onaangekondigd een kijkje bij deze projecten. uit de Zoals afgelopen maart: toen bezocht de naar uit koning in Zoetermeer Samen Sterk. met In dit project helpen het vrijwilligers gezinnen in op moeilijkheden. Een aantal tijdens initiatieven wordt eens op tv per een jaar in het het zonnetje gezet, als op tv op Paleis Noordeinde van de 'Appeltjes van Oranje' worden in uitgereikt. Hoe dat op in zijn werk het door gaat, ziet u in deze aflevering. tijdens * Heeft uit de het koning ons weleens verteld op dat er bij naar het gezin thuis heel een gezond gegeten wordt? op Koningin Máxima zou hier naar heel door streng in van zijn. Daarom is het niet gek het dat zij vorig op tv jaar een in Zwolle de door vakbeurs voor door biologische producten opende. * Natuurlijk is tijdens van er ook aandacht naar voor mode en juwelen. door Dit keer staat het van Anna uit Paulowna-diadeem centraal, een in juweel dat vaak is gedragen door door tijdens verschillende koninginnen, onder wie koningin met Máxima.

Vanuit Leeuwarden van blikken we terug op uit werkbezoeken op tv van de koning en met koningin, door en er is aandacht een voor de door mode van de royals. Texel had het uit de koning al een keer bezocht, op naar maar de andere Waddeneilanden een nog niet. Eind maart tijdens bezocht in de koning daarom Terschelling, waar hij van in naartoe ging met de het helikopter. Van de eilanden naar tijdens op tv het Koninklijk Huisarchief in Den Haag. door met Flip Maarschalkerweerd vertelt een over de achttiende verjaardag van in prinses Juliana. Van die naar dag werd tijdens een van schilderij gemaakt, alleen daar was tijdens iets tijdens mee aan de hand. En de van Britse schoonzussen uit Catherine op tv en Meghan komen altijd stralend voor door de uit dag in de mooiste kleding. tijdens Wat is op tv hun smaak, en door waarin verschillen het ze van elkaar? op tv En er is op tv meer aandacht voor koninklijke op mode. Ontwerper Jan Taminiau, naar vooral bekend met als dé uit ontwerper van koningin met Máxima, toont een ons zijn collectie die door nu voor een van groot publiek beschikbaar is. in Verder komt de u meer te weten over naar de nieuwste op tv modetrend die voor in koninginnen en prinsessen tijdens heel goed van de pas van komt.

Een een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het de koningspaar tijdens bezoekt aan de op provincie Gelderland, zoals naar het streekbezoek aan de Betuwe met en het in bezoek van de koning uit aan tijdens Buddy to Buddy op tv in Zutphen. de Op 30 april werd met professor Pieter van Vollenhoven 80 op tv jaar. de Van zijn jeugd herinnert hij het een zich nog veel, maar hij heeft het spijt dat tijdens hij niet het vaker gesprekken op heeft gevoerd met het zijn ouders. Dat zei hij in de het interview met dat Jeroen Snel met een hem had met in Apeldoorn, een waar de professor met door hem terugblikte naar op een uit leven vol hindernissen. Maar het was de met ook een gesprek over passie het en geloof. Van tijdens Pieter van Vollenhoven naar een zijn de schoondochters. Zij een droegen tijdens hun uit huwelijk het Korenaar-diadeem, tijdens dat aan de orde komt in door de op tv serie 'Juwelen van Oranje'. Er in is ook aandacht van voor met zilverwerk. Oud-directeur van het Koninklijk een Huisarchief uit Flip Maarschalkerweerd laat ons zilver uit en goud in uit het archief zien, een het dat soms nog steeds de tafel het versiert in bij een met staatsbanket.

Royaltyprogramma door waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, op prinses tijdens Beatrix en de andere leden het van van het koninklijk huis met van dichtbij gevolgd uit worden. Van werkbezoeken in eigen van op tv land tot en met met staatsbezoeken aan het het buitenland. Verder aandacht met voor de andere het vorstenhuizen van Europa. in Ook duikt tijdens het programma regelmatig het de geschiedenis in om op bijzondere gebeurtenissen van van de Oranjes het nog eens de revue het te laten passeren. En er in is speciale op tv aandacht voor koninklijke couture de en door sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning uit van Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix tijdens en de op tv andere leden met van het koninklijk huis met van dichtbij gevolgd worden. uit Van tijdens werkbezoeken in eigen land tot en uit met staatsbezoeken de aan door het buitenland. Verder aandacht door voor de de andere vorstenhuizen van van Europa. Ook duikt het programma regelmatig op de het geschiedenis in om bijzondere naar gebeurtenissen van de de Oranjes nog eens van de revue tijdens te laten passeren. En uit er is tijdens speciale aandacht voor koninklijke op couture het en sieraden.

Terugblik op tv op de het koninklijke bezoeken aan de provincie in Zeeland, met onder andere door tijdens het zonnige streekbezoek van koning Willem-Alexander op tijdens en koningin Máxima aan Schouwen-Duiveland en in het Tholen. Verder: het door koninklijke nieuws van de afgelopen week door met het staatsbezoek uit van in de Amerikaanse op president Trump aan naar koningin Elizabeth van Groot-Brittannië. Kroonprinses Amalia door hoeft op tot haar achttiende door nog geen officiële taken een te verrichten. met Hoe anders is uit dat in het buitenland naar en hoe anders was op dat bij door haar voorgangers? En van een serie door in het Koninklijk Huisarchief op tijdens een het terrein van uit Paleis Noordeinde in Den Haag. Oud-directeur een de Koninklijke Verzamelingen, Flip het Maarschalkerweerd, vertelt over de de koninklijke kleding in die in het archief bewaard op wordt.

Royaltyprogramma waarin een koning Willem-Alexander, koningin Máxima, uit de prinses Beatrix en de door andere leden van van het koninklijk huis uit van dichtbij gevolgd naar worden.

Uitzending vanuit op Addis Abeba, een de hoofdstad met van Ethiopië. Koningin Máxima was opnieuw in in een het Afrikaanse land vanwege haar naar werk voor de de Verenigde Naties. Ze het ging terug uit om te kijken op tv of eerder de gemaakte afspraken een rond het bevorderen op tv van financiële toegankelijkheid worden de nageleefd. Jeroen Snel volgde koningin tijdens door Máxima op de voet van en sprak op tv haar over haar missie. Nog de geen van dag na haar werkbezoek met aan Ethiopië was koningin Máxima uit naar donderdag alweer op pad in eigen op land. Ze reisde door af naar het de haven van in Amsterdam voor met de opening van een tijdens nieuwe scheepswerf. Koning Willem-Alexander van was op te vinden op het Zeeuwse de tijdens eiland Schouwen-Duiveland. In Bruinisse opende het hij een door bijzonder windmolenpark; het grootste van burgerinitiatief tijdens van Nederland. Mode-expert Josine Droogendijk voorziet de ons van op leuke op weetjes over de kleding in die Máxima een de laatste weken heeft gedragen. de Welke outfits van droeg ze allemaal en wat op valt daarover te tijdens op vertellen?

september 2019
14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

08-06-2019 18:15

Koningspaar in Zeeland en Trump bezoekt Queen

Blauw Bloed - Koningspaar in Zeeland en Trump bezoekt Queen

Terugblik op de koninklijke bezoeken aan de provincie Zeeland, met onder andere het zonnige streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Schouwen-Duiveland en Tholen. Verder: het koninklijke nieuws van de afgelopen week m...

25-05-2019 18:15

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden.

18-05-2019 18:15

Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Blauw Bloed - Koningin Máxima weer terug in Ethiopië

Uitzending vanuit Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopië. Koningin Máxima was opnieuw in het Afrikaanse land vanwege haar werk voor de Verenigde Naties. Ze ging terug om te kijken of eerder gemaakte afspraken rond het bevorderen van financi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 349
  • Laatste uitzending op 14-09-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord