Programma gemist?

Royaltyprogramma een waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, naar prinses Beatrix en naar de andere leden met van het koninklijk uit huis door van dichtbij gevolgd tijdens worden. Van werkbezoeken met in eigen land op tv tot en met met staatsbezoeken aan de het buitenland. Verder het aandacht voor de andere vorstenhuizen de van het Europa. Ook duikt het tijdens programma regelmatig de geschiedenis door in om op tv bijzondere gebeurtenissen van de Oranjes in nog eens de naar revue te laten door passeren. En er van is speciale het aandacht voor koninklijke couture tijdens en op sieraden.

Koning tijdens Willem-Alexander en koningin Máxima waren op tv deze een week in de New York in vanwege de grote een jaarvergadering in van de Verenigde Naties. op tv Jeroen van Snel volgde het koninklijk paar op in de door voet tijdens in hun drukke programma en sprak met de de koning onder van meer over het door VN-werk van tijdens zijn vrouw. Koningin Máxima met stond met woensdag in het uit middelpunt van de belangstelling. Precies van tien jaar zet uit zij op tv zich voor de secretaris-generaal op tv van met de VN in met om wereldwijd mensen toegang te uit geven tot bankzaken. Reden tijdens voor het de VN om door Máxima tijdens een speciale het bijeenkomst in het zonnetje tijdens het te zetten. Koning naar Willem-Alexander vierde als trotse tijdens echtgenoot dit jubileum mee. met * Prins de Harry en Meghan de begonnen maandag de samen met hun zoontje Archie aan het een in tiendaagse reis uit door Afrika. De hertog en de hertogin van Sussex bezochten op deze week met onder andere een sloppenwijk uit door in Kaapstad en de uit oudste moskee van Zuid-Afrika. op Tot ieders verrassing op tv nam het paar de door op tv bijna vijf maanden in oude Archie mee op naar hun ontmoeting met aartsbisschop in Desmond Tutu. * een Mode-expert in Josine Droogendijk neemt naar de laatste looks van koningin een Máxima tijdens onder de loep. de Wat droeg ze het de afgelopen weken en uit wat viel er op aan in haar door outfits? * naar Fotospecialist Peter van den Doel onthult een een de aantal bijzondere kiekjes van een de jonge Willem-Alexander op tv en een overzicht van met tijdens het laatste koninklijke van nieuws uit binnen- op tv en buitenland.

Een een drukke week uit voor koning Willem-Alexander op en koningin Máxima. De de dag na Prinsjesdag moest het tijdens koningspaar alweer vroeg van uit de veren uit op voor een streekbezoek aan op tv Zuidwest-Drenthe. In een het oosten van met het land bezochten ze tijdens meerdere initiatieven waarbij 'verbinding' centraal naar staat. op Ook namen Willem-Alexander en het Máxima een de kijkje in tijdens het Nationaal Park Dwingelderveld, met waar we van een verliefde koning naar en koningin zagen. * Op diverse op plekken in het de op land werd deze week 75 in jaar vrijheid gevierd. Niemand het minder dan de op tv met Britse prins Charles vergezelt de prinses Beatrix tijdens de Airborne-herdenking door in Ede. Ook in prinses Margriet op tv en professor het Pieter van Vollenhoven herdachten de door bevrijding. Zij het waren aanwezig op bij de herdenking tijdens van de Slag om op tv Arnhem. * een Op Prinsjesdag hebben we van weer volop kunnen van genieten van tijdens hoeden in op alle vormen en maten, maar hoe op zit een het met op de hoeden van tijdens koningin Máxima? Wist u dat ze het allemaal handgemaakt zijn? op tv Stijlmeester uit Bodo Breg vertelt alle ins uit en outs een over de hoofddeksels van in tijdens de koningin. * Koning Carl Gustaf naar van Zweden heeft op zijn hele door leven zijn vader niet door van gekend. Hij verongelukte door na een bezoek aan de Nederland. In onze serie 'Vergeten het tijdens tragedies' dit keer het tragische tijdens verhaal van Gustaf uit Adolf.

Royaltyprogramma op waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, het door prinses Beatrix en door de andere leden van het door koninklijk naar huis van dichtbij op tv gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen uit de land tot en met met staatsbezoeken aan van het buitenland. Verder aandacht op voor de met andere vorstenhuizen van Europa. Ook naar duikt het programma op regelmatig in de geschiedenis in met om bijzondere gebeurtenissen het van de Oranjes nog naar eens de revue in te laten naar passeren. En er is speciale het aandacht voor koninklijke couture van en de sieraden.

Royaltyprogramma waarin op tv koning Willem-Alexander, koningin naar Máxima, prinses Beatrix op tv en de het andere leden van het in koninklijk huis een van dichtbij gevolgd van worden. Van werkbezoeken het in eigen land tot en van met staatsbezoeken aan uit het het buitenland. Verder de aandacht voor de andere vorstenhuizen van een Europa. Ook duikt tijdens op tv het programma regelmatig de op geschiedenis in om bijzondere een gebeurtenissen met van de Oranjes nog eens op tv de revue te laten op passeren. En op tv er is naar speciale aandacht voor koninklijke het couture in en sieraden.

Vanuit op tv een zonnig naar Maastricht een terugblik op de tijdens werkbezoeken van koning op Willem-Alexander en koningin Máxima het aan op tv de provincie Limburg. Ook een het terugblik op een het aantal van bijzondere buitenlandse reizen van de door Oranjes. In het de Limburgse op hoofdstad volgen we tijdens koning Willem-Alexander op op de Groene Loper. tijdens Dit fraai met aangelegde gebied bovenop de A2-tunnel, uit die de naam van een de koning draagt, het verdiende uit een koninklijke op tv opening. Koningin Máxima reisde af naar door in Kerkrade. Daar bracht op ze een werkbezoek aan SchuldHulpMaatje op Parkstad, op een project van tijdens het Oranje Fonds. het * Regelmatig is het koningspaar in uit het Caribisch deel door met van ons koninkrijk naar te vinden. Meestal is een op feestdag de de aanleiding om een naar van de eilanden uit te bezoeken. naar Zo was 'Dia di Bandera', op tv de dag van op de vlag, de reden uit om door weer naar Curaçao te uit reizen.* Opnieuw het een uitstapje naar het in Koninklijk het Huisarchief op het terrein van Paleis naar uit Noordeinde in Den Haag. Oud-directeur Flip op Maarschalkerweerd naar haalt dit keer koninklijk speelgoed het tevoorschijn. * door De sieraden door in de juwelencollectie van van onze op tv Oranjes hebben soms het een bijzondere herkomst, op tv zoals de strikbroche met roze naar diamanten. een Juwelenhistoricus Martijn Akkerman vertelt het verhaal tijdens achter tijdens dit juweel.

Royaltyprogramma op tv waarin koning op Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses in Beatrix en de andere een leden van het koninklijk naar huis van dichtbij van gevolgd worden. het Van tijdens werkbezoeken in eigen land tot en een met uit staatsbezoeken aan het buitenland. uit Verder aandacht met voor de uit andere vorstenhuizen van uit Europa. Ook duikt het programma door regelmatig de geschiedenis op in om bijzondere van gebeurtenissen van de op Oranjes nog eens tijdens de revue te laten door passeren. van En er is speciale aandacht de voor koninklijke couture tijdens van en sieraden.

Royaltyprogramma waarin koning de Willem-Alexander, koningin Máxima, de prinses in Beatrix en de naar andere leden van het koninklijk tijdens huis van dichtbij door gevolgd van worden. Van werkbezoeken in op eigen land uit tot en met staatsbezoeken een aan een het buitenland. Verder aandacht voor naar de andere vorstenhuizen van het Europa. Ook duikt met het programma in regelmatig de geschiedenis in uit om bijzondere met gebeurtenissen van naar de Oranjes met nog eens de in revue te laten passeren. En het er is speciale door aandacht door voor koninklijke couture en in sieraden.

Het de werk van leden van de uit koninklijke familie uit speelt zich regelmatig tijdens in een het buitenland af. in We blikken terug op een het aantal tijdens van deze bezoeken in van de afgelopen tijd. Eind november uit 2018 maakte door prinses Beatrix sinds lange uit tijd weer op een buitenlandse reis door maakte met als van bestemming Bonaire. Daar de bezocht op tv zij een aantal bijzondere projecten. op tv Koningin Máxima reisde af tijdens een naar Jordanië vanwege haar op werk voor het de Verenigde Naties. tijdens In het land op tv hebben vooral veel vrouwen van geen toegang tot zaken de als een door bankrekening en andere op tv financiële diensten. Bovendien naar was het koningspaar de in 2018 nog in op staatsbezoek in van het Verenigd Koninkrijk. Een reis van die de het lange en het hechte band met het uit Britse koningshuis markeerde. naar Want onze koningin Wilhelmina in had een bijzondere van vriendschap naar met koningin Victoria, met terwijl er van een groot leeftijdsverschil tussen de twee een met was. Oud-directeur van het het Koninklijk Huisarchief Flip Maarschalkerweerd vertelt in op er alles over. Maar we blijven van ook in op tv eigen land, uit want we zenden met uit vanuit Amersfoort. De een stad waar koning naar Willem-Alexander dit naar jaar met zijn tijdens gezin zijn tweeënvijftigste verjaardag op vierde. uit En we zien hoe koningin een Máxima naar in Utrecht de taart aansneed tijdens ter ere uit van het 20-jarig naar bestaan van de door wijk Leidsche tijdens Rijn.

De stad Groningen, met in dat is het tijdens decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De met door stad waar in het 2018 het grote in feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger met Arnold door Veeman bracht zijn door lied Mien Grunneger Stad in ten met gehore, studenten zongen met hun verenigingsliederen en de koninklijke familie op danste mee op tv op tijdens de muziek van Kensington. Een greep in uit de het gebeurtenissen van op deze dag, tijdens waar we uitgebreid op zullen tijdens terugblikken. Het door koningspaar bracht in februari een 2015 ook het al een streekbezoek aan de in provincie Groningen. Tijdens naar dit bezoek was naar speciale aandacht voor in de veenkoloniën op tv in door het gebied. Groningen is op ook de plek een die koningin het Máxima bezocht vanwege haar uit project Meer muziek in de een klas. In de in provinciehoofdstad werd in van 2017 afgesproken dat op er op alle door basisscholen met goed muziekonderwijs een moet worden gegeven. op Verder zijn er tijdens twee kleine uitstapjes in naar Den Haag. Zo is in bekend dat prinses met Beatrix heel kunstzinnig in is. naar Maar in het Koninklijk Huisarchief een ligt in veel meer kunst opgeslagen, gemaakt een door op leden van de koninklijke familie. een Vanuit de hofstad het zien we ook het stijlmeester op tv Bodo Breg, die ons van meeneemt naar met het Gemeentemuseum in Den Haag het om te vertellen op over een expositie met op tv in alleen maar vrouwelijke uit couturiers.

De Nederlandse bevolking de gaf het tijdens Oranjefonds in in 2002 als huwelijkscadeau het aan het op koningspaar. De organisatie steunt sociale in initiatieven uit die mensen helpen onderdeel te naar blijven in van de samenleving. De koning of een koningin neemt uit vaak onaangekondigd een kijkje tijdens bij deze projecten. van Zoals afgelopen maart: uit in toen bezocht de koning in Zoetermeer het Samen een Sterk. In dit project uit helpen vrijwilligers gezinnen op tv in een moeilijkheden. Een aantal initiatieven met wordt eens per jaar op in het zonnetje in gezet, van als op Paleis Noordeinde de 'Appeltjes tijdens van Oranje' worden van uitgereikt. de Hoe dat in zijn op tv werk gaat, een ziet u in deze aflevering. op tv * Heeft de de koning ons weleens op tv verteld dat er met bij het gezin naar op tv thuis heel gezond gegeten tijdens wordt? Koningin Máxima zou uit hier in heel streng in zijn. uit Daarom is het op tv niet gek naar dat zij vorig jaar in op Zwolle de vakbeurs met voor biologische tijdens producten opende. * Natuurlijk tijdens is er tijdens ook aandacht voor naar mode en juwelen. door Dit keer staat het in Anna Paulowna-diadeem tijdens centraal, een van juweel dat vaak is gedragen met door verschillende van koninginnen, onder wie koningin het Máxima.

Vanuit Leeuwarden blikken uit het we terug op werkbezoeken van de door koning naar en koningin, en er is het aandacht voor met de mode van uit de royals. een Texel had de koning van al een de keer bezocht, maar op de andere Waddeneilanden nog niet. het Eind maart bezocht tijdens de een koning daarom Terschelling, waar hij van naartoe op tv ging met de helikopter. Van naar de uit eilanden naar tijdens het Koninklijk Huisarchief in Den Haag. van de Flip Maarschalkerweerd vertelt over de achttiende van uit verjaardag van prinses een Juliana. Van die dag werd een tijdens schilderij gemaakt, de alleen daar was op iets mee aan door de hand. En een de Britse schoonzussen in Catherine een en Meghan komen van altijd stralend voor de dag in naar de mooiste op kleding. Wat is hun het smaak, het en waarin verschillen ze naar van elkaar? een En er op tv is meer aandacht voor tijdens koninklijke mode. Ontwerper Jan Taminiau, uit met vooral bekend als dé de ontwerper van koningin door Máxima, toont ons zijn het collectie die met nu voor van een groot publiek beschikbaar is. de Verder naar komt u meer te op weten over de een nieuwste modetrend die voor uit koninginnen en prinsessen tijdens heel goed van pas in met komt.

Een van uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het door koningspaar bezoekt aan met de provincie een Gelderland, zoals met het streekbezoek uit aan de Betuwe en in het bezoek van de koning op aan van Buddy to Buddy in Zutphen. van Op tijdens 30 april werd in professor Pieter tijdens van Vollenhoven 80 de jaar. Van zijn jeugd herinnert een hij zich nog het veel, maar hij heeft door spijt in dat hij niet vaker gesprekken het van heeft gevoerd met zijn ouders. Dat op tv zei hij van in van het interview dat Jeroen Snel tijdens met hem op had in Apeldoorn, door waar de professor met de hem terugblikte op een de een leven vol hindernissen. Maar het was in ook een gesprek uit het over passie en uit geloof. Van Pieter van Vollenhoven van naar zijn schoondochters. Zij van uit droegen tijdens hun huwelijk de het Korenaar-diadeem, op tv dat aan de orde komt van in de serie 'Juwelen een van Oranje'. Er naar is ook op tv aandacht tijdens voor zilverwerk. Oud-directeur van in het Koninklijk Huisarchief het Flip Maarschalkerweerd laat ons zilver het en goud een uit het archief met zien, dat tijdens soms nog op steeds de tafel versiert naar bij een door staatsbanket.

Royaltyprogramma waarin koning uit Willem-Alexander, koningin een Máxima, prinses de Beatrix en naar de andere leden van het koninklijk een met huis van dichtbij gevolgd het worden. Van werkbezoeken in eigen door tijdens land tot en het met staatsbezoeken aan het van buitenland. Verder aandacht voor de op andere vorstenhuizen op tv van Europa. Ook op tv duikt van het programma regelmatig de geschiedenis door in om door bijzondere gebeurtenissen de van de Oranjes nog eens naar de naar revue te laten passeren. En in er is een speciale aandacht voor koninklijke couture in en op tv sieraden.

Royaltyprogramma waarin het koning Willem-Alexander, koningin naar Máxima, op tv prinses Beatrix en de andere op leden van op het koninklijk huis van op dichtbij door gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen de land tot en uit met in staatsbezoeken aan het met buitenland. Verder door aandacht voor de andere vorstenhuizen het van Europa. Ook op duikt het programma op regelmatig de geschiedenis van in om bijzondere gebeurtenissen op van het de Oranjes nog van eens de van revue te laten passeren. in En er het is speciale aandacht voor koninklijke in couture en van sieraden.

juni 2021
05-10-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

28-09-2019 18:30

Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Blauw Bloed - Máxima viert 10-jarig jubileum VN-werk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren deze week in de New York vanwege de grote jaarvergadering van de Verenigde Naties. Jeroen Snel volgde het koninklijk paar op de voet tijdens hun drukke programma en sprak met de koning onder ...

21-09-2019 18:25

Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Blauw Bloed - Prinsjesdag en een verliefd koningspaar in Drenthe

Een drukke week voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De dag na Prinsjesdag moest het koningspaar alweer vroeg uit de veren voor een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. In het oosten van het land bezochten ze meerdere initiatieven...

14-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

07-09-2019 18:30

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

31-08-2019 18:30

Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Blauw Bloed - Zomerspecial: Van Limburg tot Curaçao

Vanuit een zonnig Maastricht een terugblik op de werkbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan de provincie Limburg. Ook een terugblik op een aantal bijzondere buitenlandse reizen van de Oranjes. In de Limburgse hoofdstad ...

24-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

17-08-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

10-08-2019 18:25

De buitenlandse reizen van de royals

Blauw Bloed - De buitenlandse reizen van de royals

Het werk van leden van de koninklijke familie speelt zich regelmatig in het buitenland af. We blikken terug op een aantal van deze bezoeken in de afgelopen tijd. Eind november 2018 maakte prinses Beatrix sinds lange tijd weer een buitenland...

03-08-2019 18:25

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

De stad Groningen, dat is het decor voor deze Blauw Bloed-zomerspecial. De stad waar in 2018 het grote feest van Koningsdag werd gevierd. Zanger Arnold Veeman bracht zijn lied Mien Grunneger Stad ten gehore, studenten zongen hun verenigings...

27-07-2019 18:25

Het koningspaar en het Oranjefonds

Blauw Bloed - Het koningspaar en het Oranjefonds

De Nederlandse bevolking gaf het Oranjefonds in 2002 als huwelijkscadeau aan het koningspaar. De organisatie steunt sociale initiatieven die mensen helpen onderdeel te blijven van de samenleving. De koning of koningin neemt vaak onaangekond...

20-07-2019 17:45

Special vanuit vrolijk Friesland

Blauw Bloed - Special vanuit vrolijk Friesland

Vanuit Leeuwarden blikken we terug op werkbezoeken van de koning en koningin, en er is aandacht voor de mode van de royals. Texel had de koning al een keer bezocht, maar de andere Waddeneilanden nog niet. Eind maart bezocht de koning daarom...

13-07-2019 18:15

Terugblikken vanuit Gelderland

Blauw Bloed - Terugblikken vanuit Gelderland

Een uitzending vanuit Hanzestad Zutphen. Het koningspaar bezoekt aan de provincie Gelderland, zoals het streekbezoek aan de Betuwe en het bezoek van de koning aan Buddy to Buddy in Zutphen. Op 30 april werd professor Pieter van Vollenhoven ...

06-07-2019 18:20

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

15-06-2019 18:15

Compilatie

Blauw Bloed - Compilatie

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en de andere leden van het koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Van werkbezoeken in eigen land tot en met staatsbezoeken aan het buitenland. Verder aa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 352
  • Laatste uitzending op 05-10-2019 om 18:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!