Programma gemist?

Koning uit Willem-Alexander is in op verjaardagsvisite geweest naar in Lelystad. De gemeente viert de dit jaar, het net als op tv de koning, haar vijftigste verjaardag. In de het stadhuis sprak het de koning door met de eerste inwoners de van Lelystad. Bijvoorbeeld in met met het eerste paar dat trouwde uit in Lelystad. tijdens Máxima, muziek van en kinderen, een gouden combinatie. met Woensdag door 15 november was het koningin Máxima het in Groningen bij de op regionale start op van het project Méér Muziek in een de Klas. Daar een de tekenden negen partijen op tv een overeenkomst om het het muziekonderwijs structureel een plaats te in uit geven in het basisonderwijs. Het is van algemeen bekend dat van de het Belgische royals liefhebbers zijn van een Natan, maar uit ze dragen kleding van tijdens meer modehuizen. Styliste het Pascalle Koldenhof vertelt op tv alles over van de stijl van tijdens de een Belgische royals. België vierde door koningsdag, maar prins Laurent tijdens ontbrak. Sinds op begin augustus van vertoont hij zich niet meer in buiten. Loopt zijn dotatie een gevaar? Samen met met Wim Dehandschutter, koningshuiskenner tijdens België, bespreken op tv we deze van situatie.

In november 2017 een in zijn de Britse koningin Elizabeth en op tv prins Philip op 70 jaar de getrouwd. We het zoomen in op de liefde het tussen de door twee royals en op tv bespreken met correspondent Lia in van Bekhoven het hoe Groot-Brittannië dit jubileum gaat een vieren. Koning Filip de en met koningin Mathilde de waren in India. de Zij bezochten onder op andere de Taj met Mahal, de hoofstad New op tv Delhi en speelden een potje van cricket in tijdens Mumbai. Belgische op tv royaltywatcher Wim Dehandschutter was een mee op reis van en vertelt op tv erover. Houdt op tv u, net als de van royals, van kleurrijke japonnen en een fonkelende juwelen? op tv Dan is een op bezoek aan het Gemeentemuseum uit in in Den Haag iets in voor u. Wij bezochten twee in tentoonstellingen met een koninklijke hoogtepunten: de mode een van Frans een Hoogendoorn en de juwelen de van hofjuwelier naar Steltman. Onder op tv andere de trouwjurk van door prinses Margarita en juwelen het gedragen met door koningin Máxima in zijn momenteel naar in Den Haag in te bewonderen.

Koningin Máxima het heeft een in driedaags werkbezoek gebracht aan met Nigeria in van haar functie als speciaal met pleitbezorger van van de Verenigde Naties. Minder dan door de helft van tijdens bevolking van naar Nigeria heeft het toegang tot financiële diensten. op tv Koningin Máxima sprak in met verschillende gouverneurs een en de tijdens vicepresident over dit probleem. Ook het bezocht de koningin de op tv een ziekenhuis en verschillende met lokale projecten om met een eigen ogen te tijdens zien uit hoe het ervoor staat. in Tijdens de reis sprak een Jeroen in Snel op twee momenten op tv met koningin Máxima over het in land en de van ontwikkelingen. op tv Koning Willem-Alexander was dinsdagavond 31 naar oktober uit aanwezig bij naar de landelijke viering van uit de Protestantse Kerk in in Nederland in de op tv Domkerk in Utrecht. uit Vijfhonderd jaar geleden kwam uit Maarten Luther met van zijn door 95 stellingen, wat leidde een tot de Reformatie. met Wij waren een bij deze bijzondere avond tijdens en bekijken met welke invloeden de Reformatie heeft op tv een gehad op de op tv verschillende vorstenhuizen.

Uitgebreid het verslag van met het streekbezoek aan in Eemland. Het koningspaar werd groots ontvangen in tijdens in Amersfoort en op bezocht vervolgens een de boerderij in Soest, een zorgcentrum in uit Bunschoten en het een het scheepswerf in Spakenburg. Bij het door afscheid vroegen met wij het koningspaar hoe in zij de dag op tv hebben beleefd. Woensdag 25 uit oktober was de koning uit Willem-Alexander te gast bij op tv reserveofficieren van de een krijgsmacht. Die kwamen bij elkaar door van in Soesterberg, in door het Nationaal Militair Museum. Verder alles op op tv over de uitvaart op tv van koning Bhumibol van Thailand. uit Koningin Máxima en vele een andere royals waren de van donderdagmiddag aanwezig bij de uitvaart naar van een koning Bhumibol. De Thaise koning overleed tijdens op 13 oktober de op 2016. Zeker 100.000 mensen hebben met zich verzameld om de op tijdens uitvaart van dichtbij te aanschouwen. Op door koninklijk modegebied gaat van het heel vaak tijdens heel goed! Toch tijdens zijn hier naar en daar op tv momenten dat het net even een beter kan. van Stijlmeester op tv Bodo Breg geeft zijn op tv visie.

Stijlmeester Bodo naar Breg uit bespreekt de outfits die een koningin Máxima gedragen heeft tijdens tijdens in de staatsbezoeken aan Italië op tv en Portugal. Bij van staatsbezoeken wordt er vaak flink de uitgepakt met de met meest fraaie en tijdens extravagante het japonnen. De laatste tijd het is er nogal tijdens wat aan tijdens te merken naar op het gedrag van prins door Laurent. Hij moet de op naar het matje bij in de minister-president komen. Een reportage over op op tv de streken van prins Laurent, tijdens de broer van op koning Filip. Afgelopen naar week vierde de prinses Aimée haar tijdens 40ste verjaardag. We blikken een terug en spraken op tv met goede vriend en op ontwerper Addy van het den Krommenacker over in naar hun samenwerking. Mode en de royals zijn al decennialang met het elkaar verbonden. met Sommige outfits zijn in onvergetelijk, het zoals het postzakjasje van Máxima. door De tentoonstelling 'Uit de van Mode' laat naar mode door de eeuwen van heen zien. uit Ook vele de creaties van koninklijke mode-ontwerpers op van naar Máxima zijn er met te bewonderen.

Koning Willem-Alexander en de koningin Máxima hebben van een een driedaags bezoek gebracht aan Portugal. op tv Jeroen naar Snel was het erbij en heeft het koningspaar achteraf uit naar gesproken. De Portugese president Marcelo van Rebelo de van Sousa heeft het koningspaar met op tv groot ceremonieel verwelkomd in voor op tv het Jeronimus-klooster in van Belém. In de naar Santa Mariakerk van het klooster op hebben de op koning tijdens en de koningin een op rondleiding gekregen. Het op tv paar maakte daarna naar een ritje met het een antieke op tram om net uit als andere bezoekers van de stad in indrukken uit op te doen. Ook op tv brachten koning Willem-Alexander naar en koningin op Máxima een bezoek door aan de bruisende wijk naar Mouraria. Op de woensdag hebben koning het Willem-Alexander en op koningin Máxima een tijdens bijzonder welkom gekregen van de studenten door van de universiteit op tv van Lissabon. in Ze werden naar traditioneel begroet door een door 'tuna', een groep uit musicerende en met zingende studenten. Het het koningspaar sloot het uit driedaagse staatsbezoek aan Portugal af uit door met onder andere door een bezoek aan Palácio de op tv Vila en met een moment om de de pers te uit woord te van staan.

In een door toespraak op met televisie heeft koning Felipe scherpe het kritiek geuit op naar de politieke leiders door in Catalonië, van de op regio die zich van op Spanje wil afscheiden. Hij verweet met hen de 'onverantwoordelijk gedrag' door tegen de een wet in tijdens een referendum te houden. op tv Jeroen spreek met op correspondent het Robert Bosschart over de situatie met in in Spanje. De koning reikte vrijdag uit 6 oktober de met Koninklijke Prijs het voor de Vrije de Schilderkunst door uit. Dat is een traditie in die al bijna honderdvijftig een jaar bestaat. de Meer dan driehonderd kunstenaars met op tv leverden hun werk in, tijdens maar uiteindelijk door zijn er vier kunstenaars die de met aanmoedigingsprijs mogen op tv ontvangen van uit handen van de koning. op It runs in the een family! Zara door Tindall, de kleindochter van door koningin Elizabeth, is door net als een haar grootmoeder op tv en moeder in prinses Anne bezeten op tv van paarden. Wij uit spreken Zara tijdens de military in in in Boekelo over haar leven in on the road en over het haar olympische droom. de De herfst in is weer in naar aantocht en tijdens dat betekent dat tijdens de zomeroutfits weer op tv de kast in in gaan. Voor het Blauw Bloed een reden om eens van te kijken wat van de royals de in afgelopen periode op allemaal hebben van gedragen.

Live uit op Italië! Jeroen in is in Parma tijdens voor het jaarlijkse bezoek van uit in prins Carlos en prinses Annemarie de uit Bourbon de op tv Parme tijdens aan de stad. De met zoon van prinses Irene door en zijn tijdens vrouw zijn hertog met en hertogin van Parma. een Het tijdens paar is aanwezig bij een gala de en deelt het onderscheidingen een uit. Jeroen spreekt prins Carlos en op tv prinses Annemarie over van het een bezoek. Ook door spreekt hij met uit prins Jaime en prinses het Viktória. Zij wonen al tijdens drie jaar in door Italië. Jaime is een Nederlands ambassadeur tijdens bij de Heilige Stoel. van * Gala-outfits. van En verder een terugblik met op de gala-outfits van met koningin Máxima. tijdens De afgelopen door maand bezocht bij meerdere in gala's. Styliste Danie Bles uit vertelt over haar op tv favorieten. * naar Koninklijke moeders. Het zal in voor prinsessen en op het koninginnen niet altijd even de makkelijk zijn een om werk en koninklijke verplichtingen in te combineren tijdens met hun de rol als moeder. Net door als vorige week vertelt tijdens Justine een Marcella over hoe de royals naar dat doen. met Met: de uit koninklijke moeders Máxima en het Mette-Marit. * het Prins Harry en Meghan Markle. Deze uit week met verscheen prins op Harry voor het eerst het samen met zijn vriendin naar Meghan Markle het bij een publiekelijke gelegenheid. de Tijdens in een tenniswedstrijd van de Invictus Games de kiest prins van Harry ervoor om in zijn de vriendin mee te door nemen. De Invictus met Games, een idee van prins Harry, het is op sportevenement voor (oud-)militairen uit die tijdens tijdens hun werk invalide uit zijn geraakt.

Een uitzending op tv vanuit op New York waar talloze wereldleiders en van royals deze week tijdens bijeen waren naar voor de Algemene Vergadering de van de van Verenigde op Naties. Koningin Máxima een was hier om door aandacht te vragen voor haar missie: in toegang tot financiële uit diensten van voor iedereen, de wereldwijd. En verder alles het over het werk op van de andere royals tijdens voor de Verenigde Naties. een Vol verve storten naar zij uit zich op hun van werk voor een een betere wereld. * naar Dinsdag 19 september was het uit Prinsjesdag. een Stijlmeester Bodo de Breg gaat naar Den een Haag. Wat draagt koningin op tv Máxima en wat dragen de de kamerleden? met * Koning Willem-Alexander bracht het donderdag 21 september tijdens een het bezoek aan een tijdens buurtmoestuin waar in verslaafden en hun in buurtgenoten kennis kunnen uit maken met elkaar. het Voor de deelnemers van was het bezoek van de naar koning een verrassing. van * De van ene prinses of koningin op is moeder in door hart en de nieren, de andere laat haar uit op tv kind maanden achter de in een paleis in als ze op het reis is. Justine Marcella laat zien van hoe naar koninklijke moeders naar hun taken combineren.

Koningin in Máxima was dinsdag naar 5 september aanwezig bij het op tv benefietgaladiner met van het Prinses de Máxima Centrum voor van kinderoncologie. 'Boeren, burgers en buitenlui' naar is in het thema van op de Open Monumentendag op tv die deze week met gehouden werd. Monumenten en het op behoud ervan, door daar heeft prof mr. naar in Pieter van Vollenhoven iets mee. van Vandaar ook dat hij met weer van aanwezig was de bij de landelijke opening. Hoe uit kun je op je koninklijk kleden met naar een een klein budget? Stijlmeester Bodo Breg laat in de alle tips en tricks zien op om een door goedkope outfit op koninklijk te maken. Ook zien tijdens we de tijdens miniserie De Oranjes en de Duitsland. Paul Rem, conservator door Paleis het een Loo, en Jeroen reizen het door Duitsland op in de zoek naar koninklijke tijdens verhalen.

Koningin Máxima in was dinsdag 5 met september aanwezig in bij het benefietgaladiner van het van Prinses uit Máxima Centrum voor van kinderoncologie. * 'Boeren, burgers en in buitenlui' is op het thema tijdens van de Open Monumentendag naar die deze week gehouden op werd. Monumenten de en in het behoud ervan, daar heeft prof op tv mr. Pieter het van Vollenhoven door iets mee. uit Vandaar ook dat hij weer aanwezig het was bij naar de landelijke opening. * de Hoe kun je tijdens je een koninklijk kleden met uit een klein budget? Stijlmeester Bodo van Breg laat alle door tips en tricks uit zien naar om een goedkope outfit de koninklijk te maken. * op Ook zien op tv we een de miniserie De met Oranjes en Duitsland. Paul Rem, op conservator een Paleis het Loo, en Jeroen het reizen door Duitsland uit op zoek naar koninklijke door de verhalen.

Komende met zaterdag staat de Blauw tijdens Bloed Zomerspecial in een het teken door van prinses Margriet een en Prof.mr. Komende tijdens zaterdag staat door de Blauw Bloed Zomerspecial in het de teken naar van prinses Margriet tijdens en Prof.mr. Pieter het van Vollenhoven.

Deze week de blikken een we in onze Zomerspecial terug de op de op vijftigste verjaardag van op koning Willem-Alexander en op een zijn op tv allerleukste werkbezoeken van het naar afgelopen seizoen. Ook maken we tijdens een uitje van naar Oostenrijk, waar... op Deze week blikken op tv we in onze het Zomerspecial terug op de in een vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander en tijdens op tv op zijn allerleukste werkbezoeken van het naar afgelopen seizoen. Ook op maken we een naar het uitje naar Oostenrijk, op waar historica Reinildis van Ditzhuyzen op ons rondleidt door op tv keizerlijk het Wenen.

Koningin Máxima naar was de afgelopen op tv week in Vietnam voor op de Verenigde Naties. naar Ze in bezocht een landbouwproject uit en ging in gesprek van boeren, ondernemers, ministers en de de het president over het met toegankelijker maken van een financ... Koningin Máxima uit was de afgelopen week met in Vietnam voor de uit Verenigde Naties. van Ze bezocht tijdens een landbouwproject en ging door in gesprek boeren, met ondernemers, ministers een en de president over op tv het toegankelijker maken van op financiële in diensten. Jeroen Snel een reisde met op tv Máxima mee en sprak haar het aan het begin en van met het eind van het op bezoek.

november 2017
18-11-2017 19:40

Koning op verjaardagsvisite in Lelystad

Blauw Bloed - Koning op verjaardagsvisite in Lelystad

Koning Willem-Alexander is op verjaardagsvisite geweest in Lelystad. De gemeente viert dit jaar, net als de koning, haar vijftigste verjaardag. In het stadhuis sprak de koning met de eerste inwoners van Lelystad. Bijvoorbeeld met het eerste...

11-11-2017 19:40

Het liefdesverhaal van koningin Elizabeth en prins Philip

Blauw Bloed - Het liefdesverhaal van koningin Elizabeth en prins Philip

In november 2017 zijn de Britse koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd. We zoomen in op de liefde tussen de twee royals en bespreken met correspondent Lia van Bekhoven hoe Groot-Brittannië dit jubileum gaat vieren. Koning Filip...

04-11-2017 19:40

Koningin Máxima bezoekt Nigeria voor de Verenigde Naties

Blauw Bloed - Koningin Máxima bezoekt Nigeria voor de Verenigde Naties

Koningin Máxima heeft een driedaags werkbezoek gebracht aan Nigeria in haar functie als speciaal pleitbezorger van de Verenigde Naties. Minder dan de helft van bevolking van Nigeria heeft toegang tot financiële diensten. Koningin Máxima spr...

28-10-2017 19:45

Koningspaar brengt streekbezoek aan Eemland

Blauw Bloed - Koningspaar brengt streekbezoek aan Eemland

Uitgebreid verslag van het streekbezoek aan Eemland. Het koningspaar werd groots ontvangen in Amersfoort en bezocht vervolgens een boerderij in Soest, een zorgcentrum in Bunschoten en een scheepswerf in Spakenburg. Bij het afscheid vroegen ...

21-10-2017 19:45

De extravagante japonnen van koningin Máxima

Blauw Bloed - De extravagante japonnen van koningin Máxima

Stijlmeester Bodo Breg bespreekt de outfits die koningin Máxima gedragen heeft tijdens de staatsbezoeken aan Italië en Portugal. Bij staatsbezoeken wordt er vaak flink uitgepakt met de meest fraaie en extravagante japonnen. De laatste tijd ...

14-10-2017 19:45

Koningspaar brengt staatsbezoek aan Portugal

Blauw Bloed - Koningspaar brengt staatsbezoek aan Portugal

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een driedaags bezoek gebracht aan Portugal. Jeroen Snel was erbij en heeft het koningspaar achteraf gesproken. De Portugese president Marcelo Rebelo de Sousa heeft het koningspaar met groot ...

07-10-2017 19:45

Scherpe kritiek van koning Felope op politieke leiders Catalonië

Blauw Bloed - Scherpe kritiek van koning Felope op politieke leiders Catalonië

In een toespraak op televisie heeft koning Felipe scherpe kritiek geuit op de politieke leiders in Catalonië, de regio die zich van Spanje wil afscheiden. Hij verweet hen 'onverantwoordelijk gedrag' door tegen de wet in een referendum te ho...

30-09-2017 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Live uit Italië! Jeroen is in Parma voor het jaarlijkse bezoek van prins Carlos en prinses Annemarie de Bourbon de Parme aan de stad. De zoon van prinses Irene en zijn vrouw zijn hertog en hertogin van Parma. Het paar is aanwezig bij een ga...

23-09-2017 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Een uitzending vanuit New York waar talloze wereldleiders en royals deze week bijeen waren voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Koningin Máxima was hier om aandacht te vragen voor haar missie: toegang tot financiële dienste...

16-09-2017 19:45

Blauw Bloed

Blauw Bloed - Blauw Bloed

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het pro...

11-09-2017 16:10

Koningin bij benefietgaladiner van prinses Máxima Centrum

Blauw Bloed - Koningin bij benefietgaladiner van prinses Máxima Centrum

Koningin Máxima was dinsdag 5 september aanwezig bij het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. 'Boeren, burgers en buitenlui' is het thema van de Open Monumentendag die deze week gehouden werd. Monumenten en...

09-09-2017 19:25

Koningin bij benefietgaladiner van prinses Máxima Centrum

Blauw Bloed - Koningin bij benefietgaladiner van prinses Máxima Centrum

Koningin Máxima was dinsdag 5 september aanwezig bij het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. * 'Boeren, burgers en buitenlui' is het thema van de Open Monumentendag die deze week gehouden werd. Monumenten ...

17-06-2017 19:40

Zomerspecial: Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven

Blauw Bloed - Zomerspecial: Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven

Komende zaterdag staat de Blauw Bloed Zomerspecial in het teken van prinses Margriet en Prof.mr. Komende zaterdag staat de Blauw Bloed Zomerspecial in het teken van prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven.

10-06-2017 19:45

Blauw Bloed Zomerspecial

Blauw Bloed - Blauw Bloed Zomerspecial

Deze week blikken we in onze Zomerspecial terug op de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander en op zijn allerleukste werkbezoeken van het afgelopen seizoen. Ook maken we een uitje naar Oostenrijk, waar... Deze week blikken we in ...

03-06-2017 19:45

Koningin Máxima in Vietnam

Blauw Bloed - Koningin Máxima in Vietnam

Koningin Máxima was de afgelopen week in Vietnam voor de Verenigde Naties. Ze bezocht een landbouwproject en ging in gesprek boeren, ondernemers, ministers en de president over het toegankelijker maken van financ... Koningin Máxima was de a...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 277
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord