Programma gemist?

Komende zaterdag staat op de uit Blauw Bloed Zomerspecial in met het door teken van prinses met Margriet en Prof.mr. Komende zaterdag op tv staat de Blauw Bloed op van Zomerspecial in het teken van van prinses de Margriet en Prof.mr. Pieter door van Vollenhoven.

Deze week blikken van op tv we in onze Zomerspecial terug het op de het vijftigste verjaardag van door koning Willem-Alexander op en op zijn allerleukste werkbezoeken een van naar het afgelopen seizoen. de Ook maken we uit een uitje naar Oostenrijk, waar... Deze de week blikken we een in onze met Zomerspecial tijdens terug op de vijftigste op tv verjaardag van op tv koning Willem-Alexander en op zijn allerleukste het werkbezoeken van van het afgelopen het seizoen. Ook maken een we een uitje naar met Oostenrijk, waar historica Reinildis van van Ditzhuyzen ons naar op rondleidt door keizerlijk tijdens Wenen.

Koningin uit Máxima was de afgelopen week door in Vietnam op voor tijdens de Verenigde Naties. Ze in bezocht een landbouwproject en ging op tv in gesprek tijdens boeren, ondernemers, ministers van en de president over uit het toegankelijker het maken van de financ... Koningin Máxima was de op afgelopen door week in Vietnam voor de een Verenigde Naties. Ze een bezocht naar een landbouwproject en ging door in gesprek boeren, ondernemers, uit ministers en de uit president de over het toegankelijker maken van de financiële diensten. in Jeroen Snel reisde met tijdens Máxima de mee en sprak haar van aan het begin en naar het het eind van het met bezoek.

In onze eerste op zomerspecial blikken we de terug op de tijdens in meest bijzondere creaties met van het afgelopen seizoen. op Daarnaast laat door couturier Paul Schulten ons het zien wat er allemaal in bij het maken in van een avondjurk komt een met kijken. In onze door eerste zomerspecial aandacht met voor het uiterlijk het van de royals! de We blikken terug op met de meest bijzondere uit creaties van het afgelopen door seizoen door en couturier Paul Schulten laat de ons zien uit wat er allemaal door bij het een maken van een avondjurk komt door kijken.

Prinses van Margriet en de Pieter van Vollenhoven op tv waren de afgelopen op tv week in Canada. met Zij hebben een speciale band op tv met het land. op De uit prinses is er tijdens geboren en sinds naar hun huwelijk komt het paar uit er vaak. Jeroen een Snel volgde op Pi... Prinses Margriet en Pieter tijdens het van Vollenhoven waren op de afgelopen week op in Canada. Zij de hebben een speciale band van met het door land. De prinses is er uit geboren en door sinds hun huwelijk komt het met paar er vaak. in Jeroen op tv Snel volgde naar Pieter en Margriet en had op een met interview met hen.

Dit de jaar vieren koning op Harald en koningin Sonja een hun tachtigste van verjaardag! Het Noorse koningspaar met vierde hun verjaardag dinsdag een en woensdag met met familie in en vele koninklijke vrienden. Op op tv het programma de stonden twee... Dit jaar een vieren koning Harald de en op tv koningin Sonja hun op tachtigste verjaardag! Het Noorse koningspaar door tijdens vierde hun verjaardag door dinsdag en woensdag met het familie en vele op tv koninklijke vrienden. Op het op programma stonden twee galadiners het en een uit vaartocht. Jeroen het Snel doet zaterdag verslag van een de feestelijke dagen een naar in Oslo.

Donderdagochtend kwam het de Britse in koninklijke staf bijeen voor door een spoedberaad. op tv Na een op tv turbulente ochtend met vele geruchten het in van de media maakt het hof bekend naar een dat prins Philip uit (95) stopt het met op tv uitvoeren van konink... Donderdagochtend kwam naar de op tv Britse koninklijke staf bijeen voor naar een spoedberaad. Na uit een turbulente ochtend door in met vele geruchten in de naar media maakt het een hof bekend dat uit prins Philip (95) stopt op tv het op tv met uitvoeren van koninklijke tijdens taken. Correspondent op Lia van Bekhoven vertelt over naar de naar reden en de gevolgen door van op deze beslissing.

Deze uitzending staat uit met volledig in het teken van de een met vijftigste verjaardag van koning een Willem-Alexander! De koning op viert zijn verjaardag onder andere het met een een feestelijke Koningsdag in Tilburg uit in en een diner met 150 Ne... op tv Blauw naar Bloed staat zaterdag volledig op tv in het teken van naar de vijftigste tijdens verjaardag van koning Willem-Alexander! door De koning van viert zijn verjaardag onder op andere uit met een feestelijke in Koningsdag in Tilburg en een door diner met van 150 Nederlanders op op het Koninklijk naar Paleis in Amsterdam. Wij naar blikken op tv terug.

Wat heeft Tilburg tijdens 27 op april voor de het koninklijke familie in tijdens petto? Jeroen Snel van wandelt de route van die de met Oranjes donderdag zullen afleggen op en ontmoet de Tilburgers die de druk met bezig zijn met de de voorbereidingen. door Hij gaat... Wat heeft het Tilburg 27 april voor door de koninklijke met familie in een petto? Jeroen Snel naar wandelt de route het die de Oranjes in donderdag zullen afleggen en ontmoet tijdens de Tilburgers die druk uit bezig zijn met in op de voorbereidingen. Hij gaat met langs bij de carnavalsvereniging de en spreekt met door zangers Guus met Meeuwis en Gers door Pardoel.

Prinses Laurentien tijdens was met woensdag in de Schilderswijk in op tv Den uit Haag. Samen met scholieren uit de door wijk adopteerde uit ze verpleeghuis op De Schildershoek. De op tv scholieren beloven maandelijks langs naar te komen om de naar ouderen te door ver... het Prinses Laurentien was woensdag in in de Schilderswijk het in Den Haag. Samen met de door scholieren uit de wijk adopteerde ze naar in verpleeghuis De Schildershoek. De scholieren beloven door maandelijks langs een te komen om de de ouderen te de vermaken.

Woensdagmiddag heeft tijdens de koningin een bezoek met een gebracht aan de afdeling met Psychiatrie van het Academisch met Medisch Centrum door in Amsterdam. Zij de ging in gesprek met psychiaters tijdens over nieuwe op tv ontwikkelingen het zoals de toepassing... Woensdagmiddag op heeft de koningin het een bezoek gebracht uit aan de afdeling met Psychiatrie van het het Academisch Medisch Centrum in het Amsterdam. op tv Zij ging in gesprek met psychiaters in van over nieuwe ontwikkelingen op zoals de toepassing op van diepe hersenstimulatie bij stoornissen en de depressies. Ook uit had zij emotionele gesprekken het met uit patiënten. Wij de doen uitgebreid verslag van dit het werkbezoek in van de koningin.

Deze tijdens week komt Blauw naar Bloed uit Kopenhagen! op Koning Filip en koningin op Mathilde van België in waren naar de afgelopen week op bezoek bij tijdens de van Deense royals. Een vol een programma tijdens met een vaarttocht, van een bezoek aan een basisschool... naar Deze week komt Blauw in Bloed uit in Kopenhagen! op tv Koning Filip en koningin naar Mathilde van een België waren de afgelopen week tijdens op bezoek bij de door Deense op tv royals. Een vol programma op tv met een vaarttocht, een op bezoek aan door een basisschool en het een schitterend staatsbanket. Jeroen in Snel was erbij tijdens en doet op tv verslag!

Sinds met woensdag is het mogelijk een om een een kijkje te nemen uit in de naar garderobe van prinses Beatrix! het Op Paleis Het Loo het worden door meer dan honderd hoeden uit de in op regeerperiode van de prinses tentoongesteld. naar ‘Chapeaux!’ werd woe... in Sinds uit woensdag is het van mogelijk om een kijkje naar te nemen in de uit garderobe van prinses met Beatrix! Op van Paleis Het met Loo worden meer dan met honderd hoeden uit de regeerperiode met uit van de prinses tentoongesteld. ‘Chapeaux!’ werd tijdens woensdag door het Beatrix zelf, zonder hoed, uit in geopend.

Zaterdag op tv komt Blauw Bloed live uit de Parijs. De naar Britse prins op William en hertogin Catherine brengen met een tweedaags bezoek tijdens aan de de hoofdstad van een Frankrijk. Wij doen verslag van in de een hoogtepunten het historische bezoek aa... uit Zaterdag naar komt Blauw een Bloed live uit Parijs. De tijdens Britse prins William uit en een hertogin Catherine brengen een tweedaags van bezoek aan door de hoofdstad de van Frankrijk. Wij doen verslag op van uit de hoogtepunten het op historische bezoek aan de door stad waar tijdens prinses Diana twintig uit jaar geleden is op overleden.

Vrijdag met hebben de Oranjes oude een spijkerbroeken en truien uit door de in kast getrokken voor NLDoet. Tijdens op de op grootste vrijwilligersactie van Nederland klusten van koning Willem-Alexander op tv en een koningin Máxima mee in een buurtt... naar Vrijdag in hebben de de Oranjes oude spijkerbroeken en truien de uit de de kast getrokken voor NLDoet. naar Tijdens tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland klusten met koning in Willem-Alexander en koningin van Máxima mee op in een buurttuin in naar Breda. En dit tot grote een verrassing van de op tv het aanwezigen!

juli 2017
17-06-2017 19:40

Zomerspecial: Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven

Blauw Bloed - Zomerspecial: Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven

Komende zaterdag staat de Blauw Bloed Zomerspecial in het teken van prinses Margriet en Prof.mr. Komende zaterdag staat de Blauw Bloed Zomerspecial in het teken van prinses Margriet en Prof.mr. Pieter van Vollenhoven.

10-06-2017 19:45

Blauw Bloed Zomerspecial

Blauw Bloed - Blauw Bloed Zomerspecial

Deze week blikken we in onze Zomerspecial terug op de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander en op zijn allerleukste werkbezoeken van het afgelopen seizoen. Ook maken we een uitje naar Oostenrijk, waar... Deze week blikken we in ...

03-06-2017 19:45

Koningin Máxima in Vietnam

Blauw Bloed - Koningin Máxima in Vietnam

Koningin Máxima was de afgelopen week in Vietnam voor de Verenigde Naties. Ze bezocht een landbouwproject en ging in gesprek boeren, ondernemers, ministers en de president over het toegankelijker maken van financ... Koningin Máxima was de a...

27-05-2017 19:40

Zomerspecial: Koninklijke glitter en glamour

Blauw Bloed - Zomerspecial: Koninklijke glitter en glamour

In onze eerste zomerspecial blikken we terug op de meest bijzondere creaties van het afgelopen seizoen. Daarnaast laat couturier Paul Schulten ons zien wat er allemaal bij het maken van een avondjurk komt kijken. In onze eerste zomerspecial...

20-05-2017 19:35

Margriet en Pieter bezoeken hun geliefde Canada

Blauw Bloed - Margriet en Pieter bezoeken hun geliefde Canada

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven waren de afgelopen week in Canada. Zij hebben een speciale band met het land. De prinses is er geboren en sinds hun huwelijk komt het paar er vaak. Jeroen Snel volgde Pi... Prinses Margriet en Piet...

13-05-2017 19:35

Royals vieren tachtigste verjaardag koning Harald

Blauw Bloed - Royals vieren tachtigste verjaardag koning Harald

Dit jaar vieren koning Harald en koningin Sonja hun tachtigste verjaardag! Het Noorse koningspaar vierde hun verjaardag dinsdag en woensdag met familie en vele koninklijke vrienden. Op het programma stonden twee... Dit jaar vieren koning Ha...

06-05-2017 19:35

Britse prins Philip legt koninklijke taken neer

Blauw Bloed - Britse prins Philip legt koninklijke taken neer

Donderdagochtend kwam de Britse koninklijke staf bijeen voor een spoedberaad. Na een turbulente ochtend met vele geruchten in de media maakt het hof bekend dat prins Philip (95) stopt het met uitvoeren van konink... Donderdagochtend kwam de...

29-04-2017 19:35

Koning Willem-Alexander viert vijftigste verjaardag

Blauw Bloed - Koning Willem-Alexander viert vijftigste verjaardag

Deze uitzending staat volledig in het teken van de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander! De koning viert zijn verjaardag onder andere met een feestelijke Koningsdag in Tilburg en een diner met 150 Ne... Blauw Bloed staat zaterd...

22-04-2017 19:45

Vooruitblik op Koningsdag

Blauw Bloed - Vooruitblik op Koningsdag

Wat heeft Tilburg 27 april voor de koninklijke familie in petto? Jeroen Snel wandelt de route die de Oranjes donderdag zullen afleggen en ontmoet de Tilburgers die druk bezig zijn met de voorbereidingen. Hij gaat... Wat heeft Tilburg 27 apr...

15-04-2017 19:45

Prinses Laurentien bezoekt bijzonder project in Schilderswijk

Blauw Bloed - Prinses Laurentien bezoekt bijzonder project in Schilderswijk

Prinses Laurentien was woensdag in de Schilderswijk in Den Haag. Samen met scholieren uit de wijk adopteerde ze verpleeghuis De Schildershoek. De scholieren beloven maandelijks langs te komen om de ouderen te ver... Prinses Laurentien was w...

08-04-2017 19:45

Koningin Máxima bezoekt de afdeling Psychiatrie van het AMC

Blauw Bloed - Koningin Máxima bezoekt de afdeling Psychiatrie van het AMC

Woensdagmiddag heeft de koningin een bezoek gebracht aan de afdeling Psychiatrie van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Zij ging in gesprek met psychiaters over nieuwe ontwikkelingen zoals de toepassing... Woensdagmiddag heeft de ...

01-04-2017 19:45

Filip en Mathilde op bezoek bij Deense royals

Blauw Bloed - Filip en Mathilde op bezoek bij Deense royals

Deze week komt Blauw Bloed uit Kopenhagen! Koning Filip en koningin Mathilde van België waren de afgelopen week op bezoek bij de Deense royals. Een vol programma met een vaarttocht, een bezoek aan een basisschool... Deze week komt Blauw Blo...

25-03-2017 19:45

De hoeden van Beatrix

Blauw Bloed - De hoeden van Beatrix

Sinds woensdag is het mogelijk om een kijkje te nemen in de garderobe van prinses Beatrix! Op Paleis Het Loo worden meer dan honderd hoeden uit de regeerperiode van de prinses tentoongesteld. ‘Chapeaux!’ werd woe... Sinds woensdag is het mo...

18-03-2017 19:45

Prins William en hertogin Kate in Parijs

Blauw Bloed - Prins William en hertogin Kate in Parijs

Zaterdag komt Blauw Bloed live uit Parijs. De Britse prins William en hertogin Catherine brengen een tweedaags bezoek aan de hoofdstad van Frankrijk. Wij doen verslag van de hoogtepunten het historische bezoek aa... Zaterdag komt Blauw Bloe...

11-03-2017 19:45

Koningspaar klust in buurttuin in Breda

Blauw Bloed - Koningspaar klust in buurttuin in Breda

Vrijdag hebben de Oranjes oude spijkerbroeken en truien uit de kast getrokken voor NLDoet. Tijdens de grootste vrijwilligersactie van Nederland klusten koning Willem-Alexander en koningin Máxima mee in een buurtt... Vrijdag hebben de Oranje...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Blauw Bloed gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed bij Blauw Bloed liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed. Heb je een uitzending van Blauw Bloed gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed gemist

Blauw Bloed is een royaltyprogramma van de Evangelische Omroep (EO), dat om 19.30 uur uitgezonden wordt op Nederland 2, gepresenteerd door Jeroen Snel. Het wordt uitgezonden vanuit de studio in Hilversum. Bij een staatsbezoek vliegt het programma mee naar het land waar de koninklijke familie op bezoek is.

Uitzending gemist van Blauw Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 265
  • Laatste uitzending op 17-06-2017 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord