Programma gemist?

Dolf slaat een naar in brug tussen het theater, het de straat en in de actualiteit van tijdens de dag. Cabaret, improvisatie op en blinde paniek! Live! in van Een mix uit zijn van twee meest op recente theatervoorstellingen.

september 2021
24-11-2012 21:50

Aflevering van zaterdag 24 november 2012

Als ik het niet doe - Aflevering van zaterdag 24 november 2012

Dolf slaat een brug tussen het theater, de straat en de actualiteit van de dag. Cabaret, improvisatie en blinde paniek! Live! Een mix uit zijn twee meest recente theatervoorstellingen.

Als ik het niet doe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Als ik het niet doe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Als ik het niet doe bij Als ik het niet doe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Als ik het niet doe. Heb je een uitzending van Als ik het niet doe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Als ik het niet doe gemist

doet niemand het,Dolf slaat een brug tussen het theater, de straat en de actualiteit van de dag. Cabaret, improvisatie en blinde paniek! Live! Een mix uit zijn twee meest recente theatervoorstellingen, hij geeft live-commentaar op het nieuws van die dag, van dat moment. Tussendoor checkt Dolf bij willekeurige huishoudens of er wel feitelijk en live op dat moment naar Nederland 3 gekeken wordt, en zo nee waarom eigenlijk niet. Presentatie: Dolf Jansen.

Uitzending gemist van Als ik het niet doe? Hier kun je alle uitzendingen van Als ik het niet doe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!