Programma gemist?

Deze aflevering de staat in het teken op van NLstreets. Anna-Alicia tijdens gaat op uit bezoek op tv bij de winnaar van de de NLstreet-award een voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat de ze de van runner-up op tv ook niet over. de Ze bezoekt de door leukste winkel van Nederland, Chocolaterie met Van Dam een en de nummer door twee, Revert.

Deze keer naar onder andere naar een bezoek in aan de grootste naar winkelcentra van Nederland: The op Wall, langs van de A2 bij het Utrecht. Anna-Alicia shopt in naar kaasstad Alkmaar door en in Winkelhof Leiderdorp, waar naar Okke haar vertelt over de een naar handige app. op tv Daarna moet ze in die natuurlijk zelf even uitproberen! Michel, naar naar Arjen en Waldo van het To Amuse geven een kookworkshop, van met onder andere met overheerlijke kip in en we van gaan op tijdens bezoek bij een bijzondere speelgoedwinkel op tv in Amstelveen: naar Imaginarium.

Deze op keer onder andere een door bezoek aan de van grootste winkelcentra op tv van Nederland: The Wall, een langs de de A2 bij tijdens Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad uit Alkmaar en in op Winkelhof Leiderdorp, waar uit Okke haar vertelt door over een handige op tv app. Daarna in moet ze die door natuurlijk zelf op even uitproberen! Michel, Arjen en de Waldo van To Amuse door geven door een kookworkshop, met in onder andere overheerlijke kip naar en we gaan op tv op met bezoek bij een bijzondere van speelgoedwinkel in op tv Amstelveen: Imaginarium.

Anna-Alicia in onderzoekt wat Palace uit Promenade in op Scheveningen allemaal te bieden heeft tijdens op het met gebied van entertainment. tijdens Ze gaat ook winkelen in in in Purmerend, waar ze de met schattigste boetiekjes bezoekt. Verder op een kijkje achter op de schermen bij Janice, van op die veel succes heeft met zijn op tv prêt-à-portercollectie. ViaVision het laat zien wat de er uit tegenwoordig allemaal kan met verlichting op tv op winkelgebieden en de Gerard Zandbergen van Locatus uit legt naar uit waarom je soms met zoveel dezelfde winkels vlak naar bij elkaar het ziet.

Anna-Alicia laat zien door hoe goed in je door kunt shoppen in de monumentale binnenstad op van door Leiden en in het Gelderse een van stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat met zijn de gepersonaliseerde fietsen zien tijdens en je hoort het uit verhaal achter koffie- en van theehuis Hofje tijdens van Wijs.

Vandaag van een kijkje achter het de schermen bij Meneer Paprika tijdens in naar Haarlem, waar het op voor kinderen heel leuk is, op op tv maar ook voor de ouders! tijdens Patisserie Tout laat de zien hoe tijdens macarons worden gemaakt en Humberto met een vertelt over zijn uit merk. Anna-Alicia is in Baarn en een in Gouda, waar van ze op weer de leukste winkeltjes op laat zien en iets op tv met naar vissen gaat in doen.

Meubelbrouwer tijdens Milan laat zien wat het zijn ambitie is en het in Janine vertelt over het oude stationsgebouw naar door in Soest, dat ze heeft ingericht met naar met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. van Er op tv wordt een kijkje genomen bij versmarkt op van Landmarkt, die producten van lokale boeren op verkoopt en er tijdens wordt ook van een bezoek gebracht aan van lokale op boer Willem. Anna-Alicia gaat op tv ook weer flink in shoppen van en ze laat dit keer op Bunschoten-Spakenburg zien. naar Ze gaat daarnaast op het internationale shoptour in van Bussum en proeft lekkere uit hapjes uit naar het naar buitenland.

Anna-Alicia laat Soest de en de Weesp zien, want deze van plaatsen op tv zitten vol met leuke winkeltjes tijdens en tijdens bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want in er wordt een een bezoek gebracht het aan Puccini uit Bomboni in Amsterdam. van Daar maken ze heerlijke met bonbons met door allerlei verschillende tijdens vullingen. Je kunt het op zo gek niet bedenken uit of op ze hebben het! Sanne met en Peter het leggen uit wat hun Studio op tv PS doet met en je een ziet hoe Lief! Lifestyle is het ontstaan.

Anna-Alicia in winkelt in Houten en in Bergen en er is tijdens onder andere te op tv zien van hoe het eraan toegaat op uit de breiclub in de van Rotterdam.

Een kijkje naar achter de een schermen bij de allereerste van Wereldwinkel en er wordt van back to the uit 70's het gegaan. Papabubble laat het zien hoe snoepjes worden gemaakt op tv en Anna-Alicia gaat naar shoppen in Wormerveer de en het IJsselstein.

Anna-Alicia de gaat shoppen in op Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk door vertelt op tv ze daarbij leuke weetjes uit over deze een plaatsen. Verder worden op tv Spoor 38 naar en aan de duurzame winkel uit Waar! in bezocht, maar ook de winkel waar uit van ze echt alles verkopen: naar Hutspot Amsterdam.

Beertje shopt op in de oude in vestingstad Naarden door en ze neemt Julitza op tv mee naar door de leukste uit winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist van en haarstylist Tom Sebastian laat in ons zijn op tv favoriete winkeltjes zien in uit het altijd gezellige het Breda en de we nemen een op kijkje achter de de schermen uit bij de kledinglijn de `Humberto´, van Humberto uit Tan.

Beertje gaat met woonmall Villa Arena naar in Amsterdam op verkennen en ze gaat met met Angela op een dagje op tv zonder kinderen shoppen in van Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons met haar leukste winkels met in de uit Amsterdamse Kalverstraat zien tijdens en op we gaan achter op tv de schermen bij mannenmodemerk de Pelliano.

Beertje van Beers een gaat een dagje naar winkelen in door het monumentaal met rijke Maarssen en naar neemt ze tijdens Anne-Marie mee naar winkelcentrum van Heuvel in in Eindhoven. Veronica van met Hoogdalem laat zien hoe leuk uit je kan shoppen in op tv het gezellige Woerden uit in en we nemen een kijkje op tv achter de tijdens schermen bij patisserie en de chocolaterie Unlimited op tv Delicious.

Winkelprogramma op tv waarin de kijker op tv mee op pad tijdens wordt genomen naar om te ontdekken wat de leukste het winkelgebieden van Nederland het in zijn.

oktober 2020
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!