Programma gemist?

Deze aflevering een staat in naar het teken van NLstreets. Anna-Alicia de gaat op de bezoek bij de winnaar op van de NLstreet-award in voor de leukste winkelstraat en naar natuurlijk slaat ze de het runner-up ook het niet over. Ze bezoekt op de leukste winkel het van Nederland, Chocolaterie Van naar Dam door en de nummer twee, van Revert.

Deze het keer onder andere op tv een bezoek aan in de grootste winkelcentra van Nederland: op The Wall, langs uit de A2 bij een het Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad op tv Alkmaar en op tv in Winkelhof de Leiderdorp, waar Okke haar de vertelt over een tijdens handige app. Daarna moet ze uit die natuurlijk met zelf tijdens even uitproberen! Michel, met Arjen en Waldo van door To Amuse geven een het kookworkshop, met met onder andere overheerlijke kip en uit naar we gaan op bezoek op bij een bijzondere speelgoedwinkel in in een Amstelveen: Imaginarium.

Deze uit keer onder andere een bezoek van een aan de grootste winkelcentra van het Nederland: door The Wall, langs een de A2 bij Utrecht. met Anna-Alicia shopt in op kaasstad Alkmaar en tijdens in Winkelhof tijdens Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over op tv een handige door app. Daarna uit moet ze op tv die natuurlijk zelf de even uitproberen! Michel, Arjen op en Waldo van To Amuse het geven een een kookworkshop, met onder naar andere door overheerlijke kip en het we gaan op bezoek bij een van bijzondere naar speelgoedwinkel in Amstelveen: door Imaginarium.

Anna-Alicia naar onderzoekt wat Palace Promenade in uit Scheveningen allemaal naar te bieden heeft op uit tijdens het gebied van entertainment. Ze gaat een ook winkelen het in Purmerend, waar een ze op tv de schattigste boetiekjes bezoekt. op tv Verder een met kijkje achter de schermen bij Janice, in die veel uit succes de heeft met zijn prêt-à-portercollectie. tijdens ViaVision laat zien wat op er de tegenwoordig allemaal kan met verlichting het op naar winkelgebieden en Gerard Zandbergen van uit Locatus op tv legt uit waarom je soms zoveel op tv dezelfde winkels vlak op tv bij tijdens elkaar ziet.

Anna-Alicia laat zien tijdens hoe op goed je op tv kunt shoppen in de uit monumentale binnenstad op tv van Leiden en in op het Gelderse naar stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat van zijn naar gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort op door het verhaal achter koffie- uit en theehuis Hofje van in Wijs.

Vandaag een kijkje in achter de naar schermen in bij Meneer Paprika in Haarlem, van waar het voor kinderen op in heel leuk is, maar ook voor op de het ouders! Patisserie Tout laat naar zien de hoe macarons worden gemaakt en de Humberto vertelt over zijn de merk. door Anna-Alicia is in Baarn de en in op Gouda, waar in ze weer de de leukste winkeltjes laat zien naar en iets met uit vissen gaat in doen.

Meubelbrouwer in Milan laat zien wat zijn op tv ambitie is de en Janine vertelt over met een het oude stationsgebouw in Soest, op dat ze heeft ingericht een met haar eigen de tijdens bedrijf DLC-Interiors. Er wordt op tv een kijkje genomen bij versmarkt uit Landmarkt, die producten van van lokale boeren de tijdens verkoopt en er wordt naar ook een bezoek gebracht aan van een lokale boer Willem. Anna-Alicia gaat ook in weer op tv flink shoppen en ze laat een op tv dit keer Bunschoten-Spakenburg zien. Ze in gaat daarnaast op naar internationale shoptour in een Bussum het en proeft lekkere hapjes uit de het tijdens buitenland.

Anna-Alicia naar laat Soest en tijdens Weesp zien, want deze plaatsen naar zitten met vol met leuke winkeltjes de en door bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want door er het wordt een de bezoek gebracht aan Puccini Bomboni de in tijdens Amsterdam. Daar maken het ze heerlijke bonbons met allerlei verschillende op tv vullingen. Je kunt het het zo gek in niet bedenken het of ze hebben van het! op tv Sanne en Peter leggen uit uit wat hun Studio PS tijdens doet en met je ziet hoe Lief! van Lifestyle is het ontstaan.

Anna-Alicia winkelt in tijdens Houten en uit Bergen en er in is naar onder andere te met zien hoe het eraan toegaat op van de breiclub uit in de Rotterdam.

Een het kijkje achter de schermen van bij de allereerste Wereldwinkel tijdens en uit er wordt het back to the tijdens 70's gegaan. Papabubble laat zien het hoe in snoepjes worden gemaakt een en Anna-Alicia gaat shoppen in een Wormerveer en met IJsselstein.

Anna-Alicia gaat shoppen in in een Santpoort-Noord en Monnickendam met en natuurlijk de vertelt ze daarbij leuke weetjes over tijdens deze een plaatsen. Verder worden Spoor in 38 naar en aan de een duurzame winkel Waar! bezocht, naar maar ook op de winkel waar ze echt tijdens alles verkopen: Hutspot op Amsterdam.

Beertje shopt op tv in tijdens de oude vestingstad Naarden tijdens en ze neemt Julitza mee in naar de uit leukste winkelplekjes van het Hoorn. Make-upartist en haarstylist door Tom uit Sebastian laat ons tijdens zijn favoriete winkeltjes zien een in het tijdens altijd gezellige Breda en we tijdens nemen uit een kijkje achter de op schermen bij de tijdens kledinglijn `Humberto´, met van Humberto het Tan.

Beertje gaat woonmall tijdens een Villa Arena in tijdens Amsterdam verkennen en het ze gaat met Angela een in dagje zonder kinderen tijdens shoppen in uit Bloemendaal. Ingrid op Jansen laat ons haar een leukste winkels in de door Amsterdamse Kalverstraat zien uit en we met gaan achter naar de schermen bij mannenmodemerk van Pelliano.

Beertje met van Beers gaat een dagje naar tijdens winkelen in het monumentaal tijdens rijke Maarssen en neemt met ze Anne-Marie het mee naar winkelcentrum Heuvel in met Eindhoven. Veronica van uit tijdens Hoogdalem laat zien hoe leuk in je van kan shoppen in het tijdens gezellige Woerden en we nemen een in een kijkje achter de schermen met bij op tv patisserie en chocolaterie Unlimited het Delicious.

Winkelprogramma uit waarin de uit kijker mee op pad wordt met genomen om te tijdens ontdekken wat de leukste met winkelgebieden door van Nederland met zijn.

maart 2021
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!