Programma gemist?

Deze aflevering staat naar in in het teken van een NLstreets. Anna-Alicia een gaat op bezoek bij naar de winnaar van de NLstreet-award uit voor uit leukste winkelstraat en natuurlijk van slaat ze de runner-up door ook naar niet over. Ze bezoekt de de op leukste winkel van Nederland, Chocolaterie Van het de Dam en de nummer twee, met Revert.

Deze met keer onder andere met een bezoek aan de van grootste winkelcentra van tijdens Nederland: op tv The Wall, langs de uit A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt tijdens in kaasstad Alkmaar door op tv en in Winkelhof Leiderdorp, waar door Okke haar met vertelt over op tv een handige app. Daarna op moet ze die in natuurlijk zelf even op tv uitproberen! Michel, Arjen en met Waldo het van To Amuse tijdens geven een kookworkshop, van met onder andere van overheerlijke kip en op we gaan op bezoek bij een tijdens op tv bijzondere speelgoedwinkel in Amstelveen: door Imaginarium.

Deze keer onder een andere op tv een bezoek aan door de grootste winkelcentra van Nederland: met The op Wall, langs met de A2 bij het Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar op en in Winkelhof door op tv Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over uit een handige uit app. Daarna in moet ze die met natuurlijk zelf even uitproberen! door Michel, Arjen en het Waldo met van To Amuse geven een naar kookworkshop, met het onder andere op tv overheerlijke kip en we gaan het op in bezoek bij een bijzondere speelgoedwinkel op in Amstelveen: uit Imaginarium.

Anna-Alicia het onderzoekt wat op Palace Promenade in Scheveningen allemaal naar te bieden naar heeft op op het gebied van in entertainment. Ze gaat ook winkelen door in Purmerend, waar met ze de van schattigste boetiekjes bezoekt. tijdens Verder een kijkje het achter de schermen bij een Janice, naar die veel succes heeft uit met zijn de prêt-à-portercollectie. ViaVision laat zien wat het er tegenwoordig allemaal kan van de met verlichting op winkelgebieden en Gerard tijdens het Zandbergen van Locatus legt uit uit waarom je soms zoveel het dezelfde met winkels vlak een bij elkaar ziet.

Anna-Alicia een laat zien uit hoe goed je kunt tijdens shoppen in de monumentale de binnenstad van naar Leiden en in het Gelderse van stadje Nijkerk. een De de Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen tijdens zien en je van hoort het uit verhaal achter koffie- en de theehuis Hofje van een Wijs.

Vandaag een in kijkje achter de schermen tijdens bij Meneer Paprika op in Haarlem, waar tijdens het voor kinderen naar heel de leuk is, maar ook voor met de met ouders! Patisserie op Tout laat zien hoe macarons worden een gemaakt en van Humberto vertelt door over zijn merk. naar Anna-Alicia is in in Baarn en in Gouda, waar van ze weer de met leukste winkeltjes in laat zien van en iets met het vissen gaat op doen.

Meubelbrouwer met Milan laat zien wat zijn op ambitie op tv is en het Janine vertelt over het met oude stationsgebouw in Soest, op dat ze heeft ingericht op tv tijdens met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er met wordt de een kijkje in genomen bij versmarkt van Landmarkt, die producten van lokale boeren tijdens verkoopt met en er met wordt ook een bezoek gebracht aan naar lokale boer de Willem. een Anna-Alicia gaat ook weer uit flink shoppen een en ze laat dit keer Bunschoten-Spakenburg met zien. het Ze gaat daarnaast uit op internationale shoptour in Bussum van en proeft tijdens lekkere hapjes tijdens uit het door buitenland.

Anna-Alicia in laat Soest het en Weesp zien, van want deze plaatsen zitten vol op tv met leuke naar winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten van van zeker kijken, want er wordt een tijdens bezoek gebracht door aan Puccini Bomboni in in Amsterdam. Daar op maken ze heerlijke bonbons een met uit allerlei verschillende vullingen. Je kunt de het zo het gek niet bedenken of op ze het hebben het! Sanne en een Peter leggen uit wat het hun Studio PS tijdens doet en een je ziet hoe Lief! van Lifestyle is door ontstaan.

Anna-Alicia de winkelt in een Houten en Bergen en er is door onder het andere te zien hoe in het naar eraan toegaat op de breiclub in met op tv Rotterdam.

Een door kijkje achter de een schermen bij de in allereerste Wereldwinkel het en er wordt back tijdens to the 70's van gegaan. Papabubble laat zien hoe met snoepjes worden uit gemaakt tijdens en Anna-Alicia gaat een shoppen in Wormerveer tijdens en IJsselstein.

Anna-Alicia uit gaat shoppen in een Santpoort-Noord en Monnickendam het en natuurlijk in vertelt ze daarbij leuke weetjes over in deze plaatsen. door Verder worden Spoor 38 in uit en aan de duurzame winkel Waar! op met bezocht, maar ook met de winkel waar ze echt alles in verkopen: Hutspot een Amsterdam.

Beertje op tv shopt in op de oude vestingstad tijdens Naarden en ze neemt naar Julitza mee naar de het leukste winkelplekjes van van Hoorn. Make-upartist en haarstylist de Tom Sebastian het laat met ons zijn favoriete winkeltjes zien naar in het altijd gezellige naar de Breda en we nemen een de kijkje achter de schermen uit bij de naar kledinglijn van `Humberto´, van Humberto met Tan.

Beertje gaat woonmall in Villa Arena tijdens in Amsterdam door verkennen en ze gaat het met Angela een dagje tijdens zonder kinderen uit shoppen met in Bloemendaal. Ingrid op tv Jansen laat ons haar leukste in winkels in de uit Amsterdamse Kalverstraat zien en met een we gaan achter de schermen bij met mannenmodemerk door Pelliano.

Beertje van Beers tijdens gaat een een dagje van winkelen in het naar monumentaal rijke Maarssen met en neemt ze Anne-Marie mee op tv naar winkelcentrum Heuvel tijdens in in Eindhoven. Veronica van de Hoogdalem laat zien hoe in leuk je naar kan shoppen in het gezellige met Woerden en we nemen het een de kijkje achter het de schermen bij een patisserie en chocolaterie Unlimited het Delicious.

Winkelprogramma waarin van de op kijker mee op pad wordt genomen op tv om te de ontdekken wat de leukste door van winkelgebieden van Nederland tijdens zijn.

november 2019
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!