Programma gemist?

Deze aflevering van staat in het teken op van NLstreets. Anna-Alicia op tv gaat op bezoek een bij door de winnaar van van de NLstreet-award voor leukste met winkelstraat en een natuurlijk slaat ze de de runner-up ook uit niet over. Ze bezoekt de in op tv leukste winkel van Nederland, op tv Chocolaterie Van Dam en door de nummer twee, op tv Revert.

Deze uit keer onder andere een een bezoek aan de met grootste winkelcentra door van Nederland: een The Wall, langs van de A2 bij Utrecht. uit Anna-Alicia shopt in in kaasstad Alkmaar de en in Winkelhof het Leiderdorp, waar Okke tijdens haar vertelt over een handige de app. Daarna moet op ze die met natuurlijk zelf tijdens even uitproberen! Michel, Arjen en Waldo tijdens van To op Amuse geven een kookworkshop, van door met onder andere overheerlijke kip en naar we gaan op door bezoek een bij een met bijzondere speelgoedwinkel in Amstelveen: op tv Imaginarium.

Deze keer onder tijdens andere een door bezoek op tv aan de grootste winkelcentra van Nederland: naar The Wall, langs met naar de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt op tv in kaasstad een Alkmaar en naar in Winkelhof Leiderdorp, waar een Okke haar vertelt tijdens over door een handige app. met Daarna moet ze die natuurlijk zelf het even de uitproberen! Michel, Arjen en door Waldo uit van To Amuse met geven een kookworkshop, met onder andere de overheerlijke kip een en de we gaan op bezoek bij een uit bijzondere met speelgoedwinkel in Amstelveen: van Imaginarium.

Anna-Alicia onderzoekt wat een de Palace Promenade in Scheveningen allemaal te tijdens bieden heeft op een het gebied uit van entertainment. van Ze gaat tijdens ook winkelen in van Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes van bezoekt. van Verder een de kijkje achter de schermen uit bij Janice, die veel uit succes heeft door met zijn de prêt-à-portercollectie. ViaVision laat zien wat door er tegenwoordig allemaal door kan van met verlichting op winkelgebieden met en Gerard Zandbergen van Locatus met legt uit in waarom je soms zoveel op tv in dezelfde winkels vlak bij elkaar met ziet.

Anna-Alicia laat van zien hoe goed van je kunt shoppen uit in naar de monumentale binnenstad van van Leiden en in het Gelderse de stadje Nijkerk. tijdens De Fietsfabriek op tv laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien op en je hoort naar het met verhaal achter door koffie- en theehuis op Hofje van Wijs.

Vandaag van een kijkje achter met de schermen bij Meneer door Paprika in Haarlem, met waar het voor naar kinderen heel de leuk is, op maar ook voor de ouders! Patisserie van Tout laat van zien hoe een macarons worden gemaakt naar en Humberto vertelt over op zijn merk. Anna-Alicia het is een in Baarn en in Gouda, het waar in ze weer de leukste winkeltjes het laat zien en door iets met vissen het gaat door doen.

Meubelbrouwer Milan door laat op tv zien wat zijn ambitie is en tijdens Janine vertelt tijdens over het in oude stationsgebouw in Soest, dat op door ze heeft ingericht met haar het eigen bedrijf met DLC-Interiors. Er wordt een kijkje tijdens genomen tijdens bij versmarkt Landmarkt, naar die producten van lokale boeren door verkoopt en er een wordt ook naar een de bezoek gebracht aan op tv lokale boer Willem. Anna-Alicia gaat tijdens ook weer een flink shoppen en ze in laat dit keer Bunschoten-Spakenburg van zien. Ze tijdens gaat daarnaast van op internationale op tv shoptour in Bussum en proeft lekkere naar het hapjes uit het de buitenland.

Anna-Alicia door laat Soest en Weesp zien, met want deze plaatsen in zitten vol een met leuke winkeltjes en de bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten een zeker op kijken, want er wordt naar een bezoek gebracht aan met Puccini Bomboni uit in Amsterdam. naar Daar maken met ze heerlijke bonbons met met allerlei verschillende vullingen. Je tijdens kunt op tv het zo gek niet bedenken of in uit ze hebben het! Sanne en het Peter leggen naar uit wat hun Studio op tv PS doet het en je ziet hoe van Lief! Lifestyle is op tv ontstaan.

Anna-Alicia in winkelt in Houten en Bergen van en er is op door onder andere te zien hoe een het eraan toegaat op op de de breiclub in met Rotterdam.

Een kijkje naar achter de de schermen bij naar de allereerste Wereldwinkel en naar er wordt back to een the 70's gegaan. Papabubble het laat het zien hoe snoepjes met worden gemaakt en Anna-Alicia gaat het tijdens shoppen in Wormerveer en met IJsselstein.

Anna-Alicia gaat tijdens shoppen in Santpoort-Noord met en de Monnickendam en natuurlijk vertelt van ze daarbij leuke weetjes over op tv deze in plaatsen. Verder worden Spoor uit 38 en aan door de duurzame winkel uit Waar! bezocht, maar ook met de de winkel waar ze een echt alles verkopen: Hutspot van Amsterdam.

Beertje shopt in de een de oude vestingstad Naarden naar en ze door neemt Julitza mee naar de naar leukste winkelplekjes van uit Hoorn. een Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat tijdens ons zijn favoriete uit uit winkeltjes zien in het een altijd gezellige een Breda en we uit nemen een kijkje achter tijdens de schermen bij de uit kledinglijn `Humberto´, van het Humberto met Tan.

Beertje door gaat woonmall van Villa Arena in Amsterdam verkennen op tv en met ze gaat met Angela een dagje in zonder kinderen de shoppen in Bloemendaal. Ingrid van een Jansen laat ons haar leukste door winkels in in de Amsterdamse Kalverstraat door zien en we gaan door achter de van schermen bij mannenmodemerk op tv Pelliano.

Beertje van Beers tijdens in gaat een dagje winkelen in het in monumentaal rijke op Maarssen in en neemt ze Anne-Marie door mee naar op tv winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. in Veronica van Hoogdalem tijdens laat zien hoe leuk tijdens je kan shoppen uit in met het gezellige Woerden en we nemen het een op tv kijkje achter de schermen naar bij patisserie en chocolaterie uit Unlimited op Delicious.

Winkelprogramma uit waarin de kijker mee op op pad naar wordt genomen een om te ontdekken wat de in leukste winkelgebieden van tijdens Nederland naar zijn.

februari 2019
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord