Programma gemist?

Deze aflevering uit staat het in het teken van NLstreets. naar Anna-Alicia gaat met op bezoek bij de naar winnaar van de een NLstreet-award voor leukste het winkelstraat de en natuurlijk slaat ze naar de runner-up ook niet op over. Ze een bezoekt de leukste winkel op tv van Nederland, naar Chocolaterie Van in Dam en de nummer twee, tijdens Revert.

Deze keer op onder naar andere een bezoek met aan de grootste winkelcentra van Nederland: door The Wall, langs op tv de A2 op bij Utrecht. Anna-Alicia met shopt in tijdens kaasstad Alkmaar en in uit Winkelhof Leiderdorp, waar door Okke haar naar vertelt over een handige app. tijdens Daarna uit moet ze die natuurlijk een zelf even uitproberen! de Michel, Arjen en door Waldo van To Amuse het in geven een kookworkshop, met onder door andere overheerlijke kip naar en we gaan op tijdens bezoek van bij een bijzondere van speelgoedwinkel in door Amstelveen: Imaginarium.

Deze keer onder een andere een de bezoek aan de de grootste winkelcentra van Nederland: op in The Wall, langs van de A2 bij op tv Utrecht. Anna-Alicia shopt in het kaasstad Alkmaar en uit in Winkelhof het Leiderdorp, waar Okke haar vertelt met over een handige app. tijdens Daarna moet ze tijdens die op natuurlijk zelf even uitproberen! in Michel, Arjen het en Waldo van met To Amuse geven een kookworkshop, naar met op onder andere overheerlijke door kip en we gaan op op bezoek van bij een bijzondere speelgoedwinkel in naar Amstelveen: tijdens Imaginarium.

Anna-Alicia door onderzoekt wat in Palace Promenade in Scheveningen allemaal het te bieden op tv heeft op het gebied op tv van entertainment. Ze van gaat ook winkelen van in op tv Purmerend, waar ze de schattigste de boetiekjes het bezoekt. Verder een kijkje het achter de schermen met bij Janice, die veel succes met heeft op tv met zijn prêt-à-portercollectie. van ViaVision laat zien van wat er tegenwoordig allemaal kan van met verlichting de op winkelgebieden op en Gerard Zandbergen in van Locatus legt uit tijdens waarom in je soms zoveel dezelfde van winkels vlak de bij elkaar ziet.

Anna-Alicia laat zien op tv hoe goed je de door kunt shoppen in tijdens de monumentale binnenstad van van Leiden en een in het Gelderse het stadje Nijkerk. De Fietsfabriek uit laat zijn gepersonaliseerde fietsen naar zien en door je hoort het verhaal achter de koffie- en een theehuis Hofje de van Wijs.

Vandaag een een kijkje achter de schermen naar bij Meneer Paprika de de in Haarlem, waar het op voor kinderen heel leuk is, uit maar ook uit voor de op tv ouders! Patisserie Tout door laat zien hoe op tv macarons worden gemaakt het en Humberto vertelt over zijn de merk. op Anna-Alicia is in een Baarn en in Gouda, door waar ze weer het de leukste winkeltjes naar laat uit zien en iets met vissen door gaat de doen.

Meubelbrouwer Milan laat in zien wat zijn tijdens op tv ambitie is en uit Janine vertelt over een het oude stationsgebouw in uit Soest, dat ze heeft het ingericht een met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er in wordt een tijdens kijkje in genomen bij versmarkt Landmarkt, op die producten een van lokale boeren op tv verkoopt en er wordt ook een met bezoek een gebracht aan lokale boer Willem. uit Anna-Alicia gaat naar ook weer flink shoppen in het en ze laat dit op keer Bunschoten-Spakenburg zien. op tv Ze gaat daarnaast tijdens op internationale met shoptour in Bussum op tv en proeft lekkere hapjes uit het op tv op tv buitenland.

Anna-Alicia door laat Soest en Weesp een zien, want op tv deze plaatsen in zitten vol met het leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans door moeten zeker kijken, want een een er wordt een bezoek gebracht uit aan Puccini uit Bomboni in Amsterdam. Daar in maken ze heerlijke bonbons van met allerlei verschillende naar vullingen. Je kunt met het zo op tv gek een niet bedenken of van ze hebben het! Sanne en op tv Peter van leggen uit wat hun Studio PS de doet en door je ziet hoe op Lief! door Lifestyle is ontstaan.

Anna-Alicia winkelt van in Houten door en Bergen en van er is onder naar andere te zien hoe het door eraan toegaat op de de uit breiclub in naar Rotterdam.

Een kijkje van achter in de schermen bij de de allereerste Wereldwinkel en naar er wordt back het to the 70's gegaan. naar Papabubble het laat zien hoe snoepjes worden gemaakt de en op tv Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer de tijdens en IJsselstein.

Anna-Alicia gaat shoppen het in tijdens Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk door een vertelt ze daarbij leuke weetjes over een deze plaatsen. naar Verder worden Spoor met 38 en aan met de duurzame winkel naar Waar! een bezocht, maar ook het de winkel waar op tv ze echt alles verkopen: Hutspot op tv Amsterdam.

Beertje shopt tijdens in de oude vestingstad uit in Naarden en ze uit neemt Julitza mee naar de leukste uit tijdens winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist de Tom Sebastian met laat ons zijn favoriete met winkeltjes zien in op het altijd gezellige de Breda en we tijdens nemen een kijkje naar achter een de schermen bij naar de kledinglijn `Humberto´, met van Humberto het Tan.

Beertje door gaat woonmall van Villa Arena in Amsterdam verkennen door en ze gaat met uit Angela van een dagje zonder kinderen shoppen de in Bloemendaal. op tv Ingrid Jansen laat ons de op tv haar leukste winkels in de het Amsterdamse Kalverstraat zien en het we uit gaan achter de schermen bij op mannenmodemerk naar Pelliano.

Beertje van Beers tijdens gaat van een dagje winkelen in in het monumentaal rijke Maarssen op en neemt op tv ze uit Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in het Eindhoven. Veronica van de Hoogdalem laat de zien hoe leuk je op kan door shoppen in het gezellige Woerden tijdens en we nemen van op tv een kijkje achter de schermen door bij op tv patisserie en chocolaterie tijdens Unlimited Delicious.

Winkelprogramma het waarin de kijker door mee op in pad wordt genomen om te ontdekken in wat de tijdens leukste met winkelgebieden van Nederland het zijn.

juli 2020
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!