Programma gemist?

Deze aflevering op tv staat met in het teken van NLstreets. Anna-Alicia met gaat tijdens op bezoek bij de uit winnaar van de NLstreet-award de voor een leukste winkelstraat en op tv natuurlijk slaat in ze de runner-up in ook niet over. Ze bezoekt de tijdens leukste winkel in van tijdens Nederland, Chocolaterie Van Dam en de op tv nummer twee, het Revert.

Deze keer de onder andere in een bezoek aan de het grootste winkelcentra van door Nederland: The Wall, langs de de A2 bij met Utrecht. het Anna-Alicia shopt in het kaasstad Alkmaar in en in Winkelhof tijdens Leiderdorp, waar Okke haar tijdens vertelt over in een handige app. Daarna moet ze met die natuurlijk zelf op even uitproberen! Michel, een Arjen door en Waldo van het To Amuse geven met een kookworkshop, met onder op tv andere met overheerlijke kip en we gaan naar op bezoek het bij een bijzondere speelgoedwinkel in naar Amstelveen: tijdens Imaginarium.

Deze een keer onder andere een op bezoek aan de grootste op winkelcentra van Nederland: naar The van Wall, langs de A2 bij het Utrecht. Anna-Alicia in shopt tijdens in kaasstad Alkmaar door en in Winkelhof de Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over door een van handige app. Daarna moet ze op die natuurlijk een zelf even tijdens uitproberen! Michel, Arjen en Waldo naar van To Amuse op tv geven een kookworkshop, de in met onder andere overheerlijke kip op en op tv we gaan op bezoek bij tijdens een bijzondere speelgoedwinkel in door Amstelveen: uit Imaginarium.

Anna-Alicia in onderzoekt wat de Palace Promenade in uit Scheveningen allemaal te bieden een heeft op het gebied van een op entertainment. Ze gaat van ook winkelen in Purmerend, waar door ze tijdens de schattigste boetiekjes tijdens bezoekt. Verder een kijkje naar achter de de schermen bij Janice, het die veel succes heeft met met zijn prêt-à-portercollectie. ViaVision laat het zien wat er met tegenwoordig allemaal kan naar met verlichting op in winkelgebieden en op Gerard Zandbergen van Locatus met legt naar uit waarom je soms zoveel tijdens dezelfde winkels vlak in een bij elkaar ziet.

Anna-Alicia laat tijdens zien naar hoe goed je kunt shoppen van in de monumentale door binnenstad van met Leiden en in het Gelderse door stadje Nijkerk. uit De Fietsfabriek laat zijn in naar gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort door het uit verhaal achter koffie- van en theehuis Hofje van van Wijs.

Vandaag naar een kijkje achter de schermen met bij Meneer in Paprika in het Haarlem, waar het met voor kinderen heel leuk is, van maar ook voor in de ouders! op Patisserie Tout door laat zien hoe macarons worden van de gemaakt en Humberto vertelt over met zijn merk. Anna-Alicia de is in in Baarn en in met Gouda, waar ze weer de het leukste winkeltjes laat tijdens zien en met iets met vissen tijdens gaat een doen.

Meubelbrouwer Milan laat uit zien wat zijn tijdens in ambitie is en op tv Janine vertelt over het oude stationsgebouw de de in Soest, dat ze heeft ingericht met met met haar eigen een bedrijf DLC-Interiors. Er wordt van een kijkje in genomen bij versmarkt Landmarkt, die uit producten van lokale op boeren verkoopt en op tv er uit wordt ook een bezoek gebracht op aan lokale op boer Willem. naar Anna-Alicia gaat ook weer flink shoppen het en de ze laat dit keer een Bunschoten-Spakenburg zien. met Ze gaat daarnaast op een internationale uit shoptour in Bussum door en proeft lekkere hapjes uit uit het de buitenland.

Anna-Alicia laat Soest naar en Weesp zien, op tv het want deze plaatsen zitten vol met op tv leuke winkeltjes en de bezienswaardigheden. op tv Chocoladefans moeten op zeker kijken, want uit er wordt een op bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in op Amsterdam. Daar maken uit ze naar heerlijke bonbons met allerlei verschillende met door vullingen. Je kunt met het zo gek niet uit bedenken of een ze hebben het! van Sanne en Peter leggen de uit wat naar hun Studio PS doet en je in ziet hoe Lief! het Lifestyle op tv is ontstaan.

Anna-Alicia op winkelt in Houten door en Bergen en in er is onder andere te uit zien hoe van het eraan een toegaat op de breiclub in van met Rotterdam.

Een kijkje achter door de de schermen bij de van allereerste Wereldwinkel en er wordt het back to in the 70's door gegaan. Papabubble laat zien hoe op met snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia tijdens gaat shoppen in Wormerveer door en tijdens IJsselstein.

Anna-Alicia gaat de shoppen in Santpoort-Noord en uit Monnickendam naar en natuurlijk vertelt ze in daarbij leuke de weetjes over op tv deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 met het en aan de een duurzame winkel Waar! bezocht, van maar ook de met winkel waar ze echt met alles op tv verkopen: Hutspot Amsterdam.

Beertje shopt in uit de oude vestingstad op Naarden door en ze op tv neemt Julitza mee naar naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. door Make-upartist en het haarstylist Tom Sebastian op laat op ons zijn favoriete winkeltjes zien naar in tijdens het altijd gezellige een Breda en we nemen een van kijkje achter de schermen naar op tv bij de kledinglijn de `Humberto´, van Humberto op Tan.

Beertje tijdens gaat woonmall van Villa Arena in Amsterdam naar verkennen en ze gaat met door Angela met een dagje zonder op tv kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid uit Jansen laat op ons haar leukste het winkels de in de Amsterdamse Kalverstraat zien de en we gaan achter de van de schermen bij met mannenmodemerk Pelliano.

Beertje van Beers van gaat de een dagje winkelen tijdens in het monumentaal door rijke Maarssen en neemt ze door Anne-Marie mee het naar met winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. naar Veronica van Hoogdalem door laat zien hoe leuk je tijdens kan shoppen van in van het gezellige Woerden in en we nemen een kijkje achter het op de schermen bij patisserie en tijdens chocolaterie Unlimited door Delicious.

Winkelprogramma waarin door de kijker mee op op pad van wordt genomen om te ontdekken naar wat de het leukste in winkelgebieden van Nederland naar zijn.

augustus 2019
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord