Programma gemist?

Deze uit aflevering staat in het teken een van NLstreets. in Anna-Alicia gaat op bezoek het tijdens bij de winnaar van in de NLstreet-award voor het leukste winkelstraat de en natuurlijk slaat ze de runner-up tijdens ook op tv niet over. op tv Ze bezoekt de uit leukste winkel van Nederland, tijdens Chocolaterie Van Dam op tv en de nummer op twee, Revert.

Deze keer onder in andere een bezoek van de aan de grootste het winkelcentra van Nederland: The Wall, op langs de A2 bij op tv Utrecht. Anna-Alicia naar shopt in kaasstad een Alkmaar in en in Winkelhof Leiderdorp, waar uit Okke haar op tv vertelt over een het handige app. Daarna moet ze met die op tv natuurlijk zelf het even uitproberen! Michel, Arjen en op Waldo van To tijdens Amuse geven een kookworkshop, het met onder andere van overheerlijke kip de en we gaan op met bezoek bij het een een bijzondere speelgoedwinkel in een Amstelveen: Imaginarium.

Deze keer van onder andere een de bezoek aan de grootste van winkelcentra van van Nederland: The Wall, het langs de A2 bij de Utrecht. Anna-Alicia shopt op in op tv kaasstad Alkmaar en in Winkelhof het Leiderdorp, in waar Okke haar tijdens vertelt over een handige door app. tijdens Daarna moet ze die natuurlijk zelf in even uitproberen! uit Michel, Arjen de en Waldo van To Amuse in geven uit een kookworkshop, met van onder andere overheerlijke kip en op we gaan met op bezoek naar bij een een bijzondere speelgoedwinkel in Amstelveen: tijdens Imaginarium.

Anna-Alicia onderzoekt wat naar Palace op Promenade in Scheveningen allemaal te in in bieden heeft op het het gebied van entertainment. Ze tijdens gaat de ook winkelen in Purmerend, waar ze op tv de schattigste het boetiekjes bezoekt. Verder een tijdens kijkje achter de tijdens schermen het bij Janice, die tijdens veel succes heeft met zijn in prêt-à-portercollectie. tijdens ViaVision laat op tv zien wat er tegenwoordig allemaal kan op tv op tv met verlichting op uit winkelgebieden en Gerard door Zandbergen van Locatus legt uit door waarom je in soms zoveel dezelfde op tv winkels vlak bij elkaar de ziet.

Anna-Alicia laat met zien hoe in goed je op tv kunt shoppen in op de monumentale binnenstad van Leiden tijdens en een in het Gelderse stadje Nijkerk. De op Fietsfabriek uit laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien het en uit je hoort het verhaal in achter koffie- en theehuis de Hofje van op tv Wijs.

Vandaag in een kijkje op achter de schermen bij Meneer Paprika het in met Haarlem, waar het een voor kinderen heel leuk is, op tv maar tijdens ook voor uit de ouders! Patisserie Tout laat tijdens zien hoe macarons op worden gemaakt en op Humberto vertelt over zijn een merk. Anna-Alicia is met in op tv Baarn en in tijdens Gouda, waar ze de weer de leukste winkeltjes de laat zien op en iets met vissen tijdens gaat van doen.

Meubelbrouwer Milan laat een zien het wat zijn ambitie is een en Janine vertelt over het het oude stationsgebouw de in Soest, uit dat ze de heeft ingericht met het haar eigen bedrijf DLC-Interiors. naar Er met wordt een kijkje met genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten tijdens van lokale naar boeren verkoopt het en er wordt ook een op bezoek gebracht door aan lokale boer Willem. naar Anna-Alicia gaat op tv ook weer met flink shoppen en ze laat in dit keer in Bunschoten-Spakenburg zien. Ze de gaat daarnaast op internationale door shoptour op tv in Bussum het en proeft lekkere hapjes uit het met met buitenland.

Anna-Alicia van laat Soest op tv en Weesp zien, want deze plaatsen op tv zitten op vol met leuke winkeltjes en met bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten op zeker kijken, tijdens want de er wordt een bezoek gebracht aan op tv Puccini de Bomboni in met Amsterdam. Daar maken in ze heerlijke bonbons met allerlei verschillende door vullingen. door Je kunt het zo gek uit niet bedenken of het ze hebben in het! Sanne en Peter op tv de leggen uit wat hun Studio PS van doet in en je in ziet hoe Lief! Lifestyle is van ontstaan.

Anna-Alicia op tv winkelt in Houten en Bergen op en er is op tv op onder andere te op zien hoe het eraan toegaat op op de breiclub de in de Rotterdam.

Een kijkje achter een de op schermen bij met de allereerste Wereldwinkel en er wordt op tv back door to the 70's gegaan. uit Papabubble laat zien hoe in snoepjes worden gemaakt van met en Anna-Alicia gaat tijdens shoppen in Wormerveer en een IJsselstein.

Anna-Alicia gaat door shoppen uit in Santpoort-Noord en Monnickendam van en natuurlijk vertelt tijdens ze daarbij leuke in weetjes over deze plaatsen. Verder uit worden Spoor door 38 en aan op tv de duurzame winkel van Waar! bezocht, maar ook een de op winkel waar ze echt alles een verkopen: tijdens Hutspot Amsterdam.

Beertje shopt in op de oude vestingstad met Naarden uit en ze neemt Julitza van mee naar naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. op tv Make-upartist en haarstylist op Tom Sebastian naar laat ons op zijn favoriete op tv winkeltjes zien in het altijd gezellige op Breda en we op van nemen een kijkje achter de in schermen bij de kledinglijn op `Humberto´, van Humberto op met Tan.

Beertje gaat in woonmall de Villa Arena in Amsterdam verkennen op tv en het ze gaat met Angela een in dagje de zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid de uit Jansen laat ons haar tijdens leukste winkels van in de Amsterdamse Kalverstraat zien een en we gaan tijdens achter de het schermen bij mannenmodemerk van Pelliano.

Beertje van tijdens Beers gaat een door dagje winkelen met in het monumentaal van rijke Maarssen en neemt tijdens ze Anne-Marie met mee naar winkelcentrum Heuvel in op het Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat van zien tijdens hoe leuk je kan de shoppen in op tv het gezellige Woerden en we in nemen een kijkje achter op met de schermen bij op patisserie en chocolaterie Unlimited uit Delicious.

Winkelprogramma waarin de uit uit kijker mee op in pad wordt genomen om te ontdekken tijdens wat de leukste uit winkelgebieden van naar Nederland tijdens zijn.

juni 2021
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!