Programma gemist?

Deze aflevering op staat uit in het teken van in NLstreets. Anna-Alicia gaat naar op bezoek bij van de winnaar van op tv de NLstreet-award voor leukste winkelstraat op en natuurlijk door slaat ze de naar runner-up ook door niet over. Ze bezoekt van de van leukste winkel van op Nederland, Chocolaterie Van Dam naar en de nummer op tv twee, Revert.

Deze het keer onder andere een door bezoek aan de grootste een winkelcentra uit van Nederland: The Wall, een langs de van A2 bij Utrecht. van Anna-Alicia shopt een in kaasstad Alkmaar en een in Winkelhof tijdens Leiderdorp, waar Okke haar naar vertelt over een handige naar app. Daarna op moet ze de die natuurlijk zelf even uitproberen! Michel, een het Arjen en Waldo van To op tv Amuse geven een kookworkshop, naar tijdens met onder andere overheerlijke kip met en naar we gaan op bezoek van bij een in bijzondere speelgoedwinkel in Amstelveen: een Imaginarium.

Deze keer onder tijdens andere in een bezoek de aan de grootste de winkelcentra van Nederland: The Wall, van langs de A2 op tv bij door Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad het Alkmaar en in Winkelhof in Leiderdorp, waar tijdens Okke haar vertelt over een een handige app. een Daarna in moet ze die natuurlijk zelf op even de uitproberen! Michel, Arjen met en Waldo van tijdens To Amuse geven tijdens een kookworkshop, in met onder andere overheerlijke kip en door naar we gaan op bezoek in bij een naar bijzondere speelgoedwinkel in in Amstelveen: Imaginarium.

Anna-Alicia onderzoekt wat tijdens Palace Promenade in van Scheveningen de allemaal te het bieden heeft op het gebied met van entertainment. Ze gaat door met ook winkelen in op tv Purmerend, waar ze op tv de schattigste boetiekjes van bezoekt. Verder een kijkje achter de van schermen bij Janice, van die naar veel succes heeft met zijn op tv prêt-à-portercollectie. ViaVision laat door zien wat van er tegenwoordig het allemaal kan met verlichting op van het winkelgebieden en Gerard Zandbergen van Locatus met legt uit waarom naar je de soms zoveel dezelfde winkels vlak tijdens het bij elkaar ziet.

Anna-Alicia laat uit zien hoe goed tijdens je tijdens kunt shoppen in de monumentale met binnenstad op van Leiden en in het Gelderse op het stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat op zijn in gepersonaliseerde fietsen zien uit en je hoort met het verhaal achter koffie- en theehuis het Hofje de van Wijs.

Vandaag op tv een kijkje achter een de schermen bij op Meneer Paprika uit in Haarlem, waar het voor op tv kinderen heel leuk het is, naar maar ook voor de het ouders! Patisserie uit Tout laat zien hoe in macarons worden gemaakt en tijdens Humberto vertelt naar over zijn merk. Anna-Alicia is op tv in Baarn een en in van Gouda, waar ze weer het de op leukste winkeltjes laat zien en iets het met vissen gaat het naar doen.

Meubelbrouwer Milan door laat zien de wat zijn ambitie van is en Janine vertelt over op het het oude stationsgebouw in op tv Soest, dat ze heeft ingericht uit met op tv haar eigen bedrijf in DLC-Interiors. Er het wordt een kijkje genomen bij versmarkt door door Landmarkt, die producten van lokale boeren van verkoopt en er tijdens op tv wordt ook een op tv bezoek gebracht aan een lokale boer Willem. Anna-Alicia gaat de ook weer uit flink shoppen en ze een laat dit keer Bunschoten-Spakenburg met de zien. Ze gaat daarnaast op met internationale shoptour in door Bussum de en proeft lekkere een hapjes uit het van buitenland.

Anna-Alicia laat op tv Soest en Weesp zien, met tijdens want deze plaatsen het zitten vol met leuke winkeltjes en uit bezienswaardigheden. Chocoladefans op moeten zeker kijken, van want er wordt de een bezoek op tv gebracht aan door Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar een maken ze heerlijke het bonbons met allerlei uit verschillende vullingen. Je kunt een het een zo gek niet van bedenken of ze hebben in het! Sanne en op tv Peter leggen uit wat in hun Studio het PS doet naar en je ziet hoe het Lief! Lifestyle is uit ontstaan.

Anna-Alicia op winkelt in de Houten en Bergen en er op tv is onder andere met te zien in hoe het eraan toegaat het op een de breiclub in naar Rotterdam.

Een het kijkje achter de op tv schermen bij in de allereerste Wereldwinkel en op er wordt het back to the 70's gegaan. Papabubble met van laat zien hoe snoepjes worden het gemaakt en Anna-Alicia gaat in shoppen in van Wormerveer en door IJsselstein.

Anna-Alicia gaat een shoppen in Santpoort-Noord door en uit Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij van op tv leuke weetjes over deze plaatsen. naar Verder worden door Spoor 38 en uit aan de duurzame op tv winkel Waar! bezocht, maar uit ook de winkel in waar ze echt met alles verkopen: in Hutspot Amsterdam.

Beertje door shopt in de uit oude vestingstad Naarden en tijdens ze neemt Julitza op mee het naar de leukste winkelplekjes door van Hoorn. tijdens Make-upartist en haarstylist door Tom Sebastian laat ons uit zijn favoriete winkeltjes door zien in in het altijd gezellige Breda en we door nemen een uit kijkje de achter de schermen bij de kledinglijn met `Humberto´, van Humberto naar door Tan.

Beertje gaat woonmall het Villa Arena in van Amsterdam verkennen op en ze met gaat met op tv Angela een dagje zonder met kinderen shoppen in tijdens Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons een haar leukste tijdens winkels in de naar Amsterdamse Kalverstraat van zien en we van gaan achter de schermen bij de mannenmodemerk door Pelliano.

Beertje van de Beers gaat een een dagje winkelen in het naar door monumentaal rijke Maarssen de en neemt ze Anne-Marie in mee naar door winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van het Hoogdalem laat zien de een hoe leuk je kan het shoppen in het op tv gezellige Woerden en we naar nemen een kijkje achter naar een de schermen bij patisserie de en chocolaterie Unlimited de Delicious.

Winkelprogramma waarin de de kijker mee de op pad wordt genomen tijdens om te ontdekken van wat de uit leukste winkelgebieden van van Nederland op tv zijn.

februari 2020
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!