Programma gemist?

Deze naar aflevering staat in het tijdens teken van NLstreets. naar Anna-Alicia gaat op bezoek op een bij de winnaar van het de NLstreet-award voor leukste winkelstraat naar en natuurlijk door slaat ze de met runner-up het ook niet over. Ze bezoekt de een leukste winkel van de Nederland, door Chocolaterie Van Dam en de een nummer twee, in Revert.

Deze keer onder de andere tijdens een bezoek aan de op grootste winkelcentra het van Nederland: in The Wall, langs de A2 het bij Utrecht. tijdens Anna-Alicia shopt in kaasstad uit Alkmaar en in het Winkelhof van Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over het een tijdens handige app. Daarna in moet ze die natuurlijk op zelf even uitproberen! naar Michel, Arjen en Waldo tijdens naar van To Amuse op tv geven een kookworkshop, van met onder andere op overheerlijke kip en we gaan in op bezoek bij een in een bijzondere speelgoedwinkel in Amstelveen: met Imaginarium.

Deze keer onder op andere het een bezoek aan in de grootste uit winkelcentra van Nederland: The de Wall, langs op tv de A2 bij Utrecht. een Anna-Alicia shopt in kaasstad met Alkmaar en in Winkelhof een Leiderdorp, de waar Okke haar vertelt de over een uit handige app. Daarna moet ze de die op tv natuurlijk zelf even uitproberen! Michel, het Arjen en Waldo in van met To Amuse geven met een kookworkshop, met op tv onder andere overheerlijke met kip en op we gaan op bezoek bij een in op tv bijzondere speelgoedwinkel in Amstelveen: het Imaginarium.

Anna-Alicia onderzoekt een wat Palace Promenade in een Scheveningen allemaal op tv te bieden op heeft op het gebied door van entertainment. Ze gaat door ook winkelen een in op tv Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes op door bezoekt. Verder een kijkje achter in de door schermen bij Janice, die op tv veel succes heeft door met zijn prêt-à-portercollectie. ViaVision laat van zien wat er op tv tegenwoordig allemaal naar kan met verlichting op tv op winkelgebieden en op tv Gerard Zandbergen op van Locatus legt uit waarom uit je soms zoveel een dezelfde door winkels vlak het bij elkaar ziet.

Anna-Alicia met laat zien hoe een goed je kunt naar shoppen in de het monumentale binnenstad in van Leiden en in het met Gelderse stadje in Nijkerk. De Fietsfabriek laat het zijn gepersonaliseerde fietsen zien op en uit je hoort naar het verhaal achter koffie- en theehuis tijdens door Hofje van Wijs.

Vandaag een met kijkje achter de met schermen een bij Meneer Paprika in uit Haarlem, waar uit het voor kinderen door heel leuk is, een maar ook voor de ouders! Patisserie een Tout met laat zien hoe de macarons worden op tv gemaakt en Humberto de vertelt over zijn uit merk. Anna-Alicia is in Baarn en tijdens in een Gouda, waar een ze weer de leukste winkeltjes laat tijdens zien en met iets van met vissen gaat een doen.

Meubelbrouwer op tv Milan laat zien wat naar zijn ambitie is op tv en een Janine vertelt over het op oude stationsgebouw in Soest, dat de ze heeft een ingericht de met haar eigen bedrijf uit DLC-Interiors. Er wordt een door kijkje een genomen bij versmarkt Landmarkt, naar die producten van lokale uit boeren verkoopt en op tv er wordt van ook een bezoek gebracht aan tijdens lokale op tv boer Willem. met Anna-Alicia gaat ook weer flink op shoppen en op tv ze laat dit op keer Bunschoten-Spakenburg zien. Ze tijdens gaat daarnaast op internationale naar shoptour in Bussum door van en proeft lekkere hapjes uit het een uit buitenland.

Anna-Alicia uit laat Soest en een Weesp zien, want naar deze plaatsen het zitten vol met naar leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans naar moeten zeker tijdens kijken, want er wordt een naar bezoek gebracht aan naar Puccini Bomboni in het Amsterdam. Daar door maken ze van heerlijke bonbons met allerlei tijdens verschillende tijdens vullingen. Je kunt het zo in gek een niet bedenken of tijdens ze hebben het! op Sanne en Peter leggen uit tijdens wat naar hun Studio PS doet de en je ziet het hoe Lief! Lifestyle is van ontstaan.

Anna-Alicia winkelt een in Houten op tv en Bergen en er is door onder andere naar te zien hoe het een eraan op toegaat op van de breiclub in van Rotterdam.

Een uit kijkje achter de de schermen bij op tv de allereerste Wereldwinkel en er wordt tijdens back het to the een 70's gegaan. Papabubble laat een zien hoe snoepjes worden in gemaakt en Anna-Alicia gaat met shoppen in Wormerveer een en een IJsselstein.

Anna-Alicia gaat shoppen naar in Santpoort-Noord het en Monnickendam naar en natuurlijk vertelt ze daarbij op tv met leuke weetjes over deze door plaatsen. Verder worden de Spoor 38 in en aan de duurzame winkel het Waar! bezocht, maar uit ook de van winkel waar de ze echt alles verkopen: in Hutspot Amsterdam.

Beertje op shopt in de oude naar vestingstad Naarden op tv en ze neemt Julitza mee in naar de leukste tijdens winkelplekjes van de Hoorn. Make-upartist met en haarstylist op Tom Sebastian laat in ons zijn favoriete winkeltjes zien in het het altijd door gezellige Breda de en we op tv nemen een kijkje achter de schermen de uit bij de kledinglijn `Humberto´, in van Humberto in Tan.

Beertje op tv gaat woonmall Villa Arena in in Amsterdam verkennen uit en ze gaat met de Angela een de dagje zonder kinderen shoppen door in Bloemendaal. naar Ingrid Jansen op laat ons van haar leukste winkels in naar de Amsterdamse Kalverstraat zien het en tijdens we gaan achter tijdens de schermen bij de mannenmodemerk Pelliano.

Beertje van Beers tijdens gaat een dagje op tv winkelen in het op monumentaal rijke Maarssen naar en in neemt ze Anne-Marie mee naar in naar winkelcentrum Heuvel in de Eindhoven. Veronica van Hoogdalem naar laat zien hoe op tv leuk je kan tijdens shoppen in het gezellige Woerden het en we uit nemen een kijkje achter op tv de schermen het bij patisserie en de chocolaterie naar Unlimited Delicious.

Winkelprogramma van waarin de kijker mee op uit pad door wordt genomen tijdens om te ontdekken met wat de leukste winkelgebieden met van Nederland uit zijn.

december 2021
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!