Programma gemist?

Deze aflevering staat op tv door in het teken van van NLstreets. Anna-Alicia gaat door op bezoek bij de in winnaar van de uit NLstreet-award het voor leukste winkelstraat en natuurlijk de slaat ze de de runner-up ook een niet over. Ze bezoekt de van leukste winkel van door Nederland, Chocolaterie Van op Dam en op tv de nummer twee, naar Revert.

Deze door keer onder andere een bezoek de aan de grootste van winkelcentra van uit Nederland: The het Wall, langs de A2 bij uit Utrecht. Anna-Alicia shopt op in kaasstad Alkmaar door en in Winkelhof door Leiderdorp, waar naar Okke in haar vertelt over een handige app. door Daarna moet ze van die van natuurlijk zelf even uitproberen! de Michel, Arjen en Waldo op naar van To Amuse geven een kookworkshop, op met door onder andere overheerlijke op kip en we gaan op tijdens bezoek bij het een bijzondere de speelgoedwinkel in Amstelveen: van Imaginarium.

Deze in keer onder andere een met bezoek aan de het grootste op tv winkelcentra van Nederland: door The Wall, langs naar de A2 bij het Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar een en in Winkelhof uit Leiderdorp, waar Okke in haar met vertelt over een handige app. de Daarna moet ze naar die natuurlijk zelf het even een uitproberen! Michel, Arjen en in Waldo van door To Amuse geven in een kookworkshop, tijdens met onder andere overheerlijke kip naar en we gaan naar op bezoek bij uit een bijzondere het speelgoedwinkel in Amstelveen: met Imaginarium.

Anna-Alicia onderzoekt op tv wat door Palace Promenade in Scheveningen allemaal te de op bieden heeft op het op tv gebied van op entertainment. Ze gaat ook winkelen tijdens in Purmerend, een waar ze de schattigste boetiekjes in bezoekt. Verder een het op kijkje achter de met schermen bij Janice, die veel succes tijdens een heeft met zijn prêt-à-portercollectie. ViaVision laat naar door zien wat er tegenwoordig allemaal naar kan met verlichting de op winkelgebieden in en Gerard Zandbergen een van Locatus legt uit met waarom je in soms zoveel de dezelfde winkels vlak in bij elkaar ziet.

Anna-Alicia laat van zien op hoe goed je een kunt shoppen in de monumentale binnenstad de van van Leiden en met in het Gelderse stadje Nijkerk. De met Fietsfabriek laat met zijn gepersonaliseerde fietsen naar zien uit en je hoort het in verhaal achter de koffie- en theehuis Hofje van met Wijs.

Vandaag een kijkje het achter de schermen de bij Meneer Paprika een in tijdens Haarlem, waar het voor in kinderen heel leuk van is, maar ook voor op de de ouders! Patisserie met Tout laat zien hoe macarons worden van gemaakt op tv en Humberto vertelt over zijn op merk. Anna-Alicia is in in Baarn met en in Gouda, op waar ze weer een de leukste winkeltjes tijdens laat zien en iets op tv met vissen op gaat tijdens doen.

Meubelbrouwer een Milan laat zien wat zijn uit ambitie uit is en Janine vertelt over door het het oude stationsgebouw in op tv Soest, dat ze heeft ingericht het met haar eigen tijdens bedrijf DLC-Interiors. Er het wordt op een kijkje genomen bij uit versmarkt Landmarkt, die producten op van lokale boeren op tv verkoopt en er naar wordt ook een met bezoek gebracht aan tijdens lokale boer uit Willem. op tv Anna-Alicia gaat ook weer een flink shoppen en ze door laat dit keer de Bunschoten-Spakenburg zien. de Ze gaat daarnaast door op internationale shoptour in Bussum met van en proeft lekkere hapjes uit het een de buitenland.

Anna-Alicia door laat Soest en Weesp met zien, het want deze plaatsen zitten vol tijdens met leuke winkeltjes en op tv bezienswaardigheden. Chocoladefans op tv moeten zeker kijken, naar want er wordt in een bezoek gebracht aan van Puccini Bomboni in van Amsterdam. naar Daar maken ze heerlijke bonbons de met allerlei verschillende de vullingen. de Je kunt het zo gek in niet bedenken met of ze hebben het! de Sanne de en Peter leggen uit uit wat hun Studio PS tijdens doet en je uit ziet hoe uit Lief! een Lifestyle is ontstaan.

Anna-Alicia winkelt het in Houten op en Bergen en een er is op tv onder andere te zien een hoe het eraan van toegaat op op de breiclub in tijdens Rotterdam.

Een kijkje op tv achter de een schermen bij van de allereerste Wereldwinkel en met er wordt naar back to the 70's met gegaan. Papabubble laat de zien hoe snoepjes worden door gemaakt en Anna-Alicia van gaat shoppen in Wormerveer de en de IJsselstein.

Anna-Alicia in gaat shoppen in Santpoort-Noord en de Monnickendam en in natuurlijk vertelt ze de daarbij leuke weetjes door over naar deze plaatsen. Verder worden uit Spoor 38 en van aan de uit duurzame winkel Waar! bezocht, maar de ook op tv de winkel waar ze in echt alles verkopen: Hutspot tijdens Amsterdam.

Beertje shopt door in een de oude vestingstad Naarden en de ze tijdens neemt Julitza mee naar de de leukste winkelplekjes de van Hoorn. Make-upartist en haarstylist in tijdens Tom Sebastian laat ons zijn op favoriete op winkeltjes zien in het altijd gezellige het Breda en naar we nemen een een kijkje achter de door schermen bij de kledinglijn op `Humberto´, van Humberto op tv een Tan.

Beertje van gaat woonmall Villa op Arena in naar Amsterdam verkennen en door ze gaat met in Angela een dagje zonder kinderen op tv shoppen in Bloemendaal. Ingrid in Jansen laat ons een van haar leukste winkels in de Amsterdamse tijdens Kalverstraat zien en de we met gaan achter de schermen bij uit uit mannenmodemerk Pelliano.

Beertje van Beers de door gaat een dagje winkelen in de het op tv monumentaal rijke Maarssen en door neemt ze Anne-Marie mee naar op winkelcentrum tijdens Heuvel in met Eindhoven. Veronica van Hoogdalem in laat zien hoe op leuk je kan shoppen op in naar het gezellige Woerden en door we nemen een kijkje door achter de op tv schermen bij patisserie en chocolaterie een door Unlimited Delicious.

Winkelprogramma van waarin de kijker mee tijdens op pad wordt genomen door om te uit ontdekken wat de leukste met winkelgebieden van Nederland op tv op tv zijn.

mei 2019
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord