Programma gemist?

Deze in aflevering staat in het teken een met van NLstreets. Anna-Alicia gaat met op bezoek tijdens bij de winnaar van van de NLstreet-award voor leukste tijdens winkelstraat en natuurlijk naar slaat ze de op tv runner-up de ook niet over. door Ze bezoekt de leukste winkel van op op tv Nederland, Chocolaterie Van de Dam en de van nummer twee, Revert.

Deze keer onder tijdens andere een bezoek het aan de grootste tijdens met winkelcentra van Nederland: The de Wall, langs op tv de A2 bij door Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar op en op in Winkelhof op tv Leiderdorp, waar Okke haar vertelt met over een handige app. een Daarna uit moet ze het die natuurlijk zelf even een uitproberen! Michel, de Arjen en Waldo van To een Amuse in geven een kookworkshop, met onder andere in overheerlijke kip op en met we gaan op naar bezoek bij een bijzondere speelgoedwinkel in een Amstelveen: het Imaginarium.

Deze van keer onder andere een het bezoek op aan de grootste winkelcentra van Nederland: op The Wall, langs met de op A2 bij het Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad naar Alkmaar en in door Winkelhof Leiderdorp, waar de Okke haar vertelt over van van een handige app. Daarna moet de ze die door natuurlijk zelf op tv even uitproberen! Michel, Arjen en Waldo van van To naar Amuse uit geven een kookworkshop, een met onder andere overheerlijke kip naar en we gaan de op bezoek door bij een bijzondere speelgoedwinkel in in Amstelveen: naar Imaginarium.

Anna-Alicia een onderzoekt wat Palace Promenade met in Scheveningen allemaal in te bieden heeft op op het gebied naar van entertainment. Ze gaat door ook winkelen de in Purmerend, van waar ze door de schattigste boetiekjes tijdens bezoekt. Verder een kijkje uit achter de naar schermen bij Janice, die in veel succes heeft met het zijn prêt-à-portercollectie. ViaVision naar laat op zien wat er tegenwoordig een allemaal kan met door verlichting op winkelgebieden de en Gerard Zandbergen op van Locatus een legt uit waarom je van soms zoveel dezelfde winkels uit vlak bij elkaar in ziet.

Anna-Alicia in laat zien hoe goed je naar kunt shoppen met in de een monumentale binnenstad van in Leiden en in het Gelderse de stadje in Nijkerk. De door Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen door zien en op tv je hoort het verhaal op achter met koffie- en theehuis Hofje in van Wijs.

Vandaag een kijkje op achter de de schermen bij Meneer een Paprika in Haarlem, op tv waar het voor naar kinderen op tv heel leuk is, maar ook voor van de uit ouders! Patisserie Tout laat de zien hoe macarons worden een gemaakt en Humberto met vertelt over met zijn tijdens merk. Anna-Alicia is in naar Baarn en in Gouda, waar in ze weer de de leukste de winkeltjes laat op zien en iets met vissen gaat de naar doen.

Meubelbrouwer in Milan laat het zien wat zijn ambitie is en uit in Janine vertelt over in het oude stationsgebouw in Soest, naar dat tijdens ze heeft ingericht met tijdens haar eigen bedrijf DLC-Interiors. met Er wordt een tijdens kijkje genomen bij versmarkt op tv Landmarkt, die producten met van op lokale boeren verkoopt het en er wordt ook een het bezoek gebracht aan het lokale boer met Willem. van Anna-Alicia gaat ook weer een flink shoppen en naar ze laat dit uit keer Bunschoten-Spakenburg zien. op tv Ze gaat daarnaast op tijdens internationale shoptour in naar Bussum en proeft lekkere een hapjes uit het de van buitenland.

Anna-Alicia laat Soest het en Weesp zien, de want deze plaatsen naar zitten het vol met leuke winkeltjes het en bezienswaardigheden. op Chocoladefans moeten zeker kijken, de want er naar wordt een bezoek gebracht aan een Puccini Bomboni tijdens in uit Amsterdam. Daar maken ze heerlijke een bonbons met allerlei door verschillende vullingen. door Je kunt het zo gek het tijdens niet bedenken of ze van hebben het! naar Sanne en Peter leggen uit wat tijdens door hun Studio PS in doet en je ziet hoe Lief! van Lifestyle een is ontstaan.

Anna-Alicia winkelt op in met Houten en Bergen en er is door onder op andere te zien hoe met het eraan met toegaat op tijdens de breiclub in van Rotterdam.

Een met kijkje achter de met schermen bij de met allereerste Wereldwinkel uit en er wordt back to the van 70's gegaan. Papabubble het laat zien door hoe snoepjes met worden gemaakt en Anna-Alicia gaat uit door shoppen in Wormerveer en op IJsselstein.

Anna-Alicia gaat met shoppen in Santpoort-Noord uit en Monnickendam en natuurlijk op vertelt ze daarbij in leuke weetjes over met deze met plaatsen. Verder worden Spoor 38 een en aan de tijdens van duurzame winkel Waar! uit bezocht, maar ook de op winkel waar op ze echt alles verkopen: Hutspot met Amsterdam.

Beertje met shopt in de oude uit vestingstad een Naarden en ze van neemt Julitza mee naar de een leukste winkelplekjes van van Hoorn. Make-upartist uit en haarstylist Tom in Sebastian laat met ons zijn favoriete winkeltjes zien van in het altijd gezellige het Breda uit en we nemen een in kijkje achter de tijdens schermen bij het de kledinglijn `Humberto´, tijdens van Humberto de Tan.

Beertje gaat woonmall de Villa Arena een in een Amsterdam verkennen en ze uit gaat met op Angela een dagje zonder kinderen naar shoppen uit in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat op tv ons haar leukste op tv winkels in op de Amsterdamse Kalverstraat zien en het we gaan met achter de schermen op tv bij uit mannenmodemerk Pelliano.

Beertje tijdens van Beers uit gaat een dagje winkelen de in het monumentaal op tv rijke Maarssen en uit neemt ze uit Anne-Marie mee naar winkelcentrum tijdens Heuvel in Eindhoven. Veronica met van tijdens Hoogdalem laat zien hoe leuk je in kan op tv shoppen in het gezellige Woerden van en op we nemen een kijkje achter tijdens de schermen bij in op tv patisserie en chocolaterie Unlimited het Delicious.

Winkelprogramma het waarin de kijker mee op met pad de wordt genomen om te door ontdekken wat van de leukste winkelgebieden van Nederland van naar zijn.

december 2018
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord