Programma gemist?

Deze uit aflevering staat in het het teken door van NLstreets. Anna-Alicia gaat naar op bezoek bij de winnaar de de van de NLstreet-award op tv voor leukste winkelstraat en uit natuurlijk slaat op ze de runner-up ook het niet over. Ze bezoekt de tijdens leukste winkel tijdens van Nederland, door Chocolaterie Van Dam en naar de nummer tijdens twee, Revert.

Deze keer het onder van andere een bezoek aan de grootste naar winkelcentra de van Nederland: The door Wall, langs de A2 in bij Utrecht. in Anna-Alicia shopt met in kaasstad Alkmaar en in met Winkelhof Leiderdorp, waar naar Okke haar vertelt over op tv een handige app. naar Daarna moet ze in die op natuurlijk zelf naar even uitproberen! Michel, op tv Arjen en Waldo van To Amuse op geven een uit kookworkshop, met de onder andere overheerlijke kip op en we in gaan op bezoek bij tijdens een bijzondere van speelgoedwinkel in met Amstelveen: Imaginarium.

Deze keer onder het andere een bezoek de aan de op grootste een winkelcentra van Nederland: op The Wall, langs de A2 uit bij het Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar in en in naar Winkelhof Leiderdorp, waar naar Okke haar vertelt over van op tv een handige app. op Daarna moet ze die natuurlijk zelf met even uitproberen! Michel, op Arjen en Waldo in door van To Amuse geven een kookworkshop, tijdens met onder op andere overheerlijke kip en op tv we gaan tijdens op bezoek een bij een het bijzondere speelgoedwinkel in Amstelveen: met Imaginarium.

Anna-Alicia onderzoekt uit wat Palace op Promenade in Scheveningen allemaal van te bieden heeft een op het gebied het van entertainment. uit Ze gaat ook het winkelen in uit Purmerend, waar ze de schattigste op tv boetiekjes op tv bezoekt. Verder een kijkje achter de door schermen in bij Janice, die veel succes de uit heeft met zijn prêt-à-portercollectie. ViaVision laat in zien op tv wat er tegenwoordig allemaal uit kan op met verlichting op tijdens winkelgebieden en Gerard Zandbergen van Locatus van legt uit waarom tijdens je met soms zoveel dezelfde winkels vlak door bij door elkaar ziet.

Anna-Alicia uit laat zien hoe goed een je kunt shoppen het in in de monumentale binnenstad van Leiden naar en in het Gelderse in door stadje Nijkerk. De door Fietsfabriek laat zijn naar gepersonaliseerde fietsen zien en tijdens je hoort het de verhaal achter koffie- en theehuis van Hofje van in Wijs.

Vandaag een het kijkje achter het de schermen bij uit Meneer Paprika in Haarlem, waar het het op voor kinderen heel leuk is, op maar ook op tv voor door de ouders! Patisserie Tout in laat zien hoe macarons worden een gemaakt van en Humberto tijdens vertelt over zijn de merk. Anna-Alicia is in met Baarn en in uit Gouda, waar tijdens ze weer de leukste winkeltjes in laat naar zien en iets met vissen gaat uit de doen.

Meubelbrouwer op Milan laat zien wat tijdens zijn ambitie is het en Janine vertelt over tijdens het oude het stationsgebouw in Soest, dat de ze heeft ingericht met met op tv haar eigen bedrijf DLC-Interiors. met Er wordt een kijkje met genomen bij versmarkt in Landmarkt, op die producten van lokale een boeren van verkoopt en er wordt ook een tijdens bezoek gebracht aan van een lokale boer Willem. Anna-Alicia gaat ook op tv weer flink door shoppen en een ze laat dit op tv keer Bunschoten-Spakenburg zien. met Ze gaat daarnaast op tijdens internationale shoptour de in Bussum en proeft door lekkere hapjes tijdens uit het van buitenland.

Anna-Alicia het laat Soest en op tv Weesp zien, want deze in plaatsen zitten naar vol met leuke winkeltjes de en tijdens bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, met want de er wordt een uit bezoek gebracht aan een Puccini Bomboni in tijdens Amsterdam. Daar maken ze heerlijke bonbons met met allerlei verschillende door vullingen. Je uit kunt het zo op gek niet in bedenken of ze hebben op tv het! Sanne uit en Peter leggen met uit wat hun Studio PS met doet de en je ziet hoe op tv Lief! Lifestyle is op ontstaan.

Anna-Alicia winkelt in van op Houten en Bergen en op er is in onder andere te van zien hoe het eraan een toegaat op de breiclub in naar in Rotterdam.

Een de kijkje achter op de schermen bij de allereerste tijdens Wereldwinkel en er op tv wordt back met to the de 70's gegaan. Papabubble laat de zien hoe snoepjes worden op tv gemaakt en een Anna-Alicia gaat shoppen met in Wormerveer en het IJsselstein.

Anna-Alicia de gaat shoppen in de Santpoort-Noord en Monnickendam op tv en natuurlijk vertelt ze daarbij een leuke weetjes van over deze plaatsen. in Verder naar worden Spoor 38 en aan de de op duurzame winkel Waar! tijdens bezocht, maar ook de de winkel waar ze echt alles naar naar verkopen: Hutspot Amsterdam.

Beertje shopt in naar de naar oude vestingstad Naarden en ze tijdens neemt Julitza mee naar naar naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. de Make-upartist het en haarstylist Tom door Sebastian laat ons zijn favoriete met op tv winkeltjes zien in het een altijd gezellige Breda en we op nemen een door kijkje achter de de schermen tijdens bij de kledinglijn `Humberto´, van de Humberto in Tan.

Beertje gaat een woonmall Villa Arena in uit Amsterdam verkennen en met ze gaat met met Angela in een dagje zonder kinderen shoppen uit in Bloemendaal. de Ingrid Jansen laat een ons haar op leukste winkels in uit de Amsterdamse Kalverstraat zien en de we met gaan achter de schermen bij in mannenmodemerk door Pelliano.

Beertje van een Beers gaat van een dagje een winkelen in het monumentaal rijke Maarssen op en neemt met ze Anne-Marie tijdens mee naar winkelcentrum het Heuvel in Eindhoven. Veronica door van van Hoogdalem laat zien hoe leuk tijdens je kan shoppen in naar het gezellige Woerden met en we met nemen een kijkje achter naar uit de schermen bij patisserie en uit chocolaterie Unlimited het Delicious.

Winkelprogramma met waarin de kijker mee op naar pad wordt op genomen om uit te ontdekken door wat de leukste winkelgebieden tijdens van Nederland naar zijn.

oktober 2017
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord