Programma gemist?

Deze naar aflevering staat in het teken op van NLstreets. Anna-Alicia op in gaat op bezoek de bij de winnaar door van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat in en natuurlijk slaat uit ze de op runner-up ook naar niet over. Ze bezoekt op de leukste met winkel van uit Nederland, Chocolaterie Van Dam het en de nummer tijdens twee, Revert.

Deze uit keer onder op tv andere een bezoek aan de een grootste winkelcentra uit van Nederland: in The Wall, langs de naar A2 bij Utrecht. Anna-Alicia met shopt naar in kaasstad Alkmaar en door in Winkelhof tijdens Leiderdorp, waar Okke haar vertelt door over een handige app. met Daarna de moet ze die met natuurlijk zelf even uitproberen! een Michel, Arjen het en Waldo van To een Amuse uit geven een kookworkshop, op tv met onder andere overheerlijke kip en naar op tv we gaan op een bezoek bij een op tv bijzondere speelgoedwinkel in Amstelveen: van Imaginarium.

Deze keer onder op op andere een bezoek aan de grootste een winkelcentra uit van Nederland: van The Wall, langs de A2 bij met Utrecht. Anna-Alicia shopt de in met kaasstad Alkmaar en in naar Winkelhof Leiderdorp, in waar Okke van haar vertelt over van een handige app. Daarna moet het ze die op natuurlijk zelf even op uitproberen! Michel, Arjen op tv en Waldo op tv van To Amuse op tv geven een kookworkshop, uit met onder andere de overheerlijke kip en we gaan op tv op bezoek bij een de bijzondere speelgoedwinkel een in Amstelveen: op tv Imaginarium.

Anna-Alicia van onderzoekt wat Palace tijdens Promenade in Scheveningen naar allemaal te in bieden heeft op uit het gebied van door entertainment. Ze gaat ook tijdens winkelen in Purmerend, naar waar ze de schattigste het boetiekjes bezoekt. in Verder een kijkje achter naar de schermen bij van Janice, tijdens die veel succes heeft van met zijn tijdens prêt-à-portercollectie. ViaVision laat zien door wat er tegenwoordig allemaal kan op met verlichting op uit winkelgebieden en een Gerard Zandbergen van een Locatus legt uit waarom op in je soms zoveel dezelfde met winkels vlak bij elkaar de ziet.

Anna-Alicia tijdens laat zien een hoe goed je met kunt shoppen in uit de monumentale binnenstad op van Leiden en in het Gelderse met stadje van Nijkerk. De met Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien van en van je hoort het verhaal met achter koffie- en het theehuis op Hofje van Wijs.

Vandaag op tv een kijkje achter de tijdens schermen bij Meneer Paprika door in door Haarlem, waar het voor kinderen van heel leuk is, met maar ook voor van de ouders! op tv Patisserie Tout laat tijdens zien hoe macarons de worden gemaakt en Humberto in uit vertelt over zijn merk. Anna-Alicia het is tijdens in Baarn en in Gouda, waar naar ze op tv weer de leukste winkeltjes het laat zien en uit iets van met vissen gaat door doen.

Meubelbrouwer door Milan laat zien wat zijn op tv ambitie is en een de Janine vertelt over het uit oude stationsgebouw in Soest, met dat ze heeft in ingericht naar met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er in wordt een kijkje van genomen bij versmarkt op tv Landmarkt, op tv die producten van tijdens lokale boeren in verkoopt en er wordt ook een een bezoek met gebracht aan met lokale boer Willem. Anna-Alicia gaat ook in van weer flink shoppen en ze laat met dit op tv keer Bunschoten-Spakenburg zien. Ze op tv gaat daarnaast op tijdens internationale shoptour in een Bussum en proeft lekkere een hapjes uit het het de buitenland.

Anna-Alicia laat Soest van en Weesp de zien, want het deze plaatsen door zitten vol met naar leuke winkeltjes en naar bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten tijdens zeker kijken, want er wordt een uit bezoek door gebracht aan Puccini Bomboni in op tv Amsterdam. Daar naar maken ze heerlijke bonbons op tv op met allerlei verschillende vullingen. naar Je kunt het zo gek de niet bedenken of naar ze hebben uit het! Sanne en Peter door leggen uit van wat hun Studio het PS doet en je met ziet een hoe Lief! van Lifestyle is ontstaan.

Anna-Alicia winkelt het in het Houten en Bergen een en er is in onder andere te op tv zien hoe het eraan toegaat op uit de breiclub naar in tijdens Rotterdam.

Een van kijkje achter de van schermen bij van de allereerste Wereldwinkel op en er wordt back to in the 70's gegaan. in Papabubble de laat zien hoe snoepjes worden gemaakt op tv en tijdens Anna-Alicia gaat een shoppen in Wormerveer en naar IJsselstein.

Anna-Alicia gaat shoppen op in Santpoort-Noord een en de Monnickendam en natuurlijk een vertelt ze daarbij leuke een weetjes over naar deze plaatsen. Verder worden Spoor van 38 en aan de op duurzame winkel in Waar! bezocht, maar uit ook de de winkel waar ze een echt alles verkopen: Hutspot de Amsterdam.

Beertje shopt naar in de oude vestingstad door de Naarden en ze neemt in Julitza mee uit naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. een Make-upartist naar en haarstylist Tom Sebastian door laat ons zijn favoriete op winkeltjes in zien in uit het altijd gezellige uit Breda en we nemen een het kijkje achter de op schermen bij de door kledinglijn `Humberto´, van in Humberto door Tan.

Beertje gaat in woonmall Villa met Arena in Amsterdam in verkennen en van ze gaat met Angela een dagje van zonder uit kinderen shoppen in van Bloemendaal. Ingrid een Jansen laat ons tijdens haar leukste winkels op tv in de Amsterdamse Kalverstraat naar zien en we gaan uit achter de uit schermen bij mannenmodemerk met Pelliano.

Beertje van Beers in gaat een dagje tijdens winkelen op in het monumentaal uit rijke Maarssen en in neemt ze Anne-Marie mee naar uit uit winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van van op Hoogdalem laat zien hoe leuk je van kan shoppen op in met het gezellige Woerden en uit we nemen een kijkje achter op tv de schermen bij het patisserie en chocolaterie van Unlimited uit Delicious.

Winkelprogramma op waarin de door kijker mee op pad wordt genomen de om te ontdekken tijdens wat de van leukste uit winkelgebieden van Nederland door zijn.

juni 2017
11-05-2013 12:49

Aflevering 1

We Love 2 Shop - Aflevering 1

Deze aflevering staat in het teken van NLstreets. Anna-Alicia gaat op bezoek bij de winnaar van de NLstreet-award voor leukste winkelstraat en natuurlijk slaat ze de runner-up ook niet over. Ze bezoekt de leukste winkel van Nederland, Choco...

04-05-2013 12:49

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

28-04-2013 15:50

We Love 2 Shop "Aflevering 10"

We Love 2 Shop - We Love 2 Shop "Aflevering 10"

Deze keer onder andere een bezoek aan de grootste winkelcentra van Nederland: The Wall, langs de A2 bij Utrecht. Anna-Alicia shopt in kaasstad Alkmaar en in Winkelhof Leiderdorp, waar Okke haar vertelt over een handige app. Daarna moet ze d...

21-04-2013 15:50

Aflevering 9

We Love 2 Shop - Aflevering 9

Anna-Alicia onderzoekt wat Palace Promenade in Scheveningen allemaal te bieden heeft op het gebied van entertainment. Ze gaat ook winkelen in Purmerend, waar ze de schattigste boetiekjes bezoekt. Verder een kijkje achter de schermen bij Jan...

14-04-2013 15:50

Aflevering 8

We Love 2 Shop - Aflevering 8

Anna-Alicia laat zien hoe goed je kunt shoppen in de monumentale binnenstad van Leiden en in het Gelderse stadje Nijkerk. De Fietsfabriek laat zijn gepersonaliseerde fietsen zien en je hoort het verhaal achter koffie- en theehuis Hofje van ...

07-04-2013 15:51

Aflevering 7

We Love 2 Shop - Aflevering 7

Vandaag een kijkje achter de schermen bij Meneer Paprika in Haarlem, waar het voor kinderen heel leuk is, maar ook voor de ouders! Patisserie Tout laat zien hoe macarons worden gemaakt en Humberto vertelt over zijn merk. Anna-Alicia is in B...

31-03-2013 15:52

Aflevering 6

We Love 2 Shop - Aflevering 6

Meubelbrouwer Milan laat zien wat zijn ambitie is en Janine vertelt over het oude stationsgebouw in Soest, dat ze heeft ingericht met haar eigen bedrijf DLC-Interiors. Er wordt een kijkje genomen bij versmarkt Landmarkt, die producten van l...

24-03-2013 15:49

Aflevering 5

We Love 2 Shop - Aflevering 5

Anna-Alicia laat Soest en Weesp zien, want deze plaatsen zitten vol met leuke winkeltjes en bezienswaardigheden. Chocoladefans moeten zeker kijken, want er wordt een bezoek gebracht aan Puccini Bomboni in Amsterdam. Daar maken ze heerlijke ...

17-03-2013 15:53

Aflevering 4

We Love 2 Shop - Aflevering 4

Anna-Alicia winkelt in Houten en Bergen en er is onder andere te zien hoe het eraan toegaat op de breiclub in Rotterdam.

10-03-2013 15:52

Aflevering 3

We Love 2 Shop - Aflevering 3

Een kijkje achter de schermen bij de allereerste Wereldwinkel en er wordt back to the 70's gegaan. Papabubble laat zien hoe snoepjes worden gemaakt en Anna-Alicia gaat shoppen in Wormerveer en IJsselstein.

03-03-2013 15:52

Aflevering 2

We Love 2 Shop - Aflevering 2

Anna-Alicia gaat shoppen in Santpoort-Noord en Monnickendam en natuurlijk vertelt ze daarbij leuke weetjes over deze plaatsen. Verder worden Spoor 38 en aan de duurzame winkel Waar! bezocht, maar ook de winkel waar ze echt alles verkopen: H...

17-02-2013 16:21

Aflevering 13

We Love 2 Shop - Aflevering 13

Beertje shopt in de oude vestingstad Naarden en ze neemt Julitza mee naar de leukste winkelplekjes van Hoorn. Make-upartist en haarstylist Tom Sebastian laat ons zijn favoriete winkeltjes zien in het altijd gezellige Breda en we nemen een k...

10-02-2013 16:21

Aflevering 12

We Love 2 Shop - Aflevering 12

Beertje gaat woonmall Villa Arena in Amsterdam verkennen en ze gaat met Angela een dagje zonder kinderen shoppen in Bloemendaal. Ingrid Jansen laat ons haar leukste winkels in de Amsterdamse Kalverstraat zien en we gaan achter de schermen b...

03-02-2013 16:22

Aflevering 11

We Love 2 Shop - Aflevering 11

Beertje van Beers gaat een dagje winkelen in het monumentaal rijke Maarssen en neemt ze Anne-Marie mee naar winkelcentrum Heuvel in Eindhoven. Veronica van Hoogdalem laat zien hoe leuk je kan shoppen in het gezellige Woerden en we nemen een...

27-01-2013 16:20

Aflevering 10

We Love 2 Shop - Aflevering 10

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

We Love 2 Shop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van We Love 2 Shop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van We Love 2 Shop bij We Love 2 Shop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van We Love 2 Shop. Heb je een uitzending van We Love 2 Shop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

We Love 2 Shop gemist

Winkelprogramma waarin de kijker mee op pad wordt genomen om te ontdekken wat de leukste winkelgebieden van Nederland zijn.

Uitzending gemist van We Love 2 Shop? Hier kun je alle uitzendingen van We Love 2 Shop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 11-05-2013 om 12:49 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord