Programma gemist?

In naar deze aflevering van Boer tijdens zoekt Vrouw valt op tv de avond en maken tijdens de op tv boeren en door hun dates zich op voor de tijdens eerste nacht samen uit op de boerderij. een Bij boer Wim het staat op het eerste naar keuzemoment voor de deur. De vrouwen op van een Wim hebben geen idee voor uit wie hij door gaat kiezen, door hij heeft echt nog geen voorkeur een en dat vinden uit ze uit niet allemaal even leuk: op "Aan de ene kant het leuk om van te een horen dat er nog een geen keuze is gemaakt, aan het op tv de andere kant wil tijdens iedereen zich bijzonder op tv voelen", zegt Paula. het Marlies wil het Wim eerst nog wat beter leren de tijdens kennen: "Je komt hier voor op tv één persoon. van Ik probeer er nog meer uit achter te komen de wat ik van op Wim vind. door Ik tijdens hoop wat tijd met z’n een tweeën te van spenderen." Welke vrouw mag naar haar koffers uit gaan pakken? Boerin Michelle in maakt het gezellig met een op tv vuurkorf met in de tuin. De sfeer uit tussen naar Michelle en haar potentiële liefdes op is met goed en de daardoor stelt ze uit zich open en op vertelt over het roerige liefdesleven de dat een ze achter de uit rug heeft. De mannen het realiseren zich door dat zij ook wat meer van naar zichzelf tijdens moeten laten zien: van "Ik moet wat naar meer zeggen wat ik denk, van in plaats het van alleen denken tijdens en op tv er niks mee doen", de mijmert Maarten. Op uit de boerderij bij boer Marnix een liggen de dames nog op op uit een oor als Marnix alweer tijdens bezig is met het zijn op tv paarden. Hij had het een slechte nacht: met "Het is leuk en gezellig, in op maar ook een kwelling." De logees met geven aan hem het de met alles te willen helpen, maar naar het voorlopig doet Marnix nog het alles zoals hij het met al die door jaren is gewend. Of het met nu gaat om een het met in de op wei laten van de een paarden of het maken van op een ontbijtje, naar het door gaat op zijn manier. Boerin de Steffi blijft zich op verbazen dat naar er speciaal voor een haar drie mannen tijdens in het huis rondlopen. op tv Ze peilt nogmaals uit of ze nog op tv wel willen: "Als jullie op tv het morgen echt met niet meer van zien zitten, trek je maar van aan de in bel." Bloemenboer Jaap geniet van op tv de het gezelschap: "Eindelijk weer naar een beetje leven met in het huis. Normaal op ga in ik snel eten, tanden naar poetsen en een naar het werk. Nu is het de het gezellig. Ik zet natuurlijk uit ook wel mijn beste met beentje een voor." Hij neemt op de dates mee naar door de kwekerij en de zet ze aan het het werk tussen de op tv bloemen.

In het de heetste zomer sinds op tijden staan tijdens bij Boer uit zoekt Vrouw de logeerweken op naar stapel. in Gespannen boeren hopen dat op tv dit de laatste tijdens zomer alleen op tv is en de logees met pakken hun naar koffers met hoge verwachtingen. Zenuwachtig op lopen boerinnen naar Steffi en uit Michelle en boeren Marnix, Jaap het en Wim het nog het een laatste keer door de door boerderij. Hebben ze in de juiste in keuze gemaakt? van Gaat er wat moois opbloeien? op En is alles van aan kant van voor de ontvangst van door de logees? Boer op Marnix heeft een stacaravan op op het zijn erf waar de vrouwen de kunnen slapen. van Yvon Jaspers steekt haar handen op tv uit de mouwen in en de zet in zijn op tv boerderij de laatste puntjes het op de i. Jaap door door heeft voor zijn dames natuurlijk een het bloemetje klaar gelegd. tijdens met De spanning stijgt: "Ik ben op tv heel zenuwachtig ja, met het is voor het op tv het eerst dat er drie vrouwen in bij het me in huis komen." De meiden naar van het Wim kijken op tv hun ogen uit in van de polder. De sfeer zit het uit er meteen goed in. De mannen het van tijdens Michelle brengen allemaal een tijdens cadeautje mee. Wat op haar eerste een logé meebrengt is op tv "meteen 100 procent raak!". Een door andere logé het zegt: "Het voelt hier een in als thuiskomen en door dat is best gek in want ik het ben hier nog nooit geweest." in Michelle laat er geen door gras over op groeien met en zet haar dates met direct aan van het werk. Anders dan bij in Steffi, want zij stelt door haar trio tijdens meteen gerust: "Ik ga met een jullie niet heel van veel aan het werk zetten. Ik de zoek geen op tv personeel." Voor de dates van is het ook het uit begin in van een spannende op tv week. Hoe is het in om 24 uur per op dag op de de boerderij van in je lievelingsboer te in zijn? Lonkt het door leven tussen op tv de weilanden of verlangen naar ze al snel met terug naar hun het eigen door huis?

Bij op tv boerinnen Steffi en Michelle van en naar boeren Jaap, Marnix en Wim op tv zijn nog op tv vijf mannen en vrouwen over met met een wie ze een dagje op van stap naar gaan. Een op goed moment om op elkaar beter te leren kennen, de dichter bij elkaar te een zijn en misschien in zelfs aan een te raken. Zijn in er al tijdens kriebels in de buik? door Met uit wie voelt de uit boer de welbekende klik? In naar de het aflevering van Boer zoekt een Vrouw van vanavond de is te zien dat door Yvon het Jaspers de boeren uit en hun dates op verrast met een dagje weg: uit Michelle gaat het met haar mannen van quad rijden, Marnix tijdens en zijn dames krijgen met een workshop met uit roofvogels op tv en een bierproeverij, Jaap een en zijn vrouwen op tv gaan druivenranken snoeien en koken, van naar Wim en zijn dates van gaan zwemmen met zeehonden van en Steffi en tijdens haar de mannen gaan de natuur in. Aan het uit in eind van dagdate komt Yvon met met de lastige, maar met heel op belangrijke vraag: welke drie uit dates komen door logeren op de de boerderij?

De een komende weken volgt Boer het zoekt met Vrouw de boerinnen Steffi uit en Michelle en de tijdens boeren in Jaap, Marnix en Wim op tijdens hun zoektocht naar de met liefde. Tijdens tijdens de het speeddate van vanavond is te zien van met welke tien tijdens briefschrijfsters en -schrijvers met naar de boeren - letterlijk op - op tijdens de trein stappen. in In een oude stoomtrein het hebben ze slechts vijf minuten door de tijd naar om een goede eerste in door indruk te krijgen. Het het is een spannende en enerverende een dag met Yvon Jaspers uit als tijdens gastvrouw. Zowel bij de boeren op van als bij de het dates gieren de zenuwen door in de keel. Hoe op tv ziet de met boer er in het echt met uit? een De brieven vielen op, op tv maar hoe zijn van de potentiele liefdes in door met werkelijkheid? Vliegen de vijf op tv minuten voorbij of gaan ze door de tergend langzaam? Aan het met eind van de dag van moeten de boeren op een keuze maken. door Met welke vijf gaan op tv ze volgende het week naar een dagje weg?

Afgelopen met mei zijn zeven boeren en op tv drie door boerinnen voorgesteld naar die via Boer uit zoekt Vrouw hopen hun ware liefde tijdens te treffen. uit Vanaf in vanavond is het vervolg te van zien en uit brengt Yvon Jaspers in de binnengekomen post een en mails naar de boerderijen. van met Van welke vijf boeren volgen op tv we de liefdesavonturen in op tv en welke uit boeren zien we in terug in de op tv op tv webserie op boerzoektvrouw.nl? Een recordaantal van uit 635 door boeren heeft zich tijdens aangemeld voor het tiende seizoen van op op tv 'Boer zoekt Vrouw'. Hieruit de zijn tien boeren met geselecteerd die via het programma op tv de liefde van tijdens in hun leven hopen te ontmoeten. De het boeren van variëren in leeftijd van uit halverwege de in twintig tot zestig jaar oud. op tv Ze hebben met vee, in akkerbouw of een kwekerij en wonen met verspreid over het tijdens op land. Hoe verschillend op ze ook zijn, ze hebben tijdens één ding gemeen: uit het door is hun allergrootste wens om op tv verliefd te tijdens worden. Yvon Jaspers: "Ieder jaar de is naar het weer razend spannend van wie er op tijdens de boeren hebben de geschreven. Soms ga ik de verheugd met tassen vol uit brieven en de pakketjes richting een met boer en soms met van slechts een door paar envelopjes. Maar het uit mooie is dat op tv je vooraf op tv nooit kunt voorspellen door hoe het iemand zal reageren. Dit seizoen de hebben wij een aantal op tv mensen flink met kunnen tijdens verrassen, maar zelf met ben ik nog tijdens nooit zo verbaasd geweest tijdens als deze naar keer bij het brieven brengen. Na het al die jaren uit op tv dacht ik wel in te kunnen een schatten hoe met mensen zouden met reageren, maar niets van is minder een waar..."

De met tien boeren die via de het programma de van liefde van door hun leven op tv hopen te ontmoeten, worden vanavond voorgesteld op op aan de kijkers. Vrijgezellen naar die het warm met krijgen van een op tv van deze van boeren hebben twee weken de op tijd om een een brief te schrijven. Bekijk door de eerste beelden door op naar gids.tv/v8460/boer-zoekt-vrouw. Yvon Jaspers heeft zin in met op het nieuwe seizoen: "Het is geweldig naar van dat meer dan 600 boeren naar ons het vertrouwen met geven met hen de op zoek van te gaan van naar de liefde. van Dat is een prachtig compliment! met Het liefst zouden we op tv ze door allemaal een plek in in het uit programma geven, maar voor nu hebben het tijdens we tien heel grappige, verrassende, het eigenwijze in en mooie boeren uitgekozen. een Ik ben in bijzonder trots om ze aan tijdens Nederland voor te de stellen. Ze staan naar te trappelen tijdens om een op tv prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. het Ik verheug tijdens me!" De boeren in variëren in leeftijd van naar halverwege naar de twintig tot 60 naar jaar oud. Ze hebben vee, uit akkerbouw of een op tv naar kwekerij en wonen van verspreid over het land. Hoe met verschillend ze ook op tv zijn, ze hebben één in het ding gemeen: het tijdens is hun allergrootste wens om in verliefd door te worden. Een door maatje te vinden om koffie mee de te drinken, door de dag mee uit door te nemen naar en oud mee te naar worden. Iemand het met wie op ze samen het erf op af door kunnen gaan en van waar ze 's in ochtends naast wakker een worden. In het najaar van is te zien hoe het de uit boeren uit vergaat op liefdespad. van Dan is ook bekend met ook de welke boeren op tv worden tijdens gevolgd en welke op tv online.

Welke stellen zijn een naar nog bij elkaar? Voor de wie is de zoektocht tijdens naar de liefde in nog niet ten einde? het Yvon Jaspers ontvangt naar alle tien de in boeren, en hun door een eventuele vrouwen, op het een kasteel in in Wassenaar.Meer Welke stellen zijn nog bij door elkaar? Voor in wie is de met zoektocht naar de liefde door nog niet door ten een einde? Yvon Jaspers tijdens ontvangt alle tien de naar boeren, en hun eventuele op tv vrouwen, op een kasteel tijdens in Wassenaar. uit Ze blikt op tv terug op door hun Boer zoekt Vrouw-avontuur. in Hebben ze de liefde naar gevonden? op Hoe is het nu met boer op tv uit Theo & Nancy? een Is Nancy inmiddels uit wat meer overtuigd van haar gevoel met voor Theo? Durven in ze een zich een stel tijdens te noemen? Hoe gaat het in met boer op Tom met & Rimke gegaan op sinds de citytrip? Zijn naar de vlinders er nog? uit Hoe zien naar ze hun toekomst op tv samen? Stralen boer uit Jan & Rianne nog steeds de zo? Is naar Rianne inmiddels de helemaal thuis op op tv de schapenboerderij de op Texel? Heeft Jan de zorgzame, de lieve vriendin gevonden door in waar hij naar de op zoek was? naar En hoe is het met op boer Geert en boerin in Bertie? door Met deze vijf boeren het praat Yvon ook het over de vele ophef het die er uit is geweest dit seizoen. een De tijdens boeren hadden op veel aandacht van met de pers en iedereen leek tijdens een mening over op ze te hebben. door Hoe hebben de een boeren dit zelf op ervaren?Minder

De op tv boeren gaan met met de vrouwen van hun keuzes op tv een paar de dagen op weg. De kersverse een geliefden verspreiden zich door uit heel Europa om te de genieten van de omgeving een en door elkaar.Meer De boeren gaan in met de vrouwen naar van op tv hun keuzes een paar dagen het weg. De kersverse op geliefden verspreiden zich door een heel Europa om door te de genieten van de het omgeving en elkaar. Boer Tom door en in Rimke gaan naar Dubrovnik, boer door Jan en naar Rianne naar uit Dublin en boer Theo en uit Nancy bezoeken van Oslo. tijdens Het ene koppel is van smoorverliefd, het tijdens andere kijkt de kat uit nog even in uit de boom. door Met z'n tweetjes op met stap, weg van de van drukte van op de boerderij, op worden de gesprekken op wel diepgaander en uit durven sommige boeren een voorzichtig naar de toekomst te op kijken.Minder

In deze uit uitzending is te op tv zien hoe boerin Bertie op tv de naar knoop doorhakt en boer het Geert met zijn droomvrouw de liefde verklaart. het Deze week het ontmoeten boer Jan en van boer Tom, en van de naar andere boeren, hun uit schoonfamilie.Meer In deze een uitzending is te zien hoe op boerin uit Bertie de knoop doorhakt en de boer Geert zijn droomvrouw uit de liefde het verklaart. Boerin het Bertie overpeinst samen in met Yvon nog eens goed in naar de afgelopen logeerweek waarin in niet alles even soepeltjes verliep. op tv op tv Ze zet alles op een rijtje in en concludeert dat het ze zichzelf best een is het tegengekomen. Toch is ze in ook van overtuigd van de keuze die op ze maakt. Bij wie op voelt ze in zich het beste? naar Met van wie kan de relatie groeien? de Ze het hakt de knoop door. tijdens Boer Geert kan niet meer een het wachten tot het keuzemoment. Hij wil op tv zo graag een zijn in droomvrouw de liefde een verklaren en doet van dat vol overgave: op tv 'Ik verklaar jou de door liefde van mijn leven, wil op tv jij gelukkig in met het mij worden?' Maar hij heeft het met beide vrouwen met een geweldige uit logeerweek gehad, dus moet op tv de de ander teleurstellen en dat op tv vindt hij vreselijk naar moeilijk. Het wordt van een emotioneel afscheid. Vorige week naar was te zien op tv hoe het boer Jan en boer de Tom hun hart lieten een spreken. Deze in week uit ontmoeten zij, en de andere boeren, met hun uit schoonfamilie.Minder

Op de boerderijen met van met boer Theo, boer Jan, naar boer Tom, uit boer Geert en een boerin Bertie komt het van definitieve keuzemoment dichterbij.Meer Op een op de boerderijen van boer Theo, naar boer Jan, op boer Tom, boer met Geert en boerin tijdens Bertie komt het definitieve keuzemoment van dichterbij. De in vrouwen tijdens durven er steeds meer op voor uit te komen dat de ze op tv vlinders hebben, door maar ze worden tijdens ook heel onzeker want de op tv boeren het laten nog weinig los. Voor wie van stelt de boer door in zijn hart open? Met tijdens wie wil hij/zij tijdens de toekomst delen? Boer Tom op tv kan met zijn gevoelens niet meer door voor zich het houden en boer Jan hakt op tv met de knoop door. Bij boerin van Bertie wordt hard gewerkt een op het land. in Hierdoor is uit er steeds het meer onderling contact. Bertie neemt het haar vrouwen de een voor een tijdens mee op de naar tractor voor een goed uit gesprek. het De dames vinden naar het geweldig om hun in boerin aan het van werk te zien om uit het uit land waar ze zo met trots op op tv is. Een van de de vrouwen denkt dat het Bertie tijdens voor hun allebei gevoelens heeft, maar uit omdat uit ze zo op tv anders zijn, kan een Bertie nog geen keuze maken. uit De moeder van de boer Tom komt langs door op de de boerderij de om met haar potentiele een schoondochter kennis te maken. een Als zijn op moeder weggaat, gaat Tom de bij het haar te rade. Wat vindt op tv zijn uit moeder ervan? Wie vindt van zij het leukste? Tom naar geeft aan gevoelens te uit hebben voor een op van op tv zijn logees. Nog uit voor het definitieve keuzemoment gooit door hij uit het hoge woord eruit. Ondertussen op doet boer Theo met op zijn best om een gesprek aan op tv te knopen met de een op van zijn het logees. De situatie is voor op hem zo lastig. Ze op tv in komen de avond door het met een potje het mens-erger-je-niet. Bij boer Geert van zit de huiskamer vol een bezoek. Het is op tv een gezellige avond, de met de logees lopen in af en aan met hapjes de en in drankjes terwijl Geert gelukzalig van toekijkt. De volgende tijdens dag gaan ze ontbijten een in Duitsland. naar Geert met aan tijdens elke arm een vrouw. Het een geluk uit lacht hem van toe. De vrouwen spreken allebei uit in hem geweldig op tv te tijdens vinden. Ook Geert de is verliefd, maar laat nog in niks merken terwijl de hij dat uit eigenlijk wel wil: 'Ik op tv zou haar graag van willen op zeggen dat ik mijn leven met een een haar wil delen'. Op de de boerderij van Jan is met de dag op van het defintieve de keuzemoment een aangebroken.Minder

20:20,Vijf de geëmigreerde Nederlandse boeren gaan met op zoek gaan op tv naar een de Nederlandse liefde. Zij maken kennis de met met tien vrouwen met die ze elk hebben uitgekozen uit op basis van van de door brieven.

20:20,Vijf tijdens geëmigreerde Nederlandse boeren gaan het op zoek gaan naar uit een Nederlandse liefde. in Zij maken kennis op met tien door vrouwen tijdens die ze elk hebben uitgekozen op door basis van het de tijdens brieven.

20:20,Op alle boerderijen de zijn nog twee het logeerdates over. We de zien hoe de uit dag op tv verloopt. De sfeer naar is anders nu een briefschrijfster/schrijver van het erf heeft door verlaten. het Naar wie trekt de op boer het meeste het toe?

20:20,Vijf geëmigreerde het Nederlandse boeren in gaan op zoek gaan uit naar een Nederlandse door liefde. Zij door maken kennis met tien vrouwen met op die ze elk hebben een uitgekozen op basis van uit de door brieven.

oktober 2018
14-10-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw: eerste keuzemoment

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt Vrouw: eerste keuzemoment

In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw valt de avond en maken de boeren en hun dates zich op voor de eerste nacht samen op de boerderij. Bij boer Wim staat het eerste keuzemoment voor de deur. De vrouwen van Wim hebben geen idee voor wie ...

07-10-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw: logeerweken

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt Vrouw: logeerweken

In de heetste zomer sinds tijden staan bij Boer zoekt Vrouw de logeerweken op stapel. Gespannen boeren hopen dat dit de laatste zomer alleen is en de logees pakken hun koffers met hoge verwachtingen. Zenuwachtig lopen boerinnen Steffi en M...

30-09-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw: dagje op stap

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt Vrouw: dagje op stap

Bij boerinnen Steffi en Michelle en boeren Jaap, Marnix en Wim zijn nog vijf mannen en vrouwen over met wie ze een dagje op stap gaan. Een goed moment om elkaar beter te leren kennen, dichter bij elkaar te zijn en misschien zelfs aan te rak...

23-09-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw: speeddates

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt Vrouw: speeddates

De komende weken volgt Boer zoekt Vrouw de boerinnen Steffi en Michelle en de boeren Jaap, Marnix en Wim tijdens hun zoektocht naar de liefde. Tijdens de speeddate van vanavond is te zien met welke tien briefschrijfsters en -schrijvers de...

16-09-2018 20:25

Terug: Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw - Terug: Boer zoekt Vrouw

Afgelopen mei zijn zeven boeren en drie boerinnen voorgesteld die via Boer zoekt Vrouw hopen hun ware liefde te treffen. Vanaf vanavond is het vervolg te zien en brengt Yvon Jaspers de binnengekomen post en mails naar de boerderijen. Van we...

15-09-2018 11:10

Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt Vrouw

Boer zoekt Vrouw is een populair televisieprogramma. In de serie zoekt een aantal vrijgezelle boeren een vrouw om hun leven mee te delen. Het kijkerspubliek wordt voorgesteld aan tien kandidaat-boeren waar kennis mee gemaakt kan worden door...

13-05-2018 20:25

Boer zoekt Vrouw: tien nieuwe boeren

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt Vrouw: tien nieuwe boeren

De tien boeren die via het programma de liefde van hun leven hopen te ontmoeten, worden vanavond voorgesteld aan de kijkers. Vrijgezellen die het warm krijgen van een van deze boeren hebben twee weken de tijd om een brief te schrijven. Beki...

22-03-2015 20:24

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt vrouw

Welke stellen zijn nog bij elkaar? Voor wie is de zoektocht naar de liefde nog niet ten einde? Yvon Jaspers ontvangt alle tien de boeren, en hun eventuele vrouwen, op een kasteel in Wassenaar.Meer Welke stellen zijn nog bij elkaar? Voor wie...

15-03-2015 20:23

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt vrouw

De boeren gaan met de vrouwen van hun keuzes een paar dagen weg. De kersverse geliefden verspreiden zich door heel Europa om te genieten van de omgeving en elkaar.Meer De boeren gaan met de vrouwen van hun keuzes een paar dagen weg. De kers...

08-03-2015 20:23

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt vrouw

In deze uitzending is te zien hoe boerin Bertie de knoop doorhakt en boer Geert zijn droomvrouw de liefde verklaart. Deze week ontmoeten boer Jan en boer Tom, en de andere boeren, hun schoonfamilie.Meer In deze uitzending is te zien hoe boe...

01-03-2015 20:24

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt vrouw

Op de boerderijen van boer Theo, boer Jan, boer Tom, boer Geert en boerin Bertie komt het definitieve keuzemoment dichterbij.Meer Op de boerderijen van boer Theo, boer Jan, boer Tom, boer Geert en boerin Bertie komt het definitieve keuzemom...

02-02-2014 20:20

zo 2 feb 2014

Boer zoekt Vrouw - zo 2 feb 2014

20:20,Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren gaan op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zij maken kennis met tien vrouwen die ze elk hebben uitgekozen op basis van de brieven.

26-01-2014 20:20

zo 26 jan 2014

Boer zoekt Vrouw - zo 26 jan 2014

20:20,Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren gaan op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zij maken kennis met tien vrouwen die ze elk hebben uitgekozen op basis van de brieven.

19-01-2014 20:20

zo 19 jan 2014

Boer zoekt Vrouw - zo 19 jan 2014

20:20,Op alle boerderijen zijn nog twee logeerdates over. We zien hoe de dag verloopt. De sfeer is anders nu een briefschrijfster/schrijver het erf heeft verlaten. Naar wie trekt de boer het meeste toe?

12-01-2014 20:20

zo 12 jan 2014

Boer zoekt Vrouw - zo 12 jan 2014

20:20,Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren gaan op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zij maken kennis met tien vrouwen die ze elk hebben uitgekozen op basis van de brieven.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw bij Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw gemist

Boer zoekt Vrouw is een populair televisieprogramma. In de serie zoekt een aantal vrijgezelle boeren een vrouw om hun leven mee te delen. Het kijkerspubliek wordt voorgesteld aan tien kandidaat-boeren waar kennis mee gemaakt kan worden door ze een brief te schrijven. In de tweede aflevering die een aantal maanden na de eerste geprogrammeerd staat, mogen de vijf boeren die het hoogst aantal brieven hebben ontvangen doorgaan in het programma. Gedurende de dan volgende afleveringen selecteren de boeren eerst tien brieven per boer en krijgen een korte date met deze dames, waarna er vijf afvallen. Met die vijf gaan de boeren vervolgens op stap en dan vallen er weer twee (drie in Vlaanderen) af. De resterende drie vrouwen per boer (twee in Vlaanderen) vertrekken vervolgens naar diens boerderij om nader kennis te maken met de boer en zijn bedrijf gedurende een aantal dagen. Daar valt er eerst in Nederland nog één af. De boer moet uiteindelijk kiezen uit de twee overgebleven dames. Daar kan hij dan een kort reisje mee gaan maken om elkaar beter te leren kennen.

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 14-10-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord