Programma gemist?
maart 2017
22-03-2015 20:24

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt vrouw

Welke stellen zijn nog bij elkaar? Voor wie is de zoektocht naar de liefde nog niet ten einde? Yvon Jaspers ontvangt alle tien de boeren, en hun eventuele vrouwen, op een kasteel in Wassenaar.Meer Welke stellen zijn nog bij elkaar? Voor wie is de zoektocht naar de liefde nog niet ten einde? Yvon Jaspers ontvangt alle tien de boeren, en hun eventuele vrouwen, op een kasteel in Wassenaar. Ze blikt terug op hun Boer zoekt Vrouw-avontuur. Hebben ze de liefde gevonden? Hoe is het nu met boer Theo & Nancy? Is Nancy inmiddels wat meer overtuigd van haar gevoel voor Theo? Durven ze zich een stel te noemen? Hoe gaat het met boer Tom & Rimke gegaan sinds de citytrip? Zijn de vlinders er nog? Hoe zien ze hun toekomst samen? Stralen boer Jan & Rianne nog steeds zo? Is Rianne inmiddels helemaal thuis op de schapenboerderij op Texel? Heeft Jan de zorgzame, lieve vriendin gevonden waar hij naar op zoek was? En hoe is het met boer Geert en boerin Bertie? Met deze vijf boeren praat Yvon ook over de vele ophef die er is geweest dit seizoen. De boeren hadden veel aandacht van de pers en iedereen leek een mening over ze te hebben. Hoe hebben de boeren dit zelf ervaren?Minder

15-03-2015 20:23

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt vrouw

De boeren gaan met de vrouwen van hun keuzes een paar dagen weg. De kersverse geliefden verspreiden zich door heel Europa om te genieten van de omgeving en elkaar.Meer De boeren gaan met de vrouwen van hun keuzes een paar dagen weg. De kersverse geliefden verspreiden zich door heel Europa om te genieten van de omgeving en elkaar. Boer Tom en Rimke gaan naar Dubrovnik, boer Jan en Rianne naar Dublin en boer Theo en Nancy bezoeken Oslo. Het ene koppel is smoorverliefd, het andere kijkt de kat nog even uit de boom. Met z'n tweetjes op stap, weg van de drukte van de boerderij, worden de gesprekken wel diepgaander en durven sommige boeren voorzichtig naar de toekomst te kijken.Minder

08-03-2015 20:23

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt vrouw

In deze uitzending is te zien hoe boerin Bertie de knoop doorhakt en boer Geert zijn droomvrouw de liefde verklaart. Deze week ontmoeten boer Jan en boer Tom, en de andere boeren, hun schoonfamilie.Meer In deze uitzending is te zien hoe boerin Bertie de knoop doorhakt en boer Geert zijn droomvrouw de liefde verklaart. Boerin Bertie overpeinst samen met Yvon nog eens goed de afgelopen logeerweek waarin niet alles even soepeltjes verliep. Ze zet alles op een rijtje en concludeert dat ze zichzelf best is tegengekomen. Toch is ze ook overtuigd van de keuze die ze maakt. Bij wie voelt ze zich het beste? Met wie kan de relatie groeien? Ze hakt de knoop door. Boer Geert kan niet meer wachten tot het keuzemoment. Hij wil zo graag zijn droomvrouw de liefde verklaren en doet dat vol overgave: 'Ik verklaar jou de liefde van mijn leven, wil jij gelukkig met mij worden?' Maar hij heeft met beide vrouwen een geweldige logeerweek gehad, dus moet de ander teleurstellen en dat vindt hij vreselijk moeilijk. Het wordt een emotioneel afscheid. Vorige week was te zien hoe boer Jan en boer Tom hun hart lieten spreken. Deze week ontmoeten zij, en de andere boeren, hun schoonfamilie.Minder

01-03-2015 20:24

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw - Boer zoekt vrouw

Op de boerderijen van boer Theo, boer Jan, boer Tom, boer Geert en boerin Bertie komt het definitieve keuzemoment dichterbij.Meer Op de boerderijen van boer Theo, boer Jan, boer Tom, boer Geert en boerin Bertie komt het definitieve keuzemoment dichterbij. De vrouwen durven er steeds meer voor uit te komen dat ze vlinders hebben, maar ze worden ook heel onzeker want de boeren laten nog weinig los. Voor wie stelt de boer zijn hart open? Met wie wil hij/zij de toekomst delen? Boer Tom kan zijn gevoelens niet meer voor zich houden en boer Jan hakt de knoop door. Bij boerin Bertie wordt hard gewerkt op het land. Hierdoor is er steeds meer onderling contact. Bertie neemt haar vrouwen een voor een mee op de tractor voor een goed gesprek. De dames vinden het geweldig om hun boerin aan het werk te zien om het land waar ze zo trots op is. Een van de vrouwen denkt dat Bertie voor hun allebei gevoelens heeft, maar omdat ze zo anders zijn, kan Bertie nog geen keuze maken. De moeder van boer Tom komt langs op de boerderij om met haar potentiele schoondochter kennis te maken. Als zijn moeder weggaat, gaat Tom bij haar te rade. Wat vindt zijn moeder ervan? Wie vindt zij het leukste? Tom geeft aan gevoelens te hebben voor een van zijn logees. Nog voor het definitieve keuzemoment gooit hij het hoge woord eruit. Ondertussen doet boer Theo zijn best om een gesprek aan te knopen met een van zijn logees. De situatie is voor hem zo lastig. Ze komen de avond door met een potje mens-erger-je-niet. Bij boer Geert zit de huiskamer vol bezoek. Het is een gezellige avond, de logees lopen af en aan met hapjes en drankjes terwijl Geert gelukzalig toekijkt. De volgende dag gaan ze ontbijten in Duitsland. Geert met aan elke arm een vrouw. Het geluk lacht hem toe. De vrouwen spreken allebei uit hem geweldig te vinden. Ook Geert is verliefd, maar laat nog niks merken terwijl hij dat eigenlijk wel wil: 'Ik zou haar graag willen zeggen dat ik mijn leven met haar wil delen'. Op de boerderij van Jan is de dag van het defintieve keuzemoment aangebroken.Minder

02-02-2014 20:20

zo 2 feb 2014

Boer zoekt Vrouw - zo 2 feb 2014

20:20,Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren gaan op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zij maken kennis met tien vrouwen die ze elk hebben uitgekozen op basis van de brieven.

26-01-2014 20:20

zo 26 jan 2014

Boer zoekt Vrouw - zo 26 jan 2014

20:20,Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren gaan op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zij maken kennis met tien vrouwen die ze elk hebben uitgekozen op basis van de brieven.

19-01-2014 20:20

zo 19 jan 2014

Boer zoekt Vrouw - zo 19 jan 2014

20:20,Op alle boerderijen zijn nog twee logeerdates over. We zien hoe de dag verloopt. De sfeer is anders nu een briefschrijfster/schrijver het erf heeft verlaten. Naar wie trekt de boer het meeste toe?

12-01-2014 20:20

zo 12 jan 2014

Boer zoekt Vrouw - zo 12 jan 2014

20:20,Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren gaan op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zij maken kennis met tien vrouwen die ze elk hebben uitgekozen op basis van de brieven.

05-01-2014 20:20

zo 5 jan 2014

Boer zoekt Vrouw - zo 5 jan 2014

20:20,Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren gaan op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zij maken kennis met tien vrouwen die ze elk hebben uitgekozen op basis van de brieven.

29-12-2013 20:20

zo 29 dec 2013

Boer zoekt Vrouw - zo 29 dec 2013

20:20,Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren gaan op zoek naar een Nederlandse liefde.

22-12-2013 20:20

zo 22 dec 2013

Boer zoekt Vrouw - zo 22 dec 2013

20:20,Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren gaan op zoek naar een Nederlandse liefde.

15-12-2013 20:20

zo 15 dec 2013

Boer zoekt Vrouw - zo 15 dec 2013

20:20

08-12-2013 20:22

zo 8 dec 2013

Boer zoekt Vrouw - zo 8 dec 2013

20:22

08-09-2013 20:20

1. De boeren stellen zich voor (zo 8 sep 2013

Boer zoekt Vrouw - 1. De boeren stellen zich voor  (zo 8 sep 2013

20:20),Vijf geëmigreerde Nederlandse boeren stellen zich zondag 8 september (20.20 uur, Nederland 1) in het KRO-programma Boer zoekt Vrouw Internationaal voor aan de kijker. Hiermee hopen ze dat een lang gekoesterde wens in vervulling gaat: het vinden van

18-11-2012 20:20

13. De Reünie

Boer zoekt Vrouw - 13. De Reünie

Alle elf boeren over hun zoektocht naar liefde in reünie Boer zoekt Vrouw.In mei stellen elf vrijgezelle boeren zich aan Nederland voor, omdat ze het leven alleen meer dan zat zijn. Ze schrijven een brief naar het KRO-programma Boer zoekt Vrouw

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Boer zoekt Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boer zoekt Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boer zoekt Vrouw bij Boer zoekt Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boer zoekt Vrouw. Heb je een uitzending van Boer zoekt Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boer zoekt Vrouw gemist

Boer zoekt Vrouw is een populair televisieprogramma. In de serie zoekt een aantal vrijgezelle boeren een vrouw om hun leven mee te delen. Het kijkerspubliek wordt voorgesteld aan tien kandidaat-boeren waar kennis mee gemaakt kan worden door ze een brief te schrijven. In de tweede aflevering die een aantal maanden na de eerste geprogrammeerd staat, mogen de vijf boeren die het hoogst aantal brieven hebben ontvangen doorgaan in het programma. Gedurende de dan volgende afleveringen selecteren de boeren eerst tien brieven per boer en krijgen een korte date met deze dames, waarna er vijf afvallen. Met die vijf gaan de boeren vervolgens op stap en dan vallen er weer twee (drie in Vlaanderen) af. De resterende drie vrouwen per boer (twee in Vlaanderen) vertrekken vervolgens naar diens boerderij om nader kennis te maken met de boer en zijn bedrijf gedurende een aantal dagen. Daar valt er eerst in Nederland nog één af. De boer moet uiteindelijk kiezen uit de twee overgebleven dames. Daar kan hij dan een kort reisje mee gaan maken om elkaar beter te leren kennen.

Uitzending gemist van Boer zoekt Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Boer zoekt Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 22-03-2015 om 20:24 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord