Programma gemist?
juli 2021
01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

De dik voormekaar show - Bekijk hier alle afleveringen

De Dik Voormekaar Show is een wekelijks televisieprogrammma van de TROS, geschreven en gepresenteerd door André van Duin en Ferry de Groot. Van 1977 tot 1979 was er ook al een TV-reeks van de Dik Voormekaar Show, die toen werd uitgezonden d...

De dik voormekaar show gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dik voormekaar show de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dik voormekaar show bij De dik voormekaar show liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dik voormekaar show. Heb je een uitzending van De dik voormekaar show gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dik voormekaar show gemist

De Dik Voormekaar Show is een wekelijks televisieprogrammma van de TROS, geschreven en gepresenteerd door André van Duin en Ferry de Groot. Van 1977 tot 1979 was er ook al een TV-reeks van de Dik Voormekaar Show, die toen werd uitgezonden door de NCRV. In die vroegere serie werden de typetjes gespeeld door poppen, terwijl in deze nieuwe serie Van Duin en De Groot grotendeels zichtbaar zijn als zichzelf en het programma ook meer de vorm heeft van een radioprogramma op televisie.

Uitzending gemist van De dik voormekaar show? Hier kun je alle uitzendingen van De dik voormekaar show kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!