Programma gemist?

Reinier naar begint zijn stage als huisarts uit op in opleiding en leert van uit dokter Roelof door hoe hij een in enkel moet uit verbinden Hij mag oefenen van op Anniek van der Linden. uit Mevrouw van van der met Punt komt bij in dokter Piet met een tijdens ontstoken ooglid. door Dokter Rosemarie gaat op avontuur in tijdens Madagascar en door is van diep onder de indruk van in wat artsen op daar doen. Frank de een Toom op komt bij Roelof en Reinier op omdat hij griep heeft door uit en ontzettend moet hoesten. Hij tijdens slaapt daardoor de erg slecht. tijdens Dokter Piet gaat de op bezoek bij door een mevrouw die vanwege duizeligheid een op tv tijdje in het het ziekenhuis lag, maar de dat heeft een niets opgeleverd. op tv Ze kan daardoor bijna niet in kan op tv lopen. Roelof spuit een van paar oren door uit bij op tv de heer Reitsma, de omdat hij al een tijdje slechter op in hoort.

Jochem en zijn de moeder komen van bij dokter Roelof. naar Jochem heeft met een loopoor op en blijkt resistent voor bepaalde met antibiotica. tijdens Hij en zijn zusje vinden het naar zo van leuk, dat de ze eigenlijk niet meer van naar huis willen. tijdens De heer met Penning komt bij dokter Rosemarie met omdat op tv hij is gevallen tijdens wintersport en op door een bult op zijn been heeft. in Het het vocht wordt er uitgehaald. op tv Dokter Roelof gaat op op visite in met woon- zorgcentrum in Het Kerspel. Hij bezoekt op tv verschillende patiënten, uit zoals mw. Alberts, die uit plekjes op het haar voorhoofd heeft en de mw. uit Wiltinge die een door bromtoon in haar oor uit hoort. Bij dokter Piet een komt de plaatselijke uit slager Lantinga die bijna tijdens zijn in vingertoppen heeft uit verloren. De jonge Jowi Brand uit heeft last van van kloofjes tussen de zijn billen tijdens en komt met zijn op tv moeder dokter van Rosemarie om raad vragen. Bij dokter tijdens door Piet komt Ruben Ebbeling, die van heel erg op verkouden is en erg veel op tv hoest, al drie van een maanden... Dokter Rosemarie met gaat op huisbezoek bij mevrouw de Meijerdie een naar paardenmiddel wil, omdat ze met een op vakantie naar Rome tijdens gaat...

De heer een Drost naar bezoekt Rosemarie. Hij met heeft een beginnende longontsteking het en blijkt op ook een peesontsteking van te hebben. Anne door Sophie komt met haar naar vader bij naar dokter Roelof. Ze heeft al op tv heel wat medische op zorg achter de rug in tijdens in haar jonge leventje en nu met wijst in alles op tijdens een blaasontsteking. Piet naar bezoekt in 'Het Kerspel' door ook de heer van Fieten. Hij door blijkt last te tijdens hebben van een ontstoken op tv speekselklier. Dokter de Rosemarie snijdt een uit vervelend plekje weg bij mevrouw tijdens Van Gunst. Het weefsel uit door moet worden opgestuurd voor nader op onderzoek. In 'Het Kerspel' op tv bezoekt dokter Piet het inmiddels de de heer Rodermond, een die problemen het met zijn longen heeft. Bij de Roelof komt Anje Lalkens. op tv Ze de is anderhalve week geleden in door de een auto geschept en heeft op tv nog steeds het last van met haar knie. Rosemarie vertelt aan de de door heer Bouwknegt dat op tv hij botontkalking heeft en een wat daaraan te doen op tv valt. Roelof van gaat op tijdens bezoek bij doktersassistente Margreet, die is in bevallen van een op tv stevige zoon tijdens van negen op tv pond!

Maureen komt van met op tv haar moeder bij dokter Piet. De een vorige dag is uit door zij gevallen met haar fiets en het heeft veel tijdens last van op haar pols. Bij door dokter Rosemarie komt de heer in Dolsma langs. Hij uit op heeft keelpijn en met is bang dat hij opnieuw met spruw heeft. Wat is uit spruw eigenlijk? op tv Dokter Roelof uit gaat op op tv bezoek bij de heer van Baptista. Hij heeft zo'n uit last van door zijn rug, door dat hij niet uit naar het spreekuur naar kan komen. Derk een de Wolde is door het zijn moeder naar Piet in gestuurd, een omdat zij dacht dat hij mogelijk naar in schurft had. Dat vraagt om op microscopisch door onderzoek. De heer Lotterman komt de bij Rosemarie met een tijdens bloedende door ouderdomswrat. De heer Gelderloos op heeft last met van zijn van holtes en longen de en komt bij Roelof het voor advies. Hij blijkt verslaafd het aan neusdruppels. Bij een Rosemarie komt Nick op Winters met het zijn moeder. Hij heeft op tv uit opeens last van op allergievlekken.

De vierjarige tijdens Sander Brouwer komt bij door naar Rosemarie, omdat hij last heeft van de zijn oor. Piet uit gaat op bezoek de bij de de heer de Waaijer. Hij heeft door vorige week een hartinfarct door gehad en vijf bypasses gekregen. het Bij Rosemarie met komt uit de heer Stoof. Hij heeft op tv last van de buikgriep. Roelof ontvangt mevrouw Piest, met die last naar heeft van haar door hand en pols. Piet in gebruikt 'helse uit steen' om wild op tv vlees op de teen met van mevrouw Smit in te verwijderen. tijdens Het remt op tv namelijk de genezing naar van een ontsteking. van De heer Oldenhuizing heeft, samen door met op tv zijn vrouw, een gesprek op aangevraagd met Roelof. op Hij maakt zich naar ongerust, omdat het zijn vrouw nogal vergeetachtig wordt. de Mevrouw tijdens Van de Woerdt komt uit bij Piet naar met haar dochter. Die is op in aanvaring van gekomen met met een Amsterdammertje en een heeft daar een pijnlijke de voet in aan overgehouden. Peter met is helemaal doof geworden aan in zijn linkeroor. Hij komt naar bij van Roelof, die uitlegt hoe de naar buis uit van Eustachius werkt. Tot slot in komt Marco uit van der Linde bij naar Piet. Hij is het zijn stem kwijt van en heeft overal uit naar pijn.

Bij Roelof een komt Marthijn. Hij is op tv gebeten door Marokkaan in op en wil weten naar of hij risico loopt met op AIDS het of iets dergelijks. Bij met Piet komt een tijdens mevrouw, die haar oren tijdens wil laten uitspuiten omdat op tv naar ze zo slecht hoort. het Ze moet dat op regelmatig laten doen. Dokter Rosemarie naar met onderzoekt het zoontje van de familie naar Altena. door Hij heeft rode, korstige tijdens plekken en dat uit heet huidgriep. uit Bij dokter op tv Piet komt mevrouw een Van Riesen. Zij heeft het een ernstig ontstoken in been, mogelijk ontstaan tijdens doordat zij celliste is. Dokter tijdens Roelof een gaat langs bij op de heer Bokkes. Hij heeft in uit bloedarmoede ten gevolge van op een verminderde op nierfunctie, hartproblemen en een infectie. het Harold Bouwknegt is door op in zijn enkel gegaan uit met volleybal en laat Rosemarie op tv even kijken. tijdens Hij wordt doorverwezen naar ziekenhuis. naar met Roelof ontvangt mevrouw Meijer. uit Zij heeft heeft rare plekken in op haar door huid, op waarschijnlijk door medicijngebruik. in Alice Ottens komt bij tijdens Rosemarie en de heeft opgezette klier, door ze heeft ook op tv last van haar oren. met En Roelof heeft de eindelijk tijd naar om de wilgen in te het korten.

We door lopen mee met Roelof Moes, in Piet op Speelman en Rosemarie Poutsma, door die in dienst is met bij Roelof in en Piet. een Ze hebben een praktijk uit in Nijeveen, naar een landelijk een dorp in de provincie Drenthe. van Nijeveen heeft ongeveer 3600 een inwoners in en maakt sinds op 1998 deel de uit van de gemeente Meppel. De van praktijk met is op twee naar locaties, de woonhuizen door van Roelof op tv en Piet, maar de patiënten zijn door bij alle het drie de artsen naar ingeschreven. In op de boerderij van Roelof is de tijdens ook de apotheek tijdens gevestigd. Alle drie hebben bewust uit gekozen voor een kleinschalige door praktijk. De het heer Van Oort zit een tijdens onder de moedervlekken en na op het zien van een door door uitzending van 'De Dorpsdokter' maakt hij naar zich wat door ongerust. Dokter Rosemarie tijdens kijkt hem grondig een na. Mevrouw Hessel komt uit bij Piet, omdat de zij opnieuw een de door top van een wattenstaafje van in haar oor naar heeft zitten. Die gaat er van niet zo makkelijk tijdens uit. Desi komt het bij Roelof, de omdat zij tijdens last heeft van tijdens haar amandelen.

We op lopen mee van met Roelof Moes, Piet Speelman naar en Rosemarie Poutsma, die de in op dienst is bij Roelof en op tv Piet. op Ze hebben uit een praktijk in Nijeveen, een de landelijk in dorp in de provincie naar Drenthe. Nijeveen heeft ongeveer het 3600 inwoners door en maakt op sinds 1998 deel uit van de de in gemeente Meppel. De praktijk is op van tijdens twee locaties, de woonhuizen van Roelof uit en door Piet, maar een de patiënten zijn bij alle drie in de uit artsen ingeschreven. In de naar boerderij tijdens van Roelof is ook de apotheek uit gevestigd. een Alle drie hebben bewust gekozen met voor een naar kleinschalige door praktijk.

We het lopen mee met tijdens Roelof Moes, een Piet Speelman en Rosemarie Poutsma, de die in dienst is de bij Roelof en in van Piet. Ze hebben een een praktijk in Nijeveen, een landelijk op tv dorp in de door naar provincie Drenthe. Nijeveen heeft op ongeveer 3600 inwoners en maakt een sinds van 1998 deel uit van de op gemeente Meppel. door De praktijk is tijdens op twee locaties, op de woonhuizen van op tv Roelof en Piet, een maar de patiënten het zijn bij alle in drie uit de artsen ingeschreven. In de boerderij een van Roelof de is ook tijdens de apotheek gevestigd. Alle het drie door hebben bewust gekozen op tv voor een kleinschalige op tv praktijk.

We lopen op mee met Roelof Moes, een Piet Speelman met en Rosemarie Poutsma, die een in van dienst is met bij Roelof en Piet. op tv Ze hebben een praktijk door in Nijeveen, een door landelijk dorp met in de provincie Drenthe. naar Nijeveen tijdens heeft ongeveer 3600 op inwoners en maakt naar sinds 1998 deel uit van op tv de gemeente Meppel. met De praktijk is het op twee locaties, de een op tv woonhuizen van Roelof en uit Piet, maar de op tv patiënten zijn bij met alle drie de de artsen ingeschreven. In met de boerderij van Roelof is naar van ook de apotheek gevestigd. Alle de drie hebben bewust op gekozen voor met een kleinschalige naar praktijk.

We tijdens lopen mee met op tv Roelof Moes, Piet Speelman en naar het Rosemarie Poutsma, die het in dienst is het bij Roelof en Piet. Ze hebben tijdens een praktijk in met van Nijeveen, een landelijk dorp in door de provincie Drenthe. Nijeveen van heeft de ongeveer 3600 inwoners en de maakt sinds 1998 deel tijdens op uit van de een gemeente Meppel. De praktijk is door op in twee locaties, de woonhuizen van tijdens Roelof de en Piet, maar de patiënten op zijn naar bij alle drie de artsen ingeschreven. uit een In de boerderij een van Roelof is ook op de apotheek gevestigd. een Alle drie hebben bewust op tv gekozen het voor een kleinschalige praktijk. Roelof is tijdens druk een in de weer op tv om genoeg het stro binnen te halen tijdens voor zijn koeien. door Bij Rosemarie uit komt de heer van Klaassen, die zijn teen heeft op tv gebroken het en die moet worden ingetapet. Menno in van Dijk naar komt uit bij Piet langs, omdat hij op een enorm ernstige de niersteenaanval tijdens heeft gekregen tijdens het door autorijden.

Guus door komt bij dokter Piet, omdat op tv hij zijn het been heeft opengehaald bij in het het werk in de schuur. een De met wond lijkt wat ontstoken. Rosemarie naar krijgt mevrouw van Buitenhuis-Brandsma op bezoek. Bij haar met heeft de top een van een in wattenstaafje losgelaten en op is de in haar oor blijven met zitten. Maar er moet door nog meer van gebeuren. Piet gaat een op huisbezoek door bij mevrouw Doosje. Zij een had een kunstheup op tv die gereviseerd met moest worden en Piet gaat het even het kijken hoe het met haar uit is. Bij Roelof de komt Jalene met schilfertjes naar bij haar door mondhoek. Minder likken naar en een een zalfje moeten de klus klaren. op Bij naar dokter Rosemarie komt van de heer Schoemaker met door jeukende plekjes op zijn de rug. Dat had naar na een maand op in over moeten zijn, maar hij met bleek niet met al te trouw wat op tv het insmeren betreft... Bij tijdens Roelof komt tijdens de heer de Boer met die tijdens een plek op zijn door neus heeft laten het verwijderen. Zo een ziet hij er weer knap van uit op voor zijn 50e huwelijksdag volgende van op tv week. Tijdens de met weekenddienst in Giethoorn, moet Piet naar op bezoek bij de een mevrouw die door rillend een van de koorts de onder twee dikke dekens op ligt, terwijl naar het buiten 25 graden uit is...

Mevrouw Van van de naar Belt laat dokter Piet even kijken de tijdens naar een tekenbeet in haar het borst. Die tijdens kunnen namelijk de gevaarlijk zijn. Dokter een Rosemarie krijgt Frank tijdens Mulder op bezoek, die door na het stoppen met roken uit erg veel tijdens keelpijn van heeft gekregen en last van heeft van op tv hoesten. Wouter Noort komt de langs omdat hij last het heeft van uit vocht in zijn elleboog. door In het verleden is op tv naar hij aan zijn tijdens elleboog geopereerd. Dokter Piet gaat het op met bezoek bij de door heer Eissen, die van een hartoperatie achter tijdens de rug heeft, maar nog door veel last het heeft van pijn en naar vermoeidheid. En dokter van Roelof gaat tijdens op kraamvisite bij de familie uit Snijder. Moeder en een kind maken het de goed, met maar het is het wel zwaar een 's nachts...

Bij Rosemarie een komt Anne naar Roos de Boer met haar het moeder. Ze op heeft waterpokken en op tv Rosemarie legt uit, van dat ze best met naar school naar kan gaan. Zolang op ze zich door niet al te uit ziek voelt. Bij Piet komt in David in de Graaf met zijn uit ouders. Zijn een ouders zijn erg actief voor naar een vereniging van kinderen van met het in Down syndroom. David heeft uit last van zijn op tv oren en van die moeten worden met uitgespoten. Daarnaast heeft hij naar moeilijk te behandelen het schimmelnagels. een Roelof fietst op naar verzorgingshuis het Kerspel met in Nijeveen om in patiënten daar thuis van te bezoeken. Mevrouw Wisselink het krijgt een een andere medicatie voor met haar hart en mevrouw naar Wiltinge is hoognodig het aan nieuwe steunkousen toe op tv tijdens vanwege het vocht in haar benen. in op Bij Piet komt op mevrouw Oosterhof. Ze heeft enkele weken van geleden een injectie de in haar een schouder gehad, maar heeft het nog steeds het last. Bij Roelof komt een de heer op Pouwels met door harde, verdikte plekjes met op zijn hand. Mevr. Veneman het komt een bij Rosemarie, omdat op haar beide zoontjes last van van blaren op hun de oortjes uit hebben en dat door is nogal pijnlijk. van De oorzaak is de snel gevonden: het van mooie weer.

In op deze laatste het aflevering van het seizoen naar gaat dokter Piet de gaat op bezoek van bij de een heer Niessink, die op tv mogelijk een hersenbloeding heeft. Roelof een onderzoekt een meisje met uit netelroos. tijdens Ook komt bij met hem de met heer Alberts, die in Indonesië op tv een stukje huid naar getransplanteerd heeft gekregen. Dat de stukje laat op los. Bij Rosemarie komt uit de door heer Gerrits met buik- en het rugklachten. Deze klachten door duren nu in al een half jaar. van Intussen van houdt Roelof uit zich bezig met zijn hobby. op Er zijn inmiddels drie uit kalfjes geboren. de Mevrouw van op tv der Molen heeft door een permanente bloeddrukmeter op tv en komt bij Roelof in voor controle. op Mevrouw Heite komt met haar naar beide in zoontjes bij op Rosemarie omdat de naar beide jongens al twee weken op tv hoesten.

juli 2021
14-02-2011 19:25

Aflevering 132

De Dorpsdokter - Aflevering 132

Reinier begint zijn stage als huisarts in opleiding en leert van dokter Roelof hoe hij een enkel moet verbinden Hij mag oefenen op Anniek van der Linden. Mevrouw van der Punt komt bij dokter Piet met een ontstoken ooglid. Dokter Rosemarie g...

07-02-2011 19:25

Aflevering 131

De Dorpsdokter - Aflevering 131

Jochem en zijn moeder komen bij dokter Roelof. Jochem heeft een loopoor en blijkt resistent voor bepaalde antibiotica. Hij en zijn zusje vinden het zo leuk, dat ze eigenlijk niet meer naar huis willen. De heer Penning komt bij dokter Rosema...

10-12-2010 19:25

Aflevering 130

De Dorpsdokter - Aflevering 130

De heer Drost bezoekt Rosemarie. Hij heeft een beginnende longontsteking en blijkt ook een peesontsteking te hebben. Anne Sophie komt met haar vader bij dokter Roelof. Ze heeft al heel wat medische zorg achter de rug in haar jonge leventje ...

03-12-2010 19:25

Aflevering 129

De Dorpsdokter - Aflevering 129

Maureen komt met haar moeder bij dokter Piet. De vorige dag is zij gevallen met haar fiets en heeft veel last van haar pols. Bij dokter Rosemarie komt de heer Dolsma langs. Hij heeft keelpijn en is bang dat hij opnieuw spruw heeft. Wat is s...

26-11-2010 19:25

Aflevering 128

De Dorpsdokter - Aflevering 128

De vierjarige Sander Brouwer komt bij Rosemarie, omdat hij last heeft van zijn oor. Piet gaat op bezoek bij de heer Waaijer. Hij heeft vorige week een hartinfarct gehad en vijf bypasses gekregen. Bij Rosemarie komt de heer Stoof. Hij heeft ...

19-11-2010 19:25

Aflevering 127

De Dorpsdokter - Aflevering 127

Bij Roelof komt Marthijn. Hij is gebeten door Marokkaan en wil weten of hij risico loopt op AIDS of iets dergelijks. Bij Piet komt een mevrouw, die haar oren wil laten uitspuiten omdat ze zo slecht hoort. Ze moet dat regelmatig laten doen. ...

29-10-2010 19:25

Aflevering 126

De Dorpsdokter - Aflevering 126

We lopen mee met Roelof Moes, Piet Speelman en Rosemarie Poutsma, die in dienst is bij Roelof en Piet. Ze hebben een praktijk in Nijeveen, een landelijk dorp in de provincie Drenthe. Nijeveen heeft ongeveer 3600 inwoners en maakt sinds 1998...

22-10-2010 19:20

Aflevering 125

De Dorpsdokter - Aflevering 125

We lopen mee met Roelof Moes, Piet Speelman en Rosemarie Poutsma, die in dienst is bij Roelof en Piet. Ze hebben een praktijk in Nijeveen, een landelijk dorp in de provincie Drenthe. Nijeveen heeft ongeveer 3600 inwoners en maakt sinds 1998...

15-10-2010 19:25

Aflevering 124

De Dorpsdokter - Aflevering 124

We lopen mee met Roelof Moes, Piet Speelman en Rosemarie Poutsma, die in dienst is bij Roelof en Piet. Ze hebben een praktijk in Nijeveen, een landelijk dorp in de provincie Drenthe. Nijeveen heeft ongeveer 3600 inwoners en maakt sinds 1998...

08-10-2010 19:25

Aflevering 123

De Dorpsdokter - Aflevering 123

We lopen mee met Roelof Moes, Piet Speelman en Rosemarie Poutsma, die in dienst is bij Roelof en Piet. Ze hebben een praktijk in Nijeveen, een landelijk dorp in de provincie Drenthe. Nijeveen heeft ongeveer 3600 inwoners en maakt sinds 1998...

01-10-2010 19:25

Aflevering 122

De Dorpsdokter - Aflevering 122

We lopen mee met Roelof Moes, Piet Speelman en Rosemarie Poutsma, die in dienst is bij Roelof en Piet. Ze hebben een praktijk in Nijeveen, een landelijk dorp in de provincie Drenthe. Nijeveen heeft ongeveer 3600 inwoners en maakt sinds 1998...

24-09-2010 19:25

Aflevering 121

De Dorpsdokter - Aflevering 121

Guus komt bij dokter Piet, omdat hij zijn been heeft opengehaald bij het werk in de schuur. De wond lijkt wat ontstoken. Rosemarie krijgt mevrouw Buitenhuis-Brandsma op bezoek. Bij haar heeft de top van een wattenstaafje losgelaten en is in...

17-09-2010 19:25

Aflevering 120

De Dorpsdokter - Aflevering 120

Mevrouw Van de Belt laat dokter Piet even kijken naar een tekenbeet in haar borst. Die kunnen namelijk gevaarlijk zijn. Dokter Rosemarie krijgt Frank Mulder op bezoek, die na het stoppen met roken erg veel keelpijn heeft gekregen en last he...

10-09-2010 19:30

Aflevering 119

De Dorpsdokter - Aflevering 119

Bij Rosemarie komt Anne Roos de Boer met haar moeder. Ze heeft waterpokken en Rosemarie legt uit, dat ze best naar school kan gaan. Zolang ze zich niet al te ziek voelt. Bij Piet komt David de Graaf met zijn ouders. Zijn ouders zijn erg act...

07-05-2010 19:25

Aflevering 112

De Dorpsdokter - Aflevering 112

In deze laatste aflevering van het seizoen gaat dokter Piet gaat op bezoek bij de heer Niessink, die mogelijk een hersenbloeding heeft. Roelof onderzoekt een meisje met netelroos. Ook komt bij hem de heer Alberts, die in Indonesië een stukj...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Dorpsdokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dorpsdokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dorpsdokter bij De Dorpsdokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dorpsdokter. Heb je een uitzending van De Dorpsdokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 24-02-2012 om 04:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!