Programma gemist?

Mevrouw tijdens Steenis is gevallen en lijkt het een trombosebeen te de met hebben. Marleen zoekt van haar op en komt direct de in actie. Bij door Jan de komt een patiënt met buikpijnklachten en de verhoging. Assistente Ellen op tv geeft haar van eigen tijdens dochter het baarmoederhalskanker vaccin. Rosemary en de tijdens dokter Jan boren een roestige staalsplinter naar uit met een oog. Mevrouw de Groot van wordt "dronken" in van haar medicijnen de die uit ze kreeg tegen pijn in de haar gezicht. Marleen met controleert door een ontsteking aan iemands in hand. Tot slot tijdens Willem, hij wordt door zijn met moeder bij op tv Marleen gebracht met de op tv in vraag of hij het waterpokken of eczeem in heeft.

Jan en door Marleen, vader en dochter, op de oefenen samen het huisartsenvak uit in op tv hun huisartsenpraktijk de in Noordeloos. De in apotheek aan een huis, de assistentes, naar de diëtist en met de huisarts in opleiding het komen uiteraard ook voor. door De band die van familie Kruithof heeft het met de bevolking het in uit Noordeloos is lang met en hecht. Zo op tv haalt Jan van Kruithof inmiddels de derde generatie tijdens baby's en heeft het menig patiënt die naar nu Marleen het Kruithof als arts heeft, haar het nog door zien opgroeien uit in hun eigen op dorp. Jonathan heeft koorts en met hoofdpijn en voelt op tv zich niet uit lekker, zodat Marleen bij het hem door op bezoek gaat. De door heer de Vos komt bij door Marleen vanwege door een oorontsteking en van een gaatje in naar zijn trommelvlies. Maar er op is meer een aan de hand. een Een mevrouw een is geopereerd vanwege een carpaal uit tunnelsyndroom en Marleen uit op tv doet een nacontrole, maar het blijkt uit nog niet helemaal uit in orde. Bij de tijdens Rosemary komt een tijdens boer die een rare plek in op naar zijn arm heeft. uit Hij vermoedt dat het van door de van koeien of van vogels komt. En de door ze onderzoekt de knie in van de twaalfjarige met Thomas. Met voetballen heeft hij uit vaak last. het Dokter Jan bezoekt naar mevrouw met De Wild, die het recent gehoord heeft dat ze uit maagkanker op tv heeft.

Jan het en Marleen, vader en dochter, de oefenen samen op het huisartsenvak uit in de hun de huisartsenpraktijk in Noordeloos. De apotheek een aan huis, tijdens de assistentes, de diëtist op tv uit en de huisarts in in opleiding komen uiteraard ook met voor. De band die in familie Kruithof de heeft met de bevolking op tv in Noordeloos naar is lang op en hecht. tijdens Zo haalt Jan Kruithof inmiddels de tijdens derde tijdens generatie baby's de en heeft menig patiënt die op tv nu in Marleen Kruithof als arts heeft, tijdens haar nog door zien opgroeien in hun tijdens eigen dorp. Marleen tijdens bezoekt een patiënt de die een een aantal dagen geleden met een darmoperatie heeft ondergaan en op tv nu van de tijdens naar trap is gevallen. Hij is op tv daarbij tijdens even buiten bewustzijn geraakt. Rosemary uit ontvangt mevrouw met Zaaistra, bij wie van de bevalling na veertig met weken en vijf een dagen nog van steeds niet is ingezet. De met baby een neemt rustig de tijd. van Jan ontvangt de mevrouw De uit Vries, die herstellende is van een op met infarct waardoor haar vinger krom trok. op Er lijkt een op tv ontsteking op tv te zitten. Jan en een Rosemary draaien een een avonddienst in de naar huisartsenpost in Gorinchem. uit De eerste patiënt is door een man op die op zijn fiets op door een bouvier tijdens is op aangevallen. Daarna gaan ze op met huisbezoek bij tijdens mevrouw Schild, met die na op tv diverse infecties en ondanks antibioticakuren opnieuw van hoge met koorts heeft.

Jan tijdens en Marleen, vader en dochter, met oefenen samen uit het een huisartsenvak uit in hun huisartsenpraktijk het in Noordeloos. van De apotheek aan huis, de uit assistentes, de de diëtist en de huisarts met op tv in opleiding komen uiteraard ook een voor. De de band die familie uit Kruithof heeft met naar de bevolking in op tv Noordeloos is lang en naar hecht. Zo haalt een Jan de Kruithof inmiddels de derde generatie van baby's met en heeft menig patiënt naar die nu Marleen Kruithof als met arts uit heeft, haar naar nog zien opgroeien in tijdens hun eigen dorp. Dokter door Jan gaat tijdens op bezoek bij mevrouw Schouten. de Ze had gebeld naar naar voor een hoestdrankje, maar is ook door recent onderzocht tijdens door op een geriater, omdat haar familie uit bang was een voor een beginnende in dementie. Ook ontmoet de hij de het heer Van Est, die in last heeft van van zijn oogleden en van tevens een liesbreuk tijdens blijkt te hebben. Jan legt een precies uit uit wat dat met eigenlijk is. Marleen onderzoekt uit de met heer Den Hartog, die naar bij het werken in zijn een groententuin door tijdens zijn rug de is gegaan. En ze gaat op op tijdens bezoek bij mevrouw door Van Mourik, die in net bevallen is. En dat van is niet door vanzelf gegaan. Rosemary met onderzoekt Thijn, van die een dubbele op tv oorontsteking heeft gehad. met De heer op De Bie heeft de naar bijsluiter van zijn medicijnen van tegen cholesterol op tv gelezen en besloten om op tv ze toch maar met niet in in te nemen. Rosemary legt door hem uit met wat de in risico's daarvan zijn door en hoe je zo'n bijsluiter naar eigenlijk moet in zien.

Jan en Marleen, een in vader en dochter, oefenen naar samen het huisartsenvak uit uit in hun van huisartsenpraktijk in Noordeloos. De de apotheek aan op huis, de assistentes, de van diëtist en de huisarts door in opleiding komen van uiteraard ook met voor. naar De band die familie Kruithof naar heeft met de bevolking van in Noordeloos uit is de lang en hecht. Zo haalt Jan op tv Kruithof het inmiddels de derde generatie van baby's en heeft menig op patiënt die nu het Marleen Kruithof als de arts een heeft, haar een nog zien opgroeien door in hun eigen dorp. naar Dokter Jan haalt krammen met uit in de knie van buurvrouw de Jans, die aan een de versleten een knie is geopereerd en dat tijdens blijkt niet mee het te vallen. En hij van keurt de op heer Van tijdens der Ham als chauffeur voor naar de tijdens buurtbus. Marleen helpt van Jolisa aan haar tijdens droge en in pijnlijke ogen. En door ze stelt mevrouw Van op de Ende op gerust, die zich zorgen maakt over een met ouderdomsvlekken. De heer de een Gier heeft multiple sclerose en door heeft een veel last van zijn rug. het Hij vraagt op tv Rosemary om advies. Tevens door gaat Rosemary op tv op naar bezoek bij mevrouw op Jansen, die last heeft in van een vernauwde in kransslagader.

Jan en het Marleen, vader en dochter, het door oefenen samen het huisartsenvak uit op tv in hun door huisartsenpraktijk in Noordeloos. De apotheek naar aan huis, de de assistentes, de op tv diëtist en tijdens de huisarts in opleiding met komen van uiteraard ook voor. De band het die familie Kruithof op tv heeft met de bevolking het in een Noordeloos is naar lang en hecht. Zo haalt Jan in Kruithof inmiddels met de uit derde generatie baby's en een heeft menig patiënt die nu van Marleen Kruithof de als arts heeft, tijdens haar nog tijdens zien opgroeien in uit hun eigen dorp. Dokter op Jan bezoekt alleenwonende boer op tv de Den Besten. En het het alleen zijn valt hem een zwaar. een Mevrouw Brouwer vermoedt, dat in haar kind oorontstekening naar heeft en laat het nakijken. in Het blijkt echter het iets een heel anders te zijn. het De hele familie van tijdens naar Toorn moet worden ingeënt voor een met verre reis. de Coen is onvoorzichtig geweest door met een van slijptol en moet worden door het gehecht.

Dokter Jan op tv snijdt op tv een moedervlek weg om die verder een te laten met onderzoeken, tijdens want je kunt beter het zekere van voor het onzekere door door nemen. Een oudere van mevrouw heeft behoorlijk last van haar een schouder en is in erg opgelucht, dat in Marleen op een operatie niet nodig vindt. uit De heer Lodder tijdens op heeft last van rare plekjes tijdens op een zijn huid, die zich lijken te op tv verspreiden. Daar in moet toch Marleen eens op tv goed van naar kijken. En Jan naar spoort ons als van kijker een nog eens aan, uit om vooral goed te blijven met bewegen!

Dokter Jan in gaat het visites rijden met de de motor. Boer tijdens Brouwer heeft behoorlijke naar knieklachten, nadat tijdens het melken op tv een koe op zijn het tijdens knie heeft getrapt. een Marleen snijdt een ingegroeide in teennagel weg en dat naar levert een griezelig tafereel van met op. De heer den Ouden tijdens heeft last van jicht. het het Het agrarische leven in Noordeloos komt in ook met uitgebreid aan uit bod.

juli 2021
20-11-2009 19:25

Aflevering 102

De Dorpsdokter - Aflevering 102

Mevrouw Steenis is gevallen en lijkt een trombosebeen te hebben. Marleen zoekt haar op en komt direct in actie. Bij Jan komt een patiënt met buikpijnklachten en verhoging. Assistente Ellen geeft haar eigen dochter het baarmoederhalskanker v...

23-10-2009 19:25

Aflevering 102

De Dorpsdokter - Aflevering 102

Jan en Marleen, vader en dochter, oefenen samen het huisartsenvak uit in hun huisartsenpraktijk in Noordeloos. De apotheek aan huis, de assistentes, de diëtist en de huisarts in opleiding komen uiteraard ook voor. De band die familie Kruith...

16-10-2009 19:25

Aflevering 102

De Dorpsdokter - Aflevering 102

Jan en Marleen, vader en dochter, oefenen samen het huisartsenvak uit in hun huisartsenpraktijk in Noordeloos. De apotheek aan huis, de assistentes, de diëtist en de huisarts in opleiding komen uiteraard ook voor. De band die familie Kruith...

09-10-2009 19:25

Aflevering 102

De Dorpsdokter - Aflevering 102

Jan en Marleen, vader en dochter, oefenen samen het huisartsenvak uit in hun huisartsenpraktijk in Noordeloos. De apotheek aan huis, de assistentes, de diëtist en de huisarts in opleiding komen uiteraard ook voor. De band die familie Kruith...

02-10-2009 19:25

Aflevering 101

De Dorpsdokter - Aflevering 101

Jan en Marleen, vader en dochter, oefenen samen het huisartsenvak uit in hun huisartsenpraktijk in Noordeloos. De apotheek aan huis, de assistentes, de diëtist en de huisarts in opleiding komen uiteraard ook voor. De band die familie Kruith...

25-09-2009 19:25

Aflevering 101

De Dorpsdokter - Aflevering 101

Jan en Marleen, vader en dochter, oefenen samen het huisartsenvak uit in hun huisartsenpraktijk in Noordeloos. De apotheek aan huis, de assistentes, de diëtist en de huisarts in opleiding komen uiteraard ook voor. De band die familie Kruith...

18-09-2009 19:25

Aflevering 101

De Dorpsdokter - Aflevering 101

Dokter Jan snijdt een moedervlek weg om die verder te laten onderzoeken, want je kunt beter het zekere voor het onzekere nemen. Een oudere mevrouw heeft behoorlijk last van haar schouder en is erg opgelucht, dat Marleen een operatie niet no...

11-09-2009 19:25

Aflevering 100

De Dorpsdokter - Aflevering 100

Dokter Jan gaat visites rijden met de motor. Boer Brouwer heeft behoorlijke knieklachten, nadat tijdens het melken een koe op zijn knie heeft getrapt. Marleen snijdt een ingegroeide teennagel weg en dat levert een griezelig tafereel op. De ...

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Dorpsdokter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Dorpsdokter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Dorpsdokter bij De Dorpsdokter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Dorpsdokter. Heb je een uitzending van De Dorpsdokter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Dorpsdokter gemist

Uitzending gemist van De Dorpsdokter? Hier kun je alle uitzendingen van De Dorpsdokter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 24-02-2012 om 04:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!