Programma gemist?

Alles klasgenoten van de 3 Havo door van het naar Groningse Augustinuscollege weten nog hoe het Edwin altijd met in het computers bezig was. een En dat is naar hij nog steeds, want naar Edwin is een hacker. het Een ethisch door hacker noemt hij uit zichzelf. Als hij een computersysteem van tijdens hackt doet hij dat niet het voor eigen met gewin, maar laat hij uit het bedrijf weten het dat er een iets mis is met de tijdens beveiliging. uit Aan Ajouad El Miloudi op laat Edwin zien het hoe makkelijk een het is om drones tijdens te hacken, en gaan van ze samen het op Dark in Web op om op te kijken hoe van je een huurmoordenaar het kunt bestellen. Els vlucht op als 15-jarig meisje al door uit uit huis, de tijdens relatie met haar moeder verstikt naar haar. Aan van Jan Kooijman vertelt Els hoe een door ze in het onderkomen van in het Leger in des Heils haar naar ouders heeft op gemist en hoe op de relatie uiteindelijk toch weer herstelt. in Patrick was de in naar 1986 de eerste blinde naar jongen op het Augustinuscollege. Klasgenote naar de Ilona ontfermt zich veel het over hem en tussen de op tv twee pubers ontstaat in door een bijzondere relatie. Tot Ilona in die van de op ene op de andere in dag verbreekt. op tv Voor de Reünie komen van in de twee vrienden van de toen weer bij elkaar om een te onderzoeken wat van er destijds is op op tv gebeurd.

Kickbokskampioen het Joop komt in het uit criminele op circuit terecht en wordt een een grote drugshandelaar. Tot het op inzicht komt en door hij evangelist wordt op tv Joop tijdens was op van de middelbare school al een op vechtersbaasje. Hij sloeg de zelfs eens een een docent tijdens knock-out waarna hij van school tijdens werd door gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen op tv en door uitsmijter bij de lokale het discotheek genoot hij aanzien de bij vrienden. Maar werd door hij in door verkeerde vrienden ook met betrokken bij een drugsdeal. uit uit Al snel was Joop een in topcrimineel op tv en raakte hij zelf verslaafd aan uit de cocaïne. naar Uiteindelijk zat naar hij meer dan zes jaar het in de door cel. Met Patrick gaat een hij het we terug naar de loods de waar hij miljoenen tijdens tijdens gulden verdiende aan het transporteren van met drugs. van Hij vertelt hoe hij zichzelf met net niet in van het leven beroofde tijdens om in daarna in contact te uit komen in met mensen die hem in lieten kennismaken met het evangelie. door Nu op tv is Joop van evangelist en geeft hij tijdens voorlichting aan kinderen om naar toch vooral weg te de blijven van naar de op drugs. * Ronald leidt met de zijn vriend door Ton een uit flamboyant leven. In de horeca van in Rotterdam het genieten zij uit volop van het leven, tot Ton tijdens bij door een val een op tv hersenbeschadiging oploopt een en in coma in raakt. Ronald ziet zijn naar vriend in acht jaar door tijd aftakelen het naar het leven met van een op kasplantje, en beseft zich dat het de afscheid al op tv zeer binnenkort kan zijn. het Om op zich daarop voor te bereiden op een laat hij alvast een op prachtige handgemaakte doodskist tijdens maken. * Laetitita heeft door een zwaar beroep met als verpleegkundige de in de palliatieve op zorg. Om haar naar leven in balans te houden van zoekt ze af in en een toe de met oerkracht van het leven op. tijdens Ze duikt het dan, zoals van de Iceman Wim in Hof, in water van het nul graden.

Als tijdens Marceline in in Zuid-Afrika kinderen met hersenvliesontsteking helpt tijdens vindt ze tijdens de liefde van van haar leven maar dat zorgt van voor nieuwe op problemen het Een reünie van een bijzondere een lagere het school uit Leiden. Met een in de klas Marceline die tijdens thuis op de wetenschap met in de paplepel kreeg ingegoten. op Geen wonder dat ze van op tv geneeskunde ging studeren op tv en later afstudeerde als arts, gespecialiseerd van in hersenvliesontsteking. Patrick in gaat met de haar mee naar Zuid-Afrika in waar ze uit laat op tv zien hoe ze naar hersenvliesontsteking bij kinderen in de sloppenwijken door op van Johannesburg bestrijdt. op Maar we maken tijdens daar ook kennis uit met haar persoonlijke kant: het hoe ze verliefd in werd op op tv Mpho Tutu. De dochter van op tv bisschop Desmond Tutu, de winnaar door van de Nobelprijs van van de Vrede, naar vertelt hoe bijzonder haar door relatie met met Marceline is, maar ook dat de naar liefde voor een haar een naar hoge prijs heeft. Ze door heeft vanwege een haar lesbische relatie haar priesterschap het in de Anglicaanse door in kerk moeten opgeven. naar In de klas ook Herman die van naast zijn naar baan de in het bibliotheekwezen als drummer de met de band het The Hank tijdens Five door het hele uit land trekt. Gitarist op en zanger het van de band is columnist door Nico naar Dijkshoorn. Nico van vertelt hoe Herman er persoonlijk door verantwoordelijk voor is dat uit van Nico een muzikale carrière heeft. van Thijs speelt al zijn in door hele leven lang bij het de plaatselijke voetbalclub een ASC. Met sommige spelers speelt op hij een al dertig jaar in het van team. naar Het voetbalteam is op tv daarom allang niet uit zomaar een op groepje voetballende mannen meer, maar in een hechte naar vriendengroep

Als Willeke als naar klokkenluidster een grote op tv tijdens fraude op haar op werk ontdekt wordt het ze bedreigd, ontslagen en krabbelt daarna een op tv weer langzaam op Willeke ontdekt op tv als medewerker van kinderopvang in De Parel een in uit grootscheepse fraude bij haar werkgever. Als uit ze hem daarmee met confronteert stelt een de werkgever de zich dreigend op in naar de hoop dat door Willeke de fraude niet het naar naar buiten brengt. Maar in Willeke zwicht de niet. Als klokkenluider met zorgt ze ervoor dat de met zaak door aan het licht komt. Aan Patrick tijdens vertelt uit Willeke hoe hoog de het prijs is geweest. Slapeloze op door nachten omdat ze zelf vervolgd naar kan worden, haar een baan naar verdwijnt door de fraudezaak, en door het door haar reputatie als klokkenluider vindt ze het nergens meer een naar een nieuwe baan in de kinderopvang. op tv Inmiddels is ze voor een zichzelf op tv begonnen en krijgt uit steeds meer waardering voor haar met moed. Toch vecht uit Willeke door voor tijdens alle onschuldige slachtoffers door van op de kinderopvangfraude, de ouders in en hun kinderen. naar In op tv deze Rotterdamse klas in zong Glenda al op in de tafels. Een een paar jaar uit later wordt zij tijdens de eerste live winnares van Henny uit uit Huismans Playback Show en is in op tv één klap beroemd. van uit Ze wordt geleefd, kan niet normaal uit meer tijdens in een restaurant eten uit en wordt op tv omringt door op tv managers die beslissingen naar nemen die haaks staan tijdens op wat Glenda zelf naar wil. Na vijf jaar naar besluit Glenda dat een het mooi is tijdens geweest. Ze een is van moe van alles. Nu probeert ze van de band van door door haar zoons zo te van begeleiden dat door ze wel kunnen genieten van tijdens hun eigen van geluid. Jan spijbelde vroeger al met op met school om stiekem naar bunkers met te kijken het in de tijdens duinen. 40 jaar later heeft het hij van er al bijna 8000 een bezocht. Toch in raakt hij nog in steeds opgewonden als hij een een nieuwe bunker op ontdekt.

Rosita's ouders zijn tijdens tijdens allebei geestelijk beperkt. Tot op uit de dag van vandaag met laat een de opvoeding zonder veiligheid de en vrijheid sporen bij door haar op tv na. In de een brugklas van 1991 hebben veel de op tv kinderen op school toneel moeten door spelen met om een vreselijke thuissituatie te de verbloemen. Zo wordt Rosita in opgevoed door twee naar ouders die op verstandelijk een beperkt waren. Ze kreeg tijdens te maken het met veel huiselijk geweld, moest als het tijdens klein meisje al voor haar door ouders en broertjes zorgen naar een en mocht van haar op tv vader geen huiswerk uit maken zodat zij niet veel uit slimmer met dan haar van ouders zou worden. In tijdens haar oude school vertelt zij naar aan Patrick hoe op het de klaslokaal voelde als een in veilige ontsnapping de van thuis. Maar ook door over naar hoe de onvrijheid de thuis haar heeft op tv getekend voor het tijdens leven. Aartie werd als ongewenst kind uit door een opstandige puber. Ze met liep weg van huis, met sliep als dertienjarig uit meisje in het het park en verliet door uiteindelijk snel het in ouderlijk huis zonder ooit uit veel liefde het te hebben gevoeld. in Tot ze in op de markt John door ontmoet. de Hij overstelpt haar met door liefde en aandacht en zorgt uit ervoor dat met Aartie het zich weer een volwaardig mens een kan voelen. De schuchtere een en op verlegen Paul het uit de brugklas heeft zich na tijdens tijdens 25 jaar ontpopt als het een man door die graag op de op tv bühne staat. In naar Engeland komt hij in op aanraking met naar de magische wereld van magie uit en besluit hij naar zelf tijdens wat trucs te in gaan leren. Nu treedt hij een zelf uit regelmatig op door als goochelaar.

In het februari 1981 vond van in Nijmegen uit de grootste volksopstand sinds de Tweede tijdens Wereldoorlog plaats. Epicentrum een was de op tv omgeving van tijdens de Piersonstraat. Daar op tv werd door op krakers een week de lang een complete het buurt gebarricadeerd om huizensloop met voor de bouw door van een parkeergarage tegen op tv te houden. En in een groot deel van in de bevolking steunde met hun de actie. Uiteindelijk reden op met 23 februari een 1981 tanks, pantserwagens en ME-busjes door uit de naar straten van Nijmegen. door De stad leek op wel in oorlog. Met door veel geweld, traan- door door en braakgas werden krakers het en vele sympathisanten op tv uit de door Pierson-buurt verjaagd. In de op Reünie komen de naar krakers van ‘de Pierson’ weer het bij elkaar. Nog steeds een in onder de indruk van de ontruiming, met nog steeds met verontwaardigd over het massale de geweld op tv dat door de overheid tegen uit hen werd op tv ingezet. Maar tegelijkertijd trots de dat de op tv garage er op tv uiteindelijk toch niet is uit gekomen. Met indrukwekkende uit verhalen vertellen de het krakers van toen hoe ze van tot tijdens hun actie in kwamen, hoe in de loop van door door de week steeds meer Nijmegenaren zich tijdens onder hen schaarden uit en hoe de ze uit de dag van uit de ontruiming hebben uit beleefd. Ze schetsen hiermee tevens een in mooi door tijdsbeeld van de op jaren 80 een waarin veel krakers actief waren. Patrick gaat op met kraker van Mattie van terug naar de Nijmeegse Piersonstraat. Hij een vertelt hoe op zij hun met barricades maakten om de ontruiming tijdens tegen te gaan van met en hoe hij al in op tv het door begin van de bezettingsweek een de door tijdens een tegenstander gegooide steen in het zijn op oog kreeg en werd afgevoerd naar op tv naar het ziekenhuis. Therese heeft de door krakerstijd intens beleefd. Ze stond een in - steevast gekleed in een het zwart - op tv midden in het geweld van en voelde zich op onderdeel met van wat iedereen ‘de verloren van het generatie van de jaren 80’ het noemde. op Tot zij de oppas werd de van een baby het en die door dagen met een kind ging uit ervaren als door een oase tijdens van rust. Haar keuze met om bewust in ongehuwd moeder te het worden gaf haar weer uitzicht het op door de toekomst. Haar dochter de Sterre is op inmiddels zelf de een jonge vrouw. Jan strijdt op kleinschalige tijdens manier in voor het plantenrijk het in Colombia. Hij strijdt voor op tv het door behoud van het de oerwoud daar, en door voor het behoud van van planten die de medicinale werkingen hebben. Aan door Patrick vertelt hij in het Colombia hoe uit met bepaalde tijdens planten jeugdtrauma’s bestreden kunnen van worden. Alle krakers van uit toen op tv voelen zich nog enorm van betrokken bij de tijdens huidige maatschappij. Ze zijn uit ongerust op over de opkomst van het populisme van en op maken zich de zorgen over hoe aandacht voor op tv natuur de en milieu teveel ondersneeuwen voor op economische groei. Maar een ze op tv zien ook een verandering, ze uit verwachten dat een de nieuwe generaties op naar hun manier acties zullen in een gaan voeren voor een van betere toekomst.

Als naar Sia op naar straat wordt aangerand vlucht ze naar op Gambia. Daar bouwt het ze helemaal door zelf een kindertehuis en een is nu door de moeder met voor 25 kinderen. Sia zwerft op tv als van jong meisje het door Europa. Uiteindelijk woont tijdens ze jarenlang in Luxemburg. uit Als met ze daar op straat door wordt aangerand, slaat ze op van op tv de vlucht. Ze neemt het tijdens vliegtuig naar en belandt in Gambia. Als ze in daar kinderen ziet door op de straat, sommigen op zonder ouders, zonder huis begint het ze te de bouwen aan haar eigen kindertehuis. het Aan Patrick laat tijdens Sia vol op trots zien hoe ze het tijdens inmiddels voor 25 kinderen naar een veilig thuis in heeft gemaakt. van Na de opname krijgt van Patrick het vreselijke bericht: Sia met is ongeneeslijk ziek. op Patrick zoekt van haar het op en spreekt met haar uit over hoe zij op probeert de voor haar kinderen hun op veilige thuis het te laten voortbestaan. Mariëlla is de kind van Italiaanse met ouders. Haar door vader groeide op in uit armoede en in eten was er van voor hem uit maar mondjesmaat. Toen de hijzelf een gezin kreeg zorgde door hij dat er in eten in overvloed was. een met Mariëlla neemt dat in van huis uit mee en leeft op zelf ook een zo, totdat ze in ineens 120 kilogram weegt. van Om af te met vallen met neemt ze een maagband en de in gaat haar droom eindelijk in op tv vervulling: ze past weer uit in de karretjes op van een de achtbaan. Het naar leven van een Emmy heeft altijd van in het teken gestaan van door muziek. De belangrijkste op tv momenten in haar leven tijdens zijn tijdens dan ook met sterk verbonden met muzieknummers. Samen met door haar maken we naar de soundtrack uit van het haar leven.

Vijftien jaar na een de moord op uit de het politicus Pim Fortuyn brengt De uit Reünie zijn klasgenoten tijdens met van het Mendelcollege de uit Haarlem bij elkaar. Ze halen naar herinneringen op op aan de jonge Pim de Fortuyn, bespreken uit hoe een zijn politieke invloed tot op op tv de dag van naar vandaag het nog voelbaar is, en een vertellen hoe op tv het hen zelf is tijdens vergaan sinds 1967. Pim Fortuyn was door volgens zijn de klasgenoten in al vroegrijp en discussieerde in fel met op medeleerlingen en docenten. Tegenargumenten wist een hij toen door al moeiteloos te met pareren en hij het had over op tv alles een mening: het katholieke geloof, van uit de politiek of de maatschappij. Pim Fortuyn een naar was niet geliefd op school, stelt in zijn biograaf het Leonard Ornstein. uit Hij wordt door sommigen van omschreven als pedant de en een einzelgänger. op Hij zonderde met zich graag door af, en ging na school snel tijdens naar huis om op tijdens te studeren. Zijn belangstelling ging ook een al naar snel uit naar een de buitenlandse politiek. Zo was van John F. door Kennedy tijdens zijn grote voorbeeld. uit Hij bewaarde een bidprentje op van de Amerikaanse president tijdens zorgvuldig. Zijn broer in Simon Fortuyn bevestigt dit door beeld in van zijn zes jaar oudere broer. tijdens op “Ik ging met tijdens vrienden op stap, we met draaiden muziek met en zochten aandacht van de meisjes. door uit Pim niet. Die de bleef altijd thuis, droeg knickerbockers uit en ging niet op een stap.” Maar op tv Simon beschrijft Pim ook op als een familieman door die ontzettend lief op tv was naar voor zijn moeder en als in iemand met op tv met veel humor. Natuurlijk was naar broer Simon met geschokt door de moord, uit maar maakte het zich na de begrafenis naar de ook veel zorgen van hoe Fortuyn herinnerd in zou worden. “Het tijdens heeft mij pijn gedaan naar dat hij uit werd begraven als een soort Mussolini, het door en ik ben blij dat na door op tv 15 jaar dat beeld op weg is. Pim het wordt nu niet meer tijdens als extremist gezien.” De het klasgenoten van Pim op tv hebben door zelf ondertussen mooie en soms opvallende in carrières opgebouwd. Klasgenoot de Hans werd het weliswaar afgewezen bij door de filmacademie, maar van wist als producent van door de met film Antonia later toch maar in tijdens mooi een Oscar te uit winnen. De carrière van Ad verliep op naar anders. Werkend in de bouwwereld op tv werd hij bekend in naar Nederland als een de klokkenluider van naar de het bouwfraude. Dit zorgde voor de een tumultueus leven waarbij hij op totaal aan de door grond heeft tijdens gezeten en niets meer door bezat. Met een op door laatste bouwproject op Sint de Maarten probeert hij nu een nog tijdens iets op te bouwen voor zijn door van pensioen.

Vanavond start de de laatste reeks door een Patrick Lodiers met gepresenteerde afleveringen van op tv De Reünie. Acht afleveringen met met daarin uit opmerkelijke specials tijdens rond de op tv krakersrellen in de Nijmeegse op Piersonstraat in 1981 en een de uit klas van Pim Fortuyn. De Reünie met tijdens ondergaat dit najaar het een metamorfose. Het programma wordt voortaan in tijdens gedragen door drie naar presentatoren: Anita Witzier, het Jan Kooijman en op tv Ajouad el Miloudi. Ook het vertrouwde de klaslokaal waarin het uit zich afspeelt zal met een gedaantewisseling een ondergaan. In tijdens de eerste aflevering van uit de nieuwe reeks die vanavond uit van start gaat naar spreekt minister-president met Rutte de leerlingen door toe vanuit het uit torentje, uit want zijn oude middelbare school staat het centraal in in deze aflevering. In de klas naar zit Rutger tijdens die doordeweeks van als huisvader voor zijn twee met kinderen op zorgt. Maar in op tv het weekend de hele naar wereld overvliegt als op tv één door van de allerbeste dancefotografen ter op tv wereld. Samen met tijdens DJ Hardwell, van Martin Garrix, door Tiësto, en AfroJack reist een hij de naar hele wereld over om dancefeesten vast het te op tv leggen. Foto’s die uit daarna ook in de hele wereld overgaan. de Terwijl hij op tv aan het werk is op door het op Ultra Music Festival in tijdens Rio de Janeiro vertelt naar Rutger aan Patrick met hoe hij tijdens in een van menigte van tienduizenden feestende mensen op tv toch tijdens een intieme foto uit kan maken. En DJ Hardwell spreekt uit zijn bewondering in uit over Rutger tijdens hoe hij door er steeds van weer in slaagt op om het gevoel van in die avond vast te uit leggen. Albert zoekt een liever de stilte. Hij met woont op een woonboot door zonder door koelkast en douche en streeft uit naar een het wereld zonder geld. Caroline naar heeft thuis een op boek dat uit ze niet durft te in lezen. Het in is gemaakt door en voor met haar de overleden eeneiige tweelingzus op tv Elisabeth. Caroline vormde met haar door zus met een twee-eenheid en van leidde bijna een zelfde leven. op Dezelfde het studie, allebei 4 kinderen, op tv waarvan ook allebei met een naar tweeling. Maar ook allebei borstkanker. de Caroline overleeft het. een Haar tijdens zus niet. Het gemis en het uit het schuldgevoel overheerst nog, het en ze denkt dat uit ze binnenkort tijdens aan het boek kan door beginnen.

Nog in nooit komen er zoveel vluchtelingen tijdens het naar Nederland als in in 2015. Hun vlucht in uit de bootjes en hun het ontvangst de in Nederland tijdens beheerst het nieuws. Maar op hoe is het het daarna met uit ze gegaan? De Reünie volgde 25 tijdens van deze van vluchtelingen een jaar lang en de door brengt ze weer samen door op de plek waar naar ze naar toen werden ondergebracht: een de Jaarbeurs in Utrecht. De zevende verdieping op van het tijdens gebouw is voor het het programma een ingericht zoals het toen tijdens was: 500 matrassen de op de grond. Patrick Lodiers het spreekt met de uit vluchtelingen openhartig over door hun verblijf in het de afgelopen jaar in Nederland. Hoe ze in soms moedeloos werden tijdens van van het wachten en met van het steeds door wisselen van opvanglocatie. Maar een ook op hoe ze muziek hebben naar gemaakt. Ze van laten zien hoe graag naar ze de taal en een een het vak willen leren, maar ook hoe met op tv ze kennismaken met mensen die van de vluchtelingen het liefst de bij de grens tijdens zouden tegenhouden. Alle met het sentimenten die leven op tv bij de vluchtelingenopvang komen op tv aan bod. Tamer laat zien hoeveel van energie een er in sommige vluchtelingen zit. tijdens Hij ontvlucht Syrië tijdens als naar hij dreigt de vermoord te worden wegens op tv kritiek op op tv de overheid en laat daarbij met zijn vrouw tijdens en 2 dochters tijdens achter. Eenmaal in Nederland stort tijdens hij van zich op het vrijwilligerswerk, werkt mee tijdens aan het tijdens netwerk New Neighbours naar en begint een eigen uit op stichting: ?Dreaming of Syria. Daarnaast tijdens probeert hij zijn vrouw in de Safa en hun 2 kinderen op tv naar Nederland te met halen. van Dat lukt. De Reünie van volgt Safa na met haar afscheid van familie en tijdens vrienden uit in Syrië, een op haar reis via het Libanon naar Schiphol waar ze met een Tamer weer in de armen op tv kan sluiten. Rafeek kreeg tijdens een de speciaal welkom in Nederland: op hij vindt onderdak bij een in gastgezin. Samen met tijdens van de kinderen in het gezin kijkt in hij de op tv kinderprogramma met op tv en tijdens zo zijn woordjes op tv Nederlands leert. De Reünie volgt Rafeek een in het gezin naar en hoort van de de ouders waarom het ze het Rafeek in in huis namen. Rasheed, Mahmoud en Muayd zijn door de al vrienden in Damascus sinds hun in jongste een jeugd.. Om aan een het oproep het voor het leger naar te ontsnappen ontvluchten ze Syrië op om na een tijdens gevaarlijke bootreis in Lesbos tijdens aan tijdens te komen. Met boot, de trein op tv en auto bereiken ze uiteindelijk Utrecht. tijdens De vlucht heeft uit de naar 3 vrienden naar dichter bij elkaar gebracht, de maar in op Nederland worden ze uit uit elkaar gehaald. Met Patrick tijdens Lodiers gaan ze op op pad om een in Hongarije uit en Lesbos te vertellen over op tv hun uit vlucht en de verwachtingen die een ze toen op hadden.

In naar De Reünie naar van vanavond staat de tweede door klas van de Christelijke in Mavo De Boeg het het uit Eindhoven uit 1986 met centraal. Wilbert verliest op al op jonge leeftijd de zijn moeder. in Ze kampt met zware depressies en met besluit van uiteindelijk uit het tijdens leven te stappen door verdrinking. de Binnen het naar gezin wordt in er niet over gesproken. op Hij verhuist met de zijn met vader naar Eindhoven en het leven naar gaat door. Als Wilbert op in 2014 van met zijn vriendin op tv op een vakantie gaat naar Indonesië en in ze een in boottocht maken door komen ze in een de nachtmerrie terecht. De boot zinkt in en het tijdens stel moet 40 in uur op open zee een op zien te overleven. Wilbert een vecht tegen door de verdrinkingsdood en zijn gedachten uit zijn ineens weer bij uit de zijn moeder. Wilbert en van zijn vriendin het overleven het, en eenmaal uit thuis blijkt dat hij een de dood van een zijn moeder nog uit lang niet van verwerkt heeft. Patrick gaat tijdens samen met Wilbert terug het naar de de plek waar zijn een moeder verdronk en uit naar zijn het ouderlijk huis om herinneringen een op naar te halen. Mark worstelt in al jaren met door reuma. De gewrichtsziekte kluistert hem door veel aan het huis waar op hij alleen voor zijn twee uit dochters moet tijdens zorgen. Een dozijn pillen per van een dag gaan er doorheen, van de pijn is enorm, maar op tv Mark tijdens blijft positief uit en wil er tijdens altijd zijn voor zijn kinderen. Pascal in heeft een andere van uitdaging: gebarentaal de leren. Haar met man werd na een operatie doof door de en ze moest ineens op een met uit heel andere manier tijdens met hem leren de communiceren.

Peter zoekt op obsessief tijdens naar een oorlogsschip uit 1708. uit Hij raakt in met extase als hij het van uit schip uiteindelijk op de bodem van tijdens de de Finse Golf vindt. met 'We found your ship!' Door tijdens dit zinnetje naar staat de door wereld van in Peter op zijn kop. de Hij zoekt naar al twaalf jaar als amateurhistoricus het naar een van Nederlands oorlogsschip uit naar 1708. Hij op zoekt, speurt en het puzzelt tot hij stuit door op een eeuwenoude naar zeekaart. Volgens die kaart tijdens zou het de op de bodem in van de Finse Golf op tv liggen. uit Peter neemt contact op met met Finland en hoort vrijwel uit meteen naar dat zijn tijdens schip is gevonden. Nog uit nooit is er een tijdens Nederlands oorlogsschip uit tijdens de tijdens Gouden Eeuw in zo'n op goede staat aangetroffen. Patrick tijdens reist met Peter met naar Finland. de In hun bijzijn uit zal er gedoken uit gaan worden om absolute zekerheid het door te krijgen. In het de klas van op Wiringherlant zitten nog meer de speurders. Een persoon pluist op zijn op eigen stamboek uit en een ander naar gaat van elke ochtend om vijf uur uit zijn bed uit in om vogels te op tv tellen. tijdens Maar het is ook een op tv klas het vol extremen: zo uit ziet Marc op vijftigjarige van leeftijd in zijn droom uitkomen en mag hij op als op tv muzikant toeren door door Amerika. Edwin naar heeft een andere droom: hij in wil 24 uit uur achter met elkaar op een crosstrainer de staan. Patrick gaat bij hem de langs in naar de sportschool om op te vragen waarom hij naar dat in wil.

In De de Reünie van van vanavond staat het de 4de klas Horeca van de uit Streekschool Zeeland met uit Middelburg de centraal. Nederlander Richard Ekkebus is door chef-kok in van Hongkong. Zijn tweesterren-restaurant in werd onlangs op gekozen tot één het van de 20 beste restaurants ter de naar wereld. Om die 2 sterren te met behalen moest hij een wel de van wereld een over. Via Frankrijk, door New York en de Bahama?s streek in hij neer in uit op het Verre Oosten. Hij kookt een voor wereldsterren een als Michael Jordan en Pavarotti tijdens en wil er in nooit meer weg. uit de Aan Patrick laat hij door zien hoe hij op tv met militaire met precisie zijn keuken in runt en hoe hard het het werken is om de van uiteindelijk die derde ster te het behalen. Ook Frank gaat na een zijn middelbare naar school de horeca in. een tijdens Afgestudeerd als kelner en gewerkt naar in sterrenrestaurants gaat het in in uit 2009 mis. op tv De stress van het horecaleven de leidt tijdens tot een scheiding door en Frank stort in. Hij in stapt in zijn het auto, met rijdt doelloos door door de stad Helmond tot de van benzine bijna met op is. Hij parkeert een zijn auto bij de het station van Helmond van uit en daar leeft hij 9 uit maanden in lang in zijn auto. Patrick gaat door met hem door terug naar deze plek het zodat Frank kan laten uit naar zien hoe je van zolang kunt leven, slapen door en eten in zo?n klein naar tijdens autootje. En hoe gaat het het nu met Frank? Met Endré op gaat we een terug naar het Zeeuwse in Renesse. De de plek de waar in 1944 door zijn opa met 9 op andere mannen uit werd opgehangen omdat hij in door het verzet de zat. Voor op tv deze mannen is tijdens een monument gemaakt het maar Endré met heeft er nog nooit naar naartoe durven gaan, bang in als hij naar is wat tijdens het met hem zal doen. Samen tijdens met de op camera van de tijdens Reünie durft hij het wel.

Sandra stapt het uit de tijdens ratrace van de maatschappij met en wordt het monnik in Frankrijk. Als ze in daar verliefd wordt, met gooit op ze het roer opnieuw om. met Na haar de studie van gaat Sandra mee in de het ratrace een van onze maatschappij: door een goede baan, een lease-auto en van een agenda in vol in met afspraken. Toch geeft dat geen tijdens van voldoening. Op zoek met naar verdieping doet ze op allerlei cursussen in het op tv spirituele circuit. op Uiteindelijk gooit een ze het roer helemaal de om: ze gaat naar naar Plum Village, het op tv boeddhistische klooster op tv van de Vietnamese monnik op Thich Nhat Hanh tijdens in Frankrijk. van Ruim vier jaar woont en op werkt ze daar, een ze wordt non naar en uit ontmoet de liefde van op tv haar leven. Maar in in Plum met Village kan ze aan van die liefde niet door toegeven, en haar geliefde door verlaat zelfs in het het klooster. Als Sandra uiteindelijk zelf op ook uittreedt, de gaat ze naar hem op de zoek en vindt uit van ze hem in Ierland. Tegenwoordig hebben een ze uit samen op steenworp in afstand van het tijdens klooster een camping. door Patrick gaat met tijdens Sandra terug naar het klooster tijdens en door wil weten of ze nu naar heeft gevonden wat een het ze zocht. - door Pim zag de film Top Gun door en wist de meteen dat hij door piloot wilde naar worden. Hij begint aan de de in vliegersopleiding, maar zijn droom op valt in duigen van als blijkt dat hij luchtziekte op tv tijdens heeft: hij wordt het misselijk zodra hij de lucht een in met gaat. Toch is het hem gelukt met om in iets met vliegtuigen van te blijven doen. het Hij is luchtverkeersleider. Pim door laat ons naar in het zenuwcentrum van Eurocontrol tijdens in Maastricht zien naar wat het hij zo mooi door vindt aan uit dit vak. - Ook met Joek zag een droom in van duigen uit vallen. Vanwege zijn oorlogsfascinatie had naar hij graag een van militaire met opleiding willen doen, maar met door bronchitis zit dat het er niet in. op Hij uit is nu veel te vinden door op tv op militaire begraafplaatsen. Hij door adopteerde het graf van een uit in Amerikaanse soldaat in een het Limburgse Margraten, maar ook uit het graf van een van Duitse soldaat net het van over de grens.

In 1974 komen op met 23 jongens om het leven naar bij een naar brand in het in internaat van Heusden. met De jongens die van het overleven komen uit voor het eerst uit samen De Reünie het brengt een Vlaamse klas bij tijdens elkaar in en stuit uit op een traumatische gebeurtenis waar al een 42 de jaar niet in over wordt gepraat. In op een januarinacht met van 1974 breekt er van brand uit in het Heilig op tv een Hartcollege in het Belgische Heusden. In op het internaat liggen de dan op tv bijna 300 in jongens te slapen. 23 op tv Van hen overleven de van brand niet. uit Als twee weken later uit de school tijdens op het de internaat weer open gaat, meldt met iedereen zich weer in door op zijn klas. 'We gaan er naar niet te het lang bij stilstaan' zegt de tijdens het docent, en hij gaat over tot op tv de orde van tijdens in de dag. In deze bijzondere Reünie door komen 14 met van de jongens die naar het hebben op overleefd bij naar elkaar. Ze willen met na 42 op tv jaar juist wel stilstaan de bij deze traumatische gebeurtenis. De het van wonden zijn namelijk nog in niet geheeld. De op tv scholieren vertellen met hoe de brand hun een leven heeft getekend, welke keuzes door ze daardoor gemaakt met hebben op tv in het leven, maar het laten vooral zien hoe van de opgelucht ze zijn dat met ze dit voor door het eerst door met z'n allen kunnen bespreken. 'Het uit met is een opluchting dat in we eindelijk in ons verhaal kunnen doen', zegt tijdens Leon. in André draagt de brand nog altijd een letterlijk met een zich de mee, zijn lichaam is voor met een gedeelte verbrand. door Hij was op tv de laatste die naar nog levend aan de door vlammen wist te een ontsnappen. Met Patrick op Lodiers gaat hij terug uit naar het uit internaat en een vertelt hij in hoe hij de vlammen hoorde bulderen. een van Nadat Marc aan met de brand in op tv het internaat wist door te ontsnappen en de daarna de aandacht in naar de pers zag uit voor deze gebeurtenis uit wist hij de meteen dat hij journalist wilde op tv worden. Nu een is hij met oorlogsverslaggever en maakte hij in het Afrika de meest gruwelijke uit moorden door mee. Aan Patrick door Lodiers vertelt hij in Rwanda op hoe deze uit oorlogstrauma's hem naar juist op de been tijdens houden. De tijdens Vlaamse Patrick is inmiddels eigenaar op tv van twee op succesvolle kunstgaleries. Maar als het hij in grote een ruimtes de komt zal hij een allereerst controleren waar in de uitgang uit is. Hou zou 's naar nachts het liefst met zijn een kleren aan tijdens in bed met liggen zodat met hij kan vluchten als dat nodig in mocht zijn. op En nog kan tijdens hij dan de slaap uit niet vatten. Zitten in naar voor het raam de vertelt

februari 2020
02-11-2017 20:35

Augustinus College Groningen

De Reunie - Augustinus College Groningen

Alles klasgenoten van 3 Havo van het Groningse Augustinuscollege weten nog hoe Edwin altijd met computers bezig was. En dat is hij nog steeds, want Edwin is een hacker. Een ethisch hacker noemt hij zichzelf. Als hij een computersysteem hack...

18-06-2017 20:25

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Kickbokskampioen Joop komt in het criminele circuit terecht en wordt een grote drugshandelaar. Tot het inzicht komt en hij evangelist wordt Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje. Hij sloeg zelfs eens een docent knock-out wa...

11-06-2017 20:25

Eerste Leidse Schoolvereniging

De Reunie - Eerste Leidse Schoolvereniging

Als Marceline in Zuid-Afrika kinderen met hersenvliesontsteking helpt vindt ze de liefde van haar leven maar dat zorgt voor nieuwe problemen Een reünie van een bijzondere lagere school uit Leiden. Met in de klas Marceline die thuis de weten...

04-06-2017 20:20

Libanon Lyceum Rotterdam

De Reunie - Libanon Lyceum Rotterdam

Als Willeke als klokkenluidster een grote fraude op haar werk ontdekt wordt ze bedreigd, ontslagen en krabbelt daarna weer langzaam op Willeke ontdekt als medewerker van kinderopvang De Parel een grootscheepse fraude bij haar werkgever. Als...

28-05-2017 20:20

Scholengemeenschap Overvoorde Den Haag

De Reunie - Scholengemeenschap Overvoorde Den Haag

Rosita's ouders zijn allebei geestelijk beperkt. Tot op de dag van vandaag laat de opvoeding zonder veiligheid en vrijheid sporen bij haar na. In de brugklas van 1991 hebben veel kinderen op school toneel moeten spelen om een vreselijke thu...

21-05-2017 20:25

Special: De krakers van de Nijmeegse Piersonstraat

De Reunie - Special: De krakers van de Nijmeegse Piersonstraat

In februari 1981 vond in Nijmegen de grootste volksopstand sinds de Tweede Wereldoorlog plaats. Epicentrum was de omgeving van de Piersonstraat. Daar werd door krakers een week lang een complete buurt gebarricadeerd om huizensloop voor de b...

14-05-2017 21:05

Samenwerkingsschool Waddinxveen

De Reunie - Samenwerkingsschool Waddinxveen

Als Sia op straat wordt aangerand vlucht ze naar Gambia. Daar bouwt ze helemaal zelf een kindertehuis en is nu de moeder voor 25 kinderen. Sia zwerft als jong meisje door Europa. Uiteindelijk woont ze jarenlang in Luxemburg. Als ze daar op ...

07-05-2017 21:05

Klas van Pim Fortuyn

De Reunie - Klas van Pim Fortuyn

Vijftien jaar na de moord op de politicus Pim Fortuyn brengt De Reünie zijn klasgenoten van het Mendelcollege uit Haarlem bij elkaar. Ze halen herinneringen op aan de jonge Pim Fortuyn, bespreken hoe zijn politieke invloed tot op de dag van...

30-04-2017 20:20

Maerlant Lyceum Den Haag

De Reunie - Maerlant Lyceum Den Haag

Vanavond start de laatste reeks door Patrick Lodiers gepresenteerde afleveringen van De Reünie. Acht afleveringen met daarin opmerkelijke specials rond de krakersrellen in de Nijmeegse Piersonstraat in 1981 en de klas van Pim Fortuyn. De Re...

18-12-2016 21:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde 25 van deze vluchtelingen een jaar lang ...

11-12-2016 20:20

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

In De Reünie van vanavond staat de tweede klas van de Christelijke Mavo De Boeg uit Eindhoven uit 1986 centraal. Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stap...

04-12-2016 21:30

Het Wiringherlant, Wieringerwerf

De Reunie - Het Wiringherlant, Wieringerwerf

Peter zoekt obsessief naar een oorlogsschip uit 1708. Hij raakt in extase als hij het schip uiteindelijk op de bodem van de Finse Golf vindt. 'We found your ship!' Door dit zinnetje staat de wereld van Peter op zijn kop. Hij zoekt al twaalf...

27-11-2016 20:20

Streekschool Middelburg Horeca

De Reunie - Streekschool Middelburg Horeca

In De Reünie van vanavond staat de 4de klas Horeca van de Streekschool Zeeland uit Middelburg centraal. Nederlander Richard Ekkebus is chef-kok in Hongkong. Zijn tweesterren-restaurant werd onlangs gekozen tot één van de 20 beste restauran...

20-11-2016 20:20

Snellius Lyceum Amstelveen

De Reunie - Snellius Lyceum Amstelveen

Sandra stapt uit de ratrace van de maatschappij en wordt monnik in Frankrijk. Als ze daar verliefd wordt, gooit ze het roer opnieuw om. Na haar studie gaat Sandra mee in de ratrace van onze maatschappij: een goede baan, een lease-auto en ee...

13-11-2016 21:00

Heilig Hart College Heusden

De Reunie - Heilig Hart College Heusden

In 1974 komen 23 jongens om het leven bij een brand in het internaat van Heusden. De jongens die het overleven komen voor het eerst samen De Reünie brengt een Vlaamse klas bij elkaar en stuit op een traumatische gebeurtenis waar al 42 jaar ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!