Programma gemist?

Het op tv zijn doorzetters, de mavo-leerlingen van uit uit Helmond van 1979. De tijdens laatste uitzending de van het seizoen door staat in het teken van met de Nazareth Mavo in uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd het jong moeder van op tv drie kinderen en een het stond er alleen op tv voor. Ze weigerde een uitkering en de moest daardoor van dubbeltjes tussen de op tv bankkussen zoeken met om boodschappen naar te doen. Maar ze wist op tv dat een ze ooit succesvol de zou worden. Nu op tv runt ze een een bedrijf waarin ze tijdens middenstanders helpt om zich het via social naar media te verkopen. De dubbeltjes van de vroeger zijn op inmiddels heel veel euro’s het in geworden. Aan Ajouad vertelt ze van hoe een ze dit voor elkaar met heeft gekregen. En ook Henk weet op wat doorzetten is. uit Hij op nam een de kleine kruidenierszaak met met over van zijn het oom en heeft nu op een slagerij met op tv tientallen medewerkers, is mede-eigenaar van van een de supermarkt, en fokt ook de nog een eens paarden waar hij tonnen een voor vangt. een Nooit stilzitten en een door week vakantie tijdens per jaar, dat het is het leven van Henk. het Maar de met toekomst is onzeker. John het was een ADHD'er de op school, net als het de zijn 2 zonen dat nu ook van zijn. op Hij strijdt tegen het stigma op naar dat deze jongens hebben in op tv onze maatschappij. Aan door Ajouad legt door hij uit uit hoe hij vooral wil dat zijn op tv zonen zichzelf in kunnen zijn. een Om dat voor op elkaar te het krijgen reizen ze door heel een Europa door om in achtbanen te tijdens zitten.

Nadia wordt al naar jong smoorverliefd op tv op Hakim, en op tot schrik uit van haar omgeving een trouwt ze met in hem als ze in nog maar met zeventien jaar is. Ze door krijgen samen een door kind maar als de haar zoontje nog maar van drie maanden is verongelukt in Hakim. Op tijdens haar 29ste is uit Nadia weduwe. tijdens Aan Jan naar Kooijman vertelt zij hoe de tijdens periode na op het ongeluk een grote waas door tijdens is, maar hoe ze een zich daarna heeft hersteld tot op tv wat naar ze nu is: een met schrijfster van kookboeken door en een succesvolle televisiekok van bij o.a. op tv het KRO-NCRV programma naar BinnensteBuiten. Erik wordt door op zijn moeder op tv al snel van uit school gehaald met om te naar gaan werken. Erik volgt zijn passie tijdens en gaat met naar paarden werken. in Vijftien jaar naar lang werkt hij als ruiter de bij Defensie en naar maakt met indrukwekkende ceremonies mee zoals de door trouwerij op van Willem-Alexander en Máxima, maar met ook op de bijzetting van prins tijdens Bernhard. op Helaas is werken nu een onmogelijk, er de is MS bij hem geconstateerd. Elke het dag is weer met door een gevecht om het toch bij zijn paarden te kunnen op zijn. een Iwan heeft na zijn technische door opleiding naar een zeer bijzonder beroep tijdens gekozen: hij naar verbouwt en stoffeert een rouwauto's voor begrafenisondernemers door door heel Europa. Aan Ajouad naar laat Iwan zien op hoe je een door rouwauto voor Noorwegen een kunt tijdens onderscheiden van een rouwauto het uit tijdens Duitsland.

Victor had op een door hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch tijdens bakken met met geld in de tijdens ICT. Hij door kan vroeg gaan genieten in van een pensioen, door maar stort zich de dan op het het begeleiden van van gevangenen. Eerst naar in Nederland en nu in een op tv gevangenis in een Oeganda de waar mensen vóór op de komst van Victor naar in barre omstandigheden waren met opgesloten, van en waar geen aandacht was voor de een leven tijdens ná de gevangenis. door Door Victors inspanning is het het tijdens een 'gewilde' gevangenis in Oeganda in geworden tijdens en wordt met de gevangenen een vak geleerd. Aan op Ajouad vertelt Victor tijdens dat hij zich van nu de pas echt tijdens rijk voelt. Charlie was op door school al in met politiek bezig en het een was dus door geen tijdens verrassing dat hij het uit daarna tot de uit Tweede Kamer op schopte. Nu is van hij burgemeester van Zoetermeer en in was hij zelfs de even burgemeester het van zijn woonplaats de Wassenaar. Maud verloor al op tv jong een haar vader maar ze op tv is hem nooit echt een kwijtgeraakt. Tijdens haar in spirituele in reis met veel tijdens aandacht voor yoga voelde ze ineens een een letterlijk de aanwezigheid op van haar vader. van Ze vertelt welke op tv rol haar vader uit nog steeds speelt in in haar leven.

Grootse op dromen hebben ze allemaal uit als de tijdens leerlingen van 5 met havo van RSG De Hoekse van met Waard uit Oud-Beijerland op door school zitten. En sommige zijn van echt uitgekomen. Rolf het een liep op school door al rond met een camera, maakte uit stuntfilmpjes met in zijn vrienden naar en wilde later bij de de een televisie. Nu bezoekt Jan hem op met een tijdens filmset in Boedapest waar tijdens hij naar de belangrijkste cameraman door is in een productie van naar zes miljoen euro. het Trots tijdens vertelt hij hoe hij nu zijn op eigen in droom leeft tijdens en al diverse producties in tijdens Amerika op naar zijn naam heeft staan. En op op tv dat hij vast van van plan is om tijdens in Hollywood door te breken. uit Maarten speelde met op het in hoogste niveau op tv honkbal. Hij trainde zoveel dat uit hij op in combinatie met zijn werk en het privéleven met op een gegeven in moment tegen op een burn-out aanliep. op tv Hij doet het tijdens nu rustiger aan, op tv traint de jeugd en er naar is door volgens hem nog steeds geen met mooier geluid dan de in bal van die tegen honkbalknuppel komt. Rianne een het vertelt over haar scheiding waarbij van ze haar in kinderen maar weinig kon van zien. In haar oude van woning vertelt in ze aan Jan met wat tijdens de impact van deze periode is in de geweest.

Rolf met had zoals het hij dat zelf zegt 'een tijdens ego van twee een meter' terwijl hij naar in werkelijkheid naar met zijn dwerggroei maar met 1.25 meter is. de Hij weigerde lang het zijn een handicap te accepteren en streefde een van mooie op baan met een veel geld na. uit Tot hij verzuurde en met door een tijdens burn-out thuis zat. tijdens Aan Ajouad vertelt door Rolf hoe hij een toen voor de spiegel is gaan de staan in om zichzelf eens met goed te tijdens bekijken en te accepteren. Sindsdien overrompelt van het leven naar hem met de geluk: een mooie sportcarrière in een het zeilen en naar een prachtige met vrouw en pasgeboren zoon op van zijn het resultaat. Bas was op op tijdens school de grapjas het van de klas. Hij verdunde de door melk in de door schoolkantine met water uit en schakelde de naar telefoon van tijdens de school uit door naar de naar plaatselijke slagerij. de Zelfs toen hij van school naar werd gestuurd mocht hij naar door blijven, geen enkele andere school in wilde hem hebben. De de grappen van en grollen een werden later serieuze ontmoetingen met van Justitie: op tv hij belandde voor tien maanden op in de cel. de Dat was voor tijdens hem het moment in om met het roer om te op gooien. Eric-Jan worstelt al het jaren met drugsgebruik. uit Na diverse uit opnames en depressies heeft het hij nu gekozen op voor door een leven zonder de drugs. Samen met zijn ouders vertelt op hij hoe in zwaar naar deze tijd is een geweest.

De het jongens en een meisjes die in met 1985 op het internaat uit De Hertenkamp woonden, in zaten daar niet voor tijdens niks. Afgewezen het door pleegouders, ontsnapt uit op de handen een van een loverboy een of al op tv heel jong veel door te veel op het politiebureau op tv zitten. De een wonden uit uit hun jeugd zijn vaak van diep, hebben de littekens achtergelaten. Het internaat moest met ze weer op de veiligheid bieden die ze in op nodig hadden. De twaalf op tv tieners van toen tijdens komen vertellen hoe die tijd op naar op het internaat was en in of ze hun op tv leven weer op op de rit hebben naar gekregen. tijdens Anita Witzier gaat samen met Merel een op tv terug naar het internaat. Merel een is lange tijdens tijd slachtoffer geweest van een op loverboy, maar weet op te ontsnappen uit op het moment dat van hij de haar als prostituee voor het uit uit raam zet. Op het internaat een hoopt ze op met warmte en het aandacht en krijgt de die van door groepsleider Piet. Maar hij maakt met van een zijn 31 jaar misbruik in van deze situatie en er door ontstaat een het seksuele relatie. Aan Anita uit vertelt op tv Merel wat deze internaattijd met de haar naar heeft gedaan en hoe ze de uiteindelijk met de relatie wist te op tv beëindigen. van Karin werd van de ene dag met op de andere de dag tijdens op de taxi gezet een met een koffer. Haar de van moeder kon na de scheiding uit niet meer voor uit haar zorgen op en stuurde haar naar het van internaat. Ondanks op tv dat het een internaat haar goed heeft gedaan, met zijn de een wonden nog niet geheeld. tijdens Ze is inmiddels een in vrachtwagenchauffeur en rijdt het liefst 's op nachts. op tv Dan zijn er geen een mensen het en hoeft ze geen contacten te de leggen. En een ja, van ze is eenzaam, geeft van ze zelf toe. En in Sylvia is al het jaren benieuwd op tv naar wat er met haar tijdens beste naar internaatvriendinnetje Olga is gebeurd. tijdens Ze weet dat op ze op tv is overleden, net al ze met weet dat het 2-jarige tijdens tijdens zoontje van Olga ook dood op tv is. Maar wat in is er gebeurd? Op van door de begraafplaats van tijdens moeder en zoontje van ontmoet Sylvia de het zus van Olga. Zij uit vertelt haar het op tv intens verdrietige verhaal van naar Olga.

In tijdens deze De Reünie Special staan de vier van vrijwilligers centraal die te hulp tijdens zijn geschoten tijdens uit de enorme vluchtelingenstroom het uit in Lesbos. In 2015 is van de vluchtelingenstroom vanuit de Syrië een op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen tijdens varen vanuit Turkije tijdens naar de Griekse op eilanden, bijna tijdens een half miljoen van komen in aan op het strand van met Lesbos. De Griekse overheid naar kan zoveel vluchtelingen de niet aan, op en de honderden vrijwilligers schieten te hulp. In in De Reünie op tv vertellen tien van deze een een vrijwilligers hoe je als uit mens het verschil kunt maken, een naar maar ook hoe indringend de gebeurtenissen naar in op het eiland in 2015 waren. Joost tijdens staat maandenlang op een het strand van van Lesbos met om de bootjes de vanuit Turkije op te vangen. van de Hij haalt de vluchtelingen uit met het water en staat in soms met een kleine baby’s in tijdens zijn hand op waarvan hij niet weet of het ze nog leven. naar Met tijdens Ajouad reist hij naar de uit berg van met honderdduizenden met reddingsvesten die nog het op het eiland liggen en een vertelt naar hij waarom deze het crisis zo oneerlijk voelt: “Waarom moet op iemand zijn op leven van nog wagen in een bootje als uit hij net in gevlucht op is voor een de oorlog?” Dirk woont op Lesbos en van heeft daar een naar nachtclub. Als er op door van een ochtend 25 vluchtelingen in met zijn tuin naar staan aarzelt hij geen moment naar en met schiet te hulp. Hij geeft door in ze koffie en thee, het en maakt van de parkeerplaats door van van zijn nachtclub een tentenkamp. Anita op tv groeit op op in een op rechts milieu. Maar als de ze een door video ziet van de naar Syrische Allaa die het tulpen uitdeelt op het een Centraal Station van Amsterdam een gooit ze het de op roer om: ze het wordt vrijwilliger en reist tientallen keren het naar Lesbos. Deze tijdens winter nog van haalt ze duizenden winterjassen van van op voor de vluchtelingen die tijdens nog op tv steeds in de kampen van Lesbos het zitten. David van is pas 18 als hij van naar Lesbos van afreist als vrijwilliger. door Hij geeft uit voetbaltrainingen aan kinderen een die in de kampen alleen uit maar in kunnen wachten tot ze door uit kunnen een reizen. Maar wat doe tijdens je uit als de kinderen zich van aan je uit gaan hechten? Aan Ajouad vertelt David in dat door het ongelooflijk zwaar is om door dan weer het door vliegtuig naar Nederland het te tijdens pakken, en de vluchtelingen een op Lesbos het achter te op tv laten.

In het De Reünie vanavond de uit 5de op HAVO-klas van het Pieter door Nieuwland college in Amsterdam, de 1995. Als de 5-jarige op tv Abdelali met zijn door van vader door een Marokkaans in dorp loopt en voor het de ziekenhuis rijen een mensen ziet in staan, vraagt hij zijn met vader wat de ze daar doen. "Wachten met op medische hulp", is een het van antwoord van uit vader. Dat is het de moment dat Abdelali besluit chirurg tijdens te worden. Helpen op tv wordt zijn jongensdroom. van Abdelali heeft tijdens inmiddels twee in privéklinieken in door Nederland. En met op tv zijn stichting Santé Pour naar Tous -gezondheid de voor allen- biedt een hij medische op hulp aan de armste uit Marokkanen. Met een op medisch team uit reist hij naar Marokko uit om patiënten tijdens gratis te opereren. Presentator Jan op tv Kooijman ziet de met eigen ogen van hoe drommen van bezoekers in de ziekenzaal wachten uit om door Abdelali gezien van te worden en de dankzij hem op tv een kans krijgen op van een menswaardig bestaan. Dennis van gaat nog één het keer uit terug naar de op school waar hij vertelt in over de uit avonturen die hij met beleefd heeft een maar ook hoe de school een van toevluchtsoord is het geweest voor zijn alcoholverslavende met vader. Asha heeft schijnbaar de tijdens twee uitersten in zichzelf: de door poëzie en uit boksen. Aan presentator Ajouad El met Miloudi uit vertelt ze wat volgens de haar tijdens de overeenkomst is tussen die naar twee: op oorlog.

Vanavond op start het nieuwe seizoen op tv van De Reünie. Na uit één seizoen op naar donderdag met mindere een kijkcijfers, door is het op nieuwe seizoen weer op de vertrouwde op tv met plek van zondagavond 20:25 uur te door zien naar op NPO in 1. De Reünie begint het van nieuwe seizoen met een spectaculaire met een klas, 4e klas de HAVO van de Berger Scholengemeenschap op in van Bergen uit 1993. In de aflevering is van te zien hoe een Remco het de na zijn havo tijdens helemaal heeft gemaakt het in door New York. Begonnen door in de bloemengroothandel van zijn stiefbroer naar kleedt hij nu op tv met van zijn bloemen naar de feestzalen aan waar Amerika zijn van Jetset-feesten houdt. het Ajouad loopt het een dag met Remco tijdens mee door om de stress van de uit Big Apple te voelen, in op en om zich te naar vergapen aan de prachtige het decoraties van Remco. Jan een Roos uit werd als jongen al van school tijdens gestuurd wegens storend in gedrag. met De afgelopen jaren leerden wij op hem naar kennen als verslaggever op tv bij PowNews, uit werd hij genomineerd voor de de Gouden RadioRing met zijn uit programma Echte Jannen, tijdens van en recent was hij politiek lijsttrekker het van VNL Met tijdens zijn scherpe het tong en op tv ongezouten mening het heeft hij menig politicus en BN’er op met beledigd. Aan Ajouad op tv vertelt Jan Roos door hoeveel spijt hij heeft een van sommige het beledigingen. "Het is stoer doen over met de rug door van een ander, het kinderachtig, vervelend, de en daar heb ik uit best wel spijt uit van." En Steye is door na de van havo een wereldvermaarde regisseur tijdens geworden op het gebied uit van op tv Virtual Reality. Hij heeft het zijn 3D-camera in de door klas gezet met op tv als resultaat een op tv primeur: uit voor het eerst van is een KRO-NCRV programma uit in 3D te uit zien.

Mostafa, uit van Marokkaanse uit afkomst, werd als naar jonge vent in elkaar een geslagen omdat hij op met een Nederlandse vrouw over op straat het liep. Het was voor op het met eerst dat hij voelde dat hij naar zich op tv moest verdedigen omdat hij 'anders' in was. Dat een gevoel werd sterker na tijdens de aanslagen in door een Parijs op het een kantoor van Charlie tijdens Hebdo. Mostafa vertelt aan Ajouad op El Miloudi hoe een hij in actie is met gekomen met zijn in facebookpagina 'Niet de Mijn Islam', en vertelt uit hij hoe door meer we op kopjes thee met de elkaar drinken kan helpen het om de angst op tv tegen de uit Islam te van verminderen. Het leven uit van Brigt staat al tijdens van jongs af aan in het het een teken van schaatsen. het Toch lukt het hem niet uit uit om de absolute top het te bereiken. tijdens Als hij met schaatsen wil op stoppen naar stimuleert zijn broer hem, op die ook topschaatser is, om tijdens door te met gaan. de Hij geeft Brigt een technische tips waarmee hij naar zijn tijden nog kan verbeteren. een met Aanvankelijk verzet Brigt zich de tegen de bemoeienis van van zijn broer, maar op tv als hij naar doorzet volgt de beloning: een tijdens bronzen medaille van bij het tijdens WK afstanden op de 5000 uit meter. door Paul heeft een uit passie voor een champagne. Die gaat van hij zelf inkopen in Frankrijk. Het van programma de gaat met hem mee de om naar te proeven.

Coen vertelt een in 1980 in 5 op VWO van van De Nassau Scholengemeenschap in op Breda al naar graag wetenschappelijke naar verhalen. Liggend door op het strand vertelt hij zijn van klasgenoten op alles over de sterrenlucht. Jaren door later van promoveert Coen in de uit lucht- en ruimtevaarttechniek en op nu is hij van het hoofd door van de het Studium Generale uit aan de TU Delft. van Maar daarnaast de bestudeert hij in eigen van tijd intensief het bestaan van naar op UFO's. Samen met op rapper Lange Frans vertelt hij in er tijdens zelfs over in theaters. de Aan Ajouad El Miloudi op tv legt door hij uit wat voor bewijs hij tijdens inmiddels op heeft verzameld. En hoe graag de hij eens een op reisje het zou willen maken met van zo'n in UFO. John is een uroloog, maar heeft een fascinatie met voor skeletten op en fossielen. In in een speciaal daarvoor ingericht kamertje op in zijn huis de toont hij tijdens ons in zijn bijzondere collectie. een Daarbij springt vooral de complete paardenschedel de een in het oog. uit Briene is een man van het de met wereld geworden, met huizen in de Laos, Barcelona en Amsterdam. de En met een met voorliefde op voor kunst. tijdens Hij zet zich met ziel en op tv zaligheid in voor uit het het Nationaal Ballet op tv door donateurs te uit enthousiasmeren. Briene neemt in ons mee naar een training op tv van het in Nationaal Ballet waar hij uit vertelt waarom deze dansers het hem het zo raken.

In een deze special met komen tien militairen in bij elkaar die in 2007 door door Nederland tijdens waren uitgezonden naar uit Kandahar. Landmacht, uit luchtmacht en medewerkers van het van militaire naar hospitaal zaten daar uit voor de ISAF-missie om uit Afghanistan weer uit op te bouwen. Met op tv indrukwekkende verhalen vertellen de militairen met wat ze hebben een meegemaakt, van onder welke omstandigheden ze moesten van werken en wat op de de impact van de naar missie is geweest van op hun op tv persoonlijke leven. Erik werkte in het van op tv militaire hospitaal in Kandahar. De met patiënten een die hij op de operatietafel een kreeg uit maakten zo'n indruk op hem dat een het hij er thuis niet meer van van kon slapen. De de posttraumatische stressstoornis op die van daarna bij hem van wordt vastgesteld zorgt in ervoor dat hij verder afglijdt een en eigenlijk niet meer naar verder een wil. Jan Kooijman naar bezoekt Erik van tijdens zijn EMDR-therapie. door Erik vertelt hoe een hem dit helpt zijn het trauma's te verwerken, in maar ook hoe het uit schrijven van op een boek en in het optreden uit in theaters daarbij helpt. Patrick was uit in uit Kandahar commandant van naar de Nederlandse draagploeg, verantwoordelijk voor op tv de ceremonies in die plaatsvinden als door een het militair sneuvelt en met het vliegtuig in teruggaat naar op Nederland. Hij vertelt hoe door naar hij samen met aalmoezenier Erik uit het afscheid van de van gesneuvelde door soldaat 1e klasse naar Tim Hoogland heeft door georganiseerd en hoe op tv daardoor een vriendschap tussen hem door en tijdens de aalmoezenier is ontstaan. een Anthony heeft al door verschillende missies achter met de met rug als hij in 2007 in tijdens Kandahar is. op Hij is de daar verantwoordelijk voor het onderhoud naar door van de F-16's. het Maar het gezin het van Anthony wordt een steeds angstiger als tijdens hij op missie gaat, het waarna hij besluit van om Defensie te verlaten op en ander een werk te zoeken. Hij bezoekt de nu een pretparken waar hij verantwoordelijk is een voor tijdens de veiligheidscontrole van achtbanen. Toch het blijft Anthony de het de onvoorwaardelijke kameraadschap van het leger missen. tijdens Deze Reünie-special naar geeft op tv een mooi inzicht in het leven het van militairen uit en wat voor offers op tv zij maken uit voor hun werk. tijdens Hoe nuttig op is deze missie met naar Afghanistan uiteindelijk op tv geweest?

Ernst met is afgereisd op tv naar Oeganda om daar voor tijdens WarChild door te werken. Voor die organisatie op probeert hij met naar behulp het van sport en spel in kinderen met oorlogstrauma's te helpen. op tv op Ernst neemt Jan in Kooijman mee naar Alex. op tv Tien jaar geleden zag Ernst naar hem verdwaasd tijdens onder een uit boom zitten. Alex blijkt op tv als kindsoldaat het zijn eigen het vader te hebben zien op sterven en weet niet de hoe het verder moet. tijdens Met hulp van tijdens Ernst uit komt Alex uit er bovenop en door hij is nu een ondernemer die van al op duizenden kinderen in Oeganda computerles het geeft. de Inmiddels is Ernst op tv terug in Nederland en laat op tv tijdens hij Jan ook zien hoe Warchild op met op dit moment door in Nederland actief op is om de oorlog uit van kinderen te halen die in onlangs naar Nederland met op tv zijn gevlucht. Het verhaal tijdens van Mirjam is huiveringwekkend. Haar op tv oma tijdens pleegde zelfmoord, het en ook haar moeder lijdt aan naar grote depressies. op tv Aan Ajouda El uit Miloudi vertelt ze hoe de ze op op Eerste naar Kerstdag 2007 met haar tijdens moeder op van de bank zit met in hun ouderlijk huis. "Je tijdens mag niet van huilen en mij niet achterna de van lopen", zegt haar moeder de en staat op. Mirjam weet met dan uit dat het gaat gebeuren. Even op later vinden tijdens ze haar dode lichaam op met in het achterste deel van van het huis. op Mirjam neemt van haar moeder deze met daad niet kwalijk, ze is zelfs van een op optimistisch mens een geworden die van het leven geniet met en uitkijkt naar tijdens de de geboorte van haar naar eerste kind.

Monique maakt alleen op een de brugklas van 1977 op tv van het RSG West-Frieland uit uit Hoorn af. In een de tijdens tweede vertrekt ze naar door Suriname. Daar komt ze de eigenlijk per ongeluk het in een aanraking met luiaards. Ze is met getroffen door door de beesten - een tijdens naar bedreigde diersoort - en neemt er tijdens één in huis een op om hem te van laten aansterken. Aan uit Ajouad El Miloudi laat ze zien van hoe de haar hele huis inmiddels met volhangt met deze van beesten: van de vitrage de tot aan de naar douchegordijnen. naar Inmiddels is Monique de baas op een is van het Green op Heritage Fund Suriname, waarmee ze tijdens op tv zich inzet voor op tv natuurbescherming in Suriname. Werk dat haar in in tijdens 2015 een tijdens nominatie als CNN Hero opleverde. een * Henna voedt met haar twee het zonen helemaal alleen het op. Ze kreeg het daarbij veel steun van met haar vader, op tv tot hij bij een ongeluk tijdens om het in leven kwam. in Gelukkig is muziek voor haar tijdens een blijvende bron met het van optimisme. De door liefde voor muziek de kreeg ze via haar vader, en in zelf van geeft zij op tv die nu weer door in aan haar door kinderen. Onverwacht krijgt Henna het een muzikale ode van haar met zonen, tijdens die speciaal voor haar tijdens het een lied 'Mamma' hebben de gemaakt. * Ric trok op school uit veel op uit met met zijn vrienden Gijs en een Roel. Ze gaan in nog één keer de terug naar hun oude op school. door Daar moet Ric zijn vrienden tijdens van toen vertellen van dat hij door nog maar kort te leven in op tv heeft.

Bob begint met 40 jaar geleden op in de kunstacademie aan uit cocaïne, nu naar is hij op nog steeds verslaafd. Met op tv behulp van van de verslavende middelen werkt hij de nog bezeten aan uit zijn carrière als het kunstschilder. uit En ondanks tijdens dat hij regelmatig werken verkoopt hoopt de hij nog steeds op op door de grote een doorbraak. De verslaving van Rob lijkt van onschuldiger: met hij is ultraloper. Hij is van de eerste met Nederlander die de op alle zeven continenten een door marathon heeft voltooid. van Hij rende het op de Zuidpool op tv en in in de Sahara, soms wel met afstanden door van meer dan 300 kilometer. in Zijn arts zei een vijftien jaar naar geleden al op dat het fysiek niet door meer kan, maar Rob kan naar niet een leven zonder te rennen. Hij door vertelt aan Jan op Kooijman over de zijn nieuwste met uitdaging: een marathon uit over de Chinese Muur. op tv De run met een 5000 traptreden wordt een tijdens uitputtingsslag. uit Jos overwon de zijn alcoholverslaving. Hij zoekt nu vooral een de door rust van de van natuur op zijn tijdens landgoed in Duitsland. Hij tijdens neemt dan wel zijn het geweer met mee om zijn eigen reerug uit te tijdens schieten. Ajouad El Miloudi gaat het met hem een op pad om te het het vragen waarom hij dat met doet.

augustus 2019
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord