Programma gemist?

Het zijn doorzetters, in op de mavo-leerlingen uit uit Helmond van 1979. De een laatste uitzending een van het seizoen staat in met het teken van de op tv in Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld het werd jong moeder van op tv drie uit kinderen en stond er alleen op tv met voor. Ze weigerde door een uitkering en op moest daardoor dubbeltjes tussen op de bankkussen door zoeken om boodschappen te doen. het Maar ze uit wist dat ze ooit succesvol op in zou worden. Nu runt ze een het het bedrijf waarin ze middenstanders helpt op tv om zich via een social media het te verkopen. De op tv dubbeltjes van vroeger tijdens zijn inmiddels op tv heel veel euro’s geworden. Aan uit Ajouad vertelt tijdens ze hoe ze in dit voor elkaar heeft gekregen. En door ook Henk weet de op wat doorzetten is. Hij nam een op de van kleine kruidenierszaak over van op tv zijn oom en heeft het nu een op tv slagerij de met tientallen medewerkers, is mede-eigenaar van tijdens een supermarkt, en een fokt ook de nog eens van paarden waar hij tonnen een voor vangt. Nooit stilzitten van en door een week vakantie per jaar, door dat is van het leven de van Henk. Maar de met toekomst is door onzeker. John was een ADHD'er naar op school, net als het de zijn 2 zonen dat nu ook van zijn. uit Hij strijdt tegen naar het stigma het dat deze jongens naar hebben in onze van maatschappij. Aan Ajouad legt hij met uit hoe de hij vooral wil dat zijn het door zonen zichzelf kunnen zijn. naar Om dat voor elkaar te het krijgen uit reizen ze door heel tijdens Europa een om in achtbanen te in zitten.

Nadia naar wordt al jong tijdens smoorverliefd op Hakim, en tot tijdens naar schrik van haar omgeving in trouwt ze met hem als tijdens ze nog uit maar zeventien jaar van is. Ze krijgen een samen in een kind maar als met haar zoontje nog maar drie door maanden is met verongelukt Hakim. Op tijdens haar 29ste is Nadia tijdens weduwe. Aan Jan uit Kooijman vertelt een zij hoe op de periode na het ongeluk het een grote van waas is, uit maar hoe ze zich daarna naar van heeft hersteld tot wat ze het nu is: een schrijfster door van kookboeken met en een succesvolle televisiekok met bij uit o.a. het KRO-NCRV op tv programma BinnensteBuiten. Erik wordt naar door zijn moeder al de op tv snel van school het gehaald om te gaan de werken. Erik van volgt zijn passie en gaat de met door paarden werken. Vijftien jaar op tv lang werkt een hij als ruiter bij Defensie en het maakt op indrukwekkende ceremonies mee zoals door de trouwerij de van Willem-Alexander door en Máxima, maar ook de bijzetting op tv van prins Bernhard. met Helaas is werken met nu onmogelijk, er een is naar MS bij het hem geconstateerd. Elke tijdens dag is weer op tv een gevecht om toch bij door zijn paarden te kunnen naar zijn. Iwan heeft met na zijn op technische opleiding een zeer op bijzonder beroep het gekozen: hij verbouwt en het stoffeert rouwauto's voor met begrafenisondernemers door heel door Europa. in Aan Ajouad laat door Iwan zien hoe het je een rouwauto een voor Noorwegen kunt onderscheiden van in een in rouwauto uit op Duitsland.

Victor had het een in hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna op toch bakken met een geld op in de ICT. Hij kan vroeg in uit gaan genieten van op een pensioen, maar stort in zich dan op het het begeleiden van gevangenen. Eerst van in een Nederland en nu van in een gevangenis in door Oeganda waar mensen naar vóór met de komst van op Victor in barre in omstandigheden waren opgesloten, door en waar geen aandacht was voor van een leven door ná de op tv gevangenis. Door Victors een inspanning is het het een 'gewilde' gevangenis in Oeganda van geworden tijdens en wordt de gevangenen op een vak van geleerd. Aan Ajouad het vertelt Victor dat hij door zich nu tijdens pas echt rijk voelt. op Charlie uit was op school tijdens al met politiek bezig en het het de was dus geen verrassing dat hij in het daarna tot van uit de Tweede Kamer schopte. Nu van is hij door burgemeester van Zoetermeer en met was hij zelfs door even burgemeester van zijn door woonplaats Wassenaar. met Maud verloor op tv al jong haar vader op tv maar ze is met hem op tv nooit echt kwijtgeraakt. met Tijdens haar spirituele een reis met veel aandacht voor de yoga voelde ze ineens naar letterlijk de aanwezigheid door van haar een vader. Ze vertelt welke uit het rol haar vader nog een steeds speelt in haar het leven.

Grootse een dromen hebben ze allemaal het als de uit leerlingen van op tv 5 havo van RSG De Hoekse naar de Waard uit Oud-Beijerland een op school zitten. En sommige zijn tijdens echt uitgekomen. de Rolf de liep op school al rond met met een camera, een maakte stuntfilmpjes met in zijn vrienden en door wilde naar later bij de tijdens televisie. Nu bezoekt Jan hem op van een filmset in met door Boedapest waar hij de belangrijkste cameraman het is van in een door productie van zes miljoen euro. in Trots vertelt hij hoe naar hij nu zijn het eigen droom leeft op en al diverse met producties op tv in Amerika op zijn uit naam heeft staan. in En dat hij uit vast van plan een is om in Hollywood de door met te breken. Maarten speelde het op van het hoogste niveau honkbal. Hij trainde uit zoveel dat op tv hij in combinatie door met zijn werk en uit privéleven naar op een gegeven moment tegen het een in burn-out aanliep. Hij op doet het nu rustiger van aan, traint de jeugd uit en met er is uit volgens hem nog steeds het geen mooier geluid de dan de bal in die tegen honkbalknuppel komt. Rianne door vertelt over haar met het scheiding waarbij ze met haar kinderen maar weinig kon zien. uit In haar op tv oude woning de vertelt ze aan Jan wat uit op tv de impact van deze periode met is op geweest.

Rolf in had zoals hij het dat zelf de zegt 'een ego het van twee meter' terwijl hij uit in op tv werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 met meter is. van Hij weigerde lang uit zijn handicap door te accepteren en streefde naar een naar mooie baan met veel door geld na. Tot hij naar verzuurde en met van een burn-out een thuis zat. het Aan Ajouad vertelt Rolf hoe hij het toen voor de in de spiegel is gaan de staan om zichzelf eens goed op te bekijken tijdens en te accepteren. in Sindsdien overrompelt op tv het leven hem met geluk: op tv een mooie sportcarrière in tijdens het uit zeilen en een uit prachtige vrouw en pasgeboren de zoon zijn het resultaat. de Bas was op tijdens school tijdens de grapjas van de met klas. Hij verdunde met de melk in het de schoolkantine met van water met en schakelde de telefoon uit van de school op door naar de plaatselijke slagerij. de Zelfs het toen hij van van school werd gestuurd op tv mocht hij een blijven, geen enkele op tv andere school wilde hem hebben. De uit grappen en grollen uit werden op tv later serieuze naar ontmoetingen met Justitie: hij belandde voor de tien maanden in door de met cel. Dat was naar voor hem het het moment om in het roer om te de gooien. Eric-Jan worstelt al jaren van met drugsgebruik. Na in diverse opnames en op depressies heeft hij door nu gekozen uit voor een leven zonder het drugs. Samen naar met zijn ouders vertelt naar uit hij hoe zwaar deze de tijd is op tv geweest.

De het jongens en meisjes het die in 1985 op het van een internaat De Hertenkamp woonden, op tv zaten daar niet het voor niks. Afgewezen uit door pleegouders, ontsnapt uit de op handen van een van loverboy of een al naar heel jong veel te veel op tijdens door het politiebureau zitten. De in wonden uit hun jeugd zijn naar vaak door diep, hebben littekens achtergelaten. de Het internaat moest ze in weer de veiligheid uit bieden die ze van naar nodig hadden. De op tv twaalf tieners van toen komen vertellen tijdens hoe met die tijd op uit het internaat was en van of van ze hun leven van weer op de rit hebben het gekregen. Anita Witzier de gaat samen de met Merel terug een naar het internaat. de Merel is lange tijd slachtoffer uit geweest van van een loverboy, maar tijdens weet te met ontsnappen op het moment dat van hij haar als van prostituee voor het met raam zet. Op tijdens het het internaat hoopt ze op warmte van en het aandacht en in krijgt die van groepsleider Piet. het Maar hij maakt met van zijn 31 jaar van misbruik van van deze situatie en door er ontstaat in een seksuele relatie. Aan de Anita vertelt Merel wat naar deze internaattijd met tijdens haar naar heeft gedaan en van hoe ze uiteindelijk de de relatie wist te beëindigen. een Karin werd naar van de ene met dag op de andere een dag op de de uit taxi gezet met een koffer. met Haar moeder kon naar na de scheiding met niet het meer voor haar zorgen een en stuurde op tv haar naar het internaat. Ondanks op dat het het internaat haar goed het heeft gedaan, zijn de de wonden nog niet een geheeld. Ze is inmiddels een op vrachtwagenchauffeur en rijdt het op tv liefst 's nachts. de Dan zijn er geen mensen uit op tv en hoeft ze geen naar contacten te leggen. En op tv ja, ze is naar eenzaam, geeft met ze zelf toe. En Sylvia een is al op jaren benieuwd naar het wat er een met haar beste internaatvriendinnetje Olga de met is gebeurd. Ze op weet dat ze op tv is overleden, net al op tv ze weet dat het in 2-jarige op zoontje van Olga ook dood is. in Maar het wat is er gebeurd? Op uit de begraafplaats van een moeder en zoontje met van ontmoet Sylvia de zus van de Olga. Zij vertelt door haar het met intens verdrietige verhaal van een Olga.

In tijdens deze De de Reünie Special staan van vier vrijwilligers centraal die te hulp het zijn van geschoten tijdens de enorme een vluchtelingenstroom in Lesbos. In de 2015 is in de vluchtelingenstroom vanuit op Syrië op naar z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen tijdens varen met vanuit Turkije naar van de Griekse eilanden, het bijna een half miljoen een komen met aan op het strand van van Lesbos. een De Griekse overheid kan zoveel de vluchtelingen niet met aan, en honderden tijdens vrijwilligers schieten te hulp. uit In De van Reünie vertellen tien van een deze vrijwilligers het hoe je tijdens als mens het verschil kunt maken, tijdens maar op tv ook hoe indringend de gebeurtenissen de op het de eiland in 2015 van waren. Joost op tv staat maandenlang op het strand uit van tijdens Lesbos om de bootjes vanuit Turkije naar in op te vangen. Hij de haalt de in vluchtelingen uit het water en in staat soms met kleine een baby’s in zijn een hand waarvan hij naar uit niet weet of ze naar nog leven. Met Ajouad reist uit hij op tv naar de berg met honderdduizenden naar reddingsvesten die door nog op het eiland op liggen en van vertelt hij naar waarom deze uit crisis zo oneerlijk met voelt: “Waarom moet iemand zijn het leven nog wagen door in een een bootje als hij net een gevlucht is tijdens voor een oorlog?” Dirk woont op met Lesbos en op tv heeft daar een op nachtclub. Als er op met een een ochtend 25 met vluchtelingen in zijn tuin staan aarzelt uit hij op geen moment en schiet te van hulp. Hij geeft van ze uit koffie en thee, en maakt naar van het de parkeerplaats van van zijn nachtclub een op tv tentenkamp. Anita groeit met op in een het rechts milieu. Maar als ze een met video ziet op tv van de Syrische Allaa tijdens die door tulpen uitdeelt op op het Centraal Station van door Amsterdam gooit een ze het roer om: ze naar wordt vrijwilliger en door in reist tientallen keren naar met Lesbos. Deze winter nog haalt de ze duizenden winterjassen van op voor de op tv vluchtelingen die nog de naar steeds in de kampen van Lesbos in zitten. David is pas naar tijdens 18 als hij in naar Lesbos afreist als door vrijwilliger. Hij geeft voetbaltrainingen met aan kinderen die in van de kampen alleen uit maar kunnen wachten met tot ze op door het kunnen reizen. Maar wat doe je van als de de kinderen zich aan je met gaan hechten? Aan van Ajouad vertelt David naar dat het uit ongelooflijk zwaar met is om naar dan weer het vliegtuig naar Nederland van de te pakken, en de vluchtelingen het op Lesbos achter door te door laten.

In De naar Reünie de vanavond de 5de HAVO-klas van een het Pieter Nieuwland tijdens college uit in Amsterdam, 1995. Als de op 5-jarige tijdens Abdelali met zijn vader met door een Marokkaans het dorp loopt en voor op het ziekenhuis rijen mensen van door ziet staan, vraagt hij zijn naar vader wat tijdens ze daar doen. op tv "Wachten op medische het hulp", is het in antwoord van vader. Dat is van het moment dat het Abdelali besluit chirurg tijdens te worden. op tv Helpen wordt zijn jongensdroom. van de Abdelali heeft inmiddels twee privéklinieken naar in tijdens Nederland. En naar met zijn stichting van Santé Pour Tous -gezondheid voor een allen- biedt hij medische uit met hulp aan de armste met Marokkanen. Met een medisch team door reist hij een naar het Marokko om patiënten gratis te naar opereren. Presentator door Jan Kooijman ziet met met eigen ogen hoe drommen het bezoekers in de uit naar ziekenzaal wachten om een door Abdelali gezien te uit worden en dankzij uit hem een kans een krijgen op een menswaardig bestaan. Dennis een gaat het nog één een keer terug naar de school waar de hij met vertelt over de avonturen die van hij beleefd heeft van maar in ook hoe de school op een de toevluchtsoord is geweest voor het zijn alcoholverslavende vader. Asha heeft schijnbaar de twee uitersten in tijdens zichzelf: met de poëzie en boksen. op tv Aan presentator Ajouad El de Miloudi vertelt ze op wat volgens in haar de in overeenkomst is tussen die op tv twee: op oorlog.

Vanavond op start het nieuwe seizoen het van De Reünie. in Na één seizoen het op donderdag met mindere in kijkcijfers, is door het nieuwe seizoen door weer op de vertrouwde van plek van zondagavond naar 20:25 het uur te zien met op NPO 1. De Reünie van begint het tijdens nieuwe seizoen met een spectaculaire in klas, door 4e klas HAVO naar van de Berger Scholengemeenschap de in met Bergen uit 1993. In de aflevering is uit te zien in hoe Remco in het na zijn van havo helemaal heeft met gemaakt in in New York. Begonnen in een de bloemengroothandel van door zijn stiefbroer van kleedt hij nu met zijn met bloemen de op feestzalen aan waar het Amerika zijn Jetset-feesten naar houdt. Ajouad loopt een dag de met Remco met mee om het de stress de van de Big Apple te voelen, met en tijdens om zich door te vergapen aan de prachtige decoraties tijdens van een Remco. Jan Roos werd het als jongen al van van school het gestuurd wegens storend gedrag. uit De afgelopen jaren leerden wij het hem op tv kennen als verslaggever op tv bij PowNews, werd in hij genomineerd voor de met Gouden RadioRing met op zijn programma Echte het Jannen, en naar recent was hij politiek het lijsttrekker van in VNL Met een zijn scherpe tong en met ongezouten mening heeft hij van menig politicus en in BN’er beledigd. van Aan Ajouad vertelt het Jan Roos tijdens hoeveel spijt hij heeft met van sommige beledigingen. "Het is met stoer doen over tijdens de in rug van een ander, het kinderachtig, vervelend, naar en daar met heb ik best wel spijt de van." En een Steye is na de havo het een wereldvermaarde regisseur een geworden tijdens op het gebied een van Virtual Reality. Hij door heeft zijn 3D-camera in de de klas gezet tijdens met als resultaat van een primeur: voor van het eerst is op tv een KRO-NCRV uit programma in 3D te naar zien.

Mostafa, de van Marokkaanse afkomst, werd de als op jonge vent in elkaar geslagen omdat van hij met tijdens een Nederlandse door vrouw over van straat liep. Het was voor het van eerst dat tijdens hij het voelde dat hij zich in moest verdedigen omdat hij de 'anders' was. Dat gevoel van werd sterker naar na de aanslagen op in Parijs op op het op tv kantoor van Charlie Hebdo. Mostafa vertelt uit aan in Ajouad El met Miloudi hoe hij in actie is door gekomen door met zijn de facebookpagina 'Niet Mijn Islam', en tijdens vertelt hij een hoe meer we met kopjes thee met elkaar drinken door door kan helpen om de met angst tegen de met Islam te verminderen. uit Het leven naar van Brigt staat door al van jongs met af aan in het uit teken van schaatsen. Toch lukt het met het hem niet om de absolute uit top te bereiken. door Als hij door met door schaatsen wil stoppen stimuleert zijn broer in hem, een die ook uit topschaatser is, om door op te gaan. Hij geeft Brigt van de technische tips waarmee de hij zijn tijden nog tijdens kan verbeteren. Aanvankelijk tijdens verzet Brigt in zich tegen de bemoeienis van zijn in broer, maar uit als hij doorzet volgt met de door beloning: een naar bronzen medaille bij het WK een afstanden op de 5000 naar meter. tijdens Paul heeft een passie uit voor champagne. Die gaat uit hij uit zelf inkopen in Frankrijk. Het een programma met gaat met hem mee tijdens om naar te proeven.

Coen vertelt in door 1980 in uit 5 uit VWO van De Nassau Scholengemeenschap in door naar Breda al graag wetenschappelijke een verhalen. Liggend op het het strand vertelt hij zijn op tv klasgenoten alles uit over de naar sterrenlucht. Jaren later de promoveert Coen in de een lucht- en ruimtevaarttechniek tijdens en naar nu is hij het met hoofd van op tv de Studium Generale aan de van TU Delft. met Maar daarnaast bestudeert tijdens hij in tijdens eigen tijd intensief het tijdens bestaan van UFO's. Samen met op tv met rapper Lange Frans tijdens vertelt hij er zelfs over in tijdens in theaters. Aan Ajouad El Miloudi legt tijdens door hij uit wat voor bewijs hij in inmiddels een heeft verzameld. door En hoe graag hij naar eens een reisje zou van willen naar maken met zo'n UFO. John is de uroloog, maar naar heeft een op tv fascinatie voor skeletten een en fossielen. In een tijdens speciaal van daarvoor ingericht kamertje in in zijn huis toont hij ons met zijn bijzondere door collectie. Daarbij springt de vooral een de complete paardenschedel in het op oog. Briene is een in met man van de uit wereld geworden, met huizen in Laos, uit Barcelona en de Amsterdam. En met van een voorliefde tijdens voor kunst. Hij zet met zich met ziel op en op tv zaligheid in voor het Nationaal door Ballet door donateurs te door door enthousiasmeren. Briene neemt ons mee door naar een training het van het Nationaal in Ballet waar door hij vertelt waarom deze op tv dansers uit hem zo raken.

In deze special door komen tien militairen in bij door elkaar die naar in 2007 door Nederland op waren uitgezonden naar met Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers op op tv van het militaire hospitaal zaten van daar op tv voor de ISAF-missie de om Afghanistan weer de op te bouwen. Met indrukwekkende verhalen in vertellen de naar militairen wat het ze hebben tijdens meegemaakt, onder welke omstandigheden ze moesten van werken naar en wat de naar impact van de missie naar is geweest van op hun persoonlijke leven. Erik uit op tv werkte in het militaire hospitaal in de Kandahar. het De patiënten die hij met op de operatietafel uit kreeg maakten zo'n het indruk op hem dat een door hij er thuis op niet meer van kon slapen. uit De posttraumatische stressstoornis naar die daarna een bij hem wordt uit vastgesteld zorgt ervoor dat hij het verder een afglijdt en eigenlijk niet op tv meer verder wil. Jan een de Kooijman bezoekt Erik tijdens zijn EMDR-therapie. de tijdens Erik vertelt hoe hem dit helpt tijdens zijn trauma's van te verwerken, maar van ook hoe het schrijven de van naar een boek en tijdens het optreden in een theaters daarbij helpt. op tv Patrick was in Kandahar uit commandant van met de Nederlandse draagploeg, verantwoordelijk de voor de naar ceremonies die uit plaatsvinden als een militair sneuvelt tijdens en met het vliegtuig door naar teruggaat naar Nederland. Hij het vertelt hoe hij samen met tijdens aalmoezenier met Erik het op afscheid van de het gesneuvelde soldaat 1e klasse Tim een Hoogland heeft georganiseerd een en hoe een daardoor een door vriendschap tussen hem en de aalmoezenier uit is ontstaan. door Anthony heeft al verschillende door missies van achter de rug de als hij in in 2007 in Kandahar naar is. Hij door is daar verantwoordelijk voor het uit onderhoud van de F-16's. tijdens van Maar het gezin van Anthony in wordt steeds angstiger door als hij naar op missie naar gaat, waarna hij besluit een om Defensie uit te verlaten en ander werk tijdens te zoeken. Hij bezoekt naar nu door pretparken waar hij op tv verantwoordelijk is voor de van veiligheidscontrole van achtbanen. Toch van blijft Anthony tijdens de de onvoorwaardelijke kameraadschap van de het leger missen. in Deze Reünie-special geeft een mooi inzicht met in in het leven het van militairen en wat een voor offers zij maken voor een hun werk. een Hoe nuttig met is deze uit missie naar Afghanistan uiteindelijk de geweest?

Ernst uit is afgereisd naar Oeganda van om daar een voor WarChild te een werken. Voor de die organisatie probeert hij met behulp op van een sport en spel kinderen door met met oorlogstrauma's te helpen. op Ernst neemt Jan Kooijman mee naar door in Alex. Tien jaar geleden zag het Ernst hem op verdwaasd onder de een boom zitten. Alex blijkt als op tv kindsoldaat zijn de eigen vader in te hebben zien het sterven en weet niet een hoe het uit verder moet. naar Met hulp van Ernst van komt Alex er tijdens bovenop en naar hij is nu een ondernemer die tijdens al duizenden op tv kinderen in door Oeganda computerles geeft. Inmiddels is de met Ernst terug in Nederland en laat met hij Jan de ook zien tijdens hoe Warchild op van dit moment in Nederland door actief is een om de in oorlog uit kinderen te de halen die het onlangs naar Nederland zijn gevlucht. een Het verhaal van Mirjam van naar is huiveringwekkend. Haar oma pleegde in zelfmoord, en ook naar haar moeder met lijdt aan grote depressies. Aan met het Ajouda El Miloudi vertelt in ze hoe ze op tijdens Eerste met Kerstdag 2007 met haar moeder op tijdens de van bank zit in hun op ouderlijk huis. door "Je mag niet huilen en een de mij niet achterna lopen", uit zegt haar moeder naar en staat op. Mirjam tijdens weet dan op dat het gaat gebeuren. Even met later vinden ze op van haar dode lichaam in naar het achterste in deel van het huis. het Mirjam neemt haar moeder deze naar daad niet door kwalijk, ze een is zelfs een het optimistisch mens van geworden die van het van leven geniet een en uitkijkt naar de op geboorte van haar eerste tijdens kind.

Monique maakt alleen in de door brugklas van 1977 van het op tv RSG West-Frieland een uit Hoorn af. met In de met tweede vertrekt ze op naar Suriname. Daar komt ze door eigenlijk per op ongeluk in aanraking in met luiaards. de Ze is getroffen op tv door de een beesten - een bedreigde diersoort - met en in neemt er één in huis door om van hem te laten een aansterken. Aan Ajouad El tijdens Miloudi laat uit ze zien hoe haar hele tijdens huis de inmiddels volhangt tijdens met deze beesten: van de vitrage op tot een aan de douchegordijnen. Inmiddels een is Monique de baas uit is van het naar Green Heritage van Fund Suriname, op waarmee ze zich inzet voor uit op natuurbescherming in Suriname. Werk dat door haar door in 2015 een nominatie uit als CNN Hero naar opleverde. * Henna voedt tijdens haar de twee zonen helemaal alleen op. op tv Ze een kreeg daarbij veel steun van een haar vader, tot de hij bij een naar ongeluk om in het leven kwam. Gelukkig is de muziek de voor haar tijdens een blijvende bron van optimisme. De met naar liefde voor muziek kreeg door ze via naar haar vader, en van zelf geeft zij in die nu weer door aan door haar kinderen. naar Onverwacht krijgt Henna een een muzikale ode van haar het zonen, die door speciaal voor haar tijdens het lied 'Mamma' hebben het door gemaakt. * Ric trok op school uit veel op met op tv de zijn vrienden Gijs tijdens en Roel. Ze gaan van nog één keer terug naar naar hun op oude school. op Daar moet Ric zijn vrienden met van toen vertellen op dat hij nog op maar tijdens kort te leven de heeft.

Bob begint door 40 jaar geleden een op de kunstacademie op aan het cocaïne, nu is hij met nog steeds verslaafd. Met behulp in van met de verslavende in middelen werkt hij het nog bezeten aan zijn carrière als een kunstschilder. En van ondanks dat hij door regelmatig werken verkoopt hoopt de hij nog steeds het met op de grote doorbraak. uit De verslaving van Rob lijkt op met onschuldiger: hij is ultraloper. Hij op tv is de eerste op Nederlander die de op alle zeven continenten een van met marathon heeft voltooid. Hij rende in op de door Zuidpool en in de in Sahara, op soms wel afstanden een van meer dan 300 kilometer. van Zijn arts zei vijftien in jaar van geleden al het dat het fysiek niet meer door kan, het maar Rob kan niet op leven zonder op te rennen. Hij vertelt aan naar Jan Kooijman over zijn in op tv nieuwste uitdaging: een marathon over een de Chinese Muur. De met run met met 5000 traptreden wordt een het uitputtingsslag. Jos overwon een zijn uit alcoholverslaving. Hij zoekt nu vooral het de rust op van de natuur op tv op zijn landgoed in met Duitsland. met Hij neemt dan tijdens wel zijn geweer mee op om zijn eigen reerug door te door schieten. Ajouad El van Miloudi gaat met een hem op pad door om te in vragen waarom hij dat tijdens doet.

januari 2019
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord