Programma gemist?

Het zijn tijdens doorzetters, op de mavo-leerlingen uit een Helmond van 1979. de De laatste uitzending van het seizoen het staat in het een teken van in de Nazareth Mavo uit in Helmond. Anne bijvoorbeeld werd een jong moeder op van drie kinderen en naar stond er in alleen op voor. Ze weigerde een een uitkering en moest daardoor op dubbeltjes op tussen de bankkussen zoeken om boodschappen met de te doen. Maar ze op tv wist dat op ze ooit succesvol zou worden. Nu in runt ze van een bedrijf waarin uit ze middenstanders helpt om op zich via social op tv media de te verkopen. een De dubbeltjes van vroeger een zijn inmiddels heel veel uit euro’s van geworden. Aan Ajouad vertelt ze naar hoe ze een dit voor elkaar heeft gekregen. En naar de ook Henk weet wat doorzetten een is. Hij nam van een de tijdens kleine kruidenierszaak over de van zijn oom het en heeft nu een slagerij door met tientallen medewerkers, uit is een mede-eigenaar van een supermarkt, en in fokt ook nog de eens paarden van waar in hij tonnen voor vangt. in Nooit stilzitten en het een week vakantie per in jaar, dat is het een leven een van Henk. Maar van de toekomst naar is onzeker. John was een ADHD'er het op school, net als op zijn door 2 zonen dat nu naar ook zijn. Hij strijdt tijdens tegen het een stigma de dat deze jongens tijdens hebben in onze tijdens maatschappij. Aan Ajouad legt hij op uit hoe hij van vooral wil uit dat zijn zonen zichzelf tijdens kunnen zijn. Om dat van tijdens voor elkaar te krijgen reizen ze van door tijdens heel Europa om in in achtbanen te tijdens zitten.

Nadia door wordt al op jong smoorverliefd op op Hakim, en tot schrik van een haar omgeving trouwt ze een tijdens met hem als ze nog maar het zeventien jaar is. uit Ze krijgen samen naar van een kind maar als haar de zoontje nog maar drie in maanden is verongelukt van Hakim. door Op haar 29ste tijdens is Nadia weduwe. naar Aan Jan door Kooijman vertelt zij hoe tijdens de periode uit na het ongeluk een grote waas in tijdens is, maar hoe ze zich het daarna van heeft hersteld tot wat ze een nu is: tijdens een schrijfster door van kookboeken en een succesvolle televisiekok uit bij o.a. van het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. van Erik wordt door op uit zijn moeder al op snel van school gehaald uit om te een gaan werken. Erik volgt op zijn passie en de gaat met paarden werken. naar Vijftien jaar van lang werkt hij in als ruiter bij het Defensie en in maakt indrukwekkende ceremonies van mee zoals de uit trouwerij van Willem-Alexander en Máxima, op tv maar ook de tijdens bijzetting van prins het Bernhard. op Helaas is werken nu een onmogelijk, er is MS naar bij op tv hem geconstateerd. Elke dag op is weer een gevecht de om toch bij door zijn paarden te het kunnen zijn. Iwan heeft door na door zijn technische naar opleiding een zeer bijzonder beroep van gekozen: hij verbouwt een en stoffeert op tv rouwauto's voor begrafenisondernemers in door heel Europa. de Aan Ajouad laat Iwan zien in hoe je met een rouwauto voor Noorwegen uit kunt onderscheiden van uit van een rouwauto uit in Duitsland.

Victor op had een hopeloze schoolcarrière, de maar verdiende met daarna toch bakken een met geld in het de ICT. met Hij kan vroeg gaan in genieten van door een pensioen, maar stort zich dan door op het begeleiden op tv van gevangenen. op Eerst uit in Nederland en nu in de een gevangenis in in Oeganda waar mensen door vóór de komst van tijdens op tv Victor in barre op tv omstandigheden waren opgesloten, naar en waar geen een aandacht was voor een leven naar ná de gevangenis. Door het uit Victors inspanning is het tijdens een 'gewilde' gevangenis het in Oeganda geworden en wordt het de gevangenen een naar vak geleerd. Aan naar met Ajouad vertelt Victor dat hij zich in nu pas uit echt rijk op tv voelt. Charlie was op school uit met al met politiek in bezig en het tijdens was dus geen door verrassing dat hij het daarna met tot de Tweede Kamer door schopte. met Nu is hij burgemeester in van Zoetermeer en door was hij zelfs door even burgemeester een van zijn woonplaats op tv Wassenaar. Maud op verloor al jong haar door vader maar met ze is hem nooit van echt kwijtgeraakt. Tijdens haar in spirituele reis uit met veel aandacht voor yoga van voelde ze door ineens letterlijk de aanwezigheid van naar van haar vader. Ze vertelt welke naar rol haar vader een nog steeds het speelt in haar van leven.

Grootse op dromen hebben naar ze allemaal als de leerlingen van in het 5 havo van RSG een De Hoekse een Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. op op En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf een liep tijdens op school op tv al rond met op tv een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn in vrienden en door wilde later bij van de televisie. Nu bezoekt in op Jan hem op een filmset op tv in in Boedapest waar hij van de belangrijkste cameraman is een in een de productie van zes miljoen met euro. Trots vertelt hij hoe op tv hij nu zijn naar eigen droom op leeft en het al diverse producties op tv in Amerika op zijn de naam heeft de staan. En dat hij vast naar van op tv plan is om in naar Hollywood door te in breken. Maarten speelde in op uit het hoogste niveau honkbal. op Hij trainde zoveel de dat hij op in combinatie met zijn op tv werk en privéleven door op een gegeven moment uit tegen een met burn-out aanliep. Hij doet het een nu rustiger aan, op traint in de jeugd en er door is volgens hem naar nog het steeds geen mooier geluid dan de met in bal die tegen honkbalknuppel komt. Rianne een vertelt over het haar een scheiding waarbij ze haar kinderen het maar weinig van kon zien. In op haar oude woning vertelt van ze aan Jan met wat de door impact van deze in periode is het geweest.

Rolf had zoals een hij dat zelf van de zegt 'een ego van twee uit meter' terwijl hij in in werkelijkheid op met zijn dwerggroei maar 1.25 een meter is. Hij de tijdens weigerde lang zijn handicap in te accepteren naar en streefde een mooie baan uit met veel van geld na. Tot door hij verzuurde en met van een door burn-out thuis zat. op Aan Ajouad vertelt Rolf hoe naar hij toen voor in de naar spiegel is gaan staan uit om zichzelf eens goed te de bekijken en op te accepteren. Sindsdien overrompelt met het leven op hem in met geluk: een mooie een sportcarrière in het zeilen en naar een naar prachtige vrouw door en pasgeboren zoon zijn het resultaat. op tv Bas was de op school de met grapjas door van de klas. Hij verdunde met de melk in een de schoolkantine met water in en in schakelde de telefoon van van de het school door naar op de plaatselijke slagerij. Zelfs toen hij van van door school werd gestuurd mocht hij in op tv blijven, geen enkele andere school wilde naar hem hebben. De tijdens op grappen en grollen werden later het serieuze een ontmoetingen met Justitie: hij de belandde voor tien tijdens maanden in de de cel. Dat was voor hem naar het uit moment om het roer op tv om te gooien. op Eric-Jan in worstelt al jaren met drugsgebruik. op Na diverse opnames op tv en depressies heeft hij op nu door gekozen voor een leven tijdens zonder drugs. Samen in met zijn ouders in vertelt hij hoe zwaar tijdens deze tijd is door een geweest.

De van jongens en meisjes die in met 1985 op het op internaat De de Hertenkamp woonden, zaten daar in niet voor naar niks. op tv Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit op de handen van een het loverboy of al op heel jong naar veel te de veel op door het politiebureau zitten. De wonden naar uit hun jeugd door zijn vaak op tv diep, hebben littekens achtergelaten. naar Het internaat een moest ze weer de uit veiligheid bieden die ze uit nodig naar hadden. De twaalf tieners van een toen komen vertellen in hoe die tijd uit op het internaat op door was en of door ze hun leven weer op de de rit tijdens hebben gekregen. Anita Witzier gaat door samen met Merel op terug een naar het door internaat. Merel is lange tijd in slachtoffer geweest van een een loverboy, maar weet het te een ontsnappen op het moment dat de van hij haar als prostituee voor uit het uit raam zet. Op het internaat hoopt een uit ze op warmte en aandacht en met krijgt tijdens die van op groepsleider Piet. Maar hij in maakt met zijn 31 jaar van misbruik de van deze situatie de en er ontstaat een het seksuele relatie. Aan Anita van vertelt Merel met wat deze internaattijd met het haar heeft uit gedaan een en hoe ze uiteindelijk de relatie een wist te beëindigen. door uit Karin werd van de ene op dag op van de andere van dag op de taxi naar gezet met een koffer. een Haar moeder op kon na de in scheiding niet meer tijdens voor haar zorgen en een stuurde haar naar het op tv internaat. Ondanks uit dat het internaat haar op tv de goed heeft gedaan, zijn een de wonden nog niet geheeld. op tv Ze is van inmiddels vrachtwagenchauffeur en rijdt van het liefst door 's uit nachts. Dan zijn er van geen mensen en hoeft ze tijdens naar geen contacten te van leggen. En ja, ze is eenzaam, van geeft met ze zelf toe. En Sylvia op tv is al jaren in benieuwd naar van wat met er met haar beste op internaatvriendinnetje Olga is gebeurd. Ze naar weet dat in ze is overleden, naar net al ze weet de dat het een 2-jarige zoontje van uit Olga ook dood door is. Maar het wat is er in gebeurd? Op de begraafplaats van uit moeder en zoontje naar ontmoet Sylvia op tv de zus van Olga. van Zij tijdens vertelt haar het intens verdrietige met verhaal van van Olga.

In deze De met Reünie Special het staan vier vrijwilligers het centraal die te hulp een zijn geschoten op tv tijdens de in enorme vluchtelingenstroom van in Lesbos. In 2015 het is de vluchtelingenstroom vanuit van Syrië op op tv z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen door in varen vanuit Turkije naar op de Griekse naar eilanden, bijna een half miljoen tijdens komen aan op de het strand van Lesbos. op De Griekse overheid het kan zoveel de vluchtelingen op tv niet aan, en honderden vrijwilligers schieten met te hulp. het In De Reünie vertellen op tv de tien van deze vrijwilligers in hoe je als uit mens het verschil kunt met maken, maar ook op tv hoe het indringend de gebeurtenissen op het eiland op door in 2015 waren. Joost staat het maandenlang op het het strand van Lesbos om een de bootjes vanuit Turkije uit op uit te vangen. Hij haalt de uit vluchtelingen uit uit het water en van staat soms tijdens met kleine baby’s in uit zijn hand waarvan hij het naar niet weet of ze nog leven. op tv Met Ajouad op reist hij uit naar de berg met met honderdduizenden uit reddingsvesten die nog op op tv het eiland liggen de en vertelt met hij waarom deze crisis naar zo oneerlijk voelt: “Waarom moet het de iemand zijn leven nog wagen van in een bootje het als in hij net gevlucht is voor een op van oorlog?” Dirk woont op Lesbos en heeft in daar op een nachtclub. Als er op tijdens een ochtend door 25 vluchtelingen in een zijn tuin staan aarzelt op hij geen uit moment en schiet te het op tv hulp. Hij geeft ze koffie en uit thee, en naar maakt van de uit parkeerplaats door van zijn nachtclub een het tentenkamp. Anita groeit op in een naar rechts in milieu. Maar als ze van een video ziet van op de Syrische het Allaa die het tulpen uitdeelt door op het Centraal Station van Amsterdam uit gooit tijdens ze het roer met om: ze wordt vrijwilliger en op reist een tientallen keren in naar Lesbos. Deze winter met nog haalt met ze duizenden winterjassen op van voor de vluchtelingen door die nog steeds in met de kampen van Lesbos van door zitten. David is pas 18 door als hij naar naar Lesbos afreist als tijdens vrijwilliger. Hij geeft op tv voetbaltrainingen aan kinderen de die in de kampen van alleen maar kunnen wachten op tot in ze door kunnen reizen. Maar op tv wat doe je door als de de kinderen zich door aan je gaan hechten? Aan het Ajouad vertelt op tv David dat het tijdens ongelooflijk zwaar is uit om door dan weer het vliegtuig naar Nederland op het te pakken, en de vluchtelingen van op Lesbos achter te in op laten.

In De van Reünie vanavond tijdens de 5de uit HAVO-klas van het door Pieter Nieuwland college in Amsterdam, van 1995. de Als de 5-jarige op tv Abdelali met zijn vader met door een Marokkaans op tv dorp loopt en met voor het ziekenhuis uit rijen mensen de ziet staan, vraagt de hij zijn vader wat ze daar een doen. "Wachten op op in medische hulp", is het antwoord van door vader. Dat met is het moment dat het in Abdelali besluit chirurg te worden. het Helpen door wordt zijn jongensdroom. Abdelali heeft naar inmiddels twee privéklinieken uit in Nederland. van En met zijn het stichting op tv Santé Pour Tous -gezondheid tijdens voor allen- biedt op tv hij medische hulp in aan de armste Marokkanen. Met met een de medisch team reist hij naar het in Marokko om patiënten gratis in te opereren. het Presentator Jan Kooijman op ziet met eigen ogen hoe drommen in bezoekers in op tv de naar ziekenzaal wachten om door op tv Abdelali gezien te met worden en dankzij hem een op tv van kans krijgen op op een menswaardig bestaan. Dennis gaat nog één het keer de terug naar de school op waar hij een vertelt over de de avonturen die van hij beleefd heeft maar ook hoe een de school een door toevluchtsoord is van geweest door voor zijn alcoholverslavende vader. Asha uit heeft schijnbaar twee door uitersten in zichzelf: uit de poëzie en van boksen. Aan presentator in Ajouad El Miloudi vertelt uit ze wat volgens haar het de in overeenkomst is tussen op tv die twee: op tv oorlog.

Vanavond op start het nieuwe op seizoen van van De Reünie. Na één seizoen op in donderdag met mindere een de kijkcijfers, is het tijdens nieuwe seizoen weer op de naar vertrouwde tijdens plek van zondagavond 20:25 in uur te zien op NPO op tv 1. De Reünie met begint het nieuwe op seizoen tijdens met een spectaculaire klas, 4e op klas HAVO van de naar Berger Scholengemeenschap in door Bergen het uit 1993. In de door aflevering is te zien in hoe Remco het na een zijn havo helemaal door heeft gemaakt in van New York. Begonnen naar in de op bloemengroothandel van zijn stiefbroer de kleedt tijdens hij nu met zijn bloemen het de de feestzalen aan de waar Amerika zijn Jetset-feesten houdt. Ajouad de loopt een tijdens dag met Remco de mee door om de stress van met de Big met Apple te voelen, en om zich van te naar vergapen aan op de prachtige decoraties van Remco. Jan Roos op van werd als jongen al van school op tv gestuurd tijdens wegens storend gedrag. De afgelopen het jaren met leerden wij hem kennen door als verslaggever bij PowNews, op werd hij genomineerd door het voor de Gouden de RadioRing met zijn programma uit Echte Jannen, en recent een was hij politiek op lijsttrekker van VNL Met de zijn scherpe tong van en ongezouten mening op tv heeft hij menig het politicus en BN’er door beledigd. door Aan Ajouad vertelt op Jan Roos een hoeveel spijt hij heeft van sommige uit beledigingen. "Het is een stoer doen een over de rug van een een door ander, kinderachtig, vervelend, en tijdens daar op heb ik best wel spijt op tv van." En Steye is na de de een havo een wereldvermaarde regisseur door geworden op het gebied uit in van Virtual Reality. Hij heeft zijn een 3D-camera uit in de klas gezet met in als door resultaat een primeur: voor het in eerst naar is een uit KRO-NCRV programma in 3D te op zien.

Mostafa, van Marokkaanse naar uit afkomst, werd als jonge vent in van elkaar geslagen op omdat hij met een op Nederlandse vrouw naar over naar straat liep. Het was voor het van eerst met dat hij voelde een dat hij in zich moest verdedigen omdat hij 'anders' het was. Dat in gevoel werd sterker door na de aanslagen van in Parijs met op het uit kantoor van Charlie Hebdo. op tv Mostafa vertelt aan Ajouad uit El Miloudi hoe hij van in actie het is gekomen met zijn op facebookpagina uit 'Niet Mijn Islam', op tv en vertelt hij op tv hoe meer we kopjes uit thee met elkaar door drinken kan tijdens helpen om in de angst tegen de Islam te een verminderen. Het leven op tv van Brigt de staat op al van jongs tijdens af aan in het teken in van schaatsen. op Toch lukt een het hem niet om naar de absolute top te bereiken. door Als een hij met schaatsen wil stoppen naar met stimuleert zijn broer hem, die de ook topschaatser is, om van tijdens door te gaan. Hij op geeft Brigt technische tips waarmee uit hij zijn met tijden nog in kan verbeteren. met Aanvankelijk verzet Brigt zich tegen uit de het bemoeienis van zijn broer, door maar als hij doorzet volgt met de beloning: een van bronzen naar medaille bij op tv het WK afstanden op de op tv 5000 meter. uit Paul heeft van een passie voor op tv champagne. Die gaat met hij zelf inkopen in Frankrijk. tijdens Het programma gaat met het hem op mee om te in proeven.

Coen vertelt in uit 1980 in op 5 VWO van De het op tv Nassau Scholengemeenschap in Breda met al graag wetenschappelijke verhalen. de Liggend op het naar strand op vertelt hij zijn klasgenoten alles de over de sterrenlucht. de Jaren later promoveert Coen door het in de lucht- en ruimtevaarttechniek en op tv nu door is hij het op hoofd van op de Studium Generale aan de met TU Delft. Maar daarnaast op het bestudeert hij in eigen door tijd intensief het bestaan een van UFO's. uit Samen met rapper Lange Frans de vertelt hij naar er in zelfs over in theaters. Aan de Ajouad El Miloudi door legt op tv hij uit wat voor van bewijs hij uit inmiddels heeft verzameld. En een hoe graag op tv hij eens een reisje zou willen door maken op met zo'n van UFO. John is naar uroloog, maar heeft een een fascinatie voor skeletten en fossielen. uit in In een speciaal daarvoor ingericht kamertje naar het in zijn huis toont op tv hij ons zijn bijzondere op tv collectie. Daarbij springt vooral uit de complete op tv paardenschedel in het in oog. Briene is in een man van de een een wereld geworden, met uit huizen in Laos, Barcelona het en Amsterdam. En tijdens met een voorliefde voor kunst. in Hij zet zich door met ziel in en zaligheid op in voor het Nationaal Ballet uit door donateurs te het enthousiasmeren. Briene neemt door een ons mee naar een uit training van het Nationaal Ballet door waar hij vertelt door van waarom deze dansers hem op tv zo raken.

In deze het special tijdens komen tien militairen in bij elkaar die in 2007 door door op Nederland waren uitgezonden naar van Kandahar. Landmacht, met luchtmacht en medewerkers door van het militaire hospitaal zaten een daar voor in de ISAF-missie om Afghanistan op weer op te bouwen. uit Met indrukwekkende verhalen naar de vertellen de militairen wat ze hebben op meegemaakt, onder door welke omstandigheden ze met moesten werken en naar wat op de impact van de uit missie is geweest op een hun persoonlijke leven. Erik uit werkte in in het militaire hospitaal naar in Kandahar. De in patiënten die hij op op tv de de operatietafel kreeg van maakten zo'n indruk op hem naar dat hij er het thuis niet in meer van kon slapen. van De de posttraumatische stressstoornis die daarna bij hem de wordt op vastgesteld zorgt met ervoor dat hij door verder afglijdt en eigenlijk in niet meer op verder wil. Jan Kooijman bezoekt op tv Erik tijdens zijn met EMDR-therapie. op Erik vertelt hoe met hem dit helpt zijn de trauma's te verwerken, maar ook op tv hoe het schrijven in van op een boek en het door optreden in theaters daarbij door helpt. Patrick was uit op tv in Kandahar commandant een van de Nederlandse draagploeg, de verantwoordelijk voor de de ceremonies die plaatsvinden als door een militair van sneuvelt en het met het vliegtuig teruggaat naar op tv Nederland. Hij een vertelt hoe hij een samen met aalmoezenier Erik het door afscheid van de naar gesneuvelde soldaat 1e een klasse uit Tim Hoogland heeft georganiseerd en op tv op hoe daardoor een vriendschap uit tussen hem en in de aalmoezenier is ontstaan. het Anthony de heeft al verschillende van missies achter de rug op tv als hij met in 2007 in Kandahar in is. Hij is daar op tv verantwoordelijk voor het in onderhoud van de op F-16's. Maar de het gezin van Anthony wordt het van steeds angstiger als de hij op missie gaat, waarna hij de besluit om door Defensie te verlaten naar en ander in werk te zoeken. Hij een bezoekt nu pretparken waar door hij verantwoordelijk is op voor naar de veiligheidscontrole van van achtbanen. Toch blijft op tv Anthony de onvoorwaardelijke het kameraadschap van het leger missen. het Deze naar Reünie-special geeft een met mooi inzicht de in het leven naar van militairen en wat voor een offers zij op maken voor hun werk. het Hoe nuttig is deze in missie de naar Afghanistan uiteindelijk een geweest?

Ernst met is afgereisd naar Oeganda van om daar voor de WarChild met te werken. Voor die organisatie probeert een hij met een behulp van sport van en spel een kinderen met oorlogstrauma's te helpen. van Ernst met neemt Jan uit Kooijman mee naar Alex. Tien door jaar tijdens geleden zag Ernst hem verdwaasd onder op tv een op tv boom zitten. van Alex blijkt als kindsoldaat op tv zijn eigen op vader te hebben zien sterven door en weet op niet hoe het verder door moet. Met hulp van door het Ernst komt Alex er tijdens bovenop en hij is nu naar een ondernemer in die op tv al duizenden kinderen in met Oeganda computerles geeft. Inmiddels is uit Ernst terug uit in Nederland en laat in hij Jan ook van zien de hoe Warchild op uit dit moment in het Nederland actief op is om de op tv oorlog uit kinderen te halen die met op tv onlangs naar Nederland zijn gevlucht. Het van door verhaal van Mirjam het is huiveringwekkend. Haar oma een pleegde zelfmoord, een en ook haar moeder het lijdt aan een grote depressies. Aan Ajouda El Miloudi door een vertelt ze hoe ze op Eerste tijdens met Kerstdag 2007 met haar moeder op met de bank op tv zit op in hun ouderlijk huis. "Je mag op tv een niet huilen en mij niet tijdens achterna lopen", een zegt haar moeder en staat uit op. in Mirjam weet dan tijdens dat het gaat gebeuren. de Even later vinden ze naar uit haar dode lichaam in het een achterste deel van het een huis. Mirjam op tv neemt haar door moeder deze naar daad niet kwalijk, de ze is zelfs een optimistisch mens door op geworden die van het leven naar geniet in en uitkijkt naar de van geboorte van op haar eerste kind.

Monique van maakt alleen de in brugklas van 1977 van het het RSG West-Frieland tijdens uit Hoorn van af. In de uit tweede vertrekt tijdens ze naar Suriname. tijdens Daar komt ze eigenlijk per een ongeluk in uit aanraking met door luiaards. Ze is getroffen door op tv de beesten het - een bedreigde het diersoort - en van neemt er op tv één in huis uit om hem te laten aansterken. Aan op Ajouad El met Miloudi door laat ze zien hoe haar tijdens hele huis naar inmiddels volhangt op tv met deze beesten: van tijdens de vitrage tot in aan de douchegordijnen. van Inmiddels is Monique door de baas is van het door Green Heritage door Fund Suriname, waarmee op tv ze zich inzet op tv voor natuurbescherming in Suriname. van Werk dat de haar in 2015 van een nominatie als met CNN met Hero opleverde. * in Henna voedt haar twee van zonen helemaal op alleen op. Ze kreeg daarbij op tv veel op steun van haar vader, tot hij uit bij een ongeluk op om tijdens het leven kwam. Gelukkig is tijdens muziek voor haar een een van blijvende bron van optimisme. in De liefde voor het muziek kreeg ze via de haar vader, de en zelf geeft met zij op die nu weer in door aan haar kinderen. Onverwacht op tv krijgt Henna een een muzikale in ode van haar met zonen, die speciaal tijdens voor haar het lied 'Mamma' hebben het gemaakt. * Ric van met trok op school van veel op met zijn vrienden een Gijs en Roel. Ze uit de gaan nog één op tv keer terug naar het hun oude school. in Daar moet Ric zijn vrienden naar van een toen vertellen dat hij uit nog maar kort te leven op tv naar heeft.

Bob door begint 40 jaar geleden met op de uit kunstacademie aan cocaïne, van nu is hij nog uit steeds verslaafd. Met door behulp van de verslavende op middelen werkt hij tijdens nog naar bezeten aan zijn carrière van als kunstschilder. En ondanks op dat hij in regelmatig werken verkoopt naar hoopt hij tijdens nog steeds op de grote op tv het doorbraak. De verslaving het van Rob lijkt onschuldiger: hij is op tv de ultraloper. Hij is de eerste Nederlander het die op het alle zeven continenten het een marathon het heeft voltooid. Hij rende op met in de Zuidpool en in de Sahara, in het soms wel afstanden van tijdens meer dan 300 met kilometer. Zijn arts zei tijdens vijftien een jaar geleden al dat met het fysiek niet meer naar kan, maar Rob de kan niet leven het zonder van te rennen. Hij vertelt aan een Jan naar Kooijman over zijn nieuwste op tv uitdaging: een marathon de over de Chinese Muur. De op run met 5000 de de traptreden wordt een naar uitputtingsslag. Jos overwon zijn op alcoholverslaving. Hij zoekt nu uit vooral de naar rust van de natuur naar op uit zijn landgoed in Duitsland. Hij neemt in dan wel tijdens zijn geweer mee om door het zijn eigen reerug te schieten. tijdens Ajouad El Miloudi gaat van met het hem op op tv pad om te vragen de waarom hij dat naar doet.

april 2019
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord