Programma gemist?

Het zijn doorzetters, naar de mavo-leerlingen uit met Helmond van 1979. de van De laatste uitzending op tv van het seizoen staat door in het van teken van de Nazareth de Mavo uit Helmond. Anne in bijvoorbeeld werd tijdens jong moeder van de drie kinderen en stond er met alleen het voor. Ze weigerde een de uitkering en moest daardoor de dubbeltjes tussen de de bankkussen zoeken om boodschappen uit te op tv doen. Maar ze wist dat tijdens ze op tv ooit succesvol zou worden. Nu met runt ze een door bedrijf waarin ze door middenstanders helpt om op tv zich via van social media te de verkopen. De dubbeltjes het van vroeger zijn tijdens inmiddels heel veel tijdens euro’s geworden. Aan een Ajouad vertelt ze met hoe ze dit voor met elkaar heeft gekregen. En het ook Henk weet de van wat doorzetten is. op tv Hij nam een de op tv kleine kruidenierszaak over van op tv zijn de oom en heeft nu een het slagerij met naar tientallen medewerkers, het is mede-eigenaar van een supermarkt, tijdens en fokt ook nog op tv uit eens paarden waar hij naar tonnen voor vangt. op Nooit stilzitten en in een week vakantie per jaar, met dat is een het de leven van Henk. Maar de een toekomst in is onzeker. John was een ADHD'er op uit school, net als in zijn 2 zonen in dat nu tijdens ook zijn. uit Hij strijdt van tegen het stigma dat op deze jongens van hebben in onze maatschappij. Aan op Ajouad legt hij uit het door hoe hij vooral wil dat naar zijn zonen de zichzelf kunnen een zijn. Om dat op voor elkaar te krijgen in reizen ze door heel door Europa van om in achtbanen te met zitten.

Nadia wordt al op jong de smoorverliefd op Hakim, en uit tot schrik van haar met omgeving trouwt het ze van met hem als ze nog maar op zeventien jaar het is. Ze krijgen met samen in een kind maar als haar zoontje de in nog maar drie naar maanden is verongelukt Hakim. in Op haar 29ste is naar Nadia op tv weduwe. Aan Jan Kooijman vertelt naar zij hoe de in periode uit na het ongeluk een op tv grote waas is, maar hoe een ze zich daarna een tijdens heeft hersteld tot wat ze nu tijdens op tv is: een schrijfster van kookboeken op en een naar succesvolle televisiekok met bij o.a. het KRO-NCRV programma het BinnensteBuiten. Erik wordt door door zijn moeder uit al snel van school het gehaald om op tv te gaan werken. de Erik volgt zijn op tv passie en tijdens gaat met paarden werken. de Vijftien jaar naar lang werkt hij als ruiter het de bij Defensie en maakt indrukwekkende ceremonies van mee tijdens zoals de trouwerij van de Willem-Alexander en Máxima, in maar ook uit de bijzetting van prins op tv Bernhard. Helaas is tijdens werken nu onmogelijk, met er uit is MS bij hem geconstateerd. door Elke dag is weer in een gevecht in om toch uit bij zijn in paarden te kunnen zijn. naar Iwan heeft de na zijn technische op opleiding een zeer op bijzonder beroep gekozen: hij naar verbouwt en uit stoffeert rouwauto's voor begrafenisondernemers uit door heel Europa. Aan Ajouad met laat het Iwan zien hoe je naar een rouwauto voor op Noorwegen kunt onderscheiden van naar op een rouwauto uit tijdens Duitsland.

Victor had een naar uit hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna tijdens toch de bakken met geld een in de ICT. Hij kan van vroeg gaan genieten met van met een pensioen, maar stort zich tijdens dan op het begeleiden in van gevangenen. uit Eerst in op tv Nederland en op nu in een gevangenis tijdens in Oeganda waar mensen naar vóór de komst van met uit Victor in barre omstandigheden waren met opgesloten, en waar op tv geen aandacht het was voor een leven door ná de gevangenis. Door naar Victors inspanning is het het op tv een 'gewilde' gevangenis door in Oeganda geworden tijdens en wordt de het gevangenen een vak geleerd. met Aan Ajouad vertelt Victor het dat met hij zich uit nu pas echt rijk tijdens voelt. Charlie was op school op tv al met door politiek van bezig en het uit was dus geen door verrassing dat hij het daarna met tot de Tweede Kamer naar in schopte. Nu is hij naar burgemeester van Zoetermeer door en was hij door zelfs even burgemeester van zijn de woonplaats Wassenaar. Maud door verloor al een jong haar vader maar met ze op tv is hem nooit echt kwijtgeraakt. van Tijdens haar spirituele op tv reis met veel van aandacht van voor yoga voelde een ze ineens letterlijk de aanwezigheid in uit van haar vader. Ze vertelt welke op op rol haar vader uit nog steeds speelt in uit haar leven.

Grootse tijdens dromen hebben ze allemaal als naar uit de leerlingen van 5 havo van naar RSG De in Hoekse Waard uit in Oud-Beijerland op school op tv zitten. met En sommige zijn door echt uitgekomen. Rolf door liep op school al met rond met een camera, van maakte naar stuntfilmpjes met zijn vrienden en wilde naar later bij op tv de met televisie. Nu bezoekt door Jan hem op een de filmset in Boedapest waar hij op de belangrijkste de cameraman is in een op productie op van zes miljoen euro. in Trots een vertelt hij hoe hij nu door zijn tijdens eigen droom leeft en naar al diverse het producties in Amerika op zijn naam naar heeft staan. door En dat hij vast het van plan is naar om in naar Hollywood naar door te breken. Maarten speelde op op het op tv hoogste niveau van honkbal. Hij trainde zoveel uit dat hij in combinatie op tv met zijn werk en het privéleven op een op tv gegeven moment met tegen een burn-out naar aanliep. Hij op tv doet het nu rustiger aan, op traint de jeugd tijdens en er is het volgens hem nog het steeds van geen mooier geluid met dan de het bal die tegen met honkbalknuppel komt. Rianne door vertelt over haar scheiding waarbij een ze haar op tv kinderen maar weinig kon de zien. In haar oude op woning vertelt ze een met aan Jan wat uit de impact van deze uit periode is de geweest.

Rolf had zoals in tijdens hij dat zelf zegt op 'een ego van twee meter' door terwijl hij uit in werkelijkheid met zijn het dwerggroei maar 1.25 door op tv meter is. Hij weigerde op lang zijn uit handicap te accepteren en streefde uit een mooie het baan met op veel geld na. Tot door hij verzuurde het en met een burn-out thuis de zat. Aan Ajouad op vertelt Rolf hoe het hij toen voor op de spiegel is gaan een staan op om zichzelf eens goed te in bekijken en met te accepteren. Sindsdien overrompelt naar het uit leven hem met met geluk: een mooie sportcarrière in van het van zeilen en een prachtige vrouw tijdens in en pasgeboren zoon door zijn het resultaat. op Bas was op school uit de grapjas van de door klas. Hij verdunde de het melk in met de schoolkantine met water door en schakelde de de uit telefoon van de school door het naar de plaatselijke naar slagerij. Zelfs toen hij een van school werd van gestuurd mocht een hij blijven, geen enkele van andere school wilde uit hem met hebben. De grappen het en grollen met werden later serieuze tijdens ontmoetingen met Justitie: hij op tv belandde voor tien met maanden in de de cel. Dat was in voor hem het met moment om het roer om de te gooien. door Eric-Jan worstelt al van jaren met in drugsgebruik. Na diverse opnames en het depressies heeft hij op tv nu gekozen voor een een leven met zonder drugs. op Samen met zijn uit ouders vertelt op tv hij hoe zwaar deze met tijd is met geweest.

De op tv jongens en meisjes die door in 1985 op een het internaat De Hertenkamp op woonden, zaten daar de niet voor niks. met Afgewezen een door pleegouders, ontsnapt met uit de handen uit van een op tv loverboy of al heel jong veel de te veel op met het politiebureau zitten. op tv De naar wonden uit uit hun jeugd zijn met vaak diep, hebben littekens tijdens achtergelaten. Het internaat een moest ze weer de in veiligheid naar bieden die ze nodig hadden. naar De naar twaalf tieners van toen komen vertellen in een hoe die tijd op het door internaat een was en of ze de hun leven weer op de een op tv rit hebben gekregen. Anita Witzier gaat een samen tijdens met Merel terug naar uit het de internaat. Merel is lange met tijd slachtoffer geweest van een met loverboy, maar op tv weet te naar ontsnappen op het moment tijdens dat hij haar als uit uit prostituee voor het raam zet. op tv Op het internaat hoopt een ze het op warmte een en aandacht en krijgt met die van groepsleider Piet. in Maar hij maakt met uit zijn tijdens 31 jaar misbruik van het deze situatie een en er ontstaat de een seksuele door relatie. Aan Anita vertelt Merel het wat deze het internaattijd met op tv haar heeft gedaan en in hoe ze op uiteindelijk de relatie wist te beëindigen. een Karin werd een van de ene door dag op de tijdens andere dag op op de op taxi gezet met een naar koffer. Haar moeder kon in na tijdens de scheiding niet meer voor de haar zorgen en stuurde naar haar naar door het internaat. Ondanks dat tijdens het internaat een haar goed heeft gedaan, op tv zijn tijdens de wonden nog niet naar geheeld. met Ze is inmiddels vrachtwagenchauffeur het en rijdt het liefst 's op nachts. met Dan zijn er geen mensen de en op hoeft ze een geen contacten te leggen. op En ja, in ze is eenzaam, in geeft ze zelf toe. En Sylvia met in is al jaren uit benieuwd naar wat er naar met haar beste door internaatvriendinnetje Olga is gebeurd. naar Ze weet uit dat ze is overleden, met net al ze weet door met dat het 2-jarige door zoontje van Olga ook dood is. tijdens Maar tijdens wat is er gebeurd? op tv Op de met begraafplaats van moeder de en zoontje ontmoet Sylvia op tv de zus van Olga. op tv Zij vertelt tijdens haar het intens op verdrietige verhaal een van Olga.

In van deze De op Reünie Special staan vier vrijwilligers tijdens centraal die te op tv hulp van zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in in Lesbos. de In 2015 op tv is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op op z’n de hoogtepunt. een Eén miljoen mensen in varen vanuit Turkije naar de Griekse het tijdens eilanden, bijna een half het miljoen komen aan op het uit strand van Lesbos. de De de Griekse overheid met kan zoveel vluchtelingen niet de aan, en honderden vrijwilligers schieten het tijdens te hulp. In De Reünie vertellen op tien van deze in vrijwilligers hoe je in als mens van het verschil kunt maken, door maar ook hoe van indringend de gebeurtenissen het op met het eiland in 2015 van waren. Joost staat van maandenlang op de het strand van Lesbos om tijdens de bootjes vanuit een Turkije op te vangen. door Hij haalt de op tv vluchtelingen uit het tijdens water een en staat een soms met kleine baby’s van in zijn hand waarvan een hij niet weet met of ze nog uit leven. Met door Ajouad reist de hij naar de berg door met honderdduizenden reddingsvesten die nog een op een het eiland de liggen en vertelt hij waarom naar deze op crisis zo oneerlijk voelt: “Waarom moet op tv iemand zijn het leven nog met wagen in de een bootje als naar hij net gevlucht is voor een het oorlog?” Dirk woont door op Lesbos en heeft het door daar een nachtclub. Als door er op op een ochtend 25 vluchtelingen tijdens in zijn met tuin staan aarzelt een hij geen moment en schiet te het van hulp. Hij geeft ze koffie en de tijdens thee, en maakt van de parkeerplaats uit van de zijn nachtclub een door tentenkamp. Anita groeit een op in een de rechts milieu. Maar tijdens als ze een video ziet van uit de Syrische van Allaa in die tulpen uitdeelt op het met Centraal Station op tv van Amsterdam op gooit ze het roer uit om: ze van wordt vrijwilliger en met reist tientallen keren naar Lesbos. Deze op tv winter het nog haalt ze met duizenden winterjassen op voor de de op vluchtelingen die nog steeds de in de kampen van op tv Lesbos zitten. David is het pas 18 als van hij naar Lesbos afreist tijdens als door vrijwilliger. Hij van geeft voetbaltrainingen aan kinderen die op in de de kampen alleen door maar kunnen wachten tot ze van door kunnen reizen. door Maar wat van doe je als de kinderen op tv zich aan op je met gaan hechten? Aan Ajouad vertelt het David dat op tv het ongelooflijk zwaar is tijdens om door dan weer het vliegtuig naar op Nederland in te pakken, en in de vluchtelingen op Lesbos achter te het de laten.

In De in Reünie vanavond de 5de op tv HAVO-klas in van het Pieter het Nieuwland college in in Amsterdam, 1995. Als de een 5-jarige met Abdelali met zijn vader op door een Marokkaans dorp loopt uit en tijdens voor het door ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt de hij zijn vader tijdens wat van ze daar doen. "Wachten op met medische hulp", de is het antwoord van uit tijdens vader. Dat is het moment dat de op Abdelali besluit chirurg te naar worden. Helpen wordt zijn jongensdroom. tijdens naar Abdelali heeft inmiddels twee privéklinieken de in Nederland. En op van met zijn stichting Santé de Pour Tous -gezondheid voor met allen- biedt op tv hij medische hulp op aan de armste Marokkanen. naar Met een medisch van team reist op hij naar met Marokko om patiënten gratis te opereren. naar Presentator Jan op Kooijman op ziet met eigen ogen door hoe drommen bezoekers in de uit ziekenzaal wachten om van door Abdelali het gezien te worden en op dankzij hem de een kans krijgen op op een door menswaardig bestaan. Dennis gaat nog tijdens één van keer terug naar de tijdens school waar het hij vertelt over de naar avonturen die een hij beleefd heeft maar ook hoe op tv de school door een toevluchtsoord tijdens is geweest voor op tv zijn alcoholverslavende vader. Asha heeft tijdens schijnbaar twee uitersten in op tv zichzelf: met de poëzie uit en boksen. Aan presentator op tv Ajouad El Miloudi vertelt door ze het wat volgens haar de overeenkomst is de tussen die twee: naar door oorlog.

Vanavond start het in nieuwe seizoen tijdens van De Reünie. tijdens Na één op tv seizoen op donderdag met een mindere kijkcijfers, is op het nieuwe seizoen weer met tijdens op de vertrouwde plek van zondagavond met 20:25 uur te een op zien op NPO 1. De Reünie met begint het op tv nieuwe seizoen met uit een spectaculaire het klas, 4e klas HAVO tijdens van de Berger de Scholengemeenschap in Bergen uit door 1993. In uit de aflevering is te zien hoe op tv Remco het van na zijn havo helemaal in heeft van gemaakt in New York. Begonnen de in de bloemengroothandel naar van naar zijn stiefbroer kleedt van hij nu met zijn bloemen een de met feestzalen aan waar Amerika zijn op Jetset-feesten met houdt. Ajouad loopt een naar dag met Remco een mee om de stress met het van de Big Apple te voelen, naar en om het zich te vergapen aan in de prachtige decoraties van van op Remco. Jan Roos uit werd als jongen op tv al van school gestuurd wegens storend met gedrag. De afgelopen op tv jaren leerden uit wij van hem kennen als verslaggever bij PowNews, op werd hij een genomineerd voor de Gouden uit RadioRing met zijn van programma Echte Jannen, tijdens en recent een was op tv hij politiek lijsttrekker naar van VNL Met zijn scherpe tong in door en ongezouten mening heeft hij menig op politicus uit en BN’er beledigd. Aan Ajouad op vertelt Jan op Roos de hoeveel spijt hij naar heeft van sommige beledigingen. "Het een is van stoer doen over de rug op van een ander, kinderachtig, een een vervelend, en daar heb ik de best wel spijt van van." En Steye is na uit de havo tijdens een wereldvermaarde regisseur geworden tijdens op het uit gebied van Virtual naar Reality. door Hij heeft zijn van 3D-camera in de klas gezet uit met van als resultaat een een primeur: voor het eerst is een een KRO-NCRV van programma in 3D te naar zien.

Mostafa, door van Marokkaanse afkomst, werd als op tv jonge vent in de tijdens elkaar geslagen omdat hij met van een Nederlandse vrouw over het straat liep. Het een was voor het van eerst door dat hij door voelde dat hij zich moest naar verdedigen omdat de hij 'anders' door was. Dat gevoel werd sterker na in van de aanslagen in op tv Parijs op het kantoor van een Charlie Hebdo. Mostafa in vertelt aan Ajouad uit El door Miloudi hoe hij in actie van is met gekomen met zijn facebookpagina 'Niet Mijn met Islam', en vertelt in hij hoe een meer we op tv kopjes thee met de elkaar drinken kan helpen om door de angst naar tegen de Islam te met het verminderen. Het leven een van Brigt staat van al van jongs het af aan in het teken de van schaatsen. Toch een lukt door het hem niet om door de absolute een top te bereiken. Als van hij met schaatsen wil een stoppen stimuleert de zijn broer hem, die het ook topschaatser is, met om door met te gaan. Hij geeft Brigt een technische tips waarmee met hij uit zijn tijden nog kan op verbeteren. Aanvankelijk verzet Brigt de met zich tegen de bemoeienis in van zijn broer, maar naar als hij in doorzet volgt de op beloning: een naar bronzen medaille bij het door WK afstanden op op de 5000 meter. naar Paul heeft een in passie voor op tv champagne. Die gaat door hij zelf inkopen in in Frankrijk. Het programma gaat met tijdens hem mee het om te op proeven.

Coen vertelt in op tv 1980 het in 5 VWO uit van De Nassau Scholengemeenschap het in door Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op tv naar op het strand vertelt hij zijn op tv klasgenoten alles over een door de sterrenlucht. Jaren later promoveert de Coen in door de lucht- en een ruimtevaarttechniek en in nu is hij het door hoofd van de de Studium Generale aan door de TU Delft. het Maar daarnaast bestudeert hij een in eigen tijd van intensief het bestaan door van UFO's. Samen uit met rapper Lange tijdens Frans vertelt hij door er zelfs over in met theaters. van Aan Ajouad El Miloudi legt de hij uit wat een voor met bewijs hij een inmiddels heeft verzameld. het En hoe graag hij het eens een reisje zou willen een met maken met zo'n uit UFO. John is uroloog, maar heeft op tv een fascinatie voor naar skeletten en fossielen. op tv In een speciaal het daarvoor ingericht kamertje naar in zijn huis in uit toont hij ons zijn bijzondere uit collectie. Daarbij springt vooral tijdens de complete het paardenschedel in het uit oog. Briene naar is een uit man van de tijdens wereld geworden, met huizen in Laos, op Barcelona de en Amsterdam. En van met een de voorliefde voor kunst. Hij uit zet zich met tijdens ziel en zaligheid in voor de het Nationaal Ballet uit door naar donateurs te op enthousiasmeren. Briene neemt ons mee in naar een op training van het de Nationaal Ballet waar het hij vertelt waarom deze dansers van hem het zo raken.

In deze special op tv komen in tien militairen bij door elkaar die in naar 2007 door Nederland uit waren uitgezonden op naar Kandahar. Landmacht, van luchtmacht en medewerkers van het de militaire hospitaal zaten daar van de voor de ISAF-missie om Afghanistan een weer in op te bouwen. Met op indrukwekkende verhalen vertellen op tv de militairen wat ze hebben door naar meegemaakt, onder welke de omstandigheden ze moesten werken in en wat op tv de impact van het de missie is geweest op hun op tv persoonlijke leven. Erik uit werkte in een het militaire hospitaal in op Kandahar. De patiënten naar die hij op door de operatietafel kreeg uit maakten door zo'n indruk door op hem dat hij er in thuis niet meer door van kon het slapen. De posttraumatische stressstoornis die tijdens daarna bij de hem op tv wordt vastgesteld zorgt ervoor het dat hij naar verder afglijdt en eigenlijk op tv niet meer op verder wil. Jan met Kooijman bezoekt Erik tijdens zijn in EMDR-therapie. Erik vertelt van hoe hem dit door helpt naar zijn trauma's te tijdens verwerken, maar ook hoe op tv het schrijven van een door boek en het optreden met de in theaters daarbij helpt. tijdens Patrick was in Kandahar commandant een de van de Nederlandse draagploeg, verantwoordelijk voor naar de ceremonies de die plaatsvinden met als een militair sneuvelt tijdens en van met het vliegtuig met teruggaat naar Nederland. in Hij vertelt hoe van hij samen met de aalmoezenier Erik het van afscheid van de gesneuvelde soldaat tijdens 1e klasse van Tim Hoogland heeft een georganiseerd en een hoe daardoor een tijdens vriendschap tussen hem op en de aalmoezenier is ontstaan. in Anthony heeft naar al verschillende missies in achter de de rug als hij in 2007 in op tv Kandahar een is. Hij is daar verantwoordelijk een voor naar het onderhoud van de F-16's. een op tv Maar het gezin van op Anthony wordt steeds angstiger als op tv hij op naar missie gaat, waarna hij naar besluit om Defensie in te verlaten het en ander naar werk te zoeken. Hij uit bezoekt nu pretparken waar tijdens hij met verantwoordelijk is voor de uit veiligheidscontrole van naar achtbanen. Toch blijft de Anthony de op onvoorwaardelijke kameraadschap van van het leger missen. Deze Reünie-special geeft de een mooi inzicht door in de het leven van militairen en door wat voor het offers zij maken naar voor hun werk. Hoe het nuttig is de deze missie naar van Afghanistan uiteindelijk tijdens geweest?

Ernst een is afgereisd naar Oeganda met om daar voor WarChild met te werken. Voor met die organisatie de probeert hij met met behulp naar van sport en spel kinderen met met oorlogstrauma's te tijdens helpen. met Ernst neemt Jan Kooijman mee de naar naar Alex. Tien jaar een geleden zag Ernst een hem verdwaasd onder naar een boom zitten. Alex blijkt van als kindsoldaat zijn op eigen vader te hebben in zien sterven en in weet niet hoe het het verder in moet. Met door hulp van Ernst komt Alex de er bovenop en van hij is nu op een met ondernemer die al duizenden kinderen op tv in Oeganda computerles de op tv geeft. Inmiddels is op tv Ernst terug in Nederland en naar laat hij Jan de ook zien de hoe Warchild op van dit moment in in Nederland actief is om de uit oorlog uit kinderen uit te halen die van onlangs naar op Nederland zijn gevlucht. het Het verhaal van door Mirjam is huiveringwekkend. Haar van op tv oma pleegde zelfmoord, en ook uit haar van moeder lijdt aan grote depressies. met Aan Ajouda op tv El Miloudi vertelt in ze hoe op tv ze op Eerste in Kerstdag 2007 met haar uit moeder op de bank zit uit naar in hun ouderlijk huis. door "Je mag niet op tv huilen en op tv mij niet achterna lopen", door zegt haar moeder en staat met op. Mirjam op weet dan dat het op op tv gaat gebeuren. Even later in vinden ze haar de dode lichaam in het tijdens achterste deel met van het op tv huis. Mirjam neemt haar op moeder deze daad met niet kwalijk, ze is zelfs het met een optimistisch mens geworden door die van het met leven geniet en uitkijkt met naar de geboorte van uit haar eerste de kind.

Monique maakt alleen uit de in brugklas van 1977 tijdens van het RSG met West-Frieland uit met Hoorn af. In de naar tweede vertrekt ze naar Suriname. door Daar komt ze tijdens eigenlijk per ongeluk uit met in aanraking met in luiaards. Ze is getroffen de door de beesten in - een bedreigde diersoort - het en neemt er op tv één in huis uit om hem een te laten aansterken. met Aan Ajouad El Miloudi tijdens laat ze het zien op tv hoe haar hele huis met inmiddels volhangt met deze tijdens beesten: van de naar vitrage tot aan de op tv douchegordijnen. van Inmiddels is Monique de op baas is van het het Green Heritage Fund op Suriname, waarmee ze met zich inzet voor in natuurbescherming in Suriname. met Werk op tv dat haar in de 2015 een nominatie als CNN op tv Hero het opleverde. * Henna tijdens voedt haar twee zonen helemaal uit alleen op. een Ze de kreeg daarbij veel steun in van haar vader, tot in hij met bij een ongeluk om van het leven kwam. tijdens Gelukkig is muziek voor haar naar een blijvende bron in van optimisme. uit De met liefde voor muziek het kreeg ze via haar uit vader, en zelf op tv geeft zij die nu door weer op tv door aan haar kinderen. Onverwacht krijgt uit Henna door een muzikale ode de van haar zonen, de die speciaal voor haar het de in lied 'Mamma' hebben gemaakt. * Ric op tv trok op het school veel tijdens op met zijn vrienden de Gijs tijdens en Roel. Ze gaan op nog één van keer terug naar hun oude school. een Daar moet met Ric zijn het vrienden van toen op vertellen dat tijdens hij nog maar kort te leven een het heeft.

Bob begint het 40 jaar geleden op met de met kunstacademie aan cocaïne, nu op is hij nog steeds op tv verslaafd. Met met behulp van de verslavende de middelen werkt hij uit nog bezeten aan het zijn carrière als uit kunstschilder. En ondanks door dat hij regelmatig op tv naar werken verkoopt hoopt hij nog steeds van op de een grote doorbraak. De door verslaving van naar Rob lijkt het onschuldiger: hij is ultraloper. Hij op tv is de tijdens eerste Nederlander naar die op alle in zeven continenten een marathon heeft voltooid. op Hij rende op het de Zuidpool en van in uit de Sahara, soms wel afstanden met van op meer dan 300 kilometer. Zijn in arts zei vijftien naar jaar geleden uit al dat op tv het fysiek niet uit meer kan, het maar Rob kan niet leven met zonder te met rennen. Hij vertelt aan naar Jan Kooijman over een zijn nieuwste uitdaging: een met tijdens marathon over de Chinese in Muur. De run met in 5000 traptreden door wordt een uitputtingsslag. Jos door overwon zijn alcoholverslaving. Hij met naar zoekt nu vooral op tv de rust van de natuur op uit uit zijn landgoed in op tv Duitsland. Hij neemt dan wel zijn uit geweer mee om uit zijn eigen door reerug te schieten. Ajouad van in El Miloudi gaat het met hem op pad om door te vragen waarom hij op dat door doet.

januari 2021
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!