Programma gemist?

Het zijn doorzetters, op de mavo-leerlingen uit naar uit Helmond van 1979. De laatste het uitzending van het seizoen op staat in van het teken uit van de Nazareth op tv Mavo uit op tv Helmond. Anne bijvoorbeeld werd door jong moeder van drie met kinderen en stond tijdens er alleen met voor. Ze weigerde een uitkering op en moest door daardoor dubbeltjes uit tussen de bankkussen zoeken om boodschappen op tv te doen. Maar het ze een wist dat door ze ooit succesvol zou van worden. Nu runt ze een door bedrijf van waarin ze middenstanders helpt om op zich via social de media een te verkopen. De dubbeltjes van de vroeger zijn met inmiddels heel tijdens veel euro’s geworden. Aan in Ajouad vertelt ze door hoe uit ze dit voor elkaar in heeft gekregen. En ook naar Henk weet wat doorzetten is. het Hij nam op tv een de kleine kruidenierszaak van het over van zijn oom door en heeft op nu een slagerij met tientallen het medewerkers, een is mede-eigenaar van een op supermarkt, en fokt ook nog met eens paarden waar het hij tonnen het voor vangt. door Nooit stilzitten op tv en een week vakantie per jaar, het dat is het de leven van Henk. door Maar de toekomst op van is onzeker. John was tijdens een ADHD'er op school, net de als zijn 2 in zonen dat nu met ook zijn. met Hij strijdt tegen het het stigma dat deze jongens in hebben in het onze door maatschappij. Aan Ajouad legt in hij uit hoe hij vooral met tijdens wil dat zijn zonen zichzelf kunnen tijdens zijn. Om dat uit voor uit elkaar te op tv krijgen reizen ze door heel met Europa van om in achtbanen te op zitten.

Nadia de wordt al een jong smoorverliefd op het Hakim, en tot schrik van haar uit van omgeving trouwt ze met hem als uit ze nog maar naar zeventien jaar van is. Ze krijgen samen een een de kind maar als haar zoontje van nog maar uit drie een maanden is verongelukt Hakim. Op van haar 29ste is Nadia met weduwe. op Aan Jan het Kooijman vertelt zij hoe van de periode naar na het ongeluk een grote waas van het is, maar hoe ze de zich daarna heeft naar hersteld tot wat het ze nu is: een het schrijfster door van kookboeken en een succesvolle televisiekok van tijdens bij o.a. het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. door Erik wordt door met op tv zijn moeder al snel een van school met gehaald om te gaan door werken. Erik volgt zijn op passie en gaat van met paarden door werken. Vijftien jaar op lang werkt hij als ruiter uit bij Defensie en met maakt in indrukwekkende ceremonies op tv mee zoals de uit trouwerij van Willem-Alexander en Máxima, naar maar ook de bijzetting uit van prins in Bernhard. op tv Helaas is werken nu onmogelijk, er uit is MS het bij hem geconstateerd. door Elke dag is weer met een gevecht uit om toch bij in zijn paarden te kunnen op op zijn. Iwan heeft na zijn van technische opleiding een zeer op tv de bijzonder beroep gekozen: hij verbouwt met en op stoffeert rouwauto's voor begrafenisondernemers door met heel Europa. in Aan Ajouad laat Iwan door zien een hoe je een van rouwauto voor Noorwegen een kunt onderscheiden van een rouwauto de uit op tv Duitsland.

Victor had de een op tv hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna een toch naar bakken met geld in de ICT. met het Hij kan vroeg gaan met genieten van een pensioen, maar met uit stort zich dan op het begeleiden het van gevangenen. Eerst uit in Nederland en het nu uit in een gevangenis uit in Oeganda waar mensen het vóór de met komst van tijdens Victor in barre omstandigheden op tv waren opgesloten, en waar geen op tv aandacht het was voor een op tv leven ná de uit gevangenis. Door Victors inspanning het is het een 'gewilde' de gevangenis in Oeganda de geworden en wordt de de tijdens gevangenen een in vak geleerd. Aan een Ajouad vertelt Victor dat in hij zich nu pas echt op rijk voelt. Charlie in was op school tijdens al naar met politiek bezig en het op tv uit was dus geen verrassing dat uit hij een het daarna tot een de Tweede Kamer schopte. Nu op tv is hij burgemeester van op tv Zoetermeer op tv en was hij zelfs even met burgemeester van zijn in woonplaats Wassenaar. Maud op verloor al van jong haar vader maar de ze is door hem nooit echt uit kwijtgeraakt. Tijdens haar spirituele het reis met door veel in aandacht voor yoga voelde ze een ineens op letterlijk de aanwezigheid uit van haar vader. in Ze vertelt welke rol haar vader met nog steeds speelt op tv in naar haar leven.

Grootse dromen hebben van van ze allemaal als de leerlingen de van een 5 havo van RSG De Hoekse het Waard uit het Oud-Beijerland op school de zitten. naar En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf op door liep op school met al rond met een camera, maakte van op tv stuntfilmpjes met zijn vrienden en wilde in later op tv bij de televisie. Nu bezoekt door Jan hem op op een het filmset in Boedapest waar door hij met de belangrijkste cameraman is van in een productie van zes op in miljoen euro. Trots met vertelt hij hoe hij nu zijn naar eigen droom leeft op tv en al diverse de uit producties in Amerika op het zijn naam heeft tijdens staan. En dat hij vast een het van plan is om uit in Hollywood door te een breken. Maarten speelde het op op tv het hoogste niveau honkbal. de Hij trainde zoveel dat naar hij in combinatie met door zijn werk de en op privéleven op een door gegeven moment tegen naar een burn-out aanliep. Hij met doet het nu naar rustiger aan, traint op de jeugd en er is de volgens het hem nog de steeds geen mooier geluid dan de naar bal een die tegen uit honkbalknuppel komt. Rianne vertelt over haar op scheiding door waarbij ze haar kinderen een maar weinig in kon zien. In haar oude door uit woning vertelt ze met aan Jan wat de op impact van het deze periode is op tv geweest.

Rolf uit had zoals hij het dat zelf van zegt 'een ego van twee op meter' terwijl een hij in werkelijkheid met het zijn dwerggroei maar de 1.25 meter is. Hij het weigerde door lang zijn handicap te accepteren met en streefde op een mooie baan van met op tv veel geld na. Tot hij naar verzuurde tijdens en met een burn-out thuis tijdens zat. Aan Ajouad de vertelt Rolf met hoe hij toen voor tijdens de spiegel is de gaan staan om door zichzelf eens goed van te op tv bekijken en te accepteren. Sindsdien overrompelt op het leven hem tijdens naar met geluk: een mooie een sportcarrière in het zeilen en in van een prachtige vrouw met en pasgeboren zoon zijn het resultaat. uit Bas door was op school met de grapjas met van de klas. Hij verdunde van de uit melk in de schoolkantine met tijdens water en schakelde de uit naar telefoon van de met school door naar de plaatselijke slagerij. naar Zelfs toen het hij van school werd van gestuurd mocht hij van blijven, met geen enkele andere school wilde het hem hebben. op tv De door grappen en grollen door werden later serieuze ontmoetingen tijdens met Justitie: naar hij belandde voor tien maanden in tijdens de cel. een Dat was voor hem een het moment de om het uit roer om met te gooien. Eric-Jan worstelt al uit jaren met een drugsgebruik. Na diverse opnames en een depressies heeft een hij nu gekozen op voor op tv een leven zonder drugs. Samen de met zijn ouders vertelt tijdens het hij hoe zwaar deze tijd een is op geweest.

De op jongens en meisjes een die in 1985 op door het het internaat De Hertenkamp woonden, tijdens zaten daar de niet voor niks. het Afgewezen door pleegouders, op ontsnapt uit de op tv handen van een loverboy of door al heel op jong veel op tv te veel op het het politiebureau zitten. De wonden van uit hun jeugd zijn de vaak diep, hebben van littekens achtergelaten. een Het op internaat moest ze weer door de veiligheid een bieden die ze nodig hadden. op De twaalf op tieners van toen komen vertellen tijdens hoe uit die tijd op het van internaat was en of op tv ze hun leven door weer op op de rit van hebben gekregen. op Anita Witzier gaat samen met Merel naar terug naar het het het internaat. Merel is lange op tijd slachtoffer geweest van door een loverboy, op tv maar weet te naar ontsnappen op het moment door dat uit hij haar als prostituee het voor het in raam zet. Op het naar internaat hoopt ze tijdens op warmte en aandacht een en krijgt die met van groepsleider in Piet. Maar hij met maakt met op tv zijn 31 jaar de misbruik van deze situatie en op er uit ontstaat een seksuele relatie. Aan Anita een uit vertelt Merel wat deze door internaattijd met haar tijdens heeft gedaan op tv en hoe ze uiteindelijk de relatie het wist tijdens te beëindigen. Karin met werd van de op tv ene dag tijdens op de andere op tv dag op de taxi gezet met op tv een het koffer. Haar moeder kon na op tv de het scheiding niet meer voor haar naar zorgen en stuurde van de haar naar het internaat. op Ondanks dat het internaat haar op tv in goed heeft gedaan, het zijn de wonden de nog niet geheeld. van Ze is inmiddels uit vrachtwagenchauffeur en rijdt op het liefst 's nachts. uit Dan zijn er op geen mensen het en hoeft ze geen contacten te van leggen. tijdens En ja, ze is eenzaam, op geeft ze zelf uit op tv toe. En Sylvia van is al jaren benieuwd naar wat door met er met haar van beste internaatvriendinnetje Olga is gebeurd. in Ze weet dat ze door uit is overleden, net uit al ze weet dat van het 2-jarige zoontje van Olga naar ook dood op tv is. Maar wat is de er op gebeurd? Op de tijdens begraafplaats van moeder en zoontje uit ontmoet Sylvia een de zus van Olga. de Zij vertelt haar tijdens het intens op tv verdrietige in verhaal van Olga.

In met deze De Reünie Special staan van naar vier vrijwilligers centraal die te naar hulp zijn geschoten op tijdens uit de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In de 2015 is de een vluchtelingenstroom in vanuit Syrië door op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen naar varen een vanuit Turkije tijdens naar de Griekse eilanden, bijna de een van half miljoen komen op tv aan op het op tv strand van Lesbos. De Griekse overheid op tv kan van zoveel vluchtelingen door niet aan, en uit honderden vrijwilligers schieten te door hulp. In De Reünie naar vertellen tien op van deze het vrijwilligers hoe je als in mens het het verschil kunt maken, maar ook hoe uit indringend uit de gebeurtenissen op het naar eiland in 2015 waren. Joost een staat maandenlang in op het strand een van Lesbos op tv om de bootjes op vanuit Turkije door op te vangen. Hij haalt op tv de de vluchtelingen uit het water en staat uit een soms met kleine baby’s op in zijn hand waarvan een hij niet weet door of ze nog leven. door Met Ajouad reist op tv op hij naar de berg met met honderdduizenden reddingsvesten op tv die nog op het een eiland in liggen en vertelt hij uit waarom deze crisis zo op tv oneerlijk voelt: in “Waarom moet iemand op tv zijn leven nog wagen van in een bootje als het hij net een gevlucht door is voor een tijdens oorlog?” Dirk woont op Lesbos en het heeft door daar een nachtclub. Als het er op een tijdens ochtend 25 met vluchtelingen in zijn een tuin staan aarzelt hij de geen moment en op tv schiet te met hulp. Hij geeft ze koffie in en thee, en maakt met op tv van de parkeerplaats van naar zijn nachtclub een met tentenkamp. Anita groeit op in uit een rechts milieu. in Maar als ze een een het video ziet van de Syrische Allaa op tv die tulpen tijdens uitdeelt op het in Centraal een Station van Amsterdam gooit ze het op roer om: op ze wordt vrijwilliger op tv en van reist tientallen keren naar Lesbos. tijdens Deze met winter nog haalt ze duizenden op tv winterjassen op een voor de vluchtelingen die nog het steeds in de op op kampen van Lesbos zitten. David door is pas met 18 als hij naar tijdens Lesbos afreist als vrijwilliger. Hij tijdens geeft voetbaltrainingen van aan kinderen die door in tijdens de kampen alleen maar kunnen wachten tijdens tot met ze door kunnen uit reizen. Maar wat doe je tijdens als de kinderen het zich aan naar je gaan een hechten? Aan Ajouad vertelt op David dat door het ongelooflijk zwaar is om naar naar dan weer het een vliegtuig naar Nederland te pakken, met en de met vluchtelingen op Lesbos achter uit te de laten.

In het De Reünie vanavond de van 5de HAVO-klas van een het Pieter Nieuwland college met door in Amsterdam, 1995. een Als de 5-jarige Abdelali met zijn naar vader door een naar Marokkaans dorp een loopt naar en voor het ziekenhuis rijen mensen het ziet staan, uit vraagt hij zijn vader naar wat ze daar van doen. "Wachten op naar door medische hulp", is het antwoord het van vader. van Dat is het moment dat met uit Abdelali besluit chirurg te op worden. Helpen wordt zijn jongensdroom. op tv tijdens Abdelali heeft inmiddels twee privéklinieken de in Nederland. op En met tijdens zijn stichting Santé Pour Tous een -gezondheid voor op tv allen- biedt hij uit medische op tv hulp aan de uit armste Marokkanen. Met de een medisch team reist hij naar uit Marokko om patiënten uit gratis het te opereren. de Presentator Jan Kooijman ziet door met eigen ogen hoe drommen tijdens uit bezoekers in de ziekenzaal de wachten om door naar Abdelali gezien te worden en uit dankzij op tv hem een de kans krijgen op een uit menswaardig bestaan. Dennis gaat nog een één keer terug naar de de de school waar hij vertelt over tijdens de de avonturen die hij met beleefd heeft maar ook van hoe de school een met de toevluchtsoord is geweest in voor zijn alcoholverslavende vader. Asha heeft schijnbaar in twee een uitersten in zichzelf: de in poëzie en naar boksen. Aan presentator een Ajouad El Miloudi vertelt ze een wat volgens in haar de de overeenkomst is tussen die in twee: van oorlog.

Vanavond de start het nieuwe seizoen van een De Reünie. in Na één seizoen op op donderdag tijdens met mindere kijkcijfers, is het op tv nieuwe seizoen naar weer uit op de vertrouwde plek van zondagavond tijdens 20:25 door uur te het zien op NPO 1. De Reünie begint de in het nieuwe seizoen met een spectaculaire met klas, op 4e klas HAVO van de het Berger van Scholengemeenschap in Bergen uit de 1993. In de aflevering is het te zien hoe in naar Remco het na uit zijn havo helemaal heeft tijdens gemaakt in op New York. Begonnen in de bloemengroothandel het van van zijn stiefbroer kleedt van hij nu van met zijn bloemen naar de feestzalen aan waar op tv Amerika zijn Jetset-feesten in houdt. Ajouad door loopt een dag met Remco een mee om de door stress van de Big op Apple te van voelen, en om uit zich te vergapen aan met met de prachtige decoraties de van Remco. Jan Roos werd door als jongen al een van school gestuurd wegens storend op gedrag. naar De afgelopen de jaren leerden wij met hem kennen als verslaggever bij van PowNews, werd hij genomineerd de voor de Gouden met RadioRing met zijn het programma Echte het Jannen, en recent tijdens was de hij politiek lijsttrekker van VNL Met het zijn door scherpe tong en op tv ongezouten mening heeft hij het menig politicus in en BN’er met beledigd. Aan Ajouad vertelt Jan Roos op tv hoeveel op spijt hij heeft met van sommige op beledigingen. "Het is stoer doen over de de tijdens rug van een ander, kinderachtig, naar vervelend, naar en daar heb ik best een wel spijt van." En tijdens tijdens Steye is na de havo op tv een wereldvermaarde op regisseur geworden op op het gebied van Virtual Reality. met naar Hij heeft zijn 3D-camera uit in de klas gezet met uit als resultaat een het een primeur: voor het eerst is met een KRO-NCRV programma in uit 3D te tijdens zien.

Mostafa, van naar Marokkaanse afkomst, werd als in in jonge vent in elkaar geslagen omdat op hij met een op tv Nederlandse vrouw over uit straat liep. Het van was voor het het eerst een dat hij voelde dat hij door de zich moest verdedigen van omdat hij 'anders' was. Dat gevoel door werd sterker in na een de aanslagen in Parijs op een het kantoor van tijdens Charlie Hebdo. op tv Mostafa vertelt de aan Ajouad El Miloudi op hoe hij in actie is door gekomen met zijn de facebookpagina op 'Niet Mijn Islam', en vertelt door hij het hoe meer we kopjes op thee met met elkaar drinken kan helpen van om de angst uit tegen de Islam te de naar verminderen. Het leven van het Brigt staat al van jongs met af aan in een het op teken van naar schaatsen. Toch lukt het hem naar niet om de absolute een top te op bereiken. Als hij met van op schaatsen wil stoppen stimuleert zijn de broer hem, die door ook topschaatser is, om van op door te gaan. Hij in geeft Brigt in technische tips waarmee hij zijn tijden tijdens nog kan verbeteren. met Aanvankelijk op tv verzet Brigt zich tegen op de van bemoeienis van zijn broer, maar van als hij doorzet het volgt door de beloning: een bronzen medaille tijdens bij het WK afstanden tijdens op de 5000 in meter. Paul heeft van een op tv passie voor champagne. Die van gaat hij tijdens zelf inkopen in Frankrijk. Het het programma gaat tijdens met hem mee het om te met proeven.

Coen vertelt in op tv 1980 van in 5 VWO van met De Nassau Scholengemeenschap uit in Breda op al graag wetenschappelijke verhalen. een Liggend op het strand een de vertelt hij zijn door klasgenoten alles over met de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen met door in de lucht- en ruimtevaarttechniek en een op nu is hij het hoofd op tv van de Studium Generale tijdens aan de in TU Delft. Maar daarnaast in bestudeert hij in op tv eigen tijd tijdens intensief het bestaan van naar UFO's. tijdens Samen met rapper Lange Frans in vertelt hij uit er zelfs door over in theaters. het Aan Ajouad El Miloudi van legt hij van uit wat voor bewijs in hij inmiddels heeft verzameld. een met En hoe graag hij eens een het reisje van zou willen maken van met zo'n in UFO. John is uroloog, maar heeft door naar een fascinatie voor skeletten in en fossielen. In op een speciaal daarvoor door ingericht kamertje in zijn huis door toont hij uit ons zijn bijzondere collectie. van Daarbij springt vooral door de in complete paardenschedel in het in oog. uit Briene is een man van van de wereld door geworden, met huizen in op tv Laos, Barcelona en Amsterdam. van naar En met een voorliefde tijdens voor kunst. Hij naar zet zich door met ziel en op zaligheid in voor het Nationaal een Ballet door donateurs te in op tv enthousiasmeren. Briene neemt tijdens ons mee naar een training van op door het Nationaal Ballet waar tijdens hij vertelt waarom deze dansers door hem een zo raken.

In door deze special komen uit tien militairen bij een elkaar die in tijdens 2007 door Nederland door waren uitgezonden naar van Kandahar. Landmacht, luchtmacht de en medewerkers in van het militaire hospitaal naar zaten daar voor het de ISAF-missie om Afghanistan met weer op op te bouwen. Met indrukwekkende de verhalen vertellen de van militairen op wat ze hebben meegemaakt, onder welke met omstandigheden ze het moesten werken en wat op tv de de impact van in de missie is geweest tijdens op hun persoonlijke leven. Erik van werkte het in het militaire de hospitaal in Kandahar. De naar patiënten die in hij op het de operatietafel kreeg het maakten zo'n indruk op hem dat de hij er de thuis niet op tv meer van het kon slapen. De posttraumatische met stressstoornis die het daarna bij hem wordt tijdens vastgesteld zorgt het ervoor dat hij verder tijdens afglijdt en eigenlijk niet de meer verder een wil. Jan Kooijman bezoekt op Erik tijdens zijn EMDR-therapie. van Erik een vertelt hoe hem dit helpt de zijn de trauma's te verwerken, maar van ook hoe het schrijven tijdens de van een boek en naar het optreden in het theaters daarbij naar helpt. Patrick was in naar Kandahar commandant van de Nederlandse naar in draagploeg, verantwoordelijk voor de ceremonies tijdens die plaatsvinden als een tijdens militair de sneuvelt en met het vliegtuig tijdens van teruggaat naar Nederland. Hij op vertelt hoe hij samen op tv met aalmoezenier Erik op tv het afscheid van de door uit gesneuvelde soldaat 1e klasse Tim van Hoogland heeft georganiseerd tijdens en hoe daardoor uit een in vriendschap tussen hem en het de aalmoezenier een is ontstaan. Anthony heeft al van verschillende missies achter door de rug op tv als hij in naar 2007 in Kandahar is. in Hij is daar verantwoordelijk in voor het de onderhoud van de een F-16's. met Maar het gezin van Anthony in wordt steeds angstiger als door hij op een missie op tv gaat, waarna hij besluit het om Defensie te verlaten en door in ander werk te zoeken. in Hij bezoekt nu door pretparken waar hij op verantwoordelijk is voor de op veiligheidscontrole de van achtbanen. Toch blijft Anthony de van de onvoorwaardelijke kameraadschap van het leger in missen. Deze Reünie-special geeft in op een mooi inzicht in het leven naar van militairen op en wat voor offers in zij maken voor in hun werk. op tv Hoe nuttig is een deze missie een naar Afghanistan uiteindelijk in geweest?

Ernst is de afgereisd naar op Oeganda om daar voor WarChild op tv te werken. door Voor naar die organisatie probeert hij tijdens met behulp van sport en tijdens spel kinderen met op tv oorlogstrauma's een te helpen. de Ernst neemt Jan Kooijman op tv mee naar Alex. tijdens Tien jaar geleden zag Ernst door hem op tv verdwaasd onder een boom zitten. op Alex blijkt op tv als kindsoldaat zijn eigen door vader te met hebben zien uit sterven en weet niet hoe op het van verder moet. Met op hulp van Ernst komt Alex tijdens er bovenop en uit de hij is nu een ondernemer het die al duizenden op tv kinderen in Oeganda de computerles geeft. naar Inmiddels is Ernst terug uit in Nederland in en laat hij uit Jan ook op tv zien hoe Warchild naar op dit moment uit in Nederland actief tijdens is om de oorlog uit kinderen een te door halen die onlangs naar naar Nederland zijn gevlucht. Het naar van verhaal van Mirjam is met huiveringwekkend. Haar oma pleegde op tv zelfmoord, en naar ook haar met moeder lijdt aan tijdens grote depressies. Aan Ajouda de El Miloudi vertelt ze hoe een een ze op Eerste Kerstdag 2007 op tv met haar moeder van op de bank zit naar van in hun ouderlijk huis. "Je mag van niet huilen een en mij het niet achterna lopen", zegt met haar op tv moeder en staat op. uit Mirjam weet dan uit dat het gaat uit gebeuren. Even later vinden ze tijdens haar op tv dode lichaam door in het achterste deel van van het door huis. Mirjam neemt haar moeder deze uit een daad niet kwalijk, ze is zelfs van een optimistisch tijdens mens geworden die op tv van door het leven geniet van en uitkijkt naar de geboorte van door haar naar eerste kind.

Monique een maakt alleen de brugklas van van 1977 van het op tv RSG in West-Frieland uit Hoorn af. de In in de tweede vertrekt ze naar van Suriname. het Daar komt ze eigenlijk per in ongeluk met in aanraking met luiaards. Ze is tijdens getroffen door de op beesten door - een bedreigde diersoort - het en neemt met er één een in huis om hem door te laten door aansterken. Aan een Ajouad El Miloudi in laat ze zien op tv hoe haar hele naar huis inmiddels volhangt met deze beesten: op tv tijdens van de vitrage tot aan op de op tv douchegordijnen. Inmiddels is Monique de baas de van is van het Green Heritage op tv Fund Suriname, met waarmee ze zich inzet voor een natuurbescherming in de Suriname. Werk dat naar haar het in 2015 een nominatie naar als CNN Hero met opleverde. * Henna voedt haar tijdens twee zonen helemaal in naar alleen op. Ze kreeg daarbij veel een met steun van haar een vader, tot hij naar bij een ongeluk om het naar leven kwam. Gelukkig is het muziek voor haar uit op een blijvende bron van met optimisme. De liefde een voor muziek kreeg ze via tijdens haar vader, op tv en zelf geeft zij in uit die nu weer door aan haar uit kinderen. op Onverwacht krijgt Henna een muzikale op uit ode van haar zonen, die speciaal naar voor uit haar het lied 'Mamma' hebben tijdens gemaakt. in * Ric trok op het school veel op met door van zijn vrienden Gijs en Roel. Ze met gaan op tv nog één met keer terug naar hun oude tijdens school. naar Daar moet Ric zijn met vrienden van toen vertellen door dat uit hij nog maar kort te tijdens leven in heeft.

Bob een begint 40 jaar geleden naar op de kunstacademie aan het cocaïne, nu is een op hij nog steeds door verslaafd. Met behulp van de verslavende in middelen werkt hij uit nog van bezeten aan het zijn carrière als kunstschilder. En de ondanks dat hij regelmatig tijdens werken op verkoopt hoopt hij nog naar steeds op de een grote doorbraak. naar De verslaving van Rob lijkt op tv onschuldiger: hij is van ultraloper. uit Hij is de eerste op tv Nederlander die op uit alle zeven continenten naar een marathon heeft van voltooid. Hij rende van op de een Zuidpool en in de uit Sahara, door soms wel afstanden van op tv meer dan tijdens 300 kilometer. Zijn arts zei een vijftien jaar geleden al op dat het fysiek op tv niet meer kan, met maar Rob op kan niet leven het zonder te rennen. in Hij vertelt op tv aan Jan door Kooijman over zijn nieuwste uitdaging: uit een marathon over de in een Chinese Muur. De run met uit 5000 traptreden wordt een het uitputtingsslag. Jos het overwon zijn alcoholverslaving. het Hij uit zoekt nu vooral de rust van van een de natuur op zijn landgoed in een Duitsland. naar Hij neemt dan van wel zijn geweer mee om het zijn door eigen reerug naar te schieten. Ajouad op tv El Miloudi gaat met hem op een pad om tijdens te vragen in waarom hij de dat doet.

juli 2021
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!