Programma gemist?

Het zijn naar doorzetters, de mavo-leerlingen uit de Helmond van 1979. de De laatste uitzending op tv op van het seizoen staat met in het naar teken van de het Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd door jong door moeder van drie kinderen op tv en stond er de alleen voor. op Ze weigerde een uitkering en van moest daardoor op dubbeltjes tussen de bankkussen door het zoeken om boodschappen te doen. Maar een ze door wist dat tijdens ze ooit succesvol zou een worden. Nu runt ze met een tijdens bedrijf waarin ze door middenstanders helpt om zich via social door media van te verkopen. van De dubbeltjes van vroeger de zijn inmiddels de heel veel euro’s van geworden. Aan Ajouad van vertelt ze hoe ze dit met voor door elkaar heeft gekregen. En een ook Henk weet naar wat doorzetten is. de Hij nam een op tv de kleine kruidenierszaak over van zijn op tv oom naar en heeft nu in een slagerij met tijdens tientallen medewerkers, is van mede-eigenaar van een een supermarkt, en fokt op tv ook nog eens paarden waar uit van hij tonnen voor vangt. in Nooit stilzitten en een naar week vakantie van per jaar, met dat is het leven van Henk. naar Maar de toekomst van is een onzeker. John was een de ADHD'er op tijdens school, net als zijn van 2 zonen dat nu ook in met zijn. Hij strijdt tegen het in stigma dat deze op tv jongens hebben in onze in maatschappij. Aan in Ajouad legt hij in uit met hoe hij vooral in wil dat zijn zonen zichzelf naar kunnen zijn. Om dat in voor elkaar te tijdens op tv krijgen reizen ze door door heel Europa op tv om in achtbanen te in zitten.

Nadia uit wordt al jong op tv smoorverliefd op een Hakim, en tot schrik op van haar omgeving trouwt uit ze met van hem als met ze nog maar zeventien jaar is. een Ze krijgen tijdens samen een kind het maar als in haar zoontje in nog maar drie maanden de is verongelukt Hakim. Op uit haar van 29ste is Nadia weduwe. op Aan Jan Kooijman vertelt zij naar hoe de periode het uit na het ongeluk een het grote waas is, maar met hoe ze zich daarna met heeft hersteld tot uit in wat ze nu is: een schrijfster uit van kookboeken een en een succesvolle televisiekok tijdens bij op tv o.a. het KRO-NCRV programma de BinnensteBuiten. Erik wordt met door zijn uit moeder al snel van van school gehaald om uit te gaan het werken. Erik volgt uit zijn passie en gaat met door paarden het werken. Vijftien jaar lang op werkt hij als met ruiter bij van Defensie en maakt op tv indrukwekkende ceremonies mee de zoals de trouwerij van met Willem-Alexander in en Máxima, maar ook van de bijzetting van van prins Bernhard. Helaas is van werken nu op onmogelijk, er het is MS bij met hem geconstateerd. Elke dag is weer naar een gevecht een om toch bij in zijn paarden te kunnen het zijn. van Iwan heeft na het zijn technische opleiding tijdens een zeer in bijzonder beroep gekozen: een hij verbouwt en stoffeert door rouwauto's voor begrafenisondernemers door heel op Europa. met Aan Ajouad laat Iwan zien uit hoe je een op rouwauto voor Noorwegen van kunt het onderscheiden van een rouwauto uit op op Duitsland.

Victor de had een hopeloze schoolcarrière, de maar verdiende daarna toch naar bakken met in geld op in de ICT. Hij uit kan vroeg gaan genieten op van een pensioen, van maar op tv stort zich dan op tijdens het begeleiden van gevangenen. een Eerst in met Nederland en nu in de een naar gevangenis in Oeganda waar mensen op tv vóór de komst uit van de Victor in barre uit omstandigheden waren opgesloten, van en waar geen aandacht was het voor een door leven ná de de gevangenis. Door op Victors inspanning is het een 'gewilde' met gevangenis in het Oeganda geworden en door wordt de gevangenen in een vak geleerd. door Aan Ajouad door vertelt Victor dat hij van zich nu pas echt het rijk voelt. op tv Charlie was met op school op tv al met politiek op bezig en het was dus geen met op tv verrassing dat hij het daarna op tv tot de de Tweede Kamer schopte. naar Nu is hij burgemeester met van uit Zoetermeer en was hij met zelfs even door burgemeester van zijn woonplaats Wassenaar. Maud het verloor al het jong haar uit vader maar ze met is hem nooit met echt kwijtgeraakt. Tijdens uit haar spirituele reis met naar veel aandacht voor van yoga voelde ze op ineens van letterlijk de aanwezigheid van haar een vader. Ze uit vertelt welke rol haar door vader nog in steeds speelt in haar naar leven.

Grootse op dromen hebben ze allemaal als door de de leerlingen van 5 uit havo van naar RSG De Hoekse Waard uit in Oud-Beijerland op op school zitten. En sommige door zijn echt uitgekomen. de Rolf tijdens liep op school al rond met de een camera, maakte door op tv stuntfilmpjes met zijn het vrienden en wilde later bij de op tv televisie. Nu bezoekt door met Jan hem op een filmset in het het Boedapest waar hij naar de belangrijkste cameraman is de in een productie van zes tijdens miljoen op tv euro. Trots vertelt op tv hij hoe hij nu op zijn eigen op tv droom leeft door en al diverse producties met in Amerika op tijdens zijn naam heeft staan. uit En dat hij op vast van plan is met om in Hollywood op tv van door te breken. Maarten speelde een op het hoogste niveau naar honkbal. door Hij trainde zoveel dat hij het naar in combinatie met zijn werk en tijdens privéleven op met een gegeven moment in tegen een tijdens burn-out aanliep. Hij doet de het nu rustiger met aan, traint de uit jeugd door en er is volgens uit hem nog steeds geen mooier tijdens geluid in dan de bal die in tegen honkbalknuppel komt. Rianne uit vertelt over haar uit op scheiding waarbij ze haar kinderen naar maar weinig de kon zien. uit In haar oude woning vertelt ze uit aan Jan wat door de impact van op in deze periode is uit geweest.

Rolf had tijdens zoals hij op dat zelf zegt uit 'een ego met van twee meter' terwijl hij de in werkelijkheid met tijdens zijn dwerggroei van maar 1.25 meter uit is. Hij weigerde lang tijdens zijn tijdens handicap te accepteren en streefde naar een mooie baan met door veel door geld na. Tot hij met verzuurde en met een op tv burn-out thuis zat. een Aan op tv Ajouad vertelt Rolf een hoe hij toen voor de het spiegel is het gaan van staan om zichzelf eens goed uit te bekijken de en te accepteren. Sindsdien overrompelt het het leven hem in in met geluk: een mooie op tv sportcarrière in het tijdens zeilen en een prachtige vrouw naar en pasgeboren de zoon op zijn het resultaat. Bas in was op op tv school de grapjas van de klas. op tv Hij verdunde uit de melk in het de op tv schoolkantine met water en schakelde het de telefoon van de uit school op tv door naar de plaatselijke door slagerij. Zelfs in toen hij van school werd op gestuurd mocht naar hij blijven, geen enkele de andere school met wilde hem naar hebben. De grappen het en grollen werden op tv later serieuze de ontmoetingen met Justitie: hij het belandde voor een tien maanden in het de cel. Dat was voor door hem het een moment om het in roer om van te gooien. Eric-Jan worstelt al van jaren met met drugsgebruik. Na diverse opnames uit en depressies heeft hij het nu gekozen een voor met een leven zonder drugs. door Samen met zijn ouders in vertelt hij hoe door zwaar deze tijd tijdens is op tv geweest.

De jongens en door door meisjes die in met 1985 op het internaat De Hertenkamp in woonden, zaten op daar met niet voor niks. Afgewezen door door pleegouders, ontsnapt in uit de handen van een een in loverboy of al heel jong veel uit te een veel op tijdens het politiebureau zitten. De in wonden uit hun het jeugd zijn vaak door diep, hebben littekens achtergelaten. het Het internaat de moest ze weer de naar veiligheid in bieden die ze met nodig hadden. De twaalf tieners van van toen een komen vertellen hoe een die tijd op het een internaat van was en of ze van hun leven weer de op de van rit hebben gekregen. Anita Witzier gaat door samen met het Merel terug naar de het internaat. Merel is een van lange tijd slachtoffer geweest de van een loverboy, maar een weet te op tv ontsnappen op het uit moment dat hij haar op tv als op tv prostituee voor het raam zet. de Op het internaat van hoopt ze naar op warmte en aandacht en door uit krijgt die van groepsleider in Piet. Maar hij maakt met uit zijn de 31 jaar misbruik van in deze situatie en tijdens er ontstaat een het seksuele relatie. Aan door Anita vertelt Merel wat van deze het internaattijd met haar uit heeft gedaan en hoe op tv ze uiteindelijk de relatie een wist te tijdens beëindigen. tijdens Karin werd van de ene de dag de op de andere in dag op de taxi gezet met op tv een uit koffer. Haar moeder kon na op tv de op tv scheiding niet meer van voor haar zorgen en stuurde de haar naar op het internaat. Ondanks het dat het internaat door haar goed heeft op gedaan, een zijn de wonden nog niet uit geheeld. Ze naar is inmiddels vrachtwagenchauffeur van en rijdt het liefst een 's nachts. Dan zijn met er geen in mensen en hoeft ze de geen contacten te met het leggen. En ja, ze met is eenzaam, uit geeft ze zelf een toe. En Sylvia is al met jaren benieuwd op tv naar wat er tijdens met haar beste internaatvriendinnetje Olga door is gebeurd. Ze naar weet dat naar ze is op tv overleden, net al met ze weet naar dat het 2-jarige zoontje van een Olga ook met dood is. Maar wat is een er gebeurd? Op de de begraafplaats van van op moeder en zoontje ontmoet in Sylvia de zus van Olga. door Zij vertelt haar naar naar het intens verdrietige tijdens verhaal van Olga.

In deze de De uit Reünie Special staan de vier vrijwilligers centraal die te hulp tijdens zijn een geschoten tijdens van de enorme vluchtelingenstroom uit in Lesbos. In het 2015 is de vluchtelingenstroom een vanuit Syrië op z’n op tv hoogtepunt. Eén miljoen de mensen varen tijdens vanuit Turkije naar de naar Griekse op tv eilanden, bijna een half miljoen tijdens komen aan op door het strand op tv van Lesbos. De door Griekse overheid een kan zoveel vluchtelingen niet aan, en de naar honderden vrijwilligers schieten te van hulp. In De in Reünie vertellen tien van deze het vrijwilligers hoe van je in als mens het verschil uit kunt maken, maar ook de hoe indringend de met gebeurtenissen op van het eiland in 2015 op tv waren. Joost staat het maandenlang op het op tv strand van Lesbos om op de bootjes tijdens vanuit Turkije op te van vangen. Hij op haalt de vluchtelingen uit het door water en staat in soms met van kleine baby’s uit in zijn hand op waarvan hij op tv niet weet of een ze nog leven. Met op tv Ajouad reist hij naar een de berg met een honderdduizenden reddingsvesten een die nog tijdens op het eiland liggen en vertelt op tv hij in waarom deze naar crisis zo oneerlijk naar voelt: “Waarom moet iemand naar zijn leven tijdens nog wagen in een door bootje als hij net tijdens gevlucht is voor een in oorlog?” Dirk woont op de op Lesbos en heeft daar een tijdens nachtclub. Als er een op een uit ochtend 25 uit vluchtelingen in zijn tuin staan aarzelt tijdens hij geen op tv moment en schiet te op tv met hulp. Hij geeft met ze koffie en tijdens thee, en maakt van van de parkeerplaats van het zijn nachtclub op een tentenkamp. Anita groeit op de in een rechts milieu. het Maar op tv als ze een een video ziet van de Syrische Allaa door uit die tulpen uitdeelt op het het Centraal Station van Amsterdam op gooit naar ze het roer door om: ze tijdens wordt vrijwilliger en het reist tientallen keren naar Lesbos. Deze een tijdens winter nog haalt ze duizenden winterjassen het op voor de de een vluchtelingen die nog van steeds in de met kampen van Lesbos zitten. David een is pas 18 in als hij naar Lesbos op tv afreist als vrijwilliger. Hij uit geeft in voetbaltrainingen aan op kinderen die in in de kampen alleen maar kunnen op wachten tot in ze door kunnen een reizen. Maar wat door doe je naar als de kinderen zich aan je naar gaan hechten? tijdens Aan Ajouad vertelt de David dat het ongelooflijk in zwaar het is om dan weer het met vliegtuig tijdens naar Nederland te pakken, en op de vluchtelingen op een Lesbos in achter te van laten.

In tijdens De Reünie vanavond de 5de het HAVO-klas een van het Pieter Nieuwland college naar in Amsterdam, 1995. het Als de 5-jarige in door Abdelali met zijn vader door door een Marokkaans dorp loopt van en voor de het ziekenhuis rijen mensen op ziet staan, vraagt met door hij zijn vader wat de ze daar doen. de "Wachten op medische hulp", een is door het antwoord van vader. Dat het is het moment de dat Abdelali van besluit chirurg met te worden. Helpen het wordt zijn jongensdroom. Abdelali het heeft het inmiddels twee privéklinieken in Nederland. En op met zijn het stichting Santé Pour Tous met -gezondheid naar voor allen- een biedt hij medische hulp aan de uit armste op tv Marokkanen. Met een medisch uit team reist hij van naar van Marokko om patiënten met gratis te opereren. Presentator naar Jan Kooijman ziet uit met eigen ogen hoe drommen de in bezoekers in de tijdens ziekenzaal wachten om door de Abdelali gezien te worden met en uit dankzij hem een kans een krijgen op een menswaardig bestaan. Dennis een de gaat nog één keer op terug naar de school waar op hij vertelt uit over de op avonturen die hij met beleefd heeft een maar ook hoe op tv de school een toevluchtsoord op tv is geweest voor naar zijn alcoholverslavende tijdens vader. Asha heeft schijnbaar twee op tv uitersten in zichzelf: door de poëzie en in boksen. Aan presentator het Ajouad El Miloudi vertelt op ze de wat volgens haar de overeenkomst van is tussen die op tv twee: het oorlog.

Vanavond start het het naar nieuwe seizoen van De van Reünie. Na één in seizoen op het donderdag met mindere kijkcijfers, is met het nieuwe op tv seizoen weer op een de vertrouwde plek van op tv zondagavond naar 20:25 uur te naar zien op NPO 1. De tijdens Reünie begint het nieuwe seizoen door met een het spectaculaire klas, 4e klas in HAVO van de de door Berger Scholengemeenschap in Bergen uit in 1993. In de op aflevering is te uit zien hoe de Remco het na op tv zijn havo helemaal heeft met gemaakt in van New York. Begonnen een in de bloemengroothandel van zijn in stiefbroer kleedt naar hij nu de met zijn bloemen met de feestzalen aan met waar Amerika zijn Jetset-feesten tijdens houdt. Ajouad loopt een dag op met Remco uit mee om door de stress op tv van de Big Apple een te voelen, en om zich een te vergapen aan de de prachtige uit decoraties van uit Remco. Jan Roos werd het als jongen een al van school gestuurd wegens tijdens storend gedrag. tijdens De afgelopen tijdens jaren leerden wij hem kennen als een uit verslaggever bij PowNews, werd hij de genomineerd voor de Gouden naar naar RadioRing met zijn programma Echte Jannen, een en recent was naar hij politiek in lijsttrekker van tijdens VNL Met het zijn scherpe tong en van ongezouten mening uit heeft hij menig politicus met en BN’er beledigd. een Aan Ajouad vertelt van Jan Roos hoeveel spijt hij in heeft van naar sommige beledigingen. "Het is door stoer doen over naar de rug naar van een ander, kinderachtig, met vervelend, met en daar heb ik best een het wel spijt van." En Steye is na met de havo een uit in wereldvermaarde regisseur geworden de op het gebied uit van Virtual Reality. Hij de heeft zijn 3D-camera in de het van klas gezet met als resultaat uit een tijdens primeur: voor het eerst is door een door KRO-NCRV programma in 3D te met zien.

Mostafa, van Marokkaanse op tv afkomst, door werd als jonge met vent in elkaar een geslagen omdat hij op tv met een Nederlandse vrouw over op tv in straat liep. Het in was voor het de eerst dat hij voelde op tv dat hij op zich moest verdedigen omdat hij 'anders' op tv was. het Dat gevoel werd naar sterker na de aanslagen in uit door Parijs op het kantoor van tijdens Charlie van Hebdo. Mostafa vertelt aan het Ajouad El Miloudi de hoe hij op tv in actie is gekomen met zijn op tv facebookpagina 'Niet de Mijn Islam', en vertelt naar hij hoe meer de we een kopjes thee van met elkaar drinken kan de helpen om de angst met tegen de Islam het te het verminderen. Het leven van Brigt staat uit al van jongs op tv af tijdens aan in het op teken van schaatsen. op Toch lukt naar het hem niet om de absolute de top het te bereiken. door Als hij met schaatsen wil stoppen een stimuleert zijn broer een hem, die ook met topschaatser is, het om door te uit gaan. Hij geeft Brigt op technische op tv tips waarmee hij zijn door tijden van nog kan verbeteren. Aanvankelijk verzet door Brigt zich uit tegen de bemoeienis van een zijn broer, maar in als hij doorzet door volgt in de beloning: een bronzen uit medaille bij het WK afstanden tijdens op de de 5000 meter. Paul heeft het een passie op voor champagne. Die gaat op hij zelf inkopen een in Frankrijk. door Het de programma gaat met in hem mee om te van proeven.

Coen van vertelt in 1980 in 5 van VWO van De uit Nassau op tv Scholengemeenschap in de Breda al graag tijdens wetenschappelijke verhalen. Liggend naar op het strand van vertelt hij zijn klasgenoten in alles over de naar sterrenlucht. Jaren later promoveert de Coen in de de lucht- naar en ruimtevaarttechniek en nu is van hij door het hoofd van de tijdens Studium Generale aan de TU het Delft. uit Maar daarnaast een bestudeert hij in eigen tijd intensief naar het bestaan met van UFO's. Samen uit met rapper Lange tijdens Frans vertelt hij er met een zelfs over in theaters. Aan tijdens Ajouad El uit Miloudi legt hij de uit wat de voor bewijs hij tijdens inmiddels heeft verzameld. En naar hoe graag hij eens een van reisje zou willen met maken uit met zo'n UFO. John is met uroloog, in maar heeft een fascinatie voor in skeletten tijdens en fossielen. de In een speciaal daarvoor ingericht tijdens kamertje in zijn op huis in toont hij ons zijn bijzondere collectie. tijdens op Daarbij springt vooral de complete in paardenschedel in naar het oog. een Briene is een man van de in uit wereld geworden, met huizen in Laos, het van Barcelona en Amsterdam. een En met een voorliefde voor kunst. van Hij zet uit zich een met ziel en de zaligheid in voor het Nationaal een Ballet door donateurs te een in enthousiasmeren. Briene neemt op ons mee naar van een training van tijdens het Nationaal Ballet waar door hij vertelt waarom naar deze dansers hem zo door raken.

In deze het special komen uit tien militairen uit bij elkaar die in op tv 2007 door Nederland de waren uitgezonden naar een Kandahar. Landmacht, luchtmacht en met medewerkers van op het militaire hospitaal zaten daar door voor de ISAF-missie de om Afghanistan tijdens weer op met te bouwen. Met indrukwekkende verhalen door vertellen de militairen met wat ze het hebben uit meegemaakt, onder welke omstandigheden ze moesten met werken en van wat de impact van naar de missie uit is geweest op het hun het persoonlijke leven. Erik werkte op in het met militaire hospitaal in Kandahar. tijdens De patiënten het die hij op uit de operatietafel kreeg maakten in zo'n indruk op hem dat op tv op tv hij er thuis niet uit meer van kon uit slapen. De posttraumatische in stressstoornis die daarna uit bij hem wordt vastgesteld zorgt het ervoor dat hij door verder afglijdt en op tv eigenlijk niet meer in verder van wil. Jan Kooijman bezoekt Erik door tijdens op tv zijn EMDR-therapie. Erik vertelt in hoe hem de dit helpt een zijn trauma's te verwerken, maar naar ook hoe het een schrijven van een boek van en het optreden tijdens in theaters daarbij naar helpt. Patrick was tijdens met in Kandahar commandant van de Nederlandse in op tv draagploeg, verantwoordelijk voor de door ceremonies die plaatsvinden als op tv een militair tijdens sneuvelt en met het vliegtuig naar door teruggaat naar Nederland. Hij vertelt in hoe hij samen met op aalmoezenier de Erik het afscheid naar van de in gesneuvelde soldaat 1e tijdens klasse Tim Hoogland heeft uit georganiseerd en hoe daardoor een met vriendschap de tussen hem en de met aalmoezenier is in ontstaan. Anthony heeft al verschillende de missies achter de het naar rug als hij met in 2007 in op Kandahar is. Hij is daar door verantwoordelijk op voor het onderhoud van van de F-16's. Maar het het gezin van Anthony met wordt steeds angstiger als naar hij op missie uit in gaat, waarna hij besluit om Defensie met van te verlaten en ander werk te uit zoeken. uit Hij bezoekt nu pretparken waar van tijdens hij verantwoordelijk is van voor de veiligheidscontrole van achtbanen. tijdens Toch blijft Anthony uit de onvoorwaardelijke kameraadschap het van het leger missen. met in Deze Reünie-special geeft een mooi door inzicht het in het leven van militairen tijdens en op wat voor offers zij maken voor op tv in hun werk. Hoe met nuttig is deze missie van naar Afghanistan uiteindelijk in geweest?

Ernst is op afgereisd naar Oeganda op tv om daar met voor WarChild te een werken. Voor die organisatie probeert van hij met naar behulp van sport een en spel een kinderen met oorlogstrauma's uit te helpen. Ernst op tv neemt Jan Kooijman met mee naar Alex. Tien door jaar geleden zag Ernst tijdens hem verdwaasd op tv onder naar een boom zitten. Alex blijkt als van kindsoldaat zijn uit eigen vader te hebben uit zien sterven en op tv weet niet het hoe het verder moet. met Met met hulp van door Ernst komt Alex er bovenop en een hij is door nu de een ondernemer die al duizenden kinderen met in Oeganda computerles de van geeft. Inmiddels is Ernst terug in een Nederland in en laat hij Jan op tv ook in zien hoe Warchild op het dit moment in Nederland naar actief is om de uit oorlog uit kinderen een een te halen die naar onlangs naar Nederland zijn gevlucht. Het op tv in verhaal van Mirjam is naar huiveringwekkend. Haar oma pleegde zelfmoord, op en de ook haar moeder lijdt aan de grote op depressies. Aan Ajouda El het Miloudi vertelt ze tijdens hoe ze op Eerste in Kerstdag 2007 op met haar door moeder op de met bank zit in in hun ouderlijk huis. "Je in mag tijdens niet huilen en de mij niet achterna lopen", uit zegt haar moeder de en staat op. Mirjam op tv weet dan dat de het gaat gebeuren. Even door later vinden ze naar haar dode lichaam met de in het achterste deel van de het huis. Mirjam neemt op tv haar in moeder deze door daad niet kwalijk, op tv ze is zelfs een optimistisch door mens geworden die het van het uit leven geniet en naar uitkijkt naar de geboorte naar van naar haar eerste kind.

Monique tijdens maakt alleen de brugklas van het 1977 van door het RSG West-Frieland uit het van Hoorn af. In de tweede uit vertrekt ze met naar Suriname. met Daar komt ze eigenlijk per de ongeluk in aanraking met op tv luiaards. Ze een is getroffen door de de met beesten - een door bedreigde diersoort - en neemt er van één in naar huis door om hem te laten aansterken. Aan door Ajouad El Miloudi het laat in ze zien het hoe haar hele huis door inmiddels volhangt met deze beesten: naar van de door vitrage tot aan van de douchegordijnen. Inmiddels is door het Monique de baas tijdens is van het Green Heritage met Fund Suriname, waarmee door ze zich inzet met voor natuurbescherming in op Suriname. Werk de dat haar in 2015 een een nominatie met als CNN Hero opleverde. * op tv Henna voedt haar de twee zonen een helemaal alleen op. Ze de kreeg daarbij veel door steun tijdens van haar vader, tot hij op bij een het ongeluk tijdens om het leven een kwam. Gelukkig is muziek in voor haar naar een blijvende bron van optimisme. De in liefde met voor muziek kreeg ze via door haar vader, en door zelf geeft uit zij die nu weer het door met aan haar kinderen. Onverwacht krijgt in het Henna een muzikale ode van haar van zonen, het die speciaal voor haar het van lied 'Mamma' het hebben in gemaakt. * Ric trok op school naar veel op met met zijn vrienden op Gijs en door Roel. Ze gaan nog één het keer terug uit naar hun oude school. een Daar naar moet Ric met zijn vrienden van toen vertellen dat tijdens hij naar nog maar kort te de leven het heeft.

Bob van begint 40 jaar geleden op in de het kunstacademie aan cocaïne, nu van is hij op nog steeds de verslaafd. Met behulp van de op verslavende middelen werkt hij van nog op bezeten aan zijn carrière op tv als met kunstschilder. En ondanks van dat hij regelmatig door werken verkoopt hoopt de hij nog steeds op op de grote doorbraak. door De verslaving van Rob op tv lijkt onschuldiger: hij met is ultraloper. in Hij is de eerste een Nederlander die het op alle zeven continenten met een marathon heeft van voltooid. Hij uit rende op de Zuidpool tijdens en in de de Sahara, soms wel naar afstanden met van meer dan 300 door kilometer. Zijn arts zei uit vijftien uit jaar geleden al op dat het fysiek niet de meer kan, maar Rob door kan met niet leven zonder te rennen. in Hij vertelt aan Jan tijdens Kooijman over op tv zijn nieuwste uitdaging: een van marathon over op tv de Chinese Muur. De tijdens naar run met 5000 traptreden van wordt een van uitputtingsslag. Jos overwon zijn tijdens alcoholverslaving. Hij zoekt nu naar vooral de rust van op de natuur op uit zijn landgoed in op de Duitsland. Hij neemt dan wel zijn met geweer mee om door zijn een eigen reerug het te schieten. Ajouad El Miloudi gaat van met hem op een pad om op te vragen waarom hij tijdens naar dat doet.

april 2021
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!