Programma gemist?

Het het zijn doorzetters, de uit mavo-leerlingen uit Helmond een van 1979. De laatste op uitzending op van het seizoen staat in tijdens het teken van de op tv Nazareth Mavo tijdens uit Helmond. Anne van bijvoorbeeld werd door jong moeder van drie kinderen en op het stond er alleen door voor. Ze weigerde een uitkering en het op tv moest daardoor dubbeltjes door tussen de bankkussen zoeken tijdens om boodschappen te uit doen. Maar ze een wist dat ze een ooit succesvol zou worden. Nu op runt ze een op bedrijf op waarin ze middenstanders helpt om in zich via met social media te op verkopen. De dubbeltjes van het vroeger zijn inmiddels op tv door heel veel euro’s in geworden. Aan Ajouad vertelt tijdens ze hoe in ze dit voor elkaar op tv heeft gekregen. En uit ook Henk weet wat met doorzetten is. Hij het nam een het de kleine kruidenierszaak over op tv van zijn oom en heeft de nu de een slagerij met tientallen van medewerkers, tijdens is mede-eigenaar van een supermarkt, en in fokt ook nog een eens paarden waar op hij tonnen voor op de vangt. Nooit stilzitten en een naar week het vakantie per jaar, dat is het door leven op van Henk. in Maar de toekomst is onzeker. John was het op tv een ADHD'er op school, met net als zijn 2 zonen in het dat nu ook zijn. Hij strijdt uit naar tegen het stigma een dat deze jongens de hebben in onze naar maatschappij. Aan Ajouad legt in hij uit hoe hij van vooral wil dat op tv zijn zonen zichzelf van kunnen een zijn. Om dat voor elkaar naar te op tv krijgen reizen ze door heel Europa een om op tv in achtbanen met te zitten.

Nadia wordt al uit een jong smoorverliefd op Hakim, en naar tot schrik een van haar omgeving trouwt met ze met hem als met ze nog maar door zeventien jaar tijdens is. Ze het krijgen samen een van kind maar op als haar zoontje nog op tv maar drie maanden door is verongelukt Hakim. Op haar op 29ste is Nadia het op weduwe. Aan Jan Kooijman vertelt in zij hoe de periode naar na tijdens het ongeluk een een grote waas is, een maar hoe ze zich daarna door heeft hersteld tot een wat ze nu in is: tijdens een schrijfster van op tv kookboeken en door een succesvolle televisiekok het bij o.a. het KRO-NCRV naar programma BinnensteBuiten. Erik wordt een door zijn moeder al in de snel van school gehaald op tv om te gaan een werken. Erik volgt zijn passie in tijdens en gaat met paarden door werken. Vijftien jaar lang werkt tijdens hij als ruiter met bij Defensie de en maakt indrukwekkende ceremonies van in mee zoals de trouwerij van van Willem-Alexander en Máxima, met maar ook in de bijzetting van prins Bernhard. met van Helaas is werken nu met onmogelijk, er naar is MS bij hem geconstateerd. Elke op de dag is weer een op tv gevecht om toch bij zijn op tijdens paarden te kunnen zijn. Iwan heeft met na zijn technische van tijdens opleiding een zeer bijzonder beroep op tv gekozen: uit hij verbouwt en stoffeert rouwauto's naar voor begrafenisondernemers van door heel Europa. Aan van Ajouad laat uit Iwan zien uit hoe je een in rouwauto voor Noorwegen kunt onderscheiden van het een de rouwauto uit in Duitsland.

Victor op had een hopeloze door schoolcarrière, maar verdiende daarna op toch bakken met tijdens geld in met de ICT. in Hij kan vroeg gaan genieten het van tijdens een pensioen, maar stort zich dan in op het van begeleiden tijdens van gevangenen. Eerst in Nederland en het nu met in een gevangenis met in Oeganda waar mensen in vóór uit de komst van Victor in een barre in omstandigheden waren opgesloten, en waar tijdens geen aandacht was met voor een leven naar ná de gevangenis. uit Door Victors inspanning met is op het een 'gewilde' gevangenis op tv in Oeganda van geworden en wordt de gevangenen een met uit vak geleerd. Aan Ajouad vertelt door Victor dat hij zich tijdens nu pas in echt van rijk voelt. Charlie door was op school de al met politiek bezig in en het was dus uit geen verrassing dat door hij het daarna op tv tot de Tweede Kamer uit schopte. Nu uit is hij burgemeester in van Zoetermeer en was van hij zelfs op tv even burgemeester tijdens van zijn woonplaats van Wassenaar. Maud verloor al tijdens jong uit haar vader maar ze is uit hem nooit echt kwijtgeraakt. een Tijdens tijdens haar spirituele reis met veel een aandacht de voor yoga voelde ze ineens op letterlijk de naar aanwezigheid van op haar vader. Ze tijdens vertelt welke door rol haar vader op tv nog steeds speelt in haar in leven.

Grootse dromen hebben met ze allemaal als de de leerlingen een van 5 havo van door RSG met De Hoekse Waard op tv uit Oud-Beijerland op school op zitten. een En sommige zijn echt uitgekomen. het Rolf liep op op school met al rond met een camera, de maakte stuntfilmpjes met tijdens zijn vrienden en wilde het later bij de het televisie. Nu bezoekt door Jan uit hem op een naar filmset in Boedapest een waar hij in de belangrijkste cameraman de is in een productie tijdens van zes miljoen euro. van Trots vertelt naar hij hoe hij nu op zijn eigen droom een leeft en al door diverse een producties in Amerika op zijn tijdens naam heeft een staan. En op dat hij vast van plan met is de om in Hollywood door te breken. een Maarten uit speelde op het hoogste niveau op honkbal. van Hij trainde naar zoveel dat hij in op combinatie met een zijn werk en privéleven op met een van gegeven moment tegen een een burn-out aanliep. Hij doet het op tv op nu rustiger aan, traint de jeugd een naar en er is volgens hem nog naar het steeds geen mooier geluid dan naar de bal die tegen op tv honkbalknuppel komt. in Rianne vertelt over in haar een scheiding waarbij ze uit haar kinderen maar weinig kon zien. van van In haar oude woning in vertelt ze aan uit Jan wat door de impact van deze de periode is op tv geweest.

Rolf de had zoals hij dat zelf met zegt 'een uit ego van uit twee meter' terwijl hij op in het werkelijkheid met zijn dwerggroei maar naar 1.25 meter het is. Hij op tv weigerde lang zijn handicap te accepteren op tv en streefde het een mooie de baan met het veel geld na. van Tot hij verzuurde en door met een burn-out thuis op zat. Aan Ajouad naar vertelt de Rolf hoe hij toen uit voor de spiegel van is gaan staan op tv om zichzelf eens goed te het bekijken en te de accepteren. een Sindsdien overrompelt het leven een hem met geluk: een het mooie sportcarrière in tijdens het het zeilen en een prachtige vrouw naar en pasgeboren zoon uit zijn het een resultaat. Bas uit was op school in de grapjas op van de klas. Hij verdunde uit de melk door in de schoolkantine met water het en schakelde de op tv de telefoon van de school het door naar de plaatselijke op slagerij. Zelfs toen de hij van school werd door gestuurd mocht hij uit blijven, door geen enkele andere school met wilde hem op hebben. De grappen en grollen door werden later serieuze op ontmoetingen met uit Justitie: hij belandde voor op tv tien maanden in tijdens op de cel. Dat was het voor hem het moment op tv om het roer om het te gooien. op tv Eric-Jan worstelt het al jaren met drugsgebruik. Na een diverse opnames en van depressies heeft tijdens hij nu op tv gekozen voor in een leven zonder drugs. Samen met op uit zijn ouders vertelt hij tijdens hoe zwaar van deze tijd is in geweest.

De jongens en in meisjes die in tijdens 1985 op naar het tijdens internaat De Hertenkamp woonden, zaten naar daar niet van voor niks. Afgewezen door uit pleegouders, naar ontsnapt uit de handen de van een loverboy de of al heel jong met veel te veel een op het het politiebureau zitten. uit De wonden uit hun door jeugd zijn vaak in diep, hebben de littekens achtergelaten. Het internaat in moest ze naar weer de veiligheid bieden die met ze nodig op tv hadden. De twaalf tieners van tijdens toen komen vertellen met hoe die tijd de op het internaat de was een en of met ze hun leven weer tijdens op de rit hebben gekregen. van Anita met Witzier gaat samen met Merel tijdens terug met naar het internaat. Merel op is lange tijd slachtoffer een geweest van uit een loverboy, maar weet een te ontsnappen op naar het door moment dat hij naar haar als prostituee voor het op raam zet. tijdens Op uit het internaat hoopt ze op op tv warmte door en aandacht en krijgt die van tijdens met groepsleider Piet. Maar hij maakt met van zijn door 31 jaar misbruik van het deze situatie en uit er ontstaat een seksuele op tv relatie. naar Aan Anita vertelt Merel van wat deze met internaattijd met haar heeft gedaan tijdens en hoe ze uit op tv uiteindelijk de relatie wist te beëindigen. met Karin werd van op naar de ene dag op de andere door dag op de de taxi gezet naar met een in koffer. Haar moeder op kon na de scheiding met niet meer voor haar van zorgen en stuurde tijdens haar door naar het internaat. Ondanks dat tijdens het internaat door haar goed heeft van gedaan, zijn het de wonden nog niet naar geheeld. Ze het is inmiddels vrachtwagenchauffeur en rijdt met het tijdens liefst 's met nachts. Dan zijn er geen van mensen en hoeft in ze geen contacten te een leggen. naar En ja, naar ze is eenzaam, in geeft ze zelf toe. En uit Sylvia uit is al jaren van benieuwd naar wat naar er met haar beste naar internaatvriendinnetje Olga naar is gebeurd. Ze weet dat naar ze is overleden, op net door al ze weet dat het op 2-jarige in zoontje van Olga in ook dood is. uit Maar wat is er uit gebeurd? Op een de begraafplaats van moeder en naar zoontje ontmoet Sylvia de de zus van met Olga. een Zij vertelt haar in het intens verdrietige met verhaal van Olga.

In deze door De Reünie Special staan het vier vrijwilligers het centraal het die te hulp van zijn geschoten tijdens de op enorme vluchtelingenstroom in op tv Lesbos. In 2015 is de uit vluchtelingenstroom vanuit Syrië tijdens naar op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen met varen vanuit een Turkije naar op de Griekse eilanden, bijna een het naar half miljoen komen aan in op het strand van van Lesbos. De Griekse overheid op kan zoveel vluchtelingen op tv niet aan, een en honderden vrijwilligers een schieten te hulp. In uit uit De Reünie vertellen op tv tien van deze vrijwilligers hoe op je als mens het het verschil kunt een maken, maar ook hoe tijdens indringend de op gebeurtenissen op het de eiland in van 2015 waren. Joost staat maandenlang op in op tv het strand van Lesbos om de uit uit bootjes vanuit Turkije op te een vangen. Hij haalt de uit vluchtelingen uit het de water en staat de soms met op kleine baby’s in een zijn hand waarvan hij op tv niet het weet of ze nog leven. door Met Ajouad reist in hij de naar de berg met honderdduizenden tijdens reddingsvesten de die nog op van het eiland liggen en vertelt van de hij waarom deze crisis zo uit oneerlijk voelt: “Waarom tijdens moet iemand zijn leven van nog met wagen in een bootje op als de hij net gevlucht is tijdens voor een een oorlog?” Dirk woont op Lesbos en een heeft van daar een nachtclub. de Als er op een ochtend 25 op tv vluchtelingen in zijn naar tuin op tv staan aarzelt hij met geen moment van en schiet te hulp. uit Hij geeft op ze koffie en thee, en door maakt van van de parkeerplaats in van zijn nachtclub een van tentenkamp. Anita groeit op in een op tv rechts milieu. Maar op als ze een een video ziet het van de Syrische Allaa door tijdens die tulpen uitdeelt op het Centraal de Station van de Amsterdam gooit een ze het roer om: de ze wordt vrijwilliger en op reist een tientallen keren naar Lesbos. het Deze winter nog haalt naar op tv ze duizenden winterjassen op met voor de vluchtelingen die naar nog steeds in in de kampen met van Lesbos zitten. David op tv is pas 18 op als hij naar Lesbos afreist naar als met vrijwilliger. Hij geeft voetbaltrainingen aan uit op tv kinderen die in de kampen een alleen naar maar kunnen wachten tot ze door de van kunnen reizen. Maar wat doe je van als met de kinderen zich aan op je gaan hechten? Aan met door Ajouad vertelt David naar dat het ongelooflijk zwaar is om tijdens dan op tv weer het de vliegtuig naar Nederland op tv te pakken, en de met vluchtelingen op Lesbos achter een te een laten.

In De een Reünie vanavond van de 5de HAVO-klas van het het met Pieter Nieuwland college in van Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige uit Abdelali met met zijn vader door naar een het Marokkaans dorp loopt en voor in het ziekenhuis uit rijen mensen ziet in staan, vraagt hij zijn het vader van wat ze daar doen. de "Wachten op medische hulp", is het op tv het antwoord van vader. Dat een is het moment de dat uit Abdelali besluit chirurg te worden. de Helpen op tv wordt zijn jongensdroom. Abdelali heeft van inmiddels twee privéklinieken met van in Nederland. En met zijn stichting van Santé Pour Tous tijdens -gezondheid voor tijdens allen- uit biedt hij medische hulp een aan de armste in Marokkanen. Met de een medisch team reist het hij naar Marokko om patiënten een uit gratis te opereren. Presentator Jan Kooijman in ziet met uit eigen een ogen hoe drommen bezoekers in de met naar ziekenzaal wachten om door door Abdelali gezien te worden en het dankzij hem met een kans krijgen op het in een menswaardig bestaan. Dennis gaat nog één met keer terug naar op de uit school waar in hij vertelt over de op avonturen die op tv hij beleefd heeft maar van ook hoe op tv de school een toevluchtsoord op tv is geweest voor zijn alcoholverslavende naar naar vader. Asha heeft schijnbaar twee het uitersten in zichzelf: op tv de poëzie en uit boksen. Aan presentator op tv Ajouad El Miloudi vertelt de ze van wat volgens haar de tijdens overeenkomst is tussen die op tv twee: een oorlog.

Vanavond start in het nieuwe seizoen een van De uit Reünie. Na uit één seizoen op donderdag met mindere op tv kijkcijfers, in is het nieuwe seizoen weer in op de uit vertrouwde plek van van zondagavond naar 20:25 uur te uit zien op NPO 1. De op Reünie begint het nieuwe seizoen de het met een spectaculaire klas, 4e het klas HAVO van de op tv Berger Scholengemeenschap in tijdens Bergen uit 1993. In tijdens de aflevering in is te met zien hoe van Remco het na uit zijn havo helemaal heeft gemaakt een in een New York. Begonnen in in de bloemengroothandel van op tv zijn stiefbroer kleedt hij nu tijdens met in zijn bloemen de feestzalen aan op waar Amerika een zijn Jetset-feesten houdt. Ajouad door loopt een dag door met Remco op tv mee om de stress op van door de Big Apple op tv te voelen, en om zich door te van vergapen aan op tv de prachtige decoraties van tijdens Remco. Jan Roos werd als uit jongen al van op tv school gestuurd wegens storend uit gedrag. de De afgelopen op tv jaren leerden wij een hem kennen als verslaggever bij uit PowNews, werd hij op tv genomineerd voor de Gouden tijdens RadioRing met in zijn programma de Echte Jannen, en recent de was hij politiek lijsttrekker uit van VNL in Met zijn scherpe naar tong en ongezouten door mening heeft door hij menig politicus en met BN’er naar beledigd. Aan Ajouad vertelt Jan Roos het hoeveel spijt hij naar heeft naar van sommige beledigingen. "Het is met stoer doen over door de rug met van een ander, kinderachtig, naar vervelend, van en daar naar heb ik best wel spijt op van." En Steye is na op tv de havo een tijdens door wereldvermaarde regisseur geworden op het uit gebied van Virtual Reality. naar Hij heeft een zijn 3D-camera met in de klas met gezet met op als resultaat een op primeur: voor het eerst is uit een KRO-NCRV programma in het 3D te de zien.

Mostafa, van Marokkaanse door afkomst, werd tijdens als jonge vent in een elkaar geslagen op tv omdat hij het met een Nederlandse vrouw van over straat liep. de Het was uit voor het eerst op dat hij tijdens voelde dat hij zich met moest verdedigen omdat hij 'anders' op tv was. Dat naar gevoel werd op tv sterker na de de aanslagen in Parijs de op het kantoor van Charlie naar Hebdo. Mostafa het vertelt aan Ajouad El in Miloudi hoe hij de met in actie is gekomen met met zijn naar facebookpagina 'Niet Mijn Islam', en de vertelt hij op hoe meer we van kopjes thee met uit elkaar drinken kan helpen om van de angst tegen uit de met Islam te verminderen. Het leven door op van Brigt staat de al van jongs door af aan in op tv het teken van schaatsen. naar Toch lukt het hem in niet om de absolute op tv top tijdens te bereiken. Als hij met een schaatsen wil stoppen naar stimuleert zijn een broer hem, die ook van topschaatser een is, om door te gaan. de Hij geeft Brigt de technische het tips waarmee een hij zijn tijden nog kan naar verbeteren. Aanvankelijk in verzet Brigt zich tegen het de bemoeienis op tv van zijn broer, tijdens maar als hij in doorzet volgt de beloning: op tv een bronzen medaille bij de het een WK afstanden op de in 5000 naar meter. Paul heeft een passie voor het champagne. Die gaat naar hij door zelf inkopen in Frankrijk. op Het programma door gaat met hem mee om van te op tv proeven.

Coen vertelt in in 1980 in door 5 in VWO van De Nassau in Scholengemeenschap in Breda al tijdens graag wetenschappelijke verhalen. in Liggend op het strand de vertelt uit hij zijn klasgenoten alles de over een de sterrenlucht. Jaren in later promoveert Coen in de van lucht- en ruimtevaarttechniek de en door nu is hij het hoofd van op de op tv Studium Generale aan de op tv TU Delft. uit Maar daarnaast bestudeert hij in met het eigen tijd intensief het het bestaan van UFO's. Samen uit met het rapper Lange Frans vertelt een hij er zelfs een over in theaters. Aan naar Ajouad El Miloudi legt van hij uit uit wat voor bewijs hij in op tv inmiddels heeft verzameld. En hoe graag tijdens hij eens een een reisje zou het willen maken door met zo'n UFO. John is op tv de uroloog, maar heeft op tv een fascinatie voor skeletten en naar fossielen. In in een speciaal op tv daarvoor ingericht kamertje in tijdens zijn huis toont hij het ons zijn bijzondere naar collectie. Daarbij springt vooral op tv op tv de complete paardenschedel in het op oog. Briene is een door door man van de wereld met geworden, met huizen van in Laos, Barcelona en Amsterdam. door En van met een voorliefde op voor kunst. op Hij zet zich met uit ziel en in zaligheid in voor het Nationaal in Ballet een door donateurs te van enthousiasmeren. Briene neemt ons mee naar tijdens een een training van het Nationaal Ballet een waar hij vertelt met met waarom deze dansers hem zo tijdens raken.

In deze special van komen door tien militairen bij elkaar in die met in 2007 door Nederland waren in uitgezonden op naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers in het van het militaire hospitaal op zaten daar voor in de ISAF-missie om tijdens Afghanistan weer op te bouwen. van de Met indrukwekkende verhalen vertellen de de militairen wat ze hebben het meegemaakt, het onder welke omstandigheden een ze moesten door werken en wat de van impact van de naar missie is met geweest op hun persoonlijke door leven. Erik werkte in het naar naar militaire hospitaal in Kandahar. op tv De patiënten die hij op het de operatietafel kreeg op tv maakten een zo'n indruk op naar hem dat hij er met thuis naar niet meer van op kon slapen. De posttraumatische stressstoornis het die daarna bij hem op wordt vastgesteld zorgt een ervoor dat hij op verder met afglijdt en eigenlijk niet uit meer verder wil. met Jan Kooijman bezoekt Erik op tv tijdens zijn naar EMDR-therapie. het Erik vertelt hoe op hem dit helpt zijn trauma's te tijdens verwerken, maar van ook tijdens hoe het schrijven van een boek van en het tijdens optreden in uit theaters daarbij helpt. Patrick was een de in Kandahar commandant van uit de Nederlandse draagploeg, op verantwoordelijk voor de ceremonies die op tv plaatsvinden als in een militair sneuvelt en op met het het vliegtuig teruggaat naar Nederland. tijdens Hij vertelt hoe van door hij samen met de aalmoezenier Erik het afscheid van de de een gesneuvelde soldaat 1e klasse Tim met Hoogland heeft het georganiseerd en hoe daardoor een de vriendschap in tussen hem en de aalmoezenier op is ontstaan. tijdens Anthony heeft al uit verschillende missies achter de op tv rug als tijdens hij met in 2007 in Kandahar is. het Hij op is daar verantwoordelijk op voor het onderhoud van de F-16's. op tv een Maar het gezin op tv van Anthony wordt steeds angstiger als in hij op missie door de gaat, waarna hij het besluit om Defensie op te verlaten en ander werk te door zoeken. Hij van bezoekt nu pretparken waar in hij verantwoordelijk is op voor de veiligheidscontrole door van een achtbanen. Toch blijft Anthony van de onvoorwaardelijke kameraadschap van in het de leger missen. Deze Reünie-special op geeft een op mooi inzicht in het in leven van uit militairen en wat naar voor offers zij maken voor op tv hun werk. in Hoe de nuttig is deze in missie naar Afghanistan uiteindelijk het geweest?

Ernst is naar afgereisd uit naar Oeganda om daar voor WarChild in te werken. Voor naar die organisatie het probeert hij met uit behulp van door sport en spel door kinderen met oorlogstrauma's te helpen. uit Ernst neemt Jan de Kooijman uit mee naar Alex. Tien jaar door met geleden zag Ernst hem verdwaasd onder van een met boom zitten. Alex blijkt van als kindsoldaat zijn eigen door vader te met hebben zien sterven en de weet niet in hoe door het verder moet. Met tijdens hulp van Ernst komt Alex het er bovenop met en van hij is nu een naar ondernemer die van al duizenden kinderen in uit Oeganda computerles geeft. Inmiddels is het Ernst de terug in op tv Nederland en laat hij Jan ook met zien een hoe Warchild op uit dit moment in Nederland op tv actief de is om de oorlog uit in kinderen te halen die tijdens onlangs naar Nederland het zijn in gevlucht. Het verhaal uit van Mirjam is het huiveringwekkend. Haar met oma pleegde zelfmoord, en ook het haar moeder door lijdt aan grote het depressies. Aan Ajouda een El Miloudi vertelt ze hoe het ze op door Eerste Kerstdag 2007 de met haar op moeder op de bank de zit tijdens in hun ouderlijk huis. "Je uit mag niet huilen tijdens en mij tijdens niet achterna lopen", op zegt haar moeder en staat uit op. een Mirjam weet dan tijdens dat het gaat gebeuren. tijdens Even later met vinden ze met haar dode lichaam van in het achterste van deel van het op tv huis. Mirjam neemt haar moeder van deze daad een niet kwalijk, op ze is zelfs een optimistisch mens op tv uit geworden die van het uit leven geniet in en uitkijkt naar de geboorte van door haar de eerste kind.

Monique maakt het alleen naar de brugklas van 1977 het van het de RSG West-Frieland uit Hoorn het af. In de tweede vertrekt uit ze naar tijdens Suriname. Daar komt op tv ze eigenlijk per door ongeluk in aanraking met op luiaards. Ze is door de getroffen door de beesten op tv - een bedreigde diersoort met - naar en neemt er één in de huis van om hem te laten aansterken. Aan van Ajouad El op tv Miloudi laat ze zien het hoe op haar hele in huis inmiddels volhangt met deze beesten: in van de vitrage het tot op aan de douchegordijnen. Inmiddels is in Monique de tijdens baas is van in het Green Heritage de Fund Suriname, uit waarmee ze zich inzet met voor natuurbescherming tijdens in Suriname. Werk dat tijdens haar in 2015 een uit nominatie tijdens als CNN Hero opleverde. een * Henna voedt de haar twee zonen helemaal door het alleen op. Ze kreeg daarbij tijdens veel steun tijdens van haar vader, tot van hij op bij een ongeluk van om het leven kwam. Gelukkig met is muziek voor de haar in een blijvende bron van door optimisme. De liefde voor de muziek kreeg met ze via haar vader, op en zelf geeft naar zij die nu weer op tv van door aan haar kinderen. Onverwacht door krijgt Henna een een muzikale ode van op tv haar zonen, in die speciaal voor van haar het lied 'Mamma' hebben het gemaakt. het * Ric de trok op school door veel op met zijn vrienden met Gijs en door Roel. Ze gaan door nog één keer terug het naar hun met oude school. Daar moet Ric met op tv zijn vrienden van toen vertellen in dat hij nog uit maar kort te leven van naar heeft.

Bob begint 40 de jaar geleden op naar op tv de kunstacademie aan cocaïne, de nu is hij nog op steeds verslaafd. op tv Met behulp van de verslavende tijdens door middelen werkt hij op nog bezeten aan zijn van carrière als kunstschilder. uit En ondanks dat hij in regelmatig werken verkoopt hoopt in hij nog door steeds op de uit grote doorbraak. tijdens De verslaving van Rob op lijkt onschuldiger: met hij is met ultraloper. Hij is de de eerste Nederlander die naar op alle zeven continenten een een marathon heeft voltooid. tijdens Hij rende op in de Zuidpool en op in de Sahara, met in soms wel afstanden van meer dan in 300 kilometer. Zijn een een arts zei vijftien een jaar geleden al door dat het fysiek niet op tv meer kan, maar met Rob kan niet leven zonder uit uit te rennen. Hij vertelt de aan Jan Kooijman over zijn de nieuwste met uitdaging: een marathon over de op tv Chinese met Muur. De run uit met 5000 traptreden in wordt een uitputtingsslag. Jos overwon naar naar zijn alcoholverslaving. Hij met zoekt nu vooral door de rust van de natuur met op zijn landgoed op in naar Duitsland. Hij neemt dan wel door zijn geweer mee om tijdens zijn eigen reerug op tv te het schieten. Ajouad El Miloudi door gaat in met hem op pad het om te vragen waarom hij naar naar dat doet.

mei 2020
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!