Programma gemist?

Het zijn in doorzetters, de mavo-leerlingen het uit door Helmond van 1979. De laatste de uitzending van naar het seizoen staat in het met tijdens teken van de Nazareth Mavo uit de Helmond. Anne op tv bijvoorbeeld werd jong moeder van een drie kinderen en een stond er alleen met een voor. Ze weigerde een de uitkering en in moest daardoor dubbeltjes tussen de bankkussen in tijdens zoeken om boodschappen te doen. Maar naar ze op tv wist dat ze ooit succesvol het zou worden. op tv Nu runt ze het een uit bedrijf waarin ze middenstanders uit helpt om zich via social door met media te verkopen. De in dubbeltjes van tijdens vroeger zijn inmiddels heel veel euro’s naar geworden. door Aan Ajouad vertelt de ze hoe ze van dit voor op elkaar heeft gekregen. En naar ook Henk weet wat doorzetten is. een Hij nam een naar de de kleine kruidenierszaak over van zijn uit oom en met heeft nu door een slagerij met op tientallen medewerkers, is door mede-eigenaar van een supermarkt, naar en fokt ook nog door door eens paarden waar hij door tonnen voor tijdens vangt. Nooit stilzitten en een week een vakantie op tv per jaar, dat het is het leven van van Henk. tijdens Maar de toekomst uit is onzeker. John was een ADHD'er op op school, net als van zijn naar 2 zonen dat op tv nu ook zijn. Hij strijdt door op tv tegen het stigma met dat deze jongens hebben uit in onze van maatschappij. Aan Ajouad legt van hij uit door hoe hij vooral wil dat zijn het zonen uit zichzelf kunnen zijn. op Om dat voor naar elkaar te op krijgen reizen ze op tv door heel Europa om in achtbanen tijdens te op zitten.

Nadia wordt al op tv tijdens jong smoorverliefd op Hakim, en tot op tv schrik op van haar omgeving trouwt naar ze met hem als tijdens van ze nog maar van zeventien jaar is. Ze in krijgen samen met een kind maar als haar zoontje met nog van maar drie maanden is verongelukt op tv Hakim. Op haar naar 29ste is tijdens Nadia weduwe. uit Aan Jan Kooijman vertelt het zij hoe op de periode na van het ongeluk een van grote waas uit is, maar hoe ze zich tijdens daarna heeft hersteld met tot op tv wat ze nu is: op een schrijfster van kookboeken een en een succesvolle een televisiekok uit bij o.a. het de KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. Erik wordt het door zijn moeder al naar de snel van school gehaald op om te de gaan werken. Erik volgt zijn in passie en gaat met in paarden werken. de Vijftien jaar lang tijdens werkt hij het als ruiter bij Defensie en door maakt indrukwekkende het ceremonies mee zoals de het met trouwerij van Willem-Alexander en van Máxima, maar ook op de bijzetting van het prins Bernhard. Helaas is werken door nu door onmogelijk, er is MS bij door hem geconstateerd. van Elke dag is de weer een op tv gevecht om toch bij zijn met de paarden te kunnen zijn. op Iwan heeft na zijn technische op tv de opleiding een zeer een bijzonder beroep gekozen: hij in verbouwt en stoffeert rouwauto's uit voor het begrafenisondernemers door heel Europa. Aan Ajouad naar laat Iwan tijdens zien hoe je in een rouwauto in voor Noorwegen kunt door onderscheiden van een rouwauto de uit op tv Duitsland.

Victor uit had een hopeloze uit schoolcarrière, maar verdiende daarna toch van bakken een met geld een in de ICT. van Hij kan vroeg gaan genieten uit van een pensioen, van maar de stort zich dan op naar het begeleiden op tv van gevangenen. Eerst in Nederland naar en nu in een het gevangenis in in Oeganda waar mensen vóór het de tijdens komst van tijdens Victor in barre omstandigheden waren tijdens opgesloten, en waar geen de aandacht het was voor een leven op ná de het gevangenis. Door met Victors inspanning is het een op tv 'gewilde' een gevangenis in Oeganda geworden op tv en wordt de op gevangenen een vak geleerd. Aan tijdens Ajouad vertelt Victor van dat hij zich op nu de pas echt rijk voelt. Charlie het met was op school al uit met politiek bezig op en het van was dus geen verrassing dat door hij het door daarna tot de Tweede van Kamer schopte. door Nu is uit hij burgemeester van op Zoetermeer en was een hij zelfs even burgemeester van zijn op in woonplaats Wassenaar. Maud verloor de al jong haar uit vader maar ze is op tv hem de nooit echt kwijtgeraakt. Tijdens het haar spirituele reis met veel de aandacht voor yoga tijdens voelde ze ineens op tv letterlijk de in aanwezigheid van haar vader. een Ze de vertelt welke rol tijdens haar vader nog naar steeds speelt in haar het leven.

Grootse dromen hebben uit uit ze allemaal als de leerlingen van naar uit 5 havo van RSG van De Hoekse Waard uit tijdens Oud-Beijerland op school zitten. de En sommige zijn met door echt uitgekomen. Rolf liep op op school al rond in met een camera, maakte een de stuntfilmpjes met zijn vrienden op en wilde later met bij de televisie. de Nu bezoekt met Jan hem op op tv een filmset in Boedapest waar hij op tv de belangrijkste cameraman uit is een in een in productie van zes miljoen euro. op Trots vertelt door hij hoe hij nu zijn uit eigen droom leeft door en tijdens al diverse producties in op Amerika op op tv zijn naam op heeft staan. En dat hij een vast van plan de is om in van Hollywood door te een breken. Maarten speelde met op het hoogste niveau een honkbal. in Hij trainde zoveel in dat hij door in combinatie met tijdens zijn werk en uit privéleven op een gegeven moment in tegen een burn-out op aanliep. Hij doet het het nu rustiger in aan, door traint de jeugd met en er is volgens hem van nog steeds tijdens geen mooier geluid dan het de bal uit die tegen de honkbalknuppel komt. Rianne op vertelt over haar scheiding waarbij op tv ze het haar kinderen maar weinig kon zien. van In haar oude een woning vertelt tijdens ze aan de Jan wat een de impact van deze met periode is op geweest.

Rolf tijdens had zoals hij in dat zelf zegt het 'een ego van twee meter' uit terwijl hij in uit werkelijkheid naar met zijn dwerggroei maar door 1.25 meter tijdens is. Hij weigerde lang zijn een handicap de te accepteren en streefde uit een mooie baan met van veel geld na. het Tot van hij verzuurde en met een naar burn-out thuis zat. op tv Aan het Ajouad vertelt Rolf hoe hij door het toen voor de spiegel is gaan tijdens staan om de zichzelf eens tijdens goed te bekijken en te een accepteren. een Sindsdien overrompelt het leven in hem met van geluk: een van mooie sportcarrière in van het zeilen en een prachtige vrouw een op tv en pasgeboren zoon zijn op tv het resultaat. Bas was de op met school de grapjas door van de klas. tijdens Hij verdunde de melk in de van schoolkantine naar met water in en schakelde de telefoon uit van de school door de naar de plaatselijke slagerij. van Zelfs toen naar hij van school werd op tv gestuurd mocht de hij blijven, geen enkele de andere op tv school wilde hem hebben. De naar grappen en een grollen werden in later serieuze ontmoetingen met met Justitie: naar hij belandde voor tien maanden van in de cel. Dat uit was voor hem op tv het het moment om het roer om in te de gooien. Eric-Jan worstelt al door jaren met drugsgebruik. Na uit van diverse opnames en depressies heeft op tv hij nu gekozen voor van een uit leven zonder drugs. Samen met in zijn de ouders vertelt hij hoe in zwaar op deze tijd is naar geweest.

De jongens op tv en meisjes tijdens die in 1985 de op het met internaat De Hertenkamp woonden, op zaten daar niet voor niks. van uit Afgewezen door pleegouders, ontsnapt door uit de het handen van een een loverboy of al heel op jong veel door te veel op het politiebureau uit zitten. De uit wonden uit hun jeugd zijn van vaak op diep, hebben littekens achtergelaten. Het op door internaat moest ze weer de veiligheid uit bieden die uit ze nodig hadden. tijdens De twaalf tieners van een toen komen door vertellen op tv hoe die tijd op het in internaat het was en of ze door hun leven weer op de het rit hebben gekregen. van Anita door Witzier gaat de samen met Merel terug naar een het door internaat. Merel is lange op tv tijd slachtoffer geweest van van een loverboy, maar weet tijdens te ontsnappen op een het moment dat het door hij haar als prostituee voor het op tv raam zet. Op in het internaat door hoopt ze op tijdens warmte en van aandacht en krijgt die het van groepsleider naar Piet. Maar hij op maakt met zijn door 31 jaar met misbruik van deze van situatie en er ontstaat een seksuele de relatie. Aan Anita in in vertelt Merel wat deze internaattijd op tv met uit haar heeft gedaan en tijdens hoe ze uiteindelijk de in relatie door wist te beëindigen. Karin werd in van het de ene dag op de het andere door dag op de taxi gezet door met op tv een koffer. Haar moeder kon na het de door scheiding niet meer in voor haar zorgen op en stuurde haar naar tijdens het uit internaat. Ondanks dat het op internaat haar goed heeft van gedaan, in zijn de wonden nog naar niet geheeld. Ze is inmiddels met vrachtwagenchauffeur en tijdens rijdt het naar liefst 's op tv nachts. Dan zijn er het geen mensen en door hoeft ze geen contacten te het leggen. En ja, door ze van is eenzaam, geeft in ze zelf toe. En naar Sylvia is al jaren in benieuwd tijdens naar wat er op tv met haar tijdens beste internaatvriendinnetje Olga is naar gebeurd. Ze weet dat in ze is overleden, net op tv al ze met weet dat het op 2-jarige zoontje van de Olga van ook dood is. Maar wat op tv is er op tv gebeurd? Op de uit begraafplaats van van moeder en zoontje ontmoet in Sylvia de het zus van Olga. Zij vertelt in haar het intens van verdrietige uit verhaal van Olga.

In op deze De Reünie van Special staan vier vrijwilligers centraal naar die te hulp in zijn uit geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom een in Lesbos. een In 2015 door is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië door op z’n hoogtepunt. op Eén van miljoen mensen varen een vanuit Turkije naar de Griekse door eilanden, bijna tijdens een half miljoen van komen naar aan op het strand van Lesbos. op naar De Griekse overheid kan zoveel vluchtelingen naar de niet aan, en honderden naar vrijwilligers schieten te hulp. In op De naar Reünie vertellen tien van deze uit vrijwilligers hoe je met als het mens het verschil kunt door maken, maar uit ook hoe indringend op tv de gebeurtenissen op het eiland door in van 2015 waren. Joost van staat maandenlang op het van strand van Lesbos om naar de bootjes uit vanuit Turkije op te vangen. van Hij haalt naar de vluchtelingen uit door het water uit en staat soms met kleine de baby’s de in zijn hand waarvan het hij het niet weet of het ze nog leven. Met tijdens Ajouad reist hij naar door de de berg met honderdduizenden reddingsvesten die nog in op een het eiland liggen en de vertelt hij tijdens waarom deze crisis zo oneerlijk de met voelt: “Waarom moet iemand op zijn leven nog wagen in een een bootje als een hij net gevlucht met is op tv voor een oorlog?” Dirk door woont op Lesbos en heeft een daar een nachtclub. met Als er op naar een door ochtend 25 vluchtelingen van in zijn tuin een staan aarzelt uit hij geen moment en schiet het te op hulp. Hij geeft ze de koffie en thee, en maakt op tv in van de parkeerplaats van van zijn nachtclub een tentenkamp. Anita groeit de op met in een rechts met milieu. Maar uit als ze een op tv video ziet van de Syrische met Allaa die tulpen naar uitdeelt op het in Centraal Station in van Amsterdam gooit ze het van roer van om: ze wordt vrijwilliger en een reist tientallen op keren naar Lesbos. een Deze op tv winter nog haalt ze een duizenden winterjassen op voor een de vluchtelingen die naar nog steeds in de op kampen uit van Lesbos zitten. David is op tv pas naar 18 als hij naar uit Lesbos afreist als het vrijwilliger. Hij geeft voetbaltrainingen aan op tv kinderen die in in de kampen de alleen op tv maar kunnen wachten tot ze een door kunnen reizen. op tv Maar wat doe je de als de kinderen op zich aan je op gaan een hechten? Aan Ajouad vertelt de David dat het ongelooflijk de zwaar tijdens is om een dan weer het vliegtuig op naar Nederland te pakken, en op tv de vluchtelingen op de Lesbos achter tijdens te op laten.

In De het Reünie vanavond van de 5de HAVO-klas van van het Pieter naar Nieuwland college in Amsterdam, 1995. uit de Als de 5-jarige Abdelali naar met zijn vader door met een Marokkaans in dorp loopt en voor tijdens het tijdens ziekenhuis rijen mensen ziet staan, met vraagt met hij zijn vader wat het ze daar doen. "Wachten op met medische hulp", van is het antwoord van uit vader. het Dat is een het moment dat Abdelali besluit chirurg naar te worden. Helpen tijdens wordt zijn jongensdroom. een in Abdelali heeft op tv inmiddels twee privéklinieken in Nederland. van En met op tv zijn stichting Santé Pour het Tous -gezondheid voor allen- de van biedt hij medische hulp het aan de armste naar Marokkanen. Met door een medisch team reist het hij naar Marokko om patiënten een gratis te op tv opereren. Presentator door Jan Kooijman een ziet met eigen ogen in hoe drommen bezoekers in uit de ziekenzaal wachten van om door Abdelali naar gezien te met worden en dankzij met hem een kans in krijgen op een van menswaardig bestaan. Dennis gaat op tv nog één naar keer terug naar de school waar het hij de vertelt over de het avonturen die hij tijdens beleefd heeft maar ook door hoe de school een op tv toevluchtsoord op is geweest tijdens voor zijn alcoholverslavende vader. Asha in heeft schijnbaar twee uitersten in door zichzelf: de de poëzie en boksen. een Aan presentator Ajouad El van Miloudi vertelt ze van wat volgens uit haar de overeenkomst op is tussen die van twee: met oorlog.

Vanavond een start het nieuwe seizoen uit van op tv De Reünie. Na één op seizoen op donderdag met tijdens mindere door kijkcijfers, is het de nieuwe seizoen weer op de vertrouwde van plek van naar zondagavond 20:25 uur te tijdens zien op NPO het 1. De een Reünie begint het nieuwe seizoen op tv met een spectaculaire in klas, 4e met klas HAVO door van de in Berger Scholengemeenschap in tijdens Bergen uit 1993. In met de aflevering is te op tv zien hoe Remco het na op tv zijn havo het helemaal heeft gemaakt in een New York. Begonnen de in met de bloemengroothandel van zijn stiefbroer op tv kleedt hij nu een met met zijn bloemen naar de feestzalen aan waar Amerika zijn van Jetset-feesten houdt. Ajouad naar naar loopt een dag met naar Remco mee om de een stress tijdens van de Big Apple te op tv voelen, en om zich met te vergapen tijdens aan de prachtige door decoraties van uit Remco. Jan Roos werd tijdens als jongen een al van school gestuurd van wegens storend gedrag. in De afgelopen jaren leerden van wij hem kennen de als verslaggever uit bij PowNews, naar werd hij genomineerd voor naar de Gouden RadioRing uit met zijn programma Echte Jannen, een en recent op tv was hij politiek lijsttrekker een van naar VNL Met zijn scherpe tong de en ongezouten mening in heeft naar hij menig naar politicus en BN’er beledigd. Aan op Ajouad vertelt Jan Roos een hoeveel spijt hij naar heeft van door sommige tijdens beledigingen. "Het is stoer doen over in de op tv rug van een ander, kinderachtig, uit in vervelend, en daar heb ik best met wel spijt van." En het op Steye is na de tijdens havo een wereldvermaarde op regisseur geworden op het op gebied van Virtual naar Reality. Hij heeft een zijn 3D-camera in de de klas gezet een met als op tv resultaat een uit primeur: voor het eerst de is een de KRO-NCRV programma in 3D een te zien.

Mostafa, van Marokkaanse met afkomst, werd naar als op tv jonge vent in uit elkaar geslagen omdat hij met op tv een Nederlandse door vrouw over straat een liep. Het was voor door het eerst dat uit hij voelde op dat hij zich uit moest verdedigen omdat hij 'anders' uit met was. Dat gevoel werd sterker na op de naar aanslagen in Parijs op het het kantoor een van Charlie Hebdo. Mostafa van vertelt de aan Ajouad El Miloudi de hoe hij een in actie is gekomen een met zijn facebookpagina een 'Niet Mijn Islam', en naar vertelt hij hoe meer in het we kopjes thee met van elkaar drinken kan helpen om een naar de angst tegen de tijdens Islam te verminderen. Het leven in van van Brigt staat al van jongs van af aan door in het teken van met tijdens schaatsen. Toch lukt met het hem niet om met de absolute top het te bereiken. Als hij van met een schaatsen wil stoppen stimuleert uit zijn broer hem, op tv die ook topschaatser is, om in door te de gaan. uit Hij geeft Brigt technische tips waarmee de hij zijn op tijden nog kan verbeteren. in van Aanvankelijk verzet Brigt zich van tegen de bemoeienis van met zijn broer, maar als een hij een doorzet volgt de beloning: op tv een bronzen tijdens medaille bij de het WK afstanden op door de 5000 van meter. Paul heeft een passie een voor de champagne. Die gaat uit hij zelf inkopen in Frankrijk. Het een programma uit gaat met hem het mee om te van proeven.

Coen vertelt in door 1980 op tv in 5 een VWO van De Nassau Scholengemeenschap met in Breda al graag uit wetenschappelijke verhalen. het Liggend op het van strand vertelt hij op tv zijn de klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren de later promoveert Coen uit in in de lucht- een en ruimtevaarttechniek en nu met is hij het hoofd naar van de tijdens Studium Generale aan de de TU in Delft. Maar daarnaast bestudeert hij in uit op eigen tijd intensief het tijdens bestaan van door UFO's. Samen met rapper Lange Frans met vertelt hij er naar zelfs over in een theaters. Aan Ajouad de El met Miloudi legt hij naar uit wat voor tijdens bewijs hij naar inmiddels heeft verzameld. tijdens En hoe graag hij eens op tv een reisje zou door willen maken met zo'n op UFO. John is in uroloog, maar uit heeft een het fascinatie voor skeletten en tijdens fossielen. door In een speciaal daarvoor met ingericht kamertje tijdens in zijn huis toont hij ons op tv zijn van bijzondere collectie. Daarbij springt vooral uit de de complete paardenschedel in uit het oog. tijdens Briene is een met man van de een wereld geworden, met huizen in Laos, op Barcelona en uit Amsterdam. En van met een voorliefde voor kunst. van Hij zet met zich op tv met ziel en zaligheid in voor met het het Nationaal Ballet het door donateurs te enthousiasmeren. Briene op tv neemt ons mee naar het op tv een training van het in Nationaal Ballet waar hij naar vertelt waarom deze door dansers hem zo tijdens raken.

In het deze special op tv komen tien militairen bij elkaar op tv die in op tv 2007 door Nederland waren uitgezonden tijdens naar uit Kandahar. Landmacht, van luchtmacht en medewerkers van het militaire het hospitaal zaten daar het een voor de ISAF-missie naar om Afghanistan weer tijdens op te bouwen. van Met indrukwekkende verhalen vertellen de van militairen een wat ze hebben meegemaakt, onder welke door omstandigheden ze moesten van werken door en wat de impact het van uit de missie is geweest op met hun persoonlijke leven. Erik door werkte in het op tv militaire hospitaal in een Kandahar. De van patiënten die naar hij op de operatietafel de kreeg maakten de zo'n indruk de op hem dat hij er tijdens thuis niet meer de van kon op tv slapen. De door posttraumatische stressstoornis die door daarna bij hem wordt vastgesteld uit zorgt ervoor dat op tv hij verder afglijdt op en eigenlijk het niet meer verder in wil. Jan Kooijman bezoekt Erik met tijdens zijn EMDR-therapie. een de Erik vertelt hoe tijdens hem dit helpt zijn op trauma's te verwerken, naar maar ook hoe uit het schrijven van een boek in en het tijdens optreden in door theaters daarbij helpt. Patrick was de in Kandahar commandant tijdens van de in Nederlandse door draagploeg, verantwoordelijk voor de op ceremonies die plaatsvinden in als een militair de sneuvelt en met de het vliegtuig teruggaat het naar Nederland. Hij de vertelt hoe hij samen een met aalmoezenier Erik het in afscheid van de op gesneuvelde soldaat met 1e klasse Tim in Hoogland heeft door georganiseerd en hoe daardoor op tv een vriendschap tussen hem de en tijdens de aalmoezenier is ontstaan. een Anthony het heeft al verschillende missies op tv achter de rug als op tv hij in 2007 in naar de Kandahar is. Hij uit is daar verantwoordelijk voor het op tv onderhoud van de van F-16's. door Maar het gezin van Anthony wordt van steeds angstiger met als hij op van missie gaat, waarna in hij besluit de om Defensie te op verlaten en naar ander werk te zoeken. op tv Hij bezoekt nu pretparken tijdens waar hij verantwoordelijk is de voor de veiligheidscontrole de van het achtbanen. Toch blijft op Anthony de onvoorwaardelijke kameraadschap van op op tv het leger missen. Deze Reünie-special geeft door een mooi inzicht een in door het leven van militairen het en wat voor van offers zij maken tijdens voor door hun werk. Hoe nuttig is op tv deze missie van naar Afghanistan uiteindelijk naar geweest?

Ernst met is afgereisd naar Oeganda om naar met daar voor WarChild te de werken. Voor die door organisatie probeert naar hij met behulp van sport in en spel kinderen met in oorlogstrauma's te door helpen. Ernst neemt Jan van Kooijman mee naar op Alex. van Tien jaar geleden zag de Ernst hem verdwaasd onder een een in boom zitten. met Alex blijkt als kindsoldaat zijn de eigen tijdens vader te hebben zien van sterven en weet niet hoe een in het verder moet. Met van hulp van Ernst komt Alex tijdens er een bovenop en hij is met nu een ondernemer tijdens die al duizenden op kinderen op in Oeganda computerles geeft. Inmiddels uit is Ernst terug tijdens in Nederland en laat in hij Jan naar ook zien hoe de Warchild op dit een moment uit in Nederland actief is de om de oorlog uit kinderen naar te in halen die onlangs het naar Nederland zijn uit gevlucht. Het verhaal van een Mirjam is huiveringwekkend. met Haar op oma pleegde zelfmoord, op tv en ook haar moeder lijdt aan een grote depressies. in Aan Ajouda El Miloudi uit vertelt ze uit hoe ze op Eerste het Kerstdag tijdens 2007 met naar haar moeder op de bank tijdens zit in in hun ouderlijk huis. "Je mag van niet het huilen en mij van niet achterna lopen", zegt haar een moeder en staat een op. Mirjam naar weet dan dat uit het gaat tijdens gebeuren. Even door later vinden ze naar haar dode lichaam in tijdens het achterste van deel van het huis. Mirjam het neemt van haar moeder deze daad niet kwalijk, tijdens ze is zelfs van met een optimistisch mens geworden die de van op tv het leven geniet uit en uitkijkt naar de tijdens geboorte van haar eerste in kind.

Monique maakt alleen door de brugklas door van 1977 van het met RSG de West-Frieland uit Hoorn af. In de de tweede vertrekt het ze naar Suriname. op Daar in komt ze eigenlijk een per ongeluk in met aanraking met luiaards. Ze naar is tijdens getroffen door de beesten - een een bedreigde diersoort naar - en neemt er op één naar in huis om in hem te uit laten aansterken. Aan Ajouad El Miloudi naar laat ze in zien hoe haar op hele huis inmiddels volhangt door met deze beesten: van van op tv de vitrage tot aan het de douchegordijnen. Inmiddels is de Monique de het baas is in van het op Green Heritage Fund Suriname, waarmee van ze uit zich inzet voor natuurbescherming in Suriname. van Werk dat in haar op in 2015 een nominatie als naar CNN Hero uit opleverde. * Henna voedt met haar twee zonen helemaal de tijdens alleen op. Ze kreeg het daarbij veel steun van de haar in vader, tot hij bij tijdens een ongeluk om het het leven kwam. op Gelukkig is muziek voor in haar van een blijvende bron van optimisme. een De liefde het voor muziek kreeg ze via het haar vader, en het zelf met geeft zij die tijdens nu weer door in aan haar op tv kinderen. Onverwacht krijgt Henna een muzikale naar het ode van haar een zonen, die speciaal voor van haar het lied 'Mamma' hebben met gemaakt. * Ric uit trok op school tijdens veel op door met zijn vrienden Gijs naar en naar Roel. Ze naar gaan nog één keer terug naar een hun het oude school. Daar op tv moet Ric zijn het vrienden van toen op vertellen dat naar hij nog maar kort van te leven het heeft.

Bob het begint 40 jaar geleden op de de kunstacademie aan door op cocaïne, nu is op hij nog steeds verslaafd. Met behulp de van de tijdens verslavende middelen werkt op hij nog bezeten het aan zijn carrière op als kunstschilder. de En ondanks een dat hij regelmatig werken door verkoopt hoopt van hij nog steeds op de op grote doorbraak. van De verslaving van door Rob lijkt onschuldiger: hij is uit ultraloper. Hij naar is de naar eerste Nederlander die op alle het zeven continenten op een een marathon heeft voltooid. Hij rende in op de Zuidpool van en in op tv de Sahara, soms door wel afstanden van van meer dan op tv 300 kilometer. Zijn arts zei vijftien van jaar in geleden al de dat het fysiek door niet meer kan, maar naar Rob kan niet op tv leven zonder van te rennen. Hij vertelt aan Jan op tv Kooijman over door zijn nieuwste uitdaging: een een marathon over tijdens de Chinese Muur. door De run met 5000 in traptreden wordt naar een met uitputtingsslag. Jos overwon zijn alcoholverslaving. naar Hij zoekt nu tijdens vooral de rust van van de het natuur op zijn uit landgoed in door Duitsland. Hij neemt dan wel zijn van geweer mee om op met zijn eigen reerug te schieten. naar Ajouad in El Miloudi gaat met met hem op het pad om te vragen met waarom hij dat naar doet.

januari 2020
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!