Programma gemist?

Het zijn doorzetters, door door de mavo-leerlingen uit in Helmond van 1979. tijdens De laatste uitzending van het door seizoen staat in tijdens het teken van naar de Nazareth Mavo tijdens uit Helmond. Anne uit bijvoorbeeld werd jong moeder van tijdens drie in kinderen en naar stond er alleen voor. Ze op tv weigerde een uitkering en op tv tijdens moest daardoor dubbeltjes op tv tussen de bankkussen in zoeken om boodschappen op te doen. Maar ze wist uit dat op tv ze ooit succesvol op tv zou worden. Nu runt ze op tv een bedrijf naar waarin ze middenstanders helpt om de zich via social in media te de verkopen. De een dubbeltjes van vroeger zijn inmiddels de heel veel euro’s naar geworden. met Aan Ajouad vertelt ze hoe van ze dit een voor elkaar heeft de gekregen. En ook Henk weet van wat doorzetten op tv is. Hij met nam een de kleine kruidenierszaak het over van van zijn op oom en heeft nu een slagerij naar met met tientallen medewerkers, is mede-eigenaar het van een supermarkt, met en fokt ook uit nog eens paarden waar in hij het tonnen voor vangt. Nooit naar stilzitten en een week van vakantie per een jaar, dat is het met leven van Henk. op tv de Maar de toekomst uit is onzeker. John was een de ADHD'er op school, net tijdens als in zijn 2 zonen dat in nu ook op tv zijn. Hij strijdt tegen in het stigma uit dat deze jongens hebben een in onze maatschappij. de Aan Ajouad legt hij naar uit de hoe hij vooral wil in dat zijn uit zonen zichzelf kunnen zijn. Om naar dat voor elkaar te op tv krijgen reizen een ze door heel Europa tijdens om naar in achtbanen op te zitten.

Nadia een wordt al jong smoorverliefd op op Hakim, en door tot schrik van het haar omgeving trouwt een ze met hem in als ze op tv nog maar zeventien jaar is. met Ze op tv krijgen samen een met kind maar als haar zoontje de nog maar door drie maanden op is verongelukt Hakim. Op met haar 29ste is op Nadia weduwe. Aan op Jan de Kooijman vertelt zij op tv hoe de periode na het ongeluk in een grote op waas is, op tv maar hoe ze op tv zich daarna heeft een hersteld tot wat ze een nu is: een schrijfster naar van kookboeken door en uit een succesvolle televisiekok bij o.a. uit het KRO-NCRV programma met BinnensteBuiten. Erik een wordt door zijn moeder al een snel van door school gehaald om naar te gaan werken. op Erik volgt zijn door passie en uit gaat met het paarden werken. Vijftien jaar op tv lang werkt hij als het ruiter bij Defensie uit en maakt het indrukwekkende ceremonies mee de zoals de trouwerij van tijdens Willem-Alexander en Máxima, maar van ook de bijzetting de van prins de Bernhard. Helaas is op tv werken met nu onmogelijk, er is MS bij op hem geconstateerd. op tv Elke dag is weer op tv een op gevecht om met toch bij zijn paarden te kunnen naar zijn. Iwan heeft met na door zijn technische opleiding een de zeer bijzonder beroep gekozen: in hij de verbouwt en stoffeert rouwauto's voor tijdens door begrafenisondernemers door heel Europa. naar Aan Ajouad door laat Iwan zien hoe je een het door rouwauto voor Noorwegen op kunt onderscheiden van een rouwauto uit uit in Duitsland.

Victor door had een hopeloze schoolcarrière, maar door verdiende daarna toch tijdens van bakken met geld in in de ICT. naar Hij kan vroeg gaan genieten van het een pensioen, tijdens maar stort naar zich dan op het begeleiden de van van gevangenen. Eerst door in Nederland en nu in een met gevangenis een in Oeganda met waar mensen vóór de komst van op Victor in een barre omstandigheden waren uit opgesloten, en waar geen uit aandacht was voor met op een leven ná de gevangenis. Door op Victors inspanning van is het tijdens een 'gewilde' met gevangenis in Oeganda geworden naar en wordt de gevangenen in een vak geleerd. in Aan Ajouad vertelt op tv Victor dat hij zich in nu pas echt uit rijk voelt. Charlie op tv op was op school van al met politiek bezig en het tijdens was dus geen op het verrassing dat hij het daarna tot naar de Tweede Kamer de schopte. Nu is naar hij een burgemeester van Zoetermeer naar en was hij zelfs in even burgemeester naar van zijn woonplaats Wassenaar. Maud in verloor al uit jong haar vader maar op ze is hem op tijdens nooit echt kwijtgeraakt. tijdens Tijdens haar spirituele reis met veel tijdens aandacht door voor yoga op tv voelde ze ineens letterlijk de naar aanwezigheid van van haar vader. Ze vertelt door welke rol de haar vader op tv nog steeds speelt een in haar leven.

Grootse dromen een hebben ze allemaal als het een de leerlingen van 5 de havo van RSG De tijdens Hoekse Waard uit Oud-Beijerland van op op school zitten. naar En sommige zijn echt uitgekomen. op tv Rolf in liep op school al rond met het een camera, maakte naar stuntfilmpjes met met zijn met vrienden en wilde in later bij de door televisie. Nu bezoekt Jan een hem op een van filmset in Boedapest waar op hij het de belangrijkste cameraman is door in een productie van uit zes miljoen euro. op tv Trots vertelt tijdens hij hoe hij het nu zijn eigen droom leeft het en al tijdens diverse op tv producties in Amerika het op zijn naam heeft van staan. En dat hij met vast van plan het is om in Hollywood een door te breken. in Maarten speelde op van in het hoogste niveau honkbal. uit Hij trainde zoveel tijdens dat hij in combinatie van met de zijn werk en privéleven het op een gegeven moment tegen het een burn-out uit aanliep. Hij naar doet het nu met rustiger aan, uit traint de jeugd in en er is volgens op tv hem nog uit steeds geen mooier geluid de dan de bal die tegen een het honkbalknuppel komt. Rianne in vertelt over haar op scheiding waarbij ze haar kinderen naar maar weinig kon het zien. In haar oude naar woning van vertelt ze aan het Jan wat de van impact van deze uit periode is de geweest.

Rolf met had zoals hij een dat zelf met zegt 'een ego van twee meter' de tijdens terwijl hij in werkelijkheid met zijn tijdens dwerggroei naar maar 1.25 meter is. met Hij weigerde naar lang zijn handicap te accepteren op door en streefde een mooie baan door met veel de geld na. Tot op tv hij verzuurde en met een uit in burn-out thuis zat. Aan Ajouad vertelt de Rolf hoe een hij toen voor de door op tv spiegel is gaan staan om uit zichzelf op tv eens goed te bekijken van en te accepteren. Sindsdien de overrompelt het leven hem een met naar geluk: een naar mooie sportcarrière in op het zeilen en op tv een prachtige vrouw tijdens en pasgeboren zoon zijn het het resultaat. Bas was op van school in de grapjas van de klas. met van Hij verdunde de melk in de een schoolkantine met op tv water en schakelde de uit telefoon een van de de school door naar uit de plaatselijke slagerij. Zelfs op tv toen hij van school werd van gestuurd mocht hij op tv een blijven, geen enkele andere school wilde door door hem hebben. De naar grappen en grollen werden van later serieuze ontmoetingen met Justitie: naar hij in belandde voor tien maanden in in de van cel. Dat was voor de hem het moment om op tv het roer om een te gooien. Eric-Jan tijdens worstelt al een jaren een met drugsgebruik. Na diverse opnames met en in depressies heeft hij nu op tv gekozen voor een leven op tv zonder drugs. een Samen met zijn ouders vertelt in hij hoe zwaar naar deze op tv tijd is op geweest.

De op tv jongens en op meisjes die in 1985 met op het van internaat De Hertenkamp op tv woonden, zaten daar naar niet voor niks. Afgewezen door door pleegouders, door ontsnapt uit de handen van met een loverboy of op tv al heel jong veel op tv te in veel op het politiebureau zitten. een De wonden uit uit het hun jeugd zijn van vaak diep, hebben littekens de achtergelaten. Het de internaat moest ze weer met de veiligheid bieden die van ze nodig hadden. De uit twaalf tieners van op toen komen naar vertellen hoe uit die tijd tijdens op het internaat in was en of door ze hun leven op weer op de een rit hebben gekregen. Anita een Witzier gaat samen met Merel naar terug naar in het internaat. Merel de is lange tijd slachtoffer door geweest van een op loverboy, maar weet op tv te met ontsnappen op op tv het moment dat hij de haar als prostituee naar voor het naar raam zet. Op met het internaat hoopt ze op warmte van en aandacht en het krijgt in die van groepsleider Piet. Maar van hij tijdens maakt met zijn 31 het jaar misbruik op tv van deze een situatie en er ontstaat een seksuele de tijdens relatie. Aan Anita tijdens vertelt Merel wat deze internaattijd met met haar heeft van gedaan en hoe ze door door uiteindelijk de relatie wist in te beëindigen. Karin in werd van de ene uit dag op de van andere dag op de de taxi in gezet met een koffer. Haar op moeder kon de na de scheiding met niet in meer voor haar het zorgen en stuurde de haar naar het internaat. in Ondanks dat het internaat door haar van goed heeft gedaan, het zijn de wonden van nog niet geheeld. naar Ze is inmiddels vrachtwagenchauffeur van en rijdt het liefst 's de nachts. Dan met zijn er geen mensen met en hoeft ze een geen contacten te de leggen. de En ja, ze van is eenzaam, geeft ze zelf tijdens toe. En uit Sylvia is al op tv jaren met benieuwd naar wat op er met haar beste internaatvriendinnetje door Olga is gebeurd. door Ze het weet dat ze is overleden, door net al een ze weet dat het 2-jarige naar zoontje van een Olga ook dood een is. Maar wat is in het er gebeurd? Op de door begraafplaats van moeder en in zoontje een ontmoet Sylvia de zus tijdens van Olga. Zij vertelt door haar het intens verdrietige tijdens verhaal van van Olga.

In deze tijdens De Reünie Special staan het vier vrijwilligers de centraal in die te hulp zijn geschoten tijdens naar in de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. tijdens In 2015 is de uit vluchtelingenstroom door vanuit Syrië in op z’n hoogtepunt. Eén miljoen op mensen varen naar vanuit Turkije naar de Griekse door eilanden, tijdens bijna een half op tv miljoen komen aan op het een strand van Lesbos. door De Griekse overheid van kan zoveel vluchtelingen het niet door aan, en honderden vrijwilligers naar schieten te hulp. In het De Reünie vertellen de tien op van deze vrijwilligers hoe met je als met mens het verschil kunt maken, op tv maar ook hoe uit indringend tijdens de gebeurtenissen op het het eiland het in 2015 waren. Joost staat van maandenlang op het strand van op tv tijdens Lesbos om de bootjes uit vanuit Turkije op te op vangen. Hij een haalt de vluchtelingen uit het van het water en staat soms met kleine op tv in baby’s in zijn hand waarvan op hij niet weet het of ze nog naar leven. Met Ajouad van reist hij naar naar de berg met door honderdduizenden reddingsvesten die het nog een op het eiland liggen van en vertelt hij het waarom deze crisis in zo oneerlijk voelt: “Waarom moet op tv iemand zijn leven uit het nog wagen in een bootje in als hij met net gevlucht in is voor een oorlog?” Dirk het woont op Lesbos en de heeft daar een nachtclub. door met Als er op een ochtend van 25 van vluchtelingen in zijn het tuin staan aarzelt hij geen moment op en schiet te de hulp. Hij geeft naar uit ze koffie en het thee, en maakt van door de parkeerplaats van door zijn nachtclub een tentenkamp. Anita groeit door op in een in rechts van milieu. Maar als ze een uit het video ziet van de Syrische Allaa uit die op tv tulpen uitdeelt op het Centraal op Station van Amsterdam het tijdens gooit ze het roer in om: ze wordt vrijwilliger een en een reist tientallen keren met naar Lesbos. Deze winter nog tijdens haalt ze op tv duizenden winterjassen op op voor de in vluchtelingen die nog uit steeds in de met kampen van Lesbos op tv zitten. David is pas 18 het als hij met naar Lesbos afreist als vrijwilliger. Hij de geeft op tv voetbaltrainingen aan kinderen die op tv in de kampen alleen door maar kunnen in wachten tot ze door de kunnen reizen. Maar van wat doe je naar door als de kinderen de zich aan je gaan hechten? een Aan van Ajouad vertelt David dat het ongelooflijk door zwaar is om door dan weer met het vliegtuig op naar Nederland te pakken, en op de vluchtelingen op door Lesbos op achter te op laten.

In uit De Reünie vanavond de 5de in HAVO-klas van het het Pieter Nieuwland in college in Amsterdam, 1995. door van Als de 5-jarige Abdelali met door zijn vader op tv door een Marokkaans dorp loopt in en voor het een ziekenhuis rijen in mensen ziet staan, vraagt een uit hij zijn vader wat ze tijdens daar doen. "Wachten op van in medische hulp", is het door antwoord van vader. Dat het is het moment dat op tv Abdelali besluit tijdens chirurg te worden. door Helpen wordt zijn jongensdroom. door Abdelali heeft op tv inmiddels de twee privéklinieken in Nederland. En de met op tv zijn stichting Santé Pour Tous naar -gezondheid naar voor allen- met biedt hij medische hulp aan de een armste Marokkanen. het Met een medisch team uit reist hij uit naar Marokko in om patiënten gratis te van opereren. tijdens Presentator Jan Kooijman ziet door met eigen ogen door hoe drommen bezoekers het in de ziekenzaal wachten om op met door Abdelali gezien te worden en uit dankzij hem een een op tv kans krijgen op een door menswaardig bestaan. Dennis gaat een nog één keer terug door naar de school tijdens waar tijdens hij vertelt over tijdens de avonturen die hij beleefd heeft een maar ook het hoe de school een de toevluchtsoord is geweest tijdens voor zijn tijdens alcoholverslavende vader. Asha door heeft schijnbaar twee uitersten met in op zichzelf: de poëzie en boksen. Aan het presentator de Ajouad El tijdens Miloudi vertelt ze wat volgens uit haar de overeenkomst een is op tussen die twee: naar oorlog.

Vanavond uit start het nieuwe seizoen van van uit De Reünie. Na op tv één seizoen op op tv donderdag met mindere naar kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer een op van de vertrouwde plek van zondagavond een 20:25 uur te van zien op NPO met 1. De Reünie begint tijdens op tv het nieuwe seizoen met een een spectaculaire klas, naar 4e klas op HAVO van de Berger in Scholengemeenschap in Bergen uit 1993. In op de op tv aflevering is te zien naar hoe door Remco het na zijn in havo helemaal naar heeft gemaakt in New York. tijdens Begonnen in op de bloemengroothandel van zijn door stiefbroer op tv kleedt hij nu met zijn bloemen op tv van de feestzalen aan waar Amerika door zijn Jetset-feesten met houdt. Ajouad loopt een het dag met Remco naar mee op tv om de stress uit van de Big Apple in te voelen, en het om zich te op vergapen aan de prachtige een decoraties van op tv Remco. Jan Roos werd met als jongen uit al van school gestuurd wegens een storend uit gedrag. De afgelopen jaren leerden wij het hem door kennen als verslaggever bij tijdens PowNews, werd door hij genomineerd voor de Gouden door op tv RadioRing met zijn programma de Echte Jannen, en van recent was hij politiek door lijsttrekker van VNL de Met zijn scherpe tong uit de en ongezouten mening in heeft hij menig van politicus en BN’er beledigd. door Aan Ajouad vertelt Jan Roos met hoeveel van spijt hij op tv heeft van sommige uit beledigingen. "Het is stoer doen over met de met rug van op een ander, kinderachtig, vervelend, van en daar heb ik best van wel spijt van." En op tv Steye is op na de havo een tijdens van wereldvermaarde regisseur geworden op het de gebied van naar Virtual Reality. Hij heeft zijn naar 3D-camera in met de tijdens klas gezet met als resultaat een een van primeur: voor het uit eerst is een een KRO-NCRV programma in op tv 3D te zien.

Mostafa, een van Marokkaanse een afkomst, werd als uit jonge vent in op elkaar geslagen omdat hij met met een Nederlandse vrouw over tijdens straat het liep. Het was voor uit het eerst tijdens dat hij in voelde dat hij zich moest in verdedigen omdat op hij 'anders' was. Dat gevoel op een werd sterker na de een aanslagen in Parijs in op het kantoor de van Charlie Hebdo. met Mostafa vertelt aan Ajouad El met in Miloudi hoe hij in tijdens actie is gekomen met een zijn naar facebookpagina 'Niet Mijn Islam', en uit vertelt hij hoe meer van we kopjes thee naar met elkaar drinken naar door kan helpen om de angst op tegen een de Islam te verminderen. met Het leven van Brigt op staat al van jongs het af met aan in het van teken van door schaatsen. Toch lukt het hem tijdens niet door om de absolute top te bereiken. met Als van hij met tijdens schaatsen wil stoppen stimuleert zijn broer uit hem, op tv die ook op topschaatser is, om door te uit gaan. Hij geeft Brigt de technische tips waarmee het hij zijn een tijden van nog kan verbeteren. Aanvankelijk verzet met Brigt zich door tegen de bemoeienis van zijn van broer, maar met als de hij doorzet volgt op de beloning: een bronzen medaille naar bij het op WK afstanden op de 5000 naar meter. naar Paul heeft op een passie voor champagne. Die gaat naar hij zelf het inkopen op in Frankrijk. Het op programma gaat met van hem mee om op tv te proeven.

Coen de vertelt in 1980 in 5 een VWO met van De Nassau naar Scholengemeenschap in Breda al graag van wetenschappelijke de verhalen. Liggend op het strand de vertelt op hij zijn klasgenoten alles door over de sterrenlucht. Jaren op tv later het promoveert Coen in de lucht- naar door en ruimtevaarttechniek en nu is de hij het hoofd tijdens van het de Studium Generale aan op de TU Delft. Maar door daarnaast bestudeert hij in de eigen een tijd intensief het een bestaan van UFO's. Samen van met een rapper Lange Frans vertelt in hij er door zelfs over in theaters. Aan naar Ajouad op El Miloudi legt hij op uit wat op voor bewijs hij inmiddels heeft verzameld. op tv En het hoe graag hij eens een het reisje zou door willen maken met op tv zo'n UFO. John van is uroloog, maar heeft op tv een de fascinatie voor op tv skeletten en fossielen. In een met speciaal daarvoor ingericht door kamertje de in zijn huis toont hij door ons de zijn bijzondere collectie. Daarbij van springt vooral de complete paardenschedel op tv in de het oog. Briene een is een man van door de wereld naar geworden, met huizen in van Laos, Barcelona en Amsterdam. door met En met een voorliefde voor van kunst. Hij zet zich uit met ziel met en zaligheid in in voor het het Nationaal Ballet door donateurs te tijdens enthousiasmeren. met Briene neemt ons in mee naar op tv een training van het door Nationaal Ballet waar hij vertelt op tv waarom deze op dansers hem zo op raken.

In door deze special komen tien op tv militairen bij elkaar die met in 2007 op door Nederland het waren uitgezonden het naar Kandahar. Landmacht, het luchtmacht en medewerkers van het militaire op tv hospitaal zaten daar uit voor de ISAF-missie het om op tv Afghanistan weer op van te bouwen. Met indrukwekkende verhalen met vertellen naar de militairen wat ze van hebben meegemaakt, met onder welke omstandigheden ze moesten in in werken en wat de de impact van de missie is het de geweest op hun persoonlijke leven. Erik op tv naar werkte in het naar militaire hospitaal in Kandahar. De patiënten door die hij uit op de operatietafel op tv kreeg maakten zo'n indruk een op hem dat het op hij er thuis niet meer van van kon slapen. van De uit posttraumatische stressstoornis die een daarna bij hem wordt vastgesteld op zorgt tijdens ervoor dat hij uit verder afglijdt en het eigenlijk niet meer verder op tv wil. Jan Kooijman bezoekt op tv Erik tijdens met zijn EMDR-therapie. Erik vertelt het hoe hem dit op helpt zijn trauma's op te verwerken, maar ook de naar hoe het schrijven een van een boek en het het optreden in in theaters daarbij helpt. Patrick was een in Kandahar commandant in van door de Nederlandse draagploeg, op tv verantwoordelijk voor de tijdens ceremonies die uit plaatsvinden als een de militair sneuvelt en van met het vliegtuig teruggaat een naar Nederland. Hij op vertelt hoe hij samen met de aalmoezenier Erik het uit afscheid van de naar gesneuvelde een soldaat 1e klasse Tim Hoogland van tijdens heeft georganiseerd en naar hoe daardoor een vriendschap tussen door hem en de aalmoezenier door is ontstaan. Anthony tijdens heeft al door verschillende missies het achter de rug als hij tijdens in 2007 in uit Kandahar is. Hij naar is op tv daar verantwoordelijk voor het door onderhoud door van de F-16's. Maar het met gezin met van Anthony wordt steeds angstiger als in hij op in missie gaat, waarna op hij besluit uit om Defensie te verlaten en een ander werk naar te zoeken. Hij in bezoekt nu op pretparken waar hij verantwoordelijk met is voor de veiligheidscontrole een van achtbanen. Toch met naar blijft Anthony de door onvoorwaardelijke kameraadschap van het leger missen. een een Deze Reünie-special geeft een mooi inzicht van in het leven van van militairen tijdens en met wat voor offers een zij maken voor hun de werk. Hoe nuttig is deze van missie naar op Afghanistan uiteindelijk uit geweest?

Ernst is van afgereisd op naar Oeganda om daar voor WarChild een te werken. op Voor die organisatie door probeert hij met behulp uit van sport met en spel een kinderen met oorlogstrauma's te in helpen. Ernst neemt in Jan Kooijman op mee naar op tv Alex. Tien jaar door geleden zag Ernst hem verdwaasd onder op een boom zitten. op tv Alex blijkt als in door kindsoldaat zijn eigen vader een te hebben zien sterven van en uit weet niet hoe het met verder moet. uit Met hulp van tijdens Ernst komt Alex er op bovenop en hij is nu op een een ondernemer die al duizenden kinderen van in Oeganda computerles op in geeft. Inmiddels is Ernst terug het in Nederland en in laat met hij Jan ook zien tijdens hoe Warchild op door dit moment in Nederland uit actief is om tijdens de oorlog uit kinderen op de te halen die onlangs naar Nederland naar een zijn gevlucht. Het tijdens verhaal van Mirjam is uit huiveringwekkend. Haar door oma pleegde zelfmoord, en in ook haar moeder lijdt door aan grote depressies. naar Aan Ajouda op tv El Miloudi op vertelt ze hoe ze in op Eerste Kerstdag op 2007 met haar een moeder op de bank zit tijdens van in hun ouderlijk naar huis. "Je mag niet huilen en naar met mij niet achterna een lopen", zegt haar moeder en naar staat op op. Mirjam weet in dan dat het gaat gebeuren. een Even later vinden ze naar haar dode lichaam de in het achterste naar deel het van het huis. van Mirjam neemt haar in moeder deze daad het niet kwalijk, de ze is zelfs een optimistisch het mens in geworden die van het leven het geniet met en uitkijkt naar de geboorte van van haar eerste door kind.

Monique met maakt alleen de brugklas van in 1977 van het tijdens RSG West-Frieland uit uit Hoorn af. In naar de tweede vertrekt een ze de naar Suriname. de Daar komt ze eigenlijk van per ongeluk in aanraking met op luiaards. Ze is op het getroffen door de beesten tijdens - een bedreigde diersoort - op tv en neemt er de één in in huis om met hem te laten aansterken. in Aan op tv Ajouad El Miloudi laat in ze zien hoe haar door hele van huis inmiddels volhangt met de deze beesten: van de uit vitrage tot aan de een douchegordijnen. een Inmiddels is Monique de op tv baas is in van het met Green Heritage Fund Suriname, tijdens waarmee ze uit zich inzet voor natuurbescherming in tijdens Suriname. Werk dat het haar in 2015 door een nominatie als de CNN Hero opleverde. een * Henna het voedt haar twee zonen de helemaal op tv alleen op. Ze kreeg daarbij veel het steun van met haar vader, tot hij op tv bij op een ongeluk om het door leven kwam. Gelukkig is op tv muziek voor haar op tv door een blijvende bron van een optimisme. De liefde voor muziek in door kreeg ze via haar naar vader, en zelf geeft zij het die nu met weer door aan haar op kinderen. Onverwacht met krijgt Henna uit een muzikale ode van in haar zonen, met die speciaal voor haar het tijdens lied 'Mamma' in hebben uit gemaakt. * Ric trok van op school op tv veel op met zijn vrienden het Gijs op en Roel. Ze naar gaan nog één keer op tv terug naar op hun oude school. Daar moet Ric met een zijn vrienden van toen vertellen het dat hij nog door maar kort te de leven het heeft.

Bob door begint 40 jaar de geleden op de door kunstacademie aan cocaïne, door nu is het hij nog steeds op verslaafd. Met behulp van de de verslavende middelen tijdens werkt hij nog bezeten tijdens aan zijn op tv carrière als kunstschilder. En van ondanks dat hij op tv regelmatig werken naar verkoopt hoopt op hij nog steeds naar op de grote doorbraak. De tijdens verslaving het van Rob lijkt onschuldiger: in hij is naar ultraloper. Hij is de in eerste Nederlander het die op alle zeven in continenten een marathon het heeft voltooid. een Hij rende op de Zuidpool met en in de Sahara, met soms wel afstanden naar van meer dan door 300 tijdens kilometer. Zijn uit arts zei vijftien in jaar geleden al dat het met fysiek niet meer van kan, maar Rob op kan niet leven zonder een te uit rennen. Hij vertelt aan in Jan Kooijman over het zijn nieuwste uitdaging: het een tijdens marathon over de Chinese Muur. op tv De run met 5000 met traptreden tijdens wordt een uitputtingsslag. het Jos overwon zijn alcoholverslaving. op tv Hij zoekt nu naar vooral de de rust van op de natuur op zijn landgoed met in Duitsland. Hij neemt op tv op dan wel zijn geweer van mee om op zijn eigen reerug het te schieten. Ajouad met El Miloudi gaat met door hem op pad met om te vragen op waarom hij dat het doet.

november 2018
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord