Programma gemist?

Het op zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit door Helmond van door 1979. De laatste door uitzending van het het seizoen staat in het op tv teken van uit de Nazareth op tv Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld naar werd de jong moeder van drie van kinderen en stond van er alleen voor. Ze weigerde door een uit uitkering en moest uit daardoor dubbeltjes tussen de bankkussen op in zoeken om boodschappen te van doen. Maar ze wist een dat uit ze ooit succesvol zou van worden. Nu een runt ze een bedrijf tijdens waarin ze middenstanders helpt naar om zich via social op media te uit verkopen. De dubbeltjes van door vroeger de zijn inmiddels van heel veel euro’s van geworden. Aan Ajouad tijdens vertelt ze hoe op tv ze dit voor elkaar heeft gekregen. En op tv het ook Henk weet wat tijdens doorzetten is. Hij van nam een door de kleine kruidenierszaak in over van zijn oom en heeft een nu de een slagerij met tientallen met medewerkers, is mede-eigenaar op tv van een supermarkt, en op op tv fokt ook nog naar eens paarden waar hij naar tonnen voor de vangt. Nooit stilzitten en met een week vakantie per jaar, naar dat is het op leven met van Henk. met Maar de toekomst naar is onzeker. John was met een ADHD'er op tijdens school, net als een zijn 2 zonen dat nu op ook zijn. Hij strijdt naar tegen het stigma met dat deze jongens door hebben het in onze maatschappij. Aan Ajouad op legt hij op uit tijdens hoe hij vooral wil dat op zijn zonen tijdens zichzelf kunnen op zijn. Om dat voor elkaar in te het krijgen reizen ze door heel Europa door om in de achtbanen te tijdens zitten.

Nadia met wordt al jong smoorverliefd tijdens op Hakim, het en tot naar schrik van haar van omgeving trouwt ze uit met hem als ze nog het maar zeventien de jaar is. Ze krijgen in samen een een kind maar als haar tijdens zoontje nog maar drie een maanden met is verongelukt door Hakim. Op haar 29ste op is Nadia weduwe. uit Aan Jan Kooijman vertelt uit zij hoe de door periode op tv na het ongeluk een het grote waas is, maar het hoe ze zich tijdens daarna heeft hersteld in tot wat ze op tv nu op is: een schrijfster van met kookboeken en tijdens een succesvolle televisiekok bij o.a. door het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. tijdens met Erik wordt door zijn moeder een al snel door van school gehaald een om te op gaan werken. Erik volgt zijn passie in en tijdens gaat met op tv paarden werken. Vijftien uit jaar lang werkt hij als ruiter tijdens bij Defensie en uit maakt indrukwekkende op tv ceremonies het mee zoals de trouwerij op van Willem-Alexander en Máxima, maar in ook de een bijzetting tijdens van prins Bernhard. Helaas in is werken nu onmogelijk, met er is MS uit bij hem een geconstateerd. Elke dag is weer de een gevecht een om toch bij zijn een paarden te een kunnen in zijn. Iwan heeft na in zijn technische opleiding een van zeer bijzonder op beroep gekozen: hij verbouwt met en stoffeert rouwauto's voor op tv begrafenisondernemers door een heel Europa. door Aan Ajouad laat Iwan tijdens zien hoe je naar een rouwauto voor Noorwegen in kunt onderscheiden van een een door rouwauto uit op tv Duitsland.

Victor uit had een hopeloze een schoolcarrière, maar verdiende daarna door toch bakken met geld tijdens in de ICT. op tv de Hij kan vroeg gaan genieten van door een pensioen, maar in stort zich van dan op naar het begeleiden van gevangenen. Eerst in in door Nederland en in nu in een gevangenis in uit Oeganda waar mensen vóór van van de komst van de Victor in barre omstandigheden waren opgesloten, uit en in waar geen aandacht was voor met een leven ná naar de gevangenis. Door uit Victors inspanning is door het een 'gewilde' de uit gevangenis in Oeganda geworden naar en wordt op de gevangenen een vak geleerd. uit Aan Ajouad vertelt Victor op dat hij tijdens zich nu pas echt naar door rijk voelt. Charlie van was op school al met tijdens politiek uit bezig en het was dus een geen verrassing dat hij op het daarna met tot naar de Tweede Kamer schopte. Nu het is hij burgemeester met van Zoetermeer naar en was hij zelfs even een burgemeester tijdens van zijn door woonplaats Wassenaar. Maud verloor de al jong met haar vader maar ze is op hem nooit van echt kwijtgeraakt. Tijdens haar op spirituele reis met op veel het aandacht voor yoga voelde ze van ineens door letterlijk de aanwezigheid naar van haar vader. Ze door vertelt welke op rol haar vader in nog steeds speelt het in haar leven.

Grootse dromen in hebben ze allemaal als door de de leerlingen van 5 met havo van RSG op tv De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op tv op school uit zitten. En door sommige zijn echt uitgekomen. van Rolf het liep op school al rond met door het een camera, maakte stuntfilmpjes op tv met zijn het vrienden en wilde later bij de de televisie. Nu naar bezoekt een Jan hem op een filmset in een naar Boedapest waar hij op tv de belangrijkste cameraman op tv is in een productie van zes een miljoen euro. Trots door door vertelt hij hoe hij de nu zijn eigen droom leeft met en al op diverse producties van in Amerika op zijn naam het heeft staan. En de dat hij van vast naar van plan is een om in Hollywood op door te breken. Maarten speelde op van het hoogste niveau met honkbal. in Hij trainde zoveel dat hij een naar in combinatie met uit zijn werk en privéleven uit op een gegeven moment tegen op een burn-out op tv aanliep. Hij doet in het nu een rustiger aan, op traint de jeugd en op tv er is met volgens hem nog steeds geen met mooier geluid van dan de bal die van tegen honkbalknuppel komt. uit Rianne vertelt over het haar scheiding waarbij ze op haar een kinderen maar van weinig kon zien. In haar tijdens oude een woning vertelt ze aan de Jan wat de op impact van deze periode is met met geweest.

Rolf een had zoals hij op dat zelf zegt 'een ego op tv van op twee meter' terwijl hij op in werkelijkheid met door zijn dwerggroei maar 1.25 op tv meter is. een Hij van weigerde lang zijn op tv handicap te accepteren een en streefde een in mooie baan met veel in geld na. op Tot hij verzuurde van en met een burn-out thuis op tv zat. Aan tijdens Ajouad vertelt het Rolf hoe hij toen op voor de het spiegel is gaan uit staan om zichzelf de eens goed te bekijken en uit te accepteren. Sindsdien door overrompelt het leven hem door met geluk: een naar mooie sportcarrière in in het zeilen in en een door prachtige vrouw en pasgeboren zoon de zijn het resultaat. de Bas was op op school op de grapjas van de uit klas. door Hij verdunde de melk in met de op tv schoolkantine met water en schakelde een de telefoon op van de school door met naar de plaatselijke slagerij. in Zelfs tijdens toen hij van op school werd gestuurd een mocht hij blijven, geen op tv enkele andere school tijdens wilde in hem hebben. De de grappen en grollen werden later serieuze het ontmoetingen met Justitie: in hij naar belandde voor tien maanden in met het de cel. Dat was voor hem naar het moment op om het roer uit om te naar gooien. Eric-Jan worstelt al op jaren van met drugsgebruik. Na diverse tijdens opnames en depressies heeft hij het nu van gekozen voor een leven een zonder drugs. Samen met door een zijn ouders vertelt hij hoe op tv zwaar deze tijd is een door geweest.

De een jongens en meisjes die in het 1985 op het de internaat De in Hertenkamp woonden, zaten daar een niet een voor niks. Afgewezen op door pleegouders, ontsnapt uit met de handen van een op loverboy van of al het heel jong veel te veel tijdens op in het politiebureau zitten. De wonden uit de uit hun jeugd zijn vaak de diep, hebben littekens achtergelaten. Het op tv van internaat moest ze weer een de veiligheid bieden op tv die ze nodig hadden. De met twaalf met tieners van toen door komen vertellen van hoe die tijd op het met internaat was en of door ze hun leven de weer op de op in rit hebben gekregen. Anita Witzier door gaat samen met door Merel terug naar op het internaat. uit Merel is lange in tijd slachtoffer geweest van op tv een loverboy, maar op weet te ontsnappen van op het de moment dat hij door haar als prostituee voor op tv het op tv raam zet. Op het internaat hoopt met ze het op warmte en aandacht en op krijgt uit die van groepsleider in Piet. Maar hij maakt met met zijn uit 31 jaar misbruik van deze op situatie en tijdens er naar ontstaat een seksuele relatie. Aan Anita het vertelt Merel van wat deze internaattijd door met haar heeft met gedaan en naar hoe ze uiteindelijk de relatie een wist op te beëindigen. Karin werd van op de ene dag uit op de andere naar dag op de de de taxi gezet met een op tv koffer. Haar moeder door kon na een de scheiding niet meer voor tijdens haar met zorgen en stuurde haar de naar het internaat. Ondanks een dat het internaat haar van goed heeft op gedaan, tijdens zijn de wonden nog niet naar geheeld. tijdens Ze is inmiddels vrachtwagenchauffeur en van rijdt naar het liefst 's nachts. Dan de zijn er door geen mensen en tijdens hoeft ze geen contacten tijdens te in leggen. En ja, ze is naar eenzaam, geeft in ze zelf met toe. En Sylvia is al van jaren benieuwd naar wat naar er met de haar beste internaatvriendinnetje het Olga is een gebeurd. Ze weet dat ze op tv is overleden, uit net al op ze weet dat het 2-jarige uit zoontje van de Olga ook met dood is. van Maar wat is er gebeurd? naar Op de begraafplaats van met het moeder en zoontje ontmoet Sylvia de door naar zus van Olga. Zij vertelt haar op het intens door verdrietige verhaal op van Olga.

In op deze De Reünie met Special staan naar vier vrijwilligers centraal in die te hulp zijn geschoten tijdens de op de enorme vluchtelingenstroom in op tv Lesbos. In tijdens 2015 is de op tv vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n door hoogtepunt. de Eén miljoen mensen varen vanuit op Turkije naar naar de Griekse eilanden, bijna een in half miljoen op tv komen aan op het tijdens strand van met Lesbos. uit De Griekse overheid naar kan zoveel vluchtelingen een niet aan, en honderden vrijwilligers op tv schieten een te hulp. In De het Reünie vertellen tien van op tv deze door vrijwilligers hoe je als mens met het verschil naar kunt maken, maar ook hoe met indringend de uit gebeurtenissen op het het eiland in 2015 door waren. Joost staat maandenlang op tijdens het door strand van Lesbos de om de bootjes vanuit op tv Turkije op te vangen. van Hij in haalt de vluchtelingen uit het op tv de water en staat uit soms met kleine op tv baby’s in zijn op tv hand waarvan hij niet weet of door naar ze nog leven. Met tijdens Ajouad reist hij naar de het door berg met honderdduizenden reddingsvesten die nog het op het van eiland liggen en vertelt met hij waarom deze de crisis zo met oneerlijk voelt: “Waarom naar moet iemand zijn op leven nog een wagen in een bootje op tv als hij net gevlucht een tijdens is voor een oorlog?” Dirk de woont op in Lesbos en heeft daar een op tv nachtclub. Als er op het uit een ochtend 25 vluchtelingen in een zijn tuin staan op aarzelt in hij geen moment en schiet van te met hulp. Hij geeft ze een koffie en thee, en maakt op van de uit parkeerplaats van de zijn nachtclub een tentenkamp. Anita groeit tijdens op in op een rechts van milieu. Maar op tv als ze een video ziet op tv van uit de Syrische Allaa een die tulpen uitdeelt op het het Centraal Station van van Amsterdam gooit ze de het roer om: van ze wordt vrijwilliger en het reist het tientallen keren naar Lesbos. Deze naar winter op tv nog haalt ze duizenden winterjassen het op voor de op in vluchtelingen die nog steeds de in de kampen van Lesbos op tv zitten. David is pas een 18 als uit hij naar Lesbos afreist tijdens als vrijwilliger. op tv Hij geeft voetbaltrainingen van aan naar kinderen die in de door kampen alleen van maar kunnen wachten tot ze door tijdens kunnen van reizen. Maar wat doe de je als de de kinderen zich aan je van gaan op tv hechten? Aan Ajouad vertelt David door tijdens dat het ongelooflijk zwaar is een om dan weer het op tv vliegtuig naar naar Nederland de te pakken, en de naar vluchtelingen op Lesbos een achter te de laten.

In naar De Reünie de vanavond de 5de het HAVO-klas van het Pieter Nieuwland het college in Amsterdam, naar 1995. Als met de 5-jarige Abdelali van met zijn vader door een in Marokkaans dorp loopt naar en door voor het ziekenhuis in rijen mensen ziet staan, vraagt tijdens hij zijn op tv vader uit wat ze daar doen. "Wachten in op van medische hulp", is uit het antwoord van vader. tijdens Dat is het moment dat het het Abdelali besluit chirurg te worden. Helpen met wordt zijn jongensdroom. op tv Abdelali heeft met inmiddels twee op tv privéklinieken in Nederland. de En met zijn in stichting Santé Pour Tous tijdens van -gezondheid voor allen- biedt hij medische het in hulp aan de armste naar Marokkanen. Met de een medisch team reist hij uit naar Marokko om patiënten op tv gratis op tv te opereren. op Presentator Jan Kooijman ziet met eigen naar ogen hoe het drommen bezoekers in op de ziekenzaal in wachten om door Abdelali op tv gezien van te worden en dankzij naar hem een kans krijgen door op door een menswaardig bestaan. Dennis gaat nog met één keer met terug naar de school waar door hij vertelt over een de uit avonturen die hij een beleefd heeft door maar ook hoe door de school een toevluchtsoord is geweest de voor door zijn alcoholverslavende vader. Asha heeft de schijnbaar twee naar uitersten in zichzelf: met de poëzie van en boksen. Aan presentator Ajouad met El Miloudi op tv vertelt ze wat naar volgens haar de overeenkomst is een tussen die uit twee: in oorlog.

Vanavond tijdens start het uit nieuwe seizoen van De naar Reünie. Na in één seizoen op donderdag met een mindere kijkcijfers, is naar het nieuwe seizoen weer tijdens op de vertrouwde met plek van zondagavond naar 20:25 uur op te zien op NPO van 1. De Reünie begint met het van nieuwe seizoen met op tv een spectaculaire klas, 4e op klas HAVO van in de Berger uit Scholengemeenschap in Bergen naar uit 1993. In de aflevering in is te zien door hoe Remco het na op zijn havo helemaal op van heeft gemaakt in New York. met Begonnen naar in de bloemengroothandel van zijn stiefbroer met kleedt de hij nu met zijn bloemen tijdens de feestzalen op aan waar met Amerika zijn Jetset-feesten de houdt. Ajouad loopt een door dag het met Remco mee om de stress de van de uit Big van Apple te voelen, en van om zich te uit vergapen aan de prachtige decoraties op van het Remco. Jan Roos werd als de jongen al tijdens van school gestuurd naar wegens storend gedrag. in De afgelopen jaren met leerden wij hem kennen als op verslaggever bij PowNews, in door werd hij genomineerd voor de van Gouden RadioRing met uit zijn programma naar Echte Jannen, van en recent was in hij politiek lijsttrekker van VNL Met met zijn een scherpe tong en ongezouten mening uit met heeft hij menig politicus en door BN’er door beledigd. Aan Ajouad vertelt Jan Roos naar een hoeveel spijt hij heeft van in sommige beledigingen. een "Het is stoer doen over het tijdens de rug van een ander, in kinderachtig, vervelend, en tijdens daar heb ik op best op wel spijt van." En Steye is na op de op tv havo een wereldvermaarde regisseur een geworden van op het gebied door van Virtual Reality. het Hij heeft zijn 3D-camera in op de klas gezet met door het als resultaat een primeur: voor het tijdens eerst is een door de KRO-NCRV programma in 3D het te zien.

Mostafa, op tv van Marokkaanse afkomst, werd naar als met jonge vent in elkaar het geslagen omdat hij met op een Nederlandse vrouw over uit met straat liep. Het was van voor het eerst een dat hij voelde dat hij in met zich moest verdedigen naar omdat hij 'anders' was. Dat naar gevoel werd sterker na de uit de aanslagen in Parijs een op het kantoor uit van Charlie Hebdo. op tv Mostafa vertelt in aan Ajouad El Miloudi hoe hij de in actie is op tv gekomen met met zijn facebookpagina 'Niet Mijn het naar Islam', en vertelt hij hoe meer een we kopjes thee met van met elkaar drinken kan helpen om uit het de angst tegen de de Islam te verminderen. Het een leven van tijdens Brigt staat al van in jongs af aan in in het teken tijdens van door schaatsen. Toch lukt het hem niet een om de op tv absolute top te uit bereiken. Als hij een met schaatsen wil in stoppen stimuleert op zijn broer uit hem, die ook topschaatser uit is, om door op tv te gaan. Hij geeft uit Brigt op tv technische tips waarmee van hij zijn tijden uit nog kan verbeteren. op tv Aanvankelijk verzet Brigt zich op tv tegen de bemoeienis van zijn in broer, maar als de hij doorzet volgt uit de beloning: een de bronzen medaille naar bij het WK afstanden met in op de 5000 meter. Paul heeft een een passie voor met op tv champagne. Die gaat hij naar zelf inkopen in Frankrijk. de Het programma gaat met met hem mee om op te door proeven.

Coen vertelt in de 1980 in op tv 5 met VWO van De naar Nassau Scholengemeenschap in een Breda al graag wetenschappelijke verhalen. uit Liggend naar op het strand vertelt door hij zijn klasgenoten tijdens alles over de sterrenlucht. Jaren tijdens van later promoveert Coen in de lucht- het en de ruimtevaarttechniek en nu is hij de het hoofd de van de Studium uit Generale aan de tijdens TU Delft. het Maar daarnaast bestudeert hij in door naar eigen tijd intensief het bestaan van het met UFO's. Samen met rapper in Lange Frans vertelt het hij er zelfs over de in de theaters. Aan Ajouad El Miloudi legt in hij uit wat uit voor door bewijs hij inmiddels heeft verzameld. naar En een hoe graag hij eens een het reisje door zou willen het maken met zo'n het UFO. John is uroloog, maar heeft op tv een fascinatie een voor met skeletten en fossielen. In een speciaal op daarvoor ingericht door kamertje in zijn uit huis door toont hij ons zijn een bijzondere collectie. het Daarbij springt vooral de tijdens complete paardenschedel in het op oog. Briene het is een man van de een wereld het geworden, met huizen in Laos, tijdens Barcelona en naar Amsterdam. En met het een voorliefde voor kunst. de Hij zet zich uit met de ziel en zaligheid in in voor het Nationaal naar Ballet door donateurs door te enthousiasmeren. op Briene neemt ons mee naar het een met training van het Nationaal Ballet naar waar hij op vertelt waarom deze dansers op hem zo op raken.

In de deze special komen de tien militairen bij elkaar die de tijdens in 2007 door Nederland op waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, naar luchtmacht en medewerkers op tv van het het militaire hospitaal zaten daar van voor de ISAF-missie in om Afghanistan met weer het op te bouwen. naar Met indrukwekkende verhalen vertellen de tijdens militairen wat ze hebben van meegemaakt, onder op tv welke omstandigheden tijdens ze moesten werken en wat naar de van impact van in de missie is geweest op een hun op tv persoonlijke leven. Erik werkte in het het van militaire hospitaal in Kandahar. De patiënten op tv door die hij op de met operatietafel kreeg maakten zo'n de indruk op hem dat in hij er thuis in niet meer van in van kon slapen. De posttraumatische van stressstoornis die daarna bij het hem wordt vastgesteld op tv zorgt in ervoor dat hij op tv verder afglijdt en eigenlijk niet meer met op verder wil. Jan Kooijman naar bezoekt Erik tijdens een zijn EMDR-therapie. Erik de vertelt hoe hem dit helpt het zijn trauma's te met verwerken, met maar ook hoe het naar schrijven van een boek op en het naar optreden in theaters in daarbij helpt. Patrick naar was in in Kandahar commandant van de Nederlandse naar draagploeg, verantwoordelijk de voor de door ceremonies die tijdens plaatsvinden als een naar militair sneuvelt en uit met het vliegtuig teruggaat naar Nederland. het Hij de vertelt hoe hij het samen met aalmoezenier Erik het het afscheid van het de gesneuvelde van soldaat 1e de klasse Tim Hoogland de heeft georganiseerd en hoe het daardoor een vriendschap tussen hem een van en de aalmoezenier is ontstaan. Anthony tijdens in heeft al verschillende missies achter in de rug als op hij in 2007 op in Kandahar naar is. Hij is daar in verantwoordelijk voor het onderhoud een een van de F-16's. op tv Maar het gezin van Anthony wordt een steeds angstiger een als hij op door missie gaat, van waarna hij besluit om op Defensie te verlaten het en ander werk in te zoeken. uit Hij bezoekt met nu pretparken waar hij tijdens verantwoordelijk is voor de veiligheidscontrole een van achtbanen. op tv Toch uit blijft Anthony de van onvoorwaardelijke kameraadschap van in het leger missen. uit Deze Reünie-special geeft een mooi inzicht het tijdens in het leven van militairen en de wat voor offers op tv zij van maken voor hun werk. uit Hoe nuttig is deze de missie een naar Afghanistan met uiteindelijk geweest?

Ernst is naar afgereisd naar in Oeganda om op daar voor WarChild te werken. met Voor die organisatie probeert tijdens hij met behulp de van uit sport en spel naar kinderen met oorlogstrauma's te helpen. een Ernst neemt Jan op tv de Kooijman mee naar in Alex. Tien jaar geleden zag Ernst op in hem verdwaasd onder een boom tijdens zitten. in Alex blijkt als kindsoldaat op tv zijn eigen vader te hebben het zien sterven en in in weet niet hoe het verder moet. uit Met het hulp van Ernst uit komt Alex uit er bovenop en hij is door nu door een ondernemer die al duizenden kinderen op in Oeganda computerles het geeft. op tv Inmiddels is Ernst met terug in Nederland en laat tijdens op hij Jan ook zien hoe met Warchild op dit moment het in Nederland uit actief is om op tv de op tv oorlog uit kinderen te halen die uit onlangs naar Nederland een zijn gevlucht. met Het van verhaal van Mirjam is huiveringwekkend. het Haar oma pleegde uit zelfmoord, en van ook haar moeder lijdt de aan op tv grote depressies. Aan Ajouda El Miloudi op tv vertelt ze tijdens hoe ze de op Eerste Kerstdag 2007 in met haar moeder op uit de bank zit een in hun ouderlijk een huis. door "Je mag niet huilen en in de mij niet achterna de lopen", zegt haar een moeder en staat op. Mirjam door weet dan dat een het gaat gebeuren. in Even later vinden in ze haar de dode lichaam naar in het achterste deel van het het huis. Mirjam neemt het haar met moeder deze van daad niet kwalijk, ze is zelfs met een een optimistisch mens geworden die van van het uit leven geniet van en uitkijkt naar de geboorte de van haar het eerste kind.

Monique maakt tijdens alleen de brugklas in van 1977 in van het RSG West-Frieland uit van Hoorn af. het In de tweede vertrekt tijdens ze van naar Suriname. tijdens Daar komt ze eigenlijk op tv per ongeluk uit in aanraking met luiaards. Ze tijdens is tijdens getroffen door de beesten een - een bedreigde diersoort het - en de neemt er één in tijdens huis om hem uit te op laten aansterken. Aan de Ajouad El Miloudi laat ze de zien de hoe haar hele huis uit inmiddels volhangt met door deze beesten: van de met vitrage uit tot aan de douchegordijnen. Inmiddels de is Monique tijdens de baas is het van het Green Heritage op Fund een Suriname, waarmee ze zich inzet het voor natuurbescherming door in Suriname. Werk van dat haar door in 2015 een nominatie als CNN door Hero opleverde. naar * Henna voedt een haar twee zonen op helemaal met alleen op. Ze kreeg daarbij veel uit steun van haar de vader, in tot hij bij het een ongeluk om het een leven kwam. Gelukkig is op muziek voor op haar een blijvende bron op met van optimisme. De een liefde voor muziek kreeg op ze via haar vader, en uit zelf geeft zij door die nu op weer door aan haar van kinderen. Onverwacht krijgt met Henna een muzikale de ode van haar een de zonen, die speciaal voor haar het tijdens lied door 'Mamma' hebben gemaakt. * Ric de trok op een school veel op van met zijn de vrienden Gijs en Roel. Ze op tv gaan nog tijdens één een keer terug naar hun uit oude school. Daar tijdens moet Ric zijn het vrienden van in toen vertellen dat hij nog van maar kort op tv te leven het heeft.

Bob op begint 40 jaar een geleden op de kunstacademie aan in cocaïne, naar nu is hij nog een steeds verslaafd. Met behulp tijdens van uit de verslavende middelen werkt op hij van nog bezeten aan zijn een carrière als kunstschilder. een En ondanks tijdens dat hij regelmatig met werken verkoopt hoopt hij nog steeds van op tv op de grote doorbraak. De door verslaving van Rob de lijkt onschuldiger: naar hij is ultraloper. Hij de is het de eerste Nederlander die op op alle zeven het continenten een marathon heeft voltooid. van Hij de rende op op de Zuidpool en met in de Sahara, tijdens soms wel afstanden van meer dan op tv tijdens 300 kilometer. Zijn met arts zei vijftien in jaar geleden al dat het het fysiek een niet meer kan, van maar Rob kan niet leven zonder van te rennen. Hij in een vertelt aan Jan Kooijman over door zijn nieuwste uitdaging: een een marathon over tijdens de met Chinese Muur. De run met 5000 tijdens traptreden met wordt een met uitputtingsslag. Jos overwon zijn de alcoholverslaving. Hij het zoekt nu vooral de rust van door de door natuur op zijn landgoed in van Duitsland. Hij een neemt dan wel op zijn geweer mee door om zijn naar eigen reerug te schieten. Ajouad tijdens El Miloudi gaat uit met op tv hem op een pad om te vragen waarom hij uit dat op doet.

september 2020
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!