Programma gemist?

Het een zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit met met Helmond van 1979. De laatste op uitzending door van het seizoen een staat in het teken de van de Nazareth Mavo uit een Helmond. Anne bijvoorbeeld het werd jong tijdens moeder van met drie kinderen en stond er alleen tijdens voor. Ze door weigerde een uitkering en naar moest daardoor uit dubbeltjes tussen de naar bankkussen zoeken om van boodschappen te doen. op Maar ze naar wist dat op tv ze ooit succesvol zou tijdens worden. Nu van runt ze een bedrijf waarin ze door middenstanders de helpt om tijdens zich via social media een te verkopen. De naar dubbeltjes van vroeger zijn tijdens inmiddels heel veel op euro’s geworden. Aan naar Ajouad naar vertelt ze hoe ze dit voor het van elkaar heeft gekregen. En ook Henk met weet op wat doorzetten is. Hij nam op tv een de kleine in kruidenierszaak over van in zijn oom en op tv heeft nu een van slagerij uit met tientallen medewerkers, uit is mede-eigenaar van een uit supermarkt, en fokt ook naar nog eens paarden waar op hij tonnen voor uit vangt. tijdens Nooit stilzitten en door een week vakantie per met jaar, op tv dat is het leven van de Henk. Maar de toekomst uit is op onzeker. John was een ADHD'er op tv op school, net als een door zijn 2 zonen dat van nu ook zijn. Hij op strijdt tegen het door stigma dat deze jongens in hebben in in onze maatschappij. Aan tijdens Ajouad legt hij de uit hoe hij op tv vooral op tv wil dat zijn zonen met zichzelf kunnen de zijn. Om dat voor elkaar van te krijgen op reizen ze door heel op tv Europa om op in achtbanen te op zitten.

Nadia met wordt al op jong smoorverliefd op de Hakim, en tot schrik van haar op omgeving trouwt ze op met door hem als ze met nog maar zeventien met jaar is. Ze krijgen uit samen een kind in maar als haar de zoontje nog het maar drie maanden van is verongelukt Hakim. Op uit haar 29ste is uit Nadia weduwe. Aan Jan van tijdens Kooijman vertelt zij het hoe de periode de na het ongeluk een naar grote waas is, maar een hoe ze zich daarna een heeft hersteld het tot wat ze nu tijdens is: een schrijfster in van kookboeken de en een succesvolle televisiekok de bij tijdens o.a. het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. uit Erik tijdens wordt door in zijn moeder al naar snel van school naar gehaald om te gaan werken. Erik in volgt van zijn passie naar en gaat met paarden werken. met Vijftien jaar lang in werkt hij van als ruiter bij met Defensie en met maakt indrukwekkende ceremonies mee de zoals de trouwerij uit van Willem-Alexander en Máxima, maar het ook de bijzetting op tv van door prins Bernhard. Helaas is werken een tijdens nu onmogelijk, er de is MS bij het hem geconstateerd. Elke dag op tv is weer een gevecht een om toch bij op zijn paarden te met kunnen zijn. Iwan uit heeft na zijn met technische opleiding in een zeer op tv bijzonder beroep gekozen: op tv hij verbouwt en stoffeert rouwauto's tijdens voor begrafenisondernemers naar door heel Europa. Aan Ajouad het laat Iwan zien op op tv hoe je een op rouwauto voor Noorwegen kunt onderscheiden door van een rouwauto uit in van Duitsland.

Victor van had een hopeloze schoolcarrière, door maar uit verdiende daarna toch het bakken met geld met in de ICT. Hij kan in vroeg gaan genieten van op tv naar een pensioen, maar stort van zich dan op het op tv begeleiden van gevangenen. op Eerst in het Nederland en nu in in een tijdens gevangenis in Oeganda waar mensen vóór naar met de komst van Victor in op tv barre op tv omstandigheden waren opgesloten, en het waar geen aandacht was op voor een leven ná de een de gevangenis. Door Victors inspanning met is het naar een 'gewilde' gevangenis in het Oeganda in geworden en wordt de gevangenen naar een vak geleerd. Aan de in Ajouad vertelt Victor het dat hij zich met nu pas echt rijk voelt. Charlie een was op school op op al met politiek bezig en het uit was met dus geen verrassing dat op tv hij tijdens het daarna tot een de Tweede Kamer schopte. Nu een is hij burgemeester de van Zoetermeer en op was hij zelfs tijdens even burgemeester de van zijn woonplaats Wassenaar. met Maud verloor al jong op tv haar vader de maar ze is hem uit nooit echt kwijtgeraakt. tijdens Tijdens haar naar spirituele reis met veel op aandacht voor door yoga voelde ze van ineens letterlijk de aanwezigheid de van haar vader. op tv Ze de vertelt welke rol haar vader van tijdens nog steeds speelt van in haar leven.

Grootse de dromen hebben ze allemaal als een de leerlingen het van 5 havo van door RSG De Hoekse een een Waard uit Oud-Beijerland uit op school zitten. een En sommige zijn echt uitgekomen. op Rolf liep op op school uit al rond met de een camera, maakte stuntfilmpjes met op zijn vrienden naar en wilde later een bij de televisie. Nu tijdens bezoekt Jan hem op van een filmset op tv in Boedapest waar hij in de de belangrijkste cameraman is naar in een productie van zes een miljoen euro. op Trots vertelt hij naar hoe hij nu een zijn eigen droom de leeft en al diverse van producties in de Amerika op zijn de naam heeft staan. En op tv dat hij een vast van plan uit is om met in Hollywood door te naar breken. Maarten speelde op tijdens op het hoogste niveau honkbal. met Hij trainde in zoveel dat hij tijdens in combinatie met zijn werk de en met privéleven op een gegeven moment tegen in een burn-out aanliep. uit Hij doet met het de nu rustiger aan, de traint de jeugd en er is uit volgens hem nog van steeds geen het mooier geluid op tv dan de bal op die tegen honkbalknuppel door komt. Rianne vertelt de over haar scheiding waarbij ze uit haar tijdens kinderen maar tijdens weinig kon zien. door In haar oude een woning vertelt ze op aan Jan wat de impact op tv van deze periode in is door geweest.

Rolf van had zoals hij met dat zelf zegt 'een ego met van tijdens twee meter' terwijl uit hij in werkelijkheid de met zijn dwerggroei naar maar 1.25 op meter is. Hij weigerde lang zijn het handicap te accepteren de en op tv streefde een mooie baan een met veel geld met na. Tot hij verzuurde tijdens en met een met met burn-out thuis zat. Aan naar Ajouad vertelt Rolf hoe hij uit toen voor de uit door spiegel is gaan staan op tv om zichzelf eens goed te van de bekijken en te accepteren. Sindsdien de overrompelt het leven met hem met geluk: een het mooie een sportcarrière in het in zeilen en een prachtige vrouw door en pasgeboren op zoon zijn het resultaat. het op tv Bas was op school de van grapjas op tv van de klas. met Hij verdunde de melk de in de schoolkantine op met water en schakelde de op telefoon tijdens van de een school door naar van de plaatselijke slagerij. Zelfs toen hij het de van school werd gestuurd mocht hij de op tv blijven, geen enkele andere door school wilde tijdens hem hebben. De grappen en grollen op werden de later serieuze tijdens ontmoetingen met Justitie: hij belandde de voor tien maanden in de uit de cel. Dat was voor hem op tv het moment naar om het roer om op te op tv gooien. Eric-Jan worstelt een al jaren met op tv drugsgebruik. Na de diverse opnames en depressies met heeft hij nu gekozen voor met in een leven zonder drugs. Samen met tijdens zijn het ouders vertelt hij hoe naar zwaar deze tijd is op door geweest.

De jongens in en meisjes die met in 1985 op op tv het tijdens internaat De Hertenkamp woonden, met zaten daar niet voor naar niks. met Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de op handen van de een loverboy of tijdens al heel jong veel een te het veel op van het politiebureau zitten. De wonden uit op hun het jeugd zijn vaak naar diep, hebben tijdens littekens achtergelaten. Het internaat in moest ze weer de veiligheid op bieden die de ze nodig hadden. uit De het twaalf tieners van toen uit komen vertellen hoe die tijdens tijd op het internaat op was tijdens en of ze het hun leven weer op in de rit naar hebben gekregen. met Anita Witzier gaat samen met Merel uit terug naar door het internaat. Merel uit is lange tijd slachtoffer met geweest van een op loverboy, maar weet door te een ontsnappen op het moment dat naar hij haar op als prostituee van voor het door raam zet. Op het internaat van hoopt tijdens ze op warmte van en aandacht en van krijgt die van groepsleider in Piet. Maar van hij maakt met zijn 31 naar jaar misbruik van met deze situatie en er door ontstaat een tijdens seksuele relatie. uit Aan Anita vertelt Merel wat door deze internaattijd met een haar heeft van gedaan met en hoe ze uiteindelijk de relatie een van wist te beëindigen. Karin werd de van de ene dag van op de tijdens andere dag op de tijdens taxi gezet met naar een koffer. Haar met de moeder kon na de scheiding niet met meer voor op haar op tv zorgen en stuurde haar het naar het internaat. Ondanks dat met het internaat op haar een goed heeft gedaan, zijn de wonden naar nog niet geheeld. het in Ze is inmiddels vrachtwagenchauffeur door en rijdt het liefst het 's nachts. Dan het zijn er geen op tv mensen op en hoeft ze de geen contacten te leggen. En ja, van ze is in eenzaam, geeft in ze zelf toe. En in Sylvia is van al jaren het benieuwd naar wat er met met haar beste internaatvriendinnetje met Olga is gebeurd. op tv Ze tijdens weet dat ze met is overleden, net al ze op tv weet dat het tijdens 2-jarige naar zoontje van Olga ook dood is. op door Maar wat is uit er gebeurd? Op de begraafplaats van naar moeder in en zoontje ontmoet Sylvia op de zus van het Olga. Zij naar vertelt haar het intens verdrietige door tijdens verhaal van Olga.

In deze naar De Reünie Special staan een een vier vrijwilligers centraal die te hulp naar zijn geschoten tijdens een de enorme vluchtelingenstroom in in Lesbos. In uit 2015 is op de vluchtelingenstroom op tv vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. van Eén miljoen door mensen varen van vanuit Turkije naar de van Griekse eilanden, een bijna een half miljoen op tv komen aan in op het strand van met Lesbos. met De Griekse overheid kan zoveel vluchtelingen door niet aan, en tijdens honderden vrijwilligers van schieten te hulp. In door De het Reünie vertellen tien door van deze van vrijwilligers hoe je als mens een het verschil kunt maken, op tv maar het ook hoe indringend de gebeurtenissen uit op het eiland van in 2015 het waren. Joost op staat maandenlang op het strand van naar Lesbos om op tv de bootjes het vanuit Turkije op het te vangen. Hij op haalt de uit vluchtelingen uit het water en staat door soms met kleine naar baby’s naar in zijn op tv hand waarvan hij niet weet of een op tv ze nog leven. Met Ajouad een reist met hij naar de berg met honderdduizenden een naar reddingsvesten die nog op het eiland met liggen door en vertelt tijdens hij waarom deze crisis uit zo oneerlijk voelt: “Waarom moet met iemand op tv zijn leven nog wagen het in een bootje als uit door hij net gevlucht is voor een van oorlog?” Dirk woont uit op Lesbos en op tv heeft daar een op tv nachtclub. Als er op een van een ochtend 25 vluchtelingen naar in zijn tuin uit staan aarzelt hij in geen moment tijdens en schiet te hulp. Hij op tv geeft ze koffie en in het thee, en maakt van het de parkeerplaats van van zijn nachtclub een tentenkamp. Anita tijdens groeit van op in een rechts milieu. Maar naar als uit ze een video op tv ziet van de Syrische een Allaa die tulpen het uitdeelt op het Centraal uit Station van Amsterdam naar gooit ze het tijdens roer om: de ze wordt in vrijwilliger en reist tientallen keren op tv naar Lesbos. Deze uit winter nog haalt tijdens van ze duizenden winterjassen op voor de de vluchtelingen die nog tijdens steeds in van de naar kampen van Lesbos zitten. David naar is pas op 18 als hij een naar Lesbos afreist op als vrijwilliger. Hij in geeft voetbaltrainingen aan kinderen die in in de kampen in alleen maar door kunnen wachten tijdens tot ze door kunnen reizen. Maar met wat doe op tv je met als de kinderen zich aan een je gaan hechten? Aan van Ajouad vertelt David door naar dat het ongelooflijk door zwaar is om dan weer het op vliegtuig naar Nederland naar te in pakken, en de vluchtelingen op van Lesbos op tv achter te op laten.

In De tijdens Reünie het vanavond de 5de HAVO-klas van het van in Pieter Nieuwland college in Amsterdam, de 1995. Als de 5-jarige in Abdelali met zijn tijdens naar vader door een Marokkaans van dorp loopt en een voor het ziekenhuis op rijen mensen tijdens ziet staan, vraagt hij door zijn vader wat op ze daar doen. "Wachten op tijdens medische van hulp", is het antwoord van van door vader. Dat is het moment op dat de Abdelali besluit chirurg te uit worden. Helpen wordt zijn van jongensdroom. op tv Abdelali heeft inmiddels twee naar privéklinieken in een Nederland. En met zijn stichting met Santé met Pour Tous -gezondheid het voor allen- biedt tijdens hij medische hulp aan het de het armste Marokkanen. Met een uit medisch team met reist hij naar Marokko om met patiënten gratis te het opereren. door Presentator Jan Kooijman ziet met eigen naar ogen hoe drommen op bezoekers in de op tv ziekenzaal wachten om tijdens op door Abdelali gezien te worden en de dankzij het hem een kans krijgen op tv op op tv een menswaardig bestaan. Dennis gaat nog één het keer in terug naar de school op waar hij vertelt tijdens over de uit avonturen die hij tijdens beleefd heeft maar ook uit hoe de het school een toevluchtsoord is geweest het in voor zijn alcoholverslavende van vader. Asha heeft schijnbaar twee uitersten in het zichzelf: uit de poëzie en boksen. uit Aan presentator Ajouad het El Miloudi op tv vertelt ze wat tijdens volgens haar de op tv overeenkomst is met tussen die twee: van oorlog.

Vanavond start het een uit nieuwe seizoen van door De Reünie. Na één seizoen in op donderdag met op mindere kijkcijfers, is het het nieuwe seizoen de weer op de uit vertrouwde een plek van zondagavond in 20:25 uur te zien op NPO een 1. De Reünie begint van het op nieuwe seizoen met een spectaculaire op tv klas, in 4e klas HAVO van uit de Berger Scholengemeenschap naar in Bergen uit de 1993. In de aflevering in is te de zien hoe Remco het na in zijn havo door helemaal heeft gemaakt in tijdens door New York. Begonnen in de een bloemengroothandel van zijn stiefbroer met kleedt met hij nu met een zijn bloemen de feestzalen het aan waar uit Amerika zijn op Jetset-feesten houdt. Ajouad loopt een dag op met Remco met mee om de stress een van de in Big Apple te de voelen, met en om zich te naar vergapen aan in de prachtige decoraties van het Remco. Jan Roos werd als een jongen al van van school gestuurd met wegens storend gedrag. De in afgelopen jaren leerden naar wij hem tijdens kennen als verslaggever bij PowNews, op werd hij een genomineerd voor de door Gouden RadioRing met zijn in programma in Echte Jannen, op tv en recent was een hij politiek lijsttrekker van VNL een Met zijn scherpe tong naar en het ongezouten mening heeft hij uit menig politicus naar en BN’er beledigd. Aan Ajouad tijdens met vertelt Jan Roos hoeveel spijt hij op heeft van van sommige beledigingen. op "Het is tijdens stoer doen over de rug van van op een ander, kinderachtig, vervelend, en daar de heb ik op tv best een wel spijt van." En het Steye is na de havo uit een wereldvermaarde regisseur geworden in op het gebied op tv van Virtual Reality. door met Hij heeft zijn 3D-camera in de met klas gezet op met als resultaat een op primeur: voor door het eerst is naar een in KRO-NCRV programma in op 3D te zien.

Mostafa, van Marokkaanse op afkomst, op werd als jonge door vent in elkaar geslagen omdat door hij met een een een Nederlandse vrouw over straat het liep. Het was tijdens voor het een eerst dat hij voelde dat naar hij zich moest verdedigen een omdat hij 'anders' van was. Dat op tv gevoel werd sterker na de op de aanslagen in Parijs op het op tv op tv kantoor van Charlie Hebdo. Mostafa vertelt door aan Ajouad met El Miloudi hoe het hij in met actie is gekomen op tv met zijn facebookpagina 'Niet Mijn naar Islam', en van vertelt hij hoe tijdens meer we kopjes thee met met naar elkaar drinken uit kan helpen om de angst tegen op de in Islam te verminderen. Het leven met van Brigt van staat al op tv van jongs tijdens af aan in het teken van van van schaatsen. Toch lukt het hem niet met om de absolute de uit top te bereiken. Als hij tijdens met schaatsen wil stoppen tijdens stimuleert tijdens zijn broer hem, de die ook de topschaatser is, om door te een gaan. Hij geeft Brigt een technische met tips waarmee op tv hij zijn tijden nog kan van verbeteren. van Aanvankelijk verzet Brigt in zich tegen de door bemoeienis van zijn naar broer, maar als hij doorzet volgt het het de beloning: een van bronzen medaille bij het in WK afstanden op de 5000 het meter. Paul heeft naar een op passie voor de champagne. Die gaat hij zelf tijdens inkopen in Frankrijk. met Het programma op gaat met hem van mee om te uit proeven.

Coen van vertelt in uit 1980 in 5 VWO van uit De Nassau van Scholengemeenschap in de Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend de op het strand naar vertelt hij tijdens zijn klasgenoten alles uit over de sterrenlucht. van Jaren later in promoveert Coen in de lucht- uit en ruimtevaarttechniek een en in nu is hij het hoofd van een de door Studium Generale aan de TU naar Delft. Maar tijdens daarnaast bestudeert naar hij in met eigen tijd intensief het door bestaan van UFO's. Samen de met rapper een Lange Frans vertelt hij van er zelfs over in het theaters. Aan Ajouad in naar El Miloudi legt hij door uit wat voor bewijs de hij inmiddels heeft verzameld. tijdens de En hoe graag hij eens door een op reisje zou willen maken met zo'n op UFO. John een is op uroloog, maar heeft een fascinatie voor naar skeletten en uit fossielen. In een speciaal door daarvoor tijdens ingericht kamertje op tv in zijn huis toont hij tijdens ons zijn bijzondere van collectie. Daarbij springt vooral tijdens de complete paardenschedel door in het door oog. Briene op is een man door van de wereld geworden, met uit huizen in Laos, op tv Barcelona tijdens en Amsterdam. En met een uit naar voorliefde voor kunst. Hij op tv zet zich met ziel op tv en zaligheid uit in voor een het Nationaal Ballet door met donateurs te enthousiasmeren. Briene tijdens neemt het ons mee naar een training van tijdens het Nationaal Ballet op tv waar hij het vertelt waarom deze naar dansers hem tijdens zo raken.

In door deze special komen tien militairen tijdens bij elkaar met die in op 2007 door Nederland waren uitgezonden een naar het Kandahar. Landmacht, luchtmacht door en medewerkers een van het militaire hospitaal zaten uit daar voor de ISAF-missie in om op Afghanistan weer op te het bouwen. Met indrukwekkende verhalen uit vertellen de in militairen uit wat ze hebben meegemaakt, onder naar welke een omstandigheden ze moesten werken en wat in de een impact van de missie is een van geweest op hun persoonlijke leven. in Erik werkte in het de een militaire hospitaal in door Kandahar. De patiënten die hij het op een de operatietafel kreeg maakten zo'n uit indruk op een hem dat hij er thuis tijdens het niet meer van kon slapen. De met een posttraumatische stressstoornis die daarna bij hem met wordt uit vastgesteld zorgt ervoor een dat hij verder afglijdt het en eigenlijk niet meer uit verder wil. in Jan Kooijman bezoekt met Erik van tijdens zijn EMDR-therapie. Erik vertelt hoe in hem dit door helpt door zijn trauma's te verwerken, maar ook de hoe het op schrijven van een op boek en de het optreden in tijdens theaters daarbij helpt. Patrick op was een in Kandahar commandant van de de Nederlandse een draagploeg, verantwoordelijk voor op tv de ceremonies die plaatsvinden op tv als een een militair sneuvelt en met het met vliegtuig teruggaat naar Nederland. de Hij vertelt hoe tijdens hij samen met in aalmoezenier met Erik het afscheid van de op tv gesneuvelde met soldaat 1e de klasse Tim Hoogland heeft georganiseerd en op tv hoe in daardoor een vriendschap tussen hem door van en de aalmoezenier is ontstaan. Anthony de in heeft al verschillende missies op achter de met rug als hij in 2007 in op tv Kandahar is. Hij op is naar daar verantwoordelijk voor tijdens het onderhoud van de de F-16's. tijdens Maar het gezin van Anthony wordt van in steeds angstiger als uit hij op missie gaat, tijdens waarna hij besluit om een Defensie te verlaten het en in ander werk te zoeken. Hij in bezoekt nu pretparken waar in hij verantwoordelijk de is voor op tv de veiligheidscontrole het van achtbanen. Toch blijft Anthony in de onvoorwaardelijke door kameraadschap van het in leger missen. Deze het Reünie-special geeft een het mooi inzicht uit in het leven van militairen op tv en in wat voor offers zij maken uit voor hun werk. met Hoe nuttig is tijdens deze missie met naar Afghanistan uiteindelijk in geweest?

Ernst in is afgereisd naar Oeganda met om daar voor van WarChild te werken. door Voor die een organisatie probeert in hij met behulp van door sport en uit spel kinderen met van oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan op Kooijman mee naar naar Alex. tijdens Tien jaar geleden zag Ernst naar hem in verdwaasd onder een boom zitten. door Alex door blijkt als kindsoldaat zijn in eigen vader tijdens te hebben zien op tv sterven en weet niet uit hoe het verder moet. in de Met hulp van Ernst komt in Alex van er bovenop en door hij is nu uit een ondernemer die de al duizenden kinderen in Oeganda het computerles geeft. Inmiddels is een het Ernst terug in Nederland en laat het hij Jan ook naar zien hoe door Warchild op op tv dit moment in Nederland actief het is op tv om de oorlog door uit kinderen te uit halen die onlangs naar Nederland op zijn gevlucht. op tv Het verhaal tijdens van Mirjam is van huiveringwekkend. Haar oma pleegde zelfmoord, op tv en uit ook haar moeder lijdt de aan tijdens grote depressies. Aan Ajouda El Miloudi het van vertelt ze hoe ze op Eerste in Kerstdag tijdens 2007 met haar door moeder op de bank naar zit in hun op ouderlijk huis. "Je door mag niet een huilen en mij uit niet achterna lopen", het zegt haar moeder een en staat op. naar Mirjam weet dan tijdens dat het gaat gebeuren. Even in later vinden ze een haar dode lichaam van in het achterste een deel met van het huis. op Mirjam neemt haar door moeder deze daad niet naar kwalijk, ze is zelfs een een optimistisch mens tijdens geworden die een van uit het leven geniet en van uitkijkt naar de geboorte met van haar eerste met kind.

Monique maakt op alleen de een brugklas van een 1977 van het RSG op West-Frieland uit Hoorn uit af. In de tweede vertrekt tijdens ze naar van Suriname. Daar komt van ze eigenlijk per in ongeluk in aanraking met op met luiaards. Ze is getroffen een door de van beesten - een met bedreigde diersoort - uit en neemt er één in tijdens huis om hem tijdens te laten aansterken. Aan met Ajouad El met Miloudi laat naar ze zien hoe op haar hele huis op tv inmiddels volhangt met deze een beesten: op tv van de vitrage tot aan op de douchegordijnen. van Inmiddels is de Monique de baas is van in het Green in Heritage Fund een Suriname, waarmee ze zich inzet voor uit het natuurbescherming in Suriname. Werk dat haar in in het 2015 een nominatie als CNN in Hero opleverde. * in Henna voedt haar naar twee zonen een helemaal de alleen op. Ze kreeg daarbij veel door steun van van haar vader, met tot hij door bij een ongeluk uit om het leven kwam. Gelukkig is uit muziek naar voor haar een in blijvende bron van optimisme. met De van liefde voor muziek kreeg naar ze via haar vader, op en zelf geeft tijdens zij die nu weer een door aan haar op tv kinderen. tijdens Onverwacht krijgt Henna een muzikale op ode uit van haar zonen, die speciaal van uit voor haar het lied tijdens 'Mamma' hebben gemaakt. door * Ric trok uit op school veel op met door zijn vrienden met Gijs en Roel. de Ze uit gaan nog één keer terug naar naar hun oude school. tijdens Daar door moet Ric zijn vrienden van de toen vertellen dat met hij nog met maar kort te leven door van heeft.

Bob van begint 40 jaar geleden op uit de kunstacademie tijdens aan van cocaïne, nu is in hij nog steeds verslaafd. Met het behulp van van de verslavende middelen werkt hij van nog bezeten door aan tijdens zijn carrière als op kunstschilder. En ondanks op dat hij regelmatig werken verkoopt hoopt van hij een nog steeds op de grote de doorbraak. De verslaving door van een Rob lijkt onschuldiger: hij is naar ultraloper. met Hij is de eerste naar Nederlander op tv die op alle in zeven continenten een marathon heeft het voltooid. Hij rende op tijdens de Zuidpool en op tv in de op Sahara, van soms wel afstanden van meer dan in 300 kilometer. Zijn naar arts op zei vijftien jaar op tv geleden al in dat het fysiek niet meer met kan, maar Rob kan van niet leven zonder van te een rennen. Hij vertelt op tv aan Jan Kooijman over een zijn nieuwste een uitdaging: een marathon over de de door Chinese Muur. De run door met 5000 traptreden wordt een van uitputtingsslag. Jos uit overwon uit zijn alcoholverslaving. Hij met zoekt nu vooral een de rust van de de natuur op uit zijn landgoed in uit Duitsland. Hij neemt dan wel door zijn geweer het mee om zijn eigen door reerug te schieten. een Ajouad El Miloudi van gaat met door hem op pad naar om te vragen waarom door hij dat met doet.

februari 2020
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!