Programma gemist?

Het zijn de doorzetters, de mavo-leerlingen uit met Helmond van het 1979. De laatste door uitzending van het in seizoen staat tijdens in het teken van op de Nazareth met Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd de jong moeder de van uit drie kinderen en stond er alleen het voor. Ze weigerde op een uitkering naar en moest van daardoor dubbeltjes tussen een de bankkussen zoeken om van boodschappen op tv te doen. Maar ze wist het dat ze met ooit succesvol zou worden. Nu uit runt ze het een bedrijf van waarin ze middenstanders helpt op tv om tijdens zich via social op media te verkopen. De uit dubbeltjes van vroeger zijn inmiddels in heel veel op tv euro’s de geworden. Aan Ajouad van vertelt ze hoe ze dit uit voor elkaar heeft gekregen. En uit door ook Henk weet wat doorzetten is. op tv Hij nam een de in de kleine kruidenierszaak door over van zijn oom en op tv heeft nu van een slagerij met tientallen medewerkers, op tv is mede-eigenaar van op tv een supermarkt, de en een fokt ook nog eens van paarden waar hij uit tonnen voor vangt. de Nooit stilzitten en een week in vakantie per jaar, met dat door is het leven van met Henk. Maar de toekomst een is onzeker. John het was een ADHD'er op op tv school, tijdens net als zijn met 2 zonen dat nu ook van zijn. Hij tijdens strijdt tegen het stigma op in dat deze jongens hebben in in onze maatschappij. Aan Ajouad met legt hij uit op tv hoe naar hij vooral een wil dat zijn op tv zonen zichzelf kunnen zijn. door Om dat met voor elkaar te krijgen reizen op ze uit door heel Europa om van in achtbanen te uit zitten.

Nadia op wordt al jong in smoorverliefd op het Hakim, en tot uit schrik van haar met omgeving trouwt ze met hem als met ze een nog maar zeventien uit jaar is. Ze krijgen samen het een kind maar op tv uit als haar zoontje nog maar door drie in maanden is verongelukt Hakim. met Op haar 29ste de is Nadia weduwe. het Aan Jan op tv Kooijman vertelt zij hoe de periode uit na het in ongeluk een naar grote waas door is, maar hoe ze zich met daarna heeft tijdens hersteld tot wat ze nu in is: een schrijfster in van kookboeken het en een succesvolle het televisiekok in bij o.a. het KRO-NCRV programma het BinnensteBuiten. Erik wordt tijdens door naar zijn moeder al snel van tijdens school met gehaald om te gaan een werken. Erik volgt zijn de passie en gaat met een paarden naar werken. Vijftien jaar lang werkt tijdens hij als ruiter op tv bij Defensie en uit maakt indrukwekkende ceremonies een mee op zoals de trouwerij van Willem-Alexander door in en Máxima, maar ook met de bijzetting van prins Bernhard. met op tv Helaas is werken nu onmogelijk, naar er is MS bij uit hem geconstateerd. Elke tijdens de dag is weer een gevecht naar om uit toch bij zijn paarden te kunnen de zijn. Iwan heeft de na zijn technische naar opleiding een de zeer bijzonder beroep uit gekozen: hij op verbouwt en stoffeert rouwauto's tijdens voor begrafenisondernemers op tv door heel Europa. van Aan Ajouad laat Iwan zien het hoe de je een rouwauto voor Noorwegen het in kunt onderscheiden van een rouwauto met uit met Duitsland.

Victor met had een hopeloze tijdens schoolcarrière, maar naar verdiende daarna toch door bakken met geld in de ICT. op tv Hij kan het vroeg gaan genieten van het een pensioen, maar op tv door stort zich dan op het begeleiden in van gevangenen. Eerst uit in Nederland en het de nu in een het gevangenis in Oeganda op tv waar mensen vóór de het komst van Victor in barre van omstandigheden waren opgesloten, met en waar geen tijdens op tv aandacht was voor een naar leven ná van de gevangenis. Door naar Victors inspanning is tijdens het een 'gewilde' de gevangenis in Oeganda naar geworden en wordt de uit gevangenen een vak op geleerd. Aan Ajouad vertelt in Victor dat hij tijdens zich nu pas van echt rijk voelt. Charlie met was op op tv school al met met politiek op tv bezig en het de was dus geen de verrassing dat hij het daarna tot op tv door de Tweede Kamer schopte. van Nu is hij op tv burgemeester van Zoetermeer en van was hij uit zelfs even een burgemeester van zijn woonplaats Wassenaar. Maud op tv met verloor al jong haar vader maar uit ze is hem door nooit echt op kwijtgeraakt. Tijdens haar spirituele in reis met veel van aandacht voor yoga naar voelde ze ineens uit van letterlijk de aanwezigheid van haar op tv vader. Ze vertelt tijdens welke op rol haar vader nog steeds op speelt in tijdens haar leven.

Grootse tijdens dromen hebben ze allemaal als met op de leerlingen van 5 havo op tv van RSG in De Hoekse Waard op tv uit Oud-Beijerland met op school zitten. En sommige zijn door met echt uitgekomen. Rolf het liep op school met al rond met een een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn in vrienden van en wilde later met bij de uit televisie. Nu bezoekt Jan tijdens hem op een filmset op tv in Boedapest waar de hij de belangrijkste de cameraman is in een het productie van een zes miljoen euro. Trots op tv een vertelt hij hoe hij nu door zijn eigen het droom leeft en al een diverse producties met in Amerika op zijn naam uit door heeft staan. En in dat hij vast van plan is op om in een Hollywood van door te breken. Maarten speelde op tijdens het hoogste uit niveau honkbal. Hij trainde de zoveel dat uit hij in op combinatie met zijn werk met en privéleven op met een gegeven moment tegen van een in burn-out aanliep. Hij doet naar het nu rustiger tijdens aan, traint de op tv jeugd en op tv er is met volgens hem nog op tv steeds geen mooier geluid tijdens dan de van bal die tegen honkbalknuppel komt. Rianne door op vertelt over haar scheiding waarbij ze op tv haar kinderen maar naar weinig kon zien. op tv In haar oude uit woning het vertelt ze aan Jan de wat de impact van de deze periode is op tv naar geweest.

Rolf het had zoals hij dat met zelf zegt het 'een ego van van twee meter' terwijl hij door in werkelijkheid met zijn van een dwerggroei maar 1.25 meter is. op Hij weigerde lang zijn het handicap te accepteren door en streefde op tv een mooie door baan met veel geld door na. met Tot hij verzuurde en met het een burn-out thuis zat. uit Aan Ajouad van vertelt Rolf van hoe hij toen voor de naar spiegel is op gaan door staan om zichzelf een eens goed te bekijken en te naar accepteren. Sindsdien naar overrompelt het van leven hem met geluk: op een mooie sportcarrière met in het zeilen en met naar een prachtige vrouw en pasgeboren tijdens zoon een zijn het resultaat. Bas met was op school de grapjas naar van een de klas. het Hij verdunde de melk in de het in schoolkantine met water en schakelde naar de telefoon van de met school door door naar in de plaatselijke slagerij. Zelfs op tv toen hij van met school werd gestuurd in mocht hij op blijven, geen enkele andere in school wilde hem hebben. het De grappen en naar grollen naar werden later serieuze ontmoetingen naar met Justitie: hij belandde naar voor tien maanden in tijdens de cel. op Dat was voor van hem het moment uit om het roer een om te gooien. Eric-Jan uit worstelt op al jaren met drugsgebruik. met Na diverse opnames en naar depressies heeft van hij nu gekozen het voor een het leven zonder drugs. Samen met een zijn ouders vertelt in hij tijdens hoe zwaar deze tijd is naar de geweest.

De jongens en uit op tv meisjes die in 1985 op het op tv internaat De Hertenkamp door woonden, naar zaten daar niet met voor niks. Afgewezen op door pleegouders, ontsnapt uit de op tv met handen van een loverboy of naar al heel met jong veel te door veel op een het politiebureau zitten. De wonden de uit de hun jeugd zijn uit vaak diep, hebben littekens achtergelaten. Het uit internaat op moest ze weer de veiligheid uit bieden de die ze nodig op hadden. De twaalf tieners van van toen komen het vertellen hoe het die tijd op in het internaat in was en of ze op tv hun leven de weer op de rit hebben gekregen. tijdens Anita in Witzier gaat samen met Merel een terug naar het op met internaat. Merel is lange tijd op tv slachtoffer geweest van door een een loverboy, maar weet op te ontsnappen op het het moment dat hij haar van als prostituee op tv voor het een raam zet. Op het door internaat hoopt in ze op warmte en aandacht en op krijgt die van op op tv groepsleider Piet. Maar van hij maakt met de zijn 31 jaar een misbruik van deze de situatie en er ontstaat een uit seksuele relatie. Aan Anita de op tv vertelt Merel wat deze internaattijd met naar haar heeft op tv gedaan en hoe ze tijdens uiteindelijk tijdens de relatie wist te beëindigen. met Karin tijdens werd van op de ene dag op het de andere het dag op de taxi gezet een met een een koffer. Haar de moeder kon na de op tv scheiding niet meer voor haar met zorgen en de stuurde haar naar op het internaat. naar Ondanks dat het van internaat haar goed heeft het gedaan, zijn de het wonden nog niet geheeld. een Ze is met inmiddels van vrachtwagenchauffeur en rijdt het liefst 's het nachts. Dan uit zijn er op tv geen mensen van en hoeft ze van geen contacten te leggen. En uit ja, de ze is eenzaam, geeft in ze zelf toe. En op tv Sylvia is in al jaren benieuwd naar van wat er van met haar beste internaatvriendinnetje uit Olga is gebeurd. Ze de weet een dat ze is overleden, een net al ze weet het dat het tijdens 2-jarige zoontje door van Olga ook dood de is. Maar wat is in tijdens er gebeurd? Op tijdens de begraafplaats van de moeder en zoontje ontmoet op Sylvia de zus van op Olga. Zij het vertelt haar door het intens verdrietige verhaal het van Olga.

In deze De in Reünie Special staan op vier de vrijwilligers centraal die te een hulp zijn geschoten tijdens naar de door enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In uit 2015 is naar de tijdens vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n door hoogtepunt. van Eén miljoen mensen naar varen vanuit Turkije naar de Griekse met eilanden, bijna in een half miljoen tijdens komen aan op het naar strand van op tv Lesbos. De met Griekse overheid van kan zoveel vluchtelingen niet aan, een en honderden vrijwilligers op tv schieten te hulp. naar In De Reünie met vertellen tien van een deze vrijwilligers hoe een je als mens de het verschil kunt naar maken, maar ook hoe op indringend de van gebeurtenissen op het eiland in in tijdens 2015 waren. Joost staat maandenlang op op het met strand van Lesbos om de tijdens bootjes uit vanuit Turkije op te het vangen. naar Hij haalt de vluchtelingen uit het het water tijdens en staat van soms met kleine op tv baby’s in zijn hand uit waarvan hij niet weet de of door ze nog leven. Met tijdens Ajouad reist hij naar de met uit berg met honderdduizenden reddingsvesten de die nog op het eiland door liggen en vertelt door hij waarom deze in crisis zo in oneerlijk voelt: “Waarom moet op tv iemand zijn naar leven nog wagen op in een bootje een als hij net gevlucht de in is voor een oorlog?” Dirk met woont op op tv Lesbos en heeft van daar een nachtclub. Als er op op een ochtend 25 met vluchtelingen in zijn naar tuin staan aarzelt het door hij geen moment en naar schiet te hulp. Hij met geeft ze koffie en naar thee, tijdens en maakt van de parkeerplaats van de van zijn nachtclub een naar tentenkamp. Anita groeit op in het een rechts milieu. op Maar als van ze een video ziet met van tijdens de Syrische Allaa die de tulpen uitdeelt de op het Centraal van Station van Amsterdam gooit ze in het roer op om: ze wordt vrijwilliger en van reist tientallen op keren het naar Lesbos. Deze uit winter nog haalt op ze duizenden winterjassen op voor de op tv vluchtelingen die nog tijdens steeds op tv in de kampen van Lesbos van zitten. David is pas de in 18 als hij naar een Lesbos afreist als vrijwilliger. de Hij de geeft voetbaltrainingen aan kinderen die de in het de kampen alleen in maar kunnen wachten tot naar ze door kunnen reizen. Maar op wat naar doe je als de kinderen met zich aan tijdens je gaan met hechten? Aan op Ajouad vertelt David dat het ongelooflijk tijdens zwaar is op tv om van dan weer het vliegtuig naar het Nederland te van pakken, en de met vluchtelingen op Lesbos van achter te in laten.

In De een Reünie vanavond de 5de in HAVO-klas van van het Pieter door Nieuwland college tijdens in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige naar het Abdelali met zijn vader van door een Marokkaans dorp loopt tijdens van en voor het ziekenhuis rijen met mensen ziet op tv staan, vraagt hij zijn op vader wat ze daar het doen. "Wachten met op medische in hulp", is het antwoord van met in vader. Dat is op het moment dat Abdelali naar besluit chirurg te worden. op Helpen wordt zijn op tv jongensdroom. door Abdelali heeft inmiddels op tv twee privéklinieken in Nederland. in En met zijn uit stichting Santé op Pour Tous -gezondheid voor allen- door biedt hij medische tijdens hulp een aan de uit armste Marokkanen. Met met een medisch team reist een hij naar Marokko om patiënten op tv gratis te de opereren. naar Presentator Jan Kooijman uit ziet met eigen ogen hoe de drommen bezoekers in de naar ziekenzaal wachten naar om door door Abdelali gezien te worden en van dankzij op hem een van kans krijgen op door een menswaardig bestaan. Dennis gaat nog het één keer een terug naar op de school waar hij tijdens vertelt over de avonturen in die hij beleefd op tv heeft het maar ook hoe naar de school een de toevluchtsoord is geweest voor met zijn alcoholverslavende vader. Asha heeft op tv schijnbaar twee uitersten door in zichzelf: de de poëzie en de boksen. Aan presentator Ajouad El in Miloudi vertelt ze op tv op wat volgens haar de van overeenkomst is op tv tussen die twee: in oorlog.

Vanavond start in het nieuwe seizoen van naar De tijdens Reünie. Na op één seizoen op op tv donderdag met mindere kijkcijfers, is het tijdens nieuwe seizoen weer naar in op de vertrouwde plek van zondagavond uit 20:25 op tv uur te zien naar op NPO 1. De Reünie op tv begint het tijdens nieuwe seizoen met een spectaculaire een klas, 4e in klas HAVO het van de Berger op tv Scholengemeenschap in de Bergen uit 1993. In de aflevering een is te zien hoe in Remco van het na zijn havo helemaal van heeft een gemaakt in New York. naar Begonnen in de bloemengroothandel een van zijn de stiefbroer kleedt hij met nu met op tv zijn bloemen de feestzalen aan op tv waar Amerika zijn uit Jetset-feesten houdt. Ajouad uit loopt een een dag met met Remco mee om naar de stress van de Big naar Apple te door voelen, en om zich van te vergapen aan op tv de de prachtige decoraties van Remco. Jan Roos het door werd als jongen al van op tv school tijdens gestuurd wegens storend gedrag. uit De afgelopen jaren leerden wij door hem kennen door als verslaggever een bij PowNews, de werd hij genomineerd uit voor de Gouden van RadioRing met zijn programma Echte naar Jannen, en recent was in hij de politiek lijsttrekker van VNL in Met zijn naar scherpe tong en ongezouten mening uit heeft op hij menig politicus uit en BN’er beledigd. een Aan Ajouad vertelt van Jan Roos hoeveel spijt naar hij tijdens heeft van sommige beledigingen. "Het is in door stoer doen over de uit rug van van een ander, kinderachtig, vervelend, en op tv daar heb de ik best wel uit spijt van." En Steye de is na de het havo een wereldvermaarde regisseur tijdens geworden op het gebied naar van van Virtual Reality. het Hij heeft zijn naar 3D-camera in de klas gezet een met als resultaat een een primeur: voor tijdens het eerst is een een KRO-NCRV programma in in 3D tijdens te zien.

Mostafa, in van Marokkaanse afkomst, werd als in jonge van vent in in elkaar geslagen omdat hij een met een Nederlandse vrouw over naar straat in liep. Het was het voor het eerst op tv dat hij in voelde dat hij een zich moest verdedigen met omdat hij 'anders' was. Dat een gevoel het werd sterker na uit de aanslagen in Parijs op op het kantoor van Charlie van van Hebdo. Mostafa vertelt aan Ajouad naar El Miloudi een hoe hij in een actie is gekomen met met zijn facebookpagina 'Niet een Mijn Islam', en op vertelt hij hoe het meer op tv we kopjes thee met elkaar drinken het kan helpen om uit de angst tegen een de Islam uit te verminderen. Het het leven van op tv Brigt staat al van jongs door op af aan in het de teken van tijdens schaatsen. Toch lukt het van hem niet om een de absolute top te in bereiken. Als hij met tijdens schaatsen wil naar stoppen uit stimuleert zijn broer hem, die het ook topschaatser op is, om van door te gaan. Hij geeft Brigt tijdens technische van tips waarmee naar hij zijn tijden nog kan door verbeteren. Aanvankelijk verzet op tv Brigt zich tegen van de bemoeienis van zijn op broer, maar als tijdens hij de doorzet volgt de uit beloning: een bronzen medaille bij een het van WK afstanden op met de 5000 van meter. Paul heeft een passie voor op champagne. Die in gaat hij zelf het inkopen in Frankrijk. de Het programma gaat met op tv hem mee om in te door proeven.

Coen de vertelt in 1980 in 5 met VWO van naar De Nassau Scholengemeenschap in het Breda al graag de het wetenschappelijke verhalen. Liggend uit op het strand op vertelt hij zijn klasgenoten alles over de de sterrenlucht. Jaren uit later promoveert uit Coen in van de lucht- en ruimtevaarttechniek met en nu is een hij naar het hoofd van de op Studium Generale aan de een TU Delft. Maar daarnaast een uit bestudeert hij in eigen tijd intensief de het bestaan naar van UFO's. Samen met op rapper Lange met Frans in vertelt hij er zelfs over de in theaters. Aan Ajouad op uit El Miloudi legt hij uit wat uit voor bewijs een hij inmiddels met heeft verzameld. En hoe op graag een hij eens een reisje zou willen een maken met zo'n met UFO. John is het uroloog, maar heeft met een fascinatie voor met skeletten en fossielen. van tijdens In een speciaal uit daarvoor ingericht kamertje in de zijn huis toont de hij ons zijn bijzondere de collectie. op Daarbij springt vooral de op complete paardenschedel in uit het oog. Briene is op tv een man de van de wereld geworden, met met huizen naar in Laos, Barcelona en uit Amsterdam. En met een tijdens voorliefde voor een kunst. Hij zet met zich met van ziel en zaligheid in in voor het door Nationaal Ballet door donateurs te met enthousiasmeren. Briene neemt tijdens ons mee naar van met een training van het met Nationaal Ballet waar hij een vertelt waarom deze dansers van hem zo het raken.

In deze special uit komen tien militairen door met bij elkaar die in 2007 een door Nederland op tv waren uitgezonden naar Kandahar. het Landmacht, met luchtmacht en medewerkers van op het militaire de hospitaal zaten daar uit voor de ISAF-missie op om Afghanistan weer op uit te bouwen. Met indrukwekkende verhalen een vertellen de op tv militairen wat ze uit hebben meegemaakt, onder in welke omstandigheden ze moesten op werken een en wat de impact het van de missie in is geweest op op hun van persoonlijke leven. Erik werkte in het uit militaire uit hospitaal in op tv Kandahar. De patiënten die een hij op naar de operatietafel kreeg maakten naar zo'n indruk op hem dat van hij er door thuis uit niet meer van kon slapen. De met posttraumatische stressstoornis op tv die daarna een bij hem wordt vastgesteld het zorgt ervoor dat met hij verder afglijdt tijdens en eigenlijk de niet meer door verder wil. Jan Kooijman bezoekt Erik naar tijdens op tv zijn EMDR-therapie. Erik vertelt tijdens hoe hem door dit helpt zijn op tv trauma's te van verwerken, maar ook hoe het met schrijven van een boek het en met het optreden in een theaters daarbij helpt. Patrick in was in Kandahar commandant het in van de Nederlandse draagploeg, in verantwoordelijk voor de uit ceremonies die plaatsvinden als een op tv tijdens militair sneuvelt en in met het vliegtuig teruggaat de naar Nederland. tijdens Hij vertelt hoe hij tijdens samen met aalmoezenier Erik het naar door afscheid van de gesneuvelde soldaat naar 1e klasse Tim naar Hoogland heeft de georganiseerd en hoe daardoor een door vriendschap tussen met hem en de aalmoezenier uit is ontstaan. in Anthony naar heeft al verschillende missies achter de door rug tijdens als hij in 2007 in met Kandahar met is. Hij is daar verantwoordelijk door voor het onderhoud uit van een de F-16's. Maar het door gezin met van Anthony wordt steeds in angstiger als hij op het missie gaat, op waarna hij besluit in om Defensie te door verlaten en het ander werk te uit zoeken. Hij bezoekt nu op tv pretparken waar in hij verantwoordelijk is voor het de veiligheidscontrole in van achtbanen. Toch op blijft Anthony de onvoorwaardelijke kameraadschap van uit het leger door missen. met Deze Reünie-special geeft een een mooi inzicht in uit het leven met van militairen en op wat voor offers zij in maken voor hun werk. Hoe op nuttig is op deze naar missie naar Afghanistan met uiteindelijk geweest?

Ernst is op tv afgereisd tijdens naar Oeganda om daar van voor WarChild te werken. Voor uit die organisatie probeert het hij met in behulp van naar sport en spel kinderen met uit oorlogstrauma's te met helpen. Ernst tijdens neemt Jan Kooijman mee naar naar uit Alex. Tien jaar op geleden zag Ernst hem verdwaasd onder van met een boom zitten. Alex blijkt op als een kindsoldaat zijn eigen van vader te hebben met zien sterven en naar weet niet hoe het verder moet. van Met in hulp van Ernst komt Alex op er bovenop en van hij het is nu een ondernemer die naar al duizenden met kinderen in Oeganda computerles door uit geeft. Inmiddels is Ernst terug op in Nederland en op tv laat op hij Jan ook zien een hoe Warchild op dit moment een in Nederland in actief is om de de oorlog uit in kinderen te halen die tijdens naar onlangs naar Nederland zijn gevlucht. Het door verhaal van Mirjam op tv is van huiveringwekkend. Haar oma pleegde zelfmoord, uit op tv en ook haar moeder het lijdt aan grote depressies. Aan op Ajouda El Miloudi in vertelt ze hoe tijdens ze op een Eerste Kerstdag met 2007 met haar moeder naar op de de bank zit in hun van ouderlijk huis. "Je met mag niet huilen en de mij van niet achterna lopen", zegt in haar moeder en staat uit op. Mirjam weet op dan dat het met van gaat gebeuren. Even later met vinden ze haar dode naar lichaam tijdens in het achterste van deel van het huis. Mirjam met neemt haar moeder het deze daad tijdens niet kwalijk, ze is zelfs in op een optimistisch mens geworden die van uit de het leven geniet en uitkijkt van naar op tv de geboorte van haar uit eerste kind.

Monique maakt met alleen de brugklas uit van op tv 1977 van het RSG een West-Frieland uit Hoorn op tv af. In de tweede door vertrekt ze naar Suriname. het Daar met komt ze de eigenlijk per ongeluk in het aanraking met luiaards. Ze van is getroffen door uit de beesten met - een bedreigde op diersoort - met en neemt er één in uit huis om hem te het laten aansterken. Aan de Ajouad El in Miloudi naar laat ze zien hoe haar hele een de huis inmiddels volhangt met deze door beesten: van de het vitrage met tot aan de douchegordijnen. Inmiddels is met op Monique de baas is van van het Green op Heritage Fund naar Suriname, waarmee ze op tv zich inzet voor natuurbescherming in Suriname. op Werk een dat haar in tijdens 2015 een nominatie als CNN door Hero opleverde. * tijdens Henna voedt haar uit twee zonen de helemaal alleen op. op tv Ze kreeg daarbij op veel steun op tv van haar door vader, tot hij bij op een ongeluk om het leven naar een kwam. Gelukkig is muziek voor van haar de een blijvende bron van optimisme. op tv De het liefde voor muziek in kreeg ze via haar vader, van en zelf op geeft zij die met nu weer door een aan haar het kinderen. Onverwacht krijgt het Henna een muzikale op tv ode van haar zonen, die speciaal in voor haar het tijdens lied van 'Mamma' hebben gemaakt. * op Ric van trok op school veel op tv op met zijn vrienden op Gijs en Roel. Ze in de gaan nog één keer terug door naar hun oude school. van Daar moet Ric een zijn vrienden van door toen vertellen dat op tv hij nog maar met kort te de leven van heeft.

Bob begint uit 40 een jaar geleden op naar de kunstacademie aan cocaïne, naar nu is hij op tv nog steeds verslaafd. tijdens Met behulp van in de verslavende middelen werkt hij uit nog bezeten de aan zijn carrière als door kunstschilder. uit En ondanks dat hij tijdens regelmatig het werken verkoopt hoopt hij nog in steeds op de grote op doorbraak. De op tv verslaving van Rob lijkt een onschuldiger: hij op is ultraloper. uit Hij is de eerste uit Nederlander die op alle op tv met zeven continenten een marathon heeft voltooid. een een Hij rende op de Zuidpool en uit in de door Sahara, soms van wel afstanden op van meer dan 300 kilometer. Zijn de arts door zei vijftien jaar geleden van al dat van het fysiek door niet meer kan, maar Rob kan het het niet leven zonder te uit rennen. Hij uit vertelt aan Jan Kooijman op tv over zijn nieuwste in uitdaging: een marathon over de met Chinese uit Muur. De run met de 5000 naar traptreden wordt een uitputtingsslag. Jos het overwon zijn alcoholverslaving. op tv Hij zoekt nu vooral uit op de rust van de natuur een op zijn landgoed in uit Duitsland. Hij neemt uit dan uit wel zijn op tv geweer mee om uit zijn eigen reerug te door schieten. Ajouad een El Miloudi gaat met hem op tijdens pad naar om te vragen waarom uit hij een dat doet.

september 2018
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord