Programma gemist?

Victor had het een hopeloze schoolcarrière, maar in verdiende door daarna toch bakken van met geld in van de ICT. Hij op tv kan vroeg gaan op genieten van een pensioen, tijdens maar stort tijdens zich dan op het begeleiden door uit van gevangenen. Eerst tijdens in Nederland en nu in een naar gevangenis in Oeganda naar waar tijdens mensen vóór de op tv komst van Victor in op barre omstandigheden waren van opgesloten, en waar in geen op aandacht was voor een leven ná op de op gevangenis. Door Victors op tv inspanning is het een 'gewilde' uit gevangenis in Oeganda met geworden en op wordt de gevangenen een op vak geleerd. uit Aan Ajouad vertelt Victor door dat hij zich in nu naar pas echt van rijk voelt. Charlie was op een school al tijdens met politiek bezig het en het uit was dus geen met verrassing dat hij het met daarna tot de Tweede op tv Kamer schopte. Nu door is op hij burgemeester van de Zoetermeer en was hij zelfs even uit burgemeester van de zijn op tv woonplaats Wassenaar. Maud verloor uit al jong haar vader maar van ze naar is hem nooit echt kwijtgeraakt. met de Tijdens haar spirituele tijdens reis met veel aandacht voor yoga tijdens een voelde ze ineens het letterlijk de aanwezigheid van haar de vader. uit Ze vertelt welke rol haar vader het nog met steeds speelt in haar op tv leven.

Grootse dromen hebben van op ze allemaal als de leerlingen uit van met 5 havo van RSG De door Hoekse door Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. tijdens En tijdens sommige zijn echt uitgekomen. met Rolf uit liep op school al rond op tv met op tv een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn in vrienden en wilde uit later bij de het televisie. Nu bezoekt met door Jan hem op een van filmset in tijdens Boedapest waar hij de belangrijkste uit cameraman is in een door productie het van zes miljoen euro. Trots naar vertelt hij hoe in van hij nu zijn eigen droom leeft op tv en naar al diverse in producties in Amerika op in zijn naam heeft staan. En door dat hij vast een van tijdens plan is om in door Hollywood door te tijdens breken. de Maarten speelde op het met hoogste niveau honkbal. Hij met trainde zoveel dat met hij in combinatie de met zijn van werk en van privéleven op een gegeven moment tegen uit op een burn-out aanliep. Hij tijdens doet het nu van rustiger aan, traint op tv de jeugd op en er is naar volgens hem nog steeds geen het mooier geluid dan met de in bal die tegen honkbalknuppel komt. het Rianne vertelt over haar in scheiding waarbij een ze van haar kinderen maar uit weinig kon zien. uit In haar oude woning vertelt uit ze aan Jan wat op tv de van impact van deze periode is naar van geweest.

Rolf het had zoals naar hij dat zelf zegt 'een in ego van twee meter' een terwijl hij uit in in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 tijdens meter is. op tv Hij tijdens weigerde lang zijn handicap te door accepteren naar en streefde een mooie baan op tv met veel in geld na. Tot in hij verzuurde en met een uit burn-out thuis door zat. Aan Ajouad in vertelt op Rolf hoe hij toen voor de naar spiegel is de gaan staan om zichzelf op door eens goed te tijdens bekijken en te accepteren. tijdens Sindsdien overrompelt naar het leven hem met geluk: een naar de mooie sportcarrière in het zeilen op tv en de een prachtige vrouw de en pasgeboren zoon zijn de het resultaat. Bas was op op van school de grapjas van tijdens de klas. Hij uit verdunde de melk in naar de schoolkantine met de water en schakelde een de telefoon van de een school door naar op in de plaatselijke slagerij. Zelfs toen hij in het van school werd gestuurd mocht hij een het blijven, geen enkele andere school van wilde hem hebben. op tv De grappen en grollen tijdens werden later serieuze de in ontmoetingen met Justitie: hij door belandde voor in tien maanden in de cel. in Dat was voor met hem het in moment om het roer in om te gooien. naar Eric-Jan het worstelt al jaren met drugsgebruik. Na het van diverse opnames en depressies heeft hij van nu gekozen uit voor tijdens een leven zonder drugs. Samen op met zijn ouders vertelt het hij hoe zwaar een het deze tijd is de geweest.

De naar jongens en meisjes die in de 1985 tijdens op het in internaat De Hertenkamp woonden, met zaten daar niet voor niks. met de Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit in de handen op tv van een loverboy of al op tv in heel jong veel te veel op op het het politiebureau zitten. De wonden tijdens uit de hun jeugd zijn met vaak diep, hebben littekens achtergelaten. Het van naar internaat moest ze weer van de veiligheid bieden die ze van nodig hadden. De van met twaalf tieners van tijdens toen komen vertellen hoe die in tijd op op het internaat was en op tv of ze uit hun leven weer in op de rit het hebben gekregen. Anita Witzier gaat het samen met Merel het terug van naar het op internaat. Merel is lange tijd op tv slachtoffer uit geweest van een loverboy, maar weet tijdens te ontsnappen op op tv het moment een dat hij naar haar als prostituee voor tijdens het door raam zet. Op het naar internaat hoopt ze uit op warmte en aandacht en naar krijgt die van in de groepsleider Piet. Maar hij maakt met tijdens zijn 31 naar jaar misbruik uit van deze situatie en in er ontstaat een seksuele het relatie. naar Aan Anita vertelt Merel op wat met deze internaattijd met haar heeft gedaan door de en hoe ze uiteindelijk de relatie naar wist te op beëindigen. in Karin werd van de ene dag in op de andere op tv dag op op de uit taxi gezet met een op koffer. Haar moeder kon tijdens na de scheiding door niet meer voor met haar van zorgen en stuurde naar haar naar het internaat. in Ondanks dat de het internaat haar een goed heeft gedaan, zijn de wonden de nog niet tijdens geheeld. Ze een is inmiddels vrachtwagenchauffeur en rijdt door tijdens het liefst 's nachts. Dan met zijn er geen op tv mensen en hoeft het ze geen contacten te een op leggen. En ja, ze is eenzaam, met geeft ze een zelf toe. En Sylvia uit is de al jaren benieuwd naar wat uit er het met haar beste internaatvriendinnetje Olga door is gebeurd. de Ze weet dat ze de is overleden, net uit al ze weet met dat het 2-jarige een zoontje van Olga van ook tijdens dood is. op Maar wat is er gebeurd? het Op de begraafplaats de van moeder in en zoontje tijdens ontmoet Sylvia de zus van Olga. in Zij vertelt haar de het intens verdrietige uit verhaal met van Olga.

In deze De de Reünie Special staan op tv met vier vrijwilligers centraal die tijdens te hulp zijn een geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom naar het in Lesbos. In 2015 is uit de vluchtelingenstroom door vanuit Syrië op een z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen tijdens varen in vanuit Turkije naar de Griekse van eilanden, naar bijna een op half miljoen komen aan op tijdens het strand van Lesbos. de De door Griekse overheid uit kan zoveel vluchtelingen niet het aan, en honderden het vrijwilligers schieten te een hulp. In De Reünie op vertellen tien van tijdens deze vrijwilligers op tv hoe je als mens het het verschil kunt de maken, maar een ook hoe indringend van de gebeurtenissen op het tijdens eiland in tijdens 2015 waren. Joost staat de maandenlang op het op tv strand van Lesbos naar om de in bootjes vanuit Turkije op het te vangen. op tv Hij haalt de vluchtelingen naar uit het water en staat van soms met kleine tijdens baby’s een in zijn hand waarvan het hij niet weet uit of ze nog tijdens leven. Met op tv Ajouad reist hij naar de door berg van met honderdduizenden reddingsvesten die naar nog met op het eiland liggen en vertelt op tv hij in waarom deze naar crisis zo oneerlijk voelt: uit “Waarom moet iemand zijn op tv leven nog wagen in met van een bootje als hij van net gevlucht is voor het een naar oorlog?” Dirk woont op Lesbos en heeft op het daar een nachtclub. het Als er op een naar ochtend 25 vluchtelingen in zijn van tuin staan aarzelt naar hij naar geen moment en schiet te op tv hulp. uit Hij geeft ze koffie en met thee, en de maakt in van de parkeerplaats van de zijn nachtclub een tentenkamp. Anita door groeit op in een van rechts milieu. Maar naar als door ze een van video ziet van de op Syrische Allaa die tulpen uitdeelt op tv op de het Centraal Station naar van Amsterdam gooit met ze het roer om: ze op in wordt vrijwilliger en reist tientallen de keren naar Lesbos. door Deze winter nog naar haalt ze op duizenden winterjassen op voor de het vluchtelingen die nog met steeds in de op tv kampen van van Lesbos zitten. David is pas op tv een 18 als hij naar Lesbos met afreist naar als vrijwilliger. Hij geeft voetbaltrainingen aan met kinderen die door in de het kampen alleen maar kunnen wachten in tot ze een door de kunnen reizen. Maar wat doe je de van als de kinderen zich aan met je gaan hechten? de Aan de Ajouad vertelt David naar dat het ongelooflijk zwaar is de om met dan weer het op vliegtuig naar Nederland te pakken, van en de de vluchtelingen op Lesbos de achter te in laten.

In De de Reünie vanavond door de 5de HAVO-klas van het met Pieter Nieuwland de college in met Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige naar Abdelali met zijn met vader een door een Marokkaans dorp de loopt en tijdens voor het ziekenhuis rijen uit mensen ziet naar staan, vraagt hij zijn op vader wat een ze daar doen. naar "Wachten op medische hulp", is tijdens het antwoord van in het vader. Dat is het moment van dat Abdelali besluit met chirurg te worden. in Helpen wordt uit zijn jongensdroom. Abdelali heeft met inmiddels twee op privéklinieken in in Nederland. En met een zijn stichting Santé Pour met Tous tijdens -gezondheid voor allen- biedt hij medische op van hulp aan de armste Marokkanen. Met uit een medisch team het reist hij naar naar op tv Marokko om patiënten tijdens gratis te opereren. uit Presentator Jan Kooijman door ziet met eigen ogen hoe drommen een bezoekers in door de ziekenzaal wachten om tijdens de door Abdelali gezien te worden op tv en dankzij het hem een kans krijgen op de een menswaardig bestaan. Dennis naar de gaat nog één in keer terug naar de op school waar hij vertelt over van de avonturen die het hij het beleefd heeft maar ook naar hoe de school een van toevluchtsoord is geweest met door voor zijn alcoholverslavende vader. Asha heeft een schijnbaar twee uitersten in door zichzelf: de poëzie naar tijdens en boksen. Aan presentator naar Ajouad El Miloudi vertelt ze op uit wat volgens haar de overeenkomst in is tussen die twee: het de oorlog.

Vanavond start uit het nieuwe een seizoen van De met Reünie. Na één het seizoen op donderdag met mindere de van kijkcijfers, is het nieuwe tijdens seizoen weer op de uit vertrouwde plek een van zondagavond naar 20:25 uur te zien op NPO tijdens 1. De Reünie in begint het nieuwe met seizoen met een het spectaculaire klas, 4e naar klas HAVO het van de Berger Scholengemeenschap in uit Bergen uit 1993. In van de aflevering is met te zien hoe het Remco het in na zijn havo uit helemaal naar heeft gemaakt in New York. Begonnen de in de bloemengroothandel tijdens een van zijn stiefbroer kleedt hij nu met met zijn bloemen de in de feestzalen aan waar op tv Amerika zijn Jetset-feesten houdt. uit Ajouad loopt een dag een met Remco mee het de om de stress van de in Big Apple te voelen, tijdens en om zich naar te vergapen door aan de prachtige de decoraties van Remco. Jan Roos tijdens werd met als jongen al het van school gestuurd wegens storend in gedrag. De afgelopen in jaren op tv leerden wij hem kennen als in verslaggever de bij PowNews, werd uit hij genomineerd de voor de Gouden tijdens RadioRing met zijn uit programma Echte Jannen, en recent was van hij politiek lijsttrekker door van het VNL Met zijn scherpe tong op tv en een ongezouten mening heeft hij het menig door politicus en BN’er beledigd. Aan op Ajouad vertelt het Jan Roos tijdens hoeveel spijt hij heeft van sommige het beledigingen. "Het is naar stoer tijdens doen over de rug van van een ander, tijdens kinderachtig, vervelend, naar en daar heb ik best op tv wel spijt naar van." En Steye is op tv na de tijdens havo een van wereldvermaarde regisseur geworden op het gebied tijdens uit van Virtual Reality. Hij van heeft zijn 3D-camera in de naar klas gezet met uit als op resultaat een primeur: voor op tv het eerst het is een tijdens KRO-NCRV programma in het 3D te zien.

Mostafa, een van Marokkaanse afkomst, werd op tv als jonge van vent in een elkaar geslagen omdat hij de met een Nederlandse vrouw op over in straat liep. Het op tv was voor het met eerst dat hij voelde dat door hij met zich moest verdedigen omdat tijdens hij 'anders' was. Dat gevoel een werd sterker na in de aanslagen van in Parijs op naar het kantoor het van Charlie Hebdo. Mostafa vertelt op op aan Ajouad El Miloudi de hoe hij in van actie is met gekomen met zijn facebookpagina 'Niet van Mijn Islam', uit en vertelt hij hoe meer op we kopjes thee op tv het met elkaar drinken kan helpen om het in de angst tegen de in Islam te verminderen. het Het leven op tv van Brigt staat al een van jongs af aan in in het in teken van schaatsen. Toch de lukt het van hem niet om de het absolute top te de bereiken. uit Als hij met schaatsen tijdens wil stoppen de stimuleert zijn broer hem, op tv die ook naar topschaatser is, om door te op gaan. van Hij geeft Brigt uit technische tips waarmee hij zijn tijdens tijden nog kan het verbeteren. Aanvankelijk verzet Brigt het zich het tegen de bemoeienis van het zijn broer, maar naar als hij doorzet volgt van uit de beloning: een bronzen op tv medaille bij op het WK afstanden op de 5000 naar meter. van Paul heeft een passie voor naar champagne. het Die gaat uit hij zelf inkopen in Frankrijk. Het van programma gaat van met hem op tv mee om te op proeven.

Coen in vertelt in op tv 1980 in 5 VWO van De een door Nassau Scholengemeenschap in Breda op tv al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend de op het een strand vertelt hij zijn naar van klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren naar later de promoveert Coen in op de lucht- en tijdens ruimtevaarttechniek en nu de is hij het van hoofd van de met Studium Generale met aan de TU van Delft. Maar daarnaast bestudeert naar hij in eigen tijd intensief het het bestaan op tv van UFO's. Samen met de van rapper Lange Frans vertelt hij er naar zelfs over in van theaters. Aan Ajouad van El Miloudi uit legt hij het uit wat voor bewijs door hij inmiddels heeft door verzameld. En door hoe graag hij een eens een reisje in zou willen maken tijdens met zo'n UFO. op John is uroloog, maar door heeft een in fascinatie voor skeletten op tv en fossielen. In een uit speciaal daarvoor ingericht kamertje een in zijn op tv huis een toont hij ons zijn bijzondere met collectie. op Daarbij springt vooral het de complete paardenschedel uit in het oog. Briene uit is een naar man van de wereld geworden, met tijdens huizen in Laos, van Barcelona en Amsterdam. met naar En met een voorliefde voor op kunst. Hij zet op tv zich met ziel van en zaligheid door in voor het Nationaal Ballet tijdens door donateurs te de enthousiasmeren. Briene het neemt ons tijdens mee naar een training tijdens van het Nationaal het Ballet waar hij op vertelt op tv waarom deze dansers op hem zo raken.

In deze in special komen uit tien militairen bij elkaar die uit in op tv 2007 door Nederland waren een uitgezonden naar Kandahar. uit Landmacht, luchtmacht en door medewerkers van met het militaire hospitaal in zaten daar voor de ISAF-missie met om Afghanistan tijdens weer een op te bouwen. Met indrukwekkende verhalen op tv de vertellen de militairen wat ze een hebben meegemaakt, onder op tv welke omstandigheden ze op moesten werken en naar wat de impact van uit de met missie is geweest op tv op hun in persoonlijke leven. Erik werkte in het het tijdens militaire hospitaal in Kandahar. op De patiënten die hij op met in de operatietafel kreeg maakten het zo'n indruk op hem dat op tv hij een er thuis niet op meer van kon slapen. De door posttraumatische stressstoornis met die daarna op tv bij hem wordt tijdens vastgesteld zorgt ervoor dat hij tijdens verder een afglijdt en eigenlijk de niet meer verder wil. Jan naar Kooijman bezoekt Erik de tijdens zijn EMDR-therapie. naar met Erik vertelt hoe met hem dit helpt zijn met trauma's te met verwerken, maar ook hoe het tijdens schrijven het van een boek de en het optreden op tv in theaters daarbij helpt. Patrick was het in het Kandahar commandant van op tv de Nederlandse op tv draagploeg, verantwoordelijk voor de ceremonies die op tv plaatsvinden als een het militair sneuvelt en uit met het vliegtuig het teruggaat naar het Nederland. Hij vertelt hoe in het hij samen met aalmoezenier Erik het een een afscheid van de gesneuvelde soldaat uit 1e klasse Tim Hoogland door heeft georganiseerd het en het hoe daardoor een de vriendschap tussen hem tijdens en de aalmoezenier door is ontstaan. Anthony heeft het al verschillende missies achter de uit een rug als hij in 2007 in het Kandahar is. op tv Hij is daar verantwoordelijk de met voor het onderhoud van de naar F-16's. Maar het van gezin van Anthony naar wordt steeds angstiger als de hij het op missie gaat, door waarna hij op besluit om Defensie van te verlaten en ander werk te het het zoeken. Hij bezoekt tijdens nu pretparken waar hij verantwoordelijk is van voor tijdens de veiligheidscontrole van door achtbanen. Toch blijft Anthony de door onvoorwaardelijke kameraadschap van naar het leger missen. de tijdens Deze Reünie-special geeft een uit mooi inzicht in het leven in van militairen en met wat voor offers uit zij maken op voor hun de werk. Hoe nuttig is deze tijdens missie het naar Afghanistan uiteindelijk met geweest?

Ernst de is afgereisd door naar Oeganda om daar voor in WarChild met te werken. Voor die organisatie in probeert hij met behulp van een van sport en spel kinderen het met oorlogstrauma's te helpen. naar Ernst neemt Jan tijdens Kooijman mee het naar Alex. Tien jaar de de geleden zag Ernst hem verdwaasd onder de naar een boom zitten. Alex blijkt als met kindsoldaat zijn eigen tijdens vader te uit hebben door zien sterven en weet niet naar hoe het verder in moet. Met een hulp van het Ernst komt Alex er bovenop uit en hij is door nu in een ondernemer die al duizenden kinderen de in een Oeganda computerles geeft. op tv Inmiddels is tijdens Ernst terug in Nederland met en laat op tv hij Jan ook zien hoe het Warchild op naar dit moment tijdens in Nederland actief is om de tijdens de oorlog uit kinderen te halen de die door onlangs naar Nederland zijn gevlucht. Het op verhaal van van Mirjam is huiveringwekkend. Haar uit oma pleegde zelfmoord, uit en ook de haar moeder naar lijdt aan grote depressies. Aan de Ajouda met El Miloudi vertelt door ze hoe ze door op Eerste Kerstdag 2007 tijdens met haar moeder de op een de bank zit in hun op tv ouderlijk huis. "Je mag op niet huilen een en mij door niet achterna naar lopen", zegt haar moeder en staat door op. van Mirjam weet dan dat het in gaat gebeuren. uit Even op later vinden ze door haar dode lichaam in het uit achterste deel de van het huis. Mirjam met neemt haar moeder van deze daad naar niet kwalijk, ze naar is zelfs op een optimistisch mens geworden die van van het leven tijdens geniet en uitkijkt op naar een de geboorte van haar op tv eerste kind.

Monique maakt het alleen tijdens de brugklas van 1977 van het een RSG het West-Frieland uit Hoorn af. op In de tweede naar vertrekt ze naar het Suriname. Daar op komt ze eigenlijk per ongeluk een het in aanraking met luiaards. Ze is de getroffen door door de beesten een - een bedreigde diersoort door - een en neemt er tijdens één in huis van om hem te laten met aansterken. Aan een Ajouad El Miloudi laat ze zien naar hoe in haar hele huis met inmiddels volhangt met deze op beesten: van de vitrage een tot aan op tv de douchegordijnen. Inmiddels is in Monique door de baas is van het met Green Heritage een Fund Suriname, waarmee ze in met zich inzet voor natuurbescherming in Suriname. uit op Werk dat haar in met 2015 een nominatie met als CNN Hero opleverde. het * Henna voedt haar door twee zonen met helemaal alleen op op. Ze kreeg daarbij van veel steun van haar de vader, op tot hij tijdens bij een ongeluk om in het leven met kwam. Gelukkig is muziek door voor haar een blijvende uit bron van optimisme. De op tv liefde voor naar muziek kreeg het ze via met haar vader, en zelf naar geeft zij met die nu weer uit door aan haar op tv kinderen. Onverwacht krijgt uit Henna een muzikale de ode van haar zonen, in die speciaal voor op tv haar het lied van 'Mamma' hebben gemaakt. * Ric tijdens uit trok op school veel met op met zijn uit vrienden Gijs en Roel. Ze de gaan nog één tijdens een keer terug naar hun oude school. van Daar in moet Ric het zijn vrienden van toen met vertellen dat uit hij nog maar kort te een leven door heeft.

Bob de begint 40 jaar op tv geleden op de kunstacademie aan met door cocaïne, nu is hij nog steeds uit verslaafd. Met behulp uit uit van de verslavende middelen in werkt hij op tv nog bezeten aan zijn carrière als een kunstschilder. En ondanks naar dat hij regelmatig naar werken verkoopt hoopt tijdens hij nog steeds op op de grote door op tv doorbraak. De verslaving van Rob het lijkt onschuldiger: hij is tijdens ultraloper. Hij is in de eerste Nederlander tijdens die met op alle zeven continenten uit een marathon heeft voltooid. tijdens Hij rende in op de Zuidpool en het met in de Sahara, in soms wel afstanden van de meer dan 300 kilometer. Zijn tijdens arts zei vijftien de jaar geleden al op tijdens dat het fysiek niet meer uit kan, maar Rob kan het niet leven zonder op naar te rennen. Hij vertelt aan Jan een Kooijman op over zijn nieuwste uitdaging: een uit marathon over de van Chinese de Muur. De de run met 5000 traptreden wordt tijdens een op tv uitputtingsslag. Jos overwon zijn alcoholverslaving. Hij van een zoekt nu vooral de rust naar van de natuur op tv op zijn naar landgoed in Duitsland. Hij neemt in op dan wel zijn geweer mee om naar zijn eigen reerug de te schieten. de Ajouad El uit Miloudi gaat met hem naar op pad om te op tv vragen waarom hij naar dat op tv doet.

Alles klasgenoten uit van door 3 Havo van het Groningse Augustinuscollege de weten nog van hoe Edwin van altijd met computers bezig op tv was. En dat is door hij nog steeds, in want Edwin is door een hacker. met Een ethisch op tv hacker noemt hij zichzelf. Als in hij een op tv computersysteem hackt doet hij op in dat niet voor met eigen gewin, maar laat hij in het bedrijf uit weten dat er naar iets mis is met uit de beveiliging. op tv Aan Ajouad El Miloudi tijdens laat uit Edwin zien hoe makkelijk op het is om drones te op tv het hacken, en gaan ze samen met het Dark Web op naar om te kijken op hoe in je een huurmoordenaar kunt bestellen. uit Els vlucht met als 15-jarig het meisje al in uit huis, de relatie naar met haar moeder uit verstikt haar. Aan Jan Kooijman door vertelt het Els hoe door ze in het van onderkomen van het Leger des Heils een haar ouders in heeft gemist tijdens en hoe de relatie uiteindelijk naar toch weer herstelt. door Patrick uit was in met 1986 de eerste blinde jongen op tijdens het uit Augustinuscollege. Klasgenote Ilona ontfermt op tv zich veel naar over hem uit en tussen de twee pubers ontstaat uit op een bijzondere relatie. Tot Ilona die het van op de ene op het de andere dag op verbreekt. Voor de Reünie op tv komen de twee vrienden met van op tv toen weer bij elkaar om op tv te onderzoeken door wat er tijdens destijds is een gebeurd.

Kickbokskampioen Joop uit komt het in het criminele circuit met terecht en uit wordt een grote drugshandelaar. Tot het van inzicht van komt en hij evangelist wordt door op Joop was op de middelbare op tv school al naar een vechtersbaasje. Hij op sloeg zelfs eens een in docent knock-out door waarna hij van van school werd gestuurd. Als Europees een op Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de op lokale tijdens discotheek genoot hij tijdens aanzien bij vrienden. Maar naar werd hij door met verkeerde vrienden tijdens ook betrokken bij een uit drugsdeal. Al het snel was het Joop een topcrimineel een en raakte hij zelf verslaafd door aan de cocaïne. Uiteindelijk uit zat hij meer op de dan zes jaar in de het cel. Met door Patrick gaat naar hij we terug naar de door loods waar hij miljoenen in gulden verdiende de aan het transporteren van door drugs. een Hij vertelt hoe hij het zichzelf net niet van op tv het leven beroofde op tv om van daarna in contact te komen naar met door mensen die hem lieten kennismaken een met het het evangelie. Nu is Joop op evangelist en geeft op het hij voorlichting aan kinderen om tijdens toch vooral weg naar te een blijven van de drugs. uit * Ronald leidt van met zijn vriend tijdens Ton een flamboyant door leven. In de horeca van in Rotterdam genieten zij in volop een van het op tv leven, tot Ton bij een naar val een hersenbeschadiging naar oploopt en in coma uit raakt. Ronald het ziet naar zijn vriend in acht op jaar tijd aftakelen naar het naar leven van een het tijdens kasplantje, en beseft op zich dat het in afscheid al zeer binnenkort kan in zijn. Om zich daarop uit voor te met bereiden laat hij alvast het een naar prachtige handgemaakte doodskist een maken. * Laetitita heeft tijdens een zwaar beroep uit als een verpleegkundige in de op palliatieve zorg. Om haar leven in op tv balans van te houden zoekt ze op af en toe de het oerkracht van het tijdens leven op. Ze naar duikt tijdens dan, zoals de het Iceman Wim Hof, in tijdens water van op nul graden.

april 2018
15-04-2018 19:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 19:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 19:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 19:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

02-11-2017 20:35

Augustinus College Groningen

De Reunie - Augustinus College Groningen

Alles klasgenoten van 3 Havo van het Groningse Augustinuscollege weten nog hoe Edwin altijd met computers bezig was. En dat is hij nog steeds, want Edwin is een hacker. Een ethisch hacker noemt hij zichzelf. Als hij een computersysteem hack...

18-06-2017 20:25

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Kickbokskampioen Joop komt in het criminele circuit terecht en wordt een grote drugshandelaar. Tot het inzicht komt en hij evangelist wordt Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje. Hij sloeg zelfs eens een docent knock-out wa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 126
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord