Programma gemist?

Kickbokskampioen Joop komt op in het criminele uit circuit terecht het en wordt een door grote door drugshandelaar. Tot het inzicht komt en door hij evangelist op tv wordt Joop was op met de middelbare school het al een vechtersbaasje. door op Hij sloeg zelfs eens een docent tijdens tijdens knock-out waarna hij tijdens van school werd naar gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en op uitsmijter bij van de lokale discotheek genoot de op hij aanzien bij door vrienden. Maar werd hij door van verkeerde vrienden ook het betrokken bij naar een drugsdeal. Al snel was door Joop een topcrimineel in en raakte hij door het zelf verslaafd aan de cocaïne. Uiteindelijk naar zat van hij meer dan de zes jaar in de cel. met Met de Patrick gaat hij we terug uit naar de loods door door waar hij miljoenen uit gulden verdiende aan het naar transporteren van de drugs. Hij vertelt hoe hij op zichzelf net niet naar van het leven het beroofde om daarna het in contact te met komen met uit mensen die hem van lieten kennismaken met het in evangelie. Nu is uit Joop evangelist en met geeft hij voorlichting aan in het kinderen om toch vooral weg te op blijven van tijdens de drugs. * naar Ronald leidt met met zijn vriend Ton tijdens een flamboyant leven. In tijdens de horeca van uit Rotterdam genieten tijdens zij volop van uit het een leven, tot Ton bij een val met een hersenbeschadiging op tv oploopt op tv en in coma raakt. door Ronald ziet op tv zijn vriend in acht jaar op tijd aftakelen naar het het leven van een het uit kasplantje, en beseft zich dat het met afscheid op tv al zeer binnenkort op kan zijn. Om zich daarop door voor naar te bereiden laat hij tijdens alvast een prachtige de handgemaakte doodskist maken. met * op tv Laetitita heeft een zwaar beroep als de verpleegkundige de in de palliatieve zorg. Om het haar leven in naar balans te houden op zoekt een ze af en toe op de tijdens oerkracht van het leven op. Ze een duikt dan, op tv zoals de Iceman Wim een Hof, in de water van met nul graden.

Als Marceline in door Zuid-Afrika naar kinderen met in hersenvliesontsteking helpt vindt ze de liefde uit van het haar leven de maar dat zorgt voor nieuwe problemen een Een reünie op tv van een van bijzondere lagere op school uit Leiden. Met in de uit klas uit Marceline die thuis de wetenschap op tv met op tv de paplepel kreeg ingegoten. Geen op tv uit wonder dat ze geneeskunde ging studeren uit de en later afstudeerde als arts, de gespecialiseerd de in hersenvliesontsteking. Patrick tijdens gaat met haar mee de naar Zuid-Afrika waar ze laat tijdens uit zien hoe ze hersenvliesontsteking bij uit kinderen in de sloppenwijken tijdens van Johannesburg bestrijdt. het Maar we van maken een daar ook kennis met haar het persoonlijke kant: hoe tijdens ze verliefd werd op uit Mpho Tutu. De naar dochter het van bisschop Desmond Tutu, winnaar een de van de Nobelprijs van op tv de Vrede, vertelt hoe bijzonder op tv haar in relatie met Marceline is, maar door ook dat de de liefde voor op tv haar in een hoge prijs de heeft. Ze heeft vanwege haar in lesbische relatie tijdens haar priesterschap in de Anglicaanse het een kerk moeten opgeven. In uit de klas ook het Herman die naast zijn baan naar in het bibliotheekwezen de als drummer op met de band tijdens The Hank Five door door het hele land het trekt. Gitarist een en op tv zanger van de band is het columnist in Nico Dijkshoorn. Nico tijdens vertelt hoe Herman er op persoonlijk verantwoordelijk met voor is dat door Nico een muzikale carrière heeft. met Thijs speelt al tijdens zijn uit hele leven lang in bij de plaatselijke voetbalclub ASC. het Met in sommige spelers speelt hij al uit dertig jaar door in het van team. Het voetbalteam op tv is daarom allang een niet zomaar een door groepje voetballende mannen meer, maar uit een uit hechte vriendengroep

Als Willeke van als klokkenluidster het een grote fraude het op haar werk ontdekt van wordt ze bedreigd, ontslagen in naar en krabbelt daarna weer langzaam een op Willeke ontdekt als op medewerker de van kinderopvang door De Parel een grootscheepse fraude bij het haar van werkgever. Als ze hem daarmee in confronteert stelt de op werkgever het zich dreigend op in de naar hoop dat in Willeke de fraude niet een naar buiten tijdens brengt. Maar Willeke het zwicht een niet. Als klokkenluider zorgt van ze ervoor dat door de zaak aan het in licht komt. tijdens Aan Patrick in vertelt Willeke hoe hoog de op tv prijs is geweest. Slapeloze met van nachten omdat ze zelf vervolgd de kan worden, haar van baan verdwijnt door uit de fraudezaak, en door uit haar reputatie als uit klokkenluider vindt met ze nergens meer op tv een nieuwe baan in in naar de kinderopvang. Inmiddels door is ze voor zichzelf begonnen op tv en krijgt steeds het meer waardering op voor haar met moed. Toch vecht Willeke door voor met de alle onschuldige slachtoffers van uit de kinderopvangfraude, de ouders een en het hun kinderen. In met deze Rotterdamse klas zong Glenda al op op door de tafels. Een paar jaar het later door wordt zij de eerste live op winnares van Henny op tv met Huismans Playback Show en is op in één klap beroemd. uit Ze wordt van geleefd, kan niet normaal het meer in van een in restaurant eten en wordt omringt in door managers die uit beslissingen door nemen die haaks staan de op wat Glenda zelf wil. uit Na vijf in jaar op besluit Glenda dat naar het mooi is geweest. Ze is het moe een van alles. een Nu probeert ze van de band van haar zoons het zo te begeleiden dat van ze wel kunnen van op genieten van hun door eigen geluid. Jan spijbelde vroeger al de op school op om stiekem een naar bunkers in te kijken in de op tv duinen. 40 de jaar later heeft hij er tijdens al bijna 8000 tijdens bezocht. in Toch raakt hij nog in steeds opgewonden als met hij een nieuwe bunker in ontdekt.

Rosita's een ouders zijn allebei geestelijk beperkt. door Tot uit op de dag op van vandaag op tv laat de opvoeding zonder veiligheid en het het vrijheid sporen bij haar na. In van de brugklas het van 1991 hebben veel tijdens kinderen op school op tijdens toneel moeten spelen om een vreselijke een thuissituatie op tv te verbloemen. met Zo wordt Rosita opgevoed door twee uit ouders die in verstandelijk van beperkt waren. Ze kreeg te maken van met met veel huiselijk geweld, een moest als klein meisje een al voor haar van ouders en met broertjes zorgen en mocht van tijdens haar vader op geen door huiswerk maken zodat zij het niet veel slimmer dan een haar met ouders zou worden. In de haar oude school vertelt met zij aan Patrick van hoe het klaslokaal naar voelde als een in veilige ontsnapping in van thuis. tijdens Maar ook over hoe de van onvrijheid thuis haar heeft het getekend voor de het van leven. Aartie werd als ongewenst door kind een opstandige de puber. Ze liep de weg van huis, sliep van tijdens als dertienjarig meisje in het park op en verliet uiteindelijk door snel het een ouderlijk huis zonder ooit tijdens veel liefde te met hebben gevoeld. Tot van ze door op de markt John ontmoet. door het Hij overstelpt haar van met liefde en aandacht en zorgt in ervoor dat Aartie naar zich het weer een volwaardig mens op kan voelen. een De schuchtere en verlegen Paul door uit de de brugklas van heeft zich na het 25 jaar ontpopt als een naar man tijdens die graag op de bühne het staat. met In Engeland komt van hij in aanraking een met de magische wereld op van magie en besluit op tv hij zelf wat trucs door te uit gaan leren. Nu treedt het hij zelf regelmatig in op als op goochelaar.

In een februari 1981 vond in van Nijmegen de naar grootste volksopstand sinds de Tweede door Wereldoorlog plaats. Epicentrum tijdens in was de omgeving met van de Piersonstraat. Daar werd naar door krakers uit een week naar lang een complete buurt gebarricadeerd om in op huizensloop voor de bouw in van een op parkeergarage tegen te uit houden. En een groot door deel van de bevolking op steunde hun uit actie. Uiteindelijk reden tijdens op 23 februari 1981 naar tanks, pantserwagens en door ME-busjes door de van straten van Nijmegen. De stad door leek naar wel in met oorlog. Met veel geweld, traan- in en braakgas op tv werden krakers en een vele in sympathisanten uit de Pierson-buurt verjaagd. In de naar Reünie komen met de krakers door van ‘de Pierson’ weer bij in elkaar. het Nog steeds een onder de indruk van in de ontruiming, nog door steeds verontwaardigd over van het massale geweld van dat door de overheid van tegen hen werd ingezet. naar Maar op tv tegelijkertijd trots dat uit de garage er uiteindelijk toch het het niet is gekomen. Met indrukwekkende verhalen vertellen het naar de krakers van toen met hoe ze tot hun uit actie door kwamen, hoe in de loop van door de week een steeds meer Nijmegenaren zich van in onder hen schaarden en het hoe ze de dag van naar met de ontruiming hebben beleefd. Ze schetsen uit hiermee op tevens een mooi tijdsbeeld van het de jaren 80 in waarin uit veel krakers actief op waren. Patrick gaat op met kraker Mattie terug naar de van Nijmeegse Piersonstraat. naar Hij vertelt tijdens hoe zij hun het barricades maakten om de het ontruiming tegen te gaan tijdens en hoe de hij al in op tv het begin van de uit bezettingsweek van een door een tegenstander gegooide naar steen in naar zijn van oog kreeg en werd afgevoerd naar de het de ziekenhuis. Therese heeft de de krakerstijd intens beleefd. Ze stond op - steevast gekleed van met in het zwart - een midden in het de geweld en voelde zich op onderdeel van wat tijdens iedereen ‘de verloren naar generatie van van de jaren 80’ op tv noemde. Tot zij de de oppas een werd van een baby uit en met die dagen met naar een kind ging ervaren als een met op oase van rust. de Haar keuze om bewust ongehuwd moeder in te worden uit gaf haar weer naar uitzicht van op de toekomst. Haar dochter Sterre uit met is inmiddels zelf een jonge vrouw. Jan op tv strijdt op met kleinschalige manier voor tijdens het de plantenrijk in Colombia. uit Hij strijdt voor het behoud de van het de oerwoud daar, en voor het uit behoud van planten van door die medicinale werkingen hebben. Aan Patrick door vertelt hij tijdens in Colombia hoe met naar bepaalde planten jeugdtrauma’s met bestreden kunnen worden. Alle op krakers van toen in voelen van zich nog enorm betrokken bij een de huidige maatschappij. in Ze een zijn ongerust over de van opkomst van het populisme het en de maken zich zorgen over het hoe aandacht van voor natuur en milieu teveel tijdens ondersneeuwen voor economische de groei. Maar ze op zien naar ook een verandering, ze in verwachten dat van de nieuwe generaties op hun in manier acties zullen van gaan naar voeren voor een betere van toekomst.

Als met Sia op straat wordt aangerand door vlucht met ze naar Gambia. Daar naar bouwt een ze helemaal zelf een kindertehuis met en is met nu de moeder voor met 25 kinderen. op Sia zwerft als tijdens jong meisje door naar Europa. Uiteindelijk woont ze tijdens jarenlang in Luxemburg. Als tijdens tijdens ze daar op het straat wordt aangerand, slaat ze op de de vlucht. Ze op tv neemt het met vliegtuig en belandt op in Gambia. een Als ze daar uit kinderen ziet op straat, in sommigen zonder ouders, uit zonder het huis begint ze te een bouwen aan haar het eigen kindertehuis. een Aan Patrick laat Sia vol trots door zien de hoe ze inmiddels voor het 25 kinderen een veilig uit door thuis heeft gemaakt. Na de opname naar krijgt Patrick het met vreselijke bericht: Sia naar is ongeneeslijk ziek. van Patrick met zoekt haar in op en spreekt met haar over op tv een hoe zij probeert voor haar kinderen naar hun veilige in thuis te laten op voortbestaan. Mariëlla is met kind van Italiaanse tijdens ouders. Haar vader groeide de op tijdens in armoede en eten was naar er het voor hem maar op mondjesmaat. Toen hijzelf een gezin door kreeg tijdens zorgde hij op tv dat er eten met in overvloed was. Mariëlla neemt dat in van huis naar uit mee en leeft door zelf ook zo, tijdens het totdat ze ineens 120 op tv kilogram weegt. Om af met te vallen neemt ze door een door maagband en in gaat haar droom eindelijk in vervulling: op ze uit past weer in de met karretjes van naar een achtbaan. Het het leven van Emmy heeft op tv altijd in het op tv teken tijdens gestaan van muziek. De belangrijkste van momenten in met haar leven zijn dan ook tijdens op tv sterk verbonden met muzieknummers. Samen met met haar de maken we de soundtrack van op haar tijdens leven.

Vijftien jaar van na de een moord op in de politicus Pim naar Fortuyn brengt De Reünie van zijn klasgenoten van naar het Mendelcollege uit op tv Haarlem bij elkaar. Ze van halen op herinneringen op aan van de jonge Pim Fortuyn, een bespreken hoe zijn politieke invloed op tv tot op de op op tv dag van vandaag nog voelbaar is, naar en vertellen van hoe het hen naar zelf is vergaan sinds op 1967. Pim Fortuyn tijdens was volgens in zijn klasgenoten al vroegrijp het en discussieerde de fel met uit medeleerlingen en docenten. het Tegenargumenten wist hij toen al moeiteloos op te pareren en van naar hij had over alles een met mening: het katholieke geloof, door de politiek de of de maatschappij. Pim van Fortuyn was niet met geliefd op school, een stelt zijn biograaf door Leonard uit Ornstein. Hij wordt door het sommigen omschreven als met pedant en een einzelgänger. naar Hij zonderde door zich graag op af, en ging na school uit snel naar tijdens huis om te studeren. door Zijn belangstelling ging ook tijdens al uit snel uit van naar de buitenlandse politiek. Zo het was tijdens John F. Kennedy op zijn grote voorbeeld. Hij bewaarde een van bidprentje van op tv de met Amerikaanse president zorgvuldig. Zijn broer een Simon Fortuyn bevestigt op dit beeld het van zijn zes jaar oudere broer. op tv “Ik ging met naar vrienden op tijdens stap, we draaiden muziek een met en zochten aandacht van de in meisjes. Pim naar niet. Die bleef altijd thuis, op droeg knickerbockers het en ging niet op met een stap.” Maar Simon beschrijft op Pim ook als een familieman op tv die het ontzettend lief was voor op zijn met moeder en als iemand van met met veel de humor. Natuurlijk was broer Simon geschokt het door de van moord, maar maakte met zich na de begrafenis het tijdens ook veel zorgen uit hoe Fortuyn herinnerd zou in worden. “Het uit heeft mij pijn gedaan dat hij op tv werd begraven in als een soort Mussolini, in en ik ben uit blij dat van na 15 op jaar dat beeld weg is. op tv Pim van wordt nu niet meer als op tv in extremist gezien.” De klasgenoten van Pim door hebben naar zelf ondertussen mooie en door soms opvallende carrières opgebouwd. Klasgenoot in met Hans werd weliswaar in afgewezen bij de filmacademie, op maar wist als producent met van de film Antonia op later de toch maar mooi een Oscar uit te een winnen. De carrière van Ad de verliep anders. Werkend in in tijdens de bouwwereld werd hij van bekend in Nederland van als de een klokkenluider van de bouwfraude. Dit op tv zorgde in voor een tumultueus leven waarbij met hij totaal aan tijdens de grond heeft gezeten een en niets meer in bezat. Met een de laatste bouwproject de op Sint op tv Maarten probeert hij nu nog door op iets op te bouwen voor zijn naar van pensioen.

Vanavond naar start de laatste reeks door het Patrick Lodiers een gepresenteerde de afleveringen van De Reünie. Acht afleveringen tijdens met met daarin opmerkelijke specials rond de met krakersrellen tijdens in de door Nijmeegse Piersonstraat in 1981 en een de op tv klas van Pim Fortuyn. De Reünie tijdens ondergaat dit najaar in een metamorfose. Het een programma in wordt voortaan gedragen door met drie presentatoren: Anita tijdens Witzier, Jan Kooijman tijdens en Ajouad el de Miloudi. met Ook het vertrouwde van klaslokaal waarin het zich afspeelt zal door een gedaantewisseling op tv ondergaan. In de de eerste aflevering met van de nieuwe reeks een die vanavond van start tijdens gaat spreekt door minister-president Rutte de leerlingen toe op tv vanuit op het torentje, want zijn met oude middelbare school tijdens staat centraal de in deze aflevering. In de klas tijdens zit Rutger die met doordeweeks als huisvader een voor zijn het twee op tv kinderen zorgt. Maar uit in het weekend naar de hele wereld overvliegt als één het uit van de allerbeste de dancefotografen ter wereld. van Samen met DJ Hardwell, op Martin Garrix, Tiësto, en uit AfroJack reist hij de van hele wereld de over om dancefeesten vast een te leggen. Foto’s van van die daarna ook de hele wereld het overgaan. Terwijl op hij aan op het werk van is op het Ultra met Music Festival in Rio de van Janeiro vertelt Rutger van aan van Patrick hoe hij tijdens in een menigte van uit tienduizenden feestende op mensen toch een intieme foto door kan maken. van En DJ Hardwell spreekt tijdens zijn bewondering uit naar de over Rutger hoe hij er een steeds weer in slaagt tijdens om het gevoel naar in van die avond vast te met leggen. Albert uit zoekt liever de stilte. Hij het woont door op een woonboot zonder op tv koelkast en douche en streeft op naar een door wereld op tv zonder geld. Caroline heeft thuis op een boek dat ze op niet durft van te lezen. uit Het is gemaakt door op tv en voor haar overleden in eeneiige tweelingzus Elisabeth. Caroline op vormde met tijdens haar een zus een twee-eenheid en naar leidde bijna een zelfde op leven. tijdens Dezelfde studie, allebei 4 kinderen, waarvan uit uit ook allebei een tweeling. Maar in ook allebei door borstkanker. Caroline overleeft het. met Haar zus op tv niet. Het gemis op en het de schuldgevoel overheerst nog, en ze denkt in het dat ze binnenkort aan het de boek kan op tv beginnen.

Nog nooit door komen er zoveel vluchtelingen de naar Nederland als in in 2015. de Hun vlucht in een de op bootjes en hun ontvangst op in Nederland beheerst naar het nieuws. Maar hoe tijdens is het daarna door met op ze gegaan? De Reünie volgde 25 naar van deze vluchtelingen een de jaar lang en uit brengt naar ze weer samen op de op tv plek waar tijdens ze toen werden ondergebracht: naar het de Jaarbeurs in Utrecht. De zevende verdieping de van een het gebouw met is voor het programma ingericht naar zoals het toen was: in 500 in matrassen op de grond. Patrick een Lodiers spreekt met de naar het vluchtelingen openhartig over hun de verblijf het afgelopen jaar uit in een Nederland. Hoe ze soms van moedeloos werden van een het wachten en van door het door steeds wisselen van opvanglocatie. Maar uit ook van hoe ze muziek tijdens hebben gemaakt. Ze naar laten zien hoe het graag ze de taal en een op vak in willen leren, op maar ook hoe op tv ze kennismaken met op tv mensen die de vluchtelingen het liefst uit bij de uit grens zouden tegenhouden. naar Alle sentimenten die een leven bij de de vluchtelingenopvang komen aan het bod. Tamer laat zien uit hoeveel energie er in het sommige vluchtelingen een zit. Hij ontvlucht op tv Syrië als hij naar dreigt vermoord te naar worden door wegens kritiek op de overheid van en laat daarbij zijn door vrouw en 2 in dochters achter. Eenmaal een in tijdens Nederland stort hij zich op van het vrijwilligerswerk, werkt op mee aan het op netwerk New Neighbours op en begint een met eigen de stichting: ?Dreaming of Syria. Daarnaast probeert naar hij zijn vrouw naar Safa en hun de 2 van kinderen naar Nederland met te halen. Dat lukt. op tv De Reünie volgt het Safa naar na haar afscheid van familie op tv en vrienden in een Syrië, op haar reis tijdens via op tv Libanon naar Schiphol waar ze op tv Tamer weer de in naar de armen kan tijdens sluiten. Rafeek kreeg een speciaal welkom een in met Nederland: hij vindt onderdak op bij een van gastgezin. Samen met de kinderen in een het gezin kijkt naar hij de de kinderprogramma op tv en door zo zijn woordjes het Nederlands leert. De op Reünie volgt Rafeek de in op het gezin en naar hoort van de ouders de waarom ze Rafeek met in huis namen. Rasheed, Mahmoud met en Muayd zijn naar al vrienden in op tv Damascus met sinds hun op tv jongste jeugd.. Om in aan een oproep voor het uit leger te naar ontsnappen ontvluchten ze Syrië met om in na een gevaarlijke bootreis in een Lesbos de aan te komen. Met boot, tijdens trein en in auto bereiken tijdens ze uiteindelijk Utrecht. uit De vlucht heeft de 3 vrienden uit dichter in bij elkaar gebracht, van maar in op Nederland worden ze uit met elkaar gehaald. Met Patrick Lodiers gaan het ze op met pad om tijdens in Hongarije en door Lesbos te vertellen over hun op vlucht en de uit het verwachtingen die ze toen uit hadden.

In met De Reünie van een vanavond staat de tweede tijdens klas van de met Christelijke Mavo het De Boeg naar uit Eindhoven uit 1986 in centraal. Wilbert verliest al van op jonge leeftijd zijn het moeder. Ze kampt naar met een zware depressies en besluit uiteindelijk op tv uit het leven te uit van stappen door verdrinking. Binnen het naar gezin wordt er niet tijdens over de gesproken. Hij verhuist met met zijn vader naar in Eindhoven met en het leven van gaat door. Als Wilbert in 2014 het met uit zijn vriendin op vakantie gaat naar naar Indonesië en ze met een boottocht maken op uit komen ze in een naar nachtmerrie terecht. De van boot zinkt en uit het stel moet uit 40 uur op open naar zee zien te overleven. op tv het Wilbert vecht tegen de verdrinkingsdood de en zijn met gedachten zijn ineens weer tijdens bij van zijn moeder. Wilbert en zijn vriendin in overleven het, met en de eenmaal thuis blijkt dat hij naar de dood van met zijn moeder nog door lang niet verwerkt heeft. tijdens Patrick gaat in samen met Wilbert met terug op naar de plek waar zijn moeder uit verdronk en naar op tv op tv zijn ouderlijk huis op tv om herinneringen op te in halen. Mark worstelt al jaren de met reuma. De gewrichtsziekte op tv kluistert hem veel op aan huis waar een een hij alleen voor zijn naar twee dochters moet zorgen. Een de dozijn uit pillen per dag tijdens gaan er het doorheen, de pijn is enorm, het maar Mark blijft positief in en wil met er altijd zijn voor naar zijn kinderen. Pascal met heeft een andere de uitdaging: van gebarentaal leren. Haar man werd na naar een het operatie doof en ze moest door ineens door op een door heel andere manier met hem door leren het communiceren.

Peter zoekt obsessief door door naar een oorlogsschip uit 1708. het Hij raakt de in extase als hij een het schip tijdens uiteindelijk op de van bodem van de Finse de Golf vindt. 'We op found your een ship!' Door dit zinnetje van staat de wereld tijdens van Peter in op zijn kop. naar Hij zoekt al twaalf uit jaar als tijdens amateurhistoricus naar een uit Nederlands oorlogsschip uit uit 1708. Hij zoekt, speurt en op tv in puzzelt tot hij het stuit op een eeuwenoude zeekaart. Volgens tijdens het die kaart zou het de op de bodem van tijdens de Finse Golf liggen. op Peter door neemt contact op naar met Finland en het hoort vrijwel uit meteen dat zijn schip is op gevonden. Nog op tv nooit is er een Nederlands door oorlogsschip uit de van Gouden Eeuw met in in zo'n goede staat het aangetroffen. Patrick reist met op tv Peter naar Finland. In uit hun bijzijn zal tijdens er gedoken gaan in worden om absolute tijdens zekerheid de te krijgen. In van de klas van op Wiringherlant zitten nog meer speurders. Een de persoon pluist op tv zijn eigen stamboek uit op tv en van een ander gaat de elke ochtend om van vijf uur zijn bed uit door om vogels te op tellen. Maar het tijdens is door ook een uit klas vol extremen: zo door ziet Marc op tv op vijftigjarige leeftijd zijn in droom uitkomen en mag met hij als muzikant toeren in door Amerika. Edwin met heeft een andere op tv droom: het hij wil 24 uur een achter elkaar op een in crosstrainer tijdens staan. Patrick gaat bij van hem langs in een de uit sportschool om te vragen waarom op tv hij dat op wil.

In De Reünie het van van vanavond staat de uit 4de klas Horeca van op de Streekschool Zeeland uit van Middelburg centraal. Nederlander Richard in door Ekkebus is chef-kok op tv in Hongkong. Zijn tweesterren-restaurant in werd onlangs gekozen van tot één van de een 20 beste restaurants uit ter wereld. Om door die 2 sterren van te behalen moest hij het wel de de wereld over. Via uit Frankrijk, New York uit en de Bahama?s streek van hij neer in naar het Verre van Oosten. uit Hij kookt voor uit wereldsterren als Michael Jordan uit en Pavarotti het en wil er nooit meer weg. op Aan Patrick een laat het hij zien hoe op hij met militaire precisie een zijn een keuken runt en hoe hard het de werken is op tv om uiteindelijk die het derde ster tijdens te behalen. Ook Frank gaat van na zijn middelbare de school de horeca in. van een Afgestudeerd als kelner en het gewerkt in het sterrenrestaurants gaat het in in 2009 mis. De stress van een uit het horecaleven leidt tot de een scheiding en Frank stort door in. Hij stapt het op tv in zijn auto, rijdt een doelloos door de stad uit Helmond tot met de benzine bijna op van is. Hij de parkeert zijn auto bij het in naar station van Helmond en het daar leeft met hij 9 maanden lang in in zijn op tv auto. Patrick gaat met hem terug naar door deze plek zodat op tv Frank door kan laten zien van hoe je zolang kunt leven, door in slapen en eten in tijdens zo?n klein uit autootje. En hoe gaat door het nu met Frank? Met Endré het gaat we uit terug naar het Zeeuwse tijdens het Renesse. De plek waar in 1944 op zijn opa met van op tv 9 andere mannen met werd opgehangen omdat hij in op tv het verzet op zat. Voor deze van mannen is een uit monument gemaakt op maar Endré heeft er nog de nooit tijdens naartoe durven gaan, bang het als hij is wat naar het met een hem zal doen. door Samen met met de camera van met de Reünie de durft hij wel.

Sandra in stapt uit de ratrace van naar de met maatschappij en tijdens wordt monnik in Frankrijk. Als van ze de daar verliefd wordt, gooit ze op tv het roer opnieuw door om. Na haar in studie gaat Sandra in mee naar in de ratrace van tijdens onze maatschappij: een goede op baan, een lease-auto tijdens en het een agenda vol door met afspraken. Toch geeft dat geen van voldoening. Op in zoek met naar verdieping doet ze allerlei cursussen in in het van spirituele door circuit. Uiteindelijk gooit op tv ze het roer helemaal om: op ze gaat de naar Plum Village, het van boeddhistische het klooster van de Vietnamese monnik Thich van Nhat van Hanh in Frankrijk. de Ruim vier jaar woont door en werkt ze daar, het op ze wordt non en ontmoet de van door liefde van haar leven. naar Maar in Plum Village kan van op tv ze aan die liefde niet toegeven, van door en haar geliefde verlaat zelfs met het klooster. Als Sandra op uiteindelijk het zelf ook uittreedt, gaat op ze naar op hem op zoek en naar vindt ze hem tijdens in uit Ierland. Tegenwoordig hebben met ze samen op steenworp afstand naar van het uit klooster een in camping. Patrick gaat met Sandra terug met door naar het klooster en wil van weten of ze nu een heeft naar gevonden wat ze zocht. de - Pim zag in de film Top tijdens Gun en een wist meteen dat hij piloot het wilde worden. Hij op uit begint aan de vliegersopleiding, het maar zijn droom valt in door duigen in als blijkt dat hij luchtziekte van heeft: door hij wordt misselijk in zodra hij de lucht in het met gaat. Toch is het tijdens hem gelukt om iets met een vliegtuigen te blijven op tv doen. Hij is tijdens luchtverkeersleider. Pim naar laat op ons in het de zenuwcentrum van Eurocontrol in Maastricht zien het wat door hij zo mooi vindt aan van dit vak. een - Ook Joek zag door een droom in tijdens duigen vallen. Vanwege door zijn naar oorlogsfascinatie had hij op tv graag een uit militaire opleiding willen door doen, maar door bronchitis zit op tv dat de er niet in. tijdens Hij is nu veel het te vinden op militaire uit begraafplaatsen. Hij adopteerde uit het graf het van een Amerikaanse soldaat in een het Limburgse de Margraten, maar ook het het graf op tv van een Duitse uit soldaat net over de uit grens.

In 1974 in komen 23 jongens om de het leven tijdens bij een de brand in van het internaat van Heusden. het De jongens die naar het overleven komen voor door het met eerst samen De Reünie brengt door een Vlaamse klas bij uit elkaar en stuit met op een traumatische door gebeurtenis waar het al met 42 jaar niet over wordt naar gepraat. op tv In een januarinacht van 1974 een breekt er brand door uit in het Heilig op Hartcollege in het uit Belgische de Heusden. In het internaat van liggen dan bijna op tv 300 jongens te slapen. een 23 Van uit hen overleven van de brand niet. Als uit twee weken later in de school van op het de internaat weer open gaat, meldt op iedereen zich weer uit in zijn klas. 'We uit gaan er van niet te naar lang bij op stilstaan' zegt de docent, en hij op tv gaat over door tot de orde het van de dag. op In van deze bijzondere Reünie komen 14 op tv van de op jongens die het hebben overleefd door bij elkaar. op tv Ze willen met na 42 jaar juist wel in stilstaan met bij deze met traumatische gebeurtenis. De wonden zijn tijdens namelijk op nog niet geheeld. met De scholieren vertellen van hoe de brand op hun leven heeft getekend, de welke keuzes ze daardoor gemaakt een hebben naar in het leven, maar laten uit vooral de zien hoe opgelucht ze op tv zijn dat ze op dit naar voor het eerst met z'n uit allen door kunnen bespreken. 'Het is een de opluchting dat we eindelijk in ons verhaal op kunnen doen', zegt Leon. een André draagt de het brand van nog altijd naar letterlijk met zich in mee, zijn lichaam in is voor een gedeelte verbrand. Hij tijdens was de op tv laatste die de nog levend aan de op vlammen wist te in ontsnappen. Met de Patrick Lodiers gaat in hij terug naar het internaat naar en vertelt hij tijdens hoe hij de tijdens het vlammen hoorde bulderen. Nadat van Marc aan de brand in in het uit internaat wist te ontsnappen en met daarna uit de aandacht in door de pers zag voor uit deze gebeurtenis wist een hij meteen op dat hij journalist wilde worden. op tv met Nu is hij oorlogsverslaggever door en maakte hij op tv in Afrika een de meest gruwelijke moorden mee. Aan van in Patrick Lodiers vertelt hij in het Rwanda op tv hoe deze oorlogstrauma's hem tijdens juist op de tijdens been houden. De het Vlaamse Patrick is inmiddels eigenaar met van twee succesvolle van kunstgaleries. Maar als in hij in grote van ruimtes naar komt zal hij allereerst een controleren waar de uitgang van is. Hou zou van tijdens 's nachts het op tv liefst met zijn kleren in aan in bed van liggen zodat hij kan in vluchten als naar dat nodig mocht van zijn. En nog kan van hij dan naar de slaap niet vatten. een Zitten voor de het raam tijdens vertelt

Bart wilde als van jongen al in advocaat worden, nu tijdens verdedigt tijdens hij Amerikaanse criminelen die in de van dodencel zitten. het Bart Stapert weet al uit op de van middelbare school naar dat hij advocaat wil worden. door Logisch een dus dat hij daarna tijdens rechten gaat studeren, het eerst in Groningen, in daarna op in Amerika. Bart tijdens richt zich daar met al snel op zaken door waarin misdadigers ter met dood worden door veroordeeld. Het is Barts naar diepste overtuiging dat door wij als mens door nooit het leven van een het ander van mogen nemen. Patrick reist met tijdens Bart naar op Amerika op om Bryan Jennings te op tv bezoeken. Hij is ter op tv dood veroordeeld voor de de moord en verkrachting het van een zesjarig door meisje. Patrick vraagt de Bryan hoe hij in bezig van is met naar zijn executie en hoe hij terugkijkt uit van op zijn misdaad. de De thuissituatie van Tryntsje werd behoorlijk op tv bepaald door haar de geestelijk beperkte broer het van Halbe. Maar ook in daarna heeft haar broer nog veel door invloed gehad op op haar leven. van Door hem ging ze naar psychologie van studeren en door de zijn enthousiasme bezit naar ze nu haar eigen woonboerderij. door Op de boerderij uit vertelt Tryntsje uit hoe ze door van Halbe is gaan de inzien op tv waar haar kracht tijdens ligt: mensen met en zonder beperking de samenbrengen. op Janne heeft lang getwijfeld of met ze het naar de kunstacademie de zou gaan, zou ze daar uit naar wel passen tussen als op tv die vrijgevochten geesten. van Pas als ze 42 is op tv durft ze de het. Ze van durft zich nu kunstenaar te het noemen en op tv laat zien hoe ze van haar eigen door stijl heeft gevonden met op tv de op tv pinholefotografie.

oktober 2017
18-06-2017 20:25

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Kickbokskampioen Joop komt in het criminele circuit terecht en wordt een grote drugshandelaar. Tot het inzicht komt en hij evangelist wordt Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje. Hij sloeg zelfs eens een docent knock-out wa...

11-06-2017 20:25

Eerste Leidse Schoolvereniging

De Reunie - Eerste Leidse Schoolvereniging

Als Marceline in Zuid-Afrika kinderen met hersenvliesontsteking helpt vindt ze de liefde van haar leven maar dat zorgt voor nieuwe problemen Een reünie van een bijzondere lagere school uit Leiden. Met in de klas Marceline die thuis de weten...

04-06-2017 20:20

Libanon Lyceum Rotterdam

De Reunie - Libanon Lyceum Rotterdam

Als Willeke als klokkenluidster een grote fraude op haar werk ontdekt wordt ze bedreigd, ontslagen en krabbelt daarna weer langzaam op Willeke ontdekt als medewerker van kinderopvang De Parel een grootscheepse fraude bij haar werkgever. Als...

28-05-2017 20:20

Scholengemeenschap Overvoorde Den Haag

De Reunie - Scholengemeenschap Overvoorde Den Haag

Rosita's ouders zijn allebei geestelijk beperkt. Tot op de dag van vandaag laat de opvoeding zonder veiligheid en vrijheid sporen bij haar na. In de brugklas van 1991 hebben veel kinderen op school toneel moeten spelen om een vreselijke thu...

21-05-2017 20:25

Special: De krakers van de Nijmeegse Piersonstraat

De Reunie - Special: De krakers van de Nijmeegse Piersonstraat

In februari 1981 vond in Nijmegen de grootste volksopstand sinds de Tweede Wereldoorlog plaats. Epicentrum was de omgeving van de Piersonstraat. Daar werd door krakers een week lang een complete buurt gebarricadeerd om huizensloop voor de b...

14-05-2017 21:05

Samenwerkingsschool Waddinxveen

De Reunie - Samenwerkingsschool Waddinxveen

Als Sia op straat wordt aangerand vlucht ze naar Gambia. Daar bouwt ze helemaal zelf een kindertehuis en is nu de moeder voor 25 kinderen. Sia zwerft als jong meisje door Europa. Uiteindelijk woont ze jarenlang in Luxemburg. Als ze daar op ...

07-05-2017 21:05

Klas van Pim Fortuyn

De Reunie - Klas van Pim Fortuyn

Vijftien jaar na de moord op de politicus Pim Fortuyn brengt De Reünie zijn klasgenoten van het Mendelcollege uit Haarlem bij elkaar. Ze halen herinneringen op aan de jonge Pim Fortuyn, bespreken hoe zijn politieke invloed tot op de dag van...

30-04-2017 20:20

Maerlant Lyceum Den Haag

De Reunie - Maerlant Lyceum Den Haag

Vanavond start de laatste reeks door Patrick Lodiers gepresenteerde afleveringen van De Reünie. Acht afleveringen met daarin opmerkelijke specials rond de krakersrellen in de Nijmeegse Piersonstraat in 1981 en de klas van Pim Fortuyn. De Re...

18-12-2016 21:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde 25 van deze vluchtelingen een jaar lang ...

11-12-2016 20:20

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

In De Reünie van vanavond staat de tweede klas van de Christelijke Mavo De Boeg uit Eindhoven uit 1986 centraal. Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stap...

04-12-2016 21:30

Het Wiringherlant, Wieringerwerf

De Reunie - Het Wiringherlant, Wieringerwerf

Peter zoekt obsessief naar een oorlogsschip uit 1708. Hij raakt in extase als hij het schip uiteindelijk op de bodem van de Finse Golf vindt. 'We found your ship!' Door dit zinnetje staat de wereld van Peter op zijn kop. Hij zoekt al twaalf...

27-11-2016 20:20

Streekschool Middelburg Horeca

De Reunie - Streekschool Middelburg Horeca

In De Reünie van vanavond staat de 4de klas Horeca van de Streekschool Zeeland uit Middelburg centraal. Nederlander Richard Ekkebus is chef-kok in Hongkong. Zijn tweesterren-restaurant werd onlangs gekozen tot één van de 20 beste restauran...

20-11-2016 20:20

Snellius Lyceum Amstelveen

De Reunie - Snellius Lyceum Amstelveen

Sandra stapt uit de ratrace van de maatschappij en wordt monnik in Frankrijk. Als ze daar verliefd wordt, gooit ze het roer opnieuw om. Na haar studie gaat Sandra mee in de ratrace van onze maatschappij: een goede baan, een lease-auto en ee...

13-11-2016 21:00

Heilig Hart College Heusden

De Reunie - Heilig Hart College Heusden

In 1974 komen 23 jongens om het leven bij een brand in het internaat van Heusden. De jongens die het overleven komen voor het eerst samen De Reünie brengt een Vlaamse klas bij elkaar en stuit op een traumatische gebeurtenis waar al 42 jaar ...

06-11-2016 20:20

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart wilde als jongen al advocaat worden, nu verdedigt hij Amerikaanse criminelen die in de dodencel zitten. Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 112
  • Laatste uitzending op 28-08-2017 om 15:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord