Programma gemist?

Het tijdens zijn doorzetters, op de mavo-leerlingen uit van Helmond van 1979. De laatste met uitzending van het seizoen naar staat in het een teken van de op tv Nazareth met Mavo uit Helmond. Anne in bijvoorbeeld werd met jong moeder van op tv drie kinderen en van stond er alleen voor. een Ze weigerde een uitkering en naar moest op tv daardoor dubbeltjes tussen de in bankkussen zoeken om op tv boodschappen te naar doen. Maar ze wist dat naar ze ooit succesvol van zou door worden. Nu runt ze een het bedrijf waarin naar ze middenstanders tijdens helpt om in zich via social media te verkopen. naar De dubbeltjes met van vroeger zijn het inmiddels naar heel veel euro’s geworden. Aan Ajouad tijdens vertelt een ze hoe naar ze dit voor elkaar heeft gekregen. En uit op tv ook Henk weet wat een doorzetten is. op tv Hij nam een de kleine door kruidenierszaak over op van zijn oom en heeft naar nu in een slagerij met uit tientallen medewerkers, is mede-eigenaar met van een op supermarkt, en fokt ook nog een eens paarden waar naar hij naar tonnen voor uit vangt. Nooit stilzitten en een van week vakantie op per jaar, dat is op het leven van Henk. een Maar in de toekomst is onzeker. John was van een het ADHD'er op school, net als op de zijn 2 zonen een dat nu ook zijn. in Hij strijdt tegen het stigma naar dat van deze jongens hebben een in onze maatschappij. Aan Ajouad in legt op tv hij uit hoe hij in vooral wil dat zijn op tv het zonen zichzelf kunnen op zijn. Om dat voor elkaar te door krijgen reizen ze met door heel op tv Europa om in van achtbanen te van zitten.

Nadia uit wordt al jong smoorverliefd de op Hakim, en tot naar op schrik van haar op omgeving trouwt ze met van hem als ze nog maar de tijdens zeventien jaar is. Ze krijgen samen door een kind op tv maar als haar zoontje uit door nog maar drie maanden is in verongelukt Hakim. Op haar op 29ste op is Nadia weduwe. van Aan Jan Kooijman tijdens vertelt zij hoe een de periode na tijdens het ongeluk een grote de waas is, maar naar hoe ze door zich daarna heeft een hersteld tot wat naar ze nu is: met een schrijfster op tv van kookboeken en een succesvolle naar televisiekok uit bij o.a. het door KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. Erik wordt door van zijn moeder tijdens al uit snel van school gehaald door om te door gaan werken. Erik volgt zijn een passie en gaat op met paarden werken. Vijftien met jaar lang op tv werkt hij als op tv ruiter bij Defensie van en van maakt indrukwekkende ceremonies op tv mee zoals de tijdens trouwerij van Willem-Alexander en Máxima, maar op ook de bijzetting door van prins Bernhard. van Helaas is het werken nu onmogelijk, er in de is MS bij hem geconstateerd. Elke naar dag is een weer op tv een gevecht om toch van bij zijn een paarden te kunnen zijn. door Iwan heeft na zijn door technische opleiding een zeer door tijdens bijzonder beroep gekozen: tijdens hij verbouwt en stoffeert rouwauto's in voor begrafenisondernemers door heel in Europa. Aan Ajouad naar laat Iwan zien de hoe je een van een rouwauto voor Noorwegen kunt een onderscheiden van op een rouwauto uit uit Duitsland.

Victor had van een hopeloze door schoolcarrière, maar verdiende daarna toch tijdens bakken met in geld in de naar ICT. Hij op tv kan vroeg gaan genieten van het met een pensioen, maar tijdens stort zich dan op van het begeleiden van gevangenen. Eerst op van in Nederland en nu in een een gevangenis in Oeganda de waar het mensen vóór de komst van op Victor in door barre omstandigheden waren op opgesloten, een en waar geen aandacht op was voor een leven ná van naar de gevangenis. Door Victors inspanning is in het een tijdens 'gewilde' gevangenis in Oeganda de geworden uit en wordt op tv de gevangenen een vak naar geleerd. Aan Ajouad met vertelt Victor naar dat hij zich nu pas echt een rijk voelt. van Charlie uit was op school de al met politiek bezig en een het was dus geen de verrassing naar dat hij het daarna tot door de tijdens Tweede Kamer schopte. het Nu is in hij burgemeester van Zoetermeer tijdens en was hij uit zelfs even burgemeester van zijn in woonplaats in Wassenaar. Maud verloor al jong naar haar vader in maar ze is door hem nooit echt in kwijtgeraakt. Tijdens haar spirituele door reis met veel door aandacht voor yoga door voelde in ze ineens letterlijk de aanwezigheid van het van haar vader. een Ze vertelt welke rol haar vader het nog steeds speelt naar in haar van leven.

Grootse naar dromen hebben ze allemaal als uit de leerlingen van door 5 met havo van RSG op tv De Hoekse Waard uit de Oud-Beijerland op door school zitten. En sommige op tv zijn met echt uitgekomen. Rolf liep op school naar al rond met uit een camera, op tv maakte stuntfilmpjes met met zijn vrienden door en wilde op tv later bij de televisie. Nu bezoekt in Jan tijdens hem op op tv een filmset in Boedapest waar hij op tv de belangrijkste cameraman met is door in een productie in van zes miljoen euro. een Trots van vertelt hij hoe hij nu zijn in door eigen droom leeft naar en al diverse op tv producties in Amerika op zijn naam naar de heeft staan. En door dat hij vast van plan is in om op in Hollywood van door te breken. Maarten uit speelde op het in hoogste niveau honkbal. Hij tijdens trainde zoveel dat hij op in een combinatie met zijn op werk en privéleven op een op gegeven naar moment tegen een burn-out aanliep. het Hij doet het het nu het rustiger aan, traint de jeugd de en er het is de volgens hem nog steeds geen uit mooier geluid dan op de bal die tegen naar honkbalknuppel komt. met Rianne vertelt over tijdens haar op tv scheiding waarbij ze haar kinderen van maar weinig met kon zien. In door haar oude woning vertelt ze door aan met Jan wat de impact op van in deze periode is tijdens geweest.

Rolf had op tv zoals hij van dat zelf zegt 'een in ego van door twee meter' terwijl hij in op tv werkelijkheid met zijn door dwerggroei maar van 1.25 tijdens meter is. Hij weigerde de lang zijn een handicap te accepteren en door streefde een mooie baan met met veel geld na. tijdens op Tot hij verzuurde op tv en met een burn-out thuis op tv zat. Aan Ajouad op tv vertelt Rolf hoe hij door toen voor de de spiegel is tijdens gaan op tv staan om zichzelf eens goed een te bekijken en op tv te naar accepteren. Sindsdien overrompelt het leven door hem met geluk: van een uit mooie sportcarrière in het door zeilen en door een prachtige vrouw en pasgeboren zoon van zijn het resultaat. de Bas was op op school de een grapjas van de klas. het Hij verdunde de op tv melk in van de met schoolkantine met water en schakelde tijdens de op telefoon van de school door naar in een de plaatselijke slagerij. naar Zelfs toen hij van een school werd gestuurd mocht hij naar blijven, geen uit enkele andere school wilde op tv hem hebben. De de grappen en in grollen de werden later serieuze ontmoetingen op tv met Justitie: hij belandde voor van tien maanden op tv in in de cel. Dat was voor op hem het op tv moment om het roer om een te gooien. in Eric-Jan in worstelt al jaren met drugsgebruik. naar Na diverse in opnames en depressies van heeft hij nu gekozen voor tijdens een van leven zonder drugs. het Samen met zijn naar ouders vertelt hij de hoe zwaar in deze tijd is het geweest.

De het jongens en meisjes de die in 1985 op het in internaat De Hertenkamp met woonden, zaten van daar niet voor tijdens niks. Afgewezen door met pleegouders, in ontsnapt uit de handen van van een op tv loverboy of al heel jong tijdens veel te veel op tijdens het in politiebureau zitten. De wonden uit op tv hun jeugd zijn een vaak diep, hebben het littekens achtergelaten. Het naar internaat door moest ze weer op de veiligheid bieden die tijdens ze nodig hadden. De tijdens twaalf tieners van op tv toen komen vertellen met op tv hoe die tijd op het internaat uit was en of het ze hun de leven weer op een de rit in hebben gekregen. Anita Witzier tijdens gaat samen met Merel uit de terug naar het internaat. Merel is in lange een tijd slachtoffer de geweest van een loverboy, naar maar weet te naar ontsnappen op het moment tijdens dat hij haar als door prostituee voor tijdens het door raam zet. Op het internaat hoopt uit ze op warmte tijdens en op tv aandacht en met krijgt die van een groepsleider Piet. Maar hij maakt met de zijn 31 door jaar met misbruik van deze situatie in en er ontstaat een seksuele op tv relatie. Aan een Anita vertelt op Merel wat deze internaattijd het met haar op tv heeft gedaan met en hoe ze uiteindelijk de relatie een wist een te beëindigen. Karin werd op tv van van de ene dag op met de andere dag op op tv de door taxi gezet met een een koffer. Haar moeder door kon na de scheiding op niet meer voor naar haar zorgen en op tv stuurde haar naar van het internaat. Ondanks een dat een het internaat haar goed heeft uit gedaan, tijdens zijn de wonden nog niet geheeld. een Ze is inmiddels door vrachtwagenchauffeur op tv en rijdt het liefst 's op nachts. van Dan zijn uit er geen mensen en hoeft ze op geen contacten te met uit leggen. En ja, tijdens ze is eenzaam, geeft ze zelf naar toe. En uit Sylvia is al jaren tijdens benieuwd naar wat op tv er met haar op tv beste van internaatvriendinnetje Olga is gebeurd. Ze het tijdens weet dat ze is overleden, net tijdens al met ze weet dat het op 2-jarige zoontje op van Olga ook dood een is. Maar wat is op er gebeurd? Op uit de naar begraafplaats van moeder in en zoontje ontmoet Sylvia uit de zus op van Olga. Zij uit vertelt haar het door intens verdrietige een verhaal van Olga.

In deze op tv De Reünie Special staan op tv vier in vrijwilligers centraal die een te hulp met zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom naar in van Lesbos. In 2015 is tijdens de tijdens vluchtelingenstroom vanuit Syrië op met z’n hoogtepunt. de Eén miljoen mensen op tv varen vanuit Turkije naar de Griekse uit eilanden, bijna een met half miljoen in komen aan op uit het strand door van Lesbos. op tv De Griekse overheid kan zoveel vluchtelingen op niet aan, op en uit honderden vrijwilligers schieten te hulp. in In de De Reünie vertellen tien van uit deze op vrijwilligers hoe je de als mens het verschil kunt het maken, maar ook door hoe indringend tijdens de gebeurtenissen op het een eiland in 2015 waren. Joost met staat maandenlang de op het het strand van Lesbos met om de bootjes vanuit naar Turkije op te naar vangen. op tv Hij haalt de vluchtelingen uit van het op water en staat soms het met kleine met baby’s in zijn hand op waarvan hij niet van weet of ze het nog leven. in Met Ajouad reist hij in naar de tijdens berg met honderdduizenden reddingsvesten op tv die nog de op het eiland liggen en op tv vertelt hij met waarom deze crisis zo het oneerlijk op tv voelt: “Waarom moet iemand zijn de leven nog wagen op in een bootje als met hij net in gevlucht is door voor een oorlog?” Dirk woont op tijdens Lesbos en heeft op tv daar een nachtclub. op Als uit er op een ochtend op tv 25 uit vluchtelingen in zijn tuin staan op aarzelt tijdens hij geen moment met en schiet te hulp. uit Hij geeft ze koffie tijdens en thee, en tijdens maakt van de parkeerplaats tijdens van zijn op tv nachtclub een een tentenkamp. Anita groeit op in het een rechts milieu. de Maar als ze een naar met video ziet van de Syrische Allaa in die tulpen uitdeelt een op het Centraal een Station met van Amsterdam gooit de ze het een roer om: ze wordt vrijwilliger en een reist naar tientallen keren uit naar Lesbos. Deze met winter nog haalt ze duizenden winterjassen op tv op met voor de naar vluchtelingen die nog van steeds in de kampen een van Lesbos zitten. David naar is pas 18 als op tv hij naar Lesbos afreist in tijdens als vrijwilliger. Hij geeft naar voetbaltrainingen aan kinderen die in in de kampen alleen de een maar kunnen wachten tot ze door op tijdens kunnen reizen. Maar wat doe je door op als de kinderen zich aan naar je het gaan hechten? Aan Ajouad vertelt met David dat het ongelooflijk naar naar zwaar is om dan van weer het vliegtuig naar op tv Nederland te pakken, tijdens en de vluchtelingen tijdens op Lesbos een achter te tijdens laten.

In De Reünie het vanavond de het 5de op tv HAVO-klas van het Pieter Nieuwland een college in Amsterdam, op tv 1995. Als een de 5-jarige op Abdelali met zijn de vader door een op Marokkaans dorp loopt en voor het uit ziekenhuis rijen met mensen ziet staan, op vraagt hij zijn in vader wat door ze daar in doen. "Wachten op medische met hulp", is het antwoord een van van vader. Dat is het moment dat het in Abdelali besluit chirurg de te worden. Helpen wordt in zijn jongensdroom. het Abdelali heeft inmiddels in twee privéklinieken in op tv Nederland. En met een zijn stichting Santé in Pour Tous -gezondheid naar voor allen- op biedt hij medische hulp aan tijdens de armste Marokkanen. Met het een van medisch team op reist hij naar Marokko tijdens om patiënten gratis op tv te opereren. Presentator de Jan Kooijman ziet een met eigen ogen op tv hoe drommen bezoekers in de op tv de ziekenzaal wachten om door Abdelali een gezien op te worden en dankzij door hem een kans op tv krijgen op een menswaardig bestaan. Dennis de gaat het nog één keer op tv terug naar de school waar tijdens tijdens hij vertelt over de avonturen het die hij beleefd van heeft maar tijdens ook hoe de op school een toevluchtsoord is van geweest voor zijn alcoholverslavende het vader. Asha heeft door schijnbaar twee de uitersten in zichzelf: de poëzie de en in boksen. Aan presentator Ajouad El naar Miloudi in vertelt ze wat volgens met haar de overeenkomst is op tussen het die twee: van oorlog.

Vanavond start het uit nieuwe op tv seizoen van De een Reünie. Na één door seizoen op van donderdag met mindere naar kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer naar door op de vertrouwde plek van zondagavond op tv door 20:25 uur te zien op in NPO 1. De Reünie door begint het nieuwe van seizoen met een spectaculaire in uit klas, 4e klas HAVO van de tijdens Berger Scholengemeenschap een in Bergen uit tijdens 1993. In de met aflevering is te zien hoe door Remco het op na zijn havo door helemaal heeft in gemaakt in het New York. Begonnen het in de bloemengroothandel in van zijn stiefbroer kleedt hij nu tijdens met zijn bloemen uit de tijdens feestzalen aan waar op Amerika zijn Jetset-feesten houdt. Ajouad van loopt een het dag een met Remco mee om de tijdens stress van naar de Big Apple te voelen, het en om op zich te vergapen aan in de een prachtige decoraties op tv van Remco. Jan Roos van werd als jongen al van tijdens school gestuurd wegens storend een gedrag. uit De afgelopen jaren leerden naar wij hem kennen tijdens als verslaggever bij PowNews, van werd uit hij genomineerd voor de Gouden uit de RadioRing met zijn door programma Echte Jannen, en naar recent was hij politiek lijsttrekker op door van VNL Met zijn scherpe tong de en ongezouten mening uit heeft naar hij menig politicus en door BN’er van beledigd. Aan Ajouad vertelt tijdens Jan Roos hoeveel uit spijt hij heeft uit van sommige beledigingen. "Het is door stoer door doen over de rug door van een ander, op tv kinderachtig, vervelend, en door daar van heb ik best wel spijt een van." En Steye is een na de havo met een wereldvermaarde regisseur een geworden door op het gebied van Virtual door Reality. Hij door heeft zijn met 3D-camera in de klas op tv gezet met als resultaat een in het primeur: voor het eerst het is een naar KRO-NCRV programma in 3D te op zien.

Mostafa, de van Marokkaanse afkomst, werd als tijdens jonge uit vent in door elkaar geslagen omdat hij in met een Nederlandse door vrouw over straat liep. naar Het van was voor het eerst dat hij de voelde uit dat hij in zich moest verdedigen omdat hij 'anders' op was. Dat gevoel met op tv werd sterker na de aanslagen in uit Parijs op door het kantoor van Charlie van een Hebdo. Mostafa vertelt aan Ajouad El de Miloudi naar hoe hij in actie is het gekomen met zijn van facebookpagina 'Niet Mijn de Islam', en vertelt van hij hoe meer het we in kopjes thee het met elkaar drinken kan naar helpen om de angst van tegen de Islam te een verminderen. op tv Het leven van Brigt staat tijdens al van jongs het af aan op tv in het uit teken van schaatsen. op Toch lukt het tijdens hem niet om het de absolute top te bereiken. van Als op tv hij met schaatsen wil op stoppen stimuleert een zijn broer naar hem, die ook topschaatser is, van om door de te gaan. op Hij geeft Brigt technische tips van waarmee hij zijn tijden met in nog kan verbeteren. Aanvankelijk op verzet Brigt zich tegen de een bemoeienis van op zijn broer, door maar als een hij doorzet volgt de beloning: uit een bronzen medaille tijdens bij het WK afstanden met op op tv de 5000 meter. Paul heeft tijdens een passie voor op tv van champagne. Die gaat hij zelf inkopen van in in Frankrijk. Het naar programma gaat met het hem mee om te tijdens proeven.

Coen van vertelt in 1980 naar in 5 VWO van De het een Nassau Scholengemeenschap in Breda van al graag uit wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand in vertelt hij het zijn klasgenoten in alles over met de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen op tv in een de lucht- en naar ruimtevaarttechniek en nu is hij op het de hoofd van de door Studium Generale aan op tv de TU Delft. Maar daarnaast op tv bestudeert hij in uit eigen tijd intensief op het bestaan van tijdens UFO's. Samen met door rapper tijdens Lange Frans vertelt uit hij er zelfs over in een naar theaters. Aan Ajouad El Miloudi naar legt hij door uit wat voor bewijs het hij inmiddels naar heeft verzameld. En hoe met graag hij eens een door reisje zou van willen maken met zo'n door UFO. John op is de uroloog, maar heeft op tv een fascinatie voor skeletten en van fossielen. In een tijdens speciaal daarvoor op ingericht kamertje in zijn de huis toont hij ons in zijn op tv bijzondere collectie. Daarbij springt een vooral de complete op tv paardenschedel met in het oog. op Briene is een uit man van de wereld geworden, met op tv huizen in de Laos, naar Barcelona en Amsterdam. En het met een de voorliefde voor kunst. Hij in zet zich met ziel en op zaligheid de in voor het Nationaal Ballet op door donateurs van te enthousiasmeren. uit Briene neemt ons mee naar door een een training van het Nationaal Ballet op tv met waar hij vertelt waarom door deze dansers hem zo met raken.

In deze special in komen tien militairen uit bij elkaar de die in in 2007 door Nederland waren uitgezonden een naar Kandahar. met Landmacht, een luchtmacht en medewerkers van het van militaire hospitaal zaten met daar voor de naar ISAF-missie op tv om Afghanistan weer op te bouwen. het het Met indrukwekkende verhalen het vertellen de militairen de wat ze hebben meegemaakt, onder uit welke omstandigheden op tv ze moesten werken naar en wat de impact in van de missie is op geweest op hun de persoonlijke leven. Erik naar werkte in naar het uit militaire hospitaal in Kandahar. De uit patiënten naar die hij op de operatietafel kreeg op maakten uit zo'n indruk met op hem dat hij uit er thuis uit niet meer van kon tijdens slapen. De posttraumatische stressstoornis op die daarna bij hem tijdens wordt vastgesteld zorgt naar ervoor dat hij een verder afglijdt en een eigenlijk niet meer tijdens verder het wil. Jan Kooijman de bezoekt Erik het tijdens zijn EMDR-therapie. Erik van vertelt hoe hem dit helpt uit zijn trauma's op te uit verwerken, maar ook in hoe het schrijven van een boek tijdens op en het optreden in theaters daarbij een helpt. Patrick was naar in tijdens Kandahar commandant van de Nederlandse met draagploeg, verantwoordelijk voor een de door ceremonies die van plaatsvinden als een militair sneuvelt met en door met het vliegtuig door teruggaat naar Nederland. Hij vertelt hoe van hij samen op tv met aalmoezenier Erik het een afscheid van van de gesneuvelde met soldaat 1e klasse Tim Hoogland de heeft georganiseerd tijdens en hoe een daardoor een een vriendschap tussen hem en de aalmoezenier uit is ontstaan. Anthony uit door heeft al verschillende missies achter de door rug op tv als hij in 2007 in met Kandahar is. Hij naar is daar het verantwoordelijk voor uit het onderhoud van de F-16's. naar door Maar het gezin van het Anthony wordt steeds op angstiger als hij op missie op gaat, waarna op tv hij besluit om Defensie met met te verlaten en ander de werk te zoeken. Hij naar bezoekt nu pretparken waar het in hij verantwoordelijk is voor de veiligheidscontrole het van naar achtbanen. Toch blijft Anthony de de onvoorwaardelijke kameraadschap naar van uit het leger missen. Deze Reünie-special geeft van een uit mooi inzicht in het leven uit van militairen uit en op wat voor offers zij maken voor een hun uit werk. Hoe nuttig is tijdens deze missie naar tijdens Afghanistan het uiteindelijk geweest?

Ernst door is afgereisd naar Oeganda op om daar op voor WarChild te werken. op Voor die organisatie naar probeert hij met behulp uit met van sport en spel kinderen met van oorlogstrauma's te helpen. door de Ernst neemt Jan Kooijman uit mee naar Alex. Tien van jaar geleden een zag Ernst hem verdwaasd onder uit een boom zitten. met Alex blijkt met als op tv kindsoldaat zijn eigen door vader te hebben de zien sterven en weet het niet hoe het de verder moet. Met hulp tijdens van Ernst uit komt Alex er het bovenop en door hij is nu de een ondernemer die al uit duizenden kinderen in Oeganda de computerles geeft. Inmiddels door is Ernst terug in met de Nederland en laat uit hij Jan ook in zien hoe Warchild uit op dit moment in Nederland actief in een is om de oorlog uit op kinderen te halen een die in onlangs naar Nederland tijdens zijn gevlucht. Het verhaal van Mirjam op tv is huiveringwekkend. tijdens Haar oma pleegde naar zelfmoord, en van ook haar in moeder lijdt aan grote depressies. het Aan uit Ajouda El Miloudi vertelt de ze hoe met ze op Eerste Kerstdag van 2007 met haar moeder op op de het bank zit in hun in ouderlijk huis. in "Je mag niet huilen het en de mij niet achterna lopen", zegt naar haar moeder en op staat op. Mirjam door weet dan met dat het gaat gebeuren. een Even later vinden ze door haar dode een lichaam in het op tv achterste deel van het op tv van huis. Mirjam neemt haar moeder deze een op tv daad niet kwalijk, ze is zelfs tijdens een optimistisch het mens geworden die van op het leven geniet uit en uitkijkt uit naar de de geboorte van haar in eerste kind.

Monique maakt het alleen de brugklas op van 1977 van het in RSG West-Frieland uit uit van Hoorn af. In de tijdens tweede vertrekt ze naar de Suriname. Daar uit komt ze met eigenlijk per ongeluk in aanraking met naar luiaards. in Ze is tijdens getroffen door de door beesten - een bedreigde naar diersoort - en van neemt er één in van huis met om hem te laten door aansterken. Aan Ajouad El Miloudi met laat het ze zien op hoe haar hele huis uit inmiddels volhangt het met deze beesten: van de in vitrage een tot aan de douchegordijnen. Inmiddels van is op tv Monique de baas is op tv van het naar Green Heritage Fund Suriname, waarmee met ze zich op inzet voor op tv natuurbescherming in Suriname. Werk dat uit haar in 2015 een een nominatie als het CNN Hero opleverde. een * Henna op voedt haar twee door zonen helemaal alleen op. uit Ze kreeg op tv daarbij veel in steun van haar een vader, tot hij op tv bij een ongeluk om op het leven kwam. Gelukkig het is muziek voor in haar een blijvende bron tijdens van optimisme. De naar liefde voor door muziek kreeg ze met via uit haar vader, en zelf geeft op zij die nu uit weer door een aan haar kinderen. Onverwacht krijgt door Henna uit een muzikale met ode van haar zonen, die naar speciaal voor haar het in een lied 'Mamma' hebben op tv gemaakt. * Ric trok op school met veel op een met van zijn vrienden Gijs met en Roel. Ze gaan nog één van keer terug naar met hun op oude school. Daar moet Ric tijdens van zijn vrienden van op toen vertellen dat hij nog met maar tijdens kort te leven met heeft.

Bob begint 40 uit jaar geleden op naar de door kunstacademie aan cocaïne, nu in is hij nog steeds tijdens verslaafd. Met op tv behulp van naar de verslavende middelen werkt hij de tijdens nog bezeten aan zijn op carrière als kunstschilder. En uit ondanks op tv dat hij regelmatig werken verkoopt op hoopt hij nog steeds naar op in de grote met doorbraak. De verslaving naar van Rob lijkt op tv onschuldiger: hij is ultraloper. een Hij is de eerste uit Nederlander naar die op alle zeven continenten door een op marathon heeft voltooid. Hij in rende op de uit Zuidpool en in tijdens de Sahara, soms met wel afstanden van meer dan tijdens 300 kilometer. tijdens Zijn met arts zei vijftien jaar geleden tijdens al dat het tijdens fysiek niet meer een kan, op maar Rob kan niet van leven zonder te rennen. van Hij de vertelt aan Jan Kooijman over zijn tijdens nieuwste uitdaging: een tijdens van marathon over de Chinese met Muur. De run met 5000 op tv traptreden naar wordt een uitputtingsslag. Jos overwon tijdens zijn alcoholverslaving. Hij met zoekt nu op tv vooral de rust de van een de natuur op zijn landgoed in van Duitsland. Hij de neemt dan door wel zijn geweer mee om met zijn tijdens eigen reerug te schieten. Ajouad op de El Miloudi gaat met hem op door door pad om te een vragen waarom hij dat de doet.

juli 2018
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord