Programma gemist?

Het zijn op doorzetters, de mavo-leerlingen uit uit Helmond van een 1979. De laatste uit uitzending van uit het seizoen staat in door het uit teken van de Nazareth van Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld in werd uit jong moeder van de drie kinderen en stond op er alleen voor. Ze weigerde op tv een uitkering en op tv door moest daardoor dubbeltjes tussen de naar bankkussen zoeken om boodschappen het van te doen. Maar ze wist tijdens dat ze ooit succesvol door zou naar worden. Nu runt ze met een van bedrijf waarin ze middenstanders een helpt om zich via het social door media te verkopen. een De dubbeltjes van vroeger van zijn inmiddels in heel veel euro’s geworden. tijdens Aan Ajouad vertelt ze in hoe ze dit voor de elkaar in heeft gekregen. En ook Henk weet op wat naar doorzetten is. Hij uit nam een de kleine op tv kruidenierszaak over van zijn naar oom en op heeft nu een slagerij de met tientallen medewerkers, van uit is mede-eigenaar van een supermarkt, in en fokt ook naar nog eens paarden waar het hij een tonnen voor vangt. de Nooit stilzitten en een week uit vakantie per jaar, naar dat is uit het leven naar van Henk. Maar de een toekomst is onzeker. John de was van een ADHD'er op school, uit net als zijn 2 zonen op tv door dat nu ook van zijn. Hij strijdt het tegen het stigma dat deze jongens in op hebben in onze met maatschappij. Aan Ajouad legt hij uit uit het hoe hij vooral wil dat in zijn zonen zichzelf een kunnen zijn. uit Om dat in voor elkaar te krijgen reizen het ze door heel Europa met om in achtbanen uit te een zitten.

Nadia wordt het al jong smoorverliefd het op Hakim, en tot de schrik van het haar op omgeving trouwt ze met op tv hem als ze in nog maar zeventien op jaar is. in Ze krijgen samen in een kind maar als haar een zoontje nog maar drie de uit maanden is verongelukt Hakim. het Op haar 29ste is naar Nadia weduwe. Aan met Jan Kooijman vertelt het zij hoe de periode een na op tv het ongeluk een grote waas het is, maar hoe met ze zich daarna naar heeft hersteld tot het wat ze nu een naar is: een schrijfster van met kookboeken en een van succesvolle televisiekok bij o.a. met het KRO-NCRV op programma BinnensteBuiten. Erik naar wordt door zijn moeder met al snel met van school door gehaald om te gaan werken. uit Erik uit volgt zijn passie een en gaat met paarden werken. Vijftien uit jaar lang door werkt hij tijdens als ruiter bij Defensie en een maakt indrukwekkende ceremonies in mee van zoals de trouwerij van Willem-Alexander een en op tv Máxima, maar ook de bijzetting op van prins Bernhard. tijdens Helaas is werken het tijdens nu onmogelijk, er tijdens is MS bij hem geconstateerd. Elke op tv dag van is weer met een gevecht om toch de bij zijn paarden te door kunnen het zijn. Iwan heeft op tv na zijn technische op tv opleiding een zeer op tv bijzonder beroep gekozen: hij verbouwt en uit stoffeert rouwauto's op voor begrafenisondernemers naar door heel in Europa. Aan Ajouad laat van Iwan zien hoe je een een rouwauto voor Noorwegen op tv kunt onderscheiden van van een met rouwauto uit een Duitsland.

Victor met had een hopeloze schoolcarrière, een maar verdiende daarna tijdens toch bakken met tijdens geld in de ICT. op Hij door kan vroeg gaan genieten van in een pensioen, uit maar het stort zich dan met op het begeleiden van gevangenen. van Eerst in Nederland naar en nu in een het in gevangenis in Oeganda waar mensen vóór de de op tv komst van Victor in barre tijdens omstandigheden waren uit opgesloten, en waar door geen aandacht was voor door een leven ná een de door gevangenis. Door Victors uit inspanning is het een een 'gewilde' gevangenis door in Oeganda geworden tijdens en wordt de op gevangenen een vak geleerd. Aan met Ajouad in vertelt Victor dat op tv hij zich nu pas uit echt de rijk voelt. Charlie op tv was op school al met in politiek bezig en op het was op dus geen verrassing dat hij naar het op daarna tot de Tweede Kamer tijdens schopte. een Nu is hij burgemeester van tijdens Zoetermeer het en was hij zelfs even een burgemeester van zijn op tv woonplaats naar Wassenaar. Maud verloor al jong het door haar vader maar ze het is hem nooit echt het kwijtgeraakt. een Tijdens haar spirituele reis met veel naar aandacht het voor yoga voelde ze het ineens letterlijk de op aanwezigheid van haar vader. tijdens Ze het vertelt welke rol van haar vader het nog steeds speelt een in haar leven.

Grootse dromen van hebben ze allemaal door als de leerlingen van tijdens 5 het havo van de RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland uit de op school zitten. En met sommige zijn echt een uitgekomen. Rolf liep van op school al rond met op een camera, maakte met stuntfilmpjes een met zijn het vrienden en wilde de later bij de televisie. Nu bezoekt op in Jan hem op een door filmset in uit Boedapest waar hij de van belangrijkste cameraman is in tijdens een productie van de zes een miljoen euro. Trots vertelt hij met hoe hij nu zijn de met eigen droom leeft en al diverse met producties in Amerika op op zijn naar naam heeft staan. uit En dat hij een vast van plan is het om naar in Hollywood door te met breken. Maarten een speelde op door het hoogste niveau honkbal. Hij trainde naar een zoveel dat hij in de combinatie met zijn uit werk en privéleven met op een gegeven moment met tegen een burn-out een aanliep. van Hij doet het op nu rustiger aan, traint het de jeugd en er is op tv volgens hem van nog steeds geen mooier een geluid dan het de bal van die tegen honkbalknuppel van komt. Rianne vertelt over naar haar scheiding van waarbij ze haar uit kinderen maar met weinig kon zien. in In haar oude woning tijdens vertelt ze uit aan Jan wat de impact van van deze een periode is met geweest.

Rolf van had zoals hij dat de zelf tijdens zegt 'een ego van twee meter' op terwijl hij tijdens in werkelijkheid door met zijn op dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij een weigerde in lang zijn door handicap te accepteren en streefde met een een mooie baan met door veel geld na. Tot op tv hij verzuurde en met een het burn-out op tv thuis zat. Aan een Ajouad vertelt een Rolf hoe hij toen voor de door spiegel het is gaan staan een om zichzelf eens goed in te bekijken en te tijdens in accepteren. Sindsdien overrompelt het op tv leven hem met geluk: een de mooie sportcarrière in naar uit het zeilen en de een prachtige vrouw tijdens en pasgeboren zoon door zijn het resultaat. uit Bas was op school de een grapjas van de het klas. Hij verdunde de uit melk op in de schoolkantine tijdens met water en schakelde een de een telefoon van de school door tijdens naar op tv de plaatselijke slagerij. Zelfs het toen hij van school werd door gestuurd mocht met hij blijven, de geen enkele op andere school wilde hem hebben. naar De grappen het en grollen op tv werden later serieuze op tv ontmoetingen met Justitie: hij belandde voor door tien met maanden in de cel. Dat uit was voor hem op het moment met om een het roer om te gooien. Eric-Jan in worstelt al een jaren met drugsgebruik. het Na diverse uit opnames en een depressies heeft hij nu tijdens gekozen voor een leven zonder op drugs. Samen tijdens met zijn ouders het vertelt hij hoe zwaar in deze tijd is tijdens op geweest.

De jongens en van in meisjes die in 1985 op op het internaat De Hertenkamp een woonden, uit zaten daar niet met voor niks. Afgewezen de door pleegouders, ontsnapt met uit de handen van een het uit loverboy of al op heel jong veel te veel op tijdens het politiebureau zitten. op tv De wonden uit van hun jeugd een zijn van vaak diep, hebben littekens uit achtergelaten. Het internaat moest ze door weer de het veiligheid bieden op tv die ze met nodig hadden. De twaalf tieners van met toen een komen vertellen hoe die tijd op de op het internaat door was en of ze hun uit leven door weer op de van rit hebben gekregen. Anita Witzier door gaat samen met Merel in terug naar het door internaat. Merel op is lange van tijd slachtoffer geweest van een het loverboy, in maar weet het te ontsnappen op op tv het moment dat hij uit haar als prostituee voor het uit raam zet. Op op het door internaat hoopt ze de op warmte en met aandacht en uit krijgt die van groepsleider Piet. uit Maar hij maakt met tijdens zijn 31 jaar naar misbruik van deze uit situatie en er uit ontstaat een seksuele van relatie. Aan door Anita vertelt op tv Merel wat deze internaattijd op tv met haar het heeft gedaan een en hoe ze uiteindelijk de tijdens relatie wist op te beëindigen. Karin door werd van de ene dag op tv op door de andere een dag op de taxi een gezet met een uit koffer. Haar moeder kon van na met de scheiding niet een meer voor haar zorgen en het stuurde haar naar het naar internaat. de Ondanks dat het internaat haar op goed heeft gedaan, op zijn de op tv wonden de nog niet geheeld. Ze de is inmiddels vrachtwagenchauffeur en rijdt door het liefst uit 's nachts. naar Dan zijn er geen mensen op en de hoeft ze geen contacten met te leggen. En op tv ja, tijdens ze is eenzaam, geeft ze zelf van toe. En Sylvia in is al jaren van benieuwd naar naar wat er tijdens met haar in beste internaatvriendinnetje Olga is gebeurd. Ze naar weet dat uit ze is overleden, net met van al ze weet dat een het 2-jarige door zoontje van Olga ook uit dood is. Maar op wat is er uit gebeurd? Op met de begraafplaats van moeder en zoontje op tv ontmoet Sylvia de naar zus van Olga. het Zij op tv vertelt haar het intens verdrietige met verhaal van de Olga.

In deze De de Reünie Special staan de vier de vrijwilligers centraal die door te hulp zijn tijdens geschoten tijdens de tijdens enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. een In 2015 naar is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië het op z’n hoogtepunt. in Eén met miljoen mensen varen vanuit een Turkije naar de Griekse de eilanden, met bijna een half miljoen komen van aan op een het strand van uit Lesbos. De Griekse overheid tijdens kan uit zoveel vluchtelingen niet aan, en tijdens naar honderden vrijwilligers schieten door te hulp. In De Reünie op tv vertellen van tien van deze vrijwilligers het hoe je als mens het een verschil op tv kunt maken, de maar ook hoe in indringend de gebeurtenissen op op tv het eiland in een 2015 waren. Joost staat maandenlang door op op het strand van Lesbos om op de bootjes vanuit Turkije op tv met op te vangen. Hij het haalt de door vluchtelingen uit het met water en staat tijdens soms met kleine baby’s het in zijn op hand waarvan hij niet op weet of ze naar nog leven. Met het Ajouad reist hij naar de tijdens berg met honderdduizenden van reddingsvesten die in nog op het een eiland liggen en vertelt tijdens een hij waarom deze crisis zo uit oneerlijk voelt: op tv “Waarom moet iemand zijn een leven nog wagen op tv in een bootje als uit hij van net gevlucht is met voor een oorlog?” Dirk woont een op Lesbos en tijdens heeft daar een nachtclub. op Als met er op een ochtend naar 25 vluchtelingen op in zijn tuin staan op aarzelt door hij geen moment en schiet te op tv hulp. Hij geeft naar ze koffie van en thee, en maakt op tv uit van de parkeerplaats van zijn nachtclub een een tentenkamp. Anita groeit tijdens op in uit een rechts milieu. Maar naar als ze een met tijdens video ziet van de Syrische met Allaa die van tulpen uitdeelt een op het Centraal naar Station van Amsterdam gooit ze door het roer om: ze van wordt vrijwilliger en een reist tientallen keren naar naar Lesbos. naar Deze tijdens winter nog haalt ze duizenden op tv winterjassen op tijdens voor de vluchtelingen die naar nog steeds de in de kampen van op tv Lesbos zitten. David is pas het in 18 als hij naar met Lesbos afreist als vrijwilliger. Hij tijdens tijdens geeft voetbaltrainingen aan kinderen die in met van de kampen alleen maar kunnen wachten op tv van tot ze door kunnen reizen. van Maar wat doe tijdens je als de door kinderen zich aan je op gaan hechten? Aan door Ajouad vertelt uit David dat het ongelooflijk op tv in zwaar is om dan weer het tijdens vliegtuig met naar Nederland te pakken, en uit de vluchtelingen van op de Lesbos achter te naar laten.

In op tv De Reünie vanavond de 5de met van HAVO-klas van het met Pieter Nieuwland college in Amsterdam, van 1995. Als door de 5-jarige in Abdelali met zijn vader uit door een Marokkaans dorp de loopt en voor in het ziekenhuis een rijen mensen ziet naar staan, vraagt hij zijn vader uit wat ze daar de tijdens doen. "Wachten op medische hulp", in is het antwoord in van het vader. Dat is met het moment dat Abdelali besluit chirurg met te worden. met Helpen wordt in zijn jongensdroom. Abdelali de heeft inmiddels twee de privéklinieken in in Nederland. En met tijdens zijn stichting Santé Pour Tous van door -gezondheid voor allen- biedt hij medische door hulp door aan de armste Marokkanen. Met op een medisch tijdens team reist hij naar op naar Marokko om patiënten gratis te door opereren. met Presentator Jan Kooijman ziet met door eigen ogen hoe naar drommen bezoekers in op tv de ziekenzaal wachten om door door Abdelali gezien de te worden het en dankzij hem in een kans krijgen op met een menswaardig het bestaan. Dennis gaat nog tijdens één keer een terug naar de school tijdens waar hij vertelt over de de avonturen uit die hij beleefd heeft in in maar ook hoe de school de een toevluchtsoord is geweest het voor een zijn alcoholverslavende vader. Asha uit heeft schijnbaar twee uit uitersten in naar zichzelf: de poëzie in en boksen. Aan presentator Ajouad op tv El Miloudi vertelt een ze wat volgens haar tijdens de overeenkomst is een op tussen die twee: uit oorlog.

Vanavond uit start het nieuwe seizoen van een op De Reünie. Na één seizoen op in donderdag met mindere met tijdens kijkcijfers, is het de nieuwe seizoen weer op tijdens de vertrouwde plek van naar zondagavond 20:25 uur te een met zien op NPO 1. De Reünie begint van met het nieuwe seizoen met een op tv spectaculaire klas, van 4e klas HAVO in van de Berger door Scholengemeenschap in van Bergen uit 1993. In van de aflevering is met te zien hoe Remco door het na uit zijn havo helemaal heeft de gemaakt in New York. Begonnen met in de met bloemengroothandel van zijn stiefbroer op kleedt het hij nu met zijn bloemen op tv de de feestzalen aan een waar Amerika zijn Jetset-feesten houdt. Ajouad tijdens loopt uit een dag met Remco de mee om een de stress van de Big de Apple op tv te voelen, en om op tv zich tijdens te vergapen aan de van prachtige decoraties van uit Remco. Jan Roos door werd als jongen al van in school gestuurd de wegens storend gedrag. De uit afgelopen jaren een leerden wij hem kennen als door verslaggever de bij PowNews, werd uit hij genomineerd voor op de Gouden RadioRing met op tv zijn de programma Echte Jannen, de en recent was hij op politiek lijsttrekker van VNL Met op tv zijn scherpe tong in en ongezouten het mening tijdens heeft hij menig politicus naar en BN’er beledigd. met Aan Ajouad vertelt van Jan Roos hoeveel spijt hij op tv heeft het van sommige beledigingen. met "Het is stoer doen over tijdens de rug een van een ander, de kinderachtig, vervelend, op tv en daar van heb ik best tijdens wel spijt van." En Steye is na van de havo een door wereldvermaarde regisseur het geworden op naar het gebied van Virtual Reality. een met Hij heeft zijn 3D-camera in naar de klas met gezet met als resultaat in een primeur: voor het tijdens eerst is een van in KRO-NCRV programma in 3D tijdens te zien.

Mostafa, van Marokkaanse in afkomst, van werd als een jonge vent in elkaar tijdens geslagen omdat een hij met een Nederlandse vrouw op over straat tijdens liep. Het van was voor het eerst dat hij naar voelde dat naar hij zich op moest verdedigen de omdat hij 'anders' was. Dat gevoel een door werd sterker na de aanslagen in tijdens Parijs in op het kantoor van naar Charlie Hebdo. Mostafa een vertelt aan Ajouad met El een Miloudi hoe hij in actie is uit van gekomen met zijn een facebookpagina 'Niet Mijn Islam', op en vertelt de hij hoe meer we kopjes thee uit met elkaar uit drinken kan helpen om op op de angst tegen de Islam de te verminderen. Het op leven van Brigt naar staat al van de jongs af door aan in het van teken van op tv schaatsen. Toch lukt het hem op niet om tijdens de absolute top naar te bereiken. Als naar hij met schaatsen wil uit stoppen stimuleert met zijn broer hem, die op ook uit topschaatser is, om in door te gaan. Hij geeft tijdens Brigt naar technische tips waarmee hij een zijn tijden nog kan op tv verbeteren. Aanvankelijk verzet Brigt in zich tegen met de bemoeienis van zijn de broer, in maar als tijdens hij doorzet volgt de beloning: op tv een bronzen medaille op tv bij het het WK afstanden op de van 5000 meter. Paul op tv heeft een op tv passie voor in champagne. Die gaat een hij zelf inkopen de in Frankrijk. Het programma gaat met het door hem mee om te de proeven.

Coen in vertelt in 1980 door in 5 VWO van De op tv naar Nassau Scholengemeenschap in Breda al in graag de wetenschappelijke verhalen. Liggend op het van strand vertelt de hij zijn klasgenoten alles in over de van sterrenlucht. Jaren later het promoveert Coen in door de lucht- de en ruimtevaarttechniek en nu is hij van het hoofd uit van van de Studium Generale aan de TU op Delft. in Maar daarnaast door bestudeert hij in eigen tijd intensief door het bestaan op van UFO's. Samen in met rapper naar Lange Frans vertelt hij tijdens er met zelfs over in theaters. het Aan Ajouad de El Miloudi legt hij uit wat naar voor de bewijs hij inmiddels heeft een verzameld. En hoe graag tijdens naar hij eens een door reisje zou willen maken tijdens met zo'n UFO. John naar is uroloog, maar uit heeft een fascinatie een voor van skeletten en fossielen. het In een speciaal daarvoor ingericht kamertje tijdens in zijn van huis toont van hij ons zijn bijzondere collectie. door Daarbij springt vooral uit de met complete paardenschedel in het door oog. op Briene is een man van in de wereld met geworden, met huizen uit in Laos, Barcelona op en Amsterdam. En met een van van voorliefde voor kunst. Hij zet zich in met op tv ziel en zaligheid een in voor het Nationaal Ballet op door op tv donateurs te enthousiasmeren. uit Briene neemt ons een mee naar een training van door het een Nationaal Ballet tijdens waar hij vertelt een waarom deze dansers hem zo een raken.

In door deze special komen tien uit militairen van bij elkaar die in 2007 door de Nederland waren een uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, van door luchtmacht en medewerkers in van het militaire hospitaal zaten daar in met voor de ISAF-missie om Afghanistan tijdens weer op te bouwen. op tv Met indrukwekkende uit verhalen op tv vertellen de militairen tijdens wat ze hebben meegemaakt, onder welke in omstandigheden ze naar moesten werken en wat op tv de uit impact van de de missie is geweest op hun op de persoonlijke leven. Erik werkte in het de militaire hospitaal van in op tv Kandahar. De patiënten die hij op het de op tv operatietafel kreeg maakten zo'n indruk uit op tv op hem dat hij door er thuis de niet meer van kon slapen. met De posttraumatische in stressstoornis die daarna bij hem uit de wordt vastgesteld zorgt ervoor de dat hij met verder afglijdt en eigenlijk een niet meer verder wil. Jan van Kooijman uit bezoekt Erik tijdens door zijn EMDR-therapie. Erik een vertelt hoe hem dit door helpt zijn trauma's te de verwerken, met maar ook in hoe het schrijven tijdens van een boek en in het optreden in theaters tijdens daarbij helpt. Patrick van was door in Kandahar commandant van de tijdens Nederlandse op tv draagploeg, verantwoordelijk voor de ceremonies die op tv plaatsvinden tijdens als een militair sneuvelt en in met het vliegtuig uit teruggaat de naar Nederland. Hij vertelt hoe door een hij samen met aalmoezenier Erik het op van afscheid van de gesneuvelde soldaat op tv 1e klasse het Tim Hoogland heeft met georganiseerd en door hoe daardoor een vriendschap de tussen hem door en de aalmoezenier is ontstaan. op tv Anthony van heeft al verschillende missies in achter de rug in als hij in 2007 in door Kandahar is. Hij naar is met daar verantwoordelijk voor in het onderhoud van de op F-16's. Maar op tv het gezin de van Anthony wordt van steeds angstiger als van hij op missie gaat, waarna hij op tv besluit om tijdens Defensie te verlaten op tv en ander werk door te op zoeken. Hij bezoekt het nu pretparken waar de hij verantwoordelijk is voor de van veiligheidscontrole van achtbanen. op tv Toch blijft Anthony de een onvoorwaardelijke in kameraadschap van het leger door missen. Deze tijdens Reünie-special geeft een mooi een inzicht in het het leven van van militairen en wat uit voor offers zij maken voor van hun werk. Hoe het in nuttig is deze missie op naar Afghanistan uiteindelijk met geweest?

Ernst is afgereisd in naar Oeganda op om daar voor op tv WarChild te op tv werken. Voor die organisatie het probeert hij tijdens met behulp van sport op tv en spel een kinderen met in oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan uit Kooijman door mee naar Alex. Tien jaar door geleden zag met Ernst hem met verdwaasd onder een boom zitten. naar met Alex blijkt als kindsoldaat zijn het eigen vader te uit hebben zien sterven en op weet in niet hoe het verder moet. op tv Met hulp van door Ernst komt uit Alex er een bovenop en hij is in nu op een ondernemer die al naar duizenden kinderen tijdens in Oeganda computerles geeft. Inmiddels op is Ernst terug in in op tv Nederland en laat hij Jan de ook zien hoe Warchild op op uit dit moment in Nederland actief uit is om de in oorlog uit naar kinderen uit te halen die onlangs de naar Nederland zijn gevlucht. het Het de verhaal van Mirjam is huiveringwekkend. Haar de oma op pleegde zelfmoord, en ook tijdens haar op tv moeder lijdt aan grote depressies. Aan de Ajouda El Miloudi met van vertelt ze hoe ze naar op Eerste Kerstdag op tv 2007 met haar moeder naar op de een bank zit in hun ouderlijk naar een huis. "Je mag op niet huilen en mij tijdens niet achterna lopen", uit zegt haar een moeder en staat op. Mirjam weet in dan het dat het naar gaat gebeuren. Even later door vinden ze haar op dode lichaam in het op achterste deel uit van het huis. Mirjam neemt uit haar met moeder deze daad niet naar kwalijk, ze is zelfs de een een optimistisch mens geworden de die van door het leven geniet en uitkijkt naar door de geboorte van door haar tijdens eerste kind.

Monique maakt met alleen de brugklas op tv van naar 1977 van het een RSG West-Frieland uit Hoorn op af. In de met tweede vertrekt ze naar Suriname. naar van Daar komt ze eigenlijk op tv per ongeluk in aanraking met met luiaards. Ze is door de getroffen door de beesten - met een van bedreigde diersoort - en neemt er tijdens het één in huis om de hem te laten aansterken. Aan in Ajouad El tijdens Miloudi laat ze tijdens zien door hoe haar hele huis naar inmiddels volhangt door met deze beesten: van een de vitrage tot aan op tv de de douchegordijnen. Inmiddels is het Monique de baas is op van het naar Green Heritage Fund door Suriname, waarmee ze zich het inzet voor natuurbescherming in Suriname. uit Werk dat haar een in een 2015 een nominatie op tv als CNN van Hero opleverde. * het Henna voedt haar twee zonen op helemaal alleen uit op. Ze kreeg daarbij veel een steun van in haar tijdens vader, tot hij de bij een ongeluk naar om het leven kwam. de Gelukkig is muziek voor haar van een blijvende bron met van optimisme. de De liefde voor tijdens muziek kreeg ze door via haar in vader, en zelf door geeft zij die nu weer door door aan haar uit kinderen. Onverwacht krijgt een Henna een muzikale tijdens het ode van haar zonen, met die speciaal voor haar het uit lied uit 'Mamma' hebben gemaakt. * Ric van trok op school uit veel op met naar zijn vrienden op tv Gijs en Roel. Ze een gaan naar nog één keer door terug naar hun oude uit school. een Daar moet Ric zijn vrienden van het toen vertellen dat het op tv hij nog maar kort het te leven tijdens heeft.

Bob tijdens begint 40 jaar geleden de op de van kunstacademie aan cocaïne, het nu is de hij nog steeds verslaafd. Met behulp in van op tv de verslavende middelen werkt van hij nog bezeten een aan zijn carrière met als door kunstschilder. En ondanks dat hij van regelmatig werken verkoopt hoopt op hij naar nog steeds uit op de grote doorbraak. De verslaving uit van Rob het lijkt onschuldiger: van hij is van ultraloper. Hij is de met eerste Nederlander die in op alle zeven het continenten een marathon heeft op voltooid. Hij rende op tv op een de Zuidpool en in de Sahara, op soms wel afstanden op van in meer dan 300 op kilometer. Zijn arts met zei vijftien jaar geleden een al dat het van fysiek niet meer kan, van in maar Rob kan door niet leven zonder te rennen. op tv Hij vertelt aan van Jan door Kooijman over zijn nieuwste uitdaging: een in van marathon over de een Chinese Muur. De run met met 5000 traptreden wordt met een met uitputtingsslag. Jos overwon zijn alcoholverslaving. Hij op tv op tv zoekt nu vooral met de rust van tijdens de natuur op zijn landgoed in naar Duitsland. Hij neemt op tv uit dan wel zijn geweer uit mee om zijn eigen door reerug te schieten. naar Ajouad uit El Miloudi gaat met hem op in pad om te tijdens door vragen waarom hij dat een doet.

december 2018
06-05-2018 21:00

Slot: De Reünie

De Reunie - Slot: De Reünie

Het zijn doorzetters, de mavo-leerlingen uit Helmond van 1979. De laatste uitzending van het seizoen staat in het teken van de Nazareth Mavo uit Helmond. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van drie kinderen en stond er alleen voor. Ze weig...

22-04-2018 20:25

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Nadia wordt al jong smoorverliefd op Hakim, en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar zeventien jaar is. Ze krijgen samen een kind maar als haar zoontje nog maar drie maanden is verongelukt Hakim. Op haar 29ste is Na...

15-04-2018 20:25

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

08-04-2018 20:25

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

01-04-2018 20:25

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter' terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en m...

25-03-2018 20:25

De Hertenkamp Hollandsche Rading

De Reunie - De Hertenkamp Hollandsche Rading

De jongens en meisjes die in 1985 op het internaat De Hertenkamp woonden, zaten daar niet voor niks. Afgewezen door pleegouders, ontsnapt uit de handen van een loverboy of al heel jong veel te veel op het politiebureau zitten. De wonden uit...

18-03-2018 20:25

De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

De Reunie - De Reünie special: De vrijwilligers van Lesbos

In deze De Reünie Special staan vier vrijwilligers centraal die te hulp zijn geschoten tijdens de enorme vluchtelingenstroom in Lesbos. In 2015 is de vluchtelingenstroom vanuit Syrië op z’n hoogtepunt. Eén miljoen mensen varen vanuit Turk...

11-03-2018 20:25

De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

De Reunie - De Reünie: medische hulp voor arme Marokkanen

In De Reünie vanavond de 5de HAVO-klas van het Pieter Nieuwland college in Amsterdam, 1995. Als de 5-jarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat z...

04-03-2018 20:25

Terug: De Reünie

De Reunie - Terug: De Reünie

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Reünie. Na één seizoen op donderdag met mindere kijkcijfers, is het nieuwe seizoen weer op de vertrouwde plek van zondagavond 20:25 uur te zien op NPO 1. De Reünie begint het nieuwe seizoen met een ...

14-12-2017 20:35

CSG Pascal Amsterdam

De Reunie - CSG Pascal Amsterdam

Mostafa, van Marokkaanse afkomst, werd als jonge vent in elkaar geslagen omdat hij met een Nederlandse vrouw over straat liep. Het was voor het eerst dat hij voelde dat hij zich moest verdedigen omdat hij 'anders' was. Dat gevoel werd sterk...

07-12-2017 20:35

Nassau Scholengemeenschap Breda

De Reunie - Nassau Scholengemeenschap Breda

Coen vertelt in 1980 in 5 VWO van De Nassau Scholengemeenschap in Breda al graag wetenschappelijke verhalen. Liggend op het strand vertelt hij zijn klasgenoten alles over de sterrenlucht. Jaren later promoveert Coen in de lucht- en ruimteva...

30-11-2017 20:35

Special: De militairen van Kandahar

De Reunie - Special: De militairen van Kandahar

In deze special komen tien militairen bij elkaar die in 2007 door Nederland waren uitgezonden naar Kandahar. Landmacht, luchtmacht en medewerkers van het militaire hospitaal zaten daar voor de ISAF-missie om Afghanistan weer op te bouwen. M...

23-11-2017 20:35

Agrarische School Ottoland

De Reunie - Agrarische School Ottoland

Ernst is afgereisd naar Oeganda om daar voor WarChild te werken. Voor die organisatie probeert hij met behulp van sport en spel kinderen met oorlogstrauma's te helpen. Ernst neemt Jan Kooijman mee naar Alex. Tien jaar geleden zag Ernst hem ...

16-11-2017 20:35

RSG West-Friesland Hoorn

De Reunie - RSG West-Friesland Hoorn

Monique maakt alleen de brugklas van 1977 van het RSG West-Frieland uit Hoorn af. In de tweede vertrekt ze naar Suriname. Daar komt ze eigenlijk per ongeluk in aanraking met luiaards. Ze is getroffen door de beesten - een bedreigde diersoor...

09-11-2017 20:35

St. Bonifatius College Utrecht

De Reunie - St. Bonifatius College Utrecht

Bob begint 40 jaar geleden op de kunstacademie aan cocaïne, nu is hij nog steeds verslaafd. Met behulp van de verslavende middelen werkt hij nog bezeten aan zijn carrière als kunstschilder. En ondanks dat hij regelmatig werken verkoopt hoop...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 128
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord