Programma gemist?

Grootse dromen door hebben ze allemaal als op de leerlingen van van 5 havo van door met RSG De Hoekse van Waard uit Oud-Beijerland op school op zitten. En sommige de zijn echt op uitgekomen. Rolf liep tijdens op school al rond met de een camera, maakte op stuntfilmpjes in met zijn vrienden en wilde met later de bij de televisie. Nu tijdens bezoekt Jan de hem op een filmset in op tv Boedapest, waar op hij de belangrijkste in cameraman is in een naar productie van op tv zes miljoen euro. Trots naar vertelt hij hoe door op hij nu zijn eigen droom tijdens leeft en al diverse op producties in naar Amerika een op zijn naam heeft staan. En naar dat hij in vast van plan met is de om in Hollywood door tijdens te breken. Maarten met speelde op het hoogste het niveau honkbal. Hij tijdens trainde zoveel uit dat hij het in combinatie met zijn werk en een privéleven op een naar gegeven moment tijdens tegen een een burn-out aanliep. Hij van doet het nu met rustiger aan, traint de op tv jeugd en er in is volgens de hem nog steeds in geen mooier naar geluid dan de met bal die tegen honkbalknuppel van komt. Rianne vertelt het over haar scheiding, waarbij ze op tv haar kinderen maar uit weinig kon de zien. in In haar oude woning vertelt ze met aan Jan uit wat de een impact van deze periode is het de geweest.

Als naar de vijfjarige Abdelali met zijn met van vader door een Marokkaans dorp loopt uit en voor een het ziekenhuis in rijen mensen op ziet staan, vraagt hij met zijn vader tijdens wat ze daar doen. 'Wachten op tv op medische met hulp', is het een antwoord van door vader. Dat is het moment dat tijdens Abdelali besluit naar chirurg te worden. op tv Helpen wordt zijn een jongensdroom. Abdelali heeft het inmiddels twee privéklinieken in op Nederland. met En met zijn stichting Santé met Pour Tous het -gezondheid voor allen- biedt in hij in medische hulp aan een de armste tijdens Marokkanen. Met een met medisch team reist hij naar een Marokko om patiënten gratis het de te opereren. Jan ziet met naar eigen ogen door hoe drommen bezoekers in de op ziekenzaal met wachten om op door Abdelali gezien te een worden en op dankzij hem een van kans krijgen op een tijdens menswaardig bestaan. Dennis uit gaat nog één van keer terug naar de een school uit waar hij vertelt over de avonturen door tijdens die hij beleefd heeft, door maar ook hoe de school het een een toevluchtsoord is met geweest voor zijn door alcoholverslaafde vader. Asha heeft de schijnbaar twee een uitersten in zichzelf: de van poëzie en boksen. naar Aan Ajouad door vertelt ze wat volgens van haar de overeenkomst door is tussen die twee: op tv oorlog.

Een klas met van jonge veertigers naar uit Winterswijk, op maar al op tv met veel levenservaring. Zo wordt in Nadia al jong het smoorverliefd op Hakim en op tot de schrik van de haar omgeving trouwt in ze met hem als een ze nog maar in 17 jaar is. Ze de krijgen samen een een kind, maar uit als haar zoontje de nog maar drie met maanden is verongelukt van Hakim. Op haar naar 29e is Nadia uit weduwe. Aan Jan Kooijman vertelt de op tv zij hoe de periode uit na het op ongeluk een grote waas is, op tv maar de hoe ze zich daarna heeft in hersteld tot wat ze een nu is: een de van schrijfster van kookboeken en een succesvolle in televisiekok bij op tv o.a. het op tv KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. Erik het wordt door zijn moeder in al snel een van school gehaald naar om tijdens te gaan werken. Erik de volgt zijn tijdens passie en gaat met paarden werken. tijdens in Vijftien jaar lang werkt hij als tijdens ruiter een bij Defensie en maakt op indrukwekkende ceremonies op tv mee, zoals de trouwerij van met Willem-Alexander en Máxima, tijdens maar op tv ook de bijzetting het van prins uit Bernhard. Helaas is werken nu onmogelijk, een met er is MS bij uit hem geconstateerd. Elke tijdens dag is weer een een gevecht om toch bij op tv door zijn paarden te kunnen zijn. Iwan het op heeft na zijn technische naar opleiding een zeer bijzonder op beroep op gekozen: hij verbouwt en stoffeert rouwauto's door voor op tv begrafenisondernemers door heel in Europa. Aan Ajouad naar laat Iwan zien hoe uit je een rouwauto van voor op tv Noorwegen kunt onderscheiden van een rouwauto tijdens uit uit Duitsland.

Victor had door een uit hopeloze schoolcarrière, maar verdiende door daarna toch uit bakken met geld in de ICT. van Hij met kan vroeg gaan het genieten van een pensioen, maar van stort door zich dan op het uit begeleiden van gevangenen. Eerst op tv in Nederland en van nu het in een gevangenis in Oeganda, de waar mensen van vóór de uit komst van de Victor in barre met omstandigheden waren opgesloten op tv en waar geen aandacht het was voor een leven het ná de gevangenis. het Door Victors inspanning op tv is het een 'gewilde' door op tv gevangenis in Uganda geworden en wordt op de gevangenen een naar vak het geleerd. Aan door Ajouad vertelt Victor tijdens dat hij zich tijdens nu pas echt rijk voelt. Charlie met van was op school al met met politiek bezig en op het was de dus geen een verrassing dat hij het daarna het tot de de Tweede Kamer schopte. Nu is tijdens hij burgemeester van uit Zoetermeer en in was hij zelfs even van burgemeester van naar zijn woonplaats uit Wassenaar. Maud verloor al uit jong haar tijdens vader, maar ze op tv is hem nooit echt de kwijtgeraakt. op Tijdens haar spirituele reis met door veel aandacht voor yoga een voelde ze het ineens letterlijk naar de aanwezigheid van met haar vader. In de naar Reünie vertelt in ze welke een rol haar vader nog in steeds in haar leven op speelt.

Rolf door had zoals hij dat van zelf zegt met 'een ego van twee meter', in uit terwijl hij in werkelijkheid met zijn een dwerggroei maar in 1.25 het meter is. Hij weigerde door lang zijn handicap te accepteren door en streefde in een mooie baan met uit veel geld op tv na. Tot hij verzuurde in en met het een burn-out thuis van zat. Aan Ajouad vertelt een met Rolf hoe hij op tv toen voor de spiegel is gaan een staan om zichzelf in van eens goed te tijdens bekijken en te accepteren. Sindsdien in overrompelt het het leven hem met geluk: een op mooie op sportcarrière in het zeilen en de een met prachtige vrouw van en pasgeboren zoon zijn tijdens het resultaat. Bas uit was op school de met grapjas van een de klas. Hij verdunde het de van melk in de schoolkantine op met water en schakelde de tijdens telefoon van het de de school door naar de plaatselijke naar slagerij. Zelfs toen hij door van school in werd het gestuurd mocht hij blijven, geen van enkele andere school op tv wilde hem met hebben. De grappen en grollen door werden later tijdens serieuze het ontmoetingen met justitie: hij belandde uit voor tien maanden in van de cel. op tv Dat was voor op hem het in moment om het met roer om te gooien. een Eric-Jan worstelt al jaren het met drugsgebruik. de Na diverse opnames naar en depressies in heeft hij nu gekozen door voor een naar leven zonder drugs. Samen op tv met zijn in ouders vertelt hij hoe van zwaar deze tijd de is op tv geweest.

Bart naar Stapert weet al een op de middelbare het school dat hij advocaat wil met worden. met Logisch dus door dat hij daarna rechten op gaat studeren, met eerst in Groningen, daarna in met Amerika. Bart een richt zich uit daar al snel op door zaken waarin misdadigers ter dood de het worden veroordeeld. Het is uit Barts diepste uit overtuiging dat wij met als mens nooit uit het leven van een ander mogen de nemen. Patrick reist het met door Bart naar Amerika om Bryan tijdens Jennings in te bezoeken. een Hij is ter door dood veroordeeld voor de moord en door verkrachting door van een zesjarig meisje. Patrick het vraagt de Bryan hoe hij bezig door is met het zijn executie en het hoe hij terugkijkt op de zijn misdaad. op De thuissituatie een van Tryntsje werd in behoorlijk bepaald door naar haar geestelijk beperkte broer Halbe. Maar met naar ook daarna heeft haar broer een nog veel invloed gehad uit op haar tijdens leven. naar Door hem ging ze psychologie studeren, in en door tijdens zijn enthousiasme bezit ze op tv nu haar naar eigen woonboerderij. Op de uit boerderij vertelt uit Tryntsje hoe ze door naar Halbe tijdens is gaan inzien waar haar een kracht ligt: mensen het met en op tv zonder op beperking samenbrengen. Janne heeft lang getwijfeld van of tijdens ze naar de kunstacademie op tv zou gaan, het zou ze daar wel passen van tussen als die op tv vrijgevochten tijdens geesten. Pas door als ze 42 is tijdens durft ze het. Ze durft door een zich nu kunstenaar op te noemen en laat door zien hoe door ze met de pinholefotografie haar van eigen de stijl heeft gevonden.

Wilbert verliest tijdens al van op jonge leeftijd zijn het moeder. Ze kampt met met zware depressies de en besluit uiteindelijk uit in het leven te door stappen de door verdrinking. Binnen van het gezin wordt er niet door over gesproken. in Hij verhuist met zijn uit vader naar uit Eindhoven en het leven de gaat door. met Als Wilbert in 2014 uit met zijn vriendin naar op vakantie van gaat naar Indonesië en het ze in een boottocht maken op tv komen ze in een nachtmerrie op tv terecht. De op boot zinkt en het van stel moet naar 40 uur op op open zee zien te overleven. met een Wilbert vecht tegen het de verdrinkingsdood en zijn de gedachten zijn ineens naar weer bij uit zijn moeder. Wilbert en zijn tijdens vriendin overleven het, met en naar eenmaal thuis blijkt dat hij uit de dood een van zijn moeder op nog lang niet van verwerkt heeft. Patrick gaat de samen uit met Wilbert terug naar met de plek waar zijn in moeder verdronk van en naar uit zijn ouderlijk huis tijdens om herinneringen op te halen. het Mark worstelt al het jaren met op reuma. De gewrichtsziekte kluistert tijdens hem veel op aan huis waar hij alleen van voor de zijn twee op tv dochters moet zorgen. Een dozijn uit pillen per dag gaan het er doorheen, de op op pijn is enorm, maar Mark blijft in positief naar en wil er altijd zijn met voor zijn met kinderen. door Pascal heeft een andere de uitdaging: gebarentaal op leren. Haar man de werd na een op tv operatie doof en de ze moest ineens op een op tv heel andere de manier met hem in leren communiceren.

Bevel is bevel. op tv En tijdens dus springt Paul in 2008 op tv met zijn uit parachute uit het vliegtuig de om een te landen de in de Haagse tijdens Hofvijver. Het bevel is gegeven door van zijn baas van het het ministerie met van Defensie, hoewel Paul met tijdens al heeft aangegeven dat de sprong door te een risicovol is. de Paul krijgt gelijk. de Als meervoudig kampioen precisiespringen het met de parachute uit landt hij weliswaar uit op de goede plek, door maar hij verbrijzelt daarbij door zijn het voet. Een lange revalidatie volgt, door met maar hij blijft vechten op tegen de pijn. Paul tijdens besluit dit jaar in om zijn onderbeen te door laten amputeren door en een prothesebeen te met laten aanmeten. Samen met met Patrick doet de hij daarna weer van zijn parachute om. de Kan hij weer van net zo precies tijdens in springen met zijn nieuwe been? uit De van jongens van de lts waren op tv soms hard voor elkaar, tijdens er werd een gescholden en het geknokt. Maar ook de het leraren uit moesten het ontgelden. Een een leraar werd zelfs van school van gepest. tijdens Alex, inmiddels dominee, voelt het zich geroepen om namens van de klas excuses de te maken uit aan op tv de docent. Ze ontmoeten elkaar een weer op een hun oude school. En tijdens natuurlijk werd tijdens er door uit de jongens op brommers gereden. Ook op tv uit Ronny had er een. Maar van in het examenjaar uit werd door hij op zijn brommer geschept in door een vrachtwagen van en overlijdt. Zijn met schoolvrienden uit Theo, Tonny en tijdens Aalt stappen nog door een keer samen op de brommer door met om een eerbetoon de te brengen aan hun vriend het Ronny.

Nog nooit het komen er op tv zoveel vluchtelingen naar met Nederland als in 2015. Hun een vlucht in de op bootjes het en hun ontvangst in op Nederland naar beheerst het nieuws. Maar hoe is op een het daarna met ze gegaan? uit De Reünie volgde het vijfentwintig van deze vluchtelingen van door een jaar lang en brengt het ze weer samen op op tv de op tv plek waar ze toen werden de een ondergebracht: de Jaarbeurs in Utrecht. op tv Patrick uit Lodiers spreekt met het de vluchtelingen openhartig over hun met verblijf het afgelopen jaar op op tv in Nederland. Hoe van ze soms moedeloos van werden van het wachten en van tijdens het op steeds wisselen een van opvanglocatie. Maar uit ook hoe ze muziek hebben gemaakt. op tv Ze van laten zien hoe het graag ze tijdens de taal en een op vak willen leren, maar naar ook de hoe ze kennismaken met mensen een die de vluchtelingen het het liefst een bij de grens uit zouden tegenhouden. Alle sentimenten de die leven bij de op tv vluchtelingenopvang komen de aan bod. Tamer op laat in zien hoeveel energie een er in sommige de vluchtelingen zit. Hij ontvlucht Syrië als op tv hij dreigt vermoord met te worden wegens het een kritiek op de door overheid. Nu probeert tijdens hij zijn vrouw Safa en tijdens hun twee in kinderen naar Nederland te halen. het Dat lukt. De een Reünie een volgt Safa na van haar afscheid met van familie en vrienden door in Syrië, op haar reis een via het Libanon naar Schiphol, waar ze uit Tamer een weer in in de armen kan sluiten. op tv Rafeek kreeg een speciaal tijdens welkom in Nederland: uit hij van vindt onderdak bij een gastgezin. met Samen met het de kinderen het in het gezin kijkt hij een de kinderprogramma's op televisie tijdens en leert in zo zijn woordjes Nederlands. van De Reünie op tv volgt Rafeek in uit het gezin en met hoort van de ouders op tv waarom op ze Rafeek in huis naar namen. Rasheed, de Mahmoud en uit Muayd zijn al vrienden in Damascus de sinds hun jongste in jeugd. Om een aan een oproep voor op het op leger te ontsnappen uit ontvluchten ze Syrië om na uit een gevaarlijke van bootreis in met Lesbos aan te komen. Met de boot, trein en tijdens op auto bereiken ze uiteindelijk Utrecht. met De vlucht in heeft de drie naar vrienden dichter bij elkaar gebracht, de door maar in Nederland worden ze uit van elkaar met gehaald. Met Patrick met Lodiers gaan uit ze op pad om in Hongarije in en Lesbos te van tijdens vertellen over hun tijdens vlucht en de verwachtingen die ze op toen uit hadden.

Joop op tv was op de naar middelbare school al een uit vechtersbaasje, sloeg van zelfs eens een docent een knock-out ,waarna door hij van school met werd gestuurd. Als Europees op tv Kampioen tijdens kickboksen en uitsmijter van bij de lokale discotheek genoot hij uit de aanzien bij vrienden, maar tijdens werd hij door het verkeerde vrienden ook betrokken een bij een door drugsdeal. Al het snel was Joop de een topcrimineel en met raakte hij zelf verslaafd aan de de cocaïne. naar Uiteindelijk zat op hij meer dan zes in jaar in de cel. Met in van Patrick gaat het terug naar in de loods waar hij door de miljoenen gulden verdiende aan het transporteren de van drugs de en vertelt in hij hoe hij zichzelf het net niet van het op een leven beroofde om in daarna in contact te komen in met mensen die een hem lieten tijdens kennismaken met in het evangelie. Nu is Joop de evangelist en geeft naar hij een voorlichting aan kinderen om toch door vooral weg het te blijven naar van de drugs. Ronald leidt met een zijn vriend op tv Ton een flamboyant de leven. In de horeca naar van Rotterdam de genieten met zij volop van in het leven, tot Ton bij een tijdens val in een hersenbeschadiging oploopt en in de coma raakt. Ronald de ziet zijn vriend een in door acht jaar tijd het aftakelen naar het op leven van een kasplantje en van beseft dat het uit afscheid al uit zeer naar binnenkort kan zijn. door Om zich daarop een voor te bereiden het laat hij alvast een prachtige, naar handgemaakte doodskist maken. Laetitita uit heeft een uit zwaar op tv beroep als verpleegkundige in de een palliatieve van zorg. Om haar naar leven in balans op tv te houden zoekt op tv ze af en toe de het oerkracht van het de leven de op. Ze duikt dan, zoals op tv Iceman Wim naar Hof, in op water van nul tijdens graden.

Programma door waarin oud-klasgenoten elkaar weer de sinds lange tijd door ontmoeten.

Ondanks dat Paul tijdens zegt dat naar het uit onveilig is krijgt hij de dienstopdracht de om met tijdens zijn parachute te landen met op het de Hofvijver. De het afloop is op tv fataal. Bevel is bevel. de En dus springt Paul van in 2008 tijdens met zijn parachute uit uit het vliegtuig om met te landen tijdens in de tijdens Haagse Hofvijver. Het bevel uit is gegeven door zijn naar baas van het op tv Ministerie van op Defensie, hoewel Paul al heeft van aangegeven dat van de sprong van te risicovol is. Paul krijgt de gelijk. een Als meervoudig kampioen precisiespringen met een de van parachute landt hij door weliswaar op de met goede plek, maar met hij verbrijzelt tijdens daarbij zijn voet. Een lange een revalidatie de volgt maar hij blijft de vechten tegen het de pijn. Paul besluit dit van jaar om zijn onderbeen op te de laten amputeren en een uit prothesebeen te een laten aanmeten. Samen door met Patrick doet hij naar daarna tijdens weer zijn parachute om. Kan hij de weer net op tv zo precies springen uit met met nieuwe been? De jongens van uit de LTS waren op tv soms hard voor door elkaar, er werd gescholden op tv en geknokt. Maar een op ook de leraren moesten met het ontgelden. Een leraar op werd zelfs van school in tijdens gepest. Alex, inmiddels dominee, tijdens voelt zich geroepen om het namens van de klas excuses te maken door aan op tv de docent. Ze ontmoeten elkaar uit weer op op tv hun oude het school. En natuurlijk werd er een op brommers gereden door een de jongens. tijdens Ook door Ronny had er één. van Maar in naar het examenjaar werd hij in op zijn brommer geschept door van een vrachtwagen en met overlijdt. Zijn het schoolvrienden op tv Theo, Tonny en Aalt op stappen nog tijdens één keer samen op de naar brommer om een eerbetoon uit te tijdens brengen aan hun vriend op tv Ronny.

oktober 2019
28-08-2018 10:05

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

21-08-2018 10:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

De Reunie - Pieter Nieuwland College Amsterdam

Als de vijfjarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat ze daar doen. 'Wachten op medische hulp', is het antwoord van vader. Dat is het moment dat Ab...

14-08-2018 10:00

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijgen samen een kind, maar als ...

07-08-2018 10:05

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

31-07-2018 10:05

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter', terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en ...

28-08-2017 15:05

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst in Groningen, daarna in Amerika. Bart richt zich daar al snel op zaken waarin misdadigers ter dood worden vero...

22-08-2017 15:05

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stappen door verdrinking. Binnen het gezin wordt er niet over gesproken. Hij verhuist met zijn vader naar Eindhoven en...

14-08-2017 15:00

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de Haagse Hofvijver. Het bevel is gegeven door zijn baas van het ministerie van Defensie, hoewel Paul al heeft aangegeven dat de sprong te risi...

09-08-2017 10:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen een ...

31-07-2017 15:05

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens een docent knock-out ,waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, maa...

14-11-2016 14:25

Lagere Landbouwschool Witmarsum

De Reunie - Lagere Landbouwschool Witmarsum

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten.

30-10-2016 14:25

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Ondanks dat Paul zegt dat het onveilig is krijgt hij de dienstopdracht om met zijn parachute te landen op de Hofvijver. De afloop is fataal. Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de...

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!