Programma gemist?

Grootse op tv dromen hebben ze in allemaal als de leerlingen een van 5 op havo van in RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op op school zitten. op tv En door sommige zijn echt uitgekomen. tijdens Rolf liep op school uit al rond met van een camera, van maakte stuntfilmpjes met zijn een vrienden en met wilde de later bij de met televisie. Nu bezoekt Jan hem met op door een filmset in Boedapest, waar de hij de belangrijkste van cameraman is in een een productie met van zes miljoen euro. met Trots vertelt hij naar hoe hij met nu zijn eigen droom in leeft en een al diverse naar producties in Amerika op zijn door naam de heeft staan. En de dat hij vast van van plan is om in Hollywood naar door te breken. op tv op Maarten speelde op het hoogste niveau naar op tv honkbal. Hij trainde zoveel dat hij naar in combinatie met op zijn werk en van privéleven door op een gegeven moment van tegen een tijdens burn-out aanliep. Hij doet het het nu op rustiger aan, traint op de jeugd en er is door volgens hem nog op steeds geen mooier in geluid dan de tijdens bal het die tegen honkbalknuppel komt. tijdens Rianne vertelt over haar op scheiding, waarbij ze een haar kinderen een maar weinig van kon zien. van In haar oude tijdens woning vertelt ze aan het Jan wat de op tv impact van deze uit periode is een geweest.

Als de vijfjarige uit Abdelali met zijn een vader de door een Marokkaans dorp loopt in en voor het in ziekenhuis rijen mensen het van ziet staan, vraagt hij zijn tijdens vader wat op ze daar doen. 'Wachten met op medische hulp', tijdens is het in antwoord van in vader. Dat is het moment dat met Abdelali tijdens besluit chirurg in te worden. Helpen uit wordt zijn jongensdroom. Abdelali van heeft inmiddels twee privéklinieken van in Nederland. En tijdens met zijn stichting Santé de Pour in Tous -gezondheid voor van allen- biedt naar hij medische hulp aan de armste van Marokkanen. Met op een medisch team het reist het hij naar Marokko op tv om patiënten gratis te de opereren. Jan ziet met een eigen ogen door hoe drommen bezoekers in de de ziekenzaal wachten door om door Abdelali het gezien de te worden en dankzij op hem een kans krijgen op tijdens een menswaardig bestaan. in op tv Dennis gaat nog één het keer terug naar de school op tv waar hij het vertelt over de met avonturen die hij het beleefd door heeft, maar ook hoe in de school een naar toevluchtsoord is geweest in voor zijn alcoholverslaafde vader. Asha tijdens heeft van schijnbaar twee uitersten in tijdens zichzelf: door de poëzie en boksen. Aan Ajouad tijdens vertelt ze het wat een volgens haar de overeenkomst is het tussen die op tv twee: oorlog.

Een met klas met jonge veertigers van uit Winterswijk, maar al een met op tv veel levenservaring. Zo de wordt Nadia al uit jong smoorverliefd op Hakim en tijdens tot de schrik van haar omgeving in trouwt ze met op tv hem de als ze nog maar met 17 jaar is. Ze het krijgen samen op een kind, maar als haar tijdens in zoontje nog maar drie maanden is naar verongelukt de Hakim. Op haar 29e is naar Nadia weduwe. op tv Aan Jan Kooijman op tv vertelt zij de hoe de naar periode na het ongeluk een tijdens grote waas is, op maar hoe ze op zich daarna op tv heeft hersteld tot wat ze tijdens het nu is: een schrijfster van naar kookboeken en een succesvolle met van televisiekok bij o.a. uit het KRO-NCRV programma in BinnensteBuiten. Erik wordt door op zijn moeder al snel van van school gehaald op tv om te gaan op werken. naar Erik volgt zijn passie en gaat door met paarden werken. op tv Vijftien jaar van lang werkt de hij als met ruiter bij Defensie en maakt indrukwekkende het ceremonies mee, zoals van de door trouwerij van een Willem-Alexander en Máxima, maar door ook de bijzetting een van prins naar Bernhard. Helaas is met werken nu onmogelijk, er is door MS bij hem geconstateerd. door Elke een dag is weer een door gevecht om toch een bij zijn op paarden te kunnen zijn. Iwan op tv heeft na op tv zijn technische opleiding op tv een zeer bijzonder met beroep gekozen: hij een verbouwt en stoffeert het rouwauto's voor begrafenisondernemers op door heel Europa. op tv Aan in Ajouad laat Iwan in zien hoe je een rouwauto voor in Noorwegen kunt op onderscheiden van op tv een rouwauto uit naar Duitsland.

Victor op tv had een hopeloze naar schoolcarrière, maar uit verdiende daarna toch tijdens bakken met geld in een de ICT. Hij kan door vroeg gaan met genieten van naar een pensioen, maar de stort zich dan de op het begeleiden van in gevangenen. Eerst in van Nederland en nu op tv in een gevangenis in uit Oeganda, waar in mensen vóór de komst van door het Victor in barre naar omstandigheden waren opgesloten en naar waar geen het aandacht was voor een leven het ná de uit gevangenis. Door op Victors inspanning is met het een 'gewilde' gevangenis in een Uganda de geworden en wordt de een gevangenen een vak geleerd. Aan het Ajouad vertelt naar Victor met dat hij zich nu naar pas echt rijk voelt. Charlie door was tijdens op school al met politiek in bezig en het het was het dus geen verrassing in dat hij het daarna in tot de Tweede Kamer op naar schopte. Nu is uit hij burgemeester van Zoetermeer en was op hij zelfs even van burgemeester van zijn het woonplaats Wassenaar. Maud door verloor uit al jong haar in vader, maar ze is hem door nooit echt op tv kwijtgeraakt. Tijdens haar spirituele met een reis met veel aandacht voor yoga in voelde ze op tv ineens letterlijk tijdens de aanwezigheid van haar een vader. tijdens In de Reünie vertelt ze het welke rol haar tijdens vader met nog steeds in haar leven tijdens speelt.

Rolf in had zoals in hij dat zelf zegt in 'een ego van twee uit meter', het terwijl hij in werkelijkheid met met zijn een dwerggroei maar 1.25 meter is. op tv Hij tijdens weigerde lang zijn handicap te accepteren van naar en streefde een van mooie baan met veel geld een na. Tot hij een verzuurde en op met een burn-out thuis met zat. Aan Ajouad uit vertelt Rolf hoe een hij toen voor de een spiegel is gaan op tv in staan om zichzelf eens tijdens goed te bekijken en op tv te op accepteren. Sindsdien overrompelt het leven met hem met in geluk: een mooie sportcarrière in in het zeilen van en een uit prachtige vrouw en in pasgeboren zoon zijn de het resultaat. met Bas was op school de grapjas naar van de uit klas. Hij op tv verdunde de melk in tijdens de een schoolkantine met water en schakelde tijdens de telefoon in van de school door het naar de een plaatselijke slagerij. met Zelfs toen hij van school een werd gestuurd in mocht hij een blijven, geen enkele andere school uit wilde hem hebben. De met grappen en grollen op tv werden het later serieuze ontmoetingen naar met justitie: hij belandde voor in tien naar maanden in de cel. Dat op tv tijdens was voor hem het moment op tv om het roer het om te uit gooien. Eric-Jan een worstelt al jaren met drugsgebruik. met Na diverse door opnames en depressies heeft door hij nu met gekozen voor een het leven zonder drugs. van Samen met zijn op ouders vertelt hij tijdens hoe zwaar met deze tijd is van geweest.

Bart een Stapert weet al op de uit middelbare door school dat hij advocaat wil van worden. Logisch dus een dat hij door daarna op tv rechten gaat studeren, eerst met in Groningen, uit daarna in Amerika. Bart richt uit zich de daar al snel een op zaken waarin misdadigers ter uit dood het worden veroordeeld. Het is naar Barts diepste overtuiging dat wij naar het als mens nooit het leven van een naar een ander mogen nemen. een Patrick reist op tv met Bart naar Amerika tijdens om Bryan Jennings de te bezoeken. Hij is ter de dood veroordeeld op tv voor de de moord en verkrachting van op een zesjarig door meisje. Patrick vraagt Bryan het hoe hij in bezig is met zijn de executie en hoe de hij een terugkijkt op zijn misdaad. De met thuissituatie naar van Tryntsje werd behoorlijk naar bepaald door uit haar geestelijk beperkte een broer Halbe. Maar door ook daarna heeft door haar broer nog veel het invloed gehad op haar in leven. Door het hem ging een ze psychologie studeren, een en door zijn enthousiasme een bezit ze nu haar eigen in tijdens woonboerderij. Op de boerderij vertelt het Tryntsje hoe ze door door uit Halbe is gaan met inzien waar haar op tv kracht ligt: mensen uit met en zonder beperking samenbrengen. Janne de in heeft lang getwijfeld of ze op tv naar de kunstacademie van zou door gaan, zou ze daar op tv wel passen tussen als tijdens die tijdens vrijgevochten geesten. Pas van als ze 42 is van durft ze het. in Ze durft zich nu kunstenaar de te met noemen en laat zien de hoe ze van met de pinholefotografie haar eigen op tv stijl heeft tijdens gevonden.

Wilbert verliest al naar op jonge door leeftijd op tv zijn moeder. Ze kampt de met zware depressies de en besluit uiteindelijk uit het in leven te stappen uit door verdrinking. tijdens Binnen op tv het gezin wordt er niet van over gesproken. Hij op verhuist met zijn vader het tijdens naar Eindhoven en het leven gaat de door. Als Wilbert door een in 2014 met zijn vriendin op uit vakantie gaat naar in Indonesië uit en ze een boottocht in maken komen tijdens ze in met een nachtmerrie terecht. in De boot zinkt in en het stel moet 40 de uur naar op open zee zien te in overleven. Wilbert vecht tegen in in de verdrinkingsdood en zijn gedachten door zijn ineens in weer bij op zijn moeder. Wilbert en door zijn vriendin overleven het, en tijdens eenmaal met thuis blijkt dat hij in de dood van zijn tijdens moeder nog op lang niet verwerkt door heeft. Patrick gaat samen naar met in Wilbert terug door naar de plek waar zijn moeder een verdronk en naar op tv zijn het ouderlijk huis om herinneringen een op naar te halen. Mark worstelt op al jaren op tv met reuma. De op gewrichtsziekte kluistert hem veel aan de huis waar hij op tv alleen voor van zijn twee dochters moet zorgen. op tv Een het dozijn pillen per door dag gaan in er doorheen, de pijn is enorm, een maar Mark door blijft met positief en wil er met altijd zijn voor met zijn kinderen. de Pascal heeft een andere in uitdaging: gebarentaal leren. Haar man met werd in na een operatie doof en door ze moest in ineens op met een heel andere manier met op tv hem leren naar communiceren.

Bevel is bevel. door naar En dus springt met Paul in 2008 door met zijn parachute uit op het vliegtuig om te landen met een in de Haagse Hofvijver. Het door bevel een is gegeven door de zijn baas van het ministerie van op Defensie, uit hoewel Paul al heeft aangegeven uit dat de van sprong te op tv risicovol is. Paul tijdens krijgt gelijk. Als van meervoudig kampioen precisiespringen met uit de parachute landt met hij weliswaar op de uit goede tijdens plek, maar hij verbrijzelt daarbij van zijn voet. Een met lange revalidatie volgt, in naar maar hij blijft vechten tegen in de pijn. Paul met besluit dit jaar in om de zijn onderbeen te laten amputeren van en in een prothesebeen te laten aanmeten. met Samen met Patrick doet op hij daarna weer naar zijn parachute met om. Kan tijdens hij weer door net zo precies springen met zijn in nieuwe been? De in jongens de van de lts op waren soms hard voor elkaar, in er naar werd gescholden en geknokt. Maar op ook de in leraren moesten het ontgelden. op tv Een het leraar werd met zelfs van school gepest. Alex, tijdens inmiddels het dominee, voelt zich door geroepen om namens de klas excuses van te met maken aan de docent. Ze in van ontmoeten elkaar weer op hun met oude van school. En natuurlijk werd in er door de jongens de op brommers gereden. Ook van Ronny had er in een. Maar uit in het op examenjaar werd door hij op zijn uit brommer geschept door een vrachtwagen in en overlijdt. Zijn een schoolvrienden Theo, Tonny en op Aalt stappen door nog op tv een keer samen op naar de brommer om een eerbetoon het te brengen op aan hun vriend tijdens Ronny.

Nog nooit tijdens komen er zoveel de vluchtelingen naar Nederland in als in 2015. een Hun vlucht in het de van bootjes en hun ontvangst in Nederland naar uit beheerst het nieuws. Maar hoe is in het daarna met op tv ze gegaan? in De Reünie in volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen naar van een jaar lang en brengt op ze weer naar samen op de plek waar uit ze toen werden uit van ondergebracht: de Jaarbeurs in in Utrecht. Patrick Lodiers spreekt met met tijdens de vluchtelingen openhartig over hun het verblijf het afgelopen jaar in in Nederland. de Hoe in ze soms moedeloos werden van uit het wachten en van tijdens het steeds wisselen een van opvanglocatie. Maar met ook op tv hoe ze muziek de hebben gemaakt. Ze laten het zien met hoe graag ze de taal en met de een vak willen leren, tijdens maar ook hoe ze kennismaken het met mensen die van in de vluchtelingen het liefst bij met de grens naar zouden tegenhouden. op Alle sentimenten die leven bij op de vluchtelingenopvang komen aan tijdens bod. Tamer door laat zien hoeveel op energie tijdens er in sommige het vluchtelingen zit. Hij ontvlucht Syrië als het hij op dreigt vermoord te worden uit wegens kritiek op de tijdens overheid. Nu probeert door hij door zijn vrouw Safa in en hun twee kinderen met naar Nederland te op halen. Dat lukt. De in Reünie volgt op tv Safa na haar afscheid de van in familie en vrienden in met Syrië, op haar uit reis via Libanon naar tijdens Schiphol, waar op tv ze Tamer tijdens weer in de armen kan op tv sluiten. Rafeek een kreeg een speciaal in welkom in in Nederland: hij vindt uit onderdak bij een gastgezin. Samen door tijdens met de kinderen in het gezin tijdens naar kijkt hij de kinderprogramma's op de televisie en tijdens leert zo zijn met woordjes Nederlands. De Reünie volgt naar op tv Rafeek in het gezin uit en hoort van in de ouders waarom ze Rafeek naar in huis van namen. Rasheed, naar Mahmoud en Muayd zijn al op vrienden tijdens in Damascus sinds hun jongste naar jeugd. Om met aan op tv een oproep voor het leger een te ontsnappen ontvluchten ze de Syrië om de na een gevaarlijke op tv bootreis in in Lesbos aan naar te komen. Met boot, trein op en auto bereiken ze door op tv uiteindelijk Utrecht. De op tv vlucht heeft de drie vrienden naar dichter bij elkaar op tv gebracht, maar naar in Nederland worden met ze uit elkaar gehaald. Met tijdens het Patrick Lodiers gaan ze op pad de door om in Hongarije met en Lesbos te tijdens vertellen over hun vlucht en de de verwachtingen naar die ze toen door hadden.

Joop was een op de op tv middelbare school al een op vechtersbaasje, op tv sloeg zelfs eens een op tv docent knock-out naar ,waarna hij van school werd uit gestuurd. Als Europees Kampioen op kickboksen en tijdens uitsmijter bij de lokale op discotheek tijdens genoot hij aanzien bij het vrienden, maar het werd hij door verkeerde vrienden tijdens ook door betrokken bij een de drugsdeal. Al een snel was Joop een op topcrimineel en het raakte hij zelf verslaafd aan de naar cocaïne. Uiteindelijk zat op hij meer op tv dan zes jaar het in van de cel. Met Patrick gaat de het terug naar tijdens de door loods waar hij miljoenen gulden naar verdiende aan het het transporteren van in drugs en vertelt hij hoe naar hij zichzelf net met van niet van het leven in beroofde om daarna in contact het te een komen met in mensen die hem lieten kennismaken met door het evangelie. in Nu is Joop evangelist naar en op tv geeft hij op voorlichting aan kinderen om van toch vooral weg te blijven op tv van de drugs. een Ronald leidt van met van zijn vriend Ton op een flamboyant leven. door In de horeca van Rotterdam genieten door zij door volop van het leven, tijdens tot Ton in bij een op tv val een hersenbeschadiging oploopt op tv en in coma raakt. in Ronald tijdens ziet zijn vriend in acht in jaar tijd aftakelen tijdens naar het tijdens leven van een met kasplantje en van beseft dat het afscheid al een zeer naar binnenkort kan zijn. Om op tv zich daarop voor op tv te bereiden van laat hij alvast van een prachtige, handgemaakte doodskist de maken. Laetitita heeft naar een zwaar beroep door als verpleegkundige in uit de palliatieve zorg. Om haar uit leven in met balans tijdens te houden zoekt ze tijdens af en toe tijdens de oerkracht van het de leven op. Ze op duikt op tv dan, zoals Iceman op Wim Hof, in water op van nul van graden.

Programma waarin oud-klasgenoten een elkaar weer sinds op tv lange tijd door ontmoeten.

Ondanks dat de Paul op zegt dat het onveilig in is krijgt hij in de dienstopdracht om met zijn op de parachute te landen op de Hofvijver. het De een afloop is fataal. Bevel op is bevel. En naar dus door springt Paul in naar 2008 met zijn het parachute uit het vliegtuig van om te landen van in de Haagse het Hofvijver. Het bevel is gegeven op tv door van zijn baas van het Ministerie tijdens van naar Defensie, hoewel Paul al heeft uit aangegeven dat de de op tv sprong te risicovol is. van Paul krijgt gelijk. Als tijdens meervoudig kampioen naar precisiespringen met de parachute landt naar hij weliswaar tijdens op de de goede plek, het maar hij verbrijzelt daarbij zijn naar voet. Een lange uit revalidatie naar volgt maar hij blijft vechten tegen in de de pijn. Paul besluit een dit jaar om uit zijn onderbeen te laten amputeren met en een door prothesebeen te laten op aanmeten. op Samen met Patrick op doet hij daarna naar weer zijn parachute naar om. Kan hij met weer net zo het precies springen met nieuwe een been? De jongens van de in LTS van waren soms hard voor in elkaar, een er werd gescholden en geknokt. naar Maar tijdens ook de leraren moesten het ontgelden. van Een op tv leraar werd zelfs van school de gepest. op Alex, inmiddels dominee, voelt zich naar geroepen om namens het de klas de excuses te op tv maken aan op de docent. Ze ontmoeten de elkaar weer op hun op oude school. En natuurlijk op de werd er op brommers gereden door van de een jongens. Ook Ronny had er een één. Maar in door met het examenjaar werd hij op het zijn brommer geschept uit door een vrachtwagen met en overlijdt. Zijn schoolvrienden het Theo, Tonny naar en van Aalt stappen nog één in keer samen op van de brommer om tijdens een eerbetoon uit te brengen aan hun vriend uit Ronny.

maart 2019
28-08-2018 10:05

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

21-08-2018 10:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

De Reunie - Pieter Nieuwland College Amsterdam

Als de vijfjarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat ze daar doen. 'Wachten op medische hulp', is het antwoord van vader. Dat is het moment dat Ab...

14-08-2018 10:00

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijgen samen een kind, maar als ...

07-08-2018 10:05

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

31-07-2018 10:05

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter', terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en ...

28-08-2017 15:05

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst in Groningen, daarna in Amerika. Bart richt zich daar al snel op zaken waarin misdadigers ter dood worden vero...

22-08-2017 15:05

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stappen door verdrinking. Binnen het gezin wordt er niet over gesproken. Hij verhuist met zijn vader naar Eindhoven en...

14-08-2017 15:00

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de Haagse Hofvijver. Het bevel is gegeven door zijn baas van het ministerie van Defensie, hoewel Paul al heeft aangegeven dat de sprong te risi...

09-08-2017 10:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen een ...

31-07-2017 15:05

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens een docent knock-out ,waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, maa...

14-11-2016 14:25

Lagere Landbouwschool Witmarsum

De Reunie - Lagere Landbouwschool Witmarsum

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten.

30-10-2016 14:25

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Ondanks dat Paul zegt dat het onveilig is krijgt hij de dienstopdracht om met zijn parachute te landen op de Hofvijver. De afloop is fataal. Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de...

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord