Programma gemist?

Grootse dromen op hebben de ze allemaal als de een leerlingen van 5 in havo van RSG op tv De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op op op school zitten. En in sommige zijn echt op uitgekomen. Rolf liep op naar school al rond van met op een camera, maakte stuntfilmpjes met in zijn op vrienden en wilde later naar bij de televisie. naar Nu bezoekt Jan hem een op op tv een filmset in Boedapest, de waar hij de belangrijkste een cameraman tijdens is in een productie een van zes miljoen euro. Trots een het vertelt hij hoe hij naar nu zijn eigen droom naar leeft en door al diverse producties in Amerika uit op zijn het naam heeft door staan. En in dat hij vast van naar plan is om in van Hollywood uit door te breken. Maarten speelde in op de het hoogste niveau tijdens honkbal. Hij trainde zoveel op tv dat hij in combinatie met uit zijn werk en met een privéleven op een gegeven de moment tegen een burn-out aanliep. tijdens Hij doet het het nu rustiger met aan, de traint de jeugd en op tv er is volgens hem uit nog steeds een geen mooier een geluid dan de bal het die tegen honkbalknuppel tijdens komt. Rianne vertelt over haar op tv scheiding, uit waarbij ze haar met kinderen maar weinig kon zien. in In in haar oude woning met vertelt ze aan Jan wat van de impact van de deze een periode is van geweest.

Als op de vijfjarige de Abdelali met zijn vader naar door een op Marokkaans dorp loopt en voor het de ziekenhuis in rijen mensen ziet staan, naar vraagt hij zijn in vader wat naar ze daar op doen. 'Wachten op door medische hulp', is het antwoord van op vader. Dat is naar het moment op tv dat Abdelali besluit tijdens chirurg te worden. het Helpen de wordt zijn jongensdroom. Abdelali een heeft inmiddels twee op tv privéklinieken in Nederland. tijdens En met zijn met stichting Santé het Pour Tous -gezondheid voor op allen- biedt hij tijdens medische hulp aan op de armste Marokkanen. Met in een op tv medisch team reist hij naar Marokko uit om tijdens patiënten gratis te opereren. Jan door ziet met eigen de ogen hoe drommen op bezoekers in van de ziekenzaal het wachten om door Abdelali gezien in tijdens te worden en dankzij hem een een kans krijgen door op uit een menswaardig bestaan. Dennis gaat nog tijdens tijdens één keer terug met naar de school waar hij door vertelt over op de avonturen die van hij beleefd heeft, een maar ook op hoe de school een uit toevluchtsoord is geweest voor zijn uit alcoholverslaafde vader. Asha door door heeft schijnbaar twee uit uitersten in zichzelf: de naar poëzie en boksen. Aan de Ajouad vertelt ze het wat met volgens haar de overeenkomst is uit tussen die twee: van oorlog.

Een klas met met jonge veertigers uit een met Winterswijk, maar al met veel levenservaring. op Zo de wordt Nadia al jong in smoorverliefd op naar Hakim en naar tot schrik van in haar omgeving trouwt ze met hem het tijdens als ze nog maar uit 17 jaar is. Ze krijgen van samen op tv een kind, met maar als haar zoontje nog maar het drie maanden door is verongelukt naar Hakim. Op haar 29e is met Nadia weduwe. Aan van Jan Kooijman naar vertelt de zij hoe de uit periode na het ongeluk een grote op tv waas is, maar naar hoe ze een zich daarna heeft hersteld van tot een wat ze nu is: een met naar schrijfster van kookboeken en een succesvolle in met televisiekok bij o.a. het KRO-NCRV programma op BinnensteBuiten. Erik uit wordt door zijn de moeder al snel van uit school gehaald om door te gaan werken. uit het Erik volgt zijn passie en gaat een met paarden op werken. Vijftien naar jaar lang werkt hij tijdens als ruiter bij Defensie de en maakt indrukwekkende uit een ceremonies mee, zoals de tijdens trouwerij van Willem-Alexander en op tv Máxima, maar ook van de uit bijzetting van prins Bernhard. Helaas uit is werken nu onmogelijk, naar er is een MS bij hem uit geconstateerd. de Elke dag is weer een door gevecht om op toch bij zijn paarden te de kunnen zijn. Iwan met heeft na zijn de technische opleiding van een zeer bijzonder beroep door gekozen: in hij verbouwt en het stoffeert rouwauto's voor begrafenisondernemers op tv door heel Europa. Aan de Ajouad laat Iwan met zien hoe je door een rouwauto op tv voor Noorwegen kunt naar onderscheiden van een door rouwauto uit uit Duitsland.

Victor had een een hopeloze naar schoolcarrière, maar de verdiende daarna toch bakken een met geld in van de ICT. Hij kan uit vroeg gaan genieten van in een pensioen, maar het stort met zich dan in op het begeleiden van het gevangenen. Eerst in Nederland in en uit nu in een gevangenis in tijdens Oeganda, naar waar mensen vóór op de komst van Victor in door barre omstandigheden een waren opgesloten en waar geen in aandacht in was voor een leven in ná de gevangenis. naar Door Victors inspanning op tv is het een een 'gewilde' gevangenis in Uganda naar een geworden en wordt de een gevangenen een vak geleerd. naar Aan naar Ajouad vertelt Victor dat op hij zich nu pas echt op tv rijk voelt. in Charlie op was op school al met een politiek bezig op tv en het was dus geen op tv op tv verrassing dat hij van het daarna tot de de Tweede Kamer schopte. Nu naar is naar hij burgemeester van Zoetermeer en was door het hij zelfs even burgemeester van zijn met woonplaats Wassenaar. naar Maud verloor door al jong in haar vader, maar ze is hem de nooit naar echt kwijtgeraakt. Tijdens uit haar spirituele reis tijdens met veel op tv aandacht voor yoga op tv voelde ze ineens met letterlijk de aanwezigheid van haar in vader. In de uit Reünie vertelt op ze welke rol door haar vader een nog steeds in haar leven op tv speelt.

Rolf op had zoals hij dat door zelf zegt 'een naar ego van twee meter', de het terwijl hij in door werkelijkheid met zijn dwerggroei op tv maar 1.25 meter met is. Hij weigerde lang zijn naar handicap uit te accepteren en streefde een in mooie in baan met veel het geld na. Tot hij verzuurde op in en met een van burn-out thuis zat. Aan de Ajouad vertelt Rolf hoe op tv hij toen voor de tijdens de spiegel is gaan van staan om zichzelf een eens goed te bekijken en met te op tv accepteren. Sindsdien overrompelt het leven hem het met geluk: een van mooie sportcarrière in in het het zeilen en een prachtige met vrouw en de pasgeboren zoon zijn het op resultaat. Bas uit was op school de het grapjas van de naar klas. op tv Hij verdunde de melk in de naar schoolkantine naar met water en schakelde een de telefoon uit van de school door de naar een de plaatselijke slagerij. Zelfs in toen hij van een school werd een gestuurd mocht hij blijven, op tv geen enkele andere school wilde in hem hebben. De met grappen en naar grollen uit werden later serieuze ontmoetingen met justitie: tijdens hij met belandde voor tien met maanden in het de cel. Dat was voor op hem het tijdens moment om het tijdens roer om te naar gooien. Eric-Jan worstelt al jaren een met uit drugsgebruik. Na diverse opnames met en depressies heeft hij door nu in gekozen voor een leven zonder uit drugs. op Samen met zijn ouders vertelt door hij hoe op zwaar deze tijd het is uit geweest.

Bart in Stapert weet al uit op de middelbare school een dat hij uit advocaat wil worden. Logisch van dus dat hij daarna naar rechten gaat met studeren, eerst in Groningen, het tijdens daarna in Amerika. Bart tijdens richt zich door daar al snel op tijdens zaken waarin misdadigers op ter dood worden veroordeeld. Het tijdens is Barts op diepste overtuiging uit dat wij het als mens nooit van het leven van een tijdens ander mogen nemen. Patrick naar reist met de Bart naar Amerika uit om Bryan Jennings op te bezoeken. Hij is ter door uit dood veroordeeld voor het de moord en door verkrachting van een zesjarig meisje. Patrick tijdens vraagt Bryan met hoe met hij bezig is met in zijn executie en de hoe hij terugkijkt op naar zijn misdaad. een De thuissituatie met van Tryntsje werd behoorlijk van bepaald door haar geestelijk het beperkte op broer Halbe. Maar uit ook daarna heeft haar het broer nog een veel invloed gehad op haar leven. naar Door hem van ging ze psychologie studeren, de en door zijn een met enthousiasme bezit ze nu haar tijdens eigen woonboerderij. Op op de boerderij vertelt een Tryntsje hoe tijdens ze door Halbe is gaan het tijdens inzien waar haar kracht van ligt: mensen met tijdens en zonder met beperking samenbrengen. Janne heeft lang getwijfeld met of ze door naar met de kunstacademie zou gaan, zou tijdens ze van daar wel passen tussen als tijdens die op vrijgevochten geesten. Pas door als ze 42 is durft ze uit het. Ze durft met zich nu kunstenaar met te noemen naar en laat zien van hoe ze een met de van pinholefotografie haar eigen uit stijl heeft gevonden.

Wilbert een verliest al op met jonge leeftijd door zijn moeder. Ze kampt met van zware depressies en op besluit het uiteindelijk uit het het leven te stappen een door verdrinking. Binnen het gezin wordt op er uit niet over op gesproken. Hij verhuist met zijn vader tijdens naar op Eindhoven en met het leven gaat door. uit Als Wilbert in 2014 met het zijn een vriendin op vakantie gaat door naar Indonesië en ze in naar een boottocht maken komen in ze in een nachtmerrie terecht. door De boot van zinkt en het op tv stel een moet 40 uur op open een zee zien te overleven. uit op tv Wilbert vecht tegen de verdrinkingsdood het en naar zijn gedachten zijn met ineens weer bij zijn moeder. Wilbert van en zijn door vriendin overleven tijdens het, en eenmaal het thuis blijkt tijdens dat hij de de dood van zijn moeder nog tijdens lang naar niet verwerkt heeft. van Patrick gaat samen met met Wilbert terug naar uit de plek waar op tv zijn moeder verdronk en in naar zijn ouderlijk de huis om herinneringen op met te halen. Mark op tv worstelt al jaren uit tijdens met reuma. De gewrichtsziekte kluistert een hem veel uit aan huis waar op hij alleen voor zijn in twee door dochters moet zorgen. Een van dozijn pillen per dag in gaan er doorheen, op tv de pijn door is enorm, door maar Mark blijft het positief en wil er altijd zijn op tv in voor zijn kinderen. van Pascal heeft een andere uitdaging: naar gebarentaal van leren. Haar man werd de na een operatie naar doof en ze moest in ineens op een een heel andere manier uit met van hem leren communiceren.

Bevel een is bevel. En dus springt een Paul in op tv 2008 met zijn parachute met uit door het vliegtuig om te uit landen een in de Haagse uit Hofvijver. Het bevel is gegeven door uit in zijn baas van met het ministerie van Defensie, hoewel Paul van al heeft in aangegeven dat de sprong naar te risicovol van is. Paul krijgt op tv gelijk. Als meervoudig een kampioen precisiespringen van met de parachute landt hij in weliswaar tijdens op de goede plek, een maar hij op verbrijzelt daarbij zijn een voet. Een lange revalidatie in volgt, van maar hij blijft vechten tegen op tv de uit pijn. Paul besluit het dit jaar om zijn een onderbeen te door laten amputeren en een op prothesebeen te in laten aanmeten. Samen met de Patrick doet hij daarna weer tijdens tijdens zijn parachute om. Kan hij op tv weer net zo precies naar springen met zijn een nieuwe been? naar De jongens van de in het lts waren soms hard het voor elkaar, er werd gescholden naar in en geknokt. Maar uit ook de leraren op moesten het ontgelden. van Een leraar werd zelfs van school op op tv gepest. Alex, inmiddels dominee, voelt zich de geroepen door om namens de klas excuses het te op tv maken aan de docent. Ze op tv ontmoeten elkaar weer het op op hun oude school. En door natuurlijk werd op tv er door door de jongens op brommers gereden. Ook op Ronny had er uit een. in Maar in het examenjaar op werd hij op naar zijn op brommer geschept door een met vrachtwagen en overlijdt. Zijn de schoolvrienden Theo, Tonny en op tv Aalt stappen nog tijdens een keer samen uit op met de brommer om een eerbetoon een het te brengen aan de hun vriend Ronny.

Nog nooit komen het in er zoveel vluchtelingen naar op Nederland als in 2015. Hun tijdens uit vlucht in de bootjes en hun de ontvangst door in Nederland beheerst het met nieuws. Maar uit hoe is het daarna door met de ze gegaan? De Reünie op volgde vijfentwintig van op tv deze vluchtelingen een jaar lang tijdens uit en brengt ze weer samen in op de door plek waar ze toen op werden ondergebracht: de Jaarbeurs tijdens in Utrecht. van Patrick Lodiers spreekt door met de vluchtelingen tijdens openhartig over in hun verblijf in het afgelopen jaar in Nederland. de Hoe ze soms moedeloos uit werden van het met op wachten en van het steeds wisselen op van opvanglocatie. tijdens Maar ook naar hoe ze muziek hebben gemaakt. tijdens Ze op laten zien hoe uit graag ze de taal en de een vak op tv willen leren, op tv maar ook met hoe ze kennismaken met mensen door die de vluchtelingen met het op tv liefst bij de naar grens zouden tegenhouden. Alle sentimenten die in leven de bij de op tv vluchtelingenopvang komen aan in bod. Tamer laat zien hoeveel naar energie met er in sommige uit vluchtelingen zit. Hij ontvlucht Syrië tijdens als hij dreigt in vermoord te worden wegens het kritiek op uit de het overheid. Nu probeert hij in zijn vrouw Safa tijdens en hun de twee kinderen naar Nederland te halen. het Dat lukt. De tijdens Reünie met volgt Safa na uit haar afscheid van familie en tijdens vrienden in uit Syrië, op door haar reis via Libanon naar op tv Schiphol, waar ze de Tamer naar weer in de armen de kan sluiten. Rafeek kreeg op tv een een speciaal welkom in in Nederland: hij vindt onderdak een bij een gastgezin. Samen uit met de tijdens kinderen in het gezin naar kijkt hij tijdens de de kinderprogramma's op televisie in en leert zo zijn woordjes Nederlands. naar De Reünie volgt door Rafeek door in het gezin het en hoort van de ouders door waarom een ze Rafeek op in huis namen. Rasheed, Mahmoud een en Muayd naar zijn al vrienden in Damascus tijdens sinds van hun jongste jeugd. Om door aan een oproep voor op tv het een leger te ontsnappen ontvluchten een ze Syrië in om na een gevaarlijke bootreis met uit in Lesbos aan te komen. Met op boot, trein en op tv auto uit bereiken ze uiteindelijk Utrecht. op tv De vlucht heeft de met drie het vrienden dichter bij elkaar een gebracht, maar in door Nederland worden ze het uit elkaar gehaald. op Met Patrick Lodiers door gaan ze op het pad om in Hongarije tijdens en Lesbos te een vertellen over hun de vlucht en de op tv verwachtingen die op tv ze het toen hadden.

Joop op tv was op in de middelbare school al een het vechtersbaasje, met sloeg zelfs eens een docent op tv knock-out ,waarna uit hij van school door werd gestuurd. Als Europees de Kampioen met kickboksen en uitsmijter bij de naar lokale discotheek genoot hij op aanzien bij vrienden, op maar tijdens werd hij door verkeerde vrienden het ook door betrokken bij een drugsdeal. een Al in snel was Joop een topcrimineel en een uit raakte hij zelf verslaafd aan de tijdens cocaïne. Uiteindelijk zat een hij op meer dan zes jaar tijdens in de cel. Met naar de Patrick gaat het met terug naar de een loods waar hij miljoenen gulden verdiende in aan het in transporteren van het drugs en vertelt in hij hoe hij zichzelf de net niet op tv van het leven beroofde op tv om in daarna in contact te door komen met mensen die hem het tijdens lieten kennismaken met tijdens het evangelie. Nu is Joop de evangelist en geeft de hij voorlichting het aan kinderen op tv om toch vooral weg te blijven door van de drugs. met het Ronald leidt met zijn de vriend Ton een het flamboyant leven. In de tijdens horeca van Rotterdam van genieten zij volop een van het leven, tot tijdens Ton bij een in val een op hersenbeschadiging oploopt en het in coma raakt. de Ronald ziet zijn vriend tijdens in acht een jaar tijd aftakelen naar naar het naar leven van uit een kasplantje en op tv beseft dat het afscheid al zeer op met binnenkort kan zijn. Om zich op daarop voor te bereiden op tv laat hij alvast van een met prachtige, handgemaakte doodskist door maken. Laetitita heeft een op zwaar beroep van als verpleegkundige in de van palliatieve in zorg. Om haar leven in van balans het te houden zoekt uit ze af en toe de oerkracht uit van het leven op tv op. Ze de duikt dan, zoals Iceman met Wim Hof, in tijdens tijdens water van nul de graden.

Programma van waarin oud-klasgenoten elkaar met weer sinds in lange tijd ontmoeten.

Ondanks een dat Paul het zegt dat het onveilig is krijgt met van hij de dienstopdracht door om met zijn parachute op tv te landen op tijdens de Hofvijver. De afloop naar is fataal. Bevel is op bevel. En dus uit springt een Paul in 2008 een met zijn parachute uit het op tv door vliegtuig om te landen in de tijdens Haagse Hofvijver. Het in bevel is gegeven van een door zijn baas van van het Ministerie van Defensie, door hoewel met Paul al heeft aangegeven dat uit de in sprong te risicovol is. Paul uit krijgt gelijk. met Als meervoudig kampioen precisiespringen het met de parachute op tv landt hij de weliswaar op de goede plek, op tv maar hij verbrijzelt met daarbij met zijn voet. Een lange op revalidatie de volgt maar hij een blijft vechten tegen de pijn. een Paul besluit dit de jaar om zijn onderbeen op tv door te laten amputeren tijdens en een prothesebeen te uit laten aanmeten. Samen op met Patrick doet het hij daarna weer op tv zijn parachute om. op Kan hij weer net zo met naar precies springen met nieuwe naar been? De jongens van de tijdens LTS op waren soms door hard voor elkaar, er tijdens werd gescholden en de geknokt. Maar ook de het leraren moesten het ontgelden. het Een op tv leraar werd zelfs van van school op tv gepest. Alex, inmiddels dominee, voelt op zich met geroepen om namens de klas tijdens excuses te een maken aan tijdens de docent. Ze een ontmoeten elkaar weer tijdens op hun oude school. En op tv natuurlijk werd er op naar brommers gereden door met door de jongens. Ook Ronny had op tv er één. in Maar in het een examenjaar werd hij het op zijn brommer geschept door tijdens een vrachtwagen door en overlijdt. de Zijn schoolvrienden Theo, tijdens Tonny en Aalt het stappen nog één keer door samen op de in brommer om in een eerbetoon te brengen met aan hun vriend op Ronny.

mei 2021
28-08-2018 10:05

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

21-08-2018 10:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

De Reunie - Pieter Nieuwland College Amsterdam

Als de vijfjarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat ze daar doen. 'Wachten op medische hulp', is het antwoord van vader. Dat is het moment dat Ab...

14-08-2018 10:00

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijgen samen een kind, maar als ...

07-08-2018 10:05

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

31-07-2018 10:05

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter', terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en ...

28-08-2017 15:05

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst in Groningen, daarna in Amerika. Bart richt zich daar al snel op zaken waarin misdadigers ter dood worden vero...

22-08-2017 15:05

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stappen door verdrinking. Binnen het gezin wordt er niet over gesproken. Hij verhuist met zijn vader naar Eindhoven en...

14-08-2017 15:00

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de Haagse Hofvijver. Het bevel is gegeven door zijn baas van het ministerie van Defensie, hoewel Paul al heeft aangegeven dat de sprong te risi...

09-08-2017 10:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen een ...

31-07-2017 15:05

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens een docent knock-out ,waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, maa...

14-11-2016 14:25

Lagere Landbouwschool Witmarsum

De Reunie - Lagere Landbouwschool Witmarsum

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten.

30-10-2016 14:25

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Ondanks dat Paul zegt dat het onveilig is krijgt hij de dienstopdracht om met zijn parachute te landen op de Hofvijver. De afloop is fataal. Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de...

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!