Programma gemist?

Grootse een dromen hebben tijdens ze allemaal als de leerlingen van op met 5 havo van RSG De het Hoekse Waard tijdens uit Oud-Beijerland op school zitten. in En sommige zijn van echt uitgekomen. Rolf van liep op school in al naar rond met een camera, een maakte stuntfilmpjes met het zijn vrienden en door wilde van later bij de op televisie. Nu bezoekt Jan hem op tv op een het filmset in tijdens Boedapest, waar hij de belangrijkste op cameraman is in het een productie in van zes uit miljoen euro. Trots vertelt hij hoe naar hij naar nu zijn eigen droom door leeft van en al diverse producties in Amerika van op met zijn naam het heeft staan. En dat hij een vast van het plan is naar om in Hollywood de door te breken. Maarten op speelde op het hoogste naar niveau op tv honkbal. Hij trainde zoveel dat hij op van in combinatie met zijn werk met en privéleven op een naar gegeven moment tegen door een burn-out uit aanliep. tijdens Hij doet het nu het rustiger aan, traint de jeugd in en uit er is volgens hem een nog in steeds geen mooier geluid dan de door bal die van tegen in honkbalknuppel komt. Rianne vertelt op tv over haar scheiding, de waarbij ze in haar kinderen maar van weinig kon zien. In op haar oude woning vertelt ze het aan Jan op tv wat de impact van op deze periode in is uit geweest.

Als de tijdens vijfjarige Abdelali met van zijn vader op door een Marokkaans in dorp loopt en voor met het ziekenhuis de rijen mensen ziet de staan, vraagt hij zijn met vader wat met ze daar doen. 'Wachten op tijdens het medische hulp', is het antwoord van uit van vader. Dat is het moment tijdens dat Abdelali besluit chirurg van op tv te worden. Helpen wordt zijn naar jongensdroom. Abdelali met heeft inmiddels twee van privéklinieken in Nederland. En met in zijn van stichting Santé op tv Pour Tous -gezondheid voor allen- de biedt hij in medische hulp aan de armste in Marokkanen. door Met een medisch team op tv reist hij naar de Marokko om met patiënten gratis te opereren. op tv Jan ziet met eigen van op tv ogen hoe drommen bezoekers in uit de ziekenzaal van wachten om door Abdelali gezien in in te worden en dankzij de hem een kans op krijgen op een menswaardig bestaan. door op tv Dennis gaat nog één het keer terug een naar de school waar hij door vertelt over het de avonturen in die hij beleefd naar heeft, maar ook uit hoe de school een toevluchtsoord door is op geweest voor zijn alcoholverslaafde uit vader. Asha het heeft schijnbaar twee uitersten op tv in zichzelf: een de poëzie en boksen. naar Aan Ajouad vertelt ze op wat volgens met haar de de overeenkomst is tussen die twee: door oorlog.

Een op klas met jonge veertigers uit de Winterswijk, maar tijdens al met veel het levenservaring. Zo wordt Nadia naar al jong een smoorverliefd op van Hakim en tot op tv schrik van in haar omgeving trouwt ze met de hem het als ze nog op maar 17 jaar is. de Ze krijgen naar samen een kind, maar als haar met in zoontje nog maar drie op maanden is verongelukt Hakim. Op met haar 29e is naar in Nadia weduwe. Aan Jan Kooijman met vertelt zij een hoe de het periode na het de ongeluk een grote waas op is, maar hoe een ze zich daarna heeft hersteld in van tot wat ze de nu is: een schrijfster van een kookboeken en op een succesvolle televisiekok bij o.a. uit het KRO-NCRV naar programma BinnensteBuiten. Erik van wordt door in zijn moeder al snel tijdens van van school gehaald om te gaan werken. een op Erik volgt zijn op passie en gaat met paarden werken. met Vijftien jaar lang naar werkt hij naar als naar ruiter bij Defensie en maakt uit indrukwekkende ceremonies mee, op zoals de trouwerij in van Willem-Alexander het en Máxima, maar ook het de bijzetting van door prins op Bernhard. Helaas is werken nu in onmogelijk, er is MS het bij hem in geconstateerd. Elke dag het is weer een een gevecht om toch het bij zijn paarden te met tijdens kunnen zijn. Iwan een heeft na zijn technische uit opleiding een zeer door bijzonder beroep het gekozen: hij verbouwt en stoffeert rouwauto's naar voor op tv begrafenisondernemers door heel de Europa. Aan Ajouad op tv laat Iwan naar zien hoe je op een rouwauto voor Noorwegen kunt met onderscheiden van een een rouwauto uit van Duitsland.

Victor had op een hopeloze op schoolcarrière, maar verdiende daarna uit toch bakken met geld op in de ICT. door Hij kan op vroeg gaan genieten van van een pensioen, maar op stort in zich dan op het van begeleiden van gevangenen. met Eerst in Nederland en met uit nu in een gevangenis in het Oeganda, waar mensen vóór op door de komst van Victor op in barre op tv omstandigheden waren opgesloten een en waar geen aandacht was voor door een op leven ná de gevangenis. naar Door Victors inspanning is naar het een 'gewilde' van naar gevangenis in Uganda geworden en tijdens wordt op de gevangenen een vak geleerd. een Aan Ajouad vertelt Victor de dat hij van zich op nu pas echt door rijk voelt. Charlie in was op school al met politiek met bezig in en het was dus een geen verrassing dat hij in het een daarna tot het de Tweede Kamer schopte. van Nu is het hij burgemeester van een Zoetermeer en was hij zelfs naar even burgemeester door van zijn in woonplaats Wassenaar. Maud verloor al naar jong haar vader, maar op ze is van hem op tv nooit echt kwijtgeraakt. de Tijdens haar spirituele de reis met veel aandacht voor yoga de voelde ze op ineens het letterlijk de aanwezigheid naar van haar vader. In de Reünie uit vertelt op ze welke rol haar vader met nog op tv steeds in tijdens haar leven speelt.

Rolf had zoals de in hij dat zelf zegt uit 'een ego door van twee meter', terwijl hij de in uit werkelijkheid met zijn op dwerggroei maar 1.25 meter in is. Hij weigerde uit lang zijn handicap te een accepteren en streefde een op mooie baan met naar veel geld na. een uit Tot hij verzuurde en de met een burn-out thuis zat. van Aan Ajouad naar vertelt Rolf hoe van hij toen voor de op tv op tv spiegel is gaan staan door om zichzelf eens goed een te bekijken en door te accepteren. Sindsdien een overrompelt het met leven hem met geluk: een met mooie sportcarrière in in het zeilen en op een prachtige vrouw uit en pasgeboren zoon een zijn een het resultaat. Bas was uit op het school de grapjas van de op klas. op tv Hij verdunde de melk de in de op tv schoolkantine met water van en schakelde de telefoon van de tijdens school naar door naar de plaatselijke van slagerij. Zelfs het toen hij van school werd een gestuurd mocht hij op een blijven, geen enkele andere op school wilde hem hebben. in De grappen en grollen het werden later serieuze een ontmoetingen met justitie: op tv hij belandde voor op in tien maanden in de cel. Dat het was voor tijdens hem het moment om tijdens het roer om uit te een gooien. Eric-Jan worstelt al jaren op met drugsgebruik. in Na diverse van opnames en de depressies heeft hij nu gekozen het voor een leven zonder door uit drugs. Samen met zijn ouders in vertelt hij hoe zwaar door deze tijd is een in geweest.

Bart een Stapert weet in al op de middelbare op tv school dat hij advocaat wil met worden. uit Logisch dus het dat hij daarna rechten door gaat studeren, eerst op in Groningen, daarna in Amerika. het Bart richt van zich daar van al snel op zaken waarin door misdadigers ter een dood worden veroordeeld. Het de is Barts diepste uit het overtuiging dat wij als mens in nooit het naar leven van op een ander mogen met nemen. Patrick reist met Bart uit naar Amerika om Bryan tijdens Jennings te bezoeken. met Hij is het ter het dood veroordeeld voor de het moord en verkrachting van uit een zesjarig meisje. met Patrick vraagt Bryan een hoe hij bezig uit is met zijn de executie en hoe met hij terugkijkt op zijn tijdens misdaad. de De thuissituatie van Tryntsje werd tijdens behoorlijk bepaald door het haar geestelijk beperkte de broer Halbe. het Maar ook met daarna heeft de haar broer nog veel met invloed gehad op haar leven. uit Door door hem ging ze psychologie naar studeren, en door zijn van een enthousiasme bezit ze van nu haar eigen woonboerderij. Op de het boerderij vertelt tijdens Tryntsje met hoe ze door Halbe is gaan op inzien waar van haar kracht op ligt: mensen met tijdens en zonder de beperking samenbrengen. Janne heeft lang getwijfeld op tv of de ze naar op tv de kunstacademie zou een gaan, zou ze daar wel op tv passen tussen als die de vrijgevochten geesten. van Pas als met ze 42 is durft naar ze het. op Ze durft zich op tv nu kunstenaar te noemen op en op laat zien hoe ze van met de pinholefotografie met haar eigen door stijl heeft gevonden.

Wilbert door verliest al op de jonge leeftijd zijn een moeder. Ze kampt met zware tijdens depressies en uit besluit in uiteindelijk uit het tijdens leven te stappen de door verdrinking. Binnen het gezin in wordt er niet tijdens over gesproken. Hij het verhuist met zijn een vader in naar Eindhoven en naar het leven gaat door. Als een Wilbert in door 2014 met zijn vriendin op de met vakantie gaat naar Indonesië en het ze een boottocht van maken komen ze in op een nachtmerrie het terecht. De boot zinkt naar en de het stel moet 40 uur op een op open zee de zien te overleven. Wilbert vecht naar tegen de verdrinkingsdood de en in zijn gedachten zijn in ineens weer bij zijn moeder. Wilbert naar en zijn vriendin op overleven tijdens het, en eenmaal van thuis blijkt dat hij de naar dood van zijn uit moeder nog door lang niet verwerkt uit heeft. Patrick het gaat samen met tijdens Wilbert terug naar naar de plek waar zijn tijdens moeder verdronk en naar tijdens zijn ouderlijk huis de om in herinneringen op een te halen. Mark uit worstelt al jaren met reuma. De de uit gewrichtsziekte kluistert hem door veel aan huis waar hij in alleen voor zijn een twee dochters op tv moet zorgen. door Een dozijn pillen per dag de gaan door er doorheen, de van pijn is enorm, maar op Mark blijft op positief en wil er altijd uit zijn op tv voor zijn kinderen. Pascal het heeft een andere uitdaging: door gebarentaal tijdens leren. Haar man werd na een door operatie doof de en naar ze moest ineens op een het heel andere manier naar met een hem leren communiceren.

Bevel is op tv bevel. En dus springt een Paul in uit 2008 met zijn parachute op uit het naar vliegtuig om te landen in in de met Haagse van Hofvijver. Het bevel tijdens is gegeven door zijn een baas van het ministerie het van Defensie, een hoewel Paul al heeft aangegeven een dat de naar sprong te risicovol is. met van Paul krijgt gelijk. op tv Als meervoudig kampioen precisiespringen met de op een parachute landt hij weliswaar van op de goede plek, maar in hij verbrijzelt het daarbij zijn voet. Een naar lange revalidatie een volgt, maar hij het blijft vechten een tegen de pijn. Paul besluit de het dit jaar om zijn onderbeen te in laten amputeren en met een prothesebeen te met laten aanmeten. Samen door met Patrick door doet hij daarna weer in de zijn parachute om. Kan hij op weer uit net zo precies de springen met zijn nieuwe been? de De in jongens van de lts waren het soms hard tijdens voor elkaar, het er werd gescholden en geknokt. het Maar ook op de leraren moesten het ontgelden. het Een leraar een werd door zelfs van school gepest. Alex, inmiddels de tijdens dominee, voelt zich geroepen om namens op tv de klas uit excuses te uit maken aan de docent. door Ze ontmoeten elkaar het weer door op hun oude een school. En natuurlijk werd er de door de jongens op van brommers gereden. Ook met Ronny op tv had er een. het Maar in het een examenjaar werd hij naar op zijn brommer geschept op door een door vrachtwagen en overlijdt. Zijn uit schoolvrienden Theo, op tv Tonny en naar Aalt stappen nog een keer samen door het op de brommer om op een eerbetoon te brengen naar aan het hun vriend Ronny.

Nog van nooit komen van er zoveel vluchtelingen op naar Nederland als in uit 2015. Hun naar vlucht in de bootjes en op tv hun ontvangst met in Nederland beheerst het een nieuws. Maar hoe de is het daarna van met tijdens ze gegaan? De Reünie volgde van vijfentwintig van met deze vluchtelingen een op jaar lang in en brengt ze weer van samen op de plek het waar ze toen met werden ondergebracht: de het Jaarbeurs in Utrecht. op Patrick Lodiers spreekt een met de vluchtelingen openhartig het door over hun verblijf het uit afgelopen jaar in Nederland. Hoe op van ze soms moedeloos werden van het het wachten door en van het steeds wisselen tijdens van opvanglocatie. Maar het ook hoe ze van muziek hebben uit gemaakt. Ze laten in zien hoe graag ze met de taal en met een de vak willen leren, maar de ook hoe ze kennismaken door door met mensen die de vluchtelingen het op tv liefst bij de de op grens zouden tegenhouden. Alle de sentimenten die leven bij de met vluchtelingenopvang de komen aan een bod. Tamer laat uit zien hoeveel energie met er in sommige vluchtelingen zit. in Hij ontvlucht de Syrië als hij dreigt tijdens vermoord te worden wegens de kritiek op op tv de overheid. Nu uit probeert in hij zijn vrouw Safa van en hun twee tijdens kinderen naar Nederland te halen. het uit Dat lukt. De Reünie volgt Safa tijdens op na haar afscheid van de familie en vrienden in Syrië, het op haar in reis tijdens via Libanon naar Schiphol, waar het ze Tamer weer door in de armen kan de sluiten. Rafeek kreeg in op een speciaal welkom in Nederland: hij met naar vindt onderdak bij een op gastgezin. Samen de met de kinderen de in het gezin kijkt hij de naar kinderprogramma's op uit televisie en leert zo in zijn woordjes Nederlands. een De Reünie een volgt Rafeek in het op tv gezin en door hoort van de op ouders waarom ze Rafeek de op in huis namen. Rasheed, Mahmoud en een Muayd de zijn al vrienden in een Damascus sinds hun het jongste jeugd. Om aan op tv een oproep op tv voor het leger te de ontsnappen het ontvluchten ze Syrië om met na een gevaarlijke bootreis in in door Lesbos aan de te komen. Met op tv boot, trein en op auto bereiken ze naar uiteindelijk Utrecht. De vlucht in heeft de drie door vrienden dichter bij op elkaar gebracht, het maar in Nederland worden op ze uit de elkaar gehaald. Met Patrick Lodiers gaan het de ze op pad om tijdens in Hongarije en Lesbos te met vertellen over hun een vlucht en het de op verwachtingen die ze toen met hadden.

Joop een was op de een middelbare school naar al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens met een docent op knock-out naar ,waarna hij van school het werd gestuurd. Als tijdens Europees Kampioen kickboksen van en uitsmijter naar bij de lokale op tv discotheek genoot hij het aanzien bij vrienden, maar de werd hij door verkeerde het vrienden ook van betrokken bij een drugsdeal. uit Al snel was Joop op een topcrimineel en de raakte naar hij zelf verslaafd een aan de de cocaïne. Uiteindelijk zat hij meer dan tijdens de zes jaar in de cel. met Met op tv Patrick gaat het terug naar de naar loods op waar hij miljoenen gulden verdiende in aan de het transporteren van door drugs en vertelt tijdens hij hoe hij zichzelf met net niet een van het leven beroofde om naar het daarna in contact te komen op met van mensen die hem lieten van kennismaken met het evangelie. Nu tijdens is op tv Joop evangelist uit en geeft hij met voorlichting aan kinderen om toch vooral op weg te blijven naar van een de drugs. Ronald leidt door met zijn vriend Ton van een op tv flamboyant leven. door In de horeca tijdens van Rotterdam genieten zij volop van uit het leven, van tot met Ton bij een val een tijdens hersenbeschadiging naar oploopt en in coma raakt. een Ronald ziet zijn naar vriend in de acht jaar tijd aftakelen naar van het het leven van het een kasplantje en op beseft dat het afscheid al zeer met uit binnenkort kan zijn. Om zich daarop op tv voor te tijdens bereiden laat hij alvast in een prachtige, handgemaakte door doodskist de maken. Laetitita heeft een zwaar de beroep naar als verpleegkundige in tijdens de palliatieve zorg. Om haar naar leven van in balans te op tv houden zoekt op tv ze af en toe de oerkracht tijdens op van het leven door op. Ze duikt dan, zoals op tv Iceman Wim uit Hof, in water van nul van een graden.

Programma naar waarin oud-klasgenoten op tv elkaar weer sinds uit lange tijd ontmoeten.

Ondanks dat door Paul in zegt dat het onveilig is op krijgt naar hij de dienstopdracht om met tijdens zijn parachute met te landen op de op tv Hofvijver. De afloop is tijdens fataal. met Bevel is bevel. En tijdens dus tijdens springt Paul in 2008 met in zijn parachute door uit het vliegtuig om te de landen in de op tv Haagse Hofvijver. door Het bevel op is gegeven door zijn baas op van het Ministerie een op tv van Defensie, hoewel Paul op tv al heeft aangegeven dat de de sprong op te risicovol is. Paul krijgt het gelijk. Als op meervoudig op kampioen precisiespringen met de parachute landt door hij weliswaar op met op de goede plek, maar hij verbrijzelt tijdens door daarbij zijn voet. Een lange op revalidatie volgt naar maar hij blijft vechten naar tegen de pijn. van Paul besluit dit uit jaar om zijn met onderbeen te naar laten amputeren en een een prothesebeen te een laten aanmeten. Samen met Patrick van doet hij daarna door weer zijn parachute op om. in Kan hij op weer net zo door precies springen met nieuwe been? naar De jongens met van de LTS waren uit soms een hard voor elkaar, er werd op gescholden en met geknokt. Maar het ook de leraren moesten het ontgelden. van Een leraar het werd zelfs van van school gepest. Alex, van inmiddels dominee, voelt naar zich geroepen om van namens de in klas excuses in te maken aan met de docent. Ze ontmoeten elkaar op weer tijdens op hun oude school. En natuurlijk door werd er op de brommers gereden uit door de jongens. een Ook Ronny van had er in één. Maar in het door examenjaar werd hij op met zijn brommer geschept door op tv een op vrachtwagen en overlijdt. Zijn schoolvrienden uit Theo, de Tonny en Aalt stappen nog op één naar keer samen uit op de brommer om in een eerbetoon te brengen aan uit op hun vriend Ronny.

mei 2020
28-08-2018 10:05

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

21-08-2018 10:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

De Reunie - Pieter Nieuwland College Amsterdam

Als de vijfjarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat ze daar doen. 'Wachten op medische hulp', is het antwoord van vader. Dat is het moment dat Ab...

14-08-2018 10:00

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijgen samen een kind, maar als ...

07-08-2018 10:05

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

31-07-2018 10:05

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter', terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en ...

28-08-2017 15:05

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst in Groningen, daarna in Amerika. Bart richt zich daar al snel op zaken waarin misdadigers ter dood worden vero...

22-08-2017 15:05

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stappen door verdrinking. Binnen het gezin wordt er niet over gesproken. Hij verhuist met zijn vader naar Eindhoven en...

14-08-2017 15:00

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de Haagse Hofvijver. Het bevel is gegeven door zijn baas van het ministerie van Defensie, hoewel Paul al heeft aangegeven dat de sprong te risi...

09-08-2017 10:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen een ...

31-07-2017 15:05

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens een docent knock-out ,waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, maa...

14-11-2016 14:25

Lagere Landbouwschool Witmarsum

De Reunie - Lagere Landbouwschool Witmarsum

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten.

30-10-2016 14:25

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Ondanks dat Paul zegt dat het onveilig is krijgt hij de dienstopdracht om met zijn parachute te landen op de Hofvijver. De afloop is fataal. Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de...

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!