Programma gemist?

Grootse de dromen hebben van ze allemaal als de van leerlingen van door 5 havo van RSG een De Hoekse Waard uit op tv Oud-Beijerland op naar school zitten. op tv En sommige zijn echt van uitgekomen. Rolf liep op school het op tv al rond met een camera, van maakte stuntfilmpjes met zijn door vrienden en naar wilde later bij de door televisie. Nu tijdens bezoekt op Jan hem op een filmset in in Boedapest, waar in hij de belangrijkste cameraman de is in het een het productie van zes in miljoen euro. Trots vertelt hij van hoe de hij nu zijn eigen droom met leeft en al diverse een producties een in Amerika het op zijn naam tijdens heeft staan. En naar dat hij vast van het plan is om in de Hollywood door te breken. van Maarten op tv speelde op het van hoogste niveau honkbal. Hij uit trainde zoveel op dat hij in combinatie van met zijn werk en uit privéleven door op een gegeven moment in tegen de een burn-out aanliep. Hij doet het een nu rustiger op tv aan, uit traint de jeugd en met er is volgens van hem nog steeds geen op tv mooier geluid naar dan de bal uit die tegen honkbalknuppel komt. Rianne door vertelt over haar naar scheiding, waarbij ze de haar kinderen op maar weinig kon in zien. In naar haar oude woning tijdens vertelt ze aan een Jan wat door de impact van deze door periode is het geweest.

Als de de vijfjarige Abdelali met naar zijn vader door naar een Marokkaans dorp loopt door en voor het met ziekenhuis naar rijen mensen ziet staan, vraagt een hij van zijn vader een wat ze daar doen. naar 'Wachten op medische hulp', is door het antwoord van in vader. met Dat is het moment in dat Abdelali van besluit chirurg op tv te worden. Helpen wordt zijn jongensdroom. in Abdelali heeft op tv inmiddels tijdens twee privéklinieken in Nederland. het En met zijn stichting Santé in Pour Tous -gezondheid met van voor allen- biedt hij naar medische hulp door aan de armste Marokkanen. Met op een medisch team een reist hij naar een Marokko op tv om patiënten gratis te opereren. Jan op ziet met in eigen ogen hoe drommen tijdens bezoekers in de op ziekenzaal een wachten om door Abdelali tijdens gezien met te worden en de dankzij hem een op tv kans krijgen op een menswaardig van bestaan. Dennis gaat nog door één keer terug op met naar de school waar hij op tv vertelt over de avonturen uit die hij beleefd het heeft, de maar ook hoe de school tijdens een uit toevluchtsoord is uit geweest voor zijn alcoholverslaafde het vader. Asha heeft schijnbaar twee door door uitersten in zichzelf: de poëzie een en boksen. Aan op Ajouad vertelt ze wat uit volgens op haar de overeenkomst is tijdens tussen die het twee: oorlog.

Een klas met op tv jonge veertigers uit de tijdens Winterswijk, maar al een met veel levenservaring. Zo in wordt Nadia met al jong smoorverliefd op Hakim en op tv op tot schrik van haar omgeving op tv trouwt ze met tijdens hem als ze nog door maar 17 tijdens jaar naar is. Ze krijgen met samen een kind, maar als met haar zoontje het nog maar door drie maanden is het verongelukt Hakim. Op de haar 29e is met Nadia weduwe. Aan Jan Kooijman de vertelt met zij hoe de periode na uit het ongeluk een grote op op waas is, maar hoe van ze zich daarna heeft een hersteld met tot wat ze nu is: een tijdens schrijfster van van kookboeken op tv en een succesvolle op tv televisiekok bij o.a. het het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. Erik op tv wordt op tv door zijn moeder al snel van uit school met gehaald om uit te gaan werken. Erik volgt de zijn passie en gaat in met paarden werken. een op tv Vijftien jaar lang werkt hij in als ruiter een bij Defensie en maakt naar indrukwekkende ceremonies mee, zoals op tv de trouwerij in van op tv Willem-Alexander en Máxima, maar tijdens ook de bijzetting door van prins Bernhard. een Helaas is werken nu op onmogelijk, er met is MS bij op tv hem geconstateerd. Elke dag een is weer een gevecht van in om toch bij door zijn paarden te kunnen zijn. Iwan naar heeft na van zijn technische opleiding een naar zeer op bijzonder beroep gekozen: hij verbouwt met en stoffeert rouwauto's het van voor begrafenisondernemers door met heel Europa. Aan Ajouad laat Iwan in zien het hoe je een rouwauto voor met Noorwegen kunt in onderscheiden van een op rouwauto uit in Duitsland.

Victor had van een met hopeloze schoolcarrière, maar een verdiende daarna toch bakken met de geld in op de ICT. Hij kan vroeg in gaan genieten van van tijdens een pensioen, maar stort door zich dan op van het begeleiden van gevangenen. een Eerst in Nederland tijdens en een nu in een gevangenis in van Oeganda, waar van mensen vóór de komst van op tv Victor het in barre omstandigheden waren opgesloten op tv en een waar geen aandacht was de voor een leven in ná de gevangenis. Door van op Victors inspanning is door het een 'gewilde' gevangenis in het Uganda geworden en wordt op tv de gevangenen een op vak geleerd. Aan uit met Ajouad vertelt Victor het dat hij zich nu pas tijdens echt in rijk voelt. Charlie was op de school al met uit politiek bezig en het door was dus geen tijdens verrassing dat van hij het daarna tot met de Tweede Kamer de schopte. op Nu is hij in burgemeester van Zoetermeer en was van van hij zelfs even burgemeester van het zijn tijdens woonplaats Wassenaar. Maud in verloor al jong door haar vader, maar ze is tijdens hem nooit van echt kwijtgeraakt. Tijdens haar spirituele het reis met van veel aandacht voor door yoga voelde ze een ineens letterlijk de aanwezigheid op van van haar vader. In de de Reünie vertelt ze welke het rol haar van vader nog de steeds in haar door leven speelt.

Rolf op had zoals hij dat een zelf zegt 'een ego van de van twee meter', de terwijl hij in werkelijkheid met zijn op dwerggroei maar met 1.25 van meter is. Hij weigerde lang zijn uit handicap naar te accepteren tijdens en streefde een mooie baan tijdens met veel in geld na. het Tot hij verzuurde en met het een burn-out tijdens thuis zat. Aan Ajouad de vertelt Rolf hoe het hij toen voor de naar door spiegel is gaan staan om uit zichzelf eens goed te op van bekijken en te accepteren. Sindsdien uit overrompelt het door leven hem met geluk: tijdens een tijdens mooie sportcarrière in het van zeilen en een prachtige vrouw de en de pasgeboren zoon zijn het het resultaat. van Bas was op tijdens school de grapjas van de door klas. Hij verdunde door de de melk in de schoolkantine een met water en door schakelde de telefoon van de het school door naar naar de een plaatselijke slagerij. door Zelfs toen hij van school naar werd gestuurd mocht hij op tv blijven, in geen enkele andere in school wilde hem het hebben. De grappen en op grollen werden de later serieuze ontmoetingen met justitie: op hij belandde van voor tien de maanden in van de cel. Dat was voor hem naar het tijdens moment om het het roer om te gooien. Eric-Jan van worstelt al het jaren door met drugsgebruik. Na een diverse opnames en depressies heeft hij door nu het gekozen voor een het leven zonder de drugs. Samen met zijn ouders naar vertelt hij hoe zwaar uit deze het tijd is uit geweest.

Bart Stapert in weet al op de het middelbare school dat de hij door advocaat wil worden. een Logisch dus dat uit hij daarna rechten gaat studeren, op tv eerst op in Groningen, daarna tijdens in Amerika. Bart richt zich met tijdens daar al snel op zaken waarin uit misdadigers door ter dood worden uit veroordeeld. Het tijdens is Barts diepste overtuiging van dat wij als mens nooit de het leven een van een van ander mogen nemen. in Patrick reist het met Bart naar Amerika uit om Bryan met Jennings te bezoeken. Hij is in ter dood door veroordeeld voor de moord en op tv naar verkrachting van een met zesjarig meisje. Patrick vraagt Bryan hoe tijdens hij met bezig is met zijn door executie en naar hoe hij terugkijkt in op zijn misdaad. De thuissituatie uit van Tryntsje tijdens werd behoorlijk van bepaald door naar haar geestelijk beperkte uit broer Halbe. Maar ook daarna heeft de haar in broer nog veel de invloed gehad uit op haar leven. Door hem uit ging met ze psychologie studeren, en door van zijn op tv enthousiasme bezit ze nu haar op tv eigen uit woonboerderij. Op de de boerderij vertelt Tryntsje hoe tijdens ze door Halbe is door gaan inzien waar haar uit tijdens kracht ligt: mensen met van en zonder beperking tijdens samenbrengen. Janne heeft lang getwijfeld de of ze naar tijdens de kunstacademie met zou gaan, zou ze een in daar wel passen op tussen als die vrijgevochten geesten. Pas uit als ze het 42 is durft ze tijdens van het. Ze durft zich nu uit kunstenaar te noemen uit en laat zien hoe in ze het met de pinholefotografie haar eigen met de stijl heeft gevonden.

Wilbert met verliest al op jonge leeftijd op zijn moeder. door Ze kampt met zware met depressies en op besluit uiteindelijk uit het het op leven te stappen door verdrinking. van Binnen op tv het gezin wordt er niet over op gesproken. het Hij verhuist met met zijn vader naar Eindhoven op en het leven gaat door in door. Als Wilbert in 2014 een met zijn vriendin op op vakantie in gaat naar Indonesië en de ze een met boottocht maken op komen ze in een in nachtmerrie terecht. De het boot zinkt tijdens en het stel moet 40 tijdens uur op open het zee zien op te overleven. op tv Wilbert vecht tegen de verdrinkingsdood uit en zijn gedachten zijn een de ineens weer bij zijn moeder. naar Wilbert en zijn vriendin op tv overleven het, op tv en eenmaal thuis blijkt tijdens dat hij een de een dood van zijn moeder op tv nog lang niet verwerkt heeft. tijdens Patrick gaat tijdens samen met Wilbert door terug naar de plek een waar zijn moeder tijdens met verdronk en naar zijn ouderlijk met huis om herinneringen van op het te halen. Mark worstelt al de jaren met reuma. De door gewrichtsziekte de kluistert hem veel aan huis uit waar op tv hij alleen voor zijn twee uit dochters moet zorgen. van door Een dozijn pillen per dag door gaan er doorheen, uit de tijdens pijn is enorm, maar in Mark blijft tijdens positief en wil er op tv altijd zijn van voor zijn kinderen. Pascal uit heeft een andere uitdaging: de gebarentaal leren. Haar op tv man werd na een door operatie in doof en ze moest uit ineens naar op een heel een andere manier met hem leren naar communiceren.

Bevel met is bevel. En dus springt door naar Paul in 2008 met zijn parachute van op uit het vliegtuig om te met landen in de het Haagse Hofvijver. met Het bevel is gegeven door op met zijn baas van het ministerie van met Defensie, hoewel Paul van de al heeft aangegeven dat in de sprong te door risicovol is. Paul krijgt gelijk. op tv Als meervoudig kampioen het precisiespringen met uit de in parachute landt hij weliswaar op de van goede plek, maar in hij verbrijzelt van daarbij zijn voet. Een van lange revalidatie volgt, op op tv maar hij blijft vechten tegen tijdens de pijn. op Paul besluit dit jaar om door zijn onderbeen te de laten amputeren van en een naar prothesebeen te laten de aanmeten. Samen met Patrick doet een hij door daarna weer door zijn parachute om. tijdens Kan hij weer net zo op precies springen met een zijn nieuwe been? met De in jongens van de met lts waren soms de hard voor elkaar, er werd met gescholden en op tv geknokt. Maar in ook de leraren moesten het ontgelden. het door Een leraar werd zelfs op tv van school gepest. op tv Alex, inmiddels op tv dominee, voelt zich geroepen om namens de op de klas excuses te uit maken aan de tijdens docent. Ze ontmoeten tijdens elkaar weer op op tv hun oude school. En natuurlijk met werd de er door uit de jongens op op tv brommers gereden. Ook Ronny had in er een. Maar in met het examenjaar werd tijdens hij door op zijn brommer een geschept door een naar vrachtwagen en in overlijdt. Zijn schoolvrienden Theo, Tonny uit en Aalt stappen nog uit een naar keer samen op de op tv brommer om een eerbetoon tijdens te brengen in aan hun vriend een Ronny.

Nog nooit komen tijdens er zoveel door vluchtelingen naar Nederland het als in met 2015. Hun uit vlucht in de bootjes en een hun door ontvangst in Nederland beheerst op tv het nieuws. van Maar hoe is het van daarna met naar ze gegaan? De Reünie volgde uit vijfentwintig van deze op tv vluchtelingen een jaar van lang en brengt ze met weer in samen op de in plek waar ze van toen werden ondergebracht: de Jaarbeurs op op in Utrecht. Patrick Lodiers spreekt met tijdens naar de vluchtelingen openhartig naar over hun verblijf het de afgelopen jaar naar in Nederland. Hoe ze soms op tv moedeloos werden van het de wachten en op tv van het steeds wisselen het van op opvanglocatie. Maar ook het hoe ze muziek hebben van gemaakt. Ze uit laten zien hoe de graag ze de taal en uit een vak op willen leren, het maar ook hoe ze de kennismaken met mensen de die de vluchtelingen tijdens het liefst van bij de grens tijdens zouden tegenhouden. Alle sentimenten die het leven bij de door vluchtelingenopvang komen op tv aan bod. Tamer laat naar zien hoeveel tijdens energie er in tijdens sommige vluchtelingen in zit. Hij ontvlucht Syrië de als naar hij dreigt vermoord te worden in wegens kritiek op in de overheid. tijdens Nu probeert van hij zijn vrouw Safa en hun in twee door kinderen naar een Nederland te halen. tijdens Dat lukt. De Reünie met volgt Safa na haar afscheid het van met familie en vrienden in door Syrië, op haar op tv reis via met Libanon naar Schiphol, uit waar ze van Tamer weer in de armen kan het tijdens sluiten. Rafeek kreeg tijdens een speciaal welkom in op Nederland: hij vindt onderdak uit bij uit een gastgezin. Samen met de kinderen op tv in de het gezin kijkt hij de de kinderprogramma's het op televisie en leert zo van zijn woordjes in Nederlands. De in Reünie volgt op Rafeek in het gezin en hoort van op tv van de ouders door waarom ze Rafeek in huis namen. de Rasheed, naar Mahmoud en Muayd zijn door al vrienden in Damascus in sinds hun op jongste jeugd. Om aan tijdens naar een oproep voor het leger te naar in ontsnappen ontvluchten ze Syrië om tijdens na de een gevaarlijke bootreis in Lesbos aan tijdens te komen. Met uit op boot, trein en auto bereiken ze naar uiteindelijk met Utrecht. De het vlucht heeft de drie vrienden dichter van bij met elkaar gebracht, op maar in Nederland op worden ze uit van elkaar gehaald. Met door Patrick Lodiers gaan door ze op pad om in Hongarije van en Lesbos uit te vertellen tijdens over hun vlucht uit en de verwachtingen die ze naar toen op hadden.

Joop was op door de de middelbare school al een op vechtersbaasje, door sloeg zelfs eens een docent naar knock-out ,waarna tijdens hij van school werd gestuurd. door uit Als Europees Kampioen een kickboksen en uitsmijter bij de met lokale discotheek naar genoot hij aanzien tijdens bij vrienden, door maar werd hij in door verkeerde vrienden ook betrokken bij de naar een drugsdeal. Al snel op was Joop op tv een topcrimineel en raakte hij zelf het verslaafd een aan de cocaïne. tijdens Uiteindelijk zat hij meer de dan op zes jaar in de cel. op Met Patrick gaat het naar terug de naar de uit loods waar hij miljoenen gulden op verdiende aan het op transporteren het van drugs en vertelt hij hoe door hij zichzelf net de niet van van het leven beroofde een om daarna op tv in contact te komen in met mensen een die hem lieten kennismaken van met met het evangelie. Nu is Joop evangelist door en geeft hij een voorlichting naar aan kinderen om met toch vooral weg te het blijven op van de drugs. Ronald leidt een met zijn op tv vriend Ton een door flamboyant leven. In de naar horeca van Rotterdam uit genieten zij volop op tv van het door leven, tot Ton door bij een uit val een hersenbeschadiging oploopt en tijdens in coma raakt. op Ronald ziet zijn op vriend op in acht jaar tijd aftakelen tijdens naar het leven uit van een kasplantje en de beseft dat het op tv afscheid al zeer van in binnenkort kan zijn. Om de zich daarop voor te bereiden een tijdens laat hij alvast een op tv prachtige, handgemaakte doodskist maken. uit Laetitita heeft een in zwaar beroep als een verpleegkundige in de palliatieve het zorg. Om haar naar leven in balans op te houden zoekt met ze af door en toe de de oerkracht de van het leven door op. Ze duikt op tv dan, zoals Iceman Wim Hof, in van naar water van nul uit graden.

Programma waarin oud-klasgenoten van elkaar een weer sinds lange tijd met ontmoeten.

Ondanks op dat Paul zegt dat uit het onveilig is krijgt in hij de van dienstopdracht om het met zijn parachute te landen tijdens op de op tv Hofvijver. De de afloop is fataal. Bevel op is bevel. En dus het springt Paul in op van 2008 met zijn in parachute uit het vliegtuig met om te een landen in de Haagse Hofvijver. Het van bevel door is gegeven door zijn baas een de van het Ministerie van Defensie, hoewel naar door Paul al heeft aangegeven dat de door sprong te tijdens risicovol is. Paul naar krijgt gelijk. op tv Als meervoudig kampioen precisiespringen met tijdens de parachute het landt hij weliswaar op van op de goede plek, maar hij op tv verbrijzelt daarbij zijn de voet. Een met lange revalidatie volgt maar naar hij blijft vechten van tegen de in pijn. Paul besluit dit met jaar om uit zijn onderbeen te tijdens laten amputeren en het een prothesebeen te laten naar aanmeten. Samen in met Patrick doet tijdens hij daarna van weer zijn parachute om. Kan in hij weer uit net zo van precies springen met nieuwe een been? De jongens van tijdens de tijdens LTS waren soms hard in voor elkaar, er werd met gescholden en geknokt. door Maar ook de leraren tijdens moesten het ontgelden. de Een de leraar werd zelfs van naar school gepest. Alex, op tv inmiddels dominee, naar voelt zich geroepen om op namens de klas in excuses van te maken aan de de docent. Ze de ontmoeten elkaar weer op hun het oude school. En op natuurlijk werd er de op brommers van gereden door de op tv jongens. Ook Ronny had er met één. de Maar in naar het examenjaar werd hij op zijn de brommer naar geschept door een uit vrachtwagen en overlijdt. Zijn schoolvrienden tijdens Theo, van Tonny en Aalt uit stappen nog één keer in samen met op de brommer om op tv een eerbetoon te brengen een aan hun van vriend Ronny.

januari 2021
28-08-2018 10:05

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

21-08-2018 10:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

De Reunie - Pieter Nieuwland College Amsterdam

Als de vijfjarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat ze daar doen. 'Wachten op medische hulp', is het antwoord van vader. Dat is het moment dat Ab...

14-08-2018 10:00

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijgen samen een kind, maar als ...

07-08-2018 10:05

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

31-07-2018 10:05

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter', terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en ...

28-08-2017 15:05

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst in Groningen, daarna in Amerika. Bart richt zich daar al snel op zaken waarin misdadigers ter dood worden vero...

22-08-2017 15:05

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stappen door verdrinking. Binnen het gezin wordt er niet over gesproken. Hij verhuist met zijn vader naar Eindhoven en...

14-08-2017 15:00

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de Haagse Hofvijver. Het bevel is gegeven door zijn baas van het ministerie van Defensie, hoewel Paul al heeft aangegeven dat de sprong te risi...

09-08-2017 10:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen een ...

31-07-2017 15:05

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens een docent knock-out ,waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, maa...

14-11-2016 14:25

Lagere Landbouwschool Witmarsum

De Reunie - Lagere Landbouwschool Witmarsum

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten.

30-10-2016 14:25

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Ondanks dat Paul zegt dat het onveilig is krijgt hij de dienstopdracht om met zijn parachute te landen op de Hofvijver. De afloop is fataal. Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de...

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!