Programma gemist?

Grootse tijdens dromen hebben ze allemaal als het de leerlingen uit van 5 havo van op tv RSG De Hoekse door Waard uit Oud-Beijerland in uit op school zitten. En sommige een zijn echt uitgekomen. op Rolf met liep op school op al rond met een het camera, maakte op stuntfilmpjes met zijn vrienden uit en wilde later bij een de televisie. van Nu bezoekt Jan hem op op tv een filmset in de Boedapest, waar naar hij de belangrijkste cameraman de is in een tijdens productie van naar zes miljoen uit euro. Trots uit vertelt hij hoe hij op tv nu zijn eigen droom leeft het naar en al diverse producties in Amerika uit op op zijn naam uit heeft staan. En dat hij tijdens vast van met plan is het om in Hollywood door door te breken. Maarten speelde op tijdens het hoogste de niveau honkbal. Hij de trainde door zoveel dat hij in combinatie een met een zijn werk en naar privéleven op een de gegeven moment tegen een burn-out uit aanliep. Hij op tv doet het nu rustiger aan, met traint door de jeugd en er een is volgens hem in nog op tv steeds geen mooier geluid op dan de bal die tegen op van honkbalknuppel komt. Rianne vertelt over haar de scheiding, op waarbij ze op tv haar kinderen maar weinig kon van zien. In van haar oude woning vertelt het ze aan het Jan wat de impact naar van op tv deze periode is het geweest.

Als een de vijfjarige Abdelali tijdens met zijn vader door op tv een Marokkaans op dorp loopt het en voor het ziekenhuis rijen mensen in ziet staan, naar vraagt hij zijn vader naar tijdens wat ze daar doen. 'Wachten in op in medische hulp', is tijdens het antwoord van vader. Dat is uit het moment op dat Abdelali besluit uit chirurg te worden. Helpen op wordt de zijn jongensdroom. Abdelali heeft in inmiddels twee privéklinieken in naar van Nederland. En met naar zijn stichting Santé Pour Tous van -gezondheid voor op tv allen- biedt van hij medische hulp aan de armste van Marokkanen. op Met een medisch team reist een hij naar Marokko een naar om patiënten gratis naar te opereren. Jan ziet met eigen uit een ogen hoe drommen bezoekers in uit de ziekenzaal wachten het om door Abdelali uit gezien te met worden en dankzij het hem een kans krijgen op door een menswaardig in bestaan. Dennis gaat nog het van één keer terug naar de school op tv waar hij op tv vertelt uit over de avonturen die hij beleefd naar heeft, maar uit ook hoe in de school een toevluchtsoord naar is geweest voor zijn op alcoholverslaafde vader. Asha op heeft schijnbaar op twee uitersten in het zichzelf: uit de poëzie en boksen. tijdens Aan Ajouad op tv vertelt ze wat volgens haar uit de overeenkomst is van tussen die het twee: oorlog.

Een op tv klas met jonge veertigers uit uit Winterswijk, maar van al tijdens met veel levenservaring. op tv Zo wordt Nadia al jong in smoorverliefd op op Hakim en tot naar schrik van een haar omgeving trouwt van ze met hem als een ze nog de maar 17 jaar is. Ze op tv krijgen samen een kind, in tijdens maar als haar zoontje op nog maar drie een maanden is verongelukt Hakim. tijdens Op haar op 29e is Nadia uit weduwe. Aan Jan op tv Kooijman vertelt een zij hoe de van periode na het op ongeluk een grote waas is, maar het hoe ze het zich door daarna heeft hersteld tot een wat ze nu is: op tv een schrijfster van van kookboeken en een succesvolle het in televisiekok bij o.a. het het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten. Erik naar wordt op tv door zijn moeder al van snel van school gehaald om de te gaan werken. van Erik volgt uit zijn passie en gaat in een met paarden werken. Vijftien jaar lang het werkt met hij als door ruiter bij Defensie en naar maakt indrukwekkende ceremonies mee, zoals op tv de de trouwerij van Willem-Alexander en in Máxima, maar ook met de bijzetting van prins van Bernhard. tijdens Helaas is werken nu tijdens onmogelijk, er is MS door bij uit hem geconstateerd. Elke dag is een weer door een gevecht om toch uit bij zijn een paarden te kunnen uit zijn. Iwan op tv heeft na zijn op technische opleiding een uit zeer bijzonder beroep gekozen: hij het verbouwt met en stoffeert rouwauto's voor begrafenisondernemers door de heel Europa. een Aan Ajouad laat Iwan tijdens zien hoe op tv je een door rouwauto voor Noorwegen kunt het onderscheiden van een rouwauto tijdens uit door Duitsland.

Victor had het een hopeloze schoolcarrière, maar naar verdiende daarna toch het naar bakken met geld in de naar ICT. op Hij kan vroeg gaan genieten van op tv een pensioen, maar tijdens stort zich dan door op het tijdens begeleiden van gevangenen. uit Eerst in door Nederland en nu met in een gevangenis in Oeganda, de waar mensen uit vóór de een komst van het Victor in barre omstandigheden waren opgesloten naar en een waar geen aandacht de was voor de een leven ná de gevangenis. uit Door Victors inspanning in is het een 'gewilde' door gevangenis in Uganda het geworden door en wordt de gevangenen een door vak geleerd. Aan tijdens Ajouad een vertelt Victor dat met hij zich nu pas echt op op rijk voelt. Charlie was door op school al met met politiek bezig in en het was dus geen de verrassing dat tijdens hij het op daarna tot de tijdens Tweede Kamer schopte. Nu is in hij op burgemeester van Zoetermeer en de was de hij zelfs even burgemeester van zijn in woonplaats Wassenaar. uit Maud verloor al jong op tv door haar vader, maar in ze is hem nooit uit echt kwijtgeraakt. naar Tijdens haar spirituele reis de met veel aandacht voor in yoga voelde op ze ineens tijdens letterlijk de aanwezigheid van haar op vader. In de Reünie van vertelt ze van welke rol haar vader uit nog steeds door in haar leven door speelt.

Rolf had van zoals met hij dat zelf zegt 'een op ego van twee op meter', terwijl hij naar in een werkelijkheid met zijn dwerggroei maar tijdens 1.25 door meter is. Hij weigerde lang op tv zijn uit handicap te accepteren en de streefde een mooie baan een met veel naar geld na. Tot hij tijdens verzuurde en de met een burn-out een thuis zat. Aan Ajouad uit vertelt Rolf in hoe hij toen voor het de spiegel het is gaan staan om op tv zichzelf in eens goed te bekijken en met te accepteren. Sindsdien overrompelt door het leven hem tijdens met geluk: een een mooie sportcarrière in naar het tijdens zeilen en een prachtige van vrouw en tijdens pasgeboren zoon zijn het resultaat. op op Bas was op school de naar grapjas naar van de klas. door Hij verdunde de melk in uit de schoolkantine met op tv water en het schakelde de op telefoon van de op tv school door naar de plaatselijke een slagerij. Zelfs toen door hij op tv van school werd gestuurd mocht op hij uit blijven, geen enkele andere een school wilde hem hebben. De van grappen door en grollen werden tijdens later serieuze ontmoetingen van met justitie: hij belandde voor naar van tien maanden in naar de cel. Dat met was voor hem in het moment om het roer tijdens om te gooien. met Eric-Jan in worstelt al jaren de met drugsgebruik. Na diverse opnames en van tijdens depressies heeft hij nu gekozen van voor een leven van zonder drugs. Samen met van zijn van ouders vertelt naar hij hoe zwaar deze tijd het is uit geweest.

Bart Stapert tijdens weet al op tijdens de in middelbare school dat hij naar advocaat wil een worden. Logisch dus dat uit hij daarna uit rechten gaat studeren, een eerst in Groningen, op daarna in Amerika. Bart richt zich op daar al uit snel op naar zaken waarin misdadigers de ter dood worden veroordeeld. Het door door is Barts diepste overtuiging dat wij uit van als mens nooit het leven van tijdens een ander een mogen uit nemen. Patrick reist uit met Bart naar uit Amerika om Bryan Jennings in te bezoeken. Hij op tv is ter dood veroordeeld tijdens voor op tv de moord en verkrachting een van een zesjarig met meisje. Patrick vraagt in Bryan hoe op hij bezig is met met zijn executie en de hoe hij terugkijkt op de zijn misdaad. De met thuissituatie van Tryntsje het werd door behoorlijk bepaald door haar geestelijk beperkte in op broer Halbe. Maar ook het daarna heeft haar de broer nog veel de invloed gehad op met haar leven. Door hem ging naar ze psychologie studeren, een op tv en door zijn enthousiasme bezit ze op tv nu haar op tv eigen woonboerderij. Op met de boerderij vertelt de Tryntsje hoe met ze door Halbe is de gaan inzien waar in haar kracht ligt: met mensen met met en zonder beperking samenbrengen. op Janne heeft lang getwijfeld naar of ze naar naar de het kunstacademie zou gaan, zou ze op daar in wel passen tussen op tv als die vrijgevochten geesten. in Pas als met ze 42 is tijdens durft ze het het. Ze durft zich nu kunstenaar op tijdens te noemen en laat tijdens zien hoe ze met in de pinholefotografie haar op tv eigen stijl heeft in gevonden.

Wilbert een verliest al op jonge leeftijd naar zijn moeder. uit Ze het kampt met zware naar depressies en besluit uiteindelijk uit het met leven te stappen van door verdrinking. tijdens Binnen het met gezin wordt er niet over naar gesproken. Hij tijdens verhuist met zijn vader door naar Eindhoven op en in het leven gaat door. Als van Wilbert het in 2014 met zijn vriendin op naar van vakantie gaat naar Indonesië en op tv ze een tijdens boottocht maken van komen ze in een nachtmerrie terecht. naar De boot zinkt op en het stel het het moet 40 uur op open in zee zien de te overleven. door Wilbert vecht tegen met de verdrinkingsdood en met zijn gedachten zijn door ineens weer bij zijn moeder. Wilbert uit en zijn vriendin met overleven het, en door eenmaal thuis blijkt uit op dat hij de dood van zijn een moeder nog het lang een niet verwerkt heeft. Patrick gaat samen met met Wilbert terug op tv naar de de plek waar zijn de moeder verdronk en de naar zijn op ouderlijk huis om herinneringen op in te halen. Mark op worstelt al door jaren met reuma. De van gewrichtsziekte kluistert hem naar veel aan het huis waar hij alleen tijdens voor zijn de twee dochters moet zorgen. uit Een dozijn uit pillen per dag gaan uit er doorheen, de met op pijn is enorm, maar een Mark blijft positief in en wil er altijd zijn tijdens voor zijn het kinderen. tijdens Pascal heeft een andere uitdaging: gebarentaal het leren. tijdens Haar man werd na een door operatie doof een en ze moest de ineens op een met heel andere manier tijdens met hem leren naar communiceren.

Bevel naar is bevel. En door dus springt Paul in naar 2008 met zijn parachute het uit uit het vliegtuig om te de landen naar in de Haagse Hofvijver. Het bevel op tv is een gegeven door zijn door baas van het ministerie een van Defensie, een hoewel Paul uit al heeft aangegeven dat de sprong uit te risicovol met is. Paul krijgt tijdens gelijk. Als meervoudig op kampioen precisiespringen met de op parachute landt hij uit tijdens weliswaar op de goede plek, op maar hij verbrijzelt daarbij van zijn voet. het Een lange het revalidatie volgt, maar van hij blijft vechten tegen een de pijn. tijdens Paul besluit dit jaar op tv om zijn onderbeen te in laten uit amputeren en een prothesebeen het te uit laten aanmeten. Samen met Patrick doet het hij in daarna weer de zijn parachute om. Kan hij in weer net een zo precies springen met zijn tijdens nieuwe van been? De uit jongens van de lts waren op soms hard voor elkaar, door er werd gescholden uit een en geknokt. Maar tijdens ook de leraren tijdens moesten het ontgelden. Een leraar werd het zelfs op tv van school gepest. Alex, in inmiddels dominee, voelt op tv zich met geroepen om namens de van klas excuses te maken op tv aan door de docent. Ze ontmoeten elkaar in weer op tijdens hun oude school. En een natuurlijk werd van er door de jongens op met brommers op gereden. Ook Ronny in had er een een. Maar in een het examenjaar werd hij op zijn de tijdens brommer geschept door een vrachtwagen en met overlijdt. Zijn schoolvrienden door Theo, Tonny en met Aalt stappen nog met een keer de samen op de brommer een om van een eerbetoon te brengen op aan van hun vriend Ronny.

Nog nooit komen van er zoveel van vluchtelingen naar uit Nederland als een in 2015. Hun de vlucht in de bootjes en met hun ontvangst de in Nederland beheerst met het nieuws. Maar in hoe is het daarna met op door ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van van deze een vluchtelingen een jaar lang met en brengt tijdens ze weer samen op in de plek een waar ze toen door werden ondergebracht: de Jaarbeurs op tv in in Utrecht. Patrick Lodiers spreekt tijdens met de vluchtelingen van openhartig over uit hun verblijf het afgelopen jaar met in Nederland. een Hoe ze de soms moedeloos naar werden van het wachten en door van het tijdens steeds wisselen van opvanglocatie. Maar de ook hoe ze naar muziek naar hebben gemaakt. Ze de laten zien hoe graag ze tijdens de taal en het een de vak willen een leren, maar ook hoe naar ze kennismaken met door mensen die de op vluchtelingen het liefst op tv bij de van grens zouden tegenhouden. op Alle sentimenten die leven bij op de vluchtelingenopvang komen aan op bod. door Tamer laat zien hoeveel in energie er van in sommige door vluchtelingen zit. Hij ontvlucht Syrië het als hij dreigt op vermoord te het worden wegens in kritiek op de overheid. Nu op probeert hij door zijn vrouw Safa en de hun twee kinderen op naar Nederland te halen. op naar Dat lukt. De in Reünie volgt Safa na van haar afscheid naar van familie en vrienden door in Syrië, op haar van reis het via Libanon naar Schiphol, waar uit ze Tamer weer tijdens in de tijdens armen kan sluiten. Rafeek kreeg uit een speciaal op tv welkom in in Nederland: hij vindt onderdak bij op een gastgezin. Samen op tv met de het kinderen in van het gezin kijkt hij uit de kinderprogramma's een op televisie en leert zo de zijn woordjes een Nederlands. De op Reünie volgt Rafeek in in het gezin met en hoort van de door ouders waarom ze Rafeek op in in huis namen. Rasheed, tijdens Mahmoud en Muayd zijn naar al vrienden in Damascus op tv door sinds hun jongste jeugd. Om aan door met een oproep voor het in leger te ontsnappen van ontvluchten ze Syrië naar om na een door gevaarlijke bootreis in Lesbos het aan te komen. de Met boot, trein uit en de auto bereiken ze uiteindelijk Utrecht. het De vlucht heeft een de drie vrienden dichter uit bij elkaar tijdens gebracht, maar de in Nederland een worden ze uit elkaar gehaald. Met de Patrick tijdens Lodiers gaan ze op door pad om in op tv Hongarije en Lesbos van te vertellen over hun tijdens vlucht op en de verwachtingen die ze in toen met hadden.

Joop op tv was op de middelbare naar school al tijdens een vechtersbaasje, sloeg het zelfs eens een een docent knock-out een ,waarna hij van school naar werd gestuurd. door Als Europees Kampioen kickboksen en de uitsmijter bij de lokale op van discotheek genoot hij aanzien bij van vrienden, maar werd een hij door op verkeerde vrienden ook betrokken bij tijdens een drugsdeal. op tv Al snel was een Joop een een topcrimineel en raakte op hij zelf verslaafd aan van de van cocaïne. Uiteindelijk zat tijdens hij meer dan zes jaar met in de cel. Met in Patrick gaat het tijdens terug naar de met op loods waar hij miljoenen gulden op tv verdiende aan het transporteren in van door drugs en vertelt met hij hoe hij zichzelf net naar niet van de het van leven beroofde om daarna in op tv contact te komen met op tv mensen een die hem lieten kennismaken in met het met evangelie. Nu is uit Joop evangelist en naar geeft hij voorlichting aan tijdens kinderen om toch op tv vooral weg door te blijven van de drugs. de met Ronald leidt met zijn op tv vriend Ton een een flamboyant leven. In door de horeca met van Rotterdam genieten zij naar volop van het leven, tot naar Ton tijdens bij een val een van hersenbeschadiging oploopt en in op tv door coma raakt. Ronald door ziet zijn vriend in acht jaar het tijd aftakelen naar van het leven met van een kasplantje een en beseft dat op het naar afscheid al zeer binnenkort met kan zijn. Om naar zich daarop voor de te bereiden met laat hij alvast op een prachtige, handgemaakte doodskist maken. door Laetitita heeft de een zwaar een beroep als verpleegkundige in de in palliatieve zorg. Om haar op tv leven in met balans te houden het zoekt ze een af en de toe de oerkracht tijdens van het leven op. Ze de duikt dan, in zoals Iceman Wim op tv Hof, in water van de nul met graden.

Programma een waarin oud-klasgenoten elkaar een weer sinds lange door tijd ontmoeten.

Ondanks een dat Paul door zegt dat het uit onveilig is krijgt hij de dienstopdracht een om met zijn met parachute op tv te landen uit op de Hofvijver. De afloop op tv is fataal. door Bevel is bevel. En dus op tv een springt Paul in 2008 met op zijn parachute uit het uit vliegtuig om op te landen in van de Haagse een Hofvijver. Het op bevel is gegeven door door zijn baas van het de Ministerie van met Defensie, hoewel op tv Paul al heeft aangegeven dat uit de het sprong te risicovol in is. Paul krijgt gelijk. Als meervoudig tijdens met kampioen precisiespringen met de op tv parachute landt hij weliswaar in op de goede plek, op tv het maar hij verbrijzelt daarbij in zijn voet. Een uit lange revalidatie het volgt maar hij blijft van vechten tegen de pijn. Paul in de besluit dit jaar met om zijn onderbeen te laten naar amputeren en de een prothesebeen te laten op aanmeten. Samen met tijdens Patrick naar doet hij daarna weer zijn parachute door om. Kan hij op weer net de zo met precies springen met nieuwe been? de De jongens van de op tv LTS waren soms tijdens hard naar voor elkaar, er uit werd gescholden en geknokt. Maar de ook op tv de leraren moesten het ontgelden. in met Een leraar werd zelfs van school tijdens gepest. Alex, inmiddels tijdens dominee, voelt zich naar geroepen met om namens de klas uit excuses te het maken aan de naar docent. Ze in ontmoeten elkaar weer op op hun oude op school. En natuurlijk werd er op van brommers met gereden door de jongens. Ook de Ronny had er op tv met één. Maar in het examenjaar werd de van hij op zijn brommer geschept door in een vrachtwagen en het de overlijdt. Zijn schoolvrienden Theo, Tonny en met het Aalt stappen nog door één keer samen op de een brommer om uit een eerbetoon te brengen aan van hun vriend het Ronny.

juli 2019
28-08-2018 10:05

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

21-08-2018 10:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

De Reunie - Pieter Nieuwland College Amsterdam

Als de vijfjarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat ze daar doen. 'Wachten op medische hulp', is het antwoord van vader. Dat is het moment dat Ab...

14-08-2018 10:00

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijgen samen een kind, maar als ...

07-08-2018 10:05

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

31-07-2018 10:05

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter', terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en ...

28-08-2017 15:05

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst in Groningen, daarna in Amerika. Bart richt zich daar al snel op zaken waarin misdadigers ter dood worden vero...

22-08-2017 15:05

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stappen door verdrinking. Binnen het gezin wordt er niet over gesproken. Hij verhuist met zijn vader naar Eindhoven en...

14-08-2017 15:00

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de Haagse Hofvijver. Het bevel is gegeven door zijn baas van het ministerie van Defensie, hoewel Paul al heeft aangegeven dat de sprong te risi...

09-08-2017 10:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen een ...

31-07-2017 15:05

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens een docent knock-out ,waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, maa...

14-11-2016 14:25

Lagere Landbouwschool Witmarsum

De Reunie - Lagere Landbouwschool Witmarsum

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten.

30-10-2016 14:25

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Ondanks dat Paul zegt dat het onveilig is krijgt hij de dienstopdracht om met zijn parachute te landen op de Hofvijver. De afloop is fataal. Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de...

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord