Programma gemist?

Grootse dromen op hebben ze allemaal als de de leerlingen van de 5 havo van in op RSG De Hoekse Waard naar uit Oud-Beijerland op school zitten. door En sommige uit zijn echt het uitgekomen. Rolf liep uit op school een al rond met een camera, maakte van stuntfilmpjes met op tv zijn vrienden het en wilde tijdens later bij de televisie. uit Nu bezoekt tijdens Jan hem op tijdens een filmset in Boedapest, met waar hij de de belangrijkste cameraman is in een uit op productie van zes miljoen euro. Trots het vertelt hij hoe het tijdens hij nu zijn eigen droom een leeft en al op diverse producties in in Amerika op met zijn naam heeft staan. En van in dat hij vast van plan is in om in Hollywood het door te breken. naar Maarten speelde op een het hoogste tijdens niveau het honkbal. Hij trainde zoveel dat hij door in combinatie met in zijn werk het en privéleven naar op een gegeven moment tegen uit een een burn-out aanliep. Hij op doet het door nu rustiger aan, traint van de jeugd door en er is volgens hem tijdens nog steeds geen tijdens mooier geluid dan de door bal tijdens die tegen honkbalknuppel komt. op tv Rianne vertelt over haar op tv een scheiding, waarbij ze haar een kinderen maar weinig kon met zien. In op tv haar oude woning vertelt met ze aan Jan wat in de in impact van deze periode van is het geweest.

Als uit de vijfjarige Abdelali met zijn een tijdens vader door een Marokkaans dorp met loopt en naar voor het ziekenhuis rijen mensen op ziet staan, vraagt naar hij zijn vader de wat ze daar het doen. 'Wachten op met medische hulp', is tijdens het antwoord het van vader. Dat is naar op tv het moment dat door Abdelali besluit chirurg van te worden. Helpen door wordt zijn jongensdroom. Abdelali heeft door inmiddels twee privéklinieken van in Nederland. En met met zijn stichting tijdens Santé Pour Tous de -gezondheid voor allen- biedt een hij medische met hulp aan in de armste een Marokkanen. Met een op tv medisch team reist hij naar Marokko de om patiënten gratis de te opereren. op Jan ziet uit met eigen ogen het hoe drommen bezoekers in met de ziekenzaal wachten de om op door Abdelali gezien te tijdens worden en dankzij hem met een kans krijgen van op een menswaardig tijdens bestaan. Dennis gaat nog uit één uit keer terug op tv naar de school een waar hij vertelt over de avonturen door die hij in beleefd heeft, het maar ook hoe de het school een toevluchtsoord op tv is geweest voor van zijn met alcoholverslaafde vader. Asha heeft van schijnbaar twee uitersten in zichzelf: van de naar poëzie en boksen. Aan het Ajouad vertelt ze wat uit volgens tijdens haar de overeenkomst is met tussen in die twee: oorlog.

Een van klas met jonge op tv veertigers uit naar Winterswijk, maar al op met veel levenservaring. Zo de wordt Nadia al op tv jong smoorverliefd op Hakim en van tot schrik van uit haar omgeving trouwt tijdens ze met hem de als ze met nog maar op tv 17 jaar het is. Ze krijgen samen met een kind, maar op tv als haar zoontje nog uit maar drie met maanden is verongelukt Hakim. Op in een haar 29e is op Nadia weduwe. Aan Jan Kooijman uit vertelt zij hoe de uit periode na het het ongeluk een een grote op waas is, maar hoe van ze zich daarna heeft in hersteld tot wat ze uit nu op is: een schrijfster van tijdens kookboeken en een met succesvolle televisiekok bij o.a. naar naar het KRO-NCRV programma door BinnensteBuiten. Erik wordt het door zijn moeder al snel van uit school gehaald een om tijdens te gaan werken. Erik volgt zijn in passie en gaat op tv met paarden werken. naar Vijftien op jaar lang werkt hij als op ruiter in bij Defensie en maakt indrukwekkende een ceremonies mee, uit zoals de een trouwerij van uit Willem-Alexander en Máxima, het maar ook de bijzetting van prins uit Bernhard. Helaas is op tv werken nu onmogelijk, van door er is MS bij door hem geconstateerd. Elke dag uit is met weer een gevecht om toch de bij op tv zijn paarden te kunnen zijn. Iwan het heeft met na zijn tijdens technische opleiding een zeer bijzonder beroep een van gekozen: hij verbouwt en in stoffeert rouwauto's voor in begrafenisondernemers door op heel Europa. Aan Ajouad laat met Iwan zien hoe met je de een rouwauto voor op tv Noorwegen kunt onderscheiden van uit een rouwauto uit het Duitsland.

Victor had een met uit hopeloze schoolcarrière, maar de verdiende daarna toch bakken met geld van in op tv de ICT. naar Hij kan vroeg gaan genieten van op tv op tv een pensioen, maar stort zich dan naar op het op begeleiden van op gevangenen. Eerst in op tv Nederland en nu in de een gevangenis in Oeganda, uit waar mensen vóór een de komst naar van Victor in op tv barre met omstandigheden waren opgesloten en waar geen tijdens aandacht was voor tijdens een leven naar ná de gevangenis. Door een op tv Victors inspanning is het uit een 'gewilde' gevangenis in op Uganda een geworden en wordt de van gevangenen een vak geleerd. Aan tijdens Ajouad vertelt van Victor op dat hij zich nu pas echt tijdens met rijk voelt. Charlie was op de school uit al met politiek bezig op tv en het was dus een geen in verrassing dat hij het een daarna tot de Tweede uit Kamer op schopte. Nu is hij burgemeester van in tijdens Zoetermeer en was hij zelfs van even burgemeester naar van zijn op woonplaats Wassenaar. Maud verloor al jong het haar op tv vader, maar ze naar is hem nooit met echt kwijtgeraakt. Tijdens haar van spirituele reis naar met veel aandacht voor yoga de voelde met ze ineens door letterlijk de aanwezigheid met van haar vader. In de Reünie op tv vertelt de ze welke rol haar vader het nog steeds op tv in haar het leven speelt.

Rolf op had zoals hij dat met zelf door zegt 'een ego van twee van meter', terwijl hij uit in werkelijkheid met zijn op tv dwerggroei met maar 1.25 meter een is. Hij weigerde een lang zijn handicap te accepteren naar tijdens en streefde een het mooie baan met veel op tv geld na. Tot hij verzuurde met en uit met een van burn-out thuis zat. het Aan Ajouad vertelt Rolf tijdens hoe hij een toen voor de naar spiegel is gaan staan om zichzelf op tv eens goed met te bekijken en te een accepteren. Sindsdien van overrompelt het leven naar hem met geluk: een tijdens mooie van sportcarrière in het een zeilen en een door prachtige vrouw en pasgeboren zoon uit zijn het uit resultaat. Bas was in op school de grapjas door een van de klas. Hij op tv verdunde de in melk in de schoolkantine met in water en de schakelde de telefoon van de naar school door naar naar de van plaatselijke slagerij. Zelfs toen hij de van in school werd gestuurd mocht hij door blijven, geen enkele van andere school in wilde hem hebben. De met grappen en van grollen werden later van serieuze ontmoetingen met justitie: in hij belandde voor met tien maanden in het de cel. de Dat was voor hem uit met het moment om van het roer om te gooien. uit Eric-Jan worstelt met al jaren met drugsgebruik. Na uit van diverse opnames en depressies door heeft hij nu gekozen met voor een leven zonder naar de drugs. Samen met in zijn ouders vertelt hij op hoe zwaar deze naar tijd is de geweest.

Bart van Stapert weet al naar op de in middelbare school dat hij advocaat door wil worden. Logisch naar dus van dat hij daarna rechten gaat het studeren, het eerst in Groningen, daarna in Amerika. door Bart richt zich door daar naar al snel op zaken waarin op misdadigers ter de dood worden veroordeeld. van Het is Barts diepste van overtuiging dat in wij als mens op nooit het leven naar van een door ander mogen nemen. van Patrick reist met Bart op naar op Amerika om Bryan tijdens Jennings te bezoeken. Hij met is ter dood veroordeeld voor met de de moord en verkrachting van met een met zesjarig meisje. Patrick vraagt een Bryan hoe hij door bezig is met zijn op tv executie en hoe naar hij van terugkijkt op zijn misdaad. De het thuissituatie van Tryntsje werd op tv behoorlijk bepaald het door haar uit geestelijk beperkte broer Halbe. het Maar ook daarna heeft naar op haar broer nog veel invloed van gehad in op haar leven. Door hem naar ging ze door psychologie studeren, met en door zijn het enthousiasme bezit ze nu in haar eigen door woonboerderij. Op de boerderij vertelt Tryntsje met hoe ze door de Halbe is gaan naar inzien op tv waar haar kracht ligt: mensen met in met en zonder de beperking samenbrengen. Janne heeft lang getwijfeld een of ze naar het de door kunstacademie zou gaan, zou ze op tv daar wel passen van in tussen als die uit vrijgevochten geesten. Pas als ze met 42 is van durft ze het. het Ze durft zich een nu kunstenaar te noemen op tv en laat zien hoe van ze een met de pinholefotografie haar eigen met stijl uit heeft gevonden.

Wilbert verliest een al op jonge de leeftijd zijn moeder. van Ze kampt op tv met zware depressies en besluit op uiteindelijk uit uit het leven te in stappen door verdrinking. het Binnen het van gezin wordt er niet op tv over gesproken. Hij verhuist op tv met de zijn vader naar Eindhoven de en het naar leven gaat door. Als met Wilbert het in 2014 met zijn vriendin een op vakantie gaat naar de tijdens Indonesië en ze een in boottocht maken komen ze in naar uit een nachtmerrie terecht. De van boot zinkt en het stel de moet door 40 uur op van open zee zien te overleven. door Wilbert vecht tegen de in de verdrinkingsdood en uit zijn gedachten zijn ineens in weer bij zijn tijdens moeder. Wilbert naar en zijn vriendin overleven het, uit en eenmaal thuis de blijkt dat op tv hij de door dood van zijn tijdens moeder nog lang niet verwerkt heeft. in Patrick een gaat samen met een Wilbert terug naar de de plek het waar zijn moeder het verdronk en naar door zijn ouderlijk huis een om herinneringen op te halen. door Mark worstelt al jaren door met reuma. De tijdens gewrichtsziekte kluistert door hem veel tijdens aan huis waar tijdens hij alleen voor zijn twee uit dochters moet de zorgen. Een dozijn in pillen uit per dag gaan op er doorheen, de het pijn is enorm, het maar Mark blijft positief en wil op tijdens er altijd zijn door voor zijn kinderen. Pascal met heeft een door andere uitdaging: gebarentaal leren. van Haar man werd na met een operatie doof uit en ze moest met ineens op een in heel andere manier met met de hem leren communiceren.

Bevel is op bevel. En dus tijdens springt Paul in 2008 de met het zijn parachute uit van het vliegtuig een om te landen in de uit Haagse op tv Hofvijver. Het bevel is met gegeven door zijn baas van een het ministerie van met Defensie, hoewel op Paul op al heeft aangegeven dat het de sprong te risicovol is. het Paul in krijgt gelijk. Als meervoudig een kampioen precisiespringen met de uit parachute landt hij tijdens weliswaar op tijdens de goede plek, maar uit hij verbrijzelt daarbij door zijn voet. het Een lange revalidatie de volgt, maar het hij blijft vechten tegen de op pijn. Paul op besluit dit jaar uit om zijn met onderbeen te naar laten amputeren en een prothesebeen met te laten aanmeten. uit Samen uit met Patrick doet hij daarna naar weer zijn parachute om. in Kan op tv hij weer uit net zo precies springen een met zijn van nieuwe been? De jongens van de op lts van waren soms hard uit voor elkaar, tijdens er werd gescholden en geknokt. door Maar een ook de leraren moesten tijdens het ontgelden. Een de leraar werd zelfs van de school op tv gepest. Alex, inmiddels dominee, voelt tijdens zich geroepen om een namens de klas excuses in op tv te maken aan de een docent. Ze ontmoeten elkaar op weer op hun een oude school. En natuurlijk van werd van er door de jongens met op brommers met gereden. Ook Ronny tijdens had er een. de Maar in het uit examenjaar werd hij op op tv zijn brommer geschept door door een vrachtwagen en van overlijdt. Zijn schoolvrienden in Theo, Tonny met en uit Aalt stappen nog een keer samen in op de op brommer om een eerbetoon van op te brengen aan hun vriend naar Ronny.

Nog nooit een komen er zoveel uit vluchtelingen naar Nederland op als in 2015. de Hun tijdens vlucht in de bootjes in en hun met ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. met Maar een hoe is door het daarna met ze de gegaan? De door Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen uit van een jaar lang en brengt ze uit uit weer samen op de door plek waar van ze toen werden tijdens ondergebracht: de Jaarbeurs in uit Utrecht. Patrick Lodiers van spreekt met de vluchtelingen openhartig de over hun verblijf het het een afgelopen jaar in uit Nederland. Hoe ze soms in moedeloos tijdens werden van het de wachten en van het steeds wisselen door van opvanglocatie. Maar tijdens de ook hoe ze van muziek hebben gemaakt. Ze laten zien met hoe tijdens graag ze de een taal en een vak uit willen leren, maar ook met op tv hoe ze kennismaken met mensen tijdens die de de vluchtelingen het liefst bij de met van grens zouden tegenhouden. Alle sentimenten in die op leven bij de vluchtelingenopvang komen in aan bod. Tamer laat met zien naar hoeveel energie er in sommige het het vluchtelingen zit. Hij ontvlucht Syrië de als hij dreigt vermoord van in te worden wegens kritiek op de de overheid. Nu probeert een hij zijn op vrouw Safa uit en hun uit twee kinderen naar Nederland te het halen. Dat lukt. op tv De Reünie naar volgt Safa na een haar afscheid van familie de en op vrienden in Syrië, op haar door reis via Libanon naar tijdens Schiphol, van waar ze op tv Tamer weer in de armen kan het sluiten. Rafeek kreeg naar een op speciaal welkom in naar Nederland: hij vindt onderdak bij op een een gastgezin. Samen met de van kinderen in van het gezin kijkt door hij de kinderprogramma's op op televisie en leert zo de zijn naar woordjes Nederlands. het De Reünie volgt in Rafeek in het gezin de en hoort van op de ouders op tv waarom ze Rafeek in huis namen. op tv Rasheed, Mahmoud naar en Muayd zijn tijdens al vrienden in de Damascus sinds van hun jongste een jeugd. Om aan uit een oproep voor door het leger te ontsnappen door ontvluchten ze Syrië om uit na een in gevaarlijke bootreis in Lesbos in aan te een komen. Met een boot, trein en het auto bereiken ze uiteindelijk Utrecht. tijdens De op vlucht heeft de drie vrienden door dichter bij elkaar door gebracht, maar in op Nederland worden ze uit op van elkaar gehaald. Met Patrick van Lodiers gaan het ze op pad in om in Hongarije en tijdens Lesbos te op tv vertellen over hun vlucht en de het door verwachtingen die ze toen op tv hadden.

Joop was op het de middelbare met school tijdens al een vechtersbaasje, sloeg zelfs het eens een docent de knock-out ,waarna op tv hij van school werd gestuurd. een Als Europees Kampioen op tv kickboksen en uitsmijter van bij de lokale het discotheek genoot tijdens hij uit aanzien bij vrienden, maar werd een hij door verkeerde door vrienden ook betrokken een bij een drugsdeal. Al door snel op was Joop een door topcrimineel en raakte hij zelf het verslaafd aan de de cocaïne. Uiteindelijk zat op tv hij meer dan van zes jaar in een tijdens de cel. Met het Patrick gaat het terug naar naar de door loods waar hij miljoenen van gulden verdiende op tv aan het transporteren het van drugs en vertelt van hij hoe hij zichzelf net in niet van het het leven beroofde om op naar daarna in contact te komen uit met mensen die hem in tijdens lieten kennismaken met het evangelie. tijdens Nu is Joop de evangelist en geeft op hij voorlichting aan kinderen van door om toch vooral weg te blijven een uit van de drugs. Ronald leidt met het zijn met vriend Ton een in flamboyant leven. met In de horeca het van Rotterdam genieten zij naar volop van van het leven, tot Ton bij van een val een op tv hersenbeschadiging oploopt en in van met coma raakt. Ronald ziet met zijn vriend in acht jaar het tijd aftakelen in naar het leven op van een een kasplantje en beseft met dat het afscheid al zeer in door binnenkort kan zijn. uit Om zich daarop voor in te bereiden uit laat hij alvast een prachtige, handgemaakte het het doodskist maken. Laetitita heeft het een zwaar beroep als verpleegkundige het in de palliatieve van door zorg. Om haar door leven in balans te op houden zoekt ze af en op toe de oerkracht tijdens van het van leven op. Ze duikt een dan, op tv zoals Iceman tijdens Wim Hof, in water van in nul naar graden.

Programma door waarin oud-klasgenoten elkaar weer op tv sinds lange op tv tijd ontmoeten.

Ondanks van dat Paul zegt naar dat het onveilig is krijgt een hij de met dienstopdracht om met met zijn in parachute te landen op op de Hofvijver. De afloop is op tv fataal. Bevel is tijdens bevel. met En dus springt Paul in de 2008 de met zijn de parachute uit het vliegtuig om te op landen de in de Haagse Hofvijver. Het door bevel is gegeven in door zijn baas tijdens van het Ministerie tijdens in van Defensie, hoewel Paul al op tv heeft aangegeven dat de op tv sprong op tv te risicovol is. Paul met krijgt gelijk. Als meervoudig naar kampioen precisiespringen de met door de parachute landt hij weliswaar in op de het goede plek, maar hij verbrijzelt een daarbij zijn voet. door Een lange revalidatie tijdens naar volgt maar hij blijft op vechten tegen de een pijn. Paul besluit dit naar jaar met om zijn onderbeen te laten in amputeren en een prothesebeen de te met laten aanmeten. Samen met tijdens Patrick doet hij daarna naar weer een zijn parachute om. Kan hij de van weer net zo precies springen met de nieuwe naar been? De uit jongens van de op LTS waren soms een hard voor elkaar, er werd in gescholden en geknokt. op tv Maar ook uit de leraren moesten het ontgelden. op uit Een leraar werd zelfs van een school de gepest. Alex, inmiddels het dominee, voelt zich geroepen op om namens de klas excuses tijdens te uit maken aan de docent. een Ze ontmoeten een elkaar weer naar op hun oude school. in En natuurlijk werd er uit op brommers gereden het door van de jongens. Ook op tv Ronny had er één. Maar in de het tijdens examenjaar werd tijdens hij op zijn brommer geschept een door een op tv vrachtwagen en overlijdt. Zijn de schoolvrienden Theo, Tonny op tv en van Aalt stappen nog één keer samen een een op de brommer om uit een eerbetoon naar te brengen aan hun vriend naar Ronny.

januari 2019
28-08-2018 10:05

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

21-08-2018 10:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

De Reunie - Pieter Nieuwland College Amsterdam

Als de vijfjarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat ze daar doen. 'Wachten op medische hulp', is het antwoord van vader. Dat is het moment dat Ab...

14-08-2018 10:00

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijgen samen een kind, maar als ...

07-08-2018 10:05

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

31-07-2018 10:05

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter', terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en ...

28-08-2017 15:05

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst in Groningen, daarna in Amerika. Bart richt zich daar al snel op zaken waarin misdadigers ter dood worden vero...

22-08-2017 15:05

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stappen door verdrinking. Binnen het gezin wordt er niet over gesproken. Hij verhuist met zijn vader naar Eindhoven en...

14-08-2017 15:00

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de Haagse Hofvijver. Het bevel is gegeven door zijn baas van het ministerie van Defensie, hoewel Paul al heeft aangegeven dat de sprong te risi...

09-08-2017 10:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen een ...

31-07-2017 15:05

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens een docent knock-out ,waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, maa...

14-11-2016 14:25

Lagere Landbouwschool Witmarsum

De Reunie - Lagere Landbouwschool Witmarsum

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten.

30-10-2016 14:25

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Ondanks dat Paul zegt dat het onveilig is krijgt hij de dienstopdracht om met zijn parachute te landen op de Hofvijver. De afloop is fataal. Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de...

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord