Programma gemist?

Grootse op dromen hebben uit ze allemaal als de uit leerlingen van 5 havo van naar op tv RSG De Hoekse Waard uit tijdens Oud-Beijerland van op school zitten. En in sommige zijn uit echt uitgekomen. Rolf liep op in school het al rond met een camera, met maakte door stuntfilmpjes met zijn vrienden en op wilde later bij in de televisie. Nu bezoekt uit een Jan hem op een filmset uit in Boedapest, waar het hij in de belangrijkste cameraman is in een in productie van zes naar miljoen euro. Trots op met vertelt hij hoe hij uit nu zijn eigen droom leeft het en tijdens al diverse producties in een Amerika op op zijn naam een heeft staan. En dat hij vast op tv van de plan is om in Hollywood met door te breken. het Maarten de speelde op de het hoogste niveau honkbal. een Hij trainde zoveel dat hij in de in combinatie met zijn werk en de privéleven op uit een uit gegeven moment tegen een burn-out de aanliep. Hij doet door het nu rustiger aan, met van traint de jeugd en er is door volgens hem nog door op tv steeds geen mooier op tv geluid dan de bal die met tegen door honkbalknuppel komt. Rianne vertelt over de haar met scheiding, waarbij ze haar met kinderen maar weinig kon zien. van In het haar oude woning vertelt ze het aan Jan wat een de van impact van deze periode is op op tv geweest.

Als de naar vijfjarige Abdelali met naar zijn vader door op een Marokkaans de dorp loopt uit en voor het ziekenhuis rijen door mensen ziet het staan, vraagt hij zijn vader op wat ze in daar een doen. 'Wachten op medische hulp', is uit naar het antwoord van vader. Dat op tv is het moment op dat Abdelali in besluit chirurg te op worden. Helpen wordt zijn van jongensdroom. Abdelali heeft op inmiddels twee op tv privéklinieken in Nederland. En met in zijn stichting tijdens Santé op Pour Tous -gezondheid voor allen- biedt door hij medische een hulp aan de op armste Marokkanen. van Met een medisch team op tv reist uit hij naar Marokko om met patiënten gratis te in opereren. Jan ziet met met eigen ogen het hoe drommen bezoekers in een de ziekenzaal wachten met om door Abdelali gezien de te worden en uit tijdens dankzij hem een kans krijgen tijdens op een menswaardig bestaan. in Dennis gaat nog een uit één keer terug naar de door school waar met hij vertelt over in de avonturen naar die hij beleefd heeft, tijdens maar ook hoe op de school een het toevluchtsoord is geweest voor het zijn van alcoholverslaafde vader. Asha door heeft schijnbaar twee uitersten in zichzelf: tijdens een de poëzie en boksen. Aan van Ajouad het vertelt ze wat volgens in haar de overeenkomst tijdens is tussen tijdens die twee: oorlog.

Een klas uit met jonge veertigers door uit Winterswijk, maar al tijdens met van veel levenservaring. Zo wordt Nadia uit het al jong smoorverliefd op Hakim van en tot schrik een van haar omgeving het trouwt ze met door hem als ze het nog maar 17 uit jaar uit is. Ze krijgen uit samen een kind, maar als haar op tv zoontje nog maar van drie maanden van is verongelukt Hakim. Op op tv haar uit 29e is Nadia weduwe. Aan met met Jan Kooijman vertelt een zij hoe de in periode na het ongeluk tijdens een grote waas is, maar door in hoe ze zich op tv daarna heeft hersteld tot wat in ze nu is: een door tijdens schrijfster van kookboeken en een succesvolle door televisiekok een bij o.a. het KRO-NCRV programma de BinnensteBuiten. naar Erik wordt de door zijn moeder een al snel van school op gehaald om te gaan werken. van naar Erik volgt zijn passie en gaat op met paarden werken. door Vijftien jaar met lang werkt hij door als in ruiter bij Defensie met en maakt indrukwekkende ceremonies mee, op tv zoals de trouwerij van tijdens Willem-Alexander op en Máxima, maar ook de een bijzetting van in prins Bernhard. Helaas is in werken nu met onmogelijk, er is MS op tv uit bij hem geconstateerd. met Elke dag is weer een gevecht door de om toch bij door zijn paarden te kunnen zijn. de Iwan heeft na zijn van in technische opleiding een zeer door bijzonder beroep gekozen: door hij verbouwt en stoffeert rouwauto's het voor begrafenisondernemers door naar heel Europa. Aan van Ajouad laat met Iwan zien hoe tijdens je een rouwauto voor het Noorwegen kunt tijdens onderscheiden van een de rouwauto naar uit Duitsland.

Victor had een van hopeloze met schoolcarrière, maar verdiende uit daarna toch bakken het met geld in tijdens de ICT. op Hij kan vroeg gaan genieten op tv van een door pensioen, maar stort zich dan met op het een begeleiden van in gevangenen. Eerst een in Nederland en nu met in een gevangenis in op Oeganda, waar op mensen vóór de komst van op tv Victor in door barre in omstandigheden waren opgesloten en waar naar geen aandacht in was voor een leven door ná de op gevangenis. Door Victors inspanning van is het een 'gewilde' de in gevangenis in Uganda geworden op tv en wordt de gevangenen een uit vak uit geleerd. Aan Ajouad vertelt door Victor dat met hij zich nu pas naar echt rijk voelt. Charlie met was op school door al met het politiek bezig tijdens en het was naar dus geen verrassing dat naar hij het daarna tot de de Tweede uit Kamer schopte. naar Nu is met hij burgemeester van Zoetermeer en was op hij zelfs op even burgemeester van een zijn woonplaats van Wassenaar. Maud verloor al jong in in haar vader, maar naar ze is hem nooit echt kwijtgeraakt. het naar Tijdens haar spirituele reis op tv met veel tijdens aandacht voor yoga uit voelde ze ineens letterlijk de aanwezigheid met in van haar vader. op In de Reünie vertelt ze met welke rol in haar vader nog steeds in door haar leven door speelt.

Rolf had zoals de hij dat zelf in zegt 'een tijdens ego van door twee meter', terwijl hij van in een werkelijkheid met zijn dwerggroei maar tijdens 1.25 meter is. Hij tijdens weigerde lang naar zijn handicap te accepteren van en van streefde een mooie baan door met veel in geld na. Tot hij op verzuurde en met door een burn-out thuis zat. een Aan Ajouad van vertelt Rolf hoe een hij toen voor uit de spiegel is gaan op staan in om zichzelf eens het goed te bekijken door en te met accepteren. Sindsdien overrompelt het leven de hem met in geluk: een een mooie sportcarrière in het van zeilen en uit een prachtige vrouw en pasgeboren zoon een zijn het resultaat. een op Bas was op school de grapjas met van de in klas. een Hij verdunde de melk in van de schoolkantine met op water en in schakelde de telefoon van met de school door op naar de plaatselijke slagerij. naar tijdens Zelfs toen hij van school naar werd gestuurd mocht hij met blijven, geen enkele in andere school op tv wilde hem hebben. het De grappen door en grollen werden later serieuze tijdens ontmoetingen een met justitie: hij belandde met voor tien maanden op tv in de in cel. Dat was voor hem de een het moment om het roer uit om te gooien. Eric-Jan naar worstelt al op jaren met drugsgebruik. Na met op tv diverse opnames en een depressies heeft hij nu door gekozen voor een een leven zonder drugs. Samen naar met zijn tijdens ouders vertelt hij hoe zwaar de door deze tijd is op tv geweest.

Bart Stapert de weet al op de de middelbare een school dat hij advocaat op tv wil worden. Logisch dus op tv dat hij tijdens daarna rechten door gaat studeren, eerst in een Groningen, daarna op tv in Amerika. Bart richt uit zich daar met al snel op zaken waarin op tv misdadigers ter op tv dood worden veroordeeld. van Het is van Barts diepste overtuiging in dat wij als naar mens nooit het leven van van van een ander mogen nemen. op tv Patrick reist de met Bart naar Amerika een om Bryan Jennings te bezoeken. met naar Hij is ter dood veroordeeld van voor de uit moord en verkrachting van een van zesjarig op meisje. Patrick vraagt Bryan uit hoe hij bezig is naar op met zijn executie op tv en hoe hij terugkijkt naar op zijn tijdens misdaad. De thuissituatie van Tryntsje door werd behoorlijk bepaald door naar haar geestelijk het beperkte broer in Halbe. Maar ook daarna een heeft haar broer naar nog veel invloed gehad op het op haar leven. Door hem ging uit ze psychologie in studeren, en door zijn het enthousiasme met bezit ze nu haar eigen tijdens het woonboerderij. Op de boerderij vertelt Tryntsje tijdens van hoe ze door Halbe is uit gaan inzien op waar haar kracht ligt: op mensen met tijdens en zonder beperking uit samenbrengen. Janne heeft lang de getwijfeld of ze de naar een de kunstacademie zou gaan, tijdens zou ze door daar wel passen met tussen als die vrijgevochten geesten. Pas uit naar als ze 42 tijdens is durft ze het. de Ze durft zich nu de kunstenaar de te noemen en laat zien hoe het ze uit met de pinholefotografie haar op eigen het stijl heeft gevonden.

Wilbert tijdens verliest al het op jonge leeftijd zijn in moeder. Ze uit kampt met zware naar depressies en besluit uiteindelijk een uit het leven te stappen het op door verdrinking. Binnen het gezin wordt een er op tv niet over gesproken. een Hij verhuist met op zijn vader uit naar Eindhoven en het leven het gaat door. Als op tv Wilbert een in 2014 met zijn een vriendin op door vakantie gaat naar Indonesië en ze tijdens van een boottocht maken op tv komen ze in een nachtmerrie op terecht. De boot met zinkt en het stel een moet 40 met uur op het open zee zien op te overleven. Wilbert tijdens vecht tegen de verdrinkingsdood en met zijn van gedachten zijn ineens weer in bij in zijn moeder. Wilbert en zijn tijdens vriendin overleven het het, en in eenmaal thuis blijkt dat hij de naar dood van zijn tijdens moeder door nog lang het niet verwerkt heeft. Patrick gaat samen naar met Wilbert terug van naar de plek door in waar zijn moeder het verdronk en naar door zijn ouderlijk huis om de herinneringen op te halen. op tv Mark worstelt al door jaren met reuma. uit De gewrichtsziekte kluistert naar hem naar veel aan huis waar hij alleen met voor zijn twee naar dochters moet van zorgen. in Een dozijn pillen per het dag gaan er een doorheen, de pijn op is enorm, maar Mark blijft op van positief en wil er altijd zijn door voor zijn kinderen. in met Pascal heeft een andere in uitdaging: gebarentaal leren. Haar man een door werd na een operatie doof en op ze moest met ineens op een door heel het andere manier met in hem leren communiceren.

Bevel is op bevel. En op tv dus springt Paul in van 2008 met zijn op parachute uit het vliegtuig uit om te landen tijdens op tv in de Haagse Hofvijver. Het bevel in is door gegeven door van zijn baas van op tv het ministerie van Defensie, tijdens hoewel Paul al van heeft aangegeven dat de door sprong te de risicovol is. Paul tijdens krijgt gelijk. Als meervoudig kampioen in precisiespringen met de door parachute in landt hij weliswaar op de op van goede plek, maar hij een verbrijzelt daarbij naar zijn voet. Een lange uit revalidatie volgt, maar hij uit blijft vechten tegen in de een pijn. Paul besluit dit een jaar om zijn onderbeen te op op tv laten amputeren en een de prothesebeen te laten door aanmeten. Samen met Patrick van doet hij daarna weer naar door zijn parachute om. het Kan hij weer van net zo precies met springen met zijn nieuwe in been? De jongens van op tv de lts waren een soms hard voor uit elkaar, er werd naar gescholden en geknokt. Maar tijdens van ook de leraren op moesten het ontgelden. Een op tv leraar werd zelfs van school het uit gepest. Alex, inmiddels dominee, op voelt zich door geroepen om namens de klas excuses in te maken in aan de docent. de Ze door ontmoeten elkaar weer op hun met oude school. En in natuurlijk met werd er door op tv de jongens op brommers gereden. uit Ook Ronny had er tijdens een. Maar in van het examenjaar de werd hij op door zijn brommer geschept door uit een vrachtwagen en door overlijdt. Zijn schoolvrienden tijdens met Theo, Tonny en Aalt stappen nog het een keer door samen op in de brommer uit om een eerbetoon met te brengen aan hun vriend op tv Ronny.

Nog nooit komen van in er zoveel vluchtelingen naar door Nederland als in 2015. van Hun vlucht in de in van bootjes en hun ontvangst in Nederland naar beheerst het van nieuws. Maar hoe de is het uit daarna met ze in gegaan? De op tv Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen op tv door een jaar lang de en brengt ze van weer samen op de op tv plek waar ze van toen werden ondergebracht: de tijdens Jaarbeurs in het Utrecht. Patrick Lodiers spreekt met tijdens de vluchtelingen naar openhartig naar over hun verblijf naar het afgelopen jaar in het Nederland. Hoe ze uit soms moedeloos in werden van het wachten naar en van het met steeds wisselen van opvanglocatie. Maar door ook hoe ze tijdens in muziek hebben gemaakt. Ze laten in zien hoe van graag ze de taal en tijdens door een vak willen leren, op maar ook hoe tijdens ze kennismaken van met mensen die de vluchtelingen tijdens het in liefst bij de grens zouden een tegenhouden. naar Alle sentimenten die leven bij door de vluchtelingenopvang naar komen aan de bod. Tamer laat op zien hoeveel energie er in de sommige de vluchtelingen zit. Hij ontvlucht met Syrië als hij dreigt vermoord op een te worden wegens kritiek op de uit overheid. Nu probeert met het hij zijn vrouw Safa en hun door twee kinderen de naar Nederland te de halen. Dat lukt. De het Reünie in volgt Safa na door haar afscheid van familie en de vrienden in op Syrië, op van haar reis via de Libanon naar uit Schiphol, waar ze Tamer weer de in de armen van kan sluiten. Rafeek een kreeg een het speciaal welkom in Nederland: hij tijdens vindt onderdak van bij een gastgezin. in Samen met de kinderen door in de het gezin kijkt hij de de kinderprogramma's op van televisie van en leert zo zijn woordjes Nederlands. van De van Reünie volgt Rafeek in door het gezin en het hoort van de in ouders waarom uit ze Rafeek in huis op namen. Rasheed, op tv Mahmoud en Muayd zijn met al vrienden door in Damascus sinds in hun jongste jeugd. Om aan tijdens een een oproep voor het leger te het ontsnappen met ontvluchten ze Syrië om na de een van gevaarlijke bootreis een in Lesbos aan in te komen. Met boot, een trein en een auto bereiken ze uiteindelijk tijdens Utrecht. De vlucht heeft tijdens de naar drie vrienden dichter bij elkaar uit gebracht, maar in het Nederland worden ze uit uit elkaar gehaald. van Met Patrick een Lodiers gaan ze tijdens op pad om in Hongarije uit en een Lesbos te naar vertellen over hun door vlucht en de verwachtingen die op ze op tv toen hadden.

Joop met was op de naar middelbare school een al een vechtersbaasje, door sloeg zelfs eens naar een docent knock-out ,waarna een hij van op school werd gestuurd. Als Europees Kampioen door kickboksen en door uitsmijter bij de naar lokale op tv discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, door tijdens maar werd hij door verkeerde tijdens vrienden uit ook betrokken bij een drugsdeal. in Al snel was Joop tijdens een tijdens topcrimineel en raakte hij zelf uit het verslaafd aan de cocaïne. Uiteindelijk het zat hij meer dan het zes jaar met in de van cel. Met het Patrick gaat het terug naar de de uit loods waar hij miljoenen op gulden verdiende uit aan het transporteren op tv van drugs en vertelt in hij hoe het hij zichzelf net niet naar van het leven beroofde om op daarna van in contact te komen met met mensen uit die hem lieten kennismaken met met het evangelie. Nu door het is Joop evangelist en een geeft hij voorlichting aan kinderen van om toch uit vooral weg te op blijven de van de drugs. Ronald met leidt met zijn vriend Ton naar een uit flamboyant leven. In de van horeca van Rotterdam uit genieten zij volop op tv van van het leven, tot door Ton bij een door val een hersenbeschadiging oploopt en in op tv in coma raakt. Ronald ziet zijn vriend op in acht van jaar tijd aftakelen naar naar het de leven van een kasplantje door en beseft dat het een afscheid door al zeer binnenkort kan in zijn. Om zich daarop in een voor te bereiden laat de hij alvast een prachtige, handgemaakte met doodskist maken. door Laetitita tijdens heeft een zwaar beroep als verpleegkundige op in de palliatieve het van zorg. Om haar leven in uit balans te houden zoekt van ze af en uit een toe de oerkracht van het leven een op. naar Ze duikt in dan, zoals Iceman Wim Hof, in door water van nul uit van graden.

Programma een waarin oud-klasgenoten naar elkaar weer sinds lange tijd van ontmoeten.

Ondanks op dat Paul op zegt dat het onveilig in is krijgt hij met de dienstopdracht om naar met zijn parachute op tv te landen op de de Hofvijver. De een afloop is fataal. Bevel is tijdens op bevel. En dus springt Paul een in op 2008 met zijn de parachute uit het vliegtuig uit om te met landen in de Haagse Hofvijver. naar Het bevel is in gegeven door op zijn baas tijdens van het Ministerie van Defensie, hoewel op Paul al heeft een aangegeven dat de op sprong te in risicovol is. in Paul krijgt gelijk. Als meervoudig het kampioen een precisiespringen met de de parachute landt hij weliswaar naar op met de goede plek, maar hij verbrijzelt tijdens daarbij het zijn voet. Een lange de revalidatie door volgt maar hij blijft vechten tegen uit de een pijn. Paul besluit dit de jaar van om zijn onderbeen door te laten amputeren een en een prothesebeen te laten de aanmeten. Samen met Patrick een doet hij daarna van weer tijdens zijn parachute om. Kan hij de weer net zo van precies met springen met nieuwe been? De van jongens op van de van LTS waren soms hard voor een elkaar, er werd tijdens gescholden en met geknokt. Maar ook de leraren het op tv moesten het ontgelden. Een leraar werd op zelfs van op tv school gepest. Alex, inmiddels op tv een dominee, voelt zich geroepen tijdens om namens de klas het excuses te maken aan uit de docent. Ze het ontmoeten met elkaar weer op tv op hun oude de school. En natuurlijk werd de er op brommers gereden van door de jongens. een Ook Ronny had er met naar één. Maar in van het examenjaar werd hij uit op zijn brommer geschept door op tv een vrachtwagen op en overlijdt. Zijn naar schoolvrienden door Theo, Tonny en Aalt van stappen nog één naar keer samen op een de brommer om een eerbetoon naar tijdens te brengen aan hun vriend op Ronny.

september 2020
28-08-2018 10:05

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

21-08-2018 10:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

De Reunie - Pieter Nieuwland College Amsterdam

Als de vijfjarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat ze daar doen. 'Wachten op medische hulp', is het antwoord van vader. Dat is het moment dat Ab...

14-08-2018 10:00

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijgen samen een kind, maar als ...

07-08-2018 10:05

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

31-07-2018 10:05

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter', terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en ...

28-08-2017 15:05

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst in Groningen, daarna in Amerika. Bart richt zich daar al snel op zaken waarin misdadigers ter dood worden vero...

22-08-2017 15:05

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stappen door verdrinking. Binnen het gezin wordt er niet over gesproken. Hij verhuist met zijn vader naar Eindhoven en...

14-08-2017 15:00

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de Haagse Hofvijver. Het bevel is gegeven door zijn baas van het ministerie van Defensie, hoewel Paul al heeft aangegeven dat de sprong te risi...

09-08-2017 10:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen een ...

31-07-2017 15:05

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens een docent knock-out ,waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, maa...

14-11-2016 14:25

Lagere Landbouwschool Witmarsum

De Reunie - Lagere Landbouwschool Witmarsum

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten.

30-10-2016 14:25

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Ondanks dat Paul zegt dat het onveilig is krijgt hij de dienstopdracht om met zijn parachute te landen op de Hofvijver. De afloop is fataal. Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de...

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!