Programma gemist?

Grootse dromen hebben tijdens ze allemaal uit als de leerlingen van op met 5 havo van RSG De naar Hoekse Waard uit Oud-Beijerland uit op school zitten. tijdens En het sommige zijn in echt uitgekomen. Rolf het liep op school al rond de met een camera, maakte de door stuntfilmpjes met zijn vrienden en wilde op later bij de door televisie. door Nu bezoekt Jan hem door op een filmset uit in Boedapest, op waar hij de belangrijkste het cameraman tijdens is in een het productie van zes miljoen euro. uit Trots naar vertelt hij hoe hij de nu zijn eigen een droom leeft en tijdens al diverse producties in Amerika het op uit zijn naam heeft staan. En in dat uit hij vast van naar plan is om tijdens in Hollywood naar door te breken. Maarten speelde op van het hoogste niveau uit op honkbal. Hij trainde zoveel dat hij een in combinatie met tijdens zijn werk en de privéleven met op een gegeven moment tegen op tv een burn-out op tv aanliep. Hij doet door het nu rustiger in aan, traint uit de jeugd een en er is volgens van hem nog steeds geen uit mooier geluid dan de het bal die tegen de honkbalknuppel komt. Rianne op tv vertelt over haar naar scheiding, van waarbij ze haar kinderen de maar weinig kon de zien. In haar oude door woning vertelt op tv ze aan Jan door wat op de impact van deze periode is de het geweest.

Als de vijfjarige uit met Abdelali met zijn vader op door een de Marokkaans dorp loopt en voor het een ziekenhuis rijen mensen op ziet staan, van vraagt op tv hij zijn vader tijdens wat ze daar doen. 'Wachten op tijdens uit medische hulp', is het door antwoord van vader. Dat is een het moment op tv dat Abdelali op besluit chirurg te worden. Helpen in wordt zijn jongensdroom. naar naar Abdelali heeft inmiddels twee privéklinieken in op in Nederland. En met zijn stichting van Santé uit Pour Tous -gezondheid voor van allen- biedt hij medische hulp op tv door aan de armste Marokkanen. door Met een medisch team op tv reist hij naar tijdens Marokko om uit patiënten gratis te op tv opereren. Jan ziet naar met eigen van ogen hoe drommen bezoekers in het de ziekenzaal wachten naar om op tv door Abdelali gezien te worden met en dankzij hem een op tv kans krijgen op in een menswaardig bestaan. met naar Dennis gaat nog één op keer terug naar de school een waar hij vertelt op tv over de uit avonturen die hij beleefd de heeft, maar de ook hoe op tv de school een op tv toevluchtsoord is op geweest voor zijn alcoholverslaafde op vader. Asha heeft schijnbaar twee door uitersten in zichzelf: met de poëzie tijdens en van boksen. Aan Ajouad vertelt naar ze wat volgens haar de met overeenkomst door is tussen die twee: naar oorlog.

Een klas met op jonge uit veertigers uit Winterswijk, maar door al met met veel levenservaring. Zo naar wordt Nadia al jong smoorverliefd op op Hakim in en tot van schrik van een haar omgeving trouwt ze met door hem als ze nog naar maar 17 jaar uit is. Ze krijgen naar samen op een kind, op tv maar als haar zoontje nog maar in door drie maanden is naar verongelukt Hakim. Op haar op 29e is Nadia weduwe. uit Aan Jan Kooijman in vertelt het zij hoe de periode na een het ongeluk een een grote waas is, uit maar de hoe ze zich daarna heeft uit hersteld tot wat tijdens ze door nu is: een schrijfster op van kookboeken en een van succesvolle televisiekok tijdens bij o.a. het KRO-NCRV programma door BinnensteBuiten. op Erik wordt door door zijn moeder al snel van het school gehaald met om tijdens te gaan werken. Erik volgt uit zijn passie en met gaat met naar paarden werken. Vijftien het jaar lang werkt van hij als ruiter bij van Defensie en maakt uit indrukwekkende ceremonies in mee, zoals de trouwerij door van Willem-Alexander naar en Máxima, maar ook de de bijzetting van in prins op tv Bernhard. Helaas is werken naar nu onmogelijk, er is met MS van bij hem geconstateerd. Elke tijdens dag is op tv weer een gevecht om op tv toch bij zijn paarden op tv te kunnen in zijn. Iwan heeft na op tv zijn met technische opleiding een zeer bijzonder met beroep gekozen: tijdens hij verbouwt met en stoffeert rouwauto's tijdens voor begrafenisondernemers door tijdens heel Europa. Aan een Ajouad laat Iwan op tv zien hoe je met een rouwauto voor Noorwegen kunt van onderscheiden van op tv een rouwauto uit naar Duitsland.

Victor van had een hopeloze een schoolcarrière, maar verdiende daarna toch naar bakken met op geld in naar de ICT. Hij de kan vroeg met gaan genieten van een pensioen, uit maar stort zich dan uit op het begeleiden het van gevangenen. door Eerst naar in Nederland en het nu in een gevangenis in Oeganda, van waar een mensen vóór het de komst van Victor op tv in barre omstandigheden waren het opgesloten en waar met geen aandacht was voor een een van leven ná de gevangenis. in Door Victors door inspanning is het een door 'gewilde' gevangenis in op tv Uganda geworden en wordt het de gevangenen van een vak geleerd. op Aan Ajouad vertelt van Victor tijdens dat hij zich nu pas echt in rijk voelt. Charlie in was een op school uit al met politiek door bezig en het was dus op geen verrassing dat hij in het door daarna tot de de Tweede Kamer schopte. tijdens Nu is hij burgemeester van naar Zoetermeer het en was naar hij zelfs even burgemeester van zijn tijdens woonplaats Wassenaar. naar Maud verloor al jong naar naar haar vader, maar ze is een hem de nooit echt kwijtgeraakt. naar Tijdens haar spirituele reis met een veel aandacht voor yoga uit voelde een ze ineens letterlijk de het aanwezigheid in van haar vader. In de Reünie door een vertelt ze welke rol een haar vader nog steeds in een haar door leven speelt.

Rolf had tijdens zoals naar hij dat zelf zegt een 'een ego het van twee meter', terwijl op tv hij in werkelijkheid met zijn met dwerggroei door maar 1.25 meter met is. Hij weigerde lang op zijn handicap te accepteren het en streefde een een mooie door baan met op tv veel geld na. Tot hij verzuurde het en met op tv een burn-out thuis zat. op Aan Ajouad vertelt een met Rolf hoe hij met toen voor de spiegel is op tv gaan staan om door zichzelf eens naar goed te naar bekijken en te accepteren. door Sindsdien overrompelt het leven hem uit naar met geluk: een mooie met sportcarrière in het zeilen de en een van prachtige vrouw en pasgeboren in zoon in zijn het resultaat. Bas was op door school tijdens de grapjas van de door klas. Hij op tv verdunde de van melk in de tijdens schoolkantine met water en schakelde in de telefoon het van de van school door naar de door plaatselijke slagerij. Zelfs toen hij een naar van school werd gestuurd mocht naar hij blijven, geen naar enkele andere school op tv wilde in hem hebben. De grappen en grollen naar werden later een serieuze ontmoetingen op met justitie: hij belandde voor op tv tien maanden uit in het de cel. Dat was op voor hem het moment om op tv met het roer om te gooien. van Eric-Jan worstelt al met jaren met drugsgebruik. met Na diverse opnames en door depressies heeft op hij naar nu gekozen voor een tijdens leven zonder drugs. Samen een met zijn ouders van vertelt hij hoe zwaar door met deze tijd is met geweest.

Bart Stapert de weet tijdens al op de met middelbare school dat hij tijdens advocaat wil worden. Logisch dus tijdens dat op hij daarna op rechten gaat studeren, van eerst in Groningen, daarna uit in Amerika. in Bart richt zich daar al naar snel tijdens op zaken waarin misdadigers met ter dood naar worden veroordeeld. Het het is Barts diepste overtuiging dat met wij als mens nooit door het leven met van een ander het mogen nemen. van Patrick reist met tijdens Bart naar Amerika in om Bryan Jennings de te bezoeken. Hij is ter van dood veroordeeld voor naar de door moord en verkrachting van een uit zesjarig meisje. naar Patrick vraagt Bryan op tv hoe hij het bezig is met zijn executie uit op tv en hoe hij terugkijkt op tijdens zijn een misdaad. De thuissituatie door van Tryntsje werd behoorlijk bepaald met door haar geestelijk beperkte het broer Halbe. het Maar door ook daarna heeft haar tijdens broer nog veel invloed gehad in op haar leven. op Door met hem ging ze naar psychologie studeren, en door zijn in enthousiasme een bezit ze nu haar eigen door woonboerderij. naar Op de boerderij vertelt Tryntsje van hoe naar ze door Halbe uit is gaan de inzien waar haar kracht ligt: naar mensen met met en zonder beperking het samenbrengen. Janne heeft lang in getwijfeld of ze naar door het de kunstacademie zou uit gaan, zou ze daar het wel passen tussen als de die vrijgevochten de geesten. Pas als ze op tv 42 is durft ze op het. Ze durft naar zich nu kunstenaar op van te noemen en het laat zien hoe ze met op de pinholefotografie haar een eigen stijl heeft de gevonden.

Wilbert de verliest al op jonge leeftijd in op zijn moeder. Ze naar kampt met zware depressies en naar besluit uiteindelijk uit het naar leven de te stappen door tijdens verdrinking. Binnen het uit gezin wordt er niet de over gesproken. Hij uit verhuist door met zijn vader naar in Eindhoven en het leven gaat in door. een Als Wilbert in 2014 met de zijn op vriendin op op tv vakantie gaat naar Indonesië en een ze een van boottocht maken komen het ze in op een nachtmerrie terecht. van De boot zinkt en tijdens het stel moet 40 uur door op door open zee zien te overleven. op tv Wilbert vecht tegen het de verdrinkingsdood door en zijn tijdens gedachten zijn uit ineens weer bij uit zijn moeder. Wilbert en zijn vriendin in op overleven het, en eenmaal thuis blijkt uit dat hij met de dood van uit zijn moeder nog uit lang niet verwerkt een heeft. Patrick gaat samen met met door Wilbert terug op naar de plek waar door zijn moeder het verdronk en naar zijn ouderlijk naar huis een om herinneringen op op tv te halen. Mark worstelt al jaren op door met reuma. De gewrichtsziekte met kluistert hem veel aan naar huis uit waar hij alleen voor zijn twee tijdens een dochters moet zorgen. Een door dozijn pillen per dag gaan in naar er doorheen, de pijn door is enorm, maar Mark blijft een op positief en wil er naar altijd zijn voor de zijn kinderen. Pascal heeft in een naar andere uitdaging: gebarentaal naar leren. Haar man met werd na een operatie doof en op ze moest op ineens op een tijdens heel andere door manier met op hem leren communiceren.

Bevel is bevel. naar in En dus springt de Paul in 2008 met zijn parachute de uit in het vliegtuig om te op landen in het de Haagse Hofvijver. Het bevel van is gegeven door in op tv zijn baas van het ministerie van uit Defensie, hoewel uit Paul al heeft aangegeven een op dat de sprong uit te risicovol is. de Paul krijgt gelijk. Als van meervoudig kampioen precisiespringen op met de parachute landt hij een weliswaar op de uit goede naar plek, maar naar hij verbrijzelt daarbij zijn voet. Een uit lange revalidatie volgt, op maar hij blijft op tv vechten tegen de naar met pijn. Paul besluit dit jaar het om zijn onderbeen met te laten in amputeren en van een prothesebeen te op laten aanmeten. Samen met met Patrick doet hij daarna weer tijdens zijn de parachute om. Kan hij op weer met net zo precies springen met zijn in nieuwe been? op tv De van jongens van de lts waren met soms hard voor elkaar, uit door er werd gescholden en geknokt. naar Maar door ook de leraren moesten met het ontgelden. Een leraar de werd zelfs van uit school gepest. Alex, inmiddels met dominee, voelt zich tijdens geroepen om namens op tv in de klas excuses te op tv maken aan de docent. door Ze ontmoeten elkaar weer door op hun uit oude school. En van natuurlijk werd er uit door de jongens van op met brommers gereden. Ook Ronny had er een een. op tv Maar in het tijdens examenjaar werd hij op zijn tijdens brommer geschept door van een vrachtwagen en van op overlijdt. Zijn schoolvrienden Theo, het Tonny en Aalt stappen het nog naar een keer samen op de brommer in om een eerbetoon in in te brengen aan hun met vriend Ronny.

Nog door nooit komen de er zoveel vluchtelingen naar Nederland uit als in 2015. op tv Hun tijdens vlucht in de bootjes en hun op ontvangst in in Nederland beheerst het nieuws. op tv met Maar hoe is het daarna met met ze gegaan? van De Reünie het volgde vijfentwintig op tv van deze vluchtelingen een jaar het lang en brengt ze uit weer de samen op de plek naar waar ze door toen werden ondergebracht: door de Jaarbeurs op tv in Utrecht. Patrick Lodiers van spreekt met de een vluchtelingen openhartig van over hun verblijf op het afgelopen jaar in op Nederland. Hoe ze naar soms moedeloos werden van naar het door wachten en van het op steeds wisselen van tijdens opvanglocatie. Maar ook hoe ze het op tv muziek hebben gemaakt. Ze laten zien met uit hoe graag ze de taal en het een vak door willen leren, maar ook met hoe ze met kennismaken met mensen tijdens die de vluchtelingen de het liefst bij de met in grens zouden tegenhouden. Alle sentimenten die van leven bij de op tv vluchtelingenopvang komen aan op tv bod. uit Tamer laat zien tijdens hoeveel energie er in door sommige vluchtelingen zit. Hij uit ontvlucht Syrië tijdens als van hij dreigt vermoord te worden wegens op kritiek op met de overheid. Nu door probeert hij uit zijn vrouw op tv Safa en hun van twee kinderen naar Nederland te een halen. Dat lukt. De een Reünie volgt met Safa de na haar afscheid een van familie en vrienden in Syrië, met een op haar reis via Libanon van naar Schiphol, waar ze op Tamer met weer in de van armen kan sluiten. in Rafeek kreeg een op speciaal welkom in in Nederland: hij vindt onderdak door bij een een gastgezin. Samen met de het kinderen in het het gezin kijkt hij een de kinderprogramma's op televisie het en een leert zo zijn woordjes uit Nederlands. tijdens De Reünie volgt Rafeek op in het gezin en in hoort van de ouders in waarom ze het Rafeek in huis met namen. Rasheed, Mahmoud op en Muayd op tv zijn al vrienden in uit Damascus tijdens sinds hun jongste jeugd. op tv Om aan een oproep voor van het leger op te van ontsnappen ontvluchten ze Syrië om met na het een gevaarlijke bootreis in door Lesbos aan te komen. met Met boot, trein en met auto bereiken ze op tv uiteindelijk uit Utrecht. De vlucht heeft tijdens de drie vrienden een dichter door bij elkaar gebracht, maar van in Nederland naar worden ze uit elkaar gehaald. door Met Patrick Lodiers door gaan ze door op pad om uit in Hongarije en Lesbos van te vertellen over hun uit tijdens vlucht en de verwachtingen die met ze in toen hadden.

Joop was op naar in de middelbare school met al een vechtersbaasje, de sloeg zelfs eens naar een docent knock-out ,waarna hij van door school werd gestuurd. met Als Europees door Kampioen kickboksen van en uitsmijter bij de lokale uit discotheek genoot het hij aanzien op bij vrienden, maar werd hij van door verkeerde van vrienden van ook betrokken bij een drugsdeal. een Al uit snel was Joop een een topcrimineel en met raakte hij zelf door verslaafd aan de cocaïne. Uiteindelijk op zat hij meer door dan zes jaar in door de de cel. Met Patrick gaat naar het terug naar uit de een loods waar hij miljoenen het gulden verdiende de aan het transporteren op van drugs en vertelt hij hoe tijdens naar hij zichzelf net niet van het van leven beroofde uit om daarna in het contact te komen een met mensen die met hem lieten kennismaken door met het evangelie. in Nu van is Joop evangelist en geeft hij uit een voorlichting aan kinderen om toch op tv vooral de weg te blijven van de de drugs. Ronald leidt een met zijn vriend Ton met in een flamboyant leven. In de horeca op tv van een Rotterdam genieten zij volop met van het op leven, tot door Ton bij een val een hersenbeschadiging tijdens oploopt en een in coma raakt. Ronald van ziet zijn door vriend in acht door jaar tijd aftakelen een naar op tv het leven van een kasplantje naar en beseft uit dat het een afscheid al zeer binnenkort kan zijn. het Om zich naar daarop voor naar te bereiden laat hij met alvast een prachtige, handgemaakte op met doodskist maken. Laetitita heeft op een zwaar uit beroep als verpleegkundige met in de palliatieve zorg. Om haar tijdens leven in balans door te houden zoekt uit ze het af en toe de naar oerkracht van het op leven op. Ze in duikt dan, zoals Iceman tijdens Wim Hof, door in water met van nul naar graden.

Programma tijdens waarin oud-klasgenoten elkaar het weer sinds op tv lange tijd ontmoeten.

Ondanks dat naar Paul in zegt dat het onveilig is met krijgt hij de dienstopdracht tijdens om met zijn in het parachute te landen op de Hofvijver. door De naar afloop is tijdens fataal. Bevel is bevel. En uit dus springt de Paul in 2008 met in zijn naar parachute uit het vliegtuig om te op landen in van de Haagse van Hofvijver. Het bevel is gegeven uit door op zijn baas van op tv het Ministerie een van Defensie, hoewel Paul al heeft het aangegeven uit dat de sprong te naar risicovol het is. Paul krijgt gelijk. Als meervoudig naar kampioen precisiespringen met met het de parachute landt hij weliswaar op tv op de goede plek, uit maar hij de verbrijzelt daarbij met zijn voet. Een door lange revalidatie volgt een maar hij blijft vechten tegen uit de op pijn. Paul besluit dit op jaar om zijn onderbeen met te op laten amputeren tijdens en een prothesebeen te laten aanmeten. van in Samen met Patrick doet hij daarna het tijdens weer zijn parachute met om. Kan hij weer net zo de precies springen het met de nieuwe been? De in jongens van de LTS waren met soms hard voor naar elkaar, van er werd gescholden en tijdens geknokt. Maar ook de in leraren moesten met het ontgelden. Een leraar werd op in zelfs van school uit gepest. Alex, inmiddels dominee, voelt met zich geroepen om tijdens namens de door klas excuses te maken op aan in de docent. Ze op ontmoeten elkaar weer het op hun oude school. En naar natuurlijk werd door er op de brommers gereden door de jongens. met Ook Ronny door had er één. Maar in op tv het examenjaar op werd hij op zijn het brommer geschept op door een vrachtwagen en naar overlijdt. Zijn door schoolvrienden Theo, Tonny met en Aalt op tv stappen nog één keer samen door op de brommer een om een met eerbetoon te brengen aan door het hun vriend Ronny.

september 2021
28-08-2018 10:05

RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

De Reunie - RSG Hoekse Waard Oud-Beijerland

Grootse dromen hebben ze allemaal als de leerlingen van 5 havo van RSG De Hoekse Waard uit Oud-Beijerland op school zitten. En sommige zijn echt uitgekomen. Rolf liep op school al rond met een camera, maakte stuntfilmpjes met zijn vrienden ...

21-08-2018 10:00

Pieter Nieuwland College Amsterdam

De Reunie - Pieter Nieuwland College Amsterdam

Als de vijfjarige Abdelali met zijn vader door een Marokkaans dorp loopt en voor het ziekenhuis rijen mensen ziet staan, vraagt hij zijn vader wat ze daar doen. 'Wachten op medische hulp', is het antwoord van vader. Dat is het moment dat Ab...

14-08-2018 10:00

RSG Hameland Winterswijk

De Reunie - RSG Hameland Winterswijk

Een klas met jonge veertigers uit Winterswijk, maar al met veel levenservaring. Zo wordt Nadia al jong smoorverliefd op Hakim en tot schrik van haar omgeving trouwt ze met hem als ze nog maar 17 jaar is. Ze krijgen samen een kind, maar als ...

07-08-2018 10:05

Rijnlands Lyceum Wassenaar

De Reunie - Rijnlands Lyceum Wassenaar

Victor had een hopeloze schoolcarrière, maar verdiende daarna toch bakken met geld in de ICT. Hij kan vroeg gaan genieten van een pensioen, maar stort zich dan op het begeleiden van gevangenen. Eerst in Nederland en nu in een gevangenis in ...

31-07-2018 10:05

Bertrand Russell Krommenie

De Reunie - Bertrand Russell Krommenie

Rolf had zoals hij dat zelf zegt 'een ego van twee meter', terwijl hij in werkelijkheid met zijn dwerggroei maar 1.25 meter is. Hij weigerde lang zijn handicap te accepteren en streefde een mooie baan met veel geld na. Tot hij verzuurde en ...

28-08-2017 15:05

RSG Heerenveen

De Reunie - RSG Heerenveen

Bart Stapert weet al op de middelbare school dat hij advocaat wil worden. Logisch dus dat hij daarna rechten gaat studeren, eerst in Groningen, daarna in Amerika. Bart richt zich daar al snel op zaken waarin misdadigers ter dood worden vero...

22-08-2017 15:05

Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

De Reunie - Chr. Mavo De Boeg Eindhoven

Wilbert verliest al op jonge leeftijd zijn moeder. Ze kampt met zware depressies en besluit uiteindelijk uit het leven te stappen door verdrinking. Binnen het gezin wordt er niet over gesproken. Hij verhuist met zijn vader naar Eindhoven en...

14-08-2017 15:00

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de Haagse Hofvijver. Het bevel is gegeven door zijn baas van het ministerie van Defensie, hoewel Paul al heeft aangegeven dat de sprong te risi...

09-08-2017 10:35

Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

De Reunie - Special: De vluchtelingen van 2015 weer bij elkaar

Nog nooit komen er zoveel vluchtelingen naar Nederland als in 2015. Hun vlucht in de bootjes en hun ontvangst in Nederland beheerst het nieuws. Maar hoe is het daarna met ze gegaan? De Reünie volgde vijfentwintig van deze vluchtelingen een ...

31-07-2017 15:05

Thomas Mavo Halsteren

De Reunie - Thomas Mavo Halsteren

Joop was op de middelbare school al een vechtersbaasje, sloeg zelfs eens een docent knock-out ,waarna hij van school werd gestuurd. Als Europees Kampioen kickboksen en uitsmijter bij de lokale discotheek genoot hij aanzien bij vrienden, maa...

14-11-2016 14:25

Lagere Landbouwschool Witmarsum

De Reunie - Lagere Landbouwschool Witmarsum

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten.

30-10-2016 14:25

Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

De Reunie - Christelijke LTS Overveluwe Harderwijk

Ondanks dat Paul zegt dat het onveilig is krijgt hij de dienstopdracht om met zijn parachute te landen op de Hofvijver. De afloop is fataal. Bevel is bevel. En dus springt Paul in 2008 met zijn parachute uit het vliegtuig om te landen in de...

De Reunie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Reunie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Reunie bij De Reunie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Reunie. Heb je een uitzending van De Reunie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Reunie gemist

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud klasgenoten elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer zien. Een vrolijke maar soms ook een confronterende blik in het verleden. Een feest der herkenning ook. Welke toekomstdromen leefden er toen, en wat is er van terecht gekomen?

Uitzending gemist van De Reunie? Hier kun je alle uitzendingen van De Reunie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 28-08-2018 om 10:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!