Programma gemist?

Concertregistratie door Onder de noemer 'Sterker van In op tv Carré' staan Nick & Simon op naar 19 door september jl. in een voor op hen nieuwe een omgeving: Koninklijk Theater op Carré in tijdens Amsterdam.

juni 2021
05-12-2012 21:50

Aflevering van woensdag 5 december 2012

Nick & Simon in Carré - Aflevering van woensdag 5 december 2012

Concertregistratie Onder de noemer 'Sterker In Carré' staan Nick & Simon op 19 september jl. in een voor hen nieuwe omgeving: Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Nick & Simon in Carré gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nick & Simon in Carré de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nick & Simon in Carré bij Nick & Simon in Carré liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nick & Simon in Carré. Heb je een uitzending van Nick & Simon in Carré gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nick & Simon in Carré gemist

Concertregistratie. Onder de noemer 'Sterker In Carré' staan Nick & Simon op 19 september jl. in een voor hen nieuwe omgeving: Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Na vier uitverkochte en groots opgezette Symphonica In Rosso-concerten, kiest het succesvolle duo dit keer voor de intimiteit van Carré. Het concert wordt tevens live doorgestraald naar ruim 55 bioscopen verdeeld over het hele land, zodat duizenden fans tegelijkertijd mee kunnen genieten van het optreden. Naast een aantal nieuwe nummers als 'Ze lijkt net niet op jou', 'Vrij' en 'Alles overwinnen' trakteren Nick & Simon het publiek, ondersteund door hun ijzersterke band, ook op eerdere hits als 'Rosanne' en 'Pak maar m'n hand'. Als klap op de vuurpijl brengt het duo ook 'The sound of silence' van idolen Simon and Garfunkel ten gehore in deze sfeervolle muziekspecial.

Uitzending gemist van Nick & Simon in Carré? Hier kun je alle uitzendingen van Nick & Simon in Carré kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-12-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!