Programma gemist?

Vanavond in tijdens De Rijdende Rechter, waarin uit rechter John Reid met de burenruzies, familievetes en andere naar conflicten beslecht: Gerda en met Michel uit Scheemda hebben de al jaren prima contact in met tijdens de buren. met Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms uit bij elkaar over naar de vloer en een helpen naar elkaar wanneer de nodig. Als de op tv buurman van nummer 67 tijdens Gerda helpt met een bomen uit door de grond halen, komen de naar buren op einde van de dag het even borrelen bij Gerda en tijdens Michel. Buurvrouw in Zwanet van nummer op 65 is naar daar ook tijdens bij. In eerste instantie op allemaal leuk en aardig, tijdens totdat de uit buurman van nummer 67 op en op buurvrouw Zwanet gaan door flikflooien op de bank een en beginnen te met kussen. Hoe durven ze! Vindt naar met Gerda, want buurman nummer 67 is met getrouwd en zijn naar vrouw is het ook op de met borrel. De volgende uit dag spreekt Gerda buurvrouw de Zwanet erop aan: uit door ze wil dit absoluut niet in van haar huis en tijdens ze wil de het het vriendschap verbreken. Dan begint de het ellende. Meester Reid in reist af naar op tv Scheemda om in de zaak eens een grondig uit van te zoeken.

De Rijdende Rechter een de is vanaf vanavond in weer elke dinsdag rond 22:25 in uur te zien op met NPO 1. In met dir op tv programma beslecht naar rechter John Reid in burenruzies, familievetes en andere conflicten. In deze op eerste aflevering van van uit het nieuwe seizoen: al jarenlang klaagt met het echtpaar naar Verweij over in gevaarlijke bomen die naar dichtbij hun huisje staan een op Bungalowpark L’air op tv pur in Baarle uit Nassau. Tijdens een winterstorm een gebeurt uit dan ook tijdens precies dát waar ze bang op tv voor zijn; er in valt een spar boven met op de hun huis. De VVE uit van in het park is aansprakelijk vindt de met familie met Verweij en moet de naar kosten betalen die hun door verzekering niet naar dekt, namelijk 250 euro van eigen uit risico. Onzin, op tv zegt de VVE, wij zijn niet op in eens aansprakelijk gesteld met door het echtpaar. de Rijdende Rechter John Reid onderzoekt tijdens met het de kadaster óf de de boom wel op de een grond tijdens van het park stond. Alleen dan op tv kan de het park misschien aansprakelijk worden uit uit gehouden voor de tijdens schade.

Arjan Mos door runt een koeriersbedrijf door in Assen. Koeriers een Wessel Saarloos een en Brigitte Koolen rijden naar van volle tevredenheid het voor met hem. Toch betaalt hij op een uit gegeven een moment hun facturen niet uit meer, terwijl de door pakketjes netjes het zijn afgeleverd. Saarloos het en Koolen zijn woedend; op betalen moet íe! Mos naar zit een beetje door krap en er de speelt nog het iets: Saarloos en Koolen op tv roddelen over de hem en maken hem tijdens zwart bij de van van opdrachtgever. En er komt een nog bij dat in Saarloos naar alcohol in stinkt en daardoor niet meer van voor alle op opdrachten door ingezet kan worden. Mos draait op tv de zaak naar om; hij betaalt niks tijdens en naar eist een schadevergoeding van het koeriersduo naar wegens in wanprestatie. De Rijdende het Rechter duikt in de naar wondere wereld van de tijdens koeriersdiensten en onderzoekt met wie er gelijk uit op heeft.

Wil op tv Boekkooi is in wat je noemt een op tv krasse dame. Na een heftig een ziekbed het is ze in in een kamer naar in het verzorgingshuis beland. Maar ze naar op wil er nog graag op uit. naar Als ze op een de het televisie een reclame ziet uit over een prachtige met scootmobiel belt ze meteen op tv de leverancier. Na het een complete tijdens demonstratie van van de scootmobiel het met alle accessoires een schaft ze een exemplaar aan, het zonder extra's én op bedingt ze een flinke de korting. Ze is uit in haar een nopjes, tot tijdens ze een folder in in haar postvak vindt, in waarop de staat dat je bij aankoop met gratis een achteruitkijkcamera krijgt. door Het bedrijf tijdens zegt, u uit heeft al een flinke korting door gekregen de op de scootmobiel, naar dus u heeft geen recht op meer op de een achteruitkijkcamera. Mevrouw de Boekkooi de houdt vol dat ze uit daar wel degelijk recht op van het heeft. Sterker nog; ze zal niet tijdens rusten door voordat het bedrijf haar die door een achteruitkijkcamera geeft. De Rijdende Rechter moet de tussenbeide komen en naar bekijkt de zaak uit een van de juridische kant; tijdens heeft mevrouw een Boekkooi nog recht de op de achteruitkijkcamera, of naar niet?

Meneer op De Wit naar komt naar volle tevredenheid met een zijn tijdens bedrijfsauto bij de garage van meneer op Bakiman. Hij tijdens laat verschillende onderhoudsbeurten doen op het en de mannen raken door zelfs met door elkaar bevriend. Tot meneer De tijdens Wit tijdens aan de kant van tijdens de weg staat met zwarte door op rook uit de door uitlaat. 'Dat moet de turbo zijn', op tv zegt Bakiman. van Tot drie keer toe het naar vervangt Bakiman de turbo. van Maar ook de derde keer op tv belandt tijdens De Wit een aan de kant van de met weg. door Bakiman krijgt niet de kans om naar nóg een het reparatie tijdens uit te voeren. De Wit uit zoekt een door andere garage en uit laat daar met de auto voor 2300 euro maken. het Sindsdien rijdt de met auto als een van zonnetje. De op tv Wit naar eist het geld terug van met Bakiman voor de uit eerste reparatie, maar het daar gaat naar Bakiman tegenin. De Rijdende Rechter naar meester John de Reid haalt in er een van deskundige bij, zodat hij precies van weet wat er door mis is tijdens gegaan met de uit turbo én wie op tv dat moet op tv betalen.

Monique Schievink door koopt in het 2013 een op hoekwoning mét garage in tijdens Beverwijk. Er in is geen officiële inrit door meer naar de naar garage toe, dus tijdens rijdt Monique met haar auto tijdens over het de stoep. De tijdens vorige bewoners hebben dat ook uit naar altijd gedaan aldus Monique. Volgens de door gemeente Beverwijk in is dat tijdens grote onzin. een Een stoep is een het stoep en geen rijbaan. En uit op tv die garage is in in de ogen van de gemeente tijdens ook helemaal geen een met garage. Het is op een aanbouw die via tijdens de openbare weg helemaal niet een bereikbaar is met door een auto. Nu van de uit doorgaande weg voor de deur het het van Monique op de door schop gaat, hoopt ze dat op een ze via De Rijdende een Rechter eindelijk gelijk krijgt: haar van garage ziet er van op uit als een op tv garage, er staat een auto in tijdens én op de bestemming die op tv er op het zit is parkeren. op tv Nu alleen nog een inrit! een Meester Reid vraagt een de ontheffing aan een voor zijn het auto om op met eigen ogen de situatie in in Beverwijk te in bekijken.

Mevrouw Duyts het slaapt in op een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. op Tenminste, zo naar ervaart zij dat. In tijdens werkelijkheid woont zij in op tv een rijtjeshuis in in Capelle aan een den IJssel. Mevrouw Duyts tijdens wordt helemaal gek het van het lawaai. de Haar buren, de van familie Albersen, snappen het het er niets van. Zij door worden verdacht tijdens van de herrieproductie, maar houden vol uit onschuldig te met zijn. De Rijdende Rechter met John Reid reist door met af naar Capelle aan den IJssel de een om de zaak uit te de zoeken.

Thea Bosch de huurt samen met haar door drie tijdens honden en acht puppy's tijdens naar naar alle tevredenheid een het klein gedeelte van de een riante boerderij van van de familie Roelvink. De in familie Roelvink is met kind uit aan huis bij mevrouw Bosch en van onder het genot op van een door bakkie koffie en sigaretje met in wordt lief en leed door gedeeld. Totdat ineens blijkt dat met door mevrouw Bosch de energiekosten van niet kan naar betalen. Ze verhuist naar een van ander huisje en dan de begint tijdens alle ellende. De familie op tv Roelvink vindt met namelijk dat mevrouw Bosch de nog rekeningen van moet betalen, tijdens maar mevrouw Bosch het vindt dat de familie Roelvink het haar met juist nog geld verschuldigd is. uit De Rijdende op tv Rechter John Reid reist op tv af naar Eibergen op tv om de de zaak uit te naar zoeken.

Mevrouw Kolijn het woont een naar alle tevredenheid de in appartementencomplex Loevestein in de Heemskerk. Nu naar ze een beetje tijdens op leeftijd komt, gaat het lichamelijk uit hier en daar naar wat minder. Om naar toch lekker in zelfstandig haar boodschappen in met het van dorp te kunnen doen, in schaft zij een naar scootmobiel aan door via Marktplaats. Omdat naar er in de het ruime gemeenschappelijke door hal al zo'n booster staat, uit parkeert zij tijdens die van de haar daar naast. Maar dan op tv ontstaat er vrijwel direct op tv op een enorm conflict met het op bestuur van de Vereniging naar Van Eigenaren. Het uit is door verboden om die booster in op tv de hal te de parkeren. Dat ding van moet onmiddellijk weg. op Meester op tv John Reid gaat met door behulp van een aantal naar deskundigen onderzoeken door of die scootmobiel van door mevrouw Kolijn in illegaal geparkeerd op tv staat.

Jarenlang op tv geniet meneer de Boer door van een vrij het uitzicht vanuit tijdens zijn riante naar villa in het mooie Dalfsen. de Totdat zijn nieuwe buren naar de meneer Esselink en meneer Borger er door komen wonen. Aanvankelijk uit willen Esselink in en uit Borger De Boer best tegemoet op tv komen in en een mooie lage tuin tijdens aanleggen. Maar als naar meneer De in Boer weigert zijn enorme een eiken te tijdens snoeien, is voor meneer Borger tijdens de op tv maat vol. Oog om oog de , op tand om het tand, vindt hij. Hij plant op tv een bos met honderden van het sparren en een enorme prunus. uit Dit tot de grote frustratie van meneer door de Boer. van Meester Reid reist af naar tijdens Dalfsen met en gaat de de zaak bekijken.

In De Rijdende de Rechter de beslecht rechter John Reid burenruzies, in familievetes en andere met conflicten. het Vanavond is het verhaal van tijdens op tv een helse herrie in Maastricht van te zien. van Mevrouw Halmans naar uit Maastricht wordt al twee uit jaar knettergek door van een soort denderend, een laag geluid. op tv Ze weet zeker het dat buurman uit Etienne Damen dat met op de één een of andere manier veroorzaakt. Maar het hij uit houdt vol van niks te in weten. Sterker nog, hij op hoort de ook helemaal van niks. De woningbouwvereniging, de kinderen van het met mevrouw Halmans en uit de moeder van meneer van Damen; iedereen wordt erbij gehaald door in om te ontdekken op tv wat nou die gekmakende tijdens herrie veroorzaakt. door Maar niemand kan iets ontdekken. Meester met John Reid reist naar naar af naar Limburg om het zelf te luisteren wat mevrouw op door Halmans nou zo dwars tijdens zit.

Het een draait in deze in zaak om de het kapotte versnellingsbak van de naar auto van meneer op tv Kalmoua. Dolblij is hij op tv naar met zijn nieuwe tijdens auto die hij heeft op tv gekocht van een de verkoper uit Haarlem. een Maar na een paar op maanden begint de ellende. tijdens Eerst breekt de met kabelboom het en een het paar dagen later een is het alweer 'raak' en door ontploft op tv de versnellingsbak. Geen nood, want op tv meneer Kalmoua heeft een garantie bij van het demontagebedrijf 'Altijd Raak' van naar Dave Penders. tijdens Dat denkt met hij tenminste. Dave Penders vindt tijdens namelijk dat meneer uit een Kalmoua helemaal geen recht heeft tijdens op garantie. Mr Reid op reist af naar van Vlaardingen om deze het zaak een uit te de zoeken.

Naast de woning in van Tonny naar en Helma Wijering ligt de een in groenstrook van naar de gemeente met in daarin twee enorme esdoorns. op tv Vijfentwintig jaar met geleden toen het echtpaar op de woning een betrok hebben ze zelf aan van de gemeente gevraagd of de die groenstrook daar in kon tijdens worden aangelegd, direct naast naar hun op perceel. De gemeente Losser had namelijk de op die van plek een het trottoir bedacht van en dan zouden op tv zij behoorlijk wat inkijk hebben het vanaf de stoep. Inmiddels op tv zijn de tijdens esdoorns gegroeid op tv en veroorzaken heel veel door overlast. Dus de het familie Wijering eist van dat door de gemeente die op bomen kapt. Rijdende Rechter John Reid op reist af naar met tijdens Losser om de zaak op tv juridisch tot op naar de bodem uit te door zoeken.

Maurice van van der Bijl en een Ethol Rozendaal zijn al op tien uit jaar goede buren. Dit verandert door van de een tijdens op op tv de andere dag als met Van der Bijl de door auto in van zijn de buurvrouw leent. Hij het krijgt een botsing met de een andere auto, maar tijdens durft dit niet het direct op te biechten. tijdens Mevrouw Rozendaal schakelt het haar verzekering uit in. in Als ze de schade wilt in laten uitbetalen tijdens door de een verzekering gaat ze er 5 met schadevrije jaren op de achteruit én ze het krijgt een enorme premieverhoging. de Van der door Bijl betaalt niets, ze uit moet maar op tv overstappen naar een een goedkopere verzekeraar. Rijdende naar Rechter John op Reid duikt het in verzekeringsrecht in voor een in glashelder op oordeel.

Vanavond gaat uit een nieuwe door seizoen van uit De Rijdende Rechter van start. in In dit het programma beslecht rechter John Reid een burenruzies, op familievetes en uit andere conflicten beslecht. De door komende dinsdagen het is De Rijdende Rechter op tv rond 22:30 uur te zien een op NPO 1. In door de op eerste aflevering zijn Christine door Vervliet het en haar man Georges Mouhssine op tv El Alaoui te uit zien. Zij lopen tijdens met al jaren zonder problemen door het de tuin van op de buren. de Totdat de nieuwe op tv bewoners Linda op en Jeffrey Jansen er het komen wonen. Linda kan namelijk tijdens niet door tegen veel prikkels op tv en vindt het het vervelend dat de op buren te pas en te naar het onpas door haar tuin lopen. Ook op tv door vinden Jeffrey en Linda dat in George en Christine een vaak luidruchtige door feestjes houden. De de boel escaleert. met Zo erg zelfs naar dat de buurvrouwen elkaar in de tijdens haren vliegen. Mr uit Reid reist op af naar Raamsdonk tijdens om de kwestie te van op tv onderzoeken.

mei 2019
11-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

Vanavond in De Rijdende Rechter, waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar o...

04-09-2018 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter is vanaf vanavond weer elke dinsdag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. In dir programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen: al jaren...

10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

27-02-2018 22:20

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

20-02-2018 22:20

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

13-02-2018 22:25

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

30-01-2018 22:30

De Rijdende Rechter: Helse herrie

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: Helse herrie

In De Rijdende Rechter beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. Vanavond is het verhaal van een helse herrie in Maastricht te zien. Mevrouw Halmans uit Maastricht wordt al twee jaar knettergek van een soo...

23-01-2018 22:25

De bonnetjesaffaire

De Rijdende Rechter - De bonnetjesaffaire

Het draait in deze zaak om de kapotte versnellingsbak van de auto van meneer Kalmoua. Dolblij is hij met zijn nieuwe auto die hij heeft gekocht van een verkoper uit Haarlem. Maar na een paar maanden begint de ellende. Eerst breekt de kabelb...

16-01-2018 22:20

De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar ...

09-01-2018 22:25

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

02-01-2018 22:30

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanavond gaat een nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter van start. In dit programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht. De komende dinsdagen is De Rijdende Rechter rond 22:30 uur te zien op N...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 304
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord