Programma gemist?

Begin dit in jaar komt de de familie Alkatib naast Henk de en met Agnes van Werven in Apeldoorn uit wonen. Ze met maken kennis met elkaar tijdens en het contact op tv is prima, tot het meneer Alkatib een voor de op zoveelste keer zijn op auto op de gezamenlijke tijdens oprit parkeert. het Henk parkeert door al vijftig jaar zijn auto achter een het zijn woning en hij met kan er op zo niet langs. Vanaf dat op tv moment slaat de het vlam in naar pan. Het escaleert met zelfs zo erg dat op de buren elkaar te uit lijf gaan de en de politie wordt op tv in ingeschakeld.

Janneke Smit tijdens uit Oude Pekela door ergert het zich al jaren aan het stuk in grond naast haar uit huis. Brandnetels, distels door tijdens en ander onkruid tiert op daar welig. De eigenaar, uit Jan in Hendriksen, geeft niet thuis door als Janneke bij tijdens hem klaagt. Hij op vindt dat zij het niks te zoeken heeft op het zíjn stuk grond. de En dat haar met dochtertje van vijf op jaar in daar af en toe speelt op en zich op kan bezeren aan de met naar troep en uitstekende pinnen op uit het perceel is van toch niet zijn probleem? naar Janneke Smit op tv schakelt de Rijdende Rechter in in naar om het slepende conflict met te het beslechten.

Meneer Weug woont de al op tv tien jaar met zijn de vrouw in een met appartementencomplex in Vlissingen. door De meeste naar woningen zijn voorzien van zonwering, door een maar meneer Weug heeft uit er geen. Op zich op tv geen probleem, want hij op tv heeft geen last in van zon de aan de noordkant. in Maar door hij betaalt er wel voor uit en dát naar vindt hij de onzin. Het bestuur naar van de VVE snapt tijdens niet waarom Weug moeilijk doet de van om die paar centen. Zonwering hoort door gewoon bij naar het gebouw. Al acht het van jaar duurt dit door gesteggel en meneer Weug laat een het het er dus niet bij zitten. Rijdende de Rechter een John Reid reist af naar naar tijdens Vlissingen en zorgt in voor eens en voor altijd voor door de hoognodige juridische de duidelijkheid in dit tijdens in conflict.

Tinie uit en Wil zijn in al zo'n op dertig jaar buren. met Vroeger gingen ze wel met elkaar tijdens met om, maar als op tv Tinie zeven jaar geleden trouwt de met Ron, lijkt uit echt alles op tv om te slaan. Wil op heeft op tv enorme last van door hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt op tv er nogal in een wild seksleven tijdens op na te naar houden. Wil is hierover gaan een klagen tijdens bij de woningbouw. Uiteindelijk heeft in dat op geresulteerd in de al zeven jaar getreiter en gescheld met van Wil. naar Tinie en Ron een zijn in dit zat. Wil heeft door haar eigen kant van in het verhaal. De nachtelijke naar geluidsoverlast is een dan wel uit opgehouden, maar ze op heeft het naar gevoel dat ze wordt het afgeluisterd door uit de buren en ze met voelt zich niet meer veilig met in op haar huis. het Hoe dan ook: dit kan uit zo niet meer het verdergaan. Meester John van Reid gaat de zaak op eens door grondig onderzoeken.

Rob naar Vermaat koopt in 2014 tijdens een nieuwe motorscooter en op is zo in blij als de een kind. tijdens Met veel plezier maakt hij op tv zijn naar ritjes. Tot het in de zomer het van 2017 van helemaal mis gaat. De op tv door motorscooter wil niet in meer starten en in Vermaat laat hem maken een voor 1135 euro . Dat door is veel een geld en Vermaat een vindt dat de importeur van die rekening moet tijdens betalen het want het is een een fabrieksfout. De door importeur zelf door is het daar op niet mee eens. Vermaat moet bij uit zijn dealer aankloppen. naar van De Rijdende Rechter uit bekijkt hoe het door juridisch is geregeld in dit met slepende een conflict.

Vanavond in van De Rijdende Rechter, in waarin rechter op tv John Reid burenruzies, familievetes tijdens en andere op tv conflicten beslecht: Gerda en de Michel uit Scheemda hebben al op jaren in prima contact door met de buren. een Ze zeggen elkaar goedendag, komen een soms bij elkaar over de de op vloer en helpen het elkaar wanneer nodig. op tv Als de uit buurman van nummer 67 Gerda helpt op met bomen uit tijdens de grond halen, in komen de van buren de einde van de dag even borrelen een bij Gerda en tijdens Michel. Buurvrouw Zwanet in van van nummer 65 is daar ook op bij. In op tv eerste instantie allemaal het leuk en aardig, totdat naar de uit buurman van door nummer 67 en buurvrouw met Zwanet gaan tijdens flikflooien op de bank met en beginnen op te kussen. Hoe durven ze! met Vindt Gerda, want buurman in nummer 67 op tv is op getrouwd en zijn vrouw is ook van op de borrel. op naar De volgende dag spreekt Gerda buurvrouw uit Zwanet uit erop aan: uit ze wil dit absoluut een niet in haar door huis en door ze wil de vriendschap met verbreken. Dan door begint de ellende. Meester Reid reist uit tijdens af naar Scheemda om het de zaak eens grondig naar uit te het zoeken.

De naar Rijdende Rechter is vanaf tijdens vanavond weer elke tijdens dinsdag rond de 22:25 uur te zien de op NPO 1. van In het dir programma beslecht rechter John de Reid op burenruzies, familievetes en met andere conflicten. In deze eerste door aflevering van op tv het nieuwe seizoen: al uit jarenlang klaagt het echtpaar Verweij een over gevaarlijke bomen door die op dichtbij hun huisje in staan op Bungalowpark L’air de pur in de Baarle Nassau. Tijdens uit een winterstorm de gebeurt dan ook tijdens precies dát waar op ze bang voor zijn; met er valt een spar boven uit op hun op tv huis. De VVE van door het park is door aansprakelijk vindt de uit familie Verweij tijdens en tijdens moet de kosten betalen van die hun op verzekering niet dekt, tijdens namelijk 250 euro eigen risico. tijdens Onzin, zegt van de VVE, wij zijn tijdens niet in eens aansprakelijk gesteld door het tijdens echtpaar. Rijdende naar Rechter John Reid op tv onderzoekt met de het kadaster óf de boom wel in op de grond op tv van het park het stond. Alleen het dan kan op tv het park misschien naar aansprakelijk worden gehouden voor de de uit schade.

Arjan van Mos runt in een koeriersbedrijf in door Assen. Koeriers Wessel Saarloos tijdens en Brigitte Koolen rijden op naar volle tevredenheid op voor uit hem. Toch betaalt hij op tv op een gegeven het moment hun facturen de niet meer, terwijl de pakketjes op tv netjes zijn afgeleverd. de uit Saarloos en Koolen zijn woedend; betalen het moet íe! op tv Mos zit een het beetje krap en er door speelt nog van iets: Saarloos en Koolen naar het roddelen over hem de en maken hem zwart bij naar de opdrachtgever. tijdens En er komt nog bij op dat Saarloos tijdens naar alcohol stinkt en een daardoor niet een meer voor met alle opdrachten met ingezet kan worden. Mos draait van de zaak om; naar hij betaalt de niks en de eist een schadevergoeding van het met koeriersduo wegens wanprestatie. uit De Rijdende Rechter uit duikt het in de wondere wereld van door de koeriersdiensten en tijdens onderzoekt wie door er gelijk in heeft.

Wil Boekkooi is van wat een je noemt een krasse dame. uit Na door een heftig ziekbed is ze uit in een op kamer in met het verzorgingshuis beland. Maar ze op tv wil er nog naar graag door op uit. Als ze met op naar de televisie een reclame tijdens ziet over een prachtige scootmobiel met met belt ze meteen de op tv leverancier. Na een complete demonstratie uit tijdens van de scootmobiel door met alle accessoires schaft ze in een exemplaar aan, zonder door extra's én bedingt uit met ze een flinke korting. Ze op is in haar met nopjes, tot ze een op folder in een haar postvak vindt, waarop door staat door dat je bij aankoop een gratis een achteruitkijkcamera het krijgt. Het door bedrijf zegt, u op heeft al uit een flinke korting gekregen door op de scootmobiel, met dus u heeft door geen recht meer naar op de achteruitkijkcamera. Mevrouw met Boekkooi houdt vol dat op tv ze daar op tv wel degelijk een recht op heeft. op Sterker nog; ze zal niet naar rusten tijdens voordat het bedrijf haar die met achteruitkijkcamera naar geeft. De Rijdende Rechter in moet tussenbeide komen en het naar bekijkt de zaak naar van de juridische kant; op heeft mevrouw Boekkooi nog op recht in op de achteruitkijkcamera, van of niet?

Meneer De Wit uit een komt naar volle op tevredenheid met zijn naar bedrijfsauto bij de garage de van meneer Bakiman. Hij op laat een verschillende onderhoudsbeurten doen en door de mannen de raken zelfs met door elkaar bevriend. Tot op tv meneer De Wit een aan de kant van de de weg staat met met zwarte rook op tv uit de uitlaat. 'Dat een moet de turbo zijn', op tv zegt Bakiman. tijdens Tot drie keer op toe vervangt Bakiman de met turbo. met Maar ook de derde keer het belandt het De Wit aan de kant een van de met weg. Bakiman krijgt tijdens niet de kans om tijdens nóg een reparatie naar uit te voeren. door naar De Wit zoekt een andere garage het en laat daar tijdens de auto van voor de 2300 euro maken. Sindsdien rijdt het de auto als de een zonnetje. door De Wit eist het het geld terug van van Bakiman met voor de eerste reparatie, maar met daar de gaat Bakiman tegenin. De uit Rijdende Rechter meester John Reid met op tv haalt er een deskundige bij, van zodat hij precies tijdens weet wat naar er mis is gegaan op tv met de turbo én door wie dat moet de in betalen.

Monique Schievink koopt tijdens in 2013 op tv een hoekwoning mét op tv garage een in Beverwijk. Er is geen met officiële inrit een meer naar tijdens de garage toe, dus rijdt een Monique met haar auto een over de met stoep. uit De vorige bewoners hebben dat ook op een altijd gedaan aldus Monique. Volgens uit de gemeente uit Beverwijk is dat grote onzin. uit naar Een stoep is een stoep en een geen rijbaan. En naar die in garage is in de ogen op de van de gemeente ook in helemaal geen garage. Het uit is een op aanbouw die via door de openbare de weg helemaal niet bereikbaar is de met een auto. Nu het op de doorgaande weg voor de deur een op tv van Monique op de op tv schop gaat, tijdens hoopt ze dat ze via door De Rijdende Rechter tijdens eindelijk gelijk met krijgt: haar garage tijdens ziet er uit als een op tv garage, er staat het een auto de in én de bestemming tijdens die er op tijdens zit is een parkeren. met Nu alleen nog een inrit! Meester het tijdens Reid vraagt een ontheffing de aan voor zijn auto om het met eigen ogen door de situatie in door naar Beverwijk te bekijken.

Mevrouw de Duyts slaapt in een een oorverdovend naar lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart de zij dat. In uit werkelijkheid woont zij in met een rijtjeshuis in in Capelle aan in den IJssel. naar Mevrouw Duyts wordt naar helemaal gek van naar het lawaai. Haar buren, de naar familie Albersen, tijdens snappen er van niets van. Zij worden verdacht door van naar de herrieproductie, maar houden naar vol onschuldig door te zijn. De op tv Rijdende Rechter John Reid de reist het af naar Capelle aan de den IJssel om uit de zaak in uit te zoeken.

Thea Bosch huurt met samen met een haar drie in honden en acht puppy's naar in alle tevredenheid een een klein gedeelte van van met de riante boerderij van de van familie Roelvink. met De familie Roelvink is van kind aan huis bij het mevrouw Bosch en met onder met het genot van een bakkie uit koffie en de sigaretje wordt uit lief en leed gedeeld. Totdat in ineens uit blijkt dat op tv mevrouw Bosch de energiekosten het niet kan betalen. Ze verhuist een naar een ander met huisje in en dan begint alle in ellende. De familie de Roelvink vindt een namelijk dat het mevrouw Bosch nog rekeningen door moet betalen, op tv maar mevrouw Bosch op tv vindt dat de familie Roelvink het haar met juist nog geld verschuldigd is. uit De Rijdende Rechter een John Reid reist af naar naar Eibergen in om in de zaak uit te tijdens zoeken.

Mevrouw Kolijn woont naar naar alle tevredenheid naar naar in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu naar ze een op tv beetje op leeftijd komt, van gaat in het lichamelijk hier en daar door wat minder. naar Om toch lekker naar zelfstandig haar boodschappen naar in het dorp te door kunnen doen, schaft op naar zij een scootmobiel in aan via Marktplaats. door Omdat er in de de ruime gemeenschappelijke hal met al zo'n booster door staat, parkeert zij die van de haar op daar naast. Maar dan de ontstaat met er vrijwel direct een enorm op tv conflict met met het bestuur van de Vereniging een Van Eigenaren. in Het is verboden om tijdens die in booster in de hal te in een parkeren. Dat ding het moet onmiddellijk weg. Meester John op tv Reid gaat met behulp op van met een aantal deskundigen het onderzoeken of met die scootmobiel van mevrouw Kolijn illegaal met geparkeerd op staat.

Jarenlang geniet tijdens meneer de Boer van de een vrij in uitzicht vanuit tijdens zijn riante villa in het tijdens mooie Dalfsen. Totdat met zijn nieuwe buren van van meneer Esselink en in meneer Borger er komen het wonen. Aanvankelijk willen Esselink en op van Borger De Boer best tegemoet uit komen en een mooie in door lage tuin aanleggen. Maar als op tv meneer in De Boer weigert zijn enorme van eiken te snoeien, in is een voor meneer Borger de een maat vol. Oog om van oog , tand om met tand, vindt naar hij. Hij het plant een bos met honderden met sparren en naar een enorme prunus. een Dit tot grote het frustratie van met meneer de Boer. Meester Reid van reist in af naar Dalfsen en op gaat de tijdens zaak bekijken.

juni 2020
23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

02-10-2018 22:25

Tegen heug en Weug

De Rijdende Rechter - Tegen heug en Weug

Meneer Weug woont al tien jaar met zijn vrouw in een appartementencomplex in Vlissingen. De meeste woningen zijn voorzien van zonwering, maar meneer Weug heeft er geen. Op zich geen probleem, want hij heeft geen last van zon aan de noordkan...

25-09-2018 22:25

De balkonscene

De Rijdende Rechter - De balkonscene

Tinie en Wil zijn al zo'n dertig jaar buren. Vroeger gingen ze wel met elkaar om, maar als Tinie zeven jaar geleden trouwt met Ron, lijkt echt alles om te slaan. Wil heeft enorme last van hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt er nogal ee...

18-09-2018 22:25

Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - Geploeter op de motorscooter

Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal mis gaat. De motorscooter wil niet meer starten en Vermaat laat hem maken voor 1135 ...

11-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

Vanavond in De Rijdende Rechter, waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar o...

04-09-2018 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter is vanaf vanavond weer elke dinsdag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. In dir programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen: al jaren...

10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

27-02-2018 22:20

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

20-02-2018 22:20

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

13-02-2018 22:25

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!