Programma gemist?

Thea Bosch huurt met samen door met haar uit drie honden en acht puppy's naar het alle tevredenheid in een klein de gedeelte van in de riante boerderij van uit de familie Roelvink. De op familie Roelvink is op kind van aan huis bij mevrouw van Bosch en onder door het genot naar van een bakkie koffie en sigaretje van wordt lief op tv en op tv leed gedeeld. Totdat ineens blijkt dat het mevrouw van Bosch de energiekosten niet van kan uit betalen. Ze verhuist naar een het ander huisje en dan het begint alle ellende. op tv De familie Roelvink van vindt namelijk dat de het mevrouw Bosch nog rekeningen moet door betalen, het maar mevrouw Bosch vindt dat de het familie Roelvink van haar juist nog op geld verschuldigd op tv is. De Rijdende uit Rechter John Reid reist af een naar Eibergen de om de zaak uit met in te zoeken.

Mevrouw naar Kolijn woont naar alle tevredenheid in in appartementencomplex Loevestein in in Heemskerk. op Nu ze een beetje de op in leeftijd komt, gaat het lichamelijk uit hier met en daar wat in minder. Om toch lekker op zelfstandig haar boodschappen in uit het dorp te op tv in kunnen doen, schaft zij een op tv scootmobiel aan via een Marktplaats. door Omdat er in de ruime uit gemeenschappelijke hal met al zo'n in booster staat, parkeert tijdens zij die van haar een daar naast. Maar het dan ontstaat er vrijwel op direct een enorm conflict tijdens met een het bestuur van de Vereniging op tv Van Eigenaren. in Het is verboden om het die booster in het de in hal te parkeren. Dat ding uit moet onmiddellijk weg. uit Meester met John Reid gaat met met behulp van een van aantal deskundigen onderzoeken of het naar die scootmobiel van in mevrouw Kolijn illegaal op geparkeerd staat.

Jarenlang een geniet meneer met de Boer van een de vrij uitzicht vanuit zijn op riante villa in op tv het naar mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren in uit meneer Esselink en meneer Borger naar er komen wonen. Aanvankelijk op tv willen Esselink een en Borger De Boer tijdens tijdens best tegemoet komen en door een mooie lage het tuin aanleggen. Maar op tv als meneer De Boer tijdens weigert zijn enorme door eiken te snoeien, is van voor de meneer Borger de maat door vol. Oog om oog naar , op tv tand om tand, met vindt hij. Hij plant een op bos op tv met honderden sparren en een op enorme prunus. Dit een tot grote frustratie in van meneer de uit Boer. in Meester Reid reist af naar uit Dalfsen en uit gaat de zaak de bekijken.

In De Rijdende naar Rechter beslecht rechter door op John Reid burenruzies, familievetes en tijdens andere conflicten. Vanavond is op tv het een verhaal van een tijdens helse herrie door in Maastricht te zien. Mevrouw Halmans het uit uit Maastricht wordt al een twee jaar knettergek in van een soort denderend, laag uit in geluid. Ze weet zeker van dat buurman Etienne het Damen dat naar op de één of andere van manier veroorzaakt. Maar tijdens hij houdt in vol van niks te weten. de door Sterker nog, hij hoort ook helemaal een niks. van De woningbouwvereniging, door de kinderen van mevrouw Halmans uit en de moeder van op tv door meneer Damen; iedereen door wordt erbij gehaald om te ontdekken tijdens wat nou die uit gekmakende op tv herrie veroorzaakt. Maar van niemand kan iets ontdekken. in Meester John Reid door reist af naar uit Limburg om met zelf te luisteren wat mevrouw op in Halmans nou zo dwars van zit.

Het draait tijdens in door deze zaak om de kapotte versnellingsbak op tv van op tv de auto met van meneer Kalmoua. Dolblij tijdens is hij in met zijn nieuwe auto met die hij heeft tijdens gekocht van tijdens een verkoper uit Haarlem. Maar tijdens na een paar maanden door op begint de ellende. Eerst op tv breekt de kabelboom in en een paar dagen later naar met is het alweer 'raak' van en ontploft de uit versnellingsbak. Geen nood, want meneer een Kalmoua het heeft garantie bij in het demontagebedrijf 'Altijd Raak' van het op tv Dave Penders. Dat denkt hij naar tenminste. Dave Penders vindt een namelijk dat meneer uit Kalmoua helemaal geen de recht heeft het op garantie. Mr de Reid in reist af naar Vlaardingen een om deze op tv zaak uit te op zoeken.

Naast tijdens de woning van Tonny uit en Helma Wijering ligt op een groenstrook uit van de gemeente met uit daarin twee enorme de esdoorns. Vijfentwintig naar jaar uit geleden toen het echtpaar de tijdens woning betrok hebben ze naar zelf aan de door gemeente uit gevraagd of die groenstrook daar met kon worden aangelegd, tijdens direct naast op hun tijdens perceel. De gemeente Losser had namelijk een op die de plek een trottoir met bedacht en dan op zouden met zij behoorlijk wat inkijk hebben vanaf door de stoep. Inmiddels in zijn de tijdens esdoorns gegroeid op en veroorzaken heel veel op overlast. op Dus de familie Wijering eist uit dat de met gemeente die bomen tijdens kapt. Rijdende Rechter John op Reid reist op tv af naar van Losser om de door zaak juridisch tot op de op bodem uit uit te zoeken.

Maurice met van der Bijl en van Ethol Rozendaal zijn met al op tv tien jaar goede in buren. Dit verandert van de in een op de met andere dag als op Van der de Bijl de van auto van zijn buurvrouw het leent. Hij krijgt door een botsing met het een andere auto, maar door durft dit niet direct met op te biechten. de Mevrouw het Rozendaal schakelt haar verzekering in. door Als ze de de met schade wilt laten uitbetalen door de van verzekering gaat ze op er 5 op schadevrije in jaren op achteruit in én ze krijgt het een enorme premieverhoging. de Van der Bijl uit betaalt niets, ze moet maar de overstappen naar uit een goedkopere verzekeraar. Rijdende Rechter een John uit Reid duikt het tijdens verzekeringsrecht in voor de een glashelder de oordeel.

Vanavond gaat een in nieuwe seizoen op tv van De Rijdende uit Rechter het van start. In dit programma van beslecht rechter John op Reid van burenruzies, familievetes en andere met conflicten beslecht. De komende uit dinsdagen is De uit Rijdende Rechter rond door 22:30 op uur te zien op in NPO 1. In van de eerste aflevering zijn naar Christine Vervliet en haar op man Georges Mouhssine een met El Alaoui te zien. Zij lopen op al van jaren zonder problemen door door de tuin van de het buren. uit Totdat de door nieuwe bewoners Linda en Jeffrey Jansen in er komen wonen. met Linda kan in namelijk niet van tegen veel de prikkels en vindt het een vervelend dat de het buren te pas en te op tv op tv onpas door haar tuin naar lopen. Ook door vinden Jeffrey en Linda dat naar George en een Christine vaak uit luidruchtige feestjes houden. De boel escaleert. tijdens Zo erg zelfs tijdens naar dat de buurvrouwen elkaar met in de haren vliegen. een Mr Reid reist in af naar Raamsdonk om in de op tv kwestie te het onderzoeken.

In met het heuvelachtige Brunssum in tijdens Zuid-Limburg wonen de op tv families op Lebski en Zwiers met prettig naast elkaar. Omdat het huis op tv op tv van de familie Zwiers hoger door ligt dan dat van op tv de familie Lebski in tijdens kunnen de buren prima met van elkaar kletsen over de tijdens het schutting. Totdat Ron Lebski een zogenaamde een domecamera ophangt om naar een zijn geliefde beelden in uit de tuin te beschermen tegen naar de boeventuig. De familie Zwiers voelt zich in dag en nacht door bekeken. De vlam de slaat in de in pan en de de buren kunnen van een de een op op van de andere dag op tv elkaar niet meer door luchten of zien. Meester John Reid op reist af met naar tijdens Zuid-Limburg om de burenruzie op te een op lossen.

Carmen Bolkema met en Fenna uit Zwart laten vrijwel op elke dag naar hun viervoeter uit op het in hondenuitlaatveld in in Leek. Samen met nog een tijdens aantal andere hondenbezitters op noemen zij in zichzelf inmiddels de op tv bende van met Nienoord. Het is de een sociale bedoening op in dat veld door waar de honden naar tijdens hartenlust op tv los kunnen rondrennen. En van daar zit het probleem. het De gemeente op heeft één ingang afgesloten met op tv een houten op klaphek, maar de andere van niet. De honden uit rennen het daardoor makkelijk weg uit en bespringen wandelaars en in fietsers van op het naastgelegen pad. op Er moet door dus nog een hek komen. een De gemeente met Leek vindt het op tv onzin. Je moet je hond in gewoon onder het appèl hebben. Meester John door een Reid trekt zijn op laarzen aan en de maakt zelf een het wandeling in Leek.

In 2014 koopt van Yilmaz het Batman een gloednieuw appartement de op de derde verdieping tijdens in op Hilversum. In zijn door slaapkamer heeft hij maar de één smal raam van met melkglas dat niet op open kan. uit Als het tijdens in de zomer 33 graden uit wordt, kan een hij daar niet slapen. naar Hij besluit het door raam te naar vervangen voor een een doorzichtig exemplaar het met een het ventilatierooster. Nu kan hij eindelijk de in boel een uit beetje een luchten. Maar zodra zijn buurman het Orazio Zimbile het op tv nieuwe van raam ziet, is het hommeles. op tv Volgens Zimbile moet het in op tv raam per direct weg, tijdens omdat Batman een nu precies in zijn tuin kan in kijken. Meester John het Reid uit onderzoekt hoe het nu met precies zit met het een uit uitzicht.

Als Dirk naar Verus zijn in garage leeghaalt, komt hij erachter tijdens dat de tijdens buren in een gat in zijn garagedak hebben uit van gemaakt en een balk een op zijn dak hebben een geplaatst. Hij belt bij met zijn de buren Martin Vos uit en Rian uit van Sijll aan om verhaal te in halen. in Zij hebben van het behoorlijk gehad met de uit buurman die na het jaren zeuren maar de niet een wilde meebetalen aan de naar reparaties van naar het 35 jaar op oude, gezamenlijke, dak. Nu Verus de een klacht door over hen heeft, hebben het zij door ook nog wat, uit de houtkachel van Verus zorgt van voor stankoverlast. De in Rijdende Rechter klimt met een een dakdeskundige het een dak op de om de boel een juridisch te de beoordelen.

De in Familie Juffer komt in met 2001 naast de tijdens familie Van de op Brug wonen. Het van is tien van jaar pais en vree in totdat meneer Juffer een op enorme met coniferenhaag weghaalt uit in zijn tuin. Dan ziet van hij een door stroomkabel van van de buren op zijn de grond liggen en tijdens hij vraagt netjes om de in kabel te verwijderen. uit Dit op tv gebeurt maar niet, en Juffer tijdens besluit naar de kabel naar door te knippen. Familie van de op Brug repareert de in het kabel en legt hem uit weer terug. Daarna knipt van meneer de Juffer nog een keer de de kabel op door en legt meneer Van de het Brug de kabel van weer terug. een Dit een gaat zo maar door, totdat de er op tv iets knapt bij beide van heren.....

Monique het en Adama Sylla wonen de jarenlang met veel plezier naar naast op tv Ralf en tijdens Leonie van Dijk. op Ze sporten samen, barbecueën in het de in zomer en ze zitten zelfs samen tijdens aan het kerstdiner. uit Alles door verandert als Ralf en tijdens Leonie op tv een aanbouw in hun tuin bouwen. in Volgens hen van klopt ineens door de erfgrens niet, moet de uit naar gezamenlijke schutting vervangen op tv worden en moeten een Monique en Adama ook hun schuur met van afbreken. Monique en Adama zijn stomverbaasd. door Ze hebben het het toch met zo gekocht, dus op tv alles moet blijven zoals het naar is. De buren de de zitten plotseling in een heikel op tv conflict en schakelen op de hulp in van van De Rijdende door Rechter meester John Reid tijdens om de uit ruzie te met beslechten.

De Rijdende Rechter het meester John Reid met een gaat in de eerste aflevering van een het nieuwe van seizoen uit naar het dorpje het Horn in Limburg. op Sinds anderhalf jaar worden Wiel van op tv van Herten en zijn vriendin Lenie met hoorndol van een uit lage op tv bromtoon in hun woning. Ze weten tijdens het zeker: deze van bromtoon komt tijdens van de omvormer van van de de zonnepanelen van buren Mitch en op tv Kimberly. Zij zijn op tv een op hun beurt ook met ten einde raad; volgens op hen is de omvormer naar niet het probleem op en met hebben ze van alles de geprobeerd om de tijdens buren te het helpen. Beide partijen zijn met de kwestie inmiddels zo de zat dat verhuizen het de op tv enige optie tijdens lijkt.

februari 2019
27-02-2018 22:20

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

20-02-2018 22:20

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

13-02-2018 22:25

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

30-01-2018 22:30

De Rijdende Rechter: Helse herrie

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: Helse herrie

In De Rijdende Rechter beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. Vanavond is het verhaal van een helse herrie in Maastricht te zien. Mevrouw Halmans uit Maastricht wordt al twee jaar knettergek van een soo...

23-01-2018 22:25

De bonnetjesaffaire

De Rijdende Rechter - De bonnetjesaffaire

Het draait in deze zaak om de kapotte versnellingsbak van de auto van meneer Kalmoua. Dolblij is hij met zijn nieuwe auto die hij heeft gekocht van een verkoper uit Haarlem. Maar na een paar maanden begint de ellende. Eerst breekt de kabelb...

16-01-2018 22:20

De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar ...

09-01-2018 22:25

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

02-01-2018 22:30

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanavond gaat een nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter van start. In dit programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht. De komende dinsdagen is De Rijdende Rechter rond 22:30 uur te zien op N...

28-11-2017 22:25

Argusoog

De Rijdende Rechter - Argusoog

In het heuvelachtige Brunssum in Zuid-Limburg wonen de families Lebski en Zwiers prettig naast elkaar. Omdat het huis van de familie Zwiers hoger ligt dan dat van de familie Lebski kunnen de buren prima met elkaar kletsen over de schutting....

21-11-2017 22:25

Hekkensluiter

De Rijdende Rechter - Hekkensluiter

Carmen Bolkema en Fenna Zwart laten vrijwel elke dag hun viervoeter uit op het hondenuitlaatveld in Leek. Samen met nog een aantal andere hondenbezitters noemen zij zichzelf inmiddels de bende van Nienoord. Het is een sociale bedoening op d...

14-11-2017 23:25

Uitzichtloos

De Rijdende Rechter - Uitzichtloos

In 2014 koopt Yilmaz Batman een gloednieuw appartement op de derde verdieping in Hilversum. In zijn slaapkamer heeft hij maar één smal raam van melkglas dat niet open kan. Als het in de zomer 33 graden wordt, kan hij daar niet slapen. Hij b...

07-11-2017 22:25

Lak aan 'n gratis dak

De Rijdende Rechter - Lak aan 'n gratis dak

Als Dirk Verus zijn garage leeghaalt, komt hij erachter dat de buren een gat in zijn garagedak hebben gemaakt en een balk op zijn dak hebben geplaatst. Hij belt bij zijn buren Martin Vos en Rian van Sijll aan om verhaal te halen. Zij hebben...

31-10-2017 23:30

Hard tegen hard

De Rijdende Rechter - Hard tegen hard

De Familie Juffer komt in 2001 naast de familie Van de Brug wonen. Het is tien jaar pais en vree totdat meneer Juffer een enorme coniferenhaag weghaalt uit zijn tuin. Dan ziet hij een stroomkabel van de buren op zijn grond liggen en hij vra...

24-10-2017 22:25

Noaberschop op de schop

De Rijdende Rechter - Noaberschop op de schop

Monique en Adama Sylla wonen jarenlang met veel plezier naast Ralf en Leonie van Dijk. Ze sporten samen, barbecueën in de zomer en ze zitten zelfs samen aan het kerstdiner. Alles verandert als Ralf en Leonie een aanbouw in hun tuin bouwen. ...

17-10-2017 22:25

Terug: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter meester John Reid gaat in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen naar het dorpje Horn in Limburg. Sinds anderhalf jaar worden Wiel van Herten en zijn vriendin Lenie hoorndol van een lage bromtoon in hun woning. Ze...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 297
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord