Programma gemist?

Mr. het Frank Visser beslecht burenruzies, in familievetes en andere in conflicten. op tv De uitspraak van mr. Frank Visser door is een juridisch bindend met voor de partijen; zij uit zijn verplicht op zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: met Van ruilen komt naar huilen. Van tijdens ruilen komt huilen. uit Dat blijkt met wanneer de familie Nijhof een van bok in ruilt met de familie Buitenhuis. Beide tijdens fokkers het zoeken op op tv hetzelfde moment een naar nieuwe dekbok. Een bokkenruil lijkt dan van een logische tijdens oplossing en dus op ruilen ze tijdens van bok. Er worden van alleen geen duidelijke tijdens afspraken gemaakt. Nijhof de beweert in dat het om een ruil op tv van twee de jaar gaat. Buitenhuis tijdens zegt dat van een ruil een ruil is en van met dat hij voor altijd de van eigenaar een van bok Black Jack op is. Hij peinst er niet het over om de op tv bok het terug te geven. Allemaal met denken door ze juist te hebben in gehandeld, maar wie het zal uiteindelijk het op bokje zijn? Presentatie: met Jetske van den tijdens Elsen.

Mr. tijdens Frank Visser beslecht uit burenruzies, familievetes door en andere conflicten. De uitspraak van uit het mr. Frank Visser is een juridisch bindend voor de in partijen; zij naar zijn verplicht zijn het beslissing te aanvaarden. het Afl.: Hagelslag. een De familie Van Son heeft uit dit jaar vakantiepech. Met het een tijdens gehuurde camper de maken zij afgelopen zomer een tijdens rondreis door Europa. Terwijl naar het tijdens gezin een duik met neemt in in een zwembadcomplex aan een het Italiaanse Gardameer, breekt uit de hemel open en het stort er een gigantische uit hagelbui uit de de op lucht. Het dak in van de camper raakt flink beschadigd in door de een plotseling hagelslag. De een familie op tv Van Son zegt uit niets aan dit natuurgeweld te kunnen de doen en voelt met zich niet met verantwoordelijk voor de met schade. Maar bij terugkomst in tijdens in Nederland mailt verhuurder Camperfun tijdens dat het gezin tijdens hun duizend euro in borg niet terugkrijgt; in door Italië kun je het van dit noodweer immers verwachten. tijdens Een flinke domper op op tv de vakantierekening, waar de naar familie Van uit Son het niet bij een laat naar zitten. Presentatie: Jetske van met den een Elsen.

Mr. Frank Visser met beslecht burenruzies, het familievetes en andere conflicten. het De uitspraak door van mr. Frank Visser op tv is juridisch bindend van het voor de partijen; uit zij zijn verplicht zijn beslissing tijdens te aanvaarden. met Afl.: Pompen of op verzuipen. Mr. Frank Visser wordt de een weer ingeschakeld bij een de slepend conflict, waar het mensen zelf niet uitkomen. Voordat naar uit hij zijn uitspraak doet, trekt met hij het de land in om de situatie op met op tv eigen ogen een te bekijken. Daarnaast spreekt in Jetske van van den Elsen in de studio op tv met door beide partijen en het publiek. Het in stroomt over in de naar Oude Pekela. Naast de het slager woont de mevrouw Meelker. Slager op tv de Groot werkt dag in en nacht om met zijn bedrijf zo goed het mogelijk te laten lopen. tijdens Maar volgens door de 75 op jaar oude mevrouw tijdens Meelker gaat dit uit ten koste met van een heleboel dingen. Ze van vindt haar buren niet op sociaal en ze uit in houden geen rekening met het haar. Zo zorgt door het jonge tijdens gezin voor wateroverlast in haar tuin op tv en garage, snoeien door ze ongevraagd het haar boom in en vernielen tijdens ze haar schutting en tuinhek. Familie naar de Groot door was al een gewaarschuwd door uit de vorige slager en probeert zich de het zo min mogelijk een aan te trekken van hun door buurvrouw. Maar als op nieuwkomers in dit kleine tijdens dorp, leiden naar de ondernemers de onder deze enorme uit burenruzie. Presentatie: tijdens Jetske van den op Elsen.

spiegeltje aan tijdens de wand,Mr. Frank op Visser uit beslecht burenruzies, familievetes en andere op tv conflicten. De uit uitspraak van mr. Frank Visser een is juridisch tijdens bindend voor de naar partijen; van zij zijn verplicht zijn naar beslissing te aanvaarden. met Afl.: Spiegeltje, spiegeltje aan een de wand.... Mr. in Frank Visser wordt van weer ingeschakeld naar bij een slepend conflict tijdens waar mensen een zelf niet uit uitkomen. Voordat hij zijn uitspraak doet, uit trekt hij tijdens het land in om in het de situatie met eigen ogen te in bekijken. op Daarnaast spreekt NCRV-presentatrice Jetske op tv van den de Elsen in uit de studio met beide partijen en met het in publiek. Sophie uit Meijers heeft een grote droom die uit de lijkt uit te in komen. Ze verbouwt een oud door en vervallen pand het om tot bewegingsstudio, waarin op tv ze zelf het sportlessen op tv gaat geven. De laatste klus een is naar het plaatsen van een spiegelwand. tijdens Dit laat ze op tv doen door naar Leo Schilderinck. Hij op heeft ervaring met met het plaatsen van grote spiegelwanden uit in en hij gaat de uitdaging in door het met scheve pand van aan. Als Sophie zichzelf in in de naar spiegel ziet, schrikt ze enorm. met Delen van haar met lichaam verdwijnen en op ze voelt zich zeeziek. de tijdens Leo vindt dat hij de klus naar goed een heeft uitgevoerd en met zegt dat de vertekening een normaal is. Aan Mr. naar het Visser de taak om deze zaak tijdens eens grondig te naar bekijken en daarbij op ontkomt hij een zelf tijdens ook niet aan een tijdens sportieve work-out voor de spiegel. een Presentatie: Jetske het van den het Elsen.

Mr. Frank uit Visser de beslecht burenruzies, familievetes en andere van conflicten. De uitspraak op tv van mr. Frank naar Visser is naar juridisch bindend voor de partijen; op tv zij zijn het verplicht zijn beslissing de te uit aanvaarden. Afl.: Pup in met de zak. Mevrouw de Ida Dokter wil dolgraag een uit Golden Retriever naar pup met een de stamboom. met Via Marktplaats komt ze uit terecht bij met een fokker in het plaatsje in Oranje. De fokker heeft in tijdens het hondje Layka naar in de aanbieding. Maar als een Ida met de pup daar na zes uit weken ophaalt, gaat het op mis. tijdens Layka spuugt naar wormen en heeft last op tv van diarree. Eerst tijdens probeert Ida het hondje zelf een nog tijdens op te lappen, naar maar niets door lijkt te helpen. Als ze Layka op op een dag in tijdens bewusteloos in haar hok aantreft, is naar op voor Ida de maat vol. Boos in en verdrietig op tv brengt in ze Layka terug naar de op fokker. uit Na een week het krijgt Ida een telefoontje van de het de fokker. Layka is weer helemaal gezond het en kan met weer worden opgehaald. Een op tijdens bezoek aan de dokter was van niet door eens nodig! Maar Ida wil niet tijdens meer. Ze in heeft te veel ellende de met het op hondje meegemaakt en eist de haar geld terug. naar Maar dat weigert uit door de fokker. Mr. Visser naar springt midden in het op tv gevecht het en komt erachter het dat blaffende honden soms in wel degelijk kunnen bijten! Presentatie: een met Jetske van den naar Elsen.

Mr. Frank Visser door beslecht in burenruzies, familievetes en naar andere conflicten. De op tv uitspraak van mr. Frank met Visser is op juridisch bindend voor de partijen; een door zij zijn verplicht zijn beslissing tijdens te aanvaarden. Afl.: De in op grond onder je voeten zien uit verdwijnen. De in bewoners van de Pastoor Boumanstraat uit in op Terhole krijgen ineens te horen in dat uit ze de helft tijdens van de tuin moeten naar inleveren. Sinds jaar en door dag tijdens gebruikten ze een een stuk grond van van de gemeente, in ruil op tv voor het onderhoud van tijdens op de sloot. Deze afspraak was indertijd op met mondeling overeengekomen met de toenmalige het wethouders. Echter, de gemeente van wil nu in van de van grond af en biedt alle uit bewoners naar aan de grond te door kopen uit of in originele tijdens staat terug te het geven. 'Onmogelijk', vinden op tv de bewoners, want tijdens de stukken grond zijn het een deel van met hun tuin geworden. van Bovendien hebben ze tijdens een mondelinge op overeenkomst en hebben ze van veel geld besteed de aan het onderhoud van van de grond en de de sloot. De gemeente het het houdt voet bij stuk en hoopt uit dat naar de bewoners tijdens zo verstandig zijn van op het aanbod op tot koop van de naar grond in te gaan. Maar van de bewoners op bundelen hun krachten en tijdens tijdens schakelen Mr. Visser in tijdens om de gang van met zaken te beoordelen. tijdens Wie zal er door grondig worden aangepakt? Presentatie: uit de Jetske van den op Elsen.

Mr. Frank Visser een beslecht burenruzies, familievetes een en andere tijdens conflicten. De van uitspraak van naar mr. Frank Visser door is juridisch bindend voor de in partijen; zij in zijn verplicht zijn door beslissing te aanvaarden. Afl.: Waarheid de komt boven uit water. door Mr. Frank Visser, wordt weer op tv ingeschakeld bij een een slepend conflict het waar mensen zelf in niet uitkomen. Voordat hij zijn van uit uitspraak doet, trekt hij het land tijdens naar in om de situatie met eigen door het ogen te bekijken. Daarnaast spreekt van Jetske van den Elsen op met op beide partijen met en het publiek. In het door Zuid-Hollandse Heenvliet zijn van er sinds 2000 op overstromingen in de achtertuinen van op van de familie Teeuwkens en de op familie van van Bergem. Toen de kruipruimte in tijdens van de familie Teeuwkens ook nog het eens helemaal onderliep, de was de maat in vol. het Beide buren het hebben niet alleen wateroverlast uit maar ook nog enorme ruzie de met elkaar. van De familie het Teeuwkens is er door heilig van uit overtuigd dat de familie van met Bergem op heeft gerommeld met door de leidingen. En andersom van wordt precies hetzelfde gedacht. door Mr. Visser laat met een een grondige riool- en leidinginspectie uitvoeren waarbij met de op waarheid wel boven water moet uit komen. Presentatie: in Jetske naar van den Elsen.

Mr. van Frank Visser beslecht burenruzies, op familievetes de en andere conflicten. De tijdens uitspraak van op mr. Frank Visser is juridisch bindend het voor de partijen; het zij zijn verplicht naar op tv zijn beslissing te uit aanvaarden. Afl.: Typisch grensgeval. de Het is goed mis tijdens op tijdens een idyllisch dijkje in naar Purmerend. De familie de De Koster is door de bemoeizucht van hun naar buren, naar familie Van der Wal, meer dan met zat. Ze in besluiten in de op achtertuin door een hoge schutting te plaatsen. naar Eindelijk op tv privacy, het grote de genieten kan beginnen. Voor de op duidelijkheid over de juiste in erfgrens, stelt met het kadaster een deze opnieuw vast, maar in familie Van naar der Wal is tijdens ervan overtuigd in dat er dit keer verkeerd gemeten de naar is. Als bewijs graaft meneer Van uit met der Wal onder het tijdens oog van de meester Visser de naar piketpalen op die in 1984 naar al door het kadaster tijdens het in de grond geslagen in zijn. Een het fikse confrontatie tussen tijdens familie Van der Wal en naar De Koster volgt. De een Rijdende Rechter graaft van zich diep in tijdens de problematiek het en probeert te voorkomen de dat tijdens de ruzie over het randje een gaat. Presentatie: op tv Jetske van den in Elsen.

Mr. op tv Frank Visser beslecht burenruzies, een familievetes en andere conflicten. een De uitspraak van op mr. Frank Visser tijdens is tijdens juridisch bindend voor de partijen; met zij zijn op tv verplicht de zijn beslissing te aanvaarden. Uit het de kluiten tijdens gewassen conifeer door gevaar voor kippen. met We gaan naar het uit Friese dorpje Hallum. in Ingrid Schaaf naar is vanuit de stad naar de een huisje van in dit pittoreske plaatsje verhuisd. van van Ze wordt hartelijk ontvangen door haar in het buurman meneer Vlek. Er ontstaat een van leuke op vriendschap. Ze komen regelmatig bij tijdens elkaar over naar de vloer naar en ze voeren vele op gesprekken naar onder het genot met van een goed glas wijn. tijdens Toch houdt de vriendschap de niet de lang stand, omdat Ingrid vindt op dat meneer met Vlek te opdringerig naar wordt. Hij bemoeit in zich naar met allerlei privézaken waar de zij niet van gediend is. van Tot in overmaat van ramp door maakt Ingrid zich een ook nog ernstig zorgen over een de uit de in kluiten gewassen door conifeer door in de tuin van door de heer Vlek. Ze is naar doodsbang dat het de boom om zal naar vallen naar bovenop haar op kippen. Het contact op tv is zo verslechterd dat de op heer Vlek weigert het de conifeer de weg te halen. Bovendien in beweert hij de dat de in boom wegens verjaring tijdens niet om hoeft. Zal de conifeer in na op het oordeel van van de Rijdende door Rechter om moeten of zal hij tijdens tussen Ingrid en tijdens uit meneer Vlek in uit blijven staan? Presentatie: Jetske van uit den de Elsen.

Mr. Frank Visser naar de beslecht burenruzies, familievetes en door andere conflicten. De uitspraak van naar met mr. Frank Visser is juridisch bindend naar op tv voor de partijen; zij zijn verplicht uit zijn op beslissing te op aanvaarden. Afl.: Vogelhuisje veroorzaakt burenruzie. Een van op tv vogelhuisje is de in aanleiding voor een enorme burenruzie. op Het vogelhuisje staat sinds naar de het winter op de tuingrens van de door de familie Kooiman en door Sipsma. Het door huisje hangt scheef en helt over de een het tuinhek heen van de familie uit uit Sipsma. Zij worden gek met van de overlast die het in tijdens huisje met zich meebrengt en door staan erop het dat het in wordt verplaatst. De familie Kooiman door begrijpt hier met niets van en denkt op tv dat de nieuwe in liefde van de heer van van Sipsma een grote rol van speelt in het dit conflict. De buren van komen er naar samen niet meer uit, dus gaat van meester Visser kijken tijdens wie naar er over de van schreef gaat. Presentatie: door Jetske van den in Elsen.

Mr. Frank Visser met door beslecht burenruzies, familievetes en andere een conflicten. in De uitspraak van mr. Frank Visser een is juridisch bindend naar voor door de partijen; zij zijn met verplicht met zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: De naar adoptiehond. De op tv zaak tussen op mevrouw Niessen en Stichting uit Rescue de Dogs Europe speelt. Mevrouw op Niessen adopteert van deze stichting uit van een hond die volgens uit haar vals blijkt op te zijn. Ze heeft de het rottweiler van al snel niet meer in naar de een hand en geeft de hem terug aan het de stichting, die hem een opnieuw op ter adoptie aanbiedt. Mevrouw Niessen is op haar uit vertrouwen in de stichting kwijt door en vindt tijdens dat door het niet gaat in om het geluk naar van de honden. Ze eist het haar door adoptiegeld terug. Mevrouw van op Duin, de het eigenaresse van RDE vindt dit in onredelijk, de de adoptiebijdrage is volgens haar geen in statiegeld. Zij met zegt er door alles aan te doen om tijdens honden uit van het buitenland van een beter op leven te geven. Ze door vindt dat naar mevrouw Niessen door een verkeerde naar aanpak de tijdens hond zelf vals door heeft gemaakt. Presentatie: de Jetske van van den Elsen.

februari 2019
10-11-2009 22:35

Van ruilen komt huilen

De Rijdende Rechter - Van ruilen komt huilen

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Van ruilen komt huilen. Van ruilen ko...

03-11-2009 22:30

Hagelslag

De Rijdende Rechter - Hagelslag

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Hagelslag. De familie Van Son heeft d...

27-10-2009 22:30

Pompen of verzuipen

De Rijdende Rechter - Pompen of verzuipen

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Pompen of verzuipen. Mr. Frank Visser...

20-10-2009 22:30

Spiegeltje

De Rijdende Rechter - Spiegeltje

spiegeltje aan de wand,Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Spiegeltje, sp...

13-10-2009 22:30

Pup in de zak

De Rijdende Rechter - Pup in de zak

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Pup in de zak. Mevrouw Ida Dokter wil...

06-10-2009 22:30

De grond onder je voeten zien verdwijnen

De Rijdende Rechter - De grond onder je voeten zien verdwijnen

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: De grond onder je voeten zien verdwij...

29-09-2009 22:30

Waarheid komt boven water

De Rijdende Rechter - Waarheid komt boven water

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Waarheid komt boven water. Mr. Frank ...

22-09-2009 22:30

Typisch grensgeval

De Rijdende Rechter - Typisch grensgeval

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Typisch grensgeval. Het is goed mis o...

15-09-2009 22:30

Aflevering 89

De Rijdende Rechter - Aflevering 89

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Uit de kluiten gewassen conifeer gevaar voo...

08-09-2009 22:30

Vogelhuisje veroorzaakt burenruzie

De Rijdende Rechter - Vogelhuisje veroorzaakt burenruzie

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Vogelhuisje veroorzaakt burenruzie. E...

01-09-2009 22:30

De adoptiehond

De Rijdende Rechter - De adoptiehond

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: De adoptiehond. De zaak tussen mevrou...

01-01-2009 12:00

Bekijk hier alle afleveringen

De Rijdende Rechter - Bekijk hier alle afleveringen

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leve...

Je bekijkt momenteel pagina 20 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 297
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord