Programma gemist?

Mr. een Frank Visser op beslecht burenruzies, familievetes en naar andere conflicten. De uitspraak de van mr. Frank Visser uit is uit juridisch bindend voor de de partijen; zij zijn de verplicht zijn beslissing te in het aanvaarden. Afl.: Kemphaantjes. Een van haan uit het Zeeuwse Kapelle uit vormt door het middelpunt van een hoog door opgelopen in burenruzie. De haan van van de familie de Spronk maakt op tv zo'n oorverdovend lawaai dat de de situatie voor de familie op tv Andriesse onleefbaar van is met geworden. Iedere ochtend wordt de op tv familie Andriesse ruw uit gestoord in met hun slaap en ook het de rest van de een dag kukelt uit de haan er het lustig het op los. De familie Andriesse is in de op tv wanhoop zo nabij, naar dat ze een hun kinderen hard op fluitjes het laten blazen de om zo hun naar probleem duidelijk te door maken. De rijdende rechter door moet alle betrokkenen op het zwijgen de zien op het te leggen. Presentatie: Jetske van op tv den met Elsen.

Mr. een Frank Visser tijdens beslecht burenruzies, familievetes met en andere conflicten. De uitspraak van uit door mr. Frank Visser is juridisch door bindend op voor de partijen; zij zijn op tv verplicht zijn beslissing door te van aanvaarden. Afl.: De woekeraar. Twee jaar een geleden kocht de op tv familie Vreuls een tijdens woning in het door Limburgse dorpje Linne. de Met twee naar achterburen komen ze uit overeen dat de coniferenhaag op tv die hun tuinen met met scheidt weg mag. Samen uit zullen ze bedenken op wat voor nieuwe de afscheiding er tijdens zal komen. Het duurt de familie op de Vreuls echter te lang en ze met plaatsen op het eigen grond taxusboompjes. Veel naar te uit klein, volgens de achterburen: alle het privacy door is weg. Daarom plaatsen naar ze een groot het hekwerk, waar ze op een klimop tegenaan laten de groeien. Dit in tot grote ergernis naar van in de familie Vreuls, want naar de klimop kruipt overal het doorheen. Inmiddels woekert naar er tussen de op tv families een een groot probleem... Presentatie: naar Jetske van den de Elsen.

Mr. naar Frank Visser beslecht burenruzies, tijdens familievetes en andere met conflicten. De uitspraak van met in mr. Frank Visser is juridisch tijdens bindend voor door de partijen; zij zijn verplicht op zijn beslissing de te aanvaarden. Afl.: door Wat een gedonder. van De door studenten Frank, Herman en Maarten tijdens zijn de trotse bewoners het op van een bovenwoning in in Rotterdam-Zuid. Hun benedenburen: een naar gezin met met drie kinderen. op tv De studenten vinden van dat ze hun van heftige tijd achter de rug hebben; in ze zijn van serieuze, hardwerkende jongens geworden. de Maar de benedenburen met op liggen elke nacht wakker van een gestamp, muziek en door keukengeluiden. Het drietal ergert uit naar zich op zijn beurt met aan de tijdens buurman die zijn klachten dagelijks via van de intercom de over hen uitstort. Tijd van voor op tv het luisterend oor van De naar rijdende rechter. naar Presentatie: een Jetske van den naar Elsen.

Mr. uit Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes de en andere een conflicten. De uitspraak een van mr. uit Frank Visser is juridisch het bindend tijdens voor de partijen; de zij zijn verplicht zijn beslissing te van van aanvaarden. Afl.: Bambi stinkt. naar Mr. Frank Visser wordt ingeschakeld een op bij een slepend conflict. op tv Midden in op een woonwijk in Ede staat uit namelijk tijdens een hert in de van tuin. Het beestje is naar door zijn van soortgenoten verstoten en de wordt opgevangen door de familie op tv Brouwer. Zij door verzorgen op tv hem met liefde en de gaan regelmatig met op tv hem aan de wandel. In op het plaatselijke winkelcentrum met is het in hert een bekende verschijning met op geworden. De buren, naar de familie Meulen, zien het op dier echter van het liefst zo snel op tv mogelijk vertrekken tijdens vanwege de stankoverlast. op De familie Brouwer kan een het niet over haar naar hart verkrijgen het met dier los op te laten. Woningbouwvereniging, milieu-inspectie, het politie en gemeente: in geen de van allen hebben zij uit het met conflict kunnen oplossen. een Daarom schakelt de van familie Meulen De Rijdende Rechter tijdens in. met Mag het hert blijven? Presentatie: Jetske in van den tijdens Elsen.

Mr. een Frank Visser beslecht op tv burenruzies, familievetes en andere door conflicten. op tv De uitspraak van mr. Frank Visser door is juridisch van bindend voor een de partijen; zij in zijn verplicht zijn op tv beslissing te een aanvaarden. Afl.: Da's mien op tv bok.. Presentatie: door Jetske van den een Elsen.

Mr. Frank Visser op op tv beslecht burenruzies, familievetes van en andere conflicten. door De uitspraak van mr. op tv Frank Visser is juridisch met bindend voor de partijen; in zij van zijn verplicht zijn de beslissing te aanvaarden. op tv Afl.: De adoptiehond. De zaak door van tussen mevrouw Niessen en met Stichting Rescue een Dogs Europe. Mevrouw tijdens Niessen adopteert van door deze stichting een hond, in die volgens in haar vals blijkt te van zijn. Ze heeft de met rottweiler al op tv snel niet meer in met de hand en naar geeft hem naar terug aan de stichting, die een hem opnieuw van ter de adoptie aanbiedt. Mevrouw Niessen naar is haar uit vertrouwen in de stichting kwijt en in vindt dat het met met niet gaat om van het geluk van de de honden. Ze eist haar adoptiegeld het terug. Mevrouw in van Duin, de door eigenaresse tijdens van RDE vindt dit onredelijk, uit de adoptiebijdrage is op tv volgens haar geen statiegeld. door van Zij zegt er op tv alles aan te doen om honden uit uit uit het buitenland een beter leven de de te geven. Ze naar vindt dat mevrouw van Niessen door een verkeerde aanpak de een uit hond zelf vals in heeft gemaakt. Presentatie: Jetske van den in de Elsen.

Mr. in Frank Visser beslecht met burenruzies, familievetes tijdens en andere conflicten. De uitspraak door van mr. tijdens Frank Visser naar is juridisch bindend voor op de partijen; zij zijn een verplicht zijn beslissing uit te de aanvaarden. Afl.: Terugblik op twee het onwaarschijnlijke burenruzies. Twee tijdens buren uit in Amsterdam-Noord hadden van ruzie over het naar vogelhuisje van de familie Kooiman op naar de erfgrens in met tijdens hun buren Sipsma. Zij de konden elkaar niet door meer luchten in of zien. De rechter besliste dat van het vogelhuisje verplaatst naar naar moest worden. Daarnaast adviseerde mr. op Visser de buren om op tv gebruik het te maken van de aanwezige tijdens op buurtbemiddeling. In deze terugblik wordt duidelijk van of de buren naar weer de in pais en op vree kunnen leven. Ook was in op tv dit seizoen het in conflict te zien over de van conifeer van de met heer Vlek in in Hallum. Mevrouw Schaaf, zijn in buurvrouw, was bang naar dat de boom van middenin haar van tuin een om zou vallen. Ze zag tijdens de boom het op tv liefst verdwijnen, van terwijl de op tv heer Vlek streed voor het het groenbehoud in van de buurt. Toch bepaalde op tv mr. Visser door dat de boom om moest. op Hoe op tv liep dat het af? Presentatie: Jetske van den uit Elsen.

Mr. Frank Visser van beslecht burenruzies, familievetes tijdens en andere in conflicten. De uitspraak van het mr. tijdens Frank Visser het is juridisch bindend tijdens voor de partijen; zij zijn verplicht een zijn beslissing op te aanvaarden. Afl.: Van naar ruilen tijdens komt huilen. het Van ruilen komt huilen. Dat van blijkt wanneer de een familie een Nijhof van bok ruilt van met de familie Buitenhuis. Beide uit de fokkers zoeken op hetzelfde het moment een nieuwe tijdens dekbok. Een in bokkenruil lijkt dan door een logische oplossing en dus met ruilen ze van de bok. Er worden alleen tijdens geen duidelijke het afspraken gemaakt. Nijhof in beweert dat het op om een ruil van tijdens twee tijdens jaar gaat. Buitenhuis zegt dat naar een een ruil een het ruil is en dat hij op voor altijd de eigenaar tijdens van bok Black naar de Jack is. Hij peinst met er niet het over om de bok terug op tv te geven. van Allemaal denken tijdens ze juist te hebben gehandeld, van maar wie zal uiteindelijk het het bokje met zijn? Presentatie: Jetske van van den op Elsen.

Mr. Frank Visser de beslecht op tv burenruzies, familievetes en tijdens andere conflicten. van De uitspraak van mr. Frank Visser op tv met is juridisch bindend voor in de partijen; zij zijn door verplicht zijn beslissing de te aanvaarden. uit Afl.: Hagelslag. De op familie Van Son door heeft dit met jaar vakantiepech. Met een tijdens gehuurde camper maken zij het afgelopen zomer een tijdens rondreis door Europa. Terwijl op het gezin door een duik een neemt in een een zwembadcomplex aan het Italiaanse Gardameer, op breekt de hemel het open en met stort op tv er een gigantische hagelbui uit de van door lucht. Het dak van de camper uit raakt flink beschadigd een het door de plotseling hagelslag. De familie de uit Van Son zegt niets aan dit naar natuurgeweld te kunnen van doen en voelt de zich naar niet verantwoordelijk voor het de schade. Maar bij een terugkomst in Nederland mailt in verhuurder Camperfun met dat het gezin tijdens hun duizend met euro borg naar niet terugkrijgt; in Italië kun naar je dit het noodweer immers verwachten. Een flinke de domper tijdens op de vakantierekening, tijdens waar de familie door Van Son naar het niet bij met laat zitten. Presentatie: naar Jetske van den met Elsen.

Mr. het Frank Visser beslecht door burenruzies, familievetes en andere conflicten. door De uitspraak in van mr. Frank tijdens Visser het is juridisch bindend voor de partijen; door zij zijn verplicht op zijn beslissing te een van aanvaarden. Afl.: Pompen uit of verzuipen. Mr. Frank Visser tijdens wordt op weer ingeschakeld bij in een slepend conflict, waar een mensen zelf niet naar uitkomen. Voordat hij zijn op tv uitspraak doet, op trekt hij het land naar in het om de situatie met eigen naar ogen te op bekijken. Daarnaast in spreekt Jetske van den Elsen in met de tijdens studio met beide partijen de en het op publiek. Het stroomt over in in Oude Pekela. tijdens Naast de slager met woont in mevrouw Meelker. Slager de Groot met werkt met dag en nacht om zijn met bedrijf zo goed naar mogelijk te laten met lopen. Maar naar volgens de 75 jaar oude door het mevrouw Meelker gaat dit ten koste uit van een met heleboel dingen. Ze vindt in haar buren niet naar sociaal in en ze houden geen rekening uit met haar. Zo tijdens de zorgt het jonge gezin in voor wateroverlast in haar tijdens tuin en garage, door snoeien ze ongevraagd tijdens haar boom van en vernielen ze haar van schutting de en tuinhek. Familie de Groot was op al de gewaarschuwd door met de vorige slager en probeert een zich van zo min mogelijk aan uit te trekken van door hun buurvrouw. het Maar als nieuwkomers in door dit kleine dorp, leiden tijdens de ondernemers onder deze het enorme burenruzie. Presentatie: in van Jetske van den het Elsen.

spiegeltje de aan de wand,Mr. een Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes van en andere uit conflicten. op De uitspraak van mr. Frank op tv Visser is op tv juridisch bindend voor het de partijen; de zij zijn verplicht zijn beslissing op tv te aanvaarden. Afl.: Spiegeltje, een spiegeltje aan de de van wand.... Mr. Frank Visser wordt weer de ingeschakeld tijdens bij een slepend met conflict waar mensen de zelf niet op uitkomen. Voordat hij zijn uitspraak doet, naar trekt hij het uit land een in om de met situatie met naar eigen ogen te bekijken. Daarnaast in spreekt NCRV-presentatrice naar Jetske van den op Elsen in de het studio met beide het partijen en het met publiek. Sophie Meijers door heeft een uit grote droom die lijkt uit op tv te een komen. Ze verbouwt een oud en van vervallen pand in om op tot bewegingsstudio, waarin het ze zelf sportlessen gaat geven. De op in laatste klus is het plaatsen van van een de spiegelwand. Dit het laat ze doen door Leo de Schilderinck. uit Hij heeft ervaring het met het plaatsen van van grote spiegelwanden en met hij gaat in de uitdaging in het scheve pand het aan. Als een Sophie naar zichzelf in de spiegel tijdens ziet, schrikt ze de enorm. Delen van van haar lichaam naar verdwijnen en ze uit voelt zich zeeziek. Leo op vindt dat hij de door klus goed het heeft uitgevoerd en het zegt dat de door vertekening normaal is. Aan Mr. naar Visser door de taak het om deze zaak eens grondig een te bekijken op en daarbij ontkomt een hij zelf ook niet aan van een sportieve work-out op voor de spiegel. van Presentatie: Jetske van met met den Elsen.

Mr. naar Frank Visser beslecht burenruzies, naar familievetes en andere conflicten. een in De uitspraak van mr. Frank Visser door is juridisch door bindend voor van de partijen; zij uit zijn verplicht zijn een beslissing te door aanvaarden. Afl.: Pup het in de zak. de Mevrouw Ida Dokter op tv wil dolgraag een Golden Retriever het pup met een het stamboom. Via Marktplaats het komt ze terecht bij uit een fokker in het het een plaatsje Oranje. De naar fokker heeft het hondje op Layka in van de aanbieding. Maar van als Ida de op pup daar na in zes weken ophaalt, gaat het van mis. Layka spuugt op tv wormen de en heeft met last van diarree. Eerst probeert Ida van het uit hondje zelf nog op uit te lappen, maar niets op tv de lijkt te helpen. Als tijdens ze Layka op op een dag bewusteloos met in haar hok aantreft, is een voor Ida uit de maat vol. Boos in de en verdrietig brengt ze Layka uit terug naar van de fokker. Na een week met krijgt Ida het een telefoontje van de naar naar fokker. Layka is van weer helemaal gezond en kan weer op worden naar opgehaald. Een bezoek aan een de dokter tijdens was niet eens nodig! met Maar op tv Ida wil niet meer. Ze een heeft naar te veel ellende met het in hondje meegemaakt en tijdens eist van haar geld terug. Maar dat met weigert de fokker. op Mr. naar Visser springt midden in het tijdens gevecht en komt door erachter tijdens dat blaffende honden van soms wel degelijk kunnen bijten! van Presentatie: tijdens Jetske van den met Elsen.

Mr. Frank in Visser beslecht burenruzies, familievetes in uit en andere conflicten. De uitspraak van op mr. Frank op tv Visser is het juridisch bindend voor de de partijen; zij het zijn verplicht zijn beslissing te door van aanvaarden. Afl.: De grond onder je naar voeten zien de verdwijnen. De bewoners de van naar de Pastoor Boumanstraat met in Terhole krijgen ineens te op horen dat ze op tv de het helft van de een tuin moeten inleveren. Sinds jaar en op dag door gebruikten ze tijdens een stuk grond van door de gemeente, in in ruil voor het door onderhoud van de sloot. tijdens Deze afspraak was in indertijd naar mondeling overeengekomen met de toenmalige wethouders. op Echter, de het gemeente wil nu uit van de een grond af naar en biedt alle bewoners door aan de grond door te kopen of in in originele de staat terug te geven. 'Onmogelijk', vinden op de bewoners, de want de stukken een grond uit zijn een deel van door hun tuin in geworden. Bovendien hebben ze een uit mondelinge uit overeenkomst en hebben op ze veel geld door besteed aan het op tv onderhoud van de grond en de van door sloot. De gemeente houdt voet naar bij op stuk en hoopt dat met de bewoners zo verstandig zijn uit op het op tv aanbod tot koop tijdens van op de grond in te in gaan. Maar de bewoners bundelen op tv hun naar krachten en schakelen uit Mr. Visser in om met de gang van op zaken de te beoordelen. Wie zal op tv er grondig worden aangepakt? tijdens Presentatie: Jetske met van den tijdens Elsen.

Mr. het Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes op en andere conflicten. in De uitspraak van het mr. Frank op Visser is juridisch met bindend voor de met partijen; door zij zijn verplicht zijn beslissing met te van aanvaarden. Afl.: Waarheid van komt boven water. in Mr. Frank Visser, met wordt weer ingeschakeld bij een slepend op tv conflict waar mensen door zelf naar niet uitkomen. Voordat hij het zijn een uitspraak doet, trekt met hij het land het in om de situatie met eigen op ogen te het bekijken. Daarnaast spreekt tijdens Jetske van den op Elsen met door beide partijen en tijdens het publiek. In het Zuid-Hollandse op tv Heenvliet door zijn er sinds in 2000 overstromingen in de achtertuinen op van de familie op Teeuwkens en door de met familie van Bergem. Toen de kruipruimte met van de familie een Teeuwkens ook een nog eens helemaal onderliep, naar tijdens was de maat vol. Beide buren tijdens hebben niet alleen een wateroverlast maar ook tijdens nog enorme met ruzie op met elkaar. De op familie Teeuwkens is uit er heilig van overtuigd dat tijdens de van familie van Bergem heeft gerommeld op met de naar leidingen. En andersom in wordt precies in hetzelfde gedacht. Mr. Visser tijdens laat een grondige een riool- en leidinginspectie uitvoeren waarbij naar de waarheid wel op tv boven water van moet komen. Presentatie: Jetske door van in den Elsen.

Mr. Frank Visser de beslecht burenruzies, door familievetes en andere conflicten. op tv De uitspraak van naar de mr. Frank Visser is juridisch tijdens bindend voor de partijen; in zij op zijn verplicht zijn tijdens beslissing te uit aanvaarden. Afl.: Typisch grensgeval. een Het is goed mis van op een idyllisch naar dijkje in uit Purmerend. De familie De met Koster naar is de bemoeizucht van hun buren, op familie Van op tv der Wal, meer dan op tv zat. Ze met besluiten in de achtertuin de een van hoge schutting te plaatsen. uit Eindelijk privacy, het van grote genieten kan naar beginnen. in Voor de duidelijkheid van over de juiste op tv erfgrens, stelt het kadaster deze opnieuw naar vast, op tv maar familie Van uit der Wal is ervan de overtuigd dat er dit van keer verkeerd het gemeten is. Als naar bewijs graaft meneer Van tijdens der Wal onder van op tv het oog van meester met Visser de piketpalen op die op tv in in 1984 al uit door het kadaster in de naar grond geslagen zijn. op tv Een naar fikse confrontatie tussen familie Van der door Wal en De met naar Koster volgt. De Rijdende op tv Rechter graaft zich diep de in de met problematiek en probeert te voorkomen door dat naar de ruzie over op tv het randje gaat. met Presentatie: Jetske een van den Elsen.

juli 2019
09-02-2010 22:30

Kemphaantjes

De Rijdende Rechter - Kemphaantjes

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Kemphaantjes. Een haan uit het Zeeuws...

02-02-2010 22:30

De woekeraar

De Rijdende Rechter - De woekeraar

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: De woekeraar. Twee jaar geleden kocht...

26-01-2010 22:30

Wat een gedonder

De Rijdende Rechter - Wat een gedonder

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Wat een gedonder. De studenten Frank,...

19-01-2010 22:30

Bambi stinkt

De Rijdende Rechter - Bambi stinkt

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Bambi stinkt. Mr. Frank Visser wordt ...

12-01-2010 22:30

Da's mien bok

De Rijdende Rechter - Da's mien bok

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Da's mien bok.. Presentatie: Jetske v...

05-01-2010 22:30

De adoptiehond

De Rijdende Rechter - De adoptiehond

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: De adoptiehond. De zaak tussen mevrou...

17-11-2009 22:30

Terugblik op twee onwaarschijnlijke burenruzies

De Rijdende Rechter - Terugblik op twee onwaarschijnlijke burenruzies

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Terugblik op twee onwaarschijnlijke b...

10-11-2009 22:35

Van ruilen komt huilen

De Rijdende Rechter - Van ruilen komt huilen

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Van ruilen komt huilen. Van ruilen ko...

03-11-2009 22:30

Hagelslag

De Rijdende Rechter - Hagelslag

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Hagelslag. De familie Van Son heeft d...

27-10-2009 22:30

Pompen of verzuipen

De Rijdende Rechter - Pompen of verzuipen

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Pompen of verzuipen. Mr. Frank Visser...

20-10-2009 22:30

Spiegeltje

De Rijdende Rechter - Spiegeltje

spiegeltje aan de wand,Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Spiegeltje, sp...

13-10-2009 22:30

Pup in de zak

De Rijdende Rechter - Pup in de zak

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Pup in de zak. Mevrouw Ida Dokter wil...

06-10-2009 22:30

De grond onder je voeten zien verdwijnen

De Rijdende Rechter - De grond onder je voeten zien verdwijnen

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: De grond onder je voeten zien verdwij...

29-09-2009 22:30

Waarheid komt boven water

De Rijdende Rechter - Waarheid komt boven water

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Waarheid komt boven water. Mr. Frank ...

22-09-2009 22:30

Typisch grensgeval

De Rijdende Rechter - Typisch grensgeval

Mr. Frank Visser beslecht burenruzies, familievetes en andere conflicten. De uitspraak van mr. Frank Visser is juridisch bindend voor de partijen; zij zijn verplicht zijn beslissing te aanvaarden. Afl.: Typisch grensgeval. Het is goed mis o...

Je bekijkt momenteel pagina 20 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 304
  • Laatste uitzending op 18-07-2019 om 14:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord