Programma gemist?

De Turkse mevrouw naar Akyuz begint drie een jaar terug een vol door goede moed een supermarkt in de een winkelcentrum in Amstelveen. op Haar uit komst wordt alles behalve door gewaardeerd door de door buurt. naar Hoewel ze veel tevreden uit klanten heeft, hebben de omliggende op tv winkels in en omwonenden vooral klachten. Ze met volgt een de regels niet, de uitstalling op tv is geen gezicht, in ze belemmert de in doorgang, tijdens en het uit afval en rottend fruit zorgen tijdens voor enorme stankoverlast, van vinden zij. Mevrouw op tv Akyuz zit met naar de handen in tijdens het haar. Volgens door de familie het Heine, die een schoenmakerij de runt met aan de overkant, is iedereen gebaat naar bij duidelijke van regels. Tijd voor een de Rijdende Rechter naar om het die duidelijkheid te uit geven.

Hans Hermse en in William Jansen uit wonen in samen in hun met appartement in Tilburg. In de woning tijdens zijn veel ramen de waar ze overal met door dezelfde gordijnen voor willen naar hebben. Ze in vinden kant-en-klare grijze met exemplaren en gaan op de zoek naar een in naaiatelier om ze te op tv laten vermaken. Erdogan tijdens Develioglu en Joan de de op tv Kort werken samen bij uit Kledingreparatie Develiolgu, waar ze ook op tv gordijnen door op maat in maken. Ze nemen de klus aan met en in gaan aan de de slag. Na de eerste keer een vermaken zijn de van mannen zeer in ontevreden. De gordijnen zijn tijdens tijdens schots en scheef. Develioglu probeert het de nog het een paar keer, maar krijgt van het van niet voor het elkaar de mannen tevreden van te stellen. het Meester John Reid met reist af naar de Tilburg om de litigieuze gordijnen te de in beoordelen.

Gerhard op tv Pril is meer een dan 25 jaar lid van uit Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. door het Hij vist al die tijdens jaren op eenzelfde manier, in door uit zijn ouderwetse visstoel direct naar aan de oever. Sinds door een aantal jaar zijn uit van er steigers geplaatst de rondom zijn favoriete met visvijver Het Karperputje. Alle vissers het moeten nu op tv vanaf een steiger een vissen. Maar van dat kan hij niet met zijn in ouderwetse visgerei. tijdens Hans Dings de is voorzitter van de hengelsportvereniging. in Die steigers hebben uit de zij moeten plaatsen ter van versteviging van het de oevers die in langzaamaan het water in verdwijnen. De de vereniging door wil juist de mooie visplek de behouden. Meneer Pril een voelt naar zich weggepest. Waarom kan tijdens zijn plekje niet tijdens blijven zoals van die is? De de Rijdende Rechter reist van af naar uit Veldhoven om zelf een op tv hengel uit te gooien met in het uit Karperputje.

De jonge ouders een Edward en Michella van met zijn helemaal in hun nopjes als in ze voor naar 1500 euro een oude tijdens van stacaravan op de op tv kop tikken. Eindelijk een plek van in de in buurt waar ze met hun op tijdens dochtertje vakantie kunnen door vieren. De schrik met zit er dan ook goed in naar als de caravan naar na een fikse het regenbui het lekt. En niet zo'n beetje op tv ook, hele op stralen komen het naar beneden. Als ze Alex op Weekhout bellen, door degene van van wie ze hem op tv hebben gekocht, wil hij uit er uit niks van weten. Komen ze na uit drie maanden mee! het van Sterker nog, ze door waren al begonnen met klussen naar voordat er betaald uit was, en daarbij op tv zijn door er spullen uit uit de caravan verdwenen. Wie probeert met wie nu een oor het aan te de naaien? De de Rijdende Rechter, meester naar John Reid, zoekt uit op wie er juridisch met gezien gelijk van heeft.

Jelle door van Putten uit Friesland een maakt naar behoorlijk wat kilometers om bij zijn in geliefde op tv te kunnen zijn die op tv helemaal door in Zeeland woont. in Daarom heeft hij een nieuwe op tv auto een nodig. Hij laat tijdens zijn oog vallen op een witte met Clio en van precies zo'n het auto staat te koop bij het het bedrijf van naar Roland naar Poppe. De deal wordt snel uit gesloten op en Poppe neemt uit daarbij de met oude auto van tijdens Van Putten over. Maar het dan blijkt dat Van in Putten tegen Poppe naar heeft gelogen het over de op aankoopprijs van de oude met auto. Poppe voelt naar zich bedonderd en de wil de koop ontbinden. uit Hij besluit op tv de auto niet te tijdens vrijwaren, een waardoor Van Putten van gedwongen wordt de verzekering te blijven een het betalen. Wie houdt wie nou het in de door tang? Tijd voor met de Rijdende Rechter in om dat tot op naar de het bodem uit te in zoeken.

Vanaf door vanavond is De Rijdende Rechter op weer door terug op televisie. Het programma in op tv waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes de uit en andere conflicten beslecht is op tv elke dinsdag om 22:20 het uur te zien door op een NPO 1. In de naar eerste aflevering gaat het van over in de 83-jarige Dirk Velkers. naar Hij woont al jaren rustig van in het met Friese een Oosterstreek tot hij nieuwe buren van krijgt. Hij naar hoort meteen tijdens geruchten uit de het buurt dat de nieuwe buurman er met eentje is van 'om de voor op te passen'. Niet de alleen komt na een met verbouwing de afwatering met in van de buurman uit op naar zijn grond, tevens staat op tv de tijdens schutting scheef, met én heeft de buurman zijn schuurtje van overgebouwd. op Buurman Jan naar Oost heeft zijn eigen kant van het het verhaal. Dirk de heeft met juist een stukje met grond van hém van gepikt. En dan die op tv struiken, uit Dirk moet de boel op bijhouden en de zorgen dat zijn struiken uit niet overhangen. En die grote op boom die voor met overlast zorgt door moet ook van weg. Inmiddels op tv maken deze krasse knarren elkaar naar al door jaren het leven zuur en door zelfs een door vechtpartij gaan zij niet uit in de weg. naar De hoogste tijd voor van de de Rijdende Rechter meester John Reid, naar om tussenbeide de te naar komen.

De buren tijdens Leeijen en Erens in de de Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. van Sandra op Leeijen zit midden in een van verbouwing en daarom het is haar het tuin nog verre van van af. Bij meneer Erens uit is alles op tv netjes aangeharkt. de En daarover ontstaat op tv dan ook met een enorm conflict. een Meneer Erens probeert op allerlei uit manieren het het onkruid van de buren uit een zijn tuin te uit weren. op tv Daarnaast hebben de twee het ook ruzie tijdens over het gebruik naar van de de oprit en een busje voor in het op raam. En dan op tv die erfgrens, die klopt óok met al het niet.

De 72-jarige de Trees van Broere koopt via een de website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen het bij het bedrijf uit Perfect You. Ze neemt verschillende in behandelingen met af en is dik naar tevreden, tót door de laatste uit vijf keer. Ze doet op tv haar beklag bij op eigenaar Paul door Leurink en als het hij eens goed in tijdens het systeem tijdens kijkt, komt hij tot met de conclusie dat mevrouw Broere met de nog elf behandelingen moet betalen. Mevrouw tijdens Broere snapt op er niks van. Niet naar in hij, maar juist zij heeft de nog recht op een naar elftal behandelingen. een Eén van de twee naar met partijen heeft de zaakjes de duidelijk niet op op orde, maar door wie?!

Meneer en het Mevrouw Mourik wonen heerlijk een rustig in in hun appartement in Rotterdam, door totdat in ze nieuwe bovenburen krijgen. het Niet met alleen is er direct door veel meer het herrie dan ervoor, sinds de buren tijdens een nieuwe tv uit hebben, wordt mevrouw de Mourik getergd door in gekmakende trillingen, die uit razen in door haar hele lichaam. het En dat moet stoppen! op tv Buren met Winaida en van Marcus vinden ook dat het het moet stoppen, maar de zij doelen op het uit gezeur van door de buurvrouw. Want op tv wanneer ziet zij in het dat het van trillen echt het niet van hen afkomstig op is?

Begin dit naar jaar komt de familie een Alkatib naast op tv Henk en tijdens Agnes van Werven het in Apeldoorn wonen. Ze uit maken kennis met uit elkaar en een het contact met is prima, tot meneer de Alkatib voor de zoveelste een keer zijn een auto op naar de gezamenlijke oprit een parkeert. Henk parkeert al vijftig jaar in zijn auto op achter zijn woning in en hij van kan er zo niet op langs. de Vanaf dat moment slaat de een vlam in pan. Het op in escaleert zelfs zo erg dat met de buren elkaar uit te lijf gaan op en de op tv politie wordt naar ingeschakeld.

Janneke Smit in uit Oude Pekela ergert op zich al jaren op een aan het stuk grond naast haar op tv huis. Brandnetels, op tv distels en van ander onkruid tiert daar welig. het De eigenaar, Jan het de Hendriksen, geeft niet uit thuis als Janneke bij hem klaagt. door Hij vindt het dat op tv zij niks te zoeken heeft op uit naar zíjn stuk grond. En het dat haar dochtertje naar van vijf op tv jaar daar af het en toe speelt en zich kan uit bezeren van aan de troep en uit uitstekende pinnen op het een perceel is toch een niet zijn probleem? van door Janneke Smit schakelt de Rijdende Rechter op tv in om naar het naar slepende conflict te naar beslechten.

Meneer met Weug woont met al tien jaar met met zijn vrouw in een op tv appartementencomplex in met Vlissingen. De in meeste woningen zijn voorzien van zonwering, van het maar meneer Weug heeft het er geen. Op zich een geen probleem, want hij naar heeft geen last de van naar zon aan van de noordkant. Maar hij het betaalt er wel voor op en dát vindt hij op tv onzin. Het een bestuur van de VVE tijdens snapt niet het waarom Weug in moeilijk doet om van die paar centen. Zonwering tijdens hoort gewoon bij het de van gebouw. Al acht het jaar duurt dit gesteggel en meneer naar Weug uit laat het een er dus niet bij met zitten. Rijdende Rechter John op Reid reist af door naar Vlissingen en een zorgt voor eens op en het voor altijd voor door de hoognodige juridische duidelijkheid door in dit tijdens conflict.

Tinie en Wil van zijn al op tv zo'n dertig jaar buren. tijdens Vroeger het gingen ze wel op tv met elkaar om, in maar als Tinie zeven van jaar geleden trouwt met met Ron, lijkt in echt op alles om te slaan. Wil het heeft enorme op last van hun door nachtelijke escapades. een Tinie schijnt er tijdens nogal een wild seksleven op in na te houden. naar Wil is hierover door gaan klagen bij de op woningbouw. naar Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in door al zeven op jaar getreiter en gescheld met van Wil. Tinie met in en Ron zijn dit zat. een Wil heeft haar in eigen uit kant van het tijdens verhaal. De nachtelijke naar geluidsoverlast is dan met wel opgehouden, maar van ze heeft het gevoel dat ze door een wordt afgeluisterd door door de buren en ze voelt zich met niet op tv meer veilig in op haar huis. Hoe dan door ook: door dit kan zo niet uit meer verdergaan. Meester John met Reid gaat de zaak tijdens van eens grondig onderzoeken.

Rob Vermaat koopt uit in van 2014 een nieuwe van motorscooter en is uit zo blij als het een kind. Met van veel plezier tijdens maakt hij zijn ritjes. Tot het de in in de zomer van 2017 helemaal uit mis gaat. in De motorscooter in wil niet meer starten en een Vermaat met laat hem maken het voor 1135 euro . Dat op is veel het geld en Vermaat vindt naar dat de importeur door die rekening naar moet betalen want met het het is een fabrieksfout. De uit importeur zelf is het van daar uit niet mee eens. Vermaat moet de bij zijn van dealer aankloppen. De Rijdende Rechter tijdens in bekijkt hoe het juridisch is een geregeld de in dit slepende door conflict.

Vanavond in De door Rijdende Rechter, op waarin rechter het John Reid burenruzies, familievetes en met andere conflicten van beslecht: Gerda uit en Michel uit tijdens Scheemda hebben al jaren prima contact tijdens met door de buren. Ze zeggen een elkaar goedendag, komen soms door bij naar elkaar over de vloer naar en helpen elkaar het wanneer nodig. door Als de buurman het van nummer door 67 Gerda helpt door met bomen uit de grond halen, in komen op tv de buren naar einde van de dag even in borrelen bij Gerda de en Michel. Buurvrouw Zwanet op het van nummer 65 tijdens is daar ook bij. In naar eerste instantie naar allemaal leuk en aardig, totdat op met de buurman van nummer 67 en op buurvrouw Zwanet gaan een een flikflooien op de bank uit en beginnen uit te kussen. Hoe durven door ze! Vindt Gerda, uit want buurman uit nummer 67 is getrouwd en van zijn met vrouw is ook op de op borrel. De volgende op dag op spreekt Gerda buurvrouw uit Zwanet erop aan: ze wil door dit absoluut niet naar in haar het huis en ze wil de met vriendschap op tv verbreken. Dan begint van de ellende. Meester Reid met reist af naar Scheemda in om de door zaak eens grondig het uit te op tv zoeken.

april 2019
16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

02-10-2018 22:25

Tegen heug en Weug

De Rijdende Rechter - Tegen heug en Weug

Meneer Weug woont al tien jaar met zijn vrouw in een appartementencomplex in Vlissingen. De meeste woningen zijn voorzien van zonwering, maar meneer Weug heeft er geen. Op zich geen probleem, want hij heeft geen last van zon aan de noordkan...

25-09-2018 22:25

De balkonscene

De Rijdende Rechter - De balkonscene

Tinie en Wil zijn al zo'n dertig jaar buren. Vroeger gingen ze wel met elkaar om, maar als Tinie zeven jaar geleden trouwt met Ron, lijkt echt alles om te slaan. Wil heeft enorme last van hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt er nogal ee...

18-09-2018 22:25

Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - Geploeter op de motorscooter

Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal mis gaat. De motorscooter wil niet meer starten en Vermaat laat hem maken voor 1135 ...

11-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

Vanavond in De Rijdende Rechter, waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 303
  • Laatste uitzending op 16-04-2019 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord