Programma gemist?

De buren in Leeijen en op tv Erens in Kerkrade hebben hele met verschillende tuinen. Sandra van naar Leeijen zit midden in een verbouwing met en in daarom is haar op tv tuin nog tijdens verre van af. Bij meneer de Erens is alles netjes van aangeharkt. En daarover op ontstaat een dan ook een enorm conflict. naar Meneer Erens probeert de op allerlei op tv manieren het onkruid een van de een buren uit de zijn tuin te weren. Daarnaast door hebben de in twee ook ruzie over op het op tv gebruik van de oprit en in een tijdens busje voor het raam. En dan de die op tv erfgrens, die klopt óok al naar op niet.

De tijdens 72-jarige Trees Broere koopt op via een een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen in bij het bedrijf Perfect het You. Ze neemt verschillende op tv behandelingen af en van is dik tevreden, een tót in de laatste vijf van keer. Ze doet haar beklag op tv bij tijdens eigenaar Paul Leurink en als op hij eens in goed in door het systeem het kijkt, komt hij tot de conclusie naar dat op mevrouw Broere van nog elf behandelingen moet in betalen. Mevrouw Broere snapt er op niks van. Niet de hij, maar door juist zij heeft nog naar recht uit op een elftal behandelingen. naar Eén op van de twee partijen heeft uit de door zaakjes duidelijk niet op orde, maar in tijdens wie?!

Meneer tijdens en Mevrouw Mourik wonen het heerlijk rustig in met hun appartement in de Rotterdam, totdat ze nieuwe het in bovenburen krijgen. Niet alleen is het er direct veel op meer herrie een dan ervoor, sinds de buren een de een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw het Mourik getergd door tijdens gekmakende trillingen, tijdens die razen door haar een hele het lichaam. En dat uit moet stoppen! op tv Buren Winaida en van Marcus vinden ook dat van het moet stoppen, naar maar zij tijdens doelen op het gezeur het van de op tv buurvrouw. Want wanneer ziet zij door in op dat het trillen echt niet van tijdens hen afkomstig naar is?

Begin dit jaar in komt de familie een op tv Alkatib naast Henk en Agnes het van met Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken het kennis met elkaar op en uit het contact is met prima, tot meneer Alkatib van voor een de zoveelste keer zijn op auto op de op tv gezamenlijke oprit parkeert. Henk op parkeert al vijftig jaar met zijn in auto achter met zijn woning en hij kan met er een zo niet langs. Vanaf dat in moment slaat de een vlam in pan. Het met escaleert zelfs door zo erg dat met de buren elkaar de te lijf gaan en tijdens de politie naar wordt de ingeschakeld.

Janneke Smit in uit Oude Pekela ergert met zich al door jaren tijdens aan het stuk grond op naast haar de huis. Brandnetels, distels en ander onkruid het uit tiert daar welig. De eigenaar, Jan door Hendriksen, geeft niet door thuis als Janneke met bij op hem klaagt. Hij vindt tijdens dat zij niks te naar zoeken op tv heeft op tijdens zíjn stuk grond. En dat naar haar dochtertje van vijf de jaar daar naar af naar en toe speelt en zich een kan bezeren aan op de een troep en uitstekende pinnen tijdens op het perceel is tijdens toch niet zijn probleem? met Janneke Smit schakelt het de Rijdende Rechter op op in om het slepende op tv conflict te tijdens beslechten.

Meneer Weug woont met al met tien jaar met zijn vrouw op in een tijdens appartementencomplex in Vlissingen. De tijdens een meeste woningen zijn voorzien van zonwering, uit de maar meneer Weug de heeft er geen. Op de zich geen probleem, want in hij heeft in geen last van door zon aan de noordkant. in Maar met hij betaalt er wel voor en de door dát vindt hij onzin. door Het bestuur met van de VVE snapt niet waarom de Weug door moeilijk doet om die paar de centen. Zonwering een hoort gewoon door bij het gebouw. Al het acht jaar met duurt dit gesteggel de en meneer Weug laat het het er dus niet door bij zitten. Rijdende het Rechter de John Reid in reist af naar tijdens Vlissingen en zorgt voor eens en een voor altijd in voor van de hoognodige juridische de duidelijkheid in dit tijdens conflict.

Tinie en Wil door een zijn al zo'n dertig jaar tijdens buren. Vroeger op tv gingen ze wel uit met elkaar om, maar als tijdens op Tinie zeven jaar geleden trouwt met uit Ron, lijkt echt van een alles om te slaan. op tv Wil heeft enorme de last van hun met nachtelijke escapades. Tinie schijnt uit er uit nogal een wild seksleven op op tv na te houden. van Wil door is hierover gaan klagen in bij de met woningbouw. Uiteindelijk heeft dat op geresulteerd in de al zeven jaar tijdens getreiter en gescheld van Wil. Tinie naar en Ron in zijn dit in zat. Wil heeft haar eigen op kant het van het verhaal. een De nachtelijke geluidsoverlast is dan tijdens wel opgehouden, maar door op tv ze heeft het gevoel dat ze uit wordt met afgeluisterd door het de buren en tijdens ze voelt zich niet het meer veilig in haar huis. op tv Hoe dan ook: een dit kan de zo niet tijdens meer verdergaan. het Meester John Reid van gaat de zaak op eens grondig onderzoeken.

Rob Vermaat koopt naar in 2014 op tv een nieuwe met motorscooter en is zo blij op uit als een kind. Met veel plezier op tv op maakt hij zijn ritjes. Tot naar het in de op zomer van 2017 op helemaal mis gaat. op tv De motorscooter wil een niet meer starten een en Vermaat een laat hem in maken voor 1135 met euro . Dat is veel geld op en Vermaat naar vindt dat de importeur in een die rekening moet betalen want het het is een fabrieksfout. door De op tv importeur zelf in is het daar met niet mee eens. Vermaat tijdens moet bij zijn dealer aankloppen. op De Rijdende Rechter naar bekijkt hoe tijdens het juridisch is naar geregeld door in dit slepende een conflict.

Vanavond in De uit Rijdende Rechter, waarin met rechter John Reid in burenruzies, een familievetes en andere tijdens conflicten beslecht: Gerda het en Michel uit het Scheemda hebben al jaren prima contact de met van de buren. tijdens Ze zeggen elkaar goedendag, op tv komen soms bij elkaar op over op tv de vloer en helpen een elkaar wanneer nodig. van Als de buurman van op tv nummer naar 67 Gerda helpt met bomen van uit de grond op halen, komen de buren een einde van de uit dag even borrelen van bij het Gerda en op tv Michel. Buurvrouw Zwanet met van nummer 65 met is daar ook bij. In uit eerste instantie in allemaal leuk en aardig, een totdat de buurman naar van nummer 67 en op buurvrouw Zwanet met gaan flikflooien een op de bank uit en beginnen te kussen. naar Hoe durven ze! Vindt een Gerda, want buurman met nummer naar 67 is getrouwd en van zijn door vrouw is ook op met de borrel. De volgende op tv dag spreekt Gerda buurvrouw tijdens Zwanet door erop aan: ze wil dit het absoluut niet in in haar huis van en ze op tv wil de vriendschap tijdens verbreken. Dan begint op tv de ellende. Meester Reid op tv reist af naar een Scheemda een om de zaak eens tijdens grondig uit te in zoeken.

De uit Rijdende Rechter is vanaf vanavond van met weer elke dinsdag rond het 22:25 uur te zien op op NPO 1. In door tijdens dir programma beslecht rechter John naar Reid burenruzies, familievetes en in een andere conflicten. In deze op eerste aflevering van op tv het nieuwe seizoen: al naar jarenlang klaagt naar het echtpaar Verweij over gevaarlijke bomen in die dichtbij hun op tv huisje in staan op Bungalowpark L’air pur met in Baarle tijdens Nassau. een Tijdens een winterstorm gebeurt dan van ook precies dát waar met ze bang uit voor zijn; er valt tijdens een spar door boven op hun huis. op tv met De VVE van het park is op tv aansprakelijk vindt met de het familie Verweij en moet de van kosten betalen op tv die hun verzekering niet dekt, in namelijk een 250 euro eigen risico. Onzin, in zegt op de VVE, een wij zijn niet eens op aansprakelijk gesteld door het echtpaar. van op Rijdende Rechter John Reid tijdens onderzoekt met het kadaster óf op tv een de boom wel op de met grond van het park op in stond. Alleen dan kan het in park misschien aansprakelijk worden van van gehouden voor de de schade.

Arjan tijdens Mos runt een koeriersbedrijf in in Assen. een Koeriers Wessel Saarloos en op tv Brigitte een Koolen rijden naar volle tevredenheid met voor door hem. Toch betaalt hij op een de gegeven het moment hun facturen niet een meer, terwijl een de pakketjes netjes door zijn afgeleverd. in Saarloos en Koolen zijn woedend; betalen uit moet íe! Mos naar zit een de beetje door krap en er speelt door nog iets: Saarloos het en Koolen roddelen over uit hem en maken hem de zwart bij de op tv opdrachtgever. En met er op tv komt nog bij dat Saarloos tijdens naar alcohol stinkt door en daardoor in niet meer voor op tv alle opdrachten ingezet kan worden. het Mos draait de de zaak van om; hij betaalt niks in en naar eist een schadevergoeding tijdens van het koeriersduo wegens wanprestatie. het De Rijdende de Rechter duikt in de wondere op tv wereld van een de koeriersdiensten en uit onderzoekt wie er gelijk met op heeft.

Wil Boekkooi naar is wat een je noemt een krasse het dame. Na de een heftig ziekbed is de ze in een in kamer met in het verzorgingshuis beland. uit Maar ze wil er nog een graag op tv op uit. Als ze van op in de televisie een van reclame ziet over in een prachtige scootmobiel belt op tv ze meteen de tijdens leverancier. Na tijdens een complete demonstratie van de op scootmobiel met een alle accessoires schaft ze van een exemplaar aan, tijdens zonder een extra's én bedingt ze een flinke met in korting. Ze is het in haar nopjes, tot ze een een folder in naar haar postvak vindt, waarop van staat het dat je bij aankoop op gratis een achteruitkijkcamera krijgt. naar Het een bedrijf zegt, u het heeft al een in flinke korting gekregen op op de scootmobiel, dus u op heeft geen de recht meer met op de achteruitkijkcamera. Mevrouw Boekkooi in naar houdt vol dat naar ze daar wel degelijk recht in op heeft. op tv Sterker nog; ze zal op tv niet rusten voordat naar het bedrijf tijdens haar die achteruitkijkcamera geeft. door De Rijdende Rechter moet op tussenbeide komen en op tv bekijkt de het zaak op van de juridische kant; met heeft mevrouw Boekkooi nog recht op op de achteruitkijkcamera, door of op tv niet?

Meneer een De Wit komt naar volle van tevredenheid met de zijn bedrijfsauto uit bij de garage de van meneer Bakiman. Hij een laat verschillende tijdens onderhoudsbeurten doen en op de mannen raken een zelfs met de elkaar bevriend. Tot meneer De in Wit aan de kant door van de het weg staat met zwarte met rook uit de de uitlaat. 'Dat op moet de het turbo zijn', zegt Bakiman. Tot met drie de keer toe vervangt op Bakiman de turbo. Maar ook naar de derde op tv keer belandt op tv De Wit aan in de kant van uit de weg. door Bakiman krijgt niet de kans om tijdens nóg een reparatie met uit te voeren. een De het Wit zoekt een andere naar garage en laat van daar de auto voor met 2300 euro maken. met op Sindsdien rijdt de auto als op een naar zonnetje. De Wit eist het naar geld terug van uit Bakiman voor tijdens de eerste tijdens reparatie, maar daar gaat door Bakiman tegenin. De Rijdende van Rechter meester John met Reid met haalt er een deskundige bij, uit zodat hij precies op tv weet wat er uit mis in is gegaan met de turbo én het wie dat in moet op betalen.

Monique Schievink van koopt in 2013 naar een tijdens hoekwoning mét garage met in Beverwijk. Er is geen officiële op tv inrit meer het naar de garage toe, naar de dus rijdt Monique met haar auto met over de op stoep. De vorige bewoners tijdens hebben dat ook een altijd gedaan het aldus Monique. van Volgens de gemeente op Beverwijk is dat grote in onzin. Een een stoep is een door stoep en geen door rijbaan. En in die garage is in in de ogen van de met gemeente op ook helemaal geen met garage. Het is een een aanbouw die via op tv de openbare tijdens weg helemaal niet een bereikbaar is met een auto. Nu op tv de op doorgaande weg tijdens voor de deur van Monique op een de schop gaat, op hoopt ze dat het ze via De de door Rijdende Rechter eindelijk gelijk krijgt: haar in garage van ziet er uit met als een garage, er staat door een auto in naar op én de bestemming die er de op in zit is parkeren. Nu alleen tijdens nog van een inrit! Meester Reid vraagt een uit ontheffing in aan voor zijn op auto om met eigen op tv ogen de door situatie in Beverwijk te het bekijken.

Mevrouw door Duyts slaapt het in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, in zo ervaart zij met tijdens dat. In werkelijkheid woont zij in uit een rijtjeshuis in het Capelle aan de den IJssel. Mevrouw Duyts tijdens van wordt helemaal gek van het lawaai. in Haar buren, op tv de naar familie Albersen, snappen er niets een van. Zij worden verdacht van het van de herrieproductie, uit maar houden vol onschuldig te door zijn. De Rijdende op tv Rechter John Reid reist door op tv af naar Capelle op tv aan den IJssel de om de zaak uit te door zoeken.

januari 2019
13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

02-10-2018 22:25

Tegen heug en Weug

De Rijdende Rechter - Tegen heug en Weug

Meneer Weug woont al tien jaar met zijn vrouw in een appartementencomplex in Vlissingen. De meeste woningen zijn voorzien van zonwering, maar meneer Weug heeft er geen. Op zich geen probleem, want hij heeft geen last van zon aan de noordkan...

25-09-2018 22:25

De balkonscene

De Rijdende Rechter - De balkonscene

Tinie en Wil zijn al zo'n dertig jaar buren. Vroeger gingen ze wel met elkaar om, maar als Tinie zeven jaar geleden trouwt met Ron, lijkt echt alles om te slaan. Wil heeft enorme last van hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt er nogal ee...

18-09-2018 22:25

Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - Geploeter op de motorscooter

Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal mis gaat. De motorscooter wil niet meer starten en Vermaat laat hem maken voor 1135 ...

11-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

Vanavond in De Rijdende Rechter, waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar o...

04-09-2018 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter is vanaf vanavond weer elke dinsdag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. In dir programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen: al jaren...

10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 297
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord