Programma gemist?

Meneer Osseforth door speelt al in jaren met veel plezier bridge een via uit StepBridge, een internetbridgeclub. Dit op gaat het altijd goed, totdat hij een melding met binnen uit krijgt. Een andere de bridgespeler beticht hem van stalking. het Osseforth doet melding op de bij de arbiter, in want stalking, dat de is een strafbaar het feit en daar het is absoluut geen sprake naar van. De arbiter naar besluit uiteindelijk met na contact met beide het partijen niet verder het in te het gaan op de tijdens inhoud van de zaak, maar naar de twee door 'uit elkaar' te het halen. De computer bepaalt het dan van dat de twee op tv niet meer bij elkaar kunnen op tv kijken en tijdens met elkaar kunnen spelen. Een op prima op tv oplossing, vindt de de bridgeclub. Meneer Osseforth met vindt het tijdens belachelijk. Nu krijgt hij een sanctie van voor een iets wat hij helemaal niet in doet. Tijd voor in de Rijdende het Rechter om naar zich over deze zaak te tijdens van buigen.

Karen Gruntjes adopteert een op via Marktplaats een door hondje uit Roemenië. Ze haalt het Eva op bij op Antoinet van op tv der Stelt. Er uit wordt gelijk vermeld het dat Eva last heeft van van giardia. Bij thuiskomst het het wordt het hondje steeds lustelozer. Met met de goedkeuring met van Van der Stelt het gaat Gruntjes met tijdens door Eva naar de dierenarts. Dat de bezoek een kost 270 euro. door Dit geld wil Gruntjes terugkrijgen van een in Van der Stelt, maar naar die geeft ineens niet meer naar uit thuis. Daarnaast heeft Eva verlatingsangst op en sloopt de tijdens boel als Gruntjes van naar door haar werk is. Na de anderhalve maand gaat Eva, in tijdens goed in overleg, terug naar Van in der Stelt. In uit de een adoptievoorwaarden staat dat Gruntjes een bij terugplaatsing haar geld uit terugkrijgt, maar ook op dat bedrag het krijgt ze niet. naar Gruntjes heeft 100 euro ontvangen, op de op de overige kosten wacht in ze nog steeds. De in met Rijdende Rechter Mr. John Reid reist het af naar op Dussen om te het beslissen waar Gruntjes recht door naar op heeft.

Ilonka Kuipers in laat de de batterij van haar mobiele tijdens telefoon vervangen bij een op naar plaatselijk 'mannetje' die een vriendin in van haar door heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said een zegt in direct dat er een grote op het kans bestaat dat er schade op tv kan op ontstaan in het tijdens glazen omhulsel van dat type op smartphone. Ondanks uit de waarschuwing gaat ze op tv akkoord. Als ze na uit een uit uur terugkomt de schrikt ze zich tijdens rot, haar telefoon is total loss. een Meneer Said door zegt naar dat de schade voor het haar eigen risico is. het Waarschuwing of niet, van Kuipers vindt van dit onacceptabel. uit Tijd voor de uit Rijdende Rechter om te bekijken in hoe uit het juridisch is tijdens geregeld in dit naar conflict.

Meneer Mestrom houdt met al jaren in met plezier het een tuin op op Natuur Hobby het Park Deurne. Zijn op tuin bevindt zich helemaal achterin op de het op complex. Daarom maakt hij altijd naar tijdens gebruik van de on-officiële achteringang. van Totdat het nieuwe een bestuur om het veiligheidsredenen overweegt het tijdens hek volledig af te sluiten een van met een kettingslot. Mestrom is door woest. in Realiseren de bestuursleden tijdens zich wel dat Mestrom wegens het gezondheidsproblemen slecht ter been tijdens is en dan uit door helemaal om moet lopen?! Hij dreigt door zijn een slijptol erbij te pakken op als terreinbeheerder de Marcel Zieltjes tijdens het slot er omheen legt. Van een met zulke dreigementen is het in bestuur niet gediend. Dan maar met meteen het slot van erop. Meneer Mestrom in is ervan tijdens overtuigd dat Zieltjes van hem een wil dwarsbomen en wil wegpesten. De naar Rijdende Rechter door reist af naar Deurne tijdens op om het verhaal op tv van beide partijen aan een te horen en uit dan natuurlijk een glasheldere door uitspraak te met doen.

Familie naar Roosenburg woont in de een appartementencomplex in Poortugaal. een De woning ligt op tijdens uit het zuiden en heeft een van plat dak. naar Hierdoor wordt het in de in zomer erg warm tijdens en uit daalde vorig jaar de met temperatuur in door de nacht niet onder het de uit 32 graden. Dat is mevrouw Roosenburg met niet in op tv de het koude kleren gaat zitten. Ze heeft de zelfs een met oververhittingsverschijnselen in in het ziekenhuis gelegen. Tijd voor naar een airco. tijdens Maar de VvE met heeft met op tv een algemene ledenvergadering tegen gestemd. een Medebewoners zijn van bang voor van geluidsoverlast. Tijd voor het de Rijdende het Rechter om te onderzoeken hoeveel overlast van zo'n airco in voor de omwonenden in oplevert.

Ben Jeuring laat de in een juli 2017 uit door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. met Hij uit betaalt direct op contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening een van uit nog eens 686,99 euro. op tv Zuidema uit zegt een fout op tv te hebben gemaakt in de de factuur, de maar het is altijd in al duidelijk geweest hoeveel zijn met schutting per m2 uit kost. Jeuring een weigert te tijdens betalen, hij heeft alles op al in afgerekend. Zuidema is er het zo klaar mee dat uit hij eind augustus het zijn door medewerkers de opdracht geeft om vier op tv schuttingdelen uit de uit op tv tuin van Jeuring te verwijderen. Die met zijn nooit betaald, op tv het dus wettelijk nog van Zuidema, op is zijn met redenering. Meester John Reid op reist af uit naar Assen om te tijdens bepalen wat er door met de schuttingdelen en door de in rekening moet op tv gebeuren.

De Turkse mevrouw tijdens tijdens Akyuz begint drie het jaar terug vol op tv goede moed een supermarkt in een op winkelcentrum in Amstelveen. een Haar van komst wordt alles behalve gewaardeerd van door uit de buurt. Hoewel ze veel tijdens tevreden klanten heeft, met hebben de op tv omliggende winkels en op tv omwonenden vooral klachten. tijdens Ze volgt de het regels niet, tijdens de uitstalling op tv is geen gezicht, ze belemmert uit de doorgang, en het op tv afval en rottend tijdens fruit zorgen het voor enorme stankoverlast, door vinden zij. Mevrouw Akyuz met uit zit met de handen in het met van haar. Volgens de familie op Heine, die een naar schoenmakerij runt aan door de overkant, is iedereen op gebaat van bij duidelijke regels. Tijd voor de de Rijdende op Rechter om met die duidelijkheid te het geven.

Hans Hermse en een William Jansen wonen in samen in op tv hun appartement in Tilburg. uit In de in woning zijn veel een ramen de waar ze overal door dezelfde gordijnen voor willen hebben. in Ze vinden kant-en-klare grijze de exemplaren van en gaan op van zoek naar door een naaiatelier om ze te van laten vermaken. in Erdogan Develioglu op tv en Joan de Kort werken door samen bij tijdens Kledingreparatie Develiolgu, waar met ze ook op gordijnen op maat de maken. Ze nemen de klus aan naar de en gaan aan de slag. in Na de eerste van keer vermaken op zijn de een mannen zeer ontevreden. De gordijnen het zijn schots en op scheef. Develioglu van probeert het door nog een paar keer, maar met krijgt het niet voor door elkaar de de mannen tevreden te een stellen. de Meester John Reid reist af met naar Tilburg om de op tv litigieuze gordijnen te op van beoordelen.

Gerhard Pril is een naar meer dan 25 jaar de lid van Philips Hengelsportvereniging het Veldhoven. Hij op tv vist al die jaren op uit eenzelfde manier, in in zijn op tv ouderwetse visstoel direct aan de het oever. Sinds tijdens een een aantal jaar zijn er naar steigers geplaatst rondom zijn favoriete tijdens visvijver in Het Karperputje. Alle door vissers moeten op nu vanaf een steiger vissen. Maar door dat tijdens kan hij niet met zijn in ouderwetse visgerei. Hans met Dings is op tv voorzitter van de hengelsportvereniging. uit Die steigers tijdens hebben zij van moeten plaatsen ter door versteviging van de oevers die het langzaamaan het de water in uit verdwijnen. De vereniging wil juist de de het mooie visplek behouden. Meneer een Pril voelt zich weggepest. uit Waarom kan op zijn plekje niet door blijven zoals van die is? De door Rijdende Rechter reist af op tv naar Veldhoven om zelf naar uit een hengel uit te gooien in een met het Karperputje.

De jonge met ouders Edward uit en Michella zijn helemaal de in hun op tv nopjes als ze voor 1500 met euro een van oude stacaravan de op de kop tikken. op Eindelijk een plek in van met de buurt waar ze met op hun met dochtertje vakantie kunnen in vieren. De schrik zit er dan naar ook goed van in het als de caravan na in een fikse regenbui lekt. En tijdens op niet zo'n beetje ook, op hele stralen komen naar beneden. een Als ze naar Alex Weekhout bellen, uit degene van wie ze het hem een hebben gekocht, wil de hij er niks van weten. naar Komen met ze na drie maanden mee! het Sterker naar nog, ze waren naar al begonnen met het klussen voordat er betaald was, door en tijdens daarbij zijn er spullen uit op tv de caravan een verdwenen. Wie probeert wie een nu de een oor aan te op tv naaien? De Rijdende Rechter, uit meester John een Reid, zoekt uit wie naar er juridisch door gezien gelijk op heeft.

Jelle van door Putten uit op Friesland maakt in behoorlijk wat kilometers om bij van zijn geliefde naar te kunnen de zijn die helemaal in op tv Zeeland woont. Daarom heeft hij het een nieuwe op tv auto nodig. Hij uit laat zijn oog vallen door op een in witte Clio en met precies zo'n auto staat op tv te het koop bij het bedrijf van naar de Roland Poppe. De deal wordt de snel gesloten en Poppe naar neemt daarbij de door naar oude auto van Van Putten het over. Maar dan blijkt op tv dat Van door Putten tegen Poppe heeft het gelogen over de het op aankoopprijs van de oude auto. met Poppe op voelt zich bedonderd en wil een de koop ontbinden. door Hij uit besluit de auto niet de te vrijwaren, op tv waardoor Van Putten de gedwongen wordt de verzekering het te blijven met betalen. Wie houdt wie op tv nou in de op tv tang? Tijd uit voor de Rijdende van Rechter om dat tot een op de bodem op tv uit te uit zoeken.

Vanaf op tv vanavond is De op tv Rijdende Rechter weer terug in op televisie. de Het programma waarin rechter een John Reid van burenruzies, familievetes en uit andere conflicten beslecht is elke van dinsdag de om 22:20 uur op tv te zien op NPO met 1. In van de eerste aflevering gaat op tv het over de 83-jarige de Dirk Velkers. door Hij woont al jaren rustig tijdens in het Friese van Oosterstreek tot van hij nieuwe tijdens buren krijgt. Hij hoort het meteen geruchten op uit de buurt uit dat de nieuwe buurman in er tijdens eentje is 'om voor op een te passen'. Niet alleen het komt op tv na een door verbouwing de afwatering van de buurman een uit op op tv zijn grond, tevens van staat de schutting de scheef, én heeft een de buurman zijn van schuurtje door overgebouwd. Buurman Jan Oost heeft het zijn op eigen kant van op het verhaal. Dirk heeft juist naar een stukje grond van met hém gepikt. En naar de dan die struiken, Dirk op moet de de boel bijhouden en zorgen dat op tv zijn tijdens struiken niet overhangen. En in die grote met boom die voor overlast zorgt naar moet door ook weg. Inmiddels maken van deze krasse knarren elkaar al de jaren het leven op tv zuur en tijdens zelfs op tv een vechtpartij gaan in zij niet uit de weg. De in hoogste tijd voor de van de Rijdende Rechter naar meester John Reid, om met tussenbeide te tijdens komen.

De buren op Leeijen en Erens naar in Kerkrade hebben hele op verschillende tuinen. Sandra in Leeijen zit op midden op in een verbouwing en daarom met is haar naar tuin nog in verre van af. Bij meneer het Erens is alles van netjes aangeharkt. En het daarover ontstaat dan ook de in een enorm conflict. een Meneer Erens probeert op de allerlei manieren het het onkruid van de in buren uit zijn tuin op tv te van weren. Daarnaast hebben de twee in ook ruzie over door het op tv gebruik van de oprit en een in door busje voor het raam. En op dan met die erfgrens, die klopt óok al een uit niet.

De in 72-jarige Trees Broere koopt in via een een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen tijdens bij het bedrijf een Perfect You. Ze neemt van verschillende behandelingen af met en is dik tevreden, een tót de laatste van op tv vijf keer. Ze doet op haar beklag bij op eigenaar Paul Leurink en als uit het hij eens goed in het systeem met kijkt, komt hij uit tot de conclusie naar dat mevrouw Broere van nog elf behandelingen de de moet betalen. Mevrouw uit Broere snapt er niks van. een Niet hij, maar in juist zij heeft nog door de recht op een elftal behandelingen. in Eén van de twee met partijen heeft de tijdens op tv zaakjes duidelijk niet met op orde, maar uit wie?!

Meneer en Mevrouw tijdens Mourik wonen heerlijk naar rustig in hun naar appartement in tijdens Rotterdam, totdat ze nieuwe het bovenburen krijgen. Niet op tv op tv alleen is er direct in veel meer herrie dan uit ervoor, sinds met de buren een nieuwe tv met hebben, een wordt mevrouw Mourik getergd in door een gekmakende trillingen, die razen door uit haar tijdens hele lichaam. En dat naar moet stoppen! Buren Winaida en met een Marcus vinden ook dat op het moet stoppen, maar zij in doelen op op tv het gezeur op van de buurvrouw. Want van wanneer op ziet zij in dat het van trillen echt van niet van hen afkomstig in is?

september 2020
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!