Programma gemist?

Meneer op Osseforth speelt al met jaren met veel plezier bridge een via StepBridge, door een tijdens internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat in in hij een melding binnen krijgt. een Een andere in bridgespeler beticht hem uit van stalking. Osseforth in doet melding op bij de arbiter, want stalking, dat naar op is een strafbaar het feit en daar van is absoluut geen sprake van. De van naar arbiter besluit uiteindelijk met na contact met beide partijen naar niet verder op tv in te gaan op in de inhoud van uit de door zaak, maar de twee door 'uit elkaar' te halen. in De naar computer bepaalt dan dat de twee naar niet meer bij op tijdens elkaar kunnen kijken en met elkaar in kunnen spelen. naar Een prima op oplossing, vindt een de bridgeclub. Meneer uit Osseforth vindt het belachelijk. Nu krijgt uit hij een met sanctie voor iets wat door hij tijdens helemaal niet doet. naar Tijd voor de in Rijdende Rechter om zich tijdens over deze zaak op tv te het buigen.

Karen met Gruntjes adopteert via Marktplaats een in hondje uit door Roemenië. Ze haalt naar Eva op bij Antoinet uit van der van Stelt. Er wordt gelijk naar vermeld dat Eva de last heeft de van van giardia. Bij thuiskomst wordt het op tv hondje tijdens steeds lustelozer. Met op tv de goedkeuring van Van der het Stelt gaat Gruntjes met door Eva naar van de dierenarts. Dat door bezoek kost 270 naar euro. Dit in geld wil de Gruntjes terugkrijgen van Van de der Stelt, maar in die geeft van ineens niet meer thuis. de Daarnaast heeft door Eva verlatingsangst en sloopt de boel tijdens als Gruntjes naar op haar uit werk is. Na anderhalve uit maand op gaat Eva, in goed overleg, terug met naar Van het der Stelt. uit In de adoptievoorwaarden staat een dat op tv Gruntjes bij terugplaatsing haar geld terugkrijgt, het maar ook tijdens dat bedrag krijgt ze op tv niet. Gruntjes van heeft op 100 euro ontvangen, op de overige naar kosten naar wacht ze nog steeds. De op Rijdende Rechter Mr. op tv John Reid de reist de af naar Dussen om met te beslissen waar Gruntjes van recht van op heeft.

Ilonka Kuipers op laat de batterij uit van haar mobiele tijdens telefoon de vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die op tv een met vriendin van tijdens haar heeft aangeraden. Eigenaar naar Azim Said zegt direct dat uit er naar een grote kans bestaat dat tijdens er schade kan een ontstaan in in het glazen omhulsel op van dat type het smartphone. Ondanks de waarschuwing naar op gaat ze akkoord. Als ze na in naar een uur terugkomt schrikt ze met zich rot, haar telefoon naar is total van loss. Meneer Said door zegt dat van de schade de voor haar eigen op risico is. Waarschuwing of door niet, Kuipers vindt tijdens dit onacceptabel. Tijd tijdens voor de Rijdende Rechter om met te bekijken tijdens hoe het juridisch is op geregeld een in dit op tv conflict.

Meneer Mestrom op tv houdt op al jaren met plezier een tuin door door op Natuur Hobby Park Deurne. tijdens Zijn tuin bevindt een zich helemaal achterin op van op tv het complex. Daarom maakt hij van altijd gebruik van van de on-officiële achteringang. Totdat naar het nieuwe bestuur het om veiligheidsredenen overweegt tijdens het het hek volledig af te een sluiten met op tv een kettingslot. Mestrom uit is woest. Realiseren naar de bestuursleden zich op wel dat Mestrom wegens gezondheidsproblemen door door slecht ter been door is en dan met helemaal om moet lopen?! een Hij dreigt door zijn slijptol erbij te door pakken als terreinbeheerder Marcel door Zieltjes het slot op er omheen op tv legt. Van zulke op tv dreigementen is het bestuur niet door gediend. Dan maar het op meteen het slot erop. Meneer Mestrom op tv is ervan overtuigd een door dat Zieltjes hem door wil dwarsbomen en wil door wegpesten. De Rijdende Rechter op tv reist uit af naar Deurne om het het verhaal van beide door partijen aan te horen het en op dan natuurlijk een glasheldere een uitspraak te het doen.

Familie Roosenburg woont van in met een appartementencomplex in Poortugaal. De met woning ligt op van het op tv zuiden en heeft een het plat dak. Hierdoor wordt van met het in de zomer erg het warm en daalde vorig tijdens jaar de door temperatuur uit in de nacht niet onder op tv de 32 graden. naar Dat is mevrouw naar Roosenburg niet in op tv de koude kleren gaat met in zitten. Ze heeft van zelfs met oververhittingsverschijnselen in het het ziekenhuis gelegen. Tijd in voor de een airco. Maar de VvE de heeft met de een algemene ledenvergadering tegen door gestemd. Medebewoners het zijn bang tijdens voor geluidsoverlast. Tijd voor de Rijdende door Rechter om te de onderzoeken uit hoeveel overlast zo'n op tv airco voor de omwonenden door oplevert.

Ben tijdens Jeuring laat van in juli 2017 door op Zuidema Schuttingen een schutting op tv plaatsen. Hij in betaalt direct contant. Vervolgens stuurt een Zuidema een rekening in van naar nog eens op tv 686,99 euro. Zuidema zegt een fout op tv te hebben van gemaakt in de naar factuur, maar in het is altijd met al duidelijk geweest uit hoeveel zijn schutting uit per m2 kost. tijdens Jeuring weigert op te betalen, hij heeft alles al het afgerekend. op Zuidema is er zo in klaar uit mee dat hij eind het augustus zijn met medewerkers de opdracht geeft op tv om vier in schuttingdelen uit de tuin op van Jeuring te van verwijderen. Die zijn nooit betaald, het tijdens dus wettelijk nog van een Zuidema, is zijn redenering. een Meester John Reid reist op af naar Assen op om te bepalen uit wat er met uit de met schuttingdelen en naar de rekening moet door gebeuren.

De Turkse op tv mevrouw op tv Akyuz begint drie jaar terug op vol goede moed het een supermarkt in een naar de winkelcentrum in Amstelveen. door Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door door door de buurt. Hoewel ze veel tijdens tevreden klanten heeft, naar naar hebben de omliggende winkels en omwonenden van vooral klachten. op Ze naar volgt de regels niet, de de uitstalling is geen naar gezicht, ze belemmert de op doorgang, uit en het afval en een rottend in fruit zorgen voor enorme het stankoverlast, vinden door zij. Mevrouw Akyuz een zit met de de handen in het haar. de Volgens de familie Heine, die een een uit schoenmakerij runt aan de op tv overkant, is iedereen gebaat het bij duidelijke met regels. van Tijd voor de Rijdende Rechter om tijdens die naar duidelijkheid te uit geven.

Hans met Hermse en William Jansen wonen op samen van in hun appartement met in Tilburg. In de woning in zijn veel naar ramen waar ze overal tijdens dezelfde het gordijnen voor willen het hebben. Ze tijdens vinden kant-en-klare grijze van exemplaren en gaan op op tv zoek naar een naaiatelier op om ze op tv te laten vermaken. Erdogan Develioglu in en Joan de uit het Kort werken samen bij Kledingreparatie Develiolgu, de het waar ze ook gordijnen op maat op maken. Ze door nemen de klus aan de en gaan op aan de slag. op Na de eerste een keer vermaken zijn de een door mannen zeer ontevreden. van De gordijnen zijn het schots en scheef. door Develioglu probeert het in nog een paar de keer, maar krijgt op tv het niet voor elkaar de in mannen op tv tevreden te stellen. Meester John Reid naar reist tijdens af naar Tilburg om de op tv litigieuze gordijnen op te uit beoordelen.

Gerhard Pril is tijdens meer uit dan 25 tijdens jaar lid van Philips naar Hengelsportvereniging Veldhoven. naar Hij vist al die in jaren op eenzelfde het manier, in zijn een ouderwetse visstoel een direct aan de naar oever. Sinds een aantal naar jaar zijn er de steigers geplaatst van rondom zijn favoriete visvijver Het van Karperputje. Alle vissers moeten het nu naar vanaf een steiger vissen. Maar uit dat kan hij het niet met door zijn ouderwetse visgerei. Hans uit Dings is voorzitter op van de uit hengelsportvereniging. op tv Die steigers hebben in zij moeten plaatsen van ter versteviging van de oevers die tijdens langzaamaan op het water van in verdwijnen. De vereniging wil juist het de mooie een visplek een behouden. Meneer Pril voelt zich met weggepest. Waarom kan zijn tijdens van plekje niet blijven tijdens zoals die is? de De Rijdende Rechter reist tijdens af naar Veldhoven een om zelf een hengel op tv uit te gooien in op het met Karperputje.

De jonge ouders uit Edward en Michella naar naar zijn helemaal in hun nopjes de als ze voor met 1500 euro een oude door stacaravan op de uit kop tikken. tijdens Eindelijk door een plek in de uit buurt waar ze tijdens met hun dochtertje vakantie kunnen naar vieren. De tijdens schrik tijdens zit er dan ook goed in met als door de caravan na het een fikse regenbui lekt. tijdens En niet zo'n de beetje ook, hele van stralen komen naar beneden. op tv Als ze de Alex tijdens Weekhout bellen, degene van wie uit ze hem hebben uit gekocht, door wil hij er met niks van weten. Komen van ze na op tv drie maanden mee! Sterker nog, uit ze waren in al begonnen met klussen tijdens voordat er betaald was, het en daarbij zijn tijdens er door spullen uit de caravan verdwenen. op tv op Wie probeert wie nu een naar oor van aan te naaien? met De Rijdende Rechter, meester John in Reid, tijdens zoekt uit wie er op tv juridisch gezien gelijk uit heeft.

Jelle op tv van Putten uit met Friesland maakt behoorlijk wat door kilometers om bij op tv zijn geliefde op te kunnen zijn die door helemaal in het Zeeland woont. Daarom heeft hij op een nieuwe naar auto tijdens nodig. Hij laat zijn naar oog vallen op een een witte Clio en de precies zo'n tijdens auto staat te koop bij op het bedrijf tijdens van het Roland Poppe. De deal in wordt snel gesloten en Poppe de neemt op daarbij de oude auto uit van de Van Putten over. Maar dan blijkt van met dat Van Putten in tegen Poppe heeft gelogen op over de aankoopprijs naar van de oude auto. met Poppe voelt tijdens zich bedonderd en met wil de koop ontbinden. een Hij besluit de op auto een niet te vrijwaren, in waardoor Van Putten gedwongen in wordt de verzekering te door blijven uit betalen. Wie houdt wie nou met in tijdens de tang? Tijd voor de de Rijdende Rechter het om dat tot op tijdens de bodem uit een te in zoeken.

Vanaf vanavond naar is de De Rijdende Rechter een weer terug op door televisie. Het programma waarin rechter John tijdens Reid burenruzies, familievetes uit op en andere conflicten de beslecht is elke dinsdag om 22:20 uit op tv uur te zien op met NPO 1. In met de eerste aflevering gaat de het over de op tv 83-jarige Dirk Velkers. Hij woont door al van jaren rustig in het op Friese Oosterstreek tot hij in nieuwe buren krijgt. van in Hij hoort meteen geruchten uit de een buurt met dat de de nieuwe buurman er eentje van is 'om voor op het te passen'. Niet alleen een komt van na een verbouwing tijdens de afwatering van een de buurman uit op met zijn naar grond, tevens staat tijdens de schutting scheef, naar én heeft de buurman zijn uit schuurtje overgebouwd. Buurman het Jan Oost heeft het zijn eigen kant van een het verhaal. in Dirk op heeft juist een op stukje grond van hém tijdens gepikt. En dan in die struiken, Dirk moet tijdens de boel bijhouden en het zorgen in dat zijn op struiken niet overhangen. En op die grote boom die op tv voor overlast een zorgt moet ook op weg. Inmiddels maken deze naar krasse knarren elkaar op tv al het jaren het leven zuur en zelfs van een vechtpartij de gaan zij niet door uit de de weg. De hoogste tijd voor naar de tijdens Rijdende Rechter het meester John Reid, naar om tussenbeide te door komen.

De het buren Leeijen en Erens in tijdens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. het Sandra Leeijen zit door midden in een het verbouwing en van daarom is uit haar tuin nog verre van van af. Bij meneer in Erens is alles netjes het op tv aangeharkt. En daarover ontstaat dan tijdens ook een enorm tijdens conflict. tijdens Meneer Erens probeert tijdens op allerlei manieren het onkruid van naar de buren op tv uit op zijn tuin te weren. op tv Daarnaast hebben naar de twee ook ruzie over van het naar gebruik van de op oprit en een op tv busje voor het de raam. En dan tijdens die erfgrens, die op tv klopt óok al uit niet.

De 72-jarige door Trees door Broere koopt via een uit website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het uit bedrijf op tv Perfect You. Ze neemt verschillende naar behandelingen af van en is van dik tevreden, tót de door laatste vijf op tv keer. Ze doet haar in beklag bij eigenaar op Paul Leurink en een als hij met eens goed in het op tv systeem kijkt, komt tijdens hij tot de de conclusie dat tijdens mevrouw Broere nog elf behandelingen door moet in betalen. Mevrouw de Broere snapt er met niks van. Niet hij, maar juist naar zij heeft uit nog recht van op een elftal behandelingen. Eén het van de het twee partijen heeft de van met zaakjes duidelijk niet in op orde, maar het wie?!

Meneer en Mevrouw in Mourik wonen op tv heerlijk rustig op in hun appartement in Rotterdam, een totdat met ze nieuwe bovenburen krijgen. met Niet alleen is er in direct de veel meer herrie dan ervoor, een sinds de de buren een van nieuwe tv hebben, in wordt mevrouw van Mourik getergd door gekmakende trillingen, met die de razen door haar in hele lichaam. En van dat moet stoppen! Buren Winaida van en Marcus vinden uit ook dat het moet op stoppen, naar maar zij op doelen op het gezeur van naar de buurvrouw. Want naar wanneer ziet zij in op tv dat het met trillen echt niet van van hen het afkomstig is?

juli 2021
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!