Programma gemist?

Ben van Jeuring laat tijdens in juli 2017 door de Zuidema Schuttingen van een schutting plaatsen. de Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt uit Zuidema met een rekening van nog uit eens 686,99 euro. uit Zuidema zegt een tijdens fout te tijdens hebben gemaakt in de factuur, in maar van het is uit altijd al duidelijk geweest hoeveel zijn van schutting naar per m2 kost. Jeuring tijdens weigert te betalen, met hij heeft alles al het afgerekend. Zuidema is de in er zo klaar van mee dat hij eind uit augustus zijn het medewerkers de opdracht op tv geeft om vier schuttingdelen uit op tv de tuin van met Jeuring te naar verwijderen. Die zijn nooit betaald, in door dus wettelijk nog naar van Zuidema, is zijn redenering. Meester op tv John in Reid reist af naar van Assen in om te bepalen wat er met in de schuttingdelen en op met de rekening moet naar gebeuren.

De Turkse uit mevrouw Akyuz begint drie in jaar terug van vol goede in moed een door supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. het van Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd de door de tijdens buurt. Hoewel uit ze veel tevreden klanten heeft, op tv hebben de omliggende naar van winkels en omwonenden met vooral klachten. Ze op volgt de regels niet, de een uitstalling is geen de gezicht, ze belemmert een de doorgang, en het het afval door en rottend fruit zorgen in voor enorme stankoverlast, door vinden een zij. Mevrouw Akyuz tijdens zit met de handen op tv in het door haar. Volgens de familie Heine, door die van een schoenmakerij runt aan de overkant, tijdens is iedereen op tv gebaat bij duidelijke een regels. Tijd voor naar de met Rijdende Rechter om die in duidelijkheid te in geven.

Hans het Hermse en William Jansen van wonen samen in hun op uit appartement in Tilburg. In de met woning zijn veel een ramen waar ze overal van dezelfde gordijnen een voor willen hebben. Ze van vinden kant-en-klare in grijze exemplaren en gaan een op zoek naar in op tv een naaiatelier om ze te laten uit tijdens vermaken. Erdogan Develioglu op en Joan de Kort werken een samen bij de Kledingreparatie Develiolgu, waar ze naar ook gordijnen op maat op tv door maken. Ze nemen in de klus aan in en gaan aan van de slag. Na op tv de eerste keer vermaken een zijn de mannen met zeer ontevreden. De gordijnen op zijn tijdens schots en scheef. Develioglu probeert het door nog tijdens een paar keer, maar de krijgt het niet voor de elkaar op tv de mannen tevreden te stellen. tijdens Meester naar John Reid reist af naar naar op Tilburg om de litigieuze uit gordijnen te tijdens beoordelen.

Gerhard Pril is op meer tijdens dan 25 in jaar lid van Philips Hengelsportvereniging op tv Veldhoven. Hij vist al met door die jaren op eenzelfde manier, in met een zijn ouderwetse visstoel direct aan de door uit oever. Sinds een aantal jaar in zijn er steigers geplaatst door rondom zijn het favoriete visvijver Het met Karperputje. Alle vissers uit moeten nu vanaf een de steiger op vissen. Maar dat kan de hij niet door met zijn in ouderwetse visgerei. Hans Dings is van voorzitter van naar de hengelsportvereniging. Die steigers hebben met met zij moeten plaatsen ter op versteviging van de oevers op tv die langzaamaan het het water in uit verdwijnen. De tijdens vereniging wil juist de mooie visplek van behouden. Meneer Pril de voelt een zich weggepest. Waarom uit kan zijn de plekje niet blijven zoals door die is? uit De Rijdende Rechter reist af de naar Veldhoven om van zelf een hengel tijdens uit te gooien in met het uit Karperputje.

De van jonge ouders Edward en in Michella zijn helemaal tijdens in hun nopjes als tijdens ze voor 1500 uit euro het een oude stacaravan uit op de kop tikken. Eindelijk op een plek naar in de buurt in waar ze met met hun van dochtertje vakantie kunnen de vieren. De schrik zit van er dan ook tijdens goed in als de een caravan na uit een fikse regenbui van lekt. En niet zo'n beetje door uit ook, hele stralen komen op tv naar beneden. Als ze de Alex Weekhout bellen, op tv degene van op tv wie ze hem hebben gekocht, op wil hij er naar niks op van weten. Komen ze na van drie met maanden mee! tijdens Sterker nog, ze waren al begonnen uit met met klussen voordat er betaald een was, naar en daarbij zijn er spullen uit naar de caravan naar verdwenen. Wie de probeert wie nu een tijdens oor aan te naaien? naar naar De Rijdende Rechter, meester John Reid, in zoekt uit wie op van er juridisch gezien gelijk uit heeft.

Jelle van een Putten uit Friesland de maakt behoorlijk het wat kilometers om op tv bij zijn geliefde een te kunnen zijn die helemaal in in van Zeeland woont. Daarom heeft hij op tv een nieuwe auto van van nodig. Hij laat zijn van oog vallen op een witte op Clio en precies in zo'n auto van staat te koop bij met het bedrijf van door Roland op Poppe. De deal wordt uit snel gesloten in en Poppe neemt daarbij van de oude auto van op tv van Van Putten over. Maar dan blijkt op tv dat Van tijdens Putten tegen Poppe heeft van een gelogen over de aankoopprijs van de naar oude door auto. Poppe voelt zich bedonderd op tv op en wil de koop ontbinden. de Hij besluit de op auto niet te tijdens vrijwaren, in waardoor Van Putten gedwongen wordt de het verzekering te in blijven betalen. het Wie houdt wie nou het in de het tang? Tijd voor de Rijdende een Rechter om dat door tot in op de bodem uit op te door zoeken.

Vanaf het vanavond is De Rijdende Rechter op tv weer terug in op televisie. in Het programma waarin rechter John in Reid met burenruzies, familievetes de en andere conflicten beslecht het is elke dinsdag om 22:20 uit uur te op zien het op NPO 1. In uit de eerste aflevering gaat het over de de 83-jarige Dirk de Velkers. Hij naar woont op al jaren rustig met in het Friese Oosterstreek een tot hij nieuwe in buren krijgt. de Hij hoort meteen op geruchten uit de buurt door dat de nieuwe buurman er tijdens eentje is 'om tijdens voor op te tijdens passen'. Niet alleen op van komt na een verbouwing van de afwatering van tijdens de buurman uit op zijn de grond, tevens staat in de schutting van scheef, én van heeft de buurman zijn schuurtje van met overgebouwd. Buurman Jan Oost heeft zijn naar eigen op kant van het verhaal. Dirk tijdens naar heeft juist een stukje uit grond van hém gepikt. En een dan die struiken, naar Dirk moet tijdens de boel bijhouden een en zorgen de dat zijn struiken niet overhangen. met En die door grote boom in die voor in overlast zorgt moet ook naar weg. Inmiddels maken deze krasse op tv knarren elkaar al tijdens jaren met het leven zuur en zelfs het een vechtpartij gaan van zij niet de uit naar de weg. De hoogste tijd met voor de in Rijdende Rechter meester in John Reid, de om tussenbeide te uit komen.

De de buren Leeijen tijdens en Erens in het Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra van Leeijen zit midden tijdens in een met verbouwing en daarom het is haar op tv tuin nog verre van af. met Bij meneer de Erens het is alles netjes aangeharkt. naar En daarover ontstaat het dan ook een enorm conflict. in Meneer Erens tijdens probeert op door allerlei manieren van het onkruid van het de buren uit zijn tuin te door weren. Daarnaast hebben tijdens door de twee ook ruzie over het in gebruik van van de oprit en een naar busje voor het op tv in raam. En dan die erfgrens, de die op klopt óok al uit niet.

De tijdens 72-jarige Trees Broere koopt via uit een website zogenaamde op vetbevriezingsbehandelingen de bij het bedrijf de Perfect You. met Ze neemt verschillende behandelingen een af en is dik op tevreden, tót de een laatste een vijf keer. Ze doet haar van beklag bij eigenaar de Paul Leurink het en als hij eens met goed in het met systeem kijkt, komt van hij tot de conclusie op tv dat mevrouw Broere naar nog elf behandelingen van moet een betalen. Mevrouw Broere op snapt er niks van. Niet op door hij, maar juist tijdens zij heeft nog recht op met een met elftal behandelingen. Eén van de in twee door partijen heeft de zaakjes uit duidelijk niet door op orde, maar door wie?!

Meneer en het Mevrouw van Mourik wonen heerlijk rustig in het hun appartement in door Rotterdam, totdat van ze nieuwe bovenburen krijgen. door Niet alleen is op er direct tijdens veel meer herrie een dan ervoor, sinds de uit buren een nieuwe tv een hebben, wordt door mevrouw een Mourik getergd door gekmakende tijdens trillingen, die op razen door haar door hele lichaam. En dat moet stoppen! uit Buren Winaida tijdens en Marcus vinden naar ook dat het moet tijdens door stoppen, maar zij tijdens doelen op het gezeur van de een buurvrouw. Want op tv wanneer ziet zij in op tv de dat het trillen echt niet van naar hen afkomstig door is?

Begin op dit jaar uit komt de familie Alkatib naast Henk in en Agnes tijdens van Werven uit in Apeldoorn van wonen. Ze maken kennis met het elkaar op tv en het contact is tijdens prima, tot het meneer Alkatib voor de zoveelste keer met zijn naar auto op een de gezamenlijke oprit parkeert. Henk op parkeert al op vijftig jaar zijn een auto achter zijn woning in en hij kan er op het zo niet langs. Vanaf dat een moment slaat de een vlam op in pan. Het escaleert de zelfs zo op erg dat de buren elkaar te naar de lijf gaan en de politie wordt door naar ingeschakeld.

Janneke Smit uit met Oude Pekela ergert naar een zich al jaren aan tijdens het stuk naar grond naast haar de huis. Brandnetels, distels en in ander onkruid door tiert daar welig. De eigenaar, in Jan Hendriksen, geeft op niet met thuis als Janneke bij hem klaagt. naar Hij door vindt dat zij niks tijdens te zoeken met heeft op met zíjn stuk grond. door En dat haar dochtertje tijdens van vijf jaar daar af met en op toe speelt en zich kan het bezeren op tv aan de troep naar en uitstekende pinnen op een het perceel uit is toch niet zijn probleem? naar Janneke Smit schakelt een de in Rijdende Rechter in om het op door slepende conflict te op tv beslechten.

Meneer Weug woont door al de tien jaar uit met zijn vrouw in naar een appartementencomplex in Vlissingen. uit De van meeste woningen zijn voorzien op tv van zonwering, maar op meneer Weug heeft met er geen. Op van zich geen probleem, want het hij het heeft geen last het van zon aan de uit noordkant. Maar hij betaalt er in wel voor op en dát vindt naar hij onzin. op tv Het bestuur van uit de VVE snapt niet uit waarom Weug moeilijk doet tijdens om op tv die paar centen. in Zonwering hoort gewoon met bij het gebouw. Al door acht jaar naar duurt dit gesteggel in en meneer Weug laat het in op er dus niet bij op zitten. Rijdende in Rechter John Reid reist af naar op tv Vlissingen en de zorgt voor eens en de voor altijd voor op door de hoognodige juridische in duidelijkheid in dit met conflict.

Tinie en Wil van zijn al zo'n uit in dertig jaar buren. Vroeger gingen ze tijdens wel met het elkaar om, de maar als Tinie zeven jaar naar geleden trouwt op met Ron, lijkt echt op tv op alles om te uit slaan. Wil heeft de enorme last van hun nachtelijke door escapades. Tinie het schijnt er op tv nogal een wild seksleven op naar na van te houden. Wil is tijdens hierover gaan klagen bij door de van woningbouw. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in in een al zeven jaar getreiter uit en gescheld van Wil. Tinie naar en met Ron zijn naar dit zat. Wil door heeft haar eigen tijdens kant van het door verhaal. De nachtelijke geluidsoverlast van is dan wel opgehouden, maar het ze van heeft het gevoel dat door ze wordt afgeluisterd door van de buren uit en ze voelt naar zich niet op meer veilig in in haar huis. Hoe dan naar ook: dit kan op zo uit niet meer verdergaan. Meester John Reid op uit gaat de zaak eens uit grondig onderzoeken.

Rob op tv Vermaat koopt in 2014 de een nieuwe een motorscooter en is tijdens zo blij tijdens als een kind. Met uit veel plezier maakt hij tijdens zijn ritjes. Tot een het van in de zomer van 2017 door helemaal mis door gaat. De motorscooter wil door niet meer van starten en een Vermaat laat hem het maken voor 1135 op tv euro . Dat op is veel geld en Vermaat vindt met dat de uit importeur die rekening moet een op tv betalen want het is het een fabrieksfout. De importeur in zelf op is het daar in niet mee eens. Vermaat moet in bij zijn de dealer aankloppen. De Rijdende Rechter tijdens bekijkt hoe het uit juridisch een is geregeld in dit de slepende het conflict.

augustus 2019
07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

02-10-2018 22:25

Tegen heug en Weug

De Rijdende Rechter - Tegen heug en Weug

Meneer Weug woont al tien jaar met zijn vrouw in een appartementencomplex in Vlissingen. De meeste woningen zijn voorzien van zonwering, maar meneer Weug heeft er geen. Op zich geen probleem, want hij heeft geen last van zon aan de noordkan...

25-09-2018 22:25

De balkonscene

De Rijdende Rechter - De balkonscene

Tinie en Wil zijn al zo'n dertig jaar buren. Vroeger gingen ze wel met elkaar om, maar als Tinie zeven jaar geleden trouwt met Ron, lijkt echt alles om te slaan. Wil heeft enorme last van hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt er nogal ee...

18-09-2018 22:25

Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - Geploeter op de motorscooter

Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal mis gaat. De motorscooter wil niet meer starten en Vermaat laat hem maken voor 1135 ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 304
  • Laatste uitzending op 15-08-2019 om 13:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord