Programma gemist?

Meneer tijdens Osseforth speelt al jaren in met veel plezier bridge het via met StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat uit altijd naar goed, totdat hij een melding een binnen het krijgt. Een door andere bridgespeler beticht hem op tv van stalking. uit Osseforth doet melding een bij de arbiter, met want stalking, dat is een strafbaar uit op tv feit en daar is absoluut op geen sprake van. een De arbiter op besluit uiteindelijk na contact met van op beide partijen niet de verder in te uit gaan op de met inhoud van de zaak, de maar de twee 'uit elkaar' door te halen. naar De computer bepaalt dan het dat het de twee niet door meer bij elkaar op kunnen kijken op en met elkaar kunnen met spelen. Een door prima oplossing, vindt de tijdens bridgeclub. Meneer met Osseforth vindt het van belachelijk. Nu krijgt hij een sanctie tijdens voor iets wat door tijdens hij helemaal niet naar doet. Tijd voor uit de Rijdende Rechter om op zich over deze uit zaak te naar buigen.

Karen van Gruntjes adopteert de via Marktplaats een hondje uit Roemenië. naar Ze haalt Eva op tv op bij Antoinet op van der van Stelt. op tv Er wordt gelijk vermeld op dat Eva last heeft op tv van naar giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje het steeds lustelozer. in Met de een goedkeuring van Van een der Stelt een gaat Gruntjes met Eva op naar de door dierenarts. Dat bezoek tijdens kost 270 euro. Dit geld wil het Gruntjes terugkrijgen van op Van van der Stelt, maar met die geeft ineens naar niet meer thuis. Daarnaast heeft op Eva verlatingsangst en op sloopt het de boel als Gruntjes door naar tijdens haar werk is. uit Na anderhalve maand gaat het Eva, in goed overleg, terug een tijdens naar Van der Stelt. In de met adoptievoorwaarden tijdens staat dat de Gruntjes bij terugplaatsing door haar geld terugkrijgt, op maar ook dat van bedrag krijgt ze niet. door Gruntjes heeft 100 euro een ontvangen, op de op overige kosten uit wacht ze nog steeds. van De door Rijdende Rechter Mr. John met Reid reist af naar op Dussen naar om te beslissen op tv waar Gruntjes recht op met heeft.

Ilonka uit Kuipers laat van de batterij van haar mobiele telefoon naar vervangen bij een de plaatselijk 'mannetje' de die een tijdens vriendin van haar met heeft aangeraden. Eigenaar naar Azim Said op tv zegt direct dat er op tv een grote kans bestaat door dat er schade met kan ontstaan in het door glazen omhulsel van met dat de type smartphone. Ondanks de het waarschuwing gaat ze op akkoord. naar Als ze na een uur op terugkomt schrikt ze zich op tv rot, haar telefoon met een is total loss. Meneer Said tijdens zegt dat de schade met voor op haar eigen risico is. Waarschuwing de het of niet, Kuipers vindt het dit onacceptabel. Tijd uit voor de op Rijdende Rechter om te bekijken hoe op het het juridisch is in geregeld in dit de conflict.

Meneer een Mestrom houdt al jaren een met plezier naar een tuin op Natuur Hobby een Park Deurne. met Zijn tijdens tuin bevindt zich in helemaal achterin op het naar complex. Daarom op tv maakt hij altijd in gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat de op het nieuwe bestuur om veiligheidsredenen overweegt door het op hek volledig af te naar sluiten met een een kettingslot. Mestrom is woest. een Realiseren de de bestuursleden de zich wel dat Mestrom wegens door gezondheidsproblemen slecht ter het been is en dan in helemaal met om moet lopen?! Hij het dreigt zijn uit slijptol erbij te pakken uit als terreinbeheerder Marcel Zieltjes door een het slot er naar omheen legt. Van tijdens zulke dreigementen is uit het bestuur niet de gediend. Dan maar meteen het met slot erop. Meneer door Mestrom naar is ervan overtuigd dat Zieltjes hem op tv wil dwarsbomen en het wil wegpesten. op tv De Rijdende Rechter reist op af het naar Deurne om het verhaal op tv van beide partijen naar op tv aan te horen en de dan natuurlijk een op tv glasheldere uitspraak naar te doen.

Familie Roosenburg woont van in een appartementencomplex naar in Poortugaal. met De tijdens woning ligt op het door zuiden en heeft een plat op dak. Hierdoor wordt een het in de een zomer erg warm in en daalde vorig in jaar de door temperatuur de in de nacht niet onder een de 32 naar graden. Dat is tijdens mevrouw Roosenburg niet in de naar koude kleren op gaat de zitten. Ze heeft zelfs van met oververhittingsverschijnselen in het in ziekenhuis gelegen. Tijd op tv voor een airco. het Maar een de VvE heeft met een op algemene op tv ledenvergadering tegen gestemd. Medebewoners zijn bang in naar voor geluidsoverlast. Tijd voor naar de Rijdende in Rechter om te onderzoeken hoeveel overlast in het zo'n airco voor de omwonenden het oplevert.

Ben Jeuring een laat in uit juli 2017 door Zuidema Schuttingen door een schutting op tv plaatsen. van Hij betaalt direct contant. naar Vervolgens stuurt Zuidema naar een rekening de van nog eens de 686,99 euro. Zuidema zegt een van fout op te hebben gemaakt in de van factuur, maar het met is door altijd al duidelijk geweest hoeveel zijn het van schutting per m2 kost. Jeuring met weigert op te betalen, hij heeft alles al in afgerekend. Zuidema uit is er zo klaar de mee dat op tv hij eind augustus zijn uit medewerkers de uit opdracht geeft om vier de schuttingdelen uit met de het tuin van Jeuring te verwijderen. Die de zijn nooit op betaald, dus van wettelijk nog van uit Zuidema, is zijn redenering. op Meester John Reid reist met af met naar Assen uit om te bepalen wat er in met de schuttingdelen met en de tijdens rekening moet tijdens gebeuren.

De Turkse een mevrouw Akyuz begint drie naar jaar terug door vol goede op moed een supermarkt van in een winkelcentrum in tijdens Amstelveen. naar Haar komst wordt op alles behalve gewaardeerd door de een buurt. met Hoewel ze veel tijdens tevreden klanten heeft, hebben de uit omliggende met winkels en omwonenden vooral klachten. naar Ze volgt de in regels niet, een de uitstalling is geen gezicht, in naar ze belemmert de doorgang, op en het afval en met rottend van fruit zorgen voor van enorme stankoverlast, vinden door zij. Mevrouw Akyuz zit met de op het handen in het haar. Volgens naar de familie Heine, die op een schoenmakerij runt door aan de op overkant, een is iedereen gebaat op tv bij duidelijke regels. Tijd de voor de Rijdende het Rechter om die duidelijkheid te het in geven.

Hans Hermse en een William Jansen tijdens wonen samen in hun met appartement in Tilburg. naar In de de woning door zijn veel ramen waar door ze overal dezelfde gordijnen van voor willen het hebben. Ze vinden kant-en-klare naar grijze met exemplaren en gaan van op zoek naar een door naaiatelier om op tv ze te laten vermaken. Erdogan Develioglu een en Joan naar de Kort werken samen op tv bij tijdens Kledingreparatie Develiolgu, waar ze ook in gordijnen op maat door van maken. Ze nemen de klus door aan op tv en gaan aan het de slag. Na de eerste tijdens keer vermaken zijn de het mannen de zeer ontevreden. een De gordijnen zijn het schots en scheef. door Develioglu probeert het nog op een paar keer, maar krijgt naar op het niet voor elkaar op de mannen een tevreden te stellen. Meester John een Reid reist af op tv naar Tilburg om met de litigieuze gordijnen van te het beoordelen.

Gerhard in Pril is op tv meer dan 25 jaar van lid van de Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist tijdens al die in jaren op in eenzelfde manier, in zijn ouderwetse een visstoel direct aan uit de van oever. Sinds een aantal door jaar zijn naar er steigers geplaatst rondom zijn de favoriete visvijver Het de Karperputje. Alle vissers moeten van nu van vanaf een steiger op tv vissen. Maar dat kan hij uit niet met een zijn ouderwetse in visgerei. Hans Dings is op tv voorzitter door van de hengelsportvereniging. Die op tv steigers hebben zij moeten een plaatsen ter versteviging van van met de oevers die langzaamaan door het water in verdwijnen. De uit vereniging wil het juist tijdens de mooie visplek behouden. tijdens Meneer Pril voelt zich tijdens weggepest. het Waarom kan zijn op tv plekje niet blijven zoals die tijdens is? De uit Rijdende Rechter reist af naar van Veldhoven met om zelf een hengel uit naar met te gooien in het in Karperputje.

De jonge ouders naar tijdens Edward en Michella zijn helemaal de in op tv hun nopjes als ze voor op 1500 met euro een oude op tv stacaravan op de tijdens kop tikken. Eindelijk een plek op in de buurt waar een ze met hun de dochtertje vakantie kunnen met vieren. de De schrik zit er dan een ook goed in in als de caravan op tijdens na een fikse regenbui lekt. de En niet zo'n beetje uit ook, hele stralen door komen naar beneden. de Als een ze Alex de Weekhout bellen, degene van met wie ze hem uit hebben gekocht, wil hij er op niks van weten. tijdens Komen naar ze na drie maanden mee! naar Sterker nog, uit ze de waren al begonnen met klussen uit voordat er het betaald was, en daarbij zijn met er spullen een uit de caravan verdwenen. het Wie probeert wie op tv nu een oor naar aan de te naaien? De Rijdende uit Rechter, het meester John Reid, zoekt uit uit wie met er juridisch gezien gelijk een heeft.

Jelle van in Putten uit op tv Friesland maakt de behoorlijk wat kilometers om van bij zijn een geliefde te kunnen zijn die helemaal uit naar in Zeeland woont. Daarom op tv heeft hij een nieuwe het auto in nodig. Hij laat zijn oog vallen naar op een een witte Clio en tijdens precies zo'n auto staat een te koop bij naar het bedrijf van uit Roland in Poppe. De deal wordt op tv snel gesloten en Poppe het neemt daarbij een de uit oude auto van Van Putten over. door een Maar dan blijkt van dat Van Putten tegen Poppe heeft op tv gelogen naar over de aankoopprijs van op tv de van oude auto. Poppe voelt een zich bedonderd in en wil de koop een ontbinden. Hij besluit de een auto op tv niet te vrijwaren, waardoor Van Putten uit gedwongen wordt op tv de verzekering te blijven tijdens betalen. Wie houdt van wie nou tijdens in de tang? het Tijd op voor de Rijdende Rechter door om dat tot op het de tijdens bodem uit te met zoeken.

Vanaf uit vanavond is De Rijdende met Rechter weer terug op een op tv televisie. Het programma waarin in rechter John Reid burenruzies, in familievetes op tv en andere conflicten beslecht is elke met dinsdag om 22:20 naar uur te door zien een op NPO 1. In de eerste het aflevering gaat op het over de 83-jarige Dirk het Velkers. Hij woont het al jaren rustig in in het Friese een Oosterstreek tot hij op op nieuwe buren krijgt. Hij hoort een meteen geruchten uit de tijdens op tv buurt dat de nieuwe buurman op er eentje op is 'om voor op tv op te passen'. Niet alleen uit komt na een door verbouwing de een afwatering van de buurman op uit op zijn op tv grond, tevens staat van de schutting scheef, een door én heeft de buurman zijn tijdens schuurtje in overgebouwd. Buurman Jan Oost heeft zijn op tv eigen van kant van tijdens het verhaal. Dirk heeft juist een de stukje grond van het hém uit gepikt. En dan die struiken, naar Dirk op moet de naar boel bijhouden en zorgen de dat zijn struiken niet overhangen. de En die tijdens grote boom die voor een naar overlast zorgt moet op ook weg. Inmiddels maken deze uit krasse naar knarren elkaar al jaren van het leven zuur en in zelfs een door vechtpartij gaan zij door niet uit van de weg. De op tv hoogste tijd voor de tijdens Rijdende Rechter meester John Reid, het om een tussenbeide te tijdens komen.

De op tv buren Leeijen en Erens in in Kerkrade hebben in hele verschillende tuinen. Sandra de Leeijen zit midden op tv in een tijdens verbouwing en in daarom is haar tuin een nog verre van het af. Bij meneer Erens tijdens is alles netjes het met aangeharkt. En daarover ontstaat naar dan ook op een enorm conflict. Meneer Erens probeert uit op allerlei manieren met het onkruid van van de buren op uit door zijn tuin te naar weren. Daarnaast hebben de het twee ook ruzie over op tv het gebruik in van de naar oprit en een het busje voor het raam. En het dan die erfgrens, in die klopt óok al een het niet.

De 72-jarige Trees met de Broere koopt via een website naar zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het met bedrijf Perfect You. op tv Ze neemt verschillende naar behandelingen af door en is met dik tevreden, tót naar de laatste het vijf keer. Ze doet haar van beklag bij eigenaar Paul met een Leurink en als hij een eens goed in het systeem in op tv kijkt, komt hij tot de op tv conclusie dat mevrouw door Broere nog elf behandelingen op tv moet tijdens betalen. Mevrouw Broere van snapt er op niks van. Niet hij, maar een juist zij naar heeft nog recht op naar een elftal behandelingen. Eén uit van in de twee naar partijen heeft de zaakjes duidelijk met niet op orde, tijdens maar de wie?!

Meneer en Mevrouw op Mourik uit wonen heerlijk door rustig in hun appartement in Rotterdam, in totdat ze naar nieuwe bovenburen naar krijgen. Niet met alleen is er direct op veel meer herrie dan ervoor, door sinds de op tv buren een nieuwe op tv tv de hebben, wordt mevrouw op tv Mourik getergd door gekmakende trillingen, op tv die naar razen door haar hele met lichaam. En dat moet de stoppen! Buren Winaida en van Marcus door vinden ook dat het moet met uit stoppen, maar zij doelen met op het gezeur van de uit buurvrouw. Want wanneer op tv op tv ziet zij in op tv dat het trillen echt niet van op tv hen afkomstig naar is?

april 2021
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!