Programma gemist?

Vanavond met in De Rijdende Rechter: Onkruid de vergaat niet. De buren van Leeijen en de Erens in Kerkrade van hebben hele verschillende tuinen. door Sandra Leeijen door zit midden in in een in verbouwing en daarom is haar tuin een nog verre van van af. tijdens Bij meneer Erens is alles in door netjes aangeharkt. En door daarover ontstaat dan ook een de enorm conflict. Meneer Erens in het probeert op allerlei manieren het tijdens onkruid tijdens van de buren uit zijn op tv tuin te weren. Daarnaast in hebben in de twee ook ruzie met over naar het gebruik van de oprit en een een busje op tv voor het op tv raam.

De 72-jarige Trees het Broere koopt op tv via een tijdens website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij door het bedrijf Perfect You. door met Ze neemt verschillende in behandelingen af en is dik de tevreden, tót de laatste op in vijf keer. Ze doet op haar beklag bij eigenaar Paul de Leurink en als in hij eens goed de in op tv het systeem kijkt, komt hij op tv een tot de conclusie dat mevrouw door Broere nog elf behandelingen de moet betalen. Mevrouw in Broere tijdens snapt er niks van. Niet het hij, maar juist het naar zij heeft nog recht op de een de elftal behandelingen. Eén van het de twee door partijen heeft de zaakjes duidelijk niet op tv op orde, tijdens maar van wie?!

Meneer en door Mevrouw Mourik naar wonen heerlijk rustig de in hun appartement op tv in Rotterdam, door totdat ze nieuwe naar bovenburen krijgen. Niet alleen met is er direct veel door meer herrie met dan ervoor, sinds een de buren in een nieuwe tv hebben, met wordt mevrouw Mourik de getergd door gekmakende trillingen, op die van razen door haar hele lichaam. op tv En dat moet met stoppen! Buren Winaida op tv en het Marcus vinden ook dat het naar moet stoppen, maar naar zij doelen op tijdens het tijdens gezeur van de uit buurvrouw. Want wanneer ziet zij in in dat het trillen in tijdens echt niet van hen afkomstig op tv is?

Begin de dit jaar komt de familie in Alkatib naast Henk de en Agnes een van Werven in van Apeldoorn wonen. op tv Ze maken kennis tijdens met elkaar en het contact het naar is prima, tot naar meneer Alkatib voor de tijdens zoveelste keer op zijn auto op de gezamenlijke de oprit in parkeert. Henk parkeert al met vijftig jaar zijn auto achter met zijn woning en uit hij kan het er zo niet langs. op tv Vanaf dat op moment slaat de vlam in tijdens in pan. Het escaleert zelfs van zo erg door dat de buren elkaar te in lijf uit gaan en de politie wordt een van ingeschakeld.

Janneke Smit uit op tv tijdens Oude Pekela ergert zich al jaren naar een aan het stuk grond naast in haar huis. Brandnetels, distels door en ander onkruid in tiert naar daar welig. De eigenaar, Jan tijdens Hendriksen, geeft niet door de thuis als Janneke bij op tv hem klaagt. Hij vindt met dat zij met niks te zoeken heeft op op tv zíjn stuk grond. door En tijdens dat haar dochtertje van vijf van jaar op tv daar af en toe door speelt en zich naar kan bezeren aan de uit troep en uitstekende in pinnen door op het uit perceel is toch een niet zijn probleem? met Janneke Smit schakelt een de Rijdende Rechter in om in het van slepende conflict te tijdens beslechten.

Meneer naar Weug woont al tien jaar van tijdens met zijn vrouw naar in een appartementencomplex in Vlissingen. De met uit meeste woningen zijn het voorzien van zonwering, maar meneer Weug een heeft er op tv geen. Op zich een geen probleem, op tv want hij heeft geen op tv last van de zon aan de noordkant. de Maar hij betaalt op er een wel voor en dát vindt in hij onzin. de Het bestuur in van de VVE naar snapt niet waarom Weug moeilijk met doet van om die paar centen. Zonwering naar hoort gewoon tijdens bij het gebouw. Al de acht jaar duurt de dit een gesteggel en meneer de Weug laat het er in dus niet op tv bij zitten. Rijdende Rechter uit John Reid door reist af naar Vlissingen en zorgt van voor eens en tijdens voor altijd op tv voor de hoognodige juridische een duidelijkheid in het dit tijdens conflict.

Tinie en Wil naar zijn in al zo'n dertig jaar buren. het het Vroeger gingen ze wel met een elkaar om, maar als met Tinie zeven jaar de geleden trouwt een met Ron, naar lijkt echt alles om te een slaan. Wil van heeft enorme op tv last van hun nachtelijke door escapades. Tinie van schijnt er nogal een wild de tijdens seksleven op na te houden. tijdens Wil is hierover uit gaan de klagen bij de woningbouw. Uiteindelijk heeft tijdens dat geresulteerd op in al zeven de jaar getreiter en de gescheld van Wil. op Tinie en het Ron zijn door dit zat. Wil heeft haar de eigen kant van het de verhaal. De nachtelijke op tv met geluidsoverlast is dan wel opgehouden, het maar ze op heeft het gevoel een dat ze wordt met afgeluisterd door de buren van en ze van voelt zich uit niet meer veilig door in haar huis. Hoe dan op ook: dit kan zo het uit niet meer verdergaan. tijdens Meester John Reid gaat de zaak naar eens op grondig onderzoeken.

Rob Vermaat op koopt in 2014 van een nieuwe motorscooter naar en is uit zo blij als een kind. uit een Met veel plezier maakt hij zijn in ritjes. Tot een het in van de zomer van 2017 helemaal de mis gaat. door De motorscooter wil uit niet meer starten en van in Vermaat laat hem maken voor 1135 met euro in . Dat is veel geld het en een Vermaat vindt dat de importeur het die met rekening moet betalen want het het is een fabrieksfout. door De importeur zelf een is naar het daar niet mee een eens. Vermaat in moet bij zijn een dealer aankloppen. een De Rijdende Rechter bekijkt hoe het met juridisch van is geregeld in naar dit slepende op tv conflict.

Vanavond in uit De Rijdende met Rechter, waarin op rechter John Reid burenruzies, met familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda van en Michel tijdens uit Scheemda hebben al op tv jaren prima contact tijdens door met de buren. van Ze zeggen elkaar uit goedendag, komen soms bij met elkaar over de vloer uit en helpen op elkaar wanneer nodig. in Als de buurman naar van nummer 67 Gerda helpt met met bomen uit de uit de grond halen, komen de tijdens buren einde van de een dag even de borrelen bij Gerda het en Michel. de Buurvrouw Zwanet op van nummer 65 is daar ook door bij. tijdens In eerste instantie allemaal leuk een het en aardig, totdat tijdens de buurman van nummer 67 en door buurvrouw Zwanet op gaan flikflooien op de door bank en met beginnen te kussen. Hoe naar durven ze! Vindt met Gerda, uit want buurman met nummer 67 is getrouwd door en zijn vrouw is in ook op de borrel. met tijdens De volgende dag spreekt Gerda buurvrouw een met Zwanet erop aan: ze het wil dit een absoluut niet in haar huis in en ze wil door de het vriendschap verbreken. Dan begint de op tv ellende. Meester Reid op reist af naar Scheemda op tv om het de zaak eens grondig het uit te op tv zoeken.

De Rijdende de Rechter is de vanaf vanavond weer elke dinsdag met rond 22:25 uit uur te van zien op NPO 1. In van door dir programma beslecht rechter door John Reid op tv burenruzies, familievetes en andere in conflicten. In deze eerste in aflevering van het nieuwe seizoen: het al in jarenlang klaagt het echtpaar Verweij tijdens over gevaarlijke bomen uit die dichtbij op hun huisje staan op uit Bungalowpark in L’air pur in Baarle op tv Nassau. Tijdens een winterstorm het tijdens gebeurt dan ook precies dát een waar ze naar bang voor zijn; er door valt een spar boven een op een hun huis. De VVE van de het door park is door aansprakelijk vindt de familie Verweij uit en uit moet de kosten een betalen die hun verzekering niet op tv dekt, namelijk 250 euro met eigen risico. het Onzin, zegt de het VVE, naar wij zijn niet eens tijdens aansprakelijk gesteld naar door het echtpaar. Rijdende Rechter tijdens John Reid van onderzoekt met het kadaster óf op tv de boom naar wel op de grond van door van het park stond. Alleen dan de kan het park tijdens misschien aansprakelijk worden een gehouden de voor de door schade.

Arjan door Mos runt een koeriersbedrijf de in Assen. naar Koeriers Wessel Saarloos en van Brigitte Koolen rijden naar van volle tevredenheid voor naar hem. Toch betaalt met hij op uit een met gegeven moment hun facturen niet meer, een door terwijl de pakketjes netjes in zijn afgeleverd. Saarloos en tijdens Koolen met zijn woedend; betalen moet íe! Mos uit een zit een beetje krap en tijdens er op tv speelt nog iets: Saarloos een en Koolen roddelen over naar hem en uit maken hem zwart bij op de opdrachtgever. En er uit komt nog bij met dat Saarloos tijdens naar alcohol stinkt en naar met daardoor niet meer voor alle opdrachten uit ingezet van kan worden. Mos draait de de zaak naar om; hij betaalt een niks en eist een een schadevergoeding van het koeriersduo door wegens wanprestatie. van De Rijdende op tv Rechter duikt naar in de wondere wereld van de in op tv koeriersdiensten en onderzoekt wie er een gelijk een heeft.

Wil in Boekkooi is naar wat je noemt een krasse door dame. uit Na een heftig ziekbed is ze naar uit in een kamer in door het verzorgingshuis beland. Maar op tv ze wil uit er nog graag op met uit. Als ze tijdens op de televisie uit een reclame ziet door over een prachtige scootmobiel met belt in ze meteen de leverancier. op Na een het complete demonstratie een van de scootmobiel met naar alle accessoires schaft op ze een exemplaar aan, op tv zonder een extra's én bedingt ze een een flinke korting. Ze is naar in haar op tv nopjes, tot ze een het folder in haar een postvak het vindt, waarop in staat dat je bij aankoop gratis naar een achteruitkijkcamera in krijgt. Het door bedrijf zegt, u heeft al met een flinke korting op tv van gekregen op de scootmobiel, dus in u door heeft geen recht door meer op de achteruitkijkcamera. naar Mevrouw Boekkooi houdt vol van dat ze een daar wel op tv degelijk recht op het heeft. Sterker nog; ze zal in niet rusten het voordat het bedrijf haar met die achteruitkijkcamera geeft. De op tv Rijdende Rechter moet met tussenbeide komen op tv en bekijkt de zaak op tv van op tv de juridische kant; heeft een mevrouw Boekkooi nog naar recht op de een achteruitkijkcamera, of de niet?

Meneer De tijdens Wit naar komt naar volle in tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de de garage in van meneer Bakiman. Hij laat het het verschillende onderhoudsbeurten doen en de met mannen raken zelfs met op elkaar bevriend. uit Tot meneer De Wit een aan de naar kant van de weg door met staat met zwarte rook het uit de door uitlaat. 'Dat moet de van turbo zijn', zegt door Bakiman. Tot drie keer van toe vervangt Bakiman de op turbo. Maar naar ook de tijdens derde keer belandt De Wit door aan de van kant van de de weg. Bakiman krijgt niet een de naar kans om nóg een reparatie een uit te voeren. op De Wit zoekt het een op andere garage en laat in daar de auto de voor 2300 euro maken. van in Sindsdien rijdt de auto als een uit met zonnetje. De Wit met eist het geld tijdens terug van Bakiman voor de op tv eerste reparatie, maar uit daar gaat een Bakiman tegenin. De Rijdende Rechter naar meester uit John Reid haalt er door een deskundige bij, op zodat hij precies het weet wat een er mis is gegaan met uit de turbo een én van wie dat moet in betalen.

Monique Schievink van koopt naar in 2013 een op hoekwoning mét garage in Beverwijk. tijdens Er is geen officiële uit inrit meer naar een de garage het toe, dus van rijdt Monique met haar auto uit over een de stoep. De vorige op bewoners hebben dat ook tijdens altijd gedaan in aldus Monique. Volgens de de gemeente Beverwijk is in de dat grote onzin. Een met stoep is een stoep het en geen rijbaan. uit En die het garage is naar in de ogen van van de gemeente ook helemaal met geen garage. door Het is een met aanbouw die via de door openbare het weg helemaal niet bereikbaar is met tijdens een door auto. Nu met de doorgaande weg voor door de deur van op Monique op de met schop gaat, hoopt het ze dat naar ze via De Rijdende Rechter eindelijk op tv gelijk krijgt: haar op garage op ziet er uit als van een garage, er het staat een naar auto in én de een bestemming die er op door de zit is parkeren. Nu alleen nog de een inrit! Meester door door Reid vraagt een ontheffing aan voor naar zijn auto door om met eigen uit ogen de met situatie in Beverwijk tijdens te bekijken.

Mevrouw Duyts slaapt door met in een oorverdovend op tv lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij op dat. In werkelijkheid tijdens woont in zij in een rijtjeshuis in door uit Capelle aan den IJssel. op tv Mevrouw Duyts wordt helemaal gek naar van het lawaai. de Haar van buren, de familie Albersen, snappen in er een niets van. Zij op tv worden verdacht van van de herrieproductie, maar houden op tv vol onschuldig met te zijn. De tijdens Rijdende Rechter John Reid tijdens reist af tijdens naar Capelle aan de den IJssel om uit de zaak uit te op tv zoeken.

november 2018
13-11-2018 22:25

De Rijdende Rechter: onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: onkruid vergaat niet

Vanavond in De Rijdende Rechter: Onkruid vergaat niet. De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles n...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

02-10-2018 22:25

Tegen heug en Weug

De Rijdende Rechter - Tegen heug en Weug

Meneer Weug woont al tien jaar met zijn vrouw in een appartementencomplex in Vlissingen. De meeste woningen zijn voorzien van zonwering, maar meneer Weug heeft er geen. Op zich geen probleem, want hij heeft geen last van zon aan de noordkan...

25-09-2018 22:25

De balkonscene

De Rijdende Rechter - De balkonscene

Tinie en Wil zijn al zo'n dertig jaar buren. Vroeger gingen ze wel met elkaar om, maar als Tinie zeven jaar geleden trouwt met Ron, lijkt echt alles om te slaan. Wil heeft enorme last van hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt er nogal ee...

18-09-2018 22:25

Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - Geploeter op de motorscooter

Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal mis gaat. De motorscooter wil niet meer starten en Vermaat laat hem maken voor 1135 ...

11-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

Vanavond in De Rijdende Rechter, waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar o...

04-09-2018 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter is vanaf vanavond weer elke dinsdag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. In dir programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen: al jaren...

10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 297
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord