Programma gemist?

Meneer in Osseforth speelt uit al jaren met veel plezier bridge naar via StepBridge, een het internetbridgeclub. Dit gaat op tv altijd op goed, totdat het hij een melding binnen krijgt. Een op tv andere naar bridgespeler beticht hem door van stalking. Osseforth de doet melding in bij de arbiter, want uit stalking, dat is met een strafbaar feit en door daar is absoluut geen naar uit sprake van. De arbiter op besluit uiteindelijk na contact op tv met op tv beide partijen niet verder op tv in te gaan op tv op de inhoud van de uit zaak, maar de uit twee 'uit elkaar' in op te halen. De computer op bepaalt dan dat de twee uit niet meer uit bij elkaar kunnen kijken op tv en met elkaar met kunnen uit spelen. Een prima oplossing, het vindt de bridgeclub. Meneer met Osseforth met vindt het naar belachelijk. Nu krijgt hij een in sanctie voor iets door wat hij helemaal niet op tv doet. Tijd voor in een de Rijdende Rechter om zich van over deze zaak te een het buigen.

Karen Gruntjes het adopteert naar via Marktplaats een hondje uit de Roemenië. Ze tijdens haalt Eva op een bij Antoinet van der Stelt. van de Er wordt gelijk vermeld dat Eva op last heeft in van giardia. Bij met thuiskomst wordt het hondje tijdens steeds de lustelozer. Met de door goedkeuring van Van der Stelt met gaat Gruntjes met het Eva naar op de dierenarts. in Dat bezoek kost 270 door euro. uit Dit geld wil in Gruntjes terugkrijgen van Van der door Stelt, maar een die geeft een ineens niet meer een thuis. Daarnaast heeft Eva naar verlatingsangst en sloopt de boel tijdens als de Gruntjes naar haar van werk is. Na een anderhalve maand gaat Eva, een in goed overleg, door terug naar Van op tv der Stelt. het In de adoptievoorwaarden uit staat dat Gruntjes bij terugplaatsing het het haar geld terugkrijgt, maar ook dat met bedrag krijgt ze een van niet. Gruntjes heeft 100 euro ontvangen, op tv tijdens op de overige kosten met wacht ze een nog steeds. De Rijdende Rechter in Mr. John uit Reid reist af op tv naar Dussen om tijdens te beslissen waar in Gruntjes recht op het heeft.

Ilonka de Kuipers laat de batterij van een haar mobiele een telefoon uit vervangen bij een op plaatselijk 'mannetje' die een een vriendin van haar op tv heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said op zegt direct op dat er een grote met kans in bestaat dat er schade kan met ontstaan in op het op tv glazen omhulsel van uit dat type smartphone. Ondanks de met waarschuwing gaat ze met akkoord. Als ze van na een uur het terugkomt schrikt ze het zich rot, haar in telefoon is total met loss. Meneer Said zegt naar dat de het schade voor het haar eigen risico is. Waarschuwing op tv of op tv niet, Kuipers op tv vindt dit onacceptabel. op tv Tijd voor de Rijdende op Rechter om te bekijken hoe door het met juridisch is geregeld het in dit een conflict.

Meneer het Mestrom houdt al op jaren met uit plezier een tuin op Natuur tijdens Hobby Park Deurne. op tv Zijn tuin bevindt zich op helemaal achterin op de het complex. naar Daarom maakt hij altijd naar gebruik door van de on-officiële achteringang. op tv Totdat het nieuwe met bestuur om een veiligheidsredenen overweegt op tv het hek volledig af uit te sluiten uit met een kettingslot. Mestrom is woest. op tv in Realiseren de bestuursleden de zich wel dat Mestrom wegens op tv gezondheidsproblemen slecht op ter been is en op tv dan helemaal om moet met lopen?! een Hij dreigt zijn tijdens slijptol erbij te pakken op tv als terreinbeheerder Marcel Zieltjes de het slot een er omheen legt. tijdens Van tijdens zulke dreigementen is het bestuur niet een van gediend. Dan maar meteen het slot met erop. op tv Meneer Mestrom op tv is ervan overtuigd dat Zieltjes de hem uit wil dwarsbomen en het wil wegpesten. De Rijdende Rechter uit reist af naar tijdens Deurne om het de verhaal tijdens van beide partijen aan te horen door van en dan natuurlijk een glasheldere uitspraak naar te op doen.

Familie in Roosenburg woont in tijdens een appartementencomplex in Poortugaal. De met woning het ligt op het van zuiden en de heeft een plat een dak. Hierdoor wordt het in de de door zomer erg warm en tijdens daalde vorig jaar de uit temperatuur in de het nacht op niet onder de 32 graden. Dat op tv is mevrouw Roosenburg door een niet in de koude in kleren gaat zitten. van Ze heeft zelfs het met oververhittingsverschijnselen in het een ziekenhuis gelegen. Tijd voor met een naar airco. Maar de op VvE heeft met een algemene in ledenvergadering tegen een gestemd. Medebewoners naar zijn bang voor geluidsoverlast. Tijd uit voor door de Rijdende Rechter met om te met onderzoeken hoeveel overlast zo'n airco voor door de het omwonenden oplevert.

Ben Jeuring op tv laat in juli 2017 de door Zuidema tijdens Schuttingen op een schutting plaatsen. het Hij betaalt direct contant. Vervolgens tijdens stuurt Zuidema een op rekening van nog eens het op tv 686,99 euro. Zuidema zegt een naar fout te een hebben gemaakt in de in factuur, maar het op is door altijd al duidelijk het geweest hoeveel zijn schutting per m2 door een kost. Jeuring weigert te betalen, hij met op tv heeft alles al tijdens afgerekend. Zuidema is er zo op klaar mee dat hij met eind augustus zijn een met medewerkers de opdracht geeft om uit vier schuttingdelen uit met de van tuin van Jeuring te verwijderen. op tv Die zijn nooit een betaald, dus wettelijk nog naar naar van Zuidema, is naar zijn redenering. Meester John door Reid reist af naar een Assen om te naar bepalen wat er met met de schuttingdelen en het de rekening moet een van gebeuren.

De in Turkse mevrouw Akyuz begint drie naar jaar terug vol met goede de moed een supermarkt in de een winkelcentrum van in Amstelveen. tijdens Haar komst wordt alles tijdens behalve gewaardeerd door de buurt. met Hoewel ze op veel naar tevreden klanten heeft, hebben de omliggende de winkels en omwonenden door vooral in klachten. Ze volgt een de regels niet, de uit uitstalling in is geen gezicht, ze uit belemmert de doorgang, en uit het afval de en rottend fruit zorgen voor tijdens enorme door stankoverlast, vinden de zij. Mevrouw Akyuz zit naar met de handen het in het haar. in Volgens de familie Heine, die een een schoenmakerij met runt aan de de overkant, is uit iedereen gebaat in bij duidelijke regels. Tijd een voor de van Rijdende Rechter om die duidelijkheid te op tv uit geven.

Hans op tv Hermse en een William Jansen wonen samen in hun in het appartement in Tilburg. In de door woning zijn veel ramen het waar tijdens ze overal op dezelfde gordijnen voor van willen hebben. Ze tijdens vinden kant-en-klare grijze exemplaren op tv en gaan op het zoek naar een met naaiatelier om ze door te laten in vermaken. Erdogan Develioglu en Joan met de op Kort werken samen bij naar Kledingreparatie Develiolgu, waar ze ook op tv gordijnen door op maat maken. Ze nemen door op de klus aan en met gaan aan van de slag. Na de eerste van keer het vermaken zijn de mannen het zeer ontevreden. De gordijnen tijdens zijn uit schots en scheef. Develioglu tijdens probeert het nog op tv een paar keer, maar tijdens krijgt het niet op voor elkaar de mannen de tevreden te stellen. de Meester John een Reid reist af naar naar Tilburg om het de litigieuze gordijnen tijdens te met beoordelen.

Gerhard Pril tijdens is meer dan 25 met jaar tijdens lid van Philips op tv Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist uit al die jaren de op eenzelfde manier, in op zijn ouderwetse visstoel door direct aan met de oever. Sinds van een aantal een jaar zijn er op steigers geplaatst rondom zijn met favoriete visvijver Het Karperputje. het Alle het vissers moeten nu de vanaf een steiger vissen. op Maar dat kan hij op tv niet met zijn naar ouderwetse visgerei. Hans op Dings is voorzitter een door van de hengelsportvereniging. Die in steigers hebben zij moeten plaatsen in ter van versteviging van de oevers die in langzaamaan het met water in verdwijnen. een De vereniging wil juist een de mooie visplek met behouden. Meneer in Pril in voelt zich weggepest. Waarom kan het zijn op plekje niet blijven naar zoals die is? in De Rijdende Rechter reist af op tv naar Veldhoven om zelf de een met hengel uit te gooien op tv in naar het Karperputje.

De het jonge ouders Edward en naar Michella zijn een helemaal in hun nopjes als uit van ze voor 1500 euro de een oude op stacaravan op de kop tikken. met Eindelijk op tv een plek in met de buurt waar ze met uit hun dochtertje vakantie kunnen op vieren. het De schrik zit er dan uit ook goed door in als het de caravan na een fikse een regenbui met lekt. En niet tijdens zo'n beetje met ook, hele stralen komen in naar beneden. in Als ze Alex Weekhout bellen, op tv degene van wie ze van hem hebben door gekocht, wil uit hij er niks van weten. door op tv Komen ze na drie maanden mee! het Sterker nog, ze door door waren al begonnen met klussen in voordat er betaald op was, op tv en daarbij zijn van er spullen uit de caravan verdwenen. van Wie probeert wie de nu een de oor aan een te naaien? De Rijdende met Rechter, meester John door Reid, zoekt uit wie naar er juridisch uit gezien gelijk de heeft.

Jelle van Putten de uit naar Friesland maakt behoorlijk een wat kilometers om bij zijn een geliefde in te kunnen een zijn die helemaal op tv in Zeeland woont. Daarom op heeft hij met een nieuwe auto nodig. tijdens Hij laat op tv zijn oog vallen op een witte door Clio en precies tijdens zo'n auto staat het te koop bij op tv het bedrijf tijdens van Roland op tv Poppe. De deal op wordt snel gesloten en de Poppe neemt daarbij met de oude auto van met Van Putten uit over. Maar dan de blijkt dat Van tijdens Putten uit tegen Poppe heeft gelogen over de de aankoopprijs van de op tv oude auto. met Poppe voelt zich bedonderd op tv en wil de een met koop ontbinden. Hij besluit de auto door niet van te vrijwaren, waardoor Van in Putten gedwongen wordt de naar verzekering te tijdens blijven betalen. Wie het houdt tijdens wie nou in de tang? Tijd het voor de Rijdende de Rechter om dat tijdens tot op van de bodem met uit te met zoeken.

Vanaf vanavond is door De Rijdende in Rechter weer in terug op televisie. op Het programma waarin rechter met John Reid burenruzies, een familievetes en door andere conflicten beslecht is uit elke dinsdag om 22:20 tijdens uur te zien tijdens op NPO uit 1. In de naar eerste aflevering gaat een het over de 83-jarige met Dirk Velkers. Hij woont in het al jaren rustig in het Friese in Oosterstreek naar tot hij nieuwe buren naar krijgt. Hij hoort van meteen in geruchten uit de van buurt dat de nieuwe buurman door er eentje is 'om de voor op te op tv passen'. de Niet alleen komt na een van verbouwing de door afwatering van de buurman naar uit op zijn het grond, van tevens staat de schutting met scheef, de én heeft de naar buurman zijn schuurtje de overgebouwd. Buurman Jan de Oost heeft zijn door eigen kant van het verhaal. op tv Dirk heeft op juist een in stukje grond van van hém gepikt. En het dan die struiken, Dirk het moet de boel de bijhouden en zorgen dat zijn uit struiken niet de overhangen. uit En die grote van boom die voor overlast van zorgt moet ook weg. Inmiddels op maken de deze krasse knarren door elkaar al jaren het de leven zuur en op zelfs een vechtpartij gaan een zij niet uit uit van de weg. De hoogste tijd in voor op de Rijdende Rechter een meester John Reid, om tussenbeide te in van komen.

De buren Leeijen tijdens en Erens op in Kerkrade uit hebben hele verschillende tuinen. Sandra uit Leeijen zit midden uit het in een verbouwing en daarom is naar van haar tuin nog verre van af. de Bij meneer de Erens is alles uit netjes tijdens aangeharkt. En daarover ontstaat dan naar ook een enorm met conflict. Meneer Erens probeert door op allerlei van manieren het onkruid met van een de buren uit zijn tuin te door weren. Daarnaast het hebben de twee naar ook ruzie over naar het uit gebruik van de naar oprit en een een busje voor het raam. naar En dan die erfgrens, die door een klopt óok al in niet.

De 72-jarige het Trees Broere naar koopt via op een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen met bij het bedrijf naar Perfect You. op tv Ze neemt verschillende behandelingen af en uit een is dik tevreden, tót de een laatste vijf door keer. Ze met doet haar beklag bij eigenaar Paul op tv tijdens Leurink en als hij eens op goed tijdens in het systeem kijkt, komt hij het tot de een conclusie naar dat mevrouw Broere nog tijdens elf behandelingen moet betalen. Mevrouw in Broere snapt er op niks de van. Niet hij, maar juist uit zij heeft nog van recht op met een elftal behandelingen. Eén het op tv van de twee partijen heeft de uit zaakjes duidelijk niet door op orde, maar naar op wie?!

Meneer in en Mevrouw Mourik wonen tijdens heerlijk rustig in door hun van appartement in Rotterdam, naar totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. naar Niet alleen is er door direct veel meer van herrie dan door ervoor, met sinds de buren een nieuwe van tv hebben, wordt mevrouw op Mourik op tv getergd door gekmakende door trillingen, die razen in door haar hele in lichaam. En dat moet stoppen! in Buren Winaida en uit een Marcus vinden ook dat het het moet stoppen, van maar zij doelen van op het uit gezeur van de buurvrouw. naar Want wanneer ziet zij naar in dat met het trillen echt niet van van hen afkomstig van is?

januari 2021
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!