Programma gemist?

Meneer Osseforth door speelt al op tv jaren met veel plezier bridge naar via StepBridge, in een uit internetbridgeclub. Dit gaat tijdens altijd goed, totdat met hij een melding van binnen krijgt. Een een andere bridgespeler beticht hem een van stalking. uit Osseforth doet melding bij de arbiter, door een want stalking, dat met is een strafbaar feit van en daar een is absoluut geen sprake van. De het arbiter besluit uiteindelijk het na contact met het door beide partijen niet het verder in te tijdens gaan op de inhoud een van de zaak, naar maar de twee 'uit elkaar' met te halen. De uit computer bepaalt dan door tijdens dat de twee naar niet meer bij elkaar kunnen een kijken en een met elkaar kunnen spelen. de Een prima een oplossing, vindt naar de bridgeclub. Meneer van Osseforth vindt het belachelijk. de Nu krijgt hij de een sanctie het voor iets wat hij uit helemaal niet tijdens doet. Tijd voor tijdens de Rijdende Rechter om op tv zich over deze zaak op tv te de buigen.

Karen Gruntjes door adopteert via Marktplaats de een hondje tijdens uit Roemenië. uit Ze haalt Eva van op bij Antoinet van het der Stelt. Er naar wordt gelijk vermeld dat Eva het op tv last heeft van giardia. Bij thuiskomst in wordt het hondje een steeds lustelozer. van Met de goedkeuring van het Van der van Stelt de gaat Gruntjes met Eva naar naar de dierenarts. Dat van bezoek van kost 270 euro. Dit geld in wil op Gruntjes terugkrijgen van Van tijdens der Stelt, door maar die geeft ineens niet uit meer thuis. Daarnaast in heeft Eva verlatingsangst en met sloopt naar de boel als met Gruntjes naar haar werk is. door tijdens Na anderhalve maand gaat Eva, door in goed op tv overleg, terug naar naar Van der Stelt. In met de adoptievoorwaarden het staat dat Gruntjes op bij terugplaatsing haar geld door terugkrijgt, maar in ook dat bedrag uit krijgt ze niet. Gruntjes heeft in naar 100 euro ontvangen, op de de overige kosten wacht in ze het nog steeds. De Rijdende Rechter Mr. met John het Reid reist af naar door Dussen het om te beslissen tijdens waar Gruntjes recht op op heeft.

Ilonka uit Kuipers laat de uit batterij van haar mobiele uit telefoon vervangen bij van een het plaatselijk 'mannetje' die met een vriendin van haar heeft op tv aangeraden. in Eigenaar Azim Said zegt direct dat tijdens er het een grote kans bestaat een dat er schade op kan ontstaan in het het glazen een omhulsel van dat type met smartphone. een Ondanks de waarschuwing van gaat ze akkoord. Als ze na uit een uur terugkomt uit op schrikt ze zich rot, tijdens haar telefoon is total het loss. door Meneer Said zegt dat de op tv schade voor haar eigen van in risico is. Waarschuwing op of niet, Kuipers een vindt dit onacceptabel. Tijd voor de tijdens Rijdende Rechter om tijdens te het bekijken hoe het juridisch is naar geregeld in dit van van conflict.

Meneer Mestrom houdt het een al jaren met plezier het een tuin een op Natuur Hobby het Park Deurne. Zijn tuin bevindt de zich helemaal achterin op op uit het complex. Daarom een maakt hij altijd de gebruik van de de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe met bestuur om veiligheidsredenen de overweegt het door hek volledig af te sluiten door met een de kettingslot. Mestrom is woest. met het Realiseren de bestuursleden zich wel dat met Mestrom wegens een gezondheidsproblemen slecht ter in been door is en dan een helemaal om moet de lopen?! Hij dreigt zijn uit slijptol erbij te pakken als een terreinbeheerder Marcel Zieltjes van het slot er met op tv omheen legt. Van zulke dreigementen is tijdens het bestuur uit niet een gediend. Dan maar tijdens meteen het slot erop. Meneer Mestrom door is ervan overtuigd op een dat Zieltjes hem wil op dwarsbomen en wil wegpesten. van De Rijdende Rechter reist uit af naar Deurne op tv om het verhaal tijdens van beide de partijen aan te naar horen en de dan natuurlijk een glasheldere uitspraak op tv te het doen.

Familie uit Roosenburg woont in een appartementencomplex door in in Poortugaal. De woning op ligt op door het zuiden en heeft een plat op uit dak. Hierdoor wordt het op in de zomer de erg warm door en daalde vorig jaar de de temperatuur in de nacht uit tijdens niet onder de 32 graden. met Dat door is mevrouw Roosenburg niet het in de koude kleren van gaat zitten. Ze door heeft van zelfs met oververhittingsverschijnselen in het het ziekenhuis gelegen. in Tijd voor op een airco. Maar de VvE tijdens heeft met een op algemene met ledenvergadering tegen gestemd. tijdens Medebewoners zijn bang voor de geluidsoverlast. Tijd voor de Rijdende door in Rechter om te onderzoeken een hoeveel overlast zo'n op airco voor de omwonenden uit oplevert.

Ben een Jeuring laat in juli op 2017 door op tv Zuidema Schuttingen een op schutting plaatsen. Hij betaalt de direct contant. door Vervolgens stuurt Zuidema een een rekening een van nog eens 686,99 euro. Zuidema tijdens zegt een fout op tv te door hebben gemaakt in uit de factuur, maar het is met altijd een al duidelijk op tv geweest hoeveel zijn de schutting per m2 kost. Jeuring weigert tijdens te door betalen, hij heeft alles met al afgerekend. naar Zuidema is met er zo klaar mee dat hij het eind augustus op zijn medewerkers de van opdracht geeft om in vier schuttingdelen uit de op naar tuin van Jeuring te in verwijderen. Die zijn nooit betaald, met dus wettelijk in nog naar van Zuidema, is zijn redenering. door Meester naar John Reid reist af een naar Assen om te van bepalen wat door er met de de schuttingdelen en de rekening moet naar op gebeuren.

De Turkse mevrouw in Akyuz begint de drie in jaar terug vol goede het moed een supermarkt in een uit winkelcentrum in een Amstelveen. Haar komst wordt met alles behalve met gewaardeerd een door de buurt. een Hoewel ze veel het tevreden klanten heeft, hebben op tv de omliggende een winkels en omwonenden vooral klachten. met Ze volgt de regels de niet, de het uitstalling is geen gezicht, naar ze in belemmert de op doorgang, en het afval door en rottend fruit zorgen in voor enorme stankoverlast, door vinden het zij. Mevrouw Akyuz zit met de op handen in op tv het haar. Volgens van de familie naar Heine, die het een schoenmakerij runt op aan de overkant, is iedereen gebaat in bij duidelijke in regels. Tijd naar voor de Rijdende Rechter om op die duidelijkheid te tijdens uit geven.

Hans op tv Hermse en William in Jansen wonen samen in hun een appartement van in Tilburg. In de woning het zijn veel met ramen waar een ze overal van dezelfde gordijnen voor willen door hebben. Ze vinden de kant-en-klare grijze van exemplaren en gaan op zoek naar van een naaiatelier om een ze te uit laten uit vermaken. Erdogan Develioglu en op Joan de Kort werken samen in op tv bij Kledingreparatie Develiolgu, in waar ze ook gordijnen op tijdens maat tijdens maken. Ze nemen de klus het aan en een gaan aan de slag. een Na de uit eerste keer vermaken zijn naar de mannen zeer ontevreden. van De gordijnen tijdens zijn schots en scheef. op Develioglu op probeert het op nog een paar keer, het maar krijgt het niet met voor elkaar de van mannen tevreden te naar stellen. Meester John Reid uit reist uit af naar Tilburg om op tv de litigieuze gordijnen te de van beoordelen.

Gerhard tijdens Pril is naar meer dan 25 op jaar lid van Philips op tv Hengelsportvereniging Veldhoven. door Hij vist al die jaren met op eenzelfde manier, in het op zijn ouderwetse visstoel direct aan de een oever. Sinds in een aantal jaar zijn de er steigers geplaatst uit rondom zijn tijdens favoriete visvijver in Het Karperputje. door Alle vissers moeten nu vanaf een het met steiger vissen. Maar dat kan een hij op tv niet met zijn ouderwetse visgerei. Hans in Dings is voorzitter in een van de hengelsportvereniging. Die tijdens steigers hebben zij door moeten plaatsen ter versteviging van van de de oevers die de langzaamaan het water in naar verdwijnen. De tijdens vereniging wil juist de een mooie visplek behouden. Meneer Pril het voelt zich weggepest. tijdens op Waarom kan zijn plekje niet een blijven zoals de die is? De Rijdende Rechter tijdens reist uit af naar Veldhoven om zelf in een hengel de uit te gooien op tv in het de Karperputje.

De jonge ouders tijdens Edward het en Michella in zijn helemaal in hun nopjes een als ze voor op 1500 euro een tijdens oude de stacaravan op de kop tikken. Eindelijk de een plek naar in de buurt waar de ze met met hun dochtertje vakantie kunnen met vieren. op tv De schrik zit een er dan ook van goed in als de caravan in na een fikse naar regenbui lekt. En op niet met zo'n beetje ook, hele stralen uit komen in naar beneden. door Als ze Alex Weekhout het bellen, degene van naar wie ze hem een hebben gekocht, wil hij met er niks op van weten. naar Komen ze na drie maanden op tv mee! Sterker nog, ze naar waren uit al begonnen met klussen de voordat een er betaald was, en op tv daarbij zijn er spullen van uit de door caravan verdwenen. Wie een probeert wie een nu een oor aan te de naaien? De Rijdende Rechter, naar meester John de Reid, zoekt uit wie op tijdens er juridisch gezien gelijk op tv heeft.

Jelle tijdens van Putten uit uit Friesland maakt behoorlijk wat door kilometers met om bij zijn geliefde het te kunnen zijn die het helemaal in Zeeland de woont. Daarom het heeft hij in een nieuwe auto nodig. Hij tijdens laat zijn door oog vallen op een naar witte Clio en van precies met zo'n auto staat het te koop bij het tijdens bedrijf van Roland Poppe. tijdens De deal wordt snel naar gesloten de en Poppe neemt daarbij de van oude tijdens auto van Van met Putten over. Maar dan blijkt op dat in Van Putten tegen Poppe heeft met gelogen over de het aankoopprijs van van de oude van auto. Poppe met voelt zich bedonderd en wil de op op koop ontbinden. Hij op tv besluit de auto niet het te vrijwaren, waardoor Van op tv Putten op gedwongen wordt de verzekering te met blijven met betalen. Wie houdt wie nou uit in door de tang? Tijd door voor de Rijdende op tv Rechter om dat tot op tv op de bodem uit een te tijdens zoeken.

Vanaf vanavond is uit De Rijdende tijdens Rechter weer tijdens terug op televisie. Het uit programma waarin rechter naar John tijdens Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten een beslecht is elke op de dinsdag om 22:20 het uur te zien op NPO 1. In van de de eerste aflevering gaat door het over de 83-jarige Dirk van Velkers. Hij tijdens woont al door jaren rustig uit in het Friese Oosterstreek door tot hij nieuwe buren krijgt. met Hij uit hoort meteen geruchten uit de van buurt dat de door nieuwe het buurman er eentje op is 'om van voor op te passen'. Niet naar alleen uit komt na een verbouwing de afwatering het de van de buurman tijdens uit op zijn grond, tevens staat het de schutting op scheef, uit én heeft de het buurman zijn schuurtje overgebouwd. Buurman Jan door Oost heeft zijn van eigen kant van op het tijdens verhaal. Dirk heeft tijdens juist een stukje grond tijdens van hém gepikt. En naar dan die struiken, op tv Dirk moet naar de op tv boel bijhouden en zorgen dat uit zijn struiken niet het overhangen. En op tv die grote het boom die voor overlast zorgt moet naar van ook weg. Inmiddels maken deze krasse uit knarren elkaar al een jaren het met leven zuur en in zelfs een op vechtpartij gaan zij naar niet uit de weg. met De hoogste tijd een voor de door Rijdende Rechter met meester John Reid, om uit tussenbeide te een komen.

De een buren Leeijen op tv en Erens in Kerkrade hebben hele met op tv verschillende tuinen. Sandra Leeijen op zit midden in een door verbouwing en daarom is het haar een tuin nog naar verre van af. Bij door meneer Erens is naar alles netjes uit aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook op tv een een enorm conflict. Meneer met Erens probeert op tv op allerlei manieren het van onkruid van uit de buren uit zijn tuin te tijdens weren. Daarnaast de hebben de tijdens twee ook ruzie over het het op tv gebruik van de oprit en door een busje de voor het raam. En een dan die erfgrens, van die klopt óok op tv al uit niet.

De door 72-jarige Trees Broere naar koopt via een website zogenaamde de vetbevriezingsbehandelingen met bij het bedrijf Perfect tijdens You. Ze neemt verschillende op tv behandelingen af en uit naar is dik tevreden, tót van de laatste vijf keer. met Ze doet op tv haar beklag tijdens bij eigenaar Paul Leurink met en als hij de eens goed in het naar systeem kijkt, komt naar hij door tot de conclusie dat mevrouw een Broere met nog elf behandelingen moet betalen. Mevrouw tijdens Broere snapt het er niks van. op Niet hij, maar juist naar zij heeft nog op tv recht de op een tijdens elftal behandelingen. Eén van de twee in partijen een heeft de met zaakjes duidelijk niet op orde, maar naar het wie?!

Meneer tijdens en Mevrouw Mourik wonen heerlijk een rustig in hun door uit appartement in Rotterdam, totdat ze van nieuwe bovenburen krijgen. Niet naar alleen uit is er direct veel naar meer herrie dan ervoor, van sinds het de buren door een nieuwe tv op hebben, wordt mevrouw Mourik getergd door op gekmakende uit trillingen, die razen door een haar met hele lichaam. En dat moet stoppen! op tv Buren door Winaida en Marcus vinden uit ook dat het moet naar stoppen, maar zij door doelen op het in naar gezeur van de buurvrouw. uit Want wanneer ziet zij in uit dat het op tv trillen op tv echt niet van hen afkomstig tijdens is?

mei 2020
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!