Programma gemist?

Meneer Osseforth met speelt al het jaren met veel plezier bridge tijdens via StepBridge, van een internetbridgeclub. in Dit gaat altijd op tv goed, totdat hij de een melding binnen van krijgt. Een andere bridgespeler beticht in hem van stalking. met Osseforth doet melding de bij de arbiter, op tv want stalking, dat op tv is de een strafbaar in feit en daar met is absoluut geen een sprake van. De arbiter besluit uiteindelijk een na contact op tv met beide door partijen niet verder in te uit gaan op in de inhoud uit van de op zaak, maar de twee op 'uit elkaar' te met halen. De computer bepaalt dan op dat de in twee niet meer door bij elkaar een kunnen kijken naar en met elkaar kunnen een spelen. Een een prima oplossing, vindt de bridgeclub. op Meneer Osseforth tijdens vindt het belachelijk. Nu krijgt een hij een sanctie op voor iets wat op tv hij helemaal niet het doet. op Tijd voor de Rijdende Rechter van om zich in over op tv deze zaak te in buigen.

Karen van Gruntjes adopteert uit via Marktplaats een hondje uit tijdens Roemenië. met Ze haalt Eva op het bij Antoinet van der een Stelt. Er wordt met gelijk vermeld dat Eva van tijdens last heeft van giardia. Bij thuiskomst van de wordt het hondje uit steeds lustelozer. Met de goedkeuring uit van Van der Stelt een gaat Gruntjes met tijdens met Eva naar de dierenarts. met Dat bezoek kost in 270 euro. Dit geld op tv wil Gruntjes met terugkrijgen van Van der Stelt, op tv maar die de geeft het ineens niet meer thuis. Daarnaast heeft uit met Eva verlatingsangst en sloopt de boel door als het Gruntjes naar haar werk op tv is. de Na anderhalve maand gaat Eva, in het goed overleg, terug een naar Van der van Stelt. In door de adoptievoorwaarden staat dat in Gruntjes naar bij terugplaatsing haar geld met terugkrijgt, maar ook dat in de bedrag krijgt ze niet. Gruntjes heeft door 100 euro ontvangen, met op op tv de overige de kosten wacht ze nog steeds. in De Rijdende Rechter Mr. door John Reid door reist af uit naar Dussen met om te beslissen waar Gruntjes recht naar op de heeft.

Ilonka Kuipers laat van de batterij tijdens van haar door mobiele telefoon vervangen bij uit een plaatselijk een 'mannetje' die een op vriendin van haar naar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said een door zegt direct dat er een grote in kans bestaat dat het de er schade kan ontstaan van in het glazen omhulsel van het dat type smartphone. de Ondanks de met waarschuwing gaat door ze akkoord. Als door ze na tijdens een uur terugkomt schrikt ze zich met rot, haar telefoon een is total op loss. Meneer Said zegt het dat door de schade voor haar op eigen risico is. op Waarschuwing op of niet, Kuipers vindt uit dit onacceptabel. Tijd voor de de Rijdende met Rechter om te met bekijken hoe het juridisch is de geregeld door in dit met conflict.

Meneer het Mestrom houdt al een jaren met plezier een uit tuin op Natuur Hobby de Park Deurne. Zijn in tuin bevindt zich de helemaal achterin op het uit het complex. Daarom maakt van hij altijd gebruik van de van on-officiële achteringang. Totdat met het met nieuwe bestuur om veiligheidsredenen overweegt uit door het hek volledig af naar te sluiten met door een kettingslot. Mestrom op tv is woest. Realiseren de in bestuursleden zich wel dat naar op Mestrom wegens gezondheidsproblemen slecht ter in been de is en dan tijdens helemaal om moet lopen?! Hij de dreigt zijn slijptol erbij op naar te pakken als tijdens terreinbeheerder Marcel Zieltjes het slot er van omheen in legt. Van zulke door dreigementen is het bestuur op niet tijdens gediend. Dan maar meteen door het slot erop. in Meneer Mestrom is ervan overtuigd op tv naar dat Zieltjes hem wil dwarsbomen en door wil wegpesten. De door Rijdende door Rechter reist van af naar Deurne om het van verhaal van beide het partijen aan te uit horen en dan natuurlijk door een op tv glasheldere uitspraak te de doen.

Familie Roosenburg met woont in een appartementencomplex het in naar Poortugaal. De woning ligt op op het zuiden door en heeft met een plat door dak. Hierdoor wordt op het in de zomer door erg warm met en daalde vorig jaar met de temperatuur de in de nacht niet onder de van naar 32 graden. Dat is met mevrouw Roosenburg niet in de uit naar koude kleren gaat het zitten. Ze heeft zelfs met de oververhittingsverschijnselen in het ziekenhuis het gelegen. Tijd op voor een airco. Maar op tv de VvE heeft door met een algemene op tv ledenvergadering tegen uit gestemd. Medebewoners van zijn bang voor geluidsoverlast. Tijd tijdens voor de van Rijdende Rechter in om te onderzoeken hoeveel de overlast zo'n naar airco voor de op omwonenden oplevert.

Ben naar Jeuring laat op in juli 2017 door Zuidema Schuttingen op tv een schutting in plaatsen. Hij met betaalt direct contant. Vervolgens stuurt door Zuidema een van rekening van nog eens uit 686,99 euro. Zuidema het zegt een tijdens fout te de hebben gemaakt in van de factuur, maar het is met uit altijd al duidelijk door geweest hoeveel zijn schutting per met m2 kost. Jeuring weigert door te betalen, hij van heeft alles een al naar afgerekend. Zuidema is er zo klaar naar mee dat met hij eind augustus het zijn het medewerkers de opdracht geeft een om vier op tv schuttingdelen uit de tuin van Jeuring door door te verwijderen. Die op zijn nooit betaald, dus met wettelijk nog van Zuidema, is naar zijn redenering. op tv Meester John een Reid reist af het naar Assen om te bepalen in van wat er met de schuttingdelen en de de rekening moet op tv van gebeuren.

De Turkse mevrouw tijdens Akyuz begint drie door door jaar terug vol op tv goede moed een supermarkt in in een winkelcentrum in uit Amstelveen. Haar komst door wordt alles behalve gewaardeerd uit door de buurt. op Hoewel op ze veel tevreden klanten tijdens heeft, hebben de omliggende op door winkels en omwonenden vooral klachten. Ze het volgt de naar regels naar niet, de uitstalling naar is geen gezicht, ze belemmert de het doorgang, en een het afval op tv en rottend fruit zorgen voor op tijdens enorme stankoverlast, vinden met zij. Mevrouw Akyuz zit met de op van handen in het haar. Volgens op de in familie Heine, die een schoenmakerij runt op tv een aan de overkant, is iedereen door gebaat bij in duidelijke regels. door Tijd voor de Rijdende naar Rechter om die in duidelijkheid te in geven.

Hans Hermse tijdens en William op tv Jansen wonen samen een in hun een appartement in Tilburg. In de woning door zijn veel ramen van van waar ze overal in dezelfde gordijnen voor willen hebben. in Ze vinden kant-en-klare een grijze exemplaren en op gaan op van zoek naar een naaiatelier om de ze te door laten het vermaken. Erdogan Develioglu uit en Joan de Kort in werken samen bij uit Kledingreparatie Develiolgu, waar ze op tv ook gordijnen een op maat tijdens maken. Ze nemen de klus aan uit en gaan aan op tv op tv de slag. Na in de eerste keer tijdens vermaken zijn de mannen zeer ontevreden. met De in gordijnen zijn schots tijdens en scheef. Develioglu door probeert het nog uit een paar keer, maar tijdens krijgt het het niet voor elkaar naar de mannen naar tevreden te stellen. Meester John het Reid reist af naar op tv uit Tilburg om de litigieuze in gordijnen te met beoordelen.

Gerhard Pril tijdens is meer dan 25 de jaar lid van in Philips Hengelsportvereniging op tv Veldhoven. Hij vist op tv al die jaren op van eenzelfde manier, op tv in een zijn ouderwetse visstoel direct een aan de oever. met Sinds een aantal jaar op zijn er steigers geplaatst tijdens op rondom zijn favoriete visvijver Het door Karperputje. Alle op tv vissers moeten nu vanaf de een steiger een vissen. Maar de dat kan hij niet met zijn door ouderwetse visgerei. van Hans Dings is voorzitter van van de op tv hengelsportvereniging. Die de steigers hebben zij naar moeten plaatsen ter versteviging naar van de oevers die op langzaamaan het het water in op tv verdwijnen. De vereniging wil juist met op tv de mooie visplek behouden. Meneer Pril uit voelt op tv zich weggepest. Waarom op tv kan zijn plekje van niet blijven in zoals die is? De Rijdende op tv Rechter reist af de naar Veldhoven om zelf op tv uit een hengel uit te gooien in tijdens het door Karperputje.

De naar jonge ouders Edward met en Michella zijn helemaal in op hun nopjes als in ze voor van 1500 het euro een oude stacaravan op door de kop tikken. Eindelijk in een plek uit in de in buurt waar tijdens ze met hun dochtertje vakantie tijdens kunnen vieren. De schrik in zit van er dan ook tijdens goed in naar als de caravan het na een fikse regenbui het lekt. En niet zo'n beetje uit ook, hele stralen op tv komen de naar beneden. Als ze Alex een Weekhout bellen, degene met van wie het ze hem naar hebben gekocht, wil op hij er op tv niks van weten. Komen in ze na drie met maanden mee! Sterker nog, ze op tv waren al begonnen van met klussen met voordat er betaald was, door het en daarbij zijn er spullen uit uit op tv de caravan verdwenen. Wie probeert met wie nu een uit oor met aan te naaien? De Rijdende Rechter, door van meester John Reid, zoekt het uit wie in er juridisch gezien gelijk uit heeft.

Jelle in van Putten uit Friesland maakt uit tijdens behoorlijk wat kilometers om bij zijn van geliefde te kunnen door zijn die door helemaal in uit Zeeland woont. Daarom heeft hij van een in nieuwe auto het nodig. Hij laat zijn oog van vallen op de een witte Clio uit en precies zo'n door auto staat tijdens te koop bij het bedrijf van het Roland Poppe. De tijdens deal wordt naar snel gesloten en Poppe op tv naar neemt daarbij de oude auto van op de Van Putten over. Maar de dan blijkt dat Van uit Putten van tegen Poppe heeft in gelogen over de naar aankoopprijs van de oude auto. Poppe op voelt zich bedonderd het en wil de met koop de ontbinden. Hij besluit het de auto niet te uit vrijwaren, waardoor Van Putten tijdens gedwongen wordt op de verzekering te blijven op tv betalen. van Wie houdt wie nou in de van de tang? Tijd voor de uit Rijdende Rechter om dat uit tot op de het bodem uit te naar in zoeken.

Vanaf van vanavond is De Rijdende een Rechter de weer terug op televisie. Het programma op tv waarin een rechter John het Reid burenruzies, familievetes en in andere conflicten beslecht met is elke de dinsdag om 22:20 uur naar te zien op NPO in 1. In de het eerste aflevering gaat het op over de 83-jarige op tv Dirk Velkers. Hij woont tijdens al jaren met rustig in het Friese tijdens Oosterstreek tot hij naar nieuwe buren een krijgt. Hij hoort een meteen geruchten uit de het buurt dat de in nieuwe buurman er een van eentje is 'om voor het op te een passen'. Niet alleen het komt na een verbouwing de tijdens afwatering van het de buurman uit op tijdens zijn grond, tevens uit staat de schutting uit scheef, op tv én heeft de buurman zijn schuurtje van overgebouwd. de Buurman Jan Oost heeft zijn uit op eigen kant van het verhaal. Dirk in heeft juist een tijdens stukje grond uit van hém gepikt. tijdens En dan tijdens die struiken, Dirk een moet de boel bijhouden de en zorgen dat zijn tijdens struiken niet overhangen. op En door die grote de boom die voor op overlast zorgt moet ook weg. Inmiddels van maken het deze krasse de knarren elkaar al het jaren het leven zuur en op zelfs een vechtpartij gaan de zij tijdens niet uit de de weg. De hoogste tijd de voor de de Rijdende Rechter met meester John Reid, om de tussenbeide te naar komen.

De buren door Leeijen en in Erens in naar Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra de het Leeijen zit midden in een verbouwing de en daarom is het in haar tuin nog verre door van af. Bij meneer Erens uit is alles netjes de aangeharkt. En daarover uit ontstaat naar dan ook een van enorm conflict. Meneer Erens door probeert op allerlei manieren van het van onkruid van de buren de uit zijn tuin te op naar weren. Daarnaast hebben de twee ook de ruzie over van het op tv gebruik van de oprit en uit een met busje voor het raam. het En dan die naar erfgrens, die het klopt óok al naar niet.

De van 72-jarige Trees Broere koopt via op tv de een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij tijdens het naar bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende op behandelingen af tijdens en is dik tevreden, uit in tót de laatste vijf keer. Ze naar doet haar beklag de het bij eigenaar Paul Leurink een en als hij eens goed van in van het systeem kijkt, komt hij met tot de conclusie in op dat mevrouw Broere nog elf naar behandelingen moet uit betalen. Mevrouw Broere snapt tijdens er niks van. de Niet in hij, maar juist zij heeft een nog recht op tijdens een elftal uit behandelingen. Eén de van de twee partijen heeft een de zaakjes duidelijk niet met op orde, maar een uit wie?!

Meneer de en Mevrouw Mourik wonen heerlijk op rustig in op tv hun appartement met in Rotterdam, tijdens totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. uit Niet uit alleen is er direct veel meer naar herrie dan tijdens ervoor, sinds de de buren een nieuwe tv naar hebben, wordt mevrouw het Mourik in getergd door gekmakende op trillingen, die razen met door haar hele lichaam. En de dat moet de stoppen! Buren een Winaida en op Marcus vinden ook naar dat het moet door stoppen, maar zij doelen op het de gezeur een van de het buurvrouw. Want wanneer een ziet zij in dat het uit trillen echt niet van door hen afkomstig naar is?

maart 2021
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!