Programma gemist?

Vanavond in De tijdens Rijdende Rechter: van Geploeter op de motorscooter. Rob uit Vermaat koopt in in 2014 een door nieuwe motorscooter uit en is zo blij als de een kind. Met door veel naar plezier maakt in hij zijn ritjes. Tot op het in op tv de zomer van 2017 helemaal misgaat. door De met scooter wil het niet meer starten en Vermaat de laat hem maken door voor 1135 het euro. Dat op tv is veel geld en Vermaat de vindt dat de importeur in die rekening moet met betalen, want in het is een de fabrieksfout. het De importeur zelf is uit het daar niet mee eens. door Vermaat het moet bij met zijn dealer aankloppen. in 'De Rijdende Rechter' bekijkt hoe op tv het juridisch naar is geregeld een in dit slepende een conflict.

Vanavond in naar De Rijdende Rechter, met waarin het rechter John Reid door burenruzies, familievetes en andere uit conflicten beslecht: Gerda en het Michel uit Scheemda hebben al een jaren prima contact van met de van buren. Ze van zeggen elkaar van goedendag, komen soms van bij elkaar over tijdens de vloer en helpen elkaar wanneer met nodig. de Als de buurman van door nummer 67 Gerda helpt tijdens met bomen uit met naar de grond halen, naar komen de buren einde van uit de dag even de borrelen bij Gerda een en het Michel. Buurvrouw Zwanet naar van nummer 65 op is daar ook bij. van In eerste instantie het allemaal leuk en aardig, totdat een de in buurman van nummer uit 67 en buurvrouw Zwanet gaan van flikflooien op de met in bank en beginnen te kussen. Hoe naar durven ze! op tv Vindt Gerda, uit want buurman nummer tijdens 67 is getrouwd een en zijn vrouw is ook door op een de borrel. De volgende dag naar spreekt Gerda buurvrouw tijdens door Zwanet erop aan: ze wil dit op tv absoluut naar niet in haar huis en in ze in wil de vriendschap verbreken. Dan met begint de in ellende. met Meester Reid reist af naar Scheemda in om door de zaak eens in grondig uit te op zoeken.

De Rijdende naar Rechter uit is vanaf vanavond weer het elke dinsdag door rond 22:25 uur op tv te zien op met NPO 1. In dir programma beslecht de de rechter John Reid uit burenruzies, familievetes en andere in conflicten. In deze eerste aflevering met van op tv het nieuwe seizoen: al van jarenlang klaagt het echtpaar in Verweij over naar gevaarlijke bomen die dichtbij hun op tv op huisje staan op Bungalowpark L’air door pur in Baarle Nassau. van door Tijdens een winterstorm een gebeurt dan ook precies dát een waar ze bang de voor zijn; er naar valt een spar door boven op hun van huis. De VVE van door het van park is aansprakelijk vindt de de familie het Verweij en moet de de kosten betalen op die hun een verzekering niet dekt, een namelijk 250 euro eigen risico. op Onzin, zegt de VVE, tijdens wij zijn niet de eens aansprakelijk een gesteld door het echtpaar. van op Rijdende Rechter John op tv Reid onderzoekt met het kadaster óf door de boom een wel uit op de grond van het uit park de stond. Alleen dan kan met het park misschien aansprakelijk worden het gehouden voor de het uit schade.

Arjan naar Mos runt uit een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel een Saarloos in en Brigitte het Koolen rijden naar volle tevredenheid voor uit hem. Toch betaalt in hij op van een op gegeven moment hun door facturen niet meer, terwijl de op pakketjes netjes zijn afgeleverd. in Saarloos op tv en Koolen een zijn woedend; betalen moet íe! een Mos zit een beetje van krap en tijdens er speelt nog iets: naar Saarloos en op Koolen van roddelen over hem en maken hem uit zwart tijdens bij de een opdrachtgever. En er komt nog bij de dat Saarloos van naar tijdens alcohol stinkt en daardoor niet meer een voor alle opdrachten op ingezet kan een worden. Mos draait de de zaak om; naar hij betaalt een niks en eist door een schadevergoeding van het koeriersduo de wegens de wanprestatie. De Rijdende Rechter duikt uit naar in de wondere wereld van van de op tv koeriersdiensten en onderzoekt door wie er gelijk naar heeft.

Wil Boekkooi door is wat je een noemt een krasse naar dame. op Na een heftig ziekbed naar is ze in tijdens een kamer in op tv het verzorgingshuis beland. in Maar ze wil er een nog de graag op uit. naar Als ze op de televisie met een reclame ziet over op de een prachtige scootmobiel belt ze meteen een de door leverancier. Na een complete uit demonstratie van de scootmobiel van met alle accessoires de schaft ze een van uit exemplaar aan, zonder het extra's én bedingt ze een een flinke korting. Ze op tv is in haar op nopjes, tot tijdens ze een folder met in haar postvak naar vindt, waarop staat dat op je bij op tv aankoop gratis een achteruitkijkcamera krijgt. van Het bedrijf zegt, met u heeft al het een flinke door korting gekregen op de een op tv scootmobiel, dus u heeft geen recht naar meer op een de achteruitkijkcamera. Mevrouw op tv Boekkooi met houdt vol dat ze daar de wel degelijk het recht op heeft. Sterker nog; uit ze zal in niet rusten voordat met het bedrijf op tv haar die achteruitkijkcamera geeft. een De het Rijdende Rechter moet op tussenbeide komen en bekijkt naar de zaak het van de juridische kant; door heeft mevrouw Boekkooi een nog recht naar op de achteruitkijkcamera, een of niet?

Meneer De op Wit komt naar de volle tevredenheid een met zijn bedrijfsauto op bij de garage van naar meneer Bakiman. met Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen uit en de mannen door raken het zelfs met elkaar op tv bevriend. Tot meneer De op Wit van aan de kant van uit de weg op tv staat met zwarte van rook uit de uitlaat. de 'Dat moet de turbo zijn', de zegt Bakiman. met Tot drie uit keer toe vervangt Bakiman in de turbo. Maar op ook de derde met keer belandt De naar Wit aan tijdens de kant van de tijdens weg. Bakiman krijgt niet met de de kans om nóg van een reparatie uit op te voeren. De Wit naar zoekt een naar andere garage een en laat daar de auto voor op 2300 euro maken. met van Sindsdien rijdt de auto tijdens als een uit zonnetje. De Wit eist de het geld terug op tv van Bakiman op voor de eerste een reparatie, maar daar gaat Bakiman op tegenin. naar De Rijdende Rechter meester John Reid op tv haalt er een op deskundige bij, uit zodat hij tijdens precies weet wat van er mis op is gegaan met de een turbo én wie door dat moet tijdens betalen.

Monique het Schievink koopt in 2013 door een hoekwoning mét een garage in op tv Beverwijk. Er is een geen officiële inrit meer op naar de garage een toe, dus rijdt Monique op met van haar auto over de stoep. met De door vorige bewoners een hebben dat ook altijd gedaan aldus naar Monique. het Volgens de gemeente Beverwijk is de dat op grote onzin. Een in stoep is een stoep een en geen rijbaan. En het die op garage is uit in de ogen van de uit gemeente ook helemaal geen op garage. een Het is een van aanbouw die via de een openbare weg tijdens helemaal niet bereikbaar op tv is met een auto. door Nu de door doorgaande weg voor op tv de deur van uit Monique op de in schop gaat, hoopt ze tijdens dat op tv ze via De Rijdende Rechter op eindelijk gelijk krijgt: haar uit garage ziet van er uit de als een garage, er staat door een auto in door met én de bestemming die er het op zit is op tv parkeren. in Nu alleen nog een inrit! Meester op naar Reid vraagt een ontheffing aan op voor zijn auto door om met met eigen ogen de situatie in in Beverwijk te op bekijken.

Mevrouw Duyts slaapt een in een oorverdovend in naar lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart de zij dat. In met werkelijkheid woont zij uit in een op rijtjeshuis in Capelle aan in den IJssel. Mevrouw Duyts op tv wordt helemaal de gek naar van het lawaai. Haar de buren, de familie door Albersen, snappen er niets het van. Zij worden verdacht van van de herrieproductie, op met maar houden vol onschuldig een te zijn. De het Rijdende Rechter uit John Reid reist af naar Capelle met aan den op tv IJssel van om de zaak uit op tv te zoeken.

Thea Bosch huurt op samen met van haar drie honden en met acht puppy's naar naar alle door tevredenheid een klein gedeelte van door de riante boerderij uit van van de familie Roelvink. De naar familie het Roelvink is kind aan huis bij een mevrouw Bosch naar en met onder het genot de van een bakkie koffie van en sigaretje wordt op lief en met leed gedeeld. Totdat ineens blijkt dat het mevrouw Bosch op de energiekosten door niet kan betalen. Ze naar verhuist naar naar een ander een huisje en dan begint met alle ellende. De familie Roelvink met vindt namelijk een dat mevrouw Bosch met nog rekeningen moet een betalen, uit maar mevrouw Bosch vindt naar dat de familie Roelvink door haar juist nog de geld tijdens verschuldigd is. De Rijdende Rechter John tijdens in Reid reist af naar een Eibergen om de door zaak uit te met zoeken.

Mevrouw Kolijn woont met naar alle tevredenheid tijdens in appartementencomplex Loevestein door in de Heemskerk. Nu ze van een beetje uit op leeftijd komt, gaat in het lichamelijk hier en van daar wat minder. op Om de toch lekker zelfstandig haar boodschappen in uit het dorp te op tv kunnen doen, schaft de zij een scootmobiel tijdens aan via naar Marktplaats. Omdat er van in de de ruime gemeenschappelijke hal al zo'n van booster staat, de parkeert zij die met van haar daar het naast. Maar een dan ontstaat er vrijwel direct van een tijdens enorm conflict met het op bestuur van tijdens de Vereniging Van tijdens Eigenaren. Het is verboden om door die booster in van op tv de hal te parkeren. Dat ding de moet onmiddellijk weg. van Meester John Reid naar gaat het met behulp van een aantal het deskundigen onderzoeken met of de die scootmobiel van mevrouw Kolijn in illegaal geparkeerd tijdens staat.

Jarenlang geniet op tv meneer uit de Boer van in een vrij uitzicht vanuit zijn riante met in villa in het mooie op tv Dalfsen. Totdat op tv zijn nieuwe buren meneer Esselink en uit meneer Borger er met komen uit wonen. Aanvankelijk willen uit Esselink en Borger door De Boer best tegemoet in komen en een mooie het lage tuin door aanleggen. Maar als het meneer De Boer weigert tijdens de zijn enorme eiken te snoeien, is naar voor meneer een Borger de maat in vol. Oog om het oog , van tand om tand, vindt met hij. Hij van plant een bos met op tv honderden sparren door en een enorme prunus. van Dit tot tijdens grote frustratie van uit meneer de Boer. Meester Reid de reist op af naar Dalfsen en uit gaat tijdens de zaak bekijken.

In De in Rijdende Rechter beslecht rechter in door John Reid burenruzies, familievetes een en andere conflicten. op Vanavond is het van verhaal van een helse herrie naar met in Maastricht te zien. op Mevrouw Halmans uit het Maastricht wordt al twee uit jaar knettergek door van een soort denderend, door laag geluid. Ze weet in het zeker dat buurman Etienne Damen tijdens dat naar op de één een of andere manier op veroorzaakt. Maar hij houdt een vol van niks door te weten. Sterker nog, met hij hoort ook helemaal uit in niks. De woningbouwvereniging, in de kinderen van mevrouw Halmans naar en de een moeder van meneer op tv Damen; iedereen wordt erbij tijdens gehaald om uit te ontdekken wat nou het die gekmakende uit herrie veroorzaakt. Maar niemand van kan iets uit ontdekken. Meester door John Reid reist af naar Limburg op tv om zelf te met luisteren wat mevrouw van Halmans van nou zo dwars op tv zit.

Het draait op tv in deze zaak op tv om de kapotte versnellingsbak een van de auto naar van meneer Kalmoua. de Dolblij is hij de met op zijn nieuwe een auto die hij het heeft gekocht van een verkoper uit het Haarlem. Maar in na het een paar maanden begint uit de ellende. Eerst breekt op tv de kabelboom en een een de paar dagen later is het alweer tijdens 'raak' en ontploft tijdens de versnellingsbak. van Geen het nood, want meneer Kalmoua heeft garantie op bij het demontagebedrijf uit in 'Altijd Raak' van Dave uit Penders. Dat denkt hij in tenminste. Dave een Penders vindt namelijk in dat meneer Kalmoua helemaal geen in door recht heeft op met garantie. Mr Reid reist uit af naar Vlaardingen om deze tijdens van zaak uit te van zoeken.

Naast de in woning van Tonny een en Helma Wijering op tv ligt een de groenstrook van de op tv gemeente met daarin twee enorme van esdoorns. Vijfentwintig uit jaar geleden toen het in echtpaar de woning naar betrok hebben tijdens ze zelf aan de de gemeente door gevraagd of die uit groenstrook daar kon een worden aangelegd, direct naast hun op tv perceel. uit De gemeente tijdens Losser had namelijk uit op die plek een trottoir naar bedacht in en dan zouden zij op behoorlijk wat inkijk van hebben vanaf naar de stoep. Inmiddels zijn de esdoorns van gegroeid en op tv veroorzaken heel met veel overlast. Dus met de familie tijdens Wijering eist dat de gemeente een die bomen kapt. Rijdende uit Rechter van John Reid uit reist af naar op Losser om de het zaak juridisch tot op de het bodem uit uit te zoeken.

Maurice door van der Bijl en Ethol door Rozendaal zijn in al tien jaar door goede buren. het Dit verandert op van de een op de andere tijdens dag als Van een der Bijl uit de met auto van zijn naar buurvrouw leent. Hij krijgt een op botsing met een in andere auto, maar durft met dit het niet direct op op tv te biechten. Mevrouw Rozendaal in schakelt de haar verzekering in. Als ze door de schade wilt de laten een uitbetalen door de verzekering gaat ze in er 5 schadevrije in jaren op achteruit naar én met ze krijgt op tv een enorme premieverhoging. Van naar der Bijl uit betaalt niets, ze moet maar overstappen tijdens naar een uit goedkopere verzekeraar. Rijdende Rechter het John Reid duikt op tv tijdens het verzekeringsrecht in de voor een glashelder op tv oordeel.

september 2018
18-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: Geploeter op de motorscooter

Vanavond in De Rijdende Rechter: Geploeter op de motorscooter. Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal misgaat. De scooter ...

11-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

Vanavond in De Rijdende Rechter, waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar o...

04-09-2018 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter is vanaf vanavond weer elke dinsdag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. In dir programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen: al jaren...

10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

27-02-2018 22:20

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

20-02-2018 22:20

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

13-02-2018 22:25

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

30-01-2018 22:30

De Rijdende Rechter: Helse herrie

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: Helse herrie

In De Rijdende Rechter beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. Vanavond is het verhaal van een helse herrie in Maastricht te zien. Mevrouw Halmans uit Maastricht wordt al twee jaar knettergek van een soo...

23-01-2018 22:25

De bonnetjesaffaire

De Rijdende Rechter - De bonnetjesaffaire

Het draait in deze zaak om de kapotte versnellingsbak van de auto van meneer Kalmoua. Dolblij is hij met zijn nieuwe auto die hij heeft gekocht van een verkoper uit Haarlem. Maar na een paar maanden begint de ellende. Eerst breekt de kabelb...

16-01-2018 22:20

De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar ...

09-01-2018 22:25

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 290
  • Laatste uitzending op 18-09-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord