Programma gemist?

In met de laatste aflevering van De door met Rijdende Rechter meneer en mevrouw Tidu. de uit Zij hebben in uit Twekkelo een behoorlijke lap tuingrond een op de een kop weten te op tikken. Nu zij met van hun welverdiende pensioen genieten, naar kunnen op ze zich daar lekker uitleven op met het hun groene van vingers. Probleem is alleen van de erfgrens met het met naastgelegen tuinencomplex. Langs de met in erfgrens hebben de naar tuinders volgens Tidu bijna op anderhalve meter grond ingepikt. De naar eigenaren van een het tuinencomplex vinden uit het belachelijk. Die de grens loopt al op tv zeker vijftig jaar op zo, op tv dus daar hoef je geen tijdens ruzie over het te maken wat hen een betreft. Daarnaast in speelt er misschien in nog wel een een veel groter probleem. De grond door door wemelt van de asbest. op tv Rijdende Rechter naar meester John Reid reist af naar op Twekkelo een waar hij in zelf de stukken asbest van de uit grond met kan rapen.

De het paastakken vallen bij met meneer Lemmens naar uit Den Haag zomaar uit met de lucht op zijn op tv terras. Zijn buurman een het heeft namelijk een nogal uit de het op tv kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin tijdens staan. naar De paastakken vallen op bij meneer Lemmens tijdens uit Den op tv Haag zomaar uit de van lucht op zijn terras. Zijn een buurman heeft op tv namelijk een nogal uit van de kluiten tijdens gewassen in kronkel-iep in zijn tuin staan. het Jos Lemmens heeft ontzettend uit veel last door van de boom. van Niet alleen vallen door er in takken uit de met boom, in de op herfst ligt zijn strak betegelde tuin op onder uit het blad. tijdens En in de zomer als hij van op de zijn terras wil op zitten, liggen er enorme met hopen van duivenpoep. Buurman Etienne Martinus tijdens vindt het uit allemaal maar gezeur. Een beetje een groen naar in de wijk is toch uit juist fijn! En daarbij op komt, in zo'n boom van verwijderen uit de van achtertuin kost bakken met geld. door Dat geeft íe liever op tv de aan iets anders een uit. De Rijdende Rechter meester uit John Reid gaat langs het in in Den Haag met een leger door op tv deskundigen om te bepalen wat op tv er met het de boom een moet gebeuren.

'Buurvouw, zal ik door op tv u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat tijdens krijgt ze dit door te het horen als uit buurman Buis over de schutting hangt door en de naar haar zit te door gluren. het 'Buurvouw, zal ik een u even insmeren?' Volgens uit mevrouw Kumutat krijgt ze dit op tv te horen een als door buurman Buis over de schutting het hangt en naar in haar zit te gluren. met Kumutat denkt met dat Buis zelfs door zo naar ver gaat in het bespieden dat het uit hij afluisterapparatuur heeft geplaatst. met En daarom besluit de familie een op Kumutat om twee mooie leibeuken tegen op tv de erfgrens te een planten, zodat de met buurman uit uit het zicht is. van Meneer Buis vindt naar gluren en afluisteren door totale de onzin, dat zou door hij nooit doen. de Hij eist dan ook met dat de bomen van verwijderd worden. door Ze staan veel te het dicht bij de erfgrens en de er komt een troep vanaf van en dat met valt in zijn de tuin.

De een 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vorig in jaar zijn van eerste woning in op Zaandam. van Hij is helemaal blij, maar er de met moet veel gebeuren. Hij laat onder van andere op tv een nieuwe pvc-vloer leggen door naar Hoogland Vloeren. De het uit 28-jarige Kevin Echthuizen de koopt vorig jaar zijn de eerste woning in Zaandam. Hij tijdens is helemaal op blij, maar er uit moet het veel gebeuren. Hij laat met onder andere met een nieuwe pvc-vloer leggen door op tv Hoogland Vloeren. Volgens de Kevin spreekt op hij van tevoren af dat uit door de vloer vlak afgeleverd wordt. tijdens Geen door probleem, volgens Hoogland Vloeren. Als uit de vloer op tv er eenmaal met in ligt, is van Kevin op zijn zachtst gezegd niet door blij met het het tijdens resultaat. De vloer zit vol hobbels de en uit bobbels. Kevin door weigert te betalen in en eigenaar Dirk met van Zandwijk stuurt van een incassobureau op hem af. Van een Zandwijk is met ervan naar overtuigd dat de vloer keurig op tv is gelegd, zeker op tv gezien de slechte staat naar van de het appartement. De met discussie over van wat glad, vlak of door egaal is, uit barst lost. Rijdende Rechter John met Reid op tv onderzoekt, op zijn sokken, hoe een erg het gesteld is een tijdens met de hobbels en bobbels de in de op vloer.

Als Jetty Kuiper in het tien jaar geleden haar eigen op tv bedrijfje op start als doula, life coach naar en afscheidsbegeleider, het plaatst ze op op haar website nietsvermoedend een foto een in van een beschuit met op muisjes. Als Jetty Kuiper een tien jaar in geleden haar eigen van bedrijfje start als doula, de life coach en afscheidsbegeleider, op plaatst ze op met haar website tijdens nietsvermoedend een foto van door op tv een beschuit met muisjes. Ze de heeft de de foto gevonden met op de website Dutch Free uit Card. Jaren later ontvangt in ze een een brief van het Belgische met een bedrijf Permission Machine. Ze van moet betalen het voor de foto. in Jetty vertrouwt het bedrijf een niet, maar verwijdert voor naar de zekerheid een toch maar het de foto. Jetty van schrikt ze zich rot tijdens als ze een paar maanden in de later een e-mail krijgt door van een advocaat uit met een de sommatie van 820 euro op tv voor auteursrechtinbreuk. En tijdens dat terwijl ze zich van echt van geen kwaad tijdens bewust is. de Meester John Reid op tv zoekt uit tijdens hoe het nu precies zit tijdens met de rechten een van de foto van en van de manier naar waarop Jetty de foto heeft met gebruikt.

Als de nieuwe de buren van Sari op door Koch zich niet eens even komen een voorstellen, is Sari door eigenlijk al op tv klaar het met ze. Theo en van Marinelle Hodes naar zijn zich van geen kwaad bewust. op tv Als in de nieuwe in buren van Sari Koch zich niet een eens even komen met voorstellen, is tijdens Sari eigenlijk in al klaar met ze. door Theo en Marinelle Hodes in de zijn zich van in geen kwaad bewust. Sari van Koch is zo vaak met op op tv vakantie dat voorstellen er op een beetje bij naar was ingeschoten. met Geen probleem toch? Nou wél naar een probleem. naar Zeker als de familie Hodes naar een tijdens zo'n vakantie de haagbeukhaag de verwijdert én naar zonder overleg een nieuwe met schutting plaatst. Rijdende tijdens Rechter meester John Reid naar de reist af naar Vlaardingen op om bij beide buren uit poolshoogte te het nemen.

Jarenlang is er een niets aan op de het hand tussen Trudy Dekker uit en haar in buren meneer Collée op en mevrouw Hundman. Tot op tv Ron van der Schaaf in op 1998 een bij Trudy komt wonen. Jarenlang op tv is er niets met aan de hand door tussen Trudy met Dekker en haar tijdens buren meneer Collée op tv en mevrouw Hundman. het Tot uit Ron van der Schaaf in door 1998 bij Trudy komt de wonen. het De buurmannen kunnen niet met op elkaar communiceren in en door de irritaties stapelen zich al snel een op. een Zoals het mos op het tijdens dak met van Collée wat zo op tv de tuin van door de buren inwaait. En naar tijdens dan het ergste probleem is een de de stankoverlast. Als Ron en uit Trudy in 2008 een op tv nieuwe keuken laten plaatsen, naar op krijgen zij kort tijdens daarna last van van geurtjes van de in buren. De aardappel- en sigarenlucht dringt naar via de naar afzuigkap hun woonkamer binnen. uit Trudy raakt met zelfs zo gestrest op tv van in de lucht dat ze met haar middagdutje in de naar garage moet naar doen. Meester Reid reist af het naar Medemblik de om de in zaak op te de lossen.

Al tijdens bijna vijftig jaar woont door het echtpaar Van een der Leij de uit Assen naar naar volle tevredenheid op een de Eschstraat. Zij de hebben alleen een probleem met in de buren op tv Ineke tijdens en Jeroen. Al bijna vijftig de jaar woont het echtpaar in Van der de Leij uit Assen naar naar volle tevredenheid tijdens op uit de Eschstraat. Al bijna even met lang maken zij naar gebruik van van hun recht naar van overpad om met door hun kliko's via hun van verhuurde woning op tv en dan zo via de een achtertuin van Ineke met een Bouma en haar vriend bij de de in openbare weg te komen. door Daar zit op tv 'm nou precies het probleem. naar Ineke en Jeroen zijn tijdens dat het zat, helemaal omdat met dat hele op recht van overpad van niet eens beschreven staat in naar hun in koopakte.

In het op Friese Nijehaske tijdens komt regelmatig de in Berenburger op tafel bij Eddy naar Koning en door zijn buren. uit Alles kunnen naar ze samen bespreken, behalve als het door gesprek de op het recht van overpad van aankomt. op In het een Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger door gezellig op tafel een bij Eddy een Koning het en zijn buren Liesbeth en op Sietze Koster. Alles kunnen op tv ze samen bespreken, van behalve als op het gesprek op het de recht op van overpad aankomt. Of zoals uit ze door in Friesland uit zeggen: Recht van reet. Dan de barst de bom. De in familie Koster moet op over het pad met van uit Eddy Koning om in hun in op tv zelf gebouwde garage te komen, maar naar Koning blijft volhouden tijdens het dat zij daar geen van recht op door hebben. Zijn ouders voerden al een tijdens tijdens jarenlange strijd hierover, en nu Koning op tv het het ouderlijk huis heeft overgenomen, is door dat op tv niet ineens tijdens anders. Er is het geen recht van tijdens reet aldus Koning. met Dit gaat behóórlijk ten koste van de de het ooit zo door goede contact.

De in heer en mevrouw Vermeulen in wonen met heel tevreden in een prachtig oud uit herenhuis in Nijmegen. tijdens Maar twee dingen de verstoren sinds een enkele jaren een behoorlijk hun woongenot en uit dat zijn de het uit de kluiten gewassen tijdens klimop naar en een enorm hoge oude in op tv muur tussen de tuinen. in De klimop hangt in aan de zes een meter hoge muur door en veroorzaakt behoorlijke met schade, volgens de familie Vermeulen. het naar En die muur is ook veel met te hoog, uit vinden ze. door Buurvrouw Wendy vindt het allemaal een onzin, in ze houdt van de klimop met en van van de mooie monumentale op tv muur. Beiden de mogen pertinent niet weg! Meester met Reid een reist af naar Nijmegen om op deze met oude muur en door klimop te het bekijken.

Hennie naar en Louise huren de al zeventien jaar een piepklein het gedeelte van een de boerderij door van Theo Schepper uit op het platteland. Al vrij uit snel gaat op tv het mis en is door de he... Hennie en met Louise huren al zeventien het jaar een piepklein gedeelte van tijdens op de boerderij van Theo Schepper een op met het platteland in met Wehl. Al vrij snel gaat het van mis en uit is het een op tv en al ellende tussen van de twee met partijen. Vernielingen, mishandelingen, dreigementen met en tijdens zelfs schieten met een luchtbuks op is vrijwel dagelijkse van kost. En met toch zeggen Hennie door en Louise een op paradijsje op een aarde te hebben gevonden, waar naar ze met een geen mogelijkheid meer het weg willen. Maar meneer door Schepper eist dat door ze per direct van de vertrekken, hij is hun getreiter meer de dan door zat. De de hulp van De Rijdende Rechter van wordt met ingeroepen om de boel tussen van de door huurbaas en de huurders te het sussen.

Bij een flinke naar regenbui breekt op het angstzweet op bij meneer Van van de Kamp uit. De de dakgoten van zijn buurman door Cohen worden naar naar zijn idee zo door slecht onderhouden. Bij uit een in flinke regenbui breekt het het angstzweet bij meneer Van in de uit Kamp uit. De met dakgoten van zijn buurman Cohen met worden een naar zijn idee zo slecht in onderhouden dat uit de kans op op lekkages de en overstromingen heel groot is. naar Daarbij liggen een hun huizen op het een laagste punt van een de uit straat waardoor zij sowieso heel op tv veel wateroverlast ondervinden, een aldus Van de naar Kamp. het Cohen vindt het met onzin, hij laat zijn dakgoten wel het drie keer een per jaar een schoonmaken. Hij in vindt de buurman met gewoon een oude zeur. uit Rijdende Rechter meester met John Reid klimt de tijdens ladder met op om de dakgoten van op tv de op tv buurmannen grondig te in inspecteren.

Als de Ruben Hulzebosch met zijn het jonge met gezin verhuist naar naar zijn nieuwe woning in Hengelo, op stuit hij op allerlei tijdens gebreken. met Als Ruben tijdens Hulzebosch met zijn naar jonge gezin verhuist naar zijn naar nieuwe woning in tijdens Hengelo, stuit van hij op allerlei gebreken. Tijdens met het verbouwen ontdekt in hij al snel van tijdens de klimop van buurman in Vos op zijn eigen een buitenmuur. Deze groene in plant komt letterlijk en door figuurlijk tussen hen tijdens in te staan. op tv Want volgens Hulzebosch op veroorzaakt dat groene uit plakkaat namelijk van flinke schade aan de zijn woning. De een klimop door moet weg. Onzin, vindt meneer met Vos. de Bovendien, die klimop hangt daar op al jaren en met is prachtig. Een door normaal gesprek is niet tijdens meer van mogelijk, dus op tv schakelt Hulzebosch meester in Reid in om het op met te op tv lossen.

Buurmannen in Tinus van der de Weide en Reyer van door den Bosch op gaan ondanks hun verschillen de prima met elkaar door om. met Tot Reyer wel heel in lang wacht met het met snoeien va... Tinus van door tijdens der Weide heeft last van de tijdens heg van van buurman Reyer van den naar uit Bosch die hij volgens Tinus niet een een onderhoudt. Als Tinus Reyer tijdens confronteert gaat een het mis tussen de buurmannen. Mr. in Reid komt in het door actie.

Ruud van op tv Midden uit Snelrewaard bouwt met een schuur met door toestemming op tv van beide door buren op de erfgrens. Alles gaat met voorspoedig door tot blijkt dat door Van Midden in over d... Ruud van Midden kreeg naar van zijn buren de door Vlooswijk en Den Hartog toestemming op om een schuur naar op de erfgrens te op bouwen, maar de tot hun in grote schrik bouwde Van de Midden hem over naar de erfgrens. door Expres, denken de op buren. Ze voelen zich het misbruikt. van Kan mr. Reid van het oplossen?

juli 2017
11-04-2017 22:20

Slot: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter - Oost, west, asbest

In de laatste aflevering van De Rijdende Rechter meneer en mevrouw Tidu. Zij hebben in Twekkelo een behoorlijke lap tuingrond op de kop weten te tikken. Nu zij van hun welverdiende pensioen genieten, kunnen ze zich daar lekker uitleven met ...

04-04-2017 22:20

Haags gekronkel

De Rijdende Rechter - Haags gekronkel

De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zomaar uit de lucht op zijn terras. Zijn buurman heeft namelijk een nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin staan. De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zoma...

28-03-2017 22:20

Alle hegjes op een stokje

De Rijdende Rechter - Alle hegjes op een stokje

'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als buurman Buis over de schutting hangt en naar haar zit te gluren. 'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als b...

21-03-2017 22:20

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vor...

07-03-2017 22:20

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als doula, life coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedr...

28-02-2017 22:20

Niet voor te stellen

De Rijdende Rechter - Niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is...

21-02-2017 22:20

Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter - Niet luchten of zien

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen. Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en ...

14-02-2017 22:20

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. Zij hebben alleen een probleem met de buren Ineke en Jeroen. Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar voll...

07-02-2017 22:20

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger op tafel bij Eddy Koning en zijn buren. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger...

31-01-2017 22:25

Muurvast

De Rijdende Rechter - Muurvast

De heer en mevrouw Vermeulen wonen heel tevreden in een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun woongenot en dat zijn de uit de kluiten gewassen klimop en een enorm hoge oude muur tus...

20-12-2016 22:20

Huurhorror

De Rijdende Rechter - Huurhorror

Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van Theo Schepper op het platteland. Al vrij snel gaat het mis en is he... Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van...

13-12-2016 22:20

Nattigheid

De Rijdende Rechter - Nattigheid

Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten van zijn buurman Cohen worden naar zijn idee zo slecht onderhouden. Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten ...

06-12-2016 22:20

Klim-er-es-op

De Rijdende Rechter - Klim-er-es-op

Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Ti...

29-11-2016 22:20

Groen zien

De Rijdende Rechter - Groen zien

Buurmannen Tinus van der Weide en Reyer van den Bosch gaan ondanks hun verschillen prima met elkaar om. Tot Reyer wel heel lang wacht met het snoeien va... Tinus van der Weide heeft last van de heg van buurman Reyer van den Bosch die hij vo...

22-11-2016 22:25

De driehoeksverhouding

De Rijdende Rechter - De driehoeksverhouding

Ruud van Midden uit Snelrewaard bouwt een schuur met toestemming van beide buren op de erfgrens. Alles gaat voorspoedig tot blijkt dat Van Midden over d... Ruud van Midden kreeg van zijn buren Vlooswijk en Den Hartog toestemming om een schu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 267
  • Laatste uitzending op 25-07-2017 om 09:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord