Programma gemist?

Arjan Mos runt de een koeriersbedrijf in met Assen. Koeriers Wessel in Saarloos en door Brigitte Koolen rijden op tv naar volle tevredenheid een voor hem. op tv Toch betaalt hij op een in gegeven moment met hun facturen niet de meer, terwijl met de pakketjes netjes naar zijn afgeleverd. Saarloos en de Koolen zijn woedend; betalen door moet íe! Mos in zit in een beetje krap van en er een speelt nog iets: Saarloos een en Koolen roddelen tijdens over hem en maken hem op tv zwart bij de uit opdrachtgever. het En er komt nog het bij in dat Saarloos naar alcohol stinkt op tv en daardoor met niet meer voor alle met opdrachten ingezet kan een worden. Mos het draait de zaak om; hij een betaalt tijdens niks en eist een het schadevergoeding op tv van het koeriersduo op tv wegens wanprestatie. De de Rijdende Rechter duikt door in de wondere wereld van de de koeriersdiensten en onderzoekt met wie een er gelijk een heeft.

Wil van Boekkooi is wat uit je noemt een krasse dame. op tv Na uit een heftig ziekbed op tv is ze in een op tv kamer in het verzorgingshuis op tv beland. Maar uit ze wil er in nog graag op op uit. op Als ze op de televisie een door reclame ziet over op het een prachtige scootmobiel belt een ze meteen de uit leverancier. Na een het complete demonstratie van de scootmobiel op het met alle accessoires schaft ze een een exemplaar aan, zonder op tv extra's én bedingt een ze met een flinke op korting. Ze is in haar met nopjes, tot ze naar een folder een in haar postvak een vindt, waarop staat dat een je bij aankoop van gratis een uit achteruitkijkcamera krijgt. met Het bedrijf zegt, u tijdens heeft al met een flinke korting gekregen op naar de scootmobiel, dus op tv u heeft de geen recht van meer op de tijdens achteruitkijkcamera. Mevrouw Boekkooi op houdt vol dat ze daar wel tijdens degelijk recht op met heeft. door Sterker nog; ze zal niet door rusten uit voordat het bedrijf haar die de achteruitkijkcamera geeft. door De de Rijdende Rechter moet op tv tussenbeide komen en bekijkt de de zaak van de de juridische kant; heeft mevrouw met Boekkooi nog in recht op de van achteruitkijkcamera, op tv of niet?

Meneer De Wit op tv de komt naar volle tevredenheid met zijn op tv bedrijfsauto bij de het garage van op tv meneer Bakiman. naar Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen het en de in mannen raken zelfs in met elkaar op tv bevriend. Tot meneer De Wit tijdens aan de kant met van tijdens de weg staat met zwarte van rook uit de uit uitlaat. een 'Dat moet uit de turbo zijn', op zegt Bakiman. Tot naar drie keer toe vervangt op Bakiman de turbo. Maar op ook de tijdens derde keer belandt De door Wit met aan de kant met van de weg. Bakiman krijgt niet de door de kans om nóg een tijdens reparatie uit te voeren. op tv De in Wit zoekt een naar andere garage en laat daar uit de auto voor uit van 2300 euro maken. Sindsdien door rijdt de de auto als een zonnetje. De Wit naar eist het door geld terug van van Bakiman voor de naar eerste van reparatie, maar daar gaat een Bakiman tegenin. De Rijdende door Rechter meester John met Reid op haalt er een het deskundige bij, zodat hij precies weet de wat er mis door is gegaan met in de turbo een én wie tijdens dat moet de betalen.

Monique het Schievink koopt in 2013 een in hoekwoning mét garage van in op Beverwijk. Er is geen officiële een inrit de meer naar de garage in toe, dus een rijdt Monique met een haar auto over de naar stoep. De naar vorige bewoners hebben dat uit ook altijd gedaan aldus naar op Monique. Volgens de gemeente Beverwijk is een tijdens dat grote onzin. van Een stoep is door een stoep en geen tijdens rijbaan. En die garage is op in de ogen de van de op gemeente in ook helemaal geen uit garage. Het is een aanbouw met die via de van openbare weg op helemaal niet bereikbaar een is met een auto. Nu op de doorgaande de weg voor de het deur het van Monique op de de schop gaat, hoopt ze dat op ze via De van Rijdende Rechter eindelijk in gelijk krijgt: haar de garage ziet de er een uit als een garage, er met staat een auto in een én de tijdens bestemming die er het op van zit is parkeren. Nu in alleen nog een inrit! Meester van Reid vraagt van een ontheffing tijdens aan voor de zijn auto om met eigen ogen met de situatie met in Beverwijk op tv te bekijken.

Mevrouw Duyts tijdens slaapt in een in oorverdovend op lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo een ervaart zij dat. In uit werkelijkheid woont naar zij in een rijtjeshuis in van op Capelle aan den IJssel. Mevrouw tijdens Duyts wordt met helemaal gek van het lawaai. op Haar buren, de uit familie Albersen, het snappen er van niets van. Zij uit worden verdacht van de in herrieproductie, maar tijdens houden vol van onschuldig te zijn. uit De Rijdende Rechter John Reid reist op tv af naar Capelle een aan den een IJssel om op de zaak uit te in zoeken.

Thea de Bosch huurt samen met haar naar drie honden en op acht puppy's naar naar alle tevredenheid op een klein gedeelte van van de op riante boerderij van de familie door Roelvink. tijdens De familie Roelvink het is kind aan huis op tv bij uit mevrouw Bosch en uit onder het genot met van een bakkie koffie en sigaretje een wordt lief en met leed gedeeld. Totdat door ineens blijkt dat op tv mevrouw Bosch de de energiekosten niet tijdens kan betalen. op Ze verhuist naar een naar ander op huisje en dan het begint alle ellende. De familie op tv Roelvink vindt namelijk dat in mevrouw uit Bosch nog tijdens rekeningen moet betalen, maar naar mevrouw Bosch vindt dat op tv de familie naar Roelvink haar juist naar nog geld verschuldigd is. het De Rijdende tijdens Rechter John Reid op tv reist af naar naar Eibergen om de van zaak uit te uit zoeken.

Mevrouw uit Kolijn woont naar alle de tevredenheid naar in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. de Nu met ze een beetje op leeftijd het komt, gaat het tijdens lichamelijk hier in en daar van wat minder. Om met toch lekker zelfstandig met haar boodschappen in het het dorp te kunnen tijdens doen, schaft zij tijdens een scootmobiel aan via Marktplaats. uit Omdat er een in de ruime gemeenschappelijke op tv in hal al zo'n booster staat, op tv parkeert met zij die van haar daar uit naast. Maar op tv dan ontstaat er vrijwel direct tijdens op een enorm conflict met het door bestuur een van de Vereniging Van met Eigenaren. Het is verboden om het die booster door in naar de hal te uit parkeren. Dat ding tijdens moet onmiddellijk weg. door Meester John Reid gaat in met behulp naar van een aantal deskundigen tijdens onderzoeken of die scootmobiel van op tv mevrouw Kolijn illegaal op geparkeerd in staat.

Jarenlang van geniet meneer op de Boer van een vrij uitzicht tijdens vanuit zijn het riante villa in het op tv mooie met Dalfsen. Totdat zijn tijdens nieuwe buren meneer een Esselink en meneer Borger de er van komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en door Borger De de Boer best de tegemoet komen de en een mooie lage tuin aanleggen. een naar Maar als meneer op De Boer weigert het zijn enorme eiken te snoeien, is van van voor meneer Borger de tijdens maat vol. Oog om oog uit op , tand om tand, vindt hij. door Hij plant een een bos met van honderden op sparren en een enorme op tv prunus. Dit tot grote in frustratie met van meneer de Boer. in Meester Reid reist af naar de tijdens Dalfsen en gaat de naar zaak bekijken.

In een De Rijdende Rechter beslecht uit rechter John Reid op tv burenruzies, familievetes en de andere conflicten. een Vanavond is het verhaal van op op tv een helse herrie in Maastricht de te zien. Mevrouw naar Halmans uit door Maastricht wordt al van twee jaar door knettergek van een soort denderend, laag tijdens geluid. Ze weet in zeker dat met buurman tijdens Etienne Damen dat met op de één of naar andere manier tijdens veroorzaakt. Maar hij tijdens houdt vol van niks te op tv weten. Sterker nog, met hij de hoort ook helemaal niks. op tv De woningbouwvereniging, de kinderen van tijdens op tv mevrouw Halmans en de moeder op van meneer met Damen; iedereen wordt door erbij gehaald de om te ontdekken wat nou die in gekmakende herrie veroorzaakt. de Maar niemand kan naar iets ontdekken. Meester op tv John Reid het reist tijdens af naar Limburg om zelf op te luisteren wat door mevrouw Halmans uit nou zo dwars de zit.

Het met draait in tijdens deze zaak om de in kapotte versnellingsbak van op de auto met van meneer Kalmoua. Dolblij tijdens is hij uit met zijn nieuwe auto een die hij het heeft gekocht van een een verkoper uit Haarlem. Maar na naar een paar door maanden op begint de ellende. Eerst breekt een de op tv kabelboom en een op paar dagen later is op het alweer 'raak' en ontploft het de door versnellingsbak. Geen nood, want meneer een met Kalmoua heeft garantie bij een het demontagebedrijf 'Altijd met Raak' van op Dave Penders. Dat denkt op hij tenminste. Dave Penders vindt op tv op namelijk dat meneer Kalmoua helemaal uit geen recht heeft op door op tv garantie. Mr Reid reist af op naar Vlaardingen het om deze zaak uit van te door zoeken.

Naast een de woning van Tonny door en tijdens Helma Wijering ligt een op tv groenstrook van uit de gemeente met tijdens daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig in jaar geleden toen naar het echtpaar de woning door door betrok hebben ze op zelf aan de gemeente gevraagd op tv of die in groenstrook daar kon worden aangelegd, naar direct een naast hun perceel. De een gemeente Losser had op namelijk in op die plek een trottoir door bedacht van en dan zouden zij behoorlijk wat op tv door inkijk hebben vanaf de stoep. Inmiddels met zijn de esdoorns in een gegroeid en veroorzaken in heel veel overlast. Dus de op familie Wijering met eist dat de gemeente die het bomen kapt. Rijdende op op Rechter John Reid reist af naar in Losser om het de zaak op juridisch tot op de de bodem in uit te zoeken.

Maurice van een der Bijl en Ethol met Rozendaal zijn al op tien jaar het goede buren. Dit verandert op tv van de een een van op de andere in dag als Van der Bijl een de op auto van zijn buurvrouw leent. door Hij krijgt een door botsing tijdens met een andere op tv auto, maar durft dit op tv niet direct op te biechten. een Mevrouw van Rozendaal schakelt haar een verzekering in. Als tijdens ze de schade wilt laten het tijdens uitbetalen door de uit verzekering gaat ze er de 5 schadevrije door jaren op achteruit én ze tijdens krijgt een enorme premieverhoging. van Van het der Bijl betaalt niets, ze met moet maar overstappen met door naar een goedkopere verzekeraar. Rijdende naar Rechter John op Reid duikt het uit verzekeringsrecht in voor een glashelder op in oordeel.

Vanavond gaat door een nieuwe seizoen van op tv De Rijdende tijdens Rechter van met start. In dit programma beslecht de rechter naar John Reid burenruzies, het familievetes en van andere conflicten beslecht. De komende dinsdagen uit is tijdens De Rijdende Rechter rond 22:30 het een uur te zien door op NPO 1. In in de eerste aflevering zijn uit Christine Vervliet de en haar man Georges Mouhssine van El de Alaoui te zien. Zij lopen van al jaren zonder het problemen uit door de tuin van de op tv naar buren. Totdat de nieuwe bewoners met Linda en met Jeffrey Jansen van er komen wonen. Linda op kan namelijk niet tegen de veel prikkels op tv en vindt een het vervelend dat de buren te door pas en te de onpas door haar door op tv tuin lopen. Ook vinden Jeffrey en op tv op Linda dat George en Christine door vaak luidruchtige feestjes houden. tijdens De boel de escaleert. Zo erg een zelfs dat de een buurvrouwen elkaar met in de haren vliegen. Mr een Reid reist naar af naar Raamsdonk om in op de kwestie te het onderzoeken.

In het het heuvelachtige Brunssum in tijdens Zuid-Limburg wonen de families de Lebski en de Zwiers prettig naast een elkaar. Omdat het naar huis van de met familie een Zwiers hoger ligt dan dat van tijdens de met familie Lebski kunnen de buren door prima een met elkaar met kletsen over de tijdens schutting. Totdat Ron Lebski een zogenaamde een domecamera ophangt om op tv zijn geliefde op tv beelden in uit de tuin te beschermen op tv tegen uit boeventuig. De familie Zwiers het voelt zich dag en met nacht bekeken. het De vlam door slaat in de pan uit en de buren op kunnen van de met een op de met andere dag elkaar niet op meer luchten op tv of zien. in Meester John Reid een reist af naar Zuid-Limburg om met de burenruzie op te de in lossen.

Carmen met Bolkema en Fenna in Zwart laten in vrijwel elke dag hun het viervoeter uit op het hondenuitlaatveld de in Leek. Samen op met nog een in aantal het andere hondenbezitters de noemen zij zichzelf inmiddels de de bende van op Nienoord. Het is een op tv sociale bedoening op naar dat veld het waar de honden naar hartenlust de los kunnen met rondrennen. naar En daar zit het probleem. De het op tv gemeente heeft één ingang afgesloten door met een tijdens houten klaphek, maar de met andere niet. De honden de rennen daardoor makkelijk het weg op tv en bespringen wandelaars de en fietsers op in het naastgelegen pad. Er met moet dus nog op tv een hek de komen. De gemeente Leek op vindt het onzin. Je tijdens moet je uit hond gewoon onder de appèl hebben. Meester in John Reid door trekt zijn in laarzen aan en maakt zelf op een een wandeling in Leek.

mei 2018
10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

27-02-2018 22:20

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

20-02-2018 22:20

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

13-02-2018 22:25

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

30-01-2018 22:30

De Rijdende Rechter: Helse herrie

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: Helse herrie

In De Rijdende Rechter beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. Vanavond is het verhaal van een helse herrie in Maastricht te zien. Mevrouw Halmans uit Maastricht wordt al twee jaar knettergek van een soo...

23-01-2018 22:25

De bonnetjesaffaire

De Rijdende Rechter - De bonnetjesaffaire

Het draait in deze zaak om de kapotte versnellingsbak van de auto van meneer Kalmoua. Dolblij is hij met zijn nieuwe auto die hij heeft gekocht van een verkoper uit Haarlem. Maar na een paar maanden begint de ellende. Eerst breekt de kabelb...

16-01-2018 22:20

De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar ...

09-01-2018 22:25

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

02-01-2018 22:30

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanavond gaat een nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter van start. In dit programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht. De komende dinsdagen is De Rijdende Rechter rond 22:30 uur te zien op N...

28-11-2017 22:25

Argusoog

De Rijdende Rechter - Argusoog

In het heuvelachtige Brunssum in Zuid-Limburg wonen de families Lebski en Zwiers prettig naast elkaar. Omdat het huis van de familie Zwiers hoger ligt dan dat van de familie Lebski kunnen de buren prima met elkaar kletsen over de schutting....

21-11-2017 22:25

Hekkensluiter

De Rijdende Rechter - Hekkensluiter

Carmen Bolkema en Fenna Zwart laten vrijwel elke dag hun viervoeter uit op het hondenuitlaatveld in Leek. Samen met nog een aantal andere hondenbezitters noemen zij zichzelf inmiddels de bende van Nienoord. Het is een sociale bedoening op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 287
  • Laatste uitzending op 10-04-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord