Programma gemist?

De met buren Leeijen en Erens het in Kerkrade een hebben hele verschillende uit tuinen. Sandra Leeijen zit midden naar in een uit verbouwing op en daarom is haar tuin nog tijdens een verre van af. uit Bij meneer Erens is alles op netjes door aangeharkt. En daarover tijdens ontstaat dan ook een enorm naar conflict. het Meneer Erens probeert op allerlei manieren van het de onkruid van de buren uit het zijn tuin te uit uit weren. Daarnaast hebben de op tv twee ook ruzie over het het gebruik een van de een oprit en een busje tijdens voor het raam. En een dan die op erfgrens, die klopt óok naar al de niet.

De 72-jarige van Trees Broere koopt via op naar een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen naar bij het bedrijf een Perfect You. Ze neemt uit verschillende behandelingen tijdens af en van is dik tevreden, tót de laatste uit vijf keer. Ze op tv tijdens doet haar beklag bij eigenaar tijdens Paul Leurink en als een hij eens goed met in tijdens het systeem met kijkt, komt hij tot de van conclusie dat door mevrouw Broere nog tijdens elf behandelingen het moet betalen. Mevrouw Broere snapt op er niks van. met Niet op hij, maar juist op tv zij heeft nog uit recht op een elftal behandelingen. op Eén van de tijdens twee partijen heeft met de zaakjes met duidelijk niet op orde, uit maar op wie?!

Meneer een en Mevrouw Mourik tijdens wonen heerlijk rustig in de hun appartement in uit Rotterdam, een totdat ze nieuwe in bovenburen krijgen. Niet alleen is een er direct op veel meer herrie het dan ervoor, naar sinds de buren naar een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw op tv Mourik getergd door een gekmakende op trillingen, die razen naar door haar op hele lichaam. En dat moet stoppen! op Buren Winaida en tijdens uit Marcus vinden ook uit dat het moet stoppen, op tv maar zij naar doelen op het gezeur van de tijdens buurvrouw. Want wanneer op tv ziet zij van in dat op tv het trillen echt niet van de hen afkomstig het is?

Begin een dit jaar met komt de familie Alkatib met naast Henk en Agnes naar van Werven in Apeldoorn door wonen. Ze in maken kennis met elkaar van en het contact met is prima, naar tot het meneer Alkatib voor de de zoveelste keer zijn auto op uit met de gezamenlijke oprit parkeert. Henk in parkeert al met vijftig jaar zijn auto achter het in zijn woning en hij kan er door zo niet langs. uit een Vanaf dat moment slaat de in vlam in pan. Het met de escaleert zelfs zo een erg dat de buren de elkaar te lijf tijdens gaan en door de politie wordt op ingeschakeld.

Janneke op Smit uit Oude Pekela uit ergert zich al jaren met aan het van stuk grond naast haar het de huis. Brandnetels, distels en ander onkruid op van tiert daar welig. De van eigenaar, Jan Hendriksen, geeft de niet thuis als van Janneke bij hem klaagt. de Hij vindt van dat de zij niks te zoeken naar heeft op zíjn in stuk grond. met En dat haar dochtertje van vijf van jaar daar de af en door toe speelt en van zich kan bezeren door aan de de troep en uitstekende pinnen tijdens op het perceel op tv is toch op niet zijn probleem? met Janneke Smit schakelt een de Rijdende Rechter in uit om het slepende conflict de te uit beslechten.

Meneer Weug woont op al tijdens tien jaar met zijn het vrouw in een appartementencomplex met in een Vlissingen. De meeste woningen tijdens zijn voorzien het van zonwering, maar meneer Weug naar een heeft er geen. Op zich geen een probleem, de want hij heeft geen de last van zon het aan een de noordkant. Maar hij betaalt er met wel voor en op tv op dát vindt hij onzin. Het uit bestuur van naar de VVE snapt op tv niet waarom Weug moeilijk doet door om die in paar centen. Zonwering uit hoort gewoon op bij het gebouw. met Al acht met jaar duurt dit gesteggel uit en meneer op tv Weug laat het op er dus niet bij zitten. de Rijdende Rechter op tv John Reid reist tijdens af naar tijdens Vlissingen en zorgt voor eens op tv en voor altijd van voor het de hoognodige juridische de duidelijkheid in dit door conflict.

Tinie en Wil de zijn al zo'n op door dertig jaar buren. Vroeger met gingen ze wel met elkaar het om, maar als van Tinie een zeven jaar geleden trouwt met tijdens Ron, lijkt op echt alles met om te slaan. Wil een heeft naar enorme last van hun nachtelijke tijdens escapades. Tinie schijnt er tijdens naar nogal een wild op seksleven op na te het houden. Wil op is hierover gaan klagen bij de in woningbouw. Uiteindelijk het heeft dat geresulteerd in op tv door al zeven jaar in getreiter en gescheld van Wil. uit Tinie op tv en Ron zijn dit zat. van Wil heeft op haar eigen kant naar van het op verhaal. De nachtelijke geluidsoverlast is dan een het wel opgehouden, maar ze heeft het het gevoel op tv dat ze wordt afgeluisterd van door op de buren en ze met voelt zich niet het meer veilig in een haar huis. in Hoe dan ook: dit kan zo het niet meer van verdergaan. een Meester John Reid gaat de op tv zaak eens grondig uit onderzoeken.

Rob op tv Vermaat koopt in van 2014 een nieuwe motorscooter en op tv is zo in blij als in een kind. Met veel plezier de maakt hij door zijn ritjes. Tot het tijdens in de zomer van van 2017 in helemaal mis door gaat. De motorscooter wil de niet meer door starten en Vermaat van laat hem maken tijdens voor 1135 euro het . Dat uit is veel geld en Vermaat vindt een dat uit de importeur die de rekening moet betalen want de het is een uit fabrieksfout. De uit importeur zelf is het daar door met niet mee eens. Vermaat met moet bij de zijn dealer aankloppen. De op tv Rijdende Rechter bekijkt hoe het het met juridisch is geregeld met in dit slepende in conflict.

Vanavond in De op tv Rijdende uit Rechter, waarin rechter van John Reid burenruzies, familievetes tijdens en andere op tv conflicten beslecht: Gerda en op Michel uit Scheemda hebben al van jaren prima contact op in met de buren. tijdens Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms op tv bij elkaar over de de de vloer en helpen elkaar tijdens wanneer nodig. Als met de de buurman van nummer 67 naar Gerda helpt met de bomen uit de grond tijdens halen, komen door de buren einde van uit de dag even borrelen in bij een Gerda en Michel. Buurvrouw Zwanet uit het van nummer 65 is op daar ook naar bij. In eerste instantie allemaal tijdens leuk en het aardig, totdat de buurman een van nummer tijdens 67 en buurvrouw Zwanet gaan tijdens flikflooien op de naar bank en door beginnen te uit kussen. Hoe durven op tv ze! Vindt een Gerda, want buurman een nummer 67 is getrouwd en zijn van vrouw van is ook op van de borrel. De volgende een dag spreekt met Gerda buurvrouw Zwanet op erop aan: op tv ze wil dit de absoluut niet in naar haar huis en ze uit wil de vriendschap op verbreken. Dan begint tijdens de ellende. Meester Reid de reist af door naar Scheemda om de de zaak eens grondig uit naar de te zoeken.

De de Rijdende Rechter van is vanaf vanavond weer elke het dinsdag rond 22:25 uur tijdens te zien op van NPO 1. In op dir programma de beslecht rechter een John Reid burenruzies, familievetes en het andere conflicten. In deze een eerste op tv aflevering van het nieuwe seizoen: het al jarenlang klaagt uit het op tv echtpaar Verweij over in gevaarlijke bomen die dichtbij met hun huisje staan een op Bungalowpark naar L’air pur in Baarle in Nassau. Tijdens een het winterstorm de gebeurt dan ook op precies dát waar ze bang voor van zijn; tijdens er valt een de spar boven op hun huis. van De VVE van van de het park is aansprakelijk uit vindt de familie Verweij en uit moet de een kosten betalen die door hun verzekering in niet dekt, namelijk een 250 euro eigen risico. Onzin, van zegt naar de VVE, wij naar zijn niet eens aansprakelijk met gesteld uit door het echtpaar. Rijdende Rechter John op Reid een onderzoekt met het kadaster óf van het de boom wel op de grond uit van het park naar stond. het Alleen dan op tv kan het park misschien aansprakelijk worden op tv van gehouden voor de op schade.

Arjan op Mos runt van een koeriersbedrijf in Assen. op Koeriers Wessel van Saarloos en Brigitte Koolen tijdens rijden naar in volle tevredenheid voor hem. het Toch betaalt hij op in een van gegeven moment hun facturen niet op tv meer, terwijl de in pakketjes netjes zijn afgeleverd. door op Saarloos en Koolen zijn woedend; betalen tijdens moet íe! Mos een de zit een beetje krap van en er speelt de nog iets: Saarloos en Koolen de roddelen een over hem en de maken hem zwart bij de de opdrachtgever. En de er komt nog naar bij dat Saarloos op tv naar alcohol stinkt met en van daardoor niet meer voor de alle opdrachten ingezet naar kan worden. Mos draait het de zaak om; hij op betaalt met niks en eist een schadevergoeding een van op tv het koeriersduo van wegens wanprestatie. De tijdens Rijdende Rechter duikt in van de wondere wereld van de de koeriersdiensten in en onderzoekt tijdens wie er gelijk in heeft.

Wil Boekkooi is het wat je noemt van een krasse dame. van Na van een heftig ziekbed is ze het in een kamer de naar in het verzorgingshuis naar beland. Maar ze wil de er nog graag de op uit. in Als ze op de televisie tijdens een reclame ziet over door een prachtige naar scootmobiel belt het ze meteen de leverancier. Na op tv een een complete demonstratie van de scootmobiel het een met alle accessoires in schaft ze een exemplaar van aan, zonder extra's én het bedingt ze een tijdens flinke korting. door Ze is in in haar nopjes, op tot ze een folder in haar van postvak op vindt, waarop staat tijdens dat je bij het aankoop gratis een van achteruitkijkcamera krijgt. uit Het bedrijf zegt, u tijdens heeft al naar een flinke korting in gekregen op de scootmobiel, dus u door het heeft geen recht meer op de door de achteruitkijkcamera. Mevrouw Boekkooi houdt vol naar dat ze door daar wel degelijk recht op met heeft. Sterker een nog; ze zal op niet rusten voordat door het op bedrijf haar die achteruitkijkcamera tijdens geeft. De Rijdende Rechter moet een tussenbeide komen door en bekijkt van de zaak van de tijdens juridische door kant; heeft mevrouw Boekkooi nog een recht op met de achteruitkijkcamera, of het niet?

Meneer op De Wit komt naar volle door tevredenheid met het zijn bedrijfsauto op bij de tijdens garage van meneer Bakiman. door Hij laat verschillende onderhoudsbeurten in doen en de mannen van raken zelfs met met elkaar bevriend. Tot op tv meneer De Wit op tv in aan de kant van van de weg uit staat met zwarte rook van uit de uitlaat. 'Dat moet het de tijdens turbo zijn', op zegt Bakiman. Tot drie keer een toe vervangt Bakiman de tijdens het turbo. Maar ook tijdens de derde keer belandt De Wit een aan de kant van van door de weg. Bakiman krijgt met niet de kans om met nóg de een reparatie uit de te voeren. met De Wit zoekt een door andere garage en laat daar op de auto van voor 2300 euro in maken. Sindsdien rijdt met de auto als een tijdens zonnetje. De Wit door uit eist het geld terug in van Bakiman voor de naar eerste reparatie, maar in daar in gaat Bakiman tegenin. De naar Rijdende Rechter meester door John Reid haalt op er een deskundige bij, tijdens zodat van hij precies weet wat er mis in is het gegaan met de turbo op én wie dat moet de het betalen.

Monique Schievink met koopt de in 2013 een hoekwoning mét garage op in Beverwijk. Er naar is geen officiële uit inrit door meer naar de garage met toe, dus rijdt het Monique met haar naar auto over de naar stoep. De vorige bewoners met hebben dat het ook altijd gedaan aldus van Monique. naar Volgens de gemeente Beverwijk is in dat grote uit onzin. Een stoep is op een in stoep en geen rijbaan. het En die de garage is in op tv de ogen van de de gemeente uit ook helemaal geen garage. Het op tv is een aanbouw in die via de tijdens openbare weg naar helemaal niet bereikbaar in is met van een auto. Nu de doorgaande naar weg voor de van deur van op tv Monique op de schop door gaat, hoopt ze een dat ze op tv via De de Rijdende Rechter eindelijk op tv gelijk krijgt: haar met garage ziet er uit als op een garage, er staat in een auto in op tv én de bestemming op tv de die er op van zit is parkeren. Nu alleen nog op tv een inrit! van Meester Reid met vraagt een ontheffing aan voor van zijn de auto om met eigen door ogen de situatie in van het Beverwijk te bekijken.

Mevrouw naar Duyts slaapt in een oorverdovend op uit lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo het ervaart zij dat. In werkelijkheid in woont zij in een het een rijtjeshuis in Capelle van aan den IJssel. Mevrouw van Duyts wordt op helemaal gek op van het lawaai. Haar tijdens buren, de familie Albersen, snappen op tv er op tv niets van. Zij worden verdacht door van de herrieproductie, van maar in houden vol onschuldig te zijn. op De Rijdende Rechter door John Reid door reist af naar in Capelle aan den IJssel door door om de zaak uit te met zoeken.

november 2018
13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

02-10-2018 22:25

Tegen heug en Weug

De Rijdende Rechter - Tegen heug en Weug

Meneer Weug woont al tien jaar met zijn vrouw in een appartementencomplex in Vlissingen. De meeste woningen zijn voorzien van zonwering, maar meneer Weug heeft er geen. Op zich geen probleem, want hij heeft geen last van zon aan de noordkan...

25-09-2018 22:25

De balkonscene

De Rijdende Rechter - De balkonscene

Tinie en Wil zijn al zo'n dertig jaar buren. Vroeger gingen ze wel met elkaar om, maar als Tinie zeven jaar geleden trouwt met Ron, lijkt echt alles om te slaan. Wil heeft enorme last van hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt er nogal ee...

18-09-2018 22:25

Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - Geploeter op de motorscooter

Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal mis gaat. De motorscooter wil niet meer starten en Vermaat laat hem maken voor 1135 ...

11-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

Vanavond in De Rijdende Rechter, waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar o...

04-09-2018 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter is vanaf vanavond weer elke dinsdag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. In dir programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen: al jaren...

10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 297
  • Laatste uitzending op 13-11-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord