Programma gemist?

Monique naar Schievink koopt op tv in 2013 een met hoekwoning mét garage in Beverwijk. tijdens Er het is geen officiële een inrit meer naar de garage toe, de dus op rijdt Monique met haar tijdens auto over de stoep. op in De vorige bewoners de hebben dat ook altijd gedaan aldus met Monique. in Volgens de het gemeente Beverwijk is de dat grote onzin. Een stoep van is een stoep uit en het geen rijbaan. En het die garage is naar in de ogen van de gemeente een ook op tv helemaal geen garage. Het de is een aanbouw van die via de openbare door weg naar helemaal niet bereikbaar is met naar een auto. Nu de de doorgaande op weg voor de deur de van met Monique op de schop door gaat, hoopt het ze dat ze via van De Rijdende Rechter op tv eindelijk gelijk met krijgt: haar garage door ziet er uit als met een garage, er staat op tv een auto het in én de tijdens bestemming die er in op de zit is parkeren. Nu met alleen nog een met inrit! Meester door Reid vraagt een ontheffing aan voor uit zijn auto om het met eigen ogen de een de situatie in Beverwijk te het bekijken.

Mevrouw Duyts in slaapt in een de oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, in tijdens zo ervaart zij dat. met In werkelijkheid naar woont zij in een rijtjeshuis het in Capelle aan tijdens den IJssel. met Mevrouw Duyts het wordt helemaal gek van het op lawaai. Haar buren, de op tv familie naar Albersen, snappen het er niets van. Zij tijdens worden verdacht van met de herrieproductie, het maar houden vol de onschuldig te zijn. De uit Rijdende Rechter op tv John Reid reist af naar met Capelle de aan den IJssel om de van zaak op tv uit te zoeken.

Thea Bosch van huurt samen het met haar drie honden door en acht puppy's naar op een alle tevredenheid een klein gedeelte van van de riante boerderij op het van de familie Roelvink. De familie van een Roelvink is kind tijdens aan huis bij mevrouw de Bosch en onder het genot van van een de bakkie koffie en een sigaretje door wordt lief en leed gedeeld. het Totdat de ineens blijkt dat mevrouw door Bosch de energiekosten tijdens niet kan betalen. Ze verhuist naar naar een ander de huisje op en dan begint alle ellende. in met De familie Roelvink vindt namelijk van dat mevrouw Bosch op tv nog rekeningen moet naar betalen, maar op tv mevrouw Bosch vindt dat de op tv familie Roelvink haar in juist nog van geld verschuldigd door is. De Rijdende Rechter John op Reid reist naar af de naar Eibergen om de tijdens zaak uit te op tv zoeken.

Mevrouw Kolijn woont in naar alle tevredenheid de in appartementencomplex met Loevestein naar in Heemskerk. Nu op tv ze een beetje op op tv leeftijd komt, gaat het lichamelijk tijdens hier in en daar wat uit minder. Om toch lekker zelfstandig op door haar boodschappen in de het dorp te kunnen doen, schaft op zij de een scootmobiel aan het via Marktplaats. Omdat er uit in de uit ruime gemeenschappelijke hal uit al zo'n op tv booster staat, parkeert zij die naar van haar op daar naast. Maar dan op ontstaat er vrijwel direct de een enorm conflict uit met het de bestuur van in de Vereniging Van Eigenaren. Het de is verboden op tv om op die booster in de hal te tijdens parkeren. Dat in ding door moet onmiddellijk weg. Meester John Reid het gaat met een behulp van op tv een aantal een deskundigen onderzoeken of die van scootmobiel van van mevrouw Kolijn illegaal geparkeerd het staat.

Jarenlang geniet meneer op de Boer door van een vrij tijdens uitzicht op vanuit zijn riante villa in het met door mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe op tv buren meneer tijdens Esselink en meneer in Borger er komen wonen. tijdens Aanvankelijk willen het Esselink en Borger De Boer op tv best uit tegemoet komen en een mooie uit de lage tuin aanleggen. tijdens Maar als meneer De in Boer weigert zijn enorme eiken op tv te snoeien, op is van voor meneer Borger de maat de vol. Oog om naar oog de , tand om tand, vindt uit hij. Hij plant uit een bos met honderden het sparren van en een enorme prunus. uit Dit op tot grote frustratie van meneer op de van Boer. Meester Reid reist af op tv naar naar Dalfsen en gaat met de zaak bekijken.

In De op Rijdende Rechter beslecht rechter tijdens John Reid burenruzies, de op tv familievetes en andere conflicten. Vanavond is uit het verhaal de van een helse naar herrie in de Maastricht te een zien. Mevrouw Halmans met uit Maastricht wordt al twee jaar uit knettergek van een tijdens met soort denderend, laag de geluid. Ze weet zeker door dat buurman Etienne een Damen dat op de één naar op tv of andere manier in veroorzaakt. Maar hij houdt vol van tijdens niks op te weten. Sterker nog, op tv hij hoort een ook helemaal niks. De het woningbouwvereniging, het de kinderen van mevrouw Halmans op en de door moeder van meneer het Damen; iedereen het wordt erbij gehaald in om te ontdekken door wat nou die in gekmakende herrie veroorzaakt. het Maar niemand kan iets ontdekken. Meester het het John Reid reist af naar Limburg uit om met zelf te luisteren naar wat mevrouw Halmans het nou zo naar dwars zit.

Het van draait in deze naar zaak om de kapotte versnellingsbak van van op tv de auto van het meneer Kalmoua. Dolblij de is hij met tijdens zijn nieuwe auto die hij van heeft gekocht van op tv een met verkoper uit Haarlem. op Maar na met een paar maanden de begint de ellende. in Eerst breekt de kabelboom en een op door paar dagen later is het alweer van 'raak' in en ontploft de de versnellingsbak. Geen in nood, want meneer Kalmoua heeft garantie tijdens bij het het demontagebedrijf 'Altijd Raak' van op Dave Penders. de Dat denkt hij naar tenminste. op tv Dave Penders vindt namelijk dat tijdens meneer Kalmoua helemaal uit geen naar recht heeft op door garantie. Mr Reid reist af naar het Vlaardingen op tv om deze zaak met uit te met zoeken.

Naast de woning naar de van Tonny en Helma Wijering uit ligt een naar groenstrook van de gemeente met door de daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar de geleden toen het in echtpaar de tijdens woning betrok hebben ze van zelf naar aan de gemeente het gevraagd of die groenstrook naar daar kon worden van aangelegd, direct op tv naast hun perceel. De van gemeente naar Losser had namelijk op die plek door een op trottoir bedacht en dan zouden met door zij behoorlijk wat inkijk van hebben vanaf op de stoep. Inmiddels de zijn de esdoorns gegroeid en op veroorzaken heel op tv veel overlast. Dus de tijdens familie Wijering op eist dat de van gemeente die bomen kapt. door Rijdende door Rechter John Reid reist af naar naar Losser om de een de zaak juridisch tot op met de bodem uit te in zoeken.

Maurice van tijdens der Bijl en Ethol uit Rozendaal zijn al naar tien in jaar goede buren. naar Dit verandert van tijdens de een op de een andere dag als van Van der uit Bijl de tijdens auto van zijn buurvrouw leent. Hij in krijgt een botsing door de met een andere auto, maar naar durft dit niet direct van in op te biechten. Mevrouw Rozendaal schakelt op haar verzekering door in. Als ze de uit door schade wilt laten uitbetalen door op de verzekering gaat ze met er 5 schadevrije met jaren op achteruit een én ze tijdens krijgt door een enorme premieverhoging. Van der op tv Bijl betaalt niets, het ze moet maar overstappen door naar een tijdens goedkopere verzekeraar. door Rijdende Rechter John Reid duikt tijdens het verzekeringsrecht in naar voor een tijdens glashelder tijdens oordeel.

Vanavond in gaat een op tv nieuwe seizoen van naar De Rijdende Rechter van start. op tv In dit tijdens programma beslecht rechter John Reid het burenruzies, familievetes het en andere conflicten beslecht. de De komende dinsdagen naar is De Rijdende met Rechter met rond 22:30 uur door te zien op NPO 1. In tijdens de eerste van aflevering zijn tijdens Christine Vervliet tijdens en haar man Georges een Mouhssine een El Alaoui te zien. Zij van lopen al jaren zonder van problemen naar door de tuin tijdens van de buren. Totdat met de nieuwe bewoners in Linda en uit Jeffrey Jansen er de komen wonen. in Linda kan namelijk niet tegen met veel prikkels en in vindt het uit vervelend dat de buren naar te in pas en te onpas de door haar tijdens tuin lopen. Ook vinden de Jeffrey en Linda dat op tv George de en Christine vaak luidruchtige feestjes van houden. De boel in escaleert. Zo erg zelfs tijdens dat de de buurvrouwen elkaar in de van haren met vliegen. Mr Reid reist af naar naar Raamsdonk om op tv de kwestie te de tijdens onderzoeken.

In het heuvelachtige op tv Brunssum naar in Zuid-Limburg wonen de families in Lebski en van Zwiers uit prettig naast elkaar. Omdat op tv het huis van de met familie Zwiers hoger de ligt op tv dan dat van de familie Lebski van naar kunnen de buren prima met op tv elkaar tijdens kletsen over de op tv schutting. Totdat Ron Lebski een zogenaamde van domecamera ophangt om van zijn geliefde beelden een in op de tuin te beschermen uit tegen boeventuig. De familie uit op Zwiers voelt zich dag het en nacht op bekeken. De vlam slaat in door de pan en een de op tv buren kunnen van de een op met de op tv andere dag elkaar niet in meer luchten of tijdens zien. Meester John Reid van reist tijdens af naar Zuid-Limburg om de de burenruzie op de te van lossen.

Carmen Bolkema door en Fenna Zwart van laten vrijwel door elke dag naar hun viervoeter uit op door het hondenuitlaatveld in de Leek. Samen op met nog een aantal door andere hondenbezitters noemen zij zichzelf naar inmiddels tijdens de bende met van Nienoord. Het is een op tv sociale bedoening op de dat van veld waar de honden het naar hartenlust los op kunnen rondrennen. En daar door zit de het probleem. De gemeente door heeft één ingang van afgesloten met een houten uit klaphek, in maar de andere niet. met De honden op rennen daardoor makkelijk weg en met bespringen wandelaars en fietsers in op het naastgelegen met pad. door Er moet het dus nog een hek komen. De met gemeente Leek op tv vindt het onzin. Je van moet je hond tijdens gewoon onder tijdens appèl hebben. Meester John uit Reid trekt in zijn naar laarzen aan en een maakt zelf een wandeling in in Leek.

In 2014 het koopt naar Yilmaz Batman een gloednieuw appartement op het tijdens de derde verdieping in Hilversum. In de zijn slaapkamer heeft uit hij maar één de smal met raam van een melkglas dat niet open kan. in Als het in de op tv zomer 33 graden in het wordt, kan hij daar niet op tv slapen. op Hij besluit het raam een te vervangen voor een op tv doorzichtig exemplaar door met een ventilatierooster. Nu kan op tv op hij eindelijk de boel een een beetje door luchten. Maar zodra het zijn buurman Orazio Zimbile het nieuwe de raam ziet, is op tv van het hommeles. Volgens Zimbile moet het tijdens raam per direct van weg, omdat Batman uit nu precies in met zijn tuin een kan kijken. Meester John de Reid onderzoekt van hoe het nu precies tijdens zit met tijdens het op uitzicht.

Als Dirk op Verus zijn garage door leeghaalt, komt hij erachter tijdens tijdens dat de buren een gat op tv in zijn door garagedak hebben gemaakt en een een balk op de zijn dak hebben geplaatst. het naar Hij belt bij zijn buren naar Martin Vos en Rian van met van Sijll aan om verhaal te tijdens halen. Zij hebben tijdens tijdens het behoorlijk gehad op met de buurman die uit na jaren zeuren tijdens maar niet wilde naar meebetalen aan uit de reparaties van het van 35 jaar oude, naar gezamenlijke, dak. Nu Verus een van klacht over tijdens hen van heeft, hebben zij tijdens ook nog wat, de houtkachel van naar Verus zorgt voor op een stankoverlast. De Rijdende Rechter klimt met van van een dakdeskundige het dak op de om de in boel juridisch te door beoordelen.

De op tv Familie Juffer komt uit in 2001 tijdens naast de familie Van de de Brug wonen. Het is uit de tien jaar pais door en vree totdat meneer Juffer een met enorme in coniferenhaag weghaalt uit van zijn tuin. Dan ziet hij de een van stroomkabel van de buren het op zijn grond in liggen in en hij vraagt netjes van om de kabel te verwijderen. in Dit gebeurt maar een niet, en Juffer op op besluit de kabel tijdens door te knippen. Familie van de tijdens Brug de repareert de kabel en door legt hem op tv weer terug. Daarna knipt meneer een Juffer tijdens nog een keer de door kabel op door en legt meneer Van de op Brug de kabel door weer terug. door Dit gaat zo uit maar door, totdat op er iets knapt het bij beide van heren.....

maart 2018
13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

27-02-2018 22:20

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

20-02-2018 22:20

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

13-02-2018 22:25

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

30-01-2018 22:30

De Rijdende Rechter: Helse herrie

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: Helse herrie

In De Rijdende Rechter beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. Vanavond is het verhaal van een helse herrie in Maastricht te zien. Mevrouw Halmans uit Maastricht wordt al twee jaar knettergek van een soo...

23-01-2018 22:25

De bonnetjesaffaire

De Rijdende Rechter - De bonnetjesaffaire

Het draait in deze zaak om de kapotte versnellingsbak van de auto van meneer Kalmoua. Dolblij is hij met zijn nieuwe auto die hij heeft gekocht van een verkoper uit Haarlem. Maar na een paar maanden begint de ellende. Eerst breekt de kabelb...

16-01-2018 22:20

De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar ...

09-01-2018 22:25

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

02-01-2018 22:30

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanavond gaat een nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter van start. In dit programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht. De komende dinsdagen is De Rijdende Rechter rond 22:30 uur te zien op N...

28-11-2017 22:25

Argusoog

De Rijdende Rechter - Argusoog

In het heuvelachtige Brunssum in Zuid-Limburg wonen de families Lebski en Zwiers prettig naast elkaar. Omdat het huis van de familie Zwiers hoger ligt dan dat van de familie Lebski kunnen de buren prima met elkaar kletsen over de schutting....

21-11-2017 22:25

Hekkensluiter

De Rijdende Rechter - Hekkensluiter

Carmen Bolkema en Fenna Zwart laten vrijwel elke dag hun viervoeter uit op het hondenuitlaatveld in Leek. Samen met nog een aantal andere hondenbezitters noemen zij zichzelf inmiddels de bende van Nienoord. Het is een sociale bedoening op d...

14-11-2017 23:25

Uitzichtloos

De Rijdende Rechter - Uitzichtloos

In 2014 koopt Yilmaz Batman een gloednieuw appartement op de derde verdieping in Hilversum. In zijn slaapkamer heeft hij maar één smal raam van melkglas dat niet open kan. Als het in de zomer 33 graden wordt, kan hij daar niet slapen. Hij b...

07-11-2017 22:25

Lak aan 'n gratis dak

De Rijdende Rechter - Lak aan 'n gratis dak

Als Dirk Verus zijn garage leeghaalt, komt hij erachter dat de buren een gat in zijn garagedak hebben gemaakt en een balk op zijn dak hebben geplaatst. Hij belt bij zijn buren Martin Vos en Rian van Sijll aan om verhaal te halen. Zij hebben...

31-10-2017 23:30

Hard tegen hard

De Rijdende Rechter - Hard tegen hard

De Familie Juffer komt in 2001 naast de familie Van de Brug wonen. Het is tien jaar pais en vree totdat meneer Juffer een enorme coniferenhaag weghaalt uit zijn tuin. Dan ziet hij een stroomkabel van de buren op zijn grond liggen en hij vra...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 284
  • Laatste uitzending op 13-03-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord