Programma gemist?

Meneer een Osseforth speelt het al jaren met veel op plezier bridge via op tv StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat op tv het altijd goed, totdat hij een een melding binnen uit krijgt. Een andere bridgespeler het beticht hem van stalking. tijdens Osseforth een doet melding bij de arbiter, met met want stalking, dat is een strafbaar met feit op en daar is op absoluut geen naar sprake van. De arbiter besluit uiteindelijk naar een na contact met beide partijen niet op verder uit in te gaan op op de inhoud van naar de zaak, het maar de twee 'uit elkaar' met te naar halen. De op computer bepaalt dan dat de twee de tijdens niet meer bij van elkaar kunnen kijken en met een elkaar kunnen spelen. Een het door prima oplossing, vindt uit de bridgeclub. Meneer uit Osseforth vindt het belachelijk. Nu met krijgt hij een sanctie tijdens voor iets wat in in hij helemaal niet doet. de Tijd voor de op tv Rijdende Rechter om tijdens zich over deze zaak te met tijdens buigen.

Karen Gruntjes tijdens adopteert op via Marktplaats een hondje door uit Roemenië. Ze haalt Eva van door op bij Antoinet van van der Stelt. met Er wordt gelijk vermeld van dat Eva last heeft in van op giardia. Bij thuiskomst wordt het het hondje steeds lustelozer. tijdens Met de met goedkeuring van Van van der Stelt gaat Gruntjes met van Eva naar de de van dierenarts. Dat bezoek tijdens kost 270 euro. Dit geld wil op tv Gruntjes terugkrijgen van op Van het der Stelt, maar met die geeft ineens niet meer tijdens met thuis. Daarnaast heeft Eva verlatingsangst en tijdens sloopt de boel het een als Gruntjes naar op tv haar werk is. Na anderhalve maand op gaat een Eva, in het goed overleg, terug naar Van door der Stelt. met In de adoptievoorwaarden staat door dat Gruntjes uit bij terugplaatsing tijdens haar geld terugkrijgt, maar van ook dat bedrag krijgt de ze niet. met Gruntjes heeft 100 euro ontvangen, een op de overige naar een kosten wacht ze nog steeds. op De Rijdende Rechter Mr. naar John Reid naar reist af naar Dussen uit om te op beslissen waar Gruntjes naar recht op tijdens heeft.

Ilonka Kuipers laat naar de uit batterij van tijdens haar mobiele telefoon vervangen naar bij een plaatselijk 'mannetje' met die een een vriendin van haar heeft aangeraden. op tv Eigenaar Azim de Said zegt direct dat op er met een grote kans naar bestaat dat op tv er schade kan ontstaan door in het een glazen omhulsel van een dat type smartphone. naar Ondanks de waarschuwing gaat de ze akkoord. uit Als ze na een uur op tv terugkomt schrikt de ze zich in rot, haar telefoon is total op tv loss. Meneer Said met zegt dat tijdens de schade uit voor haar eigen risico is. Waarschuwing het de of niet, Kuipers vindt een dit onacceptabel. Tijd voor de een Rijdende de Rechter om te van bekijken hoe met het juridisch is geregeld in op tv dit in conflict.

Meneer Mestrom een houdt al jaren op tv met plezier een tuin op op met Natuur Hobby door Park Deurne. Zijn door tuin bevindt zich helemaal in achterin op het tijdens complex. Daarom maakt van hij altijd gebruik van de de on-officiële van achteringang. Totdat het nieuwe het bestuur om op tv veiligheidsredenen overweegt het hek van volledig af te het sluiten een met een kettingslot. Mestrom is woest. naar Realiseren de bestuursleden de uit zich wel dat Mestrom wegens gezondheidsproblemen naar slecht ter been een de is en dan helemaal om uit moet lopen?! op Hij dreigt zijn slijptol tijdens erbij het te pakken als terreinbeheerder Marcel de Zieltjes het slot er tijdens omheen legt. tijdens Van zulke dreigementen uit is het naar bestuur niet gediend. Dan de maar meteen het het slot erop. Meneer naar Mestrom de is ervan overtuigd dat Zieltjes een hem wil dwarsbomen en van wil wegpesten. in De Rijdende een Rechter reist de af naar Deurne om het verhaal het van beide partijen uit aan te horen een en dan natuurlijk op een glasheldere een uitspraak te op doen.

Familie door Roosenburg woont op tv in een appartementencomplex tijdens in Poortugaal. De op woning ligt op het de zuiden en heeft een plat het dak. Hierdoor op tv wordt het in de door het zomer erg warm naar en daalde vorig jaar op de temperatuur in de door nacht niet op tv onder de van 32 graden. Dat is op mevrouw Roosenburg niet naar in de koude door kleren gaat zitten. door Ze heeft zelfs in met oververhittingsverschijnselen in het ziekenhuis in in gelegen. Tijd voor een met airco. Maar naar de VvE heeft met het een algemene ledenvergadering tegen op tv gestemd. Medebewoners zijn bang op tv voor geluidsoverlast. een Tijd voor de op Rijdende Rechter om op te op onderzoeken hoeveel overlast van zo'n airco voor de omwonenden de oplevert.

Ben Jeuring laat van op in juli 2017 door Zuidema Schuttingen met een schutting in plaatsen. Hij betaalt het direct contant. tijdens Vervolgens stuurt Zuidema een een rekening van in nog eens 686,99 euro. door Zuidema zegt door een fout te hebben gemaakt uit in de factuur, een maar het is op tijdens altijd al duidelijk tijdens geweest hoeveel zijn met schutting per m2 kost. Jeuring weigert op tv te door betalen, hij heeft alles al op afgerekend. Zuidema naar is er zo naar klaar mee tijdens dat hij eind augustus zijn van medewerkers de door opdracht geeft om vier op in schuttingdelen uit de tuin het van Jeuring te verwijderen. Die een zijn nooit betaald, met door dus wettelijk nog van op Zuidema, is zijn redenering. Meester uit John met Reid reist af naar Assen in met om te bepalen wat er met van met de schuttingdelen en de met rekening moet uit gebeuren.

De naar Turkse mevrouw uit Akyuz begint drie jaar terug op vol goede het moed een supermarkt de in een in winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst het wordt alles op tv behalve gewaardeerd door de van buurt. Hoewel ze veel het tevreden klanten uit heeft, hebben de omliggende in op winkels en omwonenden vooral op tv klachten. Ze volgt de regels een niet, de door uitstalling is geen gezicht, op tv ze van belemmert de doorgang, en op tv het van afval en rottend fruit de zorgen voor de enorme stankoverlast, vinden door zij. Mevrouw Akyuz zit met de naar van handen in het haar. door Volgens de naar familie Heine, die een schoenmakerij uit runt aan de met overkant, is iedereen gebaat op tv naar bij duidelijke regels. Tijd voor met de in Rijdende Rechter om die de duidelijkheid te op tv geven.

Hans op tv Hermse en William Jansen wonen uit samen in de hun appartement door in Tilburg. In op tv de woning zijn veel ramen een waar ze overal op het dezelfde gordijnen voor de willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze op tv exemplaren en met gaan op van zoek naar op een naaiatelier om ze te met laten door vermaken. Erdogan Develioglu en Joan de van Kort werken uit samen bij Kledingreparatie Develiolgu, de waar uit ze ook gordijnen op maat met naar maken. Ze nemen de klus aan de met en gaan aan de slag. Na van de het eerste keer uit vermaken zijn de mannen zeer ontevreden. op De gordijnen uit zijn schots uit en scheef. Develioglu probeert in het nog een paar door door keer, maar krijgt een het niet voor elkaar de door mannen de tevreden te stellen. Meester John de Reid een reist af naar Tilburg uit om de op litigieuze gordijnen te het beoordelen.

Gerhard van Pril is op meer dan 25 jaar lid van een Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. door uit Hij vist al die door jaren op eenzelfde manier, naar in zijn van ouderwetse visstoel een direct aan de oever. Sinds een met uit aantal jaar zijn er steigers geplaatst in rondom zijn favoriete uit uit visvijver Het Karperputje. Alle vissers uit moeten nu tijdens vanaf een steiger vissen. Maar op tv dat tijdens kan hij niet met zijn uit ouderwetse visgerei. Hans van Dings is voorzitter in van de een hengelsportvereniging. naar Die steigers hebben zij het moeten plaatsen ter versteviging van met de oevers de die langzaamaan het water de in verdwijnen. het De vereniging op tv wil juist de mooie visplek tijdens de behouden. Meneer Pril naar voelt zich weggepest. Waarom kan door zijn plekje niet de blijven zoals op tv die is? De Rijdende Rechter met reist uit af naar Veldhoven in om zelf een hengel op uit te gooien de in het het Karperputje.

De jonge in ouders van Edward en Michella zijn helemaal in op tv hun uit nopjes als tijdens ze voor 1500 euro naar een oude stacaravan op de een kop naar tikken. Eindelijk een op plek in de op tv buurt waar het ze met hun dochtertje met vakantie kunnen vieren. De schrik op het zit er dan ook goed op tv in als de caravan in na een met fikse regenbui lekt. En op niet naar zo'n beetje ook, hele in stralen komen met naar beneden. Als ze met Alex Weekhout bellen, degene van van uit wie ze hem de hebben gekocht, met wil hij er niks van weten. het Komen het ze na op drie maanden mee! Sterker nog, ze tijdens waren al naar begonnen met het klussen voordat er uit betaald was, en daarbij op zijn er met spullen uit de caravan verdwenen. van naar Wie probeert wie nu een oor het aan te op naaien? De Rijdende Rechter, van de meester John Reid, zoekt van uit wie er juridisch met gezien gelijk op heeft.

Jelle op van Putten uit door Friesland maakt behoorlijk van wat kilometers om bij zijn op tv geliefde te kunnen op zijn die helemaal op tv in Zeeland woont. het Daarom heeft hij in met een nieuwe auto nodig. Hij op tv laat zijn op tv oog vallen op door een witte Clio door en precies zo'n auto de staat te een koop bij het bedrijf van het Roland Poppe. van De deal de wordt snel gesloten en Poppe uit neemt daarbij de de oude van auto van Van Putten door over. naar Maar dan blijkt dat Van Putten uit de tegen Poppe heeft gelogen over door de tijdens aankoopprijs van de oude auto. op tv Poppe het voelt zich bedonderd en wil uit de met koop ontbinden. Hij het besluit de auto tijdens niet te vrijwaren, tijdens waardoor Van Putten gedwongen op tv wordt de de verzekering te blijven de betalen. Wie houdt wie met nou in de in tang? Tijd voor een de Rijdende Rechter om dat in tot op in de in bodem uit te de zoeken.

Vanaf van vanavond is De met Rijdende Rechter weer terug door op op televisie. Het programma waarin rechter van John op Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten in beslecht is elke met dinsdag om 22:20 in uur te zien van op naar NPO 1. In de in eerste aflevering gaat het naar over de 83-jarige Dirk tijdens Velkers. van Hij woont al jaren van rustig in het het Friese Oosterstreek tot hij het nieuwe buren van krijgt. Hij hoort meteen door geruchten naar uit de buurt op dat de nieuwe buurman door er eentje is op tv 'om voor op naar te passen'. Niet alleen met met komt na een verbouwing de uit afwatering van naar de buurman uit een op zijn grond, op tevens staat de schutting scheef, uit én naar heeft de buurman zijn schuurtje een overgebouwd. Buurman Jan door Oost heeft het zijn eigen kant in van het verhaal. op tv Dirk heeft juist tijdens een met stukje grond van hém gepikt. En een dan die in struiken, Dirk moet de de boel bijhouden en in naar zorgen dat zijn struiken door niet overhangen. En in die grote boom die naar voor overlast zorgt moet met ook weg. een Inmiddels maken deze door krasse knarren op tv elkaar al jaren het een leven zuur de en zelfs een uit vechtpartij gaan door zij niet uit de weg. De door hoogste tijd voor naar een de Rijdende Rechter met meester John Reid, het om tussenbeide te naar komen.

De buren Leeijen naar in en Erens in Kerkrade de hebben hele verschillende een tuinen. Sandra uit Leeijen zit midden het in een verbouwing en met daarom is haar tuin in nog verre van door af. op Bij meneer Erens de is alles netjes het aangeharkt. En daarover ontstaat van dan ook een enorm het conflict. Meneer op Erens probeert op de allerlei manieren het onkruid met van de buren met uit zijn door tuin te weren. Daarnaast uit hebben met de twee ook ruzie over in het op tv gebruik van de oprit en een de busje met voor het raam. En dan naar die erfgrens, uit die klopt óok uit al het niet.

De 72-jarige Trees van op Broere koopt via een website door zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het het bedrijf de Perfect You. Ze neemt verschillende de behandelingen op af en is dik tevreden, naar tót de het laatste vijf keer. Ze naar doet haar beklag van bij eigenaar Paul met Leurink en als op hij eens een goed door in het systeem kijkt, komt hij op tv tot de conclusie de dat mevrouw op tv Broere nog elf behandelingen op tv moet betalen. met Mevrouw Broere snapt er tijdens een niks van. Niet op tv hij, maar juist zij heeft op nog recht op een uit naar elftal behandelingen. Eén van de in twee uit partijen heeft de zaakjes uit duidelijk niet op orde, van maar naar wie?!

Meneer een en Mevrouw Mourik wonen met heerlijk tijdens rustig in hun appartement in een Rotterdam, totdat ze een nieuwe bovenburen krijgen. van Niet alleen met is er direct veel op tv meer met herrie dan ervoor, sinds de buren op met een nieuwe tv hebben, naar wordt mevrouw Mourik getergd door naar gekmakende trillingen, uit die razen door haar naar hele lichaam. En op tv dat moet door stoppen! op Buren Winaida en Marcus door vinden ook in dat het moet stoppen, de maar zij doelen uit op het gezeur de van de buurvrouw. Want het wanneer ziet zij in door dat het van trillen echt niet van naar hen afkomstig de is?

januari 2020
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!