Programma gemist?

Meneer op tv Osseforth speelt al jaren met een veel een plezier bridge door via StepBridge, een internetbridgeclub. het Dit gaat altijd goed, het totdat het hij een melding de binnen krijgt. Een op tv andere bridgespeler beticht met hem van stalking. Osseforth doet met melding bij de arbiter, naar want stalking, door dat is een uit strafbaar feit en tijdens daar naar is absoluut geen sprake van. De een arbiter besluit de uiteindelijk na contact tijdens met beide partijen uit niet verder in te tijdens gaan op het de inhoud van uit de de zaak, maar de naar twee 'uit elkaar' van te halen. De computer de bepaalt dan tijdens dat de twee niet meer op tv bij elkaar kunnen kijken naar en tijdens met elkaar kunnen spelen. op Een prima naar oplossing, vindt de met bridgeclub. Meneer Osseforth vindt het van belachelijk. op tv Nu krijgt hij een van sanctie voor iets door wat hij helemaal op tv niet doet. Tijd voor van de Rijdende Rechter in om op zich over het deze zaak te met buigen.

Karen de Gruntjes adopteert naar via Marktplaats een hondje uit op Roemenië. van Ze haalt Eva op in bij Antoinet van der Stelt. de Er wordt gelijk door van vermeld dat Eva een last heeft van giardia. Bij thuiskomst van wordt door het hondje steeds lustelozer. Met de de goedkeuring het van Van de der Stelt gaat Gruntjes met op tv Eva een naar de dierenarts. Dat naar bezoek kost tijdens 270 euro. Dit op tv geld wil Gruntjes op tv terugkrijgen van Van der Stelt, een maar die de geeft op tv ineens niet meer thuis. Daarnaast heeft het Eva verlatingsangst een en sloopt door de boel op tv als Gruntjes naar haar tijdens werk is. Na anderhalve maand in op gaat Eva, in goed overleg, terug naar een naar Van der door Stelt. In de adoptievoorwaarden staat dat het Gruntjes bij een terugplaatsing haar geld terugkrijgt, op tv tijdens maar ook dat bedrag uit krijgt ze niet. Gruntjes op tv heeft 100 euro ontvangen, tijdens op de overige door kosten wacht op tv ze nog van steeds. De Rijdende tijdens Rechter Mr. John op Reid reist af naar tijdens Dussen om met te beslissen waar Gruntjes recht op met op heeft.

Ilonka op Kuipers laat de batterij door van haar mobiele op tv telefoon met vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die in uit een vriendin van haar het heeft aangeraden. Eigenaar Azim op tv Said zegt tijdens direct dat er een een grote kans van bestaat dat uit er schade kan ontstaan in het op tv glazen omhulsel een van dat type smartphone. met Ondanks de met waarschuwing in gaat ze akkoord. Als ze na van een uur naar terugkomt schrikt tijdens ze zich rot, in haar telefoon is tijdens total loss. Meneer het Said zegt dat in de schade voor haar eigen op op risico is. Waarschuwing met of niet, Kuipers vindt dit onacceptabel. een Tijd door voor de naar Rijdende Rechter om te bekijken hoe in het juridisch is een geregeld in met dit door conflict.

Meneer Mestrom houdt de al jaren naar met plezier uit een tuin in op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn van tuin bevindt een zich helemaal achterin in op het complex. Daarom door maakt het hij altijd gebruik van naar de on-officiële achteringang. uit Totdat het nieuwe bestuur de om veiligheidsredenen overweegt naar het door hek volledig tijdens af te sluiten met een kettingslot. het Mestrom uit is woest. Realiseren de bestuursleden door zich wel dat op tv door Mestrom wegens gezondheidsproblemen slecht naar ter been van is en dan van helemaal om moet op tv lopen?! Hij dreigt zijn slijptol met erbij te pakken het als terreinbeheerder Marcel in Zieltjes het in slot er omheen legt. Van van op zulke dreigementen is op het bestuur niet gediend. in Dan maar meteen in het slot erop. Meneer Mestrom uit in is ervan overtuigd van dat Zieltjes hem met wil dwarsbomen en wil het wegpesten. De Rijdende Rechter reist uit af met naar Deurne om het op tv verhaal van tijdens beide partijen aan te horen op tv en naar dan natuurlijk een een glasheldere uitspraak te uit doen.

Familie Roosenburg woont het in een door appartementencomplex met in Poortugaal. De woning ligt in op op het zuiden en heeft een uit plat uit dak. Hierdoor wordt het in een de zomer met erg warm en daalde vorig naar jaar de temperatuur het in de in nacht niet onder naar de 32 met graden. Dat is mevrouw Roosenburg van niet in de op koude kleren tijdens gaat zitten. Ze heeft de zelfs met oververhittingsverschijnselen de tijdens in het ziekenhuis gelegen. in Tijd voor een airco. tijdens Maar de VvE uit heeft het met een algemene ledenvergadering van tegen gestemd. in Medebewoners zijn bang met voor geluidsoverlast. Tijd voor de door Rijdende uit Rechter om te onderzoeken hoeveel met overlast zo'n airco voor van het de omwonenden oplevert.

Ben een Jeuring laat in juli 2017 op tv door van Zuidema Schuttingen een schutting tijdens plaatsen. Hij betaalt direct naar contant. Vervolgens van stuurt door Zuidema een rekening van nog eens met op 686,99 euro. Zuidema zegt op tv een fout de te hebben gemaakt in de het factuur, op tv maar het is altijd in al duidelijk geweest door hoeveel zijn schutting een per m2 kost. Jeuring weigert naar met te betalen, hij heeft alles al tijdens afgerekend. Zuidema is door van er zo klaar met mee dat hij eind augustus zijn in medewerkers de het opdracht geeft om vier op schuttingdelen uit de op tuin het van Jeuring uit te verwijderen. Die zijn nooit op betaald, dus wettelijk het nog van met Zuidema, is zijn een redenering. Meester door John Reid reist af naar Assen uit om te bepalen naar wat met er met de op schuttingdelen en van de rekening moet door gebeuren.

De een Turkse mevrouw Akyuz van begint drie jaar terug tijdens vol goede moed een door supermarkt in een tijdens winkelcentrum in Amstelveen. van het Haar komst wordt alles behalve door gewaardeerd door de in buurt. Hoewel een ze veel tevreden klanten heeft, op tv naar hebben de omliggende van winkels en omwonenden vooral klachten. Ze door volgt de regels het niet, de naar uitstalling is geen met gezicht, ze op belemmert de doorgang, en van het afval en rottend het fruit zorgen voor naar enorme stankoverlast, vinden naar zij. naar Mevrouw Akyuz zit met de uit handen in een het van haar. Volgens de familie Heine, die door een schoenmakerij uit runt aan het de overkant, is iedereen uit gebaat bij duidelijke regels. tijdens Tijd voor door de Rijdende Rechter de om die duidelijkheid te op tv in geven.

Hans Hermse en op op William Jansen wonen samen een in hun de appartement in Tilburg. In de uit woning zijn veel tijdens ramen in waar ze overal dezelfde gordijnen voor van een willen hebben. Ze vinden naar kant-en-klare grijze exemplaren en een gaan op zoek met naar in een naaiatelier om ze te in laten vermaken. Erdogan uit Develioglu door en Joan de Kort de werken samen bij tijdens Kledingreparatie Develiolgu, waar ze ook het gordijnen op maat het op maken. Ze nemen de klus een aan en het gaan aan naar de slag. Na de van eerste keer in vermaken zijn de mannen zeer op tv ontevreden. De met gordijnen zijn schots en scheef. naar Develioglu uit probeert het nog een paar van met keer, maar krijgt het niet door voor op tv elkaar de mannen tevreden te stellen. in Meester John naar Reid het reist af naar op Tilburg om de met litigieuze gordijnen te tijdens beoordelen.

Gerhard in Pril is meer uit dan 25 op jaar lid van met Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij met vist al die uit jaren op uit eenzelfde manier, in zijn naar ouderwetse visstoel direct van aan de oever. Sinds een tijdens aantal jaar zijn op tv in er steigers geplaatst door rondom zijn favoriete visvijver door Het Karperputje. het Alle vissers moeten nu vanaf een tijdens steiger vissen. Maar in dat in kan hij niet met op tv zijn ouderwetse op visgerei. Hans Dings van is voorzitter van de hengelsportvereniging. door Die van steigers hebben zij moeten plaatsen in ter uit versteviging van door de oevers die langzaamaan het het water het in verdwijnen. De vereniging op tv wil juist de mooie visplek een behouden. Meneer Pril de voelt zich het weggepest. Waarom van kan zijn plekje tijdens niet blijven zoals die op tv is? De van Rijdende Rechter door reist af naar Veldhoven het om zelf een het hengel uit te in gooien in uit het Karperputje.

De door jonge ouders Edward en het Michella zijn naar helemaal in hun nopjes als het ze voor de 1500 euro een een oude stacaravan op op de kop tikken. door Eindelijk uit een plek in de buurt van waar ze met uit hun dochtertje vakantie kunnen met tijdens vieren. De schrik zit er tijdens dan op ook goed in met als de caravan na naar een fikse regenbui lekt. het En niet naar zo'n beetje ook, tijdens hele stralen komen naar beneden. in Als door ze Alex Weekhout bellen, uit degene van in wie ze naar hem hebben gekocht, wil van hij er niks van weten. op tv Komen ze de na drie de maanden mee! door Sterker nog, ze waren al het begonnen met uit klussen voordat er betaald was, uit en daarbij zijn op tv er spullen een uit de caravan verdwenen. van Wie probeert wie het nu een oor van tijdens aan te naaien? De de Rijdende Rechter, meester van John Reid, zoekt uit wie van er in juridisch gezien gelijk een heeft.

Jelle van Putten op uit Friesland door maakt behoorlijk wat tijdens kilometers om bij zijn een geliefde te naar kunnen zijn die in helemaal in van Zeeland woont. Daarom heeft de hij van een nieuwe auto nodig. Hij laat in zijn oog vallen van op een door witte op Clio en precies zo'n auto staat op tv te koop door bij het bedrijf het van Roland in Poppe. De deal wordt met snel gesloten en Poppe het op neemt daarbij de met oude auto van Van Putten over. op Maar van dan blijkt tijdens dat Van Putten tegen Poppe naar heeft gelogen over de van aankoopprijs het van de van oude auto. Poppe voelt het zich bedonderd en in wil de van koop ontbinden. Hij besluit de van auto niet te vrijwaren, uit door waardoor Van Putten gedwongen in wordt de uit verzekering te blijven betalen. op Wie houdt op wie nou in de tang? Tijd door voor de door Rijdende Rechter uit om dat tot door op de door bodem uit te een zoeken.

Vanaf vanavond van is naar De Rijdende Rechter weer uit terug op in televisie. Het programma waarin rechter een John Reid burenruzies, de familievetes en andere op tv conflicten beslecht is tijdens elke op dinsdag om 22:20 uur naar te zien op NPO tijdens 1. In de eerste aflevering de gaat op tv het over de 83-jarige Dirk het Velkers. Hij woont tijdens al jaren rustig het in het tijdens Friese het Oosterstreek tot hij nieuwe buren krijgt. uit Hij hoort een meteen geruchten uit de op buurt dat in de nieuwe buurman er tijdens eentje tijdens is 'om op tv voor op te passen'. met Niet alleen komt na een op verbouwing de in afwatering van de buurman op het uit op zijn grond, tevens met staat de een schutting scheef, én heeft de uit op buurman zijn schuurtje tijdens overgebouwd. Buurman Jan op Oost heeft zijn eigen uit kant van het verhaal. Dirk met heeft in juist een stukje met grond van hém naar gepikt. En dan op die struiken, Dirk door moet de op boel bijhouden en zorgen dat van zijn struiken op tv niet overhangen. uit En die grote boom die voor met overlast zorgt moet op uit ook weg. Inmiddels maken deze krasse op knarren elkaar al met jaren door het leven zuur en de zelfs een vechtpartij gaan van zij de niet uit met de weg. De hoogste tijd uit voor door de Rijdende Rechter meester John Reid, het door om tussenbeide te met komen.

De een buren Leeijen en Erens met in Kerkrade hebben met hele van verschillende tuinen. Sandra van Leeijen zit midden in een verbouwing de van en daarom is een haar tuin nog verre van af. in Bij van meneer Erens is van alles netjes aangeharkt. En met daarover ontstaat dan ook een een enorm van conflict. Meneer Erens probeert een in op allerlei manieren naar het onkruid van de buren uit met een zijn tuin te weren. uit Daarnaast hebben het de twee ook de ruzie over het gebruik van in de oprit en op tv een busje voor met het raam. in En dan die erfgrens, het die klopt óok door al een niet.

De op tv 72-jarige Trees het Broere koopt via van een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij in het bedrijf Perfect op You. Ze neemt verschillende in behandelingen de af en is op dik tevreden, tót van de laatste vijf keer. het Ze doet haar met beklag bij eigenaar Paul het Leurink de en als hij eens goed het in het systeem de kijkt, komt hij door tot de conclusie in uit dat mevrouw Broere nog elf op tv behandelingen moet betalen. tijdens Mevrouw uit Broere snapt er niks naar van. Niet hij, maar juist met een zij heeft nog recht het op een op tv elftal behandelingen. Eén van de uit twee partijen op tv heeft de tijdens zaakjes duidelijk niet op orde, maar het naar wie?!

Meneer door en Mevrouw Mourik in wonen heerlijk rustig in hun in appartement in op Rotterdam, de totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. het Niet van alleen is er direct tijdens veel meer tijdens herrie dan ervoor, sinds de uit buren een nieuwe naar tv met hebben, wordt mevrouw de Mourik getergd door gekmakende op trillingen, die op tv razen door haar hele lichaam. uit En dat op tv moet stoppen! Buren een Winaida en Marcus vinden het ook dat het moet een een stoppen, maar zij doelen de op het gezeur met van de de buurvrouw. Want wanneer ziet op zij in met dat het trillen echt naar niet van hen afkomstig naar is?

oktober 2021
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!