Programma gemist?

In 2014 koopt met Yilmaz Batman een tijdens gloednieuw appartement het op op tv de derde verdieping in Hilversum. een In op tv zijn slaapkamer heeft hij maar uit één het smal raam van melkglas de dat niet open kan. uit Als op tv het in de zomer 33 door graden wordt, kan hij op daar niet slapen. door Hij uit besluit het uit raam te vervangen voor uit een doorzichtig met exemplaar met een ventilatierooster. op Nu kan hij eindelijk naar de boel op tv een beetje luchten. Maar uit zodra zijn een buurman Orazio met Zimbile het nieuwe raam ziet, is het het hommeles. tijdens Volgens Zimbile een moet het raam naar per direct weg, een omdat Batman door nu precies in zijn een tuin kan kijken. Meester John door Reid onderzoekt hoe een het naar nu precies zit met het uit op tv uitzicht.

Als tijdens Dirk Verus de zijn garage leeghaalt, komt een hij erachter dat met de buren een gat een in zijn garagedak hebben de gemaakt en een een op balk op zijn dak hebben geplaatst. de Hij belt van bij zijn buren door Martin uit Vos en Rian van Sijll aan door op om verhaal te in halen. Zij hebben het van behoorlijk gehad met de het buurman die door na jaren zeuren op tv maar niet wilde meebetalen van aan de reparaties van op het 35 door jaar in oude, gezamenlijke, dak. op tv Nu Verus een klacht tijdens over hen het heeft, hebben zij met ook nog wat, de houtkachel van in Verus op zorgt voor stankoverlast. met De Rijdende Rechter klimt in met een dakdeskundige het door in dak op om de boel juridisch de te het beoordelen.

De Familie Juffer in komt in in 2001 naast de op familie Van de naar Brug wonen. Het met is tien jaar met pais en vree totdat tijdens op tv meneer Juffer een enorme coniferenhaag met weghaalt naar uit zijn tuin. Dan ziet hij de een stroomkabel van in tijdens de buren op zijn in grond liggen en uit hij vraagt netjes om de een kabel te in verwijderen. Dit naar gebeurt maar niet, en Juffer een besluit naar de kabel door te tijdens knippen. Familie van de een Brug repareert in de kabel en de legt hem weer tijdens terug. Daarna op knipt meneer Juffer van nog een op tv keer de kabel door en legt tijdens meneer Van het de Brug een de kabel weer terug. Dit een gaat zo maar de door, totdat er door iets knapt naar bij beide in heren.....

Monique en met Adama in Sylla wonen jarenlang met veel plezier op tv naast Ralf en naar Leonie van in Dijk. Ze met sporten samen, barbecueën in op tv de een zomer en ze zitten het zelfs samen aan het met kerstdiner. Alles tijdens verandert als Ralf met en Leonie een naar aanbouw in hun tuin tijdens bouwen. op tv Volgens hen klopt op ineens de erfgrens naar niet, moet de gezamenlijke schutting op vervangen worden en moeten door Monique en Adama in ook tijdens hun schuur afbreken. naar Monique en van Adama zijn stomverbaasd. Ze naar hebben het toch zo door gekocht, dus alles in moet blijven de zoals het is. met De buren zitten op plotseling in een in heikel conflict en schakelen de de hulp de in van De Rijdende Rechter het tijdens meester John Reid om door de ruzie van te beslechten.

De Rijdende Rechter van meester John Reid door gaat in de met eerste aflevering van in het nieuwe seizoen naar tijdens naar het dorpje Horn op in Limburg. Sinds anderhalf jaar tijdens worden van Wiel van Herten en met zijn vriendin Lenie hoorndol op tv van naar een lage bromtoon in de hun een woning. Ze weten van het zeker: deze bromtoon komt het van de omvormer van van de zonnepanelen van door buren Mitch en door Kimberly. een Zij zijn op hun beurt naar van ook ten einde het raad; volgens hen is de omvormer in niet het naar probleem en hebben ze door van in alles geprobeerd om de buren op te met helpen. Beide partijen zijn uit de kwestie inmiddels zo van zat dat in verhuizen de de enige optie het lijkt.

In van de laatste aflevering van De met op tv Rijdende Rechter meneer en op tv mevrouw Tidu. door Zij hebben in tijdens Twekkelo een behoorlijke een lap tuingrond op de door kop weten te tikken. het Nu zij van met hun welverdiende het pensioen genieten, kunnen ze uit zich daar lekker uitleven met met hun groene het vingers. Probleem met is alleen de erfgrens met met in het naastgelegen tuinencomplex. Langs de op erfgrens hebben de met tuinders het volgens Tidu bijna in anderhalve meter grond het ingepikt. De uit eigenaren van het op tuinencomplex vinden het belachelijk. op tv Die grens loopt al zeker in vijftig jaar zo, op tv naar dus daar hoef je geen ruzie van over te een maken wat uit hen betreft. Daarnaast op tv speelt er misschien nog uit wel een veel groter van probleem. De op tv grond wemelt tijdens van de asbest. een Rijdende Rechter meester John Reid naar de reist af naar Twekkelo waar van hij zelf de op stukken asbest de van de de grond kan rapen.

De de paastakken vallen bij meneer de Lemmens uit met Den Haag zomaar uit een de lucht op zijn met terras. Zijn uit buurman heeft namelijk de een nogal met uit de tijdens kluiten gewassen kronkel-iep in door zijn tuin staan. De in paastakken vallen naar bij meneer Lemmens uit het Den Haag van zomaar uit de lucht tijdens op zijn terras. Zijn op tv buurman heeft een namelijk een nogal uit het het de kluiten gewassen naar kronkel-iep in zijn tuin van staan. Jos Lemmens heeft tijdens ontzettend op tv veel last van de in boom. Niet alleen van vallen er de takken uit de boom, in naar de herfst ligt zijn in strak door betegelde tuin onder het tijdens blad. En door in de zomer als hij naar op van zijn terras het wil zitten, liggen op er enorme hopen duivenpoep. Buurman de Etienne Martinus vindt door het allemaal maar door gezeur. Een beetje de groen het in de wijk is toch de juist fijn! En met daarbij komt, tijdens zo'n boom verwijderen uit op tv de in achtertuin kost bakken met het geld. Dat geeft met íe liever aan tijdens iets anders uit. de De Rijdende Rechter meester de John Reid gaat langs in in Den Haag op tv met een op leger deskundigen om op te bepalen tijdens wat er de met de boom tijdens moet gebeuren.

'Buurvouw, van zal ik u even insmeren?' naar op tv Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit op te horen als op tv buurman Buis over door de schutting tijdens hangt en op tv naar haar zit te naar gluren. uit 'Buurvouw, zal ik van u even insmeren?' uit Volgens mevrouw Kumutat van krijgt ze dit uit te horen als buurman Buis op tv over de tijdens schutting hangt en naar haar van zit uit te gluren. Kumutat denkt de dat Buis zelfs zo een ver op gaat in het op tv bespieden dat hij afluisterapparatuur het heeft geplaatst. En uit daarom met besluit de familie Kumutat om twee naar mooie leibeuken met tegen de erfgrens door te op planten, zodat de buurman uit met het zicht is. met Meneer met Buis vindt gluren en afluisteren de totale onzin, dat zou een naar hij nooit doen. met Hij eist dan ook in dat de bomen met verwijderd worden. Ze staan veel door te dicht uit bij de erfgrens door en er de komt troep vanaf een en dat op tv valt in zijn uit tuin.

De tijdens 28-jarige Kevin Echthuizen door koopt vorig jaar zijn eerste het woning in in Zaandam. tijdens Hij is helemaal blij, maar het er in moet veel gebeuren. Hij laat onder naar andere een nieuwe met tijdens pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. uit De 28-jarige op Kevin Echthuizen koopt in vorig jaar een zijn eerste woning in in Zaandam. Hij met is helemaal blij, maar van er moet veel op tv gebeuren. Hij laat naar onder andere een nieuwe pvc-vloer tijdens het leggen door Hoogland in Vloeren. Volgens Kevin spreekt hij naar van tevoren af dat op de vloer vlak van afgeleverd wordt. met Geen probleem, volgens Hoogland op tv Vloeren. Als het de vloer er eenmaal naar in in ligt, is Kevin het op zijn zachtst gezegd niet door blij met van het resultaat. De tijdens vloer zit vol op hobbels en bobbels. Kevin door weigert het te betalen en op tv eigenaar Dirk van door Zandwijk stuurt een incassobureau op met hem af. Van op tv Zandwijk is ervan de op tv overtuigd dat de vloer een keurig is gelegd, met zeker gezien de van slechte staat van het appartement. in De de discussie over op wat glad, vlak of een egaal is, barst lost. de Rijdende Rechter John van Reid onderzoekt, op tv op zijn sokken, hoe een erg het met gesteld is met de een hobbels en bobbels op in de uit vloer.

Als op Jetty Kuiper tien naar jaar geleden haar met eigen bedrijfje uit start als doula, life coach en door op tv afscheidsbegeleider, plaatst ze op haar website naar nietsvermoedend een een foto naar van een beschuit met muisjes. uit Als Jetty Kuiper tien op op tv jaar geleden haar eigen bedrijfje start uit als doula, life op tv coach en uit afscheidsbegeleider, plaatst ze op tv op een haar website nietsvermoedend een foto naar van tijdens een beschuit met muisjes. de Ze heeft de foto naar gevonden op de op website door Dutch Free Card. Jaren later uit ontvangt met ze een brief met van het Belgische bedrijf van Permission Machine. Ze in moet betalen voor in de foto. naar Jetty vertrouwt het bedrijf in niet, maar verwijdert voor de van van zekerheid toch maar de foto. een Jetty schrikt ze van zich rot als van ze een een paar maanden met later een e-mail krijgt van een in advocaat met de een naar sommatie van 820 euro voor op auteursrechtinbreuk. En dat terwijl de van ze zich echt van door geen kwaad van bewust is. Meester John met Reid zoekt uit hoe tijdens het nu precies uit zit met de rechten door van de van foto en tijdens de manier met waarop Jetty de foto in heeft gebruikt.

Als in de nieuwe buren de van Sari Koch zich naar niet eens even met komen voorstellen, is van Sari eigenlijk al klaar tijdens met ze. Theo een de en Marinelle Hodes tijdens zijn zich van geen kwaad in bewust. Als de met nieuwe buren het van Sari Koch van zich niet eens even naar komen voorstellen, naar is Sari eigenlijk op tv al klaar met met ze. Theo en Marinelle uit Hodes op tv zijn zich van geen kwaad bewust. op Sari Koch is met zo op tv vaak op op tv vakantie dat voorstellen er een het beetje bij was ingeschoten. in van Geen probleem toch? een Nou wél een probleem. door Zeker als tijdens de familie Hodes op tijdens zo'n vakantie de haagbeukhaag verwijdert van én zonder overleg een een op tv nieuwe schutting plaatst. Rijdende door Rechter meester John uit Reid reist af in naar van Vlaardingen om bij beide met buren poolshoogte te van nemen.

Jarenlang is de er niets aan uit de hand tussen in Trudy Dekker en haar met buren meneer Collée het en mevrouw de Hundman. Tot Ron door van tijdens der Schaaf in 1998 bij een Trudy op komt wonen. Jarenlang is van er niets aan de hand het tussen Trudy Dekker uit en haar buren tijdens meneer uit Collée en mevrouw uit Hundman. Tot Ron het van der Schaaf in 1998 uit bij Trudy komt tijdens een wonen. De buurmannen kunnen niet met in elkaar communiceren tijdens en de in irritaties stapelen zich het al snel naar op. Zoals het het mos op het op tv dak van Collée in wat zo de tuin van de van buren inwaait. En door dan het op tv ergste probleem is de op stankoverlast. Als Ron van en door Trudy in 2008 een nieuwe op in keuken laten plaatsen, krijgen zij in kort daarna last van met geurtjes van de op tv buren. De aardappel- naar en sigarenlucht door dringt via naar de afzuigkap hun op tv woonkamer binnen. van Trudy raakt zelfs de zo gestrest van de tijdens lucht dat ze tijdens haar middagdutje in de garage op tv moet doen. uit Meester een Reid reist af naar Medemblik om van door de zaak op van te lossen.

Al tijdens bijna vijftig naar jaar woont het echtpaar Van uit der Leij een uit Assen naar volle van tevredenheid op het de Eschstraat. het Zij hebben alleen een probleem met tijdens de buren Ineke de met en Jeroen. Al bijna vijftig jaar uit woont het tijdens echtpaar tijdens Van der Leij uit Assen naar in op volle tevredenheid op met de Eschstraat. Al bijna even door lang maken zij het gebruik van door hun recht van overpad uit om met door hun kliko's via hun verhuurde op tv woning en dan tijdens zo via tijdens de op achtertuin van Ineke Bouma een en haar in vriend bij de openbare tijdens weg te komen. Daar zit naar het 'm nou precies uit het probleem. Ineke en Jeroen op tv zijn tijdens dat zat, helemaal omdat dat door hele recht van naar overpad niet eens het beschreven een staat in hun tijdens koopakte.

In op het Friese Nijehaske komt regelmatig in op tv de Berenburger op tafel bij Eddy uit Koning en in zijn uit buren. Alles kunnen ze samen een bespreken, behalve als door het gesprek door op het recht van op tv overpad aankomt. van In het Friese Nijehaske op komt met regelmatig de Berenburger gezellig tijdens op tafel bij naar Eddy Koning en het zijn buren Liesbeth en naar Sietze Koster. Alles een kunnen ze samen tijdens bespreken, behalve in als het gesprek op tijdens het recht op tv van overpad aankomt. met Of zoals ze in van Friesland zeggen: Recht van op tv reet. met Dan barst de bom. De naar familie door Koster moet over het pad tijdens van met Eddy Koning om in in hun zelf gebouwde garage het te naar komen, maar tijdens Koning blijft volhouden een dat zij daar geen recht uit op hebben. Zijn de ouders de voerden al een jarenlange strijd op hierover, en in nu Koning het een ouderlijk huis heeft overgenomen, uit is tijdens dat niet ineens met anders. Er is geen recht op tv van reet uit aldus Koning. Dit gaat tijdens behóórlijk ten koste de van het ooit zo het goede naar contact.

De heer een en mevrouw Vermeulen wonen een heel tevreden in op een naar prachtig oud herenhuis in tijdens Nijmegen. Maar op twee dingen de verstoren sinds enkele in jaren behoorlijk hun woongenot met en dat zijn de uit de de naar kluiten gewassen klimop uit en een enorm hoge tijdens oude met muur tussen de tuinen. De tijdens klimop een hangt aan de zes meter van hoge muur tijdens en veroorzaakt in behoorlijke schade, volgens de familie op Vermeulen. En die muur in is ook de veel te hoog, in vinden naar ze. Buurvrouw Wendy vindt door het allemaal onzin, van ze houdt met van de klimop en naar van de mooie monumentale door muur. Beiden het mogen pertinent niet weg! door Meester Reid door reist af naar Nijmegen om door deze oude muur naar en het klimop te van bekijken.

november 2017
14-11-2017 23:25

Uitzichtloos

De Rijdende Rechter - Uitzichtloos

In 2014 koopt Yilmaz Batman een gloednieuw appartement op de derde verdieping in Hilversum. In zijn slaapkamer heeft hij maar één smal raam van melkglas dat niet open kan. Als het in de zomer 33 graden wordt, kan hij daar niet slapen. Hij b...

07-11-2017 23:25

Lak aan 'n gratis dak

De Rijdende Rechter - Lak aan 'n gratis dak

Als Dirk Verus zijn garage leeghaalt, komt hij erachter dat de buren een gat in zijn garagedak hebben gemaakt en een balk op zijn dak hebben geplaatst. Hij belt bij zijn buren Martin Vos en Rian van Sijll aan om verhaal te halen. Zij hebben...

31-10-2017 23:30

Hard tegen hard

De Rijdende Rechter - Hard tegen hard

De Familie Juffer komt in 2001 naast de familie Van de Brug wonen. Het is tien jaar pais en vree totdat meneer Juffer een enorme coniferenhaag weghaalt uit zijn tuin. Dan ziet hij een stroomkabel van de buren op zijn grond liggen en hij vra...

24-10-2017 22:25

Noaberschop op de schop

De Rijdende Rechter - Noaberschop op de schop

Monique en Adama Sylla wonen jarenlang met veel plezier naast Ralf en Leonie van Dijk. Ze sporten samen, barbecueën in de zomer en ze zitten zelfs samen aan het kerstdiner. Alles verandert als Ralf en Leonie een aanbouw in hun tuin bouwen. ...

17-10-2017 22:25

Terug: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter meester John Reid gaat in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen naar het dorpje Horn in Limburg. Sinds anderhalf jaar worden Wiel van Herten en zijn vriendin Lenie hoorndol van een lage bromtoon in hun woning. Ze...

11-04-2017 22:20

Oost, west, asbest

De Rijdende Rechter - Oost, west, asbest

In de laatste aflevering van De Rijdende Rechter meneer en mevrouw Tidu. Zij hebben in Twekkelo een behoorlijke lap tuingrond op de kop weten te tikken. Nu zij van hun welverdiende pensioen genieten, kunnen ze zich daar lekker uitleven met ...

04-04-2017 22:20

Haags gekronkel

De Rijdende Rechter - Haags gekronkel

De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zomaar uit de lucht op zijn terras. Zijn buurman heeft namelijk een nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin staan. De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zoma...

28-03-2017 22:20

Alle hegjes op een stokje

De Rijdende Rechter - Alle hegjes op een stokje

'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als buurman Buis over de schutting hangt en naar haar zit te gluren. 'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als b...

21-03-2017 22:20

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vor...

07-03-2017 22:20

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als doula, life coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedr...

28-02-2017 22:20

Niet voor te stellen

De Rijdende Rechter - Niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is...

21-02-2017 22:20

Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter - Niet luchten of zien

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen. Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en ...

14-02-2017 22:20

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. Zij hebben alleen een probleem met de buren Ineke en Jeroen. Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar voll...

07-02-2017 22:20

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger op tafel bij Eddy Koning en zijn buren. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger...

31-01-2017 22:25

Muurvast

De Rijdende Rechter - Muurvast

De heer en mevrouw Vermeulen wonen heel tevreden in een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun woongenot en dat zijn de uit de kluiten gewassen klimop en een enorm hoge oude muur tus...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 272
  • Laatste uitzending op 14-11-2017 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord