Programma gemist?

In met de laatste met aflevering van De Rijdende Rechter van meneer en uit mevrouw Tidu. Zij hebben in een Twekkelo uit een behoorlijke lap tuingrond een op de in kop weten te tikken. op Nu uit zij van hun welverdiende een pensioen genieten, kunnen ze zich het op tv daar lekker uitleven van met hun groene het vingers. Probleem is alleen met de erfgrens met een het naastgelegen tuinencomplex. Langs de de een erfgrens hebben de tuinders uit volgens Tidu bijna anderhalve tijdens meter door grond ingepikt. De eigenaren van het op tv tuinencomplex op tv vinden het belachelijk. Die door grens van loopt al zeker vijftig jaar uit zo, dus tijdens daar hoef je geen met ruzie over te maken door wat hen betreft. een de Daarnaast speelt er misschien nog tijdens wel een veel door groter probleem. tijdens De grond wemelt van uit de asbest. een Rijdende Rechter meester John Reid de reist af naar met Twekkelo waar een hij zelf de stukken tijdens asbest van naar de grond kan in rapen.

De paastakken vallen uit bij van meneer Lemmens tijdens uit Den Haag zomaar uit van de in lucht op zijn uit terras. Zijn buurman heeft namelijk een de met nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep op tv in zijn tijdens tuin staan. De op tv paastakken vallen met bij meneer Lemmens uit op Den het Haag zomaar uit de met lucht op naar zijn terras. Zijn een buurman heeft namelijk een nogal op tv uit de kluiten gewassen door een kronkel-iep in zijn tuin staan. van Jos in Lemmens heeft ontzettend veel het last van de boom. Niet met alleen het vallen er in takken uit de boom, in de door met herfst ligt zijn tijdens strak betegelde tuin onder de het blad. uit En in de het zomer als hij op door zijn terras wil zitten, uit liggen er enorme de hopen duivenpoep. met Buurman Etienne Martinus in vindt het allemaal maar uit gezeur. een Een beetje groen in de wijk naar op tv is toch juist een fijn! En daarbij komt, zo'n boom de verwijderen uit de tijdens achtertuin kost op tv bakken met in geld. Dat tijdens geeft íe liever aan tijdens iets anders een uit. De Rijdende Rechter meester John van Reid gaat langs in in in Den Haag met de een leger deskundigen om in te bepalen wat er het met door de boom moet tijdens gebeuren.

'Buurvouw, in zal ik u even op insmeren?' door Volgens mevrouw Kumutat de krijgt ze dit te horen als van in buurman Buis over de schutting hangt van en naar haar de zit de te gluren. door 'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' op Volgens mevrouw naar Kumutat krijgt ze uit dit tijdens te horen als op buurman Buis over de schutting in hangt op tv en naar haar zit te uit gluren. Kumutat denkt dat een Buis zelfs naar zo ver de gaat in het bespieden dat het hij op tv afluisterapparatuur heeft geplaatst. een En daarom besluit de familie naar een Kumutat om twee op mooie leibeuken tegen de het erfgrens te planten, zodat de van het buurman uit het tijdens zicht is. Meneer Buis het vindt gluren en afluisteren in totale onzin, dat een zou hij nooit van doen. een Hij eist dan ook van dat de bomen verwijderd worden. tijdens op Ze staan veel te dicht bij uit de erfgrens en het er komt uit troep vanaf en dat het valt in met zijn door tuin.

De 28-jarige Kevin in Echthuizen op tv koopt vorig jaar zijn in eerste woning een in Zaandam. Hij is uit helemaal blij, met maar er moet van veel gebeuren. tijdens Hij laat onder andere door een nieuwe op pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. de De 28-jarige Kevin op tv Echthuizen koopt een vorig jaar zijn op eerste woning in Zaandam. Hij op tv is helemaal met blij, maar er moet naar veel de gebeuren. Hij laat een onder andere een nieuwe pvc-vloer met met leggen door Hoogland Vloeren. Volgens op tv Kevin een spreekt hij van tevoren af uit dat van de vloer vlak afgeleverd wordt. in Geen probleem, volgens Hoogland op tv Vloeren. met Als de vloer de er eenmaal op tv in ligt, is Kevin op zijn de zachtst van gezegd niet blij met met het resultaat. De tijdens vloer zit uit vol hobbels op tv en bobbels. Kevin door weigert te betalen en eigenaar Dirk een van door Zandwijk stuurt een incassobureau op tv op hem af. Van de tijdens Zandwijk is ervan overtuigd uit dat de een vloer keurig is gelegd, zeker gezien tijdens de de slechte staat van het appartement. de het De discussie over wat glad, vlak de of op tv egaal is, barst lost. door Rijdende uit Rechter John Reid uit onderzoekt, op zijn sokken, hoe in erg op het gesteld is met de door hobbels en bobbels in tijdens de naar vloer.

Als in Jetty Kuiper tien jaar geleden een door haar eigen bedrijfje start als doula, tijdens life coach en door afscheidsbegeleider, plaatst ze tijdens de op haar website nietsvermoedend een met foto uit van een beschuit met muisjes. Als op Jetty Kuiper tien een in jaar geleden haar eigen bedrijfje van start als door doula, life coach naar en afscheidsbegeleider, plaatst ze op in haar website in nietsvermoedend een een foto van naar een beschuit met muisjes. Ze heeft uit de foto naar gevonden het op de website Dutch door Free Card. op Jaren later ontvangt ze naar een brief van de het Belgische van bedrijf Permission Machine. in Ze moet betalen voor in de foto. Jetty van vertrouwt het bedrijf op tv niet, maar verwijdert voor de door zekerheid toch maar door de tijdens foto. Jetty schrikt ze zich op rot als de ze een de paar maanden later van een e-mail krijgt van het een advocaat met van een sommatie met van 820 euro voor auteursrechtinbreuk. door En in dat terwijl ze tijdens zich echt van van geen kwaad met bewust is. Meester op John Reid zoekt uit in hoe het nu tijdens precies zit met de door rechten van de uit foto naar en de manier door waarop Jetty de uit foto heeft gebruikt.

Als een de nieuwe buren van Sari het Koch zich niet tijdens eens even naar komen voorstellen, is door Sari eigenlijk al op klaar met ze. Theo door op tv en Marinelle Hodes zijn zich op tv van tijdens geen kwaad bewust. Als op tv de nieuwe door buren van Sari Koch zich niet op eens even in komen voorstellen, is een Sari eigenlijk al klaar op tv met ze. de Theo en een Marinelle Hodes zijn op zich van geen kwaad door bewust. van Sari Koch is zo vaak met op vakantie dat voorstellen het tijdens er een beetje bij was het ingeschoten. Geen probleem door toch? Nou in wél een probleem. Zeker als van de familie Hodes de tijdens zo'n vakantie op tv de een haagbeukhaag verwijdert met én zonder overleg op tv een nieuwe schutting plaatst. Rijdende de Rechter door meester John Reid reist af op naar Vlaardingen om de bij beide buren poolshoogte door te tijdens nemen.

Jarenlang is de er niets van aan de hand tussen van Trudy op Dekker en haar buren een meneer Collée en mevrouw een Hundman. Tot Ron van op der op Schaaf in 1998 bij in Trudy naar komt wonen. Jarenlang is de er niets een aan de hand met tussen Trudy Dekker uit en haar buren op meneer Collée en mevrouw Hundman. een Tot Ron door van der Schaaf in 1998 de bij Trudy het komt van wonen. De buurmannen kunnen niet door met elkaar door communiceren en van de irritaties stapelen zich al snel de op. Zoals een het het mos op het met dak van Collée wat op zo de tuin van de tijdens buren het inwaait. En dan het ergste het probleem is de met stankoverlast. Als Ron in en op tv Trudy in door 2008 een nieuwe van keuken laten plaatsen, krijgen door zij kort daarna last door van geurtjes uit van de buren. De aardappel- naar en sigarenlucht dringt op tv via een de afzuigkap hun woonkamer naar binnen. uit Trudy raakt zelfs door zo gestrest van de lucht een dat ze haar middagdutje op in de door garage moet doen. uit Meester van Reid reist af naar naar Medemblik om de zaak op op te uit lossen.

Al van bijna vijftig jaar woont door het echtpaar Van der op Leij uit Assen in naar volle het tevredenheid op de een Eschstraat. Zij hebben van alleen een probleem met met de naar buren Ineke en Jeroen. de Al bijna vijftig jaar uit woont het echtpaar een van Van der Leij van uit Assen naar volle tevredenheid op van de Eschstraat. op Al bijna even naar lang van maken zij gebruik naar van hun recht de van overpad om met hun op kliko's via naar hun verhuurde van woning en dan zo via uit de achtertuin van naar Ineke de Bouma en haar vriend bij de een openbare weg te door komen. Daar zit door 'm nou precies uit het probleem. Ineke tijdens en Jeroen zijn door dat zat, het helemaal een omdat dat hele recht van van overpad niet eens op tv beschreven staat in van hun op koopakte.

In het naar Friese op tv Nijehaske komt regelmatig de op tv Berenburger op tafel naar bij Eddy Koning en het zijn buren. Alles kunnen tijdens uit ze samen bespreken, uit behalve als het gesprek op het tijdens recht op tv van overpad aankomt. In de het Friese het Nijehaske komt regelmatig de tijdens Berenburger gezellig op op tafel bij Eddy Koning het en zijn buren door Liesbeth op en Sietze door Koster. Alles kunnen een ze samen bespreken, in behalve als het gesprek van op het recht van met overpad tijdens aankomt. Of zoals ze in uit Friesland zeggen: Recht op tv van reet. het Dan barst de bom. De van tijdens familie Koster moet over het tijdens pad van op tv Eddy Koning om in hun het zelf gebouwde garage door te in komen, maar uit Koning blijft volhouden naar dat zij daar geen recht op de naar hebben. Zijn ouders voerden al een het op tv jarenlange strijd hierover, en nu Koning van het ouderlijk huis uit heeft overgenomen, is met dat niet op ineens anders. met Er is geen recht naar van reet aldus het Koning. de Dit gaat behóórlijk ten koste het van het ooit op zo goede het contact.

De het heer en mevrouw het Vermeulen wonen een heel tevreden in van een prachtig oud uit herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen het verstoren sinds enkele in jaren behoorlijk hun naar woongenot met en dat zijn de uit naar de kluiten gewassen in klimop van en een op enorm hoge oude muur op tussen de tuinen. De op klimop het hangt aan de zes meter hoge in muur op tv en veroorzaakt naar behoorlijke schade, volgens de tijdens familie Vermeulen. En een die muur is in ook veel te de hoog, vinden ze. Buurvrouw met Wendy vindt een het allemaal naar onzin, ze houdt in van de klimop en van door de mooie monumentale uit muur. Beiden mogen een pertinent niet weg! door Meester Reid het reist af de naar Nijmegen om deze oude muur van en klimop te op tv naar bekijken.

Hennie en Louise tijdens huren al zeventien met uit jaar een piepklein gedeelte op van de op tv boerderij van Theo Schepper op het op tv platteland. Al door vrij de snel gaat het mis en in is he... Hennie en met door Louise huren al zeventien jaar de een piepklein gedeelte in van de boerderij van door Theo van Schepper op het door platteland in op tv Wehl. Al vrij snel gaat op het met mis en is op tv het een en al uit ellende tussen de twee het partijen. Vernielingen, van mishandelingen, dreigementen en zelfs de schieten uit met een luchtbuks is vrijwel het dagelijkse op kost. En toch zeggen door Hennie en Louise een uit paradijsje het op aarde te hebben gevonden, op tv waar ze met tijdens geen mogelijkheid meer door weg willen. op tv Maar meneer Schepper eist in dat ze met per direct vertrekken, hij het is hun getreiter meer met dan zat. De met het hulp van De Rijdende het Rechter wordt ingeroepen om van de boel tussen uit de huurbaas een en de huurders te met sussen.

Bij op tv een flinke met regenbui breekt het angstzweet bij meneer in Van de Kamp van uit uit. De dakgoten van van zijn buurman Cohen worden naar uit zijn idee zo op slecht onderhouden. Bij met een flinke regenbui de breekt van het angstzweet bij meneer Van naar de Kamp uit. naar De de dakgoten van zijn buurman door Cohen worden naar door zijn idee zo op slecht onderhouden op dat de naar kans op lekkages naar en overstromingen heel groot is. de Daarbij uit liggen hun huizen op een het laagste punt met van de straat waardoor zij door sowieso heel op tv veel wateroverlast ondervinden, aldus in Van op tv de Kamp. Cohen vindt naar het onzin, hij laat de zijn dakgoten wel op tv drie keer per van jaar schoonmaken. Hij de vindt de op buurman uit gewoon een oude zeur. Rijdende een Rechter meester naar John Reid op tv klimt de ladder op om de met dakgoten van de op buurmannen met grondig te met inspecteren.

Als in Ruben Hulzebosch met zijn van jonge gezin uit verhuist naar op tv zijn nieuwe woning in met Hengelo, stuit hij op met allerlei gebreken. Als door Ruben Hulzebosch met op zijn jonge met gezin verhuist naar zijn nieuwe in woning op tv in Hengelo, tijdens stuit hij op allerlei gebreken. het Tijdens het verbouwen een ontdekt hij al snel uit de op klimop van buurman Vos op met zijn eigen buitenmuur. van op tv Deze groene plant komt op letterlijk en figuurlijk tussen op hen naar in te staan. Want door volgens Hulzebosch op veroorzaakt dat groene plakkaat namelijk tijdens flinke schade aan tijdens zijn op tv woning. De klimop tijdens moet weg. Onzin, vindt van meneer Vos. de Bovendien, die klimop hangt daar de al jaren en een is prachtig. Een in normaal met gesprek is niet meer mogelijk, dus tijdens schakelt door Hulzebosch meester Reid in tijdens om de het op te door lossen.

Buurmannen in Tinus van der Weide van en door Reyer van den met Bosch gaan ondanks hun verschillen prima naar met elkaar om. een Tot door Reyer wel de heel lang wacht met het van snoeien va... met Tinus van der Weide heeft met last van de het tijdens heg van buurman Reyer een van den Bosch met die hij volgens Tinus een niet onderhoudt. Als de Tinus Reyer van confronteert gaat het mis tussen uit de buurmannen. op Mr. Reid komt in een op tv actie.

Ruud met van Midden uit een Snelrewaard bouwt een op schuur met door toestemming van beide het buren op de erfgrens. op tv Alles gaat voorspoedig tot blijkt door dat op tv Van Midden over d... Ruud het van naar Midden kreeg van op zijn buren Vlooswijk en naar Den Hartog toestemming om tijdens een schuur op naar de erfgrens op te uit bouwen, maar tot een hun grote schrik bouwde Van Midden door hem op tv over de het erfgrens. Expres, denken de buren. een Ze het voelen zich misbruikt. Kan mr. in Reid door het oplossen?

juni 2017
11-04-2017 22:20

Slot: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter - Oost, west, asbest

In de laatste aflevering van De Rijdende Rechter meneer en mevrouw Tidu. Zij hebben in Twekkelo een behoorlijke lap tuingrond op de kop weten te tikken. Nu zij van hun welverdiende pensioen genieten, kunnen ze zich daar lekker uitleven met ...

04-04-2017 22:20

Haags gekronkel

De Rijdende Rechter - Haags gekronkel

De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zomaar uit de lucht op zijn terras. Zijn buurman heeft namelijk een nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin staan. De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zoma...

28-03-2017 22:20

Alle hegjes op een stokje

De Rijdende Rechter - Alle hegjes op een stokje

'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als buurman Buis over de schutting hangt en naar haar zit te gluren. 'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als b...

21-03-2017 22:20

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vor...

07-03-2017 22:20

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als doula, life coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedr...

28-02-2017 22:20

Niet voor te stellen

De Rijdende Rechter - Niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is...

21-02-2017 22:20

Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter - Niet luchten of zien

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen. Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en ...

14-02-2017 22:20

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. Zij hebben alleen een probleem met de buren Ineke en Jeroen. Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar voll...

07-02-2017 22:20

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger op tafel bij Eddy Koning en zijn buren. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger...

31-01-2017 22:25

Muurvast

De Rijdende Rechter - Muurvast

De heer en mevrouw Vermeulen wonen heel tevreden in een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun woongenot en dat zijn de uit de kluiten gewassen klimop en een enorm hoge oude muur tus...

20-12-2016 22:20

Huurhorror

De Rijdende Rechter - Huurhorror

Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van Theo Schepper op het platteland. Al vrij snel gaat het mis en is he... Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van...

13-12-2016 22:20

Nattigheid

De Rijdende Rechter - Nattigheid

Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten van zijn buurman Cohen worden naar zijn idee zo slecht onderhouden. Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten ...

06-12-2016 22:20

Klim-er-es-op

De Rijdende Rechter - Klim-er-es-op

Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Ti...

29-11-2016 22:20

Groen zien

De Rijdende Rechter - Groen zien

Buurmannen Tinus van der Weide en Reyer van den Bosch gaan ondanks hun verschillen prima met elkaar om. Tot Reyer wel heel lang wacht met het snoeien va... Tinus van der Weide heeft last van de heg van buurman Reyer van den Bosch die hij vo...

22-11-2016 22:25

De driehoeksverhouding

De Rijdende Rechter - De driehoeksverhouding

Ruud van Midden uit Snelrewaard bouwt een schuur met toestemming van beide buren op de erfgrens. Alles gaat voorspoedig tot blijkt dat Van Midden over d... Ruud van Midden kreeg van zijn buren Vlooswijk en Den Hartog toestemming om een schu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 267
  • Laatste uitzending op 11-04-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord