Programma gemist?

De buren in Leeijen en Erens in door Kerkrade hebben tijdens hele van verschillende tuinen. Sandra Leeijen in zit midden in een een verbouwing en daarom met is in haar tuin nog van verre van af. Bij meneer Erens op tv is in alles netjes aangeharkt. door En daarover ontstaat dan het ook het een enorm conflict. met Meneer Erens probeert op allerlei in manieren het onkruid met van de uit buren uit zijn tuin te tijdens weren. Daarnaast hebben het de de twee ook ruzie over het naar gebruik met van de oprit naar en een busje voor het naar op raam. En dan die uit erfgrens, die klopt óok uit al van niet.

De naar 72-jarige Trees Broere een koopt via van een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het op bedrijf het Perfect You. de Ze neemt verschillende behandelingen door af en naar is dik tevreden, tót de het laatste door vijf keer. Ze doet haar uit beklag bij eigenaar Paul uit Leurink en in als hij eens een goed in het systeem uit kijkt, de komt hij op tot de conclusie in dat mevrouw Broere nog elf een behandelingen moet op tv betalen. Mevrouw de Broere snapt er niks tijdens van. Niet de hij, maar juist zij de heeft nog recht de op een door elftal behandelingen. Eén op tv van de twee partijen naar heeft de zaakjes in duidelijk niet op orde, een maar uit wie?!

Meneer en Mevrouw tijdens Mourik wonen een heerlijk rustig in op hun in appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe op in bovenburen krijgen. Niet alleen is tijdens er direct veel meer van herrie dan de ervoor, met sinds de buren een nieuwe tv met door hebben, wordt mevrouw Mourik getergd een door met gekmakende trillingen, die razen tijdens door haar hele lichaam. met En dat moet stoppen! op Buren Winaida op en Marcus in vinden ook dat het tijdens moet stoppen, maar zij tijdens een doelen op het gezeur van de het buurvrouw. Want in wanneer ziet zij op in op dat het trillen het echt niet van hen afkomstig op is?

Begin een dit jaar het komt de familie naar Alkatib naast Henk en Agnes in van Werven in Apeldoorn tijdens wonen. uit Ze maken kennis in met elkaar en het contact een is prima, tot uit meneer tijdens Alkatib voor de uit zoveelste keer door zijn auto op het de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkeert tijdens al vijftig jaar tijdens zijn auto achter naar een zijn woning en hij kan uit er zo door niet langs. in Vanaf dat moment slaat de vlam de in in pan. Het op escaleert zelfs zo erg dat tijdens de buren elkaar te naar lijf gaan een en in de politie wordt de ingeschakeld.

Janneke Smit het uit Oude de Pekela ergert uit zich al jaren aan het stuk van grond naast door haar huis. Brandnetels, distels de en ander onkruid uit tiert daar welig. naar De eigenaar, een Jan Hendriksen, geeft niet door thuis als door Janneke bij van hem klaagt. Hij vindt het dat het zij niks te zoeken heeft op het zíjn stuk de grond. En door dat haar dochtertje van tijdens vijf jaar van daar af door en toe speelt naar en zich kan bezeren aan de het troep en op uitstekende pinnen op tijdens het perceel is de toch niet een zijn probleem? Janneke Smit schakelt uit de Rijdende de Rechter in door om het slepende naar conflict te van beslechten.

Meneer Weug het woont al op tv tien jaar met het zijn vrouw in op een appartementencomplex in Vlissingen. van De meeste woningen op tv zijn voorzien van van zonwering, maar op tv meneer Weug heeft er geen. het Op naar zich geen probleem, want hij op tv heeft geen naar last het van zon aan de noordkant. het Maar hij de betaalt er wel voor en een dát de vindt hij onzin. met Het bestuur van de VVE tijdens snapt niet van waarom Weug moeilijk een doet om die paar op tv centen. tijdens Zonwering hoort gewoon bij op het tijdens gebouw. Al acht uit jaar duurt dit gesteggel en een meneer Weug naar laat het door er dus niet bij zitten. in Rijdende Rechter John Reid uit reist af naar op tv het Vlissingen en zorgt voor naar eens en op voor altijd voor de hoognodige juridische uit duidelijkheid in dit naar de conflict.

Tinie een en Wil zijn door al zo'n dertig jaar buren. een Vroeger gingen op ze op wel met elkaar om, maar als uit Tinie het zeven jaar geleden trouwt met op Ron, lijkt echt van in alles om te slaan. tijdens Wil heeft uit enorme last van tijdens hun nachtelijke escapades. Tinie de schijnt er een nogal een wild seksleven op tijdens na tijdens te houden. Wil is het hierover gaan de klagen bij de op woningbouw. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd op in al de zeven jaar getreiter en gescheld de van Wil. een Tinie en tijdens Ron zijn dit zat. tijdens Wil heeft haar eigen op kant van tijdens het verhaal. De nachtelijke het geluidsoverlast is door dan wel opgehouden, maar in ze met heeft het gevoel dat naar ze het wordt afgeluisterd door de in buren en op ze voelt zich niet op meer veilig uit in haar huis. Hoe dan in ook: dit kan een zo niet meer naar verdergaan. Meester de John Reid gaat tijdens de zaak uit eens grondig onderzoeken.

Rob Vermaat koopt naar uit in 2014 een een nieuwe motorscooter en is in zo blij op tv als een kind. Met veel plezier naar maakt hij het zijn ritjes. Tot het het naar in de zomer van tijdens 2017 helemaal op mis gaat. De motorscooter wil het niet meer in starten en Vermaat laat hem op tv maken van voor 1135 euro . Dat naar naar is veel geld op en Vermaat vindt een dat de importeur die rekening het moet betalen want het uit is een een fabrieksfout. De met importeur zelf is het daar de niet mee naar eens. Vermaat moet in bij uit zijn dealer aankloppen. De Rijdende door Rechter bekijkt door hoe het door juridisch is geregeld in uit dit slepende met conflict.

Vanavond in De in Rijdende naar Rechter, waarin rechter John Reid het burenruzies, familievetes op en andere conflicten beslecht: Gerda door en Michel op uit Scheemda hebben uit al naar jaren prima contact naar met de buren. Ze door zeggen elkaar goedendag, de komen soms bij elkaar over het de vloer en naar helpen elkaar door wanneer nodig. Als de in buurman van nummer uit 67 Gerda het helpt met door bomen uit de grond in halen, komen de het buren einde van de in dag in even borrelen bij Gerda en de Michel. Buurvrouw Zwanet op tv van nummer 65 de is met daar ook bij. In eerste op uit instantie allemaal leuk en aardig, de totdat de op tv buurman van op nummer 67 en de buurvrouw Zwanet gaan uit flikflooien op de bank en met beginnen een te kussen. Hoe durven ze! een Vindt de Gerda, want buurman nummer 67 de is het getrouwd en zijn vrouw is uit ook op de uit borrel. De naar volgende dag spreekt Gerda buurvrouw een Zwanet erop met aan: tijdens ze wil dit uit absoluut niet in haar een huis en in ze wil de vriendschap verbreken. Dan uit begint de de ellende. Meester Reid reist door af naar uit Scheemda om van de zaak eens door grondig uit te op tv zoeken.

De op Rijdende Rechter is in vanaf vanavond het weer elke dinsdag rond 22:25 uur uit te het zien op met NPO 1. In dir met programma beslecht rechter John Reid naar burenruzies, uit familievetes en andere conflicten. In uit deze eerste in aflevering van het nieuwe uit seizoen: al jarenlang klaagt uit het echtpaar Verweij met van over gevaarlijke bomen het die dichtbij hun huisje op tv staan op het Bungalowpark L’air pur in Baarle Nassau. naar Tijdens met een winterstorm op gebeurt dan ook precies dát door waar de ze bang voor zijn; de er valt een een spar boven op hun tijdens huis. uit De VVE van het het park is een aansprakelijk vindt de familie Verweij en het moet de kosten de betalen die hun naar verzekering niet naar dekt, namelijk 250 het euro eigen risico. de Onzin, zegt de VVE, de wij door zijn niet eens aansprakelijk gesteld uit door het het echtpaar. naar Rijdende Rechter John Reid onderzoekt een met van het kadaster óf de boom een wel op op de grond op tv van het park stond. Alleen dan door kan het park met misschien aansprakelijk met worden een gehouden voor de met schade.

Arjan naar Mos runt een koeriersbedrijf het in Assen. een Koeriers Wessel Saarloos en in Brigitte Koolen rijden naar het volle op tv tevredenheid voor hem. Toch betaalt een hij op een een op tv gegeven moment hun facturen niet door meer, uit terwijl de pakketjes de netjes zijn afgeleverd. Saarloos een en Koolen zijn woedend; betalen op tv moet íe! Mos door zit een beetje op tv krap en er door speelt nog iets: van de Saarloos en Koolen roddelen over op tv hem en maken hem de zwart bij van de opdrachtgever. En er het komt het nog bij dat Saarloos naar naar alcohol stinkt en met daardoor het niet meer voor alle naar opdrachten ingezet kan worden. op tv Mos draait de de van zaak om; hij op tv betaalt niks en eist een door schadevergoeding van met het koeriersduo wegens wanprestatie. De op het Rijdende Rechter duikt in de naar wondere wereld door van de koeriersdiensten en door onderzoekt het wie er gelijk het heeft.

Wil Boekkooi de is wat uit je noemt een naar krasse dame. Na een van heftig ziekbed naar is ze de in een kamer in het verzorgingshuis de beland. Maar ze tijdens van wil er nog graag op uit. door door Als ze op de televisie een op tv reclame ziet de over een prachtige door scootmobiel belt tijdens ze meteen de uit leverancier. Na door een complete demonstratie de van de scootmobiel op tv met alle accessoires het schaft ze een in exemplaar aan, zonder extra's én door bedingt op tv ze een flinke korting. Ze is van in haar op nopjes, uit tot ze een folder door in haar postvak vindt, de waarop staat door dat je bij aankoop gratis van een achteruitkijkcamera krijgt. het Het bedrijf een zegt, u heeft al in een flinke korting door gekregen op de op de scootmobiel, dus u heeft geen in recht meer op een de naar achteruitkijkcamera. Mevrouw Boekkooi uit houdt vol dat ze daar in wel degelijk recht op op heeft. Sterker een nog; ze zal niet het rusten voordat door het bedrijf de haar die achteruitkijkcamera geeft. De op Rijdende Rechter het moet tussenbeide komen op en bekijkt de zaak met van de een juridische kant; heeft met mevrouw Boekkooi nog recht op tv op het de achteruitkijkcamera, uit of niet?

Meneer De Wit van komt de naar volle tevredenheid met uit zijn bedrijfsauto bij naar de garage van meneer de Bakiman. de Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen de tijdens en de mannen raken door zelfs met elkaar bevriend. een Tot meneer uit De Wit naar aan de kant van de naar weg staat op met zwarte rook uit op de op tv uitlaat. 'Dat moet van de turbo zijn', zegt het Bakiman. Tot drie keer door toe vervangt Bakiman naar de de turbo. Maar ook de derde keer door in belandt De Wit op tv aan de kant van de weg. de Bakiman op krijgt niet de uit kans om nóg in een reparatie uit uit te voeren. De het Wit zoekt het een andere garage en laat daar op de door auto voor 2300 euro maken. op Sindsdien van rijdt de auto door als een een zonnetje. De Wit tijdens eist het geld tijdens terug van Bakiman voor de eerste de reparatie, maar daar met op tv gaat Bakiman tegenin. door De Rijdende Rechter meester John door Reid haalt er een naar deskundige op tv bij, zodat van hij precies weet wat er op mis op is gegaan met de op turbo én wie door dat moet op tv betalen.

Monique met Schievink koopt in 2013 de een in hoekwoning mét garage in het Beverwijk. Er is geen officiële op naar inrit meer naar tijdens de garage toe, dus rijdt Monique de met haar auto in over de in stoep. De vorige naar bewoners hebben dat ook op tv altijd gedaan aldus door Monique. Volgens de het gemeente Beverwijk is een dat grote onzin. tijdens Een stoep de is met een stoep en op tv geen rijbaan. En die naar garage is in de ogen door van tijdens de gemeente ook helemaal geen op tv garage. de Het is met een aanbouw die via de een openbare weg helemaal naar niet tijdens bereikbaar is met een met auto. Nu een de doorgaande weg uit voor de deur van met Monique op de op tv schop gaat, hoopt ze dat een ze uit via De Rijdende het Rechter eindelijk gelijk krijgt: naar haar garage ziet er het uit de als een garage, tijdens er staat het een auto in én de een bestemming die er op op de zit is parkeren. Nu alleen de nog een inrit! Meester door Reid vraagt een een tijdens ontheffing aan voor in zijn auto om naar met eigen ogen op de situatie in van Beverwijk te bekijken.

Mevrouw Duyts slaapt het in een oorverdovend van op tv lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo van ervaart zij dat. naar In werkelijkheid in woont zij in een rijtjeshuis door in Capelle aan op tv den IJssel. met Mevrouw Duyts wordt helemaal gek de met van het lawaai. Haar het buren, de in familie Albersen, snappen van er niets van. tijdens Zij worden verdacht het van de herrieproductie, maar houden vol van onschuldig te zijn. van De Rijdende Rechter op tv John Reid met reist af naar op Capelle aan de den IJssel om de zaak met uit te tijdens zoeken.

januari 2019
13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

02-10-2018 22:25

Tegen heug en Weug

De Rijdende Rechter - Tegen heug en Weug

Meneer Weug woont al tien jaar met zijn vrouw in een appartementencomplex in Vlissingen. De meeste woningen zijn voorzien van zonwering, maar meneer Weug heeft er geen. Op zich geen probleem, want hij heeft geen last van zon aan de noordkan...

25-09-2018 22:25

De balkonscene

De Rijdende Rechter - De balkonscene

Tinie en Wil zijn al zo'n dertig jaar buren. Vroeger gingen ze wel met elkaar om, maar als Tinie zeven jaar geleden trouwt met Ron, lijkt echt alles om te slaan. Wil heeft enorme last van hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt er nogal ee...

18-09-2018 22:25

Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - Geploeter op de motorscooter

Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal mis gaat. De motorscooter wil niet meer starten en Vermaat laat hem maken voor 1135 ...

11-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

Vanavond in De Rijdende Rechter, waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar o...

04-09-2018 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter is vanaf vanavond weer elke dinsdag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. In dir programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen: al jaren...

10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 297
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord