Programma gemist?

In de laatste een met aflevering van De Rijdende het Rechter meneer en mevrouw met Tidu. Zij hebben het in Twekkelo een behoorlijke van lap tuingrond de op de een kop weten te tikken. door Nu zij tijdens van hun welverdiende pensioen genieten, op tv kunnen in ze zich daar lekker tijdens uitleven met van hun groene vingers. Probleem is naar alleen de op tv erfgrens uit met het naastgelegen tuinencomplex. tijdens Langs de een erfgrens hebben de tuinders naar volgens Tidu bijna anderhalve meter op tv grond ingepikt. De in in eigenaren van het tuinencomplex met vinden het belachelijk. Die op grens loopt al zeker naar de vijftig jaar zo, op tv dus daar hoef je geen ruzie tijdens het over te maken wat uit hen betreft. Daarnaast speelt van er tijdens misschien nog wel in een veel groter van probleem. De grond van wemelt van de op tv asbest. Rijdende Rechter meester John Reid op tv reist af van naar Twekkelo van waar hij zelf op de stukken asbest van naar de in grond kan rapen.

De paastakken vallen op het bij meneer Lemmens van uit Den Haag zomaar met uit de lucht op op zijn terras. Zijn buurman van heeft op namelijk een nogal uit de de in kluiten gewassen kronkel-iep door in zijn tuin staan. De met paastakken vallen bij meneer door Lemmens uit Den de in Haag zomaar uit de lucht op op tv zijn met terras. Zijn buurman heeft uit namelijk een het nogal uit het de kluiten gewassen kronkel-iep in op tv zijn tuin een staan. Jos Lemmens een heeft ontzettend veel van last van de naar boom. Niet op alleen vallen er takken door uit de een boom, in de herfst naar ligt zijn naar strak betegelde tuin op onder het blad. En in de van zomer als hij het op naar zijn terras wil zitten, liggen op er uit enorme hopen duivenpoep. een Buurman Etienne Martinus vindt op tv het op tv allemaal maar gezeur. Een beetje groen door in de op tv wijk is toch juist de fijn! En uit daarbij het komt, zo'n boom verwijderen uit de het achtertuin op kost bakken met geld. Dat met geeft íe liever op aan uit iets anders uit. De Rijdende op Rechter meester John tijdens Reid gaat door langs in Den met Haag met een leger een deskundigen een om te bepalen tijdens wat er met uit de boom moet op tv gebeuren.

'Buurvouw, zal van ik u even een insmeren?' Volgens mevrouw de Kumutat in krijgt ze dit te een horen als buurman op tv Buis over in de schutting hangt en naar op haar tijdens zit te gluren. naar 'Buurvouw, zal ik u even door insmeren?' Volgens op mevrouw Kumutat krijgt ze dit uit van te horen als buurman Buis naar over de schutting hangt naar en naar de haar van zit te gluren. Kumutat denkt dat op tv Buis op zelfs zo ver gaat in van het het bespieden dat hij afluisterapparatuur heeft tijdens geplaatst. En tijdens daarom besluit de familie tijdens het Kumutat om twee tijdens mooie leibeuken tegen door de erfgrens te in planten, zodat de buurman uit op tv het zicht is. Meneer op Buis vindt van gluren en afluisteren totale het onzin, naar dat zou hij nooit doen. in van Hij eist dan ook tijdens dat de bomen door verwijderd worden. Ze staan veel het te dicht bij op de erfgrens en naar er een komt troep door vanaf en dat een valt in zijn op tuin.

De 28-jarige Kevin op Echthuizen koopt vorig uit jaar zijn eerste naar woning in de Zaandam. Hij is helemaal een uit blij, maar er moet veel gebeuren. tijdens Hij laat onder naar een andere een nieuwe de pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. De naar 28-jarige Kevin Echthuizen op koopt het vorig jaar op tv zijn eerste woning in Zaandam. in Hij is helemaal blij, tijdens maar door er moet veel op gebeuren. Hij de laat onder andere een nieuwe uit pvc-vloer van leggen door Hoogland Vloeren. Volgens naar Kevin spreekt uit hij van tevoren door af dat de vloer vlak met met afgeleverd wordt. Geen probleem, in volgens Hoogland Vloeren. een Als de vloer er eenmaal van in het ligt, is Kevin op tv op zijn zachtst gezegd op niet blij met het in resultaat. een De vloer zit vol met hobbels en bobbels. van Kevin weigert te betalen op tv en tijdens eigenaar Dirk uit van Zandwijk stuurt een incassobureau in op hem af. Van de Zandwijk is uit ervan naar overtuigd dat de vloer keurig is uit tijdens gelegd, zeker gezien de in slechte staat van het met appartement. De discussie in over wat glad, in vlak of egaal tijdens is, een barst lost. Rijdende Rechter tijdens John Reid onderzoekt, het op zijn sokken, op tv hoe erg met het gesteld is met de hobbels tijdens de en bobbels in door de vloer.

Als Jetty Kuiper op tv naar tien jaar geleden haar eigen bedrijfje tijdens met start als doula, life coach en op tv het afscheidsbegeleider, plaatst ze de op haar website nietsvermoedend een foto naar tijdens van een beschuit met muisjes. op Als Jetty in Kuiper tien jaar geleden van haar uit eigen bedrijfje start als doula, met life coach en naar afscheidsbegeleider, plaatst op ze op haar website door nietsvermoedend van een foto van op tv een beschuit met muisjes. Ze heeft van de foto gevonden op op de naar website Dutch de Free Card. Jaren later uit ontvangt ze een tijdens brief van het tijdens Belgische de bedrijf Permission Machine. Ze uit moet betalen voor de met foto. Jetty tijdens vertrouwt het door bedrijf niet, maar verwijdert voor de de zekerheid een toch maar de foto. de Jetty schrikt ze de zich rot tijdens als ze een paar maanden naar later een e-mail het krijgt van het een advocaat met op tv een de sommatie van 820 euro voor op tv auteursrechtinbreuk. En dat door terwijl ze zich de echt tijdens van geen kwaad bewust is. een Meester John naar Reid zoekt uit hoe het tijdens nu precies zit met tijdens met de rechten van de het foto de en de manier waarop op Jetty de naar foto heeft gebruikt.

Als de de nieuwe buren van door Sari Koch zich tijdens niet eens in even komen de voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar in met ze. Theo een tijdens en Marinelle Hodes naar zijn zich van geen kwaad in bewust. Als de de nieuwe buren van met Sari Koch van zich niet eens even tijdens komen voorstellen, in is Sari eigenlijk al klaar uit met ze. Theo door uit en Marinelle Hodes zijn zich een van geen van kwaad bewust. Sari Koch is door zo vaak op de vakantie dat naar voorstellen er in een beetje de bij was ingeschoten. Geen probleem uit toch? Nou op wél een probleem. Zeker tijdens als op de familie Hodes tijdens het zo'n vakantie de haagbeukhaag door verwijdert naar én zonder overleg een met nieuwe schutting met plaatst. Rijdende Rechter meester een John Reid reist in af naar Vlaardingen in om bij beide buren poolshoogte van van te nemen.

Jarenlang van is er tijdens niets aan de hand tussen Trudy uit Dekker de en haar het buren meneer Collée tijdens en mevrouw Hundman. Tot tijdens Ron van der Schaaf in door uit 1998 bij Trudy komt wonen. Jarenlang van is er van niets aan de naar hand tussen Trudy met Dekker en haar buren tijdens meneer Collée uit en mevrouw naar Hundman. Tot Ron van de der Schaaf in op 1998 bij Trudy de komt wonen. De naar buurmannen kunnen het niet met elkaar communiceren op tv en uit de irritaties stapelen zich door al snel op. een Zoals het mos op door het dak op tv van Collée wat door zo de tuin van de naar buren inwaait. En van tijdens dan het ergste de probleem is de stankoverlast. Als in Ron uit en Trudy in een 2008 een nieuwe keuken laten op plaatsen, krijgen zij kort een in daarna last van geurtjes van de door buren. De aardappel- tijdens en sigarenlucht dringt tijdens in via de afzuigkap hun de woonkamer binnen. op Trudy raakt zelfs zo gestrest van uit de lucht dat met ze van haar middagdutje in de garage door het moet doen. Meester Reid reist met af naar naar Medemblik om de zaak op op te door lossen.

Al de bijna vijftig van jaar woont het echtpaar Van der op tv Leij uit van Assen naar volle tijdens tevredenheid het op de Eschstraat. Zij op hebben alleen een probleem met in de op tv buren Ineke de en Jeroen. Al bijna vijftig jaar door woont het echtpaar op Van der Leij de uit Assen in naar volle tevredenheid een op de Eschstraat. door Al bijna een even lang van maken zij gebruik van door hun recht van overpad om een met hun uit kliko's via hun naar verhuurde op woning en dan zo via tijdens de achtertuin van een Ineke Bouma en haar uit vriend uit bij de openbare weg te uit komen. van Daar zit 'm nou precies door het probleem. op tv Ineke en Jeroen het zijn dat zat, helemaal op omdat dat hele op tv met recht van overpad niet van eens beschreven staat in hun door een koopakte.

In het het Friese Nijehaske komt met regelmatig de tijdens Berenburger op tafel in bij Eddy Koning en zijn met buren. op tv Alles kunnen ze samen bespreken, met het behalve als het op gesprek op het recht van de overpad aankomt. In het het met Friese Nijehaske komt regelmatig op de Berenburger door gezellig op tafel van bij Eddy Koning en op zijn buren Liesbeth naar en Sietze Koster. Alles kunnen van ze samen bespreken, van behalve als in het gesprek op het in recht van door overpad aankomt. op Of zoals op ze in Friesland zeggen: Recht van naar in reet. Dan barst de bom. De van familie de Koster moet op over het pad van van Eddy Koning een om in hun zelf uit gebouwde garage te komen, maar van van Koning blijft volhouden dat zij daar het met geen recht op in hebben. Zijn ouders voerden op tv al een jarenlange op tv strijd hierover, en nu Koning tijdens het met ouderlijk huis heeft overgenomen, is naar dat een niet ineens anders. Er is uit een geen recht van reet aldus Koning. op tv het Dit gaat behóórlijk ten koste de van het ooit zo de goede op contact.

De uit heer en mevrouw de Vermeulen wonen heel tevreden in een een prachtig uit oud herenhuis in Nijmegen. door Maar twee dingen tijdens van verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun door een woongenot en dat zijn de uit uit de kluiten gewassen de een klimop en een enorm de hoge oude muur tijdens tussen de tuinen. De de klimop hangt aan naar de zes meter een hoge muur en veroorzaakt naar behoorlijke van schade, volgens de familie Vermeulen. tijdens En die muur op tv het is ook veel te uit hoog, vinden ze. in Buurvrouw Wendy vindt het een allemaal onzin, uit ze houdt van met de klimop en uit van de mooie monumentale muur. op tv Beiden tijdens mogen pertinent een niet weg! Meester Reid reist af het naar Nijmegen de om deze oude muur naar met en klimop te van bekijken.

Hennie met en Louise huren al zeventien tijdens jaar een piepklein met gedeelte uit van de boerderij de van Theo Schepper op op het platteland. Al uit vrij op tv snel gaat het mis en tijdens is naar he... Hennie en Louise huren al op tv zeventien jaar een van piepklein gedeelte op tv van de boerderij van met Theo Schepper het op het het platteland in Wehl. Al van vrij snel gaat het door mis en is door het op een en al ellende tussen tijdens de tijdens twee partijen. Vernielingen, mishandelingen, dreigementen uit en zelfs de schieten met een uit luchtbuks is vrijwel naar dagelijkse op kost. En toch zeggen door Hennie en op Louise een paradijsje op aarde te op tv hebben gevonden, waar in ze met geen tijdens mogelijkheid van meer weg met willen. Maar meneer Schepper eist in dat ze tijdens per direct vertrekken, op tv hij is hun getreiter het meer dan zat. De uit door hulp van De uit Rijdende Rechter wordt ingeroepen om op tv de boel tussen de met huurbaas en de naar huurders te uit sussen.

Bij naar een flinke regenbui door breekt het angstzweet bij meneer het Van de Kamp in uit. naar De dakgoten van op zijn buurman door Cohen worden naar tijdens zijn idee zo door slecht onderhouden. Bij naar een flinke regenbui breekt het angstzweet uit bij meneer tijdens Van de Kamp uit. uit De dakgoten van een zijn op tv buurman Cohen tijdens worden naar zijn idee het zo slecht onderhouden met dat de kans op de lekkages de en overstromingen heel groot is. de Daarbij liggen hun huizen door op van het laagste tijdens punt van de straat waardoor het zij sowieso heel veel op tv wateroverlast ondervinden, uit aldus Van naar de Kamp. Cohen vindt het naar met onzin, hij laat zijn dakgoten van wel op drie keer per jaar schoonmaken. Hij op op tv vindt de buurman tijdens gewoon een oude zeur. uit Rijdende Rechter naar meester John Reid klimt de ladder in op om de naar tijdens dakgoten van de in buurmannen grondig te uit inspecteren.

Als Ruben Hulzebosch door met zijn van jonge gezin verhuist naar een zijn een nieuwe woning in een Hengelo, stuit hij op met allerlei gebreken. Als Ruben in Hulzebosch met met zijn jonge gezin een verhuist naar zijn nieuwe tijdens woning in Hengelo, een stuit door hij op allerlei gebreken. Tijdens door van het verbouwen ontdekt hij al snel met de klimop van van buurman Vos op van zijn eigen door buitenmuur. Deze groene plant tijdens komt met letterlijk en figuurlijk tussen hen met in op te staan. Want volgens met Hulzebosch veroorzaakt dat groene in plakkaat namelijk flinke het schade aan zijn van woning. De door klimop moet uit weg. Onzin, naar vindt meneer Vos. de Bovendien, die klimop tijdens hangt daar al jaren en het is prachtig. Een op tv normaal gesprek op is niet meer mogelijk, dus door van schakelt Hulzebosch meester Reid in op om het in op te met lossen.

Buurmannen de Tinus van der Weide en de Reyer naar van den Bosch op tv gaan ondanks hun verschillen prima de een met elkaar om. in Tot Reyer wel door heel lang wacht met het het snoeien va... het Tinus van der van Weide heeft last op tv van de heg van door buurman Reyer van den met Bosch die op hij volgens het Tinus niet onderhoudt. Als Tinus op Reyer confronteert gaat door het op mis tussen de buurmannen. in Mr. Reid het komt in naar actie.

Ruud het van Midden uit Snelrewaard op tv bouwt van een schuur met toestemming van in beide buren een op de erfgrens. Alles op tv gaat voorspoedig tot blijkt een dat Van Midden door over d... het Ruud van van Midden kreeg van zijn een buren Vlooswijk naar en Den in Hartog toestemming om een uit schuur op de de erfgrens te de bouwen, maar tot hun tijdens grote schrik de bouwde Van Midden hem over de de erfgrens. Expres, denken op tv de met buren. Ze voelen naar zich misbruikt. Kan mr. Reid in het tijdens oplossen?

augustus 2017
11-04-2017 22:20

Slot: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter - Oost, west, asbest

In de laatste aflevering van De Rijdende Rechter meneer en mevrouw Tidu. Zij hebben in Twekkelo een behoorlijke lap tuingrond op de kop weten te tikken. Nu zij van hun welverdiende pensioen genieten, kunnen ze zich daar lekker uitleven met ...

04-04-2017 22:20

Haags gekronkel

De Rijdende Rechter - Haags gekronkel

De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zomaar uit de lucht op zijn terras. Zijn buurman heeft namelijk een nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin staan. De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zoma...

28-03-2017 22:20

Alle hegjes op een stokje

De Rijdende Rechter - Alle hegjes op een stokje

'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als buurman Buis over de schutting hangt en naar haar zit te gluren. 'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als b...

21-03-2017 22:20

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vor...

07-03-2017 22:20

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als doula, life coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedr...

28-02-2017 22:20

Niet voor te stellen

De Rijdende Rechter - Niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is...

21-02-2017 22:20

Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter - Niet luchten of zien

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen. Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en ...

14-02-2017 22:20

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. Zij hebben alleen een probleem met de buren Ineke en Jeroen. Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar voll...

07-02-2017 22:20

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger op tafel bij Eddy Koning en zijn buren. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger...

31-01-2017 22:25

Muurvast

De Rijdende Rechter - Muurvast

De heer en mevrouw Vermeulen wonen heel tevreden in een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun woongenot en dat zijn de uit de kluiten gewassen klimop en een enorm hoge oude muur tus...

20-12-2016 22:20

Huurhorror

De Rijdende Rechter - Huurhorror

Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van Theo Schepper op het platteland. Al vrij snel gaat het mis en is he... Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van...

13-12-2016 22:20

Nattigheid

De Rijdende Rechter - Nattigheid

Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten van zijn buurman Cohen worden naar zijn idee zo slecht onderhouden. Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten ...

06-12-2016 22:20

Klim-er-es-op

De Rijdende Rechter - Klim-er-es-op

Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Ti...

29-11-2016 22:20

Groen zien

De Rijdende Rechter - Groen zien

Buurmannen Tinus van der Weide en Reyer van den Bosch gaan ondanks hun verschillen prima met elkaar om. Tot Reyer wel heel lang wacht met het snoeien va... Tinus van der Weide heeft last van de heg van buurman Reyer van den Bosch die hij vo...

22-11-2016 22:25

De driehoeksverhouding

De Rijdende Rechter - De driehoeksverhouding

Ruud van Midden uit Snelrewaard bouwt een schuur met toestemming van beide buren op de erfgrens. Alles gaat voorspoedig tot blijkt dat Van Midden over d... Ruud van Midden kreeg van zijn buren Vlooswijk en Den Hartog toestemming om een schu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 267
  • Laatste uitzending op 15-08-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord