Programma gemist?

De een buren Leeijen en een Erens in Kerkrade hebben van hele verschillende tuinen. Sandra op Leeijen op tv zit midden door in een verbouwing en daarom naar is haar op tv tuin nog verre van af. het Bij meneer Erens de is een alles netjes tijdens aangeharkt. En daarover op ontstaat dan ook een enorm conflict. een Meneer Erens op tv probeert op allerlei naar manieren met het onkruid van de buren uit naar zijn tuin de te weren. Daarnaast hebben op de twee ook uit ruzie over op het gebruik met van de op oprit en een busje voor de het raam. een En dan op tv die erfgrens, die klopt óok al naar naar niet.

De op tv 72-jarige Trees Broere koopt via naar een website naar zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het de bedrijf Perfect in You. het Ze neemt verschillende behandelingen af en een een is dik tevreden, de tót de laatste naar vijf keer. Ze naar doet haar beklag bij uit eigenaar Paul Leurink en van als hij met eens goed in door het systeem kijkt, naar komt hij tot de conclusie naar dat met mevrouw Broere nog elf op behandelingen moet betalen. het Mevrouw Broere snapt op tv er niks naar van. Niet hij, door maar juist zij heeft het nog op recht op een elftal behandelingen. de Eén van de twee op tv partijen heeft tijdens de zaakjes duidelijk niet naar op de orde, maar in wie?!

Meneer en het Mevrouw Mourik wonen door heerlijk rustig in op hun op tv appartement in Rotterdam, in totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. het Niet alleen is naar er in direct veel meer in herrie dan ervoor, sinds de met buren een nieuwe tv tijdens hebben, wordt uit mevrouw Mourik getergd door de gekmakende trillingen, het die met razen door haar hele lichaam. het En op dat moet stoppen! Buren Winaida met en Marcus vinden ook naar dat uit het moet stoppen, met maar zij doelen op het door gezeur de van de buurvrouw. Want wanneer het ziet zij in tijdens op tv dat het trillen uit echt niet van hen uit afkomstig is?

Begin dit jaar uit door komt de familie Alkatib naast de Henk en Agnes de van Werven in Apeldoorn met wonen. Ze maken uit kennis met een elkaar en het het contact is prima, tot naar in meneer Alkatib voor de zoveelste keer het zijn auto naar op de gezamenlijke oprit het parkeert. Henk parkeert op al op tv vijftig jaar zijn auto achter naar zijn woning en door hij in kan er zo de niet langs. Vanaf van dat moment slaat de op tv vlam in pan. Het in het escaleert zelfs zo erg dat de de buren elkaar het te lijf van gaan en op de politie wordt naar ingeschakeld.

Janneke Smit in uit Oude Pekela op ergert zich al op tv jaren aan het uit stuk grond naast haar door huis. naar Brandnetels, distels en ander in onkruid met tiert daar welig. De eigenaar, Jan de Hendriksen, geeft niet door thuis als Janneke het uit bij hem klaagt. tijdens Hij vindt dat zij de niks te het zoeken heeft op zíjn een stuk grond. En dat een haar van dochtertje van vijf jaar daar af op tv en met toe speelt en in zich kan bezeren aan de met troep en uitstekende uit uit pinnen op het uit perceel is toch niet zijn probleem? naar op tv Janneke Smit schakelt in de Rijdende Rechter op tv in om het slepende conflict tijdens te uit beslechten.

Meneer Weug uit woont al tien tijdens jaar met zijn door vrouw in een appartementencomplex in in Vlissingen. De op meeste naar woningen zijn voorzien van uit zonwering, maar meneer Weug tijdens heeft er door geen. Op in zich geen probleem, een want hij van heeft geen last van in zon aan de noordkant. Maar uit tijdens hij betaalt er wel voor en naar dát vindt door hij onzin. naar Het bestuur van van de VVE snapt niet waarom uit Weug moeilijk doet met om naar die paar centen. door Zonwering hoort gewoon bij op tv het gebouw. Al met acht jaar een duurt dit op tv gesteggel en meneer Weug laat naar het er dus met niet bij op zitten. Rijdende Rechter in John Reid reist af door naar Vlissingen en op tv zorgt voor eens in en door voor altijd voor de hoognodige met juridische het duidelijkheid in dit uit conflict.

Tinie en met Wil zijn al met zo'n dertig jaar buren. uit Vroeger gingen ze een wel met het elkaar om, op tv maar als Tinie de zeven jaar geleden trouwt met tijdens Ron, op tv lijkt echt alles met om te slaan. Wil uit heeft enorme door last van een hun nachtelijke escapades. een Tinie schijnt er nogal een wild op tv seksleven op op tv na te houden. Wil een is hierover het gaan klagen bij de het uit woningbouw. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd tijdens in al zeven jaar van getreiter en gescheld de van Wil. Tinie het en Ron zijn het tijdens dit zat. Wil in heeft haar eigen kant tijdens van het verhaal. De nachtelijke op geluidsoverlast is dan naar wel tijdens opgehouden, maar ze heeft het door gevoel van dat ze wordt uit afgeluisterd door de buren en met ze voelt zich op op niet meer veilig in haar van huis. Hoe dan ook: met dit kan zo van niet meer de verdergaan. van Meester John Reid gaat met de zaak eens grondig een onderzoeken.

Rob Vermaat koopt van in 2014 op een nieuwe motorscooter en in is zo blij op tv met als een kind. Met veel plezier op tijdens maakt hij zijn het ritjes. Tot het in met de zomer van op tv 2017 helemaal mis gaat. een De het motorscooter wil niet door meer starten en Vermaat laat hem tijdens tijdens maken voor 1135 euro . Dat de uit is veel geld en Vermaat naar vindt dat de importeur op die rekening de moet naar betalen want het is een uit fabrieksfout. De importeur een zelf van is het daar niet van mee eens. Vermaat moet bij een zijn dealer aankloppen. een het De Rijdende Rechter op bekijkt hoe het juridisch is het geregeld in dit naar slepende een conflict.

Vanavond naar in De Rijdende Rechter, met waarin door rechter John Reid het burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda in uit en Michel uit met Scheemda hebben al jaren op tv prima contact met de naar buren. Ze zeggen elkaar in op tv goedendag, komen soms met bij elkaar over de het vloer en helpen elkaar wanneer in nodig. de Als de op buurman van nummer tijdens 67 Gerda helpt met bomen uit uit de grond het halen, komen een de buren einde van de van uit dag even borrelen bij Gerda en door Michel. naar Buurvrouw Zwanet van nummer 65 een is naar daar ook bij. In eerste naar instantie allemaal leuk een van en aardig, totdat de buurman van op nummer op 67 en op buurvrouw Zwanet gaan een flikflooien op de bank en beginnen op te door kussen. Hoe durven het ze! Vindt Gerda, een want buurman met nummer 67 is getrouwd uit en zijn vrouw is ook de op de met borrel. De van volgende dag spreekt Gerda buurvrouw de Zwanet in erop aan: een ze wil dit het absoluut niet in haar huis uit en ze een wil de naar vriendschap verbreken. Dan begint tijdens de ellende. Meester uit Reid reist af naar Scheemda met om de de zaak eens van grondig uit te met zoeken.

De Rijdende op tv Rechter het is vanaf vanavond weer elke dinsdag van rond 22:25 uur door tijdens te zien op naar NPO 1. In naar dir programma beslecht rechter tijdens John Reid burenruzies, uit familievetes en de andere conflicten. In deze eerste aflevering van naar het nieuwe seizoen: door al uit jarenlang klaagt het echtpaar tijdens Verweij over op gevaarlijke bomen die dichtbij hun op tv huisje tijdens staan op Bungalowpark het L’air pur in in Baarle Nassau. Tijdens een winterstorm op gebeurt op tv dan ook precies van dát waar ze bang voor het zijn; van er valt een tijdens spar boven een op hun huis. De VVE van door het park op is in aansprakelijk vindt de uit familie Verweij en moet de kosten een op betalen die hun verzekering een niet dekt, namelijk een 250 euro eigen risico. Onzin, een zegt tijdens de VVE, door wij zijn niet in eens aansprakelijk gesteld door een het echtpaar. Rijdende Rechter John op Reid onderzoekt met een het naar kadaster óf het de boom wel op de tijdens grond van een het park naar stond. Alleen dan kan het park tijdens naar misschien aansprakelijk worden gehouden in voor de door schade.

Arjan van Mos runt een koeriersbedrijf in het van Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte naar Koolen met rijden naar volle tevredenheid door voor hem. Toch het betaalt hij op het een het gegeven moment hun facturen niet meer, in terwijl de op pakketjes netjes zijn afgeleverd. een Saarloos op tv en Koolen de zijn woedend; betalen moet íe! Mos naar zit door een beetje krap en op tv er speelt nog naar iets: Saarloos en door Koolen roddelen over tijdens hem en maken met hem zwart een bij de de opdrachtgever. En er komt nog bij in dat Saarloos met naar alcohol het stinkt en het daardoor niet meer voor alle de opdrachten ingezet kan worden. tijdens in Mos draait de zaak om; door hij betaalt op tv niks en tijdens eist een schadevergoeding van van het koeriersduo van wegens wanprestatie. De Rijdende Rechter duikt de in de wondere in wereld van op tv de koeriersdiensten en uit onderzoekt van wie er gelijk een heeft.

Wil Boekkooi het is wat je noemt in de een krasse dame. Na de een heftig ziekbed het is ze in met een kamer in het verzorgingshuis uit beland. op tv Maar ze wil er nog op graag tijdens op uit. Als ze uit op de van televisie een op reclame ziet over een prachtige op tv scootmobiel belt ze uit meteen door de leverancier. Na tijdens een complete demonstratie van de scootmobiel van in met alle accessoires schaft ze door een door exemplaar aan, zonder extra's in én bedingt de ze een flinke korting. met Ze is in haar nopjes, naar tot ze een de folder in haar door postvak van vindt, waarop staat de dat je bij op aankoop gratis een achteruitkijkcamera krijgt. tijdens Het bedrijf tijdens zegt, u een heeft al een flinke op tv korting gekregen op de op tv scootmobiel, dus een u heeft geen recht op op meer op de achteruitkijkcamera. Mevrouw tijdens Boekkooi houdt tijdens vol dat ze daar met wel degelijk in recht op heeft. Sterker op tv nog; ze zal niet op tv rusten voordat het van bedrijf op tv haar die achteruitkijkcamera geeft. door De Rijdende Rechter op moet tussenbeide komen uit en bekijkt van de zaak van de juridische een kant; heeft mevrouw in Boekkooi nog met recht op het de achteruitkijkcamera, of de niet?

Meneer De een Wit komt naar door volle naar tevredenheid met zijn op tv bedrijfsauto bij de garage naar van meneer Bakiman. Hij laat in verschillende van onderhoudsbeurten doen naar en de mannen raken zelfs met met elkaar bevriend. Tot een meneer De Wit met door aan de kant van de weg in staat met zwarte op rook uit de door uitlaat. een 'Dat moet uit de turbo zijn', zegt de Bakiman. Tot drie keer de toe op tv vervangt Bakiman de turbo. Maar de ook de derde op tv keer met belandt De Wit aan tijdens de kant door van de weg. Bakiman krijgt in niet de het kans om nóg een reparatie met uit te voeren. tijdens De Wit van zoekt een andere garage uit de en laat daar de auto naar voor 2300 uit euro maken. uit Sindsdien rijdt de het auto als een zonnetje. De Wit met eist tijdens het geld terug van met Bakiman voor een de eerste reparatie, maar een daar op gaat Bakiman tegenin. De op tv Rijdende Rechter meester John een Reid haalt door er een deskundige bij, zodat op in hij precies weet wat in er mis is gegaan tijdens met van de turbo én wie dat naar moet op tv betalen.

Monique het Schievink koopt de in 2013 een met hoekwoning mét garage in Beverwijk. door Er is geen tijdens officiële inrit meer naar de de garage op tv toe, dus op rijdt Monique met in haar auto over de de stoep. De vorige de bewoners hebben met dat ook naar altijd gedaan aldus Monique. een Volgens de door gemeente Beverwijk is dat grote onzin. de Een stoep de is een uit stoep en geen rijbaan. En door in die garage is in de ogen op tv van de gemeente een ook helemaal uit geen op tv garage. Het is tijdens een aanbouw die met via de openbare door weg helemaal niet bereikbaar is met op een auto. Nu door de doorgaande weg tijdens voor de deur naar van Monique tijdens op de op schop gaat, hoopt ze dat de ze in via De Rijdende door Rechter eindelijk in gelijk krijgt: haar garage ziet uit er uit in als een garage, er met staat door een auto in én de bestemming op die er op op zit tijdens is parkeren. Nu alleen nog het een op tv inrit! Meester Reid vraagt een in ontheffing aan voor in zijn tijdens auto om naar met eigen ogen door de situatie in de Beverwijk te bekijken.

Mevrouw tijdens Duyts slaapt in op tv een oorverdovend lawaaiproducerende een fabriek. Tenminste, zo ervaart zij tijdens dat. In werkelijkheid op tv woont zij in de een door rijtjeshuis in Capelle in aan den IJssel. een Mevrouw Duyts wordt helemaal gek het van het op lawaai. met Haar buren, de familie Albersen, de snappen er niets van. op Zij worden met verdacht van de herrieproductie, een maar houden door vol onschuldig uit te zijn. De Rijdende Rechter naar de John Reid reist af naar Capelle door aan den IJssel tijdens in om de zaak uit een te zoeken.

februari 2019
13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

02-10-2018 22:25

Tegen heug en Weug

De Rijdende Rechter - Tegen heug en Weug

Meneer Weug woont al tien jaar met zijn vrouw in een appartementencomplex in Vlissingen. De meeste woningen zijn voorzien van zonwering, maar meneer Weug heeft er geen. Op zich geen probleem, want hij heeft geen last van zon aan de noordkan...

25-09-2018 22:25

De balkonscene

De Rijdende Rechter - De balkonscene

Tinie en Wil zijn al zo'n dertig jaar buren. Vroeger gingen ze wel met elkaar om, maar als Tinie zeven jaar geleden trouwt met Ron, lijkt echt alles om te slaan. Wil heeft enorme last van hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt er nogal ee...

18-09-2018 22:25

Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - Geploeter op de motorscooter

Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal mis gaat. De motorscooter wil niet meer starten en Vermaat laat hem maken voor 1135 ...

11-09-2018 22:25

De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: flikflooien bij de buren

Vanavond in De Rijdende Rechter, waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht: Gerda en Michel uit Scheemda hebben al jaren prima contact met de buren. Ze zeggen elkaar goedendag, komen soms bij elkaar o...

04-09-2018 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter is vanaf vanavond weer elke dinsdag rond 22:25 uur te zien op NPO 1. In dir programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen: al jaren...

10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 297
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord