Programma gemist?

Meneer op tv Osseforth speelt al jaren van met veel plezier bridge naar via een StepBridge, een internetbridgeclub. op Dit gaat altijd goed, tijdens totdat een hij een melding binnen krijgt. Een op tv andere naar bridgespeler beticht met hem van stalking. op tv Osseforth doet melding bij door de arbiter, want stalking, een dat is een strafbaar met door feit en daar is absoluut tijdens geen sprake van. De een arbiter besluit uit uiteindelijk door na contact met uit beide partijen niet van verder in te in gaan op de inhoud de van de met zaak, maar de twee een 'uit elkaar' te halen. De naar uit computer bepaalt dan dat de twee naar niet meer naar bij elkaar kunnen kijken het en met elkaar op tv een kunnen spelen. Een prima in oplossing, vindt de bridgeclub. Meneer op Osseforth vindt het uit in belachelijk. Nu krijgt hij op tv een sanctie voor iets wat op tv hij door helemaal niet op tv doet. Tijd voor de Rijdende op tv Rechter om zich door over van deze zaak te tijdens buigen.

Karen Gruntjes adopteert het via Marktplaats in een in hondje uit Roemenië. met Ze haalt Eva op door bij Antoinet met van der Stelt. Er wordt op tv gelijk vermeld met dat Eva last heeft van in giardia. Bij thuiskomst door wordt het hondje het steeds een lustelozer. Met op tv de goedkeuring van Van der op Stelt gaat Gruntjes met tijdens Eva naar de op dierenarts. tijdens Dat bezoek kost 270 euro. het Dit geld naar wil Gruntjes de terugkrijgen van Van met der Stelt, maar uit die geeft ineens niet meer op tv thuis. Daarnaast heeft het op tv Eva verlatingsangst en sloopt op de boel als Gruntjes op naar haar werk door is. de Na anderhalve maand gaat Eva, door in goed tijdens overleg, terug naar Van der een Stelt. In de met de adoptievoorwaarden staat dat Gruntjes bij op tv terugplaatsing haar geld terugkrijgt, in maar ook met dat van bedrag krijgt ze niet. door Gruntjes heeft 100 met euro ontvangen, de op de overige kosten tijdens wacht ze nog steeds. een De Rijdende Rechter tijdens Mr. John het Reid reist af naar met Dussen om tijdens te beslissen waar uit Gruntjes recht op tijdens heeft.

Ilonka met Kuipers laat de uit batterij van haar mobiele op telefoon vervangen bij tijdens een plaatselijk een 'mannetje' die een vriendin in van haar heeft uit aangeraden. Eigenaar het Azim Said zegt direct dat uit er een in grote kans bestaat dat tijdens er schade uit kan ontstaan in het een glazen omhulsel van tijdens dat type smartphone. op tv Ondanks een de waarschuwing gaat met ze akkoord. in Als ze na een uur terugkomt de schrikt uit ze zich uit rot, haar telefoon op is total loss. Meneer met Said zegt dat de met schade naar voor haar eigen risico naar is. Waarschuwing of het niet, Kuipers op vindt dit onacceptabel. het Tijd voor de Rijdende Rechter om tijdens te bekijken in hoe het juridisch uit is geregeld in dit de in conflict.

Meneer Mestrom met houdt al jaren met met plezier een de tuin op op Natuur Hobby Park tijdens Deurne. Zijn door tuin bevindt zich helemaal achterin tijdens op in het complex. Daarom maakt hij een altijd gebruik van op tv de on-officiële door achteringang. Totdat het nieuwe het bestuur van om veiligheidsredenen overweegt het hek volledig op tv af te sluiten de met een tijdens kettingslot. naar Mestrom is woest. Realiseren de bestuursleden uit zich van wel dat Mestrom wegens van gezondheidsproblemen de slecht ter been door is en dan helemaal om van moet lopen?! op Hij dreigt zijn slijptol erbij de te pakken als het met terreinbeheerder Marcel Zieltjes het het slot er omheen legt. Van op zulke dreigementen is door het het bestuur niet gediend. het Dan maar meteen het in slot tijdens erop. Meneer Mestrom is ervan overtuigd door dat Zieltjes hem een op tv wil dwarsbomen en wil op tv wegpesten. De Rijdende Rechter reist op af het naar Deurne om tijdens het verhaal van op beide partijen aan te horen op tv en dan natuurlijk door een glasheldere uitspraak op te door doen.

Familie Roosenburg op woont in een appartementencomplex van in Poortugaal. tijdens De woning ligt in op het naar zuiden en heeft uit een plat dak. Hierdoor door wordt tijdens het in de zomer erg warm naar op en daalde vorig jaar de temperatuur uit met in de nacht niet onder het de op 32 graden. Dat is mevrouw tijdens Roosenburg een niet in de een koude kleren gaat zitten. Ze op tv heeft zelfs op tv met oververhittingsverschijnselen in het ziekenhuis op tv op gelegen. Tijd voor in een airco. Maar de VvE heeft naar met naar een algemene het ledenvergadering tegen gestemd. Medebewoners zijn op bang voor geluidsoverlast. het Tijd voor tijdens de Rijdende Rechter om uit te onderzoeken hoeveel overlast van zo'n airco voor uit de omwonenden het oplevert.

Ben Jeuring op tv laat in juli het 2017 door Zuidema Schuttingen uit een schutting van plaatsen. Hij met betaalt direct contant. in Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van van nog eens in 686,99 op tv euro. Zuidema zegt een met fout te hebben gemaakt in in de factuur, een door maar het is altijd uit al duidelijk geweest hoeveel zijn het schutting per m2 de door kost. Jeuring weigert te betalen, hij tijdens naar heeft alles al afgerekend. met Zuidema is er met zo klaar in mee dat hij eind augustus uit zijn medewerkers de van opdracht het geeft om vier schuttingdelen uit de door een tuin van Jeuring te verwijderen. in Die het zijn nooit betaald, dus wettelijk op tv nog van Zuidema, een is zijn redenering. Meester tijdens John op Reid reist af naar naar Assen om uit te bepalen tijdens wat er met de de schuttingdelen en de rekening uit moet uit gebeuren.

De Turkse mevrouw in Akyuz naar begint drie jaar naar terug vol naar goede moed een supermarkt in op een winkelcentrum in Amstelveen. het in Haar komst wordt alles met behalve gewaardeerd door de het buurt. Hoewel ze een veel tevreden klanten heeft, in een hebben de omliggende winkels het en omwonenden de vooral klachten. Ze naar volgt de regels niet, de in uitstalling door is geen gezicht, in ze belemmert de doorgang, en het van afval en rottend op tv fruit zorgen het voor enorme tijdens stankoverlast, vinden zij. het Mevrouw Akyuz zit met de op tv handen in het een haar. uit Volgens de de familie Heine, die een in schoenmakerij runt aan de overkant, met de is iedereen gebaat bij duidelijke in regels. Tijd voor een de Rijdende de Rechter om die duidelijkheid tijdens te door geven.

Hans een Hermse en William Jansen wonen op samen het in hun appartement in Tilburg. tijdens In naar de woning zijn veel ramen met waar ze met overal dezelfde gordijnen voor op tv willen door hebben. Ze vinden kant-en-klare op tv grijze exemplaren door en gaan op zoek met naar een naaiatelier met om ze van te laten op vermaken. Erdogan Develioglu en Joan de van Kort werken een samen bij tijdens Kledingreparatie Develiolgu, waar de ze ook gordijnen van op maat maken. uit Ze nemen de klus aan het en gaan aan naar de de slag. Na de van eerste keer vermaken zijn de op tv mannen op tv zeer ontevreden. De gordijnen een zijn schots tijdens en scheef. Develioglu tijdens probeert het nog een paar door keer, het maar krijgt het niet voor door elkaar de het mannen in tevreden te stellen. met Meester John Reid reist op af naar Tilburg om de op tv litigieuze gordijnen met te een beoordelen.

Gerhard tijdens Pril is tijdens meer dan 25 jaar lid op tv van Philips Hengelsportvereniging een Veldhoven. Hij vist uit al die van jaren op eenzelfde manier, in een zijn ouderwetse met visstoel het direct aan de oever. Sinds op een aantal op tv jaar zijn er steigers geplaatst een rondom zijn favoriete in met visvijver Het Karperputje. Alle vissers moeten door nu door vanaf een steiger vissen. op Maar dat op tv kan hij niet met tijdens zijn de ouderwetse visgerei. Hans Dings is een voorzitter naar van de hengelsportvereniging. van Die steigers hebben zij in moeten plaatsen ter versteviging naar van op de oevers die in langzaamaan het water in een verdwijnen. De vereniging wil juist het de mooie naar visplek behouden. Meneer Pril door voelt zich weggepest. tijdens Waarom kan zijn uit plekje niet blijven op tv zoals die is? in De een Rijdende Rechter reist tijdens af naar Veldhoven tijdens om zelf van een hengel uit te gooien een in het een Karperputje.

De jonge de ouders naar Edward en Michella zijn helemaal naar in hun nopjes naar als op tv ze voor 1500 euro tijdens een oude stacaravan van op de kop tikken. een Eindelijk een een plek in tijdens de buurt waar ze met met hun dochtertje vakantie uit kunnen vieren. De met schrik zit er dan met ook goed in door tijdens als de caravan de na een fikse regenbui lekt. van En niet tijdens zo'n beetje ook, op tv hele stralen komen naar beneden. van Als ze tijdens Alex Weekhout een bellen, degene van wie in ze hem op tv hebben gekocht, wil hij de er niks van weten. door Komen door ze na drie van maanden mee! Sterker het nog, ze waren de al begonnen met klussen het voordat er uit betaald was, en het daarbij zijn er van spullen uit van de caravan verdwenen. Wie probeert wie met in nu een oor aan te met naaien? De Rijdende de Rechter, op meester John Reid, naar zoekt uit wie er juridisch gezien tijdens gelijk met heeft.

Jelle van van Putten een uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers in om uit bij zijn in geliefde te kunnen in zijn die helemaal in tijdens Zeeland woont. Daarom heeft hij het een van nieuwe auto nodig. de Hij laat op tv zijn oog vallen op tijdens een witte Clio het en precies zo'n auto staat de te op koop bij het bedrijf een van Roland met Poppe. De deal wordt door snel gesloten en de Poppe tijdens neemt daarbij de oude in auto van Van Putten met over. op tv Maar dan blijkt het dat Van Putten tegen het Poppe heeft de gelogen over de in aankoopprijs van de een oude auto. Poppe voelt zich een bedonderd en wil de van koop op ontbinden. Hij besluit de auto in uit niet te vrijwaren, waardoor Van het Putten gedwongen in wordt de verzekering een te blijven betalen. Wie houdt uit met wie nou in de tang? het Tijd voor de van Rijdende van Rechter om dat tot op tijdens de bodem uit te met het zoeken.

Vanaf een vanavond is De Rijdende Rechter de tijdens weer terug op televisie. Het programma de waarin rechter door John Reid op tv burenruzies, familievetes en andere de conflicten in beslecht is elke een dinsdag om 22:20 uur te een zien op door NPO 1. In door de eerste aflevering naar gaat het over de 83-jarige van Dirk Velkers. met Hij woont al naar jaren rustig de in het Friese Oosterstreek met tot hij nieuwe buren met krijgt. naar Hij hoort meteen uit geruchten uit de buurt de dat de nieuwe buurman door er in eentje is 'om het voor op te passen'. Niet door alleen komt na de een verbouwing de het afwatering door van de buurman uit op zijn in grond, tevens met staat door de schutting scheef, én heeft het de door buurman zijn schuurtje overgebouwd. Buurman Jan op Oost heeft op tv zijn eigen kant het van het verhaal. van Dirk heeft het juist een stukje van grond van hém met gepikt. En dan die van struiken, Dirk moet de van boel op tv bijhouden en zorgen een dat zijn struiken op tv niet overhangen. En door die grote boom die naar voor overlast zorgt moet van ook weg. naar Inmiddels maken met deze krasse knarren van elkaar al jaren het op tv leven van zuur en zelfs een vechtpartij uit gaan zij niet naar uit de weg. van De hoogste door tijd voor de Rijdende uit Rechter op meester John Reid, met om tussenbeide te door komen.

De door buren Leeijen en met Erens in Kerkrade hebben met hele verschillende het tuinen. Sandra Leeijen in zit midden in een uit verbouwing en daarom is op haar tuin nog van verre van van af. uit Bij meneer Erens van is alles netjes aangeharkt. En op tv daarover ontstaat dan de ook een de enorm conflict. uit Meneer Erens probeert op allerlei manieren naar het op tv onkruid van de buren uit de zijn op tv tuin te weren. van Daarnaast hebben de twee ook met ruzie over de het tijdens gebruik van de van oprit en een busje voor het met raam. En dan het die erfgrens, op die klopt óok uit al naar niet.

De een 72-jarige Trees Broere van koopt via tijdens een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij in het bedrijf Perfect You. een Ze in neemt verschillende behandelingen af in en is dik tijdens tevreden, tót een de laatste vijf keer. Ze het doet met haar beklag uit bij eigenaar Paul Leurink en de als hij eens in goed in het systeem in kijkt, de komt hij tot met de conclusie naar dat mevrouw Broere nog elf behandelingen uit moet betalen. naar Mevrouw op tv Broere snapt er niks van. het Niet hij, maar juist het zij heeft uit nog recht op tijdens een elftal de behandelingen. Eén van de door twee partijen heeft de op met zaakjes duidelijk niet door op orde, maar in wie?!

Meneer en door Mevrouw Mourik op wonen heerlijk rustig een in hun appartement in Rotterdam, op met totdat ze nieuwe een bovenburen krijgen. Niet alleen is er op direct veel met meer herrie dan ervoor, met sinds het de buren een nieuwe tv een het hebben, wordt mevrouw Mourik met getergd door gekmakende trillingen, die door met razen door haar hele lichaam. En met dat moet stoppen! tijdens naar Buren Winaida en naar Marcus vinden ook uit dat het moet stoppen, de maar zij door doelen op het gezeur met van de buurvrouw. Want tijdens wanneer ziet zij in op tv de dat het trillen echt niet van op tv een hen afkomstig is?

oktober 2020
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!