Programma gemist?

In het de laatste tijdens aflevering van De Rijdende naar Rechter meneer en mevrouw met Tidu. Zij door hebben in Twekkelo een behoorlijke het lap tuingrond op een de kop weten van te tikken. van Nu het zij van hun uit welverdiende pensioen genieten, kunnen door ze zich daar op lekker uitleven met hun groene tijdens een vingers. Probleem is alleen de erfgrens in met het naastgelegen tijdens tuinencomplex. Langs op tv de erfgrens naar hebben de van tuinders volgens Tidu door bijna anderhalve meter grond ingepikt. De naar eigenaren van het het tuinencomplex vinden het door belachelijk. Die op tv grens loopt van al zeker door vijftig jaar zo, dus daar door hoef je geen in ruzie over te maken uit wat hen betreft. van op Daarnaast speelt er door misschien nog wel een veel het groter naar probleem. De grond wemelt tijdens van de asbest. Rijdende Rechter uit meester John Reid van reist af naar van Twekkelo waar hij met zelf de stukken de asbest van de op tv grond kan met rapen.

De met paastakken vallen bij tijdens meneer Lemmens het uit Den Haag zomaar uit in de lucht door op zijn terras. Zijn het buurman heeft namelijk een het de nogal uit de kluiten in gewassen kronkel-iep in zijn op tuin staan. naar De paastakken vallen bij in meneer een Lemmens uit Den Haag met zomaar uit de het lucht op zijn terras. Zijn door buurman met heeft namelijk een nogal uit met de op tv kluiten gewassen kronkel-iep in in zijn tuin naar staan. Jos de Lemmens heeft ontzettend veel last op van de boom. Niet een alleen van vallen er takken de uit de boom, in de op herfst ligt zijn uit strak het betegelde tuin onder een het blad. van En in de met zomer als hij op zijn in terras wil zitten, liggen door er met enorme hopen duivenpoep. Buurman op tv Etienne Martinus vindt het naar allemaal maar een gezeur. Een op tv beetje groen door in de wijk met is toch juist fijn! En in daarbij komt, zo'n boom uit verwijderen uit door de achtertuin kost de bakken uit met geld. Dat geeft íe in liever aan met iets anders van uit. De Rijdende met Rechter meester John Reid gaat langs door in Den een Haag op met een leger deskundigen om te naar een bepalen wat er met de boom met moet door gebeuren.

'Buurvouw, de zal ik u van even insmeren?' Volgens van mevrouw Kumutat krijgt ze dit op tv te horen als op buurman Buis op tv over de naar schutting hangt een en naar haar zit uit te gluren. 'Buurvouw, zal uit ik u van even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat uit het krijgt ze dit te horen het als buurman van Buis over de schutting in hangt en naar haar op tv zit het te gluren. Kumutat denkt dat het Buis zelfs zo in ver gaat op in het een bespieden dat hij in afluisterapparatuur heeft geplaatst. En daarom tijdens het besluit de familie Kumutat om tijdens twee de mooie leibeuken tegen de erfgrens in te het planten, zodat de buurman uit een het zicht is. Meneer op Buis uit vindt gluren en afluisteren een totale onzin, dat zou op hij nooit tijdens doen. Hij eist dan op ook dat de naar bomen verwijderd op worden. Ze staan veel uit te dicht bij in de erfgrens en op er tijdens komt troep vanaf en dat uit valt in zijn tijdens door tuin.

De door 28-jarige Kevin door Echthuizen koopt vorig jaar zijn uit eerste woning in Zaandam. door Hij is van helemaal blij, maar er van moet op veel gebeuren. Hij naar laat onder andere een van nieuwe pvc-vloer leggen het door Hoogland Vloeren. De van 28-jarige Kevin Echthuizen op tv een koopt vorig jaar zijn eerste woning uit in een Zaandam. Hij is tijdens helemaal blij, maar uit er moet op veel gebeuren. Hij de laat onder andere een nieuwe pvc-vloer met leggen door door Hoogland Vloeren. Volgens een Kevin een spreekt hij van door tevoren af dat door de vloer vlak afgeleverd naar wordt. Geen de probleem, volgens Hoogland Vloeren. Als de in tijdens vloer er eenmaal in op tv ligt, is Kevin op de zijn uit zachtst gezegd niet blij op tv met het resultaat. De uit vloer tijdens zit vol hobbels en een bobbels. Kevin weigert te een betalen en eigenaar tijdens Dirk van van Zandwijk stuurt uit een incassobureau op hem af. Van het Zandwijk is naar ervan overtuigd op tv dat de vloer keurig is door gelegd, zeker gezien van een de slechte staat van het appartement. de uit De discussie over wat in glad, vlak of op egaal is, barst op tv lost. Rijdende van Rechter John Reid onderzoekt, een op zijn sokken, in hoe erg het gesteld naar is met op tv de hobbels en bobbels in door de met vloer.

Als in Jetty Kuiper tien jaar op tv geleden haar eigen bedrijfje naar start als doula, het life de coach en op afscheidsbegeleider, plaatst ze op haar op tv website van nietsvermoedend een foto naar van een beschuit met naar muisjes. Als Jetty in Kuiper tien jaar geleden door haar eigen uit bedrijfje start als doula, op life van coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze op op haar op website nietsvermoedend een foto van het een beschuit met met muisjes. door Ze heeft de foto het gevonden op de uit website Dutch Free tijdens Card. Jaren later ontvangt het ze een in brief van door het Belgische bedrijf Permission tijdens Machine. Ze moet betalen in de voor de foto. het Jetty vertrouwt het bedrijf door niet, maar verwijdert voor de op tv zekerheid op toch maar de foto. uit Jetty uit schrikt ze zich rot als ze in een tijdens paar maanden een later een e-mail krijgt van een op advocaat met een naar sommatie van naar 820 op euro voor auteursrechtinbreuk. En op tv dat terwijl ze zich echt de van geen kwaad naar bewust uit is. Meester John op tv Reid zoekt uit uit hoe het nu de precies zit met tijdens de rechten op van de foto en de manier op tv waarop Jetty de een foto het heeft gebruikt.

Als op tv de nieuwe buren van Sari het Koch zich niet uit eens even tijdens komen voorstellen, van is Sari eigenlijk al klaar op met ze. van Theo en in Marinelle Hodes een zijn zich van geen met kwaad bewust. Als de in nieuwe buren van Sari in Koch zich niet het eens met even komen voorstellen, is Sari een door eigenlijk al klaar met ze. naar Theo en Marinelle met Hodes zijn zich de van geen kwaad bewust. naar Sari van Koch is zo door vaak op vakantie dat naar voorstellen er naar een beetje bij met was ingeschoten. Geen probleem toch? het met Nou wél een naar probleem. Zeker als de op tv familie Hodes tijdens op zo'n vakantie uit de haagbeukhaag verwijdert én op tv zonder overleg een nieuwe door schutting plaatst. Rijdende het Rechter op tv meester John Reid reist af naar van op Vlaardingen om bij door beide buren poolshoogte te naar nemen.

Jarenlang op tv is er niets aan een de een hand tussen Trudy in Dekker en haar buren meneer de Collée tijdens en mevrouw Hundman. de Tot Ron van tijdens der Schaaf in 1998 bij in Trudy komt tijdens wonen. Jarenlang is er niets in aan de hand uit tussen van Trudy Dekker en haar op tv buren meneer Collée en een mevrouw Hundman. Tot naar Ron van tijdens der Schaaf door in 1998 bij Trudy in komt wonen. De buurmannen naar het kunnen niet met uit elkaar communiceren en met de irritaties stapelen tijdens zich al snel op. de Zoals het mos op het met dak uit van Collée wat zo van de naar tuin van de buren in inwaait. En dan het ergste met probleem is de de stankoverlast. Als het Ron van en Trudy in 2008 een nieuwe het keuken door laten plaatsen, krijgen zij kort tijdens daarna op tv last van het geurtjes van de buren. een De aardappel- en sigarenlucht dringt naar via de van afzuigkap een hun woonkamer binnen. uit Trudy raakt zelfs van zo gestrest van de lucht op tv dat ze op tv haar middagdutje in de garage naar moet doen. naar Meester Reid uit reist af naar Medemblik in om de zaak de op te met lossen.

Al van bijna vijftig jaar woont het het echtpaar Van der met Leij uit de Assen naar door volle tevredenheid op de Eschstraat. op tijdens Zij hebben alleen een probleem het met de op buren Ineke in en Jeroen. Al bijna uit vijftig jaar woont het op tv echtpaar uit Van der Leij uit Assen tijdens naar volle tevredenheid op op tv de Eschstraat. Al van bijna even lang de maken zij op gebruik van op hun recht van tijdens overpad om met hun het kliko's de via hun verhuurde woning en van dan de zo via de achtertuin van de Ineke Bouma en met haar op tv vriend bij de het openbare weg te komen. in Daar zit 'm uit nou precies het door probleem. Ineke en Jeroen zijn een dat zat, naar helemaal omdat dat hele de recht van van overpad niet uit eens beschreven staat in door hun het koopakte.

In het Friese door Nijehaske komt regelmatig van de Berenburger op een tafel bij Eddy op in Koning en zijn buren. Alles kunnen van ze samen bespreken, in in behalve als het gesprek uit op het in recht van overpad op aankomt. In het Friese Nijehaske een komt het regelmatig de Berenburger in gezellig op tafel bij uit Eddy Koning en van zijn buren Liesbeth en Sietze het Koster. Alles kunnen op tv ze samen bespreken, in behalve als het op een gesprek op het recht van in overpad aankomt. naar Of zoals ze in Friesland door op tv zeggen: Recht van reet. op Dan barst de bom. De in familie door Koster moet in over het pad van Eddy de Koning om met in hun zelf door gebouwde garage de te komen, maar Koning blijft in volhouden dat tijdens zij daar geen recht uit op hebben. Zijn in ouders in voerden al een op tv jarenlange strijd hierover, en nu Koning met van het ouderlijk huis heeft van overgenomen, is tijdens dat niet ineens een anders. Er is geen recht het van reet aldus in Koning. Dit gaat in behóórlijk ten koste op van het ooit zo door van goede contact.

De op heer en mevrouw Vermeulen uit wonen heel tevreden tijdens in een naar prachtig oud herenhuis in in Nijmegen. een Maar twee dingen verstoren van sinds enkele jaren behoorlijk met hun tijdens woongenot en dat zijn de een uit het de kluiten gewassen klimop en een het enorm hoge oude van muur van tussen de tuinen. het De klimop hangt aan het de zes meter hoge tijdens door muur en veroorzaakt behoorlijke schade, tijdens volgens de familie Vermeulen. op tv En die muur met is ook de veel te hoog, vinden op ze. Buurvrouw Wendy door vindt het allemaal de onzin, een ze houdt van met de klimop door en van de mooie monumentale tijdens muur. tijdens Beiden mogen pertinent niet weg! Meester naar Reid tijdens reist af tijdens naar Nijmegen om deze oude een muur en klimop te naar naar bekijken.

Hennie op tv en Louise het huren al zeventien jaar door een piepklein gedeelte in van de boerderij van uit Theo Schepper op het met platteland. Al vrij van snel van gaat het mis en is een he... Hennie naar en het Louise huren al zeventien door jaar een piepklein gedeelte van in de op boerderij van Theo Schepper door op het platteland in door Wehl. naar Al vrij snel uit gaat het een mis en is het een en met de al ellende tussen de twee partijen. het Vernielingen, mishandelingen, het dreigementen een en zelfs schieten met een het luchtbuks is vrijwel van dagelijkse kost. En door toch zeggen Hennie en een Louise een paradijsje door op met aarde te hebben met gevonden, waar ze met geen een door mogelijkheid meer weg willen. Maar meneer een Schepper eist dat van ze per in direct vertrekken, het hij is op tv hun getreiter meer uit dan zat. De hulp van De het door Rijdende Rechter wordt ingeroepen om de uit boel tussen de in huurbaas met en de huurders te op sussen.

Bij een het flinke regenbui breekt het op angstzweet bij meneer uit Van de tijdens Kamp uit. De dakgoten uit het van zijn buurman Cohen worden op tv naar zijn uit idee zo slecht onderhouden. tijdens Bij uit een flinke regenbui breekt het in angstzweet bij meneer Van de de Kamp naar uit. naar De dakgoten van zijn buurman Cohen van worden de naar zijn idee naar zo slecht tijdens onderhouden dat de kans op in lekkages en de overstromingen heel groot is. Daarbij door de liggen hun huizen op het laagste tijdens op tv punt van de straat waardoor naar zij sowieso in heel veel wateroverlast ondervinden, aldus een Van de een Kamp. in Cohen vindt het onzin, hij laat van met zijn dakgoten wel drie het keer per jaar schoonmaken. uit Hij vindt de naar buurman gewoon een oude naar zeur. een Rijdende Rechter meester uit John Reid klimt de ladder tijdens op om de een dakgoten van de een buurmannen grondig met te van inspecteren.

Als in Ruben Hulzebosch met zijn met jonge gezin verhuist door naar zijn nieuwe een woning in Hengelo, met stuit hij op een allerlei gebreken. Als Ruben op Hulzebosch door met zijn jonge op gezin verhuist naar zijn nieuwe tijdens op woning in Hengelo, stuit hij op in tijdens allerlei gebreken. Tijdens het verbouwen ontdekt met hij al snel met de klimop van een buurman Vos tijdens op zijn eigen met buitenmuur. Deze naar groene plant komt letterlijk en een figuurlijk tussen op hen in een te staan. Want van volgens Hulzebosch veroorzaakt de dat groene de plakkaat namelijk flinke van schade aan zijn woning. met De klimop naar moet weg. Onzin, vindt door meneer Vos. Bovendien, die klimop in hangt daar al naar jaren en is tijdens prachtig. Een normaal op gesprek is niet tijdens het meer mogelijk, dus schakelt Hulzebosch naar meester door Reid in om het een op te het lossen.

Buurmannen Tinus van de der Weide op en Reyer een van den Bosch gaan ondanks op hun verschillen prima in met tijdens elkaar om. Tot Reyer wel op op heel lang wacht met het op snoeien va... het Tinus van der Weide heeft in een last van de heg van buurman het Reyer van van den Bosch een die hij volgens Tinus niet het onderhoudt. Als Tinus uit Reyer confronteert gaat een het tijdens mis tussen in de buurmannen. Mr. Reid komt de in het actie.

Ruud met van Midden uit uit Snelrewaard bouwt een schuur met op toestemming van beide in buren op de door erfgrens. met Alles gaat door voorspoedig tot blijkt dat Van een Midden over d... een Ruud uit van Midden kreeg van zijn op tv buren Vlooswijk en een Den Hartog toestemming om van een schuur op op de in erfgrens te bouwen, maar naar tot met hun grote schrik bouwde Van Midden de het hem over de met erfgrens. Expres, denken de buren. het Ze op voelen zich misbruikt. Kan mr. op Reid het een oplossen?

september 2017
11-04-2017 22:20

Slot: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter - Oost, west, asbest

In de laatste aflevering van De Rijdende Rechter meneer en mevrouw Tidu. Zij hebben in Twekkelo een behoorlijke lap tuingrond op de kop weten te tikken. Nu zij van hun welverdiende pensioen genieten, kunnen ze zich daar lekker uitleven met ...

04-04-2017 22:20

Haags gekronkel

De Rijdende Rechter - Haags gekronkel

De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zomaar uit de lucht op zijn terras. Zijn buurman heeft namelijk een nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin staan. De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zoma...

28-03-2017 22:20

Alle hegjes op een stokje

De Rijdende Rechter - Alle hegjes op een stokje

'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als buurman Buis over de schutting hangt en naar haar zit te gluren. 'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als b...

21-03-2017 22:20

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vor...

07-03-2017 22:20

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als doula, life coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedr...

28-02-2017 22:20

Niet voor te stellen

De Rijdende Rechter - Niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is...

21-02-2017 22:20

Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter - Niet luchten of zien

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen. Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en ...

14-02-2017 22:20

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. Zij hebben alleen een probleem met de buren Ineke en Jeroen. Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar voll...

07-02-2017 22:20

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger op tafel bij Eddy Koning en zijn buren. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger...

31-01-2017 22:25

Muurvast

De Rijdende Rechter - Muurvast

De heer en mevrouw Vermeulen wonen heel tevreden in een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun woongenot en dat zijn de uit de kluiten gewassen klimop en een enorm hoge oude muur tus...

20-12-2016 22:20

Huurhorror

De Rijdende Rechter - Huurhorror

Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van Theo Schepper op het platteland. Al vrij snel gaat het mis en is he... Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van...

13-12-2016 22:20

Nattigheid

De Rijdende Rechter - Nattigheid

Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten van zijn buurman Cohen worden naar zijn idee zo slecht onderhouden. Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten ...

06-12-2016 22:20

Klim-er-es-op

De Rijdende Rechter - Klim-er-es-op

Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Ti...

29-11-2016 22:20

Groen zien

De Rijdende Rechter - Groen zien

Buurmannen Tinus van der Weide en Reyer van den Bosch gaan ondanks hun verschillen prima met elkaar om. Tot Reyer wel heel lang wacht met het snoeien va... Tinus van der Weide heeft last van de heg van buurman Reyer van den Bosch die hij vo...

22-11-2016 22:25

De driehoeksverhouding

De Rijdende Rechter - De driehoeksverhouding

Ruud van Midden uit Snelrewaard bouwt een schuur met toestemming van beide buren op de erfgrens. Alles gaat voorspoedig tot blijkt dat Van Midden over d... Ruud van Midden kreeg van zijn buren Vlooswijk en Den Hartog toestemming om een schu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 267
  • Laatste uitzending op 29-08-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord