Programma gemist?

Meneer in Osseforth speelt al op jaren met een veel plezier bridge via door StepBridge, een uit internetbridgeclub. Dit gaat in altijd goed, totdat hij een melding van binnen krijgt. Een in andere bridgespeler naar beticht hem van op tv stalking. Osseforth doet met melding door bij de arbiter, want door stalking, dat de is een strafbaar op feit en daar is absoluut met geen sprake op van. De tijdens arbiter besluit uiteindelijk na contact met uit beide partijen tijdens niet verder met in te in gaan op de inhoud van een de zaak, maar de met in twee 'uit elkaar' in te halen. De computer bepaalt dan uit dat de de twee niet meer bij het elkaar tijdens kunnen kijken en met het elkaar kunnen naar spelen. Een prima oplossing, vindt naar de door bridgeclub. Meneer Osseforth vindt op tv het belachelijk. Nu op tv krijgt hij uit een sanctie voor iets wat met hij helemaal niet in doet. Tijd voor tijdens op de Rijdende Rechter de om zich over deze zaak te in in buigen.

Karen Gruntjes een adopteert via Marktplaats een het hondje tijdens uit Roemenië. het Ze haalt Eva op bij Antoinet met van het der Stelt. Er tijdens wordt gelijk vermeld de dat Eva last met heeft van naar giardia. Bij thuiskomst tijdens wordt het hondje steeds lustelozer. naar Met de goedkeuring van tijdens Van der een Stelt gaat met Gruntjes met naar Eva naar de dierenarts. Dat bezoek in kost van 270 euro. Dit naar geld wil Gruntjes op terugkrijgen van Van der Stelt, de maar die in geeft een ineens niet meer thuis. door Daarnaast heeft de Eva verlatingsangst en sloopt de boel de als Gruntjes van naar haar tijdens werk is. naar Na anderhalve maand op gaat Eva, in met goed overleg, terug naar Van der de Stelt. In in de adoptievoorwaarden uit staat dat Gruntjes bij terugplaatsing de haar geld terugkrijgt, in maar ook dat het bedrag uit krijgt ze van niet. Gruntjes heeft 100 het euro ontvangen, op de overige op tv kosten wacht ze door nog steeds. De op de Rijdende Rechter Mr. John Reid in reist op tv af naar Dussen om tijdens te beslissen waar naar Gruntjes recht op in heeft.

Ilonka Kuipers laat op tv de batterij van naar haar mobiele telefoon naar vervangen bij van een plaatselijk 'mannetje' die van een vriendin naar van haar heeft aangeraden. naar Eigenaar Azim naar Said zegt direct het dat uit er een grote een kans bestaat dat er schade met kan ontstaan op in het glazen omhulsel van het op dat type smartphone. Ondanks de een waarschuwing gaat ze op tv akkoord. uit Als ze na een uur terugkomt een schrikt ze zich het rot, tijdens haar telefoon op tv is total loss. Meneer Said tijdens zegt dat de schade een voor tijdens haar eigen risico is. de Waarschuwing of niet, op Kuipers vindt dit onacceptabel. op Tijd voor de op tv Rijdende Rechter op tv om van te bekijken hoe naar het juridisch is geregeld in dit op het conflict.

Meneer Mestrom van houdt al jaren met met plezier een in tuin op Natuur Hobby het een Park Deurne. Zijn tuin bevindt het zich helemaal van achterin op het de complex. Daarom maakt een hij altijd gebruik van de op on-officiële achteringang. Totdat het het door nieuwe bestuur om veiligheidsredenen op overweegt het hek volledig op af te sluiten de met een van kettingslot. Mestrom een is woest. Realiseren de uit bestuursleden uit zich wel dat Mestrom op wegens gezondheidsproblemen de slecht ter been is op en dan helemaal om naar moet van lopen?! Hij dreigt zijn slijptol erbij van te pakken als uit naar terreinbeheerder Marcel Zieltjes het een slot er omheen legt. op Van zulke dreigementen op is het door bestuur niet gediend. Dan op tv maar meteen het slot naar erop. Meneer met Mestrom is van ervan overtuigd dat het Zieltjes hem wil dwarsbomen naar en wil wegpesten. De op het Rijdende Rechter reist af naar Deurne het om het verhaal uit van beide partijen op tv aan op te horen en dan natuurlijk uit een glasheldere een uitspraak te met doen.

Familie in Roosenburg woont in een appartementencomplex een in Poortugaal. uit De woning ligt van op het zuiden een en heeft uit een plat dak. Hierdoor naar wordt het naar in de naar zomer erg warm met en daalde vorig jaar het de temperatuur naar in de nacht niet onder een de 32 graden. naar Dat is mevrouw met Roosenburg niet in tijdens de koude kleren gaat tijdens zitten. Ze heeft op zelfs met van oververhittingsverschijnselen in op het ziekenhuis gelegen. op tv Tijd voor een airco. Maar uit de VvE uit heeft met op een algemene ledenvergadering tegen gestemd. het Medebewoners zijn bang naar voor geluidsoverlast. Tijd van voor op de Rijdende Rechter op om te onderzoeken hoeveel van overlast op zo'n airco voor de omwonenden van oplevert.

Ben Jeuring op laat door in juli 2017 door Zuidema een Schuttingen een schutting plaatsen. tijdens Hij tijdens betaalt direct het contant. Vervolgens stuurt Zuidema een een rekening van door nog eens 686,99 euro. Zuidema van zegt een het fout te naar hebben gemaakt in de factuur, uit maar het is een altijd al uit duidelijk de geweest hoeveel zijn schutting per m2 tijdens kost. Jeuring de weigert te betalen, naar hij heeft de alles al afgerekend. in Zuidema is er op zo klaar mee op dat hij eind naar augustus zijn medewerkers de een opdracht geeft op om vier schuttingdelen uit het de tijdens tuin van Jeuring te verwijderen. in Die zijn nooit betaald, door dus wettelijk de nog van van Zuidema, is zijn redenering. Meester tijdens John Reid reist van het af naar Assen op om te bepalen wat er met in de schuttingdelen naar en de op rekening moet op tv gebeuren.

De op Turkse mevrouw Akyuz op begint drie jaar terug vol op goede moed een tijdens supermarkt in een met het winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt een in alles behalve gewaardeerd door de op buurt. Hoewel de ze veel tevreden in klanten heeft, hebben de het omliggende winkels tijdens en omwonenden vooral klachten. van Ze volgt de regels naar niet, het de uitstalling is geen gezicht, een ze belemmert in de doorgang, en het door een afval en rottend fruit uit zorgen voor enorme stankoverlast, vinden door zij. Mevrouw de Akyuz zit met de van handen in in het de haar. Volgens de op familie Heine, die een uit schoenmakerij runt op tv aan de overkant, is door iedereen gebaat uit bij duidelijke regels. Tijd door voor de Rijdende door Rechter om die duidelijkheid uit te naar geven.

Hans in Hermse en in William Jansen wonen met samen in hun appartement in Tilburg. op tv In de woning uit zijn veel naar ramen op waar ze overal naar dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze tijdens tijdens vinden kant-en-klare grijze exemplaren tijdens en gaan op tv op zoek naar een met naaiatelier om ze te uit laten een vermaken. Erdogan Develioglu en de Joan de uit Kort werken samen bij Kledingreparatie Develiolgu, op waar ze ook naar in gordijnen op maat maken. door Ze nemen de klus aan met en gaan in aan de de slag. Na de eerste keer het vermaken zijn de naar met mannen zeer ontevreden. De naar gordijnen zijn schots en scheef. met Develioglu probeert naar het nog het een paar keer, maar krijgt op het niet uit voor elkaar de uit mannen de tevreden te stellen. Meester van John Reid reist af op naar Tilburg om naar de met litigieuze gordijnen te in beoordelen.

Gerhard Pril een is meer dan naar 25 tijdens jaar lid van Philips uit Hengelsportvereniging Veldhoven. uit Hij vist al die jaren op tv op eenzelfde op manier, in zijn tijdens ouderwetse visstoel direct aan uit de oever. Sinds een het aantal jaar zijn een er steigers geplaatst de een rondom zijn favoriete visvijver Het Karperputje. door Alle op tv vissers moeten nu door vanaf een steiger vissen. Maar op tv dat een kan hij niet met zijn van ouderwetse visgerei. de Hans Dings is voorzitter naar van op tv de hengelsportvereniging. Die steigers uit hebben op zij moeten plaatsen ter in versteviging van in de oevers die langzaamaan het water met in verdwijnen. met De vereniging in wil juist de mooie visplek in behouden. Meneer het Pril voelt de zich weggepest. Waarom een kan zijn plekje niet blijven de zoals de die is? De Rijdende Rechter op tijdens reist af naar het Veldhoven om zelf uit een hengel uit te van gooien in het een Karperputje.

De jonge ouders het Edward en Michella tijdens zijn helemaal een in hun nopjes als in ze voor in 1500 euro een in oude stacaravan van op de met kop tikken. Eindelijk een plek met in de de buurt waar naar ze met hun dochtertje vakantie kunnen in vieren. De door schrik zit er dan tijdens ook goed in naar als de naar caravan naar na een fikse van regenbui lekt. En niet zo'n met beetje ook, hele tijdens stralen het komen naar beneden. Als ze Alex op tv Weekhout bellen, op tv degene op van wie ze hem hebben uit gekocht, op wil hij er niks van weten. het Komen in ze na drie maanden in mee! Sterker nog, ze het waren al in begonnen met klussen voordat naar er betaald in was, en daarbij uit zijn er naar spullen uit de van caravan verdwenen. Wie uit probeert wie een nu een oor de aan te naaien? uit De Rijdende Rechter, meester de John Reid, zoekt uit door wie er juridisch het gezien gelijk op tv heeft.

Jelle van naar Putten uit Friesland maakt van behoorlijk wat van kilometers om bij van zijn geliefde te de kunnen zijn die op tv helemaal in Zeeland in woont. Daarom heeft een hij een nieuwe het auto nodig. Hij van laat zijn met oog vallen op een witte uit Clio en van precies zo'n auto het staat te naar koop bij het bedrijf van het Roland Poppe. de De naar deal wordt snel gesloten uit en Poppe in neemt daarbij de op tv oude auto van op tv Van Putten over. door Maar dan blijkt dat Van Putten het tegen Poppe op heeft gelogen tijdens over de aankoopprijs van naar de oude auto. naar Poppe voelt zich bedonderd met en wil de de de koop ontbinden. Hij besluit de in auto niet te vrijwaren, met waardoor Van Putten naar gedwongen wordt de tijdens verzekering te blijven de betalen. een Wie houdt wie nou naar in de tijdens tang? Tijd voor in de Rijdende Rechter om een dat tot op de het bodem door uit te tijdens zoeken.

Vanaf vanavond is met De door Rijdende Rechter op tv weer terug op televisie. Het een programma naar waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes op en tijdens andere conflicten beslecht op tv is elke dinsdag om 22:20 van uur een te zien op van NPO 1. In de de eerste aflevering gaat van het over de 83-jarige uit Dirk Velkers. Hij op woont door al jaren rustig in het van Friese Oosterstreek tot hij met nieuwe met buren krijgt. Hij hoort uit meteen geruchten uit het de buurt dat de de naar nieuwe buurman er op tv eentje is 'om voor op uit te passen'. Niet van alleen tijdens komt na een verbouwing naar de afwatering van de buurman naar het uit op zijn grond, tevens tijdens staat de de schutting scheef, én heeft de naar buurman zijn schuurtje de overgebouwd. Buurman door Jan Oost heeft zijn met eigen naar kant van van het verhaal. Dirk heeft juist een uit stukje grond van uit hém gepikt. met En dan die met struiken, Dirk tijdens moet de boel op tv bijhouden en zorgen dat de zijn struiken niet door overhangen. En die van grote boom door die voor overlast zorgt moet het van ook weg. Inmiddels op maken deze krasse op tv knarren elkaar al door jaren het leven zuur en zelfs op tv een vechtpartij uit gaan zij een niet uit de weg. De van hoogste tijd voor uit de Rijdende Rechter met meester op John Reid, om in tussenbeide te in komen.

De buren op tv Leeijen en Erens uit in Kerkrade de hebben hele verschillende tuinen. tijdens Sandra Leeijen uit zit midden in een verbouwing uit en daarom naar is haar tuin nog op tv verre van met af. Bij meneer door Erens door is alles netjes aangeharkt. op En daarover ontstaat met dan ook een op enorm conflict. Meneer Erens de probeert het op allerlei manieren het onkruid van op de de buren uit zijn tuin van te met weren. Daarnaast hebben op de twee ook door ruzie over het gebruik van een de oprit tijdens en een busje voor met het raam. En dan door die tijdens erfgrens, die klopt met óok al in niet.

De 72-jarige Trees een een Broere koopt via een website zogenaamde met vetbevriezingsbehandelingen bij op het bedrijf Perfect You. van op Ze neemt verschillende de behandelingen af en is dik in tevreden, tót de een laatste vijf naar keer. Ze doet haar beklag in bij eigenaar naar Paul Leurink en als in hij tijdens eens goed in met het systeem kijkt, door komt hij tot in de conclusie dat mevrouw Broere de nog elf door behandelingen moet betalen. Mevrouw de Broere van snapt er niks in van. Niet hij, maar juist het zij heeft in nog recht op tv op een elftal op behandelingen. Eén van de naar twee partijen het heeft de zaakjes duidelijk niet op op orde, tijdens maar met wie?!

Meneer en Mevrouw het van Mourik wonen heerlijk rustig het in hun een appartement in Rotterdam, totdat uit ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet de uit alleen is er direct het veel meer door herrie dan ervoor, sinds met de buren een nieuwe van tv hebben, wordt mevrouw uit van Mourik getergd door gekmakende trillingen, die op tv razen met door haar hele lichaam. En tijdens dat moet van stoppen! Buren in Winaida en Marcus in vinden ook dat van het moet stoppen, op maar zij doelen op op tv het gezeur van uit de naar buurvrouw. Want wanneer ziet met zij in op dat het trillen echt niet met van hen tijdens afkomstig is?

april 2020
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!