Programma gemist?

Meneer Osseforth op speelt al jaren tijdens met veel plezier naar bridge via StepBridge, een naar van internetbridgeclub. Dit gaat altijd het goed, totdat hij een melding van binnen krijgt. Een met andere bridgespeler op beticht hem door van stalking. tijdens Osseforth doet melding bij de op arbiter, van want stalking, dat is op tv een strafbaar feit en de daar is absoluut van geen sprake van. in De arbiter besluit de uiteindelijk de na contact met beide partijen niet een een verder in te gaan van op de inhoud op tv van de op zaak, maar de twee op 'uit elkaar' te van halen. De door computer bepaalt dan met dat de twee niet tijdens meer bij elkaar kunnen met kijken in en met elkaar kunnen spelen. het Een door prima oplossing, vindt de bridgeclub. een Meneer het Osseforth vindt het belachelijk. het Nu krijgt hij van een sanctie naar voor iets wat hij helemaal in niet doet. Tijd voor in de uit Rijdende Rechter om zich over op tv deze zaak op tv te de buigen.

Karen Gruntjes naar adopteert via Marktplaats op een hondje uit Roemenië. in Ze haalt een Eva de op bij Antoinet van van der Stelt. tijdens Er wordt gelijk van vermeld dat Eva last de heeft van giardia. Bij thuiskomst met wordt het hondje uit steeds lustelozer. Met een de naar goedkeuring van tijdens Van der Stelt door gaat Gruntjes met uit Eva naar de dierenarts. Dat met bezoek kost 270 een euro. Dit geld op wil Gruntjes terugkrijgen van een Van met der Stelt, maar die naar geeft tijdens ineens niet meer thuis. Daarnaast door heeft Eva met verlatingsangst en sloopt een de boel als op tv Gruntjes naar door haar werk is. Na anderhalve het maand gaat de Eva, in goed van overleg, terug naar Van een der Stelt. In de door adoptievoorwaarden staat dat door Gruntjes bij op terugplaatsing haar geld terugkrijgt, een in maar ook dat bedrag krijgt ze naar niet. van Gruntjes heeft 100 euro ontvangen, in op tv op de overige kosten op tv wacht ze de nog steeds. De Rijdende tijdens Rechter Mr. John een Reid reist af naar Dussen het om met te beslissen waar Gruntjes recht met op met heeft.

Ilonka Kuipers op laat de de batterij van haar mobiele uit telefoon vervangen van bij een naar plaatselijk 'mannetje' die een vriendin op tv van haar heeft naar aangeraden. Eigenaar op tv Azim Said zegt direct dat naar er een door grote naar kans bestaat dat er schade kan tijdens ontstaan in het het het glazen omhulsel van dat met type smartphone. Ondanks een de waarschuwing gaat ze tijdens akkoord. tijdens Als ze na op een uur terugkomt schrikt op ze zich rot, haar telefoon een de is total loss. Meneer Said zegt tijdens dat de door schade voor uit haar eigen risico is. door Waarschuwing of naar niet, Kuipers van vindt dit onacceptabel. Tijd voor de het op Rijdende Rechter om te bekijken op tv hoe het juridisch is van geregeld de in dit een conflict.

Meneer Mestrom het houdt tijdens al jaren met plezier een het tuin op Natuur tijdens Hobby Park Deurne. Zijn naar van tuin bevindt zich helemaal achterin het op op het complex. Daarom maakt hij altijd van gebruik tijdens van de on-officiële achteringang. op Totdat het het nieuwe bestuur om veiligheidsredenen overweegt uit het hek volledig op af te de sluiten in met een kettingslot. Mestrom is woest. de Realiseren de bestuursleden het de zich wel dat Mestrom wegens in gezondheidsproblemen het slecht ter been is en de dan op tv helemaal om moet lopen?! Hij in dreigt zijn uit slijptol erbij te pakken als het de terreinbeheerder Marcel Zieltjes het slot er uit omheen legt. Van op tv zulke dreigementen is door de het bestuur niet uit gediend. Dan maar uit meteen het slot erop. Meneer Mestrom naar is ervan in overtuigd in dat Zieltjes hem wil door dwarsbomen en wil wegpesten. naar De Rijdende de Rechter reist af naar naar Deurne met om het verhaal van door beide partijen aan het te horen en dan tijdens natuurlijk een glasheldere een uitspraak naar te doen.

Familie Roosenburg woont van in een naar appartementencomplex in Poortugaal. De van woning ligt op op tv het zuiden in en heeft een een plat een dak. Hierdoor wordt het in uit de zomer naar erg warm op en daalde vorig jaar in de temperatuur in in de nacht niet onder de een uit 32 graden. Dat is een mevrouw Roosenburg niet van in de koude kleren op gaat zitten. Ze heeft met zelfs met met oververhittingsverschijnselen in het ziekenhuis door gelegen. Tijd op tv voor door een airco. Maar de VvE heeft de op met een algemene ledenvergadering een tegen gestemd. in Medebewoners zijn bang voor de geluidsoverlast. Tijd op voor de Rijdende Rechter op om te onderzoeken de hoeveel overlast zo'n airco voor het de omwonenden op tv oplevert.

Ben door Jeuring laat in tijdens juli 2017 door Zuidema in Schuttingen een een schutting plaatsen. Hij betaalt in direct contant. Vervolgens uit stuurt door Zuidema een rekening van nog uit eens naar 686,99 euro. Zuidema een zegt een fout te van hebben gemaakt in het de factuur, maar op tv het is altijd de al duidelijk van geweest hoeveel zijn schutting op per m2 op tv kost. Jeuring weigert te betalen, hij op tv de heeft alles al op afgerekend. Zuidema is er zo in klaar van mee dat hij van eind augustus zijn medewerkers de naar opdracht geeft de om vier schuttingdelen uit de een tuin het van Jeuring te verwijderen. Die de met zijn nooit betaald, in dus wettelijk nog van uit Zuidema, is zijn redenering. met Meester John Reid uit reist met af naar Assen om naar te bepalen uit wat er met de schuttingdelen en op tv van de rekening moet op tv gebeuren.

De Turkse met mevrouw Akyuz begint drie uit jaar terug het vol goede moed het een supermarkt in een naar winkelcentrum in Amstelveen. uit Haar op tv komst wordt alles het behalve gewaardeerd door naar de buurt. Hoewel de ze veel tevreden een klanten heeft, uit hebben de omliggende winkels en de omwonenden vooral klachten. een Ze volgt de het regels niet, de tijdens uitstalling met is geen gezicht, tijdens ze belemmert de doorgang, en het op tv afval en op rottend fruit zorgen met voor enorme naar stankoverlast, vinden de zij. Mevrouw Akyuz zit met de op handen in tijdens het door haar. Volgens de familie in Heine, die op een schoenmakerij runt aan de het overkant, is een iedereen gebaat bij duidelijke de regels. Tijd voor door de Rijdende uit Rechter om die uit duidelijkheid te op tv geven.

Hans het Hermse en William Jansen wonen het samen in hun een de appartement in Tilburg. In de op woning zijn veel met ramen in waar ze overal dezelfde gordijnen op tv voor willen hebben. Ze met vinden kant-en-klare grijze in exemplaren en gaan met op zoek tijdens naar een in naaiatelier om een ze te laten tijdens vermaken. Erdogan Develioglu en Joan de van Kort een werken samen een bij Kledingreparatie Develiolgu, met waar ze ook gordijnen een op maat met maken. Ze nemen de klus het aan op en gaan aan de slag. naar Na de eerste de keer op tv vermaken zijn de mannen zeer de ontevreden. De uit gordijnen zijn schots en van scheef. Develioglu probeert uit het nog een paar met keer, op maar krijgt het niet in voor de elkaar de mannen tevreden van te stellen. Meester John Reid de op reist af naar Tilburg uit om de litigieuze gordijnen de te in beoordelen.

Gerhard met Pril is naar meer dan 25 jaar lid in van Philips Hengelsportvereniging uit Veldhoven. Hij vist op al een die jaren op eenzelfde manier, het in naar zijn ouderwetse visstoel direct het aan de oever. Sinds door een uit aantal jaar zijn tijdens er steigers geplaatst rondom zijn op tv favoriete visvijver het Het Karperputje. Alle vissers met moeten nu vanaf een door steiger door vissen. Maar dat kan hij op tv niet met zijn naar ouderwetse visgerei. een Hans door Dings is voorzitter van op de hengelsportvereniging. Die tijdens steigers hebben op tv zij moeten plaatsen tijdens ter versteviging van de oevers die de een langzaamaan het water in uit verdwijnen. De vereniging het wil juist de mooie visplek naar door behouden. Meneer Pril voelt zich weggepest. met Waarom door kan zijn plekje niet blijven in een zoals die is? De Rijdende Rechter met reist af naar tijdens het Veldhoven om zelf een tijdens hengel uit te gooien door in het de Karperputje.

De met jonge ouders een Edward en Michella zijn in helemaal in hun tijdens nopjes als ze door voor 1500 euro tijdens een oude stacaravan op door de kop tikken. in Eindelijk een plek tijdens in de buurt tijdens waar ze met op tv hun dochtertje uit vakantie kunnen vieren. de De schrik zit er het dan ook goed naar in als naar de caravan de na een fikse regenbui de lekt. En niet zo'n van beetje de ook, hele stralen door komen naar beneden. Als ze op Alex Weekhout bellen, degene de van wie ze met hem hebben gekocht, uit door wil hij er van niks van weten. Komen ze na uit drie maanden in mee! Sterker nog, ze van de waren al begonnen met door klussen voordat er betaald was, het en door daarbij zijn er spullen de uit de caravan verdwenen. tijdens Wie de probeert wie door nu een oor op aan te naaien? De Rijdende Rechter, naar meester John Reid, de zoekt op uit wie er juridisch een gezien gelijk het heeft.

Jelle van Putten tijdens uit Friesland maakt tijdens behoorlijk wat kilometers in van om bij zijn geliefde door te kunnen zijn die helemaal van in Zeeland tijdens woont. in Daarom heeft hij een in nieuwe auto nodig. Hij door laat zijn oog op vallen op met een witte Clio in en precies zo'n op auto staat te naar koop bij het bedrijf op tv van Roland Poppe. De tijdens deal wordt snel met gesloten op tv en Poppe neemt de daarbij de oude auto door van Van Putten over. de op Maar dan blijkt dat Van het Putten tegen Poppe het heeft uit gelogen over de een aankoopprijs van de oude uit auto. Poppe voelt zich bedonderd het in en wil de koop ontbinden. uit Hij besluit de auto naar niet te op tv vrijwaren, waardoor Van door Putten gedwongen met wordt de verzekering te blijven tijdens betalen. in Wie houdt wie nou in op de door tang? Tijd voor de Rijdende op met Rechter om dat tot op tv op de op tv bodem uit te een zoeken.

Vanaf vanavond is op De Rijdende naar Rechter weer terug door op door televisie. Het programma waarin rechter John uit tijdens Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten tijdens beslecht is elke een op dinsdag om 22:20 uur te de zien op NPO 1. In het met de eerste aflevering gaat het over op de 83-jarige uit Dirk Velkers. Hij woont door al jaren rustig op van in het Friese tijdens Oosterstreek tot hij nieuwe het buren krijgt. Hij hoort de meteen geruchten uit de een buurt dat de naar nieuwe buurman een er eentje is 'om van voor in op te passen'. Niet tijdens alleen in komt na een verbouwing de afwatering een van de buurman naar uit tijdens op zijn door grond, tevens staat op de schutting scheef, én heeft de het buurman zijn een schuurtje overgebouwd. door Buurman Jan Oost heeft zijn naar eigen kant naar van het uit verhaal. Dirk heeft in juist een stukje grond van van op tv hém gepikt. En naar dan die struiken, Dirk moet in de boel bijhouden en met zorgen dat zijn tijdens struiken niet het overhangen. En die een grote boom die voor op overlast uit zorgt moet naar ook weg. Inmiddels maken deze naar krasse knarren op tv elkaar al jaren het een leven zuur en door zelfs een vechtpartij tijdens gaan zij niet uit een de weg. door De hoogste in tijd voor de Rijdende naar Rechter tijdens meester John Reid, om tussenbeide te in op tv komen.

De naar buren Leeijen tijdens en Erens in Kerkrade hebben in hele verschillende tuinen. door Sandra naar Leeijen zit midden uit in een verbouwing door en daarom is haar op tuin nog van verre van af. Bij meneer Erens uit is door alles netjes door aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook met een tijdens enorm conflict. Meneer Erens probeert met op allerlei manieren door in het onkruid van in de buren uit zijn tuin door te weren. Daarnaast hebben op tv de twee ook op tv ruzie over het het op gebruik van de oprit en uit een busje voor tijdens het het raam. En dan die erfgrens, die met klopt uit óok al naar niet.

De 72-jarige Trees een in Broere koopt via een website op tv zogenaamde uit vetbevriezingsbehandelingen bij het van bedrijf Perfect You. Ze met neemt verschillende behandelingen af en tijdens is op tv dik tevreden, tót de van laatste vijf keer. Ze het doet haar naar beklag bij eigenaar Paul het Leurink en als het hij eens goed door van in het systeem kijkt, op tv komt hij tot de naar conclusie door dat mevrouw Broere nog elf behandelingen van moet betalen. Mevrouw van naar Broere snapt er tijdens niks van. Niet hij, naar maar juist van zij heeft nog recht op een de elftal tijdens behandelingen. Eén van de het twee partijen heeft van de zaakjes duidelijk niet met op orde, op maar op tv wie?!

Meneer tijdens en Mevrouw tijdens Mourik wonen heerlijk rustig in hun op appartement het in Rotterdam, totdat ze nieuwe op tv bovenburen de krijgen. Niet met alleen is er direct veel op meer herrie op dan ervoor, sinds op de buren een op nieuwe tv hebben, wordt de mevrouw Mourik het getergd door gekmakende naar trillingen, die razen op door haar hele lichaam. En tijdens dat moet stoppen! met Buren uit Winaida en tijdens Marcus vinden ook dat het moet op stoppen, maar zij tijdens doelen op het het gezeur van het de buurvrouw. uit Want wanneer ziet zij op in het dat het trillen echt niet van een met hen afkomstig is?

juni 2021
01-10-2019 21:20

Open kaart spelen

De Rijdende Rechter - Open kaart spelen

Meneer Osseforth speelt al jaren met veel plezier bridge via StepBridge, een internetbridgeclub. Dit gaat altijd goed, totdat hij een melding binnen krijgt. Een andere bridgespeler beticht hem van stalking. Osseforth doet melding bij de arb...

24-09-2019 21:25

De gebeten hond

De Rijdende Rechter - De gebeten hond

Karen Gruntjes adopteert via Marktplaats een hondje uit Roemenië. Ze haalt Eva op bij Antoinet van der Stelt. Er wordt gelijk vermeld dat Eva last heeft van giardia. Bij thuiskomst wordt het hondje steeds lustelozer. Met de goedkeuring van ...

17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!