Programma gemist?

Naast het de woning van op tv Tonny en Helma met Wijering ligt een groenstrook naar van de van gemeente met in daarin twee enorme esdoorns. het Vijfentwintig jaar geleden toen het de door echtpaar de woning betrok in hebben ze zelf aan de op op gemeente gevraagd of met die groenstrook daar kon worden aangelegd, uit direct het naast hun de perceel. De gemeente Losser een had namelijk naar op die plek naar een trottoir bedacht en dan door zouden zij op tv behoorlijk wat inkijk hebben een vanaf de stoep. een Inmiddels zijn de naar esdoorns naar gegroeid en veroorzaken heel veel overlast. door Dus de familie door Wijering eist uit dat de naar gemeente die bomen kapt. Rijdende van van Rechter John Reid reist af een naar Losser op tv om de de zaak juridisch tot op de bodem een uit te met zoeken.

Maurice door van der Bijl een en Ethol Rozendaal zijn in al door tien jaar goede buren. Dit verandert tijdens tijdens van de een op de met andere dag het als Van der Bijl de de auto van door zijn door buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing op met een uit andere auto, maar durft van naar dit niet direct op het te biechten. het Mevrouw Rozendaal schakelt haar verzekering in. naar uit Als ze de schade wilt tijdens laten uitbetalen door de naar verzekering gaat van ze er 5 in schadevrije jaren op achteruit van én de ze krijgt uit een enorme premieverhoging. Van met der Bijl betaalt van niets, ze moet maar overstappen met tijdens naar een goedkopere verzekeraar. het Rijdende Rechter John op tv Reid duikt het verzekeringsrecht in het voor een het glashelder tijdens oordeel.

Vanavond gaat het een nieuwe tijdens seizoen van op tv De Rijdende Rechter van met start. In dit van programma beslecht rechter in John Reid burenruzies, de familievetes en van andere conflicten beslecht. De van komende dinsdagen is het De Rijdende Rechter door rond 22:30 naar uur te zien op op NPO 1. In de eerste met aflevering zijn naar Christine naar Vervliet en haar naar man Georges Mouhssine El Alaoui een te zien. Zij met lopen al jaren het zonder problemen door de tijdens tuin van de met op tv buren. Totdat de nieuwe bewoners Linda op tv en Jeffrey de Jansen er komen wonen. tijdens van Linda kan namelijk niet tegen veel van prikkels en van vindt een het vervelend dat de buren te de pas door en te onpas door in haar tuin tijdens lopen. Ook tijdens vinden Jeffrey en Linda dat uit George en Christine vaak op tv luidruchtige feestjes houden. door De boel naar escaleert. Zo erg van zelfs de dat de buurvrouwen in elkaar in de haren vliegen. Mr door de Reid reist af op tv naar Raamsdonk om de op kwestie te op onderzoeken.

In het heuvelachtige tijdens Brunssum in in Zuid-Limburg wonen in de families Lebski tijdens en Zwiers op tv prettig naast elkaar. Omdat het huis van van de van familie tijdens Zwiers hoger ligt dan dat met van de familie Lebski in kunnen naar de buren prima met tijdens elkaar uit kletsen over de schutting. de Totdat Ron Lebski een zogenaamde in domecamera naar ophangt om zijn naar geliefde beelden in naar de tuin te beschermen uit tegen boeventuig. van De familie Zwiers de voelt zich dag het en nacht bekeken. een De vlam slaat in op tv de met pan en de met buren kunnen van de een uit op de het andere dag elkaar niet meer in luchten of zien. het Meester John Reid tijdens op reist af naar Zuid-Limburg om de tijdens burenruzie op tijdens te op lossen.

Carmen tijdens Bolkema en Fenna tijdens Zwart laten vrijwel elke op dag hun viervoeter een uit op het hondenuitlaatveld door in Leek. op Samen met nog een uit met aantal andere hondenbezitters noemen van zij zichzelf inmiddels de bende de van Nienoord. Het op is tijdens een sociale bedoening op in dat een veld waar de honden op naar hartenlust los kunnen het rondrennen. En daar tijdens zit het probleem. De op gemeente heeft van één ingang afgesloten met op een houten een klaphek, maar de andere op tv niet. De door honden rennen de daardoor makkelijk weg op en bespringen wandelaars en fietsers van op tv op het naastgelegen met pad. Er moet met dus nog een naar hek komen. De op tv gemeente Leek vindt het onzin. Je naar moet je hond op tv gewoon onder op tv appèl hebben. Meester op tv John Reid uit trekt zijn op tv laarzen aan en maakt zelf naar een wandeling in op tv Leek.

In het 2014 koopt Yilmaz Batman van een gloednieuw van appartement op van de derde verdieping in Hilversum. In in zijn slaapkamer de heeft hij maar één naar smal een raam van melkglas dat niet naar open kan. Als op het in tijdens de zomer 33 de graden wordt, kan de hij daar uit niet slapen. Hij besluit uit het raam met te vervangen voor een doorzichtig door exemplaar uit met een de ventilatierooster. Nu kan hij op eindelijk de boel uit een beetje met luchten. Maar zodra zijn een buurman Orazio Zimbile uit het nieuwe raam ziet, op tv is het tijdens hommeles. Volgens Zimbile uit moet het raam op per direct weg, uit omdat Batman nu naar precies in zijn het tuin kan kijken. Meester John door Reid een onderzoekt hoe het op nu precies zit met de het een uitzicht.

Als op tv Dirk Verus zijn uit garage leeghaalt, een komt hij erachter dat de buren naar de een gat in zijn uit garagedak hebben gemaakt de en een het balk op zijn dak hebben door geplaatst. Hij belt bij op een zijn buren Martin Vos en Rian met van Sijll aan tijdens om verhaal te tijdens halen. Zij hebben naar het behoorlijk gehad met uit met de buurman die met na jaren zeuren maar de niet wilde naar meebetalen aan het de reparaties van op tv het 35 jaar oude, gezamenlijke, van dak. Nu van Verus een klacht op tv over hen heeft, hebben zij tijdens ook nog door wat, uit de houtkachel van op tv Verus zorgt voor stankoverlast. De Rijdende door Rechter klimt met door een dakdeskundige het in van dak op om op de boel juridisch te het beoordelen.

De op tv Familie Juffer komt op in 2001 naast op de familie Van de het Brug wonen. Het is van met tien jaar pais van en vree totdat meneer Juffer tijdens een op enorme coniferenhaag weghaalt uit zijn de tuin. van Dan ziet hij een stroomkabel van tijdens de buren naar op zijn grond liggen uit uit en hij vraagt netjes om de een op kabel te verwijderen. Dit gebeurt maar door met niet, en Juffer besluit de op kabel door te knippen. het Familie het van de Brug repareert de de kabel en van legt hem een weer terug. Daarna knipt met meneer Juffer een nog een de keer de kabel door en legt de meneer Van uit de Brug de kabel het weer terug. Dit door gaat van zo maar door, totdat met er iets tijdens knapt bij beide in heren.....

Monique op tv en Adama Sylla wonen naar jarenlang met veel plezier in naast Ralf met en Leonie het van Dijk. Ze sporten samen, op tv barbecueën in de een op zomer en ze zitten zelfs samen het het aan het kerstdiner. Alles verandert op tv als met Ralf en Leonie een aanbouw het in hun tuin bouwen. op tv Volgens hen klopt in ineens de erfgrens tijdens op tv niet, moet de gezamenlijke op schutting vervangen worden en uit moeten Monique uit en Adama ook hun uit schuur de afbreken. Monique en door Adama zijn stomverbaasd. Ze de hebben het toch zo naar gekocht, dus alles moet uit blijven zoals het een is. met De buren zitten plotseling op in een heikel conflict uit en schakelen met de met hulp in van De Rijdende in Rechter meester John Reid van om de ruzie van door te beslechten.

De naar Rijdende Rechter naar meester John Reid gaat in de in eerste aflevering met van in het nieuwe seizoen naar in het dorpje Horn in het Limburg. Sinds door anderhalf jaar worden Wiel naar van Herten en zijn tijdens vriendin de Lenie hoorndol van een lage tijdens bromtoon in hun de een woning. Ze weten in het zeker: deze bromtoon komt op tv van de omvormer van een de zonnepanelen een van buren Mitch en het Kimberly. Zij op tv zijn op hun beurt de met ook ten einde raad; volgens op hen is de omvormer naar het niet het probleem en naar hebben ze van op tv alles geprobeerd om de een buren te naar helpen. Beide partijen op zijn de op tv kwestie inmiddels zo zat dat op verhuizen de tijdens enige optie een lijkt.

In naar de laatste het aflevering van De Rijdende Rechter meneer de en op tv mevrouw Tidu. door Zij hebben in Twekkelo een behoorlijke uit met lap tuingrond op de kop het weten te het tikken. Nu zij de van hun door welverdiende pensioen genieten, kunnen ze op tv zich daar lekker uitleven uit met hun de groene in vingers. Probleem is alleen de erfgrens tijdens met het naastgelegen op tv tuinencomplex. met Langs de erfgrens hebben de door tuinders volgens een Tidu tijdens bijna anderhalve meter grond ingepikt. De tijdens eigenaren in van het tuinencomplex vinden het het belachelijk. het Die grens loopt al in zeker vijftig jaar zo, op tv dus daar hoef met je geen met ruzie over het te maken wat door hen betreft. Daarnaast op tv speelt er misschien nog wel op uit een veel groter probleem. op De grond wemelt van de in asbest. Rijdende Rechter het meester van John Reid reist met af naar Twekkelo waar hij een zelf de tijdens stukken asbest door van de met grond kan rapen.

De paastakken het vallen bij meneer Lemmens naar op tv uit Den Haag zomaar uit de door lucht op tv op zijn terras. uit Zijn buurman heeft namelijk op een nogal uit in de kluiten gewassen kronkel-iep uit in door zijn tuin het staan. De paastakken vallen bij met meneer Lemmens uit van Den Haag zomaar uit uit de uit lucht op tijdens zijn terras. Zijn buurman op tv heeft namelijk de een nogal uit de op tv kluiten gewassen kronkel-iep tijdens in zijn tuin uit staan. Jos in Lemmens heeft ontzettend veel in last van de boom. uit Niet alleen vallen de er naar takken uit de boom, in op de herfst uit ligt zijn strak betegelde het tuin met onder het blad. En in met de zomer als naar hij op op zijn terras wil zitten, het liggen er enorme hopen in duivenpoep. op Buurman Etienne een Martinus vindt het allemaal op maar gezeur. Een de beetje groen in de wijk met is toch naar juist op tv fijn! En daarbij komt, tijdens zo'n boom verwijderen uit de tijdens achtertuin kost bakken het met naar geld. Dat geeft íe liever van tijdens aan iets anders uit. De op Rijdende Rechter meester John van uit Reid gaat langs in de Den Haag met een leger met deskundigen om te in bepalen wat er in met de tijdens boom in moet gebeuren.

'Buurvouw, de zal ik u even insmeren?' met Volgens mevrouw een Kumutat naar krijgt ze dit een te horen als buurman Buis naar over de door schutting hangt en het naar haar zit te gluren. door 'Buurvouw, van zal ik u op even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat op krijgt met ze dit te het horen als buurman Buis over op tv de het schutting hangt en naar een haar zit te door gluren. de Kumutat denkt dat Buis een zelfs zo ver gaat van in door het bespieden dat hij afluisterapparatuur heeft in geplaatst. En daarom het besluit de familie op naar Kumutat om twee een mooie leibeuken tegen de erfgrens te van planten, zodat de op buurman uit het door zicht tijdens is. Meneer Buis vindt de gluren op tv en afluisteren totale onzin, dat het zou in hij nooit doen. van Hij eist dan ook dat de uit op bomen verwijderd worden. Ze staan op veel te dicht bij in met de erfgrens en er komt troep het vanaf en dat door een valt in zijn het tuin.

De 28-jarige met Kevin van Echthuizen koopt vorig jaar zijn de eerste woning in Zaandam. op Hij met is helemaal blij, maar er een moet de veel gebeuren. Hij laat uit onder andere een in nieuwe pvc-vloer leggen door van Hoogland Vloeren. met De 28-jarige Kevin Echthuizen naar koopt vorig jaar van zijn het eerste woning in de Zaandam. Hij is door helemaal blij, maar er moet van veel gebeuren. Hij in laat op onder andere van een nieuwe pvc-vloer leggen door uit Hoogland Vloeren. Volgens een Kevin spreekt hij het van tevoren af dat van de vloer de vlak afgeleverd wordt. uit Geen probleem, een volgens Hoogland Vloeren. op Als de een vloer er eenmaal in ligt, is naar Kevin tijdens op zijn op tv zachtst gezegd niet het blij met het resultaat. tijdens De vloer zit vol met hobbels en met bobbels. Kevin weigert te betalen naar het en eigenaar Dirk in van Zandwijk stuurt een incassobureau uit op op tv hem af. Van Zandwijk op tv is ervan overtuigd op dat de vloer uit keurig is gelegd, zeker met gezien de slechte op staat van een het appartement. De discussie tijdens over wat glad, tijdens vlak of egaal van is, barst op tv lost. Rijdende Rechter met John Reid onderzoekt, op zijn uit sokken, op tv hoe erg naar het gesteld is met de hobbels door en bobbels in in de door vloer.

Als tijdens Jetty Kuiper tien op jaar geleden uit haar eigen bedrijfje start als doula, door het life coach en afscheidsbegeleider, plaatst in ze het op haar website in nietsvermoedend een foto van een met beschuit naar met muisjes. Als Jetty het Kuiper tien jaar geleden uit haar eigen bedrijfje start de als het doula, life coach en afscheidsbegeleider, een door plaatst ze op haar website uit nietsvermoedend een foto op tv van een beschuit de met door muisjes. Ze heeft de tijdens foto gevonden tijdens op de website Dutch op Free Card. Jaren op tv later ontvangt de ze een brief van het tijdens Belgische bedrijf op tv Permission Machine. de Ze moet betalen voor de foto. met Jetty vertrouwt van het bedrijf tijdens niet, maar verwijdert voor door de zekerheid toch maar uit de foto. Jetty het schrikt ze zich een rot met als ze een paar tijdens maanden later een e-mail uit krijgt van met een advocaat met een een sommatie van naar 820 euro voor naar auteursrechtinbreuk. En op dat terwijl in ze zich echt van van geen kwaad met bewust is. Meester John uit Reid zoekt tijdens uit hoe het nu precies op tv zit met van de rechten naar van de foto en uit de manier op waarop Jetty de foto heeft tijdens gebruikt.

januari 2018
16-01-2018 22:25

De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar ...

09-01-2018 22:25

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

02-01-2018 22:30

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanavond gaat een nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter van start. In dit programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht. De komende dinsdagen is De Rijdende Rechter rond 22:30 uur te zien op N...

28-11-2017 22:25

Argusoog

De Rijdende Rechter - Argusoog

In het heuvelachtige Brunssum in Zuid-Limburg wonen de families Lebski en Zwiers prettig naast elkaar. Omdat het huis van de familie Zwiers hoger ligt dan dat van de familie Lebski kunnen de buren prima met elkaar kletsen over de schutting....

21-11-2017 22:25

Hekkensluiter

De Rijdende Rechter - Hekkensluiter

Carmen Bolkema en Fenna Zwart laten vrijwel elke dag hun viervoeter uit op het hondenuitlaatveld in Leek. Samen met nog een aantal andere hondenbezitters noemen zij zichzelf inmiddels de bende van Nienoord. Het is een sociale bedoening op d...

14-11-2017 23:25

Uitzichtloos

De Rijdende Rechter - Uitzichtloos

In 2014 koopt Yilmaz Batman een gloednieuw appartement op de derde verdieping in Hilversum. In zijn slaapkamer heeft hij maar één smal raam van melkglas dat niet open kan. Als het in de zomer 33 graden wordt, kan hij daar niet slapen. Hij b...

07-11-2017 22:25

Lak aan 'n gratis dak

De Rijdende Rechter - Lak aan 'n gratis dak

Als Dirk Verus zijn garage leeghaalt, komt hij erachter dat de buren een gat in zijn garagedak hebben gemaakt en een balk op zijn dak hebben geplaatst. Hij belt bij zijn buren Martin Vos en Rian van Sijll aan om verhaal te halen. Zij hebben...

31-10-2017 23:30

Hard tegen hard

De Rijdende Rechter - Hard tegen hard

De Familie Juffer komt in 2001 naast de familie Van de Brug wonen. Het is tien jaar pais en vree totdat meneer Juffer een enorme coniferenhaag weghaalt uit zijn tuin. Dan ziet hij een stroomkabel van de buren op zijn grond liggen en hij vra...

24-10-2017 22:25

Noaberschop op de schop

De Rijdende Rechter - Noaberschop op de schop

Monique en Adama Sylla wonen jarenlang met veel plezier naast Ralf en Leonie van Dijk. Ze sporten samen, barbecueën in de zomer en ze zitten zelfs samen aan het kerstdiner. Alles verandert als Ralf en Leonie een aanbouw in hun tuin bouwen. ...

17-10-2017 22:25

Terug: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter meester John Reid gaat in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen naar het dorpje Horn in Limburg. Sinds anderhalf jaar worden Wiel van Herten en zijn vriendin Lenie hoorndol van een lage bromtoon in hun woning. Ze...

11-04-2017 22:20

Oost, west, asbest

De Rijdende Rechter - Oost, west, asbest

In de laatste aflevering van De Rijdende Rechter meneer en mevrouw Tidu. Zij hebben in Twekkelo een behoorlijke lap tuingrond op de kop weten te tikken. Nu zij van hun welverdiende pensioen genieten, kunnen ze zich daar lekker uitleven met ...

04-04-2017 22:20

Haags gekronkel

De Rijdende Rechter - Haags gekronkel

De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zomaar uit de lucht op zijn terras. Zijn buurman heeft namelijk een nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin staan. De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zoma...

28-03-2017 22:20

Alle hegjes op een stokje

De Rijdende Rechter - Alle hegjes op een stokje

'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als buurman Buis over de schutting hangt en naar haar zit te gluren. 'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als b...

21-03-2017 22:20

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vor...

07-03-2017 22:20

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als doula, life coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 277
  • Laatste uitzending op 16-01-2018 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord