Programma gemist?

Ben op Jeuring laat in juli 2017 het door door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. tijdens Hij betaalt direct het contant. Vervolgens op tv stuurt Zuidema naar een rekening door van nog eens de 686,99 euro. Zuidema tijdens zegt een fout de te hebben gemaakt op tv in de factuur, maar op het is altijd al duidelijk op tv geweest op tv hoeveel zijn schutting op tv per m2 op kost. Jeuring weigert tijdens te betalen, hij heeft alles in al op afgerekend. Zuidema is er zo de klaar mee dat hij in van eind augustus zijn medewerkers de opdracht van door geeft om vier schuttingdelen op uit de tuin van de Jeuring te verwijderen. Die met zijn nooit in betaald, dus wettelijk een nog van op tv Zuidema, is zijn redenering. Meester op een John Reid reist af naar van Assen een om te bepalen wat er de met door de schuttingdelen en de rekening moet uit het gebeuren.

De naar Turkse mevrouw Akyuz begint drie met jaar uit terug vol op goede moed een supermarkt in door een winkelcentrum in naar Amstelveen. op Haar komst wordt alles met behalve gewaardeerd door de de buurt. een Hoewel ze veel tevreden klanten een heeft, hebben de omliggende het winkels en op omwonenden vooral een klachten. Ze volgt de regels de niet, door de uitstalling op tv is geen gezicht, ze belemmert door de een doorgang, en het afval en het rottend fruit uit zorgen voor op enorme stankoverlast, vinden zij. Mevrouw naar Akyuz zit op met de handen in het in haar. Volgens door de familie Heine, die het een schoenmakerij runt tijdens aan de uit overkant, is iedereen gebaat van bij in duidelijke regels. Tijd door voor de Rijdende in Rechter om die duidelijkheid te op met geven.

Hans Hermse uit en William Jansen door wonen uit samen in hun op appartement in Tilburg. In de op woning zijn veel ramen de waar ze van overal dezelfde gordijnen voor op tv willen uit hebben. Ze vinden in kant-en-klare grijze door exemplaren en gaan in op zoek naar een naaiatelier in om uit ze te laten vermaken. Erdogan op tv Develioglu tijdens en Joan de Kort het werken samen bij Kledingreparatie Develiolgu, op tv op waar ze ook gordijnen door op maat maken. uit Ze nemen de klus de aan en gaan aan de de slag. Na met de met eerste keer naar vermaken zijn de mannen door zeer ontevreden. De naar gordijnen zijn uit schots en scheef. Develioglu probeert het tijdens nog een tijdens paar keer, maar een krijgt het niet een voor tijdens elkaar de mannen tevreden te stellen. met Meester John Reid een reist af uit naar Tilburg om de naar litigieuze gordijnen de te het beoordelen.

Gerhard op Pril is op meer dan 25 jaar lid op van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. tijdens Hij vist een al die jaren op op tv in eenzelfde manier, in zijn ouderwetse op tv visstoel direct aan naar de oever. Sinds een uit aantal jaar zijn de naar er steigers geplaatst rondom zijn favoriete van visvijver een Het Karperputje. Alle vissers moeten de nu vanaf door een steiger het vissen. Maar tijdens dat kan hij niet met zijn in ouderwetse visgerei. Hans op tv Dings is voorzitter op tv van de op hengelsportvereniging. Die steigers met hebben in zij moeten plaatsen tijdens ter versteviging van tijdens de oevers die langzaamaan het water van in uit verdwijnen. De vereniging wil juist in de de mooie visplek behouden. Meneer van Pril voelt op zich weggepest. Waarom in kan zijn plekje niet blijven van zoals die op tv is? op De Rijdende Rechter reist af naar de Veldhoven om zelf van naar een hengel uit het te gooien in op het Karperputje.

De door jonge ouders Edward op en Michella tijdens zijn helemaal in hun nopjes met als ze op voor 1500 euro een oude de stacaravan van op de naar kop tikken. Eindelijk een plek in een de tijdens buurt waar ze met met hun dochtertje vakantie naar kunnen vieren. De schrik tijdens zit op er dan ook goed in tijdens als in de caravan na een fikse uit regenbui lekt. En met niet zo'n op beetje door ook, hele stralen komen naar beneden. een met Als ze Alex van Weekhout bellen, degene van van wie ze naar hem hebben gekocht, wil hij op tv er uit niks van weten. een Komen ze na drie door maanden mee! Sterker naar nog, ze waren al begonnen een met klussen op tv voordat er betaald de was, van en daarbij zijn er spullen uit uit de in caravan verdwenen. Wie probeert wie op nu op tv een oor met aan te naaien? De Rijdende met Rechter, meester John Reid, uit zoekt naar uit wie er juridisch een gezien op gelijk heeft.

Jelle van Putten door uit een Friesland maakt behoorlijk de wat kilometers om bij tijdens zijn geliefde te op kunnen zijn door die helemaal in de Zeeland woont. Daarom heeft in hij een uit nieuwe auto nodig. tijdens Hij laat zijn oog de vallen op een de witte Clio en van precies zo'n auto met staat te het koop bij het het bedrijf van Roland Poppe. het De tijdens deal wordt snel gesloten en naar Poppe neemt daarbij de de oude auto naar van door Van Putten over. Maar dan blijkt het dat Van Putten op tegen Poppe heeft naar gelogen over de het aankoopprijs van de de oude uit auto. Poppe voelt van zich bedonderd op tv en wil de koop van ontbinden. Hij besluit de de auto niet te naar vrijwaren, van waardoor Van Putten gedwongen wordt een de verzekering tijdens te blijven betalen. met Wie houdt wie nou in naar uit de tang? Tijd voor de Rijdende op Rechter de om dat de tot op de bodem uit in te van zoeken.

Vanaf vanavond is op tv De Rijdende Rechter de weer terug op de televisie. uit Het programma waarin rechter op John Reid burenruzies, op familievetes en andere conflicten uit door beslecht is elke tijdens dinsdag om 22:20 uur de te zien op NPO 1. In het de uit eerste aflevering gaat het over het de 83-jarige op Dirk Velkers. Hij woont in al jaren rustig op tv in het door Friese op Oosterstreek tot hij nieuwe buren door krijgt. Hij hoort op tv meteen geruchten uit op tv de buurt door dat de nieuwe buurman er de eentje is 'om op voor op het te passen'. Niet een alleen komt op tv na een verbouwing tijdens de afwatering van de buurman tijdens op tv uit op zijn tijdens grond, tevens staat de schutting scheef, van én door heeft de op buurman zijn schuurtje overgebouwd. Buurman met Jan tijdens Oost heeft zijn eigen kant de van naar het verhaal. Dirk door heeft juist een stukje grond naar van een hém gepikt. En van dan die struiken, Dirk moet het de boel bijhouden en in zorgen het dat zijn struiken niet op tv overhangen. En die op tv grote boom door die voor overlast zorgt moet naar ook naar weg. Inmiddels door maken deze krasse knarren van elkaar al jaren een het leven zuur en zelfs uit uit een vechtpartij gaan zij niet een uit de weg. De door hoogste de tijd voor door de Rijdende Rechter meester John Reid, in om tussenbeide in te door komen.

De in buren Leeijen en Erens in op Kerkrade in hebben hele verschillende in tuinen. Sandra Leeijen zit midden het in op tv een verbouwing het en daarom is haar tuin van nog door verre van af. Bij meneer in Erens is alles netjes met aangeharkt. van En daarover ontstaat dan ook door met een enorm conflict. op tv Meneer Erens probeert op allerlei manieren tijdens in het onkruid van de buren een uit zijn uit tuin te weren. Daarnaast van hebben de de twee ook ruzie over het in door gebruik van de oprit en uit een in busje voor het raam. En tijdens dan door die erfgrens, die klopt óok uit al met niet.

De door 72-jarige Trees de Broere koopt via een website zogenaamde de vetbevriezingsbehandelingen bij het in bedrijf in Perfect You. Ze neemt verschillende de in behandelingen af en is dik door tevreden, tót op de laatste vijf keer. op tv Ze doet op tv haar beklag bij eigenaar Paul het Leurink een en als hij eens goed van in in het systeem in kijkt, komt hij met tot de conclusie dat mevrouw Broere op tv nog elf uit behandelingen moet betalen. in Mevrouw Broere snapt een er niks van. Niet door met hij, maar juist zij heeft in nog het recht op een elftal behandelingen. Eén het van van de twee partijen heeft een de op tv zaakjes duidelijk niet op uit orde, maar een wie?!

Meneer en Mevrouw met Mourik wonen op tv heerlijk van rustig in hun appartement het in Rotterdam, totdat ze nieuwe van door bovenburen krijgen. Niet alleen is van er direct met veel meer door herrie dan ervoor, sinds de buren op een nieuwe tv een hebben, wordt op mevrouw Mourik getergd door door gekmakende op tv trillingen, die razen naar door haar hele lichaam. En van dat moet stoppen! uit Buren met Winaida en Marcus op tv vinden ook dat het op moet op stoppen, maar zij doelen op het de gezeur van de door buurvrouw. tijdens Want wanneer ziet zij in een de dat het trillen echt niet op tv van hen afkomstig uit is?

Begin dit jaar van uit komt de familie met Alkatib naast Henk en in Agnes van Werven de in Apeldoorn in wonen. Ze maken kennis met op tv elkaar van en het contact in is prima, tot een meneer Alkatib voor de zoveelste op tv keer zijn auto op een de gezamenlijke een oprit in parkeert. Henk parkeert al vijftig jaar door zijn auto met achter naar zijn woning en op hij kan er zo niet van langs. Vanaf dat moment van slaat de vlam in in pan. naar Het op escaleert zelfs zo erg dat een de buren het elkaar te lijf gaan door en de politie wordt in in ingeschakeld.

Janneke Smit de uit Oude Pekela op tv ergert zich uit al jaren aan het op tv stuk grond het naast haar huis. Brandnetels, op tv distels tijdens en ander onkruid tiert daar welig. van het De eigenaar, Jan in Hendriksen, geeft niet op tv thuis als Janneke bij hem op tv klaagt. Hij vindt dat naar zij niks te tijdens zoeken heeft tijdens op zíjn door stuk grond. En dat haar tijdens dochtertje van op vijf jaar daar in af en naar toe speelt en op zich kan bezeren een aan de troep en uitstekende een pinnen op het in naar perceel is toch niet naar zijn probleem? Janneke Smit een schakelt tijdens de Rijdende Rechter in om met het in slepende conflict te met beslechten.

Meneer met Weug woont al tien naar jaar met een zijn vrouw in de een appartementencomplex in de Vlissingen. De meeste woningen van zijn voorzien van op zonwering, maar meneer Weug van heeft er op geen. Op zich geen uit een probleem, want hij heeft geen last tijdens van zon aan de de noordkant. Maar naar hij betaalt er op tv wel voor en met een dát vindt hij op onzin. Het bestuur van de VVE uit snapt niet waarom de Weug moeilijk op doet om uit die paar op centen. Zonwering hoort gewoon bij het door het gebouw. Al acht door jaar duurt dit gesteggel met en meneer Weug uit laat het uit er dus niet bij zitten. door Rijdende Rechter John Reid de in reist af naar Vlissingen van en zorgt voor de eens en voor altijd voor door de hoognodige juridische uit duidelijkheid in dit met naar conflict.

Tinie en Wil de zijn al zo'n op tv dertig jaar van buren. op tv Vroeger gingen ze wel uit met elkaar de om, maar als van Tinie zeven jaar van geleden trouwt met Ron, lijkt echt het in alles om te met slaan. Wil heeft uit enorme last van hun uit nachtelijke escapades. Tinie schijnt er van in nogal een wild seksleven op na naar te houden. Wil het door is hierover gaan een klagen bij de woningbouw. Uiteindelijk het heeft dat tijdens geresulteerd in uit al zeven jaar een getreiter en gescheld uit van Wil. Tinie en Ron zijn met dit zat. Wil naar heeft haar eigen een kant van uit het een verhaal. De nachtelijke geluidsoverlast in is dan uit wel opgehouden, maar ze heeft met het gevoel dat ze de een wordt afgeluisterd door de buren naar en ze van voelt zich niet meer veilig door in haar met huis. een Hoe dan ook: met dit kan zo niet meer verdergaan. met Meester John naar Reid gaat met de zaak eens grondig met onderzoeken.

Rob van Vermaat koopt in 2014 op tv een nieuwe in motorscooter en een is zo blij als een met kind. Met veel in plezier maakt van hij zijn ritjes. Tot met het op in de zomer het van 2017 helemaal mis tijdens gaat. De uit motorscooter wil niet meer het starten en Vermaat laat hem het maken voor 1135 door euro . de Dat is veel geld naar en Vermaat vindt een dat het de importeur die rekening het moet naar betalen want het is een tijdens fabrieksfout. De importeur zelf in is tijdens het daar uit niet mee eens. Vermaat een moet bij van zijn dealer aankloppen. De Rijdende door Rechter bekijkt hoe het naar in juridisch is geregeld in met dit slepende naar conflict.

mei 2019
07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

02-10-2018 22:25

Tegen heug en Weug

De Rijdende Rechter - Tegen heug en Weug

Meneer Weug woont al tien jaar met zijn vrouw in een appartementencomplex in Vlissingen. De meeste woningen zijn voorzien van zonwering, maar meneer Weug heeft er geen. Op zich geen probleem, want hij heeft geen last van zon aan de noordkan...

25-09-2018 22:25

De balkonscene

De Rijdende Rechter - De balkonscene

Tinie en Wil zijn al zo'n dertig jaar buren. Vroeger gingen ze wel met elkaar om, maar als Tinie zeven jaar geleden trouwt met Ron, lijkt echt alles om te slaan. Wil heeft enorme last van hun nachtelijke escapades. Tinie schijnt er nogal ee...

18-09-2018 22:25

Geploeter op de motorscooter

De Rijdende Rechter - Geploeter op de motorscooter

Rob Vermaat koopt in 2014 een nieuwe motorscooter en is zo blij als een kind. Met veel plezier maakt hij zijn ritjes. Tot het in de zomer van 2017 helemaal mis gaat. De motorscooter wil niet meer starten en Vermaat laat hem maken voor 1135 ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 304
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord