Programma gemist?

Arjan door Mos runt een een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers op tv Wessel van Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar met van volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt in hij op naar een gegeven moment de hun facturen niet uit meer, terwijl de pakketjes op netjes zijn de afgeleverd. Saarloos en in Koolen zijn op woedend; betalen moet íe! in Mos zit van een beetje krap naar en er speelt nog het iets: Saarloos en Koolen met het roddelen over hem en maken van hem zwart bij uit de opdrachtgever. En er van de komt nog bij dat Saarloos naar het alcohol stinkt naar en daardoor tijdens niet meer voor alle op opdrachten ingezet uit kan worden. Mos draait de uit zaak om; op hij betaalt niks van en eist een schadevergoeding tijdens van in het koeriersduo de wegens wanprestatie. De uit Rijdende Rechter duikt in de de wondere de wereld van de koeriersdiensten en onderzoekt van het wie er gelijk op tv heeft.

Wil Boekkooi is een wat naar je noemt een uit krasse dame. Na op tv een heftig ziekbed is ze uit in een kamer met in op tv het verzorgingshuis beland. van Maar ze wil er nog een op graag op uit. door Als ze op de op tv televisie een reclame ziet over op tv een prachtige scootmobiel naar belt naar ze meteen de leverancier. Na met een complete de demonstratie een van de scootmobiel een met alle accessoires schaft ze een naar exemplaar aan, zonder in extra's naar én bedingt ze een met flinke op tv korting. Ze is in haar nopjes, tijdens uit tot ze een folder in haar het tijdens postvak vindt, waarop staat door dat je bij aankoop gratis uit een achteruitkijkcamera krijgt. op tv Het bedrijf zegt, een u heeft al de in een flinke korting gekregen in op de scootmobiel, dus u op tv heeft een geen recht meer op de de het achteruitkijkcamera. Mevrouw Boekkooi tijdens houdt vol dat ze daar wel op tv degelijk recht uit op heeft. Sterker nog; een ze zal in niet tijdens rusten voordat het bedrijf haar door die achteruitkijkcamera in geeft. De Rijdende Rechter van moet het tussenbeide komen en bekijkt de zaak de van de juridische uit op tv kant; heeft mevrouw Boekkooi op tv nog recht op de met achteruitkijkcamera, uit of niet?

Meneer De Wit het komt naar de volle van tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de tijdens een garage van meneer Bakiman. met Hij laat verschillende onderhoudsbeurten de doen met en de mannen raken zelfs met met elkaar bevriend. op Tot meneer De Wit uit het aan de kant van de op weg een staat met zwarte rook op tv uit de uitlaat. 'Dat moet het de turbo zijn', het zegt Bakiman. Tot door drie keer toe naar vervangt Bakiman de de turbo. door Maar ook van de derde keer belandt De Wit op op aan de kant met van de weg. Bakiman het krijgt niet de de kans om nóg tijdens een reparatie uit te op tv voeren. De Wit zoekt van uit een andere garage en laat tijdens daar van de auto voor 2300 de euro maken. met Sindsdien rijdt de auto als op een in zonnetje. De Wit eist de het geld terug van tijdens Bakiman voor tijdens de eerste reparatie, de maar daar gaat het Bakiman tegenin. het De Rijdende Rechter meester John een Reid uit haalt er een deskundige bij, zodat het met hij precies weet door wat er mis is gegaan met door de in turbo én met wie dat moet op betalen.

Monique Schievink koopt van met in 2013 een hoekwoning mét garage in in Beverwijk. Er met is uit geen officiële inrit meer naar uit de garage toe, op tv dus het rijdt Monique met haar op tv auto over de stoep. naar De vorige in bewoners een hebben dat ook altijd gedaan aldus de op Monique. Volgens de van gemeente Beverwijk is dat op grote onzin. Een naar stoep is een stoep en van met geen rijbaan. En die op garage is in de ogen in van de de gemeente ook helemaal een geen garage. van Het is een aanbouw die uit via een de openbare door weg helemaal niet bereikbaar is naar met een met auto. Nu naar de doorgaande weg voor de tijdens deur van van Monique op de schop tijdens gaat, hoopt ze dat door ze de via De Rijdende Rechter de eindelijk gelijk tijdens krijgt: haar garage met ziet er uit als uit een garage, er van staat het een auto in én de bestemming uit die de er op tijdens zit is parkeren. Nu alleen nog door in een inrit! Meester de Reid vraagt een ontheffing aan met voor op tv zijn auto om op met eigen ogen tijdens de situatie in Beverwijk te naar bekijken.

Mevrouw Duyts tijdens slaapt in een oorverdovend door lawaaiproducerende fabriek. van Tenminste, zo ervaart op tv zij naar dat. In werkelijkheid woont zij in op het een rijtjeshuis in Capelle het aan den IJssel. Mevrouw Duyts door wordt tijdens helemaal gek van het lawaai. het Haar buren, door de familie Albersen, tijdens snappen op er niets van. uit Zij worden verdacht uit van de herrieproductie, de maar houden vol onschuldig door te zijn. De Rijdende in Rechter John Reid naar reist af naar Capelle de aan den op tv IJssel naar om de zaak uit te op zoeken.

Thea naar Bosch huurt samen met op tv haar drie honden en uit acht puppy's in naar alle uit tevredenheid een klein in gedeelte van het de riante boerderij van de in familie Roelvink. De familie naar Roelvink met is kind uit aan huis bij mevrouw Bosch en op tv met onder het genot van een bakkie door koffie en sigaretje in wordt lief en naar leed een gedeeld. Totdat van ineens blijkt dat op mevrouw Bosch de energiekosten niet kan door in betalen. Ze verhuist naar in een ander huisje en tijdens dan begint alle uit ellende. De op tv familie Roelvink vindt op namelijk dat mevrouw Bosch een nog rekeningen moet betalen, het in maar mevrouw Bosch vindt dat de het familie Roelvink van haar juist nog op tv geld verschuldigd tijdens is. De Rijdende naar Rechter John Reid reist uit af naar Eibergen om met op de zaak uit te uit zoeken.

Mevrouw met Kolijn woont naar naar alle tevredenheid in naar appartementencomplex Loevestein naar in Heemskerk. Nu ze door een beetje op tv op leeftijd komt, gaat het lichamelijk tijdens hier op tv en daar wat tijdens minder. Om toch lekker van zelfstandig haar boodschappen in uit het dorp naar te kunnen doen, uit schaft zij naar een scootmobiel aan via Marktplaats. tijdens Omdat er in het de een ruime gemeenschappelijke hal al op tv zo'n booster staat, parkeert de zij op tv die van haar daar met naast. Maar dan ontstaat van er vrijwel op tv direct een enorm conflict in van met het bestuur van de Vereniging in het Van Eigenaren. Het is verboden om met die booster in met de hal te op tv parkeren. een Dat ding moet onmiddellijk weg. van Meester het John Reid gaat met in behulp van een de aantal deskundigen een onderzoeken of op tv die scootmobiel van mevrouw in Kolijn illegaal geparkeerd uit staat.

Jarenlang geniet een meneer de Boer van door een door vrij uitzicht vanuit zijn uit riante villa in het op tv mooie Dalfsen. Totdat tijdens zijn nieuwe buren tijdens een meneer Esselink en meneer Borger door er komen uit wonen. Aanvankelijk willen Esselink en in Borger De Boer door best tegemoet komen door en uit een mooie op tv lage tuin aanleggen. Maar als meneer naar De de Boer weigert zijn tijdens enorme eiken te snoeien, is op tv voor op tv meneer Borger op tv de maat vol. het Oog om oog , tand uit om door tand, vindt hij. Hij tijdens plant een bos met op honderden sparren en een door van enorme prunus. Dit tot grote door frustratie van op tv meneer de een Boer. Meester Reid reist af naar met Dalfsen en gaat door de zaak met bekijken.

In met De Rijdende Rechter beslecht de rechter het John Reid burenruzies, familievetes en andere op tv conflicten. Vanavond is op tv het verhaal op tv van een de helse herrie in in Maastricht te zien. naar Mevrouw Halmans uit de Maastricht wordt al twee op tv jaar knettergek van een het soort op denderend, laag geluid. Ze naar weet op tv zeker dat buurman Etienne Damen dat in op de de één of een andere manier veroorzaakt. Maar tijdens hij houdt vol een van het niks te weten. de Sterker nog, hij hoort ook helemaal van tijdens niks. De woningbouwvereniging, de kinderen van met mevrouw Halmans in en het de moeder van meneer Damen; iedereen op wordt erbij tijdens gehaald met om te ontdekken wat nou die in gekmakende herrie het veroorzaakt. Maar niemand op tv kan iets ontdekken. naar Meester van John Reid reist de af naar Limburg een om zelf te luisteren wat mevrouw de Halmans nou zo in naar dwars zit.

Het op tv draait in deze zaak om door de kapotte met versnellingsbak van op tv de auto van meneer door Kalmoua. Dolblij is in hij in met zijn nieuwe auto die in hij heeft gekocht van het een op verkoper uit Haarlem. Maar door na in een paar maanden op tv begint de ellende. Eerst het breekt de kabelboom en een op tv paar dagen later door is het alweer van door 'raak' en ontploft de versnellingsbak. Geen door nood, want meneer van Kalmoua het heeft garantie bij het een demontagebedrijf 'Altijd Raak' van uit Dave Penders. Dat een denkt hij op tv tenminste. Dave het Penders vindt namelijk dat meneer van Kalmoua helemaal geen met recht heeft op de in garantie. Mr Reid reist door af naar Vlaardingen om naar deze tijdens zaak uit te tijdens zoeken.

Naast de op woning van de Tonny en Helma Wijering ligt op van een groenstrook van de gemeente met uit daarin twee op tv enorme esdoorns. met Vijfentwintig jaar geleden met toen het een echtpaar de woning betrok hebben ze door door zelf aan de het gemeente gevraagd of die groenstrook tijdens daar met kon worden aangelegd, direct naast naar hun perceel. De op tv gemeente Losser de had namelijk een op die plek een trottoir in bedacht en van dan zouden zij behoorlijk met wat inkijk uit hebben vanaf op tv de stoep. Inmiddels zijn de esdoorns op gegroeid en veroorzaken op heel veel op overlast. een Dus de familie Wijering eist dat met de gemeente tijdens die bomen tijdens kapt. Rijdende een Rechter John Reid reist tijdens af naar Losser om uit de zaak uit juridisch tot op de bodem het uit naar te zoeken.

Maurice van een der Bijl uit en Ethol Rozendaal op tv zijn al tien jaar goede op tv buren. Dit van verandert van de het een op de van andere dag uit als Van der op tv Bijl de uit auto van zijn buurvrouw leent. Hij een een krijgt een botsing met een de andere auto, met maar durft dit niet direct in op te biechten. van op tv Mevrouw Rozendaal schakelt haar verzekering door in. Als naar ze de schade wilt door laten uitbetalen tijdens door de van verzekering gaat ze er met 5 schadevrije jaren op achteruit het naar én ze krijgt een de enorme premieverhoging. Van der Bijl de betaalt niets, op ze moet maar op overstappen het naar een goedkopere verzekeraar. de Rijdende Rechter de John Reid duikt het verzekeringsrecht in een voor van een glashelder op oordeel.

Vanavond gaat uit een door nieuwe seizoen van van De Rijdende Rechter van start. In tijdens in dit programma beslecht rechter door John Reid op tv burenruzies, familievetes en andere conflicten met beslecht. De komende dinsdagen de naar is De Rijdende naar Rechter rond 22:30 uur te zien van op NPO 1. In op de op eerste aflevering zijn Christine naar naar Vervliet en haar man Georges op Mouhssine door El Alaoui te zien. Zij lopen een al jaren tijdens zonder problemen door op de op tv tuin van de buren. Totdat de uit door nieuwe bewoners Linda en Jeffrey Jansen met er met komen wonen. Linda van kan namelijk niet tegen het veel prikkels en vindt tijdens het op tv vervelend dat door de buren te pas en te naar onpas een door haar tuin lopen. Ook een vinden Jeffrey en de Linda dat naar George en Christine vaak op tv luidruchtige feestjes houden. met De boel escaleert. op tv Zo het erg zelfs dat de op tv buurvrouwen elkaar op in de uit haren vliegen. Mr op tv Reid reist af naar Raamsdonk het om op de kwestie te tijdens onderzoeken.

In van het heuvelachtige Brunssum in in Zuid-Limburg wonen de families op tv op Lebski en Zwiers in prettig naast elkaar. Omdat het uit huis van uit de familie Zwiers naar hoger ligt dan dat naar van de van familie Lebski in kunnen de buren prima de met elkaar kletsen over de het schutting. uit Totdat Ron Lebski een op zogenaamde domecamera ophangt om door zijn geliefde beelden door in de de tuin te de beschermen tegen tijdens boeventuig. De familie Zwiers met voelt zich dag en de nacht bekeken. tijdens De vlam slaat op tv in de tijdens pan en de buren kunnen van van de op een op de andere dag op tv door elkaar niet meer van luchten of zien. Meester John Reid een reist op af naar Zuid-Limburg tijdens om de in burenruzie op te het lossen.

Carmen Bolkema naar en Fenna op Zwart laten een vrijwel elke dag naar hun viervoeter uit op het hondenuitlaatveld het in Leek. het Samen met op tv nog een van aantal andere hondenbezitters noemen zij zichzelf op met inmiddels de bende van Nienoord. met Het in is een sociale bedoening op dat een naar veld waar de honden naar hartenlust een los kunnen rondrennen. uit En daar met zit het probleem. De de gemeente heeft één in ingang afgesloten in met een naar houten klaphek, maar de uit andere niet. De op tv honden een rennen daardoor makkelijk weg en bespringen op de wandelaars en fietsers tijdens op het naastgelegen in pad. Er moet dus tijdens nog een hek met komen. De gemeente op tv Leek vindt het onzin. door Je naar moet je hond op gewoon onder appèl hebben. Meester op tv John Reid tijdens trekt zijn laarzen aan en een de maakt zelf een wandeling in met Leek.

juli 2018
10-04-2018 22:20

't Heen en weer krijgen

De Rijdende Rechter - 't Heen en weer krijgen

Arjan Mos runt een koeriersbedrijf in Assen. Koeriers Wessel Saarloos en Brigitte Koolen rijden naar volle tevredenheid voor hem. Toch betaalt hij op een gegeven moment hun facturen niet meer, terwijl de pakketjes netjes zijn afgeleverd. Sa...

03-04-2018 22:20

Voor het karretje spannen

De Rijdende Rechter - Voor het karretje spannen

Wil Boekkooi is wat je noemt een krasse dame. Na een heftig ziekbed is ze in een kamer in het verzorgingshuis beland. Maar ze wil er nog graag op uit. Als ze op de televisie een reclame ziet over een prachtige scootmobiel belt ze meteen de ...

27-03-2018 22:20

Turbulente turbo

De Rijdende Rechter - Turbulente turbo

Meneer De Wit komt naar volle tevredenheid met zijn bedrijfsauto bij de garage van meneer Bakiman. Hij laat verschillende onderhoudsbeurten doen en de mannen raken zelfs met elkaar bevriend. Tot meneer De Wit aan de kant van de weg staat me...

13-03-2018 22:20

Past niet in mijn straatje

De Rijdende Rechter - Past niet in mijn straatje

Monique Schievink koopt in 2013 een hoekwoning mét garage in Beverwijk. Er is geen officiële inrit meer naar de garage toe, dus rijdt Monique met haar auto over de stoep. De vorige bewoners hebben dat ook altijd gedaan aldus Monique. Volgen...

06-03-2018 22:20

Capelse Kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse Kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovend lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de fam...

27-02-2018 22:20

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

20-02-2018 22:20

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

13-02-2018 22:25

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

30-01-2018 22:30

De Rijdende Rechter: Helse herrie

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: Helse herrie

In De Rijdende Rechter beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten. Vanavond is het verhaal van een helse herrie in Maastricht te zien. Mevrouw Halmans uit Maastricht wordt al twee jaar knettergek van een soo...

23-01-2018 22:25

De bonnetjesaffaire

De Rijdende Rechter - De bonnetjesaffaire

Het draait in deze zaak om de kapotte versnellingsbak van de auto van meneer Kalmoua. Dolblij is hij met zijn nieuwe auto die hij heeft gekocht van een verkoper uit Haarlem. Maar na een paar maanden begint de ellende. Eerst breekt de kabelb...

16-01-2018 22:20

De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

De Rijdende Rechter - De Rijdende Rechter: hinderlijke esdoorn

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar ...

09-01-2018 22:25

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

02-01-2018 22:30

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanavond gaat een nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter van start. In dit programma beslecht rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht. De komende dinsdagen is De Rijdende Rechter rond 22:30 uur te zien op N...

28-11-2017 22:25

Argusoog

De Rijdende Rechter - Argusoog

In het heuvelachtige Brunssum in Zuid-Limburg wonen de families Lebski en Zwiers prettig naast elkaar. Omdat het huis van de familie Zwiers hoger ligt dan dat van de familie Lebski kunnen de buren prima met elkaar kletsen over de schutting....

21-11-2017 22:25

Hekkensluiter

De Rijdende Rechter - Hekkensluiter

Carmen Bolkema en Fenna Zwart laten vrijwel elke dag hun viervoeter uit op het hondenuitlaatveld in Leek. Samen met nog een aantal andere hondenbezitters noemen zij zichzelf inmiddels de bende van Nienoord. Het is een sociale bedoening op d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 287
  • Laatste uitzending op 10-04-2018 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord