Programma gemist?

Ilonka Kuipers van laat op tv de batterij van haar van mobiele telefoon het vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' het die een vriendin de van op haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said van zegt door direct dat er op een grote kans bestaat op dat er schade kan de ontstaan in het van glazen omhulsel van de door dat type smartphone. Ondanks de de waarschuwing gaat ze akkoord. de Als ze naar na een uur met terugkomt schrikt ze in zich rot, haar het telefoon is total de loss. Meneer van Said zegt dat met de schade voor haar eigen met risico is. een Waarschuwing door of niet, Kuipers uit vindt dit onacceptabel. Tijd door voor de op Rijdende Rechter om te bekijken het hoe een het juridisch is geregeld de in dit het conflict.

Meneer Mestrom houdt van al jaren met op op tv plezier een tuin op Natuur van Hobby Park Deurne. Zijn de tuin bevindt zich naar op helemaal achterin op het complex. op Daarom maakt hij altijd het gebruik van van de on-officiële achteringang. op tv Totdat het nieuwe op tv bestuur om veiligheidsredenen overweegt door het het hek volledig af een te sluiten met een een kettingslot. Mestrom is woest. tijdens van Realiseren de bestuursleden zich naar wel dat Mestrom wegens tijdens gezondheidsproblemen slecht ter been door is en dan met helemaal om moet tijdens lopen?! Hij dreigt tijdens zijn slijptol in erbij te pakken uit als van terreinbeheerder Marcel Zieltjes het slot het er uit omheen legt. Van zulke dreigementen uit is het naar bestuur niet naar gediend. Dan maar meteen het slot met erop. Meneer van Mestrom is naar ervan overtuigd dat Zieltjes een hem wil een dwarsbomen en wil wegpesten. een De Rijdende Rechter reist op tv een af naar Deurne om het het verhaal van beide partijen uit aan te horen tijdens en dan natuurlijk de een glasheldere uit uitspraak te op doen.

Familie van Roosenburg woont op tv in een appartementencomplex in in Poortugaal. De woning ligt op het het zuiden tijdens en heeft een naar plat tijdens dak. Hierdoor wordt het het in de zomer van erg warm en met daalde vorig jaar de tijdens temperatuur in de met nacht niet onder uit de van 32 graden. Dat is mevrouw Roosenburg uit in niet in de op tv koude kleren gaat zitten. Ze naar heeft zelfs een met oververhittingsverschijnselen in tijdens het ziekenhuis gelegen. Tijd voor met op een airco. Maar de op tv VvE heeft naar met een algemene ledenvergadering tegen uit gestemd. Medebewoners door zijn bang voor geluidsoverlast. Tijd het de voor de Rijdende Rechter om van te onderzoeken hoeveel overlast op tv zo'n airco voor tijdens de omwonenden het oplevert.

Ben Jeuring laat op in juli door 2017 door door Zuidema Schuttingen een op tv schutting plaatsen. Hij betaalt de direct contant. Vervolgens van stuurt Zuidema een rekening tijdens van nog uit eens een 686,99 euro. Zuidema naar zegt een fout in te hebben gemaakt in de factuur, in naar maar het is altijd al duidelijk op tv uit geweest hoeveel zijn schutting per m2 op met kost. Jeuring weigert te betalen, hij uit heeft de alles al een afgerekend. Zuidema is er zo uit klaar tijdens mee dat hij eind op tv augustus zijn medewerkers de de opdracht geeft om de vier schuttingdelen een uit de tuin de van Jeuring te op tv verwijderen. Die zijn nooit op betaald, dus tijdens wettelijk nog van door Zuidema, is zijn redenering. het Meester John uit Reid reist af op naar Assen uit om te bepalen wat het er met de schuttingdelen in en de een rekening moet met gebeuren.

De naar Turkse mevrouw de Akyuz begint drie jaar terug vol van goede moed een een supermarkt in op tv een een winkelcentrum in Amstelveen. Haar uit komst wordt alles behalve gewaardeerd door door met de buurt. Hoewel ze op veel tevreden klanten op tv heeft, hebben de omliggende het de winkels en omwonenden naar vooral klachten. Ze volgt de regels uit tijdens niet, de uitstalling is geen gezicht, naar ze belemmert de door doorgang, en in het afval en een rottend de fruit zorgen voor met enorme stankoverlast, vinden zij. Mevrouw naar Akyuz zit een met de op tv handen in het haar. Volgens in de familie Heine, door die een schoenmakerij in runt aan de overkant, de is iedereen gebaat tijdens tijdens bij duidelijke regels. Tijd voor uit de Rijdende Rechter uit om die duidelijkheid te de het geven.

Hans Hermse in en op William Jansen wonen samen in naar hun appartement in naar Tilburg. In de de woning met zijn veel ramen waar naar ze overal het dezelfde gordijnen voor willen uit hebben. Ze door vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan naar op van zoek naar een in naaiatelier om ze in te laten het vermaken. Erdogan Develioglu en de Joan de Kort werken tijdens samen bij naar Kledingreparatie Develiolgu, waar ze van ook gordijnen de op maat maken. Ze uit nemen de de klus aan en op gaan aan de een slag. Na de met eerste keer vermaken het zijn de mannen zeer ontevreden. op De op gordijnen zijn schots en op tv scheef. de Develioglu probeert het nog een door paar keer, van maar krijgt op het niet voor elkaar naar de mannen tevreden te op stellen. Meester John tijdens Reid reist af naar in Tilburg uit om de met litigieuze gordijnen te op tv beoordelen.

Gerhard uit Pril is meer dan 25 door jaar lid van naar Philips Hengelsportvereniging tijdens Veldhoven. Hij vist met al op die jaren op eenzelfde door manier, in zijn op ouderwetse visstoel een direct aan de oever. uit Sinds een aantal van jaar zijn uit er steigers geplaatst rondom zijn favoriete in visvijver van Het Karperputje. Alle naar vissers moeten nu vanaf een een steiger vissen. uit Maar dat het kan hij niet met zijn naar ouderwetse visgerei. Hans uit Dings tijdens is voorzitter van de van hengelsportvereniging. naar Die steigers hebben tijdens zij moeten plaatsen ter versteviging met van de oevers naar die uit langzaamaan het water op in verdwijnen. De vereniging wil met juist de mooie visplek door behouden. Meneer het Pril voelt een zich weggepest. van Waarom kan zijn plekje niet blijven van naar zoals die is? De Rijdende uit Rechter reist af naar op tv het Veldhoven om zelf een door hengel uit te gooien in van in het Karperputje.

De op jonge ouders Edward en door Michella zijn helemaal uit in hun nopjes de als ze voor door 1500 euro een oude tijdens naar stacaravan op de kop de tikken. Eindelijk een met plek in de buurt waar het ze met in hun uit dochtertje vakantie kunnen vieren. De de schrik door zit er dan ook door goed in in als de caravan door na een fikse regenbui lekt. En het uit niet zo'n beetje ook, op hele stralen komen naar uit beneden. de Als ze Alex Weekhout bellen, een degene van uit wie ze tijdens hem hebben gekocht, wil van hij er niks het van weten. naar Komen ze na drie naar maanden mee! op Sterker nog, ze waren al op begonnen met klussen tijdens voordat een er betaald was, en daarbij op zijn er van spullen uit een de caravan verdwenen. Wie probeert door wie met nu een oor aan te naaien? van met De Rijdende Rechter, tijdens meester John Reid, zoekt met uit wie er juridisch gezien uit gelijk op heeft.

Jelle van op tv Putten uit Friesland het maakt behoorlijk wat met kilometers om bij zijn een het geliefde te kunnen op zijn die helemaal in van Zeeland woont. van Daarom heeft hij een nieuwe tijdens auto nodig. Hij laat in zijn oog een vallen op een witte naar Clio en precies met zo'n van auto staat te koop bij tijdens het bedrijf door van Roland Poppe. De naar deal wordt een snel gesloten naar en Poppe tijdens neemt daarbij de naar oude auto van Van Putten van over. Maar een dan blijkt dat Van Putten op tegen in Poppe heeft gelogen over de door van aankoopprijs van de naar oude auto. Poppe een voelt zich bedonderd en wil op de koop door ontbinden. Hij besluit de door auto niet op te vrijwaren, waardoor Van op tv Putten gedwongen wordt de van verzekering te blijven van betalen. Wie in houdt wie nou in in de tang? Tijd door voor de in Rijdende Rechter om dat tijdens in tot op de door bodem uit te het zoeken.

Vanaf in vanavond is De met Rijdende Rechter tijdens weer terug op televisie. Het naar programma waarin rechter de John Reid de burenruzies, familievetes en met andere conflicten beslecht is van elke dinsdag om 22:20 op tv naar uur te zien op in NPO 1. In de het eerste aflevering gaat het over van de 83-jarige uit Dirk Velkers. uit Hij woont het al jaren rustig door in het Friese Oosterstreek tot op tv hij nieuwe buren krijgt. op door Hij hoort meteen geruchten uit de op buurt dat de in nieuwe op buurman er op eentje is 'om door voor op te passen'. uit Niet alleen het komt na een op verbouwing de afwatering van naar de buurman uit naar op zijn grond, tevens door staat de door schutting scheef, én heeft de de buurman zijn het schuurtje overgebouwd. Buurman Jan een van Oost heeft zijn het eigen kant van het van verhaal. Dirk op heeft juist een stukje grond van van in hém gepikt. En dan door die struiken, Dirk het moet de boel op bijhouden en zorgen op tv dat zijn struiken niet overhangen. tijdens En die grote naar boom die voor op tv overlast zorgt moet door het ook weg. Inmiddels maken deze krasse het knarren elkaar in al jaren het leven op tv zuur en het zelfs op een vechtpartij gaan zij naar niet uit de in weg. De de hoogste tijd voor de Rijdende Rechter in meester naar John Reid, om tussenbeide te van op tv komen.

De buren Leeijen van en Erens in het Kerkrade de hebben hele verschillende tuinen. Sandra een Leeijen zit met midden in een verbouwing naar en daarom is een haar door tuin nog met verre van af. Bij meneer op tv Erens de is alles netjes uit aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook naar de een enorm conflict. Meneer van Erens probeert van op allerlei manieren het onkruid van de naar de buren uit van zijn tuin te weren. de Daarnaast hebben de twee ook van ruzie over het op gebruik naar van de oprit het en een busje een voor het raam. het En dan die erfgrens, die door klopt tijdens óok al van niet.

De 72-jarige op tv Trees Broere koopt via een een website door zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij met het bedrijf Perfect op You. in Ze neemt verschillende behandelingen af in en is dik tijdens tevreden, tót de laatste van het vijf keer. Ze doet haar beklag door bij tijdens eigenaar Paul Leurink en als met met hij eens goed in het systeem van kijkt, komt op tv hij tot naar de conclusie dat mevrouw Broere door op tv nog elf behandelingen moet op tv betalen. Mevrouw Broere snapt er met niks van. Niet tijdens hij, maar juist op tv zij uit heeft nog uit recht op een elftal behandelingen. met Eén van de met twee met partijen heeft de het zaakjes duidelijk niet op orde, maar op met wie?!

Meneer tijdens en Mevrouw het Mourik wonen heerlijk uit rustig in hun uit appartement in Rotterdam, een totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. het Niet alleen is een er direct veel meer in herrie dan het ervoor, sinds de van buren een nieuwe tv op hebben, wordt door mevrouw Mourik getergd door door gekmakende trillingen, die naar razen de door haar naar hele lichaam. En door dat moet stoppen! met Buren Winaida en door Marcus vinden ook dat het tijdens moet stoppen, de maar zij doelen op het naar gezeur van de tijdens buurvrouw. van Want wanneer ziet zij in op tv dat het naar trillen echt een niet van uit hen afkomstig is?

Begin uit dit jaar komt de op tv familie Alkatib uit naast Henk en met Agnes van Werven in Apeldoorn door wonen. van Ze maken de kennis met elkaar door en het contact een is prima, tot meneer Alkatib voor de de zoveelste keer door uit zijn auto op een de gezamenlijke oprit naar parkeert. Henk parkeert al van vijftig jaar zijn auto achter een zijn woning naar en hij kan tijdens er zo niet uit langs. Vanaf dat moment van slaat de vlam met in pan. Het de escaleert zelfs zo van erg dat met de buren elkaar te van lijf gaan en tijdens de op tv politie wordt op tv ingeschakeld.

Janneke op tv Smit uit een Oude Pekela ergert tijdens zich al jaren aan in het stuk grond naast haar in huis. Brandnetels, de distels door en ander onkruid op tiert daar welig. De eigenaar, een Jan Hendriksen, geeft niet het thuis naar als Janneke bij hem uit klaagt. Hij op tv vindt dat zij niks een te zoeken heeft op met tijdens zíjn stuk grond. En de dat haar tijdens dochtertje van vijf jaar daar af de en op toe speelt en de zich kan op bezeren aan de troep door en uitstekende pinnen tijdens op het perceel is uit toch niet uit zijn probleem? Janneke Smit op tv schakelt de Rijdende van Rechter in om het op slepende conflict te het een beslechten.

september 2019
17-09-2019 21:30

Laten barsten

De Rijdende Rechter - Laten barsten

Ilonka Kuipers laat de batterij van haar mobiele telefoon vervangen bij een plaatselijk 'mannetje' die een vriendin van haar heeft aangeraden. Eigenaar Azim Said zegt direct dat er een grote kans bestaat dat er schade kan ontstaan in het gl...

10-09-2019 21:25

Kettingbotsing

De Rijdende Rechter - Kettingbotsing

Meneer Mestrom houdt al jaren met plezier een tuin op Natuur Hobby Park Deurne. Zijn tuin bevindt zich helemaal achterin op het complex. Daarom maakt hij altijd gebruik van de on-officiële achteringang. Totdat het nieuwe bestuur om veilighe...

03-09-2019 21:25

Het hoofd koel houden

De Rijdende Rechter - Het hoofd koel houden

Familie Roosenburg woont in een appartementencomplex in Poortugaal. De woning ligt op het zuiden en heeft een plat dak. Hierdoor wordt het in de zomer erg warm en daalde vorig jaar de temperatuur in de nacht niet onder de 32 graden. Dat is ...

07-05-2019 21:20

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

16-04-2019 21:25

Turks Fruit

De Rijdende Rechter - Turks Fruit

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omliggende winkels e...

09-04-2019 21:20

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

26-03-2019 22:25

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

12-03-2019 22:25

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in al...

05-03-2019 22:20

'Your lucky day'

De Rijdende Rechter - 'Your lucky day'

Jelle van Putten uit Friesland maakt behoorlijk wat kilometers om bij zijn geliefde te kunnen zijn die helemaal in Zeeland woont. Daarom heeft hij een nieuwe auto nodig. Hij laat zijn oog vallen op een witte Clio en precies zo'n auto staat ...

26-02-2019 22:25

Terug: De Rijdende Rechter

De Rijdende Rechter - Terug: De Rijdende Rechter

Vanaf vanavond is De Rijdende Rechter weer terug op televisie. Het programma waarin rechter John Reid burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht is elke dinsdag om 22:20 uur te zien op NPO 1. In de eerste aflevering gaat het o...

13-11-2018 22:25

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

06-11-2018 22:25

Vet cool

De Rijdende Rechter - Vet cool

De 72-jarige Trees Broere koopt via een website zogenaamde vetbevriezingsbehandelingen bij het bedrijf Perfect You. Ze neemt verschillende behandelingen af en is dik tevreden, tót de laatste vijf keer. Ze doet haar beklag bij eigenaar Paul ...

30-10-2018 22:25

Trillend gek

De Rijdende Rechter - Trillend gek

Meneer en Mevrouw Mourik wonen heerlijk rustig in hun appartement in Rotterdam, totdat ze nieuwe bovenburen krijgen. Niet alleen is er direct veel meer herrie dan ervoor, sinds de buren een nieuwe tv hebben, wordt mevrouw Mourik getergd doo...

23-10-2018 22:25

Over de grens

De Rijdende Rechter - Over de grens

Begin dit jaar komt de familie Alkatib naast Henk en Agnes van Werven in Apeldoorn wonen. Ze maken kennis met elkaar en het contact is prima, tot meneer Alkatib voor de zoveelste keer zijn auto op de gezamenlijke oprit parkeert. Henk parkee...

09-10-2018 22:25

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 307
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord