Programma gemist?

In de laatste met aflevering van De in Rijdende Rechter meneer een en mevrouw Tidu. met Zij in hebben in Twekkelo met een behoorlijke door lap tuingrond op de kop weten met te uit tikken. Nu zij van uit hun welverdiende pensioen tijdens genieten, kunnen de ze zich daar lekker uit uitleven met hun groene uit vingers. Probleem is tijdens naar alleen de erfgrens met het naar naastgelegen tuinencomplex. Langs in de erfgrens op hebben de tuinders volgens Tidu het bijna anderhalve meter het grond ingepikt. De van eigenaren van het de tuinencomplex vinden door het belachelijk. Die grens met loopt al uit zeker een vijftig jaar zo, in dus daar hoef je tijdens geen ruzie een over te maken wat het hen betreft. in Daarnaast speelt er misschien van nog wel in een veel groter met probleem. De grond wemelt van de naar asbest. Rijdende Rechter op meester naar John Reid reist af door naar Twekkelo op tv waar hij de zelf de stukken asbest op van de grond kan op rapen.

De paastakken met vallen bij op tv meneer Lemmens uit Den op Haag zomaar uit het de lucht op zijn in terras. Zijn op buurman heeft het namelijk een door nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep met in een zijn tuin van staan. De paastakken door vallen bij meneer Lemmens uit Den op tv Haag met zomaar uit de lucht uit op zijn tijdens terras. Zijn buurman heeft van namelijk een op tv nogal uit de kluiten gewassen op kronkel-iep in op tv zijn tuin een staan. Jos Lemmens heeft ontzettend door tijdens veel last van met de boom. Niet alleen vallen tijdens er takken naar uit de boom, in de van naar herfst ligt zijn strak op betegelde tuin onder het tijdens blad. En de in de zomer als hij tijdens op zijn terras het met wil zitten, liggen de er enorme hopen duivenpoep. Buurman Etienne tijdens Martinus vindt de het allemaal maar gezeur. op Een beetje groen de in de de wijk is toch naar juist fijn! En daarbij met komt, zo'n het boom verwijderen uit met de achtertuin kost bakken van met geld. Dat de geeft íe liever van aan iets anders op de uit. De Rijdende op tv Rechter meester John Reid op tv gaat langs in uit Den Haag op met een leger de deskundigen om te op tv bepalen wat er van met de boom tijdens moet gebeuren.

'Buurvouw, zal tijdens ik u van even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat met krijgt ze op dit te horen als op tv buurman Buis over van de schutting uit hangt en naar een haar op zit te gluren. 'Buurvouw, zal door ik u even tijdens insmeren?' Volgens naar mevrouw Kumutat krijgt ze in dit te horen als het buurman uit Buis over de schutting de hangt en naar tijdens haar zit te van gluren. Kumutat denkt het dat Buis zelfs met zo ver gaat in een het bespieden door dat hij afluisterapparatuur naar heeft met geplaatst. En daarom besluit op tv de familie Kumutat om twee tijdens mooie op leibeuken tegen de erfgrens te tijdens planten, zodat op tv de buurman uit op tv het de zicht is. Meneer Buis vindt gluren op en afluisteren naar totale van onzin, dat zou uit hij nooit doen. Hij eist op tv dan ook dat de door tijdens bomen verwijderd worden. op Ze staan veel te dicht bij tijdens de erfgrens tijdens en met er komt troep vanaf en met dat valt tijdens in zijn de tuin.

De tijdens 28-jarige Kevin Echthuizen op tv koopt vorig tijdens jaar zijn eerste woning in Zaandam. op Hij is helemaal naar blij, maar de er van moet veel gebeuren. Hij laat van onder andere een op tv nieuwe van pvc-vloer leggen door Hoogland op tv Vloeren. De 28-jarige Kevin in Echthuizen koopt vorig het jaar zijn eerste het woning in door Zaandam. Hij is helemaal blij, naar maar een er moet veel gebeuren. het Hij laat met onder andere een uit nieuwe pvc-vloer leggen door de Hoogland van Vloeren. Volgens Kevin spreekt tijdens hij van tevoren af een dat van de vloer vlak afgeleverd wordt. Geen in de probleem, volgens Hoogland de Vloeren. Als de vloer er eenmaal door op in ligt, is Kevin op uit zijn zachtst gezegd in niet blij met tijdens het resultaat. De vloer tijdens zit vol een hobbels en uit bobbels. Kevin weigert te betalen op een en eigenaar Dirk van Zandwijk stuurt het een incassobureau op de hem af. een Van Zandwijk is ervan tijdens overtuigd dat met de vloer keurig van is uit gelegd, zeker gezien de slechte staat van van uit het appartement. een De discussie over het wat glad, vlak of egaal is, de barst in lost. Rijdende Rechter John op Reid onderzoekt, op op zijn sokken, hoe erg in het gesteld is een met van de hobbels en bobbels in tijdens de door vloer.

Als Jetty Kuiper een tien jaar geleden met haar eigen in bedrijfje start als op tv doula, life door coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze de op haar in website nietsvermoedend een foto de van van een beschuit met in muisjes. Als Jetty Kuiper de tien jaar geleden op haar eigen een bedrijfje start als doula, het life op coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze naar op haar de website nietsvermoedend een foto van tijdens in een beschuit met muisjes. naar Ze heeft de foto gevonden een naar op de website uit Dutch Free Card. het Jaren later ontvangt met ze een brief van het naar Belgische door bedrijf Permission Machine. Ze naar moet betalen voor het de foto. Jetty vertrouwt het met bedrijf met niet, maar verwijdert het voor de zekerheid toch maar het de uit foto. Jetty schrikt ze zich het van rot als ze naar een paar maanden later een e-mail uit met krijgt van een advocaat uit met een de sommatie van 820 euro voor auteursrechtinbreuk. van En de dat terwijl ze zich in echt van geen van kwaad bewust is. op tv Meester John Reid de zoekt uit het hoe het nu precies zit een met de op rechten van een de foto tijdens en de manier waarop Jetty met de foto heeft naar gebruikt.

Als tijdens de nieuwe buren van een Sari Koch zich niet het door eens even komen naar voorstellen, is Sari op tv eigenlijk al klaar van met ze. Theo en Marinelle Hodes van zijn door zich van geen kwaad van bewust. tijdens Als de nieuwe buren naar van Sari Koch zich de niet eens even een komen uit voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar naar met ze. Theo uit en Marinelle een Hodes zijn door zich van geen kwaad in bewust. naar Sari Koch is zo een vaak op op tv vakantie dat voorstellen er de een beetje bij was ingeschoten. een Geen probleem tijdens toch? Nou wél tijdens een probleem. Zeker van als de familie het Hodes tijdens naar zo'n vakantie de haagbeukhaag verwijdert een op tv én zonder overleg met een nieuwe schutting plaatst. Rijdende naar Rechter meester John op tv Reid reist naar af naar met Vlaardingen om bij beide buren poolshoogte een te van nemen.

Jarenlang is er een niets aan het de hand tussen Trudy door Dekker en haar door buren meneer van Collée en mevrouw op Hundman. Tot Ron van tijdens der Schaaf in in 1998 van bij Trudy op komt wonen. Jarenlang is van er niets aan de met hand tussen Trudy uit Dekker en haar van buren meneer Collée en op mevrouw op Hundman. Tot de Ron van der Schaaf in 1998 op tv bij Trudy komt naar wonen. De buurmannen met kunnen niet tijdens met elkaar uit communiceren en een de irritaties stapelen op tv zich al snel op. Zoals het met een mos op het dak de van Collée wat zo door de tuin van de de buren het inwaait. En het dan het ergste probleem op tv is de stankoverlast. Als de Ron een en Trudy in 2008 een tijdens nieuwe uit keuken laten plaatsen, krijgen zij kort de daarna in last van naar geurtjes van de buren. in De aardappel- uit en sigarenlucht dringt naar via de afzuigkap hun op tv woonkamer binnen. Trudy raakt uit zelfs zo gestrest van met de lucht naar dat ze op tv haar middagdutje in het de garage moet doen. naar Meester Reid reist af van de naar Medemblik om de tijdens zaak op te van lossen.

Al bijna met vijftig een jaar woont het echtpaar de Van der Leij uit een Assen naar in volle tevredenheid van op de Eschstraat. Zij hebben op alleen een probleem met op tv de uit buren Ineke en Jeroen. tijdens Al bijna vijftig de jaar in woont het echtpaar Van der een Leij uit Assen naar naar volle tevredenheid naar op de tijdens Eschstraat. Al bijna even lang in maken zij naar gebruik van hun recht een van overpad om op met hun door kliko's via hun op verhuurde woning en dan een zo op via de achtertuin van het Ineke Bouma en op tv haar vriend tijdens bij de openbare weg te uit komen. Daar zit een op 'm nou precies het met probleem. Ineke en Jeroen met zijn dat zat, door helemaal omdat dat hele met recht van een overpad niet eens naar beschreven staat uit in hun naar koopakte.

In op het Friese Nijehaske komt regelmatig uit de de Berenburger op tafel bij Eddy op tv Koning van en zijn buren. Alles kunnen van ze samen bespreken, op behalve als door het gesprek op het de recht van overpad het aankomt. In op het Friese in Nijehaske komt een regelmatig de Berenburger gezellig tijdens op tafel bij een Eddy Koning en zijn het buren tijdens Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen een ze samen tijdens bespreken, behalve als het een gesprek uit op het recht van het overpad aankomt. Of zoals op op tv ze in Friesland zeggen: Recht van het reet. Dan barst tijdens de bom. De op tv familie Koster in moet over het de pad van Eddy Koning tijdens om in in hun op zelf gebouwde garage te komen, uit maar van Koning blijft volhouden dat zij daar met het geen recht op hebben. Zijn ouders op tv voerden al door een jarenlange het strijd hierover, en nu Koning met het van ouderlijk huis het heeft overgenomen, is uit dat niet ineens door anders. Er is geen recht van een reet aldus Koning. van door Dit gaat behóórlijk op ten koste van naar het ooit zo goede tijdens contact.

De heer een en mevrouw Vermeulen van wonen heel een tevreden in een een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. op Maar twee in dingen verstoren op sinds enkele jaren behoorlijk naar hun woongenot en dat met zijn de uit een de op kluiten gewassen klimop en een tijdens enorm hoge oude op muur tussen de op tuinen. De van klimop de hangt aan de zes meter hoge op tv muur en van veroorzaakt in behoorlijke schade, volgens de familie Vermeulen. het En die muur de is ook van veel op te hoog, vinden ze. met Buurvrouw Wendy vindt het de allemaal onzin, op ze houdt van met de klimop en van de de in mooie monumentale muur. Beiden mogen tijdens pertinent niet weg! met Meester Reid reist af het naar Nijmegen naar om deze oude een muur door en klimop te met bekijken.

Hennie en in Louise huren van al zeventien jaar een door piepklein gedeelte van op tv de boerderij van Theo een op Schepper op het naar platteland. Al vrij snel gaat door het met mis en is van he... Hennie en Louise een huren al naar zeventien jaar een piepklein gedeelte van van de boerderij naar van Theo een Schepper op het platteland met in met Wehl. Al vrij snel gaat door het mis uit en is uit het een en al ellende van tussen de in twee partijen. Vernielingen, het mishandelingen, dreigementen en zelfs schieten de een met een luchtbuks is vrijwel dagelijkse tijdens kost. En toch het zeggen Hennie en door Louise op tv een paradijsje op aarde te in uit hebben gevonden, waar ze met tijdens geen mogelijkheid meer uit weg willen. Maar op meneer Schepper eist dat op ze per uit direct vertrekken, hij is een naar hun getreiter meer dan zat. een De hulp van De de Rijdende Rechter wordt in ingeroepen om met de boel tussen naar de huurbaas en de het huurders te op tv sussen.

Bij een flinke naar een regenbui breekt het de angstzweet bij meneer Van de het Kamp uit. De het dakgoten van zijn buurman door Cohen op tv worden naar zijn het idee zo het slecht onderhouden. Bij de een flinke regenbui op breekt het angstzweet met bij meneer Van tijdens de Kamp uit. De dakgoten met van zijn buurman Cohen van uit worden naar zijn idee door zo slecht door onderhouden dat de kans op lekkages op en overstromingen heel het groot de is. Daarbij liggen van hun huizen tijdens op het laagste punt van door de straat waardoor zij naar door sowieso heel veel van wateroverlast ondervinden, aldus Van de in Kamp. Cohen met vindt het een onzin, hij laat zijn dakgoten wel door drie keer per uit jaar schoonmaken. de Hij vindt op tv de buurman gewoon een een oude zeur. Rijdende Rechter op tv meester John van Reid klimt de ladder met op om de door op dakgoten van de buurmannen grondig op tv te de inspecteren.

Als Ruben uit Hulzebosch met zijn jonge met gezin in verhuist naar op tv zijn nieuwe woning in van Hengelo, stuit hij op allerlei uit gebreken. Als Ruben tijdens Hulzebosch van met zijn jonge gezin met verhuist naar in zijn nieuwe woning in op tv Hengelo, stuit naar hij op allerlei in gebreken. Tijdens het in verbouwen ontdekt hij al snel het uit de klimop van buurman Vos de op zijn in eigen buitenmuur. van Deze groene plant tijdens komt letterlijk en figuurlijk tussen hen een met in te staan. Want volgens de Hulzebosch tijdens veroorzaakt dat groene plakkaat uit namelijk flinke schade aan de zijn woning. met De klimop moet weg. Onzin, in vindt door meneer Vos. Bovendien, die uit klimop hangt een daar al jaren het en is prachtig. Een van normaal gesprek van is niet meer op tv mogelijk, dus schakelt door Hulzebosch meester Reid in tijdens om het op te naar in lossen.

Buurmannen Tinus van door naar der Weide en Reyer van uit den Bosch gaan ondanks op tv door hun verschillen prima met elkaar op om. op tv Tot Reyer wel heel lang wacht de met het naar snoeien va... Tinus van op tv der Weide de heeft uit last van de met heg van buurman Reyer van den tijdens Bosch die hij een volgens Tinus niet de in onderhoudt. Als Tinus Reyer confronteert naar gaat het mis tussen uit de buurmannen. Mr. op tv door Reid komt in door actie.

Ruud het van Midden uit uit Snelrewaard bouwt door een schuur met toestemming van het beide buren op de de erfgrens. Alles gaat met voorspoedig van tot blijkt tijdens dat Van Midden de over d... Ruud van een Midden kreeg een van zijn buren Vlooswijk en Den op Hartog toestemming uit om een naar schuur op de in erfgrens te bouwen, een maar tot op hun grote schrik bouwde Van tijdens Midden een hem over de erfgrens. door Expres, denken uit de buren. Ze voelen zich misbruikt. de Kan mr. de Reid op tv het oplossen?

september 2017
11-04-2017 22:20

Slot: De rijdende rechter

De Rijdende Rechter - Oost, west, asbest

In de laatste aflevering van De Rijdende Rechter meneer en mevrouw Tidu. Zij hebben in Twekkelo een behoorlijke lap tuingrond op de kop weten te tikken. Nu zij van hun welverdiende pensioen genieten, kunnen ze zich daar lekker uitleven met ...

04-04-2017 22:20

Haags gekronkel

De Rijdende Rechter - Haags gekronkel

De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zomaar uit de lucht op zijn terras. Zijn buurman heeft namelijk een nogal uit de kluiten gewassen kronkel-iep in zijn tuin staan. De paastakken vallen bij meneer Lemmens uit Den Haag zoma...

28-03-2017 22:20

Alle hegjes op een stokje

De Rijdende Rechter - Alle hegjes op een stokje

'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als buurman Buis over de schutting hangt en naar haar zit te gluren. 'Buurvouw, zal ik u even insmeren?' Volgens mevrouw Kumutat krijgt ze dit te horen als b...

21-03-2017 22:20

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. De 28-jarige Kevin Echthuizen koopt vor...

07-03-2017 22:20

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als doula, life coach en afscheidsbegeleider, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedr...

28-02-2017 22:20

Niet voor te stellen

De Rijdende Rechter - Niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is...

21-02-2017 22:20

Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter - Niet luchten of zien

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen. Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren meneer Collée en ...

14-02-2017 22:20

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. Zij hebben alleen een probleem met de buren Ineke en Jeroen. Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar voll...

07-02-2017 22:20

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger op tafel bij Eddy Koning en zijn buren. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger...

31-01-2017 22:25

Muurvast

De Rijdende Rechter - Muurvast

De heer en mevrouw Vermeulen wonen heel tevreden in een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun woongenot en dat zijn de uit de kluiten gewassen klimop en een enorm hoge oude muur tus...

20-12-2016 22:20

Huurhorror

De Rijdende Rechter - Huurhorror

Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van Theo Schepper op het platteland. Al vrij snel gaat het mis en is he... Hennie en Louise huren al zeventien jaar een piepklein gedeelte van de boerderij van...

13-12-2016 22:20

Nattigheid

De Rijdende Rechter - Nattigheid

Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten van zijn buurman Cohen worden naar zijn idee zo slecht onderhouden. Bij een flinke regenbui breekt het angstzweet bij meneer Van de Kamp uit. De dakgoten ...

06-12-2016 22:20

Klim-er-es-op

De Rijdende Rechter - Klim-er-es-op

Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Als Ruben Hulzebosch met zijn jonge gezin verhuist naar zijn nieuwe woning in Hengelo, stuit hij op allerlei gebreken. Ti...

29-11-2016 22:20

Groen zien

De Rijdende Rechter - Groen zien

Buurmannen Tinus van der Weide en Reyer van den Bosch gaan ondanks hun verschillen prima met elkaar om. Tot Reyer wel heel lang wacht met het snoeien va... Tinus van der Weide heeft last van de heg van buurman Reyer van den Bosch die hij vo...

22-11-2016 22:25

De driehoeksverhouding

De Rijdende Rechter - De driehoeksverhouding

Ruud van Midden uit Snelrewaard bouwt een schuur met toestemming van beide buren op de erfgrens. Alles gaat voorspoedig tot blijkt dat Van Midden over d... Ruud van Midden kreeg van zijn buren Vlooswijk en Den Hartog toestemming om een schu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 267
  • Laatste uitzending op 29-08-2017 om 09:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord