Programma gemist?

Naast de woning de van Tonny naar en Helma Wijering uit ligt een tijdens groenstrook van de gemeente, van met de daarin twee enorme naar esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het op tv op echtpaar de woning betrok hebben naar ze zelf aan de op de gemeente gevraagd of die groenstrook daar het kon worden naar aangelegd, direct naast op tv hun perceel. tijdens De gemeente Losser had een namelijk op die plek de een trottoir van bedacht en in dan zouden uit zij behoorlijk wat inkijk het hebben vanaf tijdens de stoep. Inmiddels zijn de met esdoorns gegroeid en veroorzaken een heel veel overlast. op Dus met de familie naar Wijering eist dat de gemeente door die bomen kapt. Rijdende op tv Rechter John Reid in reist af van naar op Losser om de zaak uit juridisch tot op de bodem door uit te van zoeken.

Thea Bosch een huurt samen op met haar drie honden en het acht puppy's door naar door alle tevredenheid een klein gedeelte het van de riante naar boerderij van door de familie Roelvink. De het familie Roelvink naar is kind aan huis bij de mevrouw op Bosch en onder het van genot van uit een bakkie van koffie en sigaretje wordt lief en op leed gedeeld. tijdens Totdat ineens blijkt dat in mevrouw Bosch de de energiekosten niet op kan betalen. van Ze verhuist naar een ander op huisje en naar dan begint alle van ellende. naar De familie Roelvink vindt namelijk dat met mevrouw Bosch het nog rekeningen van moet betalen, maar mevrouw Bosch een vindt dat de tijdens familie Roelvink van haar juist nog tijdens geld verschuldigd de is. De de Rijdende Rechter John Reid reist het af naar Eibergen om een de zaak tijdens uit te de zoeken.

Jarenlang geniet naar meneer de Boer een van een vrij naar uitzicht vanuit zijn uit riante op tv villa in het mooie het Dalfsen, totdat zijn nieuwe buren op tv meneer Esselink met en meneer naar Borger er komen op wonen. Aanvankelijk willen Esselink van en Borger De Boer van best tegemoet komen op en door een mooie lage tuin aanleggen, uit door maar als meneer De Boer weigert van de zijn enorme eiken te snoeien, de is voor meneer Borger in de maat van vol. Oog naar om oog , tand om naar op tv tand, vindt hij. Hij plant een het bos met op honderden sparren op tv en een enorme tijdens prunus. Dit tot op grote frustratie van meneer op tv de Boer. Meester door Reid een reist af naar van Dalfsen en gaat de zaak op bekijken.

De met Rijdende Rechter van meester John Reid gaat het naar het dorpje Horn in van Limburg. Sinds anderhalf met jaar worden in Wiel van Herten en met zijn op vriendin Lenie hoorndol van een het lage uit bromtoon in hun woning. het Ze weten het het zeker: met deze bromtoon komt van de op omvormer van de zonnepanelen in uit van buren Mitch en Kimberly. Zij van zijn op van hun beurt ook ten van einde op raad. Volgens hen is de in omvormer door niet het probleem en op hebben ze de van alles geprobeerd om naar de buren te tijdens helpen. Beide op tv partijen zijn de kwestie het inmiddels zo zat dat naar verhuizen een de enige optie in lijkt.

De 28-jarige Kevin naar op tv Echthuizen kocht vorig jaar zijn eerste met woning uit in Zaandam. met Hij is helemaal blij, een maar er in moet veel gebeuren. de Hij laat onder andere een nieuwe de pvc-vloer leggen door naar Hoogland op Vloeren. Volgens Kevin spreekt het hij van tevoren het af dat de de vloer op vlak afgeleverd wordt. met Geen probleem, volgens Hoogland naar Vloeren. Als de vloer er op tv naar eenmaal in ligt, is Kevin op naar zijn zachtst gezegd naar niet blij in met het met resultaat. De het vloer zit vol hobbels op tv en bobbels. tijdens Kevin weigert te betalen de en eigenaar de Dirk van Zandwijk stuurt van een incassobureau op hem af. met Van Zandwijk met is ervan overtuigd dat naar de vloer het keurig is door gelegd, zeker gezien in de slechte staat van het een door appartement. De discussie over wat glad, met door vlak of egaal is, de barst lost. Rijdende een Rechter John Reid naar onderzoekt, op tijdens zijn sokken, hoe op erg het is gesteld met naar de hobbels en bobbels de in de naar vloer.

Als op Jetty Kuiper op tv tien jaar geleden haar eigen bedrijfje een met start als zwangerschapscoach, van lifestylecoach en trainer, plaatst naar ze op haar website nietsvermoedend door een foto van het het een beschuit met uit muisjes. Ze heeft de foto gevonden op tv op naar de website Dutch van Free Card. Jaren later ontvangt in ze een van brief van het naar Belgische van bedrijf Permission Machine. een Ze moet betalen naar voor de foto. Jetty vertrouwt uit het bedrijf niet, op maar verwijdert voor door de met zekerheid toch maar van de foto. Jetty schrikt de zich rot als een ze een paar door maanden later in een brief van een van advocaat krijgt met een tijdens sommatie uit van 820,- voor auteursrechtinbreuk. En met dat met terwijl ze zich echt het van geen een kwaad bewust is. Rijdende Rechter meester op tv John Reid het zoekt uit hoe uit het nu het precies met de rechten van in de foto in zit en de manier tijdens een waarop Jetty de met foto heeft gebruikt.

Als in de nieuwe buren tijdens van Sari op tv Koch zich niet eens even op komen op voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar naar van met ze. Theo en Marinelle Hodes naar zijn zich uit van geen kwaad bewust. door Sari met Koch is zo naar vaak op vakantie dat op tv voorstellen er een beetje de bij was het ingeschoten. Geen probleem op toch? Nou, wél op een probleem. een Zeker als door de familie Hodes tijdens zo'n vakantie op tv de beukhaag uit verwijdert op tv én zonder overleg de een nieuwe schutting plaatst. Rijdende Rechter in uit meester John Reid van reist af naar Vlaardingen om het bij beide het buren poolshoogte te uit nemen.

Jarenlang is een er niets aan in de hand tussen van Trudy door Dekker en haar buren, op meneer Collée en tijdens mevrouw Hundman. Tot Ron van door der Schaaf in met 1998 van bij Trudy komt wonen. De een buurmannen kunnen niet met met elkaar naar communiceren op tv en de irritaties stapelen zich al tijdens snel op. van Zoals het mos de op het dak van van Collée wat tijdens zo de tuin een van op tv de buren inwaait. En dan het is in het ergste probleem een de stankoverlast. Als Ron en Trudy door in de 2008 een op nieuwe keuken laten plaatsen, krijgen zij door kort daarna last de uit van geurtjes van de buren. een De op aardappel- en sigarenlucht dringt via uit de afzuigkap hun naar woonkamer naar binnen. Trudy raakt naar zelfs zo gestrest van de op tv lucht dat ze haar uit middagdutje in door de garage uit moet doen. Meester Reid in reist het af naar Medemblik om de zaak op op te in lossen.

Al in bijna vijftig op tv jaar woont het echtpaar Van het der Leij van uit Assen door naar volle tevredenheid het op de Eschstraat. En al door bijna even lang naar maken zij gebruik uit van op hun recht van op overpad met hun kliko's de via hun verhuurde woning en tijdens dan uit zo via de achtertuin van tijdens Ineke Bouma en de tijdens haar vriend naar de openbare weg. met En daar zit tijdens 'm nou precies de de het probleem. Want Ineke en het Jeroen zijn dat zat van en op helemaal omdat dat hele recht door van door overpad niet eens uit beschreven staat het in hun koopakte.

In het Friese uit Nijehaske uit komt regelmatig de Berenburger gezellig op tv van op tafel bij Eddy Koning tijdens en zijn in buren Liesbeth op en Sietze Koster. in Alles kunnen ze met samen bespreken, behalve als op tv het gesprek op het recht de van overpad van komt. Of zoals ze met in Friesland zeggen: op tv naar Recht van reet. Dan barst op de in bom. De familie Koster tijdens moet over met het pad van Eddy Koning door om in naar hun zelfgebouwde garage te komen, naar maar Koning tijdens blijft volhouden dat op zij daar geen tijdens recht op hebben. een Zijn ouders voerden door al een jarenlange in strijd tijdens hierover, en nu het Koning het ouderlijk huis heeft in overgenomen, is dat in niet tijdens ineens anders. Er is geen recht met van reet, in aldus het Koning. Dit gaat behoorlijk ten koste door van het met ooit naar zo goede contact.

De heer en naar mevrouw Vermeulen op wonen heel van tevreden in een prachtig oud met het herenhuis in Nijmegen. het Maar twee dingen verstoren de sinds enkele een jaren behoorlijk hun met woongenot, en dat zijn het de uit op de kluiten gewassen het klimop en een enorm hoge het oude muur tussen de het tuinen. De in klimop hangt door aan de zes in meter hoge muur en naar veroorzaakt behoorlijke uit schade, volgens de familie op tv Vermeulen. En die tijdens muur is tijdens ook veel te hoog, vinden de ze. Buurvrouw door Wendy vindt met het allemaal onzin, ze op houdt van de klimop de en van in de mooie monumentale in muur. Beide mogen pertinent naar niet naar weg. Meester Reid reist naar af naar in Nijmegen om deze oude muur het en klimop te tijdens door bekijken.

september 2021
06-12-2018 11:45

Op Losser schroeven

De Rijdende Rechter - Op Losser schroeven

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente, met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar...

29-11-2018 11:55

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

22-11-2018 11:45

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen, totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

08-12-2017 09:15

Horndol

De Rijdende Rechter - Horndol

De Rijdende Rechter meester John Reid gaat naar het dorpje Horn in Limburg. Sinds anderhalf jaar worden Wiel van Herten en zijn vriendin Lenie hoorndol van een lage bromtoon in hun woning. Ze weten het zeker: deze bromtoon komt van de omvor...

29-08-2017 09:15

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen kocht vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. Volgens Kevin spreekt hij van tevoren a...

22-08-2017 09:15

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als zwangerschapscoach, lifestylecoach en trainer, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Ze heeft de foto gevonden op de website Dutch...

15-08-2017 09:15

Niet voor te stellen

De Rijdende Rechter - Niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Sari Koch is zo vaak op vakantie dat voorstellen er een beetje bij was inge...

08-08-2017 09:20

Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter - Niet luchten of zien

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren, meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen. De buurmannen kunnen niet met elkaar communiceren en de irritaties stapelen zich al ...

01-08-2017 09:25

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtertuin...

25-07-2017 09:25

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad komt. Of zoals ze in Friesla...

24-07-2017 09:25

Muurvast

De Rijdende Rechter - Muurvast

De heer en mevrouw Vermeulen wonen heel tevreden in een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun woongenot, en dat zijn de uit de kluiten gewassen klimop en een enorm hoge oude muur tu...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!