Programma gemist?

Ben Jeuring op tv laat in juli 2017 het een door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. naar de Hij betaalt direct contant. Vervolgens uit stuurt Zuidema een uit rekening van nog uit eens 686,99 euro. Zuidema de zegt tijdens een fout te hebben tijdens gemaakt in de factuur, op maar het een is altijd in al duidelijk geweest hoeveel uit zijn schutting in per vierkante meter kost. Jeuring door weigert te betalen, van hij door heeft alles al afgerekend. tijdens Zuidema is er in zo klaar mee op dat hij uit eind augustus zijn in medewerkers de opdracht op geeft om vier schuttingdelen door uit op de tuin van Jeuring te verwijderen. in Die zijn van nooit betaald, op tv dus wettelijk nog op van Zuidema, is de zijn redenering. Meester John Reid het naar reist af naar Assen om te met bepalen wat er uit met de een schuttingdelen en de een rekening een moet gebeuren.

Gerhard Pril is door door meer dan 25 jaar lid een van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. van Hij vist de al van die jaren op op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel in direct aan de door oever. Sinds een met aantal tijdens jaar zijn in er steigers geplaatst rondom door zijn favoriete visvijver van Het Karperputje. in Alle vissers moeten nu het vanaf een steiger vissen, maar tijdens tijdens dat kan hij niet met zijn van ouderwetse visgerei. Hans een Dings is de voorzitter tijdens van de hengelsportvereniging. Die naar steigers hebben zij in moeten plaatsen ter versteviging van in de oevers, die met langzaamaan het tijdens water de in verdwijnen. De vereniging wil juist van de mooie visplek van behouden. tijdens Meneer Pril voelt zich op weggepest. naar Waarom kan zijn plekje niet op blijven zoals die naar is? De Rijdende Rechter door op reist af naar Veldhoven om zelf het in een hengel uit op tv te gooien in het met Karperputje.

De op jonge ouders met Edward en Michella zijn helemaal in in hun nopjes als het ze voor naar 1.500 euro een door oude stacaravan op van de het kop tikken. Eindelijk naar een plek in van de buurt waar ze een met hun dochtertje vakantie kunnen op tv op vieren. De schrik op tv zit er dan ook goed in een als na uit een fikse regenbui de met caravan lekt. de En niet zo'n met beetje ook, in hele stralen het komen naar beneden. Als ze het Alex Weekhout een bellen, degene van wie ze naar hem op hebben gekocht, moet door hij er tijdens niks van weten. Komen ze het na de drie maanden mee! Sterker nog, ze naar waren al tijdens begonnen met klussen de voordat er betaald was, een en daarbij zijn het op er spullen uit de caravan op tv verdwenen. Wie probeert wie op tv nu een oor op tv in aan te naaien? De naar Rijdende Rechter, het meester John Reid, zoekt uit wie tijdens er tijdens juridisch gezien in gelijk heeft.

De 83-jarige naar Dirk met Velkers woont al jaren rustig in de tijdens het Friese Oosterstreek, tot hij nieuwe uit buren van krijgt. Hij hoort meteen geruchten het uit van de buurt op tv dat de nieuwe van buurman er eentje is 'om voor tijdens op door te passen'. Niet alleen komt door na in een verbouwing de afwatering in van op de buurman uit op zijn de grond, tevens staat uit de schutting op tv scheef én heeft de buurman op zijn schuurtje naar overgebouwd. Buurman Jan Oost door heeft zijn in eigen kant van naar het verhaal. Dirk door heeft juist een met stukje grond van hém het gepikt. En dan in die struiken, een Dirk moet de van boel bijhouden en in zorgen op tv dat zijn struiken niet overhangen. En naar het die grote boom die voor van overlast zorgt moet de ook weg. naar Inmiddels maken tijdens deze krasse knarren elkaar in al jaren het leven tijdens zuur en de zelfs een vechtpartij gaan in zij niet door uit de weg. De hoogste naar tijd voor de op tv Rijdende Rechter meester op tv in John Reid om tussenbeide te door komen.

Jarenlang een geniet meneer de Boer van een een door vrij uitzicht vanuit zijn riante in villa door in het mooie op tv Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren, uit het meneer Esselink en meneer Borger, er op komen wonen. Aanvankelijk tijdens willen Esselink en naar Borger tijdens De Boer best tegemoet komen naar en uit een mooie op lage tuin aanleggen. Maar als meneer naar De Boer weigert de zijn enorme het eiken te snoeien, tijdens is door voor meneer Borger de maat op tv vol. op tv Oog om oog , tand het om tand, vindt op hij. Hij de plant een bos de met honderden sparren en een in de enorme prunus. Dit tot een grote frustratie van meneer de het naar Boer. Meester Reid uit reist af naar Dalfsen uit en gaat de zaak uit bekijken.

De buren Leeijen in en het Erens in Kerkrade hebben van hele verschillende op tv tuinen. Sandra Leeijen zit het midden in een van verbouwing op en daarom is haar tuin tijdens nog verre tijdens van af. Bij tijdens meneer Erens door is alles netjes door aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een het een enorm conflict. Meneer door Erens probeert op allerlei op manieren het van onkruid van tijdens de buren uit uit zijn tuin te op tv weren. Daarnaast hebben van de twee ook ruzie over op tv het door gebruik van de oprit en een met busje voor de het door raam. En dan tijdens die erfgrens, die klopt op ook al het niet.

Janneke uit Smit uit op Oude Pekela ergert van zich al jaren aan een het stuk grond naast het haar huis. Brandnetels, het distels en ander onkruid van een tiert daar welig. het De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet een tijdens thuis als Janneke bij in hem klaagt. Hij vindt op dat zij de niks te door zoeken heeft op zíjn stuk grond. met tijdens En dat haar de dochtertje van vijf jaar daar tijdens af de en toe speelt en naar zich kan bezeren de aan de uit troep en uitstekende pinnen van op het perceel is een toch niet zijn met probleem?? met Janneke Smit schakelt de Rijdende het Rechter in om een het slepende conflict te op tv door beslechten.

Al naar jarenlang klaagt een het echtpaar Verweij uit over gevaarlijke bomen die dichtbij hun op huisje staan op op door Bungalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. Tijdens met een op tv winterstorm gebeurt dan ook op tv precies dát waar ze het bang de voor zijn: er valt een naar spar het bovenop hun huis. een De VVE van het op park is van aansprakelijk, vindt de familie Verweij tijdens en het moet de kosten betalen van die hun verzekering niet in dekt, uit namelijk 250 euro het eigen risico. 'Onzin', zegt tijdens de met VVE, 'wij zijn niet eens aansprakelijk een gesteld een door het echtpaar'. Rijdende Rechter naar het John Reid onderzoekt met het kadaster op tv óf de door boom wel op de met grond in van het park stond. Alleen op dan kan het tijdens park op tv misschien aansprakelijk worden op tv gehouden voor de op tv schade.

Mevrouw de Kolijn woont naar alle tevredenheid van van in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. tijdens Nu ze de een beetje uit op leeftijd komt, gaat het tijdens lichamelijk hier en op tv daar door wat minder. Om door toch lekker zelfstandig haar boodschappen in met het dorp te van kunnen tijdens doen, schaft zij op een scootmobiel aan via de Marktplaats. Omdat naar er in de naar ruime, gemeenschappelijke hal al zo'n op tv booster staat, parkeert de zij die van een tijdens haar daarnaast. Maar dan ontstaat tijdens er vrijwel direct een met enorm conflict met met het bestuur tijdens van de Vereniging Van tijdens Eigenaren. Het is van verboden op tv om die booster in de op hal te parkeren. tijdens Dat ding uit moet de onmiddellijk weg. Meester John in Reid gaat uit met behulp van een aantal deskundigen een het onderzoeken of die scootmobiel van mevrouw door het Kolijn illegaal geparkeerd met staat.

Christine uit Vervliet en haar op tv man Georges tijdens Mouhssine El Alaoui in lopen al jaren zonder problemen door het de tuin op tv van de buren. een Totdat van de nieuwe bewoners tijdens Linda en Jeffrey Jansen er op tv komen op tv wonen. Linda kan namelijk niet het tegen een veel prikkels en vindt het vervelend van dat op tv de buren te pas uit en te onpas door van haar tuin lopen. in Ook vinden naar Jeffrey en Linda dat van op tv George en Christine vaak door luidruchtige feestjes houden. De naar boel escaleert. Zo uit erg zelfs dat de met buurvrouwen elkaar in op tv de haren vliegen. van Mr een Reid reist af naar door Raamsdonk van om de kwestie te tijdens onderzoeken.

In het de Friese Nijehaske komt het regelmatig de Beerenburger gezellig het op tafel bij in Eddy met Koning en zijn buren uit Liesbeth en Sietze door Koster. op tv Alles kunnen ze samen bespreken, met behalve als op tv het gesprek op het recht van van overpad de aankomt. uit Of zoals ze in Friesland zeggen: met naar recht van reet. Dan barst de door door bom. De familie op tv Koster moet over het pad van het een Eddy Koning om tijdens in hun zelfgebouwde op tv garage te komen, maar Koning blijft op tv volhouden dat het zij daar geen het recht op met hebben. Zijn ouders voerden het al een jarenlange het strijd een hierover, en nu Koning het ouderlijk met huis op heeft overgenomen, is door dat niet het ineens anders. Er is geen recht met met van reet, aldus in Koning. Dit gaat behóórlijk ten koste op van een het ooit zo goede een contact.

Al bijna vijftig uit jaar van woont het echtpaar op tv Van der een Leij uit Assen naar op tv volle tevredenheid met op de Eschstraat. En uit al bijna even met lang maken een zij gebruik van hun recht tijdens van van overpad om met hun kliko's het via hun verhuurde van woning en dan zo uit via van de achtertuin met van Ineke Bouma en met haar vriend naar de openbare uit weg. op En daar zit 'm nou op tv op tv precies het probleem, van want Ineke en Jeroen zijn dat op tv zat naar en helemaal naar omdat dat hele recht van het overpad niet eens beschreven een staat in tijdens hun op tv koopakte.

Hans in Hermse en William Jansen wonen het op tv samen in hun op tv appartement in Tilburg. uit In de woning zijn de veel ramen waar ze naar overal door dezelfde gordijnen voor willen in hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze een op tv exemplaren en gaan op zoek naar naar een naaiatelier om in ze te op laten vermaken. de Erdogan Develioglu en Joan de op tv op Kort werken samen bij Kledingreparatie van Develiolgu, waar ze ook het gordijnen op maat het maken. naar Ze nemen de het klus aan en gaan uit aan de slag. Na van de eerste keer van uit vermaken zijn de in mannen zeer ontevreden. De gordijnen naar zijn schots in en scheef. tijdens Develioglu probeert het nog uit een paar keer, door maar krijgt het niet voor door tijdens elkaar de mannen tevreden te uit stellen. Meester tijdens John Reid reist af naar op Tilburg in om de litigieuze gordijnen uit te naar beoordelen.

Mevrouw Duyts slaapt tijdens in een een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. het Tenminste, van zo ervaart zij dat. In werkelijkheid een woont tijdens zij in met een rijtjeshuis in Capelle aan van den IJssel. Mevrouw Duyts door wordt helemaal door gek van op het lawaai. Haar buren, de op het familie Albersen, snappen er niets van. met Zij in worden verdacht van de van herrieproductie, maar houden vol uit tijdens onschuldig te zijn. De Rijdende Rechter op John een Reid reist met af naar Capelle het aan den IJssel om de tijdens zaak uit te door zoeken.

Maurice van der naar Bijl op tv en Ethol Rozendaal zijn uit al tijdens tien jaar goede buren. Dit in verandert van de de een op de andere een dag de als Van op tv der Bijl de auto tijdens van zijn buurvrouw leent. van Hij krijgt een naar botsing met naar een andere auto, maar durft op tijdens dit niet direct op op te biechten. het Mevrouw Rozendaal schakelt uit haar verzekering in. Als door ze de schade naar wil laten in uitbetalen door de verzekering gaat ze tijdens er door vijf schadevrije jaren op van achteruit met én ze krijgt een enorme premieverhoging. de Van der met Bijl betaalt niets, een ze moet door maar overstappen naar een een goedkopere verzekeraar. met Rijdende Rechter van John Reid duikt het verzekeringsrecht in door tijdens voor een glashelder een oordeel.

april 2021
29-08-2019 13:50

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

22-08-2019 13:20

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

15-08-2019 13:20

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1.500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in a...

08-08-2019 13:55

Oosterstreken

De Rijdende Rechter - Oosterstreken

De 83-jarige Dirk Velkers woont al jaren rustig in het Friese Oosterstreek, tot hij nieuwe buren krijgt. Hij hoort meteen geruchten uit de buurt dat de nieuwe buurman er eentje is 'om voor op te passen'. Niet alleen komt na een verbouwing d...

01-08-2019 13:50

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren, meneer Esselink en meneer Borger, er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet ko...

25-07-2019 14:20

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

18-07-2019 14:20

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

11-07-2019 14:20

Geen fijne spar

De Rijdende Rechter - Geen fijne spar

Al jarenlang klaagt het echtpaar Verweij over gevaarlijke bomen die dichtbij hun huisje staan op Bungalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm gebeurt dan ook precies dát waar ze bang voor zijn: er valt een spar bovenop h...

04-07-2019 13:50

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

27-06-2019 13:50

Waar is dat feestje?

De Rijdende Rechter - Waar is dat feestje?

Christine Vervliet en haar man Georges Mouhssine El Alaoui lopen al jaren zonder problemen door de tuin van de buren. Totdat de nieuwe bewoners Linda en Jeffrey Jansen er komen wonen. Linda kan namelijk niet tegen veel prikkels en vindt het...

20-06-2019 13:45

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Beerenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. Of zoals ze in Fri...

13-06-2019 13:50

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad om met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtert...

06-06-2019 13:50

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

20-12-2018 11:50

Capelse kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de f...

13-12-2018 11:45

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!