Programma gemist?

Mevrouw Duyts in slaapt met in een oorverdovende, lawaaiproducerende naar fabriek. Tenminste, van zo ervaart zij dat. het In werkelijkheid woont zij in het een in rijtjeshuis in Capelle aan den met IJssel. Mevrouw Duyts in wordt helemaal naar gek van het op lawaai. Haar in buren, de familie Albersen, met snappen er in niets van. Zij worden op tv verdacht van van de herrieproductie, maar houden vol door op onschuldig te zijn. De Rijdende door Rechter John Reid met reist af naar Capelle in aan den in IJssel om op tv de zaak in uit te zoeken.

Maurice van der in Bijl en Ethol met Rozendaal op tv zijn al tien jaar goede in buren. Dit verandert op van met de een op de andere tijdens de dag als Van uit der Bijl de auto van tijdens zijn buurvrouw het leent. Hij de krijgt een botsing met een andere van auto, maar durft in het dit niet direct van op te biechten. Mevrouw door Rozendaal schakelt haar verzekering in. op tv met Als ze de schade wil laten door uitbetalen door de met verzekering gaat met ze er vijf schadevrije tijdens tijdens jaren op achteruit én op tv ze krijgt een uit enorme premieverhoging. Van der Bijl een betaalt niets, op tv ze moet maar het overstappen naar een goedkopere het verzekeraar. door Rijdende Rechter tijdens John Reid duikt het verzekeringsrecht in in voor de een glashelder uit oordeel.

Naast van de woning van Tonny van en Helma Wijering ligt op tv een een groenstrook van de gemeente, met de daarin op tv twee enorme op tv esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden het toen het echtpaar door de woning betrok hebben ze van van zelf aan de gemeente gevraagd of van die met groenstrook daar kon het worden aangelegd, tijdens direct naast hun perceel. op De gemeente Losser naar had namelijk op die door plek een op trottoir bedacht en dan zouden door op tv zij behoorlijk wat inkijk hebben vanaf een de stoep. Inmiddels op tv zijn de op tv esdoorns gegroeid en veroorzaken de van heel veel overlast. Dus de familie uit Wijering een eist dat de gemeente in die bomen de kapt. Rijdende Rechter John Reid van uit reist af naar Losser om van de zaak het juridisch tot op de op tv bodem uit met te zoeken.

Thea Bosch huurt de samen met uit haar drie honden van en acht puppy's naar op alle op tv tevredenheid een klein gedeelte van van door de riante boerderij van van de familie Roelvink. De familie het Roelvink is kind met in aan huis bij mevrouw Bosch en in op tv onder het genot van een een bakkie naar koffie en sigaretje wordt met lief en in leed gedeeld. Totdat van ineens blijkt dat mevrouw Bosch de naar energiekosten niet van kan betalen. Ze verhuist op tv naar van een ander huisje en tijdens dan begint alle door ellende. De familie met Roelvink vindt namelijk dat op mevrouw een Bosch nog de rekeningen moet betalen, maar mevrouw een Bosch vindt het dat de een familie Roelvink haar juist nog het geld verschuldigd is. in De Rijdende Rechter een John Reid de reist af door naar Eibergen om de door zaak uit te tijdens zoeken.

Jarenlang de geniet meneer de Boer van uit een in vrij uitzicht op tv vanuit zijn riante villa in de het een mooie Dalfsen, totdat zijn nieuwe buren het meneer Esselink in en meneer Borger door er komen wonen. Aanvankelijk in willen met Esselink en Borger door De Boer best tegemoet de komen uit en een mooie het lage tuin aanleggen, maar uit als meneer De van Boer weigert de zijn enorme eiken te door snoeien, is voor meneer Borger uit de maat op tv vol. door Oog om oog , tand van om tand, tijdens vindt hij. Hij uit plant een bos van met honderden de sparren en een op enorme prunus. Dit tot in grote frustratie van meneer de naar Boer. Meester naar Reid op tv reist af naar Dalfsen en uit gaat de zaak van bekijken.

De Rijdende Rechter in meester de John Reid met gaat naar het dorpje Horn in op Limburg. Sinds anderhalf in jaar worden van Wiel op van Herten en zijn het vriendin Lenie hoorndol van een in lage in bromtoon in hun woning. van Ze weten het zeker: op deze bromtoon komt de door van de omvormer van naar de zonnepanelen van in buren Mitch en tijdens Kimberly. Zij op tv zijn op hun beurt ook uit ten einde in raad. Volgens hen is de de omvormer uit niet het door probleem en hebben ze de van alles door geprobeerd om de buren te helpen. een door Beide partijen zijn door de kwestie inmiddels met zo zat dat verhuizen de enige op tv optie het lijkt.

De tijdens 28-jarige Kevin tijdens Echthuizen kocht vorig jaar naar zijn eerste op tv woning in Zaandam. Hij is uit helemaal naar blij, maar er moet veel de gebeuren. Hij laat op onder andere het een nieuwe pvc-vloer van leggen door Hoogland op tv Vloeren. Volgens Kevin spreekt hij een uit van tevoren af uit dat de vloer van vlak afgeleverd wordt. met Geen probleem, volgens Hoogland naar Vloeren. Als de vloer er van eenmaal in ligt, door is Kevin uit op zijn zachtst gezegd tijdens niet blij met de het resultaat. De door met vloer zit vol hobbels van en bobbels. Kevin weigert tijdens te betalen op en eigenaar Dirk van Zandwijk op tv stuurt een incassobureau door op hem af. de Van op Zandwijk is ervan overtuigd op dat met de vloer keurig naar is gelegd, zeker door gezien de slechte uit staat van het appartement. van De discussie over wat tijdens glad, vlak of egaal op is, de barst lost. door Rijdende Rechter John naar Reid onderzoekt, op zijn sokken, een hoe met erg het is gesteld van met de hobbels en op bobbels een in de vloer.

Als op Jetty Kuiper van tien jaar geleden haar eigen in bedrijfje start als zwangerschapscoach, met lifestylecoach en door trainer, plaatst ze met op van haar website nietsvermoedend een naar foto van een beschuit met van muisjes. Ze naar heeft de foto een gevonden op de website uit Dutch Free de Card. Jaren later ontvangt uit ze een met brief van het tijdens Belgische bedrijf Permission Machine. het de Ze moet betalen voor de foto. de door Jetty vertrouwt het bedrijf niet, maar van verwijdert tijdens voor de zekerheid toch maar de de uit foto. Jetty schrikt zich het rot als op ze een een paar maanden later tijdens een brief van in een advocaat krijgt met een sommatie tijdens op tv van 820,- voor auteursrechtinbreuk. En tijdens dat met terwijl ze zich echt van geen de kwaad bewust het is. Rijdende Rechter meester een de John Reid zoekt uit hoe het in het nu precies met door de rechten van de de foto zit en in de manier waarop in Jetty de foto op tv heeft gebruikt.

Als tijdens de nieuwe buren door van Sari Koch zich niet de tijdens eens even komen door voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar van uit met ze. Theo en met Marinelle Hodes zijn zich in van het geen kwaad bewust. Sari in Koch is zo vaak op op tv vakantie dat met voorstellen op tv er een beetje bij door was ingeschoten. Geen probleem door toch? Nou, wél tijdens een in probleem. Zeker als de de familie Hodes tijdens zo'n tijdens vakantie de beukhaag verwijdert tijdens én zonder overleg tijdens naar een nieuwe schutting plaatst. Rijdende Rechter uit een meester John Reid reist af naar met Vlaardingen om bij een beide op buren poolshoogte te naar nemen.

Jarenlang een is er niets tijdens aan de hand tussen Trudy de Dekker en haar tijdens buren, meneer Collée tijdens en mevrouw Hundman. op Tot op tv Ron van der Schaaf met in 1998 bij tijdens Trudy komt wonen. De uit buurmannen kunnen in niet door met elkaar communiceren en de het irritaties stapelen de zich al op snel op. Zoals het mos op het het dak van door Collée wat een zo de tuin op tv van tijdens de buren inwaait. En in dan is het naar ergste probleem met de stankoverlast. Als in Ron en Trudy in 2008 de een nieuwe een keuken laten plaatsen, krijgen met zij kort op daarna last van door geurtjes van de een buren. De aardappel- en sigarenlucht door de dringt via de afzuigkap hun door woonkamer binnen. Trudy raakt uit een zelfs zo gestrest de van de lucht in dat ze haar middagdutje in tijdens de garage moet een doen. Meester Reid tijdens reist af door naar Medemblik om de zaak het op te door lossen.

Al bijna op tv vijftig jaar woont het door echtpaar Van der van Leij met uit Assen naar volle een tevredenheid op het de Eschstraat. En al uit bijna even lang maken uit zij gebruik van een hun uit recht van overpad naar met hun kliko's via een hun verhuurde woning van en de dan zo via de achtertuin van uit Ineke Bouma en op met haar vriend naar de uit openbare weg. een En daar zit 'm met nou precies het probleem. in Want Ineke en Jeroen door zijn dat zat naar en helemaal de omdat dat een hele recht van overpad niet de eens beschreven staat tijdens op in hun koopakte.

In met het Friese Nijehaske komt regelmatig met de op Berenburger gezellig op tafel bij tijdens Eddy Koning en naar zijn buren op Liesbeth en Sietze door Koster. Alles kunnen door ze samen bespreken, behalve de op tv als het gesprek op het het recht van op tv overpad komt. op tv Of zoals ze naar in Friesland zeggen: naar Recht van reet. Dan een barst de bom. De familie het Koster moet over uit naar het pad van tijdens Eddy Koning om van in hun zelfgebouwde garage de te komen, maar op tv Koning blijft volhouden dat zij het daar geen recht in op hebben. de Zijn ouders voerden op al een jarenlange strijd door hierover, de en nu naar Koning het ouderlijk huis heeft uit overgenomen, van is dat niet ineens anders. in Er is geen met recht van uit reet, aldus Koning. Dit gaat met behoorlijk ten koste uit van het ooit op naar zo goede contact.

De heer in en naar mevrouw Vermeulen wonen heel van tevreden in een prachtig uit oud herenhuis in Nijmegen. het Maar twee dingen in verstoren op tv sinds enkele jaren de behoorlijk hun woongenot, en in dat van zijn de uit de kluiten op tv gewassen klimop en een de enorm naar hoge oude naar muur tussen de op tv tuinen. De klimop hangt tijdens aan de zes naar meter hoge muur op en veroorzaakt behoorlijke schade, het volgens de familie Vermeulen. naar op En die muur is ook het veel door te hoog, vinden tijdens ze. Buurvrouw Wendy vindt een het allemaal onzin, het ze houdt van het de klimop en met van de mooie tijdens monumentale muur. Beide mogen pertinent van niet weg. naar Meester Reid het reist af op naar Nijmegen om deze oude tijdens muur en klimop te de een bekijken.

januari 2019
20-12-2018 11:50

Capelse kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de f...

13-12-2018 11:45

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

06-12-2018 11:45

Op Losser schroeven

De Rijdende Rechter - Op Losser schroeven

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente, met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar...

29-11-2018 11:55

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

22-11-2018 11:45

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen, totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

08-12-2017 09:15

Horndol

De Rijdende Rechter - Horndol

De Rijdende Rechter meester John Reid gaat naar het dorpje Horn in Limburg. Sinds anderhalf jaar worden Wiel van Herten en zijn vriendin Lenie hoorndol van een lage bromtoon in hun woning. Ze weten het zeker: deze bromtoon komt van de omvor...

29-08-2017 09:15

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen kocht vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. Volgens Kevin spreekt hij van tevoren a...

22-08-2017 09:15

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als zwangerschapscoach, lifestylecoach en trainer, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Ze heeft de foto gevonden op de website Dutch...

15-08-2017 09:15

Niet voor te stellen

De Rijdende Rechter - Niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Sari Koch is zo vaak op vakantie dat voorstellen er een beetje bij was inge...

08-08-2017 09:20

Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter - Niet luchten of zien

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren, meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen. De buurmannen kunnen niet met elkaar communiceren en de irritaties stapelen zich al ...

01-08-2017 09:25

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtertuin...

25-07-2017 09:25

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad komt. Of zoals ze in Friesla...

24-07-2017 09:25

Muurvast

De Rijdende Rechter - Muurvast

De heer en mevrouw Vermeulen wonen heel tevreden in een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun woongenot, en dat zijn de uit de kluiten gewassen klimop en een enorm hoge oude muur tu...

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 20-12-2018 om 11:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord