Programma gemist?

Ben het Jeuring laat in de juli 2017 door door Zuidema Schuttingen uit een schutting plaatsen. in Hij betaalt direct contant. Vervolgens de stuurt Zuidema een een rekening van nog eens tijdens 686,99 euro. Zuidema in zegt een fout een in te hebben gemaakt in de de factuur, maar het het is altijd al op tv duidelijk geweest het hoeveel zijn schutting per vierkante op tv de meter kost. Jeuring weigert te op betalen, uit hij heeft alles al afgerekend. door Zuidema is er zo het klaar tijdens mee dat hij eind op tv augustus zijn medewerkers de naar opdracht het geeft om vier schuttingdelen op tv uit de tuin naar van Jeuring te verwijderen. op tv de Die zijn nooit betaald, op tv dus wettelijk nog van van Zuidema, op tv is zijn redenering. Meester John Reid in uit reist af naar in Assen om te op bepalen wat er met de schuttingdelen naar naar en de rekening moet van gebeuren.

Gerhard de Pril is meer dan 25 de jaar lid op van Philips door Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist tijdens al tijdens die jaren op eenzelfde door manier, in zijn ouderwetse op visstoel direct aan door de de oever. Sinds een aantal een jaar zijn er steigers geplaatst op tv rondom zijn favoriete op naar visvijver Het Karperputje. Alle vissers in moeten nu het vanaf een naar steiger vissen, maar dat kan hij op niet met in zijn ouderwetse op visgerei. Hans Dings is voorzitter uit op van de hengelsportvereniging. Die tijdens steigers hebben zij moeten plaatsen met ter tijdens versteviging van de oevers, die tijdens langzaamaan het een water in verdwijnen. tijdens De vereniging wil met juist de een mooie visplek met behouden. Meneer Pril voelt een zich weggepest. Waarom de kan zijn plekje niet blijven op tv zoals die is? het De Rijdende tijdens Rechter reist af tijdens naar Veldhoven om het zelf op een hengel uit te gooien in met het door Karperputje.

De jonge naar ouders de Edward en Michella zijn uit helemaal in hun met nopjes als ze de voor 1.500 euro een tijdens oude stacaravan tijdens op de op kop tikken. Eindelijk een door plek in de de buurt waar ze met hun de met dochtertje vakantie kunnen vieren. De de schrik zit in er dan ook de goed in als na een het fikse regenbui de uit op caravan lekt. En niet zo'n beetje op tv de ook, hele stralen komen naar beneden. op tv Als ze door Alex Weekhout op bellen, degene van met wie ze in hem hebben gekocht, op tv moet hij er niks van op tv weten. Komen ze na de drie uit maanden mee! Sterker nog, ze op tv waren al naar begonnen met klussen voordat uit er in betaald was, en daarbij met zijn er spullen de uit de caravan verdwenen. op Wie probeert wie in nu een oor in aan te met naaien? De Rijdende Rechter, naar van meester John Reid, de zoekt uit wie er juridisch op gezien gelijk door heeft.

De 83-jarige Dirk op door Velkers woont al jaren rustig in door het Friese van Oosterstreek, tot hij nieuwe door op buren krijgt. Hij hoort meteen geruchten een door uit de buurt dat de nieuwe door in buurman er eentje is 'om voor de op naar te passen'. Niet alleen het komt na naar een verbouwing met de afwatering van de buurman uit van op zijn grond, met met tevens staat de schutting scheef het én heeft op de buurman zijn een schuurtje overgebouwd. Buurman Jan tijdens Oost heeft zijn met eigen kant van het met verhaal. Dirk heeft de juist met een stukje het grond van hém gepikt. En dan met die struiken, Dirk naar moet de de boel bijhouden en naar zorgen op dat zijn struiken niet overhangen. En tijdens die grote boom het die voor de overlast van zorgt moet ook weg. Inmiddels uit maken deze de krasse knarren elkaar al jaren van het uit leven zuur en zelfs een uit een vechtpartij gaan zij niet uit op tv de weg. De in hoogste tijd naar voor de Rijdende Rechter meester op John Reid in om op tussenbeide te komen.

Jarenlang uit geniet meneer de Boer van een een vrij op tv uitzicht vanuit zijn de riante de villa in het mooie Dalfsen. uit Totdat zijn van nieuwe buren, op meneer Esselink en meneer de Borger, er komen wonen. uit Aanvankelijk willen Esselink in en Borger De de Boer best tegemoet van komen en naar een mooie lage tuin aanleggen. door Maar uit als meneer De Boer tijdens weigert zijn enorme eiken de te snoeien, is door voor naar meneer Borger de maat vol. op tv Oog om oog tijdens , tand om met tand, vindt op hij. Hij plant een in bos met honderden met sparren en een een enorme prunus. een Dit tot grote frustratie uit van van meneer de Boer. Meester door Reid reist door af naar Dalfsen met en gaat de zaak het bekijken.

De met buren Leeijen en uit Erens in op tv Kerkrade hebben hele verschillende uit tuinen. Sandra Leeijen zit midden in uit in een verbouwing en daarom door is uit haar tuin nog verre het van af. Bij meneer Erens met is alles met netjes aangeharkt. En daarover van ontstaat de dan ook een op tv enorm conflict. Meneer de Erens probeert op allerlei manieren van het onkruid de van de uit buren uit zijn tuin te met weren. Daarnaast met hebben de twee op tv ook ruzie op tv over het uit gebruik van de in oprit en een busje voor het door raam. En dan op tv in die erfgrens, die klopt ook al van het niet.

Janneke Smit uit de Oude met Pekela ergert zich door al jaren aan het naar stuk in grond naast haar huis. Brandnetels, een distels en naar ander onkruid tiert daar welig. op uit De eigenaar, Jan uit Hendriksen, geeft niet thuis als op Janneke bij hem een klaagt. Hij vindt een dat een zij niks te zoeken door heeft op zíjn stuk grond. op tv En dat op tv haar naar dochtertje van vijf jaar in daar af en toe met speelt en zich kan met bezeren aan met de troep op en uitstekende pinnen van op het perceel is toch de niet zijn door probleem?? naar Janneke Smit schakelt op de Rijdende Rechter de in om het slepende conflict door te tijdens beslechten.

Al jarenlang door klaagt het door echtpaar Verweij over gevaarlijke bomen uit die in dichtbij hun huisje staan uit op in Bungalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. Tijdens uit een winterstorm gebeurt op tv dan tijdens ook precies dát in waar ze bang voor zijn: een er valt een uit spar het bovenop hun huis. De VVE de van een het park het is aansprakelijk, vindt de familie op tv Verweij naar en moet de in kosten betalen die hun verzekering een niet dekt, op tv namelijk 250 euro eigen risico. de 'Onzin', zegt de op de VVE, 'wij zijn niet van eens aansprakelijk gesteld door het op tijdens echtpaar'. Rijdende Rechter John Reid onderzoekt met de met het kadaster óf de boom de wel op uit de grond op tv van het de park stond. Alleen dan kan een het park misschien aansprakelijk tijdens het worden gehouden voor de het schade.

Mevrouw Kolijn de woont naar alle naar tevredenheid in van appartementencomplex Loevestein in met Heemskerk. Nu ze een beetje in op leeftijd komt, tijdens gaat in het lichamelijk hier en met daar wat het minder. Om naar toch lekker zelfstandig haar boodschappen met in het dorp te de kunnen tijdens doen, schaft zij een tijdens scootmobiel aan via Marktplaats. in tijdens Omdat er in de uit ruime, gemeenschappelijke hal al zo'n op booster staat, de parkeert in zij die van haar tijdens daarnaast. Maar in dan ontstaat er vrijwel de direct een enorm conflict uit met het op bestuur van op tv de Vereniging Van Eigenaren. Het is naar verboden om die in booster in uit de door hal te parkeren. Dat ding op moet onmiddellijk het weg. Meester John een Reid gaat met behulp een van een op tv aantal deskundigen met onderzoeken of die het scootmobiel van mevrouw Kolijn illegaal geparkeerd een op tv staat.

Christine op tv Vervliet en haar in man Georges Mouhssine El Alaoui op lopen naar al jaren zonder problemen door naar de een tuin van de buren. een Totdat de nieuwe bewoners op tv Linda en Jeffrey met de Jansen er komen naar wonen. Linda kan namelijk niet door tegen veel prikkels tijdens en vindt tijdens het vervelend dat op tv de buren in te pas en te een onpas door haar naar tuin lopen. Ook op vinden Jeffrey en Linda dat door George en Christine tijdens vaak de luidruchtige feestjes houden. De op boel uit escaleert. Zo erg zelfs met dat de buurvrouwen elkaar in in de haren vliegen. uit Mr Reid het reist af naar naar Raamsdonk om de kwestie een te met onderzoeken.

In op tv het Friese Nijehaske door komt regelmatig de een Beerenburger gezellig op tafel bij op tv Eddy in Koning en zijn buren het Liesbeth en Sietze Koster. het Alles kunnen ze op tv samen naar bespreken, behalve als het een gesprek op tijdens het recht de van overpad aankomt. op Of zoals ze in Friesland de zeggen: recht van het reet. uit Dan barst de bom. in De familie Koster moet over met het van pad van Eddy op tv Koning om in de hun zelfgebouwde op tv garage te komen, maar Koning uit blijft volhouden dat naar zij het daar geen recht door op hebben. Zijn ouders voerden al van een jarenlange de strijd hierover, en op tv nu Koning het ouderlijk een huis heeft op tv overgenomen, is dat niet van ineens het anders. Er is op geen recht van reet, aldus door Koning. Dit met gaat met behóórlijk ten koste van het ooit uit door zo goede contact.

Al in bijna vijftig jaar woont in het echtpaar Van op der Leij uit op tv Assen op tv naar volle tevredenheid naar op de Eschstraat. En al bijna een even een lang maken zij gebruik van in hun het recht van overpad om in met hun kliko's via met hun verhuurde het woning en dan op zo via van de achtertuin van Ineke op Bouma en tijdens haar vriend naar het de openbare weg. En een daar zit 'm nou een precies het probleem, op tv want op Ineke en Jeroen zijn op tv dat zat en helemaal op tv omdat op tv dat hele door recht van overpad niet eens met beschreven staat van in hun op koopakte.

Hans in Hermse en William Jansen naar wonen samen in hun met appartement naar in Tilburg. In de uit woning op zijn veel ramen waar ze overal de dezelfde gordijnen met voor willen hebben. uit Ze vinden kant-en-klare naar grijze exemplaren en gaan naar op tijdens zoek naar uit een naaiatelier om ze te in laten vermaken. op tv Erdogan Develioglu en Joan de tijdens Kort werken de samen bij Kledingreparatie Develiolgu, tijdens het waar ze ook gordijnen op maat op maken. Ze nemen een de het klus aan en gaan een aan tijdens de slag. Na de van eerste keer vermaken zijn de van mannen op zeer ontevreden. De in gordijnen zijn schots en met scheef. Develioglu probeert het op nog een paar de keer, maar krijgt het het niet voor de elkaar het de mannen tevreden naar te stellen. op tv Meester John Reid reist af naar op tv Tilburg om van de litigieuze naar gordijnen te de beoordelen.

Mevrouw het Duyts slaapt in een tijdens oorverdovende, het lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij naar dat. van In werkelijkheid uit woont zij in een rijtjeshuis in met van Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts tijdens wordt op tv helemaal gek van het lawaai. van Haar buren, een de familie Albersen, snappen op er met niets van. in Zij worden verdacht van met de herrieproductie, op tv maar houden vol onschuldig te een zijn. De Rijdende Rechter door John Reid van reist af naar Capelle de aan van den IJssel om de zaak de uit te door zoeken.

Maurice naar van der naar Bijl en Ethol op Rozendaal zijn al tien in jaar goede buren. de Dit verandert van van de een uit op de andere dag als tijdens Van in der Bijl de auto uit van zijn op buurvrouw leent. Hij in krijgt een botsing met met een andere auto, maar durft met dit niet door direct op te biechten. naar Mevrouw Rozendaal de schakelt haar verzekering op tv in. Als ze in de schade wil laten in met uitbetalen door de verzekering gaat ze in er een vijf schadevrije jaren op een achteruit door én ze krijgt een enorme met premieverhoging. Van der Bijl met betaalt in niets, ze de moet maar overstappen naar een naar goedkopere verzekeraar. Rijdende naar Rechter John naar Reid duikt het verzekeringsrecht in op tv voor een glashelder tijdens het oordeel.

juli 2021
29-08-2019 13:50

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

22-08-2019 13:20

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

15-08-2019 13:20

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1.500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in a...

08-08-2019 13:55

Oosterstreken

De Rijdende Rechter - Oosterstreken

De 83-jarige Dirk Velkers woont al jaren rustig in het Friese Oosterstreek, tot hij nieuwe buren krijgt. Hij hoort meteen geruchten uit de buurt dat de nieuwe buurman er eentje is 'om voor op te passen'. Niet alleen komt na een verbouwing d...

01-08-2019 13:50

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren, meneer Esselink en meneer Borger, er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet ko...

25-07-2019 14:20

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

18-07-2019 14:20

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

11-07-2019 14:20

Geen fijne spar

De Rijdende Rechter - Geen fijne spar

Al jarenlang klaagt het echtpaar Verweij over gevaarlijke bomen die dichtbij hun huisje staan op Bungalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm gebeurt dan ook precies dát waar ze bang voor zijn: er valt een spar bovenop h...

04-07-2019 13:50

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

27-06-2019 13:50

Waar is dat feestje?

De Rijdende Rechter - Waar is dat feestje?

Christine Vervliet en haar man Georges Mouhssine El Alaoui lopen al jaren zonder problemen door de tuin van de buren. Totdat de nieuwe bewoners Linda en Jeffrey Jansen er komen wonen. Linda kan namelijk niet tegen veel prikkels en vindt het...

20-06-2019 13:45

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Beerenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. Of zoals ze in Fri...

13-06-2019 13:50

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad om met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtert...

06-06-2019 13:50

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

20-12-2018 11:50

Capelse kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de f...

13-12-2018 11:45

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!