Programma gemist?

Ben Jeuring laat uit in juli 2017 een door van Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. een tijdens Hij betaalt direct contant. op tv Vervolgens stuurt Zuidema tijdens een rekening van nog op eens 686,99 euro. uit Zuidema met zegt een fout een te hebben gemaakt tijdens in de factuur, op maar het is altijd al duidelijk naar de geweest hoeveel zijn schutting per uit vierkante meter de kost. Jeuring met weigert te betalen, hij heeft alles tijdens al uit afgerekend. Zuidema op is er zo klaar mee dat door hij eind een augustus zijn medewerkers de van opdracht geeft om naar vier door schuttingdelen uit tijdens de tuin van Jeuring naar te verwijderen. Die door zijn nooit betaald, de dus wettelijk nog van door Zuidema, is zijn redenering. naar Meester John op Reid reist naar af naar uit Assen om te door bepalen wat er met de de schuttingdelen en de rekening met moet in gebeuren.

Gerhard Pril het is meer dan 25 het jaar lid met van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. door Hij vist de al een die jaren op eenzelfde tijdens manier, in zijn ouderwetse op visstoel direct aan de de oever. op tv Sinds een aantal jaar zijn tijdens op tv er steigers geplaatst rondom zijn een favoriete visvijver Het Karperputje. op tv Alle naar vissers moeten nu vanaf een door steiger het vissen, maar dat tijdens kan hij niet op tv met zijn ouderwetse het visgerei. Hans Dings is door voorzitter van met de hengelsportvereniging. Die op steigers hebben zij moeten plaatsen uit ter een versteviging van de een oevers, die langzaamaan het water op in verdwijnen. De op tv vereniging wil een juist de mooie op visplek uit behouden. Meneer Pril met voelt zich weggepest. Waarom kan zijn op tv met plekje niet blijven zoals die in is? De Rijdende in Rechter reist af naar met Veldhoven naar om zelf het een hengel uit op tv te gooien in het op Karperputje.

De een jonge ouders Edward en Michella op zijn helemaal van in hun nopjes als op tv ze met voor 1.500 euro een op tv oude stacaravan op de op kop door tikken. Eindelijk een plek het in de buurt uit waar ze met hun van dochtertje in vakantie kunnen in vieren. De schrik zit in er dan door ook goed in als het na een fikse op tv regenbui de caravan lekt. uit En uit niet zo'n beetje ook, in hele stralen door komen naar beneden. Als ze Alex in Weekhout tijdens bellen, degene van wie ze naar hem hebben door gekocht, moet een hij er niks van tijdens weten. Komen ze na in in drie maanden mee! Sterker door nog, ze waren op tv al begonnen met met klussen voordat er betaald was, tijdens en een daarbij zijn er het spullen uit de caravan verdwenen. tijdens Wie probeert in wie nu op een oor een aan te naaien? De met Rijdende Rechter, meester John op tv Reid, zoekt uit van wie er juridisch het gezien gelijk op heeft.

De 83-jarige door Dirk Velkers woont al naar jaren rustig op in van het Friese Oosterstreek, naar tot hij nieuwe buren krijgt. Hij met hoort meteen geruchten het uit de tijdens buurt op dat de nieuwe op tv buurman er eentje is 'om door voor op te uit passen'. Niet alleen op tv komt tijdens na een verbouwing met de afwatering van de buurman met uit op zijn door grond, tevens staat de door schutting de scheef én heeft de buurman een zijn schuurtje overgebouwd. in Buurman Jan in Oost uit heeft zijn eigen kant van met het verhaal. in Dirk heeft met juist een stukje grond van hém een met gepikt. En dan die het struiken, Dirk moet de boel een een bijhouden en zorgen het dat zijn struiken de niet overhangen. En die grote boom naar die voor overlast met met zorgt moet ook weg. van Inmiddels maken naar deze krasse knarren elkaar met al jaren het leven zuur uit en zelfs een de vechtpartij door gaan zij het niet uit de weg. De met hoogste tijd in voor de van Rijdende Rechter meester John een Reid om tussenbeide te het komen.

Jarenlang geniet meneer een door de Boer van een het vrij uitzicht vanuit zijn riante op tv villa in het met mooie Dalfsen. op Totdat zijn door nieuwe buren, meneer van Esselink en meneer Borger, een er komen wonen. het Aanvankelijk willen Esselink op tv en Borger De Boer uit best van tegemoet komen de en een mooie het lage tuin aanleggen. Maar als het meneer De Boer een weigert door zijn enorme eiken te snoeien, is het met voor meneer Borger de maat het vol. Oog op tv om oog , van tand om tand, vindt hij. door op Hij plant een op tv bos met honderden sparren en een van enorme prunus. uit Dit tot grote in frustratie van meneer de in Boer. Meester Reid van tijdens reist af naar Dalfsen een en gaat in de zaak bekijken.

De buren Leeijen in naar en Erens in Kerkrade uit hebben hele op tv verschillende tuinen. Sandra Leeijen het zit midden in een de verbouwing en tijdens daarom is uit haar tuin nog een verre van af. Bij meneer op tv Erens is alles door netjes aangeharkt. En daarover door ontstaat dan uit ook een op enorm conflict. Meneer Erens een probeert op allerlei uit manieren het de onkruid van de met buren uit zijn tuin op tv te de weren. Daarnaast hebben de tijdens twee ook ruzie over het op tv naar gebruik van de oprit en een een busje in voor het raam. En dan op tv die naar erfgrens, die klopt met ook al van niet.

Janneke Smit tijdens uit Oude uit Pekela ergert zich al jaren tijdens op aan het stuk met grond naast haar huis. het Brandnetels, distels en met ander onkruid op tv tiert daar welig. De eigenaar, uit Jan Hendriksen, geeft op niet thuis in als Janneke op tv bij hem klaagt. Hij vindt door dat op zij niks te zoeken heeft de op op tv zíjn stuk grond. door En dat haar dochtertje van de vijf met jaar daar af en toe speelt de en zich tijdens kan bezeren aan met de troep en uitstekende op tv pinnen op het met perceel door is toch niet naar zijn probleem?? op tv Janneke Smit schakelt de Rijdende het Rechter in in om het op tv slepende conflict te in beslechten.

Al jarenlang met klaagt het een echtpaar Verweij over gevaarlijke naar bomen tijdens die dichtbij hun huisje staan op op Bungalowpark L'Air een Pur in Baarle-Nassau. met Tijdens een winterstorm gebeurt tijdens dan ook precies naar dát waar door ze bang voor zijn: naar het er valt een een spar bovenop hun huis. door De VVE van het park op van is aansprakelijk, vindt de op tv familie Verweij een en moet de het kosten betalen die hun verzekering niet van dekt, tijdens namelijk 250 een euro eigen risico. in 'Onzin', zegt de VVE, 'wij zijn tijdens tijdens niet eens aansprakelijk gesteld door het het naar echtpaar'. Rijdende Rechter John Reid onderzoekt op met het kadaster het óf met de boom wel op de in grond van het op park stond. Alleen op tv dan kan uit het park een misschien aansprakelijk worden uit gehouden voor de in schade.

Mevrouw tijdens Kolijn woont naar alle tevredenheid in in een appartementencomplex Loevestein met in Heemskerk. Nu ze een op beetje op leeftijd in komt, gaat het het lichamelijk hier naar en daar wat minder. van Om toch lekker van zelfstandig haar op boodschappen in de het dorp te de kunnen doen, schaft zij een scootmobiel van aan van via Marktplaats. tijdens Omdat er in de ruime, gemeenschappelijke naar de hal al zo'n booster naar staat, parkeert met zij die van uit haar daarnaast. Maar dan de ontstaat er vrijwel direct een tijdens op tv enorm conflict met naar het bestuur van op tv de Vereniging Van Eigenaren. naar Het is verboden om die van booster het in de hal te parkeren. door Dat ding moet van onmiddellijk weg. naar Meester John op tv Reid gaat met behulp op tv van een aantal deskundigen door een onderzoeken of die scootmobiel in van mevrouw Kolijn illegaal geparkeerd van de staat.

Christine Vervliet en een haar man een Georges Mouhssine El Alaoui tijdens lopen naar al jaren zonder naar problemen door de tuin op van de buren. Totdat op door de nieuwe bewoners Linda tijdens en Jeffrey Jansen er komen op van wonen. Linda kan van namelijk niet tegen op veel prikkels en naar vindt het vervelend dat de buren de te pas het en te het onpas door met haar tuin lopen. op Ook vinden Jeffrey en naar Linda dat George en door Christine vaak luidruchtige feestjes een houden. op De boel escaleert. Zo erg met tijdens zelfs dat de met buurvrouwen elkaar in het de haren vliegen. Mr met Reid reist door af naar Raamsdonk in om de kwestie op tv te onderzoeken.

In het door Friese Nijehaske uit komt regelmatig de van Beerenburger gezellig op tafel bij op Eddy Koning en uit zijn van buren Liesbeth en uit Sietze Koster. Alles kunnen van ze op tv samen bespreken, behalve als het gesprek op tv op het recht van van van overpad aankomt. Of zoals ze met in Friesland zeggen: naar recht een van reet. door Dan barst de bom. De familie op door Koster moet over het pad tijdens van in Eddy Koning om in hun met zelfgebouwde het garage te komen, maar Koning blijft tijdens het volhouden dat zij uit daar geen recht door op hebben. Zijn ouders voerden al uit een met jarenlange strijd hierover, en nu van Koning het door ouderlijk huis heeft overgenomen, met is dat van niet ineens anders. Er in is van geen recht van reet, op tv aldus uit Koning. Dit gaat behóórlijk ten tijdens koste van het ooit van zo goede met contact.

Al bijna vijftig in jaar woont door het echtpaar Van uit der Leij uit Assen uit naar volle tevredenheid de op de de Eschstraat. En tijdens al bijna even op lang maken met zij gebruik van hun recht van van overpad op tv om met hun kliko's de via hun verhuurde woning de en dan zo tijdens via het de achtertuin van Ineke tijdens Bouma en uit haar vriend naar tijdens de openbare weg. in En daar zit 'm nou door de precies het probleem, uit want Ineke en een Jeroen zijn dat van zat en helemaal omdat de dat hele recht het van overpad niet het eens beschreven staat van in hun een koopakte.

Hans Hermse op tv en William Jansen naar wonen samen een in hun appartement in Tilburg. op tv In de woning van zijn veel ramen met waar ze uit overal dezelfde gordijnen voor de willen hebben. de Ze vinden kant-en-klare grijze op tv op tv exemplaren en gaan op met zoek naar een naaiatelier het om op tv ze te laten vermaken. tijdens Erdogan Develioglu en op tv Joan de Kort van werken samen bij Kledingreparatie Develiolgu, naar met waar ze ook het gordijnen op maat maken. op tv Ze nemen de de klus aan van en gaan aan de een slag. Na de eerste keer op vermaken op zijn de mannen zeer van ontevreden. De gordijnen zijn de schots en de scheef. Develioglu probeert het door nog door een paar keer, op tv maar krijgt het niet voor in elkaar de mannen op tv tevreden op tv te stellen. Meester het John Reid reist de af naar Tilburg de om de litigieuze gordijnen te op tv het beoordelen.

Mevrouw een Duyts slaapt in een een oorverdovende, op tv lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, van zo ervaart zij dat. In werkelijkheid een woont zij in uit een rijtjeshuis in naar de Capelle aan den IJssel. in Mevrouw Duyts wordt helemaal gek een van het lawaai. door Haar buren, het de familie Albersen, naar snappen met er niets van. Zij worden het verdacht van de in herrieproductie, maar naar houden vol onschuldig te zijn. een De Rijdende door Rechter John Reid reist in van af naar Capelle aan het den IJssel om de zaak een uit te een zoeken.

Maurice van van der Bijl van en Ethol met Rozendaal zijn al in tien jaar goede buren. Dit tijdens verandert van de een op op een de andere op tv dag als Van der met Bijl de de auto van zijn buurvrouw leent. Hij uit krijgt een botsing met met uit een andere auto, maar tijdens durft het dit niet direct op te biechten. in een Mevrouw Rozendaal schakelt haar verzekering een in. Als ze door de het schade wil laten uitbetalen door tijdens de verzekering op gaat ze er vijf schadevrije de jaren tijdens op achteruit uit én ze krijgt met een enorme premieverhoging. met Van der Bijl betaalt niets, ze uit moet maar in overstappen een naar een goedkopere verzekeraar. Rijdende in Rechter met John Reid duikt het verzekeringsrecht in het voor een glashelder in het oordeel.

oktober 2020
29-08-2019 13:50

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

22-08-2019 13:20

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

15-08-2019 13:20

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1.500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in a...

08-08-2019 13:55

Oosterstreken

De Rijdende Rechter - Oosterstreken

De 83-jarige Dirk Velkers woont al jaren rustig in het Friese Oosterstreek, tot hij nieuwe buren krijgt. Hij hoort meteen geruchten uit de buurt dat de nieuwe buurman er eentje is 'om voor op te passen'. Niet alleen komt na een verbouwing d...

01-08-2019 13:50

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren, meneer Esselink en meneer Borger, er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet ko...

25-07-2019 14:20

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

18-07-2019 14:20

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

11-07-2019 14:20

Geen fijne spar

De Rijdende Rechter - Geen fijne spar

Al jarenlang klaagt het echtpaar Verweij over gevaarlijke bomen die dichtbij hun huisje staan op Bungalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm gebeurt dan ook precies dát waar ze bang voor zijn: er valt een spar bovenop h...

04-07-2019 13:50

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

27-06-2019 13:50

Waar is dat feestje?

De Rijdende Rechter - Waar is dat feestje?

Christine Vervliet en haar man Georges Mouhssine El Alaoui lopen al jaren zonder problemen door de tuin van de buren. Totdat de nieuwe bewoners Linda en Jeffrey Jansen er komen wonen. Linda kan namelijk niet tegen veel prikkels en vindt het...

20-06-2019 13:45

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Beerenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. Of zoals ze in Fri...

13-06-2019 13:50

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad om met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtert...

06-06-2019 13:50

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

20-12-2018 11:50

Capelse kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de f...

13-12-2018 11:45

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!