Programma gemist?

Ben tijdens Jeuring laat uit in juli 2017 door door Zuidema Schuttingen een schutting de plaatsen. Hij een betaalt direct contant. Vervolgens stuurt door van Zuidema een rekening van nog een eens 686,99 euro. Zuidema op zegt een op tv fout te hebben gemaakt door in de in factuur, maar van het is altijd al een duidelijk een geweest hoeveel zijn uit schutting per vierkante meter van kost. Jeuring het weigert te betalen, hij heeft alles op tv door al afgerekend. Zuidema is er op zo door klaar mee dat hij eind augustus van naar zijn medewerkers de opdracht met geeft om vier schuttingdelen tijdens uit de in tuin van Jeuring te op verwijderen. Die zijn nooit van van betaald, dus wettelijk een nog van Zuidema, is zijn het redenering. Meester John in Reid reist door af naar Assen om met te bepalen wat er met met van de schuttingdelen en de de rekening moet op tv gebeuren.

Gerhard uit Pril is de meer dan 25 jaar een lid van Philips met Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al naar die jaren op naar eenzelfde manier, in in zijn ouderwetse visstoel uit het direct aan de oever. Sinds op een aantal jaar een zijn er het steigers geplaatst door rondom zijn favoriete op visvijver Het Karperputje. Alle het vissers moeten naar nu vanaf een de steiger vissen, maar dat kan met hij niet met tijdens zijn ouderwetse in visgerei. Hans Dings in is voorzitter van de van hengelsportvereniging. Die steigers naar hebben zij moeten plaatsen een ter versteviging van een de oevers, die tijdens naar langzaamaan het water in verdwijnen. De op vereniging op wil juist uit de mooie visplek behouden. Meneer Pril de voelt zich weggepest. op tv Waarom op kan zijn het plekje niet blijven zoals naar die is? De van Rijdende Rechter met reist af naar Veldhoven om zelf van een hengel door uit te van gooien in naar het Karperputje.

De door jonge ouders het Edward en Michella zijn helemaal naar in door hun nopjes als ze voor het 1.500 euro een met oude stacaravan de op de kop tijdens tikken. Eindelijk een plek in naar de buurt naar waar ze met een hun dochtertje vakantie uit kunnen op tv vieren. De schrik zit het er dan ook tijdens goed in het als na een fikse regenbui van de een caravan lekt. En naar niet zo'n beetje ook, hele met stralen komen op naar beneden. Als ze het Alex de Weekhout bellen, degene het van wie ze hem hebben gekocht, van moet hij uit er niks het van weten. Komen met ze na drie maanden door mee! Sterker nog, op tv ze het waren al begonnen met klussen op tv voordat er betaald was, de op en daarbij zijn er op spullen uit de caravan verdwenen. op tv Wie probeert met wie nu een van oor aan op te naaien? door De Rijdende Rechter, uit meester John Reid, zoekt uit wie met er juridisch het gezien gelijk met heeft.

De naar 83-jarige Dirk Velkers woont al met door jaren rustig in het Friese Oosterstreek, een tot hij van nieuwe op buren krijgt. Hij hoort meteen van geruchten op uit de buurt dat de door nieuwe buurman uit er eentje is 'om voor naar op te in passen'. de Niet alleen komt een na een verbouwing door de afwatering van de buurman uit met op van zijn grond, tevens staat de uit schutting scheef én uit heeft uit de buurman de zijn schuurtje overgebouwd. op Buurman Jan Oost heeft zijn door eigen tijdens kant van het verhaal. Dirk heeft uit juist een de stukje in grond van hém gepikt. En een dan in die struiken, Dirk met moet de boel tijdens bijhouden en zorgen dat zijn tijdens struiken niet overhangen. En van die in grote boom die in voor overlast zorgt in moet ook weg. met Inmiddels maken deze krasse een knarren elkaar al jaren tijdens het leven op tv zuur op tv en zelfs een de vechtpartij gaan zij op tv niet uit de weg. met De hoogste tijd voor van de Rijdende Rechter van meester John Reid om op tv door tussenbeide te komen.

Jarenlang geniet met meneer de Boer van uit een vrij uitzicht op tv vanuit zijn tijdens riante villa in het uit mooie Dalfsen. de Totdat uit zijn nieuwe buren, van meneer Esselink en meneer een Borger, er komen van wonen. Aanvankelijk van willen Esselink en van Borger De Boer best tegemoet door komen en een mooie tijdens lage tuin aanleggen. op Maar van als meneer op tv De Boer weigert zijn enorme eiken een te snoeien, is met van voor meneer Borger de met maat vol. Oog om oog tijdens , een tand om op tv tand, vindt hij. Hij plant een naar bos met honderden naar van sparren en een op enorme prunus. Dit tot grote frustratie op uit van meneer de Boer. Meester uit Reid naar reist af naar Dalfsen en van gaat naar de zaak bekijken.

De buren Leeijen het op en Erens in Kerkrade hebben van hele verschillende tuinen. van Sandra Leeijen een zit midden een in een verbouwing tijdens en daarom is haar tuin uit nog verre van af. de Bij een meneer Erens is de alles netjes aangeharkt. tijdens En daarover ontstaat de dan ook een een enorm conflict. met Meneer Erens probeert op allerlei manieren een het onkruid van tijdens de buren naar uit tijdens zijn tuin te weren. op tv Daarnaast hebben de twee ook van in ruzie over het uit gebruik van de oprit en een met naar busje voor het een raam. En dan op die erfgrens, die klopt ook al met de niet.

Janneke Smit uit tijdens Oude een Pekela ergert zich naar al jaren aan de het stuk tijdens grond naast haar huis. op Brandnetels, distels en ander door onkruid tiert daar welig. door De eigenaar, Jan op tv tijdens Hendriksen, geeft niet thuis op tv als Janneke op tv bij hem klaagt. Hij vindt tijdens dat zij in niks te zoeken heeft op een zíjn op tv stuk grond. met En dat haar dochtertje van vijf met jaar op tv daar af de en toe speelt en op tv zich kan bezeren een aan de troep en uit uitstekende pinnen op op het perceel is in toch niet een zijn probleem?? naar Janneke Smit schakelt tijdens de Rijdende Rechter op in om het slepende conflict te naar de beslechten.

Al jarenlang klaagt door het echtpaar de Verweij tijdens over gevaarlijke bomen die dichtbij op tv hun huisje staan op door Bungalowpark met L'Air Pur in Baarle-Nassau. door Tijdens een winterstorm een gebeurt dan ook op precies dát waar ze door bang voor op zijn: er met valt een het spar bovenop hun huis. De van VVE van het van park is aansprakelijk, vindt met de familie op Verweij en moet de uit kosten door betalen die op tv hun verzekering niet dekt, namelijk een 250 euro met eigen risico. 'Onzin', zegt tijdens de VVE, op 'wij zijn op niet eens aansprakelijk gesteld op tv door het de echtpaar'. Rijdende Rechter John uit Reid onderzoekt met naar het kadaster óf de boom de wel op de de op grond van het park stond. Alleen van dan het kan het park misschien aansprakelijk naar tijdens worden gehouden voor de op tv schade.

Mevrouw Kolijn het woont uit naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein op in Heemskerk. Nu van ze de een beetje op leeftijd met komt, gaat het lichamelijk een hier en daar door op tv wat minder. Om toch naar lekker zelfstandig naar haar boodschappen in het dorp van te kunnen doen, schaft met met zij een scootmobiel aan via Marktplaats. tijdens uit Omdat er in in de ruime, gemeenschappelijke met hal al zo'n booster in staat, parkeert zij met die van haar daarnaast. Maar een uit dan ontstaat er vrijwel direct op tv een met enorm conflict met het bestuur op van de Vereniging met Van Eigenaren. in Het is verboden om met die booster in in de hal te naar parkeren. Dat ding uit moet met onmiddellijk weg. Meester John Reid gaat naar met van behulp van op een aantal deskundigen onderzoeken met of die scootmobiel van mevrouw door Kolijn illegaal geparkeerd naar door staat.

Christine Vervliet en uit uit haar man Georges Mouhssine El op tv Alaoui lopen al jaren op zonder problemen tijdens door naar de tuin van de buren. Totdat tijdens de uit nieuwe bewoners Linda een en Jeffrey Jansen er komen door wonen. Linda kan het namelijk niet tijdens tegen veel prikkels op en vindt in het vervelend op tv dat de buren te pas op tv en te onpas op tv door haar met tuin lopen. Ook vinden Jeffrey de en Linda de dat George op tv en Christine vaak luidruchtige in feestjes houden. van De boel escaleert. Zo erg tijdens zelfs tijdens dat de een buurvrouwen elkaar in de haren vliegen. het Mr Reid het reist af naar Raamsdonk op tv om de uit kwestie op te onderzoeken.

In een het Friese Nijehaske de komt regelmatig de de Beerenburger gezellig op tafel het bij Eddy door Koning en zijn buren Liesbeth van en Sietze Koster. de op Alles kunnen ze samen door bespreken, behalve als het een gesprek op het van recht van overpad met aankomt. Of zoals ze het in Friesland uit zeggen: recht van reet. op tv uit Dan barst de bom. op De familie Koster moet uit over uit het pad van Eddy Koning om de in hun de zelfgebouwde garage te komen, tijdens maar Koning blijft op tv volhouden dat met zij daar geen recht een op hebben. tijdens Zijn ouders door voerden al een jarenlange strijd een hierover, en op tv nu Koning een het ouderlijk in huis heeft overgenomen, is met dat niet ineens anders. met Er is geen recht naar van reet, aldus uit Koning. Dit de gaat uit behóórlijk ten koste van op het ooit zo goede op contact.

Al bijna vijftig het jaar door woont het echtpaar met Van der Leij in uit Assen naar naar volle tevredenheid op met de Eschstraat. de En al bijna even lang maken naar door zij gebruik van hun recht door van met overpad om met hun uit kliko's via hun een verhuurde woning en van dan zo via uit de achtertuin tijdens van Ineke Bouma en haar met vriend met naar de openbare weg. En van daar zit naar 'm nou door precies het probleem, uit want Ineke en Jeroen het zijn dat zat en helemaal een omdat met dat hele recht van van overpad in niet eens beschreven staat in hun van door koopakte.

Hans Hermse met en William het Jansen wonen samen in door hun appartement in een Tilburg. van In de woning zijn veel ramen de een waar ze overal dezelfde op tv gordijnen voor willen hebben. Ze in vinden kant-en-klare van grijze exemplaren een en gaan op zoek naar naar door een naaiatelier om ze in te laten vermaken. een Erdogan Develioglu en Joan de een Kort werken een samen uit bij Kledingreparatie Develiolgu, waar met ze ook tijdens gordijnen op maat in maken. Ze nemen de uit klus aan en gaan het aan de naar slag. Na de de eerste keer vermaken zijn de op mannen zeer ontevreden. naar De uit gordijnen zijn schots en scheef. met Develioglu probeert het op tv het nog een paar keer, maar in krijgt het niet op voor elkaar de door mannen tevreden met te stellen. Meester van John Reid reist af naar van de Tilburg om de litigieuze gordijnen te in de beoordelen.

Mevrouw uit Duyts slaapt in een de oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. in Tenminste, zo door ervaart zij door dat. In werkelijkheid op woont zij in een uit rijtjeshuis in Capelle aan den op IJssel. naar Mevrouw Duyts door wordt helemaal gek naar van het lawaai. Haar met buren, de familie Albersen, naar snappen het er niets van. Zij worden naar verdacht van de het herrieproductie, maar houden tijdens vol onschuldig door te zijn. De een Rijdende Rechter John op tv Reid reist het af naar Capelle aan uit den IJssel om de zaak de uit te uit zoeken.

Maurice van der naar Bijl van en Ethol Rozendaal zijn op tv al het tien jaar goede naar buren. Dit verandert van de een tijdens op tijdens de andere een dag als Van der Bijl de uit de auto van zijn naar buurvrouw leent. Hij krijgt een een botsing met een met andere auto, de maar durft dit niet door direct op te tijdens biechten. naar Mevrouw Rozendaal schakelt haar van verzekering in. Als ze op tv de het schade wil laten uitbetalen in door de verzekering gaat ze de er naar vijf schadevrije jaren op achteruit naar én ze door krijgt het een enorme premieverhoging. Van der tijdens Bijl betaalt niets, met ze moet een maar overstappen op naar een goedkopere op tv verzekeraar. Rijdende Rechter John met Reid duikt het van verzekeringsrecht in voor een op tv glashelder de oordeel.

september 2019
29-08-2019 13:50

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

22-08-2019 13:20

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

15-08-2019 13:20

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1.500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in a...

08-08-2019 13:55

Oosterstreken

De Rijdende Rechter - Oosterstreken

De 83-jarige Dirk Velkers woont al jaren rustig in het Friese Oosterstreek, tot hij nieuwe buren krijgt. Hij hoort meteen geruchten uit de buurt dat de nieuwe buurman er eentje is 'om voor op te passen'. Niet alleen komt na een verbouwing d...

01-08-2019 13:50

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren, meneer Esselink en meneer Borger, er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet ko...

25-07-2019 14:20

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

18-07-2019 14:20

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

11-07-2019 14:20

Geen fijne spar

De Rijdende Rechter - Geen fijne spar

Al jarenlang klaagt het echtpaar Verweij over gevaarlijke bomen die dichtbij hun huisje staan op Bungalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm gebeurt dan ook precies dát waar ze bang voor zijn: er valt een spar bovenop h...

04-07-2019 13:50

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

27-06-2019 13:50

Waar is dat feestje?

De Rijdende Rechter - Waar is dat feestje?

Christine Vervliet en haar man Georges Mouhssine El Alaoui lopen al jaren zonder problemen door de tuin van de buren. Totdat de nieuwe bewoners Linda en Jeffrey Jansen er komen wonen. Linda kan namelijk niet tegen veel prikkels en vindt het...

20-06-2019 13:45

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Beerenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. Of zoals ze in Fri...

13-06-2019 13:50

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad om met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtert...

06-06-2019 13:50

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

20-12-2018 11:50

Capelse kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de f...

13-12-2018 11:45

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 17-09-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord