Programma gemist?

Ben Jeuring van laat in juli in 2017 door Zuidema met Schuttingen een schutting plaatsen. van Hij betaalt direct naar met contant. Vervolgens stuurt het Zuidema een rekening van nog op tv eens naar 686,99 euro. Zuidema zegt een fout met door te hebben gemaakt in de uit factuur, naar maar het is altijd al duidelijk tijdens uit geweest hoeveel zijn schutting per naar vierkante meter kost. Jeuring met het weigert te betalen, op tv hij heeft alles al afgerekend. Zuidema van is uit er zo tijdens klaar mee dat een hij eind augustus op tv zijn medewerkers de opdracht geeft om het vier schuttingdelen uit op de met tuin van Jeuring te verwijderen. op Die uit zijn nooit betaald, uit dus wettelijk nog van Zuidema, door door is zijn redenering. Meester met John Reid door reist af naar Assen tijdens om te bepalen op tv wat er met de uit schuttingdelen en met de rekening moet tijdens gebeuren.

Gerhard Pril is een meer op tv dan 25 jaar lid in van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. een Hij vist al uit die uit jaren op met eenzelfde manier, in met zijn ouderwetse visstoel van direct aan de oever. Sinds van een aantal jaar zijn naar van er steigers geplaatst rondom zijn favoriete een visvijver Het in Karperputje. Alle met vissers moeten nu door vanaf een steiger vissen, maar uit dat kan hij de niet met met zijn ouderwetse op tv visgerei. Hans Dings naar is voorzitter van de met hengelsportvereniging. in Die steigers hebben in zij moeten plaatsen het ter versteviging van een de oevers, die langzaamaan het door water in verdwijnen. met De op tv vereniging wil juist de mooie tijdens visplek behouden. de Meneer Pril voelt uit zich weggepest. naar Waarom kan zijn plekje niet blijven in zoals tijdens die is? De Rijdende door Rechter reist op af naar Veldhoven met om zelf het een hengel uit te gooien naar in het het Karperputje.

De jonge ouders de Edward in en Michella de zijn helemaal in hun op tv nopjes als ze voor 1.500 van tijdens euro een oude met stacaravan op de kop tikken. Eindelijk naar door een plek in de buurt in waar ze met hun door dochtertje vakantie met kunnen een vieren. De schrik van zit er dan ook goed de in als na in een fikse regenbui de in caravan lekt. En uit niet de zo'n beetje ook, hele naar stralen komen naar op beneden. tijdens Als ze Alex Weekhout uit bellen, degene van wie ze op hem hebben gekocht, van moet hij er op tv niks van tijdens weten. Komen ze van na drie maanden uit mee! Sterker nog, uit ze waren al door begonnen met op tv klussen voordat er betaald van was, met en daarbij zijn er spullen van uit de caravan op tv verdwenen. Wie door probeert wie nu door een oor tijdens aan te naaien? De Rijdende Rechter, een door meester John Reid, zoekt uit wie het met er juridisch gezien gelijk de heeft.

De 83-jarige Dirk van uit Velkers woont al jaren op tv rustig in het het Friese Oosterstreek, tot door hij nieuwe in buren krijgt. Hij hoort de meteen geruchten uit de buurt de dat uit de nieuwe buurman tijdens er eentje is 'om voor een op te op tv passen'. Niet alleen komt naar na een verbouwing een de op afwatering van een de buurman uit van op zijn grond, tevens staat het de schutting scheef én van door heeft de buurman zijn schuurtje overgebouwd. in Buurman Jan het Oost tijdens heeft zijn eigen met kant van het verhaal. Dirk heeft de juist een in stukje grond van uit hém gepikt. En de dan die struiken, Dirk de moet de het boel met bijhouden en zorgen dat naar zijn struiken niet de overhangen. En die grote van boom die voor overlast met zorgt moet in ook weg. met Inmiddels maken deze uit krasse knarren elkaar al het jaren het leven door zuur en van zelfs een vechtpartij gaan het zij niet uit de het weg. De in hoogste tijd voor het de Rijdende Rechter het meester John Reid om tijdens tussenbeide te het komen.

Jarenlang met geniet meneer door de Boer van een vrij het uitzicht vanuit zijn het riante in villa in het uit mooie Dalfsen. Totdat uit zijn nieuwe buren, meneer Esselink door en het meneer Borger, er met komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en door met Borger De Boer best tegemoet door komen een en een mooie lage tuin naar aanleggen. Maar als tijdens meneer tijdens De Boer weigert zijn enorme door eiken te snoeien, van is voor in meneer Borger naar de maat vol. op tv Oog om oog tijdens , tand om tand, naar vindt hij. Hij in plant een met bos met honderden sparren en een de enorme prunus. met Dit door tot grote frustratie met van meneer de Boer. Meester een Reid het reist af naar Dalfsen een en gaat uit de zaak bekijken.

De buren door Leeijen en de Erens in de Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. tijdens Sandra Leeijen zit midden van in een verbouwing het en daarom is van haar tuin nog het het verre van af. Bij in meneer Erens is door alles netjes aangeharkt. En op daarover ontstaat dan ook een een enorm conflict. van met Meneer Erens probeert op naar allerlei manieren het met onkruid van op de buren uit zijn tuin op tv te weren. uit Daarnaast hebben de met twee ook ruzie over uit het in gebruik van de oprit en de een busje voor door het raam. En dan het die naar erfgrens, die op tv klopt ook al op tv niet.

Janneke Smit uit op een Oude Pekela ergert zich al in jaren aan het stuk in van grond naast haar met huis. Brandnetels, distels en ander het onkruid tiert het daar welig. De uit eigenaar, Jan Hendriksen, geeft een niet thuis met als Janneke bij door hem klaagt. Hij de vindt dat zij niks het te zoeken heeft op op zíjn stuk grond. van tijdens En dat haar dochtertje van vijf naar jaar op tv daar af en toe het speelt en de zich kan bezeren aan op tv de troep en naar uitstekende pinnen uit op het perceel in is toch niet zijn door probleem?? van Janneke Smit schakelt de het Rijdende Rechter naar in om het slepende conflict naar te op tv beslechten.

Al jarenlang met klaagt op tv het echtpaar Verweij over gevaarlijke uit bomen die dichtbij hun van huisje staan naar op het Bungalowpark L'Air Pur in op Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm tijdens gebeurt dan uit ook precies dát waar ze een bang voor zijn: naar er valt in een spar naar bovenop hun huis. De VVE een van met het park is aansprakelijk, naar vindt de familie door Verweij en moet door de kosten betalen een die hun verzekering een niet dekt, namelijk uit 250 euro eigen risico. op 'Onzin', uit zegt de tijdens VVE, 'wij zijn niet tijdens eens aansprakelijk gesteld door het op echtpaar'. de Rijdende Rechter John Reid op onderzoekt met het kadaster door in óf de boom in wel op de grond van het door park stond. de Alleen dan kan de het park misschien tijdens aansprakelijk worden gehouden voor op tv de tijdens schade.

Mevrouw Kolijn met woont naar alle door tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in in in Heemskerk. Nu ze een op beetje op leeftijd op komt, gaat het lichamelijk met uit hier en daar wat naar minder. Om naar toch lekker zelfstandig haar boodschappen het in het de dorp te kunnen tijdens doen, schaft een zij een scootmobiel aan via het Marktplaats. Omdat de er in de door ruime, gemeenschappelijke hal al zo'n tijdens booster met staat, parkeert zij die op tv van haar daarnaast. het Maar een dan ontstaat er uit vrijwel direct een in enorm conflict met het bestuur van uit de de Vereniging Van Eigenaren. van Het is verboden de om die booster in de een hal te door parkeren. Dat ding tijdens moet in onmiddellijk weg. Meester John op tv Reid gaat met behulp op tv van een een aantal deskundigen onderzoeken van of die scootmobiel van door mevrouw Kolijn illegaal geparkeerd uit met staat.

Christine op tv Vervliet en haar een man Georges Mouhssine El met Alaoui naar lopen al jaren zonder problemen door door de tuin van met de de buren. Totdat de nieuwe de bewoners Linda door en Jeffrey Jansen er met komen wonen. Linda tijdens kan met namelijk niet tegen een veel prikkels en vindt het vervelend door dat de buren een uit te pas en te onpas een door haar tuin door lopen. Ook naar vinden Jeffrey op en Linda dat George en Christine de vaak met luidruchtige feestjes houden. uit De boel escaleert. Zo erg naar met zelfs dat de een buurvrouwen elkaar in de haren vliegen. van de Mr Reid reist het af naar Raamsdonk om de kwestie een te tijdens onderzoeken.

In het Friese door Nijehaske komt regelmatig naar de Beerenburger gezellig uit op tafel bij door Eddy Koning en het zijn uit buren Liesbeth en uit Sietze Koster. Alles kunnen met ze samen door bespreken, behalve als het het gesprek op op tv het recht door van overpad aankomt. Of zoals tijdens ze de in Friesland zeggen: met recht van reet. Dan het barst de een bom. De familie Koster moet over tijdens op tv het pad van de Eddy Koning om in hun zelfgebouwde van garage door te komen, maar Koning blijft de volhouden op dat zij daar geen een recht op hebben. Zijn in ouders voerden al met een naar jarenlange strijd een hierover, en nu Koning in het ouderlijk huis heeft overgenomen, uit is de dat niet ineens anders. Er het is geen recht in van in reet, aldus Koning. Dit met gaat op behóórlijk ten koste van het ooit naar op zo goede contact.

Al bijna vijftig uit jaar woont op het echtpaar Van der op Leij in uit Assen naar volle door tevredenheid op de Eschstraat. naar uit En al bijna even in lang maken zij gebruik met van hun recht uit van tijdens overpad om met tijdens hun kliko's via hun uit verhuurde woning een en dan zo via de uit achtertuin van tijdens Ineke Bouma en haar het vriend het naar de openbare weg. En daar de zit 'm een nou precies het het probleem, want uit Ineke en Jeroen zijn dat naar op tv zat en helemaal op omdat dat hele recht van overpad naar niet eens in beschreven het staat in hun naar koopakte.

Hans Hermse en op William Jansen wonen op een samen in hun appartement in Tilburg. door In de door woning zijn de veel ramen de waar ze overal dezelfde gordijnen voor van van willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze de exemplaren en gaan van naar op zoek naar een een naaiatelier om ze te laten uit vermaken. in Erdogan Develioglu en Joan de naar een Kort werken samen bij Kledingreparatie Develiolgu, in waar ze op tv ook gordijnen het op maat maken. Ze in nemen met de klus aan in en gaan aan tijdens de slag. Na door de eerste keer vermaken zijn de in mannen zeer naar ontevreden. op tv De gordijnen zijn naar schots en scheef. Develioglu uit probeert het nog een paar in keer, maar met krijgt uit het niet voor elkaar de mannen naar tevreden naar te stellen. Meester tijdens John Reid reist af in naar Tilburg naar om de litigieuze gordijnen te naar de beoordelen.

Mevrouw Duyts slaapt tijdens in een tijdens oorverdovende, lawaaiproducerende in fabriek. Tenminste, van zo ervaart zij dat. tijdens In werkelijkheid woont van zij in uit een rijtjeshuis in Capelle een aan den IJssel. in Mevrouw Duyts wordt helemaal gek naar van het de lawaai. Haar buren, naar de een familie Albersen, snappen een er niets van. Zij uit worden verdacht van de herrieproductie, op maar houden uit vol met onschuldig te zijn. uit De Rijdende Rechter John Reid reist het af op naar Capelle tijdens aan den IJssel om de naar zaak uit te het zoeken.

Maurice de van der Bijl uit en Ethol uit Rozendaal zijn al tien jaar goede tijdens op buren. Dit verandert van de een op tv op van de andere dag als op tv Van der van Bijl de auto van zijn van tijdens buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing een met door een andere auto, de maar durft dit niet naar direct op te biechten. op Mevrouw Rozendaal door schakelt haar verzekering in. de Als ze van de uit schade wil laten op uitbetalen door de verzekering gaat tijdens ze er met vijf schadevrije jaren op met achteruit én in ze krijgt een enorme door premieverhoging. Van der op Bijl met betaalt niets, ze moet in maar overstappen van naar een goedkopere verzekeraar. Rijdende Rechter met een John Reid duikt het verzekeringsrecht op tv in tijdens voor een glashelder uit oordeel.

juli 2020
29-08-2019 13:50

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

22-08-2019 13:20

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

15-08-2019 13:20

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1.500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in a...

08-08-2019 13:55

Oosterstreken

De Rijdende Rechter - Oosterstreken

De 83-jarige Dirk Velkers woont al jaren rustig in het Friese Oosterstreek, tot hij nieuwe buren krijgt. Hij hoort meteen geruchten uit de buurt dat de nieuwe buurman er eentje is 'om voor op te passen'. Niet alleen komt na een verbouwing d...

01-08-2019 13:50

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren, meneer Esselink en meneer Borger, er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet ko...

25-07-2019 14:20

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

18-07-2019 14:20

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

11-07-2019 14:20

Geen fijne spar

De Rijdende Rechter - Geen fijne spar

Al jarenlang klaagt het echtpaar Verweij over gevaarlijke bomen die dichtbij hun huisje staan op Bungalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm gebeurt dan ook precies dát waar ze bang voor zijn: er valt een spar bovenop h...

04-07-2019 13:50

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

27-06-2019 13:50

Waar is dat feestje?

De Rijdende Rechter - Waar is dat feestje?

Christine Vervliet en haar man Georges Mouhssine El Alaoui lopen al jaren zonder problemen door de tuin van de buren. Totdat de nieuwe bewoners Linda en Jeffrey Jansen er komen wonen. Linda kan namelijk niet tegen veel prikkels en vindt het...

20-06-2019 13:45

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Beerenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. Of zoals ze in Fri...

13-06-2019 13:50

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad om met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtert...

06-06-2019 13:50

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

20-12-2018 11:50

Capelse kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de f...

13-12-2018 11:45

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!