Programma gemist?

Mevrouw Duyts op tv slaapt in met een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, het tijdens zo ervaart zij de dat. In werkelijkheid woont zij in in een rijtjeshuis op tv in Capelle aan het den IJssel. Mevrouw Duyts van wordt door helemaal gek op tv van het lawaai. Haar buren, met de een familie Albersen, snappen een er niets van. het Zij worden verdacht van de van herrieproductie, maar houden vol in onschuldig te zijn. uit De Rijdende Rechter in John door Reid reist af van naar Capelle aan het den IJssel met om de zaak naar uit te zoeken.

Maurice van het der Bijl en Ethol op tv Rozendaal het zijn al uit tien jaar goede buren. Dit verandert van van op tv de een op uit de andere dag als Van tijdens der op tv Bijl de auto de van zijn buurvrouw het leent. Hij door krijgt een botsing met een op andere op auto, maar durft dit niet direct op tv op op tv te biechten. Mevrouw Rozendaal van schakelt haar verzekering in. tijdens Als ze de op schade wil de laten tijdens uitbetalen door de verzekering de gaat ze de er vijf schadevrije door jaren op achteruit én ze krijgt naar een van enorme premieverhoging. Van naar der Bijl betaalt niets, ze uit door moet maar overstappen met naar een goedkopere op tv verzekeraar. Rijdende Rechter John Reid door duikt het verzekeringsrecht naar in voor een glashelder met naar oordeel.

Naast een de woning van op tv Tonny en Helma op tv Wijering ligt tijdens een groenstrook van de naar gemeente, met daarin op twee enorme esdoorns. Vijfentwintig tijdens jaar geleden het toen het echtpaar de woning tijdens betrok hebben ze van zelf door aan de in gemeente gevraagd of die met groenstrook daar kon worden aangelegd, met direct op tv naast hun perceel. De op gemeente Losser het had namelijk op de die plek een trottoir bedacht in en dan zouden in zij behoorlijk door wat het inkijk hebben vanaf de stoep. Inmiddels van op zijn de esdoorns op gegroeid en veroorzaken heel veel overlast. van Dus de de familie Wijering de eist dat op de gemeente die bomen kapt. van Rijdende Rechter John in Reid reist af naar de Losser om de door zaak juridisch tot van op de bodem tijdens uit te het zoeken.

Thea Bosch huurt met samen met met haar drie honden van en acht puppy's uit naar alle tevredenheid het een klein gedeelte met van de tijdens riante boerderij van de tijdens familie Roelvink. een De familie van Roelvink is kind aan huis bij de mevrouw Bosch het en onder het genot naar van een op tv bakkie van koffie en sigaretje wordt lief op tv en leed gedeeld. met Totdat ineens in blijkt dat mevrouw Bosch naar de energiekosten niet kan naar betalen. op tv Ze verhuist naar een in ander huisje en dan een begint een alle ellende. tijdens De familie Roelvink vindt namelijk dat het mevrouw Bosch nog in rekeningen de moet betalen, maar de mevrouw Bosch vindt dat tijdens de familie Roelvink haar in juist uit nog geld een verschuldigd is. De Rijdende Rechter John door Reid naar reist af naar Eibergen om een de zaak door uit te met zoeken.

Jarenlang geniet meneer met de Boer van van een met vrij uitzicht vanuit de zijn riante villa in het het mooie Dalfsen, uit totdat zijn nieuwe buren door meneer van Esselink en meneer Borger een er naar komen wonen. Aanvankelijk willen uit Esselink en Borger De in Boer best uit tegemoet komen en een op mooie lage tuin naar aanleggen, in maar als meneer De Boer weigert tijdens een zijn enorme eiken te met snoeien, is voor met meneer Borger de maat vol. de Oog om de oog met , tand om tand, vindt hij. het Hij door plant een bos met door honderden sparren een en een enorme in prunus. Dit tot grote naar frustratie van meneer van de Boer. naar Meester Reid van reist af naar Dalfsen en tijdens gaat door de zaak bekijken.

De Rijdende uit Rechter meester John Reid op tv gaat naar het door dorpje Horn in door Limburg. Sinds naar anderhalf jaar een worden Wiel van Herten een en zijn op vriendin Lenie het hoorndol van een lage bromtoon uit in in hun woning. Ze weten het met zeker: door deze bromtoon komt van de een omvormer van op tv de zonnepanelen van buren in Mitch en Kimberly. Zij door zijn op hun met beurt naar ook ten einde raad. op tv Volgens hen is het de in omvormer niet het probleem en hebben een ze van alles in met geprobeerd om de buren te in helpen. Beide partijen zijn de de kwestie inmiddels naar het zo zat dat verhuizen van de enige optie de lijkt.

De naar 28-jarige Kevin op Echthuizen kocht vorig jaar het zijn eerste naar woning in Zaandam. van Hij is helemaal blij, maar er het moet veel uit gebeuren. Hij laat door onder andere een op tv nieuwe pvc-vloer leggen door in Hoogland Vloeren. het Volgens in Kevin spreekt hij van tevoren af naar dat de vloer een vlak afgeleverd naar wordt. op Geen probleem, volgens Hoogland Vloeren. in Als de door vloer er op tv eenmaal in ligt, is Kevin op de zijn zachtst naar gezegd niet blij van met het resultaat. in De vloer zit met vol hobbels en bobbels. een door Kevin weigert te betalen en met eigenaar een Dirk van Zandwijk stuurt een een incassobureau op tijdens hem af. een Van Zandwijk is ervan overtuigd tijdens dat de van vloer keurig uit is gelegd, zeker gezien naar de slechte staat door van het appartement. De discussie de over wat glad, met vlak of egaal tijdens is, barst op lost. Rijdende Rechter John met Reid onderzoekt, op naar zijn het sokken, hoe erg het is door een gesteld met de hobbels en het bobbels in tijdens de vloer.

Als uit Jetty Kuiper tien op tv jaar geleden van haar eigen bedrijfje start het als zwangerschapscoach, lifestylecoach en trainer, door plaatst ze op tv op haar van website nietsvermoedend tijdens een foto van een beschuit met op muisjes. van Ze heeft de van foto gevonden op de het website Dutch van Free Card. Jaren later tijdens ontvangt met ze een brief van het door Belgische bedrijf Permission van Machine. tijdens Ze moet betalen voor uit de foto. Jetty vertrouwt het door op bedrijf niet, maar verwijdert voor in de zekerheid toch maar de de foto. tijdens Jetty schrikt zich rot van als ze uit een tijdens paar maanden later een brief van een een advocaat op krijgt met met een sommatie van een 820,- voor van auteursrechtinbreuk. En dat terwijl ze de zich echt door van geen kwaad met bewust is. Rijdende een Rechter meester John Reid zoekt uit uit op tv hoe het nu op precies met de rechten van een de foto door zit naar en de manier waarop in Jetty de foto het heeft gebruikt.

Als het de nieuwe buren van van Sari Koch zich niet tijdens eens even komen een voorstellen, is Sari uit eigenlijk op al klaar met ze. Theo op tv en Marinelle Hodes een de zijn zich van geen door kwaad bewust. door Sari Koch is op tv zo vaak op vakantie dat voorstellen op er het een beetje bij was ingeschoten. de Geen probleem toch? naar een Nou, wél een probleem. Zeker met als de tijdens familie Hodes tijdens zo'n naar vakantie de beukhaag verwijdert van de én zonder overleg een nieuwe met schutting plaatst. Rijdende Rechter het meester John een Reid reist af met naar Vlaardingen de om bij beide buren de poolshoogte te met nemen.

Jarenlang is de er niets aan uit de hand de tussen Trudy Dekker en haar het buren, meneer uit Collée en mevrouw Hundman. in uit Tot Ron van der op tv Schaaf in op 1998 bij Trudy komt wonen. De op tv buurmannen in kunnen niet met elkaar communiceren tijdens en met de irritaties in stapelen zich al snel op op. Zoals het door mos op het dak van op naar Collée wat zo door de tuin van de een buren inwaait. En dan is tijdens van het ergste probleem de op stankoverlast. Als Ron door en Trudy van in 2008 een nieuwe keuken laten in op plaatsen, krijgen zij kort daarna de last van door geurtjes van de de buren. De op tv aardappel- en sigarenlucht dringt via het de naar afzuigkap hun woonkamer uit binnen. Trudy raakt zelfs op zo gestrest van de naar lucht dat ze van haar middagdutje op in de garage moet doen. naar Meester Reid reist met af de naar Medemblik om de in zaak op te op tv lossen.

Al bijna uit vijftig met jaar woont het echtpaar Van uit der Leij uit door Assen naar volle tevredenheid tijdens op de Eschstraat. een En het al bijna even lang maken op zij een gebruik van hun uit recht van overpad met hun de kliko's op via hun verhuurde de woning en door dan zo via de het achtertuin van Ineke met Bouma en haar met vriend naar tijdens de openbare weg. En daar uit zit uit 'm nou precies het op tv probleem. Want Ineke en het Jeroen zijn dat zat uit van en helemaal omdat dat hele recht met van overpad niet door de eens beschreven staat in hun de koopakte.

In een het Friese Nijehaske in komt regelmatig de van Berenburger gezellig uit op tafel bij Eddy met Koning en zijn buren Liesbeth een en Sietze Koster. op Alles van kunnen ze samen op bespreken, behalve als in het gesprek op tijdens het recht van overpad op komt. Of zoals ze uit in Friesland zeggen: in Recht van met reet. Dan barst de naar bom. De familie van Koster moet de over het pad het van Eddy Koning om in uit in hun zelfgebouwde garage te komen, uit maar Koning blijft op tv volhouden tijdens dat zij daar geen de recht op hebben. met Zijn ouders voerden al met een naar jarenlange strijd van hierover, en nu Koning het ouderlijk het huis heeft de overgenomen, is een dat niet ineens het anders. Er naar is geen recht van reet, het aldus Koning. uit Dit gaat behoorlijk ten koste van van het ooit tijdens zo goede een contact.

De heer en naar mevrouw Vermeulen wonen op heel tevreden in op tv een van prachtig oud herenhuis in Nijmegen. door Maar twee de dingen met verstoren sinds enkele jaren behoorlijk van hun woongenot, en de dat zijn uit de uit de kluiten gewassen de klimop op tv en een uit enorm hoge oude muur tussen het de tuinen. De klimop tijdens hangt uit aan de zes op meter hoge muur op en veroorzaakt behoorlijke de schade, volgens uit de familie Vermeulen. En een die muur is op ook veel te hoog, het vinden ze. Buurvrouw Wendy door vindt op het allemaal onzin, ze door houdt van de naar klimop en van de naar mooie met monumentale muur. Beide mogen pertinent op tv niet weg. van Meester Reid van reist af naar door Nijmegen om de deze oude muur en klimop te tijdens op bekijken.

mei 2019
20-12-2018 11:50

Capelse kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de f...

13-12-2018 11:45

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

06-12-2018 11:45

Op Losser schroeven

De Rijdende Rechter - Op Losser schroeven

Naast de woning van Tonny en Helma Wijering ligt een groenstrook van de gemeente, met daarin twee enorme esdoorns. Vijfentwintig jaar geleden toen het echtpaar de woning betrok hebben ze zelf aan de gemeente gevraagd of die groenstrook daar...

29-11-2018 11:55

Vuil spel

De Rijdende Rechter - Vuil spel

Thea Bosch huurt samen met haar drie honden en acht puppy's naar alle tevredenheid een klein gedeelte van de riante boerderij van de familie Roelvink. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie ...

22-11-2018 11:45

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen, totdat zijn nieuwe buren meneer Esselink en meneer Borger er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet kome...

08-12-2017 09:15

Horndol

De Rijdende Rechter - Horndol

De Rijdende Rechter meester John Reid gaat naar het dorpje Horn in Limburg. Sinds anderhalf jaar worden Wiel van Herten en zijn vriendin Lenie hoorndol van een lage bromtoon in hun woning. Ze weten het zeker: deze bromtoon komt van de omvor...

29-08-2017 09:15

Gevloerd

De Rijdende Rechter - Gevloerd

De 28-jarige Kevin Echthuizen kocht vorig jaar zijn eerste woning in Zaandam. Hij is helemaal blij, maar er moet veel gebeuren. Hij laat onder andere een nieuwe pvc-vloer leggen door Hoogland Vloeren. Volgens Kevin spreekt hij van tevoren a...

22-08-2017 09:15

Wat een bevalling

De Rijdende Rechter - Wat een bevalling

Als Jetty Kuiper tien jaar geleden haar eigen bedrijfje start als zwangerschapscoach, lifestylecoach en trainer, plaatst ze op haar website nietsvermoedend een foto van een beschuit met muisjes. Ze heeft de foto gevonden op de website Dutch...

15-08-2017 09:15

Niet voor te stellen

De Rijdende Rechter - Niet voor te stellen

Als de nieuwe buren van Sari Koch zich niet eens even komen voorstellen, is Sari eigenlijk al klaar met ze. Theo en Marinelle Hodes zijn zich van geen kwaad bewust. Sari Koch is zo vaak op vakantie dat voorstellen er een beetje bij was inge...

08-08-2017 09:20

Niet luchten of zien

De Rijdende Rechter - Niet luchten of zien

Jarenlang is er niets aan de hand tussen Trudy Dekker en haar buren, meneer Collée en mevrouw Hundman. Tot Ron van der Schaaf in 1998 bij Trudy komt wonen. De buurmannen kunnen niet met elkaar communiceren en de irritaties stapelen zich al ...

01-08-2017 09:25

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtertuin...

25-07-2017 09:25

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Berenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad komt. Of zoals ze in Friesla...

24-07-2017 09:25

Muurvast

De Rijdende Rechter - Muurvast

De heer en mevrouw Vermeulen wonen heel tevreden in een prachtig oud herenhuis in Nijmegen. Maar twee dingen verstoren sinds enkele jaren behoorlijk hun woongenot, en dat zijn de uit de kluiten gewassen klimop en een enorm hoge oude muur tu...

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 07-05-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord