Programma gemist?

Ben een Jeuring laat in juli het 2017 door de Zuidema Schuttingen met een schutting plaatsen. Hij betaalt de direct contant. door Vervolgens stuurt tijdens Zuidema een rekening van nog eens van 686,99 naar euro. Zuidema zegt de een fout te op tv hebben gemaakt in de factuur, tijdens op tv maar het is altijd al duidelijk naar geweest hoeveel het zijn op schutting per vierkante meter de kost. Jeuring weigert te betalen, het in hij heeft alles naar al afgerekend. Zuidema is uit er zo klaar mee dat het hij eind tijdens augustus zijn medewerkers de op opdracht geeft om naar vier op schuttingdelen uit naar de tuin van Jeuring uit te verwijderen. Die zijn op nooit betaald, dus wettelijk op nog van Zuidema, door is op tv zijn redenering. Meester John Reid naar reist af door naar Assen om van te bepalen wat met er een met de schuttingdelen en de rekening een moet met gebeuren.

Gerhard Pril door is meer dan 25 door jaar uit lid van Philips Hengelsportvereniging met Veldhoven. Hij in vist al die jaren het op eenzelfde manier, in de zijn in ouderwetse visstoel direct het aan de oever. Sinds een naar aantal tijdens jaar zijn uit er steigers geplaatst rondom naar zijn favoriete visvijver Het Karperputje. van Alle vissers moeten in nu door vanaf een steiger vissen, naar maar het dat kan hij met niet met zijn ouderwetse visgerei. door Hans Dings is door voorzitter van de op tv hengelsportvereniging. Die op steigers hebben zij moeten met plaatsen ter op tv versteviging van de oevers, die het langzaamaan het naar water in in verdwijnen. De uit vereniging wil juist de mooie visplek met met behouden. Meneer Pril voelt van zich weggepest. naar Waarom kan zijn plekje de niet blijven zoals die is? het De naar Rijdende Rechter reist het af naar Veldhoven uit om zelf een uit hengel uit te met gooien in het een Karperputje.

De jonge ouders met Edward en in Michella zijn op helemaal in hun nopjes naar als ze voor 1.500 in naar euro een oude stacaravan op een de kop tikken. de Eindelijk een een plek in de buurt uit waar ze de met hun dochtertje vakantie kunnen het vieren. De schrik met zit er dan uit ook goed in naar als met na een fikse regenbui de met caravan lekt. En naar niet de zo'n beetje ook, hele van stralen komen naar op tv beneden. Als ze op tv Alex uit Weekhout bellen, degene van wie op tv ze hem hebben gekocht, het moet uit hij er het niks van weten. Komen ze met na drie maanden van mee! met Sterker nog, ze de waren al begonnen met uit klussen voordat het er betaald was, en daarbij van zijn er spullen de uit in de caravan verdwenen. Wie probeert de wie nu van een oor aan te naar naaien? op De Rijdende Rechter, meester John in Reid, zoekt uit wie uit op tv er juridisch gezien gelijk door heeft.

De op tv 83-jarige Dirk tijdens Velkers woont al jaren op tv rustig in het in Friese Oosterstreek, met tot hij nieuwe buren een krijgt. Hij hoort naar meteen geruchten uit op de buurt dat naar de nieuwe buurman er eentje op tv is 'om voor de uit op te passen'. Niet alleen komt naar na een het verbouwing op tv de afwatering van de buurman uit uit op tv op zijn grond, tevens staat de op tv op schutting scheef én heeft de de buurman zijn van schuurtje overgebouwd. Buurman op tv Jan Oost heeft zijn de eigen kant tijdens van het verhaal. Dirk uit heeft van juist een stukje grond van op hém gepikt. En dan naar die struiken, Dirk het moet de boel in bijhouden en zorgen uit dat zijn in struiken niet op tv overhangen. En die grote boom het die op tv voor overlast zorgt moet ook in weg. tijdens Inmiddels maken uit deze krasse knarren in elkaar al jaren van het leven zuur en zelfs een van vechtpartij gaan zij naar niet uit de het weg. De hoogste van tijd in voor de Rijdende Rechter door meester John Reid de om in tussenbeide te komen.

Jarenlang met geniet meneer de Boer van in een vrij door uitzicht vanuit zijn riante op tv op tv villa in het mooie naar Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren, het meneer in Esselink en meneer de Borger, er op komen wonen. Aanvankelijk willen met Esselink en Borger op tv De Boer best tegemoet komen met en in een mooie lage tuin van aanleggen. Maar als door meneer op De Boer weigert zijn in enorme eiken in te snoeien, is voor tijdens meneer Borger de maat vol. een de Oog om oog , het tand om tand, vindt hij. in Hij op tv plant een bos met tijdens honderden sparren en een de enorme prunus. met Dit een tot grote frustratie van meneer de tijdens naar Boer. Meester Reid reist op af naar Dalfsen de en gaat de zaak op bekijken.

De buren Leeijen een en Erens op in Kerkrade met hebben hele verschillende tuinen. Sandra het Leeijen zit uit midden in een op tv verbouwing en de daarom is van haar tuin nog verre van naar af. Bij meneer door Erens is in alles netjes aangeharkt. het En daarover ontstaat dan op ook een enorm tijdens conflict. Meneer Erens naar probeert op allerlei van manieren het onkruid de van de buren uit op tv een zijn tuin te weren. Daarnaast naar hebben de twee met ook ruzie over de het met gebruik van de oprit in en een busje een voor het van raam. En dan die erfgrens, die op klopt ook uit al met niet.

Janneke Smit uit van Oude de Pekela ergert van zich al jaren aan het uit stuk grond met naast haar huis. Brandnetels, distels de tijdens en ander onkruid naar tiert daar welig. in De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft het niet in thuis als Janneke bij hem klaagt. van uit Hij vindt dat zij niks te een zoeken heeft op tijdens zíjn stuk op tv grond. En dat haar de dochtertje van door vijf het jaar daar af en de toe speelt en zich kan het bezeren een aan de troep en uitstekende naar tijdens pinnen op het perceel is van toch naar niet zijn probleem?? Janneke Smit schakelt naar de Rijdende Rechter door tijdens in om het slepende de conflict te met beslechten.

Al in jarenlang klaagt het naar echtpaar Verweij op over gevaarlijke bomen die dichtbij hun door uit huisje staan op Bungalowpark tijdens L'Air Pur in de Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm een gebeurt dan ook door precies dát naar waar ze op bang voor zijn: er op tv valt een spar bovenop een hun huis. De VVE het van het naar park is aansprakelijk, vindt tijdens de familie Verweij door en tijdens moet de kosten betalen uit die hun verzekering naar niet dekt, namelijk in 250 door euro eigen risico. 'Onzin', zegt een de VVE, de 'wij zijn niet eens aansprakelijk met gesteld tijdens door het echtpaar'. Rijdende Rechter door het John Reid onderzoekt met op het kadaster óf van de boom wel op op de grond een van het park stond. uit Alleen dan kan het het de park misschien aansprakelijk worden gehouden op voor de op tv schade.

Mevrouw Kolijn woont de naar alle tevredenheid het in appartementencomplex Loevestein van in door Heemskerk. Nu ze een door beetje op leeftijd komt, met gaat op tv het lichamelijk hier en tijdens daar wat naar minder. Om op tv toch lekker zelfstandig op haar boodschappen in het dorp op te kunnen doen, schaft van zij uit een scootmobiel aan via in Marktplaats. Omdat er in op de het ruime, gemeenschappelijke het hal al zo'n booster staat, parkeert uit zij die in van haar in daarnaast. Maar dan ontstaat er tijdens vrijwel een direct een enorm de conflict met op het bestuur van de Vereniging Van in Eigenaren. Het is uit naar verboden om die booster uit in de hal te op parkeren. Dat ding op moet onmiddellijk weg. Meester door op John Reid gaat met op tv behulp van een naar aantal deskundigen onderzoeken of tijdens die scootmobiel van het mevrouw Kolijn illegaal geparkeerd in een staat.

Christine van Vervliet en haar man Georges door Mouhssine El Alaoui met lopen al jaren van zonder tijdens problemen door de in tuin van de in buren. Totdat de naar nieuwe bewoners Linda en de Jeffrey Jansen in er komen wonen. Linda in kan namelijk niet tegen van veel in prikkels en vindt een het vervelend dat het de buren te pas in en te onpas door van haar tuin lopen. van Ook op vinden Jeffrey en Linda het dat met George en Christine vaak luidruchtige met feestjes houden. De boel tijdens met escaleert. Zo erg tijdens zelfs dat de buurvrouwen het elkaar in de haren de vliegen. in Mr Reid reist met af naar Raamsdonk om een de kwestie te het onderzoeken.

In het de Friese Nijehaske komt de regelmatig de Beerenburger gezellig tijdens op tafel bij op tv Eddy Koning op tv en het zijn buren Liesbeth met en Sietze Koster. Alles kunnen ze het het samen bespreken, behalve een als het gesprek op het recht in in van overpad aankomt. naar Of zoals ze in op tv Friesland zeggen: recht van reet. op Dan barst de een uit bom. De familie Koster de moet over het pad van een Eddy Koning in om in van hun zelfgebouwde het garage te komen, op tv maar Koning blijft volhouden de dat zij de daar geen recht op het hebben. Zijn ouders voerden tijdens al een in jarenlange strijd hierover, en met nu Koning tijdens het ouderlijk op tv huis heeft overgenomen, is van dat niet ineens anders. Er het met is geen recht van reet, de aldus Koning. Dit gaat een behóórlijk een ten koste naar van het ooit zo goede naar contact.

Al bijna vijftig met jaar uit woont het echtpaar met Van der Leij uit Assen tijdens naar volle tevredenheid in in op de Eschstraat. En een al bijna in even lang maken zij gebruik het van van hun recht van overpad het om met hun kliko's met via hun verhuurde in woning het en dan zo via de door achtertuin van Ineke het Bouma en haar het vriend op tv naar de openbare weg. En op tv daar zit in 'm nou met precies het probleem, want op Ineke en een Jeroen zijn dat zat en van helemaal omdat dat hele naar recht van met overpad van niet eens beschreven staat uit in hun met koopakte.

Hans Hermse en op in William Jansen wonen de samen in hun appartement in door Tilburg. tijdens In de woning zijn veel ramen van de waar ze overal op dezelfde gordijnen voor willen hebben. tijdens Ze het vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan door op zoek naar op tv in een naaiatelier om ze te tijdens laten vermaken. de Erdogan Develioglu tijdens en Joan de van Kort werken samen bij Kledingreparatie een Develiolgu, waar ze door ook tijdens gordijnen op maat maken. Ze door nemen door de klus aan op en gaan aan de slag. tijdens Na de eerste op tv keer vermaken zijn de in op tv mannen zeer ontevreden. De gordijnen naar zijn schots en scheef. uit Develioglu naar probeert het nog een paar van keer, maar krijgt op tv het niet in voor met elkaar de mannen tevreden te naar stellen. Meester van John Reid reist af van naar Tilburg om de op tv door litigieuze gordijnen te uit beoordelen.

Mevrouw Duyts slaapt uit in een op oorverdovende, lawaaiproducerende van fabriek. Tenminste, zo van ervaart zij van dat. In werkelijkheid woont in zij in met een rijtjeshuis in Capelle aan den naar IJssel. Mevrouw Duyts op tv met wordt helemaal gek van het met lawaai. Haar de buren, de familie Albersen, naar snappen er het niets van. een Zij worden verdacht van de door herrieproductie, maar houden een vol het onschuldig te zijn. De Rijdende in Rechter het John Reid reist af de naar Capelle aan den op tv IJssel door om de zaak uit te uit zoeken.

Maurice van een der Bijl en van Ethol Rozendaal zijn al door tien jaar goede van buren. Dit met verandert in van de een op de door andere dag als Van in op der Bijl de auto op tv van zijn buurvrouw leent. van Hij krijgt een botsing uit met naar een andere auto, maar door durft het dit niet direct op door te biechten. van Mevrouw Rozendaal schakelt met haar verzekering in. naar Als ze de schade wil tijdens laten uitbetalen door de de verzekering gaat ze het er een vijf schadevrije jaren op op achteruit én ze tijdens krijgt een enorme naar premieverhoging. Van met der Bijl betaalt niets, op ze moet maar overstappen uit naar een een goedkopere verzekeraar. Rijdende uit Rechter het John Reid duikt het verzekeringsrecht in door voor een glashelder op tv uit oordeel.

november 2019
29-08-2019 13:50

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

22-08-2019 13:20

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

15-08-2019 13:20

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1.500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in a...

08-08-2019 13:55

Oosterstreken

De Rijdende Rechter - Oosterstreken

De 83-jarige Dirk Velkers woont al jaren rustig in het Friese Oosterstreek, tot hij nieuwe buren krijgt. Hij hoort meteen geruchten uit de buurt dat de nieuwe buurman er eentje is 'om voor op te passen'. Niet alleen komt na een verbouwing d...

01-08-2019 13:50

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren, meneer Esselink en meneer Borger, er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet ko...

25-07-2019 14:20

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

18-07-2019 14:20

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

11-07-2019 14:20

Geen fijne spar

De Rijdende Rechter - Geen fijne spar

Al jarenlang klaagt het echtpaar Verweij over gevaarlijke bomen die dichtbij hun huisje staan op Bungalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm gebeurt dan ook precies dát waar ze bang voor zijn: er valt een spar bovenop h...

04-07-2019 13:50

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

27-06-2019 13:50

Waar is dat feestje?

De Rijdende Rechter - Waar is dat feestje?

Christine Vervliet en haar man Georges Mouhssine El Alaoui lopen al jaren zonder problemen door de tuin van de buren. Totdat de nieuwe bewoners Linda en Jeffrey Jansen er komen wonen. Linda kan namelijk niet tegen veel prikkels en vindt het...

20-06-2019 13:45

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Beerenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. Of zoals ze in Fri...

13-06-2019 13:50

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad om met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtert...

06-06-2019 13:50

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

20-12-2018 11:50

Capelse kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de f...

13-12-2018 11:45

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!