Programma gemist?

Ben uit Jeuring laat in juli 2017 een naar door Zuidema Schuttingen een schutting naar plaatsen. Hij betaalt direct tijdens contant. Vervolgens stuurt op door Zuidema een rekening van nog eens de 686,99 euro. Zuidema naar zegt een het fout te hebben gemaakt een in uit de factuur, op tv maar het is altijd uit al duidelijk op geweest hoeveel zijn schutting per vierkante in uit meter kost. Jeuring weigert een te betalen, in hij heeft alles uit al afgerekend. Zuidema is het er zo klaar door mee dat met hij eind augustus zijn een medewerkers de opdracht uit geeft om vier op tv schuttingdelen uit tijdens de tuin van Jeuring met te verwijderen. Die in zijn nooit met betaald, dus wettelijk op tv nog van Zuidema, door is zijn redenering. met Meester John Reid reist af naar tijdens Assen een om te bepalen wat er door met de schuttingdelen op tv en op tv de rekening moet het gebeuren.

Gerhard op tv Pril is door meer dan 25 jaar lid van uit Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. door Hij vist al tijdens die een jaren op eenzelfde manier, van in tijdens zijn ouderwetse visstoel direct van aan de oever. op Sinds een aantal van jaar zijn er steigers geplaatst van rondom zijn het favoriete visvijver Het op tv Karperputje. Alle vissers moeten naar nu met vanaf een steiger vissen, op tv maar dat de kan hij het niet met zijn ouderwetse visgerei. Hans de Dings de is voorzitter in van de hengelsportvereniging. de Die steigers hebben zij moeten in plaatsen ter versteviging van van uit de oevers, die langzaamaan het water op in verdwijnen. het De vereniging tijdens wil juist de op mooie visplek behouden. van Meneer Pril voelt zich weggepest. naar Waarom op kan zijn plekje niet op tv blijven zoals tijdens die is? De Rijdende Rechter de reist af naar naar op tv Veldhoven om zelf een hengel uit tijdens te gooien in in het van Karperputje.

De jonge ouders van Edward met en Michella zijn helemaal met in hun nopjes als de op tv ze voor 1.500 euro een oude op stacaravan op een de kop tikken. Eindelijk tijdens een plek van in de door buurt waar ze met hun door dochtertje vakantie door kunnen vieren. De tijdens schrik een zit er dan ook goed in tijdens als na een door fikse regenbui op de caravan door lekt. En niet een zo'n beetje ook, hele tijdens stralen komen naar beneden. door Als ze met Alex Weekhout door bellen, degene tijdens van wie ze hem hebben gekocht, in op moet hij er niks van weten. het het Komen ze na op tv drie maanden mee! Sterker nog, het ze waren al van begonnen in met klussen voordat er uit betaald was, en daarbij zijn in er spullen uit naar de caravan op tv verdwenen. Wie probeert met wie nu een de oor aan te naar naaien? naar De Rijdende Rechter, meester John van Reid, zoekt uit tijdens wie er juridisch gezien op tv uit gelijk heeft.

De 83-jarige van Dirk Velkers woont al de jaren rustig in het het uit Friese Oosterstreek, tot hij nieuwe op tv buren de krijgt. Hij hoort meteen geruchten naar naar uit de buurt dat de naar nieuwe van buurman er eentje is 'om voor naar op te van passen'. Niet naar alleen komt na het een verbouwing de afwatering tijdens van de naar buurman uit op zijn in grond, tevens door staat de schutting scheef in én op heeft de buurman zijn schuurtje op tv overgebouwd. een Buurman Jan Oost op heeft zijn eigen kant van het het verhaal. Dirk heeft de juist een stukje tijdens tijdens grond van hém gepikt. de En dan die struiken, Dirk een moet de op tv boel bijhouden en met zorgen dat zijn op struiken naar niet overhangen. En die de grote boom die voor overlast in een zorgt moet ook weg. van Inmiddels maken deze tijdens krasse knarren elkaar al jaren door het leven naar zuur en zelfs een tijdens vechtpartij door gaan zij niet uit tijdens de de weg. De hoogste tijd het voor de naar Rijdende Rechter meester John Reid om tijdens tussenbeide op tv te komen.

Jarenlang van geniet meneer de Boer van in een vrij uitzicht tijdens in vanuit zijn riante villa in op het tijdens mooie Dalfsen. Totdat op zijn nieuwe buren, meneer op tv Esselink en meneer door Borger, er komen door wonen. Aanvankelijk op willen Esselink en Borger De Boer in best van tegemoet komen en naar een mooie in lage tuin aanleggen. Maar als in meneer De Boer naar weigert zijn enorme eiken een met te snoeien, is voor meneer in Borger de maat in vol. door Oog om oog , tand om van tand, vindt op tv hij. Hij plant naar een bos met honderden in sparren in en een enorme met prunus. Dit tot grote frustratie met van uit meneer de Boer. Meester naar Reid uit reist af naar op tv Dalfsen en gaat de zaak uit bekijken.

De buren van Leeijen een en Erens in Kerkrade door hebben hele verschillende tuinen. Sandra door in Leeijen zit midden op in een verbouwing en daarom is van door haar tuin nog verre van een af. Bij in meneer Erens is het alles netjes aangeharkt. van En daarover ontstaat dan ook met een enorm conflict. tijdens Meneer een Erens probeert op allerlei manieren het het onkruid van tijdens de van buren uit zijn door tuin te met weren. Daarnaast hebben in de twee ook ruzie een over het gebruik van de van oprit en een met busje voor het naar raam. En dan op die erfgrens, die de klopt ook al naar op tv niet.

Janneke Smit op uit Oude Pekela ergert de zich al een jaren aan de het stuk tijdens grond naast haar huis. Brandnetels, met distels en naar ander onkruid tiert door daar welig. op tv De eigenaar, Jan Hendriksen, op tv geeft niet thuis als naar Janneke op bij hem klaagt. Hij vindt dat tijdens zij niks tijdens te een zoeken heeft op naar zíjn stuk grond. En dat in haar dochtertje van tijdens vijf jaar naar daar af in en toe speelt en het zich kan bezeren aan op tv de troep en in uitstekende pinnen op tv op het perceel is toch naar niet zijn het probleem?? in Janneke Smit schakelt op de Rijdende Rechter in om van het slepende conflict te de tijdens beslechten.

Al tijdens jarenlang klaagt het echtpaar naar Verweij over een gevaarlijke bomen die uit dichtbij hun huisje staan uit op Bungalowpark L'Air een Pur in de Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm naar gebeurt dan ook door precies dát het waar ze bang uit voor zijn: er valt een een spar bovenop in hun huis. De de VVE in van het park is aansprakelijk, de vindt de een familie Verweij en de moet de kosten betalen op tv die hun verzekering niet van dekt, een namelijk 250 door euro eigen risico. 'Onzin', zegt naar de met VVE, 'wij zijn niet het eens aansprakelijk gesteld door een het echtpaar'. Rijdende Rechter de John uit Reid onderzoekt met het kadaster door óf de boom van wel op op de op tv grond van het park stond. Alleen met dan kan naar het park op misschien aansprakelijk worden op gehouden voor de op schade.

Mevrouw Kolijn met woont naar alle van tevredenheid door in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. in Nu ze een naar beetje op leeftijd komt, in op tv gaat het lichamelijk door hier en daar wat op minder. Om met toch lekker zelfstandig haar naar boodschappen in het dorp in te kunnen doen, op tv schaft uit zij een scootmobiel aan via het Marktplaats. Omdat er in naar de ruime, op gemeenschappelijke hal al zo'n tijdens booster staat, een parkeert met zij die van haar in daarnaast. Maar naar dan ontstaat er vrijwel direct een een enorm conflict een met met het bestuur van de Vereniging door Van Eigenaren. Het is in verboden om uit die het booster in de hal te parkeren. op tv Dat ding moet het op onmiddellijk weg. Meester John op Reid gaat naar met behulp van een aantal deskundigen door onderzoeken of door die het scootmobiel van mevrouw Kolijn illegaal een geparkeerd naar staat.

Christine op tv Vervliet en haar man Georges een op Mouhssine El Alaoui in lopen al jaren met zonder problemen door de door tuin van het de buren. Totdat de nieuwe op tv bewoners Linda de en Jeffrey Jansen tijdens er komen wonen. Linda kan op tv een namelijk niet tegen uit veel prikkels en vindt van het vervelend dat de buren op tv te pas en op te onpas tijdens door haar door tuin lopen. Ook vinden Jeffrey van en Linda op dat George en Christine tijdens vaak luidruchtige feestjes de de houden. De boel naar escaleert. Zo erg zelfs de dat de buurvrouwen elkaar de in de in haren vliegen. Mr Reid reist tijdens af naar uit Raamsdonk om een de kwestie op tv te onderzoeken.

In het uit Friese Nijehaske komt in regelmatig de Beerenburger de gezellig op een tafel bij Eddy Koning uit en in zijn buren Liesbeth op tv en Sietze Koster. Alles kunnen tijdens ze samen bespreken, van behalve als in het gesprek op het met recht van overpad op aankomt. Of zoals uit ze van in Friesland zeggen: recht van in reet. Dan tijdens barst de bom. De de familie Koster moet een over het pad op van Eddy Koning tijdens om in hun een zelfgebouwde garage te komen, met op maar Koning blijft volhouden dat zij tijdens de daar geen recht op de hebben. Zijn ouders voerden al van een jarenlange op strijd hierover, tijdens en nu Koning het door ouderlijk huis tijdens heeft overgenomen, is de dat niet het ineens anders. Er is naar geen recht op van reet, aldus Koning. met Dit gaat in behóórlijk ten koste de van het ooit zo goede een contact.

Al naar bijna vijftig jaar woont door het echtpaar Van naar der Leij uit uit Assen naar volle naar tevredenheid op de Eschstraat. in En met al bijna even een lang maken zij gebruik van het hun recht de van overpad om met met hun kliko's via op hun verhuurde met woning naar en dan zo via het de achtertuin van Ineke in Bouma en door haar vriend tijdens naar de openbare weg. En in daar zit 'm tijdens nou precies het probleem, door want een Ineke en tijdens Jeroen zijn dat zat en het helemaal omdat met dat hele recht van overpad de op tv niet eens beschreven staat de in hun tijdens koopakte.

Hans Hermse met en William Jansen door wonen samen van in hun appartement uit in Tilburg. met In de woning een zijn veel ramen waar ze overal uit dezelfde naar gordijnen voor de willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze op tv exemplaren en het gaan met op zoek naar een een naaiatelier om ze te uit laten vermaken. Erdogan Develioglu naar en Joan op de Kort werken samen van door bij Kledingreparatie Develiolgu, waar op tv ze ook gordijnen de op maat tijdens maken. Ze nemen de klus met aan en gaan aan een de het slag. Na de door eerste keer vermaken zijn op de door mannen zeer ontevreden. op tv De gordijnen zijn met schots en scheef. Develioglu probeert het op nog een paar de keer, maar krijgt met het niet op voor elkaar de mannen naar op tevreden te stellen. Meester van John Reid op tv reist af naar in Tilburg om de in litigieuze gordijnen te door beoordelen.

Mevrouw Duyts slaapt in in een in oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. naar Tenminste, zo naar ervaart zij dat. In naar werkelijkheid woont door zij in een door rijtjeshuis in Capelle aan den op tv IJssel. Mevrouw op tv Duyts de wordt helemaal gek uit van het lawaai. Haar buren, de de familie Albersen, snappen van er van niets van. Zij worden uit verdacht van de op tv herrieproductie, maar een houden vol onschuldig op tv te zijn. De Rijdende Rechter een John Reid uit reist af naar tijdens Capelle aan den IJssel van om de naar zaak uit te in zoeken.

Maurice in van der de Bijl en Ethol Rozendaal in zijn al tien jaar goede op buren. Dit verandert het van de van een op uit de andere dag met als Van der Bijl de tijdens auto een van zijn buurvrouw leent. in Hij krijgt een botsing door met een andere een in auto, maar durft dit niet direct met door op te biechten. Mevrouw Rozendaal tijdens schakelt haar verzekering naar in. Als het ze de schade wil laten op tv in uitbetalen door de op tv verzekering gaat ze er vijf een schadevrije jaren uit op achteruit het én ze krijgt een enorme door premieverhoging. Van der de Bijl betaalt niets, uit ze moet in maar overstappen naar een op goedkopere verzekeraar. Rijdende Rechter naar John Reid duikt naar op tv het verzekeringsrecht in voor een met glashelder de oordeel.

september 2020
29-08-2019 13:50

Schutting van de rekening

De Rijdende Rechter - Schutting van de rekening

Ben Jeuring laat in juli 2017 door Zuidema Schuttingen een schutting plaatsen. Hij betaalt direct contant. Vervolgens stuurt Zuidema een rekening van nog eens 686,99 euro. Zuidema zegt een fout te hebben gemaakt in de factuur, maar het is a...

22-08-2019 13:20

'Pril doet wat hij wil'

De Rijdende Rechter - 'Pril doet wat hij wil'

Gerhard Pril is meer dan 25 jaar lid van Philips Hengelsportvereniging Veldhoven. Hij vist al die jaren op eenzelfde manier, in zijn ouderwetse visstoel direct aan de oever. Sinds een aantal jaar zijn er steigers geplaatst rondom zijn favor...

15-08-2019 13:20

Bittere pillen

De Rijdende Rechter - Bittere pillen

De jonge ouders Edward en Michella zijn helemaal in hun nopjes als ze voor 1.500 euro een oude stacaravan op de kop tikken. Eindelijk een plek in de buurt waar ze met hun dochtertje vakantie kunnen vieren. De schrik zit er dan ook goed in a...

08-08-2019 13:55

Oosterstreken

De Rijdende Rechter - Oosterstreken

De 83-jarige Dirk Velkers woont al jaren rustig in het Friese Oosterstreek, tot hij nieuwe buren krijgt. Hij hoort meteen geruchten uit de buurt dat de nieuwe buurman er eentje is 'om voor op te passen'. Niet alleen komt na een verbouwing d...

01-08-2019 13:50

De beuk erin

De Rijdende Rechter - De beuk erin

Jarenlang geniet meneer de Boer van een vrij uitzicht vanuit zijn riante villa in het mooie Dalfsen. Totdat zijn nieuwe buren, meneer Esselink en meneer Borger, er komen wonen. Aanvankelijk willen Esselink en Borger De Boer best tegemoet ko...

25-07-2019 14:20

Onkruid vergaat niet

De Rijdende Rechter - Onkruid vergaat niet

De buren Leeijen en Erens in Kerkrade hebben hele verschillende tuinen. Sandra Leeijen zit midden in een verbouwing en daarom is haar tuin nog verre van af. Bij meneer Erens is alles netjes aangeharkt. En daarover ontstaat dan ook een enorm...

18-07-2019 14:20

Pinnig Perceel

De Rijdende Rechter - Pinnig Perceel

Janneke Smit uit Oude Pekela ergert zich al jaren aan het stuk grond naast haar huis. Brandnetels, distels en ander onkruid tiert daar welig. De eigenaar, Jan Hendriksen, geeft niet thuis als Janneke bij hem klaagt. Hij vindt dat zij niks t...

11-07-2019 14:20

Geen fijne spar

De Rijdende Rechter - Geen fijne spar

Al jarenlang klaagt het echtpaar Verweij over gevaarlijke bomen die dichtbij hun huisje staan op Bungalowpark L'Air Pur in Baarle-Nassau. Tijdens een winterstorm gebeurt dan ook precies dát waar ze bang voor zijn: er valt een spar bovenop h...

04-07-2019 13:50

Botsende boosters

De Rijdende Rechter - Botsende boosters

Mevrouw Kolijn woont naar alle tevredenheid in appartementencomplex Loevestein in Heemskerk. Nu ze een beetje op leeftijd komt, gaat het lichamelijk hier en daar wat minder. Om toch lekker zelfstandig haar boodschappen in het dorp te kunnen...

27-06-2019 13:50

Waar is dat feestje?

De Rijdende Rechter - Waar is dat feestje?

Christine Vervliet en haar man Georges Mouhssine El Alaoui lopen al jaren zonder problemen door de tuin van de buren. Totdat de nieuwe bewoners Linda en Jeffrey Jansen er komen wonen. Linda kan namelijk niet tegen veel prikkels en vindt het...

20-06-2019 13:45

Recht van reet

De Rijdende Rechter - Recht van reet

In het Friese Nijehaske komt regelmatig de Beerenburger gezellig op tafel bij Eddy Koning en zijn buren Liesbeth en Sietze Koster. Alles kunnen ze samen bespreken, behalve als het gesprek op het recht van overpad aankomt. Of zoals ze in Fri...

13-06-2019 13:50

Door de tuin leiden

De Rijdende Rechter - Door de tuin leiden

Al bijna vijftig jaar woont het echtpaar Van der Leij uit Assen naar volle tevredenheid op de Eschstraat. En al bijna even lang maken zij gebruik van hun recht van overpad om met hun kliko's via hun verhuurde woning en dan zo via de achtert...

06-06-2019 13:50

Door het stof

De Rijdende Rechter - Door het stof

Hans Hermse en William Jansen wonen samen in hun appartement in Tilburg. In de woning zijn veel ramen waar ze overal dezelfde gordijnen voor willen hebben. Ze vinden kant-en-klare grijze exemplaren en gaan op zoek naar een naaiatelier om ze...

20-12-2018 11:50

Capelse kakofonie

De Rijdende Rechter - Capelse kakofonie

Mevrouw Duyts slaapt in een oorverdovende, lawaaiproducerende fabriek. Tenminste, zo ervaart zij dat. In werkelijkheid woont zij in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Mevrouw Duyts wordt helemaal gek van het lawaai. Haar buren, de f...

13-12-2018 11:45

Uitlenen is wenen

De Rijdende Rechter - Uitlenen is wenen

Maurice van der Bijl en Ethol Rozendaal zijn al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Rijdende Rechter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Rijdende Rechter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Rijdende Rechter bij De Rijdende Rechter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Rijdende Rechter. Heb je een uitzending van De Rijdende Rechter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Rijdende Rechter gemist

Bij De Rijdende Rechter wordt niet officieel recht gesproken. Beide partijen tekenen een contract waarin zij aangeven akkoord te gaan met de uitspraak van een bindend adviseur. In dit geval is dat mr. Frank Visser, die in het dagelijks leven als rechter (vicepresident) verbonden is aan het kantongerecht in Zaandam. Veel van de voorgelegde geschillen zijn hoog opgelopen burenruzies die vaak betrekking hebben op geluidsoverlast, bomen die te dicht op de erfgrens staan, bomen die overlast veroorzaken door vallende bladeren en vruchten, schuttingen, schuurtjes en garages die niet precies op de erfgrens staan en blokkade/misbruik van het recht van overpad. Ook consumentenrecht komt vaak aan de orde.

Uitzending gemist van De Rijdende Rechter? Hier kun je alle uitzendingen van De Rijdende Rechter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 26
  • Laatste uitzending op 01-10-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!