Programma gemist?

De vijf het kandidaten marcheren door via De Botercrème naar Route richting het door altijd zonnige in Spanje. Met heerlijke Spaanse naar ingrediënten proberen ze naar de hoofden van onze uit chefs op tijdens hol te brengen. Welke het twee op bakkers slagen daarin het het meest en staan morgen met in de met Grote Finale?

Je tijdens komt twee dingen met te weten: wie door van de vijf kandidaten met is het de beste cupcake-kopieermachine? op tv En hoe maak tijdens je je eigen droombed tijdens van cupcakebeslag en op tv marsepein?

Voor vijf het kandidaten tijdens is het de laatste dag. tijdens Toch wordt in het een vrolijke beestenboel, met van loslopende dino's, schattige op tv varkentjes op tv en levensgevaarlijke op haaien.

Op op tv het programma de Grote Boetseertest met 2018 met een showmaster Klaas van der door tijdens Eerden, maar liefst vijf Zapp-presentatoren en met het best bewaarde tijdens geheim van van bakkend op tv Nederland!

Tien kakelverse tijdens cupcakebakkers beginnen met aan het avontuur van naar hun de leven. Ze trekken de op tv woestijn in en door gaan breien een met botercrème. Wie op maakt de mooiste winteroutfit tijdens en gooit hoge ogen bij het naar de chefs?

Vandaag is er een een op echte prins uit in de studio en carnaval op uit een cupcake! Aan het het eind van met deze aflevering op tv weet je door welke twee met baktalenten zich plaatsen naar voor de grote tijdens finale van CupCakeCup.

De het vijf bakkers hebben een griezelig met met leuke dag met cabaretier en kinderboekenschrijver van Jochem door Myjer. Wie maakt het mooiste met en de engste monsterboek en in is weer een stap dichterbij een in de grote finale?

De het tien bakkers zijn vandaag voor door het tijdens laatst bij elkaar. Op uit het met programma: de grote smaakpapillentest op tv en de meest fruitige de cupcakes ooit! Van het welke vijf kandidaten op nemen op de chefs afscheid en welke vijf met zien we morgen tijdens op tv terug?

Het is op glitter en glamour in het de op tv studio. De het bakkers maken in opdracht het van toppatissier Jeroen Goossens wereldberoemde op popsterren. En zeg van je sterren, dan uit zeg tijdens je rode loper. Nou, die tijdens een hebben de chefs al uit uitgelegd.

Tien door baktalenten, twee op tv toppatissiers en presentator Klaas tijdens van der Eerden. Op een het menu: een superpittige van naar opdracht van een een echte sterrenchef. Nu maar hopen naar dat de bakkers er op hun vingers met niet aan tijdens branden.

Dertig baktalenten op tv strijden om de een laatste van tien plekken voor de grote tijdens CupCakeCup in de kerstvakantie! in Ze halen alles in een uit de kast om uit Chef Remy en Chef Robert een te overtuigen van door hun kwaliteiten. op En dat op tv is te een zien ook!

De 30 grootste door baktalenten van Nederland naar op zetten alles op van alles om een de plekje te veroveren in de uit grote op CupCakeCup tijdens de kerstvakantie. met Chef Remy door en Chef Robert hebben slechts op 10 plekken te vergeven. met Wie krijgt de het tijdens Gouden Envelop?

De tien in kandidaten zijn voor tijdens het laatst uit bij elkaar. Op met het programma: één van een de moeilijkste met technieken in de patisserie tijdens en bergen uit botercrème! De tien kandidaten zijn het voor het laatst op bij elkaar. Op met door het programma: één van de een moeilijkste technieken in in de de patisserie en bergen botercrème! met Van welke vijf tijdens kandidaten nemen de chefs door afscheid naar en welke vijf zien we met morgen op terug?

Meester met patissier Robert van Beckhoven door en patissier door Remy Duker trekken alles met uit de kast met om een de beste cupcakebakker van Nederland te op vinden.Meer tijdens CupCakeCup is terug! Meester door patissier Robert van een Beckhoven en patissier Remy een Duker op trekken alles een uit de kast om de naar beste cupcakebakker van Nederland in tijdens te vinden. Bekende uit en minder bekende Nederlanders helpen in onze chefs bij hun tijdens naar zoektocht, waaronder liefdesexpert Dokter naar Corrie, chef-kok Julius het Jaspers, stuntman Ghino Girbaran, op sterrenchef Robert Kranenborg, bestsellerauteur op tv Paul van op tv Loon de en musicalsterren Anouk de Maas en Edwin de Jonker. Het wordt uit een pittige strijd, maar uit gelukkig is presentator de Tim Douwsma er het om de 20 baktalenten uit door hun tijdens hoogte- en in dieptepunten te loodsen. Wie tijdens is de meester van met de smaak? En wie in is een de koning(in) de van de creativiteit? het Kortom, wie wint op de Gouden CupCakeCup naar 2015?Minder

Meester met patissier Robert van Beckhoven op tv en op tv patissier Remy Duker trekken alles uit in de kast om tijdens de beste een cupcakebakker van Nederland te uit vinden.Meer de CupCakeCup is terug! Meester op patissier Robert de van Beckhoven en patissier Remy met Duker trekken tijdens alles uit door de kast om de met beste cupcakebakker van Nederland met te vinden. van Bekende en minder bekende van Nederlanders helpen door onze chefs bij in hun zoektocht, waaronder liefdesexpert het Dokter Corrie, chef-kok op de Julius Jaspers, stuntman Ghino Girbaran, sterrenchef op tv Robert een Kranenborg, bestsellerauteur Paul het van Loon het en musicalsterren Anouk Maas en Edwin uit een Jonker. Het wordt een pittige strijd, op maar gelukkig is op tv presentator Tim Douwsma op tv er om de de van 20 baktalenten door hun in hoogte- en dieptepunten te loodsen. uit Wie is in de de meester van de tijdens smaak? En wie tijdens is de koning(in) van de creativiteit? in Kortom, de wie wint de Gouden CupCakeCup tijdens het 2015?Minder

december 2019
05-01-2018 18:15

De spaanse cupcake

CupCakeCup - De spaanse cupcake

De vijf kandidaten marcheren via De Botercrème Route richting het altijd zonnige Spanje. Met heerlijke Spaanse ingrediënten proberen ze de hoofden van onze chefs op hol te brengen. Welke twee bakkers slagen daarin het meest en staan morgen ...

04-01-2018 18:15

Het cupcake droombed

CupCakeCup - Het cupcake droombed

Je komt twee dingen te weten: wie van de vijf kandidaten is de beste cupcake-kopieermachine? En hoe maak je je eigen droombed van cupcakebeslag en marsepein?

03-01-2018 18:10

De dieren cakepop

CupCakeCup - De dieren cakepop

Voor vijf kandidaten is het de laatste dag. Toch wordt het een vrolijke beestenboel, met loslopende dino's, schattige varkentjes en levensgevaarlijke haaien.

02-01-2018 18:15

De Zappstar cupcake

CupCakeCup - De Zappstar cupcake

Op het programma de Grote Boetseertest 2018 met showmaster Klaas van der Eerden, maar liefst vijf Zapp-presentatoren en het best bewaarde geheim van bakkend Nederland!

01-01-2018 18:15

De wollen cupcake

CupCakeCup - De wollen cupcake

Tien kakelverse cupcakebakkers beginnen aan het avontuur van hun leven. Ze trekken de woestijn in en gaan breien met botercrème. Wie maakt de mooiste winteroutfit en gooit hoge ogen bij de chefs?

29-12-2017 18:10

De carnavals cupcake

CupCakeCup - De carnavals cupcake

Vandaag is er een echte prins in de studio en carnaval op een cupcake! Aan het eind van deze aflevering weet je welke twee baktalenten zich plaatsen voor de grote finale van CupCakeCup.

28-12-2017 18:15

Het cupcake monsterboek

CupCakeCup - Het cupcake monsterboek

De vijf bakkers hebben een griezelig leuke dag met cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer. Wie maakt het mooiste en engste monsterboek en is weer een stap dichterbij de grote finale?

27-12-2017 18:15

De fruit cakepop

CupCakeCup - De fruit cakepop

De tien bakkers zijn vandaag voor het laatst bij elkaar. Op het programma: de grote smaakpapillentest en de meest fruitige cupcakes ooit! Van welke vijf kandidaten nemen de chefs afscheid en welke vijf zien we morgen terug?

26-12-2017 18:15

De popster cupcake

CupCakeCup - De popster cupcake

Het is glitter en glamour in de studio. De bakkers maken in opdracht van toppatissier Jeroen Goossens wereldberoemde popsterren. En zeg je sterren, dan zeg je rode loper. Nou, die hebben de chefs al uitgelegd.

25-12-2017 18:15

De pittige cupcake

CupCakeCup - De pittige cupcake

Tien baktalenten, twee toppatissiers en presentator Klaas van der Eerden. Op het menu: een superpittige opdracht van een echte sterrenchef. Nu maar hopen dat de bakkers er hun vingers niet aan branden.

23-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 2

Dertig baktalenten strijden om de laatste tien plekken voor de grote CupCakeCup in de kerstvakantie! Ze halen alles uit de kast om Chef Remy en Chef Robert te overtuigen van hun kwaliteiten. En dat is te zien ook!

16-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 1

De 30 grootste baktalenten van Nederland zetten alles op alles om een plekje te veroveren in de grote CupCakeCup tijdens de kerstvakantie. Chef Remy en Chef Robert hebben slechts 10 plekken te vergeven. Wie krijgt de Gouden Envelop?

28-12-2016 19:00

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste technieken in de patisserie en bergen botercrème! De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste tech...

02-01-2016 18:58

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alles uit de kast om de beste cupcakebakker van Nederland te vinden.Meer CupCakeCup is terug! Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alle...

01-01-2016 18:55

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alles uit de kast om de beste cupcakebakker van Nederland te vinden.Meer CupCakeCup is terug! Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alle...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!