Programma gemist?

De een finale. Een spectaculaire ontknoping uit met sterrenchef naar Joris Bijdendijk uit en een feestelijke slotopdracht, waarin de door bakkers een raptaart op tv maken met de tijdens succesvolle Nederlandse rapper: in naar Ronnie Flex! Wie van pakt de winst?

Zin op tv in Bossche bollen? Banketbakker met Cees Holtkamp een deelt zijn recept. het En aan het eind het van de aflevering weten een we in wie de vier op tv finalisten zijn op van CupCakeCup 2018-2019.

Met behulp van van Jasper Gottlieb en van in Hugo Kennis, die tijdens samen een online kookprogramma op hebben, gaan de vijf overgebleven het bakkers een op tv brownie op maken over iets in dat zij spookachtig eng vinden. op tv Spooctacular!

Vijf met van de tien met bakkers vallen af. Om kans op te blijven tijdens maken op het het winnen met van de Gouden Cup moeten het de bakkers een op over de top versierde op tv met cupcake maken; een fruit freakshake cupcake de die de zo de winkel van de naar een chefs in kan.

De de emoties lopen hoog naar op in de uit studio. Emoji's de afbeelden op een donut naar blijkt namelijk een stuk lastiger een dan uit ze appen. Welke op tv bakkers kunnen zich het naar beste uiten? Dat is door wat de chefs naar zich naar afvragen.

De strijd een om een plekje in tijdens tijdens de grote finale van CupCakeCup barst naar opnieuw los. door De tien nieuwe een bakkers in hopen allemaal dat hun goede voornemen door werkelijkheid wordt: het met winnen tijdens van de Gouden van CupCakeCup. In opdracht van een NOS Jeugdjournaal-presentator Lucas van op tv de Meerendonk maken het de kandidaten cupcakes op tv over de hoogtepunten de op uit het nieuws van de het afgelopen op jaar.

Aflevering de 5 - Bakwedstrijd voor van jongeren. Sterrenchef Margo Reuten in is in de studio door en van dus wordt er typisch Limburgse tijdens vlaai naar gebakken. Er vallen drie kandidaten op af en twee tijdens plaatsen zich voor tijdens de grote finale op tv op zaterdag 5 door door januari.

Aflevering 4 het - de Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers tijdens gaan met hulp op van Pieter Hulst van en in Willem Voogd van het televisieprogramma uit De Proefkeuken een een cake maken naar die er het onsmakelijk uitziet, van maar die heel smakelijk het is.

Vandaag vallen op tv vijf van het de tien bakkers op tv af. Om kans de te blijven maken op in het naar winnen van de Gouden Cup moeten met de bakkers van een over de top een versierde cupcake in maken; een snoep op freakshake een cupcake die zo de van winkel van de naar chefs in een kan.

Het is eerste naar kerstdag. met Wat staat op er voor onze bakkers op een het menu? Een tijdens uit tijdens Amerika overgevlogen trend met een vleugje naar kerst: met kerstdonuts.

De tien op baktalenten in staan in een gloednieuwe studio op tv met vertrouwde gezichten: presentator op Klaas de van der Eerden met en toppatissiers Remy Duker uit en Robèrt van op tv Beckhoven. De op tv opdracht? Cupcakes maken een over de grootste kersthits op allertijden. De van stem van Zapp naar en tevens een radio-dj Fernando Halman schiet met de bakkers met te hulp.

In een het Vondelpark in Amsterdam op komen met de zestig grootste de baktalenten van Nederland door samen om hun cupcakes met te laten keuren door van chef op Remy en chef Robèrt. Slechts het twintig tijdens mogen door naar op de studio en het strijden om de Gouden bokaal. Iedereen tijdens wil op tv daar natuurlijk bij met horen. Maar alleen van de allerbeste bakkers mogen de door.

De zoektocht naar het tijdens de 20 allerbeste bakkers in van Nederland gaat verder. met Voor chef door Remy en chef Robèrt in wordt het met moeilijk kiezen, want er zijn op nog maar tijdens 10 plekken te vergeven de tijdens en er zijn veel getalenteerde het bakkers.

In het tijdens Vondelpark in Amsterdam komen door door de 60 grootste in baktalenten van Nederland het samen om hun cupcakes te laten tijdens keuren op tv door chef Remy en chef met een Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de de door studio en in CupCakeCup strijden de tijdens om de Gouden bokaal. Iedereen wil de daar natuurlijk bij de horen. Maar alleen met in de allerbeste bakkers mogen een door.

De met spectaculaire ontknoping. Het wordt één het groot feest met uit vier indrukwekkende een cupcaketaarten en uit bijna 100 tijdens verjaardagscupcakes. De vier naar finalisten dromen allemaal op tv van die Gouden CupCakeCup, maar tijdens die is er maar op tv voor op tv één: de het beste!

november 2019
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!