Programma gemist?

De tijdens finale. Een spectaculaire ontknoping met met sterrenchef Joris op tv Bijdendijk naar en een feestelijke in slotopdracht, waarin de bakkers door een raptaart maken het met de succesvolle Nederlandse van rapper: Ronnie Flex! Wie met pakt de de winst?

Zin met in Bossche bollen? Banketbakker uit Cees van Holtkamp deelt zijn door recept. En aan het eind op van de met aflevering weten we wie de door vier de finalisten zijn van CupCakeCup tijdens 2018-2019.

Met naar behulp van op tv Jasper Gottlieb en Hugo tijdens Kennis, die samen een tijdens online kookprogramma hebben, tijdens gaan de vijf tijdens overgebleven op bakkers een brownie naar maken over iets dat zij spookachtig op eng vinden. de Spooctacular!

Vijf van van de tien in bakkers vallen af. Om kans van uit te blijven maken op met het winnen van de Gouden naar Cup moeten de tijdens de bakkers een over de top versierde met cupcake op tv maken; een fruit freakshake op cupcake met die zo de winkel een van de chefs tijdens in kan.

De emoties op tv lopen hoog door op in de studio. een Emoji's afbeelden op naar een donut blijkt namelijk het een stuk met lastiger een dan ze appen. Welke bakkers naar kunnen zich op het beste uiten? de Dat is wat tijdens de chefs zich op tv afvragen.

De door strijd om een plekje in tijdens de in grote finale uit van CupCakeCup barst uit opnieuw los. De tien nieuwe tijdens bakkers hopen allemaal dat op tv van hun goede voornemen op tv werkelijkheid wordt: het winnen van tijdens de Gouden CupCakeCup. op tv In opdracht van tijdens NOS Jeugdjournaal-presentator Lucas van een de het Meerendonk maken op de kandidaten cupcakes een over de hoogtepunten uit het het nieuws van uit het afgelopen door jaar.

Aflevering 5 de - in Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten in is in de op studio en dus uit wordt er typisch Limburgse van vlaai gebakken. het Er vallen drie kandidaten het af en in twee plaatsen zich in voor met de grote finale op zaterdag 5 tijdens met januari.

Aflevering 4 - door naar Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers een gaan met met hulp van Pieter Hulst met en Willem een Voogd van het televisieprogramma door De Proefkeuken in een cake maken die op er tijdens onsmakelijk uitziet, op maar die heel smakelijk in is.

Vandaag vallen vijf naar van de tien de bakkers af. door Om kans te van blijven van maken op het winnen van de uit Gouden Cup door moeten de op tv bakkers een over op tv de top een versierde cupcake maken; een een snoep freakshake van cupcake die zo de winkel uit van de chefs in in van kan.

Het in is eerste de kerstdag. Wat staat op er voor onze het bakkers op het menu? Een met uit Amerika van overgevlogen trend tijdens met een vleugje kerst: de kerstdonuts.

De tien van baktalenten staan in een van gloednieuwe studio op tv met vertrouwde door gezichten: presentator Klaas met van der op tv Eerden en toppatissiers Remy op Duker en Robèrt uit van Beckhoven. De de opdracht? Cupcakes maken over de door grootste kersthits allertijden. van De stem het van Zapp en tevens van uit radio-dj Fernando Halman schiet de op bakkers te naar hulp.

In het tijdens Vondelpark in in Amsterdam komen de zestig door grootste baktalenten door van Nederland samen door om hun met cupcakes te laten keuren door uit chef Remy en naar chef een Robèrt. Slechts twintig mogen door naar in de studio en op strijden een om de door Gouden bokaal. Iedereen wil daar natuurlijk van uit bij horen. Maar een alleen de allerbeste bakkers mogen het door.

De van zoektocht naar de 20 de allerbeste bakkers van Nederland op gaat tijdens verder. Voor het chef Remy en chef uit Robèrt wordt het moeilijk op tv kiezen, want van er zijn op nog maar 10 plekken op tv te vergeven en er van zijn veel door getalenteerde bakkers.

In het de Vondelpark op in Amsterdam komen de 60 grootste de baktalenten van uit Nederland het samen om hun op cupcakes te laten keuren door op chef Remy op tv en chef Robèrt. uit Slechts 20 mogen door naar op tv de studio en van met in CupCakeCup strijden om de Gouden tijdens bokaal. Iedereen een wil daar natuurlijk bij uit horen. naar Maar alleen uit de allerbeste bakkers mogen van door.

De spectaculaire ontknoping. op tv Het wordt één het groot op feest met op tv vier indrukwekkende cupcaketaarten naar en bijna 100 verjaardagscupcakes. in De vier in finalisten dromen allemaal van die in Gouden CupCakeCup, maar die door is er maar met voor één: de met uit beste!

januari 2019
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord