Programma gemist?

De uit finale. Een spectaculaire ontknoping tijdens met sterrenchef Joris Bijdendijk naar en een een feestelijke slotopdracht, waarin de op bakkers in een raptaart maken met de tijdens succesvolle Nederlandse op rapper: Ronnie Flex! door Wie pakt het de winst?

Zin een in Bossche bollen? met Banketbakker Cees het Holtkamp deelt zijn tijdens recept. En aan het eind een van de op tv aflevering weten we van wie de vier finalisten zijn de van CupCakeCup op tv 2018-2019.

Met behulp van een Jasper door Gottlieb en Hugo Kennis, die de samen een op tv online kookprogramma hebben, in gaan de op vijf overgebleven bakkers een tijdens brownie maken over iets de dat zij spookachtig door naar eng vinden. Spooctacular!

Vijf van de op tien van bakkers vallen af. Om met kans tijdens te blijven maken op de het winnen naar van de Gouden Cup moeten de door bakkers een in over tijdens de top versierde cupcake maken; een een fruit freakshake cupcake op die zo de de een winkel van de naar chefs in kan.

De emoties van lopen hoog de op in de studio. naar Emoji's van afbeelden op een donut op tv blijkt namelijk op tv een stuk lastiger van dan ze appen. Welke bakkers met kunnen zich door het beste uiten? Dat is op tv wat met de chefs zich het afvragen.

De de strijd om een naar plekje in de in grote finale uit van CupCakeCup barst uit opnieuw los. De tien nieuwe het bakkers hopen allemaal dat een hun met goede voornemen het werkelijkheid wordt: het uit winnen van de Gouden met CupCakeCup. In opdracht van NOS het Jeugdjournaal-presentator Lucas met van op de Meerendonk maken de de kandidaten cupcakes over de hoogtepunten uit uit het de nieuws van in het afgelopen op jaar.

Aflevering door 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef met Margo in Reuten is in in de studio en dus wordt op op tv er typisch Limburgse van vlaai gebakken. Er vallen de drie kandidaten af en twee het plaatsen zich voor op naar de grote finale in op zaterdag 5 in januari.

Aflevering 4 in - het Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven de bakkers gaan met met hulp een van Pieter Hulst en Willem uit Voogd van het televisieprogramma uit De Proefkeuken de een cake maken die de er onsmakelijk op uitziet, maar die op heel smakelijk het is.

Vandaag vallen in vijf van de de tien met bakkers af. Om kans te door blijven maken op een het een winnen van de in Gouden Cup moeten tijdens de bakkers een over de met top versierde cupcake van maken; een in snoep freakshake cupcake die zo in de winkel van in de naar chefs in naar kan.

Het een is eerste kerstdag. Wat in staat er voor tijdens onze bakkers op op tv het menu? Een uit de Amerika overgevlogen het trend met een vleugje met kerst: op kerstdonuts.

De tien door baktalenten staan in een in gloednieuwe studio met met vertrouwde gezichten: presentator het Klaas van op der de Eerden en toppatissiers Remy Duker en het Robèrt van met Beckhoven. op De opdracht? Cupcakes maken over de het grootste kersthits met allertijden. op tv De stem van tijdens Zapp en tevens op tv radio-dj Fernando Halman schiet een de bakkers te het hulp.

In het het Vondelpark in Amsterdam in komen de zestig in grootste baktalenten door van Nederland samen uit om hun cupcakes met te laten keuren met door chef Remy uit en chef Robèrt. Slechts twintig het mogen door naar op naar de studio en strijden om de de Gouden bokaal. de Iedereen wil uit daar natuurlijk bij horen. naar Maar alleen de door allerbeste bakkers uit mogen door.

De door zoektocht naar tijdens de 20 allerbeste bakkers van van Nederland gaat verder. Voor in de chef Remy en chef met Robèrt wordt op het moeilijk kiezen, in want er zijn nog maar 10 van plekken van te vergeven en er uit zijn veel getalenteerde een bakkers.

In op tv het Vondelpark in Amsterdam het komen de uit 60 grootste baktalenten van uit Nederland samen om het hun cupcakes naar te laten keuren door door chef tijdens Remy en chef Robèrt. in Slechts 20 mogen door naar de de studio en het in CupCakeCup een strijden om de van Gouden bokaal. naar Iedereen wil daar tijdens natuurlijk bij horen. Maar alleen op de op allerbeste bakkers mogen naar door.

De uit spectaculaire ontknoping. Het wordt één op tv groot feest tijdens met vier een indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 op tv verjaardagscupcakes. De vier het finalisten dromen allemaal uit van op die Gouden CupCakeCup, maar die naar is er maar met voor één: de een van beste!

juli 2019
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord