Programma gemist?

De finale. Een naar spectaculaire ontknoping met op tv sterrenchef Joris Bijdendijk door en een in feestelijke een slotopdracht, waarin de bakkers in een raptaart een maken met de succesvolle Nederlandse naar rapper: Ronnie door Flex! Wie pakt de met winst?

Zin in Bossche naar bollen? Banketbakker Cees een uit Holtkamp deelt zijn recept. En een aan het tijdens eind van naar de aflevering weten we wie de naar uit vier finalisten zijn door van CupCakeCup 2018-2019.

Met behulp van van uit Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, van die op tv samen een online naar kookprogramma hebben, gaan met de vijf overgebleven tijdens bakkers een brownie maken over op tv iets dat van zij spookachtig op eng vinden. Spooctacular!

Vijf de van de tien bakkers vallen van van af. Om kans te blijven naar maken op tijdens het winnen van de Gouden het Cup moeten de in bakkers een uit over de top versierde met de cupcake maken; een fruit freakshake cupcake het het die zo de winkel van naar de chefs tijdens in kan.

De naar emoties lopen hoog op uit in de naar studio. Emoji's afbeelden op op tv een donut blijkt het namelijk op tv een stuk lastiger dan ze op tv appen. Welke bakkers kunnen naar zich in het beste uiten? Dat met is wat de tijdens chefs door zich afvragen.

De in strijd om een op tv plekje in de grote finale de van een CupCakeCup barst opnieuw naar los. De tien nieuwe met bakkers hopen allemaal van dat hun goede voornemen naar werkelijkheid op wordt: het een winnen van de Gouden CupCakeCup. van In opdracht door van NOS Jeugdjournaal-presentator Lucas uit van de Meerendonk maken van de op kandidaten cupcakes over met de hoogtepunten uit uit het nieuws in van het afgelopen naar jaar.

Aflevering 5 naar - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef naar Margo op Reuten is in de door studio en dus wordt het er typisch op Limburgse vlaai gebakken. Er het vallen drie kandidaten op tv van af en twee plaatsen zich voor de de door grote finale op zaterdag in 5 naar januari.

Aflevering 4 - van Bakwedstrijd een voor jongeren. De door vijf overgebleven bakkers gaan met met hulp van Pieter Hulst de en Willem Voogd op van het televisieprogramma de De de Proefkeuken een cake maken in die naar er onsmakelijk uitziet, maar die de heel smakelijk met is.

Vandaag van vallen vijf op van de tien op tv bakkers af. Om kans in te blijven naar maken op het winnen van de naar Gouden naar Cup moeten de bakkers met een over op de top versierde cupcake de maken; op een snoep freakshake de cupcake die zo door de winkel van naar de chefs in het kan.

Het een is eerste het kerstdag. Wat staat er voor onze uit uit bakkers op het in menu? Een uit tijdens Amerika overgevlogen trend naar met een vleugje kerst: op tv kerstdonuts.

De van tien baktalenten staan tijdens in een gloednieuwe tijdens studio met vertrouwde van gezichten: presentator Klaas van der door op tv Eerden en toppatissiers Remy Duker en door met Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes een maken naar over de grootste kersthits tijdens allertijden. De tijdens stem van Zapp tijdens en tevens radio-dj Fernando het Halman uit schiet de bakkers te een hulp.

In het van Vondelpark in in Amsterdam komen een de zestig grootste baktalenten van een Nederland tijdens samen om hun uit cupcakes te laten van keuren door chef op Remy en chef uit Robèrt. Slechts twintig door mogen door naar de uit studio en op strijden om de Gouden bokaal. door Iedereen wil daar natuurlijk het bij in horen. Maar alleen de een allerbeste in bakkers mogen door.

De zoektocht op tv naar de 20 allerbeste van bakkers van in Nederland op gaat verder. Voor chef Remy en door chef de Robèrt wordt door het moeilijk kiezen, op tv want er zijn nog maar op tv 10 plekken te vergeven een en er zijn door veel getalenteerde door bakkers.

In naar het Vondelpark op tv in Amsterdam komen de op 60 grootste baktalenten door van Nederland samen om hun op het cupcakes te laten keuren van door chef Remy op en chef Robèrt. in Slechts 20 in mogen door naar de het studio en in CupCakeCup strijden een om de tijdens Gouden bokaal. een Iedereen wil het daar natuurlijk bij horen. Maar alleen van de de allerbeste bakkers het mogen door.

De door spectaculaire ontknoping. Het wordt de één groot feest het met vier indrukwekkende cupcaketaarten tijdens en in bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier op finalisten dromen de allemaal van die de Gouden CupCakeCup, maar die van is met er maar voor één: een de de beste!

juni 2020
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!