Programma gemist?

De door finale. Een spectaculaire ontknoping de met sterrenchef Joris Bijdendijk uit en een feestelijke van slotopdracht, op waarin de bakkers in een raptaart maken met de met succesvolle Nederlandse uit rapper: Ronnie Flex! door Wie pakt de op tv winst?

Zin uit in Bossche bollen? naar Banketbakker Cees het Holtkamp deelt zijn recept. een En aan het eind de van de aflevering weten op tv we wie een de vier het finalisten zijn van van CupCakeCup 2018-2019.

Met behulp van een Jasper Gottlieb en de Hugo op tv Kennis, die samen een online door kookprogramma hebben, gaan naar naar de vijf overgebleven bakkers een op brownie maken over in iets dat zij spookachtig uit eng vinden. de Spooctacular!

Vijf van de op tv tien op bakkers vallen af. Om de kans te blijven op tv maken de op het winnen op tv van de Gouden Cup moeten uit de bakkers op een over op tv de top versierde een cupcake maken; een fruit freakshake uit cupcake die op zo de met winkel van de chefs in tijdens kan.

De op emoties lopen hoog op in door de de studio. Emoji's afbeelden op een tijdens donut blijkt namelijk in door een stuk lastiger dan ze tijdens appen. de Welke bakkers kunnen zich het op beste uiten? Dat van is wat de chefs de zich in afvragen.

De strijd om naar tijdens een plekje in de grote finale een een van CupCakeCup barst opnieuw het los. De het tien nieuwe bakkers uit hopen allemaal dat hun goede naar voornemen werkelijkheid wordt: het naar winnen van het de Gouden CupCakeCup. tijdens In opdracht van NOS op tv tijdens Jeugdjournaal-presentator Lucas van de Meerendonk uit maken de kandidaten op tv cupcakes over de een hoogtepunten uit door het nieuws van het afgelopen een in jaar.

Aflevering uit 5 - Bakwedstrijd uit voor jongeren. Sterrenchef Margo uit Reuten is in de studio op de en dus wordt er typisch Limburgse het vlaai op gebakken. Er vallen drie van kandidaten af en uit twee plaatsen zich door voor de de grote finale op zaterdag met 5 naar januari.

Aflevering 4 - uit met Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven een bakkers gaan met hulp op tv in van Pieter Hulst en Willem tijdens Voogd van het met televisieprogramma De Proefkeuken het een cake maken het die er onsmakelijk de uitziet, maar die naar heel op tv smakelijk is.

Vandaag vallen vijf tijdens van met de tien bakkers tijdens af. Om kans door te blijven maken tijdens op het winnen van tijdens de Gouden een Cup moeten de bakkers een een door over de top versierde cupcake maken; de een snoep freakshake door cupcake met die zo de naar winkel van tijdens de chefs in op kan.

Het door is eerste kerstdag. Wat staat tijdens er voor onze tijdens van bakkers op het in menu? Een uit Amerika overgevlogen op trend met een vleugje op kerst: een kerstdonuts.

De tien baktalenten tijdens met staan in een gloednieuwe het studio met vertrouwde van gezichten: presentator Klaas van het der Eerden en naar toppatissiers Remy door Duker en Robèrt uit van Beckhoven. het De opdracht? Cupcakes maken over de de grootste kersthits allertijden. op tv De stem van een Zapp de en tevens radio-dj Fernando Halman op schiet de bakkers het te op tv hulp.

In het Vondelpark op tv in in Amsterdam komen tijdens de zestig grootste tijdens baktalenten van Nederland op samen om hun cupcakes op te laten keuren door chef een Remy uit en chef Robèrt. een Slechts twintig op mogen door naar de studio en een strijden om op tv de Gouden bokaal. van Iedereen wil daar natuurlijk naar bij horen. uit Maar alleen de met allerbeste bakkers mogen een door.

De zoektocht naar op tv de een 20 allerbeste bakkers in van Nederland gaat naar verder. Voor chef Remy en op chef Robèrt in wordt het tijdens moeilijk kiezen, want er met zijn nog maar 10 het plekken te de vergeven op en er zijn veel de getalenteerde bakkers.

In door het Vondelpark in Amsterdam komen het de met 60 grootste baktalenten van Nederland met naar samen om hun tijdens cupcakes te laten naar keuren door chef Remy en een chef Robèrt. op Slechts 20 mogen door tijdens naar de studio door en in CupCakeCup strijden uit om de door Gouden bokaal. uit Iedereen wil daar natuurlijk bij tijdens horen. het Maar alleen de een allerbeste bakkers mogen uit door.

De uit spectaculaire ontknoping. Het een wordt één groot met feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten met tijdens en bijna 100 verjaardagscupcakes. uit De vier finalisten tijdens dromen allemaal het van die Gouden CupCakeCup, tijdens maar die is er het maar voor één: het de met beste!

maart 2019
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord