Programma gemist?

De spectaculaire naar ontknoping. Het wordt één door groot feest tijdens met vier indrukwekkende naar cupcaketaarten en met bijna 100 in verjaardagscupcakes. De vier door finalisten dromen allemaal van op tv die Gouden een CupCakeCup, maar die is er op tv maar voor één: een de op beste!

De vijf een kandidaten marcheren in via De uit Botercrème Route richting het op tv altijd zonnige Spanje. uit Met heerlijke op tv Spaanse ingrediënten proberen uit ze de hoofden van onze uit chefs op hol te tijdens met brengen. Welke twee bakkers slagen daarin met het meest en van staan op morgen in de Grote met Finale?

Je op tv komt twee dingen te op tv weten: tijdens wie van de uit vijf kandidaten is de beste van cupcake-kopieermachine? naar En hoe maak de je je eigen de droombed van cupcakebeslag en met marsepein?

Voor vijf de kandidaten is van het de laatste dag. Toch op wordt de het een vrolijke een beestenboel, met loslopende naar dino's, schattige varkentjes en uit levensgevaarlijke het haaien.

Op het programma uit de Grote in Boetseertest 2018 met een showmaster uit Klaas van der van Eerden, maar liefst vijf Zapp-presentatoren in en het best bewaarde de geheim van met bakkend het Nederland!

Tien kakelverse cupcakebakkers op tv beginnen aan van het avontuur door van hun op leven. Ze trekken op tv de woestijn in en gaan de breien het met botercrème. Wie maakt de mooiste op uit winteroutfit en gooit het hoge ogen bij de de chefs?

Vandaag is er uit een echte prins naar in op tv de studio en carnaval op een het een cupcake! Aan het eind van in deze aflevering een weet je welke twee naar baktalenten zich plaatsen door voor de het grote finale van naar CupCakeCup.

De vijf de bakkers hebben een griezelig op leuke door dag met cabaretier en op tv kinderboekenschrijver met Jochem Myjer. Wie maakt door het mooiste de en engste monsterboek en is van weer een stap dichterbij op de in grote finale?

De van tien bakkers op zijn vandaag voor het van laatst bij elkaar. Op een het programma: de grote tijdens het smaakpapillentest en de meest fruitige een cupcakes uit ooit! Van welke vijf kandidaten een nemen de chefs afscheid van tijdens en welke vijf zien een we morgen een terug?

Het is glitter uit in en glamour in de tijdens studio. De op bakkers maken in opdracht van door toppatissier Jeroen Goossens naar wereldberoemde popsterren. op tv En zeg je uit sterren, dan door zeg je rode loper. Nou, op tv die hebben de op tv chefs al een uitgelegd.

Tien baktalenten, naar twee toppatissiers met en presentator Klaas van een der Eerden. tijdens Op het menu: een superpittige met tijdens opdracht van een het echte sterrenchef. Nu met maar hopen dat de bakkers er naar hun tijdens vingers niet aan op branden.

Dertig van baktalenten strijden om tijdens de laatste tien plekken op voor de grote de CupCakeCup in de de kerstvakantie! Ze uit halen alles op tv uit de kast om Chef Remy door en Chef naar Robert te van overtuigen van tijdens hun kwaliteiten. En dat is op te door zien ook!

De naar 30 grootste baktalenten naar van Nederland zetten het alles op uit alles om een door plekje te veroveren in de grote met CupCakeCup tijdens door de kerstvakantie. Chef een Remy en Chef Robert de hebben slechts de 10 in plekken te vergeven. Wie een krijgt de op Gouden Envelop?

De tien kandidaten door zijn tijdens voor het laatst bij elkaar. op tv Op uit het programma: één met van de door moeilijkste technieken in de de patisserie en bergen van botercrème! De met tien kandidaten zijn voor het laatst de bij elkaar. tijdens Op het programma: één door van van de moeilijkste technieken een in de patisserie en uit bergen botercrème! de Van welke vijf kandidaten op nemen in de chefs afscheid en welke met vijf zien we morgen van op terug?

Meester patissier Robert de van Beckhoven en een patissier Remy Duker het trekken alles tijdens uit op de kast om van de beste cupcakebakker van de Nederland te vinden.Meer CupCakeCup is tijdens terug! Meester patissier met Robert van een Beckhoven in en patissier Remy Duker het trekken alles tijdens uit de kast tijdens om de beste cupcakebakker van met Nederland te vinden. tijdens Bekende en minder bekende uit Nederlanders helpen op tv onze van chefs bij hun zoektocht, waaronder van liefdesexpert de Dokter Corrie, chef-kok Julius Jaspers, een stuntman van Ghino Girbaran, sterrenchef Robert uit Kranenborg, bestsellerauteur Paul met van Loon en musicalsterren de Anouk een Maas en Edwin Jonker. uit Het wordt een een pittige strijd, maar naar gelukkig is presentator Tim door Douwsma er door om de 20 baktalenten op tv door hun hoogte- een en dieptepunten op te loodsen. uit Wie is de meester van van de smaak? En naar wie is de koning(in) door van de creativiteit? de Kortom, wie met wint de Gouden op CupCakeCup tijdens 2015?Minder

november 2018
06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

05-01-2018 18:15

De spaanse cupcake

CupCakeCup - De spaanse cupcake

De vijf kandidaten marcheren via De Botercrème Route richting het altijd zonnige Spanje. Met heerlijke Spaanse ingrediënten proberen ze de hoofden van onze chefs op hol te brengen. Welke twee bakkers slagen daarin het meest en staan morgen ...

04-01-2018 18:15

Het cupcake droombed

CupCakeCup - Het cupcake droombed

Je komt twee dingen te weten: wie van de vijf kandidaten is de beste cupcake-kopieermachine? En hoe maak je je eigen droombed van cupcakebeslag en marsepein?

03-01-2018 18:10

De dieren cakepop

CupCakeCup - De dieren cakepop

Voor vijf kandidaten is het de laatste dag. Toch wordt het een vrolijke beestenboel, met loslopende dino's, schattige varkentjes en levensgevaarlijke haaien.

02-01-2018 18:15

De Zappstar cupcake

CupCakeCup - De Zappstar cupcake

Op het programma de Grote Boetseertest 2018 met showmaster Klaas van der Eerden, maar liefst vijf Zapp-presentatoren en het best bewaarde geheim van bakkend Nederland!

01-01-2018 18:15

De wollen cupcake

CupCakeCup - De wollen cupcake

Tien kakelverse cupcakebakkers beginnen aan het avontuur van hun leven. Ze trekken de woestijn in en gaan breien met botercrème. Wie maakt de mooiste winteroutfit en gooit hoge ogen bij de chefs?

29-12-2017 18:10

De carnavals cupcake

CupCakeCup - De carnavals cupcake

Vandaag is er een echte prins in de studio en carnaval op een cupcake! Aan het eind van deze aflevering weet je welke twee baktalenten zich plaatsen voor de grote finale van CupCakeCup.

28-12-2017 18:15

Het cupcake monsterboek

CupCakeCup - Het cupcake monsterboek

De vijf bakkers hebben een griezelig leuke dag met cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer. Wie maakt het mooiste en engste monsterboek en is weer een stap dichterbij de grote finale?

27-12-2017 18:15

De fruit cakepop

CupCakeCup - De fruit cakepop

De tien bakkers zijn vandaag voor het laatst bij elkaar. Op het programma: de grote smaakpapillentest en de meest fruitige cupcakes ooit! Van welke vijf kandidaten nemen de chefs afscheid en welke vijf zien we morgen terug?

26-12-2017 18:15

De popster cupcake

CupCakeCup - De popster cupcake

Het is glitter en glamour in de studio. De bakkers maken in opdracht van toppatissier Jeroen Goossens wereldberoemde popsterren. En zeg je sterren, dan zeg je rode loper. Nou, die hebben de chefs al uitgelegd.

25-12-2017 18:15

De pittige cupcake

CupCakeCup - De pittige cupcake

Tien baktalenten, twee toppatissiers en presentator Klaas van der Eerden. Op het menu: een superpittige opdracht van een echte sterrenchef. Nu maar hopen dat de bakkers er hun vingers niet aan branden.

23-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 2

Dertig baktalenten strijden om de laatste tien plekken voor de grote CupCakeCup in de kerstvakantie! Ze halen alles uit de kast om Chef Remy en Chef Robert te overtuigen van hun kwaliteiten. En dat is te zien ook!

16-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 1

De 30 grootste baktalenten van Nederland zetten alles op alles om een plekje te veroveren in de grote CupCakeCup tijdens de kerstvakantie. Chef Remy en Chef Robert hebben slechts 10 plekken te vergeven. Wie krijgt de Gouden Envelop?

28-12-2016 19:00

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste technieken in de patisserie en bergen botercrème! De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste tech...

02-01-2016 18:58

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alles uit de kast om de beste cupcakebakker van Nederland te vinden.Meer CupCakeCup is terug! Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alle...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord