Programma gemist?

De van finale. Een spectaculaire ontknoping op met sterrenchef Joris Bijdendijk tijdens en een feestelijke door slotopdracht, waarin de door met bakkers een raptaart maken met uit de succesvolle Nederlandse uit rapper: Ronnie Flex! Wie op tv een pakt de winst?

Zin in met Bossche bollen? op Banketbakker Cees Holtkamp het deelt zijn recept. uit En aan in het eind van in de aflevering weten we wie de tijdens vier in finalisten zijn van uit CupCakeCup 2018-2019.

Met door behulp van met Jasper Gottlieb en in Hugo Kennis, die samen een online met kookprogramma in hebben, gaan de vijf overgebleven het bakkers een een brownie maken naar over iets dat zij in spookachtig eng door vinden. Spooctacular!

Vijf van de naar tien bakkers met vallen af. Om kans door te blijven op maken op het in winnen van op tv de Gouden Cup moeten de een bakkers een op tv over de top versierde de cupcake maken; in een fruit freakshake naar cupcake die zo de op uit winkel van de chefs in door kan.

De een emoties lopen hoog op in in de op tv studio. Emoji's op tv afbeelden op een een donut blijkt namelijk een een stuk lastiger dan naar ze appen. Welke bakkers kunnen van zich het naar beste uiten? Dat met is wat de chefs het zich uit afvragen.

De strijd door om een plekje in in met de grote finale van van CupCakeCup barst opnieuw los. De in tien nieuwe bakkers op tv hopen op tv allemaal dat hun goede naar voornemen een werkelijkheid wordt: het winnen van de met Gouden CupCakeCup. In met opdracht van NOS naar van Jeugdjournaal-presentator Lucas van de een Meerendonk maken op de kandidaten cupcakes over de hoogtepunten het uit het naar nieuws op tv van het afgelopen de jaar.

Aflevering 5 - met op tv Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is tijdens in de studio een en het dus wordt er typisch Limburgse van vlaai gebakken. een Er vallen drie naar kandidaten af in en twee plaatsen zich van voor de het grote finale op uit zaterdag 5 op januari.

Aflevering tijdens 4 - Bakwedstrijd voor een jongeren. De vijf door overgebleven bakkers het gaan met hulp van met Pieter Hulst en Willem met Voogd van tijdens het televisieprogramma De Proefkeuken van een cake in maken die er uit onsmakelijk uitziet, maar het die heel smakelijk door is.

Vandaag door vallen vijf van de tien met bakkers af. op tv Om kans te op blijven maken op tv op het naar winnen van de Gouden van Cup moeten de het bakkers een door over de top versierde op tv cupcake maken; van een snoep freakshake cupcake die zo in de winkel van een de op chefs in naar kan.

Het een is eerste kerstdag. Wat het staat op tv er voor onze bakkers op het uit menu? Een naar uit door Amerika overgevlogen trend met een vleugje met kerst: op kerstdonuts.

De op tien baktalenten staan in een uit gloednieuwe studio op met vertrouwde gezichten: presentator door Klaas op tv van der Eerden en toppatissiers de in Remy Duker en Robèrt van een Beckhoven. De opdracht? het Cupcakes door maken over de grootste kersthits de allertijden. De stem van op Zapp tijdens en tevens radio-dj Fernando Halman uit op schiet de bakkers te een hulp.

In op tv het Vondelpark in Amsterdam komen door van de zestig grootste baktalenten van Nederland met samen om hun van op cupcakes te laten keuren tijdens door chef Remy en het chef uit Robèrt. Slechts twintig op tv mogen door naar de studio en op tv strijden om tijdens de op tv Gouden bokaal. Iedereen wil daar natuurlijk op een bij horen. Maar alleen de allerbeste het bakkers mogen naar door.

De een zoektocht naar door de 20 allerbeste bakkers van in Nederland een gaat verder. Voor chef Remy en door chef Robèrt wordt op tv in het moeilijk kiezen, want er zijn uit nog maar het 10 uit plekken te vergeven en er door zijn veel getalenteerde naar bakkers.

In het tijdens Vondelpark in een Amsterdam komen de 60 uit grootste baktalenten van in Nederland samen om hun uit op tv cupcakes te laten keuren een door chef het Remy en chef Robèrt. van Slechts 20 mogen door met naar de studio de en een in CupCakeCup strijden om de Gouden een bokaal. van Iedereen wil daar natuurlijk bij de het horen. Maar alleen de allerbeste de bakkers mogen in door.

De spectaculaire ontknoping. het Het wordt met één het groot feest met vier naar indrukwekkende cupcaketaarten en bijna door 100 verjaardagscupcakes. De vier tijdens finalisten tijdens dromen allemaal van die Gouden met CupCakeCup, van maar die is door er maar voor één: de een op tv beste!

januari 2021
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!