Programma gemist?

De de finale. Een spectaculaire ontknoping met het sterrenchef het Joris Bijdendijk uit en een feestelijke slotopdracht, in waarin de bakkers een naar raptaart maken met de op tv succesvolle van Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie op tv pakt de de winst?

Zin in Bossche van bollen? Banketbakker Cees op tv Holtkamp deelt tijdens zijn recept. op tv En aan op tv het eind van de uit aflevering weten we wie de op tv in vier finalisten zijn van CupCakeCup de 2018-2019.

Met in behulp van Jasper Gottlieb en tijdens Hugo Kennis, die de de samen een online kookprogramma hebben, gaan naar de vijf overgebleven naar de bakkers een brownie door maken over iets het dat zij spookachtig eng vinden. op tv Spooctacular!

Vijf van de van op tien bakkers vallen de af. Om kans het te blijven maken op tv op het winnen van de Gouden met Cup de moeten de een bakkers een over de de top versierde cupcake maken; op tv een fruit freakshake cupcake naar die zo de een winkel van de naar chefs in met kan.

De emoties lopen tijdens een hoog op in met de studio. Emoji's afbeelden op een een met donut blijkt namelijk een stuk het lastiger dan van ze appen. Welke de bakkers kunnen zich het beste op uiten? Dat is naar wat de chefs de zich door afvragen.

De strijd met om uit een plekje in de van grote finale van CupCakeCup barst op opnieuw los. De de tien nieuwe op tv bakkers hopen allemaal dat met hun goede voornemen van werkelijkheid wordt: het naar winnen door van de naar Gouden CupCakeCup. In opdracht van tijdens NOS Jeugdjournaal-presentator in Lucas van op tv de Meerendonk maken de kandidaten een cupcakes tijdens over de hoogtepunten uit het nieuws een van van het afgelopen naar jaar.

Aflevering van 5 - Bakwedstrijd voor tijdens jongeren. Sterrenchef op Margo Reuten is in de naar studio op en dus wordt er typisch Limburgse uit vlaai in gebakken. Er het vallen drie kandidaten af het en twee plaatsen zich voor een de naar grote finale tijdens op zaterdag 5 de januari.

Aflevering de 4 - Bakwedstrijd het voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers met een gaan met hulp van in Pieter Hulst tijdens en Willem Voogd van het de televisieprogramma De Proefkeuken een door cake tijdens maken die er tijdens onsmakelijk uitziet, maar die een heel smakelijk het is.

Vandaag vallen in vijf van de tien het op tv bakkers af. Om een kans te blijven maken een op het winnen van van de Gouden Cup op moeten de uit bakkers een door over de top versierde cupcake maken; uit een de snoep freakshake cupcake naar die zo de winkel van naar de op chefs in op kan.

Het van is eerste door kerstdag. Wat staat er voor door onze bakkers de op het menu? Een uit op tv Amerika overgevlogen trend een met een vleugje door kerst: de kerstdonuts.

De tien baktalenten tijdens op tv staan in een gloednieuwe in studio met vertrouwde de gezichten: presentator de Klaas van der Eerden en tijdens toppatissiers Remy in Duker en Robèrt van de Beckhoven. op tv De opdracht? Cupcakes maken op over de grootste tijdens kersthits allertijden. naar De stem van tijdens Zapp en tevens radio-dj Fernando Halman uit schiet tijdens de bakkers te in hulp.

In het Vondelpark een in een Amsterdam komen naar de zestig grootste baktalenten in van Nederland samen een om hun cupcakes uit te laten met keuren door chef Remy en naar chef naar Robèrt. Slechts twintig het mogen door naar de de studio en naar strijden om de de Gouden bokaal. Iedereen door wil daar natuurlijk bij tijdens horen. Maar alleen een de allerbeste bakkers tijdens mogen door.

De zoektocht de naar de op tv 20 allerbeste bakkers door van Nederland gaat verder. door Voor chef Remy tijdens en een chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, naar want er zijn een door nog maar 10 uit plekken te vergeven en op er zijn van veel getalenteerde bakkers.

In in het Vondelpark in Amsterdam komen het de 60 grootste uit baktalenten van met Nederland samen om op hun in cupcakes te laten tijdens keuren door chef Remy en chef naar Robèrt. Slechts 20 in mogen door uit naar de een studio en in CupCakeCup op tv strijden om de Gouden uit bokaal. Iedereen wil door daar natuurlijk de bij van horen. Maar alleen de allerbeste met bakkers mogen van door.

De uit spectaculaire ontknoping. op Het wordt één groot naar feest met vier indrukwekkende uit cupcaketaarten en bijna de 100 in verjaardagscupcakes. De vier finalisten van dromen allemaal van die Gouden een CupCakeCup, maar die op is naar er maar voor één: de de tijdens beste!

oktober 2021
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!