Programma gemist?

De de finale. Een spectaculaire ontknoping door met sterrenchef Joris Bijdendijk met en een feestelijke tijdens slotopdracht, in waarin de in bakkers een raptaart maken met de naar succesvolle Nederlandse op tv rapper: Ronnie Flex! Wie op tv pakt de uit winst?

Zin het in Bossche van bollen? Banketbakker Cees Holtkamp een deelt zijn recept. En aan op het op eind van de tijdens aflevering weten we wie van de naar vier finalisten zijn van CupCakeCup door 2018-2019.

Met de behulp van een Jasper Gottlieb en Hugo op tv Kennis, die tijdens samen een online kookprogramma uit hebben, gaan de vijf overgebleven naar bakkers een brownie door een maken over iets dat een zij spookachtig op eng vinden. Spooctacular!

Vijf met van de tien de bakkers vallen af. in Om kans naar te blijven maken op het winnen de van van de Gouden Cup tijdens moeten de bakkers het een over de top versierde op tv cupcake maken; de een fruit van freakshake cupcake naar die zo de met winkel van de op tv chefs in kan.

De een emoties lopen hoog op tijdens in de met studio. Emoji's in afbeelden op een donut blijkt naar namelijk een stuk het lastiger dan ze appen. de Welke bakkers op tv kunnen zich op tv het beste uiten? Dat is met wat de door chefs zich de afvragen.

De tijdens strijd om met een plekje in op de grote finale het van CupCakeCup barst een opnieuw los. De tien nieuwe op tv bakkers hopen allemaal dat door een hun goede voornemen werkelijkheid wordt: op tv het winnen van met de Gouden CupCakeCup. In het opdracht van NOS naar Jeugdjournaal-presentator door Lucas van de de Meerendonk maken op de kandidaten cupcakes tijdens over de hoogtepunten van uit het nieuws van een het afgelopen de jaar.

Aflevering 5 door - Bakwedstrijd voor met jongeren. Sterrenchef tijdens Margo Reuten is in in de studio en dus in wordt er typisch op Limburgse vlaai gebakken. tijdens Er vallen drie met kandidaten van af en twee plaatsen zich de voor de grote van finale op zaterdag 5 tijdens het januari.

Aflevering 4 - het Bakwedstrijd een voor jongeren. De vijf overgebleven de bakkers gaan met tijdens hulp van het Pieter Hulst en Willem Voogd uit van in het televisieprogramma uit De Proefkeuken een cake een maken die op er onsmakelijk uitziet, maar die naar heel smakelijk in is.

Vandaag van vallen vijf van door de tien bakkers af. Om tijdens kans te het blijven naar maken op het op tv winnen van de Gouden Cup tijdens moeten de de bakkers een over de top tijdens versierde van cupcake maken; een snoep tijdens freakshake cupcake van die zo de winkel van van de chefs het in uit kan.

Het is tijdens eerste kerstdag. Wat staat uit door er voor onze bakkers uit op het menu? Een uit van Amerika overgevlogen trend het met met een vleugje kerst: door kerstdonuts.

De de tien baktalenten staan in een van gloednieuwe in studio met vertrouwde gezichten: de presentator tijdens Klaas van der Eerden naar en toppatissiers Remy Duker een en Robèrt van een Beckhoven. De opdracht? met Cupcakes de maken over de grootste een kersthits allertijden. De stem op tv van het Zapp en tevens radio-dj Fernando Halman tijdens schiet een de bakkers te in hulp.

In het het Vondelpark in Amsterdam op tv komen de de zestig grootste baktalenten van Nederland op samen om hun uit cupcakes het te laten keuren met door chef Remy en chef een Robèrt. Slechts twintig tijdens mogen door tijdens naar de studio op en strijden met om de Gouden in bokaal. Iedereen wil daar op natuurlijk bij met horen. Maar de alleen de allerbeste van bakkers mogen door.

De zoektocht naar in de 20 een allerbeste met bakkers van Nederland gaat door verder. Voor door chef Remy en met chef Robèrt wordt de het moeilijk kiezen, want er met zijn door nog maar 10 plekken te door vergeven het en er zijn veel de getalenteerde bakkers.

In het tijdens Vondelpark tijdens in Amsterdam komen de 60 grootste naar baktalenten van Nederland een samen op om hun naar cupcakes te laten keuren door naar chef Remy en door chef Robèrt. uit Slechts 20 mogen uit door naar de een studio en in in CupCakeCup strijden om de tijdens Gouden bokaal. Iedereen wil door daar natuurlijk bij het de horen. Maar alleen de allerbeste bakkers door mogen de door.

De met spectaculaire ontknoping. van Het wordt één een groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten het van en bijna 100 verjaardagscupcakes. De tijdens vier finalisten dromen het allemaal van tijdens die Gouden in CupCakeCup, maar die is er een maar het voor één: de het beste!

mei 2021
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!