Programma gemist?

De finale. Een het spectaculaire uit ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk een en met een feestelijke slotopdracht, waarin door de bakkers de een raptaart tijdens maken met de succesvolle Nederlandse rapper: met naar Ronnie Flex! Wie pakt de van winst?

Zin in naar Bossche bollen? Banketbakker tijdens Cees naar Holtkamp deelt zijn recept. En het aan de het eind van de aflevering in weten we op wie de vier finalisten uit zijn van van CupCakeCup 2018-2019.

Met op behulp van Jasper het Gottlieb en Hugo met Kennis, die van samen een online kookprogramma hebben, in gaan de vijf overgebleven met bakkers een brownie in maken over tijdens iets dat uit zij spookachtig eng vinden. met Spooctacular!

Vijf van met de tijdens tien bakkers vallen af. Om met kans naar te blijven maken van op het winnen van op de Gouden Cup moeten de in een bakkers een over met de top versierde door cupcake maken; een fruit freakshake uit cupcake uit die zo de naar winkel van de tijdens chefs in kan.

De tijdens emoties lopen van hoog op in de tijdens studio. Emoji's afbeelden door op een naar donut blijkt namelijk een stuk op lastiger met dan ze appen. Welke bakkers een kunnen zich het beste uit uiten? Dat met is wat de chefs uit zich de afvragen.

De van strijd om een plekje in door de de grote finale van op CupCakeCup barst opnieuw los. op De tien met nieuwe bakkers hopen allemaal de dat hun goede door voornemen werkelijkheid wordt: het door een winnen van de Gouden CupCakeCup. op tv In opdracht van NOS van Jeugdjournaal-presentator Lucas de van de Meerendonk maken door op tv de kandidaten cupcakes over de van hoogtepunten uit het door nieuws van het het afgelopen de jaar.

Aflevering het 5 - Bakwedstrijd voor uit jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is de in door de studio op en dus wordt uit er typisch Limburgse vlaai naar gebakken. Er vallen tijdens drie kandidaten af door en twee plaatsen zich voor met de van grote finale op op zaterdag 5 op tv januari.

Aflevering 4 tijdens - Bakwedstrijd voor in jongeren. De vijf overgebleven het bakkers gaan met op hulp van Pieter de Hulst en Willem tijdens Voogd van het televisieprogramma het De Proefkeuken naar een cake maken op die er een onsmakelijk uitziet, maar die op tv heel op smakelijk is.

Vandaag op tv vallen vijf van de uit tien bakkers af. Om op tv kans te blijven de maken op het met winnen van tijdens de Gouden Cup moeten uit de bakkers op een op over de top versierde cupcake in maken; een snoep uit freakshake cupcake die naar zo de winkel uit van een de chefs in op tv kan.

Het is op tv eerste van kerstdag. Wat staat er in voor onze tijdens bakkers op het menu? Een uit uit Amerika overgevlogen trend op tv van met een vleugje kerst: tijdens kerstdonuts.

De op tv tien baktalenten staan de in een gloednieuwe studio met met vertrouwde een gezichten: presentator Klaas op tv van der Eerden de en toppatissiers een Remy Duker en Robèrt van op tv Beckhoven. De opdracht? Cupcakes op tv naar maken over de grootste kersthits op tv allertijden. uit De stem van Zapp van en tevens door radio-dj Fernando Halman schiet in de bakkers te in hulp.

In het Vondelpark uit in Amsterdam komen op de zestig het grootste baktalenten van door Nederland samen in om hun cupcakes uit te laten keuren door chef de op Remy en chef Robèrt. uit Slechts twintig mogen in door naar de studio in en naar strijden om de Gouden het bokaal. Iedereen in wil daar natuurlijk bij horen. in Maar alleen de allerbeste door bakkers mogen de door.

De het zoektocht naar de 20 allerbeste van bakkers van tijdens Nederland gaat een verder. Voor chef Remy op en chef Robèrt in wordt het moeilijk een kiezen, een want er zijn tijdens nog maar 10 naar plekken te vergeven met en er zijn veel getalenteerde van bakkers.

In uit het Vondelpark in een Amsterdam komen de uit 60 grootste van baktalenten van Nederland samen op tv om hun in cupcakes te laten keuren door chef op Remy het en chef Robèrt. Slechts 20 een mogen met door naar tijdens de studio en in CupCakeCup door strijden om de op tv Gouden naar bokaal. Iedereen wil daar op tv natuurlijk bij horen. Maar alleen de de allerbeste naar bakkers mogen naar door.

De spectaculaire op tv ontknoping. op tv Het wordt één groot een feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten tijdens uit en bijna 100 verjaardagscupcakes. van De vier naar finalisten dromen allemaal van die op tv Gouden CupCakeCup, maar uit die is van er maar voor één: de van van beste!

oktober 2020
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!