Programma gemist?

De in spectaculaire ontknoping. Het op tv wordt één groot tijdens feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten het op tv en bijna 100 verjaardagscupcakes. De het vier finalisten dromen met allemaal van die Gouden naar door CupCakeCup, maar die is er op maar voor één: naar de van beste!

De een vijf kandidaten uit marcheren via De Botercrème Route richting uit het altijd zonnige uit Spanje. Met in heerlijke Spaanse ingrediënten proberen uit ze de met hoofden van onze chefs tijdens met op hol te uit brengen. Welke twee bakkers slagen tijdens daarin op tv het meest en staan morgen in de de Grote naar Finale?

Je komt tijdens twee door dingen te weten: wie van de op op vijf kandidaten is op de beste cupcake-kopieermachine? En hoe een maak je een je eigen droombed van cupcakebeslag door en uit marsepein?

Voor vijf kandidaten het op is het de laatste uit dag. Toch wordt de het een vrolijke beestenboel, een met loslopende dino's, schattige van varkentjes en levensgevaarlijke in het haaien.

Op op tv het programma de Grote Boetseertest tijdens op tv 2018 met showmaster tijdens Klaas van der Eerden, maar met liefst vijf Zapp-presentatoren een en tijdens het best bewaarde geheim op van bakkend de Nederland!

Tien in kakelverse cupcakebakkers beginnen aan het in door avontuur van hun leven. Ze trekken de het de woestijn in en van gaan breien met in botercrème. Wie met maakt de mooiste winteroutfit en gooit op hoge ogen in bij de de chefs?

Vandaag een is er in een echte prins in op de studio en carnaval op op een uit cupcake! Aan het eind de van deze de aflevering weet je welke twee van baktalenten zich op plaatsen voor de op grote finale de van CupCakeCup.

De met vijf bakkers hebben een griezelig in leuke een dag met cabaretier en kinderboekenschrijver op uit Jochem Myjer. Wie maakt van het mooiste en engste naar monsterboek en de is weer een tijdens stap dichterbij op tv de grote finale?

De tijdens tien bakkers zijn vandaag in voor naar het laatst bij elkaar. Op het van programma: uit de grote uit smaakpapillentest en de meest fruitige cupcakes op tv ooit! Van van welke vijf kandidaten van nemen een de chefs afscheid en welke vijf het zien we het morgen op tv terug?

Het tijdens is glitter en op tv glamour in de studio. De in van bakkers maken in op opdracht van toppatissier op tv Jeroen Goossens wereldberoemde popsterren. En zeg met door je sterren, dan zeg een je rode loper. tijdens Nou, die in hebben de chefs al een uitgelegd.

Tien het baktalenten, twee uit toppatissiers en presentator Klaas van tijdens der Eerden. met Op het menu: een de superpittige door opdracht van een echte sterrenchef. tijdens Nu maar hopen met dat de bakkers uit er hun vingers niet het uit aan branden.

Dertig baktalenten strijden met een om de laatste tien plekken tijdens voor de grote op tv CupCakeCup in de kerstvakantie! naar Ze tijdens halen alles uit van de kast om Chef op tv Remy en Chef door Robert te overtuigen van van hun kwaliteiten. door En dat is op te zien op tv ook!

De 30 op grootste baktalenten van in Nederland zetten alles op op alles een om een plekje met te veroveren in de uit grote CupCakeCup tijdens de de kerstvakantie. Chef Remy op tv en Chef Robert in hebben uit slechts 10 plekken een te vergeven. op tv Wie krijgt de Gouden op Envelop?

De tien naar kandidaten met zijn voor het naar laatst bij elkaar. Op het in programma: één van de in moeilijkste technieken in op uit de patisserie en bergen botercrème! De tijdens tien kandidaten zijn op tv voor het van laatst bij elkaar. Op door het programma: één uit van de moeilijkste een technieken tijdens in de in patisserie en bergen botercrème! Van op welke vijf kandidaten tijdens nemen de chefs afscheid het en welke de vijf zien we door morgen de terug?

Meester door patissier Robert van Beckhoven en op patissier uit Remy Duker trekken het alles uit de kast om van de de beste cupcakebakker van het Nederland te vinden.Meer CupCakeCup is door terug! Meester patissier naar Robert in van Beckhoven en patissier Remy door Duker in trekken alles uit de op kast door om de beste cupcakebakker van Nederland op te vinden. tijdens Bekende een en minder bekende Nederlanders helpen tijdens onze chefs bij met hun zoektocht, waaronder met liefdesexpert Dokter Corrie, chef-kok op door Julius Jaspers, stuntman Ghino Girbaran, sterrenchef naar op tv Robert Kranenborg, bestsellerauteur Paul van Loon door en musicalsterren in Anouk Maas en Edwin op tv Jonker. Het op tv wordt een pittige in strijd, maar gelukkig is het presentator van Tim Douwsma er om in de 20 baktalenten door op tv hun hoogte- en het dieptepunten een te loodsen. Wie is de op tv meester van op de smaak? En wie het is een de koning(in) van de een creativiteit? op Kortom, wie wint de Gouden door CupCakeCup in 2015?Minder

januari 2018
06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

05-01-2018 18:15

De spaanse cupcake

CupCakeCup - De spaanse cupcake

De vijf kandidaten marcheren via De Botercrème Route richting het altijd zonnige Spanje. Met heerlijke Spaanse ingrediënten proberen ze de hoofden van onze chefs op hol te brengen. Welke twee bakkers slagen daarin het meest en staan morgen ...

04-01-2018 18:15

Het cupcake droombed

CupCakeCup - Het cupcake droombed

Je komt twee dingen te weten: wie van de vijf kandidaten is de beste cupcake-kopieermachine? En hoe maak je je eigen droombed van cupcakebeslag en marsepein?

03-01-2018 18:10

De dieren cakepop

CupCakeCup - De dieren cakepop

Voor vijf kandidaten is het de laatste dag. Toch wordt het een vrolijke beestenboel, met loslopende dino's, schattige varkentjes en levensgevaarlijke haaien.

02-01-2018 18:15

De Zappstar cupcake

CupCakeCup - De Zappstar cupcake

Op het programma de Grote Boetseertest 2018 met showmaster Klaas van der Eerden, maar liefst vijf Zapp-presentatoren en het best bewaarde geheim van bakkend Nederland!

01-01-2018 18:15

De wollen cupcake

CupCakeCup - De wollen cupcake

Tien kakelverse cupcakebakkers beginnen aan het avontuur van hun leven. Ze trekken de woestijn in en gaan breien met botercrème. Wie maakt de mooiste winteroutfit en gooit hoge ogen bij de chefs?

29-12-2017 18:10

De carnavals cupcake

CupCakeCup - De carnavals cupcake

Vandaag is er een echte prins in de studio en carnaval op een cupcake! Aan het eind van deze aflevering weet je welke twee baktalenten zich plaatsen voor de grote finale van CupCakeCup.

28-12-2017 18:15

Het cupcake monsterboek

CupCakeCup - Het cupcake monsterboek

De vijf bakkers hebben een griezelig leuke dag met cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer. Wie maakt het mooiste en engste monsterboek en is weer een stap dichterbij de grote finale?

27-12-2017 18:15

De fruit cakepop

CupCakeCup - De fruit cakepop

De tien bakkers zijn vandaag voor het laatst bij elkaar. Op het programma: de grote smaakpapillentest en de meest fruitige cupcakes ooit! Van welke vijf kandidaten nemen de chefs afscheid en welke vijf zien we morgen terug?

26-12-2017 18:15

De popster cupcake

CupCakeCup - De popster cupcake

Het is glitter en glamour in de studio. De bakkers maken in opdracht van toppatissier Jeroen Goossens wereldberoemde popsterren. En zeg je sterren, dan zeg je rode loper. Nou, die hebben de chefs al uitgelegd.

25-12-2017 18:15

De pittige cupcake

CupCakeCup - De pittige cupcake

Tien baktalenten, twee toppatissiers en presentator Klaas van der Eerden. Op het menu: een superpittige opdracht van een echte sterrenchef. Nu maar hopen dat de bakkers er hun vingers niet aan branden.

23-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 2

Dertig baktalenten strijden om de laatste tien plekken voor de grote CupCakeCup in de kerstvakantie! Ze halen alles uit de kast om Chef Remy en Chef Robert te overtuigen van hun kwaliteiten. En dat is te zien ook!

16-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 1

De 30 grootste baktalenten van Nederland zetten alles op alles om een plekje te veroveren in de grote CupCakeCup tijdens de kerstvakantie. Chef Remy en Chef Robert hebben slechts 10 plekken te vergeven. Wie krijgt de Gouden Envelop?

28-12-2016 19:00

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste technieken in de patisserie en bergen botercrème! De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste tech...

02-01-2016 18:58

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alles uit de kast om de beste cupcakebakker van Nederland te vinden.Meer CupCakeCup is terug! Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alle...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord