Programma gemist?

De de finale. Een spectaculaire in ontknoping met sterrenchef van Joris Bijdendijk en uit een feestelijke slotopdracht, waarin het de bakkers een de raptaart maken met de het succesvolle Nederlandse op rapper: Ronnie tijdens Flex! Wie pakt de met winst?

Zin in Bossche de bollen? Banketbakker Cees het Holtkamp deelt zijn door een recept. En aan de het eind van de de aflevering weten we wie de de vier het finalisten zijn van CupCakeCup op 2018-2019.

Met tijdens behulp van Jasper Gottlieb op en Hugo Kennis, door die samen een online het kookprogramma een hebben, gaan de vijf van overgebleven het bakkers een brownie maken over iets op tv tijdens dat zij spookachtig eng vinden. uit Spooctacular!

Vijf op tv van de tijdens tien bakkers vallen af. van Om kans te blijven op tv maken op op het winnen van de Gouden in Cup moeten uit de bakkers een door over de top het versierde cupcake maken; een de fruit freakshake uit cupcake uit die zo de winkel van naar de chefs in het kan.

De emoties lopen op tv de hoog op in de studio. Emoji's de afbeelden door op een donut blijkt namelijk met een stuk lastiger uit dan op tv ze appen. Welke bakkers kunnen tijdens zich door het beste uiten? Dat naar is wat op tv de chefs zich in afvragen.

De strijd het om een plekje door in een de grote finale door van CupCakeCup barst met opnieuw los. De een tien nieuwe bakkers met hopen allemaal dat op hun goede voornemen werkelijkheid op tv wordt: het winnen van de uit Gouden CupCakeCup. In op opdracht naar van NOS Jeugdjournaal-presentator Lucas naar van de Meerendonk maken tijdens de kandidaten cupcakes een over door de hoogtepunten uit het naar nieuws een van het afgelopen naar jaar.

Aflevering 5 naar - door Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten van is tijdens in de studio en uit dus wordt in er typisch Limburgse uit vlaai gebakken. Er vallen drie door kandidaten op af en twee plaatsen zich voor de op tv de grote finale op de zaterdag 5 met januari.

Aflevering het 4 - van Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers van gaan met hulp van van van Pieter Hulst en door Willem Voogd uit van het televisieprogramma De Proefkeuken van een cake maken die de er onsmakelijk tijdens uitziet, maar die uit heel smakelijk tijdens is.

Vandaag vallen vijf met van de tien door bakkers af. Om een kans te door blijven maken op het tijdens winnen van uit de Gouden naar Cup moeten de op tv bakkers een over op de top versierde cupcake maken; door een snoep het freakshake cupcake die uit zo de winkel door van de van chefs in op tv kan.

Het een is eerste kerstdag. Wat op tv staat het er voor onze met bakkers op het menu? in Een uit Amerika overgevlogen trend op tv met een van vleugje kerst: in kerstdonuts.

De tien baktalenten de staan in op een het gloednieuwe studio met in vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der van Eerden naar en toppatissiers in Remy Duker en Robèrt van naar Beckhoven. De opdracht? tijdens Cupcakes maken over op de door grootste kersthits allertijden. De stem van een Zapp en tevens op radio-dj Fernando door Halman schiet het de bakkers naar te hulp.

In het uit Vondelpark in Amsterdam komen op de zestig een grootste baktalenten van van Nederland een samen om hun cupcakes te door laten keuren uit door chef Remy en door chef Robèrt. uit Slechts twintig mogen op door naar met de studio en strijden om de het Gouden bokaal. Iedereen uit wil daar naar natuurlijk bij horen. Maar in het alleen de allerbeste bakkers mogen op door.

De zoektocht op naar de 20 allerbeste tijdens op bakkers van Nederland van gaat verder. Voor chef Remy op en op chef Robèrt wordt het moeilijk de kiezen, want er zijn het nog maar 10 op tv plekken te tijdens vergeven en er zijn door veel in getalenteerde bakkers.

In het Vondelpark naar in Amsterdam van komen de 60 grootste door baktalenten van Nederland met samen naar om hun cupcakes te in laten door keuren door chef Remy en chef door in Robèrt. Slechts 20 mogen door naar in de een studio en tijdens in CupCakeCup strijden uit om de Gouden een bokaal. Iedereen wil op daar natuurlijk bij horen. op tv Maar alleen de allerbeste naar bakkers mogen op door.

De naar spectaculaire ontknoping. Het wordt één de de groot feest met vier indrukwekkende op tv cupcaketaarten en bijna met 100 verjaardagscupcakes. De de vier finalisten dromen allemaal naar in van die Gouden CupCakeCup, maar die op is tijdens er maar voor één: de het met beste!

oktober 2019
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!