Programma gemist?

De finale. Een in spectaculaire ontknoping met op tv sterrenchef Joris op tv Bijdendijk en uit een feestelijke slotopdracht, waarin uit de in bakkers een raptaart maken met de naar uit succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie uit pakt de op tv winst?

Zin de in Bossche bollen? uit Banketbakker Cees Holtkamp deelt met zijn recept. En aan op tv uit het eind van de aflevering door weten we wie de met vier finalisten het zijn van het CupCakeCup 2018-2019.

Met behulp tijdens van Jasper Gottlieb en op Hugo Kennis, van die samen een online op kookprogramma uit hebben, gaan de naar vijf overgebleven naar bakkers een brownie maken een over iets dat het zij spookachtig eng de vinden. Spooctacular!

Vijf van de in tien van bakkers vallen op af. Om kans het te blijven maken met op het winnen in van de Gouden Cup moeten op de bakkers een uit over de tijdens top versierde uit cupcake maken; een fruit freakshake tijdens cupcake die zo een de winkel van de uit chefs uit in kan.

De met emoties lopen op hoog op in de door studio. Emoji's in afbeelden op een donut blijkt met namelijk op een stuk lastiger uit dan ze appen. met Welke bakkers kunnen zich op het beste op tv uiten? Dat is van wat de chefs zich van afvragen.

De door strijd om een van plekje in de grote met finale naar van CupCakeCup barst opnieuw los. De met tien naar nieuwe bakkers hopen allemaal dat in op tv hun goede voornemen naar werkelijkheid wordt: het winnen van naar de Gouden met CupCakeCup. In een opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentator in Lucas van de van Meerendonk maken de tijdens kandidaten cupcakes over de hoogtepunten in van uit het nieuws van het van afgelopen op tv jaar.

Aflevering 5 van - Bakwedstrijd tijdens voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is tijdens in de studio door de en dus wordt er een typisch Limburgse vlaai gebakken. Er door vallen drie de kandidaten uit af en twee plaatsen zich voor door de in grote finale op zaterdag in 5 in januari.

Aflevering 4 met - in Bakwedstrijd voor jongeren. De met vijf overgebleven bakkers gaan op met hulp van Pieter uit Hulst en van Willem Voogd van op het televisieprogramma De uit Proefkeuken een cake met maken die er onsmakelijk uitziet, op tv in maar die heel smakelijk met is.

Vandaag van vallen vijf de van de tien bakkers af. naar Om kans te blijven in naar maken op het het winnen van de Gouden Cup het moeten de bakkers een het over de top uit versierde cupcake maken; met een op snoep freakshake cupcake naar die zo de de winkel van uit de chefs in tijdens kan.

Het van is eerste op tv kerstdag. Wat staat er op tv voor onze bakkers op het op menu? Een uit uit Amerika overgevlogen op tv trend met op tv een vleugje naar kerst: kerstdonuts.

De tien tijdens baktalenten naar staan in een met gloednieuwe studio met vertrouwde op gezichten: presentator Klaas door van der een Eerden en toppatissiers Remy Duker door en Robèrt het van Beckhoven. De opdracht? het Cupcakes maken over tijdens de op grootste kersthits allertijden. De het stem van Zapp het en tevens radio-dj Fernando door Halman schiet de uit bakkers te de hulp.

In het Vondelpark op in naar Amsterdam komen de zestig grootste tijdens de baktalenten van Nederland op tv samen om hun cupcakes te laten een keuren door op chef tijdens Remy en chef Robèrt. Slechts twintig uit mogen door naar van de de studio en strijden de om de tijdens Gouden bokaal. Iedereen het wil daar natuurlijk een bij horen. Maar alleen de allerbeste een door bakkers mogen door.

De de zoektocht naar de 20 allerbeste op tv bakkers van van Nederland een gaat verder. Voor chef een Remy en chef Robèrt wordt in het moeilijk kiezen, met een want er zijn nog op tv maar 10 plekken te vergeven in naar en er zijn veel getalenteerde het bakkers.

In uit het Vondelpark op tv in Amsterdam komen de 60 grootste tijdens baktalenten tijdens van Nederland op samen om hun cupcakes te laten naar door keuren door chef Remy en chef tijdens Robèrt. Slechts een 20 de mogen door naar de studio uit en in CupCakeCup op tv strijden om de van Gouden bokaal. een Iedereen wil daar natuurlijk naar bij horen. Maar alleen met de allerbeste door bakkers mogen naar door.

De van spectaculaire ontknoping. Het wordt met één groot feest met met vier op tv indrukwekkende cupcaketaarten en bijna uit 100 verjaardagscupcakes. De naar vier finalisten dromen allemaal van van die het Gouden CupCakeCup, met maar die is er maar tijdens voor naar één: de tijdens beste!

februari 2020
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!