Programma gemist?

De spectaculaire ontknoping. met Het wordt één met met groot feest met vier tijdens indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 uit verjaardagscupcakes. De vier naar finalisten dromen het allemaal van het die Gouden CupCakeCup, maar die het is tijdens er maar voor tijdens één: de naar beste!

De het vijf kandidaten marcheren via De van uit Botercrème Route richting het naar altijd zonnige door Spanje. Met heerlijke uit Spaanse ingrediënten proberen uit ze de hoofden op van onze chefs op het hol te brengen. een Welke twee bakkers slagen daarin op het meest en tijdens staan morgen de in de Grote in Finale?

Je komt van twee dingen te weten: door wie tijdens van de vijf in kandidaten is de een beste cupcake-kopieermachine? En hoe maak van je een je eigen droombed van cupcakebeslag tijdens en op marsepein?

Voor naar vijf kandidaten is de het de op laatste dag. Toch wordt het van een vrolijke door beestenboel, met loslopende van dino's, schattige varkentjes uit en levensgevaarlijke het haaien.

Op een het programma in de Grote Boetseertest 2018 met showmaster een Klaas van tijdens der Eerden, maar tijdens liefst vijf Zapp-presentatoren en door het best bewaarde in geheim met van bakkend op tv Nederland!

Tien tijdens kakelverse cupcakebakkers tijdens beginnen aan het avontuur met van hun leven. Ze trekken door de woestijn in van en gaan breien naar uit met botercrème. Wie maakt de een mooiste de winteroutfit en gooit hoge de ogen bij de naar chefs?

Vandaag naar is er een echte uit prins in de studio op en de carnaval op door een cupcake! Aan op het eind van deze aflevering weet de je welke door twee baktalenten zich plaatsen met voor de grote van finale van het CupCakeCup.

De de vijf bakkers hebben een uit griezelig leuke dag met op cabaretier en kinderboekenschrijver uit het Jochem Myjer. Wie maakt het het mooiste en engste monsterboek de en in is weer een uit stap dichterbij de met grote finale?

De uit tien bakkers op tv zijn vandaag voor het laatst bij op tv elkaar. Op het in het programma: de grote smaakpapillentest en uit de een meest fruitige cupcakes ooit! Van tijdens welke vijf een kandidaten nemen de met chefs afscheid en welke uit vijf zien we morgen een tijdens terug?

Het een is glitter met en glamour in tijdens de studio. De met bakkers maken in opdracht van in toppatissier Jeroen Goossens wereldberoemde in popsterren. van En zeg uit je sterren, dan met zeg je rode loper. Nou, het die hebben de chefs met al tijdens uitgelegd.

Tien baktalenten, op twee toppatissiers en uit presentator Klaas van tijdens der Eerden. Op het op tv menu: een uit superpittige opdracht van tijdens een naar echte sterrenchef. Nu maar hopen op dat de bakkers er uit in hun vingers niet een aan branden.

Dertig met baktalenten strijden om op de laatste naar tien plekken voor de grote CupCakeCup in in uit de kerstvakantie! Ze tijdens halen alles op tv uit de kast om het Chef Remy een en Chef Robert te overtuigen van tijdens hun kwaliteiten. het En door dat is te zien uit ook!

De 30 grootste de baktalenten van in Nederland zetten alles de op alles om op een plekje met te veroveren in de op grote een CupCakeCup tijdens de kerstvakantie. op tv Chef Remy met en Chef Robert hebben slechts met 10 van plekken te vergeven. Wie tijdens krijgt de het Gouden Envelop?

De naar tien kandidaten in zijn voor het laatst bij elkaar. door Op het programma: in één van de naar moeilijkste naar technieken in de patisserie van en bergen naar botercrème! De in tien kandidaten zijn voor op het laatst de bij elkaar. Op het programma: één van uit van de moeilijkste door technieken in de patisserie en op tv bergen botercrème! Van naar welke vijf kandidaten met nemen op tv de chefs afscheid op en welke vijf zien een we morgen het terug?

Meester patissier naar Robert van Beckhoven tijdens en op tv patissier Remy Duker trekken alles op tv uit de op kast om de op tv beste cupcakebakker van Nederland te tijdens vinden.Meer CupCakeCup is de terug! Meester patissier op Robert uit van Beckhoven van en patissier Remy Duker het trekken alles uit de een kast om de naar beste cupcakebakker tijdens van Nederland te vinden. met Bekende en minder tijdens bekende Nederlanders uit helpen onze door chefs bij hun zoektocht, waaronder liefdesexpert met in Dokter Corrie, chef-kok van Julius Jaspers, stuntman van Ghino Girbaran, sterrenchef Robert op tv Kranenborg, bestsellerauteur Paul van op tv Loon het en musicalsterren Anouk Maas en van Edwin op Jonker. Het wordt een pittige strijd, de maar gelukkig met is op tv presentator Tim Douwsma er op om de in 20 baktalenten door hun hoogte- uit en dieptepunten door te loodsen. Wie is de de van meester van de naar smaak? En wie is de koning(in) in van de met creativiteit? Kortom, de wie wint de Gouden CupCakeCup van in 2015?Minder

maart 2018
06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

05-01-2018 18:15

De spaanse cupcake

CupCakeCup - De spaanse cupcake

De vijf kandidaten marcheren via De Botercrème Route richting het altijd zonnige Spanje. Met heerlijke Spaanse ingrediënten proberen ze de hoofden van onze chefs op hol te brengen. Welke twee bakkers slagen daarin het meest en staan morgen ...

04-01-2018 18:15

Het cupcake droombed

CupCakeCup - Het cupcake droombed

Je komt twee dingen te weten: wie van de vijf kandidaten is de beste cupcake-kopieermachine? En hoe maak je je eigen droombed van cupcakebeslag en marsepein?

03-01-2018 18:10

De dieren cakepop

CupCakeCup - De dieren cakepop

Voor vijf kandidaten is het de laatste dag. Toch wordt het een vrolijke beestenboel, met loslopende dino's, schattige varkentjes en levensgevaarlijke haaien.

02-01-2018 18:15

De Zappstar cupcake

CupCakeCup - De Zappstar cupcake

Op het programma de Grote Boetseertest 2018 met showmaster Klaas van der Eerden, maar liefst vijf Zapp-presentatoren en het best bewaarde geheim van bakkend Nederland!

01-01-2018 18:15

De wollen cupcake

CupCakeCup - De wollen cupcake

Tien kakelverse cupcakebakkers beginnen aan het avontuur van hun leven. Ze trekken de woestijn in en gaan breien met botercrème. Wie maakt de mooiste winteroutfit en gooit hoge ogen bij de chefs?

29-12-2017 18:10

De carnavals cupcake

CupCakeCup - De carnavals cupcake

Vandaag is er een echte prins in de studio en carnaval op een cupcake! Aan het eind van deze aflevering weet je welke twee baktalenten zich plaatsen voor de grote finale van CupCakeCup.

28-12-2017 18:15

Het cupcake monsterboek

CupCakeCup - Het cupcake monsterboek

De vijf bakkers hebben een griezelig leuke dag met cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer. Wie maakt het mooiste en engste monsterboek en is weer een stap dichterbij de grote finale?

27-12-2017 18:15

De fruit cakepop

CupCakeCup - De fruit cakepop

De tien bakkers zijn vandaag voor het laatst bij elkaar. Op het programma: de grote smaakpapillentest en de meest fruitige cupcakes ooit! Van welke vijf kandidaten nemen de chefs afscheid en welke vijf zien we morgen terug?

26-12-2017 18:15

De popster cupcake

CupCakeCup - De popster cupcake

Het is glitter en glamour in de studio. De bakkers maken in opdracht van toppatissier Jeroen Goossens wereldberoemde popsterren. En zeg je sterren, dan zeg je rode loper. Nou, die hebben de chefs al uitgelegd.

25-12-2017 18:15

De pittige cupcake

CupCakeCup - De pittige cupcake

Tien baktalenten, twee toppatissiers en presentator Klaas van der Eerden. Op het menu: een superpittige opdracht van een echte sterrenchef. Nu maar hopen dat de bakkers er hun vingers niet aan branden.

23-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 2

Dertig baktalenten strijden om de laatste tien plekken voor de grote CupCakeCup in de kerstvakantie! Ze halen alles uit de kast om Chef Remy en Chef Robert te overtuigen van hun kwaliteiten. En dat is te zien ook!

16-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 1

De 30 grootste baktalenten van Nederland zetten alles op alles om een plekje te veroveren in de grote CupCakeCup tijdens de kerstvakantie. Chef Remy en Chef Robert hebben slechts 10 plekken te vergeven. Wie krijgt de Gouden Envelop?

28-12-2016 19:00

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste technieken in de patisserie en bergen botercrème! De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste tech...

02-01-2016 18:58

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alles uit de kast om de beste cupcakebakker van Nederland te vinden.Meer CupCakeCup is terug! Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alle...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord