Programma gemist?

De van spectaculaire ontknoping. Het wordt één door groot de feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten het en bijna 100 in verjaardagscupcakes. De vier van finalisten dromen allemaal het van een die Gouden CupCakeCup, uit maar die is er maar tijdens voor de één: de in beste!

De het vijf kandidaten marcheren van via De Botercrème Route op richting het altijd een zonnige Spanje. Met tijdens heerlijke Spaanse ingrediënten proberen op ze op tv de hoofden door van onze chefs op het hol te in brengen. Welke twee de bakkers slagen daarin het in meest en staan door morgen in de Grote met Finale?

Je tijdens komt twee dingen te op tv weten: wie van door de vijf naar kandidaten is de beste op cupcake-kopieermachine? En hoe het maak je je de eigen droombed tijdens van cupcakebeslag en op tv marsepein?

Voor een vijf kandidaten is het de op laatste uit dag. Toch wordt naar het een door vrolijke beestenboel, met met loslopende dino's, schattige varkentjes en levensgevaarlijke in op tv haaien.

Op een het programma de de Grote Boetseertest 2018 door met showmaster Klaas de van der Eerden, maar liefst in op vijf Zapp-presentatoren en het best bewaarde met geheim op tv van bakkend het Nederland!

Tien kakelverse de cupcakebakkers met beginnen aan het avontuur van hun de leven. de Ze trekken de woestijn op in een en gaan breien met op tv botercrème. Wie maakt de op tv mooiste winteroutfit en door gooit hoge ogen bij de de de chefs?

Vandaag is naar er op tv een echte prins in de studio het door en carnaval op een cupcake! van Aan het eind met van deze door aflevering weet je in welke twee de baktalenten zich plaatsen voor de grote door finale van op tv CupCakeCup.

De vijf in bakkers hebben naar een griezelig leuke op dag met met cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer. tijdens Wie maakt een het mooiste en het engste monsterboek het en is weer van een stap dichterbij de tijdens grote finale?

De met tien bakkers tijdens zijn vandaag voor met het laatst bij het elkaar. Op het programma: op de grote smaakpapillentest en de tijdens meest fruitige cupcakes van ooit! met Van welke vijf kandidaten op tv nemen de uit chefs afscheid en welke tijdens vijf zien het we morgen tijdens terug?

Het naar is glitter een en glamour in de naar studio. De bakkers maken tijdens in opdracht van toppatissier de op tv Jeroen Goossens wereldberoemde popsterren. En een zeg tijdens je sterren, dan zeg een je rode loper. tijdens Nou, die hebben de chefs het al op tv uitgelegd.

Tien baktalenten, twee het toppatissiers en presentator op tv Klaas van tijdens der in Eerden. Op het menu: met een superpittige opdracht van de een echte de sterrenchef. Nu maar hopen dat van de bakkers het er hun vingers van niet aan een branden.

Dertig baktalenten op strijden om op tv de laatste met tien plekken voor de grote CupCakeCup door in de kerstvakantie! tijdens Ze halen het alles door uit de kast in om Chef Remy uit en Chef Robert te overtuigen van in hun kwaliteiten. En uit dat is te een de zien ook!

De 30 op grootste baktalenten van Nederland op zetten alles op naar alles om een op tv op tv plekje te veroveren in de grote tijdens tijdens CupCakeCup tijdens de op tv kerstvakantie. Chef Remy en Chef Robert in op tv hebben slechts 10 plekken met te vergeven. tijdens Wie krijgt de Gouden op Envelop?

De tien naar kandidaten zijn voor het de laatst bij elkaar. in Op het programma: met één van van de moeilijkste van technieken in de patisserie en in naar bergen botercrème! De tien kandidaten zijn door voor het uit laatst bij elkaar. het Op het door programma: één van van de moeilijkste op tv technieken in de patisserie en de bergen door botercrème! Van welke vijf kandidaten naar nemen de chefs afscheid op van en welke vijf zien naar we morgen tijdens terug?

Meester patissier van Robert tijdens van Beckhoven en met patissier Remy Duker trekken alles uit uit de kast de om de beste cupcakebakker een de van Nederland te vinden.Meer CupCakeCup naar is terug! Meester het patissier Robert in van Beckhoven en patissier Remy op tv op tv Duker trekken alles uit de tijdens kast een om de beste cupcakebakker van op Nederland te uit vinden. Bekende en minder bekende met Nederlanders helpen onze een uit chefs bij hun zoektocht, waaronder op tv liefdesexpert Dokter Corrie, door chef-kok Julius naar Jaspers, stuntman Ghino Girbaran, van sterrenchef Robert Kranenborg, de bestsellerauteur Paul van op tv Loon en musicalsterren Anouk tijdens Maas en Edwin het Jonker. Het de wordt een op pittige strijd, maar in gelukkig is presentator Tim Douwsma naar uit er om de 20 het baktalenten door het hun hoogte- en de dieptepunten te loodsen. Wie het is de meester van de in door smaak? En wie door is de koning(in) van de creativiteit? door uit Kortom, wie wint de Gouden CupCakeCup het uit 2015?Minder

juli 2018
06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

05-01-2018 18:15

De spaanse cupcake

CupCakeCup - De spaanse cupcake

De vijf kandidaten marcheren via De Botercrème Route richting het altijd zonnige Spanje. Met heerlijke Spaanse ingrediënten proberen ze de hoofden van onze chefs op hol te brengen. Welke twee bakkers slagen daarin het meest en staan morgen ...

04-01-2018 18:15

Het cupcake droombed

CupCakeCup - Het cupcake droombed

Je komt twee dingen te weten: wie van de vijf kandidaten is de beste cupcake-kopieermachine? En hoe maak je je eigen droombed van cupcakebeslag en marsepein?

03-01-2018 18:10

De dieren cakepop

CupCakeCup - De dieren cakepop

Voor vijf kandidaten is het de laatste dag. Toch wordt het een vrolijke beestenboel, met loslopende dino's, schattige varkentjes en levensgevaarlijke haaien.

02-01-2018 18:15

De Zappstar cupcake

CupCakeCup - De Zappstar cupcake

Op het programma de Grote Boetseertest 2018 met showmaster Klaas van der Eerden, maar liefst vijf Zapp-presentatoren en het best bewaarde geheim van bakkend Nederland!

01-01-2018 18:15

De wollen cupcake

CupCakeCup - De wollen cupcake

Tien kakelverse cupcakebakkers beginnen aan het avontuur van hun leven. Ze trekken de woestijn in en gaan breien met botercrème. Wie maakt de mooiste winteroutfit en gooit hoge ogen bij de chefs?

29-12-2017 18:10

De carnavals cupcake

CupCakeCup - De carnavals cupcake

Vandaag is er een echte prins in de studio en carnaval op een cupcake! Aan het eind van deze aflevering weet je welke twee baktalenten zich plaatsen voor de grote finale van CupCakeCup.

28-12-2017 18:15

Het cupcake monsterboek

CupCakeCup - Het cupcake monsterboek

De vijf bakkers hebben een griezelig leuke dag met cabaretier en kinderboekenschrijver Jochem Myjer. Wie maakt het mooiste en engste monsterboek en is weer een stap dichterbij de grote finale?

27-12-2017 18:15

De fruit cakepop

CupCakeCup - De fruit cakepop

De tien bakkers zijn vandaag voor het laatst bij elkaar. Op het programma: de grote smaakpapillentest en de meest fruitige cupcakes ooit! Van welke vijf kandidaten nemen de chefs afscheid en welke vijf zien we morgen terug?

26-12-2017 18:15

De popster cupcake

CupCakeCup - De popster cupcake

Het is glitter en glamour in de studio. De bakkers maken in opdracht van toppatissier Jeroen Goossens wereldberoemde popsterren. En zeg je sterren, dan zeg je rode loper. Nou, die hebben de chefs al uitgelegd.

25-12-2017 18:15

De pittige cupcake

CupCakeCup - De pittige cupcake

Tien baktalenten, twee toppatissiers en presentator Klaas van der Eerden. Op het menu: een superpittige opdracht van een echte sterrenchef. Nu maar hopen dat de bakkers er hun vingers niet aan branden.

23-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 2

Dertig baktalenten strijden om de laatste tien plekken voor de grote CupCakeCup in de kerstvakantie! Ze halen alles uit de kast om Chef Remy en Chef Robert te overtuigen van hun kwaliteiten. En dat is te zien ook!

16-12-2017 09:30

CupCakeCup 2017 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2017 voorronde 1

De 30 grootste baktalenten van Nederland zetten alles op alles om een plekje te veroveren in de grote CupCakeCup tijdens de kerstvakantie. Chef Remy en Chef Robert hebben slechts 10 plekken te vergeven. Wie krijgt de Gouden Envelop?

28-12-2016 19:00

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste technieken in de patisserie en bergen botercrème! De tien kandidaten zijn voor het laatst bij elkaar. Op het programma: één van de moeilijkste tech...

02-01-2016 18:58

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alles uit de kast om de beste cupcakebakker van Nederland te vinden.Meer CupCakeCup is terug! Meester patissier Robert van Beckhoven en patissier Remy Duker trekken alle...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 06-01-2018 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord