Programma gemist?

De finale. met Een spectaculaire ontknoping met een sterrenchef Joris de Bijdendijk en tijdens een feestelijke een slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart de uit maken met de succesvolle Nederlandse rapper: naar de Ronnie Flex! Wie pakt uit de winst?

Zin naar in Bossche bollen? Banketbakker een Cees Holtkamp deelt zijn op naar recept. En aan een het eind van de aflevering door weten de we wie de het vier finalisten zijn van uit CupCakeCup 2018-2019.

Met behulp van van in Jasper Gottlieb en op Hugo Kennis, die samen een uit online kookprogramma hebben, gaan op de op vijf overgebleven bakkers een brownie van maken uit over iets dat met zij spookachtig eng het vinden. Spooctacular!

Vijf van van de tien bakkers op tv vallen af. van Om kans op tv te blijven maken tijdens op het winnen van tijdens de Gouden Cup moeten de de het bakkers een over naar de top versierde cupcake door maken; een fruit een freakshake cupcake die zo een de winkel van het de chefs in met kan.

De op emoties lopen hoog op in van de van studio. Emoji's afbeelden op een een donut blijkt een namelijk een een stuk lastiger dan een ze appen. Welke bakkers kunnen uit een zich het beste van uiten? Dat is wat de chefs van op zich afvragen.

De strijd om door een in plekje in de grote op tv finale door van CupCakeCup barst opnieuw van los. De tien nieuwe bakkers de het hopen allemaal dat hun een goede voornemen werkelijkheid wordt: met het winnen van de van op tv Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS in Jeugdjournaal-presentator in Lucas van uit de Meerendonk maken de kandidaten door cupcakes over de uit hoogtepunten uit het nieuws de van het afgelopen in in jaar.

Aflevering 5 - het Bakwedstrijd voor naar jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is door in de de studio en dus het wordt er uit typisch Limburgse vlaai gebakken. Er op tv vallen drie de kandidaten af en een twee plaatsen zich naar voor de grote in finale op zaterdag door 5 uit januari.

Aflevering met 4 - Bakwedstrijd voor tijdens jongeren. De vijf uit overgebleven bakkers tijdens gaan met hulp van naar Pieter Hulst en op Willem Voogd van het de televisieprogramma De Proefkeuken op tv een cake naar maken die uit er onsmakelijk uitziet, het maar die heel smakelijk het is.

Vandaag uit vallen vijf van van de tien bakkers tijdens af. Om kans van te blijven maken naar op het de winnen van de Gouden Cup in moeten de bakkers tijdens een over de het top versierde tijdens cupcake maken; een snoep freakshake het op tv cupcake die zo de met winkel van de in chefs in naar kan.

Het van is eerste kerstdag. Wat staat van met er voor onze bakkers een op het menu? op Een uit door Amerika overgevlogen trend met de een vleugje kerst: van kerstdonuts.

De tien baktalenten op staan in in een van gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator op tv in Klaas van der door Eerden en toppatissiers Remy Duker tijdens en Robèrt naar van Beckhoven. van De opdracht? Cupcakes door maken over de het grootste kersthits allertijden. De stem van in het Zapp en tevens radio-dj Fernando een Halman schiet de met bakkers te met hulp.

In uit het Vondelpark in tijdens Amsterdam komen de zestig van grootste baktalenten met van Nederland samen een om hun cupcakes met te laten keuren door de chef Remy en chef op Robèrt. door Slechts twintig mogen door uit naar de studio in en strijden om een de Gouden in bokaal. Iedereen wil daar de natuurlijk met bij horen. Maar alleen de door allerbeste het bakkers mogen door.

De van zoektocht naar de 20 uit allerbeste bakkers van Nederland in gaat verder. op Voor chef Remy met en chef Robèrt wordt door het moeilijk het kiezen, want er in zijn nog maar uit 10 plekken op te vergeven en er zijn met veel getalenteerde naar bakkers.

In het het Vondelpark in Amsterdam komen met de tijdens 60 grootste baktalenten van op tv Nederland samen om hun met cupcakes te uit laten keuren in door chef Remy en chef door Robèrt. Slechts 20 van mogen door naar op tv de studio de en in het CupCakeCup strijden om een de Gouden bokaal. Iedereen wil naar daar natuurlijk van bij horen. Maar het alleen de met allerbeste bakkers mogen het door.

De spectaculaire van ontknoping. Het wordt één met groot feest door met vier indrukwekkende een cupcaketaarten van en bijna 100 verjaardagscupcakes. De op tv vier finalisten met dromen allemaal van van die Gouden tijdens CupCakeCup, maar die door is er maar voor op tv één: de met beste!

mei 2019
05-01-2019 19:30

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De finale. Een spectaculaire ontknoping met sterrenchef Joris Bijdendijk en een feestelijke slotopdracht, waarin de bakkers een raptaart maken met de succesvolle Nederlandse rapper: Ronnie Flex! Wie pakt de winst?

04-01-2019 18:10

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Zin in Bossche bollen? Banketbakker Cees Holtkamp deelt zijn recept. En aan het eind van de aflevering weten we wie de vier finalisten zijn van CupCakeCup 2018-2019.

03-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Met behulp van Jasper Gottlieb en Hugo Kennis, die samen een online kookprogramma hebben, gaan de vijf overgebleven bakkers een brownie maken over iets dat zij spookachtig eng vinden. Spooctacular!

02-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vijf van de tien bakkers vallen af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een fruit freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

01-01-2019 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De emoties lopen hoog op in de studio. Emoji's afbeelden op een donut blijkt namelijk een stuk lastiger dan ze appen. Welke bakkers kunnen zich het beste uiten? Dat is wat de chefs zich afvragen.

31-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De strijd om een plekje in de grote finale van CupCakeCup barst opnieuw los. De tien nieuwe bakkers hopen allemaal dat hun goede voornemen werkelijkheid wordt: het winnen van de Gouden CupCakeCup. In opdracht van NOS Jeugdjournaal-presentat...

28-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 5 - Bakwedstrijd voor jongeren. Sterrenchef Margo Reuten is in de studio en dus wordt er typisch Limburgse vlaai gebakken. Er vallen drie kandidaten af en twee plaatsen zich voor de grote finale op zaterdag 5 januari.

27-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Aflevering 4 - Bakwedstrijd voor jongeren. De vijf overgebleven bakkers gaan met hulp van Pieter Hulst en Willem Voogd van het televisieprogramma De Proefkeuken een cake maken die er onsmakelijk uitziet, maar die heel smakelijk is.

26-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Vandaag vallen vijf van de tien bakkers af. Om kans te blijven maken op het winnen van de Gouden Cup moeten de bakkers een over de top versierde cupcake maken; een snoep freakshake cupcake die zo de winkel van de chefs in kan.

25-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

Het is eerste kerstdag. Wat staat er voor onze bakkers op het menu? Een uit Amerika overgevlogen trend met een vleugje kerst: kerstdonuts.

24-12-2018 18:15

CupCakeCup

CupCakeCup - CupCakeCup

De tien baktalenten staan in een gloednieuwe studio met vertrouwde gezichten: presentator Klaas van der Eerden en toppatissiers Remy Duker en Robèrt van Beckhoven. De opdracht? Cupcakes maken over de grootste kersthits allertijden. De stem ...

22-12-2018 18:15

Voorrronde 1 en 2 compilatie

CupCakeCup - Voorrronde 1 en 2 compilatie

In het Vondelpark in Amsterdam komen de zestig grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts twintig mogen door naar de studio en strijden om de Gouden bokaal. Iedereen wil d...

22-12-2018 09:35

CupCakeCup 2018 voorronde 2

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 2

De zoektocht naar de 20 allerbeste bakkers van Nederland gaat verder. Voor chef Remy en chef Robèrt wordt het moeilijk kiezen, want er zijn nog maar 10 plekken te vergeven en er zijn veel getalenteerde bakkers.

15-12-2018 09:30

CupCakeCup 2018 voorronde 1

CupCakeCup - CupCakeCup 2018 voorronde 1

In het Vondelpark in Amsterdam komen de 60 grootste baktalenten van Nederland samen om hun cupcakes te laten keuren door chef Remy en chef Robèrt. Slechts 20 mogen door naar de studio en in CupCakeCup strijden om de Gouden bokaal. Iedereen ...

06-01-2018 19:25

De grote finale

CupCakeCup - De grote finale

De spectaculaire ontknoping. Het wordt één groot feest met vier indrukwekkende cupcaketaarten en bijna 100 verjaardagscupcakes. De vier finalisten dromen allemaal van die Gouden CupCakeCup, maar die is er maar voor één: de beste!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CupCakeCup gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CupCakeCup de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CupCakeCup bij CupCakeCup liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CupCakeCup. Heb je een uitzending van CupCakeCup gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CupCakeCup gemist

Wie wint de CupCakeCup? Op zoek naar hét cupcaketalent van Nederland. De kerstvakantie staat dit jaar volledig in het teken van de spannende strijd om de felbegeerde CupCakeCup. Na een zware selectieronde zijn twintig kinderen tussen de negen en twaalf jaar overgebleven, die met elkaar de strijd aangaan wie de lekkerste, mooiste en gekste cupcakes maakt. De deelnemers worden begeleid en beoordeeld door twee topexperts: meester-patissier Robèrt van Beckhoven en patissier Remy Duker. De deelnemers krijgen uiteenlopende opdrachten van de chefs, ze moeten bijvoorbeeld cupcakes maken met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. Chefs Robèrt en Remy laten de kinderen in de studio -en thuis- technieken zien waarmee ze ingrediënten als marsepein en chocola kunnen gebruiken om de meest fantastische, onverwachte kunstwerkjes te maken. Ook een aantal gastjuryleden zal hun opwachting maken, zoals sterrenchefs Hans van Wolde, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Zij geven de kinderen speciale opdrachten en kiezen steeds één winnende cupcake die een plek in hun restaurant gaat krijgen. De CupCakeCup bestaat uit tien reguliere afleveringen en één grote finale. De twintig deelnemers zijn in twee groepen van tien verdeeld over de eerste twee weken. Iedere week vallen er acht kinderen af en zijn er twee finale plekken te winnen. De grote finale is dubbel zo lang en dubbel zo spannend. Wie van de overgebleven vier kandidaten weet de jury het meest te imponeren met zijn of haar kunsten? De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met de felbegeerde CupCakeCup en bovendien zal de winnende cupcake een aantal weken worden verkocht in de winkel van patissier Remy Duker. Tim Douwsma is als verslaggever betrokken bij het programma en houdt de kijkers thuis op de hoogte van het verloop van de wedstrijd. Daarnaast is hij steun en toeverlaat van de kinderen. Hij staat hen bij en biedt een luisterend oor.

Uitzending gemist van CupCakeCup? Hier kun je alle uitzendingen van CupCakeCup kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 86
  • Laatste uitzending op 05-01-2019 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord